Solcellsbelysning

Solcellsbelysning har fått ett stort uppsving på senare tid. Det i takt med trenden att många vill vara självförsörjande eller minska sin elförbrukning. Vi har skapat denna översikt med utbudet av solcellslampor att köpa och använda utomhus.

Populärt inom solcellsbelysning

 • LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa

  Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa
  Grå LED-utomhusvägglampa Melinda, solardriven Denna LED-utomhusvägglampa består av rostfritt stål och har en tidlös, grå finish Om man vill belysa en vägg utomhus har man i dag inga problem med strömanslutningen. Med en solardriven LED-utomhusvägglampa, som Melinda, kommer frågan inte längre upp. Man behöver bara montera lampan där solarpanelen utsätts för tillräckligt med solljus och sedan har man en tillförlitlig ljuskälla på kvällen, så att man kan orientera sig bra.
 • Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform

  Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform
  Klotformad LED-solarlampa Lago med jordspett En lysande kula i trädgården? Eftersom de ser riktigt bra ut, blir trädgårdskulor alltmer populära. Solarlampan Lago behöver inte någon ström alls, eftersom den drivs helt av solenergin. Inuti kulan sitter solarmodulen osynligt inbyggd och sparar solens energi under dagen, förvandlar den till ström och får trädgårdskulan att lysa vid mörkrets inbrott. Med hjälp av ett jordspett kan man fast förankra LED-solarlampan, det är bara att sticka ner jordspettet i m arken så får kulan en säker och väderbeständig position.
 • Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri

  Paulmann soldriven vägglampa Elliot med batteri
  Soldriven LED-vägglampa Elliot i tidlös design Den soldrivna LED-vägglampan Elliot passar med sitt moderna, tidlösa utseende till fasader i många olika stilar. Det integrerade batteriet laddas på dagen med hjälp av solens energi och så fort det blir mörkt tänder den integrerade skymningssensorn lampan. Med hjälp av strömbrytaren på lampan kan belysningen släckas efter behag. Ä batteriet fulladdat är den maximala lystiden ca 10 timmar (laddningstid: 12 timmar).

Fler tips på solcellsbelysning

 • Filterlåda trädgårdsdammen pumpsystem Napoli/Siena

  Filterlåda trädgårdsdammen pumpsystem Napoli/Siena
  Filterlåda för trädgårdsdammen till pumpsystemen Napoli och Siena Filtenlådan kan användas tillsammans med solarpumpseten Napoli och Siena. Vattnet strömmar ovanifrån genom filtret och nätet in i pumpen. De filtrade dammvattnet leds sedan tillbaka till dammen via sprinklern. Pump ingår ej i leverans! Tekniska data: - Filterlåda med handtag och lock - 3 filter och 2 nät utan filtermaterial - Mått (L x B x H): 29 x 21 x 26,5 cm - Vattendjup: Min. 30 cm, max. 35 cm (i djupare dammar ska filtret ställas på stenar) Observera: Skydda pumpen och filtret från frost genom att inte använda dem på vintern!
 • Solar-LED-gravljus, lyser sex timmar

  Solar-LED-gravljus, lyser sex timmar
  Solar-LED-gravljus med attraktiv, fladdrande ljuseffekt Ackumulatorn hos detta gravljus laddas under dagen av solljuset och vid mörkrets inbrott börjar den inbyggda LED-lampan att lysa. Den fladdrande ljuseffekten liknar nästan ett verkligt, levande ljus. - på-/avknapp - dag-/nattsensor är inbyggd - högkvalitativ solarpanel - inklusive utbytbar ackumulator (1 x NiMh 1,2 V AA 600 mAh) - maximal lystid: 6 timmar
 • LED-solcellsdekolampa Adem i etnostil, 30,5 cm

  LED-solcellsdekolampa Adem i etnostil, 30,5 cm
  Brun, soldriven LED-dekorationsbelysning Adem i måndesign Äntligen lyser trädgården varje natt i månskenet, eftersom den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Adem har formen av en månskära och blir till ett drömskt blickfång på tomten. Den bruna färgen står i bakgrunden, så att fokuset ligger enbart på ljuset från den runda lampkroppen. Medan dekorationsbelysningen ljussätter trädgården med sin glans på natten, laddas den på dagen med hjälp av solpanelen. På så sätt belyses bänken, dammen m.m. alltid på ett dekorativt sätt.
 • LED marklykta Jalisa, solarteknik och sensor

  LED marklykta Jalisa, solarteknik och sensor
  Solardriven LED marklykta Jalisa av rostfritt stål, inbyggd sensor Jalisa passar bra till en modern miljö och är i sig en attraktiv utomhuslampa. Särskilt bör framhävas ljusverkan, som ser mycket effektfull ut, tack vare den stegformade reflektorn med silverglänsande yta. Den integrerade sensorn ökar LED-solar-sockellampans funktionalitet, som är praktisk för gården och trädgården. Grundläggande lyser Jalisa även när ingen är i närheten av lampan, men då bara med 75 lumen. Först när rörelsesensorn registrerar en person, ökas ljusstyrkan i c:a 25 sekunder till full styrka. Data för rörelsesensorn - räckvidd 2–6 m - avkänningsvinkel 90°
 • Pireus solcellsbelysning (Grå)

