Solcellsbelysning

Solcellsbelysning har fått ett stort uppsving på senare tid. Det i takt med trenden att många vill vara självförsörjande eller minska sin elförbrukning. Vi har skapat denna översikt med utbudet av solcellslampor att köpa och använda utomhus.

Populärt inom solcellsbelysning

 • LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa

  Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa
  Grå LED-utomhusvägglampa Melinda, solardriven Denna LED-utomhusvägglampa består av rostfritt stål och har en tidlös, grå finish Om man vill belysa en vägg utomhus har man i dag inga problem med strömanslutningen. Med en solardriven LED-utomhusvägglampa, som Melinda, kommer frågan inte längre upp. Man behöver bara montera lampan där solarpanelen utsätts för tillräckligt med solljus och sedan har man en tillförlitlig ljuskälla på kvällen, så att man kan orientera sig bra.
 • Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform

  Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform
  Klotformad LED-solarlampa Lago med jordspett En lysande kula i trädgården? Eftersom de ser riktigt bra ut, blir trädgårdskulor alltmer populära. Solarlampan Lago behöver inte någon ström alls, eftersom den drivs helt av solenergin. Inuti kulan sitter solarmodulen osynligt inbyggd och sparar solens energi under dagen, förvandlar den till ström och får trädgårdskulan att lysa vid mörkrets inbrott. Med hjälp av ett jordspett kan man fast förankra LED-solarlampan, det är bara att sticka ner jordspettet i m arken så får kulan en säker och väderbeständig position.
 • Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri

  Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri
  Soldriven LED-vägglampa Elliot i tidlös design Den soldrivna LED-vägglampan Elliot passar med sitt moderna, tidlösa utseende till fasader i många olika stilar. Det integrerade batteriet laddas på dagen med hjälp av solens energi och så fort det blir mörkt tänder den integrerade skymningssensorn lampan. Med hjälp av strömbrytaren på lampan kan belysningen släckas efter behag. Ä batteriet fulladdat är den maximala lystiden ca 10 timmar (laddningstid: 12 timmar).

Fler tips på solcellsbelysning

 • LED-lyktstolpe soldriven Victoriana 365

  LED-lyktstolpe soldriven Victoriana 365
  Klassisk LED-stolplampa Victoriana med solcellsmodul Victoriana är en solcellsdriven LED-stolplampa som med sin klassiska design ger stilfulla accenter till alla utomhusområden. Lampskärmen innehåller en solcellsmodul som matar in solenergi till batteriet under dagen för att ge lysdioderna ström på natten. Ljusstyrkan anpassas automatiskt till laddningstillståndet och den integrerade skymningssensorn ser till att lampan tänds och släcks självständigt. - anpassar ljusstyrkan automatiskt till laddningstillståndet - inkl. skymningssensor - ger ljus 365 dagar om året
 • Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack

  Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack
  2-pack LED-solarlampa Jannik LED-solarlampan Jannik i 2-pack skapar en attraktiv möjlighet att dekorera den privata trädgården med stämningsfull belysning. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan förse LED-lamporna med ström på natten. Batterier och solarpanel ingår i leverans. Inklusive jordankare. - 1 x LED per lampa - Ljusnyans: dagsljus - Batteri: 1 x AA, 1,2 V, 600 mAh Ni-MH per lampa - Ljustid: max. 6 timmar. - Skyddsklass: IP44 (stänkvattenskyddad)
 • LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett

  LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett
  Praktisk vägbelysning i 3-pack – LED-solcellslampa Lawnlight LED-solcellslampan Lawnlights robust hölje i rostfritt stål skyddar solpanelen och lysdioderna mot alla sorters väder. Lampan passar utmärkt för att markera avgränsningar i trädgården och på tomten. Det diskreta ljuset bländar inte, men ger tillräcklig belysning. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen. På dagen laddas det och i mörkret förser det lysdioderna med energi. Det autonoma systemet styrs med hjälp av en skymningssensor.
 • LED-utomhus dekorationsbelysning 36520 solcell

  LED-utomhus dekorationsbelysning 36520 solcell
  Globo led-utomhus dekorationsbelysning 36520 solcell, metall, glas, 0.06 W, L: 37.5 cm, B: 13.5 cm, H: 45 cm
 • Vigo Solcell 2-pack (Vit)

