Konstsmide taklampor

Populärt inom Konstsmide taklampor

 • Vit, rund LED-utomhustaklampa Carrara

  Vit, rund LED-utomhustaklampa Carrara
  Justerbar ljusstyrka och färg - rund LED-utomhustaklampa Carrara LED-utomhustaklampan Carrara i modern design är väldigt praktisk och justerbar. Lampan består av en rund metallram och ett runt, vitt akrylglas. Carrara blir mycket flexibel i och med att ljusstyrkan och färgen kan justeras individuellt. Det medföljer en fjärrkontroll som kan styra upp till fyra lampor. Ljusets färg kan ställas in steglöst mellan varmvit (3.000 K) och universalvit (5.000 K) och ljusstyrkan är dimbar mellan 2.000 lumen och 130 lumen. Med en livslängd på ca 20.000 timmar är lampan även mycket långlivad så att man kan ha glädje av den under en lång tid. Som varje utomhuslampa behöver även denna ett bra väderskydd, vilket garanteras av kapslingsklassen IP54. Carrara är inte bara en mycket vacker lampa, men den är även praktisk och mångsidig.
 • Vega takplafond LED (Svart)

  Vega takplafond LED (Svart)
  Vega takplafond med integrerad LED som ger ett bra varmvitt ljus. Perfekt för att lysa upp entrén eller för att ge lite mer belysning vid altanen.
 • Infälld spot med power-LED

  Infälld spot med power-LED
  Infälld LED-spot för utomhusområde med power-LED LED-spoten kan t.ex. perfekt monteras i taksprånget. Spoten är tillverkad i aluminium, markdosan är av väderbeständig plast. Energisnål LED-spoten för utomhusbelysning av huset, terrassen eller entrén. Spoten är utrustad med fyra varmvita power-LED. Inbyggnadsdjup 10 cm. Den ansluts direkt till 230 volt.
 • LED-takinbyggnadsspot Recessed Spot

  LED-takinbyggnadsspot Recessed Spot
  Med justerbar ljusflöde – LED-takinbyggnadslampa Recessed Spot för utomhusbruk Med LED-takinbyggnadsspotten Recessed Spot kan du skapa fantastiska ljuseffekter på husväggen. Inbyggd i skärmens tak kan Recessed inte bara förbättra husväggen visuellt, utan också ge mer säkerhet runt huset. En kantig aluminiumram med utseende i rostfritt stål omger det ljusflöde bakom vilket en högeffektiv LED-lampa döljer sig. Ljusflödet kan öppnas upp och stängas till så att vinkeln på flödet kan ändras efter behov – från smalt och därmed punktligt till brett och täckande ljus. Tack vare kapslingsklass IP65 kan Liam även stå emot hårdare väderlag. Handtillverkad i EU!

Fler tips på Konstsmide taklampor

 • Tilläggsset 3 spotar LED (Rostfritt stål)

  Tilläggsset 3 spotar LED (Rostfritt stål)
  Tilläggsset LED 3 varmvita spotlights m kabel till 7464-000
 • Carrara - vit, kvadratisk LED-utomhustaklampa

  Carrara - vit, kvadratisk LED-utomhustaklampa
  Kvadratisk LED-utomhustaklampa Carrara med fjärrkontroll LED-utomhustaklampan Carrara är inte bara snygg, men avger även ett effektivt LED-ljus. Genom kombinationen av den fina designen och den variabla belysningen är denna lampa perfekt för utomhusbruk. Carrara består av ett kvadratiskt aluminiumhölje och akrylglas, båda i en fin, vit ton. Lampan levereras med en fjärrkontroll som kan styra upp till fyra lampor. Med hjälp av fjärrkontrollen kan man även justera ljusets färg mellan varmvit (3.000 K) och universalvit (5.000 K) och dimma ljuset. Carrara är inte bara en mycket mångsidig taklampa, men även en långlivad sådan som man kan ha glädje av länge, eftersom den har kapslingsklass IP54.
 • Tilläggsset 3 spotar LED (Grå)

  Tilläggsset 3 spotar LED (Grå)
  Tilläggsset LED 3 varmvita spotlights m kabel till 7465-000
 • LED-taklampa Cesena kubform antracit

  LED-taklampa Cesena kubform antracit
  LED-takspotlight Cesena för accentbelysning utomhus Den kubformade utomhuslampan Cesena är utrustad med en kraftfull LED som avger sitt varma vita ljus genom en glasdiffusor. Denna LED-utomhusvägglampa kan installeras både som taklampa och som vägglampa och ger atmosfärisk accentbelysning i utomhusområdet både individuellt och i kombination med andra Cesena-lampor. Tillverkad av aluminium och glas, den är försedd med IP54-skydd som skyddar armaturen från smuts och fukt. Den antracitfärgade ytan hålls enkel och passar perfekt med många stilar.
 • LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus svart

  LED-inbyggnadslampa 7875 tak utomhus svart
  LED-takinbyggnadslampa 7875 för utomhusbruk - tillverkad av glas Den moderna LED-inbyggnadslampa lampan 7875 är perfekt, till exempel för att fästa nästan osynlig belysning på taköverhäng. De plana infällda lamporna är utrustade med en plastram som ramar in glaslocket under vilket den moderna LED-tekniken är inrymd. Detta lyser effektivt och med ett varmt vitt ljus så att till exempel entréområdena belyses säkert och pålitligt på natten.
 • LED-utomhustaklampa Varese grå, glascylinder

  LED-utomhustaklampa Varese grå, glascylinder
  Mörkgrå LED-taklampa utomhus Varese med klarglascylinder Varese taklampa för utomhusbruk ser återhållen och modern ut. Den är utformad i form av en cylinder vars övre del är kroppen av mörkgrå pulverlackerad aluminium. Denna är utrustad med en nedåtriktad LED-ljuskälla vars ljus avges diffust och bredt genom en konvex, matt glaslins. Lampans nedre del upptas av ett klart glas som tjänar ett dekorativt syfte.
 • Vega - en LED-vägglampa för utomhusbruk

  Vega - en LED-vägglampa för utomhusbruk
  Svart LED-taklampa Vega med transparent glasskärm för utomhusbruk Genom moderna LED-lampor blir taklampan Vega en samtida energisnål ljuskälla för utomhusbruk. Den transparenta glasskärmen möjliggör att ljuset avges obehindrat och dessutom reflekteras av aluminiumskärmens vita insida. Skärmens utsida är svartlackerad.