Klämlampor

Med ett klämfäste på lampan kan du placera och flytta din belysning snabbt och enkelt. En klämlampa behöver du inte montera med skruvar, pluggar och annat. Lamporna sätter man upp med klämman som nyps ihop och snäpps fast på en sänggavel som läslampa, i bokhyllan som spot eller på andra möbler i hemmet.

Köpa klämspots och läslampor med klämma online

Här listar vi flera olika förslag på klämlampa och klämspot du kan beställa på nätet. Något att tänka på är hur mycket du vill kunna justera ljusriktning. En del har vridbara lampskärmar och andra har lite längre justerbara armar.

Populärt inom klämlampor

 • TULIP - Clip Black

  TULIP - Clip Black
   Diskret skrivbordslampa med klämma för skrivbordskanten istället för vanlig bordsfot. Flexarm för optimal arbetsbelysning. Svart metallskärm. Vi rekommenderar: För det lilla kontoret eller barnrummet är denna klämlampa ett bra alternativ. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 3W. 2m lång sladd med strömbrytare.
 • FLEX - Clip White/Chrome

  FLEX - Clip White/Chrome
   Skrivbordslampa med klämfäste i krom och vit metall. Fast LED-belysning. Praktisk flexarm som möjliggör optimalt ljus. Vi rekommenderar: För kontoret med begränsad plats gör denna klämlampa jobbet. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 5W. Sladden är 2m lång med strömbrytare.
 • Klämspot Liten Svart

  Klämspot Liten Svart
 • TULIP - Clip White

  TULIP - Clip White
   Diskret skrivbordslampa med klämma för skrivbordskanten istället för vanlig bordsfot. Flexarm för optimal arbetsbelysning. Vit metallskärm. Vi rekommenderar: För det lilla kontoret eller barnrummet är denna klämlampa ett bra alternativ. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 3W. 2m lång sladd med strömbrytare.

Fler tips på klämlampor

 • Klämspot Liten Ostron

  Klämspot Liten Ostron
 • Hubble Vägg/Klämspot Vit

  Hubble Vägg/Klämspot Vit
 • Hubble Vägg/Klämspot Svart

  Hubble Vägg/Klämspot Svart
 • FLEX - Clip Black/Chrome

  FLEX - Clip Black/Chrome
   Skrivbordslampa med klämfäste i krom och svart metall. Fast LED-belysning. Praktisk flexarm som möjliggör optimalt ljus. Vi rekommenderar: För kontoret med begränsad plats gör denna klämlampa jobbet. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 5W. Sladden är 2m lång med strömbrytare.
 • Hubble Vägg/Klämspot Borstad mässing

  Hubble Vägg/Klämspot Borstad mässing