Tavelbelysning

En fin tavla är värd att belysas! Varför äga en fin Monet om du inte kan avnjuta den även när det är mörkt. Se till att köpa en bra och snygg tavelbelysning till din värdefulla konst.

Tavelbelysning med eller utan sladd (batteridriven)

Vi har plockat fram flera förslag på tavelbelysning hos svenska lampbutiker online. Här finns vissa där belysningen är utan sladd (batteridriven) med energisnåla LED-ljuskällor. Många tillverkare av tavellampor gör belysningen i stilfull mässing eller blank krom.

Populärt inom tavelbelysning

 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom

  Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 120 cm

  Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 120 cm
  Högkvalitativ LED-tavelbelysning Tolu med ett minimalistiskt uttryck - en produkt tillverkad i Tyskland Designen på denna LED-tavelbelysning är helt okomplicerad och du kommer att leta förgäves efter något rundat. Från det vinklade väggfästet sträcker sig en smal fyrkantig list som rymmer totalt sex högkvalitativa LED-lampor från Citizen, som lyser med en varmvit färgtemperatur. I grundutförandet är ljuset riktat nedåt, men en integrerad led gör det möjligt att vrida LED-lamporna mer mot tavlan, upp till 90°, så att tavlan kan belysas exakt. En strömbrytare finns direkt på LED-lampan, och Tolu kan även drivas med en extern dimmer så att ljusstyrkan kan justeras efter behov. Personliga bilder, fotografier, målningar eller konsttryck kan belysas perfekt med denna tavellampa och framför allt visas i rätt ljus så att betraktaren inte missar en enda detalj.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på tavelbelysning

 • Tavelbelysning Miro

  Tavelbelysning Miro
  Miro tavelbelysning från Aneta fäster du bakom tavlan och låter den lysa ner på ditt konstverk.Den har LED-belysning och en transparent sladd med strömbrytare.
 • ORION Gustav tavelbelysning i antik mässing 75 cm

  ORION Gustav tavelbelysning i antik mässing 75 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, polerad mässing

  Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, polerad mässing
  80 cm lång tavelbelysning PICTURE från Knapstein - MADE IN GERMANY Tavelbelysningen PICTURE från Knapstein kombinerar hantverkstradition med tidlös och rätlinjig utformning och högkvalitativa material. PICTURE lämpar sig med sin längd om 80 cm som tilltalande belysning av stora tavlor - i vardagsrummet, i hallen eller till och med i utställningslokaler. Den svängbara fattningen skapar flexibel belysning. Knapstein's armaturer tillverkas nästan uteslutande i mässing. Tillverkaren Knapstein representerar hantverk i form av fulländad belysning. Sedan 50 år tillbaka kombinerar Knapstein mästerlig hantverkskonst, modern teknologi och tidlös design i skapandet av harmonisk rums- och föremålsbelysning. Alla produkter från Knapstein tillverkas med hög precision i Tyskland.
 • Quitani Talon LED-tavelbelysning svart eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning svart eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin diskreta svarta färg, som gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan har bearbetats för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Åmål vägglampa, grå

  Åmål vägglampa, grå
  Åmål vägglampa, grå riktbar tavelbelysning tillverkad i metall från Armaturhantverk. Tavelbelysning med ett trivsamt sken som framhäver din tavlas motiv och ger ett lyxigt intryck.
 • Miro tavelbelysning - Vit

  Miro tavelbelysning - Vit
 • Gamleby tavelbelysning LED, nickel 11cm

  Gamleby tavelbelysning LED, nickel 11cm
  Gamleby från AH-belysning. Lampan är nickelfärgad. En klassisk tavelbelysning med inbyggda LED-lampor. Passar perfekt för lite mindre tavlor.
 • Miro dimbar tavelbelysning - Antik

  Miro dimbar tavelbelysning - Antik
 • PICASSO tavelbelysning, antik 8cm

  PICASSO tavelbelysning, antik 8cm
  Klassiska Picasso antik tavelbelysning frå:n Aneta belysning. Finns i bå:de singel och dubbel ljuskä:lla. Beroende på: storleken på: tavlan. Gå:r att anvä:nda bå:de LED-lampor&hellip:
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm
  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål. - design by Elstead Lighting
 • Picasso tavelbelysning - Antik

