Konstsmide väglampor

Populärt inom Konstsmide väglampor

 • Konstsmide Pollare Heimdal i aluminium, silvergrå

  Konstsmide Pollare Heimdal i aluminium, silvergrå
  Pollare Heimdal i aluminium Pollaren Heimdal är tillverkad i aluminium. Tillverkaren ger 25 års korrosionsskyddsgaranti. Lampans glasdiffusor skyddas av aluminiumstavar. Leverans inklusive stolpe. Handgjord i Europa.
 • Konstsmide Med transparent kupa - väglampan Linus i vit

  Konstsmide Med transparent kupa - väglampan Linus i vit
  Linus - en vit väglampa med transparent kupa Väglampan Linus i mattvit metall är enkel, men påfallande. Lampans skärm är en kupa i transparent akryl. Skärmen hjälper att belysa hela området runt lampan. Väglampan har en E27-sockel och kan användas med en mängd olika ljuskällor, allt från en vanlig glödlampa till 60 W lågenergilampor eller moderna LED-lampor, den mest effektiva och tåligaste ljuskällan av alla.
 • Konstsmide Fenix väglampa i koppar, 66,5 cm

  Konstsmide Fenix väglampa i koppar, 66,5 cm
  Rustik och antik – sockellampan Fenix Utseendemässigt lägger man framför allt märke till lampan på grund av dess material, eftersom skärmen har en vacker koppardesign. Denna sörjer för ett rustikt utseende som samtidigt utstrålar något antikt. Tack vare de rökfärgade akrylskivorna är en diskret belysning möjlig och materialens höga kvalitet sörjer för att lampan är skyddad mot olika väderlek. Den genomskinliga glasskivan sörjer för varmt ljus och den stabila aluminiumstången är ytterst dekorativt gestaltad.
 • Konstsmide Stilfull pollare Parma med tak i rostfritt stål

  Konstsmide Stilfull pollare Parma med tak i rostfritt stål
  Underbart vacker pollare PARMA med transparent akrylglaskupa och tak i rostfritt stål Glaset i pollaren PARMA ger optimal belysning. Den klassiska designen i svart framstår som mycket tidlös och tar sig bra överallt.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Konstsmide väglampor

 • Konstsmide LED-pollare Modena i svart

  Konstsmide LED-pollare Modena i svart
  Modena - ett modernt stigljus med en vacker ljuskrans Modena Path-armaturen ger moderna utomhusfaciliteter inte bara stil och elegans utan också en imponerande atmosfär på natten. Den cylindriska lampskärmen är placerad i den övre änden av den smala, cylindriska lampstången i robust aluminium. Detta sätts av i slutet av skuggan med en akrylring, som när den är upplyst blir en vacker krans av ljuskrans . Med möjlighet att rotera skuggan lite kan ljusets vinkel bestämmas individuellt för att kunna leverera ett perfekt ljusresultat. Lämpliga lampor finns i listan över tillbehör.
 • Konstsmide Romantisk pollare Parma, grön

  Konstsmide Romantisk pollare Parma, grön
  Portlyktan Parma skapar en romantisk atmosfär utomhus Klassisk pollare Parma i aluminium. Det transparenta glaset säkerställer optimal belysning. Den mycket vackert utformade glaskupan och utsmyckningarna på lyktan och stolpen ger lampan en lätt nostalgisk effekt.
 • Konstsmide Gatlampa Firenze, grön

  Konstsmide Gatlampa Firenze, grön
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Konstsmide Smal LED-gånglampa Massa

  Konstsmide Smal LED-gånglampa Massa
  Högeffektiva lysdioder i Massa-gångarmaturen Med en kraftfull lysdiod med en effektförbrukning på 8 watt och ett ljusflöde på 800 lumen bidrar Massa LED-gångarmatur till en säker gångbelysning runt huset. Armaturens kropp i antracitfärgad lackerad aluminium är smal och elegant och är öppen på gångsidan så att LED-lampan som är installerad i den övre delen kan sända sitt ljus nedåt på vägen.
 • Konstsmide Gånglampa Trieste av stål, galvaniserad

  Konstsmide Gånglampa Trieste av stål, galvaniserad
  Rätlinjig gånglampa Trieste med spotlight Vid första anblicken ser den lite skrymmande ut. Denna lampa av stål är åtminstone inte filigran. Det innebär för betraktaren, att denna gånglampa med dess robusta del och väl inpackade utomhusspotlight är rustad för både väder och vind.
 • Konstsmide Pollare Milano med rörelsedetektor

