Solcellsbelysning

Solcellsbelysning har fått ett stort uppsving på senare tid. Det i takt med trenden att många vill vara självförsörjande eller minska sin elförbrukning. Vi har skapat denna översikt med utbudet av solcellslampor att köpa och använda utomhus.

Populärt inom solcellsbelysning

 • Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Lindby Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa

  Lindby Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa
  Grå LED-utomhusvägglampa Melinda, solardriven Denna LED-utomhusvägglampa består av rostfritt stål och har en tidlös, grå finish Om man vill belysa en vägg utomhus har man i dag inga problem med strömanslutningen. Med en solardriven LED-utomhusvägglampa, som Melinda, kommer frågan inte längre upp. Man behöver bara montera lampan där solarpanelen utsätts för tillräckligt med solljus och sedan har man en tillförlitlig ljuskälla på kvällen, så att man kan orientera sig bra.
 • Lindby Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform

  Lindby Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform
  Klotformad LED-solarlampa Lago med jordspett En lysande kula i trädgården? Eftersom de ser riktigt bra ut, blir trädgårdskulor alltmer populära. Solarlampan Lago behöver inte någon ström alls, eftersom den drivs helt av solenergin. Inuti kulan sitter solarmodulen osynligt inbyggd och sparar solens energi under dagen, förvandlar den till ström och får trädgårdskulan att lysa vid mörkrets inbrott. Med hjälp av ett jordspett kan man fast förankra LED-solarlampan, det är bara att sticka ner jordspettet i m arken så får kulan en säker och väderbeständig position.
 • Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri

  Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri
  Soldriven LED-vägglampa Elliot i tidlös design Den soldrivna LED-vägglampan Elliot passar med sitt moderna, tidlösa utseende till fasader i många olika stilar. Det integrerade batteriet laddas på dagen med hjälp av solens energi och så fort det blir mörkt tänder den integrerade skymningssensorn lampan. Med hjälp av strömbrytaren på lampan kan belysningen släckas efter behag. Ä batteriet fulladdat är den maximala lystiden ca 10 timmar (laddningstid: 12 timmar).
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på solcellsbelysning

 • Lindby Sirita LED-markspettssollampa, 2-pack

  Lindby Sirita LED-markspettssollampa, 2-pack
  LED Earth Spike Solar Lamps Sirita set med två lampor, rostfritt stål Sirita är en solcellslampa som lyser med LED-teknik och har en solcellspanel på toppen som använder solens kraft under dagen för att ladda de integrerade batterierna så att ett mjukt orienteringsljus kan lysa efter mörkrets inbrott utan behov av en strömanslutning. Armaturkroppen är tillverkad av rostfritt stål och har en enkel rund form som lämpar sig för mångsidig användning. Ett opalvitt polykarbonatelement kompletterar armaturens utseende perfekt och ger ett mjukt ljusflöde. LED-solcellslampan med integrerad jordspik erbjuds här i ett praktiskt set med 2 stycken och kan förankras på många ställen i trädgården. Det går att använda två lägen (hög och låg) och beroende på inställningen kan lysdioderna lysa i upp till 18 eller till och med upp till 30 timmar med ett fulladdat batteri.
 • LEDVANCE Endura Style Solar Glow sensor vägglampa

  LEDVANCE Endura Style Solar Glow sensor vägglampa
  Solcellsdriven LED-vägglampa för utomhusbruk Endura Style Solar Glow med sensorstyrning Endura Style Solar Glow vägglampa för utomhusbruk presenterar sig med futuristisk design och modern funktionalitet. Den linsformade kroppen i aluminium med mörkgrå finish är utrustad med varmvita lysdioder på undersidan och en yttre ring. Dessa drivs av det integrerade uppladdningsbara batteriet. Det finns inget behov av en extern strömanslutning eftersom en solcellsmodul är integrerad på toppen. Manuell manövrering via ljusknapp är inte heller nödvändig; dagsljus och rörelsesensor slår på och av armaturen oberoende av varandra. Ljusets varaktighet efter rörelsedetektering: 30 s Rörelsesensor: detektionsvinkel 100°, räckvidd 5 till 10 m Dagsljussensor: detektionströskel 0 till 60 lx
 • Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, 12x18 cm

  Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, 12x18 cm
  Vit LED solcellsvägglampa Wally i kubisk form LED-vägglampan Wally har en integrerad solcellsmodul på toppen och drivs av solenergi. Därför kan armaturen placeras flexibelt utan direkt strömanslutning. Den klara, kubiska designen och den vita färgen ger väggarmaturen ett tidlöst utseende som gör att den passar in i olika miljöer. Den är till exempel lämplig för att belysa balkongen, terrassen eller till och med entrén.
 • LUTEC Solstrålkastare Solsken solpanel sensor 18cm 11W

