Spotlights

I rum där man behöver eller vill ha starkt ljus är spotlights ett snyggt val. Spotlights kan vara infällda i taket och ge ett brett riktat ljus, eller så kan det vara lampor fästa på en skena och där ljuset kan riktas. Ett av de vanligaste ställena i hemmet för spotlights är nog i taket i badrummet. Ett tips är att bygga in dimmerfunktion. Då kan man reglera ljusstyrkan beroende på vilket aktivitet man gör i rummet.

Populärt inom spotlights

 • Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3

  Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3
 • Spotlight svart IP65 inkl LED med rörelsessensor 10W - Teho

  Spotlight svart IP65 inkl LED med rörelsessensor 10W - Teho
 • Global GB 11-3 matningsdel m.vit

  Global GB 11-3 matningsdel m.vit
  Matning till Globals skensystemMattvit matningsdel till Globals skena. Matningsdelen ansluter sladden till skenan.
 • Global GB 38-3 X-koppling m.vit

  Global GB 38-3 X-koppling m.vit
  X-koppling till Globals skensystemMattvit X-koppling till Globals skena. Kopplingen gör att du kan bygga ut ditt skensystem åt tre olika håll.

Fler tips på spotlights

 • Honos kvadrat

  Honos kvadrat
  Vitlackerad spotlight med ljuskällan lite inbyggd för att slippa bländning. Ljuskällan är riktbar.Ljuskälla ingår ej.
 • EXPAND - E27 - 50cm - Black

  EXPAND - E27 - 50cm - Black
   Expand är vår serie påbyggnadsbara tak- och väggspotlights. Med Expand sätter du lätt belysning på de ytor du vill. Den här skenan är på 50cm i svart metall som med enkelhet kan byggas vidare med ytterligare skenor. Två riktbara huvuden med E27-sockel. Till skenan finns två val av anslutning. Startkabel med kopplingsbox för fast ins
 • URN - WHITE

  URN - WHITE
   Urn är en spotlight-skena med fyra riktbara huvuden så att du kan få ljuset att falla där du behöver det som mest. Klassisk, enkel och diskret. Vi rekommenderar: Urn är perfekt i hallen eller i andra rum där du behöver praktisk belysning.  Tekniskt: Urn taklampa har 4 st lamphållare (sockel) och använd ljuskälla med Gu10-sockel. A
 • Cato LED rondell 3-spot

  Cato LED rondell 3-spot
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED rondell 3-spot (Grå)

  Cato LED rondell 3-spot (Grå)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Luna 4 spotlight

  Luna 4 spotlight
  Takspotlight Luna i mattsvart med fyra riktbara spottar. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Star 6

  Star 6
  Stilren och ren spotlight skena som kan monteras både i taket och på väggen. Anslutnings sker på sidan där det sitter 3m kabel med jordad stickpropp. Design av Jonas Bohlin. Ljuskälla ingår ej.
 • Philips Hue Adore Spot White Ambiance

  Philips Hue Adore Spot White Ambiance
  Hue Adore Spot White Ambiance 3 spot
 • Alpha rondell

  Alpha rondell
  Alpha rondell är en spotlight i snygg antikmässing finish. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej.
 • Leon 3-spot (Vit)

  Leon 3-spot (Vit)
  Leon är en praktisk och funktionell taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Denna varianten är försedd med 3st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall och har en matt finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Leon finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskällor ingår ej.
 • Ciro taklampa - Vit

  Ciro taklampa - Vit
 • Soeren LED 2-spot

  Soeren LED 2-spot
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 2st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Philips 2-pack LED GU10 Spot 35W 255lm

  Philips 2-pack LED GU10 Spot 35W 255lm
  2-pack LED GU10 Spot 35W 255lm
 • Artic 3-spot rak LED (Vit)

  Artic 3-spot rak LED (Vit)
  Artic är en taklampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med tre stycken LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbara. Perfekt för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet när det önskas. Alla tre spotlightsen är vrid- och riktbara efter eget behov. Lampan passar lika bra till att belysa köket som sovrummet eller vardagsrummet och ger ett bra och arbetsamt ljus till hela rummet. Finns i färgerna svart, vit och mässing.LED-lampor ingår (utbytbara).
 • Philips myLiving Star 1 Spot WarmGlow

  Philips myLiving Star 1 Spot WarmGlow
  myLiving Star 1 Spot WarmGlow
 • Coco 3-spot (Vit)

  Coco 3-spot (Vit)
  Coco är en otroligt snygg taklampa i metall, med tre stycken riktbara spotlights. Finns i antingen vit eller svart, båda alternativen med snygga detaljer i antikmässing. Mycket fin taklampa i matta färger som sprider ett bra ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • LightsOn Luna trädgårdsspot Silver

