Tavelbelysning

En fin tavla är värd att belysas! Varför äga en fin Monet om du inte kan avnjuta den även när det är mörkt. Se till att köpa en bra och snygg tavelbelysning till din värdefulla konst.

Tavelbelysning med eller utan sladd (batteridriven)

Vi har plockat fram flera förslag på tavelbelysning hos svenska lampbutiker online. Här finns vissa där belysningen är utan sladd (batteridriven) med energisnåla LED-ljuskällor. Många tillverkare av tavellampor gör belysningen i stilfull mässing eller blank krom.

Populärt inom tavelbelysning

 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom

  Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 120 cm

  Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 120 cm
  Högkvalitativ LED-tavelbelysning Tolu med ett minimalistiskt uttryck - en produkt tillverkad i Tyskland Designen på denna LED-tavelbelysning är helt okomplicerad och du kommer att leta förgäves efter något rundat. Från det vinklade väggfästet sträcker sig en smal fyrkantig list som rymmer totalt sex högkvalitativa LED-lampor från Citizen, som lyser med en varmvit färgtemperatur. I grundutförandet är ljuset riktat nedåt, men en integrerad led gör det möjligt att vrida LED-lamporna mer mot tavlan, upp till 90°, så att tavlan kan belysas exakt. En strömbrytare finns direkt på LED-lampan, och Tolu kan även drivas med en extern dimmer så att ljusstyrkan kan justeras efter behov. Personliga bilder, fotografier, målningar eller konsttryck kan belysas perfekt med denna tavellampa och framför allt visas i rätt ljus så att betraktaren inte missar en enda detalj.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på tavelbelysning

 • Elstead LED-tavelbelysning Alton i vitt, 67 cm

  Elstead LED-tavelbelysning Alton i vitt, 67 cm
  Smal form - LED-tavelbelysning Alton Om du vill presentera målningar eller fotografier på ett tilltalande sätt är bildljus som Alton-modellen med lysdioder viktiga. Alton är ett klassiskt tavelbelysning som har en puristisk design så att inget distraherar från konstverk som ska belysas. Det cylindriska lamphuvud kan justeras vid fogen.
 • Gallery tavelbelysning, matt mässing 60cm

  Gallery tavelbelysning, matt mässing 60cm
  Stilren och funktionell design från Texa Design. Gallery tavelbelysning ger dig både möjligheten att dimra och att ändra ljustemperaturen. Finns i längderna 30cm och 60cm. Bredd 60 cm Effekt max 8,4&hellip:
 • Gunnebo tavelbelysning rak, svart

  Gunnebo tavelbelysning rak, svart
  Gunnebo tavelbelysning med rak arm tillverkad i metall från Armaturhantverk. Belys tavlans motiv med ett trivsamt ljus för att ge rummet ett exklusivt intryck.
 • Miro dimbar tavelbelysning - Stål

  Miro dimbar tavelbelysning - Stål
 • Freelight LED-vägglampa Matisse, bredd 45 cm, silver

  Freelight LED-vägglampa Matisse, bredd 45 cm, silver
  Dimbar LED-vägglampa Matisse med rörlig arm Den moderna och tidlösa LED-vägglampan Matisse är perfekt för att belysa målningar eller speglar. Dess utskjutande arm, till vilken ett långsträckt, smalt lamphuvud är fäst, kan flyttas upp och ner. Detta betyder att den lätt kan påverkas inte bara när det gäller höjd utan även när det gäller ljusstrålens inriktning. Ljuset avges direkt över hela längden och lyser i en varmvit ton. En omkopplare är integrerad i det fyrkantiga väggfästet. Detta kan användas för att slå på eller av lampan. Den har också en dimmer som tack vare minnesfunktionen kommer ihåg den senast valda inställningen.
 • MIRO tavelbelysning LED, guld 16cm