  LUTEC Solstrålkastare Solsken solpanel sensor 18cm 11W
  Sväng och lutning: Sunshine LED solstrålkastare med separat solpanel, 5000 K, IP54Sunshine LED solstrålkastare, som är skyddad mot stänkvatten, levereras med en separat solpanel och en 5 meter lång anslutningskabel. Ett uppladdningsbart batteri är också integrerat så att Sunshine kan användas oberoende av elnätet.Universella vita lysdioder är installerade och tack vare rörelsesensorn kan den här solväggslampan styras automatiskt. Alternativt kan den ställas in på kontinuerlig drift (upp till 10 timmar med ett fulladdat batteri) eller stängas av via en strömbrytare.Tekniska egenskaper- kan användas oberoende av elnätet tack vare solcellspanelen och det uppladdningsbara batteriet- solcellspanelen levereras separat med en 5 meter lång kabel- lamphuvudet och solcellspanelen kan lutas och svängas. inkl. rörelsesensor (kontinuerlig drift kan ställas in)- sensorns detektionsvinkel: 180 °- sensorns räckvidd: 1 - 18 meter (monteringshöjd 2,5 meter)- skyddad mot stänkvatten (IP54)
 • Solcellsdekoration Festival 19 cm

  Solcellsdekoration Festival 19 cm
  Solcellsdriven risbollslykta i vit polyester. 35cm i diameter och cirka 19cm i höjd. Denna solcellsdekoration är fin att dekorera med i trädgården eller på en balkong. Placera belysningen där solen kan nå panelen under dagen för att få ultimat laddni
 • Näve Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859

  Näve Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Globo Solcellslampa 36819 med RGBW, IP65

  Globo Solcellslampa 36819 med RGBW, IP65
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Les Jardins LED-solcellslampa Osmoz av aluminium, grå

  Les Jardins LED-solcellslampa Osmoz av aluminium, grå
  LED-solcellslampa Osmoz - en modern blickfångare utomhus LED-solcellslampa solljuset Osmoz i aluminium är en mycket iögonfallande och nuvarande belysning på utomhusområdet. Deras speciella, böjda form väcker uppmärksamhet. Ljuskällan, som sitter bakom mjölkt glas och strålar ut sitt varma vita ljus runt, hålls i det övre området. Väglampan manövreras via en solmodul och är därför helt flexibel och oberoende. Tack vare den moderna solmodulen kan tre olika lägen väljas och ställas in: - 1: a läget: Parametrarna energiförbrukning, effektreserv och mörktid övervakas, varvid lysdiodernas ljusstyrka är orienterad så att de kan förbli påslagen hela natten. - Andra läget: Rörelsesensorn är påslagen och tänds automatiskt i skymningen så snart den upptäcker rörelse. - Tredje läget: Lampan är permanent tänd och kan brinna i upp till 5 timmar när den är fulladdad. Ljusintensiteten kan justeras individuellt, varigenom ljusvaraktigheten kan förlängas till upp till 200 timmar. Rörelsesensorn är avstängd. - Sensorområde: 6 m, detektionsområde: 120 °
 • Nordlux Solcellslampa Temple To-Go, zink, höjd 30 cm

  Nordlux Solcellslampa Temple To-Go, zink, höjd 30 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading Solcells-Pollare Flame Svart

  Star Trading Solcells-Pollare Flame Svart
  Flame är en solcellsdriven pollare och lyser likt en lykta med dess flammande ljus. Flame kan du placera längs med en gång i trädgården eller i en rabatt och den ger ett stämmningsskapande ljus i&hellip:
 • Sigor Uppladdningsbar LED-solcellslampa Nusolar antracit, höjd 34cm

  Sigor Uppladdningsbar LED-solcellslampa Nusolar antracit, höjd 34cm
  Självförsörjande LED-solcellslampa Nusolar för gång- och uteplatsbelysning, med sensor Denna LED-batterisolcellslampa Nusolar är utrustad med en högpresterande solpanel och passar perfekt som gångbelysning och för orientering utomhus. Den levereras med jordspett, men kan även skruvas fast i marken med det medföljande monteringsmaterialet. Det stämningsfulla ljuset och den helt självförsörjande driften gör den till ett flexibelt och attraktivt belysningselement för trädgården, där den tack vare IP54 även tål regnskurar. En högkvalitativ solpanel och intelligenta sensorer ger ett diskret ljus på natten som lyser starkt när man närmar sig. Under dagen stänger Nusolar av sig själv och laddas automatiskt upp av solljuset för nästa användning. Den stora strålningsytan på 74° hjälper alltid till att hitta rätt - Ljustid: 25 h vid 15 % ljusstyrka och 3 h vid 100 % ljusstyrka Tack vare den integrerade skymnings- och rörelsesensorn tänds sollampan automatiskt med 15 % ljusstyrka i skymningen. När man närmar sig dimmas ljuset upp till 100%. Rörelsesensor: - Registreringsområde 6 m - Ljuseffekt 100%, efter 30 sekunder utan rörelse ljuseffekt 15% - Registreringsvinkel 120°
 • Lindby Solarutomhusvägglampa Sumaya, rostfritt stål, LED

