Konstsmide taklampor

Populärt inom Konstsmide taklampor

 • Vit, rund LED-utomhustaklampa Carrara

  Vit, rund LED-utomhustaklampa Carrara
  Justerbar ljusstyrka och färg - rund LED-utomhustaklampa Carrara LED-utomhustaklampan Carrara i modern design är väldigt praktisk och justerbar. Lampan består av en rund metallram och ett runt, vitt akrylglas. Carrara blir mycket flexibel i och med att ljusstyrkan och färgen kan justeras individuellt. Det medföljer en fjärrkontroll som kan styra upp till fyra lampor. Ljusets färg kan ställas in steglöst mellan varmvit (3.000 K) och universalvit (5.000 K) och ljusstyrkan är dimbar mellan 2.000 lumen och 130 lumen. Med en livslängd på ca 20.000 timmar är lampan även mycket långlivad så att man kan ha glädje av den under en lång tid. Som varje utomhuslampa behöver även denna ett bra väderskydd, vilket garanteras av kapslingsklassen IP54. Carrara är inte bara en mycket vacker lampa, men den är även praktisk och mångsidig.
 • Vega takplafond LED (Svart)

  Vega takplafond LED (Svart)
  Vega takplafond med integrerad LED som ger ett bra varmvitt ljus. Perfekt för att lysa upp entrén eller för att ge lite mer belysning vid altanen.
 • Infälld spot med power-LED

  Infälld spot med power-LED
  Infälld LED-spot för utomhusområde med power-LED LED-spoten kan t.ex. perfekt monteras i taksprånget. Spoten är tillverkad i aluminium, markdosan är av väderbeständig plast. Energisnål LED-spoten för utomhusbelysning av huset, terrassen eller entrén. Spoten är utrustad med fyra varmvita power-LED. Inbyggnadsdjup 10 cm. Den ansluts direkt till 230 volt.
 • LED-takinbyggnadsspot Recessed Spot

  LED-takinbyggnadsspot Recessed Spot
  Med justerbart ljusflöde - Inbyggd Spot LED-takarmatur för utomhusbruk Med Recessed Spot LED-takarmaturen kan du skapa fantastiska ljuseffekter på husväggen. Recessed installeras i taket och är inte bara lämplig för att visuellt förstärka husväggen, utan även för att ge ökad säkerhet runt huset. En vinklad aluminiumram i rostfritt stål-look omger ljusuttaget, bakom vilken en högpresterande lysdiod döljer sig. Ljusuttaget kan öppnas och stängas så att ljusets vinkel kan ändras enligt önskemål - från smalt och därmed punktligt ljus till brett och vidsträckt ljus. Handgjord i EU!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Konstsmide taklampor

 • Markspot 230V LED rund 1W (Aluminium)

  Markspot 230V LED rund 1W (Aluminium)
  Markspotlight rund i silver med integrerad LED på 1W. Tänkt som dekoration och ej för att lysa upp träd eller liknande. Ansluts med vanlig 220V kabel. Varmvitt ljus.Ljuskälla ingår.
 • Torino Plafond Rostfritt E27 - Konstsmide

  Torino Plafond Rostfritt E27 - Konstsmide
  Torino Plafond Rostfritt E27 - Konstsmide, Rostfritt Stål, Stål
 • Cesena Plafond LED Antracit Grå - Konstsmide

  Cesena Plafond LED Antracit Grå - Konstsmide
  Cesena Plafond LED Antracit Grå - Konstsmide, Antrasitt, Aluminium
 • LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus svart

  LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus svart
  LED-takinbyggnadslampa 7875 för utomhusbruk - tillverkad av glas Den moderna LED-inbyggnadslampa lampan 7875 är perfekt, till exempel för att fästa nästan osynlig belysning på taköverhäng. De plana infällda lamporna är utrustade med en plastram som ramar in glaslocket under vilket den moderna LED-tekniken är inrymd. Detta lyser effektivt och med ett varmt vitt ljus så att till exempel entréområdena belyses säkert och pålitligt på natten.
 • Torino Plafond Galvaniserad - Konstsmide

