Spotlights

I rum där du behöver eller vill ha starkt ljus är spotlights ett snyggt val. Spotlights kan vara infällda i taket och ge ett brett riktat ljus, eller så kan det vara lampor fästa på en skena och där ljuset kan riktas.

Spotlights är väldigt vanligt att montera i badrumstaket . Ett tips är att bygga in dimmerfunktion så att du kan reglera ljusstyrkan beroende på vilket aktivitet du utför i rummet.

Populärt inom spotlights

 • Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3

  Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable För dig som har ett större hål i taket än de flesta infällda spotlights, har vi denna fyllningsring i rostfritt stål. Mått: 75 mm / 130 mm. Nu ännu mer prisvärt som ett set med 3!
 • Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V alu

  Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V alu
  Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V aluBallingslövs spotlight skapar ett bra arbetsljus i köket och levererar ett starkt, högkvalitativt ljus med låg strömförbrukning och hög driftsäkerhet. Armaturen&hel
 • Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös 2-ljus - Oneon 2

  Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös 2-ljus - Oneon 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp, Entirely recessed light Denna Oneon 2 Trimless är den perfekta infällda spotlighten. Armaturen är ramlös, vilket betyder att det inte finns någon ytterkant runt armaturen, så att du kan fälla in den perfekt och sömlöst i taket. Det innebär att taket verkar fortsätta och belysningen blir en integrerad del av helheten. Spotlighten är 18,8 cm lång och 8,8 cm bred. Du monterar ramen på gipsskivan. Den är justerbar och kan ställas in i förväg till rätt tjocklek på gipsskiktet så att kanten är i nivå med gipset. Ramen kan även monteras upp till 3 cm utanför taket. Observera! Ramen för gipsskivan är 10 cm hög. När detta är gjort klickar du helt enkelt in armaturen och sedan de två GU10-lamporna med maximalt 50 watt (dessa måste fortfarande beställas separat). De två ljuskällorna kan lutas separat, så att du kan bestämma var ljuset ska lysa. Och om du vill skapa en mysig atmosfär på kvällen kan du även dimma dessa spotlights med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna infällda spotlight finns i svart, vilket ger en vacker kontrast mellan taket och belysningen. En perfekt infälld spotlight för grundbelysning i köket, vardagsrummet eller sovrummet. 188 mm x 88 mm x 81 mm
 • Star 6 spotlight skena, förnicklad mässing 200cm

  Star 6 spotlight skena, förnicklad mässing 200cm
  Lampserien Star från Örsjö Belysning. Armaturen går att kombinera med både halogen och LED-lampor. Star finns i flera olika material och färger. Designad av Jonas Bohlin. Höjd 22 cm Längd 200 cm&hellip:
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på spotlights

 • Global Trac PRO vit anslutning vänster

  Global Trac PRO vit anslutning vänster
  Vit anslutning fö:r vä:nster Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior&hellip:
 • Briloner LED-inbyggnadsspot 7598 3-pack CTS nickel matt

  Briloner LED-inbyggnadsspot 7598 3-pack CTS nickel matt
  LED infälld spot 7598 i 3-pack med justerbar ljusfärg En speciell egenskap hos denna LED infällda spotlight, som levereras i ett fördelaktigt 3-pack, är den justerbara ljusfärgen via en strömbrytare på baksidan. Denna funktion gör den till en infälld spotlight som kan användas universellt i alla rum. - Justerbara ljusfärger: Varmvitt (2 700 K), universalvitt (4 000 K) eller dagsljus (6 500 K)
 • Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack IP44 krom

  Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack IP44 krom
  Liten LED-inbyggnadsspot Nova mini i en uppsättning om 3 De små, fast glödande inbyggnadsspot Nova mini kan användas i ett brett spektrum tack vare sin lilla diameter. De används ofta i korridorer, vinterträdgårdar eller över diskar och i balkongbeklädnad. De varma vita Nova minisna i en uppsättning av tre har en mycket återhållsam design och är oberoende av stil. Dessutom är lysdioderna särskilt platta, utbytbara och kan anslutas till varandra utan att begränsa antalet, vilket öppnar en mängd möjligheter för användaren. De inbyggnadsspot är kapslingsklass mot stänkvatten med IP44- skydd och kan därför också användas i badrummet.
 • ELC Delfan LED-badinbyggnadslampor, 3 st, svart

