Snygga golvlampor

Golvlampan är den lampa som är enklast att installera eftersom det enda man behöver göra är att stoppa sladden i väggen. Den golvstående lampan är en viktig del av inredningen och därför tycker vi att den också ska ha en snygg design.

Golvlampans plats är i vardagsrum eller som sänglampa. Tänk över om du vill ha en dimbar golvlampa eller flerarmad lampstång med flera ljuskällor. De flesta golvlampor är raka men det finns även böjd båglampa där lampstativet har en bågform och lampskärmen hänger ut mot sidan.

Populära golvlampor i snygg design

 • Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit

  Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit
 • Slamp Flora - designergolvlampa, koppar

  Slamp Flora - designergolvlampa, koppar
  Formskön designer-golvlampa Flora Hos denna golvlampa har designern Zanini de Zanine låtit sig inspireras av blomblad, för så ser elementen med metallytan, som sitter mot plastdiffusorn, ut. Den är inte bara snygg, utan bidrar när den lyser också till en unik ljusbild, som kännetecknas av reflektioner och ett spel av ljus och skugga. Visioner designer-lampa made in Italy - Slamp Den italienska designer-smedjan Slamp med säte i Rom grundades i början av 1990-talet av Roberto Ziliani. Ziliani arbetade redan kreativt när han upptäckte sin passion för ljusets möjligheter. Högsta krav på material, bearbetning och kvalitet Särskild vikt lägger man hos Slamp på utvecklingen av moderna material. Utöver naturliga och traditionella material som läder, koppar, kristall och rostfritt stål arbetar Slamp med exklusiva material de själva har patent på, som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med dem kan vackra ljuseffekter skapas. Exempelvis ser Lentiflex® ut som vatten som ändrar färg beroende på synvinkeln. Dessa egenutvecklade material och ljuset i dem kommer tydligt till uttryck hos Slamp. De har en hög grad av innovation, kreativitet och originalitet, liksom en uttalad känsla för ljusets effekter.
 • Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar

  Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar
  Haldar – en tvåflammig golvlampa i dekorativ design Golvlampan Haldar med den moderna formen och tilltalande färgen är mycket mer än bara en funktionell ljuskälla: den är också en fantastisk inredningsaccessoar. Den är stilren med enkla former, men det är kombinationen av koppar och vit som gör lampan till ett dekorativt blickfång. Båda skärmarna är fäst vid stativet på olika höjder och kan justeras individuellt så att ljuset kan riktas optimalt och efter situationen. Speciellt praktiskt är: Båda ljuskällor kan tändas och släckas individuellt med hjälp av den i stativet integrerade brytaren.
 • 411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar - Lampe Gras

  411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar - Lampe Gras
  Design Bernard Albin Gras för Lampe Gras Koncept 411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar är en ikon för 2000-talet - med rötter till 1922 när de första genomtänkta strecken blev ritade av Bernard-Albin&hellip:

Fler tips på golvlampor

 • Design golvlampa svart - Johanna

  Design golvlampa svart - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vilken glad golvlampa Johanna är! Dess lampskärm med öppen struktur skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Perfekt för en designinredning. Golvlampan är tillverkad i stål och klar i svart. Den har en diameter på 39 cm och en höjd på 145 cm. Basen har en diameter på 25 cm och en höjd av 3,5 cm. Sladden har en längd på 250 cm. Johanna är klar med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Golvlampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör det mysigt i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet med golvlampa Johanna. 390 mm x 1450 mm
 • Filo Golvlampa Emerald King - Foscarini

  Filo Golvlampa Emerald King - Foscarini
 • Enastående designergolvlampa FIRENZE

  Enastående designergolvlampa FIRENZE
  Konstnärligt handgjord golvlampa Firenze med bärnstensfärgat glas. Design: Claudio Saccon FIRENZE-armaturerna imponerar med kreativ och stilfull design, högkvalitativ materialbearbetning och stämningsfullt ljus. De bärnstensfärgade glaset sörjer för varmt, bländfritt ljus för en mysig och hemtrevlig atmosfär. Handgjord.
 • Secto 4210 Golvlampa Vit

  Secto 4210 Golvlampa Vit
  Design: Seppo Koho för SectoKoncept:Secto Secto 4210 Vit - Vacker och elegant golvlampa från finska Secto. Den handgjorda lampskärmen är tillverkad i formpressad björk, och lampan sprider ett varmt och behagligt ljus. Lampan finns i Svart, Vit, Björk och Valnöt. Kroppen är i pulverlackerat stål.Hitta mer inspiration här www.sectodesign.fi
 • Hunningham golvlampa (Svart)

