Kristallplafond

För att skapa en känsla av lyx kan man sätta en kristallplafond i taket. Här listar vi plafonderna med glittrande kristaller. Flera lamptillverkare har denna typ av kristallplafonder i olika prisklasser.

Populärt inom kristallplafond

 • Strömsholm Kristallplafond - Mässing/Kristall - Plafonder, Taklampor

  Strömsholm Kristallplafond - Mässing/Kristall - Plafonder, Taklampor
 • Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm

  Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm
  Mosaik av ljus – taklampan Saten Saten imponerar med sin exceptionella och eleganta bearbetning, men också genom det sätt som ljuset sprids i rummet. Denna taklampa består av ett vågformat metallgaller och sprider i sig självt en behagligt sval glans, och en mängd av de i rutnätet inarbetade K9-kristallerna visar hur man utan problem blandar jordbundenhet, elegans och en touch av dekadens. En taklampa som garanterar en speciell utstrålning.
 • Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm

  Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm
  Satén – en extravagant vägg- och taklampa Vägg- och taklampan från serien Satén utmärker sig genom dess svängda och genomgående innovativa optik. Det av glänsande metall bestående välvda gallret som bildar stommen på denna armatur, pryds av många K9-kristaller, varav några är i klarglas och andra rökgrå. Denna kombination resulterar i ett ljusspel som man inte hittar hos vanliga lampor, och som man även när det gäller värdefulla ljus ofta måste söka länge efter för att hitta. Därmed kan Satén likaledes användas som vägg- eller taklampa och den bibehåller sin extravaganta stil på båda dessa platser.
 • Hanna 45 droppe (Krom)

  Hanna 45 droppe (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på kristallplafond

 • Nager plafond (Svart)

  Nager plafond (Svart)
  Nager är en modern och unik plafond med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirklarna omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 28W, med 1681Lm och 3000K varmvitt ljus. Nager finns även i andra varianter.
 • Rhea medium kristall (Mässing/guld)

  Rhea medium kristall (Mässing/guld)
  Rhea är en elegant och vacker kristallplafond, med runda och rektangulära prismor och dekorativa detaljer på ramen. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när den är tänd. Finns i tre olika färger.Ljuskällor ingår ej.
 • Rena plafond (Vit)

  Rena plafond (Vit)
  Rena är en glamorös och modern plafond som passar perfekt i alla olika inredningsstilar. Den består av vit metall och opalplast i ett elegant utseende. Dessutom har den vita plasten även en kristalleffekt. Armaturen är dimbar och kan ställas in från 3000K (varmvitt) till 6000K (dagsljus) med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Rena finns i flera varianter. Ljuskälla ingår.
 • Tiara 3L Kristall plafond (Krom)

  Tiara 3L Kristall plafond (Krom)
 • Kartell Bloom Taklampa C1 Kristall

  Kartell Bloom Taklampa C1 Kristall
  Design: Ferruccio LavianiKoncept:Bloom från Kartell är industriproducerad men med sin unika och komplexa stil förväxlas den ofta med ett handgjort konstverk. Med de nya varianter av Bloom familjen kan du få lampor som påminner om vackra blomsterarrangemang uppe på din vägg eller som takpendel. Bloom är en unik lampa från Kartell. Hitta mer inspiration här www.kartell.com
 • Hanna 6 kristall (Krom)

  Hanna 6 kristall (Krom)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 6st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Amy plafond (Mässing/guld)

  Amy plafond (Mässing/guld)
  Denna eleganta plafond från Amy-serien för glamour till hemmet. Den guldfärgade textilskärmen har en metallisk finish med akrylkristaller som reflekterar ljuset vackert. Amy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Karolina kristall 6L (Mässing/guld)

  Karolina kristall 6L (Mässing/guld)
  Karolina är en elegant kristallplafond som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldplaterad metall och är utsmyckad med flera vackra kristaller i olika former och storlekar. När lampan är tänd sprids ett behagligt och mjukt ljus genom prismorna, så koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Karolina finns även i en större storlek.Ljuskällor ingår ej.
 • Rosendal 3l (Krom)

  Rosendal 3l (Krom)
  Kristallplafond Rosendal i guld eller kromstomme. Ger en fin lyster och är enkel att sätta upp.Ljuskälla ingår ej.
 • Gussago plafond (Grå)

  Gussago plafond (Grå)
  Gussago är en enkel och modern plafond som perfekt i alla olika rum. Lampan består av krom och satinplast med elegant kristalleffekt. Med IP44 är den även lämplig för placering i badrum. 24W LED-lampan som medföljer avger ett ljus på 1485 lumen och kan justeras mellan 3000K och 6500K med en vanlig väggströmbrytare.
 • Gello plafond (Vit)