  Picasso tavelbelysning - Antik
 • Artist Tavelbelysning 30cm mässing matt

  Artist Tavelbelysning 30cm mässing matt
  Artist Tavelbelysning från Texa Design. Tavelbelysning med bra ljus och mycket fin spridning. Alla elektriska komponeneter är utbytbara. På väggfästet finns även en krok som klarar 5 kg. Bredd 30&hellip:
 • Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, matt mässing

  Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, matt mässing
  Dimbar LED-tavelbelysning Rakel med matt mässingsfinish och justerbar flexarm Rakel passar perfekt för belysning av favorittavlor. Den mässingsfärgade ytan kan enkelt kombineras med klassiska inredningsstilar. Flexarmen har en särskild funktion att fylla eftersom man kan anpassa ljusskenet efter tycke och smak. Dessutom finns en vriddimmer på stativet så att ljusstyrkan hos det varmvita LED-ljuset kan varieras flexibelt.
 • Cremasco Guldfärgad tavellampa Galleria

  Cremasco Guldfärgad tavellampa Galleria
  Ståtlig tavellampa GALLERIA Tavellampan GALLERIA utgör ett ståtligt inredningsobjekt samtidigt som det bidrar till en stämningsskapande belysning. De rikt dekorerade mässingsdetaljerna bär upp en vacker lampskärm i samma färgton som kan riktas efter behov. Tavellampan GALLERIA fungerar även bra som vägglampa för en stilfull inredningsaccent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Lindby Tavelbelysning Kalea i antik stil

  Lindby Tavelbelysning Kalea i antik stil
  Detaljerad tavelbelysning Kalea med elegant finish i spanskgrönt och antikt utseende Kalea kan utmärkt användas som prydnad i klassiskt inredda vardagsrum. Tavelbelysningen gör värdefull tjänst, genom att stilfullt belysa konsttryck, teckningar, målningar eller foton. De många detaljerna på lampans yta och finishen i spanskgrönt skapar en nostalgisk effekt och gör tavelbelysningen speciell.
 • Picasso tavelbelysning - Mässing

  Picasso tavelbelysning - Mässing
 • Miro tavelbelysning, guld dimbar

  Miro tavelbelysning, guld dimbar
  Miro tavelbelysning i guld med inbyggd LED. Finns nu ä:ven som dimbar i samma vackra design.
 • Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, matt nickel

  Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, matt nickel
  80 cm lång tavelbelysning PICTURE från Knapstein - MADE IN GERMANY Tavelbelysningen PICTURE från Knapstein kombinerar hantverkstradition med tidlös och rätlinjig utformning och högkvalitativa material. PICTURE lämpar sig med sin längd om 80 cm som tilltalande belysning av stora tavlor - i vardagsrummet, i hallen eller till och med i utställningslokaler. Den svängbara fattningen skapar flexibel belysning. Knapstein's armaturer tillverkas nästan uteslutande i mässing. Tillverkaren Knapstein representerar hantverk i form av fulländad belysning. Sedan 50 år tillbaka kombinerar Knapstein mästerlig hantverkskonst, modern teknologi och tidlös design i skapandet av harmonisk rums- och föremålsbelysning. Alla produkter från Knapstein tillverkas med hög precision i Tyskland.
 • Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle

  Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle
  Kompakt LED-tavellampa Melle med varmvitt ljus LED-tavellampan är tillverkad av förgylld metall, 31 cm bred och 10 cm hög. Utskjutningen på 15 cm är mycket dekorativ, eftersom bården då framhävs. Transformator ingår i leveransen. LED-ljuskällor ger energisnål användning.
 • Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt

  Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Paulmann Mingo LED-tavelbelysning 61,5 cm aluminium, björk.