  Hunningham golvlampa (Svart)
  Hunningham är en stilren golvlampa som är skapad i en spännande och iögonfallande design. Den passar lika bra bakom soffan eller fåtöljen, som till att belysa rummet från ena hörnet. Lampan är tillverkad av metall och går genomgående i en svartlackad finish, förutom den guldiga insidan på skärmen som dels skapar fina kontraster, men också gör att lampan får ett mer exklusivt uttryck. Skärmen är riktbar efter behov och är dessutom smyckad med ett lätt utskuret mönster där den guldiga insidan syns igenom, vilket blir en smyckande och iögonfallande detalj.Levereras med sladd + dragströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • &Tradition Tripod golvlampa HM8 Svart

  &Tradition Tripod golvlampa HM8 Svart
 • By Rydéns Leola glasgolvlampa i rökgrått

  By Rydéns Leola glasgolvlampa i rökgrått
  golvlampa Leola med marmorerad bas Leola golvlampa är ett modernt ljusobjekt som kombinerar rökt grått glas med matt svart metallelement. Den runda, marmorerade basen ger stabilitet för metallramen som böjs flera gånger i rät vinkel. Iögonfallaren är dock den ovala glasskärmen i rökgrå, som avslöjar den inre ljuskällan. Runda och vinklade former samordnas harmoniskt och gör Leola till ett imponerande ljusobjekt i rummet. Idealisk extrabelysning som skapar en mysig atmosfär och passar in i många anläggningar.
 • Luceplan Costanza golvlampa D13t, mässing/vit

  Luceplan Costanza golvlampa D13t, mässing/vit
  Höjdjusterbar design golvlampa Costanza med touchdimmer Costanza- golvlampa , som glädjer puristernas hjärtan i flera decennier, imponerar med sin enkelhet och elegans. 1986 utvecklade designern Paolo Rizzatto lampserien, som har varit en klassiker från Luceplan sedan dess. Costanza består av en delikat aluminiumram som är höjdjusterbar (120-160 cm) tack vare sin teleskopiska arm. Den klassiska koniska lampskärmen av polykarbonat trycktes med en screentryckningsprocess. I den nedre änden av skärmen sticker en liten pinne ut som används för att slå på och av samt för att dimma (i fyra steg).
 • Northern Me Golvlampa Grey - Golvlampor Stål Grå - 653

  Northern Me Golvlampa Grey - Golvlampor Stål Grå - 653
  Me golvlampa från Northern, design av Morten & Jones. Me lampan är tillverkat med avslappning i tanken. Me sprider sitt ljus i den ständiga hetsade och stressade världen. Formen är okomplicerad och stilren som gör att du lätt kan ställa lampan i de allra flesta miljöer. Vi har valt ut Grå Golvlampor i Stål från Northern med stor omsorg.
 • Asta golvlampa mässing

  Asta golvlampa mässing
  Golvlampan Asta från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan med mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset.
 • Golvlampa Lucrezia i elfenben med blomskärm

  Golvlampa Lucrezia i elfenben med blomskärm
 • Kristina Dam Studio Cylinder Golvlampa Svart

  Kristina Dam Studio Cylinder Golvlampa Svart
  Design: Kristina Dam Studio Koncept: Den enkla och minimalistiska golvlampa Cylinder från Kristina Dam Studio är en mycket elegant golvlampa som utstrålar i sin enkelhet. Cylindern består av en solid bas och en rektangulär form där LED-ljuset är installerat, och är en nästan konstnärlig lampa som enkelt kan dekorera det moderna hemmet. Denna skulpturala lampa problem ett mjukt och behagligt ljus till hemmet, och gör sig bra bredvid soffan, eller mer centralt i vardagsrummet, där dess skulpturala framtoning verkligen kan få komma till sin rätt.
 • Ottelien golvlampa (Svart)

  Ottelien golvlampa (Svart)
  Golvlampa Ottelien med svart marmorfot, lamphållare i mässing. Använd en dekorationslampa 125mm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Erich golvlampa (Mässing/guld)

  Erich golvlampa (Mässing/guld)
  Erich är en elegant golvlampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant är tillverkad av mässingfärgad metall med en rak, utstickande arm som bär på en kupa i frostat glas. Denna kupan omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet, sovrummet eller hallen och låt alla kan begrunda dess skönhet.Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Sorrento golvlampa

