Konstsmide ljusstakar

Från Konstsmide kommer dessa fina ljusstakar. Här finns elljusstakar från 4 ljus som det söta luciatåget har till 7-armade ljusstakar i svart metall eller vitlackad träbåge. Konstsmides största ljusstake har hela 11 ljus i en klassisk spetsform.

Populärt inom Konstsmide ljusstakar

 • Elljusstake 7lj trä (Röd)

  Elljusstake 7lj trä (Röd)
  Vacker och härlig elljusstake som är skapad i julens traditionella färger, röd och grön. Den har svartmålade ljushållare och lätt twistade ljus, vilket ger en lite mer levande känsla. Ljusstaken är tillverkad av trä och är försedd med 7st ljus som tillsammans avger en varmvit, mjuk och behaglig ljusspridning. Ljusstaken är en härlig detalj att placera i hemmet och ger en behaglig julkänsla såväl på byrån som på fönsterkarmen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5L Glob (2) (Svart)

  Elljusstake 5L Glob (2) (Svart)
  En modern och trendig elljusstake som är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 5st ljuskällor som sticker upp från basen i olika höjder. Dessa ljuskällor är i form av globlampor och avger ett amberfärgat och stämningsfullt ljus när staken är tänd. Ljusstaken är också försedd med en dimmer, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Förutom att vara en fin inredningsdetalj så blir den även en riktig stämningshöjare.Denna ljusstaken finns även i en annan variant.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L (Krom)

  Elljusstake 7L (Krom)
  En klassisk 7-armad elljusstake med böjda armar, vackra ljushållare och förkromad finish. Denna varianten är både ståtlig och elegant i sitt uttryck och blir lika vacker i ett fönster som på en byrå eller bänk. Levereras med sladd + strömbrytare & trafo.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4 ljus met. svart (Svart)

  Elljusstake 4 ljus met. svart (Svart)
  Elljusstake 4 ljus metall svart. 12V/IP20

Fler tips på Konstsmide ljusstakar

 • Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä röd, grön dekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj trä vit (Vit)

  Elljusstake 7 lj trä vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus trä vit 230V/IP20
 • Elljusstake 5 lj metall vit/guld (Vit)

  Elljusstake 5 lj metall vit/guld (Vit)
  Vacker elljusstake i vit/mässing komplet med sladd och transformator. Ger ett fint ljus och passar perfekt i fönstret.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 4 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 4 ljus trä grå med mässingsdekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 11L trä (Vit)

  Elljusstake 11L trä (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i trä som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 11st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Den har en bredd på 61cm, vilket gör att den är aningen större och bredare än originalet och passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår
 • Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)

  Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus trä vit med gröna dekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä (Vit)

  Elljusstake 7L trä (Vit)
  En vacker och stämningsfull elljusstake som är skapad i en modern design, men passar lika bra i klassiska interiörer. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och är försedd med 7st matchande vita ljus. Dessa ljus avger ett varmvitt ljus när staken är tänd och ger hela rummet en mjuk och behaglig ljusspridning.Levereras med slad + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L trä/krom (Vit)

  Elljusstake 7L trä/krom (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i trä som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 7st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Dess nostalgiska och härliga design gör att den passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med förkromade ljusmanschetter som ger en lite mer modern touch.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår
 • Elljusstake 4L LED (Silver)

  Elljusstake 4L LED (Silver)
  Snygg elljusttake i en lite industriell stil. Skapad i metall med silverfärgad yta, 4st ljus och enkla, cylindriska former. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Otroligt stilren ljusstake som tillför stil och elegans i rummet.Sladdlängd: 240cm + strömbrytare.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 9 ljus trä vit (Mattvit)

  Elljusstake 9 ljus trä vit (Mattvit)
  Elljusstake 9 ljus trä matt vit, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 7 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä röd 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)

  Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)
  Elljusstake 7 ljus metall svart, svart kb, strömbr 24V/IP20glödlampor.
 • Elljusstake 3 ljus trä LED (Flerfärgad)

  Elljusstake 3 ljus trä LED (Flerfärgad)
  Elljusstake 3 Led trä, Tomtenissar, 24V/IP20. Dimmer
 • Elljusstake 10L LED (Antracit)

