Golvlampor

Varumärken

Det finns många olika modeller av golvlampor man kan köpa. Golvlampan är den lampa som är enklast att installera eftersom det enda man behöver göra är att stoppa sladden i väggen. Man slipper krångel med skruvar i väggen eller jobba ovanför huvudet med att sätta upp taklampa.

Populärt inom golvlampor

 • House Doctor Golvlampa Club Ø 20x130 cm - Svart/Vit

  House Doctor Golvlampa Club Ø 20x130 cm - Svart/Vit från House Doctor
 • Costanza Golvlampa m/Dimmer Alu/Comfort Green - Luceplan

 • Glo-Ball F1 Golvlampa - Flos

  DesignJasper Morisson for Flos KonceptGlo-Ball F Golvlampa, har en enkel och elegant form - en Morrison klassiker! Den påminner på många sätt om 1960/1970-talets belysning, som upphöjer den enkla formen av kulan. I opal vit minblåst glas. Inklusive dimmer.
 • Caravaggio Golvlampa Vit - Fritz Hansen

  DesignCecilie Mans for Light Years KonceptMed Caravaggio Golvlampa har Cecilie Manz's karakteristiska pendel kommit ner på bordet. De nya och mindre lamporna komplimenterar den stora svävande pendeln, när de befinner sig i samma rum, och samtidigt är helt oklanderliga designobjekt, som alltid vill kunna stå ensamma. Båda lamporna ger av stora mänger ljus. Golvlampan kan tillhandahålla upp till 150W, medan bordslampan tillhandahåller upp till 40W och är därmed också väl anpassad som arbetsljus - inte minst tack vare att man själv kan styra ljusets riktning. Cecilie Manz's namnuniversum är koncentrerat om hennes förkärlek för bildkonst och en namnmässig hyllning till hennes personliga favoriter. Denna lampan är uppkallad efter den italienske barockbildkonstnären Caravaggio.MaterialBåde bordslampan och golvlampan är tillverkade i metall och avslutade med lack. Den karakteristiska skärmen är lackerad i högglans, medan fot och stativ är lackerade med mattlack. Dolt under skärmen är det monterat ett flexrör på stativet, som gör det möjligt att vrida skärmen, och där med ljuskällan, i upp till 40 grader.

Fler tips på golvlampor

 • Pipe Grande - Golvlampa

  Den eleganta golvlampan Pipe Grande är designad år 2011 av italienska Diesel Creative Team tillsammans med belysningsvarumärket Foscarini. Pipe kommer i naturligt färgat lin tillsammans med ett rör i belagd metall och finns i två färger, svart och vit. Tack vare den oregelbundna väven skapas både en behaglig ljuskälla, men också en inredningsdetalj. Till både utformning av Pipe Grande och dess namn fann formgivarna inspiration från industriella rörsystem och totempålar klädda i chica tyger.Pipe Grande har en höjd på 183 cm och kan tack vare dess storlek placeras själv eller tillsammans med andra lampor från samma serie vilket skapar en dekorativ komposition.
 • Cia Trearmad Golvfot

  Snygg och stilren trearmad golvlampa i metall. Armarna är flexibla och kan justeras till önskat läge. Golvfoten har strömbrytare på varje arm. Höjd 160 cm. Diameter 27 cm. E27. 40W.
 • Höstlig golvlampa Hermine

  Golvlampan Hermine utstrålar en höstlig kolorit. Golvlampan Hermine presenterar sig som stort elegant utseende med en attraktiv glasskärm i en rödbrun nyans, bladen i Tiffany-Stil pryder. Golvlampan sörjer med detta för en särskilt varm ljuseffekt. Hermine passar med lätthet in i en mångfald av vardagsrum, oavsett om orienteringen är modern eller klassisk. Energiklass: A++
 • Globen Lighting Astoria Golvlampa Svart

  Globen Lighting Astoria Golvlampa Svart från Globen Lighting
 • Northern Lighting Me golvlampa – Blå

  Northern Lighting Me golvlampa – Blå från Northern Lighting
 • Toobe Golvlampa Röd - Kartell