  Lindby Solarutomhusvägglampa Sumaya, rostfritt stål, LED
  Solcellsdriven LED-vägglampa för utomhusbruk Sumaya med hölje i rostfritt stål Sumaya är mycket praktisk för utomhusbruk. Särskilt de platser där det inte finns någon elektricitet men gott om solljus är idealiska för användning av en vägglampa med solcellsbelysning för utomhusbruk. I Sumaya är solpanelen placerad på ovansidan och på insidan finns en reflektor för vackra ljusreflektioner. Sammantaget är Sumaya LED solväggsarmatur för utomhusbruk en attraktiv ljuskälla för utomhusbruk som ger en bra orientering.
 • Näve Dekorativ solcellslampa Fjäril, markspett, RGB-LED

  Näve Dekorativ solcellslampa Fjäril, markspett, RGB-LED
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lindby LED marklykta Jalisa, solarteknik och sensor

  Lindby LED marklykta Jalisa, solarteknik och sensor
  Solardriven LED marklykta Jalisa av rostfritt stål, inbyggd sensor Jalisa passar bra till en modern miljö och är i sig en attraktiv utomhuslampa. Särskilt bör framhävas ljusverkan, som ser mycket effektfull ut, tack vare den stegformade reflektorn med silverglänsande yta. Den integrerade sensorn ökar LED-solar-sockellampans funktionalitet, som är praktisk för gården och trädgården. Grundläggande lyser Jalisa även när ingen är i närheten av lampan, men då bara med 75 lumen. Först när rörelsesensorn registrerar en person, ökas ljusstyrkan i c:a 25 sekunder till full styrka. Data för rörelsesensorn - räckvidd 2–6 m - avkänningsvinkel 90°
 • Nordlux LED-solcellsdriven utomhusvägglampa Justina, svart, sensor, metall

  Nordlux LED-solcellsdriven utomhusvägglampa Justina, svart, sensor, metall
  LED utomhusvägglampa Justina med sensorstyrning, solcellsmodul och uppladdningsbart batteri Justina är en autonom utomhusvägglampa när det gäller energiförsörjning och styrning. Den runda metallskärmen är utrustad med en varmvit LED-ljuskälla som lyser nedåt. Solcellsmodulen är placerad på skärmen och driver det integrerade uppladdningsbara batteriet under dagen. Det rektangulära väggfästet har en rörelse- och dagsljussensor som aktiverar utomhuslampan i mörker och när rörelse upptäcks - Sensor: PIR-rörelsedetektor, räckvidd 5 till 8 m, detekteringsvinkel 100°, ljusfördröjningstid 45 s, aktivering vid mindre än 7 lx omgivande ljusstyrka, inaktivitet vid över 50 lx - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 35 °C - Rekommenderad monteringshöjd 1,8 till 2 m - Design av Says Who (Danmark)
 • Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, 12x12 cm

  Newgarden Wally LED-solcellsvägglampa, 12x12 cm
  Corner LED Solar Wall Light Wally med rörelse- och skymningssensor LED-vägglampan Wally övertygar med sin kubformade design som tillsammans med den vita färgen ger den ett tidlöst utseende. Den kan användas på balkongen, terrassen eller i entrén. En fyrkantig solcellsmodul är placerad på armaturens överdel och omvandlar solljuset till energi. Därför behövs ingen direkt strömanslutning för att använda vägglampan, så den kan placeras flexibelt. Armaturen tänds automatiskt så snart den upptäcker rörelse i närheten och skymningen börjar. - Laddningstid 4-8 timmar - Ljusets varaktighet upp till 20 timmar
 • FH Lighting LED-solcellsbordslampa Bari, RGB färgförändring

  FH Lighting LED-solcellsbordslampa Bari, RGB färgförändring
  LED-solbordslampa Bari med dimmer och RGB-färgväxlare På toppen av LED-bordslampan Bari sitter en solcellsmodul som lagrar solenergi och får den inbyggda LED-lampan att lysa. Lampan är tillverkad av vit plast och har en brun bärrem. Den har också IP44-skydd och är därför idealisk för utomhusbruk. Bordslampans ljusstyrka kan justeras i tre steg (30 % - 60 % - 100 %). Bari har också en RGB-färgväxlingsfunktion med sju färgnivåer. Funktionerna kan väljas med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Lindby Yonca LED solcellslampa 27,5 cm koppar

  Lindby Yonca LED solcellslampa 27,5 cm koppar
  Mångsidig dekorativ Yonca LED-solcellslampa i grå och koppar färgskala En elegant utomhusmiljö drar nytta av en lika attraktiv dekorativ lampa som genererar lämplig accentbelysning. Dekorationslampan Yonca LED solar är tillverkad av järn och plast och har en imponerande färgkontrast mellan grått och koppar. Inuti sitter en glaskula med fast installerade LED-lampor som avger ett varmvitt ljus. Kopparfärgen inuti lampan intensifierar detta ljus och ger den en attraktiv glöd. Tekniska data - Solpanel: Polykristallin - Drifttid 6h - 1,2V 300 mAh batteri
 • Solcellsdekoration Sandy 23 cm