  Konstsmide Pollare Milano med rörelsedetektor
  Attraktiv vägglampa MILANO med praktisk rörelsedetektor Pollaren Milano är tillverkad i aluminium. Akrylrutorna i blykristall-look och utsmyckningarna på stolpen och lykthuset förlänar lampan en mycket stilfull framtoning. Pollaren är utrustad med rörelsedetektor. Lystiden kan ställas in mellan 5 sekunder och 8 minuter. Med en detektionsvinkel på 180 ° är räckvidden 8 m.
 • Konstsmide Gatlampa Firenze, svart

  Konstsmide Gatlampa Firenze, svart
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Konstsmide Romantisk pollare Parma, svart

  Konstsmide Romantisk pollare Parma, svart
  Portlyktan Parma skapar en romantisk atmosfär utomhus Klassisk pollare Parma i aluminium. Det transparenta glaset säkerställer optimal belysning. Den mycket vackert utformade glaskupan och utsmyckningarna på lyktan och stolpen ger lampan en lätt nostalgisk effekt.
 • Konstsmide LED-gånglampa Cremona IP54

  Konstsmide LED-gånglampa Cremona IP54
  Robust utformad LED-vägbelysning Cremona i modern design Linjär design, robust utförande och starkt ljus - dessa är de utmärkta egenskaperna hos Cremona LED-vägarmatur, som optiskt matchar många samtida utomhusanläggningar och ger tillräcklig belysning för fastighetsvägar. Ljusets utgångsvinkel kan justeras individuellt: 0-90 grader. Med kapslingsklass IP54 - skydd mot damm och stänk - är LED-väglampan Cremona också skyddad mot ogynnsamma väderförhållanden.
 • Konstsmide Elegant pollare MILANO

  Konstsmide Elegant pollare MILANO
  Den stillfulla pollaren Milano ger god belysning. Pollaren Milano är tillverkad i aluminium. Akrylglaset i blykristall-look och utsmyckningarna på stolpen och lykthuset förlänar lampan en mycket stilfull framtoning.
 • Konstsmide Mångsidig uppsättning med 3 LED-lampor för gångväg Amalfi

  Konstsmide Mångsidig uppsättning med 3 LED-lampor för gångväg Amalfi
  Praktisk uppsättning med 3 Amalfi LED-lampor för gångväg Dessa praktiska LED-lampor för gångväg kan användas för att stilfullt lysa upp alla utomhusområden. De är lätta att fästa med hjälp av ett jordspett. Satsen är helt klar för användning och avger varmvitt ljus överallt, vilket ger en jämn belysning av omgivningen. 3 lampor, 1,9 m matningskabel, 1 12 V transformator, 1 10 m förlängningskabel ingår.
 • Konstsmide Vacker pollare Arcturus, vit

  Konstsmide Vacker pollare Arcturus, vit
  Pollare Arcturus med vit skärm i akryl Klassisk pollare med klotformad skärm i opalfärgad akrylglas. Det matta akrylglaset sprider ett behagligt ljus.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Konstsmide Gatlampa Firenze, vit

  Konstsmide Gatlampa Firenze, vit
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Konstsmide Pollare Gemini 502-750 svart

  Konstsmide Pollare Gemini 502-750 svart
  Tidlös pollare GEMINI Denna pollare i serien ”Classic” ger, enskild eller i en grupp, optimalt belysning av varje utomhusområde och höjer trygghetskänslan avsevärt med sitt klara ljus. I serien ”Classic” ingår lampor som är hållbara på lång sikt, för alla som älskar det ovanliga och inte vill vara beroende av trender.
 • Konstsmide Gånglampa Trieste aluminium, antracit

  Konstsmide Gånglampa Trieste aluminium, antracit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Konstsmide Gånglampa Carpi, lyktform, svart

  Konstsmide Gånglampa Carpi, lyktform, svart
  Stigbelysning Carpi i modern lanterndesign Carpi-lampan övertygar med en speciell kombination av svart stål och klart glas. Capri imponerar framför allt med sin moderna lanternform och smälter dekorativt in i fastigheten. Tack vare det klara glaset strålar ljuset ut till alla sidor och lyser upp omgivningen mycket effektivt. Ljuskällan som ska användas är synlig genom det klara glaset, så därför rekommenderas användning av dekorativa glödlampor. Med skyddsklass IP44 är Carpi skyddad mot stänkvatten.
 • Konstsmide Romantisk pollare Parma, vit

  Konstsmide Romantisk pollare Parma, vit
  Portlyktan Parma skapar en romantisk atmosfär utomhus Klassisk pollare Parma i aluminium. Det transparenta glaset säkerställer optimal belysning. Den mycket vackert utformade glaskupan och utsmyckningarna på lyktan och stolpen ger lampan en lätt nostalgisk effekt.