Discolampor

Ett disco utan en discolampa är inget riktigt disco, eller hur? Det finns snygga takpendlar som är discoinspirerade och ger häftiga mönster på väggen. Vi har hittat några olika discolampor som finns att köpa online hos möbelaffärer.

Populärt inom discolampor

 • Discover Hue WACA EU (Svart)

  Discover Hue WACA EU (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Strålkastaren Discover kan anslutas till din befintliga Hue Bridge så att du får tillgång till alla funktioner som välkomnar dig hem. Med miljoner färgalternativ kan du också skapa stämning. (Hue Bridge ingår inte.) Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge krävs.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 79W.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Ledstrip 3 Mtr. MUSIC Skensystem (Vit)

  Ledstrip 3 Mtr. MUSIC Skensystem (Vit)
  Med Nordlux LED-remsor kan du skapa ditt eget ljusuttryck var du vill – även på trånga platser med väldigt lite utrymme. Använd LED-remsorna för att skapa mysig, dämpad vit och färgad belysning som är lätt att dölja under köksskåp, längs med trappan, bakom en tv-skärm ... bara din fantasi sätter gränserna. Discoläget gör att ljuset blinkar i takt med musiken. Den självhäftande remsan är enkel att sätta upp. Fjärrkontroll ingår.
 • Disco-lampa (Flerfärgad)

  Disco-lampa (Flerfärgad)
 • Smart 5M IP44 Skensystem (Vit)

  Smart 5M IP44 Skensystem (Vit)
  Med Nordlux LED-remsor kan du skapa ditt eget ljusuttryck var du vill – även på trånga platser med väldigt lite utrymme. Använd LED-remsorna för att skapa mysig, dämpad vit och färgad belysning som är lätt att dölja under köksskåp, längs med trappan, bakom en tv-skärm ... bara din fantasi sätter gränserna. Discoläget gör att ljuset blinkar i takt med musiken. Den självhäftande remsan är enkel att sätta upp. Fjärrkontroll ingår.

Fler tips på discolampor

 • Vanita plafond (Spegel)

  Vanita plafond (Spegel)
  När det moderna nosar på retrotrenden, hamnar vi någonstans precis här, med Vanita plafond. En takplafond i iögonfallande design som drar tankarna åt discokulans glansdagar men med ett högst modernt utförande. Vilket inte minst avslöjas av de tidsenliga detaljerna i svart, matt stål. Ljuskällorna omges av en svart, tunn, stålram som i sin tur är klädd med flertalet runda, platta speglar. Speglarna kan vid rätt ljus skapa effektfulla reflektioner på omgivningen, något som får hela ditt rum att leva upp. Vanita plafond är helt enkelt omöjlig att missa och kommer skänka dig glädje under många år framöver. Med en diameter på 50 cm och en skärmhöjd på 33,5 cm blir Vanita plafond inget annat än en tjusig, utmärkande, detalj i ditt hem. Placera Vanita plafond i hallen, köket, vardagsrummet eller varför inte i sovrummet? Alla rum förtjänar en höjdpunkt som denna. Till Vanita plafond behöver du tre styck ljuskällor med sockel E27 med max 5W LED. Då Vanita plafond är dimbar, får ljuskällorna med fördel också vara dimbara, för möjligheten att skapa den perfekta stämningen beroende på vilken situation och humör du befinner dig i. Vi kan rekommendera ljuskällor i färgen amber, detta för att amber ger ett varmt och behagligt ljus som mjukt lägger sig över rummet. Du har många mysstunder att vänta tillsammans med din Vanita plafond. Vanita finns även som taklampa. För inomhusbruk. Ljuskällor ingår ej.
 • Vanita taklampa (Spegel)

  Vanita taklampa (Spegel)
  När det moderna nosar på retrotrenden, hamnar vi någonstans precis här, med Vanita taklampa. En taklampa i iögonfallande design som drar tankarna åt discokulans glansdagar men med ett högst modernt utförande. Vilket inte minst avslöjas av den tidsenliga svarta, matta takkoppen som genom sitt runda men ändå platta utseende, skiljer sig från mer traditionella takkoppar. Ljuskällorna omges av en svart stålram som i sin tur är klädd med flertalet runda, platta speglar. Speglarna kan vid rätt ljus skapa effektfulla reflektioner på omgivningen, något som får hela ditt rum att leva upp. Med en diameter på 50 cm och en skärmhöjd på 38 cm blir Vanita taklampa inget annat än en ståtlig mittpunkt över ditt köksbord, soffbord eller i sovrummet. Dessutom är Vanita taklampa höj- och sänkbar, en så kallad hisslampa, vilket gör att du enkelt kan reglera belysningen beroende på vad du behöver i stunden. Mer ljus till läxläsningen och mindre ljus för att skapa mysbelysning under umgänge med vänner och familj. Sladdlängden är 120 cm. Till Vanita taklampa behöver du tre styck ljuskällor med sockel E27 med max 5W LED. Då Vanita taklampa är dimbar, får ljuskällorna med fördel vara dimbara, för möjligheten att skapa den perfekta stämningen beroende på situation. Vi rekommenderar ljuskällor med färgen amber för att få ett varmt och behagligt ljus. Vanita finns även som plafond. För inomhusbruk. Ljuskällor ingår ej.