  Solcellsdekoration Sandy 23 cm
  Sandy med solcellsbelysning är en dekoration i form av en svamp gjord av sandsten. Den lyser med ett varmvitt sken och är fin att placera i din trädgård eller på en balkong. Själva paneldelen sitter med ca. 70 cm kabel från dekorationen, detta gör de
 • Star Trading Solcells Pollare Cordoba

  Star Trading Solcells Pollare Cordoba
  Solcells Pollare Cordoba från Star Trading Höjd 40 cm Bredd/längd 7,8 cm Djup (cm): 7,8 cm Ljusfärg Varmvit Antal lampor 1 st Lumen 20 Typ av ljuskälla LED Färg Rostfritt stål Material Rostfritt&hellip:
 • Philips Tyla solutomhusvägglampa, sensor, A-Label

  Philips Tyla solutomhusvägglampa, sensor, A-Label
  LED-vägglampa Tyla för utomhusbruk med solcellsmodul, uppladdningsbart batteri och sensorstyrningUtomhus och tekniskt är vägglampan Tyla för utomhusbruk en absolut modern ljuskälla som kan drivas utan ledningar. Den är tillverkad i aluminium med antracitfärgad finish och är uppdelad i ett väggfäste med sensor och en skärm med en integrerad solcellsmodul i toppen och en diffusor i botten. Den inbyggda, varmvita LED-modulen med A-märkning övertygar med bästa energieffektivitet (210 lumen per watt). I mörker växlar skymningsfunktionen armaturen till grundljus (20 es maximal ljusstyrka); om rörelser registreras aktiveras den fulla ljusstyrkan Skyddsklass: IP44- Rekommenderad monteringshöjd max. 2,5 m- Rörelsesensor: räckvidd max. 10 m, detektionsvinkel 120°- Skymningströskel justerbar från 30 till 200 lx- Uppföljningstid för rörelsedetektering justerbar från 10 s till 1 min- Tre driftlägen: avstängd, endast på efter rörelsedetektering, dubbla ljusstyrkor med grundljus- Batteri utbytbart (demontering krävs)
 • Lindby Tjaden LED-dekorsolcellslykta, mässing

  Lindby Tjaden LED-dekorsolcellslykta, mässing
  LED deco solcellslampa Tjaden i gammal mässing med vit insida - marockanskt mönster Denna deco solcellslampa är en riktig höjdpunkt med en fantastisk ljuseffekt i utomhusområdet, eftersom lampskärmen har utformats på ett särskilt konstnärligt sätt och har många små ljusuttag som tillsammans skapar ett orientaliskt mönster och ett fantastiskt spel av skuggor och ljus. Den yttre sidan av skärmen i gammal mässing har en viss antik touch, medan den vita insidan står för en mysig utstrålning. Lampan kan lysa i upp till 8 timmar när batteriet är fulladdat. I trädgården och på terrassen ger Tjaden en distinkt känsla och den rätta stämningen för alla varma sommarkvällar som du vill tillbringa utomhus
 • Pauleen Sunshine Charm LED-solcellslampa blå

  Pauleen Sunshine Charm LED-solcellslampa blå
  Mörkblå LED-dekorationslykta Sunshine Charm med solcellsmodul och uppladdningsbart batteri för utomhusbruk LED-solcellslyktan Sunshine Charm av vit Tyvek® polyetenfleece är en riktig höjdare för utomhusbruk. Genom att skapa en perfekt scen i trädgården ger den hemmet en speciell charm. Under dagen smälter den harmoniskt in i den naturliga omgivningen och på natten skapar den vackra ljuseffekter. Handtaget gör det enkelt att hänga den dekorativa armaturen i träd eller på trädkronor. Tack vare ett extra kortare fäste är det också möjligt att hänga den på markspikar eller på stolpar för promenader med barnen på hösten. Med sitt mjuka ljus skapar Sunshine Charm en behaglig stämning och inbjuder till att dröja sig kvar. Sollyktan är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som laddas av en solcellsmodul på toppen under dagen. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset räcker i upp till 6 timmar per laddning. Stänksäker enligt IP44.
 • Paulmann 78897 solcell LED-list 3 meter, RGB

