Plafond

En plafond är en platt taklampa som ger ett mjukt ljus som sprids i hela rummet. Vanliga platser för takplafonder är i vardagsrum eller i sovrum. Alla plafonder är platta och ligger tätt mot taket.

Takplafond i olika material

Materialet i en takplafondslampa kan vara lite olika och ibland kombinerat. Vanligt förekommande material är kristall, glas och plafond i tyg.

Som ljuskälla är det mer och mer vanligt med LED. Det ger en lägre strömförbrukning, längre hållbarhet och mindre förlust av energi genom värme. Taklampan ska ju ge ljus, inte uppvärmning.

Brett utbud av plafonder online

Här hittar du ett urval av plafondlampor från flera kända varumärken. Se om du hittar en snygg plafond du tror passar hemma hos dig. Kanske en kristallplafond om du vill skapa lite lyxkänsla.

Populärt inom plafond

 • Pasteri 57cm (Vit)

  Pasteri 57cm (Vit)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål och har en utsmyckande fin skärm i textil. Den är försedd med 3st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • DCW - 312 Plafond Svart/Koppar Lampe Gras

  DCW - 312 Plafond Svart/Koppar Lampe Gras
  Design Bernard Albin Gras för Lampe Gras Koncept 312 Plafond Svart/Koppar är en ikon för 2000-talet - med rötter till 1922 när de första genomtänkta strecken blev ritade av Bernard-Albin GRAS och sedan dess har familjen bara växt. Tänkt till kontor och industri var serien helt unik, med sin enkla, robusta och ändå ergonomiska design. Den grundläggande formen är antingen med skruvar eller svetsfogar. Det funktionella och estetiska som utstrålas av 312 Plafond Svart/Koppar och särskilt utformningen av enskilda detaljer såsom armar, lampfot, och beslag är fantastiskt originella, genomtänkta och långt före sin tid. Le Corbusier blev tidigt förförd av den moderna designen på lampan GRAS och använde sig flitigt av lamporna i sina projekt. Idag har lampan Lampe Gras blivit ett eftertraktat samlarobjekt i världen, särskilt i Frankrike, USA och Japan. Bernard Albin Gras begåvade och visionära design har visat sig vara tidlös.
 • Mora stång takplafond 20cm (Vit)

  Mora stång takplafond 20cm (Vit)
  Takplafond med ett fint upphäng i krom och en opalvit glob av hög kvalité. Sprider ljuset på ett fint sätt. Enkel att hänga upp på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Franza 42 cm

  Plafond Franza 42 cm
  Snygg och stilren plafond i ett underbart bomullstyg. Taklampan kräver 3 stycken glödlampor med en E27 sockel, max 60w. Höjd 18 cm och diameter 42 cm.

Fler tips på plafond

 • Espace pendel (Svart)

  Espace pendel (Svart)
  Espace är en modern plafond med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Espace finns i fler varianter.
 • Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Black/Opal

  Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Black/Opal
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Lilia vägg- och taklampa kan användas ensam eller som en del av ett kluster. Den består av glas och pulverlackerad metall i Nordic Gold. Glaset finns i två versioner - matt vit opal och klar optisk. Använd en lampa på vardera sidan av badrumsspegeln för att skapa en dekadent look i badrummet, eller häng flera Lilia-lampor tillsammans över trappan eller i hallen. Lampan kan monteras på väggen såväl som placeras i taket - oavsett var du använder den kommer den att skapa en elegant look!
 • Foscarini - Caboche Plus LED Plafond Dimmable Transparent

  Foscarini - Caboche Plus LED Plafond Dimmable Transparent
  Design Patricia Urquiola och Eliana Gerotto för Foscarini Koncept Caboche Plus LED Plafond Dimmable Transparen är en stilfull lampa som ger hemmet ett elegant och skulpturlikt uttryck. Den vackra lampan har en karaktäristisk skärm som är uppbyggd av ett antal kulor av polymetylmetakrylat. När ljuset träffar kulorna, reflekteras ljuset ut i rummet på samma sätt som en vattendroppe reflekterar solens ljusstrålar. Plusvesrionen är en uppgraderas version från 2021, med en ny dubbelsidig LED-teknologi; mera intensiv ljusstyrka och genomskinlighet; zick-zack bågar, som är dolda i lampans design, samt ett Twist-lock fäst-system som skapar mer stabilitet och gör det ännu enklare att montera ihop lampan. OBS! På grund av uppdateringarna från år 2021, är lampan inte 100 % lik de modellerna som producerades före 2021 Se hele urvalet här , där du både hittar Caboche i en helt transparant samt grå nyans. Denna version av Caboche-lampan kan användas ihop med en DALI ljusdimmer.
 • Ifö Porslinsarmatur Rak Svart 84,5Mm Ip20