  Pireus solcellsbelysning (Grå)
  Pireus är en stilren vägglampa som får sin energi från solen och avger ett varmvitt ljus när det mörknar ute. Den har en bas i stål och en vackert bubblig skärm i transparent glas som bidrar till en behaglig och spännande ljusspridning. Placera på fasaden, vid entrén eller på garageväggen - gärna fler i rad för ett maffigare uttryck.2st uppladdningsbara batterier ingår. Lyser i ca 4 timmar. 
 • Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa

  Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa
  LED Solar Light Sunshine Magic för upphängning Solpendelarmaturen Sunshine Magic i svart metall framkallar magiska ljuseffekter i utomhusrummet. I träden i trädgården, upphängda från taket på balkongen eller hängande på balkongräcket skapar de en mysig atmosfär där man känner sig väl till mods och njuter. Pendeln laddar sig själv i solen under dagen. På kvällen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Bellota-2 solcellsbelysning (Svart)

  Bellota-2 solcellsbelysning (Svart)
  Bellota är en vacker och dekoration solcellsbelysning där två lyktor hänger ner i olika höjder från en rundad metallstång. Den laddas upp under dagen av solens strålar och avger ett varmvitt sken under kvällen när mörkret faller på. Bellota levereras med ett spjut som gör det enkelt att sticka ner pollaren i marken, där den kommer stå stabilt i alla väder. Bellota finns även i en enkel version.2st uppladdningsbara batterier ingår. Lyser i ca 6 timmar.
 • Lindby Solar LED dekorlampa Jill, kula, inuti guld

  Lindby Solar LED dekorlampa Jill, kula, inuti guld
  Attraktivt dekorativt objekt för utomhusbruk: Jill LED-solcellslampa i grått och guld Jill är en dekorativ solcellslampa i sfärisk form som är mörkgrå på utsidan och guldfärgad på insidan. Naturligtvis påverkar denna guldton inte bara det allmänna utseendet, utan även ljusmönstret, som då framstår som mycket varmt och mysigt. Den mörkgrå metallkulan kan placeras på ett bord i trädgården eller på terrassen, där den ser ut som en slags lykta. Den kan också förankras ordentligt i marken med hjälp av en markspik, så att den hålls säkert på plats och inte blåser omkull vid nästa vindpust. För stämningsfull belysning av trädgårdar och terrasser och även en riktig höjdpunkt för sommarfester!
 • Paulmann 78896 solcell LED-list 3 meter varmvit

  Paulmann 78896 solcell LED-list 3 meter varmvit
  Solar LED Strip 78897 med skymningssensor, solpanel och uppladdningsbart batteri Den tre meter långa LED-strängen skapar en mysig atmosfär på balkongen eller terrassen eller till och med i trädgården, långt från en elanslutning, eftersom den drivs av solen. Den externa solpanelen kan enkelt kopplas in i marken eller i en hink och riktas perfekt mot solen. Remsan kan kortas av på de markerade punkterna. Den är utrustad med varmvita lysdioder och baksidan är självhäftande för enkel installation. Skymningssensorn slår på lampan automatiskt när det blir mörkt. Beroende på mängden solljus är laddningstiden 4-6 timmar, och när den är fulladdad lyser den i 3 timmar.
 • 10 LED-solarlampor Maarten i rostfritt stål

  10 LED-solarlampor Maarten i rostfritt stål
  Set om 10 LED-solarlampor Maarten för jämn belysning av ytor i trädgården Maarten har en kåpa i rostfritt stål och är en LED-solarlampa för användning utomhus. Eftersom det är ett mycket användbart set om 10 lampor kan man fördela lamporna jämnt över trädgården och ge den genomgående ljus, vilket är bäst för god orientering under natten. En mycket vacker presentidé - till dig och andra!
 • LED-solcellslampa Borne med sensor, 90 cm, grå

  LED-solcellslampa Borne med sensor, 90 cm, grå
  Med integrerad rörelsesensor: LED-solbelysning Borne Den tidlösa och moderna enkelheten i designen av aluminium LED-solbelysningen Borne, som också kan användas för belysning av stigar där det inte finns någon elanslutning i närheten, kan harmoniseras med de mest olika fastighetsdesignen. En solcellsmodul är inbyggd i ljuset, batteriet lagrar den solenergi som absorberas under dagen och får ljuskällan att lysa på natten. Den inbyggda rörelsedetektorn tänder ljuset när rörelse upptäcks. - tillverkad av extruderad, pulverlackerad aluminium med robust finish - kan också laddas via USB-kabel - dimbar - skyddsklass IP55
 • Smartwares Carlo Round Solcellsmarkspot