  Gello plafond (Vit)
  Denna vackra plafond från GELLO-serien är gjord av vit metall och mattsvart plast. Det opala akrylglaset tillsammans med de klara kristallerna i gnistrande look ger garanterat vackra ljuseffekter till hemmet. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Denna skönhet är absolut lämplig för sovrum, hallar och vardagsrum. Gello finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Dani plafond (Vit)

  Dani plafond (Vit)
  Den här runda plafonden DANI är imponerande med sin funktionalitet. Tillverkad av plast med ett gnistrande utseende och klara akrylkristalle. En dimbar plafond i flera steg med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen (från varmvit 3000K till kallvit 6500K). Placera lampan i förslagsvis i sovrummet, hallen, vardagsrummet eller matsalen. Dani finns i flera varianter. Ljuskälla ingår.
 • Bellis plafond 3 (Krom)

  Bellis plafond 3 (Krom)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna plafond är tillverkad i förkromad metall med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna.Ljuskällor ingår ej.
 • Flores Stor kristall (Krom)

  Flores Stor kristall (Krom)
  Vackra kristallplafonden Flores, med vackra prismor, stilrena detaljer och mjuk, rund design. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna. Den stora varianten finns i två olika färger. Ljuskällor ingår ej.
 • Cardito taklampa (Vit)

  Cardito taklampa (Vit)
  Cardito är en modern och elegant plafond gjord av stål och glas. Kristallerna som utgör lampans skärm gör att ljuset reflekteras på ett vackert och behagligt sätt i rummet. Placera förslagsvis i allrummet, hallen eller sovrummet. Integrerad LED på 16W, med 2500lumen och 4000K vitt ljus.
 • Rosendal 3l (Mässing/guld)

  Rosendal 3l (Mässing/guld)
  Kristallplafond Rosendal i guld eller kromstomme. Ger en fin lyster och är enkel att sätta upp.Ljuskälla ingår ej.
 • Mela kristall plafond (Grå)

  Mela kristall plafond (Grå)
 • Rena plafond (Vit)

  Rena plafond (Vit)
  Rena är en glamorös och modern plafond som passar perfekt i alla olika inredningsstilar. Den består av vit metall och opalplast i ett elegant utseende. Dessutom har den vita plasten även en kristalleffekt. Armaturen är dimbar och kan ställas in från 3000K (varmvitt) till 6000K (dagsljus) med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Rena finns i flera varianter. Ljuskälla ingår.
 • Ottilia kristall 32cm (Mässing/guld)

  Ottilia kristall 32cm (Mässing/guld)
  Ottilia är en klassiskt vacker kristallplafond som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldlackad metall och är smyckad med flera runda kristaller som går genomgående över hela plafonden. Lampan får det perfekta avslutet nedtill där en större kristallprisma hänger ned undertill och verkligen ramar in plafonden på ett mycket elegant vis. Var den än placeras så säkerställer den ett bra ljus och en elegant ljusspridning genom prismorna. Koppla gärna plafonden till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ottilia finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Rave plafond (Vit)

  Rave plafond (Vit)
  RAVE är en unik takplafond med avskalat formspråk. Kronan på verket är detaljen i lampans mitt som är i samma stil som den gnistrande kristallkupan. Det finns en LED-lampa i den mittersta kupan, med färgtemperatur som du kan ändra som du vill med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Hela belysningens styrka kan justeras steglöst med fjärrkontrollen. LED-lamporna (inkl.1x17W LED/1900Lm/3000K inkl.1x LED) är integrerade i lampan. RAVE är 38 cm i diameter och 10 cm hög.
 • Gello plafond (Vit)

  Gello plafond (Vit)
  Denna vackra plafond från GELLO-serien är gjord av vit metall och mattsvart plast. Det opala akrylglaset tillsammans med de klara kristallerna i gnistrande look ger garanterat vackra ljuseffekter till hemmet. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett ljus på 2620 lumen och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Ljusets kan justeras och fixeras med den medföljande fjärrkontrollen från varmvit 3000K till kallvit 6000K. Andra fördelar med denna plafonden är nattlampan och minnesfunktionen. Denna skönhet är absolut lämplig för sovrum, hallar och vardagsrum. Gello finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Orbit plafond - Glas/kristall - Plafonder, Taklampor

  Orbit plafond - Glas/kristall - Plafonder, Taklampor
 • Vida plafond (Grå)