  Paulmann Mingo LED-tavelbelysning 61,5 cm aluminium, björk.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing

  Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm
  tavelbelysning bildlampa Chawton Med tavelbelysning Chawton, med vilken ljusriktningen kan varieras exakt tack vare de inbyggda gaffelfogarna, visas verk från stora mästare i rätt ljus, liksom familjens favoritfoton. Tack vare den neutrala färgskalan i rika svart, den Chawton tavelbelysning lätta harmonierar med många interiör och väggfärger. En Elstead Lighting.
 • Åmål vägglampa, vit

  Åmål vägglampa, vit
  Åmål vägglampa, vit riktbar tavelbelysning tillverkad i metall från Armaturhantverk. Tavelbelysning med ett trivsamt sken som framhäver din tavlas motiv och ger ett lyxigt intryck.
 • Masiero Klassisk tavellampa Lysanna

  Masiero Klassisk tavellampa Lysanna
  Tavellampan Lysanna sätter väggen i centrum Den som vill sätta tavlor, foton och andra dekorationsobjekt i deras rätta ljus finner med Lysanna säkert den passande tavellampan för varje tillfälle. Dess klassiska utseende betonas framför allt av den förgyllda metallen, dessutom har huvudet en dekorativ bård som ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Gunnebo tavelbelysning böjd, nickel

  Gunnebo tavelbelysning böjd, nickel
  Gunnebo tavelbelysning med böjd arm tillverkad i metall från Armaturhantverk. Belys tavlans motiv med ett trivsamt ljus för att ge rummet ett exklusivt intryck.
 • Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 50 cm, krom, lutningsbar

  Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 50 cm, krom, lutningsbar
  Santorini LED-tavelbelysning med strömbrytare, vinklingsbar, 3 000 K Från mitten av väggfästet utgår en arm som är böjd in i rummet, på vilken det också finns en praktisk knapp för att tända och släcka Santorini LED-tavelbelysning. Det lätt böjda lamphuvudet är fäst vid denna arm via en led, så att det kan lutas efter behov. En varmvit LED-modul är inbyggd och ger en målinriktad belysning av den bild som ska belysas. Naturligtvis belyser Santorini även väggar på vilka inga tavlor är monterade på ett elegant sätt.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm
  Minimalistisk LED-tavelbelysning Thibaud i matt nickel, kan svängas upp och ner Thibaud är en långsträckt, minimalistisk designad tavelbelysning med en matt yta i nickel och brukar vara mycket modern, så att den enkelt kan kombineras med många moderna möbler. Det smala långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet med fogar och kan följaktligen svängas upp och ner. På detta sätt kan du optimalt justera fotot och placera den inramade bilden perfekt i rampljuset, oavsett om det är ett fotografi, en teckning, en målning eller ett konsttryck.
 • Paulmann Assistance Adelia LED tavelbelysning

  Paulmann Assistance Adelia LED tavelbelysning
  Assistance Adelia LED-tavelbelysning i komplett set Detta Assistance-set från Paulmann består av en Adelia-tavelbelysning, en MAXLED Invisible Connector, en plug-in transformator med standard Euro-kontakt och en MaxLED controller dimmer/strömbrytare. Strömförsörjningen till tavellampan sker via det instickbara nätaggregatet i ett uttag och den mycket platta kabeln, som kan målas eller tapetseras över så att tavellampan inte behöver en strömanslutning på väggen och kan monteras mycket flexibelt. Det lilla urtaget på väggfästet gör det möjligt att hänga upp en tavla (max. vikt 3 kg). Med sin moderna, linjära design smälter lampan in i alla interiörer och kan bekvämt styras med den infraröda fjärrkontrollen. Uppsättningen kan utökas med en enda lampa. Lampor med en total wattal på upp till 36 W kan anslutas till plug-in-transformatorn.
 • Bioledex Batteridriven LED-tavelbelysning Tommy

  Bioledex Batteridriven LED-tavelbelysning Tommy
  Framhäv tavlor utan strömanslutning - den batteridrivna LED-tavelbelysningen Tommy För det första har tavelbelysningen ett sparsamt, varmvitt LED-ljus, för det andra behöver man ingen elanslutning i väggen för att belysa de vackra målningarna eftersom den nödvändiga strömmen kommer från tre AA-batterier (ingår ej i leveransen). Kåpan är tillverkad av borstat rostfritt stål och står inte efter de belysta objekten i elegans och charm. På sidan har lampan en strömbrytare för att tända och släcka. Lampans sidostång är fast monterad och kan inte lutas eller justeras. strålvinkel 120°
 • ORION LED-bildlampa Suren i gammal mässing, 30 cm