  Vigo Solcell 2-pack (Vit)
  Vigo är en vacker solcellsbelysning som ger ett kallvitt och inbjudande ljus i trädgården. Den drivs av solenergi och börjar lysa när mörkret fallet. Vigo ger möjligheten att dekorera trädgården på ett enkelt, praktiskt och miljövänligt vis. Den levereras även med ett spett som gör att den är lätt att fästa och står stabilt på sin plats i alla väder. Levereras i ett 2-pack.2st laddningsbara AA-batterier ingår.
 • Pauleen Sunshine Cheer LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Cheer LED-solcellslampa
  LED Solar Lantern Sunshine Cheer - svart på utsidan, guld på insidan Sunshine Cheer solcellslampan ger underbara ljuseffekter till långa sommarnätter. Solcellslampan laddas under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Sunshine Cheer skapar en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Den svarta solcellslampan av högkvalitativ metall inspirerar med en intressant struktur genom vilken ljusstrålarna tränger ut till utsidan. Den gyllene invändiga beläggningen ger ett extra vackert, varmt ljus. Med handtaget kan lampan också enkelt hängas upp i träd eller på tak. Solcellslampor kräver ingen montering eller kablar och har ett utbytbart batteri.
 • Bellota LED-solcellslampa, 2 lampor

  Bellota LED-solcellslampa, 2 lampor
  LED-solbelysningen Bellota består av en smal svart ram från vilken två hasselnötsformade skärmar hänger. De innehåller LED-ljuskällan och avger det varma ljuset utan att blända utåt. Bellota drivs av solenergi och har även en jordspik så att den kan placeras flexibelt var som helst utomhus. När mörkret faller slår ljuset på automatiskt. - inkl. skymningssensor - ljusstyrka ca 6 timmar
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
  Näve dekorativ led-solcellslampa 5146408 8-pack LED-solcellslampa, rostfritt stål, akryl, 0.1 W, H: 39.5 cm
 • LED-sollykta Urbane, svart, höjd 36 cm

  LED-sollykta Urbane, svart, höjd 36 cm
  LED-solcellslampa Urbane med speciell ljuseffekt Solcellslampan Urbane imponerar med sin nätliknande design och sin särskilt realistiska ljuseffekt. Tack vare den integrerade skymningssensorn tänds lyktan automatiskt när det blir mörkt och skapar en riktig ljuskänsla. Tack vare sin lyktdesign kan Urbane både placeras och hängas upp, så att den kan placeras var som helst i utomhusområdet. Ett vackert blickfång för speciella ljusögonblick! - med skymningssensor - inkl. lameffekt
 • Lindby Yonca LED-solcellsdekorbelysning 27,59 cm

  Lindby Yonca LED-solcellsdekorbelysning 27,59 cm
  LED solcellsdekorationslampa Yonca i grått och koppar i en spännande form För en mysig accentbelysning och en harmonisk atmosfär på terrassen får en snygg dekorationslampa inte saknas. Yonca är en dekorativ LED-solcellslampa tillverkad av järn och plast. Lampkroppen påminner om formen av en droppe och har en glaskula inuti som har permanent installerade lysdioder. Dessutom har lampans innerväggar en kopparfärg som förstärker ljuset och ger en mysig belysning. Tekniska data - Solcellspanel: Polykristallin - Driftstid 6h - 1,2V 300 mAh batteri
 • Lindby Jocob LED-solcellsmarkspett, 4-pack

  Lindby Jocob LED-solcellsmarkspett, 4-pack
  Diskret LED-solspets Jocob i en uppsättning med 4 i svarta och kromfärger Jocob är en snygg markspik, som kommer i en uppsättning av 4 och övertygar med sitt ganska påfallande utseende. Den är gjord av rostfritt stål och plast och har en harmonisk färgkontrast av svart och krom och drivs med solteknik. Med ett fulladdat batteri ger det upp till åtta timmars ljus och eftersom det inte behöver anslutas till den elektriska kretsen möjliggör det flexibel positionering. IP44- kapslingsklass gör Jocob LED-solspetsen perfekt för utomhusbruk, eftersom den är skyddad mot stänkande vatten. Den subtila designen passar enkelt in i trädgården och anpassar sig väl till husets arkitektoniska stil utan att bryta den.
 • Roma Solcell 2-pack (Silver)

  Roma Solcell 2-pack (Silver)
  Roma är en dekorativ solcellsbelysning som har en rund, krackelerad skärm i glas. Den är en fin dekoration att placera vid entrén, i trädgården eller längs gångstigar. Roma drivs av solljus och ger ett kallvitt och inbjudande ljus i trädgården när det mörknar. Den levereras även med ett spett som ger möjligheten att fästa lampan i marken, samtidigt som den står stadigt i både väder och vind. Levereras i ett 2-pack.2st laddningsbara AA-batterier ingår. 
 • Färgglad ljusslinga solarlyktor. 10 papperslyktor

  Färgglad ljusslinga solarlyktor. 10 papperslyktor
  LED ljusslinga med solarlyktor. Med färgglada papperslyktor Oavsett om det handlar om nästa grillfest eller för avspända stunder i trädgården, på terrassen eller på balkongen skapar ljusslingan med 10 solarpapperslyktor alltid dekorativ belysning. Batterier och solarpanel ingår i leverans.
 • Lindby Tjelle LED-solcellshänglampa, kula