  Ifö Porslinsarmatur Rak Svart 84,5Mm Ip20
  Porslinsarmatur rak för tak/vägg från Ifö Electric Material: Porslin Mått: Ø 10cm - H 6,5cm - Glasgänga 84,5mm Ljuskälla: Max 240V 75W E27, Ingår EJ Fast Installation, Glas Ingår Ej - Se Tillbehör&hellip:
 • Bonus plafond (Vit)

  Bonus plafond (Vit)
 • Regal 6 takplafond (Mässing/guld)

  Regal 6 takplafond (Mässing/guld)
  Regal plafond finns i mässing, aluminium och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Siracusa - Krom/vit - Plafonder, Taklampor

  Plafond Siracusa - Krom/vit - Plafonder, Taklampor
 • Holm plafond (Svart)

  Holm plafond (Svart)
  Holm är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda vita glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Holm finns i fler varianter.
 • Markslöjd - Plafond LINO 7L - Beige

  Markslöjd - Plafond LINO 7L - Beige
  Lino plafond från Markslöjd. Bas i plast och skärm i textil, med platta i botten av papper. Monteras med skruv. Max 25W LED. Ljuskällor ingår ej. Made in Europe.
 • Plafond Sefyr

  Plafond Sefyr
  SEFYR plafondt. plafondlampa med opalfärgad glasskärm och krokfjädring för enkel plafondmontering. Material: metall och glas
 • Smart 3 plafond (Svart)

  Smart 3 plafond (Svart)
  Smart är en modern plafond med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Smart finns i fler varianter.
 • Plafond 'Faleri' Design stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus

  Plafond 'Faleri' Design stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna taklampa är en riktig designlampa, vacker för din moderna interiör! Kombinationen av plast och metall ger lampan en tidlös karaktär. Var uppmärksam! Denna lampa är inte dimbar, så den är perfekt ovanför ditt matbord eller ovanför ditt skrivbord. Lampan har en diameter på 50 cm och en höjd på 15 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14 cm. Lampan har integrerat LED -ljus, integrerat i armaturens fem armar. Denna LED kan inte bytas ut. Ljuset lyser med en effekt på 18,5 Watt, 2250 Lumen och 3000 Kelvin: ett kraftverk. Denna taklampa kan hålla upp till 25 000 brinntimmar. Ta med atmosfären i ditt hem med taklampan Faleri! 500 mm x 150 mm
 • Lindby - Imonis 5 Plafond Black

  Lindby - Imonis 5 Plafond Black
  Design Lindby Imonis 5 Ceiling Light Black har ett intressant och iögonfallande utseende, eftersom lampskärmarna inte ingår i den här modellen. Detta ger en tydlig bild av de fem ljuskällorna, som kan lysa obegränsat in i rummet. Av samma anledning rekommenderar vi att du köper en glödlampa med matt yta för att undvika bländning eller en dekorativ glödlampa så att den smälter vackert in i resten av lampans design. Den här unika och minimalistiska designen passar bra ihop med en mängd olika moderna inredningsstilar. Järnramen har en elegant svart ytfinish och sträcker sig ut i fem uttag så att ljuset fördelas jämnt i rummet när lampan är tänd. Imonis passar därför bra för rum där det finns ett behov av stark och effektiv belysning i alla delar av rummet. Imonis är en serie lampor som finns med flera armar och som taklampor. Se hela sortimentet här.
 • Lindby - Saira Plafond Ø50 Grey/White

  Lindby - Saira Plafond Ø50 Grey/White
  Design Lindby Saira Taklampa Ø50 Grå/Vit presenterar sig i en mångsidig och tidlös design som lätt smälter in i sin omgivning och snabbt blir en integrerad del av det befintliga rumskonceptet. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en bred yta som säkerställer ett bra ljusinsläpp och gör Saira Ceiling Light idealisk som grundbelysning i rummet. Ljuskällan är en inbyggd LED som utnyttjar energin optimalt och med låg energiförbrukning avger ett varmvitt ljus av hög kvalitet. Lampans bas är täckt av ett vitt textilt överdrag som fungerar som en diffusor och får ljuset att verka mjukt och jämnt. Samtidigt låter det ljusa tyget gott om ljus komma ut för att ge ett tillräckligt långt sken. Taklampan Saira finns i flera olika färger och storlekar. Se dem alla här
 • Ellos - Takplafond Widar - Svart - No size

