Fönsterlampor

Varumärken

Fönsterbelysning är en del av inredningen som ska skapa stämning mer än att ge allmänbelysning. Belysning i fönstret är något som vi här i norden värdesätter särskilt under mörka delen av året. Fönsterlampan ger en illusion om att ljus kommer in utifrån.

När man köper en fönsterlampa är det viktigt att lampans storlek är anpassad till fönstrets storlek. Köper man t.ex. en för stor fönsterlampa kommer den att hindra dagsljusinsläppet under de ljusa timmarna på dygnet. En fönsterlampa kan antingen vara hängande eller stående på fönsterkarmen. Det funkar då även bra med vanliga bordslampor av lämplig storlek.

 • Bristol upphäng (Koppar)

  Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i antingen blank koppar eller mässing. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Excel fönsterlampa (Förkromad/blank)

  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd. Total höjd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Seglats hängande (Klar/transparent)

  ISABEL är ett nytt svenskt varumärke inom modern, lysande inredning! Det handlar om designade, exklusiva ljusprodukter med en ny form och med sensationellt energisnål teknik. LED-livslängden är beräknad till 100.000 timmar! Energisnåla och drar endast 1 watt! Samtliga produkter tillverkas i Sverige.
 • Ripples cusp (Vit)

  Vackra serien Ripples som fått sin vågiga inspiration från de lugna, nordiska haven. Är lika fin hängande ensam, som att hänga tillsammans flera i grupp. Upphäng ingår i priset. Önskar du längre sladd? Kontakta oss för prisuppgifter. Ljuskälla ingår ej.
 • Bowl Mini pendel (Klar/transparent)

  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i klarglas kombinerat med stilrena svarta detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant! Glödlampan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 350cm svart tygkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa

  Fräck fönsterlampa i laserskuren metall. Höjd 12 cm, Ø 15 cm. 1xE14, max 15W, sladdlängd 110 cm. Färg vit.
 • Gloss glaspendel (Rökfärgad)

  Gloss är en otroligt stilfull och vacker droppformad pendel som passar perfekt i ditt fönster. Den är gjord i rökfärgat glas och sprider ett vackert ljus omkring sig när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Borago fönsterlampa (Vit)

  Borago är en härlig fönsterlampa med en rund kupa i vit porslin. Hänget är gjord i svartlackad metall med en matchande tygsladd. Enkel, stilren och diskret. Ljuskälla ingår.
 • Glas cylinder (Vit)

  En fin cylinder i opalglas som ser enkel och elegant ut i alla typer av rum och interiörer. Detaljerna är i svart krom. Total längd med sladd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ebb & Flow Rowan dots fönsterlampa – Grey, platinum dots

  Ebb & Flow Rowan dots fönsterlampa – Grey, platinum dots från Ebb & Flow
 • Mini Manhattan (Svart)

  Genomarbetad fönsterlampa i glas med en förkromad bur i metall runt sig. Unik och tuff pendel som både kan hängas i fönstret som fler tillsammans över t.ex. matsalsbordet. Svart/vit tygsladd levereras med båda modellerna. Ljuskälla ingår ej.
 • Push pendel (Svart)

  Snygga pendeln Push är skapad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Tänd och släck den enkelt med hjälp av push-strömbrytaren som är placerad mitt på lampan. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna touch på lampan.  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Peppercorn 25 (Silver)

  En snygg och disco-inspirerad fönsterpendel som ger en häftig ljusbild i rummet när den är tänd. Den är tillverkad i metall med en insida som bryter av på ett fantastiskt sätt. Insidan finns i antingen mässing eller silver, vilken hade passsar bäst hemma hos dig? Ljuskälla ingår ej.
 • Mini dallas pendel 2st (Svart)

  Snygga lamporna Mini Dallas pendel, två stycken blanksvarta lampor med silverfärgade detaljer och matchande svart kabel. Väldigt snygga och tuffa taklampor. Ljuskällor (1st till varje) ingår ej.
 • Fönsterupphäng grafitgrå (Grå)

  Fönsterupphäng som är tillverkad av betong, färgat i grafitgrå, designad av Tove Adman. Häng i ditt fönster, över bänken eller varför inte för att belysa det mörka hörnet i vardagsrummet? Sladdlängd: 150cm svart textilkabel med takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux Kreon 2-kit fönsterlampa