  Lindby Tjelle LED-solcellshänglampa, kula
  Sfärisk LED-solhängande lampa i rökgrå plast LED-solhänglampan imponerar med sin snygga och intressanta design. En sfärisk lampskärm av rökig plast hänger på en robust kedja. Inuti denna lampskärm sitter en smal LED-remsa som skapar ljuspunkter när den slås på. Kombinationen av den mörka ytan och ljuspunkterna påminner om en stjärnhimmel på natten och skapar rätt atmosfär på en terrass. LED-solhänglampan är batteridriven så att den kan placeras var som helst utan att behöva lägga en strömkabel. Den ger pålitligt ljus i sex till åtta timmar, är skyddad mot stänkande vatten tack vare IP44- kapslingsklass och är därför gjord för installation på en terrass. För en harmonisk helhetsbild rekommenderas det att kombinera den med andra lampor i din serie.
 • LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack

  LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack
  Svart solcells-LED-markspettlampa Flame med flameeffekt i 2-pack LED-markspettslampa Flame levereras i 2-pack och blir ett riktigt blickfång i varje trädgård. Med sin unika ljuseffekt ger den en stämningsfull atmosfär och ser redan när den är släckt så ser den mycket tilltalande ut med sitt fackelutseende. Det avrundade lamphuvudet är försett med vackra mönster och räfflor som ljuset strålar mjukt igenom och ger magiska ljusstunder. De inbyggda LED-lamporna skapar en spännande flameffekt som får solcellslampan att se mycket naturligt ut. Den kan användas nästan överallt i trädgården eller på balkongen, eftersom den med hjälp av markspettet helt enkelt placeras i jorden och laddas dagtid med den integrerade solcellsmodulen. I mörker med det inbyggda batteriet uppnår den en belysningstid på upp till 5 timmar. Flame har en skymningssensor som ser till att den bara tänds när det skymmer.
 • Newgarden solcellslampa Cuby kub, höjd 32 cm

  Newgarden solcellslampa Cuby kub, höjd 32 cm
  Kubiskt solcellslampa med batteri och laddningskabel En lysande kub - det är Cuby solcellslampa lampa från Newgarden. Den lysande kroppen är gjord av genomskinlig polyeten, ett material från vilket nästan alla Newgardens lampor är gjorda och som kännetecknas av dess motståndskraft mot extrema temperaturer och dess UV-motstånd. Inget står i vägen för att använda det i hela uteplats, även på grund av IP65 graden av kapslingsklass. Den lysande kuben är utrustad med RGB lysdioder och vita lysdioder så att den kan lysa i en av otaliga ljusa färger såväl som i dagsljusets ljusa färg. Inställningarna görs med den medföljande fjärrkontrollen. Beroende på valet av ljus varierar den maximala brinntiden mellan 12 och 36 timmar. Lampans batteri kan laddas kostnadsfritt i solljus med den integrerade solpanelen. På dagar där det inte finns tillräckligt med solljus kan batteriet också laddas i eluttag med den medföljande 1,5 meter långa laddningskabeln för att ha en till säkerställ lång bränntid. Den lysande kuben Cuby är en produkt från den spanska belysningstillverkaren Newgarden. Newgardens produktportfölj sträcker sig från ett brett utbud av lampor för inomhus- och utomhusbruk till ljusa växter och ljusa möbler. Nästan alla tillverkarens produkter är tillverkade av polyeten, en plast som inte bara är 100% återvinningsbar utan också mycket robust. - 1 x 2000 mAh litiumbatteri - Beroende på ljusinställningen varar lampan 12 till 36 timmar - Laddningstid 2 till 6 timmar - Inklusive 1,5 m lång laddningskabel och IR-fjärrkontroll
 • LED-solar-vägglampa Jalisa rostfritt stål, sensor

  LED-solar-vägglampa Jalisa rostfritt stål, sensor
  LED-solvägglampa Jalisa med stegformad reflektor och rörelsedetektor Jalisa är tillverkad av rostfritt stål och har en solpanel på toppen så att lysdioderna kan lysa på natten. Det varmvita ljuset från lysdioderna sänds nedåt och träffar en stegformad reflektor för en effektiv ljusreflektion. Den integrerade sensorn i Jalisa LED-solvägglampan ökar armaturens funktionalitet. När det blir mörkt börjar vägglampan automatiskt lysa med ett ljusflöde på 75 lumen. Först när någon passerar lampan eller rörelsedetektorn ökar ljusstyrkan till sin fulla nivå. Detta sker sedan i 25 sekunder, varefter den reducerade ljusstyrkan väljs igen. - Räckvidd 2-6 m - Detektionsvinkel 90°
 • Lucande Qimka LED-solcellsutomhusvägglampa sensor

