Solcellsbelysning

Solcellsbelysning har fått ett stort uppsving på senare tid. Det i takt med trenden att många vill vara självförsörjande eller minska sin elförbrukning. Vi har skapat denna översikt med utbudet av solcellslampor att köpa och använda utomhus.

Populärt inom solcellsbelysning

 • LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform

  Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform
  Klotformad LED-solarlampa Lago med jordspett En lysande kula i trädgården? Eftersom de ser riktigt bra ut, blir trädgårdskulor alltmer populära. Solarlampan Lago behöver inte någon ström alls, eftersom den drivs helt av solenergin. Inuti kulan sitter solarmodulen osynligt inbyggd och sparar solens energi under dagen, förvandlar den till ström och får trädgårdskulan att lysa vid mörkrets inbrott. Med hjälp av ett jordspett kan man fast förankra LED-solarlampan, det är bara att sticka ner jordspettet i m arken så får kulan en säker och väderbeständig position.
 • Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa

  Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa
  Grå LED-utomhusvägglampa Melinda, solardriven Denna LED-utomhusvägglampa består av rostfritt stål och har en tidlös, grå finish Om man vill belysa en vägg utomhus har man i dag inga problem med strömanslutningen. Med en solardriven LED-utomhusvägglampa, som Melinda, kommer frågan inte längre upp. Man behöver bara montera lampan där solarpanelen utsätts för tillräckligt med solljus och sedan har man en tillförlitlig ljuskälla på kvällen, så att man kan orientera sig bra.
 • Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri

  Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri
  Soldriven LED-vägglampa Elliot i tidlös design Den soldrivna LED-vägglampan Elliot passar med sitt moderna, tidlösa utseende till fasader i många olika stilar. Det integrerade batteriet laddas på dagen med hjälp av solens energi och så fort det blir mörkt tänder den integrerade skymningssensorn lampan. Med hjälp av strömbrytaren på lampan kan belysningen släckas efter behag. Ä batteriet fulladdat är den maximala lystiden ca 10 timmar (laddningstid: 12 timmar).
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på solcellsbelysning

 • Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, växtinsats

  Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, växtinsats
  LED Solar Wall Light Wally med insats för konstgjorda växter Wally solväggslampa har utformats i kubform, och den vita färgen gör att den passar utmärkt i olika miljöer. Den är till exempel idealisk för användning på balkongen, terrassen eller för att belysa entrén. Tack vare den integrerade solcellsmodulen behöver armaturen ingen direkt strömanslutning och kan placeras mycket flexibelt. Särskilt praktiskt: Wally har en insats där konstgjorda växter kan placeras. Särskilt lämpliga är hängande växter som dekorativt kan slingra sig över kanten på vägglampan för utomhusbruk.
 • Sunshine Buddy solcell (Svart)

  Sunshine Buddy solcell (Svart)
  Sunshine Buddy är en solcellsbelysning med ett diamantmönster som ger ett vackert ljus i utomhusmiljöer. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Markspetsen kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Solcellsdekoration celsius

  Solcellsdekoration celsius
  Vacker dekorationsbelysning från Star!
 • LED-dekorbelysning multifärgat, Ø 30 cm

  LED-dekorbelysning multifärgat, Ø 30 cm
  LED-solkula - idealisk för dekorativa ljusaccenter utomhus, Ø 30 cmOavsett om det är i trädgården, på terrassen eller balkongen - LED-solkula ger speciella ljuseffekter överallt och övertygar med sina mångsidiga användningsmöjligheter. Tack vare den integrerade solmodulen lagrar LED-kulan solenergi under dagen så att den kan förse sin plats med ljus när mörkret faller. Därför behöver den ingen fast strömanslutning och kan placeras flexibelt. Kulan är tillverkad av matt plast som liknar slipat glas. Den kristallina solcellsmodulen är installerad inuti. armaturen har också RGBW-lysdioder och en integrerad färgändringsfunktion så att den lyser i olika ljusfärger som kan justeras efter önskemål. Förutom ett färgbyte varje minut kan individuella ljusfärger (gul, röd, grön, cyan, mörkblå, violett eller dagsljus) ställas in, så att det är möjligt att realisera lämpliga ljusförhållanden när som helst.- Kula Ø 30 cm: inkl. Mignonbatteri (AA) NiMh 1,2 V/900 mAh
 • Utomhushängande lampa svart inkl LED 3-stegs dimbar solcell - Cornelia