  Sorrento golvlampa
  Sorrento golvlampa skapar dynamik till utrymmet med sin design. Justering av ljuseffekten är bekymmersfri med SwitchDimmer-funktionen i tre steg. Höjd 125cm. Produktfärg: borstad aluminium. Notera. Ej lämplig för användning med extern dimmer.
 • Design golvlampa svart med rökglas - Qara

  Design golvlampa svart med rökglas - Qara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Qara är en vacker design i ditt hem. Denna golvlampa är tillverkad av svart stål och glas. Glaset har en rökeffekt som ger en vacker effekt i rummet. Lampan har en höjd av 153 cm, längden 36 cm och är 25 cm bred. Basen har en diameter på 25 cm och en höjd av 3 cm. Glasskärmen har en diameter på 25 cm och en höjd på 30,6 cm. Du kompletterar Qara med en ljuskälla med en E27-armatur (60 Watt), som du måste beställa separat. Den levereras med en sladd (250 cm). Du kan också dimma denna golvlampa med en extern dimmer (dimmer ingår ej). En riktig atmosfärstillverkare i vardagsrummet eller sovrummet! Tveka inte längre och välj denna design golvlampa Qara. 360 mm x 250 mm x 1530 mm
 • Lindby Canyana golvlampa av rotting, svart

  Lindby Canyana golvlampa av rotting, svart
  Svart golvlampa Canyana med en stor nyans av rotting Kombinationen av en riktigt stor, oval formad rottingskärm och en filigran trebensram gjord av matt svartlackerade metallstag gör Canyana golvlampa till en blickfång i rummet. Helt designad i svart, passar den också in i moderna vardagsrum och skapar stora ljuseffekter i området tack vare paraplyet av struts med många utrymmen däremellan, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. golvlampa kan enkelt manövreras med en fotströmbrytare integrerad i kabeln.
 • Foscarini Mite Golvlampa Gul - Golvlampor Gul - 11100355

  Foscarini Mite Golvlampa Gul - Golvlampor Gul - 11100355
  Mite golvlampa från Foscarini är en stilig golvlampa som är designad av Marc Sadler. Lampan är gjord av glasfiberväv med gul kevlar© eller svart koltråd och har en bas som är gjord av kromad metall. Tilldelades priset "Compasso d'Oro" 2001. Finns i två olika färger. Vi har valt ut Gul Golvlampor från Foscarini med stor omsorg.
 • Vega Golvlampa Vit/Valnöt

  Vega Golvlampa Vit/Valnöt
  Golvlampa Vega är en massiv lampa på 160 centimeter som finns i äkta ek och äkta valnöt. De korslagda tre benen skapar en snygg twist på den annars stilrena lampan. På toppen av lampan ser vi e
 • Golvlampa Geometri

  Golvlampa Geometri
 • Originaltrogen Bauhaus-golvlampa av Gyula Pap

  Originaltrogen Bauhaus-golvlampa av Gyula Pap
  Bauhaus-golvlampan av Gyula Pap kommer ur den tyska historiens hjärta - - kvalitet och idéer made in Germany! - - Bauhaus-golvlampans design av Gyula Pap sträcker sig långt tillbaka i den tyska historien: år 1923/26. Ungraren utvecklade lampan i metallverkstaden på Bauhaus i Weimbar, Hochschule für Gestaltung, under Weimarrepubliken. Lampans kännetecken är de matta glasplattorna som svävar ovanpå ett förnicklat metallrör ovanför en svart lackerad stålplatta. Bauhaus-golvlampans är dessutom utrustad med en bländkåpa. Belysningsproduten utvecklades av Gyula Pap efter originalritningar med en glödlampa med förspeglad topp. Endast på detta vis kunde man hålla sig i linje med originalritningen. Gyula Pap utvecklade golvlampan för den nya typen av glödlampa. Tillverkaren TECNOLUMEN tillverkar armaturen efter ritningen och äktheten kan verifieras med fortlöpande numrering och TECNOLUMEN/BAUHAUS-stämplen på Bauhaus-golvlampans fot. TECNOLUMEN - företaget med stort hjärta Företaget TECNOLUMEN grundar sig helt och hållet på Bauhaus-stilen: Wagenfeld-bordslampan var företagets första produkt 1979. Vid sidan av Wilhelm Wagenfeld's modeller integrerar företaget TECNOLUMEN också andra Bauhaus-designklassiker i sortimentet - från Marianne Brandt till utkast av andra designers såsom Walter Schnepel. Art Deco och De Stijl-utformning formar också tillverkarens sortiment.
 • Flos Glo-ball F2 Golvlampa - Golvlampor Stål Vit - F3032020