  Lucande Qimka LED-solcellsutomhusvägglampa sensor
  LED-solcellsvägglampa Qimka med integrerad rörelsesensor LED-solcellsvägglampan Qimka har en minimalistisk design och modern solcellsteknik. Sensorn registrerar av rörelser i en vinkel på 120° och har en räckvidd på 6-10 meter. Lampan aktiveras när sensorn registrerar rörelser. Användaren får avgöra om lampan förblir släckt i inaktivt läge eller om den ska lysa permanent i ett sparsamt 10 % ljuseffektsläge. LED-vägglampan Qimka kan utseendemässigt integreras i olika trädgårdskonstruktioner. Tack vare sin höga isoleringsklass är den väl skyddad mot väder och vind och lämpar sig därför för användning utomhus.
 • Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa

  Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa
  LED Solar Light Sunshine Magic för upphängning Solpendelarmaturen Sunshine Magic i svart metall framkallar magiska ljuseffekter i utomhusrummet. I träden i trädgården, upphängda från taket på balkongen eller hängande på balkongräcket skapar de en mysig atmosfär där man känner sig väl till mods och njuter. Pendeln laddar sig själv i solen under dagen. På kvällen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Lindby Josina LED-solcellslykta, rottingutseende

  Lindby Josina LED-solcellslykta, rottingutseende
  Rund LED-solcellslampa Josina i lyktform - vacker ljusdekoration för trädgård, terrass och balkong Om du har skapat ett vackert vardagsrum utomhus, oavsett om det är på balkongen, terrassen eller i trädgården, kan du förbättra det med rätt belysning. Den här LED-lampan är solcellsdriven och gör också en bra figur när den används i grupp, men framför allt avger den ett varmvitt ljus som verkar väldigt mysigt. När batteriet är helt laddat av solljuset kan den dekorativa solcellslampan lysa i cirka sex till åtta timmar och på så sätt lysa upp en ljummen sommarkväll på ett perfekt sätt.
 • Solcellsladdad gångbelysning, Florian 47 cm

  Solcellsladdad gångbelysning, Florian 47 cm
  Tänds automatiskt i skymningenLyser med ett varmvitt skenTillverkad i aluminium och slipat glasFlorian är en rejäl gångbelysning i glas och slitstark aluminium som som visar dig vägen i mörkret och&hellip:
 • Lindby Martjeka-LED-dekorsolcellskula i 6-pack

  Lindby Martjeka-LED-dekorsolcellskula i 6-pack
  Set med sex dekorativa LED-solcellslampor av rostfritt stål och rökgrå plast. Om du letar efter den rätta belysningen för din trädgård, uteplats eller balkong kan du hitta vad du letar efter i den här uppsättningen med 6 solcellslampor, som gör full rättvisa åt den dekorativa designen för en snygg utomhuslounge. De sfäriska solcellslamporna drivs av bärnstensfärgade flimrande lysdioder och kan placeras på bordet eller golvet som en lykta, där de tillsammans bildar flera vackra ljuspunkter i form av ljus. De börjar lysa när det blir mörkt och förskönar inte minst milda sommarkvällar på ett utmärkt sätt. När batteriet är fulladdat kan LED-solbelysningen lysa i upp till åtta timmar.
 • LED-solcellsbordslampa Santana, skymningssensor

  LED-solcellsbordslampa Santana, skymningssensor
  LED-solcellslampa Santana med solcellspanel och flameffekt LED-solcellslampa Santana är utformad som en bärbar lykta. I den kubformade buren av svart plast finns ett dekorativt ljus med integrerad LED som skapar en stämningsfull ljuseffekt. Solpanelen är integrerad på ovansidan och matar lampans batteri - en extern strömanslutning är därför inte nödvändig. Santana har en strömbrytare för manuell drift och även en dagsljussensor som automatiskt aktiverar ljuset i mörker. Det naturbruna repet gör att du alltid kan ändra den dekorativa lampans position och gör det också möjligt att hänga upp den.
 • LED-solcellslampa 33671 lykta av flätad bambu

  LED-solcellslampa 33671 lykta av flätad bambu
  Globo led-solcellslampa 33671 lykta av flätad bambu, bambu, 0.06 W, H: 56.5 cm
 • LED-solcellslampa Gnomy med kikare

  LED-solcellslampa Gnomy med kikare
  Deko-solcellslampa Gnomy - Titta på stjärnor med kikare Gnomy är en trädgårdstomte som tittar mot i himlen med sin kikare. Gnomy, med sin roliga utformning, ger varje betraktare ett leende på läpparna. Dekorationsbelysningens lysdioder är inbyggda i kikaren och strålar av sig själva tack vare en integrerad solcellsmodul och skymningssensor som aktivers när mörkret faller. Den är särskilt dekorativ när flera exemplar av Gnomy används tillsammans, eller med annan utomhusbelysning, till en lysande ensemble. - med batteri AA Ni-MH, 600 mAh, 1,2 V - ljustid efter full laddning: ca 6 timmar
 • Lindby Yonca LED-Solar-dekorbelysning 108,5 cm blå