  Elljusstake 10L LED (Antracit)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i antracit och består av 10st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 4 ljus trä grön (Grön)

  Elljusstake 4 ljus trä grön (Grön)
  Elljusstake 4 ljus trä grön m.mässingsdekorationer,230V/IP20
 • Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)

  Elljusstake 7 ljus trä vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus trä vit, grön dekoration, 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä 50cm (Röd)

  Elljusstake 7L trä 50cm (Röd)
  En elegant och stämningsfull elljusstake som är tillverkad av trä och blir en fin detalj på såväl fönsterkarmen som på en byrå eller bänk. Ljussstaken har en röd finish och är försedd med 7st ljus som avger ett varmvitt ljus och tillsammans säkerställer ett fint, mjukt och dekorativt ljus i rummet. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 ljus trä röd (Mörkröd)

  Elljusstake 7 ljus trä röd (Mörkröd)
  Elljusstake 7 ljus trä matt mörkröd, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 5 lj trä grön/grå (Grön)

  Elljusstake 5 lj trä grön/grå (Grön)
  Elljusstake 5 ljus trä grön m. grå ringar, strömbr 230V/IP20
 • Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 4 ljus trä röd, deko.stjärnor mässing 230V/IP20
 • Elljusstake 7L metall (Vit)

  Elljusstake 7L metall (Vit)
  Stilren och elegant elljusstake som ger ett fint och behagligt ljus såväl i ett fönster som på en byrå eller bänk inne i rummet. Den är tillverkad av metall, har en vit finish och är smyckad med 7st ljus som tillsammans avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 15L LED (Antracit)

  Elljusstake 15L LED (Antracit)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i antracit och består av 15st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm vit

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 50cm vit
 • Elljusstake 4 ljus trä grön (Grön)

  Elljusstake 4 ljus trä grön (Grön)
  Elljusstake 4 lj. trä grön m. deko.platta mässing 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj metall grå (Grå)

  Elljusstake 7 lj metall grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus metall grå, svart kabel strömbr 24V/IP20
 • Elljusstake 7L metall (Svart)

  Elljusstake 7L metall (Svart)
  Stilren och elegant elljusstake som ger ett fint och behagligt ljus såväl i ett fönster som på en byrå eller bänk inne i rummet. Den är tillverkad av metall, har en svart finish och är smyckad med 7st vita ljus som tillsammans avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.​Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus trä matt grå, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä (Vit)

  Elljusstake 7L trä (Vit)
  Konstsmides klassiska elljusstake med sju armar. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en mattvit finish och blir en smyckande detalj i såväl fönstret som på byrån eller bänken. Var den än placeras i hemmet så säkerställer den ett fint ljus och en stämningsfull atmosfär.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 10LED metall 3xAAA (Antracit)

  Elljusstake 10LED metall 3xAAA (Antracit)
  Eljusstake 10 LED metall antracitgrå 3xAAA
 • Elljusstake 6L trä (Röd)

  Elljusstake 6L trä (Röd)
  En modern och stämningsfull ljusstake som är lika fin att placera i moderna hem som i klassiska interiörer. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en röd finish och är smyckad med vackra mässingfärgade ljusmanchetter. Kombinationen av rött och mässing skapar ett mycket elegant uttryck på ljusstaken och gör att den känns lyxig i sin design. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 10L LED (Vit)

  Elljusstake 10L LED (Vit)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en vitlackad finish och består av 10st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 7L vikbar (Grå)

  Elljusstake 7L vikbar (Grå)
  En stämningsfull, stor ljusstake som blir en mycket smyckande detalj i ett fönster eller inne i rummet på en bänk eller skänk. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en grå finish och är smyckad med dekorativa mässingringar vid varje ljus. Denna varianten är försedd med 7st vita ljus som tillsammans säkerställer ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i rummet. Ljusstaken är dessutom vikbar, vilket gör den är enkel att vika ihop, vilket underlättare vid förvaringen. Levereras med en vit sladd + strömbrytare & stickkonktakt.​Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 lj böjbar metall (Svart)

  Elljusstake 5 lj böjbar metall (Svart)
  Elljusstake 5 ljus metall svart/koppar strömbr 6V/IP20
 • Eljusstake 7 lj trä grå (Grå)