  Utomhushängande lampa svart inkl LED 3-stegs dimbar solcell - Cornelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Cornelia är precis vad du letar efter! Utomhuslampan i plast med läder har en svart finish. Denna lampa har integrerad LED-belysning. Hänglampan utomhus har en bredd på 14 cm, är 10,3 cm lång och 22,4 cm hög. Du kan dimma denna utomhuslampa i 3 steg. Detta gör Cornelia dimbar från 30 % minimum stämningsljus till 100 % funktionellt ljus. Tveka inte längre och gå för Cornelia! 14 cm x 22.4 cm
 • Sunshine Treasure solcell (Svart)

  Sunshine Treasure solcell (Svart)
  Sunshine Treasure är en svart solcellslykta i rottinglook som passar perfekt till nordiska svarta stilar och ger vackra ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Solcellslyktan är gjord av högkvalitativ plast, vilket gör den mer hållbar än en riktig rottingarmatur. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Newgarden Pepita LED-utomhusvägglampa, hybridsolar

  Newgarden Pepita LED-utomhusvägglampa, hybridsolar
  LED-vägglampa Pepita med hybridfunktion och rörelsesensor LED-väggarmaturen Pepita för utomhusbruk övertygar med sin färgdesign i svart och vitt, som smälter väl in i många omgivningar. Det universella vita ljuset är perfekt för att belysa terrasser, entréer och balkonger. Pepita är en hybridarmatur - den drivs av solenergi och så snart den är förbrukad kopplas den automatiskt till elnätet så att omgivningen alltid är upplyst på ett tillförlitligt sätt. Vägglampan har olika funktionslägen: manuellt läge, automatiskt läge och sensorläge. I sensorläge lyser Pepita med låg intensitet, så snart rörelser upptäcks inom en radie av 10 meter lyser den med full ljusintensitet i 60 sekunder och återgår sedan till reducerad belysning. - 4 W vid drift via solcellsmodul, 5 W vid direkt strömanslutning. - Ljusets varaktighet i solcellsläge: upp till 8 timmar, sensorläge: 8-50 timmar.
 • Newgarden Chloe LED-golvlampa solcell + batteri

  Newgarden Chloe LED-golvlampa solcell + batteri
  Solar golvlampa Chloe med trebenta ram av trä och batteri Chloe är en LED-golvlampa som kan skina oberoende i utomhusområdet, eftersom golvlampa är utrustad med en solmodul i skuggan. Detta laddar det integrerade batteriet och låter lysdioderna lysa på kvällen. Om solen inte skiner tillräckligt under dagen kan batteriet också laddas med en laddkabel (5 V-anslutning). Tack vare polyetenmaterialet är Chloes golvlampa inte bara lätt, den är också mycket robust och framför allt UV-beständig. Ljuset som kan ställas in med den medföljande fjärrkontrollen (färgad belysning från en mängd olika färger samt starkt dagsljus med 6000 K) belyser utomhusområdet på ett extremt dekorativt sätt och kan också dämpas med fjärrkontrollen. - med kapslingsklass IP65 för utomhusbruk - Bränntid med fullt batteri 8 till 12 timmar (beroende på laddning och ljusinställning) - Kabelladdningstid 4 till 6 timmar
 • Solarvägglampa Jari med fladdrande LED-ljus

  Solarvägglampa Jari med fladdrande LED-ljus
  En vacker allroundlampa med 2-i-1-funktion: LED-solarvägglampan Jari med fladdrande ljus Solarvägglampan Jari kan egentligen betecknas som en väggfackla, för med sitt bärnstensfärgade, fladdrande ljus som liknar ett äkta stearinljus och den sneda riktningen kunde det nästan handla om en lykta eller en fackla. Lika vackert som man kan pryda omgivningen med en äkta fackla, lika mycket måste man tänka på riskerna med öppen eld, vilken gör att man på många håll tar avstånd från denna variant av belysning. Som alternativ finns bara en fast installerad vägglampa med tillgång till elnätet. Eller inte? Idag kan man ta hjälp av solartekniken och den moderna LED-tekniken för att utföra vissa uppgifter optimalt. Man måste tänka på att Jari monteras på en plats där tillräckligt med solljus kan nå den hela dagen, så att lampan laddas upp. Vi har redan nämnt 2-i-1-funktionen. Den betyder att man inte måste montera LED-solarvägglampan på en plats där man kommer åt elnätet, utan det räcker att hållaren kan förankras i marken, eftersom facklans smala stav fungerar som ett jordspett. Även denna variant ser naturligtvis mycket stämningsfull ut när det blir mörkt och den fladdrar med en varm, bärnstensfärgad ton, som kommer mycket nära ett stearinljus.
 • Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98

  Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98
  Väggbelysning från Star Trading som lyser med 65 lumen i 40 sekunder under mörker med hjälp av en rörelsesensor och har en räckvidd på 6 meter. En fin solcellsbelysningen att ha på fasaden eller vid entrén. Drivs av solenergi som laddar upp laddbara AA-batterier. » Ladda ner pdf
 • Buddha solcellsdekoration (Grå)

  Buddha solcellsdekoration (Grå)
  Buddha är en solcellsdekoration i grå polyresin med en lätt, bronsmelerad yta som lyser upp i den klara kulan med ett varmvitt sken i mörkret. Denna solcellsbelysning är lättplacerad och är en vacker dekoration både på dagen och natten i din trädgård, på din balkong eller terrass. Placera solcellsdekorationen där solen kan nå panelen under dagen för att få ultimat laddning till det medföljande batteriet.
 • LED-solcellsfackla Tinka med sensor, 62 cm, grå

  LED-solcellsfackla Tinka med sensor, 62 cm, grå
  Mångsidig LED-solbrännare Tinka med rörelsedetektor Tinka LED-solbrännare i extruderad pulverlackerad aluminium levereras med markspikar och kan helt enkelt fastna i marken: i gräsmattan eller som en ljusprydnad mellan växterna. Dessutom kan Tinka också användas som väggbrännare eller som marklykta . Väggmonteringen eller en rund bas som krävs för detta finns separat från tillbehören. Ficklampans batteri laddas antingen via solmodulen eller med en USB-kabel via en strömanslutning. - Integrerad rörelsedetektor - Bränntid: 5 till 200 timmar - dimbar
 • Lindby Clamor LED-solcellsgånglampa med PIR Sensor

  Lindby Clamor LED-solcellsgånglampa med PIR Sensor
  LED-gånglampa Clamor med solpanel och rörelsesensor Gånglampan Clamor är en modern och snygg solcellslampa som trådlöst kan användas överallt utomhus. Gånglampan får sin ström via solpanelen ovanpå lamphuvudet. De inbyggda LED-lamporna strålar sedan ned och belyser gången tillförlitligt och resten av omgivningen på mjukt sätt. Tack vare den integrerade rörelsesensorn finns det alltid ljus tillgängligt när någon närmar sig lampan. Du kan också ställa in ett permanent orienteringsljus som växlar till full effekt när en rörelse registreras. Till exempel mörka vägar från garaget till huset kan belysas effektivt och säkert.
 • Star Trading Solcellsfackla Flame Lykta/pollare Svart

  Star Trading Solcellsfackla Flame Lykta/pollare Svart
  Solcells Pollare Flame från Star Trading Höjd 63 cm Bredd/längd 15,5 cm Djup 15,5 cm Ljusfärg Gul Antal lampor 1 st Lumen 24 Typ av ljuskälla LED, ingår Färg Svart Watt 0,18 W Strömstyrka (mA)&hellip:
 • LED-solcellslampa Mond

  LED-solcellslampa Mond
  Dekorativ solcellslampa Mond med varmvita LED-lampor och eldsflamma-effekt Den förskönar varje trädgård och alla utomhusanläggningar - den lekfulla LED-solcellslampan Mond. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en markspett och har en skyddande, orangefärgad kula som innehåller moderna och energieffektiva LED-lampor. De förses med elektricitet genom solcellspanelen och den lilla eldsflamman på kvällstid ger ett trevligt, varmvitt ljus. Månen är av galvaniserad metall, kulan med LED-lamporna är av glas. Dessutom kan trädgårdslampan aktiveras och släckas igen med hjälp av en liten skjutomkopplare.
 • Star Trading 482-00 Solcellsljus Saul

  Star Trading 482-00 Solcellsljus Saul
  Solcellsljus Saul 482-00 Star Trading Solcellsljuset Saul är ett vitt plastljus som passar bra att lysa upp i en lykta eller flera ihop som dekoration på till exempel en uteplats eller en
 • Solcellslykta i rotting

  Solcellslykta i rotting
  Ett måste att ha till sommaren
 • LED-solcellslampa Terni metall i kulform

  LED-solcellslampa Terni metall i kulform
  LED-solcellslampan Terni har en lekfull och iögonfallande design som gör den mycket dekorativ. Terni har en sfärisk form och är tillverkad av högkvalitativ metall. Dess varmvita ljus lyser i flera timmar tack vare ett integrerat uppladdningsbart batteri och laddning via en solpanel. Ljuset fördelas genom mönstret och trollar fram en stämningsfull ljusbild.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Martano med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Martano med sensor
  Det kantiga, svarta aluminiumhuset innehåller en liten, cylindrisk skärm av vit plast som rymmer lysdioderna. Tack vare den integrerade solpanelen och litiumjonbatteriet ger armaturen självförsörjande ljus från solenergi var som helst på fastigheten. Sensorn tänder ljuset i 45 sekunder. I det andra inställbara läget lyser ljuset permanent med 15 lumen så snart det blir mörkt.- Upptäcktsområde sensor 110°, räckvidd 8 meter
 • Lindby Wigand solcellslampa markspett 4-pack