  Lindby Yonca LED-Solar-dekorbelysning 108,5 cm blå
  LED solcellsdekorationslampa Yonca med spännande design med isblått interiör Yonca är en speciell LED solcellsdekorationslampa som tillför det där lilla extra till atmosfären i utomhusområdet. Den består av en smal stång som bär en speciell lampskärm. Den här skärmen har en form som påminner om en halvmåne och bär en glaskula som är utrustad med permanent installerade lysdioder. Ljuset är universellt vitt och ger den nödvändiga ljusstyrkan i trädgården eller på terrassen. Teknisk data - Solpanel: Polykristallin - Drifttid 6h - 1.2V 300 mAh batteri
 • Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam

  Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Om du letar efter funktionell utomhusbelysning med ett elegant modernt utseende, är Volendam något för dig! Denna utomhuslampa i aluminium med en kall grå färg kan användas som bordslampa, men även som markbelysning. Det finns ingen anledning att installera en sladd eftersom den fungerar på solenergi. Så himla energisnål! Dessutom slås Volendam på automatiskt när det blir mörkt eller när rörelse upptäcks. Dessutom är den med sitt IP-värde på IP54 stänksäker. Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 300 lumen och 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Denna utomhuslampa har en höjd på 24,5 centimeter, en längd på 20 centimeter och en bredd på 20 centimeter. Med den medföljande markstiftet kan du fästa Volendamen ordentligt i marken så att den tål en vindpust. Du kan till och med sätta en liten planta i den. En riktigt snygg allrounder för trädgården eller på balkongen!
 • LED-vägglampa Tyson solcell kantig satinerat

  LED-vägglampa Tyson solcell kantig satinerat
  Kantig, LED-driven solarutomhusvägglampa Tyson i rostfritt stål Både den kantiga formen och designen i rostfritt stål gör ett tidöst intryckt på betraktaren, så att LED-solarutomhusvägglampan Tyson är mångsidigt användbar. Solcellerna, som på sätt och vis fångar solljuset och omvandlar det till energi, befinner sig på vägglampans översida. Tyson kan monteras överallt, där man har säkrat att man får tillräckligt solljus under dagen. Efter skymningen börjar den soldrivna utomhusvägglampan att lysa och sörjer för tillförlitligt ljus, som kan användas för att hitta lättare i mörkret, när dag har blivit natt.
 • LED-utomhusvägglampa Tyson, solcell, rund, klar

  LED-utomhusvägglampa Tyson, solcell, rund, klar
  LED-solarlampa Tyson för montering på väggen Tyson är cylinderformad och en LED-solarlampa i rostfritt stål. Den utvecklades för montering på fasaden. Solcelllerna befinner sig på ovansidan av lampkroppen och sparar solens energi, för att får lampan att lysa vid mörkrets inbrott. Detta innebär också att man får orienteringsbelysning i utomhusområdet, utan att vara beroende av elledningar. Man borde bara se till att det finns tillräckligt med solljus. En mycket användbar ljuskälla för många ändamål!
 • LED-solcellslampa Dew Drop Water Can

  LED-solcellslampa Dew Drop Water Can
  LED-solcellslampa Dew Drop Water Can LED-solcellslampan Dew Drop Water Can har ett stativ i form av en stav i metall som är spiralformad böjd på toppen. På staven hänger en vattenkanna i plåt som lutas något framåt. Ur strilmunstycket kommer ljusslingan med lysdioder så att man får intrycket av att kannan vattnar med ljus. På kannans ovansida monterades solpanelen. - batteridriven (laddningsbar) - skymningssensor för att tända och släcka - drifttid ca 6 timmar (vid fulladdat batteri)
 • Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit

  Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit
  Snygg trädgårdsdekoration - den lilla LED-lampan Jerrit - solardriven Den lilla solarlampan Jerrit har en praktisk krok så att man lätt kan hänga den på en gren i trädgården, eller i taket på terrassen och den är utrustad med en solarpanel. Den laddar ackumulatorn med solenergi under dagen. När den tankat tillräckligt med energi under dagen och skymningssensorn känner av att det börjar mörkna, tänds LED-belysningen inuti lampan automatiskt och belyser hela lampkroppen. Ackumulator: 1 AAA NiMH 1,2 V 600 mAhV
 • Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Sunshine Gloss i ett paket med 2 st. Sunshine Gloss solspik skapar dekorativt ljus i fjäderoptik och framkallar ljushöjder utomhus - perfekt för en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Markspetsen laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Sunshine Gloss kan placeras flexibelt tack vare soltekniken och kan enkelt sättas ner i marken, till exempel i en blomkruka eller växtbädd.
 • Lindby Yonca LED-solcellsdekorbelysning 118 cm

  Lindby Yonca LED-solcellsdekorbelysning 118 cm
  Sensationell LED-solcellsdekorationslampa Yonca i grått med glaskula LED-solcellsdekorationslampan Yonca är en speciell dekoration för trädgården och genererar en harmonisk accentbelysning som skapar en mysig stämning i utomhusområdet. Stommen är gjord av järn och bär en lampskärm vars form påminner om en droppe. I mitten av denna skugga sitter en glaskula bakom vilken lysdioderna är installerade. Dessa lysdioder ger en varmvit belysning, vilket är perfekt för en behaglig känsla framför dörren. Teknisk data - Solpanel: polykristallin - Drifttid 6h - 1,2V 300 mAh batteri
 • LED-solcellsgånglampa Metro med sensor, grå