  Paulmann 78897 solcell LED-list 3 meter, RGB
  Solar LED Strip 78897 med skymningssensor, solpanel och uppladdningsbart batteri Den tre meter långa LED-strängen skapar en mysig atmosfär på balkongen eller terrassen eller till och med i trädgården, långt från en elanslutning, eftersom den drivs av solen. Den externa solpanelen kan enkelt kopplas in i marken eller i en hink och riktas perfekt mot solen. Remsan kan kortas av på de markerade punkterna. Den är utrustad med varmvita lysdioder och baksidan är självhäftande för enkel installation. Skymningssensorn slår på lampan automatiskt när det blir mörkt. Beroende på mängden solljus är laddningstiden 4-6 timmar, och när den är fulladdad lyser den i 3 timmar.
 • Star Trading 482-91 Pollare Valletta

  Star Trading 482-91 Pollare Valletta
  Solcellsbelysning 482-91 Pollare Valletta Star Trading En ljus idé för din trädgårdTänk dig en pollare som inte bara lyser upp din väg hemma utan också hjä
 • Philips LED-solcellsbelysning för utomhusvägg Fyce

  Philips LED-solcellsbelysning för utomhusvägg Fyce
  Fyce LED solar outdoor wall light: modern belysning för utomhusområden Fyce LED solar outdoor wall light kombinerar modern design med effektiviteten hos integrerad LED-teknik. Denna utomhuslampa är inte bara ett blickfång för alla fasader, utan också ett tecken på medveten användning av resurser tack vare användningen av solenergi. Med sin moderna stil passar armaturen perfekt in i modern arkitektur och erbjuder samtidigt en energibesparande belysningslösning för utomhusområden. Den integrerade LED-ljuskällan ger en långvarig och tillförlitlig belysning som tack vare sin solcellsfunktion är oberoende av externa strömkällor.
 • Globo LED-solcellslampa 33648 med prydnadsstansningar

  Globo LED-solcellslampa 33648 med prydnadsstansningar
  LED-solbelysning med attraktiva dekorativa stansar Den här vackra solcellslampan kan användas flexibelt i hela utomhusområdet tack vare sina monteringsalternativ. Med stativet gör den en bra figur, särskilt på bord, medan markspetsen gör att den kan placeras direkt i trädgården eller rabatten. Den lilla solcellsmodulen med det uppladdningsbara batteriet är placerad på toppen av skärmen. Det är därför inte nödvändigt att använda en extern strömkälla. På kvällen ger solcellslampan ett behagligt varmt ljus, och de dekorativa perforeringarna på lampskärmen skapar också ett vackert, iögonfallande ljusmönster. Ljuset räcker i 6-8 timmar.
 • Les Jardins Teckinox LED solcellslanternin, teak/stål, 65,5 cm

  Les Jardins Teckinox LED solcellslanternin, teak/stål, 65,5 cm
  Teckinox LED-sollykta: laddningsbar via solmodul eller via USB-kabel Teckinox LED-sollykta presenterar sig i en modern design med en naturlig känsla: Den är gjord av rostfritt stål och naturlig teak och dess raka form gör den tidlös chic. Energibesparande och kostnadsfritt kan den laddas via den integrerade solmodulen när det är tillräckligt med solsken. Under den kallare årstiden, när solen inte skiner så ofta, kan den laddas via en USB-kabel och strömförsörjningen. Den mobila lyktan är lämplig för många belysningssituationer: t.ex. B. på terrassen, vid entrétrappan, bredvid ytterdörren eller på balkongbordet. - Integrerad rörelsesensor - dimbar - Bränntid: 5-200 timmar
 • Nordlux Saulio LED solcellsbordslampa, olivgrön, IP44, aluminium, USB,

  Nordlux Saulio LED solcellsbordslampa, olivgrön, IP44, aluminium, USB,
  Saulio LED-bordslampa med uppladdningsbart batteri, solpanel och dagsljussensor Saulio LED-bordslampa är en praktisk, mobil ljuskälla som inte bara imponerar inomhus, utan även på uteplatsen, i trädgården eller när du campar. Saulio är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som kan laddas via en USB-C-ingång (USB-kabel för torra inomhusutrymmen ingår) eller via solpanelen på baksidan av lamphuvudet. Den senare kan roteras 360° vertikalt i aluminiumramen så att den varmvita LED-ljuskällan på framsidan kan riktas in efter behov. LED-bordslampan kan dimmas i tre steg genom att trycka flera gånger på strömbrytaren - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 35 °C - Särskilt flexibel: batteridrift, laddningsbar via kabel eller solljus - Design by Says Who
 • Star Trading Solcells-Spotlight Rocky Ip44 Varmvit

  Star Trading Solcells-Spotlight Rocky Ip44 Varmvit
  Rocky Solcellslampa från Star Trading Allmän information: Material: Keramik Färg: Grå Beskrivning: Solcellslampa Godkänd för utomhusbruk: Ja Kapslingsklass: IP44 Mått: Höjd 8 cm Bredd/Längd 11&hellip:
 • Pr Home Halvar Bordslampa/Utomhus Solcell/Usb Rosa Ip44