  MIRO tavelbelysning LED, guld 16cm
  Miro guldfä:rgad tavelbelysning med inbyggd LED. Finns att kö:pa i guld, antik och stå:lfä:rgad. Stilren och funktionell design.
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing
  LED-tavelbelysning bildljus Fehmke - sätter konstverk och foton i rätt ljus Med det klassiska och antika designade Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset är bilder, konstverk eller till och med familjeporträtt underbart upplysta och iscensatta. Det klassiska, eleganta utseendet, som understryks av den antika mässingsytan, kombineras smart med modern LED-teknik. De integrerade lysdioderna lyser här med en varmvit färg och säkerställer mjuk men effektiv belysning.
 • Gallery tavelbelysning, svart/mässing 30cm

  Gallery tavelbelysning, svart/mässing 30cm
  Stilren och funktionell design från Texa Design. Gallery tavelbelysning ger dig både möjligheten att dimra och att ändra ljustemperaturen. Finns i längderna 30cm och 60cm. Bredd 30 cm Effekt max 4,2&hellip:
 • ORION Gustav tavelbelysning i antik mässing 38 cm

  ORION Gustav tavelbelysning i antik mässing 38 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tavelbelysning Miro dimbar

  Tavelbelysning Miro dimbar
  Tavelbelysning i metall. Dimmerbrytare på sladden. LED-ljuskälla ingår.
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 50 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 50 cm
  Spegel- och tavelbelysning Nala till väggmontage LED-vägglampa Nala är klar och modern Ett rektangulärt väggfäste bär en list via en arm, vars undersida är täckt med en matt diffusor tillverkad av metakrylat. De invändiga LED-lamporna som är skyddade mot stänkvatten belyser armaturens hela bredd så att tavlor, speglar, handfatet eller andra arbetsytor som är under lampan tillhandahålls med effektivt varmvitt ljus. Nala erbjuder även elegant extrabelysning i hallar.
 • Quitani tavelbelysning Tolu, matt mässing, längd 159 cm

  Quitani tavelbelysning Tolu, matt mässing, längd 159 cm
  Mässingsfärgad LED-tavelbelysning Tolu med vinklingsbar ljuslist, kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland Tolu är en tavelbelysning som är utrustad med varmvita LED-lampor och vars övergripande utseende är mycket modernt med sin linjära, minimalistiska form, även om den mässingsfärgade ytfinishen också förkroppsligar en mer klassisk touch. Den nedåtriktade ljuslisten kan vinklas upp till 85° för att uppnå ett perfekt ljusresultat som är anpassat till situationen på plats. Tavellampan för väggmontering är idealisk för att framhäva en tavla på väggen på ett perfekt sätt. Det kan vara en teckning, en riktig målning eller ett konsttryck av en favoritkonstnärs bild, men det är också möjligt att använda denna vägglampa för att vackert visa upp ett fotografi, oavsett om det föreställer dina favoritpersoner eller ett feelgood-landskap som är avsett att ha en lugnande och upplyftande effekt. Tolu är också utrustad med en på/av-brytare, som är placerad direkt på väggdosan och därför kan nås snabbt. Metallytan har omsorgsfullt bearbetats för hand och tavellampan med effektiva LED-lampor är en armaturprodukt av högsta kvalitet och bästa utförande, tillverkad i Tyskland. Ett extra stort anslutningsfack möjliggör också bekväm installation, så att alla komponenter enkelt kan rymmas.
 • Gallery tavelbelysning, nickel 30cm