  DesignFerruccio Laviani for Kartell KonceptToobe Golvlampa har idén om att använda ett PMMA-extruderat rör som ger en överraskande trevlig rökig effekt tack vare en innovativ färgteknik.En cool skulptur som majestätiskt skiftar från kristall till röd. Prova till exempel att kombinera den med den stationära modellen i ett hörn för att skapa mer dynamik. Med enkla och moderna linjer, ger Toobe ett mjukt och varmt ljus. Den är utrustad med en energisparlampa som varar upp till tio gånger längre och använder fem gånger mindre energi än en glödlampa. Det är inbyggda handtag i lampkroppen så att den är lätt att flytta.Lampan tänds och släcks på en fot-pedal (ingen dimmerfunktion).
 • KARE Flexible Berry Cinque – golvlampa, 5 lampor

  Golvlampa Flexible Berry Cinque – drömsk belysning Den bedårande golvlampan Flexible Berry Cinque har fem lampskärmar av bomull i olika färger. Dessa skärmar i klassisk form sitter på olika höga, elegant svängda stänger som är justerbara. På så sätt skapas belysning som påminner om en fantastisk planta vilkens blommor utgörs av skärmarna. Självaste lampskärmarna har dessutom olika men matchande färger som även släckt är mycket dekorativa. Energiklass: A++
 • Tolomeo Mega Golvlampa m/Dimmer Ø320 Svart Satin/Svart - Artemide

  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide KonceptTolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom är valet av högkvalitetsmaterial och fokus på gediget hantverk också en viktig faktor. Tolomeo är en del av Artemides kollektion av moderna klassiker och har vunnit flera utmärkelser sedan den introducerades. Bland annat det prestigefyllda Compasso d'Oro Award för bästa design 1989, HAUS Industriform 1987 samt senaste priset Observeur du Design Paris för Micro 2001 och Designpreis 2008 för Fluo. Tolomeo Mega Golvlampa i Svart Satin är en lampa för mångsidig användning som man hittar i bostäder, kontor, hotell, bibliotek och många andra platser. Serien omfattar nu många storlekar av bordslampor, pendellampor, vägglampor, taklampor och golvlampor. Artemide har ett brett spektrum av lampor så vi räknar med 2-3 veckors leveranstid för dessa exklusiva lampor, eftersom det kan vara svårt att ha allt hemma på lager.
 • Uplight LED golvlampa (Vit)

  Golvuplight med LED i både uplight och läsarm. Uplighhuvudet är riktbart så kan du rikta om du vill ha ljuset på ett särskilt sätt. Läsarmen är också riktbar. Det sitter två strömbrytare på lampan så att du enkelt kan välja vilken del som ska vara tänd. LED-lamporna har livslängd på cirka 50.000h och ger ett varmvitt ljus (3000K).
 • Superliving Dynamo Golvlampa D: 16 H: 139 cm Brushed Brass

  Golvlampa i mattlackad metall, stansade hål i skärms nederkant som även ger ett behagligt sken ljussken åt sidan, justerbar skärm. 2 m. svart sladd med strömbrytare. E27. H 139 cm skärm ø 16 cm fot 22 cm. Tillverkas i Kina. CE-märkning
 • Golvlampa Sestessa Terra med fotdimmer

  Med ljusutsläpp åt två håll – LED-designgolvlampa Sestessa Med sin direkta/indirekta ljuseffekt och unika design sörjer denna golvlampa för en riktig wow-effekt. Inte bara den organiska formen och kantiga vågstrukturen på lampskärmen skapar en fascinerande effekt, men också självaste ljuset, som med den vågiga strukturen sörjer för en unik ljusbild. Sestessa tillverkas av högkvalitativt aluminium med snövit färglack. Ljuset från modernaste LED-ljuskällorna i skärmen avges både diffust uppåt och nedåt genom skärmen. En äkta kvalitetsprodukt från tillverkaren av designlampor Cini & Nils! Energiklass: A+
 • Globen Lighting Golvlampa Bright Antikkoppar

  Globen Lighting Golvlampa Bright Antikkoppar från Globen Lighting
 • Prop Light Round - Golvlampa