  Pr Home Halvar Bordslampa/Utomhus Solcell/Usb Rosa Ip44
  Halvar Bordslampa Solcell /USB från PR home Allmän information: Material: Metall Färg: Rosa Beskrivning: Solcellslampa Dimmer: trestegs dimmer Godkänd för utomhusbruk: Ja Mått: Höjd 30 cm Bredd&hellip:
 • Star Trading 481-06 Ljusslinga Partaj

  Star Trading 481-06 Ljusslinga Partaj
  Solcellsbelysning 481-06 Ljusslinga Partaj Star Trading Skapa en stämningsfull sommarkvällDenna solcellsljusslinga från Star Trading är det perfekta tillskottet för att sk
 • Solcellsbelysning, vägg Wally Frost 14 cm

  Solcellsbelysning, vägg Wally Frost 14 cm
  Wally frost är en vägglampa som drivs av solceller. Det finns två val för vilken typ av ljus du vill att den ska lysa med, on1 lyser med ett dagsljusljus, on2 med ett varmvitt sken. Den frostade ytan gör skenet behagligt. Den är fin att placera på en
 • Solcells vägglykta Wally Cube

  Solcells vägglykta Wally Cube
  Väggbelysning i modern design, där solen laddar batteriet under dagen och lyser med 20 Lumen i mörkret. Ljusfärg varmvit. Bredd 10 cm, höjd 10 cm och djup 10 cm. Ljuskälla ingår samt 1 styck batteri ingår till ljusrelät. Medellivslängd ca 5000 timmar
 • Star Trading 479-16 Jamjar

  Star Trading 479-16 Jamjar
  Solcellslykta Jamjar Star Trading Med Star Trading solcellslykta Jamjar kan du skapa en stämningsfull atmosfär i din trädgård eller på din balkong. Det varma och mysig
 • Paulmann Domenic LED solcellsinfälld golvlampa 8x8cm

  Paulmann Domenic LED solcellsinfälld golvlampa 8x8cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Näve LED-solcellsbordslampa Emmi CCT laddningsbar, vit

  Näve LED-solcellsbordslampa Emmi CCT laddningsbar, vit
  Emmi LED bordslampa, solcellsdriven och laddningsbar via USB-C Emmi är en trendig solcellsdriven bordslampa för utomhusbruk som kan växlas till en av tre ljusfärger och dimmas med den integrerade tryckknappen i basen. På dagar med lite solljus kan den också laddas inom 3 timmar med den ca 100 cm långa USB-C-laddningskabeln från en powerbank eller med en adapter (ingår ej) från ett uttag. Med ett fulladdat batteri är belysningstiden upp till 6 timmar beroende på inställning - inkl. 2 x Li-Ion-batteri 1 800 mAh 3,7 V - ljusvinkel 120° - dimbar via touchsensor - ljusfärger varmvit, universalvit, dagsljus - kapslingsklass IP44
 • Lindby Maurun LED-solcellsvägglampa, antracit

  Lindby Maurun LED-solcellsvägglampa, antracit
  Cylindrisk LED-vägglampa för utomhusbruk Maurun med solpanel, antracit Maurun är en ljusdispenser för utomhusbruk som kan drivas utan elanslutning eftersom en separat solpanel använder solens kraft för att generera elektricitet. Själva LED-solvägglampan har en cylinderform och är därför visuellt ganska neutral och tidlös. Detsamma gäller den antracitfärgade ytan. Ljuset avges både uppåt och nedåt och är behagligt ljust och ger en bra orientering i utomhusområdet, varvid armaturen också kan placeras bra på områden som ligger långt från elanslutning, till exempel vid en stuga på den romantiska trädgårdstomten. Maurun kan användas i tre ljusstyrkor, med hög, medelhög eller låg ljusstyrka. Den lyser sedan i upp till 15, 20 eller 30 timmar när batteriet är fulladdat
 • Pauleen Sunshine Temptation LED-solcellslampa 23 cm

  Pauleen Sunshine Temptation LED-solcellslampa 23 cm
  LED-sollyktor av metall: Sunshine TemptationSunshine Temptation är en praktisk och visuellt mycket tilltalande sollykta som kan ge mysiga ljusaccenter i trädgården och på terrassen under kvällstimmarna, förutsatt att den har kunnat ladda sina batterier under dagen med solljus. Ljustid: upp till 6 timmar.
 • Globo Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå

  Globo Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå
  En trana i trädgården – soldriven LED-dekorationslampa 33216 Den soldrivna LED-dekorationslampan 33216 är ett blickfång i trädgården och har formen av en trana. Den är helt grå och har en yta som ser antik ut för ett naturligt utseende. Den lyser i upp till 6 timmar, när batteriet är fulladdat. Det integrerade NiMH 300 mAh-batteri lagrar solenergin och avger sedan varmvitt ljus via den integrerade LED-ljuskällan i omgivningen. På så sätt lyser tranans fjäderdräkt och sörjer för stämningsfull belysning.
 • Nordlux LED-solcellsgånglampa Rica Round, rund