  Gallery tavelbelysning, nickel 30cm
  Stilren och funktionell design från Texa Design. Gallery tavelbelysning ger dig både möjligheten att dimra och att ändra ljustemperaturen. Finns i längderna 30cm och 60cm. Bredd 30 cm Effekt max 4,2&hellip:
 • Quitani Talon LED-tavelbelysning alu/natur eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning alu/natur eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin subtila grå färg, vilket gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel
  Elegant LED-tavelbelysning Dimitrij i nickel-matt Det långa huvudet på tavelbelysningen Dimitrij ger accentbelysning för den populäraste tavlan i korridoren eller vardagsrummet. Dessutom kan lamphuvudet och den böjda armen justeras individuellt med hjälp av två fogar. De inbyggda LED-lamporna ger ett varmvitt, mycket ljust ljus och sparar energi så att belysningen alltid kan vara tänd. Den böjda armen och de smala formerna ger Dimitrij en återhållsam elegans som samtidigt får en modern touch genom den nickel-matta färgen.
 • Picasso tavelbelysning - Antik

  Picasso tavelbelysning - Antik
 • Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT kräm eloxal

  Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT kräm eloxal
  Dimbar Niara LED-tavelbelysning med CCT-funktion Niara-tavelbelysningen imponerar med sin slimmade design och ger en perfekt inramning till alla tavlor och dekorativa föremål. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, mässing och akryl. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Tavellampan har dessutom en praktisk lutningsled som gör att ljusets spridningsvinkel kan justeras individuellt. Den integrerade dimnings- och CCT-funktionen är också särskilt anmärkningsvärd. Ljusstyrkan kan justeras till önskad nivå med hjälp av geststyrning. Dessutom kan ljusfärgen ställas in från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan belysningen snabbt och enkelt anpassas till individuella behov. Niara kan användas både i privata hem och i museer eller gallerier.
 • Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle

  Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle
  Kompakt LED-tavellampa Melle med varmvitt ljus LED-tavellampan är tillverkad av förgylld metall, 31 cm bred och 10 cm hög. Utskjutningen på 15 cm är mycket dekorativ, eftersom bården då framhävs. Transformator ingår i leveransen. LED-ljuskällor ger energisnål användning.
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, vit, bredd 30 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, vit, bredd 30 cm
  Spegel- och tavelbelysning Nala till väggmontage LED-vägglampa Nala är klar och modern Ett rektangulärt väggfäste bär en list via en arm, vars undersida är täckt med en matt diffusor tillverkad av metakrylat. De invändiga LED-lamporna som är skyddade mot stänkvatten belyser armaturens hela bredd så att tavlor, speglar, handfatet eller andra arbetsytor som är under lampan tillhandahålls med effektivt varmvitt ljus. Nala erbjuder även elegant extrabelysning i hallar.
 • Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 138 cm

  Quitani LED-tavelbelysning Tolu, nickel, bredd 138 cm
  Lutningsbar LED-tavelbelysning Tolu i långsträckt form med nickelfärgad borstfinish, dimbar, tillverkad i Tyskland Tolu är en imponerande tavelbelysning med en puristisk design och ett minimalistiskt formspråk som passar bra i moderna miljöer. Ljusrampens lutning kan justeras individuellt med hjälp av två leder, så att lampan kan lutas nedåt med upp till 90 grader. På så sätt kan favoritbilden som ska belysas framhävas perfekt, oavsett om det är en målning eller ett konsttryck, ett fotografi eller ett porträtt. Ljusstyrkan kan justeras efter behov genom att använda eller installera en leading eller trailing edge fasdimmer. En extra stor anslutningsdosa gör det enkelt att installera LED-bildbelysningen och allt kan bekvämt förvaras i denna väggdosa. LED-ljuset från den kontinuerliga LED-listen är inte bara effektivt och starkt, utan kännetecknas också av att det är flimmerfritt, vilket gör det särskilt behagligt att använda. Den nickelfärgade ytan har en omsorgsfullt handgjord borstfinish och ser lika högkvalitativ ut som armaturen är tekniskt imponerande. Det är en högkvalitativ belysningsprodukt som har tillverkats i Tyskland enligt högsta kvalitetsstandard och som kännetecknas av sitt speciella smala utseende, eftersom den långsträckta ljuskroppen har en särskilt låg höjd och ett särskilt lågt djup.
 • ORION Flexibel tavellampa Lariga antikmässing 25 cm