  Eljusstake 7 lj trä grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus trä grå, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 9 ljus trä röd (Mörkröd)

  Elljusstake 9 ljus trä röd (Mörkröd)
  Elljusstake 9 ljus trä matt mörkröd, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä 32cm (Vit)

  Elljusstake 7L trä 32cm (Vit)
  Stämningsfull ljusstake med 7st ljus som blir en smyckande detalj såväl på fönsterkarmen som på en bänk eller skänk inne i rummet. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och avger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus när den är tänd. Dess raka och tydliga form gör att den skiljer sig från många ljusstakar och känns lite mer modern i sitt uttryck.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 6 ljus trä grön (Grön)

  Elljusstake 6 ljus trä grön (Grön)
  Elljusstake 6 ljus trä grön med mässingsdekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj. förmässingad (Mässing)

  Elljusstake 7 lj. förmässingad (Mässing)
  Elljusstake 7 ljus förmässingad med svart fot 24V/IP20
 • Elljusstake 7L trä (Vit)

  Elljusstake 7L trä (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i trä som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 7st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Dess nostalgiska och härliga design gör att den passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår
 • Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 9 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 15L LED (Vit)

  Elljusstake 15L LED (Vit)
  Modern och elegant elljusstake som ger ett stämningsfullt och härligt ljus i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en vitlackad finish och består av 15st LED-lampor som sticker upp från bordplattan i olika etapper. Dessa LED-lampor avger ett varmvitt ljus och en behaglig ljusspridning i interiören.  Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 11L vikbar 86cm (Grå)

  Elljusstake 11L vikbar 86cm (Grå)
  En stämningsfull, stor ljusstake som blir en mycket smyckande detalj i ett större fönster eller inne i rummet på en bänk eller skänk. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en grå finish och är smyckad med dekorativa mässingringar vid varje ljus. Denna varianten är försedd med 11st vita ljus som tillsammans säkerställer ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i rummet. Ljusstaken är dessutom vikbar, vilket gör den är enkel att vika ihop, vilket underlättare vid förvaringen. Levereras med en vit sladd + strömbrytare & stickkonktakt.​Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 5 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 5 ljus trä röd med gröna dekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 6 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 6 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 6 ljus trä röd m.mässingsdekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)

  Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)
  Elljusstake 7 ljus trä grön m grå ringar, strömbr 230V/IP20
 • Elljusstake 7L 45cm (Vit)

  Elljusstake 7L 45cm (Vit)
  En stilren och ståtlig elljusstake som ger ett smyckande intryck till intreriören. Den är tillverkad av metall, har en vitlackad finish och ger ett rent uttryck, då hela ljusstaken går i samma färg. Den är försedd med 7st ljus som bidrar till en fin, behaglig och stämningsfull ljusspridning, oavsett var den placeras i hemmet. Den har även vackra och klassiska ljushållare, vilket skapar ett mycket smyckande intryck.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake metall svart 4 LED (Svart)

  Elljusstake metall svart 4 LED (Svart)
  Elljusstake metall svart 35cm 4 LED, vvita. 12V/IP20. Dimmer
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm grå

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm grå
 • Elljusstake 7 lj trä natur (Natur)

  Elljusstake 7 lj trä natur (Natur)
  Elljusstake 7 ljus trä natur 230V
 • Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 7 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 7 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 4 lj koppar LED (Koppar)

  Elljusstake 4 lj koppar LED (Koppar)
  Elljusstake i mässing med svart kabel m. strömbrytare. Levereras inkl. LED-lampor som drar lite ström.
 • Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 9 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 9 ljus trä matt beige, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 5L LED Glob rak (Svart)

  Elljusstake 5L LED Glob rak (Svart)
  En modern och trendig elljusstake som är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 5st ljuskällor som sticker upp från basen i en jämn linje. Dessa ljuskällor är i form av globlampor och avger ett amberfärgat och stämningsfullt ljus när staken är tänd. Ljusstaken är också försedd med en dimmer, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Förutom att vara en fin inredningsdetalj så blir den även en riktig stämningshöjare.Denna ljusstaken finns även i en annan variant.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 lj trä röd (Röd)