  LED-solcellsgånglampa Metro med sensor, grå
  Grå LED-solbelysning Metro med tre olika lägen Den här eleganta gångljusen i aluminium är utrustad med effektiva lysdioder och samlar sin energi via den integrerade solcellsmodulen. På så sätt kan solenergin fyllas på under dagen. Alternativt kan batteriet laddas via en USB-kabel. Tre olika lägen kan väljas via den inbyggda solcellsmodulen. I det första läget övervakas ständigt strömförbrukning, effektreserv och mörkertid. Lysdiodernas ljusstyrka kan justeras så att ljuset kan vara på hela natten. Mer ljusstyrka ges i början och slutet av mörkret. I det andra läget slås rörelsesensorn på och tänds automatiskt i skymningen så snart den upptäcker rörelse. Från och med soluppgången slås armaturen inte längre på. I det tredje läget är lampan permanent påslagen med full ljusstyrka och kan lysa i upp till 5 timmar när den är fulladdad. Ljusstyrkan kan dock justeras individuellt, vilket förlänger brinntiden upp till 200 timmar. Rörelsesensorn är avstängd i detta läge. - Ljusets varaktighet: mellan 5 och 200 timmar - dimbar - Sensorns räckvidd: 6 m, detektionsområde: 120°.
 • Solcellsdekoration vattenkanna

  Solcellsdekoration vattenkanna
  Vacker dekorationsbelysning från Star!
 • STEINEL XSolar L-S Solar-LED-vägglampa silver

  STEINEL XSolar L-S Solar-LED-vägglampa silver
  Solvägglampa X-Solar L-S med infraröd sensor och LED-lampor - patenterad mikroprocessorstyrning X-Solar L-S presenterar sig som en mycket effektiv vägglampa för utomhusbruk med den senaste tekniken för solceller, uppladdningsbara batterier, sensorer och LED-lampor och lyser upp en yta på upp till 30 m2 med starkt LED-ljus. Särskild höjdpunkt: en kompass är integrerad, vilket gör det möjligt att rikta solpanelen perfekt mot söder. Beroende på ljusförhållanden och rörelse slår intelligenta sensorer på eller av LED-lampan. XSolar L-S är utrustad med ett kraftfullt litium-ferrum-batteri (2 500 mAh) som ger en maximal ljusreserv på 50 dagar även i dåligt väder. X-Solar L-S kan också laddas med en Micro USB-laddningskabel (ingår inte i leveransen). Tekniska data: - Solpanel: monokristallin under glas - Batteri: 2 500 mAh LiFePo - 3 000 Kelvin (varmvitt) - 150 lumen - 1,2W LED - Sensor: passiv infraröd - Täckningsvinkel: 140° - Räckvidd: max. 8 m (vid en monteringshöjd på 1,8 m) - Skymningsinställning: 2 lux - Tidsinställning: programvarustyrd, 10-30 sekunder - Grundljusfunktion: 3 hela natten (tillval) - Svängbar solcellspanel: /- 165°, kan tas bort från armaturen - Svängbar LED-panel: /- 60° - Skyddsklass: IP44 - Skyddsklass: III - Monteringshöjd max. 2 m
 • Soldriven LED-hänglampa Firework

  Soldriven LED-hänglampa Firework
  Dekorativ LED-solcellslampa Firework för trädgården LED-solcellslampan Firework har en lampskärm som påminner, som namnet redan antyder, om ett imponerande fyrverkeri som lyser upp himlen på natten. Lysdioderna får energi från det laddningsbara batteriet som ingår i leveransen. I dagsljuset laddas batteriet med hjälp av solpanelen. Blir det mörkare ute, tänder den integrerade skymningssensorn lysdioderna och sörjer också för att de släcks igen på morgonen. Ett dekorativt blickfång i trädgården på sommaren.
 • LED-solcellsvägglampa Valla med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Valla med rörelsesensor
  Valla LED-solvägglampa med vinklad form med valbara ljusinställningar Valla LED-solvägglampan är svart och har en vinklad, vit diffusor genom vilken ljuset avges utan att blända. En solpanel är integrerad ovanför lampan, som laddar de inbyggda batterierna med solenergi och gör att den kan lysa i upp till 6 timmar i mörker. Tack vare den tillhörande trådlösa monteringen kan Valla placeras flexibelt i solområdet på husets fasad eller i entrén till huset och på terrassen. Panelen kan också ställas in, vilket ger ännu mer flexibilitet. Vägglampan har tre inställningsalternativ för strömbrytaren. I det första A-läget lyser den konstant med 200 lumen. Den andra nivån B ger 800 lumen i 20 sekunder när den aktiverade rörelsesensorn upptäcker rörelse, varefter ljusstyrkan minskar igen till 200 lumen. På nivå C lyser Valla med 800 lumen i 20 sekunder och stängs sedan av helt tills PIR-funktionen aktiveras igen. Rörelsesensorn har en räckvidd på 3-5 meter inom en radie på 120 grader.
 • Lindby Momka LED-dekorsolcellslampa i 3-pack