  Smartwares Carlo Round Solcellsmarkspot
  Carlo Round Solcellsmarkspot
 • LED-solcellsvägglampa Valla med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Valla med rörelsesensor
  Valla LED-solvägglampa med vinklad form med valbara ljusinställningar Valla LED-solvägglampan är svart och har en vinklad, vit diffusor genom vilken ljuset avges utan att blända. En solpanel är integrerad ovanför lampan, som laddar de inbyggda batterierna med solenergi och gör att den kan lysa i upp till 6 timmar i mörker. Tack vare den tillhörande trådlösa monteringen kan Valla placeras flexibelt i solområdet på husets fasad eller i entrén till huset och på terrassen. Panelen kan också ställas in, vilket ger ännu mer flexibilitet. Vägglampan har tre inställningsalternativ för strömbrytaren. I det första A-läget lyser den konstant med 200 lumen. Den andra nivån B ger 800 lumen i 20 sekunder när den aktiverade rörelsesensorn upptäcker rörelse, varefter ljusstyrkan minskar igen till 200 lumen. På nivå C lyser Valla med 800 lumen i 20 sekunder och stängs sedan av helt tills PIR-funktionen aktiveras igen. Rörelsesensorn har en räckvidd på 3-5 meter inom en radie på 120 grader.
 • Ornament-LED-solarlampa Eduta, kula, rostfärgad

  Ornament-LED-solarlampa Eduta, kula, rostfärgad
  Rostfärgad, sfärisk LED-solarlampa Eduta med ett romantiskt mönster Eduta integrerar en subtil solarmodul på ovansidan och domineras annars av en metallkula med anmärkningsvärt vackert mönster. Ytan på LED-solbelysningen är i en vacker rostig ton och ljuset som släpps ut från LED-ljuset i detta trädgårdsljus är mjukt och lekfullt utifrån, där miljön berikas av en skugga och ljus. Solarlampan kan användas som en uteplatslampa för ett litet eller större bord eller en annan parkeringsplats, men du kan också fästa den slutna markspiken och förankra Eduta ordentligt och säkert i marken, så att den kan exempelvis kan placeras i gräsmattan, i en blomrabatt eller en kruka.
 • Torino - kantig soldriven LED-markinbyggnadslampa

  Torino - kantig soldriven LED-markinbyggnadslampa
  Praktisk sol- LED-golvinbyggnadsspot Torino för innergård och trädgård Den fyrkantiga sol- LED-golvinbyggnadsspot markören Torino, som är tillverkad av stål och glas, säkerställer effektiv vägbelysning. Den är liten, praktisk och särskilt ekonomisk att använda. Det behöver ingen strömkälla för belysning, men fungerar uteslutande tack vare den integrerade solpanelen. Ljuset i universell vit färg tänds automatiskt när det blir mörkt tack vare den inbyggda dag / natt-sensorn. Om Torino in- golvinbyggnadslampa är fulladdat, kan det övertyga med en drifttid på upp till åtta timmar. Med hjälp av strömbrytaren kan lampan stängas av helt. Torino är försedd med kapslingsklass IP 44, vilket garanterar dess livslängd även under påverkan av damm och stänkvatten.
 • LED-solcellsmarkspettspot Powerspot Sensor 50 lm

  LED-solcellsmarkspettspot Powerspot Sensor 50 lm
  LED-strålkastare för markspett med solceller Powerspot - en absolut flexibel följeslagare för utomhusbruk Den här praktiska Powerspot-strålkastaren för markspett är utrustad med lysdioder och har en liten solcellspanel inbyggd på baksidan av strålkastaren. Den kan ställas in så att den alltid kan fånga upp tillräckligt med solenergi. Tack vare markspetsen är strålkastaren helt flexibel, den kan placeras nästan var som helst i den mjuka marken och ger ljus där det behövs. Med hjälp av batteriet och panelen kan man uppnå en belysningstid på upp till 5 timmar. Själva strålkastaren kan också flyttas, vilket ger riktad belysning av önskade objekt och områden. Tack vare den integrerade skymningssensorn tänds solcellsbelysningen först när det börjar bli mörkt ute; på dagen förblir den avstängd. - med integrerad strömbrytare - med skymningssensor
 • Lindby Tjelle LED-solcellslampa, kula, Ø 15 cm

  Lindby Tjelle LED-solcellslampa, kula, Ø 15 cm
  Rund LED-solcellslampa Tjelle tillverkad av plast med ett snyggt utseende LED-solcellslampa Tjelle är en snygg dekoration för trädgården. Den består av en liten markspik med en sfärisk lampskärm i rökig design överst. Ett filigran LED-band är buntat i denna sfär, vilket genererar ett varmt vitt, punktliknande ljus. De ljusa prickarna inuti påminner om stjärnor på den mörka kvällshimlen långt ifrån och ger lampan det speciella något. Hon är också soldriven och skyddad av IP44- kapslingsklass mot stänkande vatten. Tjelle LED-solcellslampa är perfekt för accentbelysning i trädgården och skapar en mysig atmosfär. Tack vare batteridriften ger den sex till åtta timmars ljus, kan placeras var som helst och kan implementeras spontant. För en harmonisk helhetsbild rekommenderas det att kombinera den med andra lampor i din serie.
 • STEINEL XSolar LED-solcellslampa silver