  LightsOn Luna trädgårdsspot Silver
  Luna trädgårdsspot Silver
 • Andres duo

  Andres duo
  Takspotlight i borstat stål med detaljer i krom. Fullt riktbara spottar.Ljuskällor ingår ej.
 • Pascal 3-spot

  Pascal 3-spot
  Pascal är en snygg och diskret taklampa i metall med 3st riktbara spotlights. Färgen på lampan är vit, med snygga, svarta fästen som skapar härliga kontraster. Den ger ett bra ljus i hallen, sovrummet eller köket och är lätt att placera.Ljuskällor ingår ej. 
 • Hyssna Taklampa 5 - Stål

  Hyssna Taklampa 5 - Stål
 • Different 4a spotlight

  Different 4a spotlight
  Enkel och smidig taklampa i vitlackad metall. Den har fyra stycken riktbara spotlights som du riktar helt efter eget behov. Den är även elegant och smälter därför lätt in med övrig inredning. Dessutom sprider den ett väldigt bra ljus som gör att den passar både i sovrummet, såväl som i köket eller hallen. Ljuskällor ingår ej.
 • Adore Hue bar/tube white 3x5.5W 230V

  Adore Hue bar/tube white 3x5.5W 230V
  Med Philips Hue White Ambiance Adore spotlight i ditt badrum kan du njuta av ljusinställningar som hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Använd strömbrytaren med dimmer för att skapa rätt stämning för alla tillfällen.
 • Spotlight Pilot 4 Vit

  Spotlight Pilot 4 Vit
  Modern lampa med fyra riktbara spotar. Sprider ett ordentligt lju...
 • Xyrus 4-spot (Svart)

  Xyrus 4-spot (Svart)
  Xyrus är enkel, diskret och elegant - perfekt till den som vill ha ett bra ljus och utan att lampan drar till sig för mycket uppmärksamhet. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och lutbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som har en dim-to-warm-funktion, vilket ger möjligheten att justera färgtemperaturen från varmt ljus till kallt. Den är tillverkad av aluminium och har en matt finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Xyrus finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.Information om ljuskälla:Går att dimra från varmgult till varmvitt ljus (2200K - 3000K).
 • Ciro Taklampa - Svart/Mässing

  Ciro Taklampa - Svart/Mässing
 • Alpha rondell

  Alpha rondell
  Spotlight i snygg mattfinish, finns både i vit och svart. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Star 6

  Star 6
  Stilren och ren spotlight skena som kan monteras både i taket och på väggen. Anslutnings sker på sidan där det sitter 3m kabel med jordad stickpropp. Design av Jonas Bohlin. Ljuskälla ingår ej.
 • Artic 5-spot rak LED (Mässing/guld)

  Artic 5-spot rak LED (Mässing/guld)
  Artic är en taklampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med fem stycken LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbara. Perfekt för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet när det önskas. Alla fem spotlightsen är vrid- och riktbara efter eget behov. Lampan passar lika bra till att belysa köket som sovrummet eller vardagsrummet och ger ett bra och arbetsamt ljus till hela rummet. Finns i färgerna svart, vit och mässing.LED-lampor ingår (utbytbara).
 • Gina 4L (Vit)

  Gina 4L (Vit)
  Gina är en taklampa som passar lika bra i moderna miljöer men också i industriella och lantliga. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra som allmänbelysning såväl som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall med en matt finish, tuffa robusta detaljer och med en lite industriell touch. Gina finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Elvita E113339

  Elvita E113339
  Elvita takspotlight med två riktbara huvuden.Med denna takspotlight kan du belysa dina favoriter och hörnen i ditt hem genom att vinkla lamphuvudena.Du behöver komplettera med två ljuskällor med&
 • Motown 3 takspot

  Motown 3 takspot
  Vackra Motown med tre stycken riktbara spotlights. Otroligt fin design samtidigt som den är stilren och enkel. Lampan är gjord av vitlackad metall, med detaljer i krom. Sprider ett bra ljus, perfekt i köket eller hallen.Ljuskällor ingår ej.
 • EXPAND - E27 - 70cm - White

  EXPAND - E27 - 70cm - White
  Expand är vår serie påbyggnadsbara tak- och väggspotlights. Med Expand sätter du lätt belysning på de ytor du vill. Skena på 70cm i vit metall som med enkelhet kan byggas vidare med ytterligare skenor. Två riktbara huvuden med E27-sockel. Till skenan finns två val av anslutning. Startkabel med kopplingsbox för fast installation eller sta
 • Canto Maxi

  Canto Maxi
  Fasadbelysning Canto Maxi, ger en snygg spotlight effekt upp- och neråt.Ljuskälla ingår ej.
 • Athena 3 LED dimbar

