Snygga golvlampor

Golvlampan är den lampa som är enklast att installera eftersom det enda man behöver göra är att stoppa sladden i väggen. Den golvstående lampan är en viktig del av inredningen och därför tycker vi att den också ska ha en snygg design.

Golvlampans plats är i vardagsrum eller som sänglampa. Tänk över om du vill ha en dimbar golvlampa eller flerarmad lampstång med flera ljuskällor. De flesta golvlampor är raka men det finns även böjd båglampa där lampstativet har en bågform och lampskärmen hänger ut mot sidan.

Populära golvlampor i snygg design

 • Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit

  Golvlampa Club Ø 20x130cm Svart/Vit
 • Slamp Flora - designergolvlampa, koppar

  Slamp Flora - designergolvlampa, koppar
  Formskön designer-golvlampa Flora Hos denna golvlampa har designern Zanini de Zanine låtit sig inspireras av blomblad, för så ser elementen med metallytan, som sitter mot plastdiffusorn, ut. Den är inte bara snygg, utan bidrar när den lyser också till en unik ljusbild, som kännetecknas av reflektioner och ett spel av ljus och skugga. Visioner designer-lampa made in Italy - Slamp Den italienska designer-smedjan Slamp med säte i Rom grundades i början av 1990-talet av Roberto Ziliani. Ziliani arbetade redan kreativt när han upptäckte sin passion för ljusets möjligheter. Högsta krav på material, bearbetning och kvalitet Särskild vikt lägger man hos Slamp på utvecklingen av moderna material. Utöver naturliga och traditionella material som läder, koppar, kristall och rostfritt stål arbetar Slamp med exklusiva material de själva har patent på, som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med dem kan vackra ljuseffekter skapas. Exempelvis ser Lentiflex® ut som vatten som ändrar färg beroende på synvinkeln. Dessa egenutvecklade material och ljuset i dem kommer tydligt till uttryck hos Slamp. De har en hög grad av innovation, kreativitet och originalitet, liksom en uttalad känsla för ljusets effekter.
 • Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar

  Tvåflammig golvlampa Haldar i vit/koppar
  Haldar – en tvåflammig golvlampa i dekorativ design Golvlampan Haldar med den moderna formen och tilltalande färgen är mycket mer än bara en funktionell ljuskälla: den är också en fantastisk inredningsaccessoar. Den är stilren med enkla former, men det är kombinationen av koppar och vit som gör lampan till ett dekorativt blickfång. Båda skärmarna är fäst vid stativet på olika höjder och kan justeras individuellt så att ljuset kan riktas optimalt och efter situationen. Speciellt praktiskt är: Båda ljuskällor kan tändas och släckas individuellt med hjälp av den i stativet integrerade brytaren.
 • 411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar - Lampe Gras

  411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar - Lampe Gras
  Design Bernard Albin Gras för Lampe Gras Koncept 411 Golvlampa Svart/Svart/Koppar är en ikon för 2000-talet - med rötter till 1922 när de första genomtänkta strecken blev ritade av Bernard-Albin&hellip:

Fler tips på golvlampor

 • Retro golvlampa vit med rotting 40 cm - Akira

  Retro golvlampa vit med rotting 40 cm - Akira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Akira golvlampa är diskret, men ändå närvarande tack vare sin vackra ljuseffekt i dina rum! Denna golvlampa är den perfekta stämningsskaparen i ditt vardagsrum eller som en funktionell ljuspunkt i hallen. Det är också ett attraktivt tillskott på kontoret eller på ditt hemmakontor. Den är färdig med rotting och en vit armatur. Lampskärmen har en diameter på 40 cm, golvlampan är 150 cm hög. Basen har en diameter på 25 och den medföljande sladden är 250 cm lång. Obs: beställ ytterligare en E27 LED-ljuskälla på max 40 Watt, denna ingår ej. Lampan är även dimbar med extern dimmer. En retrotouch hemma? Leta inte längre och välj vår Akira golvlampa! 400 mm x 1500 mm
 • Flurin Golvlampa Black/Gold - Lindby