  Torino Plafond Galvaniserad - Konstsmide
  Torino Plafond Galvaniserad - Konstsmide, Galvaniserad , Stål
 • Torino Plafond Svart - Konstsmide

  Torino Plafond Svart - Konstsmide
  Torino Plafond Svart - Konstsmide, Svart, Stål
 • Markspot 230V LED 1W (Aluminium)

  Markspot 230V LED 1W (Aluminium)
  Markspotlight fyrkantig i silver med integrerad LED på 1W. Tänkt som dekoration och ej för att lysa upp träd eller liknande. Ansluts med vanlig 220V kabel. Varmvitt ljus.Ljuskälla ingår.
 • Tilläggsset 3 spotar LED (Krom)

  Tilläggsset 3 spotar LED (Krom)
  Tilläggsset LED 3 varmvita spotlights m kabel till 7467-000
 • LED-utomhustaklampa Varese grå, glascylinder

  LED-utomhustaklampa Varese grå, glascylinder
  Mörkgrå LED-taklampa utomhus Varese med klarglascylinder Varese taklampa för utomhusbruk ser återhållen och modern ut. Den är utformad i form av en cylinder vars övre del är kroppen av mörkgrå pulverlackerad aluminium. Denna är utrustad med en nedåtriktad LED-ljuskälla vars ljus avges diffust och bredt genom en konvex, matt glaslins. Lampans nedre del upptas av ett klart glas som tjänar ett dekorativt syfte.
 • LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus, vit

  LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus, vit
  LED-takinbyggnadslampa 7875 för utomhusbruk - tillverkad av glas Den moderna LED-inbyggnadslampa lampan 7875 är perfekt, till exempel för att fästa nästan osynlig belysning på taköverhäng. De plana infällda lamporna är utrustade med en plastram som ramar in glaslocket under vilket den moderna LED-tekniken är inrymd. Detta lyser effektivt och med ett varmt vitt ljus så att till exempel entréområdena belyses säkert och pålitligt på natten.
 • Torino Plafond E27 Svart - Konstsmide

  Torino Plafond E27 Svart - Konstsmide
  Torino Plafond E27 Svart - Konstsmide, Svart, Stål
 • Tilläggsset 3 spotar LED (Grå)

  Tilläggsset 3 spotar LED (Grå)
  Tilläggsset LED 3 varmvita spotlights m kabel till 7465-000
 • Torino Plafond Rostfritt - Konstsmide

  Torino Plafond Rostfritt - Konstsmide
  Torino Plafond Rostfritt - Konstsmide, Rostfritt Stål, Stål
 • Transformator + förgrening

  Transformator + förgrening
  Transformator och förgrening för markspotlights. Denna transformator är anpassad för 12V High Power LED-spotlights. Sladdlängd: 1000cm. 
 • Tilläggsset 3 spotar LED (Rostfritt stål)

  Tilläggsset 3 spotar LED (Rostfritt stål)
  Tilläggsset LED 3 varmvita spotlights m kabel till 7464-000
 • Vega Vägg-/Plafond LED Svart - Konstsmide

  Vega Vägg-/Plafond LED Svart - Konstsmide
  Vega Vägg-/Plafond LED Svart - Konstsmide, Svart, Aluminium
 • Vega - en LED-vägglampa för utomhusbruk

  Vega - en LED-vägglampa för utomhusbruk
  Svart LED-taklampa Vega med transparent glasskärm för utomhusbruk Genom moderna LED-lampor blir taklampan Vega en samtida energisnål ljuskälla för utomhusbruk. Den transparenta glasskärmen möjliggör att ljuset avges obehindrat och dessutom reflekteras av aluminiumskärmens vita insida. Skärmens utsida är svartlackerad.