  Ellos - Takplafond Widar - Svart - No size
  Takplafond i mässingsfärgad metall eller pulverlackad svart metall med 6 st opalvita glaskupor som fästs/lossas med skruvfunktion. Totala mått på monterad lampa: Höjd 32 cm, diameter 50 cm. Diameter på glaskuporna 12 cm. Takkopp i metall. Monteras me
 • Hotel plafond (Flerfärgad)

  Hotel plafond (Flerfärgad)
  Den storslagna Hotel takarmaturen består av fem textilkupor i olika färger och storlekar. Varje kupa har ett vitt skydd i akryl som silar ljuset vackert.Ljuskällor ingår ej.
 • Doro plafond (Grafit)

  Doro plafond (Grafit)
  Doro är en avlång plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i aluminium, MDF och akryl. Placera förslagsvis i en större enté eller i ett vardagsrum.Integrerad LED belysning. Fjärrkontroll medföljer.
 • DCW - 302 Plafond Svart/Rå Koppar Lampe Gras

  DCW - 302 Plafond Svart/Rå Koppar Lampe Gras
  Design Bernard Albin Gras för Lampe Gras Koncept OBS! Skärmen du får hem har ingen patinering. Den är nyproducerad och har inte utsatts för syre, som är medverkande i patineringen. Det är en process som sätts igång när lampan packas upp och används. När du beställer lampan i ´Rå Koppar´ får du en lampa som är obehandlad och patineringen kommer därför att ske snabbt, i motsättning till en lampa som har fått en lackering. Ytan påverkas av luftfuktighet, matos, eventuellt regnvatten och dylikt. Och därför kan man inte sätta en exakt tidsram för hur snabbt patineringen kommer att ske. Man kan dock se redan efter 14 dagar att den råa kopparen har fått en mörkare färg. 302 Plafond Svart/Rå Koppar är en ikon för 2000-talet - med rötter till 1922 när de första genomtänkta strecken blev ritade av Bernard-Albin GRAS och sedan dess har familjen bara växt. Tänkt till kontor och industri var serien helt unik, med sin enkla, robusta och ändå ergonomiska design. Den grundläggande formen är antingen med skruvar eller svetsfogar. Det funktionella och estetiska som utstrålas av 302 Plafond Svart/Rå Koppar och särskilt utformningen av enskilda detaljer såsom armar, lampfot, och beslag är fantastiskt originella, genomtänkta och långt före sin tid. Le Corbusier blev tidigt förförd av den moderna designen på lampan GRAS och använde sig flitigt av lamporna i sina projekt. Idag har lampan Lampe Gras blivit ett eftertraktat samlarobjekt i världen, särskilt i Frankrike, USA och Japan. Bernard Albin Gras begåvade och visionära design har visat sig vara tidlös.
 • Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Dark Bronze/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Dark Bronze/Optic Clear - Nuura
  Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Dark Bronze/Optic Clear - Nuura
 • Silla plafond (Nickel)

  Silla plafond (Nickel)
 • Belid - Bullo Plafond XL Ø38 Matt Black/Opal

  Belid - Bullo Plafond XL Ø38 Matt Black/Opal
  Design Belid Koncept Bullo Plafond XL Ø38 Matt Black/Opal är en enkel och diskret taklampa; en metallbas, elegant i kombination med en opalglasskärm. När glasskärmen belyses av den dolda ljuskällan, skickas det ut ett diffust ljus 360 grader i rummet. Kombinationen av material ger lampan ett klassiskt uttryck som passar in i varje hem. Med en IP21-klassificering kan lampan användas i badrummet om den placeras minst 0,6 meter från duschen/badkaret och diskbänken. Den tidlösa lampan ger en bekväm rumsbelysning, oavsett om du använder den i badrummet, hallen eller sovrummet. Du hittar fler loftlampor här
 • Bernie Plafond IP44 Chrome - Lindby

  Bernie Plafond IP44 Chrome - Lindby
  Bernie Plafond IP44 Chrome - Lindby
 • Porto plafond (Vit)

  Porto plafond (Vit)
 • Damar taklampa 6312 - Gul/vit - Plafonder, Taklampor

  Damar taklampa 6312 - Gul/vit - Plafonder, Taklampor
 • Designline Tube Kit PRO 3 Plafond 1m White - Antidark

  Designline Tube Kit PRO 3 Plafond 1m White - Antidark
  Koncept Designline Tube Kit PRO 3 Loftlampe 1m White ger stor flexibilitet i belysningen. Du får här ett komplett system, bestående av skenor och spots, som är klar att monteras – antingen på kontoret
 • Pallas plafond (Vit)