  Lindby Wigand solcellslampa markspett 4-pack
  Magiskt ljus för trädgården - Wigand dekorationsbelysning solljus med lysdioder, pack om 4 Den moderna solcellslampa Wigand består av en markspik och en skärm gjord av ett fint metallnät. På ovansidan är solpanelen och LED-tekniken fäst, som på kvällstimmarna lyser ner i skärmen och på den gulddekorerade insidan. Ljuset faller genom nätet och skapar en magisk ljuseffekt, som tack vare reflektionen med den gyllene färgen lyser väldigt varmt och försiktigt. Tack vare det praktiska paketet med 4 kan LED-sollamporna effektivt utveckla sin skönhet, till exempel runt terrassen eller på olika platser i trädgården.
 • LED-solcell sockellampa Teckalu sensor teak/svart

  LED-solcell sockellampa Teckalu sensor teak/svart
  Tillverkad av väderbeständig teak - Teckalu LED-underarmatur med rörelsesensor och solcellsdriftTeckalu LED-underarmatur är en behaglig ljuskälla för moderna utomhusområden. Dess kubformade kropp är tillverkad av teakträ med en Duratek-beläggning. De varmvita lysdioderna är integrerade under huvudet. Platta aluminiumelement är infogade i det område där ljuset kommer ut. Tack vare utrustningen med solcellsmodul och uppladdningsbara batterier behöver basarmaturen ingen strömanslutning, och växlingen kan också utföras autonomt tack vare rörelsesensorn.Tekniska egenskaper- utrustad med dimmerfunktion- drifttid vid full laddning: 5 h till 200 h (beroende på ljusflöde)- skyddsklass: IP66- alternativt uppladdningsbar via USB-anslutning- kan installeras via jordspik (ingår) eller permanent
 • LED-soldriven ljusslinga Geo, 10 lampor

  LED-soldriven ljusslinga Geo, 10 lampor
  Diamantformad LED-solcellsljuskedja Geo LED-solcellsljuskedjan Geo är utformad i en trendig burdesign och är därför ett verkligt blickfång i utomhusområden. Den kan enkelt monteras runt grenar, stolpar eller på krokar så att den kan användas överallt. Tack vare den externa solcellsmodulen försörjer sig Geo själv med solkraft, vilket innebär att det inte behövs något uttag i närheten och att ljuskedjan även kan placeras i skuggan oberoende av solcellsmodulen. De diamantformade metallskärmarna i guld ger charm åt platsen där de används, oavsett om det är dag eller natt. - inkl. skymningssensor
 • Philips Tyla solutomhusvägglampa, sensor, A-Label

  Philips Tyla solutomhusvägglampa, sensor, A-Label
  LED-vägglampa Tyla för utomhusbruk med solcellsmodul, uppladdningsbart batteri och sensorstyrningUtomhus och tekniskt är vägglampan Tyla för utomhusbruk en absolut modern ljuskälla som kan drivas utan ledningar. Den är tillverkad i aluminium med antracitfärgad finish och är uppdelad i ett väggfäste med sensor och en skärm med en integrerad solcellsmodul i toppen och en diffusor i botten. Den inbyggda, varmvita LED-modulen med A-märkning övertygar med bästa energieffektivitet (210 lumen per watt). I mörker växlar skymningsfunktionen armaturen till grundljus (20 es maximal ljusstyrka); om rörelser registreras aktiveras den fulla ljusstyrkan Skyddsklass: IP44- Rekommenderad monteringshöjd max. 2,5 m- Rörelsesensor: räckvidd max. 10 m, detektionsvinkel 120°- Skymningströskel justerbar från 30 till 200 lx- Uppföljningstid för rörelsedetektering justerbar från 10 s till 1 min- Tre driftlägen: avstängd, endast på efter rörelsedetektering, dubbla ljusstyrkor med grundljus- Batteri utbytbart (demontering krävs)
 • Solcellslykta glory

  Solcellslykta glory
  Vacker dekorationsbelysning från Star!
 • Lindby Firas LED-solcellsdekorbelysning, måne