  Lindby Momka LED-dekorsolcellslampa i 3-pack
  Vacker LED-solbelysning Momka i en uppsättning av 3 - effektivt ljus för trädgård och terrass Momkas elegant formade hölje i rostfritt stål är mörkgrått och liknar en lykta. Effekten av ljusljuset stöds också av LED-dioden på insidan, som flimrar bärnstensfärgat så snart mörkret faller och LED-solcellslampan börjar lysa. Detta understryker på ett vackert sätt en elegant atmosfär runt huset och skapar ett mjukt orienteringsljus. Varje lampa har en jordspik så att den kan förankras ordentligt i en växtbädd eller gräsmatta. Här erbjuds Momka i ett praktiskt set med tre lampor, så att flera lampor kan försköna atmosfären samtidigt.
 • Lucande Eliel LED-solcellssockellampa, 34 cm

  Lucande Eliel LED-solcellssockellampa, 34 cm
  LED-solcellssockellampa Eliel förskönar trädgården Lampans linjeföring och grafit tillsammans med vitt är de avgörande karaktärsdragen som gör att LED-solcellssockellampan Eliel passar in i varje modern trädgård. LED-solcellssockellampan Eliel fungerar särskilt bra när flera solcellslampor används för att belysa en väg. Antingen placeras en lampa alltid till höger och sedan till vänster om vägen, eller två mittemot varandra. Eftersom armaturerna inte är fasta kan de dock alltid flyttas efter behag och placeras på andra platser. - inkl. jordspett
 • Solcellsdekoration sunlight

  Solcellsdekoration sunlight
  Läcker och populär produkt från Star!
 • LED-solcellsträstam 36518, träoptik, höjd 25,5 cm

  LED-solcellsträstam 36518, träoptik, höjd 25,5 cm
  Globo led-solcellsträstam 36518, träoptik, höjd 25,5 cm, plast, 0.06 W, L: 30.5 cm, B: 8.5 cm, H: 25.5 cm
 • Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack

  Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack
  Soldrivna LED-sockellampan Izola med markspett, mönstrad, 2-pack Detta 2-pack Izola passar perfekt för stigar och längs rabatter. Med hjälp av markspettet kan lyktan placeras godtyckligt och tack vare solenergin blir den absolut flexibel. En liten solcellsmodul sitter lampans ovansida och har ett laddningsbart batteri. Den svarta lampkropp är bearbetad med ett fascinerande mönster som ger ljus och fantastiska ljus- och skuggeffekter. Det gör sockellampan till ett absolut blickfång och gör alla trädgårdar lite vackrare - men inte bara det, den ser även till att man kan röra sig säkert i mörkret. Tack vare skymningssensor tänds den automatiskt.
 • Lindby Mairuna LED-solcellslykta, svart, 22,7 cm

  Lindby Mairuna LED-solcellslykta, svart, 22,7 cm
  Svart LED solcellslampa Mairuna av järn - perfekt dekoration för balkong och terrass Mairuna är ett vackert dekorativt utomhusobjekt som kan lysa upp enbart med hjälp av solens kraft och har en integrerad solpanel på toppen. Lampan är också bärbar vid behov och har ett lämpligt handtag för detta ändamål. På insidan finns ett plastelement som liknar ett ljus och som också ger ett lika vackert ljus, eftersom den använda LED-lampan lyser bärnstensfärgat och ger ett flimrande ljus med den så kallade ljuskraften. När batteriet är fulladdat kan den här LED-solcellslampan lysa i upp till 6 timmar och berika trädgården eller terrassen med vackert ljus under varma sommarkvällar. Den vackra effekten förstärks om du placerar flera lampor i serien tillsammans utomhus på ett fint sätt.
 • LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla

  LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla
  Sfärisk LED-solcellslampa Lunay med skimrande ljuseffekt LED-solcellslampan Lunay består av en markspik på vilken en vit lampskärm sitter. En kabel ansluter lampan till en annan jordspik som bär solcellsmodulen. Det integrerade batteriet kan förse lampan med energi i upp till sex timmar när den är fulladdad. I lampskärmen är lysdioderna installerade på ett sådant sätt att de antingen ger ett stadigt, konstant ljus eller roterar och skapar en skimrande ljuseffekt. Skuggspelet på lampskärmen påminner om månens oregelbundna yta.
 • Star Trading Solcells-Pollare 4-P Globus