  ELC Delfan LED-badinbyggnadslampor, 3 st, svart
  Runda LED-inbyggnadslampor Delfan i ett praktiskt set med 3 stycken med svart ramDelfan är en ljusdispenser som tack vare den högre skyddsklassen kan användas mycket bra i badrum eller andra fuktiga rum. De infällda armaturerna är kompakt byggda, runda i formen och har en svart ram. Deras lysdioder ger ljus på ett effektivt sätt. Här erbjuds en praktisk uppsättning av tre.
 • Art Deco takspotlight svart med rökglas justerbar - Laura

  Art Deco takspotlight svart med rökglas justerbar - Laura
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ge din Art Deco-inredning en stilren uppgradering med takspotlightet Laura! Denna justerbara takspotlight har en elegant svart armatur med en enda ljuspunkt, omgiven av en ribbade rökglaskupa. Både monteringsplattan och glaskupans diameter är 12 cm. Med en höjd på 16,5 cm passar Laura perfekt i alla rum. Den tidlösa designen, i kombination med den grå och svarta finishen, ger din inredning en elegant touch. Glöm inte att köpa en glödlampa med E27-sockel separat. Med Laura får du ett viktigt element i ditt hem för en stämningsfull atmosfär!
 • LEDS-C4 Play Raw inbyggnadslampa ek 927 6,4 W 50°

  LEDS-C4 Play Raw inbyggnadslampa ek 927 6,4 W 50°
  Med ett naturligt utseende - högkvalitativ LED-infälld downlight Play Raw i ek Både när det gäller optik och ljuseffekter presenterar Play Raw sig som en trevlig lampa för många användningsområden. Den infällda LED-ljuskällan avger varmt vitt ljus med lite bländning och mycket bra färgåtergivning. Den takinbyggnadslampa är övertygande i privata och offentliga salonger, sätter också försäljningsytorna i rätt ljus och kan tack vare kapslingsklass IP54 även användas utan att tveka i fuktiga rum. - Utrustad med monteringsfjädrar - beroende på valet av förkopplingsdon (exklusivt, finns separat via tillbehör) som kan bytas eller dimbar
 • Modern 1-fas skena spotlight svart AR111 - Jeany

  Modern 1-fas skena spotlight svart AR111 - Jeany
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Jeany är en så vacker skenspole. Den eleganta designen gör den till en modern spotlight. Spotten är även justerbar, så att du alltid kan bestämma var ljuset ska lysa. Till exempel för att belysa den där tavlan. Jeany är tillverkad av svart aluminium med plast. Den är 16 cm hög, 11,8 cm lång och 192,5 cm bred. Du kan komplettera spotten med en glödlampa med GU10-sockel (max 50 W), som du måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. En vacker modern spotlight som kommer att ge din inredning en boost! 11.8 cm x 9 cm x 16 cm
 • Lucy spotlight till global 1-fas, mattsvart

  Lucy spotlight till global 1-fas, mattsvart
  Belid har tagit fram ett 1-fas spotlight system tillsammans med Global. Lucy spotlight finns i både mattsvart och mattvit och kommer utan ljuskälla. Höjd 14,9 cm Längd 10,3 cm Diameter 5,4 cm Effekt&hellip:
 • LEDVANCE LED-inbyggnadsspot GU10 Recessed 5 nickel

  LEDVANCE LED-inbyggnadsspot GU10 Recessed 5 nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lightme LED-inbyggnadsspot Aqua Pur silver

  Lightme LED-inbyggnadsspot Aqua Pur silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • MEGATRON LED-infällningsring Decoclic GU10/GU5.3, rund, vit

  MEGATRON LED-infällningsring Decoclic GU10/GU5.3, rund, vit
  Installationsring Decoclic med GU10- och GU5.3- uttag Denna runda LED-installationsring Decoclic kan enkelt installeras utan verktyg (snapin-installation utan snäppring). Lampan hålls i takutskärningen av fjädervingar och kan konfigureras individuellt. Med leveransen inklusive två uttag kan både en GU10-lampa och en GU5.3-lampa användas. Vid användning av en GU5.3-lampa krävs också en transformator, som liksom lamporna kan beställas som tillbehör och ingår inte i leveransen. Med LED-inbyggnadslampa armatur Decoclic uppnås skuggfri belysning. Monteringsringen är helt tillverkad av aluminium och passar i takutskärningar med en diameter på 6,8 cm. Ringen inklusive lampan kan svängas med 30 °. Obs! Monteringsringen är lämplig för LED-reflektorerna PAR16 (GU10) och MR16 (GU5.3) från Megaman. På grund av lampornas olika längder kan installationsdjupet variera mellan 4,5 cm och 5,7 cm.
 • Stav spotlight 1-låg, vit/råmässing