  Lindby Firas LED-solcellsdekorbelysning, måne
  Dekorativ LED-solcellslampa Firas med lampskärm i halvmåneform Firas är en attraktiv dekorativ lampa för utomhusbruk. Solcellslampan har en smal ram av järn och presenterar sig i en attraktiv färgkombination av koppar och guld. Lampskärmen övertygar med sin spännande form som påminner om en halvmåne. Skärmen innehåller en glaskula med permanent installerade lysdioder som ger ett varmvitt ljus. Teknisk data - Solpanel: Amorph - Drifttid 8h - 1,2V 300mAh batteri
 • Grå soldriven LED-markspettslampa Mino

  Grå soldriven LED-markspettslampa Mino
  Soldriven LED-markspettslampa Mino i naturlig stendesign Tack vare den grå plastkroppen i stendesign smälter den soldrivna LED-markspettslampan Mino harmoniskt in i utomhusområdet. På grund av den enkla monteringen med hjälp av markspett och soldriften är den idealisk för att belysa små stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt och markera samt dekorativt iscensätta dessa. Genom den satinerade plastskärmen avges det varmvita LED-ljus mjukt och bländfritt i omgivningen så att en särskilt stämningsfull atmosfär skapas. Lampan har en lystid på ca 6 timmar.
 • Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack

  Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack
  LED Solar Spike ger solskensstämning för långa sommarnätter Den dekorativa Sunshine Mood-solspetten sätts helt enkelt ner i marken i trädgården och kräver ingen komplicerad installation. Batteriet, som laddas av solljuset under dagen, driver lysdioden i upp till sex timmar åt gången. - Skyddad mot stänkvatten - Ingen montering och inga kablar behövs - Automatisk påslagning i skymningen - Set med 4 stycken inkl. batterier
 • Lindby Peransa LED-solcellsterrasslampa trä

  Lindby Peransa LED-solcellsterrasslampa trä
  Peransa LED-solcellsbordslampa i trä är en praktisk utomhuskompisLED-solcellsbordslampan i trä är ett miljövänligt och elegant alternativ för belysning i hemmet eller på kontoret. Bordslampan är klassad som klass III med IP44, vilket innebär att den är stänkskyddad och därför lämplig för utomhusbruk. Den medföljande USB-C-kabeln gör det möjligt att snabbt och enkelt ladda det integrerade solbatteriet. LED-solcellsbordslampan i trä är ett perfekt tillskott till alla rum och erbjuder ett miljövänligt alternativ till konventionella bordslampor.- inkl. 3,7 V Li-Ion-batteri- inkl. USB-C-kabel- batteritid 6h
 • Sunshine Treasure solcell (Beige)

  Sunshine Treasure solcell (Beige)
  Sunshine Treasure är en beige solcellslykta i rottinglook som passar perfekt till nordiska svarta stilar och ger vackra ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Solcellslyktan är gjord av högkvalitativ plast, vilket gör den mer hållbar än en riktig rottingarmatur. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • LED-solcellslampa Heron som hägerfigur

  LED-solcellslampa Heron som hägerfigur
  Heron LED-solcellslampan är perfekt lämpad för att förhöja utomhusområdet som ett dekorativt element. Armaturen är utformad som en hägerfigur och kan användas t.ex. vid dammar. Ljuskällorna finns i kroppen och lyser i ett behagligt varmt ljus. När mörkret faller tänds ljuset automatiskt. - inkl. skymningssensor - ljusets varaktighet ca 8 timmar
 • Prios Liezel LED-solcellmarkspett RGB IP44

  Prios Liezel LED-solcellmarkspett RGB IP44
  Smart LED-markspik Liezel med solpanel och RGB-funktion Med LED-strålkastaren Liezel kan ett hus eller en trädgård iscensättas perfekt även i mörker. Den har en RGB-funktion och kan dimmas. Allt detta kan styras med hjälp av den smarta Tuya-appen och möjliggör ett intelligent belysningskoncept för utomhusområdet. Liezel kan enkelt kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck. Tekniska data / kompatibilitet- RGB-funktion- dimbar- styrbar med den kostnadsfria smarta Tuya-appen (tillgänglig för iOS och Android)- IP44- Li-ion-batteri 3,7V /1800mAh
 • Solcellsvägglykta Wally 50/5 lumen 11cm, Black

  Solcellsvägglykta Wally 50/5 lumen 11cm, Black
  Solcellsbelysning för väggmontering. Solcellslampan lyser både uppåt och nedåt i mörkret med stadigt sken av 5 lumen och när PIR funktionen aktiveras lyser den upp med 50 lumen i cirka 30 sekunder.&hellip:
 • Solcellspollare 4-p Lace 31cm, Black