  STEINEL XSolar LED-solcellslampa silver
  Intelligent LED Garden Light X-Solar Stand - solcellsdrivet Tack vare den integrerade solcellstekniken är X-Solar Stand trädgårdsbelysningen inte beroende av en elanslutning. Den kan därför monteras där ljuset bäst behövs. Den inbyggda tekniken övertygar med sin modernitet och energieffektivitet. Under dagen får litium-ferrum-batteriet (2 500 mAh) energi från det infallande solljuset, som det sedan kan överföra till den varmvita lysdioden (3 000 K) när mörkret faller. Detta garanterar belysning av en yta på upp till 20 kvadratmeter. Skymningssensorerna kan skilja ljus från mörker och även upptäcka rörelser med en detektionsvinkel på 140 grader. På så sätt kan de tända och släcka ljuset. En särskild höjdpunkt är kompassen, som alltid riktar den monokristallina solpanelen mot söder (svängningsområde: 165 grader i alla riktningar) för att säkerställa optimalt solljus. Ljusets varaktighet är programvarustyrd och kan varieras mellan 10 och 30 sekunder. En grundläggande ljusfunktion med 3 procent av den totala effekten är också möjlig. - Tre monteringshöjder: 117,8 cm, 80,8 cm, 62,8 cm - max. 50 dagars ljusreserv - Laddning möjlig med mikro-USB-kabel (ingår inte) - 2 lux skymningsinställning
 • LED-solcellsdekorlykta 5276923, vit-antik

  LED-solcellsdekorlykta 5276923, vit-antik
 • STEINEL XSolar SOL-O LED-vägglampa sensor silver

  STEINEL XSolar SOL-O LED-vägglampa sensor silver
  LED-vägglampa XSolar SOL-O S med rörelsesensor och drift med solenergi Kraftfulla litiumjärnfosfatbatterier, modern LED-teknik, passiv infraröd rörelsesensor och högkvalitativ solcellspanel av monokristallint glas - den här vägglampan för utomhusbruk följer den senaste tekniken på flera områden. 360°-rörelsesensorn har en räckvidd på högst 6 m. Lampan aktiveras vid en bakgrundsljusstyrka på mindre än 2 lux. När den utlöses ökas ljuset långsamt (mjuk ljusstart) och bibehålls i 10 till 60 sekunder. Dessutom finns en diskret nattljusfunktion med ca 3 % ljusflöde. Olika alternativ är förkonfigurerade i fabriksinstallerade belysningsprogram. Om det till exempel inte räcker med laddning via solpanelen vid dåligt väder på vintern kan litiumjärnfosfatbatteriet laddas via ett mikro-USB-uttag. Dessutom anpassas ljusflödet och ljusets varaktighet intelligent till laddningsnivån för att optimera drifttiden. - Monteringshöjd max. 2,5 m
 • Lindby Tjaden LED-dekorsolcellslykta, mässing

  Lindby Tjaden LED-dekorsolcellslykta, mässing
  LED deco solcellslampa Tjaden i gammal mässing med vit insida - marockanskt mönster Denna deco solcellslampa är en riktig höjdpunkt med en fantastisk ljuseffekt i utomhusområdet, eftersom lampskärmen har utformats på ett särskilt konstnärligt sätt och har många små ljusuttag som tillsammans skapar ett orientaliskt mönster och ett fantastiskt spel av skuggor och ljus. Den yttre sidan av skärmen i gammal mässing har en viss antik touch, medan den vita insidan står för en mysig utstrålning. Lampan kan lysa i upp till 8 timmar när batteriet är fulladdat. I trädgården och på terrassen ger Tjaden en distinkt känsla och den rätta stämningen för alla varma sommarkvällar som du vill tillbringa utomhus
 • LED-solcellslykta Tecka, teak Duratec grå 39 cm

  LED-solcellslykta Tecka, teak Duratec grå 39 cm
  Elegant Tecka LED solcellslampa i teak med Duratec-beläggning Den stilfullt utformade Tecka LED-sollyktan är tillverkad av det finaste teakträet och frostat akryl. Tack vare Duratec-beläggningen övertygar lanternans utsida med en högblank yta, eftersom det bearbetade träet återges färg- och ljusbeständigt i solljuset. Dessutom är höljet motståndskraftigt mot kemikalier och har hög slagtålighet. Lyktan har ett handtag med vilket den kan bäras utmärkt och placeringen kan varieras efter behov. Tecka kombinerar högkvalitativa material med den senaste tekniken. De inbyggda sol- och LED-modulerna garanterar tillförlitlighet, prestanda och god belysning. När solen skiner kan Tecka laddas via solcellsmodulen - annars kan den laddas via USB-kabeln. LED-lampan har tre olika inställningslägen. - 1:a läget: Parametrarna strömförbrukning, strömreserv och mörkertid, som ligger till grund för lysdiodernas ljusstyrka, övervakas så att lampan kan vara tänd hela natten. - 2:a läget: Ljussensorn är på och slår automatiskt på armaturen i skymningen och stänger av den i gryningen. Rörelsesensorn är också på och armaturen lyser med full effekt i 30 sekunder när rörelse upptäcks. - 3:e läget: Ljuset är permanent på och kan lysa i upp till 5 timmar när det är fulladdat. Ljusstyrkan kan justeras individuellt, vilket förlänger brinntiden upp till 200 timmar. Rörelsesensorn är avstängd. - Sensorns räckvidd rörelsesensor: 6 m, detektionsområde: 120°.
 • LED-ljusslinga solcellssljusslinga Firework