  Golvlampan Prop Light Round formgavs av Bertjan Pot för Moooi år 2013. Designen är skapad med inspiration av ljussättningen i klassiska sminkloger, men med en lekfull twist. Bertjan Pot är känd för att ständigt försöka tänja på gränserna med sin innovativa design och lampserien Prop Light är inget undantag. Tillverkad med specialdesignad LED-optik som ger ett varmt och behagligt ljus. Prop Light Round är gjord i glas, HIPS och PMMA. Den har ett dimbart ljus och golvlampan finns i två varianter, en cirkulär alternativt en avlång modell. Denna golvlampa kommer med en touchdimmer. I samma serie och formspråk finns även en vägglampa och taklampa från Moooi.Prop Light finns i flera olika modeller. Även två val av färgtemperatur på ljusskenet, 2000 kelvin alternativt 2700 kelvin. Ett lägre värde på kelvin-skalan innebär ett varmare ljus. 2000 kelvin ger ett rödare sken medan 2700 ger ett varmvitt, gulaktigt sken. En vanlig glödlampa brukar ge ungefär 2700 kelvin.
 • Raw golvlampa (Förkromad/blank)

  Snygg golvlampa i krom med svarta detaljer. Vrid och justera enkelt på lampans huvud med hjälp av den praktiska armen. Otroligt snygg och härlig golvlampa som blir riktigt häftig i kombination med en dekorativ ljuskälla. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • C-formad RGB-LED-golvlampa Amaro

  LED-golvlampa Amaro i bågform med RGB-ljuskällor Amaro är en modern tolkning av den klassiska och allmänt populära båglampan med en design som präglas av modern purism. LED-golvlampans metallelement är glänsande förkromade och med en god ljusstyrka är Amaro ett vackert komplement i hemmet. För styrningen av lampan ingår en fjärrkontroll, som inte bara kan användas för att tända och släcka det varmvita ljuset, utan även för att aktivera det färgade RGB-LED-ljuset eller dimra lampan. På så sätt får man många möjligheter för att anpassa ljuset efter ens egna önskemål. Det integrerade varmvita ljuset avges framåt och RGB-lysdioderna befinner sig på baksidan. Detta skapar exklusiva ljuseffekter som garanterat drar blickarna till sig. Energiklass: A+
 • Elias - en golvlampa i materialmix

  I en dekorativ materialblandning: golvlampan Elias Mörkt trä och mattsvartlackerad metall - av dessa båda material är den dekorativa golvlampan Elias tillverkad. Från den mycket platta, runda lampfoten sträcker sig stommen av trä uppåt. Den är försedd med leder så att ljusskenet kan riktas enligt önskemål. Lampan styrs med hjälp av strömbrytaren som är inbyggd i kabeln. Energiklass: A++
 • AH Belysning Smögen

 • Bibliotheque Nationale design-golvlampa brons

  Modern kombination: Golvlampa med USB-anslutning och avställningsytor: Bibliothèque Nationale från FLOS Vid första anblicken är golvlampan Bibliothèque Nationale av designern Philippe Starck en ganska klassisk företrädare för sin typ. Stången av rostfritt stål kombineras med en konformad lampskärm av aluminiumbelagd PMMA. Vad mer kan golvlampan ge, förutom ljus avslöjar fler detaljer om den. Avställningsytorna fungerar som praktisk bokhylla, även om man säkert inte kan bygga upp något ”Bibliothèque Nationale” på den - som namnet antyder. Dessutom döljer stommen till golvlampan även en USB-anslutning som kan användas för att ladda mobiltelefoner, smartphones och surfplattor. På så sätt är Bibliothèque Nationale från FLOS den perfekta kompanjonen bredvid soffan eller favoritfåtöljen - sätt dig, tänd lampan, ta favoritboken från hyllan och bara slappna av! Energiklass: A++
 • Sving golvlampa (Svart)

  En funktionell golvlampa med strömbrytare på sockeln och svängbar arm så att du med lätthet kan rikta ljuset där du behöver, till exempel i läsfåtöljen. Ljuskälla ingår ej.
 • Eos golvlampa (Vit)

  Vackra och populära Eos golvlampa är en riktig myslampa som sprider en massor elegans. Den består av en Eos medium skärm samt en tripod golvlampa i snygg mattlackad svart eller vit. Tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Amon i organza m. dimbara lysdioder, grå

  Grå LED-golvlampa Amon för vardagsrummet, ljusstyrka dimbar via dragströmbrytaren Amon är idealisk för användning i vardagsrummet där golvlampan snabbt blir en extra ljuskälla för mysig belysning. Den har en cylindrisk skärm som består av två lager, där den inre är vit, medan organzaelementet på utsidan har en trendig grå färg. På så sätt skapas en genomskinlig effekt som utstrålar elegans och ljuset blir varmt och mysigt. För ännu mer trevnad kan den integrerade dragströmbrytaren användas för att dimra ljuset i tre steg, på så sätt får man mjuk bakgrundsbelysning t.ex. för att slappna av framför tv:n. Energiklass: A+
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål - &tradition

 • Globen Lighting Golvlampa Cube Krom

  Globen Lighting Golvlampa Cube Krom från Globen Lighting
 • Delightfull 2 graphic lamp - Large

  Delightfull 2 graphic lamp - Large från Delightfull
 • Golvlampa 'FL Feder ' Design vit/metall - Passande för LED / Inomhus

 • Uplight Malea med LED + läsarm, svart

  Ljusstark LED-uplight Malea med praktisk läslampa och dimmer Denna uplight kan bjuda på hög funktionalitet eftersom den har talrika fördelar och funktioner. För det första bör det nämnas att den har särskilt låg energiförbrukning tack vare den integrerade LED-tekniken. Dessutom är Malea inte bara utrustad med en uplight som kastar ut vackert indirekt ljus i rummet, utan den förfogar även över en läslampa som finns på ramen och som tack vare en alltigenom flexibel svanhals i upphängningen kan ställas in optimalt. Båda lamporna, både spotlighten och läslampan, är utrustade med en dimmer som möjliggör en idealisk reglering av ljusstyrkan av det varmvita ljuset. För detta ändamål håller man kopplingsknappen nedtryckt tills den önskade ljusstyrkan har uppnåtts. Ovanför uplighten finns en satinerad glasplatta. Uplight: 1805 Lumen, läslampa: 475 lumen Energiklass: A+
 • Golvlampa med dimmer 'Stylish' Moderna stål/aluminium - LED inkluderat / Inomhus

 • Smäcker golvlampa Flora skärm vit med dekor

  110 cm hög golvlampa Flora med mönstrad skärm Som ljuskälla som inte bara ger tilltalande platsbelysning i exempelvis vid soffan i vardagsrummet fungerar golvlampan Flora. Den är vad namnet säger, den vita skärmen pryds av ett mönster av blomrankor som iscensätts av ljuset och på så sätt kommer optimalt till sin rätt. Energiklass: A++
 • Dimmbar LED-golvlampa Ace

  Liten golvlampa Ace med 10 W LED Minimalism är omvärldens slogan, det är också konceptet för golvlampan Clau. Raka former utan krusiduller gör den inte bara väldigt mångsidig, utan ger även funktion och teknik företräde. Den tunna reflektorn är öppen ovan till och undertill, och utrustad med en kraftig 10 W LED. Lampan är dimmbar och är känd för sin låga energiförbrukning. Lamporna från tillverkaren Pujol Iluminación kombinerar högkvalitativ, innovativ teknik med minimalistiska former. Den spanska tillverkaren grundades år 1978 som ett familjeföretag och använder än idag bara de bästa råvaror för att fylla kundens behov. I dagsläget exporterar Pujol Iluminación till mer än 40 länder i hela världen. Tillverkaren bjuder därmed ett stort sortiment av exklusiva lampor i första hand för boendemiljöer. Energiklass: A+
 • Camporale Golvlampa - Koppar

 • Golvlampa 'Facile ' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus

 • Lola Golvlampa Svart - Luceplan

  DesignAlberto Meda och Paolo Rizzatto för LuceplanKonceptLola golvlampa består av en teleskopstång av aluminium som möjliggör justering av höjden. Lamphuvudet kan justeras med en liten stång som gör att man kan få både direkt och spretigt ljus.Lampstativet är lätt att sätta ihop efter att man har tagit bort lyktan från paketet. Tack vare detta är den ganska kompakt och då lätt att transportera. Lola är designad för Luceplan, vars teknologi, form och många nyskapande kvaliteter mottog "Compasso d'Oro-priset" 1989, då i en version med karbonfiber. 2001 presenterades Lola i aluminium-versionen med ny teknik. Lola är nu mer konkurrenskraftig med priset och alltid i harmoni med Luceplans strävan efter kvalitetsprodukter.
 • PR Home Cia Trearmad Golvfot Antikmässing 160cm

  PR Home Cia Trearmad Golvfot Antikmässing 160cm från PR Home
 • Smala LED-golvlampan Gru med dimmer

  Dimbara designer-golvlampan Gru med energibesparande LED-ljusteknik Med designen av denna LED-golvlampa har den berömda designern Egon Eiermann lyckats skapa ett belysningsobjekt, som inte bara visar upp en modern och tidlös design utan också imponerar med innovativ teknik. Speciellt genom det indirekta ljusflödet - som genereras av det uppåtriktade lamphuvudet - och på grund av den graciösa designen är lampan idealisk som en extra ljuskälla för många rum. En annan speciell egenskap hos lampan är att det finns en vridbrytare på armaturen, vilket gör att ljusstyrkan hos den installerade lysdioden kan ändras efter behov. Golvlampan Gru tillverkas exklusivt i Tyskland och kännetecknas av ett särskilt högkvalitativt utförande- och materialval. Energiklass: A+
 • LED-golvlampa Around med läsarm, dimmbar krom

  LED-golvlampa Around - en bekväm ljuskälla för det hemtrevliga vardagsrummet Med varmt vitt ljus förtrollar LED-golvlampan Around en alldeles speciellt stämningsfull rumsatmosfär i det moderna boendet. Takplafonden är utrustad med ett delvis mattat glas så att skenet inte bara strålar uppåt utan även strålar mjukt nedåt. Takplafonden är dimmbar. Särskilt praktisk visar sig den vrid- och böjbara läsarmen med avstängningsbart läsljus, med det genomskinliga glaset vara. Med Around förskönas gemytliga stunder på kvällen med det optimala ljuset. Inklusive ljuskälla. - Ljusflöde i Lumen: Plafond 2472 lm, läsljus 618 lm Denna tillverkare utvecklar och framställer design-orienterade lampor av högkvalitativa material så som mässing och handblåst glas och tecknar sig genom stort produktionsdjup som garant för den exklusiva kvalitén på sina produkter. Tillverkad i Tyskland. Energiklass: A+
 • Fancy - snygg LED-golvlampa med textilskärm

  160 cm hög - LED-golvlampan Fancy Den trapetsformade tygskärmen i kombination med den mörkbruna metallstommen präglar designen hos LED-golvlampan Fancy och ger den ett ädelt och unikt utseende. Tygskärmen sörjer för jämn och bred ljusfördelning och ger rummet en hemtrevlig atmosfär. De inbyggda LED-lamporna är särskilt energieffektiva och har en livslängd på upp till 20 000 timmar. På så sätt räcker lamporna under lång tid och samtidigt hålls strömförbrukningen låg. Med hjälp av en vippströmbrytare som är inbyggd i kabeln kan Fancy tändas. Energiklass: A
 • Vit LED-uplight Eda med läslampa, dimbar

  Dimbar LED-uplight Eda i harmoniskt vitt Eda är samtidigt en uplight och läslampa, i och med att två ljuskällor integrerades i lampan. Detta innebär också att man kan använda lampan för avslappnande belysning, men även för att läsa en bok, utan att det är för hårt för ögonen. För att kunna rikta läslampans ljus är den utrustad med ett flexibelt element, så att den kan svängas upp- och nedåt samt åt sidorna. Den som även tycker om olika ljusstyrkor kommer att ha glädje av de integrerade dimrarna, som är steglösa och kan styras separata. Stommens vita yta gör den energisnåla LED-uplighten till ett tidlöst belysningsobjekt, som kan kombineras med flera olika inredningsstilar. Energiklass: A+
 • Shivanja - golvlampa av trä och metall

  En fin prydnad för modernt lantliga stilar: golvlampan Shivanja med attraktiv stomme av trä Golvlampor fyller oftast funktionen av extra- eller accentbelysning. Som enda belysning i rummet använder man dem nästan aldrig, vilket naturligtvis beror på att man alltid har en tak- eller vägglampa. Men som extra ljuskälla är de ett riktigt bra val för funktionell och även stämningsfull belysning i rummet. Golvlampan Shivanja kan exempelvis mycket väl användas som läslampa, om man placerar den bredvid eller bakom soffan. Med bara ett fottramp tänder man lampan, som har sin strömbrytare i kabeln och så kan man göra det mysigt för sig i soffan och läsa en spännande bok eller den senaste tidskriften och fördjupa sig i läsningen, utan att ögonen behöver bli lidande för att det egentligen är för mörkt. Shivanja är dessutom en golvlampa som med sin stomme av trä perfekt kan kombineras med en lantlig stil som samtidigt vill vara modern. Med träet får man den varma karaktär som man oftast förbinder med lantliga stilar av alla slag. Lampans form, som vi är vana vid från andra skrivbordslampor, kan man koppla ihop med den tilltalande funktionalismen, som man ofta finner i skandinaviska inredningsstilar. Hos Shivanja är den runda foten och skärmen av matt vitlackerad metall och stommen mellan dem består av trä. Energiklass: A++
 • Taklampa AMABLE med läslampa

  Ljusstark, konstfullt utformad taklampa med dimmer och läslampa, designad av UTA KÖGL Med den konstfulla metallprydnaden i antikguld är denna stilfulla taklampa ett imponerande blickfång även när den är släckt. De vita glasen - flytande övergående till klarglas - sörjer för en särskilt vacker ljuseffekt. Den önskade ljusstyrkan kan lätt ställas in med dimmern. Tillverkarinformation: Den exklusiva produktionen i Tyskland eller Italien och samt ständiga kvalitetskontroller säkrar den jämna högkvalitativa kvaliteten och en snabb leverans av våra lampor. Energiklass: A++
 • By Rydéns Best H140cm Sandvit

 • Rod bordlampe - Sort

 • Klassiskt elegant golvlampa Para, svart

  Elegant skönhet – golvlampan Para Lampan, som den renommerade inredningsarkitekten och industridesignern Rolf Heide designade för den tyska lamptillverkaren Anta, är mycket tidlös. Golvlampan Para har en ädel, elegant och klassisk design, så att den utan problem kan kombineras med många moderna inredningsstilar. Samtidigt fungerar den som perfekt läslampa och indirekt rumsbelysning med varmt ljus. Golvlampan Para har en lampskärm i siden, som är försluten uppåt med en metallplatta. I skärmen ryms två utbytbara ljuskällor, som kan tändas och släckas separat med hjälp av en dragströmbrytare. Så kan golvlampans ljusintensitet bekvämt anpassas. Via ett vridhandtag på lampstommen kan golvlampan Para dessutom justeras i höjden. På så sätt kan den bekvämt anpassas efter soffan eller favoritfåtöljen i hemmet. Den nordtyska lamptillverkaren Anta producerar sina lampor i deras egen fabrik. Där tillverkas förstklassiga designlampor med omisskännlig karaktär, som integreras perfekt i alla rum. Numera är Anta en av Europas ledande tillverkare av designlampor, vilka designas och utvecklas i samarbete med renommerade designer. Energiklass: D
 • Suspence Nomad Golvlampa Grå - Fritz Hansen

  Suspence Nomad GolvlampaDesign: [i]Gam Frates[/i] Suspence Nomad fungerar som en vanlig golvlampa men som namnet Nomad antyder, så kan lampan enkelt flyttas från plats till plats. Golvlampan flyttas
 • ESPRESSO Golvlampa

  ESPRESSO golvlampa svart/trä
 • Vertigo golvlampa krom/vit (Vit)

  Vertigo golvlampa med vit och kromad fot, vridbart lamphuvud och en strömbrytare placerad på lampans stång. Lampan är i mycket hög kvalitet och utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus, optimalt till läsning.  Integrerad LED-belysning.
 • Birga – golvlampa i snäckskal med smalt mittparti

  Golvlampan Birga i snäckskal Golvlampan Birga sörjer för varm och behaglig tilläggsbelysning med en skärm som består av enstaka snäckskål i naturliga färger. Det naturliga materialet kan skifta i färga och intensitet. Två ljuskällor med E27-sockel (glödlampor, energiasparlampor eller LED-lampor) sörjer för behagligt ljus i rummet. Utrustad med fotströmbrytare i sladden. Energiklass: A++
 • Kristall-golvlampa Fiorella, klar

  Dekorativa kristallblommor smyckar golvlampan Fiorella Fiorella är ett attraktivt blickfång för alla som älskar det speciella. Med sina blommiga kristallskärmarna sprider den ett strålande ljus, som reflekteras från foten som är belagd med bladguld. De dynamiskt böjda armarna är hållna i antik rostfärg. Därmed blir golvlampan Fiorella till ett stilfull komplement till klassiskt antika, men också moderna inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Angora golvlampa (Svart)

  Angora golvlampa är snygg och stilren med sina runda, enkla linjer. Lampan är justerbar i höjden och huvudet går att rikta efter behov. Den ger ett väldigt bra ljus som är optimalt som läs- eller arbetsljus. Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.