  Star Trading Solcells-Pollare 4-P Globus
  <h2>Solcellspollare 4-pack Globus 480-46 Star Trading</h2> <p>Solcellspollare 4-pack&nbsp;Globus 480-46 fr&aring;n Star Trading &auml;r en f&ouml;rpackning med fyra
 • Paulmann Marisol LED-solcellsmarklykta sensor

  Paulmann Marisol LED-solcellsmarklykta sensor
  Solcellsdriven LED-pedestall lampa Marisol i lyktform med sensor På terrasser eller gångar ger Marisol basarmaturen en allsidig belysning utan kostnad. Armaturen är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som laddas av solpanelen under dagen. När mörkret faller tänds ljuset från de integrerade varmvita lysdioderna automatiskt så snart sensorn upptäcker rörelse. - Tändningstid för ljuset 45 sekunder - Laddningstid med solinriktning 6 - 8 timmar - Ljusets varaktighet 8 - 10 timmar
 • LED-solcellslampa Bubbly i 3-set, varmvit

  LED-solcellslampa Bubbly i 3-set, varmvit
  Solcellslampan Bubbly kommer i ett praktiskt set med 3 lampor och passar lätt in i olika miljöer tack vare sin smala form. De bubbelformade elementen inuti skärmen lyser i ett behagligt ljus och gör Bubbly till ett dekorativt blickfång. Solcellslampan drivs av solenergi och kan placeras flexibelt i trädgården med hjälp av markspetsen. - inkl. skymningssensor - ljusstyrka ca 6 timmar - längd på kabel: 90 cm, avstånd mellan lamporna: 70 cm
 • Solcellsladdad trädgårdsspotlight

  Solcellsladdad trädgårdsspotlight
  Laddas på dagen, tänds på kvällenEnkelt att justera spridningen av ljusetLjusstark, 60 lumenLjusstark och solcellsladdad trädgårdsspotlight som laddar på dagen och tänder automatiskt sin starka&hellip:
 • LED-solcellslykta Tinka bärbar, grå

  LED-solcellslykta Tinka bärbar, grå
  Praktisk LED-sollykta Tinka: mobil användning utan nätanslutning Sollyktans batteri kan låta lysdioderna lysa i mellan fyra och 150 timmar - beroende på hur mycket som var nedtonat - och ger mysigt ljus. Kroppen och handtaget från Tinka är tillverkat av strängsprutat, underhållsfritt aluminium med pulverlackering, rutorna är gjorda av frostat akryl som drar ljuset som avges särskilt mjukt. Det finns otaliga användningsområden för Tinka LED-sollykta: balkong, terrass, trädgård eller vid camping på sjön. Det är också en energieffektiv belysningslösning för borden i en ölträdgård.
 • Lindby Dimara solcellsdriven LED-gånglampa

  Lindby Dimara solcellsdriven LED-gånglampa
  Solcellsdriven Dimara-gångbelysning av rostfritt stål Dimara-gångbelysningen är helt oberoende av strömförsörjning och ger orienteringsbelysning för gångar, terrasser etc. på hela fastigheten, eftersom den arbetar med solens energi. En solpanel ovanpå armaturhuvudet laddar det integrerade batteriet med solenergi under dagen, vilket förser LED-dioden inuti med energi på kvällen och låter den lysa mjukt i upp till 12 timmar, beroende på batteriets laddningsnivå. Längs stigar eller runt terrassen är flera Dimara solcellslampor särskilt effektiva.
 • LED-solcellsljuskedja Super Bright, längd 11,80 m

  LED-solcellsljuskedja Super Bright, längd 11,80 m
  Dekorativ LED-ljuskedja Super Bright med ficklampslägen LED-ljuskedjan Super Bright kan användas för att dekorativt belysa buskar, träd, husentréer eller räcken. Ljuskedjan levereras med en extern solcellsmodul med jordspik och har en integrerad skymningssensor. Särskild höjdpunkt: De små LED-kulorna kan ställas om till kontinuerligt ljus eller blinkande ljus. - inkl. skymningssensor - blinkande eller kontinuerligt ljus justerbart

Solcellslampor som laddas av solen och dagsljus

Solcellsbelysning krävde tidigare soligt väder, men nu kan solceller av bra kvalitet generera ström så länge det är dagsljus. Solcellen hämtar energi från solstrålarna och lagrar det i ett litet batteri. Från batteriet hämtar lampan energi under den mörka tiden på dygnet.

Hur bra funkar solcellsbelysning på vintern?

Eftersom det kräver dagsljus för laddning är det utomhus vi har denna typ av belysning: i trädgården, på uteplatsen och garageuppfarten.

Här i Sverige, speciellt i de norra delarna, är det väldigt lite solljus på vintern. Solstrålarnas infallsvinkel mot jordytan och tiden då solen är uppe avgör hur mycket energi som kan fångas upp.

Av den anledningen så funkar solcellsbelysning sämre på vintern än på sommaren. Det är ju lite ironiskt med tanke på att det är vintertid som vi vill lysa upp vår omgivning.