  Stav spotlight 1-låg, vit/råmässing
  Stav spotlight vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Spotlighten har fast installation. Höjd 33 cm Diameter spot 6 cm Effekt max 10 W Sockel GU10 Ljuskällor&hellip:
 • Aneta Lighting PILOT takspot, 3rund antik

  Aneta Lighting PILOT takspot, 3rund antik
  Pilot ä:r en enkel och stilren takspot som effektivt belyser varje vrå: i rummet. Taklampan finns i antik finish, stå:l eller vit/krom och du kan vä:lja mellan 4 ljuskä:llor på:&hellip:
 • Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, brons

  Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, brons
  Designinbyggnadslampa Cavity Recessed med dimbara lysdioder Hos LED-takinbyggnadslampan Cavity Recessed av märket serien.lighting ersätter en kurvig aluminiumkropp reflektorn, som inbyggnadslampor och downlighter i vanliga fall för att avge ljuset riktat. Med hjälp av hålrummet (”Cavity” på engelska) sitter lysdioderna ganska djupt i lampkroppen så att ljuset avges genom det trumpetformade ljusutsläppet bländfritt och nedåt. Cavity Recessed kan dimras via en extern bakkants fasdimmer. Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf är inte bara formgivarna bakom denna lampa, utan även grundläggarna av företaget serien.lighting. 1985 grundlade de två studievännerna och industridesignerna sitt eget företaget som numera är känt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av en design som framför allt är enkel, men också ytterst smart och där tekniken möts i perfekt symbios med formgivningen.
 • ARTIC takspot rak 3:a, vit

  ARTIC takspot rak 3:a, vit
  Artic takspot, modern kö:ksbelysning frå:n Aneta. Vita spotlights med tre ljuspunkter. Artic serien finns i flera olika fä:rger, storlekar och utfö:randen.
 • Nordlux LED-takinbyggnadslampa Clyde, varmvit, Ø 15 cm

  Nordlux LED-takinbyggnadslampa Clyde, varmvit, Ø 15 cm
  Vit LED-takinbyggnadslampa Clyde med två lysande ytor Clyde takinbyggnadsspot takstrålkastare ger kontrollerbar varmvit belysning i modern interiör. Detta uppnås med ljusytor som består av en inre cirkel och en yttre ring. Dessa är åtskilda från varandra med en smal plastring och kompletteras med en bredare yttre kant. Med MoodMaker ™ -funktionen kan de två upplysta områdena styras separat och tillsammans via en väggbrytare.
 • Paulmann Nova Mini Plus LED easydim 3-pack vit

  Paulmann Nova Mini Plus LED easydim 3-pack vit
  LED-inbyggnadsarmatur Nova Mini Plus EasyDim i ett set med 3 stycken med LED-modul Dessa 15° svängbara LED-inbyggnadsspotlights i en särskilt liten form öppnar helt nya användningsmöjligheter och är perfekta för användning i vinterträdgårdar eller på en mängd olika beklädnader, t.ex. en disk. EasyDim-funktionen gör att lampan kan dimmas via den befintliga strömbrytaren utan ytterligare installation. Den mycket platta infällda strålkastaren kan också användas vid små hålrumsdjup på 30-35 mm. Uppsättningen kan utökas. - Setet består av tre strålkastare inkl. LED-modul för 230V direktanslutning - mycket platt, montering möjlig vid hålrumsdjup 30-35 mm - svängningsområde 15° - strålningsvinkel 38°
 • Aneta Lighting ROLLO takspot 3:a rondell, matt vit

  Aneta Lighting ROLLO takspot 3:a rondell, matt vit
  En futuristisk takspot med flera ljuskä:llor, finns med rund bas eller rak linje och med matt eller blank yta. Rollo ä:r till stö:rre delen i vitt med detaljer i svart. I familjen Rollo finns&hellip:
 • EXPAND Spot 2L 50cm Gu10 Cylinder

  EXPAND Spot 2L 50cm Gu10 Cylinder
  Expand taklampa från Markslöjd. Taklampa 50cm i metall och två lamphållare. Ingår i utbyggbart system Expand. Monteras med skruv. Max 2x7W. GU10-sockel. Ljuskälla ingår ej. Ojordade. Takkontakt ingår ej på grund av ett nytt EU-direktiv. Takkontakter
 • Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, svart

  Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, svart
  Designinbyggnadslampa Cavity Recessed med dimbara lysdioder Hos LED-takinbyggnadslampan Cavity Recessed av märket serien.lighting ersätter en kurvig aluminiumkropp reflektorn, som inbyggnadslampor och downlighter i vanliga fall för att avge ljuset riktat. Med hjälp av hålrummet (”Cavity” på engelska) sitter lysdioderna ganska djupt i lampkroppen så att ljuset avges genom det trumpetformade ljusutsläppet bländfritt och nedåt. Cavity Recessed kan dimras via en extern bakkants fasdimmer. Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf är inte bara formgivarna bakom denna lampa, utan även grundläggarna av företaget serien.lighting. 1985 grundlade de två studievännerna och industridesignerna sitt eget företaget som numera är känt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av en design som framför allt är enkel, men också ytterst smart och där tekniken möts i perfekt symbios med formgivningen.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit
  Vridbar infälld LED-taklampa Deep Adjust petit, 2.700 K Den infällda LED-taklampan Deep Adjust petit, som passar för tak med en maximal tjocklek på tre cm, kan användas för en mängd olika belysningsuppgifter i hela vardagsrummet. Det djupt infällda armaturhuvudet kan vridas 355° och svängas 35° så att ljusriktningen alltid kan väljas fritt och enskilda föremål eller rumsvinklar kan framhävas. Ett förkopplingsdon ingår inte i leveransen. Det måste köpas separat via tillbehören - Utstrålningsvinkel: 34°
 • Egger Licht Egger Riga Zooom LED-spot kantig vit 3000 K

  Egger Licht Egger Riga Zooom LED-spot kantig vit 3000 K
  Fyrkantig LED-inbyggnadsspot infälld strålkastare Riga Zooom - perfekt för belysning av butiker Riga Zooom är förutbestämt för detaljerad belysning av affärslokaler, gallerier eller utställningar. Strålkastaren är utrustad med en glaslins av hög kvalitet, som gör att du kan ändra strålvinkeln manuellt genom att rotera linsen, och det faktum att den kan svängas 30 ° i alla riktningar garanterar flexibel, skicklig accentbelysning. Den varma vita ljusfärgen och det höga färgåtergivningsindexet är ytterligare goda skäl för att använda LED-infälld strålkastare. LED-inbyggnadslampa är neutral och enkel i design och fokuserar på perfekt belysning av föremål utan att sticka ut för mycket. - Lämplig LED-drivare kan beställas direkt från tillbehören.
 • BEGA Accenta vägginbyggnad kantig ram vit 315 lm

  BEGA Accenta vägginbyggnad kantig ram vit 315 lm
  Fyrkantig LED-inbyggnadslampa armatur med platt ram Den lilla infällda väggarmaturen Accenta ger en trevlig orienteringsbelysning, vilket gör den idealisk för att säkerställa extra säkerhet för korridorer eller trappor. Den fyrkantiga designen med ram ser modern och enkel ut och kan användas på olika sätt i privata och offentliga inomhusområden. Den högkvalitativa designen består av ett zinkgjutet hus, ett vitt säkerhetsglasöverdrag och en metallram samt den energieffektiva LED-tekniken talar för kvalitet och hållbarhet. Montering går snabbt och enkelt i runda installationsöppningar; ett hålrumsuttag levereras redan för detta. BEGA, baserat i Sauerland, förlitar sig på utmärkt kvalitet och material. Detta stöds också av vår egen utveckling och produktion, vilket möjliggör konstant kvalitetskontroll och kontinuerliga förbättringar. Med nästan 70 års erfarenhet av belysningsteknik erbjuder företaget utmärkta, långvariga lösningar inom nästan alla områden inomhus- och utomhusbelysning.
 • Markslöjd - Taklampa FJÄLLBACKA - Silver

  Markslöjd - Taklampa FJÄLLBACKA - Silver
  Diameter:35 cm. Höjd: 26 cm. Upphängning: Krokupphängd. Antal ljuskällor: 3. Max effekt: 40W. Sockel: E14.Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat.
 • Belid Spotskena 60 Cm Vit 12V

  Belid Spotskena 60 Cm Vit 12V
  60-centimeters Skena för Belids 12V-system
 • AIRAM BEAM 3-fas LED minispotlight max 10W. Svart