  Vida plafond (Grå)
  Vida plafond kännetecknas av sin stilfulla deisgn och sitt högkvalitativa utförande. Består av ädel krom och satinerade, klara akrylkristaller vilket gör den unik för sitt utseende. Placeras förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet där den kan ge sin fina ljusspridning. Ljuskälla ingår ej.
 • Rena plafond (Vit)

  Rena plafond (Vit)
  Rena är en glamorös och modern plafond som passar perfekt i alla olika inredningsstilar. Den består av vit metall och opalplast i ett elegant utseende. Dessutom har den vita plasten även en kristalleffekt. Armaturen är dimbar och kan ställas in från 3000K (varmvitt) till 6000K (dagsljus) med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Rena finns i flera varianter. Ljuskälla ingår.
 • Amy I plafond (Silver)

  Amy I plafond (Silver)
  Amy I plafond är en elegant lampa som blir fokuspunkten i rummet!Den silverfärgade textilskärmen har en metallisk finish som ger glans. Akrylkristallerna som hänger från lampan bryter ljuset och skapar små regnbågar på tak och väggar. Ljuskälla ingår ej. Amy I finns även i andra varianter.
 • Hanna 55cm (Krom)

  Hanna 55cm (Krom)
  Kristallplafond i krom med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 35cm (Krom)

  Hanna 35cm (Krom)
  Populär kristallplafond i förkromad metall med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Fint slipade glasprismor som sprider ljuset bra och dessutom är en lyxig inredningsdetalj.Ljuskälla ingår ej.
 • Zamudilo Led Plafond D40/Kristalleffekt (vit)

  Zamudilo Led Plafond D40/Kristalleffekt (vit)
 • Tune plafond (Vit)

  Tune plafond (Vit)
  Modernt och ändå tidlöst! Så skulle man kunna beskriva denna taklampa från Tune-serien. Kombinationen av högkvalitativa K5-kristaller och en subtil gnistrande dekor på det opala akrylglaset får denna plafonden att gnistra. Med den inbyggda högtalaren som ansluts via Bluetooth, kan du alltid lyssna på dina favoritlåtar efter egna önskemål. Ljuskälla ingår.
 • Aries 4L plafond (Krom)

  Aries 4L plafond (Krom)
  Enkel kristallplafond i kromad metall med maskinslipade prismor.Ljuskällor ingår ej.
 • Classic liten kristall (Antikmässing)

  Classic liten kristall (Antikmässing)
  Vackra kristallplafonden Classic är både elegant och stilren. Skapad i en klassisk design med dekorativa detaljer. Finns i två olika färger och skapar en otroligt fin ljusspridning när den är tänd.Ljuskällor ingår ej.
 • Candida plafond (Vit)

  Candida plafond (Vit)
  Denna vackra, runda plafond CANDIDA ger gnistrande effekter. Inuti lampan finns plastkristaller, som imponerande reflekterar ljuset när den är tänd med ett opalt akrylglas. Plafonden ser även elegant ut när den är avstängd. Lampan passar in i alla intredningsstilar tack vare den enkla designen och passar perfekt i ett sovrum, vardagsrum, barn- eller matrum. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du ändra och fixa färgtemperaturen från 3000K till 6400K. Candida finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Bow Liten plafond (Svart)

  Bow Liten plafond (Svart)
  Eleganta kristallplafonden Bow, med vackra rektangulära prismor, svart ram och svarta detaljer. Sprider ett fint ljus genom prismorna när den är tänd och tillför stil och elegans i rummet. Fnns även i en större storlek.Ljuskällor ingår ej.
 • Amy plafond (Mässing/guld)

  Amy plafond (Mässing/guld)
  Denna eleganta plafond från Amy-serien för glamour till hemmet. Den guldfärgade textilskärmen har en metallisk finish med akrylkristaller som reflekterar ljuset vackert. Amy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Norrsken Design Classic Kristallplafond Krom Mellan

  Norrsken Design Classic Kristallplafond Krom Mellan
  Classic takplafond/kristallplafond från Norrsken design Material: Metall/Kristall Mått: Ø 47cm - H 29cm Ljuskälla: Max 6x 40W E14, Ingår Ej Krokupphäng, Takkontakt ingår EJ - Se Tillbehör
 • Hanna guld 35cm (Mässing/guld)

  Hanna guld 35cm (Mässing/guld)
  Kristallplafond i mässingfärgad metall med hängande prismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem.Ljuskällor ingår ej.
 • VASA - Plafond

  VASA - Plafond
   Plafond för hallen eller badrummet. Svart stomme i metall och vackra prismor av maskinskuren kvalité.  Vi rekommenderar: Fräscha upp hallen med denna snygga kristallplafond! Tekniskt: Lampan kräver tre glödlampor med liten sockel (E14) om max 40W eller motsvarande i LED, ingår ej. Kan användas i badrum (IP21).
 • Gränsö plafond (Krom)