  ORION LED-bildlampa Suren i gammal mässing, 30 cm
  Den perfekta belysningen för bilder och konstverk erbjuder denna LED-bildlampa Suren Vackra och värdefulla målningar bör presenteras på ett stilfullt sätt och framför allt belysas, så att man kan beundra dem. Med LED-bildlampan Suren är detta möjligt. De inbyggda LED-ljusen sitter i en lätt profilenhet. Dess ljus sprids med hjälp av en akrylglasreflektor och avger ett bländfritt ljus i omgivningen. Hög funktionalitet uppnås genom kulleden mellan profilenheten och lamparmen, samt tryckknappen på höljet.
 • Fabas Luce LED-vägglampa Rapallo, krom, IP 44, 60 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Rapallo, krom, IP 44, 60 cm
  LED-bild eller spegellampa Rapallo, IP44 Rapallo kan användas som bild- eller spegellampa i badrummet. Som ett tavelbelysning kompletterar det varje bild med sitt reducerade utseende - från barock till modern konst, lyckas Rapallo enkelt att iscensätta alla dina favoritbitar. På grund av det återhållsamma utseendet förblir alltid uppmärksamhet på föremålet som ska belysas, vilket således perfekt kan ställas in i scenen. Kromutseendet är en tidlös klassiker och gör att lampan framstår som hög kvalitet och stilren. Utrustad med kapslingsklass IP44 kan Rapallo också användas som spegellampa i badrummet. Tack vare det höga antalet lumen avger de integrerade lysdioderna ett starkt men samtidigt varmt vitt ljus. Detta säkerställer tillräcklig belysning och samtidigt en mysig atmosfär i rummet.
 • Gallery tavelbelysning, matt mässing 60cm

  Gallery tavelbelysning, matt mässing 60cm
  Stilren och funktionell design från Texa Design. Gallery tavelbelysning ger dig både möjligheten att dimra och att ändra ljustemperaturen. Finns i längderna 30cm och 60cm. Bredd 60 cm Effekt max 8,4&hellip:
 • ORION Matt mässingsfärgad tavellampa Lariga 35 cm

  ORION Matt mässingsfärgad tavellampa Lariga 35 cm
  35 cm lång tavellampa Lariga strålar i handpolerad, matt mässingston Den ser uttalat ädel ut, den diskret bearbetade tavellampan Lariga, som är utrustad med en reflektor med vit insida för optimal ljusreflektion och som dessutom har svängbart lamphuvud. På så sätt garanteras en individuellt inställbar belysning av konstverk av alla slag. Dess diskret eleganta yttre gör att den kan användas i de mest skilda vardagsrum och företagslokaler.
 • Masiero Henrika - förgylld tavellampa med dekor

  Masiero Henrika - förgylld tavellampa med dekor
  Klassisk tavellampa Henrika med vacker strukturdekor och förgylld yta Helt och hållet i klassisk design passar tavellampan Henrika för anpassad belyning av favoritbilder, det må vara målningar, konsttryck eller fotografier. Fyra ljuskällor ger jämnt ljus på den belysta ytan. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Quitani LED-tavelbelysning Tolu, svart, längd 138 cm

  Quitani LED-tavelbelysning Tolu, svart, längd 138 cm
  Dimbar, svart LED-tavelbelysning Tolu i attraktiv slim design, tillverkad i Tyskland, CRI > 90 Denna LED-tavelbelysning har en smal ljusstav i modern slim design som kan vinklas nedåt med upp till 90°. Detta ger dig möjlighet att rikta ljuset perfekt efter dina egna önskemål och framhäva bilden på ett perfekt sätt. Anslutningsboxen är extra stor så att alla monteringsmaterial alltid enkelt får plats vid anslutning av lampan och LED-lamporna, som är riktade nedåt, ger poäng med ett behagligt varmvitt ljus, bra ljusutbyte och effektivitet samt särskilt bra färgåtergivning, eftersom CRI-värdet är exceptionellt högt och lovar att färgerna återges så troget som möjligt även i frånvaro av dagsljus. Den svarta designen kännetecknas av en sval elegans och tillsammans med LED-bildlampans smala design passar den perfekt in i moderna interiörer i minimalistisk stil. Armaturen har också en absolut högkvalitativ design och kännetecknas inte bara av märkningen "made in Germany", utan också av att den svarta ytan noggrant har förfinats för hand och har fina penseldrag på ytan, vilket skapar en elegant effekt och en högkvalitativ look. Armaturen kan dimmas externt vid behov, med både en leading edge- och trailing edge-fasdimmer.
 • ORION Tavellampa Gustav, 30 cm, förgylld mässing