  ORION Flexibel tavellampa Lariga antikmässing 25 cm
  Tavelbelysning Lariga - flexibelt inställbar och 25 cm lång Den lilla tavellampan passar utmärkt för att optimalt belysa mindre tavlor och objekt. Den flexibelt inställbara reflektorn erbjuder möjligheten att alltid anpassa ljuset till situationen i rummet. Den antikmässingfärgade utformningen av tavellampan Lariga är mycket elegant och passar i många olika inredningsstilar.
 • Gamleby tavelbelysning LED, nickel 11cm

  Gamleby tavelbelysning LED, nickel 11cm
  Gamleby från AH-belysning. Lampan är nickelfärgad. En klassisk tavelbelysning med inbyggda LED-lampor. Passar perfekt för lite mindre tavlor.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 18,2 cm
  Chawton tavelbelysning lampa av metall - finish: antik mässing Ett tavelbelysning bör inte bara reduceras till dess funktion att optimera belysande målningar. Det ska också matcha interiörens stil. Chawton- tavelbelysning kan justeras efter behov tack vare de integrerade gaffelfogarna och med sin antika mässingsfärgade design passar den perfekt med många värdiga levnadsstilar. - designad av Elstead Lighting
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, krom, bredd 30 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, krom, bredd 30 cm
  Belysning för speglar och bilder - Nala LED-vägglampa Nala LED-vägglampa är idealisk för att belysa speglar och bilder och framgångsrikt placera dem i korridoren, vardagsrummet eller badrummet. Lampans minimalistiska och klassiskt enkla design gör det möjligt att alltid fokusera på det upplysta objektet. Själva lampan fungerar i bakgrunden. Nala består av en metallkonstruktion i rektangulära former, som med en kromfinish understryker ljusets glans särskilt effektivt. Ljuset från de energieffektiva lysdioderna riktas nedåt. Den varma vita belysningen är lämplig som extra belysning i rummet och kompletterar harmoniskt det befintliga belysningskonceptet.
 • Paulmann Assistance Xana LED tavelbelysning

  Paulmann Assistance Xana LED tavelbelysning
  Assistance Xana LED-tavelbelysning i komplett set Assistance Xana komplett set består av en lampa med ett långt, smalt ljuselement, en MaxLED Invisible Connector, en plug-in transformator med Euro-kontakt och en fjärrkontroll (MaxLED controller) och är därför redo för installation. Tack vare plug-in transformatoranslutningen kan armaturen installeras på en mängd olika sätt och den platta kabeln med kontakter kan målas eller tapetseras över, vilket gör den osynlig. Grundutrustningen kan utökas - totalt 6 armaturer kan anslutas till en plug-in-transformator, vilket gör det möjligt att skräddarsy designen med detta system. Ljuselementet kan justeras på armaturarmen. Det lilla urtaget på väggfästet gör det möjligt att hänga upp en tavla (max. vikt 3 kg).
 • Lindby Hidari läslampa med strömbrytare, mässing

  Lindby Hidari läslampa med strömbrytare, mässing
  Vägglampa Hidari med strömbrytare i en ädel mässingston Hidari-vägglampan kan användas vid olika tillfällen. Oavsett om den används som bildbelysning eller som läslampa uppfyller den sitt syfte och ser samtidigt väldigt snygg ut. Höljet av stål var täckt med en ädel mässingsfinish. Både den här färgen och den böjda armkroken ger Hidari en lite historisk karaktär som kan integreras i många stilar. Den nedåtriktade, rundade lampskärmen ger ett bländfritt ljus. Dessutom kan användaren bekvämt använda armaturen med hjälp av en strömbrytare.
 • Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt, 72 cm

  Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt, 72 cm
  Avlång tavelbelysning Beno med snygga detaljer på metallskärmen Benom passar utmärkt i en antik interiör, för redan utseendet i spanskgrönt får tavelbelysningen att se äkta ut och skapar snabbt associationer till nostalgiska inredningsdetaljer. Många detaljer pryder skärmen av metall och ljuset är nedåtriktat, så att bilden som man monterar under den blir väl belyst med de fyra lamporna som man sätter i.
 • Gunnebo tavelbelysning rak, nickel

  Gunnebo tavelbelysning rak, nickel
  Gunnebo tavelbelysning med rak arm tillverkad i metall från Armaturhantverk. Belys tavlans motiv med ett trivsamt ljus för att ge rummet ett exklusivt intryck.
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 30 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, svart, bredd 30 cm
  Spegel- och tavelbelysning Nala till väggmontage LED-vägglampa Nala är klar och modern Ett rektangulärt väggfäste bär en list via en arm, vars undersida är täckt med en matt diffusor tillverkad av metakrylat. De invändiga LED-lamporna som är skyddade mot stänkvatten belyser armaturens hela bredd så att tavlor, speglar, handfatet eller andra arbetsytor som är under lampan tillhandahålls med effektivt varmvitt ljus. Nala erbjuder även elegant extrabelysning i hallar.
 • Picasso tavelbelysning - Mässing

  Picasso tavelbelysning - Mässing
 • Åmål vägglampa, vit

  Åmål vägglampa, vit
  Åmål vägglampa, vit riktbar tavelbelysning tillverkad i metall från Armaturhantverk. Tavelbelysning med ett trivsamt sken som framhäver din tavlas motiv och ger ett lyxigt intryck.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, svart, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, svart, 40,2 cm
  tavelbelysning bildlampa Chawton Med tavelbelysning Chawton, med vilken ljusriktningen kan varieras exakt tack vare de inbyggda gaffelfogarna, visas verk från stora mästare i rätt ljus, liksom familjens favoritfoton. Tack vare den neutrala färgskalan i rika svart, den Chawton tavelbelysning lätta harmonierar med många interiör och väggfärger. En Elstead Lighting.
 • Ideallux Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm

  Ideallux Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm
  Justerbar vägglampa Mirror-20 med strömbrytare spegellampa spegel-20 är ett bekvämt extra i varje interiör och tack vare krom look det harmoniserar i synnerhet med modern inredningsstil. Den kan till exempel användas för ytterligare belysning ovanför hyllan i korridoren. Dessutom är den idealisk som spegellampa eller som tavelbelysning för presentation av målningar och andra dekorativa inredningsdetaljer. lamphuvud med de två halogenlamporna G9 är svängbart så att ljusstyrkan kan justeras efter omständigheterna. - med på / av-brytare på väggfästet - lämplig för 2 x G9 med max 40 W vardera
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 65,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 65,2 cm
  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål. - design by Elstead Lighting
 • MIRO tavelbelysning LED, svart

  MIRO tavelbelysning LED, svart
  Lys upp dina konstverk, familjefoton eller vackra fö:remå:l i bokhyllan med Miro dimbar tavel- och skå:psbelysning. Lampan kan monteras på: vä:gg, direkt på: tavelram eller ovanpå:&hellip:
 • Paulmann Mingo LED-tavelbelysning 41,5 cm svart

  Paulmann Mingo LED-tavelbelysning 41,5 cm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Searchlight Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish

  Searchlight Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish
  Uppmärksammar konstverket – LED-tavelbelysningen Head med satinerad nickelfinish Om du vill att dina konstverk eller familjeporträtt ska få bästa effekt och bli rummets blickmagneter är tavelbelysningen Head att rekommendera. Tavelbelysningen är tillverkad i metall och designad med en satinerad nickelfinish. Eftersom huvudet är vridbart så kan belysningsvinkeln justeras perfekt vilket möjliggör optimal iscensättning. Tavelbelysningen är utrustad med varmvita LED-lampor och ger inte bara perfekta iscensättningar utan även trevliga ljusstämningar. Den är även väldigt energisnål. De inbyggda LED-lamporna har en extremt lång livslängd på cirka 50 000 driftstimmar. Tack vare den satinerade nickelfinishen passar lampan enkelt in i alla inredningar eller färgkoncept.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm
  tavelbelysning bildlampa Chawton Med tavelbelysning Chawton, med vilken ljusriktningen kan varieras exakt tack vare de inbyggda gaffelfogarna, visas verk från stora mästare i rätt ljus, liksom familjens favoritfoton. Tack vare den neutrala färgskalan i rika svart, den Chawton tavelbelysning lätta harmonierar med många interiör och väggfärger. En Elstead Lighting.
 • Miro tavelbelysning - Vit

  Miro tavelbelysning - Vit
 • Aneta Lighting PICASSO tavelbelys. antik

  Aneta Lighting PICASSO tavelbelys. antik
  Picasso tavelbelysning lyser effektivt upp din tavla med 1 eller två ljuskällor, välj det som passar din tavla bäst. Den finns med finish i mässing eller antikt behandlad. Ljuskällor ingår ej.
 • Quitani LED-tavelbelysning Tolu, svart, längd 138 cm

  Quitani LED-tavelbelysning Tolu, svart, längd 138 cm
  Dimbar, svart LED-tavelbelysning Tolu i attraktiv slim design, tillverkad i Tyskland, CRI > 90 Denna LED-tavelbelysning har en smal ljusstav i modern slim design som kan vinklas nedåt med upp till 90°. Detta ger dig möjlighet att rikta ljuset perfekt efter dina egna önskemål och framhäva bilden på ett perfekt sätt. Anslutningsboxen är extra stor så att alla monteringsmaterial alltid enkelt får plats vid anslutning av lampan och LED-lamporna, som är riktade nedåt, ger poäng med ett behagligt varmvitt ljus, bra ljusutbyte och effektivitet samt särskilt bra färgåtergivning, eftersom CRI-värdet är exceptionellt högt och lovar att färgerna återges så troget som möjligt även i frånvaro av dagsljus. Den svarta designen kännetecknas av en sval elegans och tillsammans med LED-bildlampans smala design passar den perfekt in i moderna interiörer i minimalistisk stil. Armaturen har också en absolut högkvalitativ design och kännetecknas inte bara av märkningen "made in Germany", utan också av att den svarta ytan noggrant har förfinats för hand och har fina penseldrag på ytan, vilket skapar en elegant effekt och en högkvalitativ look. Armaturen kan dimmas externt vid behov, med både en leading edge- och trailing edge-fasdimmer.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart/guld, 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart/guld, 19 cm
  tavelbelysning Bildljus i elegant svart och guld Att belysa bilder optimalt utan att distrahera från dem är inte lätt. Med det diskret designade tavelbelysning Picture Lights, som är mycket elegant på grund av sin enkelhet, blir den perfekta belysningen av foton och målningar barnlek. - handgjorda - Design av Elstead Lighting
 • Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, antikmässing

  Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, antikmässing
  LED-tavelbelysning Rakel i antikmässingsfärg med matt finish, flexarm och vriddimmer Rakel passar mycket bra in i alla interiörer som kännetecknas av en klassisk karaktär, eftersom LED-tavelbelysningens yta har en matt antikmässingston. Lampan, som monteras på väggen, präglas även en ökad funktionalitet, eftersom tavelbelysningen inte bara är energisnål och effektiv tack vare LED-lampor, utan även har en flexarm för valfri inställning av ljusriktningen och en dimmer som sitter på sidan på stativet och medger en exakt styrning av ljusstyrkan.
 • Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, mässing

  Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, mässing
  Mässingsfärgad LED-tavellampa med klassiskt utseende och integrerad omkopplare LED-bildlampan Mailine övertygar med en låg strömförbrukning och en ändå god ljusstyrka, så att du kan sätta konstverk, fotografier eller andra bilder i fokus. Den mässingsfärgade ytan på metallenheten understryker den klassiska effekten som tavellampan utstrålar. Via omkopplaren, som sitter på lamphållaren, kan Mailine hanteras direkt på plats, vilket ger en mycket bekväm användning. En utmärkt ljusgivare, inte bara för konstälskare!
 • Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt

  Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Miro tavelbelysning - Antik

  Miro tavelbelysning - Antik
 • ORION Klassisk bildlampa Gustav i gammalmässing 30 cm

  ORION Klassisk bildlampa Gustav i gammalmässing 30 cm
  Klassisk design på bildlampan Gustav För en optimal och anpassad presentation av värdefulla målningar behöver man en bildlampa, som belyser bilder på rätt sätt och i ordets rätta bemärkelse ger rätt ljus. Med bildlampan Gustav görs detta dessutom på ett mycket klassikt och stilfullt sätt. Designen har samma form och utförande som klassiska bildlampor med lätt antika drag. Väggfästet och den utstående delen på skärmen är av mässinggjutgods; även resten av lampan är komplett i mässing. Ytan är handskuggad vilket ger en vacker färgning i gammalmässing. Reflektorns insida är vitlackerad, för att ge största möjliga ljusstrålning och ljusutbyte, samt för en perfekt belysning av bilderna. Bildlampan Gustav förenar österrikisk hantverkskonst med högkvalitativa material, varigenom lång hållbarhet och valens på produkten uppnås.
 • Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 40 cm, mässing, lutningsbar

  Searchlight Santorini LED-vägglampa, bredd 40 cm, mässing, lutningsbar
  Santorini LED-tavelbelysning med strömbrytare, vinklingsbar, 3 000 K Från mitten av väggfästet utgår en arm som är böjd in i rummet, på vilken det också finns en praktisk knapp för att tända och släcka Santorini LED-tavelbelysning. Det lätt böjda lamphuvudet är fäst vid denna arm via en led, så att det kan lutas efter behov. En varmvit LED-modul är inbyggd och ger en målinriktad belysning av den bild som ska belysas. Naturligtvis belyser Santorini även väggar på vilka inga tavlor är monterade på ett elegant sätt.
 • Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik

  Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, vit/nickel matt

  Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, vit/nickel matt
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, brons

  Knapstein Lång tavelbelysning PICTURE, brons
  80 cm lång tavelbelysning PICTURE från Knapstein - MADE IN GERMANY Tavelbelysningen PICTURE från Knapstein kombinerar hantverkstradition med tidlös och rätlinjig utformning och högkvalitativa material. PICTURE lämpar sig med sin längd om 80 cm som tilltalande belysning av stora tavlor - i vardagsrummet, i hallen eller till och med i utställningslokaler. Den svängbara fattningen skapar flexibel belysning. Knapstein's armaturer tillverkas nästan uteslutande i mässing. Tillverkaren Knapstein representerar hantverk i form av fulländad belysning. Sedan 50 år tillbaka kombinerar Knapstein mästerlig hantverkskonst, modern teknologi och tidlös design i skapandet av harmonisk rums- och föremålsbelysning. Alla produkter från Knapstein tillverkas med hög precision i Tyskland.
 • MIRO tavelbelysning LED, vit 16cm

  MIRO tavelbelysning LED, vit 16cm
  Miro guldfä:rgad tavelbelysning med inbyggd LED. Finns att kö:pa i vit, guld, antik och stå:lfä:rgad. Stilren och funktionell design.

Tavelbelysningen som fästes på ramen

Om du har en större ram och inte vill göra hål i väggen kan du välja tavelbelysningen som fästes på tavelramen. För att kunna göra detta måste ramen vara av trä eller komposit och ha en tillräckligt bred profil för skruvarna.

Ett annat sätt om ditt syfte är att dölja tavelbelysningens väggfäste är att köpa speciella väggfästen som kan monteras bakom tavlan.