  Nordlux Kreon 2-kit fönsterlampa från Nordlux
 • Aleksej fönsterlampa

  Unik och härlig fönsterlampa i metall, med väggar i frostat glas. Vacker design och stiligt mönstrad ram. Sprider ett mjukt och diskret ljus. Ljuskälla ingår ej. 
 • Ritz fönsterpendel (Förkromad/blank)

  En snygg och stilren fönsterpendel i metall, som finns i färgerna krom, guld och koppar. Strömbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Tube 2st (Vit)

  Tube fönsterlampa från Herstal. Lampan köps i kit, det ingår två lampor alltså! Ingen takkontakt ingår. Ljuskällor ingår ej.
 • Rhonda glaspendel antik/klar (Klar/transparent)

  Rhonda är en väldigt inbjudande pendel med ett fäste i antik, svart tygsladd och en rund kupa i klarglas. Glaset är munblåst vilket gör varje lampa unik. Den är dessutom otroligt härlig med sin synliga ljuskälla bak glaset som du kan variera i oändlighet. Ljuskälla ingår ej.
 • Nest fönsterlampa (Grå)

  Fönsterlampa i tvinnat papper som finns i grå eller vit färg. Sladd med takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tulpan (Vit träkloss, Klar/transparent)

  ISABEL är ett nytt svenskt varumärke inom modern, lysande inredning! Det handlar om designade, exklusiva ljusprodukter med en ny form och med sensationellt energisnål teknik. LED-livslängden är beräknad till 100.000 timmar! Energisnåla och drar endast 1 watt! Samtliga produkter tillverkas i Sverige.
 • Plastband fönsterlampa (Vit)

  Fönsterlampan Plastband är tillverkad av virade vita plastband runt en metallstomme. Riktigt häftig och mysig lampa som samtidigt är unik i sitt utförande. Du kan med fördel placera Plastband i ditt fönster, men även i det mörka hörnet som behöver en liten ljus touch! Ljuskälla ingår ej.
 • Kingston pendel 22cm (Silver)

  Kingston är en stilren och rustik pendel som fungerar lika bra i ditt fönster som hängande i taket. Runda och mjuka former i antingen råmässing eller råsilver. Ljuskälla ingår ej.
 • Minna pendel (Mässing/guld)

  Snygga fönsterlampan Minna, med en sockel i mässing och en rund glaskupa i opalglas. Den sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Lampan tänds och släcks enkelt med vippströmbrytaren som är placerad på lamphållaren. 350cm svart tygsladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Dex pendel (Mässing/guld)

  Enkla och stilrena pendeln Dex finns i fyra olika färger och är lika trevlig att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Den sprider ett inbjudande ljus och är lätt att placera ut i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Decco mini fönsterlampa (Svart)

  Fönsterlampa i snygg mattvitt finish och detaljer i svart eller koppar. 3,5m textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Atmosphere 45cm (Silver)

  Fönsterbelysning där det är tänkt att du ska ha en dekorativ ljuskälla. Levereras med tygsladd och stickkontakt. ?Ljuskälla ingår ej.
 • PR Home Kingston fönsterlampa – Råsilver

  PR Home Kingston fönsterlampa – Råsilver från PR Home
 • Pinto glaspendel (Vit)

  En stilfull pendel i glas, med detaljer i krom. Väldigt snygg hängande i ditt fönster, över en bänk eller flera tillsammans i en grupp. Finns i antingen opal/klarglas eller rökfärgat glas.  Ljuskälla ingår ej.
 • Colon fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Colon är en snygg, stilren fönsterlampa i metall som har ett lite retro uttryck. Den finns i färgerna krom eller matt mässing, båda i en snygg kombination med pressat glas.  Ljuskälla ingår ej.
 • Elegance pendel (Koppar)

  Stilrent upphäng som är tillgänglig i flera olika färger. Ett upphäng som (på grund av dess enkla och eleganta design) smälter in på de flesta platser i ditt hem. Placera i ditt fönster, fler tillsammans över ett middagsbord, eller låt den lysa upp en vrå i hemmet som behöver lite extra kärlek. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för att sätta din egna prägel på upphänget. Sladdlängd: 200cm, matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Isabelle mini pendel (Förkromad/blank)

  Isabelle mini är en otroligt vacker pendel som verkligen sprider elegans i rummet som den placeras i. Den är tillverkad i förkromad metall med vackra, klara prismor i glas. När den är tänd sprids ljuset fint genom prismorna och skapar en lyxig atmosfär. 350cm transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Linjär fönsterlampa (Grön)