  AIRAM BEAM 3-fas LED minispotlight max 10W. Svart
  AIRAM BEAM 3-fas LED minispotlight max 10W. Svart. Från AIRAM kommer Beam som är en elegant, designad spotlight framtagen för utbytbara PAR16 GU10 LED-lampor. Vi rekommenderar LED spot GU10 PAR16 . Spotlighten monteras enkelt på 3-fas skena. » Monteringsanvisning
 • Modern takspotlight svart med brons 2-ljus justerbar - Renna

  Modern takspotlight svart med brons 2-ljus justerbar - Renna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Möt den oumbärliga Renna 2-ljus takspotlighten, ett vackert tillskott till alla moderna inredningar. Denna spotlight, tillverkad av starkt stål och med en elegant bronsfinish, lyser med 2 ljuspunkter på ena sidan av monteringsplattan. De karakteristiska bronskanterna i ändarna av spotlightsen ger en subtil accent till helheten. Med en längd på 45 cm, en bredd på 8 cm och en höjd på 20 cm är Renna ett riktigt blickfång. Glöm inte att lägga till GU10-lampor för att slutföra spotlighten. Tack vare spotlightsens justerbara riktning ger Renna alltid det perfekta ljuset i ditt hem!
 • Örsjö Star Tak/Vägg 6-L Svart Spotlight

  Örsjö Star Tak/Vägg 6-L Svart Spotlight
  Star 6:a takspotlight/väggspotlight från Örsjö Belysning Design: Jonas Bohlin Material: Metall Mått: L 200cm - H/Djup 22cm Ljuskälla: 6 x Max 240V 40W E14, Ingår Ej, Se Tillbehör Levereras med&hellip:
 • Paulmann Base inbyggnadsspot i 10-pack vit

  Paulmann Base inbyggnadsspot i 10-pack vit
  Infälld spotlight i metall Bas i ett praktiskt set med 10 stycken Den lilla infällda spotlighten Base ingår i leveransen i en uppsättning om tio stycken och möjliggör därmed storskaliga belysningsinstallationer inom hemmets fyra väggar. Höljet är tillverkat av tålig metall och rymmer ett GU10-fäste i vilket en valfri ljuskälla ska sättas in. Strålkastaren kan svängas och anpassas till de lokala förhållandena på nolltid.
 • Global Trac Nätanslutning Svart Global 3-Fas XTS12-2

  Global Trac Nätanslutning Svart Global 3-Fas XTS12-2
  Nätanslutning XTS12-2 för 3-fas skenor från Global Trac Se även produktblad>:>:
 • Belid S6005 Spot Båge Cato 5:A Svart Utgått

  Belid S6005 Spot Båge Cato 5:A Svart Utgått
  S6005 Cato Takspot 5:a rak från Belid Material: Metall Mått: L 120cm Ljuskälla: 5x Max 12V 20W GU4, ingår Krokupphäng
 • Slv By Bellalite Bikakeraster För 51Mm Spottar

  Slv By Bellalite Bikakeraster För 51Mm Spottar
  Bikakeraster för MR16/GU5,3/GU10/PAR16 spotlights från Bruckner&:Schröter Färg: Svart Storlek: för 51mm spotlights Produktbeskrivning Upptäck den perfekta lösningen för att kontrollera ljusspridningen&hellip:
 • Downlight Globe G2 Surface Vit Tune

  Downlight Globe G2 Surface Vit Tune
  Downlight Globe G2 Surface Vit Tune från Hide-a-lite. Exklusiv utanpåliggande downlight i modern design med skålformad reflektor. Djupt placerad ljuskälla ger ett avbländat ljus. Armaturens utseende&hellip:
 • Nordlux LED infälld takspot Rosalee, vit, IP65, CCT-omkopplare

  Nordlux LED infälld takspot Rosalee, vit, IP65, CCT-omkopplare
  Rund infälld LED-takspot Rosalee för badrum, valbar ljusfärg, dimbar Rosalee är en modern infälld LED-downlight i rund form av aluminium, som passar för undertak med en tjocklek på 0,5 cm till 2 cm. Den infällda armaturen är lämplig för medelbred belysning i vardagsrum och lounger, inklusive badrum och spa, och har extern dimbarhet och en färgtemperatur som kan ställas in före installationen - Skyddsklass: IP65 på rumssidan, IP20 på baksidan - Inkluderar extern LED-drivrutin - Dimbar via leading edge eller trailing edge fasstyrning - Färgtemperatur valbar före installationen: 2 700 K, 3 000 K eller 4 000 K - Monteringsfjädrar ingår - Parallellkoppling av upp till 20 enheter är möjlig
 • MEGAMAN Rico - LED-takinbyggnadsspotlight 9 W, vit