  Elljusstake 7 lj trä röd (Röd)
  Elljusstake 7 ljus trä röd, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 6 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 6 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 6 ljus trä grå m.mässingsdekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 7L (Mässing/guld)

  Elljusstake 7L (Mässing/guld)
  En klassisk 7-armad elljusstake med böjda armar, vackra ljushållare och mässinglackad finish. Denna varianten är både ståtlig och elegant i sitt uttryck och blir lika vacker i ett fönster som på en byrå eller bänk. Levereras med sladd + strömbrytare & trafo.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 ljus trä beige (Beige)

  Elljusstake 5 ljus trä beige (Beige)
  Elljusstake 5 ljus trä beige/mörkröda dekoration, 230V/IP20
 • Ljus träljusstake 7-arm.

  Ljus träljusstake 7-arm.
  Ljusstake av ljust trä - mångsidigt användbar juldekoration Denna vackra ljusstake är enkelt utformad av naturfärgat trä, som harmonierar med många inredningsstilar och sörjer med behagligt LED-ljus för en stämningsfull fönsterdekoration under advent- och jultiden. Den ger alla rum en festlig accent även på en byrå, kaffebordet eller en hylla. - vit kabel
 • Elljusstake 7L 45cm (Mässing/guld)

  Elljusstake 7L 45cm (Mässing/guld)
  En stilren och ståtlig elljusstake som ger ett smyckande intryck till intreriören. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och ger fina och eleganta kontraster när mässing möter vitt. Den är försedd med 7st ljus som bidrar till en fin, behaglig och stämningsfull ljusspridning, oavsett var den placeras i hemmet. Den har även vackra och klassiska ljushållare, vilket skapar ett mycket smyckande intryck.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 lj trä (Röd)

  Elljusstake 7 lj trä (Röd)
  Vacker och behaglig elljusstake som garanterat kommer sprida julstämning i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av trä och bär på 7st ljus som tillsammans avger en stämningsfull och mjuk ljusspridning i rummet. Ljustaken passar lika fint inne i rummet på en byrå eller bänk, som i ett fönster eller som en välkomnande detalj på en bänk vid entrén.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 6 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 6 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 6 ljus trä röd med mässingsdekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 5L trä 42cm (Röd)

  Elljusstake 5L trä 42cm (Röd)
  En vacker elljusstake som skiljer sig lite från de klassiska varianterna, då färgen på foten skiljer sig från färgen på själva staken. Ljusstaken har en röd finish med grå fot och är försedd med 5st vita ljus som avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Vid varje ljus sticker det ut en liten ljushållare, vilket ger ett moderniserat och iögonfallande uttryck på ljusstaken.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 6L trä (Vit)

  Elljusstake 6L trä (Vit)
  En modern och stämningsfull ljusstake som är lika fin att placera i moderna hem som i klassiska interiörer. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och är smyckad med vackra mässingfärgade ljusmanchetter. Kombinationen av vit och mässing skapar ett mycket elegant uttryck på ljusstaken och gör att den känns lyxig i sin design. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 3L julbockar (Trä)

  Elljusstake 3L julbockar (Trä)
  En spännande och modern ljusstake i form av tre stycken julbockar. Dessa julbockar är tillverkade av trä och har både nos, ben och horn. De bär på en varsin ljuskälla som säkerställer en fin, jämn och stämningsfull ljusspridning i rummet. Julbockarna är fina stående på en bänk eller skänk där de verkligen får synas och ta sin plats. Slinglängd: 22cm - 107cm.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Elljusstake 7 lj metall vit (Vit)

  Elljusstake 7 lj metall vit (Vit)
  Elljusstake 7 ljus metall vit, vit kabel strömbr 24V/IP20
 • LED-ljusstake svart 4 lampor höjd 39 cm

  LED-ljusstake svart 4 lampor höjd 39 cm
 • Elljusstake 9L matt/trä (Röd)

  Elljusstake 9L matt/trä (Röd)
  En klassisk elljusstake i trä som är skapad i en härlig julig färg och ger en lite nostalgisk känsla i hemmet. Ljusstaken är smyckad med 9st ljus som tillsammans avger ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus på såväl fönsterkarmen som på en bänk i köket eller hallen. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)