  Flurin Golvlampa Black/Gold - Lindby
 • Garrie golvlampa (Mattsvart)

  Garrie golvlampa (Mattsvart)
 • By Rydéns - Golvlampa Orlando - Mässing

  By Rydéns - Golvlampa Orlando - Mässing
  Golvlampa av metall med skärm, skärmens höjd 26 cm och diameter 36 cm. Höjd 157 cm. LED 3W ingår. E27 , ingår ej. Separata brytare. Transparent kabel 200 cm.
 • Tiv Golvlampa

  Tiv Golvlampa
  Golvlampan Tiv blir en maffig ljuskälla i hemmet på tre ben och med en stor skärm. Med den moderna designen kombinerat med den svarta färgen blir lampan en mjuk ögonfångare som smälter in och samtidigt lyfter rummet!
 • Golvlampa Alani med vippströmbrytare, vit

  Golvlampa Alani med vippströmbrytare, vit
  Alani golvlampa - modern tack vare tydliga linjer Alani golvlampa är enkel och smakfull. Tack vare att lampskärmen pekar nedåt kan den placeras som läslampa bredvid en soffa eller som en extra ljuskälla ovanför ett skrivbord. Lampan är mycket praktisk eftersom dess ledning har en längd på 1,5 meter. Det finns en spetsbrytare på denna, som lätt kan slås på och av. Den reducerade designen gör det möjligt för lampan att anpassa sig till en mängd olika levande koncept och enkelt integreras.
 • Knit-Wit 60 Round Golvlampa Medium - Made By Hand (Sand Stone)

  Knit-Wit 60 Round Golvlampa Medium - Made By Hand (Sand Stone)
  Design ISKOS-BERLIN for Made By Hand Koncept Knit Wit golv 60 är en karaktäristisk och dekorativ golvlampa. Inspirerad av rispapperslampan är ljuskällan dold och skiner ut genom lampans skärm. Istället&hellip:
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och raka design och som passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-takspolaren en atmosfär av mysighet och komfort. Den extra monterade läsarmen på medelhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skona ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • Golvlampa Golden Roller, mörkblå/guld

  Golvlampa Golden Roller, mörkblå/guld
 • Flos KTribe F3 Golvlampa Brons

  Flos KTribe F3 Golvlampa Brons
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos KTribe designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den populära KTribe serien. Lampan har en vacker design och avger ett behagligt ljus. Välj mellan transparent, silver, brons, kräm och fumé/rökfärgad.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Vidin golvfot (Svart)

  Vidin golvfot (Svart)
  Spännande VIDIN golvlampa utmärker sig enligt följande; · Stilren, spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av trä. En armatur som kommer sprida en mysig och dekorativ känsla i hemmet. Finns i olika färg och storlek. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Oslo Wood Golvlampa Svart/Grön - Northern

  Oslo Wood Golvlampa Svart/Grön - Northern
  Design Ove Rogne för Northern Koncept Oslo Wood Golvlampa Vit/Grön är en stämningsspridare av bästa klass. Oslo Wood skapar en mysig stämning och en bra stil. Det är en trendig golvlampa med en&hellip:
 • Lucande Sotiana golvlampa, glaskulor, mässing

  Lucande Sotiana golvlampa, glaskulor, mässing
  Golvlampa Sotiana med 2 lampor och två glaskulor, elegant vintagelook Sotiana är en golvlampa som är särskilt vacker med sitt eleganta utseende och är en verklig tillgång i vardagsrummet. I sidled från en svart metallstång avgår två lampskärmar som var och en består av en klar glaskula med olika höjd. Designen har en viss vintagelook och är ett dekorativt komplement till metallelement med en ädel ytfinish i mässing. På grund av glasdesignen rekommenderas filamentlampor i droppform som i hög grad betonar helhetsdesignen.
 • Golvlampa Golden Roller, svart/guld

