Spegelbelysning

Ett bra ljus vid spegeln i badrummet är viktigt för att kunna se något. Badrummet är ofta ett rum med ganska dåligt ljusinsläpp och ibland helt utan fönster. Med spegellampa får man då bra ljus på spegeln och kan se sig själv bra när man ska fixa till sig.

Här finns ett urval av belysning som funkar bra ovanför spegeln och handfatet i ditt badrum. Klicka på den spegellampa du vill läsa mer om. Gillar du ett visst märke, välj det i filtret så får du se deras sortiment i galleriet.

Populärt inom spegelbelysning

 • Rennes Spegellampa - Krom/Frostat glas

  Rennes Spegellampa - Krom/Frostat glas
 • V 841 spegelbelysning LED

  V 841 spegelbelysning LED
  En snygg vägglampa i krom som är gjord för att placeras över badrumsspegeln. LED-belysning är integrerad i armaturen och den ger ett väldigt bra ljus.Integrerad LED-belysning
 • Neptunus Vägglampa 9w Led Chrome Ip44 Markslöjd

  Neptunus Vägglampa 9w Led Chrome Ip44 Markslöjd
  Neptunus vägglampa från Markslöjd. Vägglampa i kromad metall och fast LED på 9W. Perfekt över badrumsspegeln. IP44. För fast installation. Monteras med väggbygel.
 • Avignion Spegellampa - Krom

  Avignion Spegellampa - Krom

Fler tips på spegelbelysning

 • Avignon spegelbelysning

  Avignon spegelbelysning
  Avignon badrumslampa fäster du direkt på spegeln. Den har en yta i krom kombinerat med en frostad glasskärm. LED-belysning som sprider ett bra och naturligt ljus i ditt badrum.Integrerad LED-belysning.
 • Markslöjd Avignon Vägglampa Chrome Ip44

  Markslöjd Avignon Vägglampa Chrome Ip44
  Avignon vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt på spegel. 5W fast LED. 220 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • Metz Spegellampa - Krom/Frostat glas

  Metz Spegellampa - Krom/Frostat glas
 • Bourges skåp/spegel

  Bourges skåp/spegel
  Bourges är en snygg badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas.Integrerad LED-belysning.
 • Markslöjd Eze Vägglampa Krom Ip44 1l

  Markslöjd Eze Vägglampa Krom Ip44 1l
  Eze är en vackert formad vägglampa från Markslöjd med klar glasskärm och en väggplatta i kromfärgad metall, anpassad för badrum och passar perfekt bredvid spegeln. Fast jordad installation. IP44.?
 • Markslöjd Ajaccio Vägglampa Chrome Ip44

  Markslöjd Ajaccio Vägglampa Chrome Ip44
  Ajaccio vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt på spegel. 4W fast LED. 180 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • Rennes skåp/spegel

  Rennes skåp/spegel
  Rennes är en snygg badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas.Spegeln kan vara upp till 6cm tjock.Integrerad LED-belysning.
 • Markslöjd Metz Vägglampa Chrome Ip44

  Markslöjd Metz Vägglampa Chrome Ip44
  Metz vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt ovanpå skåp eller på spegel. 3W fast LED. 120 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • Ajaccio Spegellampa - Krom/Frostat glas

  Ajaccio Spegellampa - Krom/Frostat glas
 • Bourges Spegellampa - Krom

  Bourges Spegellampa - Krom
 • Markslöjd Rennes Vägglampa Chrome Ip44

  Markslöjd Rennes Vägglampa Chrome Ip44
  Rennes vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt ovanpå skåp eller på spegel. 4W fast LED. 240 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • Ajaccio spegelbelysning

  Ajaccio spegelbelysning
  Ajaccio badrumslampa fäster du direkt på spegeln. Den har en yta i krom kombinerat med en frostad glasskärm. LED-belysning som sprider ett bra och naturligt ljus i ditt badrum.Integrerad LED-belysning.
 • Badrumsspegel med förstoring

  Badrumsspegel med förstoring
  Badrumsspegel med förstoring (x3) och inbyggd LED-lampa på 8W.180cm lång sladd medföljer, går att monteras bort ifall man vill direktkoppla.
 • Markslöjd Eze Vägglampa Krom Ip44 3l

  Markslöjd Eze Vägglampa Krom Ip44 3l
  Eze är en vackert formad vägglampa från Markslöjd med klara glasskärmar och en väggplatta i kromfärgad metall, anpassad för badrum och passar perfekt ovanför spegeln. Fast jordad installation.?
 • Neptunus Vägglampa 6w Led Chrome Ip44 Markslöjd

  Neptunus Vägglampa 6w Led Chrome Ip44 Markslöjd
  Neptunus vägglampa från Markslöjd. Vägglampa i kromad metall och fast LED på 6W. Perfekt över badrumsspegeln. IP44. För fast installation. Monteras med väggbygel.
 • Badrumsspegel LED krom

  Badrumsspegel LED krom
  En otroligt snygg och funktionell badrumsspegel i krom, med inbyggd LED-belysning. Spegeln är vridbar i två leder och huvudet går enkelt att justera på. LED-lampan sprider ett bra ljus som är optimalt för badrumsmiljö.Integerad LED-belysning.
 • Sharp spegel 45x60cm

  Sharp spegel 45x60cm
  Sharp är en rektangulär spegel till ditt badrum. Snygg och enkel, rekommenderas att kombinera tillsammans med en spegelfäst badrumsbelysning, t.ex. Ajaccio eller Avignon.Spegeln monteras på bygel och kan hänga både horisontalt och vertikalt.
 • Markslöjd Bourges Vägglampa Chrome Ip44

  Markslöjd Bourges Vägglampa Chrome Ip44
  Bourges vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt ovanpå skåp eller på spegel. 3W fast LED. 180 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • Spegellampa LED

  Spegellampa LED
  Denna spegellampan från Nordlux är stilren och snygg, med ett kromat fäste kombinerat med två kupor - yttersta i klarglas och den innersta i frostat. Utrustad med LED-belysning som sprider ett optimalt ljus till badrummet.Integrerad LED-belysning.
 • Sharp spegel 60x80cm

  Sharp spegel 60x80cm
  Sharp är en rektangulär spegel till ditt badrum. Snygg och enkel, rekommenderas att kombinera tillsammans med en spegelfäst badrumsbelysning, t.ex. Ajaccio eller Avignon.Spegeln monteras på bygel och kan hänga både horisontalt och vertikalt.
 • Airam Spa Cabo Mirror LED

  Airam Spa Cabo Mirror LED
  Spa Cabo Mirror från AiramSPA Cabo är en bordsspegel/sminkspegel med integrerad belysning och dubbelsidig spegel, varav den ena sidan med tre gångers förstoring. On/off-knapp på lampfoten och 1,6
 • Markslöjd Cassis Vägglampa Krom/opal Ip44 1l

  Markslöjd Cassis Vägglampa Krom/opal Ip44 1l
  Cassis är en elegant vägglampa anpassad för badrum och passar perfekt bredvid eller ovanför badrumsspegeln. Stomme i krom och skärm i opalglas. Fast jordad installation. IP44. Sockel G9 max 18W halogen.?
 • Metz skåp/spegel

  Metz skåp/spegel
  Metz är en snygg och stilren badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas.Integrerad LED-belysning.
 • Badrumslampa m. spegelfäste

  Badrumslampa m. spegelfäste
  Badrumslampa med spegelfäste som har dubbla ljuskällor som ger bra belysning vid spegeln. Den är dessutom fin och härlig.Ljuskällor ingår ej.OBS: Produkten har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.