  Solcellspollare 4-p Lace 31cm, Black
  Solcellsbelysningen Lace är ett 4 pack gångbelysning med ett vackert mönster över akrylglaset som lyser upp med 5 Lumen i mörkret. Dessa solcellspollare ger ett varmvitt sken i din trädgård, balkong&hellip:
 • Lindby Adriano LED-solcellslykta, ornament, silver

  Lindby Adriano LED-solcellslykta, ornament, silver
  Solcellslampa Adriano i antik silver med guldfärgad insida Den kompakta solcellspanelen i Adriano-lampan är placerad på toppen och ljuset från lysdioderna lyser på nytt varje kväll om det fanns tillräckligt med solljus under dagen. Utsidan av globen är silverfärgad med antik finish, insidan skimrar i guld. Den kommer verkligen till sin rätt så snart det bärnstensfärgade ljuset från lysdioderna tänds. Med sitt bärhandtag är LED-sollyktan en vacker ljuskälla för hela uteplatsen och trädgården och kan även bäras runt om det behövs. Det ornamentala mönstret har en romantisk och lekfull effekt och skapar dessutom en imponerande helhet av ljus och skugga i omgivningen.
 • Modern LED-solarlampa Pole Light

  Modern LED-solarlampa Pole Light
  Pole Light - ett modernt LED-solcellslampa Den väderbeständiga LED-solcellslampa Pole Light imponerar med sin cylindriska och moderna form. Den har en satinerad diffusor genom vilken ljuset filtreras utan bländning. Så mörka stigar i trädgården är idealiska och lyser upp i en behaglig ljus. Tack vare den inbyggda solmodulen laddas ljuset under dagen och slår på ljuset vid rätt tidpunkt med hjälp av skymningssensorn. Ljusfärgen kan antingen växlas till varmvit eller till dagsljus. Solmodul: kristallint kisel 0,15 Wp Batteri: Micro NiMh 1,2 V / 600 mAh
 • LED-dekorationsbelysning med solcell Bob av bambu

  LED-dekorationsbelysning med solcell Bob av bambu
  LED solcellsbelysning Bob - ljus att gå med - med dagsljussensor Bobs solcellslampa består av breda, böjda träbalkstöttor av bambu, som är FSC-certifierad. LED-ljuskällan är omgiven av en opal diffusor i cylindrisk form och utstrålar det genomskinliga ljuset jämnt och bländfritt. Solenergin omvandlas och lagras av solpanelen, som sitter på Bobs huvudsida. Ljuset aktiveras med en strömbrytare eller kan slås på automatiskt av den integrerade dagsljussensorn. Användningsmöjligheterna är mycket varierande, eftersom Bob enkelt kan tas med tack vare bärhandtaget, ljuset lagras av det uppladdningsbara batteriet och aktiveras separat via strömbrytaren. Lampan har också en USB-anslutning och kan laddas med den medföljande kabeln. - Uppladdningsbart batteri 2 400 mAh - Laddningstid för 100 % via USB-kabel: 4 timmar, via solceller: 10 timmar. - Ljusstyrka med fulladdat batteri: 4,5 timmar
 • Sunshine Flower solcell (Svart)

  Sunshine Flower solcell (Svart)
  Sunshine Flower är en solcellsbelysning som ger en dekorativ belysning med ett blommönster, som skapar en härlig atmosfär i utomhusmiljöer. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Markspetsen kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • LED-solcellsfackla Tecka med sensor, 52 cm, teak

  LED-solcellsfackla Tecka med sensor, 52 cm, teak
  Tecka LED-solbrännare av naturlig teak - integrerad rörelsesensor Det finns många möjliga användningsområden för Tecka LED-solbrännare på fastigheten. Den är utrustad med spikar av rostfritt stål och kan enkelt sättas in i gräsmattan eller mellan växter och buskar. Även kallad marklykta till Beetbegrenzung och belysning av andra snubblingsrisker som trappor och broar mellan gräsmatta och hård mark, erbjuder den soldrivna ficklampan. Den inbyggda rörelsedetektorn tänder belysningen så snart en person närmar sig. Tecka laddas helt enkelt med den solenergi som lagras under dagen eller - om solen inte skiner tillräckligt - via strömförsörjningen via USB-kabel. - dimbar - Bränntid: 5-200 timmar
 • Solcell uggla

  Solcell uggla
  Dekorera med fina solcellslampor.
 • Lindby Maurun LED-solvägglampa, silver