  Elljusstake 4 ljus trä röd (Röd)
  Elljusstake 4 ljus trä röd m. deko.platta mässing 230V/IP20
 • Elljusstake 7L trä (Röd)

  Elljusstake 7L trä (Röd)
  En klassisk, röd elljusstake i trä som garanterat kommer skapa en härlig och stämningsfull atmosfär i hemmet. Denna varianten är 56cm hög och är lika fin att placera på fönsterkarmen som på en bänk eller byrå. Den är försedd med 7st ljus som tillsammans avger ett varmvitt ljus i hemmets alla hörn. En härlig ljusstake som skapar en traditionell och nostalgisk känsla till interiören.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår. 
 • Elljusstake 7L trä 65cm (Vit)

  Elljusstake 7L trä 65cm (Vit)
  En elegant och ståtlig elljusstake som är tillverkad av trä och blir en fin detalj i ett större fönster, men även inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljussstaken har en vit finish och är försedd med 7st ljus som avger ett varmvitt ljus och tillsammans säkerställer ett fint, mjukt och dekorativt ljus i rummet. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 4L Tomte (Flerfärgad)

  Elljusstake 4L Tomte (Flerfärgad)
  En härlig och dekorativ ljusstake i form av en tomtefamilj och en julgran, som ger juliga färger och ett behagligt ljus. Ljusstaken är tillverkad av trä och har 4st ljus i olika höjder som tillsammans säkerställer ett stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake JUL 4lj trä (Vit)

  Elljusstake JUL 4lj trä (Vit)
  Härlig vit ljusstake i trä som bildar ordet "JUL". Stämningsfull och vacker, passar lika bra i fönstret som i hyllan eller på bänken. Sprider en härlig julstämning omkring sig.Sladdlängd: 170cm.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus trä matt grå, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 5L trä 42cm (Svart)

  Elljusstake 5L trä 42cm (Svart)
  En vacker elljusstake som skiljer sig lite från de klassiska varianterna, då färgen på foten skiljer sig från färgen på själva staken. Ljusstaken har en mattsvart finish med grå fot och är försedd med 5st vita ljus som avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Vid varje ljus sticker det ut en liten ljushållare, vilket ger ett moderniserat och iögonfallande uttryck på ljusstaken.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L trä 54cm (Röd)

  Elljusstake 7L trä 54cm (Röd)
  En vacker elljusstake som skiljer sig lite från de klassiska varianterna, då färgen på foten skiljer sig från färgen på själva staken. Ljusstaken har en röd finish med grå fot och är försedd med 7st vita ljus som avger ett varmvitt och stämningsfullt ljus i hemmet. Vid varje ljus sticker det ut en liten ljushållare, vilket ger ett moderniserat och iögonfallande uttryck på ljusstaken.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5L metall (Svart)

  Elljusstake 5L metall (Svart)
  Spännande och iögonfallande ljusstake som skiljer sig lite i formen från de vanliga, klassiska ljusstakarna. Denna varianten är en modern ljusstake i metall som har en svartlackad finish med mässingfärgade detaljer i mitten av varje ljushållare. Detta skapar fina och härliga kontraster och ger ljusstaken ett vackert och spännande uttryck. Den är försedd med 5st ljus som ger en varm och stämningsfull ljusspridning i hemmet.Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår. 
 • Elljusstake 7 ljus trä röd (Mörkröd)

  Elljusstake 7 ljus trä röd (Mörkröd)
  Elljusstake 7 ljus trä matt mörkröd, strömbrytare 230V/IP20
 • Ljusstake 11L trä (Röd)

  Ljusstake 11L trä (Röd)
  En härlig, röd elljusstake i trä som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 11st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Den har en bredd på 61cm, vilket gör att den är aningen större och bredare än originalet och passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår. 
 • Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm vit

  Ljusstake av trä, 7 lampor, höjd 34cm vit
 • Elljusstake 11 ljus trä röd

  Elljusstake 11 ljus trä röd
  Pryd fönsterbrädan med denna dekorativa elljusstake från Konsthantverk i jul. Röd V-formad elljusstake i trä med 11 ljus. Elljusstaken sprider ett fint ljus och sätter julstämningen. Höjd 51 cm&hellip:
 • Elljusstake 4 ljus trä natur (Natur)