  Pallas plafond (Vit)
  Pallas är en spännande plafond som ger ett bra och funktionellt ljus till den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en vit finish och är skapad i en enkel och ren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger en ljusstyrka på 3800lm och förser rummet med en bra och funktionell grundbelysning. Den kan också lysa i frägglada färger - blått, rött och grönt - för att skapa spännande ljuseffekter. Ljuset går också att dimra genom den medföljande fjärrkontrollen, både i ljusstyrka men också i färgtemperatur (2700K-6000K). Detta ger full kontroll över ljuset och gör att lampan passar in i alla rum och till alla ändamål. På denna varianten går det även att ställa in nattljusfunktion. Pallas finns i flera andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Monte LED plafond (Vit)

  Monte LED plafond (Vit)
  Kupa av mattvitt naturligt trä. Glödlampa integrerad LED 38 W, ljusflöde 4400 lm och färgtemperatur 3000–6500K. Ljusflöde och färgtemperatur kan justeras steglöst med fjärrkontrollen.
 • Envostar - Hagen Plafond White Pine Wood Envostar

  Envostar - Hagen Plafond White Pine Wood Envostar
  Hagen Plafond White Pine Wood - Envostar, White Pine Wood
 • Finezza plafond (Nickel)

  Finezza plafond (Nickel)
  Finezza är en stilren plafond som blir lika fin i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och akryl, med en nickel finish och släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom akrylskärmen. Placera förslagsvis i hallen eller i vardagsrummet och koppla gärna lampan till en dimmer för att tona ner ljuset till önskad ljusstyrka. Finezza finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Jules plafond (Mattsvart)

  Jules plafond (Mattsvart)
 • Plafond Plissé Gammal Vit 45cm

  Plafond Plissé Gammal Vit 45cm
 • Carente plafond (Vit)

  Carente plafond (Vit)
 • Markslöjd - JACKIE takplafond Ø 45 cm - Vit

  Markslöjd - JACKIE takplafond Ø 45 cm - Vit
  Vacker plafond i smakfull design med veckat tyg som sprider ett mjukt sken i ditt hem. Lampan har en botten av plast. Hängs upp med takkrok. Material: Glas och textil. Storlek: Höjd 15 cm, ø 45,5 cm. Sockel/lampa: 3 st E14, max 40 w glödlampa eller m
 • Spring Plafond Transparent/Mässing - Globen Lighting

  Spring Plafond Transparent/Mässing - Globen Lighting
  Koncept Spring Plafond Transparent/Mässing är inspirerad av 1930-talet med det bubblande glaset kombinerat med modern mässing. 30-talets design kännetecknas med art deco-stilen – en sammansättning av
 • Luceplan Mesh plafond svart

  Luceplan Mesh plafond svart
 • Slim LED plafond, mattvit 28cm dimbar

  Slim LED plafond, mattvit 28cm dimbar
  Slim är en tunn och slät LED plafond som fungerar utmärkt för att passa i mindre utrymmen. Plafonden finns i tre olika storlekar och både som dimbar samt med rörelsessensor. Med tekniska alternativ&hellip:
 • Konsthantverk - Stav Plafond White

  Konsthantverk - Stav Plafond White
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav Taklampa Vit tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som bäst passar dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Vanity Plafond Brass - Bankamp

  Vanity Plafond Brass - Bankamp
  Vanity Plafond Brass - Bankamp
 • Globen Lighting - Plafond Soda - Transparent

  Globen Lighting - Plafond Soda - Transparent
  Soda är en större plafond som är tillverkad av munblåst glas med luftbubblor. Varje lampa är handgjord och unik, vilket innebär att variationer i glastjocklek och antal bubblor kan förekomma. Soda sprider ett mjukt och behagligt sken och blir både en
 • Space 4 plafond (Svart)

  Space 4 plafond (Svart)
  Space är en stilren och modern takplafond som ger rummet ett bra ljus, samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Den är tillverkad av stål i svart finish och består av 4st ljuspunkter. Varje ljuspunkt består av en kupa i opalglas som tillsammans säkerställer ett funktionellt och dekorativt ljus på nedanstående yta, samt runt omkring i rummet. Space finns även i flera andra varianter som går bra att kombinera med för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.Ljuskällor ingår ej.
 • Lysander Plafond 58W White - Arcchio

  Lysander Plafond 58W White - Arcchio
  Lysander Plafond 58W White - Arcchio
 • Kello takfläkt (Vit)