  Golvlampa Golden Roller, svart/guld
 • Marset Scantling Golvlampa Vit

  Marset Scantling Golvlampa Vit
  Design: Mathias Hahn för MarsetKoncept: Mathias Hahn har skapat Scantlingserien där alla armar och leder kan roteras. Dess tekniska precision gör så att man inte behöver varken fjädrar eller motvikt för att hålla kvar den valda positionen. Hitta mer inspiration här www.marset.com
 • Modern golvlampa svart med vit veckad skugga 45 cm - Simplo

  Modern golvlampa svart med vit veckad skugga 45 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En modern golvlampa, färdig i svart metall. Den veckade nyansen i kombination med den svarta armaturen ger ditt hus en tidlös karaktär. Du kan använda golvlampan som blickfång i vardagsrummet eller för att skapa atmosfär i sovrummet. Lampan ser inte heller ut på plats på kontoret. Basen på Simplo har en höjd av 145 cm och en har en diameter på 24 cm. Lampskärmen har en diameter på 45 cm och en höjd på 31 cm. Detta ger golvlampan en total höjd på 168 cm. Dessutom är den utrustad med en sladd med kontakt med en på- och avstängningsknapp som du kan använda med foten. Golvlampan Simplo har en E27-armatur, så se till att du har en ljuskälla (max. 60 watt) för denna Simplo och njut av din humörlampa i vardagsrummet! Med hjälp av en extern dimmer kan du lätt dima din lampa på kvällen. Slutför din interiör och välj Simplo! 450 mm x 1680 mm
 • Svart golvlampa Phelia

  Svart golvlampa Phelia
  Golvlampan Phelia med vrid- och svängbart lamphuvud - svart Golvlampan Phelia är, tack vare de smala måtten även optimal för mindre vardagsrum. Till detta kommer möjligheten att rikta lamphuvudet flexibelt, för det kan både vridas 350° och svängas 90°. Om lampan placeras nära sitthörnan kan ljusstämningen alltid justeras enligt behov, exempelvis för läsning. Utrustad med 200 cm lång kabel med schukokontakt. Strömbrytaren för att tända och släcka lampan är integrerad i lamphuvudet.
 • Pandul Opala MAXI Golvlampa Röd Topp, Röd Fot

  Pandul Opala MAXI Golvlampa Röd Topp, Röd Fot
  Design: Hans J. Wegner för PandulKoncept:. Opala -lamporna blev i sin tid designade till Hotel Scandinavia i Köpenhamn. Lampan blev snabbt mycket populär och kan idag ses både på kontor, offentliga byggnader, privata hem m.m. Lamporna kommer som pende, golvlampa, bordslampa och i flera storlekar. Utöver detta finns de i fera olika färgkombinationer - de mest populära färgerna är vit, svart, röd och ljusgrå. Pandul är berömda för sina vackra och tidösa klassiska designlampor. 1982 lades grunden till Pandul, baserat på ett nära samarbete omkring de läckra TIP TOP- och VIP-kollektionerna. Idag har de många enastående och världberömda kollektioner.Få mer inspiration här Pandul.dk
 • Golvlampa Lee, 1 lampa

  Golvlampa Lee, 1 lampa
 • Emerald golvlampa - Svart/vintage

  Emerald golvlampa - Svart/vintage
 • Warm Nordic Cone Golvlampa Med Bord Black Noir - Golvlampor Ek Svart - 4110001

  Warm Nordic Cone Golvlampa Med Bord Black Noir - Golvlampor Ek Svart - 4110001
  Cone golvlampa från Warm Nordic, formgiven av Svend-Aage Holm-Sørensen. Cone är en golvlampa som är formgiven i en elegant 50-talsdesign. Lampan är också försedd med ett litet bord som kan vara avlastning till en kopp kaffe, en god bok eller en telefon. Detta gör också golvlampan optimal att ställa bredvid favoritfåtöljen. Den danska designern Svend-Aage Holm-Sørensen spelade en viktig roll i dansk lampdesign i början på 50-talet. Han blev snabbt en erkänd dansk designer och hans lampor spred sig över världen. Cone finns i flera färger och även som pendel. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Golvlampa Maestro, vit/silver

  Golvlampa Maestro, vit/silver
  Maestro golvlampa i aluminium i vit-silver Maestro golvlampa fångar ögat med sin speciella form och hamrade yta. Tack vare en kulled på uttag kan paraplyet lutas och därför justeras flexibelt. När den placeras på basen stiger en sfärisk silverform som slutar i en cylinder som avsmalnar mot spetsen. En vit skärm är monterad runt uttag . Ytan på aluminiumfundamenten är förnicklad och polerad, vilket ger lampan ett högkvalitativt utseende. Tack vare den tidlösa silvervita färgen kan denna lampa integreras i många levande situationer.
 • Golvlampa Anette

  Golvlampa Anette
  Klassisk golvlampa inklusive display och lamphållare. Material: metall och textil
 • Juno Golvlampa (Stål)

  Juno Golvlampa (Stål)
 • Benik Golvlampa White/Nickel - Lindby

  Benik Golvlampa White/Nickel - Lindby
  Benik Golvlampa White/Nickel - Lindby
 • By Rydéns Bazar golvlampa, sandvit

  By Rydéns Bazar golvlampa, sandvit
  Flexibel justerbar golvlampa Bazar av metall Bazar är en enkelt designad golvlampa av metall som verkar matt på grund av dess sandbelagda yta. Tack vare den tredelade lampa arm kan det runda lamphuvud flexibelt justeras i sin inriktning och lyser ljuset där det behövs. Oavsett om det är extra ljus bredvid soffan eller som läslampa i ett modernt läshörna, är Bazar perfekt som ett modernt ljusobjekt i rummet.
 • Artic Takspot Rund 5:A Matt Mässing IP20

  Artic Takspot Rund 5:A Matt Mässing IP20
 • Naturlig golvlampa med vit linneskärm 45 cm - stativ

  Naturlig golvlampa med vit linneskärm 45 cm - stativ
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Snyggt färdig stativgolvlampa (stativ). De robusta detaljerna gör den minimalistiska designen särskilt förfinad, den perfekta kombinationen mellan cool och subtil! Lampan är justerbar i höjd: en minimihöjd på 101,5 cm och högst 151,5 cm. Det har en diameter på 66 cm, det vita locket har en diameter på 45 cm. Golvlampan levereras inklusive en sladd med en längd på 180 cm. Välj en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer; gör det extra kul på kvällen! Din stativ är perfekt att använda som läslampa eller som humörljus! 450 mm x 1515 mm
 • Globen Lighting - Golvlampa Missy - Natur

  Globen Lighting - Golvlampa Missy - Natur
  Missy golvlampa med skärm i tvinnad rotting och tre stycken matchande lackade ben. Höjden på lampan kan varieras genom att skruva av delar på benen. Välj mellan 4 olika höjdlägen. Lampan har en 200 cm lång textilkabel med brytare. Design, Pat
 • Geneva golvlampa LED (Silver)

  Geneva golvlampa LED (Silver)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en elegant design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Blomus - Mobil Golvlampa LED Farol 115 cm - Grå

  Blomus - Mobil Golvlampa LED Farol 115 cm - Grå
  FAROL Golvlampa passar lika bra inomhus som utomhus. Lampan är vattenresistent och klarar regn. Lampan drivs av ett batteri som laddas med USB-kabel. Ett rött och grönt ljus indikerar när lampan behöver laddas. Lampan tänds genom att röra cent
 • PR Home - Golvfot Chloe 143 cm - Guld

  PR Home - Golvfot Chloe 143 cm - Guld
  Golvfot Chloe i metall med en dekorativ fot som både är trendig och tidlös i sin modell. Svart plastsladd, 190 cm. Höjd 143 cm, bredd 25 cm och djup 25 cm. E27 sockel. Max 40W. IP20. Strömbrytare på lamphållaren. Passar fint med en skärm som
 • Design golvlampa svart med rökglas - Bliss

  Design golvlampa svart med rökglas - Bliss
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna vackra Bliss golvlampa med mörkt rökglas är perfekt för alla interiörer! På grund av det mörka glaset har denna lampa en fantastisk ljuseffekt. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max 60 Watt, detta måste fortfarande beställas separat. Glaset på denna Bliss-lampa har en ljus spegeleffekt. Det ger en sval touch! Lampan har en diameter på 35 cm och en höjd på 120 cm. Skärmen har en diameter på 30 cm och en höjd på 36 cm. Sladden har en längd på 210 cm. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Få den här humörskaparen i ditt hem nu och gör din inredning komplett! 35 cm x 120 cm
 • Golvlampa dubbel Saga

  Golvlampa dubbel Saga
  Golvlampa med böjbara armar, 170 cm vit sladd, dubbla mellanbrytare och väggkontakt.
 • Jinda Golvlampa White/Wood - Lucande

  Jinda Golvlampa White/Wood - Lucande
 • Ball Golvlampa Glossy Mint

  Ball Golvlampa Glossy Mint
 • Textilgolvlampa Rope med naturrep

  Textilgolvlampa Rope med naturrep
  Rope golvlampa utstrålar en maritim känsla Denna golvlampa är ett ljusobjekt och ett dekorativt element i en. Den består av en platt lampbas och ett naturligt rep som rullar upp på det, som smälter samman till en klassisk textilskugga i det övre området. Kombinationen av det naturliga repet med skuggan ger lampan ett underbart maritimt och ovanligt utseende, vilket gör den till en blickfång i alla anläggningar. Inuti skuggan säkerställer en E27-lampa (exklusiv) mjuk och jämn belysning. Med 200 cm stickpropp.
 • Tilt S Golvlampa Alu/Svart - Nyta

  Tilt S Golvlampa Alu/Svart - Nyta
  Design Nyta för Lampefeber Koncept Tilt S Golvlampa i Svart är en del av den spännande och interaktiva lampserien från Nyta. Tilt S golvlampa är en elegant och minimalistisk läslampa som har en höjd&hellip:
 • Oslo wood Reservskärm black shade

  Oslo wood Reservskärm black shade
 • Legend Golvlampa - Grå/Svart

  Legend Golvlampa - Grå/Svart
 • Fenda Bow GolvlampaØ45,5 Black/Copper/Chrome - SLV

  Fenda Bow GolvlampaØ45,5 Black/Copper/Chrome - SLV
  Fenda Bow GolvlampaØ45,5 Black/Copper/Chrome - SLV
 • Lacey golvlampa (Svart)

  Lacey golvlampa (Svart)
  Ljuskälla ingår ej.
 • Nemo AM2C Golvlampa Krom

  Nemo AM2C Golvlampa Krom
  Design: NemoKoncept:Am2c Golvlampa från Nemo är en vacker och elegant lampa med massor av karismatisk charm, i form av en halvmåneglasskärm. Själva glasskärmen är i opal Vit och ramen är i förkromad metall. En design som många begåvade konstnärer har varit involverade i för att skapa den fulländade looken till perfektion. Lampserien; As1c, As41c og As41z är samma idé med samma designere, dock mycket olika lampor, allt från pendlar till bordslampor. Denna Golvlampa kastar både ljuset i en nedåtgående riktning och sprider den via lampskärmen.Få mer inspiration hos www.nemolighting.com
 • Golvlampa Smögen

  Golvlampa Smögen
  Golvlampan Smögen från AH Belysning är en snygg och smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det. Strömbrytaren sitter lättillg&a
 • Modern golvlampa vit 3 -ljus - Jeana

  Modern golvlampa vit 3 -ljus - Jeana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ge din interiör en modern twist med golvlampa Jeana. Dess snygga design i kombination med sin vita färg säkerställer att den passar in i alla rum. Golvlampan är tillverkad av stål och vitlackerad. Den har en diameter på 22 cm och en höjd av 150 cm. Basen har en diameter på 22 cm och en höjd av 1,5 cm. Lampskärmarna har var och en en diameter på 5,7 cm och en höjd av 8 cm. Jeana levereras med en sladd på 200 cm. Du avslutar golvlampan med 3 ljuskällor, som alla har en GU10 -armatur (max 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Jeana är en vacker golvlampa för hörnet av vardagsrummet, arbetsrummet eller sovrummet. Golvlampan du letar efter! 220 mm x 1500 mm
 • Modern golvlampa svart med guld - VT 1

  Modern golvlampa svart med guld - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Golvlampan VT 1 är en verklig stämningsmakare för hemmet! Eftersom insidan har en gyllene färg ger lampan varmt ljus. Mycket mysigt! Golvlampan är gjord av stål och är svart med insidan av guld. Den har en höjd av 150 cm, en bredd av 30 cm och en längd av 30 cm. Basen har en höjd av 2,5 cm, en bredd av 22 cm och en längd av 22 cm. Tygskärmen har en höjd av 20 cm, en längd av 30 cm och en bredd av 30 cm. Golvlampan levereras med sladd (250 cm) och kontakt. VT 1 kompletteras med en ljuskälla som har en E27-koppling (max. 60 Watt). Se till att du beställer dessa separat! För att skapa extra atmosfär i rummet kan du ansluta golvlampan till en dimmer, detta ingår inte. Letar du efter en attraktiv och modern golvlampa? Då är VT 1 det du letar efter! 30 cm x 30 cm x 150 cm
 • Golvlampa stativ svart med skärm vit 50 cm - Tripod Classic

  Golvlampa stativ svart med skärm vit 50 cm - Tripod Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En golvlampa som är perfekt för vardagsrummet! Letar du efter en lampa till soffan till exempel? Tripod Classic är perfekt för det. Vi har den i otaliga varianter, så det finns en passande lampa för alla. Golvlampan är gjord av trä och är svart till färgen. Den har en höjd på 136 cm och en diameter på 50 cm. Foten har en diameter på 42,2 cm. Lampskärmen som medföljer är gjord av vitt linne och har en höjd på 25 cm och en diameter på 50 cm. Den kommer med en sladd, med en längd på 180 cm. Avsluta Tripod Classic med en lämplig ljuskälla med E27-beslag (max. 60 watt). Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). 50 cm x 136 cm
 • Foscarini Twiggy Golvlampa Greige - Golvlampor Aluminium Greige - 15900325

  Foscarini Twiggy Golvlampa Greige - Golvlampor Aluminium Greige - 15900325
  Twiggy golvlampa från Foscarini, formgiven av Marc Saddler. Modern och stilren golvlampa i lackerat glasfiber. Lampfot i metall som är platt och därmed går att skjuta in under t ex en soffa. Extra metallvikter medföljer lampan och beroende på hur många vikter man hänger på lampskärmen kan man reglera lampstativets böjning och därmed lampskärmens höjd. Lampans höjd från golv till skärm är 140 cm. Utrustad med dimmer och ljuskälla ingår ej. Vi har valt ut Greige Golvlampor i Aluminium från Foscarini med stor omsorg.

Antika golvlampor i retro stil

Olika hem passar olika bra med olika typer av belysning. Så är det och det är lite beroende ditt hems stil du ska välja golvlampa. Har du en inredning och ett hem som går i romantisk stil passar det fint med antika golvlampor i retro stil.

Även om utseendet kan vara i antil stil behöver inte tekniken i lampan vara omodern. Det finns många golvlampor i antikstil men som har modern LED-ljuskälla och lampor med USB-uttag för laddning av digitala enheter.