  Elljusstake 4 ljus trä natur (Natur)
  Elljusstake 4 Led ljus trä natur 230V/IP20
 • Elljusstake 6 lj trä mörkgrön (Grön)

  Elljusstake 6 lj trä mörkgrön (Grön)
  Elljusstake 6 ljus trä grön med mässingsdekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 5 lj koppar (Koppar)

  Elljusstake 5 lj koppar (Koppar)
  Stilfull elljusstake i koppar med 5 ljus.Sladdlängt: 180cmLjuskälla ingår.
 • Elljusstake båge 7L (Vit)

  Elljusstake båge 7L (Vit)
  En vacker elljusstake i formen av en båge, tillverkad av trä i en härlig, mattvit finish. Ljusstaken är smyckad med 7st ljus som tillsammans säkerställer ett varmvitt ljus och en stämningsfull ljusspridning på såväl fönsterkarmen som på en bänk i köket eller vardagsrummet.Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L trä (Svart)

  Elljusstake 7L trä (Svart)
  Konstsmides klassiska elljusstake med sju armar. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en mattsvart finish och blir en smyckande detalj i såväl fönstret som på byrån eller bänken. Var den än placeras i hemmet så säkerställer den ett fint ljus och en stämningsfull atmosfär.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)

  Elljusstake 7 lj metall svart (Svart)
  Elljusstake 7 ljus metall svart, svart kb strömbr 24V/IP20
 • Ljusstake 5L julbock (Trä)

  Ljusstake 5L julbock (Trä)
  En spännande, fin och modern ljusstake i formen av en julbock. Tillverkad av trä med både nos, ben och horn. Ljusstaken är smyckad med 5st ljuskällor som tillsammans säkerställer en fin, jämn och stämningsfull ljusspridning i rummet. Julbocken är fin stående på en bänk eller skänk där den verkligen får synas och ta sin plats. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 ljus trä grön (Grön)

  Elljusstake 7 ljus trä grön (Grön)
  Elljusstake 7 ljus trä grön, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 9 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 9 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 9 ljus trä matt grå, strömbrytare 230V/IP20
 • Elljusstake 4 ljus trä svart (Svart)

  Elljusstake 4 ljus trä svart (Svart)
  Elljusstake 4 ljus trä svart med svarta dekoration 230V/IP20
 • Elljusstake 5L Glob (1) (Svart)

  Elljusstake 5L Glob (1) (Svart)
  En modern och trendig elljusstake som är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 5st ljuskällor som sticker upp från basen i olika höjder. Dessa ljuskällor är i form av globlampor och avger ett amberfärgat och stämningsfullt ljus när staken är tänd. Ljusstaken är också försedd med en dimmer, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Förutom att vara en fin inredningsdetalj så blir den även en riktig stämningshöjare.Denna ljusstaken finns även i en annan variant.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 5 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 5 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 5 ljus trä grå med gröna dekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 3 lj trä (Vit)

  Elljusstake 3 lj trä (Vit)
  Snygg ljusstake i svarvad vitlackad trä. Bra för lite högre fönster! Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7L trä 50cm (Grå)

  Elljusstake 7L trä 50cm (Grå)
  En elegant och stämningsfull elljusstake som är tillverkad av trä och blir en fin detalj på såväl fönsterkarmen som på en byrå eller bänk. Ljussstaken har en grå finish och är försedd med 7st ljus som avger ett varmvitt ljus och tillsammans säkerställer ett fint, mjukt och dekorativt ljus i rummet. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)

  Elljusstake 7 ljus trä grå (Grå)
  Elljusstake 7 ljus trä grå med gröna dekorationer, 230V/IP20
 • Elljusstake 7L plast (Vit)

  Elljusstake 7L plast (Vit)
  En härlig, vit elljusstake i plast som är skapad i en klassisk design som man garanterat känner igen från många hem under juletider. Denna varianten är försedd med 7st ljus som tillsammans ger ett varmvitt, mjukt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Dess nostalgiska och härliga design gör att den passar perfekt i såväl ett fönster som inne i rummet på en byrå eller bänk. Ljusstaken är smyckad med härliga ljusmanschetter som har både barr och små kottar. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår