Snygga golvlampor

Det finns många olika modeller och design av golvlampor att välja på. Golvlampan är den lampa som är enklast att installera eftersom det enda man behöver göra är att stoppa sladden i väggen. Den golvstående lampan är en del av inredningen och därför tycker vi den också bör ha en snygg design.

Golvlampan har sin plats i mångas vardagsrum eller som sänglampa. Tänk över om du vill ha en dimbar golvlampa eller flerarmad lampstång och flera ljuskällor. De flesta golvlampor är raka men det finns även båglampa där lampstativet har en bågform och lampskärmen hänger ut mot sidan.

Populära golvlampor i snygg design

 • Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit

  Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit
 • Slamp Flora - designergolvlampa, koppar

  Slamp Flora - designergolvlampa, koppar
  Formskön designer-golvlampa Flora Hos denna golvlampa har designern Zanini de Zanine låtit sig inspireras av blomblad, för så ser elementen med metallytan, som sitter mot plastdiffusorn, ut. Den är inte bara snygg, utan bidrar när den lyser också till en unik ljusbild, som kännetecknas av reflektioner och ett spel av ljus och skugga. Visioner designer-lampa made in Italy - Slamp Den italienska designer-smedjan Slamp med säte i Rom grundades i början av 1990-talet av Roberto Ziliani. Ziliani arbetade redan kreativt när han upptäckte sin passion för ljusets möjligheter. Högsta krav på material, bearbetning och kvalitet Särskild vikt lägger man hos Slamp på utvecklingen av moderna material. Utöver naturliga och traditionella material som läder, koppar, kristall och rostfritt stål arbetar Slamp med exklusiva material de själva har patent på, som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med dem kan vackra ljuseffekter skapas. Exempelvis ser Lentiflex® ut som vatten som ändrar färg beroende på synvinkeln. Dessa egenutvecklade material och ljuset i dem kommer tydligt till uttryck hos Slamp. De har en hög grad av innovation, kreativitet och originalitet, liksom en uttalad känsla för ljusets effekter.
 • Kopparfärgad golvlampa Keali

  Kopparfärgad golvlampa Keali
  Smal golvlampa Keali - inställbar på höjden upp till max. 140 cm, koppar Denna vackra golvlampa har en diamater om endast 23 cm och passar därmed i mindre rum för mysig extrabelysning. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med fotströmbrytare.
 • Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar

  Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar
  Haldar – en tvåflammig golvlampa i dekorativ design Golvlampan Haldar med den moderna formen och tilltalande färgen är mycket mer än bara en funktionell ljuskälla: den är också en fantastisk inredningsaccessoar. Den är stilren med enkla former, men det är kombinationen av koppar och vit som gör lampan till ett dekorativt blickfång. Båda skärmarna är fäst vid stativet på olika höjder och kan justeras individuellt så att ljuset kan riktas optimalt och efter situationen. Speciellt praktiskt är: Båda ljuskällor kan tändas och släckas individuellt med hjälp av den i stativet integrerade brytaren.

Fler tips på golvlampor

 • Ovale golvlampa LED (Svart)

  Ovale golvlampa LED (Svart)
  Ovale är en elegant och praktisk golvlampa som ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är försedd med två stycken vrid- och riktbara spotlights som dels ger en bra läsbelysning, men också ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är utrustad med två stycken dimmers, en till varje spotlight, vilket ger möjligheten att dimra ljuset efter vad som passar för tillfället. Ovale är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Placera lampan bakom soffan, favoritfåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. Var den än placeras säkerställer den ett funktionellt och praktiskt ljus, helt enligt önskemål av ljusstyrka.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Flott golvlampa Curf med svart lampskärm

  Flott golvlampa Curf med svart lampskärm
  Ung, fräsch och lätt: golvlampan Curf När man ser golvlampan Curf väcks genast associationer till lätthet och fräschhet. Designen av lampan är graciös och genom kroppen av ljust trä ser den naturlig och naturnära ut. Lampskärmen, foten och highlighten av metall mitt på ger lampan modernitet. Lampskärmen har en behaglig storlek utan att verka påträngande.
 • Slamp Clizia golvlampa, trebent, violett

  Slamp Clizia golvlampa, trebent, violett
  Designer golvlampa Clizia med stativ stativ och konstnärlig nyans Skuggan av Clizia golvlampa , som sitter på en filigran trebensram, består av otaliga enskilda ark av genomskinlig plast, som är ordnade oregelbundet och skapar en effektiv ljusshow i ljuset från belysningsmedlen inuti. Lampan är en perfekt balans mellan transparens och reflektion, ett spel av ljus och skugga. Som ett moln som fångar morgonsolens första föränderliga strålar, eller en trädtopp som filtrerar ett samspel mellan ljus och skugga, visas de enskilda elementen på skärmen, kombinerade för att bilda en konstnärlig skärmstruktur. Med Clizia-armaturserien vill designern Adriano Rachele implementera det naturliga samspelet mellan det bryta, delvis skyddade ljuset från solen. Den trebenta stativ i sin återhållna form sätter fokus på skärmen, så att en perfekt kombination av estetik och funktionalitet skapas, inte minst på grund av det magnetiska system som utvecklats av Slamp med vilket skärmen är fäst vid metallramen och därmed lätt att rengöra kan tas bort. Clizia golvlampa är ett belysningskonst från den italienska designerbelysningstillverkaren Slamp. Ett exakt utförande och ett felfritt utseende, ett oberoende, kreativt koncept och särskilt användningen av de material och tekniker som utvecklats speciellt i företaget kännetecknar Slamp .
 • Grupa Products Arigato Double Golvlampa Svart

  Grupa Products Arigato Double Golvlampa Svart
  Design: Grupa ProductsKoncept:Arigato-serien designades 2015 av den kroatiska lampproducenten Grupa Products. Arigato-serien består av lampor av hög kvalitet och med stor funktionalitet. Alla lamporna i serien har justerbara led vilket gör det lätt och behagligt att manövrera lampan runt till där man önskar belysningen. Arigatolampan har en industriell twist över sin design vilket passar perfekt in i den skandinaviska inredningstrenden. Arigato-serien från Grupa Products finns som en bordslampa, en vägglampa, två golvlampor och två taklampor. Golvlampan och taklampan finns både i en modell med en arm och en modell med två armar. Hittills finns
 • Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm

  Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm
  Golvlampa MEANDER med svängbar textilskärm I huvudsak är MEANDER den klassiska golvlampan förkroppsligad med sin vita textilskärm. Skärmens svängbarhet gör lampan speciell. Skärmen kan dras närmare eller hållas på större avstånd allt efter behov vilket gör lampan mer oberoende av fotens position.
 • Yamagiwa Mayuhana II Golvlampa Oval Svart

  Yamagiwa Mayuhana II Golvlampa Oval Svart
  Design: Toyo Ito för YamagiwaKoncept: Vacker handgjord golvlampa från japanska Yamagiwa designad av Toyo Ito. Mayuhana är designad i all enkelhet, så den passar i princip in överallt. Lampans fina struktur av glasfibertrådar gör att den skapar ett vackert och behagligt bländfritt ljus. Hitta mer inspiration här www.yamagiwa-lighting.com
 • Knit-Wit 45 Round Golvlampa Low - Made By Hand

  Knit-Wit 45 Round Golvlampa Low - Made By Hand
  Design ISKOS-BERLIN for Made By Hand Koncept Knit Wit golv 45 är en karaktäristisk och dekorativ golvlampa. Inspirerad av rispapperslampan är ljuskällan dold och skiner ut genom lampans skärm. Istället&hellip:
 • Rozino golvfot (Brun)

  Rozino golvfot (Brun)
 • Fondi golvlampa

  Fondi golvlampa
  Fondi är en enkel och stilren golvlampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 151cm E27 lamphållare max 60W. Design By Rydéns
 • Nivå Golvlampa Grå/Trä - Halo Design

  Nivå Golvlampa Grå/Trä - Halo Design
  Koncept Nivå Golvlampa Grå/Trä är en del av den coola nya Nivå-serien. En serie som är en av innovationerna från det hyllade och respekterade design- och belysningsmärket Halo Design. Den fant
 • Sivaniel Golvlampa Black/Gold - Lucande

  Sivaniel Golvlampa Black/Gold - Lucande
 • Birdie Easy Golvlampa Light Blue Opal - Foscarini

  Birdie Easy Golvlampa Light Blue Opal - Foscarini
  Design Ludovica + Robert Palomba för Foscarini Birdie Easy Golvlampa Light Blue Opal är ett fantastiskt stycke italiensk poesi vars självsäkra minimalism ger den en extremt hög anpassningsförmåga.&hellip:
 • Sera F1 Golvlampa Mirror/Nickel - Prandina

  Sera F1 Golvlampa Mirror/Nickel - Prandina
 • Nora Golvfot (Mässing/guld)

  Nora Golvfot (Mässing/guld)
  Golvfot Nora av metall i antikmässing med konstläder virat runt stommen. Vacker enkel och klassisk design. Golvlampan har strömbrytare på lamphållaren. Ingår i serien Nora. 2m lång svart sladd. Höjd 138cm. bredd 25cm och djup 25cm. E27 sockel. Max 40W. IP20. Ljuskälla ingår ej. Passar med en lampskärm ca 30-40cm i diameter.
 • Janno Golvlampa White/Chrome - Lindby

  Janno Golvlampa White/Chrome - Lindby
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Loa golvfot 132 cm

  Loa golvfot 132 cm
  Loa är en elegant och snygg golvfot i metall med kromfinish. Golvfoten är enkel med fina detaljer och går att kombinera med många olika lampskärmar. Golvlampan har en 2 meter lång sladd och strömbrytaren sitter på lamphållaren. Höjd 132 cm,
 • MIB Golvlampa (Svart)

  MIB Golvlampa (Svart)
  Enkelhet när den är som vackrast! MIB golvlampa är resultatet av när stilrent möter praktiskt. Funktionell och flexibel golvlampa i metall med riktbar skärm - optimal till t.ex. läsning eller bara som en extra ljuskälla i rummet. MIB finns i två färger, antingen vit eller svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Golvlampa Saint Krom

  Golvlampa Saint Krom
 • Modern golvlampa brons inkl LED - Eva 1

  Modern golvlampa brons inkl LED - Eva 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Sluta leta efter den perfekta dimbara golvlampan, du har hittat den! Den smala figuren lämpar sig perfekt för olika inredningsstilar, inklusive din! LED -lamporna är monterade på ett flexibelt rör så att du kan skina ljuset var och var du behöver det! Lampan är enkel att använda via dimmarna på stativet för att skapa det perfekta ljuset. Lampan är också mycket energieffektiv eftersom den har en LED -modul på 450 lumen, 3000 Kelvin och 20000 brinntimmar. Lampan har en minsta höjd på 128 cm och en maximal höjd på 158 cm och en diameter på 23 cm. Foten har en diameter på 23 cm. En användbar lampa för alla som vill ha lite extra ljus. 230 mm x 1580 mm
 • Flos Lounge Gun Golvlampa Guld

  Flos Lounge Gun Golvlampa Guld
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos Lounge Gun golvlampa designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den mycket uppseendeväckande serien Lounge Gun. Lampans kropp är byggd över designen av ett M16-gevär, som i många år har varit det föredragna geväret hos den amerikanska militären. Philippe Starck använder lampan som ett politiskt ställningstagande där poängen är att vapen inte skapar krig utan det gör människor. Av samma orsak går 20% av omsättningen från dessa lampor till Frere d'homme som därefter donerar pengarna till välgörande ändamål runt omkring i världen med fokus på barns villkor.Lampen finns i 18 karat och i krom, båda med en svart lampskärm.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Cappuccina Golvlampa Grön - Luceplan

  Cappuccina Golvlampa Grön - Luceplan
 • PineApple Golvlampa Medium White/Brass - DybergLarsen

  PineApple Golvlampa Medium White/Brass - DybergLarsen
  Koncept PineApple Golvlampa Medium White/Brass - Ny spännande och flexibel lampserie som är en del av familjen taklampor, bordslampor och golvlampor. Detta är PineApple Medium Golvlampan som är ut
 • KARE Parecchi Glamour golvlampa, 5 lampor

  KARE Parecchi Glamour golvlampa, 5 lampor
  Glänsande golvlampa Parecchi Glamour Namnet säger allt för Parecchi Glamour golvlampa . De fem vertikalt arrangerade lampskärmarna lyser i färgerna guld, silver och brons. Inramat av svart stål verkar paraplyerna tronas över varandra. Utformningen av denna glamorösa golvlampa är varierad men samtidigt strukturerad och elegant. Parecchi Glamour- golvlampa inte bara, den är ett verkligt uttalande för en speciell atmosfär. Dessutom kan belysningen designas individuellt tack vare olika utbytbara lampor.
 • Lupe golvlampa (Krom)

  Lupe golvlampa (Krom)
  Lupe är en modern och elegant golvlampa. Gjord av skinande krom och har en vit tygskärm som ger fin ljusbelysning. Skärmen är kan vridas 360 grader vägrätt, vilket gör den perfekt som läslampa i vardagsrummet. Levereras med 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Made By Hand Petite Machine Golvlampa 01 Grå

  Made By Hand Petite Machine Golvlampa 01 Grå
  Design: Lindholm 2014 för Made By HandKoncept:Petite Machine Lampan är handgjord och producerad i Danmark. Få mer inspiration här www.madebyhand.dk
 • CANADY golvlampa av svart metall

  CANADY golvlampa av svart metall
  Ledad golvlampa med lampskärm av metallgaller. Stativben. Passar glödlampa E27 (medföljer ej). Höjd 170 cm Bredd 50 cm Djup 50 cm
 • Foscarini Twiggy Elle Wood Golvlampa Greige - Golvlampor Aluminium Svart - 159013W2-50

  Foscarini Twiggy Elle Wood Golvlampa Greige - Golvlampor Aluminium Svart - 159013W2-50
  Twiggy Elle Wood golvlampa från Foscarini med en innovativ design med en avtagbar, justerbar stång, en vacker siluett och en lampskärm i trä. Den har en transparent, lång sladd med en dimmer/strömbrytare. CE-märkt. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Twiggy Elle Wood golvlampa - Innovativ design.- Avtagbar stång.- Justerbar höjd.- Vacker siluett.- Led- Golvlampan passar bra i vardagsrummet.- Lumen: 3840 lm- Bredd: 2550 mm.- Höjd: 2670 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 28.0 Watt- Energiklass A+. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Aluminium från Foscarini med stor omsorg.
 • Golvlampa Batang

  Golvlampa Batang
  Batang golvlampa i metall och plast med en ljuskälla. Enklare montering krävs. Ljuskälla ingår ej.
 • Pandul Gulv Vip Golvlampa Svart

  Pandul Gulv Vip Golvlampa Svart
  Design: Jørgen Gammelgaard för Pandul .Koncept:. VIP är en mångsidig och vacker kollektion som Jørgen Gammelgaard har designat för Pandul. VIP-kollektionen kommer som vägglampa, golvlampa och bordslampa i olika storlekar och färger. Det unika vid VIP-lamporna är att de allt efter hur de justeras ser olika ut, vilket ger många olika inredningsmöjligheter för lampan. Pandul är berömda för sina vackra och tidösa klassiska designlampor. 1982 lades grunden till Pandul, baserat på ett nära samarbete omkring de läckra TIP TOP- och VIP-kollektionerna. Idag har de många enastående och världberömda kollektioner. Få mer inspiration här Pandul.dk
 • Gubi Gravity Golvlampa Svart/vit - Golvlampor Stål Svart - 10012237

  Gubi Gravity Golvlampa Svart/vit - Golvlampor Stål Svart - 10012237
  Gravity Golvlampa, Svart/Vit från Gubi. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Stål från Gubi med stor omsorg.
 • Louis Poulsen Aj Golvlampa Roströd - Golvlampor Stål Roströd - 5744169749

  Louis Poulsen Aj Golvlampa Roströd - Golvlampor Stål Roströd - 5744169749
  AJ golvlampa från Louis Poulsen med en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Den har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus och en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare. Ett måste för den designintresserade. Designad av Arne Jacobsen. Bra att veta om AJ golvlampa - Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Ingår i serien AJ.- Golvlampan finns i olika färgval.- E27- Bredd: 275 mm.- Höjd: 1300 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2600 mm.- Vikt: 3.4 kg.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Roströd Golvlampor i Stål från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Golvlampa Zen, skärm beige, höjd 175 cm

  Golvlampa Zen, skärm beige, höjd 175 cm
 • Leaf Golvlampa Copper Brown - Muuto

  Leaf Golvlampa Copper Brown - Muuto
  Design Broberg & Ridderståle för Muuto Koncept Leaf bordslampa Copper Brown är designad av designduon Broberg & Riddarståle, vars arbete är känt för att vara estetisk med en touch av humor. På&hellip:
 • Oblique Golvlampa, Svart/mässing

  Oblique Golvlampa, Svart/mässing
  Klassiska golvlampan svart/mässing Oblique från CPH Lighting, med en stilren design har lampan inrett skandinaviska hem i 40år. Serien Oblique finns som både bord, vägg och golvlampa i många oli
 • STUBBS golvlampa

  STUBBS golvlampa
  Golvlampa i lackerad metall med kontrasterande detaljer. Svart sladd, sladdlängd 1,7 m. Material: Metall. Storlek: Höjd 153 cm, fot ø 11 cm. Sockel/lampa: 2 st E14, max 25 watt glödlampa. Ljuskälla medföljer ej. Tips/råd: Inred med många lju
 • Aston Lp1 golvlampa (Svart)

  Aston Lp1 golvlampa (Svart)
 • Golvlampa Astrid

  Golvlampa Astrid
  Astrid är utformad med enkelhet och elegans i fokus, den runda metallkulan bryter av den raka linjen och tillför ett sofistikerat uttryck. Använd lampan med enbart ljuskälla eller montera en skärm (ej inkluderad). Denna lampa är gjord i metall
 • Golvlampa Swirl

  Golvlampa Swirl
  SWIRL golvlampa stål. Dimbara. Varmt vitt ljus 3000K. Livslängd LED 20000h. Ra80. 1778lm
 • Industriell golvlampa svart 2-ljus - Suplux

  Industriell golvlampa svart 2-ljus - Suplux
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Hur cool är denna Suplux golvlampa? Med denna golvlampa får du genast en cool titt hemma. Golvlampan är 150 cm hög och har en diameter på 22 cm. Du kompletterar den här lampan med två GU10-ljuskällor om maximalt 50 Watt (ingår ej). Denna golvlampa levereras med en sladd (220 cm) med kontakt. Du kan välja att dimma den här lampan med en extern dimmer (ingår ej). Det praktiska med denna lampa är att du kan skina de två ljuskällorna exakt i den riktning där du behöver ljus. Detta gör att du kan använda denna lampa perfekt som funktionellt ljus, grundbelysning eller stämningsbelysning. Gör din interiör komplett med denna industriella golvlampa Suplux! 220 cm x 150 cm
 • Golvlampa Mabia, trebent, vit/svart

  Golvlampa Mabia, trebent, vit/svart
 • LED-golvlampa Dina-S nickel matt, geststyrning

  LED-golvlampa Dina-S nickel matt, geststyrning
  Dimbar LED-golvlampa Dina-S med gestkontroll Den moderna Dina-S golvlampa imponerar med sin puristiska design och innovativa teknik. Den matta nickelytan ser väldigt elegant ut och kan kombineras med en mängd olika inredningsstilar. Fogarna på skuggan och basen gör Dina-S till en flexibel lampa som kan anpassas spontant till förändrade behov. Dina-S höjdpunkt är gestkontrollen. Ljuset kan tändas och släckas med en enkel handrörelse på sensorn. Om du håller handen nära sensorn i några sekunder startas en steglös dimningsprocess. När önskad ljusstyrka har uppnåtts kan handen tas bort. Tack vare den installerade minnesfunktionen växlar lampan automatiskt till det senast valda läget när den slås på igen. Om dagsljuset har försvunnit erbjuder Dina-S sig själv som en trevlig alternativ ljuskälla, eftersom den goda färgåtergivningen visar färgerna i rummet mycket troget. De extremt energieffektiva lysdioderna avger också behagligt varmt vitt ljus.
 • Fatboy Big Lebow Golvlampa Antracit - Golvlampor Abs-plast Antracit - 105140

  Fatboy Big Lebow Golvlampa Antracit - Golvlampor Abs-plast Antracit - 105140
  Big Lebow golvlampa från Fatboy med en unik design med en modern twist. Den har en hög, bågformad lampfot i pulverlackerat stål med flera, justerbara skärmar för att styra ljusets riktning och medföljande, utbytbara LED-ljuskällor. Den har en praktisk dimmer för att ge ett behagligt ljus. Välj mellan olika färger. Designad av Kranen/Gille. Bra att veta om Big Lebow golvlampa - E27- Höjd: 2340 mm.- Längd: 1860 mm.- Djup: 640 mm.- Vikt: 44 kg.- 4 utbytbara, varmvita LED-ljuskällor.- Dimbar funktion.- Justerbara skärmar.- Brinntid: 15000 timmar.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 3000 mm.- Förpackningsantal: 1.- 2 års garanti.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om golvlampan?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Antracit Golvlampor i ABS-plast från Fatboy med stor omsorg.
 • Ph 4½-3½ Glas Golvlampa - Louis Poulsen

  Ph 4½-3½ Glas Golvlampa - Louis Poulsen
  PH 4½-3½ golvlampa PH 4½-3½ golvlampa är en medlem av 3-skärmsfamiljen, som nu består av 20 lampor, varav 3 för utomhusbruk. Poul Henningsen utformade 3-skärmssystemet redan 1925-1926, där P
 • Gravity XL High Golvlampa White Marble/Canvas - GUBI

  Gravity XL High Golvlampa White Marble/Canvas - GUBI
  Koncept Gravity XL High Golvlampa White Marble/Canvasär en lampa designad av Space Copenhagen med fokus på kontrasten mellan två element; den tunga marmorbasen och den lätta textilskärmen, som ti
 • Askjer golvlampa (Svart)

  Askjer golvlampa (Svart)
  ASKJER är en modern och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget. Förutom att ge ett bra ljus så blir den även som ett konstverk i rummet den placeras i. Den rektangulära stommen är tillverkad av svartlackad metall och ramar snyggt in ljuskällan som är placerad inne i boxen av glas. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Secto Design Petite 4610 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4610 vit

  Secto Design Petite 4610 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4610 vit
  Elegant golvlampa i skandinavisk design. Armaturens lampskärm är gjord av formpressade björkskivor med PEFC-certifiering och lampfoten är gjord av pulverlackerat stål. LED-ljuskälla medföljer och så även en 250 centimeter lång textilkabel med tillhörande strömbrytare. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Vitra Akari Golvlampa BB3-33S

  Vitra Akari Golvlampa BB3-33S
  Design: Isamu Noguchi för VitraKoncept:Akari Light BB3-33S Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. BB3-33S är en större golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrum, vardagsrummet eller på kontoret m.m.Få mer inspiration här: Vitra

Antika golvlampor i retro stil

Olika hem passar olika bra med olika typer av belysning. Så är det och det är lite beroende ditt hems stil du ska välja golvlampa. Har du en inredning och ett hem som går i romantisk stil passar det fint med antika golvlampor i retro stil.

Även om utseendet kan vara i antil stil behöver inte tekniken i lampan vara omodern. Det finns många golvlampor i antikstil men som har modern LED-ljuskälla och lampor med USB-uttag för laddning av digitala enheter.