  MEGAMAN Rico - LED-takinbyggnadsspotlight 9 W, vit
  LED-takinbyggnadsspotlight Rico med varmvitt ljus I bostaden - tack vare kapslingsklass IP44 även i badrummet - eller i butiker: LED-takinbyggnadsspotlight Rico ger en mycket behaglig belysning och återger färgerna på ett naturligt och briljant sätt, eftersom den har färgåtergivningsindex RA95. Spotlighten är svängbar med 30° så att ljuset kan riktas optimalt. Trots att dess utseende liknar en halogenspotlight behöver lampan bara en bråkdel av energin. Eftersom den har standardmåtten på 6,8 cm passar den exempelvis till befintliga, förborrade hål så att den kan ersätta halogenspotlights utan problem. För att ansluta dessa inbyggnadsspotlights till 230 V behövs det en transformator som måste köpas separat.
 • Set med 6 infällda spotlights svart GU10 AR111 trimless 2-light - Oneon

  Set med 6 infällda spotlights svart GU10 AR111 trimless 2-light - Oneon
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Perfekt grundbelysning för ditt hem, den här Oneon-infällda spotlighten. Du får en stilren och lyxig design i ditt hem. Den är 15,6 cm bred och 29,9 cm lång. Mått på denna spotlight för installation: djup 12,5 cm, längd 30 cm. Armaturen är trimless. Det betyder att det inte finns någon ytterkant runt armaturen, så du kan integrera den perfekt och sömlöst i ditt gipstak eller stuckaturtak. Den infällda spotlighten är tillverkad av stål och har en tidlös svart färg. Den infällda spotlighten har två GU10-socklar. Beställ 12 GU10 AR70-ljuskällor med en diameter på 7 cm själv och komplettera din Oneon (varje max 50 W). Spotlightsen kan lutas separat, så du kan välja var du vill ha ljuset! Den är även dimbar (dimmer ingår ej). En perfekt spotlight som grundbelysning i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Nu i ett set med 12! 29.9 cm x 15.6 cm x 10.8 cm
 • Atom 90 spotlight 5.5W 2700k, Svart

  Atom 90 spotlight 5.5W 2700k, Svart
  Atom 90 spotlight 5.5W 2700k Svart från Flos. En stilren och effektfull spotlight. Spotlighten passar till Zero Track skenan och har en integrerad LED-lampa med ett varmvitt sken. Flos Zero Track finns&hellip:
 • The Light Group SLC Shift LED-inbyggnadsspona Ø 22,8cm CCT, vit

  The Light Group SLC Shift LED-inbyggnadsspona Ø 22,8cm CCT, vit
  LED infälld spotlight SLC Shift för infällda diametrar 20 till 21 cm Denna LED infällda downlight är idealisk för konvertering, den passar i infällda öppningar på 20 till 21 cm. Den högeffektiva downlighten avger flimmerfritt ljus och kan ställas in i ljusfärg (3 000 K eller 4 000 K). Med en UGR
 • Paulmann Veluna Edge LED infälld IP44 3.000K Ø 16cm

  Paulmann Veluna Edge LED infälld IP44 3.000K Ø 16cm
  LED-inbyggnadsarmatur Veluna Edge IP44 i rund form, ljusfärg varmvitt Den runda LED-inbyggnadspanelen Veluna VariFit Edge övertygar med sin ramlösa design i vitt och passar nästan sömlöst in i alla tak. Tack vare den flexibla VariFit-tekniken kan klämfjädrarna för installationen justeras så att panelen kan installeras i olika borrhål. LED-panelen avger ett diffust, bländfritt och mysigt ljus med varmvit ljusfärg genom den satinerade plasthöljet. Den är särskilt platt så att den passar in i hålrum med ett djup på 3,5 cm. - lämplig för badrum och fuktiga utrymmen tack vare IP44-skydd - hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • Smart spotlight i mässing vridbar och tiltbar inkl. 2 Wifi P45 - Mosh