  Athena 3 LED dimbar
  Takspotlight i mattsvart eller mattvit finish med tre riktbara spottar med varmvit LED som ger ett bra ljus där varje spott motsvarar cirka 40W. Lampan skruvas enkelt upp i taket och ansluts med 230V sladd. Fullt dimbar.
 • Network spotlight - Vit/krom

  Network spotlight - Vit/krom
 • Telescope 3 taklampa

  Telescope 3 taklampa
  Telescope är en mycket stilren och praktisk taklampa, tillverkad i stål med tre stycken riktbara spotlights. Den är mattsvart i färgen, har diskreta ledningar och tillför en massor elegans och ljus i det rummet du placerar den i. Perfekt över t.ex. matsalsbordet eller köksön.Total höjd: 120cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Tak 3 spotlight mini LED

  Tak 3 spotlight mini LED
  Snygg, stilren och smidig taklampa med tre stycken riktbara spotlights. Tillverkad i metall med matt yta och snygga förkromade detaljer. Lampan sprider ett bra ljus och spottarna är enkla att rikta efter behov. Ljuskällor ingår.
 • Tube 3 stål

  Tube 3 stål
  Tube är en enkel och stilren armatur i stål med tre stycken riktbara spotlights. Fungerar bra som allmänbelysning och är extra praktisk om du önskar att rikta ljuset på specifika föremål.Ljuskällor ingår ej.
 • Hyssna Taklampa 5 - Vit

  Hyssna Taklampa 5 - Vit
 • Meranti Spotlight 3x35W 230V

  Meranti Spotlight 3x35W 230V
  Meranti Spotlight Rikta ljuset som du vill Speciellt designad för vardagsrum och sovrum. Välj Philips GU10 LED-lampa för att säkerställa ett högkvalitativt och hållbart ljus. Särskilda egenskaper - Justerbara huvud - Ljuskälla ingår ej D
 • Beslag Design LED-Spot Stella flat LED 3000K IP44 500mA/3W Svart - 2700K

  Beslag Design LED-Spot Stella flat LED 3000K IP44 500mA/3W Svart - 2700K
  COB-teknik (Chip-on-Board)Spridningsvinkel 120 graderInfällnadsdjup 9 mm
 • Circum enkel (Antracitgrå)

  Circum enkel (Antracitgrå)
  Väggmodell med ljus neråt i Circumserien. Ger en spotlight effekt neråt samtidigt som den ger en snygg effekt i den transparanta ringen.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 3-spot rak

  Cato LED 3-spot rak
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Satellit LED (Vit)

  Satellit LED (Vit)
  Satellit är en smyckande och funktionell taklampa som ger interiören ett lyft och garanterat hamnar i blickfånget. Den är skapad i en modern och iögonfallande design som gör att den ser nästintill svävande ut. Lampan består av en stor metallring som bär på 6st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spotlights är försedda med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och förser hela rummet med det ljus som krävs. Lampan passar in i större rum som i en sal, aula eller ett större vardagsrum. Justerbar i höjden vid montering.Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.Övrig information om spotlights;De är svängbara horisontellt 340° och vertikalt 90°.De har en skyddande skärm i akryl.
 • Adore Hue plate/spiral white 3x5.5W

  Adore Hue plate/spiral white 3x5.5W
  Med Philips Hue White Ambiance Adore takspotlight i badrummet kan du använda ljusinställningar som hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Använd strömbrytaren med dimmer för att enkelt skapa rätt stämning för alla tillfällen.
 • Correct 5

  Correct 5
  Takspotlight Correct med fem riktbara spottar. Denna modell är i guldfärgad metall med kromade detaljer. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Fjällbacka Taklampa - Krom

  Fjällbacka Taklampa - Krom
 • Aneta Spotlight Pilot 4 stål

  Aneta Spotlight Pilot 4 stål
  En snygg spotlightskena med 4 individuellt ställbara spotlights ger ett bra ljus där du vill ha det. I serien Pilot finns även en golvlampa.Kan användas med LED-ljuskälla. Enkel montering med tak
 • Momento pollare

  Momento pollare
  Designad och genomarbetad pollare i svart eller antracit. Spotlight effekt upp i armaturen som genom en reflektor sedan fördelar ljuset runt pollaren.Diameter fot - 22cmLjuskälla ingår ej.
 • Alpha 2 spotlight (Svart)

  Alpha 2 spotlight (Svart)
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 i matt vit eller svart. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Uppsättning av 3 infällda spotlights stål inkl LED IP44 - Relax LED

  Uppsättning av 3 infällda spotlights stål inkl LED IP44 - Relax LED
 • Urn Taklampa - Svart

  Urn Taklampa - Svart