  Linjär, liten och söt fönsterbelysning som finns i flera olika färger. Den har ett härligt, genomskinligt mönster som bryter av färgen och skapar en härlig effekt när den är tänd. Sladdlängd 120cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Cork pendel (Beige/brun)

  Cork är en tuff fönsterlampa som har en svart textilsladd Extra snygg i kombination med en dekorativ glödlampa. Passar bra i fönstret eller för att lysa upp ett hörn i hemmet. En härlig inredningsdetalj!  Ljuskälla ingår ej. 
 • Ebb & Flow Rowan stripe fönsterlampa – Transparent, platinum stripe

  Ebb & Flow Rowan stripe fönsterlampa – Transparent, platinum stripe från Ebb & Flow
 • Blues fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Fönsterlampa i kromad metall. Ljuskälla ingår ej.
 • Tube pendant (Svart)

  Tuffa pendeln Tube, tillverkad av ett metallrör i fin lackad svart eller i mässing/guld. Du väljer själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i lampan. Enkel att placera i ditt hem och kan höja inredningen till en helt ny nivå! Ljuskälla ingår ej.
 • Cartago taklampa 24cm (Silver)

 • Kulan pendel (Vit)

  Fönsterlampan Kulan är skapad i en rund och behaglig modell i lackad metall. När den är tänd så släpps ljuset igenom nedåt vilket skapar en härlig elegans. Den är en liten och mysig lampa som med fördel kan placeras i fönstret, eller varför inte fler tillsammans över matsalsbordet? Tygsladd i matchande färg. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Kristina

  Elegant fönsterlampa med en kombination av kristall och metall som skapar en fantastisk ljusbild. 110 cm sladd med takpropp. Storlek 13x10x10 cm. G9 18W. Färg mässing.
 • Bellevue glas 14cm (Borstat stål)

  Bellevue glaspendel är en stilren och enkel fönsterlampa med en skärm i opalglas kombinerat med snygga silverdetaljer. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Finns även i en större storlek på 24cm i diameter. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterupphäng Valnöt (Valnöt)

  Fönsterupphäng i valnöt som är designad av Tove Adman. Häng i ditt fönster, över bänken eller varför inte för att belysa det mörka hörnet i vardagsrummet?  Sladdlängd: 150cm svart textilkabel med takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Capo pendel 20cm (Svart)

  Fin takpendel med mattsvart upphäng och sladd tillsammans med ett opalvitt glas. Sprider ljuset bra (glas är öppet nedtill). Ljuskälla ingår ej.
 • Hood pendel (Svart)

  Snygga pendeln Hood med svart finish och matchande tygkabel. Lampan har en vacker och enkel design som lätt passar in i olika stilar och interiörer. Placera i ditt fönster, eller varför inte fler i grupp över köksön eller middagsbordet?  Sladdlängd: 300cm, svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Rhonda glaspendel krom (Förkromad/blank)

  Rhonda är en väldigt inbjudande pendel med ett fäste i krom, svart tygsladd och en rund glaskupa. Glaset är munblåst vilket gör varje lampa unik. Den är dessutom otroligt härlig med sin synliga ljuskälla bak glaset som du kan variera i oändlighet. Ljuskälla ingår ej.
 • Glas i Glas stor (Vit)

  En fin glaspendel som har två glaslager, ett på insidan och ett på utsidan. Ger ett fint ljus och passar lika bra hängande ensam som flera i grupp. Sladdlängd: 120cm Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde pendel mattsvart/krom (Svart)

  Snygga pendeln Mr Hyde i metall, med mattsvart yta och stilrena detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Float 18cm vit/trä (Vit)

  Float är en snygg pendel i vitt glas kombinerat med en topp av trä. Den finns både som fönsterlampa och taklampa, samt i fler färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Casper pendel (Antikmässing)

  Casper är en härlig fönsterlampa i metall som sprider ett fint ljus genom hålmönstret när den är tänd. Den finns i färgerna antikmässing och borstad koppar - båda med svart sockel och matchande sladd. Sladdlängd: 300cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde pendel (Vit)

  Snygga pendeln Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Ebb & Flow Rowan fönsterlampa – Golden smoke

  Ebb & Flow Rowan fönsterlampa – Golden smoke från Ebb & Flow