  Flos Glo-ball F2 Golvlampa - Golvlampor Stål Vit - F3032020
  Glo-Ball F golvlampa från Flos, design Jasper Morrison. Glo-Ball är en serie stilfulla lampor i munblåst opalglas som är designade av Jasper Morrison. Glo-Ball F finns i tre storlekar. Lampfot i silverlackerad (matt) metall. Det går själv att ställa in den behagligaste ljusstyrkan med lampans dimmer.I Glo-Ball familjen finns bordslampor, golvlampor, vägglampor och pendlar. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Stål från Flos med stor omsorg.
 • Golvlampa Sarek - Antik

  Golvlampa Sarek - Antik
 • Belid Picasso golvlampa Ø38x140,3 cm Mattvit

  Belid Picasso golvlampa Ø38x140,3 cm Mattvit
 • Foscarini Twiggy Elle Golvlampa Vit

  Foscarini Twiggy Elle Golvlampa Vit
  Design: Marc Sadler för Foscarini Koncept: Twiggy Elle Golvlampa i den populära Twiggy serien från italienska Foscarini introduceras nu i en ny version, Elle. Designad av Marc Sadler, som står bakom flera av Foscarinis framgångsrika mönster. Den nya versionen är baserad på samma vackra design som den ursprungliga Twiggy golvlampa, men skillnaden är i storleken. Elle är något större än originalversionen, perfekt för större rum där du behöver en lampa som du inte kan undvika att titta på. Lampan ger ett mjukt och behagligt ljus. Lampans höjd kan justeras med små vikter på lampskärmen.
 • Sander golvlampa (Krom)

  Sander golvlampa (Krom)
  Sander är en modern golvlampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita, rörliga skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj.Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Örsjö Belysning Lean Golvlampa Mässing/vit - Golvlampor Mix - 39372-01S-000

  Örsjö Belysning Lean Golvlampa Mässing/vit - Golvlampor Mix - 39372-01S-000
  Lean golvlampa från Örsjö Belysning lutar sig graciöst tillbaka i sitt triangelformade stativ precis som bordslampan. Formen är 50-talsinspirerad men har ett modernt uttryck med sin kombination av material av rå mässing, pulverlack och gummi. Designad av Jenny Bäck. Vi har valt ut Mix Golvlampor från Örsjö Belysning med stor omsorg.
 • Zenith golvlampa LED (Borstat stål)

  Zenith golvlampa LED (Borstat stål)
  Uplight i mattsvart eller borstat stål, ledbar läsarm med integrerad LED som ger ett varmvitt ljus. Uplighten är även den integrerad LED, både läsarmen och uplighten går att justera med tryck-dimmer som sitter på lampan.
 • Five fingers golvlampa

  Five fingers golvlampa
  Golvlampa Five fingers är en elegant och funktionell lampa. Utmärkt alternativ för belysning i alla rum i huset och på kontoret. Denna spektakulära lampa kommer att passa bra in i vardagsrummet, barnrummet, köket, matsalen, sovrummet eller studion, armaturen ger en ordentlig och jämn belysning i hela rummet.
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren Vibia är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och är 125 cm hög. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa den perfekta belysningslösningen för hemmets läshörna.
 • Theo golvlampa (Grå)

  Theo golvlampa (Grå)
  Theo golvlampa definierar en stilren och enkel design. Med sin nickelfärgade kropp passar den lätt in i alla hem och ger ett elegant intryck. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Veleira

  Golvlampa Veleira
  Det spelar ingen roll från vilken vinkel du ser den, denna golvlampa är alltid snygg. Den har rörliga lampskärmar som gör att kan du rikta ljuset i vilken vinkel du vill. Bredd 42 cm, djup 23 cm och höjd 150 cm. Avstånd mellan lampa och ström
 • Uplight Cadiz /stål

  Uplight Cadiz /stål
  Uplight golv-lampa i metall. 2 dimmare på lampan. LED-ljuskällor är integrerade.
 • Stage Golvlampa Warm Gray - Blomus

  Stage Golvlampa Warm Gray - Blomus
  Design AD Miller for Blomus Stage Lampa Warm Gray från amerikanska AD Miller är en mångsidig kontors- och vardagsrumslampa som med 3 olika ljusstyrkor och en flexibel dimmerfunktion kan bidra med både&hellip:
 • Lucande Kilio LED-golvlampa, dimbar, i krom