  LED-ljusslinga solcellssljusslinga Firework
 • LED-solcellslampa Wally, skymningssensor

  LED-solcellslampa Wally, skymningssensor
  LED Solar Wall Light Wally med skymningssensor Skymningssensorn i LED-solvägglampan Wally slår på ljuset automatiskt på kvällen och lysdioderna ger permanent ljus under natten. Lysdioderna monteras i riktning mot husväggen så att den belyses och ljuset reflekteras. Detta förhindrar att armaturen bländas i mörkret. Det medföljande batteriet laddas i dagsljus via solmodulen och ger upp till sex timmars ljus när det är fulladdat.
 • Buddha solcellsdekoration (Grå)

  Buddha solcellsdekoration (Grå)
  Buddha är en solcellsdekoration i grå polyresin med en lätt, bronsmelerad yta som lyser upp i den klara kulan med ett varmvitt sken i mörkret. Denna solcellsbelysning är lättplacerad och är en vacker dekoration både på dagen och natten i din trädgård, på din balkong eller terrass. Placera solcellsdekorationen där solen kan nå panelen under dagen för att få ultimat laddning till det medföljande batteriet.
 • LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus

  LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus
  Dekorativ LED-solcellslampa hjärta med ljus LED-solcellslampans hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller i entrén. Det oregelbundet formade hjärtat är tillverkat av metall med en brun-kopparfinish. Den bildar en ram runt ljusimitationen i botten av lampan, som är utrustad med en lysdiod och som börjar flimra när mörkret faller på grund av den integrerade skymningssensorn. Tack vare en amorf solcellspanel på lampan och det integrerade uppladdningsbara batteriet (1 x AA Ni-MH 1,2V 300 mAh) kan solcellslampan placeras var som helst helt självförsörjande. Ljuset räcker i 6-8 timmar när batteriet är fulladdat.
 • LED-solcellsvägglampa Wally av aluminium

  LED-solcellsvägglampa Wally av aluminium
  LED-solcellsvägglampa Wally av aluminiumgjutgods med bubbelglas Den soldrivna LED-vägglampan Wally är en ljuskälla för de mest olika områdena, eftersom den inte behöver någon strömförsörjning. En solpanel finns installerad i armaturen, som är diagonal på ovansidan, som laddar lampans batteri med solenergi. Om det blir mörkt så tänds ljuset automatiskt av den integrerade sensorn och omgivningen belyses försiktigt genom det klara bubbelglaset, helt utan energikostnader.
 • Solcellsdekoration Felix

  Solcellsdekoration Felix
  Solcellsbelysningen Felix ä:r en svart stolpbelysning med filament LED som lyser upp med 10 Lumen i mö:rkret. Denna solcellslykta ger ett vackert varmvitt sken på: en grindstolpe, staketstolpe&hellip:
 • Bubbly - dekorativt vindspel med belysning

  Bubbly - dekorativt vindspel med belysning
  Bubbly - ett vindspel av rostfritt stål med solarlampa När de sex rostfria rören rör sig i vinden och kommer åt varandra, uppstår mjuka toner som liknar ett klockspel. Men inte nog med det, så fort det börjar mörkna tänds en LED-lampa i akrylröret mellan de rostfria rören och iscensätter luftblåsorna i detta. Solarmodulen på upphängningen laddar den inbyggda ackumulatorn med solenergi under dagen. Energin som sparats i ackumulatorn räcker, beroende på hur mycket den är laddad, i upp till 6 timmar.
 • Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack
 • Solcellsladdad belysning till gräsmattan, 3-pack

  Solcellsladdad belysning till gräsmattan, 3-pack
  Lättplacerade lamporTänds när det skymmerTre fina lamporLättplacerad dekorationsbelysning till gräsmattan som är enkel att installera och laddas av solen under dagen. Lamporna tänds automatiskt&hellip:
 • Pr Home Alvar Bordslampa/Utomhus Solcell/Usb Vit

  Pr Home Alvar Bordslampa/Utomhus Solcell/Usb Vit
  Alvar Bordslampa Solcell/USB från PR home Allmän information: Material: Metall Färg: Vit Beskrivning: Solcellslampa Dimmer: trestegs dimmer Godkänd för utomhusbruk: Ja Mått: Höjd 48 cm Bredd 24&hellip:
 • Sunshine Treasure solcell (Svart)