  ORION Tavellampa Gustav, 30 cm, förgylld mässing
  Klassisk Gustav-bildlampa med 24 karats guldplätering Värdefulla bilder och konstverk bör naturligtvis presenteras i rätt ljus så att de får den uppmärksamhet de förtjänar. För detta behöver du rätt bildljus. Med Gustav Picture Light kan tavlor belysas med stil, eftersom både designen och tillverkningen av den här lampan kan beskrivas som klassisk och exklusiv. Kroppen är helt tillverkad av mässing och är 24 karat guldpläterad på utsidan. Väggfästet och de dekorativa delarna på reflektorn är gjutna delar. Reflektorns insida är vitlackerad för att säkerställa perfekt strålning. Bildljusets orientering kan ändras individuellt med hjälp av kulan som sitter mellan armen och reflektorn. Tillverkad i Österrike
 • Fabas Luce LED-vägglampa Rapallo, krom, IP44, 80 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Rapallo, krom, IP44, 80 cm
  LED-bild eller spegellampa Rapallo, IP44 Rapallo kan användas som bild- eller spegellampa i badrummet. Som ett tavelbelysning kompletterar det varje bild med sitt reducerade utseende - från barock till modern konst, lyckas Rapallo enkelt att iscensätta alla dina favoritbitar. På grund av det återhållsamma utseendet förblir alltid uppmärksamhet på föremålet som ska belysas, vilket således perfekt kan ställas in i scenen. Kromutseendet är en tidlös klassiker och gör att lampan framstår som hög kvalitet och stilren. Utrustad med kapslingsklass IP44 kan Rapallo också användas som spegellampa i badrummet. Tack vare det höga antalet lumen avger de integrerade lysdioderna ett starkt men samtidigt varmt vitt ljus. Detta säkerställer tillräcklig belysning och samtidigt en mysig atmosfär i rummet.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm
  Blank förkromade tavelbelysning Lights Familjefoton och samlade verk av kända konstnärer kan specifikt lysa med handgjorda järn tavelbelysning Bild Lights, så att de på ett tillfredsställande sätt uppskattat. Utformningen av tavelbelysning imponerar med sin eleganta enkelhet gör den blanka förkromning också Bild Lights en dekorativ inredningselement. - Design av Elstead Lighting
 • Gallery tavelbelysning, matt mässing 30cm

  Gallery tavelbelysning, matt mässing 30cm
  Stilren och funktionell design från Texa Design. Gallery tavelbelysning ger dig både möjligheten att dimra och att ändra ljustemperaturen. Finns i längderna 30cm och 60cm. Bredd 30 cm Effekt max 4,2&hellip:
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 30 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 30 cm
  Spegel- och tavelbelysning Nala till väggmontage LED-vägglampa Nala är klar och modern Ett rektangulärt väggfäste bär en list via en arm, vars undersida är täckt med en matt diffusor tillverkad av metakrylat. De invändiga LED-lamporna som är skyddade mot stänkvatten belyser armaturens hela bredd så att tavlor, speglar, handfatet eller andra arbetsytor som är under lampan tillhandahålls med effektivt varmvitt ljus. Nala erbjuder även elegant extrabelysning i hallar.
 • Paulmann Beam Sixty LED-tavelbelysning i vitt

  Paulmann Beam Sixty LED-tavelbelysning i vitt
  Galeria LED-bildarmatur Beam Sixty i neutralvitt Den smala LED-bildarmaturen Beam Sixty har en puristisk design som inte på något sätt distraherar konstverket som den ska sätta i rätt ljus. Det gör den utan ansträngning, eftersom Beam Sixty är utrustad med en 11-watts LED-ljuskälla som lyser upp omgivningen konsekvent men försiktigt med varmvitt ljus med en färgtemperatur på 2700 Kelvin. Tack vare den neutrala färgsättningen kan den kombineras med många inredningsvarianter. - Strålningsvinkel: 100°
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd
  Böjd LED-bildlampa Dimitrij Den böjda armen och den långa, smala skärmen samt färgen i gammal mässing ger Dimitrij-bildlampan ett mycket elegant utseende. Armaturen är utrustad med lysdioder som badar bilden som ska belysas i ett varmvitt ljus, så att färgerna framträder särskilt väl. Dessutom har skärmen och väggfästet ledar som gör det möjligt att justera ljusstrålens riktning på nolltid.
 • Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt

  Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt
  Konstfull tavelbelysning Beno med många detaljer Beno ser mycket konstfull och samtidigt nostalgisk ut, med sin avlånga skärm och de många detaljer som pryder skärmen och stommen. Det antika intrycket understryks vackert av utseendet i spanskgrönt, som ser äkta ut. Omman har en klassisk inredning och vill iscensätta favorittavlan effektfullt bör man kasta en blick på tavelbelysningen Beno.
 • Cremasco Utsökt tavellampa Dario, krom

  Cremasco Utsökt tavellampa Dario, krom
  Vacker tavelarmatur Diario i blank mässingskromDen eleganta tavelarmaturen Diario är tilltalande på grund av sitt runda väggfäste med vackert böjd lamparm samt en smal kontur vid lampskärmen. Diario är tillverkad av mässing med en blank kromad yta. Lampskärmen i rörform är utrustad med en räfflad ytstruktur. Det opalvita lampglaset avger starkt ljus utan att blända. Lampskärmen kan justeras till en optimal vinkel med hjälp av en huvudled. Diario är perfekt för att belysa högkvalitativa målningar och kan även användas som allmän väggbelysning. Diario är handgjord och kommer från Italien. Enligt traditionellt venetianskt hantverk är detaljerna noggrant utarbetade och förkroppsligar den ädlaste kvaliteten.
 • Tavelbelysning Miro dimbar

  Tavelbelysning Miro dimbar
  Tavelbelysning i metall. Dimmerbrytare på sladden. LED-ljuskälla ingår.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm
  Nickelfärgad LED-bildlampa Thibaud med minimalistiskt utseende Thibaud är en justerbar bildlampa som drivs av energieffektiva LED-lampor och som med sitt detaljfattiga utseende passar särskilt bra till minimalistiska miljöer i en mycket modern stil. Metallkroppens nickelfärgade yta har en matt finish och tack vare de integrerade lederna kan LED-bildlampan bekvämt justeras upp och ner för att belysa bilden optimalt. Det kan vara en målning, ett konsttryck, en teckning eller ett fotografi. Alla representativa objekt i en ram är utmärkt iscensatta med Thibaud.
 • Picasso tavelbelysning - Antik

  Picasso tavelbelysning - Antik
 • Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i brins

  Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i brins
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Miro tavelbelysning, stål dimbar

  Miro tavelbelysning, stål dimbar
  Miro tavelbelysning i stå:l med inbyggd LED. Finns nu ä:ven som dimbar i samma vackra design.
 • Tavelbelysning Miro dimbar

  Tavelbelysning Miro dimbar
  Tavelbelysning i metall. Dimmerbrytare på sladden. LED-ljuskälla ingår.
 • Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 50 cm, mässing, lutningsbar

  Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 50 cm, mässing, lutningsbar
  Santorini LED-tavelbelysning med strömbrytare, vinklingsbar, 3 000 K Från mitten av väggfästet utgår en arm som är böjd in i rummet, på vilken det också finns en praktisk knapp för att tända och släcka Santorini LED-tavelbelysning. Det lätt böjda lamphuvudet är fäst vid denna arm via en led, så att det kan lutas efter behov. En varmvit LED-modul är inbyggd och ger en målinriktad belysning av den bild som ska belysas. Naturligtvis belyser Santorini även väggar på vilka inga tavlor är monterade på ett elegant sätt.

Tavelbelysningen som fästes på ramen

Om du har en större ram och inte vill göra hål i väggen kan du välja tavelbelysningen som fästes på tavelramen. För att kunna göra detta måste ramen vara av trä eller komposit och ha en tillräckligt bred profil för skruvarna.

Ett annat sätt om ditt syfte är att dölja tavelbelysningens väggfäste är att köpa speciella väggfästen som kan monteras bakom tavlan.