  Lindby Maurun LED-solvägglampa, silver
  Silver LED vägglampa utomhus Maurun med solpanel, cylinderform och 3 ljuslägen Den cylindriska armaturkroppen på LED-solvägglampan Maurun har ett tidlöst utseende och kan integreras i många miljöer. Vägglampan lyser uppåt och nedåt och kan framför allt användas helt oberoende av elnätet, så att den kan användas även på en sluttande tomt som inte är bebyggd, men kanske har en liten trädgårdsstuga och en romantisk miljö. Den separata solpanelen lagrar solens kraft under dagen och omvandlar den till elektricitet, medan lysdioderna ger tillförlitligt ljus på kvällen. På så sätt kan du fortfarande känna igen snubblande faror när det är mörkt och orientera dig på ett säkert sätt. Armaturen kan lysa med låg, medelhög och hög ljusstyrka. Beroende på vad du väljer kan lysdioderna lysa i upp till 15, 20 eller 30 timmar när batteriet är fulladdat.
 • Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini

  Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini
  LED-ljusslinga Globini med 20 delar – drift med gratis solenergi Varmvita lysdioder ljussätter de små kulorna längs den soldrivna ljusslingan Globini med ett behagligt ljus och kan användas som stämningsfull dekoration i trädgården på natten. På dagen laddas batteriet med hjälp av solljuset som sedan används på natten för att få lysdioderna att lysa. I leveransen ingår: solpanel samt batteri.
 • Solcellslykta Runda 15cm, Black

  Solcellslykta Runda 15cm, Black
  Vår fina lykta Runda är en solcellsbelysning gjord av lindad svart PE tråd och ett handtag i metall. Det varmvita ljuset lyser vackert genom tråden och bildar en vacker ljusbild. Lyktan är fin att&hellip:
 • LED-solcellsfackla Tecka sensor, 120 cm, Duratek

  LED-solcellsfackla Tecka sensor, 120 cm, Duratek
  Robust Tecka LED-solbrännare - integrerad rörelsesensor Tecka LED-solbrännare, som kan laddas via en solmodul eller via en USB-kabel via elnätet, är gjord av trä med en Duratek-yta; rutorna i frostat akryl ger det utsända ljuset en mjuk ljuseffekt. Detta skapar en mysig atmosfär överallt där Tecka placeras på fastigheten. Utrustad med en rostfri stålspets som enkelt sätts in i marken. Tecka kan inte bara användas som stämningsbelysning utan också för att belysa fastighetsvägar. Den inbyggda rörelsesensorn slår på belysningen så snart rörelse registreras. Duratek finish: Teak är extremt lätt att sköta. Den borstades först kraftigt för att ge den en strukturerad yta. Efter ett första lager vattentät grundfärg applicerades fem lager grå yta. Denna process skyddar träet från väderpåverkan, UV-strålar och olika fläckar som vin, kaffe eller olja. Den grå färgen understryker samtida chic. Underhåll: Olja inte. Rengör med tvålvatten. - Bränntid: mellan 5 och 200 timmar - kapslingsklass IP55 - dimbar
 • Lindby Jamiel LED-solcellslampa

  Lindby Jamiel LED-solcellslampa
  Dekorativ belysning för trädgården och terrassen - LED-solcellslampa Jamiel En glaskula som lyser försiktigt från insidan utgör hjärtat i den dekorativa JamieL solcellslampa lampa. Den sitter inbäddad i en elegant formad kropp som är mörkgrå. Detta speciella utseende gör Jamiel till ett elegant blickfång på utomhusområdet. Oavsett om den placeras på balkongen, terrassen eller i trädgården, erbjuder solcellslampa alltid mjukt ljus och dekorativ charm samtidigt.
 • Paulmann LED-solcellsvägglampa Soley antracit

  Paulmann LED-solcellsvägglampa Soley antracit
  Futuristisk, självförsörjande LED sol utomhus vägglampa Soley Pulmann har gett sin sensorstyrda LED-utomhusvägglampa Soley en ovanlig design med trattformen som sticker ut framåt och avsmalnar nedåt. Helt oberoende av strömanslutning kan Soley användas som ett orienteringshjälpmedel i entréområdet eller som en ljus accent på fasaden. Energikällan är solljus, som fångas upp under dagen med solmodulen integrerad i toppen, omvandlas till el och matas in i batteriet, som laddas efter 8 timmar. Detta är de tre nedåtriktade LED-belysningspunkterna i upp till 10 timmar med el. En skymningssensor eller en brytare på baksidan används för aktivering. Tack vare rörelsedetektorn byter Soley från en svag orienteringslampa som lyser kontinuerligt på natten till full ljuseffekt så snart människor kommer närmare än 3 m till yttervägglampan.
 • Lindby Abadin soldriven dekorationsbelysning