  Lucande Kilio LED-golvlampa, dimbar, i krom
  LED-golvlampa Kilio med fem lampor och stepdim-funktion, kromfärgad Den här golvlampan drivs av ljusa och effektiva lysdioder som är dolda bakom glaskuglar. Ljuset är mycket effektivt tack vare bubbelstrukturen i glasskärmen. Om armaturen placeras nära en vägg är det verkliga ljusrytmer som kan observeras och som magiskt återges på väggen, vilket skapar ett fascinerande ljusspel som kännetecknas av ett vackert glitter. Varje skärm kan vridas efter behov och den glänsande kromfinishen ger LED-golvlampan ett ädelt och modernt utseende. Armaturen kan dimmas i flera steg via strömbrytaren. 3-stegs-dim + off: Med strömbrytaren är det möjligt att slå på och av armaturen som vanligt. Den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion gör det också möjligt att dimma till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger: 100 %, 50 % och 10 %.
 • Tolomeo Mega Golvlampa Svart Satin - Artemide (Ø 420 mm, Svart, Med dimmer)

  Tolomeo Mega Golvlampa Svart Satin - Artemide (Ø 420 mm, Svart, Med dimmer)
  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom&hellip:
 • Tolomeo Golvlampa Svart - Artemide

  Tolomeo Golvlampa Svart - Artemide
  Koncept Tolomeo Golvlampa Svartär designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemide – det italienska be
 • Louis Poulsen Ph 3½-2½ Golvlampa Mässing/opalglas - Golvlampor Stål Mässing - 5744611255

  Louis Poulsen Ph 3½-2½ Golvlampa Mässing/opalglas - Golvlampor Stål Mässing - 5744611255
  PH 3½-2½ golvlampa från Louis Poulsen, design Poul Henningsen.PH 3½-2½ Golvlampa är designad utifrån principen om ett reflekterande flerskärmssystem som är baserat på en logaritmisk spiral med ljuskällans mittpunkt i spiralens centrum. Det munblåsta opalglaset i treskikt, blankt på utsidan och sandblästrat på insidan, ger ett mjukt diffust ljus.Historien bakom produkten:PH 3½-2½ Golvlampa är medlem i familjen PH 3 med skärm och principen bakom PH 3-skärmsarmaturen togs fram under några vintermånader 1925-26 för en stor utställningshall i Köpenhamn, Danmark som kallas "Forum" Detta är vad Poul Henningsen (PH) sade om sin nya armatur 1926: "Den verkliga innovationen i PH-lampan är att den producerar belysning som är både bländfri och ekonomisk. Det är tämligen enkelt att skapa bländfritt ljus (indirekt och starkt avskärmat ljus) om en del av ljusets tillåts förspillas och det är lika enkelt att göra armaturer som är högeffektiva om man ignorerar det faktum att de irriterar ögat (stark spegelreflektion etc.) men det är en konstart att göra ljuset både ekonomiskt och bländfritt.Vikten av att välja ljuskällaRätt ljuskälla är A och O för att en armatur ska komma till sin rätt och ge bästa möjliga effekt. Som ett hjälpmedel har vi tagit fram en översikt med passande ljuskällor till armaturerna. Översikten kan du ladda ner eller skriva ut på deras hemsida. Värt att tänka på vid val av ljuskälla- Hur mycket ljus vill du ha- Vilken sockel- Färgtemperatur- Dimbar eller ej- Klar- eller opalglas. Opalglas gör t ex att PH5 och PH50 får en jämnare ljusspridning samt att man undviker skuggor på armaturerna med glasskärm. - Energieffektiviteten, ljuskällorna klassificeras från A++ till E, där A++ är mest energieffektiva. LED är mest energieffektiva. Vi har valt ut Mässing Golvlampor i Stål från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Valby Golvlampa Opal - DybergLarsen

  Valby Golvlampa Opal - DybergLarsen
  Design Dyberg Larsen Valby Golvlampa Opal från danska DybergLarsen är en vacker och härlig lampa som kan användas i alla rum i hemmet och i praktiskt taget alla typer av inredning. Lampan skapas av&hellip:
 • Golvlampa Varillas med genombruten skärm