  Nordlux LED-solcellsgånglampa Rica Round, rund
  LED Solar Path Light Rica Round med markspik Den svarta, fyrkantiga pelaren har ett runt huvud som pekar nedåt. Med markspetsen kan pollarlampan monteras nästan var som helst i trädgården. Förutsättningen är bra solljus som solpanelen omvandlar till ljusenergi. Sensorn tänder ljuset endast när den upptäcker rörelse. Rica Round är därför perfekt lämpad för att ge orienteringsljus för stigar eller uppfarter och inspirerar utan strömförsörjning. - Batteri 2 200 mAh - Sensorn känner av rörelser inom en radie på 8 meter och en vinkel på 100°.
 • LUTEC LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor

  LUTEC LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor
  LED-solvägglampa Try med rörelsesensor Try vägglampa för utomhusbruk har flera användbara funktioner: LED-vägglampan är utrustad med solceller på toppen. Det integrerade uppladdningsbara batteriet laddas med hjälp av solstrålning och skapar på så sätt belysning utan elektricitet. Dessutom möjliggör rörelsedetektorn automatisk ljusstyrning när rörelse upptäcks. En omkopplare gör det också möjligt att välja mellan fyra lägen. I DIM-läget t.ex. är ljuset starkt dämpat och starkt ljus när rörelse upptäcks. Tekniska data / funktioner: - integrerad monokristallin solpanel och integrerat Li-ion-batteri 1 x 1 500 mAh, 3.7 volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: ljuset är starkt dämpat, starkt lysande vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: ljuset är helt avstängt) - rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till en räckvidd på 10 meter - detektionsvinkel 120 °
 • Les Jardins Teckalu solcellslampa, Duratek/vit, 36,5 cm

  Les Jardins Teckalu solcellslampa, Duratek/vit, 36,5 cm
  Modern designad LED-sollykta Teckalu med rörelsedetektor Förutom sitt moderna utseende erbjuder Teckalu LED-sollykta många funktioner som gör den till ett dekorativt och samtidigt mycket funktionellt belysningstillbehör för fastigheten. Vare sig det är på terrassen, på gården, som lampa intill husets ingång eller framför husvagnen: Teckalu är en energieffektiv och dekorativ ljuskälla. Eftersom en rörelsedetekteringssensor är installerad tänds ljuset bara när det behövs. Teckalu kan lysa i upp till 200 timmar. Laddningsalternativen är antingen laddning via solmodulen eller laddning via elnätet via USB-kabel. Tillverkad av extruderad, pulverlackerad aluminium och Duratek. Duratek: Teak är extremt lätt att ta hand om. Den borstades först kraftigt för att ge den en strukturerad yta. Efter ett första lager vattentät grundfärg applicerades fem lager grå yta. Denna process skyddar träet från väderpåverkan, UV-strålar och olika fläckar som vin, kaffe eller olja. Den grå färgen understryker samtida chic. Underhåll: Olja inte. Rengör med tvålvatten. - dimbar - kapslingsklass IP55 (dammtät och skyddad mot vattenstrålar)
 • Globo LED-vägglampa solcell 36480 med rörelsesensor

  Globo LED-vägglampa solcell 36480 med rörelsesensor
  LED-solvägglampa med inbyggd rörelsesensor LED-solarmaturen är idealisk för montering på entréns yttervägg. Tack vare den integrerade sensorn upptäcker den rörelser i en vinkel på 90° och inom ett område på 2-6 meter runt ljuset. Solmodulen på toppen lagrar solenergi under dagen och tänder de inbyggda lysdioderna så snart det blir mörkt och rörelser upptäcks. Vägglampan tänds och släcks med hjälp av en strömbrytare. När batteriet är fulladdat ger det upp till åtta timmars ljus.
 • Paulmann soldriven trappbelysning Dayton

  Paulmann soldriven trappbelysning Dayton
  Soldriven trappbelysning Dayton med LED-ljus Säker belysning på trappan är inte nödvändigtvis avhängig av en elanslutning. Säker trappbelysning har aldrig varit lättare än med den soldrivna LED-trappbelysningen Dayton. På dagen laddas batteriet med hjälp av solen. Vid mörkrets inbrott används den lagrade energi för att tända lampan med hjälp av den integrerade skymningsbrytaren. - med strömbrytare - lystid: ca 8 timmar (efter 12 timmars laddning)
 • Newgarden Paquita Farola solcellslampa för stolpe