  Lindby Abadin soldriven dekorationsbelysning
  2-i-1 sol dekorationsbelysning lampa Abadin - kan användas med eller utan jordspets Beroende på hur man önskar, kan den moderna sol dekorationsbelysning Abadin antingen användas som en bordslampa på terrassen eller balkongen eller som en liten trädgård ficklampa i marken tack vare den medföljande jordspett. Oavsett vilken version, den lilla solcellslampa trollar fram ett underbart ljus i utomhusområdet. Tack vare det sfäriska nyansens imponerande mönster skapar Abadin ett vackert spel av ljus och skugga under de sena kvällstimmarna.
 • Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor

  Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally i rostfritt stål med rörelsesensor Höljet till den soldrivna LED-vägglampan Wally är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Lampan sträcker sig i form av en båge från väggen och har en solpanel på ovansidan som laddar batteriet på dagen. På undersidan sitter en transparent diffusor genom vilken ljuset från lysdioderna avges. En rörelsesensor tänder ljuset i 45 sekunder med direkt ljus som skapas på marken, medan en vacker ljuskon skapas på väggen.
 • LED-soldriven ljusslinga Faux Rattan, 10 lampor

  LED-soldriven ljusslinga Faux Rattan, 10 lampor
  10-ljus LED-solcellsljuskedja Faux Rattan i grått Med LED-solcellsljuskedjan Faux Rattan omges sammanlagt tio varmvita lysdioder av dekorativa rottingskuggor i grått, vilket ger helheten ett fantastiskt naturligt och dekorativt utseende. Tack vare solenergi kan ljuskedjan placeras var som helst utomhus, på ett takutsprång, en spaljé eller liknande. - inkl. skymningssensor
 • LED-solcellsdekorlykta Eddy med burskärm

  LED-solcellsdekorlykta Eddy med burskärm
  LED-dekorbelysning Eddy, oavsett om den hänger eller står så är den alltid en höjdpunkt LED-dekorbelysningen Eddy är mycket flexibel. Den kan antingen monteras eller hängas upp på fästet på ovansidan. Skärmen är utformad som en sorts bur och ser mycket modern ut. De graciösa metallstöttor gör att den ser högkvalitativ och robust ut. Ljuskällan är tydligt synbar och har tillverkats i form av en traditionell glödlampa. Ytan är genomskinlig och avger ljuset fritt runt omkring. På översidan, där även fästet sitter, finns solpanelen inbyggd som lampan drivs av. Med skymningssensorn tänds lampan i skymningen och kan lysa i upp till 5 timmar.
 • LED-solcellslampa Casabas med sensor, svart

  LED-solcellslampa Casabas med sensor, svart
  Casabas solcellslampa med integrerad rörelsesensor Casabas LED-utomhusvägglampa ger ljusstyrka oavsett strömanslutning, eftersom den försörjs med energi genom solstrålning. Solpanelen med en lång anslutningskabel, som kan monteras separat från strålkastaren, kan justeras optimalt med solen och laddar det integrerade batteriet under dagen. Så snart det blir mörkt säkerställer en integrerad sensor med justerbar svarsbelysning (2-2 000 lux) att ljuset tänds automatiskt. Räckvidden för sensorn är upp till 9 meter, registreringsvinkel är 140 °. Lampans inkopplingstid kan ställas in i intervallet från 3 till 420 sekunder.
 • Solcellslampa tråd

  Solcellslampa tråd
  Fräsch och modern belysning
 • Sunshine Sweetness solcell (Grå)

  Sunshine Sweetness solcell (Grå)
  Sunshine Sweetness är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Den kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.

Solcellslampor som laddas av solen och dagsljus

Solcellsbelysning krävde tidigare soligt väder, men nu kan solceller av bra kvalitet generera ström så länge det är dagsljus. Solcellen hämtar energi från solstrålarna och lagrar det i ett litet batteri. Från batteriet hämtar lampan energi under den mörka tiden på dygnet.

Hur bra funkar solcellsbelysning på vintern?

Eftersom det kräver dagsljus för laddning är det utomhus vi har denna typ av belysning: i trädgården, på uteplatsen och garageuppfarten.

Här i Sverige, speciellt i de norra delarna, är det väldigt lite solljus på vintern. Solstrålarnas infallsvinkel mot jordytan och tiden då solen är uppe avgör hur mycket energi som kan fångas upp.

Av den anledningen så funkar solcellsbelysning sämre på vintern än på sommaren. Det är ju lite ironiskt med tanke på att det är vintertid som vi vill lysa upp vår omgivning.