  Golvlampa Varillas med genombruten skärm
  Varillas golvlampa med svart och guldskärm golvlampa Varillas tydliga design med de lekfulla elementen ger vissa i olika rum. Den harmoniska kombinationen av tidlöst svart och glänsande guld bidrar också till detta. Lampan var gjord av svart stål. Den cylindriska lampskärmen i textil är också svart på utsidan. Lampskärmens insida lyser däremot i delikat guld. Det utstansade prickade mönstret i skuggan skapar ett ljust ljusspel som sprids harmoniskt i rummet.
 • Ledro golvlampa LED (Vit)

  Ledro golvlampa LED (Vit)
  En modern och stilfull golvlampa med flexled och dimmer, som gör att du enkelt kan rikta och justera ljuset efter eget behov.Dimbar ljuskälla ingår.
 • Flos Luminator Golvlampa Vit - Golvlampor Järn Vit - F3772009

  Flos Luminator Golvlampa Vit - Golvlampor Järn Vit - F3772009
  Luminator golvlampa från Flos med en skulptural design med en modern touch, ett långt skaft i järn med en målad finish och tre ben i galvaniserad, målad metall och en sladd med en dimmerknapp för att justera ljusskenet. Elegant utseende med en medveten formgivning perfekt för i stort sett all inredning på grund av dess enkla form och rena material. Design av Achille Castiglioni, Pier Giacomo Castiglioni. Originaldesign från år 1954. Bra att veta om Luminator golvlampa - Uppskattas för den stilrena designen.- Golvlampan finns i olika färgval.- Luminator förser ett indirekt ljus.- Gjord av metall och järn.- Ljuskälla säljs separat. Golvlampans tekniska egenskaper:- 220-250 V.- Bredd: 58 mm.- Höjd: 1890 mm.- Garanti: 2 år.- Sladdlängd: 2800 mm.- Vikt: 3.7 kg.- Lampfotens bredd: 600 mm.- Sockel: E27- 105.0 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Järn från Flos med stor omsorg.
 • Golvlampa mässing/marmor

  Golvlampa mässing/marmor
  Fantastisk vacker golvlampa från danska varumärket Hubsch som är perfekt att använda i ett allrum där extra punktbelysning kan behövas. En fin golvlampa i mässing med marmor som fot.
 • Golvlampa TORINO

  Golvlampa TORINO
  Torino golvlampa från Markslöjd. Golvlampa i metall och ställbar skärm. 2 m transparent kabel. Strömbrytare på lamphuvud. Mått: Bredd 40 cm, djup 25 och höjd 128 cm. Max 1x7W LED. GU10-sockel. Ljuskälla ingår ej.
 • Como golvlampa (Mässing/guld)

  Como golvlampa (Mässing/guld)
  Como är en elegant golvlampa med modern design.Dem rökfärgade kuporna ger en harmonisk ljusbelysning i rummet och tillsammans med mässingen blir det en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej. Como finns även i pendel som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.
 • Artic golvlampa LED (Mässing/guld)

  Artic golvlampa LED (Mässing/guld)
  Artic är en golvlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • Golvlampa svart nyans påfågel design guld inuti 40 cm - Simplo

  Golvlampa svart nyans påfågel design guld inuti 40 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En vacker blickfång i vardagsrummet eller i hallen som entré, denna Simplo golvlampa. Lampans riktiga blickfång är lampskärmen med sin unika påfågeldesign och den gyllene ytan på insidan. Den gyllene insidan av lampskärmen ger omedelbart en mysig ljuseffekt till ditt bostadsutrymme. Lampan har en höjd på 184 cm. Basen har en diameter på 25,5 cm. Skärmen har en diameter på 40 cm. Den medföljande sladden är 250 cm lång. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vilken tillgång för ditt hem, vår Simplo golvlampa! 400 mm x 1840 mm
 • Herstal - Golvlampa Cuub - Vit

  Herstal - Golvlampa Cuub - Vit
  Cuub har en tidlös design. Cuub ger ett mjukt och välbehagligt sken. Passar perfekt i ditt sovrum eller vardagsrum. Ljuskälla ingår ej. Sockel E14, max 40 watt. IP20. A++-E. Sladd längd 2m med strömbrytare på sladd. Höjd 129cm och diameter 20

Antika golvlampor i retro stil

Olika hem passar olika bra med olika typer av belysning. Så är det och det är lite beroende ditt hems stil du ska välja golvlampa. Har du en inredning och ett hem som går i romantisk stil passar det fint med antika golvlampor i retro stil.

Även om utseendet kan vara i antil stil behöver inte tekniken i lampan vara omodern. Det finns många golvlampor i antikstil men som har modern LED-ljuskälla och lampor med USB-uttag för laddning av digitala enheter.