  Gränsö plafond (Krom)
  Kristallplafond Gränsö i krom och med tre lamphållare.Ljuskälla ingår ej.
 • Felicitas plafond (Svart)

  Felicitas plafond (Svart)
  Felicitas plafond möter elegans med det lantliga. Den består av en träbalk av naturligt trä och ett takfäste i svart metall. Klara akrylkristaller är fästa på träbalken som ger ett garanterat blickfång i varje hem. De integrerade LED-lamporna på 15W ger ett ljus på 680 lumen och 3000K. Placera lampan förslagsvis i en större entré eller i vardagsrummet. Kombinera gärna med andra produkter i Felicitas-serien för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Integrerad LED belysning.
 • Kristallo plafond (Krom)

  Kristallo plafond (Krom)
 • Palace kristall 100cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 100cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 18st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Bagana pendel (Svart)

  Bagana pendel (Svart)
  Glittrande accenter sätts med denna pampiga plafond från Bagana-serien. Kombinationen av metall, siden och gnistrande glaskristaller bidrar garanterat till en elegant miljö. Denna lampan är justerbar i höjd (75cm-115cm) och kommer med 12st LED-lampor med G9-sockel som är utbytbara. Ljuset avger 869 lumen och 3000K. Placera denna fantastiska lampa i förslagsvis över matbordet eller i sovrummet för att ge lyx-känsla. Komplettera gärna med andra produkter i denna serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Markslöjd - SAXHOLM Plafond 2L Krom/MC IP21 - Krom

  Markslöjd - SAXHOLM Plafond 2L Krom/MC IP21 - Krom
  Takplafond Saxholm i kristall från Markslöjd. Stomme i metall. Maskinskurna prismor. Skruvas i tak med medföljande takbygel. Jordad anslutning. Små lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. D
 • Norrsken Design Classic Kristallplafond Borstad Mässing Stor

  Norrsken Design Classic Kristallplafond Borstad Mässing Stor
  Classic takplafond/kristallplafond från Norrsken design Material: Metall/Kristall Mått: Ø 56cm - H 36cm Ljuskälla: Max 8x 40W E14, Ingår Ej Krokupphäng, Takkontakt ingår EJ - Se Tillbehör
 • Margo plafond (Grå)

  Margo plafond (Grå)
  Denna fyrkantiga plafond med lyxigt utseende från Margo-serien imponerar med sitt eleganta utseende. Skärmen i krom med spegelkant och opalglas, dekorerad med klara K5-kristaller, sätter lysande accenter i varje rum. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett vitt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Placera lampan förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet och den kommer vara ett garanterat blickfång! Margo finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • ULRIKSDAL - Prism Plafond

  ULRIKSDAL - Prism Plafond
  Taklampa för badrummet med kristaller av brilliant kvalité. Diameter 22,5cm. Takfäste i krom. Smidig platsbesparande plafond som glimmar fint i badrummet. Tekniskt: Lampan kräver två glödlampor med liten sockel (E14) om max 40W eller motsvarande i LED, ingår ej. Avsedd för badrum, IP-klass 21.
 • Victoria liten (Antikmässing)

  Victoria liten (Antikmässing)
  Victoria är en mycket elegant kristallplafond, med runda, mjuka prismor, dekorativa detaljer på ramen och vacker design. En mycket trevlig kristallkrona som sprider stil och elegans i ditt hem.Ljuskällor ingår ej.
 • Ronja plafond (Vit)

  Ronja plafond (Vit)
  Ronja är en rund och klassisk plafond som med sitt material och utförande har en elegant design. Kombinationen av vit metall, satinakryl och klara plastkristaller ger ett fanstastikt ljus. Medföljer fjärrkontroll som kan justera färgtemperaturen i tre nivåer. Från varmvitt 3000K - neutralvit 4000K - kallvit 6000K.
 • Eminent plafond (Krom)

  Eminent plafond (Krom)
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker! Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Fradelo 1 Led Plafond 26X26/Kristall (Svart)

  Fradelo 1 Led Plafond 26X26/Kristall (Svart)
 • Plasencia plafond (Krom)

  Plasencia plafond (Krom)
  Plasencia är en modern och stilren plafond med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Den integrerade LED ljuskällan som omfångas av kristallerna på dem kromfärgade cirklarna ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 27W, med 1890Lm och 3000K varmvitt ljus. Plasencia finns även i andra varianter.