Konstsmide ljusstakar

Från Konstsmide kommer dessa fina ljusstakar. Här finns elljusstakar från 4 ljus som det söta luciatåget har till 7-armade ljusstakar i svart metall eller vitlackad träbåge. Konstsmides största ljusstake har hela 11 ljus i en klassisk spetsform.

Populärt inom Konstsmide ljusstakar

 • Elljusstake 7lj trä (Röd)

  Elljusstake 7lj trä (Röd)
  Vacker och härlig elljusstake som är skapad i julens traditionella färger, röd och grön. Den har svartmålade ljushållare och lätt twistade ljus, vilket ger en lite mer levande känsla. Ljusstaken är tillverkad av trä och är försedd med 7st ljus som tillsammans avger en varmvit, mjuk och behaglig ljusspridning. Ljusstaken är en härlig detalj att placera i hemmet och ger en behaglig julkänsla såväl på byrån som på fönsterkarmen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4L trä (Vit)

  Elljusstake 4L trä (Vit)
  En modern och stämningsfull ljusstake som är lika fin att placera i moderna hem som i klassiska interiörer. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och är smyckad med vackra mässingfärgade ljusmanchetter. Kombinationen av vit och mässing skapar ett mycket elegant uttryck på ljusstaken och gör att den känns lyxig i sin design. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4 ljus met. svart (Svart)

  Elljusstake 4 ljus met. svart (Svart)
  Elljusstake 4 ljus metall svart. 12V/IP20
 • Elljusstake 5L Glob (2) (Svart)

  Elljusstake 5L Glob (2) (Svart)
  En modern och trendig elljusstake som är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 5st ljuskällor som sticker upp från basen i olika höjder. Dessa ljuskällor är i form av globlampor och avger ett amberfärgat och stämningsfullt ljus när staken är tänd. Ljusstaken är också försedd med en dimmer, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Förutom att vara en fin inredningsdetalj så blir den även en riktig stämningshöjare.Denna ljusstaken finns även i en annan variant.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Konstsmide ljusstakar

 • Elljusstake 7L trä (Vit)

  Elljusstake 7L trä (Vit)
  Konstsmides klassiska elljusstake med sju armar. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en mattvit finish och blir en smyckande detalj i såväl fönstret som på byrån eller bänken. Var den än placeras i hemmet så säkerställer den ett fint ljus och en stämningsfull atmosfär.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Konstsmide - Elljusstake 4 ljus "Tomte" 28cm - Röd

  Konstsmide - Elljusstake 4 ljus
  Skandinavisk designad elljustake i trä med en tomtefamilj och gran. Ljusstaken är handmålad. 4 st utbytbara ljuskällor som sitter i olika höjd. Anslutningskabel är 1,7 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 28 cm och bredd 29 cm
 • Elljusstake 6 lj trä 25,7cm

  Elljusstake 6 lj trä 25,7cm
  En 6 armad elljusstake i lackerat trä och mässingsfärgade deko ringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 25,7 cm och bredd 41 cm.
 • Elljusstake 7L plast (Vit)

  Elljusstake 7L plast (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i plast som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 7st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Dess nostalgiska och härliga design gör att den passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår
 • Konstsmide - Elljusstake 4 ljus trä 42cm - Natur

  Konstsmide - Elljusstake 4 ljus trä 42cm - Natur
  En 4 armad elljusstake i trä 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 42 cm och bredd 50 cm.
 • Elljusstake 5L trä 42cm (Röd)

  Elljusstake 5L trä 42cm (Röd)
  En vacker elljusstake som skiljer sig lite från de klassiska varianterna, då färgen på foten skiljer sig från färgen på själva staken. Ljusstaken har en röd finish med grå fot och är försedd med 5st vita ljus som avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Vid varje ljus sticker det ut en liten ljushållare, vilket ger ett moderniserat och iögonfallande uttryck på ljusstaken.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 lj koppar (Koppar)

  Elljusstake 5 lj koppar (Koppar)
  Stilfull elljusstake i koppar med 5 ljus.Sladdlängt: 180cmLjuskälla ingår.
 • Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 46cm - Natur

  Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 46cm - Natur
  En 7-armad elljusstake i oljad massiv ek 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 46 cm och bredd 33 cm.
 • Elljusstake 7 lj trä 39cm

  Elljusstake 7 lj trä 39cm
  En 7-armad elljusstake i oljad massiv ek 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 39 cm och bredd 53 cm.
 • Konstsmide - Elljusstake 11 ljus vikbar 82cm - Vit

  Konstsmide - Elljusstake 11 ljus vikbar 82cm - Vit
  En 11-armad elljusstake i vitlackerat trä och mässingsfärgade deko ringar 230V. Vikbar med varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 82 cm och bredd 86 cm.
 • Elljusstake 7L 65cm (Röd)

  Elljusstake 7L 65cm (Röd)
  En elegant och ståtlig elljusstake som är tillverkad av trä och blir en fin detalj i ett större fönster, men även inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljussstaken har en julig röd finish och är försedd med 7st ljus som avger ett varmvitt ljus och tillsammans säkerställer ett fint, mjukt och dekorativt ljus i rummet. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5L Räv (Röd)

  Elljusstake 5L Räv (Röd)
  En spännande, fin och modern ljusstake i formen av en räv. Tillverkad av trä, i en härlig röd finish med både nos, ben och svans. Ljusstaken är smyckad med 5st ljuskällor som tillsammans säkerställer en fin, jämn och stämningsfull ljusspridning i rummet. Räven är fin stående på en bänk eller skänk där den verkligen får synas och ta sin plats. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Konstsmide - Elljusstake 5 lj trä 44cm - Grön

  Konstsmide - Elljusstake 5 lj trä 44cm - Grön
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 44 cm och bredd 42 cm.
 • Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)

  Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)
  Elljusstake 7 ljus trä grön m grå ringar, strömbr 230V/IP20
 • Elljusstake 7L (färgad) (Svart)

  Elljusstake 7L (färgad) (Svart)
  En populär elljusstake med 7st ljus som sitter i olika höjder. Den är tillverkad av svartlackad metall och har tre färgade plastdekorationer som ger härliga kontraster mot metallen. Ljusstaken blir en fin, smyckande och stämningsfull detalj i hemmets alla hörn.Levereras med tygsladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 lj metall mäss (Vit)

  Elljusstake 5 lj metall mäss (Vit)
  Elljusstake 5 ljus metall mässing/marmor strömbr 24V/IP20
 • Elljusstake 7-ljus, mässing LED

  Elljusstake 7-ljus, mässing LED
  Den här elljusstaken är inte bara en vacker dekoration, utan den är också praktisk och säker att använda. Den har en stabil bas som ger stabilitet och säkerhet, och dess robusta konstruktion garanterar&hellip:
 • Elljusstake 6 lj trä mörkgrön (Grön)

  Elljusstake 6 lj trä mörkgrön (Grön)
  Elljusstake 6 ljus trä grön med mässingsdekoration 230V/IP20
 • Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 56cm - Grön

  Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 56cm - Grön
  En 7 armad elljusstake i lackerat trä och grå dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 44 cm och bredd 42 cm.
 • Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)

  Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)
  Elljusstake 7 ljus metall svart, svart kb strömbr 24V/IP20
 • Elljusstake 5 lj trä grön/grå (Grön)

  Elljusstake 5 lj trä grön/grå (Grön)
  Elljusstake 5 ljus trä grön m. grå ringar, strömbr 230V/IP20
 • Eljusstake 7 lj trä 65cm

  Eljusstake 7 lj trä 65cm
  En 7 armad elljusstake i lackerat trä 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 65 cm och bredd 47 cm.
 • Elljusstake 7 ljus trä matt grå, hög

  Elljusstake 7 ljus trä matt grå, hög
  Pryd fönsterbrädan med denna dekorativa elljusstake från Konsthantverk i jul. Grå V-formad elljusstake i trä med 7 ljus. Elljusstaken sprider ett fint ljus och sätter julstämningen. Höjd 50 cm&hellip:
 • Elljusstake 6 ljus trä 59cm

  Elljusstake 6 ljus trä 59cm
  En 6 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 59 cm och bredd 44 cm.
 • Elljusstake 3 ljus trä 13,8cm

  Elljusstake 3 ljus trä 13,8cm
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration med 3 stycken julbockar i naturfärgat trä. Utbytbar LED-lampa. Avstånd mellan bockarna är 50 cm. Drivs med en 24-volts transformator med inbyggd dimmer. Transparant anslutningskabel på 2,4 meter. Strömb
 • Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)

  Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus trä vit med gröna dekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj metall vit (Vit)

  Elljusstake 7 lj metall vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus metall vit, vit kabel strömbr 24V/IP20
 • Elljusstake 4 ljus trä 59cm

  Elljusstake 4 ljus trä 59cm
  En 4 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 59 cm och bredd 29 cm.
 • Elljusstake 7L 45cm (Mässing/guld)

  Elljusstake 7L 45cm (Mässing/guld)
  En stilren och ståtlig elljusstake som ger ett smyckande intryck till intreriören. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och ger fina och eleganta kontraster när mässing möter vitt. Den är försedd med 7st ljus som bidrar till en fin, behaglig och stämningsfull ljusspridning, oavsett var den placeras i hemmet. Den har även vackra och klassiska ljushållare, vilket skapar ett mycket smyckande intryck.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 9 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 4 lj koppar LED (Koppar)

  Elljusstake 4 lj koppar LED (Koppar)
  Elljusstake i mässing med svart kabel m. strömbrytare. Levereras inkl. LED-lampor som drar lite ström.
 • Ljus träljusstake 7-arm.

  Ljus träljusstake 7-arm.
  Ljusstake av ljust trä - mångsidigt användbar juldekoration Denna vackra ljusstake är enkelt utformad av naturfärgat trä, som harmonierar med många inredningsstilar och sörjer med behagligt LED-ljus för en stämningsfull fönsterdekoration under advent- och jultiden. Den ger alla rum en festlig accent även på en byrå, kaffebordet eller en hylla. - vit kabel
 • Elljusstake 9 ljus trä matt vit

  Elljusstake 9 ljus trä matt vit
  Pryd fönsterbrädan med denna dekorativa elljusstake från Konsthantverk i jul. Vit V-formad elljusstake i trä med 9 ljus. Elljusstaken sprider ett fint ljus och sätter julstämningen. Höjd 64 cm Bredd&hellip:
 • Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 22,7cm - Natur

  Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 22,7cm - Natur
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration i form av en julbockar i naturfärgat trä. 5 utbytbar LED-lampor. Drivs med en 24-volts transformator med inbyggd dimmer. Transparant anslutningskabel på 2,4 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/p
 • Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus trä matt grå, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 6L Lucia (Vit)

  Elljusstake 6L Lucia (Vit)
  Lucia är en fanastiskt vacker ljusstake som ska efterlikna ett Luciatåg. Ljusstaken är tillverkad av handsvarvat trä och lackerad i vit och grå. Ljusstaken är försedd med 6st ljus som tillsammans sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L trä (Vit)

  Elljusstake 7L trä (Vit)
  En vacker och stämningsfull elljusstake som är skapad i en modern design, men passar lika bra i klassiska interiörer. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och är försedd med 7st matchande vita ljus. Dessa ljus avger ett varmvitt ljus när staken är tänd och ger hela rummet en mjuk och behaglig ljusspridning.Levereras med slad + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 lj trä 44cm

  Elljusstake 5 lj trä 44cm
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 44 cm och bredd 42 cm.
 • Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 41,7cm - Beige

  Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 41,7cm - Beige
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 41,7 cm och bredd 29 cm.
 • Elljusstake 7 lj trä (Ek)

  Elljusstake 7 lj trä (Ek)
  Elljusstake 7 ljus trä ekbets 230V
 • Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 7 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 4 ljus grå Lucia (Vit)

  Elljusstake 4 ljus grå Lucia (Vit)
  Fantastisk vacker ljusstake som ska föreställe ett luciatåg. Handsvarvad trä och lackerad i vit/grå. 170cm sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår.
 • Elljusstake 7 lj trä röd (Röd)

  Elljusstake 7 lj trä röd (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä röd 230V/IP20
 • Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 4 Led ljus trä röd 230V/IP20
 • Elljusstake 10L LED (Svart)

  Elljusstake 10L LED (Svart)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 10st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Konstsmide - Elljusstake höjd 55,5 cm - Mässing

  Konstsmide - Elljusstake höjd 55,5 cm - Mässing
  En 7-armad elljusstake i stål. Drivs med en 24v transformator. Anslutningssladd på 2,4 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 55,5 cm och bredd 44,5 cm
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm grå

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm grå
  Den här ljusstaken består av en spetsig, lackerad träbåge och har sju ljus, vart och ett utrustat med en utbytbar glödlampa. Inkl. stickkabel med strömbrytare.
 • Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 46cm - Grön

  Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 46cm - Grön
  En 7-armad elljusstake i oljad massiv ek 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 46 cm och bredd 33 cm.
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm vit

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm vit
  Den här ljusstaken består av en spetsig, lackerad träbåge och har sju ljus, vart och ett utrustat med en utbytbar glödlampa. Inkl. stickkabel med strömbrytare.
 • Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 39cm - Vit

  Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 39cm - Vit
  En 7-armad elljusstake i oljad massiv ek 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 39 cm och bredd 53 cm.
 • Elljusstake 5 lj trä 44cm

  Elljusstake 5 lj trä 44cm
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 44 cm och bredd 42 cm.
 • Elljusstake 7 lj trä (Röd)

  Elljusstake 7 lj trä (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä rödlack 230V
 • Elljusstake båge 7, mörkröd

  Elljusstake båge 7, mörkröd
  Röd träljusstake i bågform med 7 ljuskällor från Konstsmide. En vacker ljusstake med härligt sken. Placera ljusstaken exempelvis i fönstret för att skapa en härlig adventstämning i hemmet. Höjd&hellip:
 • Elljusstake 3L julbockar (Trä)

  Elljusstake 3L julbockar (Trä)
  En spännande och modern ljusstake i form av tre stycken julbockar. Dessa julbockar är tillverkade av trä och har både nos, ben och horn. De bär på en varsin ljuskälla som säkerställer en fin, jämn och stämningsfull ljusspridning i rummet. Julbockarna är fina stående på en bänk eller skänk där de verkligen får synas och ta sin plats. Slinglängd: 22cm - 107cm.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Konstsmide - Elljusstake LED höjd 60 cm - Svart

  Konstsmide - Elljusstake LED höjd 60 cm - Svart
  En 7-armad elljusstake i lackad stål. Drivs med en 6v transformator. Anslutningssladd på 2,4meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 60 cm och bredd 44 cm
 • Elljusstake 4 ljus "Tomte" 28cm

  Elljusstake 4 ljus
  Skandinavisk designad elljustake i trä med en tomtefamilj och gran. Ljusstaken är handmålad. 4 st utbytbara ljuskällor som sitter i olika höjd. Anslutningskabel är 1,7 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 28 cm och bredd 29 cm
 • Elljusstake 5lj metal (Mässing)

  Elljusstake 5lj metal (Mässing)
  Elljusstake 5 ljus metall förmässingad 24V/IP20
 • Elljusstake 7 ljus, mässing

  Elljusstake 7 ljus, mässing
  En stilfull och genuin adventsljusstake från Konstsmide. Elljusstaken är i mässing och har en vacker form. Finns i både mässingsfärg och svart. Höjd 54 cm Bredd 45 cm Effekt max 7*1,4 W Färg Mässing&hellip:
 • Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä röd 230V/IP20
 • Elljusstake 5 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 5 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 5 ljus trä mörkröd/beige dekoration, 230V/IP20
 • Konstsmide - Elljusstake 6 ljus trä 59cm - Grön

  Konstsmide - Elljusstake 6 ljus trä 59cm - Grön
  En 6 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 59 cm och bredd 44 cm.
 • Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 39cm - Svart

  Konstsmide - Elljusstake 7 lj trä 39cm - Svart
  En 7-armad elljusstake i oljad massiv ek 230V. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 39 cm och bredd 53 cm.
 • Elljusstake 7L (Krom)

  Elljusstake 7L (Krom)
  En klassisk 7-armad elljusstake med böjda armar, vackra ljushållare och förkromad finish. Denna varianten är både ståtlig och elegant i sitt uttryck och blir lika vacker i ett fönster som på en byrå eller bänk. Levereras med sladd + strömbrytare & trafo.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake höjd 55,5 cm

  Elljusstake höjd 55,5 cm
  En 7-armad elljusstake i stål. Drivs med en 24v transformator. Anslutningssladd på 2,4 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 55,5 cm och bredd 44,5 cm
 • Konstsmide - Eljusstake 7 lj trä 65cm - Vit

  Konstsmide - Eljusstake 7 lj trä 65cm - Vit
  En 7 armad elljusstake i lackerat trä 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 65 cm och bredd 47 cm.
 • Elljusstake 7 ljus trä matt grå, låg

  Elljusstake 7 ljus trä matt grå, låg
  Pryd fönsterbrädan med denna dekorativa elljusstake från Konsthantverk i jul. Grå V-formad elljusstake i trä med 7 ljus. Elljusstaken sprider ett fint ljus och sätter julstämningen. Höjd 34 cm&hellip:
 • Elljusstake båge 7, matt vit

  Elljusstake båge 7, matt vit
  Vit träljusstake i bågform med 7 ljuskällor från Konstsmide. En vacker ljusstake med härligt sken. Placera ljusstaken exempelvis i fönstret för att skapa en härlig adventstämning i hemmet. Höjd&hellip:
 • Elljusstake 11 ljus vikbar 82cm

  Elljusstake 11 ljus vikbar 82cm
  En 11-armad elljusstake i vitlackerat trä och mässingsfärgade deko ringar 230V. Vikbar med varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 82 cm och bredd 86 cm.
 • Konstsmide - Elljusstake 6 lj trä 25,7cm - Grön

  Konstsmide - Elljusstake 6 lj trä 25,7cm - Grön
  En 6 armad elljusstake i lackerat trä och mässingsfärgade deko ringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 25,7 cm och bredd 41 cm.
 • Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä, räv 12,8cm - Röd

  Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä, räv 12,8cm - Röd
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration i form av en räv med 5 ljus i rödlackerat trä. Utbytbar LED-lampor. Drivs med en 24-volts transformator med inbyggd dimmer. Transparant anslutningssladd på 2,4 meter. Strömbrytare för manuell avstängnin
 • Elljusstake 7L (Mässing/guld)

  Elljusstake 7L (Mässing/guld)
  En klassisk 7-armad elljusstake med böjda armar, vackra ljushållare och mässinglackad finish. Denna varianten är både ståtlig och elegant i sitt uttryck och blir lika vacker i ett fönster som på en byrå eller bänk. Levereras med sladd + strömbrytare & trafo.Ljuskällor ingår.
 • Konstsmide - Elljusstake 4 ljus "Lucia" 29,9cm - Multi

  Konstsmide - Elljusstake 4 ljus
  Skandinavisk designad elljustake i trä med luciatåg och gran. Ljusstaken är handmålad i matta färger. 4 st utbytbara ljuskällor som sitter i olika höjd. Anslutningskabel är 1,7 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 29,9 cm och
 • Elljusstake 4L LED (Silver)

  Elljusstake 4L LED (Silver)
  Snygg elljusttake i en lite industriell stil. Skapad i metall med silverfärgad yta, 4st ljus och enkla, cylindriska former. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Otroligt stilren ljusstake som tillför stil och elegans i rummet.Sladdlängd: 240cm + strömbrytare.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 7 lj LED (Grå)

  Elljusstake 7 lj LED (Grå)
  Elljusstake 7 ljus LED trä matt grå 6xAA
 • Elljusstake 4 ljus trä natur (Natur)

  Elljusstake 4 ljus trä natur (Natur)
  Elljusstake 4 Led ljus trä natur 230V/IP20
 • Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 7 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä 54cm (Röd)

  Elljusstake 7L trä 54cm (Röd)
  En vacker elljusstake som skiljer sig lite från de klassiska varianterna, då färgen på foten skiljer sig från färgen på själva staken. Ljusstaken har en röd finish med grå fot och är försedd med 7st vita ljus som avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Vid varje ljus sticker det ut en liten ljushållare, vilket ger ett moderniserat och iögonfallande uttryck på ljusstaken.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4 ljus trä 42cm

  Elljusstake 4 ljus trä 42cm
  En 4 armad elljusstake i trä 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 42 cm och bredd 50 cm.
 • Elljusstake 4 ljus trä svart (Svart)

  Elljusstake 4 ljus trä svart (Svart)
  Elljusstake 4 ljus trä svart med svarta dekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 11L trä (Vit)

  Elljusstake 11L trä (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i trä som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 11st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Den har en bredd på 61cm, vilket gör att den är aningen större och bredare än originalet och passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår
 • Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 9 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7 ljus trä vit (Mattvit)

  Elljusstake 7 ljus trä vit (Mattvit)
  Elljusstake 7 ljus trä matt vit, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7lj metall (Mässing)

  Elljusstake 7lj metall (Mässing)
  Elljusstake metall förmässingad, 7 v.vita LED, Dim. 24V/IP20
 • Elljusstake 7 LED metall svart (Svart)

  Elljusstake 7 LED metall svart (Svart)
  Elljusstake 7 ljus metall svart. Amber LED, Dimmer. 6V/IP20
 • Konstsmide - Elljusstake 3 ljus trä LED 14,8cm - Multi

  Konstsmide - Elljusstake 3 ljus trä LED 14,8cm - Multi
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration med 3 stycken tomtenissar i flerfärgat lackerat trä. Utbytbar LED-lampa. Avstånd mellan nissarna är 55 cm. Drivs med en 24-volts transformator med inbyggd dimmer. Transparant anslutningssladd på 2,4 met
 • Elljusstake 15L LED (Svart)

  Elljusstake 15L LED (Svart)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 15st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 4L Lucia (Flerfärgad)

  Elljusstake 4L Lucia (Flerfärgad)
  En härlig och dekorativ ljusstake i form av ett luciatåg och en julgran, som ger juliga färger och ett behagligt ljus. Ljusstaken är tillverkad av trä och har 4st ljus i olika höjder som tillsammans säkerställer ett stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 lj trä natur (Natur)

  Elljusstake 7 lj trä natur (Natur)
  Elljusstake 7 ljus trä natur 230V
 • Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 41,7cm - Röd

  Konstsmide - Elljusstake 5 ljus trä 41,7cm - Röd
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä. Varmvita lampor. Anslutningssladd på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 41,7 cm och bredd 29 cm.
 • Elljusstake 7 ljus trä grön (Grön)

  Elljusstake 7 ljus trä grön (Grön)
  Elljusstake 7 ljus trä grön, strömbrytare 230V/IP20
 • LED-ljusstake svart 4 lampor höjd 39 cm

  LED-ljusstake svart 4 lampor höjd 39 cm
  Den här ljusstaken i svart stål är en modern juldekoration för inomhusbruk. Utrustad med fyra utbytbara extra varmvita LED-lampor, anslutningskabel, kabel och dimmer.
 • Elljusstake 7 ljus, trä ek

  Elljusstake 7 ljus, trä ek
  Stilren och vacker i designen. Elljusstake 7 i lägre modell från Konstsmide. Finns i vit, ek och röd. E10 lampor är inkluderade i paketet. Höjd 39 cm Bredd 53 cm Effekt max 7*3W Sockel E10 Färg Ek&hellip:
 • Elljusstake 5 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 5 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 5 ljus trä beige/mörkröda dekoration, 230V/IP20
 • Elljusstake 7L metall (Svart)

  Elljusstake 7L metall (Svart)
  Stilren och elegant elljusstake som ger ett fint och behagligt ljus såväl i ett fönster som på en byrå eller bänk inne i rummet. Den är tillverkad av metall, har en svart finish och är smyckad med 7st vita ljus som tillsammans avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.​Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 lj trä ek (Ek)

  Elljusstake 7 lj trä ek (Ek)
  Elljusstake 7 ljus trä ek 230V
 • Elljusstake 11 ljus trä vit

  Elljusstake 11 ljus trä vit
  Pryd fönsterbrädan med denna dekorativa elljusstake från Konsthantverk i jul. Vit V-formad elljusstake i trä med 11 ljus. Elljusstaken sprider ett fint ljus och sätter julstämningen. Höjd 51 cm&hellip:
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm grå

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm grå
  Den här ljusstaken består av en spetsig, lackerad träbåge och har sju ljus, vart och ett utrustat med en utbytbar glödlampa. Inkl. stickkabel med strömbrytare.