  Newgarden Paquita Farola solcellslampa för stolpe
  Solcellsdriven stolplampa Paquita Farola av stål och polyeten Den soldrivna LED-stolplampan Paquita kan placeras var som helst på tomten, eftersom den inte kräver någon anslutning, men ändå ger stark belysning - till nollkostnad. Stolplampan är tillverkad av stål samt väder- och UV-beständig polyeten och har en modern design med en attraktiv färgkombination av antracitfärgad stolpe och genomskinlig vit skärm. Den är skyddad mot yttre påverkan med en hög kapslingsklass IP65. En polykristallin solpanel sitter högst upp på den breda skärmen och laddar de integrerade uppladdningsbara batterierna under dagen i solljus så att de, beroende på inställning, ger säker belysning för gångvägar, uppfarter etc. under en lång tidsperiod när mörkret faller. Ljuset är utrustat med en skymningssensor och en rörelsedetektor. Med den medföljande fjärrkontrollen kan man välja mellan kontinuerligt ljus, nattljusfunktion eller drift via rörelsedetektorn och automatisk tändning via skymningssensorn. I kombination med andra solcellslampor i serien kan du säkerställa en komplett utomhusbelysning utan energikostnader och skapa en modern atmosfär - inkl. uppladdningsbart batteri 6 x 2 600 mAh litiumjon - ljustid 8 till 50 timmar beroende på inställning och batteriets laddningsnivå
 • Gelia Furuliden Vägglampa Svart Solcell Ip44

  Gelia Furuliden Vägglampa Svart Solcell Ip44
  Furuliden solcellslampa för vägg från Gelia Höjd 20,6 cm Bredd/längd 22 cm Djup 25 cm Ljusfärg Varmvit - 3000K Antal lampor 1 st Lumen 20 Typ av ljuskälla LED E27 Färg Svart Spänning 3 Volt IP-klass&hellip:
 • Les Jardins LED-solcellslampa Borne med sensor, 45 cm, grå

  Les Jardins LED-solcellslampa Borne med sensor, 45 cm, grå
  Solcellsdriven LED-pedestalbelysning Borne Den moderna designen med rena linjer utmärker den här LED-fotarmaturen visuellt och gör den till ett armaturelement som kan kombineras med många fastighetsstilar. Borne utmärker sig funktionellt genom att den kan användas utan att det finns en strömanslutning inom räckhåll. Det uppladdningsbara batteriet laddas av solenergi under dagen och använder den lagrade energin för att tända LED-ljuskällan så snart det blir mörkt. Den inbyggda rörelsesensorn tänder ljuset bara när det behövs. Belysningstiden är mellan 5 och 200 timmar. - tillverkad av extruderad, pulverlackerad aluminium med robust finish - dimbar - kan också laddas via USB-kabel - skyddsklass IP55
 • Star Trading 482-03 Solcellsdekoration Fest

  Star Trading 482-03 Solcellsdekoration Fest
  482-03 Solcellsdekoration Festival Star Trading Solcellsdekoration Festival från Star Trading är den perfekta prydnaden för att skapa en inbjudande och mysig stämning i din tr&au
 • Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

  Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading 480-85 3-p Roma

  Star Trading 480-85 3-p Roma
  Solcellspollare Roma 3-pack Star Trading Letar du efter ett stilfullt och miljövänligt sätt att belysa din trädgård eller dina krukväxter? Sök inte längre &
 • Globo Rund soldriven marklykta Valea i rostfritt stål

  Globo Rund soldriven marklykta Valea i rostfritt stål
  Kompakt soldriven marklykta Valea i 3-pack Kombinationen av lamphuvudets satinerade yta med ädel, metallisk glans och en vit diffusor i plast skapar ett enhetligt, tidlöst och modernt utseende. Solarlampan Valea är utvecklad för utomhusbruk och väderbeständig. Solpanelen laddar batteriet under dagen, där en full laddning ger belysning i ca åtta timmar. Denna LED-lampa kan installeras på två sätt: Å ena sidan kan den monteras med hjälp av markspettet för att stå extra stabilt, å andra sidan kan den bara ställas upp. I trädgården kan marklyktan Valea användas på olika sätt. Denna utomhuslampa är perfekt lämplig för montering nära marken och därmed perfekt för att belysa stigar i trädgården. Dessutom kan lampan framhävas som effektfull inramning av trädgårdsdammen eller som lysande höjdpunkt på terrassen.

Solcellslampor som laddas av solen och dagsljus

Solcellsbelysning krävde tidigare soligt väder, men nu kan solceller av bra kvalitet generera ström så länge det är dagsljus. Solcellen hämtar energi från solstrålarna och lagrar det i ett litet batteri. Från batteriet hämtar solarlampan energi under den mörka tiden på dygnet.

Hur bra funkar solcellsbelysning på vintern?

Eftersom det kräver dagsljus för laddning är det utomhus vi har denna typ av belysning: i trädgården, på uteplatsen och garageuppfarten.

Här i Sverige, speciellt i de norra delarna, är det väldigt lite solljus på vintern. Solstrålarnas infallsvinkel mot jordytan och tiden då solen är uppe avgör hur mycket energi som kan fångas upp.

Av den anledningen så funkar solcellsbelysning sämre på vintern än på sommaren. Det är ju lite ironiskt med tanke på att det är vintertid som vi vill lysa upp vår omgivning.