  Smart spotlight i mässing vridbar och tiltbar inkl. 2 Wifi P45 - Mosh
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Med takspotlighten Mosh blir din inredning komplett! Den gör sig verkligen bra i moderna inredningar. Armaturen är tillverkad av mässing och stål. Eftersom lampan har två ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Med max 470 lumen ger lampan mycket ljus och passar därför utmärkt för funktionsbelysning. Mosh levereras med E14-glödlampor. De medföljande glödlamporna förbrukar 4,5 watt och har en genomsnittlig brinntid på 15 000 timmar. Du behöver inte ens resa dig från soffan längre, eftersom Mosh även är smart och kan fjärrstyras med din smartphone eller ditt smarta hemsystem. Behöver du lite mindre ljus? Mosh är dimbar, dimmer ingår. Du kommer att fortsätta titta på denna takspotlight: Mosh är ett måste för din inredning! 34 cm x 9 cm x 15 cm
 • Belid Flexibelt Skarvstycke 12V-skena Vit

  Belid Flexibelt Skarvstycke 12V-skena Vit
  8825 Skarvstycke flex till Belids 12V-skena OBS! Använd endast i samråd med elektriker/butiken om skenans totallängd överstiger 2m
 • By Rydéns Correct Takspot 6:A Rak Vit Gu10 Exkl. Ljuskällor

  By Rydéns Correct Takspot 6:A Rak Vit Gu10 Exkl. Ljuskällor
  Correct takspot 6:a rak vit från By Rydéns Höjd 17,5 cm Bredd/Längd 124 cm Djup 16,5 cm Effekt max 6x7 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Vit Material Metall Design By Rydéns Övrigt Takkontakt&hellip:
 • Arcchio LED-downlight Lirin, vit, 2 700K

  Arcchio LED-downlight Lirin, vit, 2 700K
  Rund Lirin LED-downlight i vit färg Lirin LED-downlight i rund design och vit färg är det perfekta valet för alla moderna rum. Med en färgtemperatur på 2 700 K skapar den en mysig atmosfär i vardagsrummet, arbetsrummet eller hallen. Den integrerade LED-ljuskällan ger ett energisnålt ljus och är därför inte bara miljövänlig utan även kostnadseffektiv. IP65-klassningen gör den också idealisk för utomhusbruk. Observera att dimmern inte ingår, men downlighten kan dimras med en extern dimmer. Skapa ett behagligt ljus i ditt hem med Arcchio LED-downlight och skapa en inspirerande atmosfär.
 • EVN Noblendo LED infälld taklampa vit Ø 4,5 cm

  EVN Noblendo LED infälld taklampa vit Ø 4,5 cm
  Den runda LED-infällda takarmaturen Noblendo ger en stämningsfull accentbelysningNoblendo är tillverkad av aluminium i vitt och har en opal plastkåpa. Den infällda takarmaturen kan användas i vardagsrum, sovrum och korridorer och - tack vare stänkskyddet IP44 - även i fuktiga rum. Noblendo är utrustad med kraftfulla varmvita lysdioder. Ljusstyrkan kan regleras externt via fasbrytare eller fasbrytardimmer. Ljusfördelningen är symmetrisk, ljuset är direkt.
 • Halo track 2m, vit

  Halo track 2m, vit
  Vit takskena för takspotar från Halo Design. Med Halo Track-skenor kan du bygga ditt eget spotlight-system. Skenan kan förkortas / förlängas och monteras enkelt med de medföljande skruvarna. Alla&hellip:
 • Slv By Bellalite Nätanslutning 1-fas mattsvart jord till vänster

  Slv By Bellalite Nätanslutning 1-fas mattsvart jord till vänster
  Nätanslutning med jord vänster sida för 1-fas skena från SLV by Bellalite Val av placering av jorden är endast viktig om man planerar att använda sig av vinklar, böjar etc.
 • 1-fas skensystem med 6 spotlights vita justerbara - Magnax Jeana

  1-fas skensystem med 6 spotlights vita justerbara - Magnax Jeana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Magnax är ett mångsidigt 1-fas skensystem med en elegant vit design. Det är lämpligt för GU10 LED-lampor och har sex justerbara spotlights som ger direkt, funktionell och stämningsfull belysning. Observera att du måste beställa lamporna separat. Det här moderna systemet är dimbart, men levereras inte med en dimmer. Med en längd på 285,5 cm och en bredd på 17,9 cm passar Magnax smidigt in i olika utrymmen, från köket till sovrummet. Med sin eleganta vita finish ger Magnax inte bara praktisk belysning utan även stil till alla inredningar. 285.5 cm x 17.9 cm x 18 cm
 • Rektangulär inbyggd spotlight 2-ljus svart - Qure