  Kello takfläkt (Vit)
  Kello är en modern kombinerad plafond och takfläkt med en stilren design, gjord av plast och metall. Rekommenderad att användas på rum mellan 15-24m². Den inbyggda LED belysningen som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Fläkten har 3 hastigheter och utrustad med timer. Medföljande fjärrkontroll hanterar fläktens hastigheter, timern och lampan. Lampan går att dimra och justera färgtemperaturen från varmvitt till kallvitt ljus. Den är även utrustad med nattljus- och minnesfunktion.Integrerad LED på 36W med 2200lm och 3000K - 6000K.
 • Lucande - Bronwyn LED Plafond Ø72,5 Anthracite

  Lucande - Bronwyn LED Plafond Ø72,5 Anthracite
  Bronwyn LED Plafond Ø72,5 Anthracite - Lucande
 • Velora LED (Vit)

  Velora LED (Vit)
  Velora är en smäcker plafond i modern och stilren stil. Den minimala ramen omger den opalvita, stöttåliga skärmen. Armaturen har en energisnål integrerad LED-belysning vars temperatur är dimbar i 3-steg, varmvitt - kallare. 230V koppling. Velora ingår i en familj med samma namn och finns i flera storlekar och former - perfekt för dig som vill matcha, variera och kombinera.
 • Maat plafond (Brun)

  Maat plafond (Brun)
 • Dune plafond (Guld)

  Dune plafond (Guld)
 • Envostar - Beam Plafond Dark Pine Wood

  Envostar - Beam Plafond Dark Pine Wood
  Design Envostar Beam Pine Wood Ceiling Lamp har en naturlig karaktär och en enkel, öppen, modern design som berikar rummet med ett kreativt belysningskoncept. Lampan är en riktig inredningskameleont som passar till både moderna, skandinaviska och rustika stilar, så alla kan njuta av lampans vackra design och praktiska belysning. Ljuskällan är fullt synlig, vilket gör den till en viktig del av lampans visuella uttryck, varför det är en klar fördel att lampans E27-fästen passar för många olika typer av glödlampor. Som alltid ingår LED-lampor utan kostnad och är populära på grund av sin höga energieffektivitet och långa livslängd. Som med alla Envostars skapelser har hållbarhet tagits i beaktande vid utformningen av den här lampan. Armaturen är tillverkad i Europa, medan förpackningen är tillverkad helt av återvunnet material. Beam finns i flera olika varianter med en eller flera ljuskällor. Se dem alla här
 • Origo Sensor 16W 3000K (Vit)

  Origo Sensor 16W 3000K (Vit)
  Tak- och väggplafond med sensor. Tillverkade i polykarbonat med opal kupa. Sensorarmaturerna kan ställas in efter behov med hjälp av en DIP-switch på drivdonet. Sensorn kan bland annat slå på och av beroende på närvaro och belysningsstyrka i rummet. Det går även att ställa in så att den dimrar ner under en viss tid innan den släcker ner helt efter att ingen aktivitet har uppfattats av sensorn.
 • Lindby - Eridia 2 Plafond Black/Wood

  Lindby - Eridia 2 Plafond Black/Wood
  Design Lindby Eridia 2 Taklampa Black/Wood är en vacker och mångsidig belysningsmodell med en enkel och diskret design och en neutral, mörk färgskala som enkelt passar in i många olika rum. Den svarta stålramen ger lampan ett robust utseende, som harmoniskt balanseras av de runda, rökfärgade glasskärmarna. Glaset har en fascinerande ytstruktur som är matt på vissa ställen och klar på andra, vilket gör att ljuskällan inuti delvis är synlig. När lampan är tänd kommer ljuset ut genom lampskärmarna i ett mysigt och diffust sken, och genom en öppning i botten av varje lampskärm för praktisk direktbelysning. Lampan är utrustad med E14-fästen som passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Som alltid ingår en gratis LED-lampan i leveransen, som är mycket energieffektiv. 'Eridia' är en hel serie av vackra vägg- och taklampor från Lindby, alla med samma snygga design. Se dem alla här
 • ORCHID - 44cm

  ORCHID - 44cm
   Takplafond i frostat glas. Fint mönster i glasskärmen. Diameter på 44cm. Tekniskt: Lampan kräver tre glödlampor med liten sockel (E14), ingår ej. Max 40W eller motsvarande i LED. Hängs upp med takkrok.
 • Hubble 3 Long Plafond Svart - Globen Lighting

  Hubble 3 Long Plafond Svart - Globen Lighting
  Hubble 3 Long Plafond Svartär en modern och elegant lampa från Globen Lighting som passar tidens trender. Kombinationen av den tunna stången och den rörformiga räfflade skärmen ger ett vackert samlat
 • Troy plafond (Svart)

  Troy plafond (Svart)
  Troy är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Integrerad LED på 40W, med 2200Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Troy finns även i andra varianter.