  Sunshine Treasure solcell (Svart)
  Sunshine Treasure är en svart solcellslykta i rottinglook som passar perfekt till nordiska svarta stilar och ger vackra ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Solcellslyktan är gjord av högkvalitativ plast, vilket gör den mer hållbar än en riktig rottingarmatur. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Lindby Josina LED-solcellslykta, rottingutseende

  Lindby Josina LED-solcellslykta, rottingutseende
  Rund LED-solcellslampa Josina i lyktform - vacker ljusdekoration för trädgård, terrass och balkong Om du har skapat ett vackert vardagsrum utomhus, oavsett om det är på balkongen, terrassen eller i trädgården, kan du förbättra det med rätt belysning. Den här LED-lampan är solcellsdriven och gör också en bra figur när den används i grupp, men framför allt avger den ett varmvitt ljus som verkar väldigt mysigt. När batteriet är helt laddat av solljuset kan den dekorativa solcellslampan lysa i cirka sex till åtta timmar och på så sätt lysa upp en ljummen sommarkväll på ett perfekt sätt.
 • Star Trading 481-13 Pollare Vici

  Star Trading 481-13 Pollare Vici
  481-13 Pollare Vici Star Trading Solcellsbelysning Vici från Star Trading är en solcellsdriven gångbelysning som under natten och via rörelseindikation lyser upp med 300 Lumen i
 • Bellota LED-solcellslampa, 1 lampa

  Bellota LED-solcellslampa, 1 lampa
 • Sunshine Glamour solcell (Silverfärgad)

  Sunshine Glamour solcell (Silverfärgad)
  Sunshine Glamour är en solcellsbelysning med fairylampor som ger dekorativ belysning med 20st högkvalitativa, upplysta metallkulor i en orientalisk look! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • LED-solcellsgånglampa Tekura, teak natur/grå

  LED-solcellsgånglampa Tekura, teak natur/grå
  Tillverkad av teak - Tekura LED-solvägsljus Den moderna och högkvalitativa LED-solbana-lampan Tekura imponerar inte bara med sitt utseende utan också med de använda materialen som lovar livslängd. Lampans bas och skugga är gjorda av dekorativt högtryckslaminat i skiffergrått utseende och resten av lampkroppen är gjord av teak, som har blivit kvar i sitt naturliga utseende. Som ett resultat pollare harmoniskt in i alla utomhusområden och belyser stigar säkert och pålitligt. Tack vare den inbyggda solmodulen försörjs armaturen alltid med energi. Tre olika lägen kan ställas in, vilket ger användaren en hög grad av flexibilitet i utomhusbelysning. I det första läget övervakas parametrarnas energiförbrukning, effektreserv och mörktid, varvid lysdiodernas ljusstyrka är orienterad så att de kan vara påslagen hela natten. I det andra läget slås rörelsesensorn på och tänds automatiskt i skymningen så snart den upptäcker rörelse. Ljuset tänds inte efter soluppgång. I det tredje läget tänds lampan permanent och kan brinna i upp till 5 timmar när den är fulladdad. Ljusintensiteten kan justeras individuellt, varigenom ljusvaraktigheten kan förlängas till upp till 200 timmar. Rörelsesensorn är avstängd i detta läge. - Bränntid: mellan 5 och 200 timmar - Sensorområde: 6 m, detektionsområde: 120 °
 • Star Trading 480-85 3-p Roma

  Star Trading 480-85 3-p Roma
  480-85 3-p Roma Star Trading Star Trading solcellsbelysning i set om tre. 6 cm glaskula på svart pinne som är fina att dekorera med i trädgården eller i blomkrukor utomhus.Polla
 • LED kulformade solarstavar i 2-pack

  LED kulformade solarstavar i 2-pack
  Uppsättning med 2 LED-solstänger med kulor Den här vackra duon ger en stämningsfull atmosfär till trädgården på kvällen. Varje LED-solbelysning består av en glaskula i glaskrossutseende med en inbyggd solpanel och en jordspik. Under dagen laddar solpanelen batteriet så att det kan förse lysdioden med energi på natten. Utrustad med skymningssensor. - inkl. 1 uppladdningsbart AA Ni-MH-batteri 1,2V 600 mAh per styck.
 • Bubbly solcellsslinga (varmvit) (Transparent)

  Bubbly solcellsslinga (varmvit) (Transparent)
  Bubbly är en vacker solcellsdriven slinga med 10st akrylpinnar som lyser upp i mörkret med ett varmvitt sken. Denna solcellsbelysning har 20cm mellan ljuspunkterna som ger en totalt 180cm lång slinga. Själva paneldelen sitter med 2 meters kabel från den sista akrylpinnen, detta gör det enkelt att placera panelen i direkt solljus vilket är nödvändigt för att ladda batteriet som medföljer.
 • Set om 3 LED-solar-ljusstavar Trio Sticks