  Rektangulär inbyggd spotlight 2-ljus svart - Qure
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Qure är en modern infälld spotlight som passar perfekt i din stilrena inredning! Den svarta finishen gör den väldigt tidlös. Med ett IP-värde på 20 är denna infällda spotlight enbart lämplig för inomhusbruk. En rolig bonus med denna infällda spotlight är att den är vinklingsbar. Så du kan fortfarande belysa de mörka hörnen i ditt hus där du faktiskt vill ha ljus! Spotten har en fyrkantig form men har en rund installationsstorlek, vilket är perfekt för montering. Installationsdimensionerna för Qure är 18 cm långa och 10 cm djupa. Spotten har ett breddkrav på 9 cm. Den totala storleken på spotlighten är 19 cm lång och 10,1 cm bred. Du kan fullständigt färdigställa denna Qure med två GU10-glödlampor med maximalt 50 watt. Du kan enkelt dimma lampan med hjälp av en extern dimmer för extra mysighet på kvällen! Spotlighten är enkel att installera i taket med hjälp av klämfjädrarna. Välj en tidlös blickfångare i ditt hus med den infällda spotlighten Qure! 19 cm x 10 cm x 0.6 cm
 • Global Trac PRO vitt ändstycke

  Global Trac PRO vitt ändstycke
  Vitt ä:ndstycke till Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior och butiker.&hellip:
 • DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa, rund matt vit

  DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa, rund matt vit
  Modern MULTIsun LED-infälld armatur med rund frontpanel och sunset dimming-teknik för en varm ljusatmosfär MULTIsun LED-downlight är utrustad med en rund panel som kan bytas ut, vilket gör att optiken kan anpassas. Andra höjdpunkter är skruvlös montering och sunset dimming-teknik. Den sistnämnda säkerställer en sjunkande färgtemperatur genom att dimma ner. På så sätt kan en särskilt mysig atmosfär uppnås med dämpat, varmt ljus. Tack vare stänkvattenskyddet kan MULTIsun även användas i badrum och spa-områden.- Strömförsörjning ingår (dimbar via fasstyrning/fasbrytning)- Strålningsvinkel: 38°- Dimm-till-varm: 2 800 K till 2 000 K- Genomgående kabeldragning möjlig- Monteringsfjädrar ingår- Draghjälp och anslutningsterminal på förkopplingsdonet med enkel push-clamp-teknik- Skyddsklass: IP65
 • ORION LED-vägginbyggnadslampa Stairs för trappbelysning

  ORION LED-vägginbyggnadslampa Stairs för trappbelysning
  Som belysning för trappor och hallar – LED-vägginbyggnadslampa Stairs LED-vägginbyggnadslampa Stairs tillverkades av aluminium och monteras med fördel vid trappor – för att belysa trappstegen på ett optimalt sätt, undgå snubbelfällor och för att sörja för lysande accenter. Det varmvita LED-ljuset avges mot golvet för att belysa stegen. Inbyggnadslampan Stairs kan inte bara användas i hemmet, utan även i offentliga lokaler – både i trapphus och hallar.
 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa i vitt, rund

  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa i vitt, rund
  LED infälld armatur Joanie med vridbar armaturstommeDen energisnåla LED infällda armaturen kan användas på många olika sätt och förbrukar med 9 W mycket lite energi utan att göra avkall på ljusstyrkan. Armaturstommen kan vridas 30°, vilket ger en behaglig flexibilitet när det gäller belysningen. Den relativt breda spridningsvinkeln på 120° gör det dessutom möjligt att belysa stora ytor i rummet.

Sätta infällda spotlights i taket

Infällda spotlights i ett tak görs enklast vid nybyggnation eller sänkning av befintligt tak. Att montera in spotlights i ett redan befintligt tak är desto knepigare med kabeldragning osv. De nya tunna LED-spots som finns kräver ju dock väldigt liten taksänkning.

Spotlights i badrum

Spots i ett våtrum som dusch eller badrum kräver rätt IP-klassning på lamporna. De måste klara av den fuktiga luften i rummet och spotlightsen som sitter rakt ovanför eller i närheten av duschen är det ännu hårdare krav på eftersom där kan det stänka vatten rakt på. OBS! Installationer av fasta elanläggningar ska utföras av behörig elektriker.

Takskena för spotlampor

En smart lösning om man vill kunna flytta ljuset och ljusbilden i ett rum är att använda sig av takskenor. Det finns färdiga lösningar med spotlights och takskena där varje spot går att dra och placera lite olika. Ett sådant system är till exempel Maytoni Track som har skenor i lite olika färger.