  Set om 3 LED-solar-ljusstavar Trio Sticks
  För imponerande effektbelysning sörjer LED-solarljusstavarna Trio Sticks Ett verkligt blickfång i trädgården är de tre olika stora LED-solar-ljusstavarna Trio Sticks, som kan belysa trappor och vägar i mörkret på dekorativt sätt. I ljusstavarna sitter små luftblåsor som de varmvita LED-lamporna från Nichia belyser och på så sätt kommer de väl till sin rätt. Nästan osynligt under varje ljusstav sitter en högkvalitativ solarmodul inbyggd och laddar tillförlitligt ackumulatorn vid solbestrålning. - 34, 46 och 61 cm hög - Solarmodul: 30 mWp - Lystid vid fulladdad ackumulator: max. 8 timmar - Ackumulator: 1 x NiMh 1,2V/600 mAh (Mignon) - Levereras inkl. ackumulator
 • Felix solcellslykta (Svart)

  Felix solcellslykta (Svart)
  Solcellsbelysningen Felix är en svart stolpbelysning med filament LED som lyser upp med 10 Lumen i mörkret. Denna solcellslykta ger ett vackert varmvitt sken på en grindstolpe, staketstolpe eller som en enklare bordbelysning utomhus. Innermåttet på stolpskon är 97x97mm. Placera solcellslyktan där solen kan nå panelen under dagen för att få ultimat laddning till det medföljande batteriet.
 • Lindby Jasiah LED-solcellsvägglampa 16 cm sensor

  Lindby Jasiah LED-solcellsvägglampa 16 cm sensor
  Kompakt LED-solvägglampa Jasiah i aluminium med praktisk rörelsesensor Jasiah är en praktisk vägglampa för utomhusbruk som drivs av en solpanel. Armaturkroppen är tillverkad av aluminium och bakom en vit plastdiffusor sitter permanent installerade lysdioder. Dessa lysdioder ger en varmvit belysning som skapar en behaglig atmosfär i utomhusområdet. Den kompakta storleken på Jasiah LED vägglampa med solcellsbelysning för utomhusbruk integreras utan ansträngning i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Dessutom har den en sensor som styr ljuset med hjälp av rörelser. Teknisk data Givare - Avkänningsvinkel 100° - Avkänningsområde 5-7m
 • LOOM DESIGN Lucerna solcellslykta 50cm vit

  LOOM DESIGN Lucerna solcellslykta 50cm vit
  Modern LED-terrasslampa Lucerna i form av en lykta, uppladdningsbar via solcellsmodul eller USB-kabel Som en vänlig ljusaccent i modernt utformade miljöer - oavsett om det är inomhus, i entrén eller på terrassen - är den dekorativa LED-armaturen Lucerna ett mångsidigt val. Den är utformad som en hög kub av aluminium med öppna sidor och har varmvita lysdioder på undersidan av den övre delen, vars ljus på ett behagligt sätt avges indirekt nedåt. På ovansidan finns en solcellsmodul som används för att ladda det integrerade batteriet under dagen med hjälp av solenergi. Detta kan också göras via armaturens laddningsuttag med hjälp av en USB-kabel, vilket är ett välkommet alternativ, särskilt för inomhusbruk. Tack vare bärhandtaget kan armaturen alltid lätt flyttas. Beröringssensorn används inte bara för manuell omkoppling, utan möjliggör även dimning från 100 till 5 %, ändring av färgtemperaturen (2 700 K / 3 000 K) och aktivering av automatiskt läge via dagsljussensor. - Skyddsklass: IP65 - Stöttålighet: IK06 - Med integrerad solcellsmodul - Utlösartröskel för dagsljussensor: 30 lx - Med ingång för laddning via USB-kabel (medföljer) i torra miljöer - Batteri: 18650 Li-Ion, 2 x 2.200 mAh - laddningstid: 6 h USB, 20 h - drifttid per laddning: 9 h vid 100 % ljusflöde - fäste för väggmontering som tillval finns separat (se tillbehör)
 • Lindby Nelina soldriven dekorationsbelysning 51 cm

  Lindby Nelina soldriven dekorationsbelysning 51 cm
  Modern solcellslampa lampa Nelina med en korg look Den yttre ramen på den moderna dekorationsbelysning Nelina är utformad som en öppen vävd korg som rymmer ett ljus inuti. Detta är en solmodell med lysdioder som blinkar något som ett riktigt ljus och avger ett mycket varmt, gult ljus. Detta säkerställer en speciell komfort på utomhusområdet, till exempel på terrassen eller balkongen. Mysiga sommarkvällar blir en oförglömlig upplevelse med Nelina solcellslampa.
 • LED-solcellsbordslampa Roca med dagsljussensor

  LED-solcellsbordslampa Roca med dagsljussensor
  LED-bordslampa Roca med solcellsdrift och skymningssensor LED-bordslampa Roca är en dekorativ ljusaccent som berikar inte bara interiörer utan även terrasser och trädgårdsfester. Den är stänkskyddad och har en LED-ljuskälla inuti skärmen av grått plastnät, som drivs av solpanelen och det integrerade uppladdningsbara batteriet. Det finns en manuell strömbrytare för att aktivera och avaktivera ljuset, alternativt tar dagsljussensorn över den automatiska tändningen i skymningen och släckningen i gryningen.
 • Lindby Nikau LED-solcellslampa, vit, 3-pack

  Lindby Nikau LED-solcellslampa, vit, 3-pack
  Modern LED-solcellslampa Nikau med halvcirkelformad lampskärm i plast - levereras i ett praktiskt set med tre lampor Nikau sätter attraktiva accenter i trädgården och ger en attraktiv accentbelysning. Den har en halvcirkelformad lampskärm i plast som är klarvit. Inuti sitter en permanent installerad lysdiod som drivs av solenergi och ger upp till åtta timmars ljus när batteriet är fulladdat. Med sin enkla design kan Nikau LED-solcellslampa enkelt integreras i trädgårdens dekorativa stil och kan kombineras med andra armaturer från serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck.
 • Driveway solcellsbelysning (Svart)

  Driveway solcellsbelysning (Svart)
  Garage- eller infartsljus som drivs av solceller. Den laddas upp av solens strålar och avger ett varmvitt och behagligt ljus på kvällen när mörkret faller. Armaturen tål upp till 3 ton.1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 6 timmar.
 • LED-solcellslampa Flame, tre funktioner, 42 cm

  LED-solcellslampa Flame, tre funktioner, 42 cm
  LED-solcellslampa Flame med dekorativ flameffekt och tre olika användningsområden LED-solcellslampan Flame drivs av solenergi och kan därför placeras mycket flexibelt utomhus. Den lämpar sig till exempel som en dekorativ ljuskälla i trädgården, i rabatter, på balkongen eller terrassen. Flame är särskilt imponerande eftersom den kan användas på tre olika sätt: Med den medföljande jordspiken är det möjligt att fästa lampan på en gräsmatta eller en rabatt. Tack vare öglan i toppen kan Flame också användas som en pendel- eller bordslampa. Samtidigt skapar flameffekten en mysig atmosfär i omgivningen, och den integrerade skymningssensorn slår på ljuset automatiskt när det blir mörkt. - Ljusets varaktighet ca 5 timmar
 • Solarljusslinga Ece transparent 20 meter

  Solarljusslinga Ece transparent 20 meter
  Transparent solarljusslinga Ece för utomhusbruk Solarljusslingan Ece är den perfekta belysningen på balkongen, terrassen eller i ett träd. Med kapslingsklass IP44 är den lämplig för utomhusbruk, eftersom den är tålig och skyddad mot damm och stänkvatten. På grund av den moderna teknologin övertygar den även vad gäller energiförbrukningen. Tack vare solpanelen är belysningen gratis. Denna laddar batteriet med hjälp av solens energi och lyser i upp till 8 timmar när det är fulladdat. Längden från solpanelen till den första lampan är 3 meter, så att ljusslingan är flexibelt användbar. Tack vare den transparenta sladden lägger man knappt märke till ljusslingan Ece, när denna dekorerar plantor m.m.
 • LED-solcellslampa Deko Dream IP44

  LED-solcellslampa Deko Dream IP44
  Formskön LED-solcellslampa Deko Dream Den stämningsfulla LED-solcellslampan Deko Dream i form av en lykta är en visuell höjdpunkt i utomhusområdet. Ljuset inuti börjar flimra naturligt i skymningen och avger varmt vitt ljus till utsidan. När lyktan väl har hittat sin plats i trädgården kommer du att ha glädje av den länge tack vare det högkvalitativa hantverket. Den laddar sig själv med energi under dagen via solcellsbatteriet och ger den automatiskt tillbaka i mörkret via lysdioderna. Solcellsmodul av kristallint kisel 2 V /120 mA Batteri: Mignon NiMh 1,2 V / 300 mAh

Solcellslampor som laddas av solen och dagsljus

Solcellsbelysning krävde tidigare soligt väder, men nu kan solceller av bra kvalitet generera ström så länge det är dagsljus. Solcellen hämtar energi från solstrålarna och lagrar det i ett litet batteri. Från batteriet hämtar lampan energi under den mörka tiden på dygnet.

Hur bra funkar solcellsbelysning på vintern?

Eftersom det kräver dagsljus för laddning är det utomhus vi har denna typ av belysning: i trädgården, på uteplatsen och garageuppfarten.

Här i Sverige, speciellt i de norra delarna, är det väldigt lite solljus på vintern. Solstrålarnas infallsvinkel mot jordytan och tiden då solen är uppe avgör hur mycket energi som kan fångas upp.

Av den anledningen så funkar solcellsbelysning sämre på vintern än på sommaren. Det är ju lite ironiskt med tanke på att det är vintertid som vi vill lysa upp vår omgivning.