Spotlights

I rum där man behöver eller vill ha starkt ljus är spotlights ett snyggt val. Spotlights kan vara infällda i taket och ge ett brett riktat ljus, eller så kan det vara lampor fästa på en skena och där ljuset kan riktas. Ett av de vanligaste ställena i hemmet för spotlights är nog i taket i badrummet. Ett tips är att bygga in dimmerfunktion. Då kan man reglera ljusstyrkan beroende på vilket aktivitet man gör i rummet.

Populärt inom spotlights

 • Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3

  Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable För alla som har ett större hål i taket än de flesta infällda fläckar, har vi denna rostfritt stål distansring. Mått: 75 mm / 130 mm. Nu ännu billigare som en uppsättning av 3!
 • Artemis 2 LED (Vit)

  Artemis 2 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.
 • Tube singelspotlight (Vit)

  Tube singelspotlight (Vit)
  Tube är en modern och högkvalitativ spotlight som är tillverkad helt i aluminium. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad och belysa ett större rum. Tube är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Koppla gärna Tube till en dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Barcelona spotlight rondell (Vit)

  Barcelona spotlight rondell (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar som ger ordentligt med ljus. Detaljer i borstat stål.Enkel uppsättning på takkrok.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på spotlights

 • Lennert (Krom)

  Lennert (Krom)
  Takspotlight Lennert är tillverkad av högklassig metall och består av två riktbara spottar. En enkel och stilren spotlight som passar in i alla inredningssrilar. Utbytbara LED-lampor ingår som ger ett varmvitt ljus och som är fullt dimbara.Lennert finns även i flera andra varianter.Ljuskällor ingår.
 • Bernardo spot (Svart)

  Bernardo spot (Svart)
  Bernardo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Spotlighten går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskälla ingår ej. Bernardo finns i fler varianter.
 • Calla LED Infälld (Krom)

  Calla LED Infälld (Krom)
  HomeSpa “Calla”, är bländfria infällda spotlights av Plast, som lämpar sig för nyinstallationer, såväl som för förnyelse av äldre installationer. Armaturerna kan enkelt kopplas samman med 230 Vanslutning. Armaturen bidrar till en attraktiv atmosfär i varmvitt sken.IP65. 4000KLevereras komplett - integrerat ljus. 230V.Finns i 10-pack, 3-pack och 1-pack. I färgerna matt vit & borstat stål.
 • Marley (Vit)

  Marley (Vit)
  Marley är en stilren och smart taklampa som är idealisk för den som är i behov av bra ljus. Lampan är tillverkad av metall och består av 3st spotlights som är vrid- och riktbara efter eget behov. Perfekt för att enkelt belysa specifika platser eller detaljer i rummet. Taklampan gör sig bra i sovrummet, i hallen eller över köksbänken där behovet av ljus är stort. Koppla gärna till en dimmer för att själv ställa in vilken ljusstyrka som passar.Marley har en matt finish och förkromade detaljer.Ljuskällor ingår ej.
 • Barcelona taklampa - Krom

  Barcelona taklampa - Krom
 • Narcos LED spotlight

  Narcos LED spotlight
  Placera denna läckra spotlight i taket och låt Narcos sträcka sitt dekorativa sken över rummet. Denna palfond kommer utgöra en snygg inredningsdetalj samtidigt som denna smidigt belyser det du behöver med hjälp av 6 stycken riktbara lamphuvud. Integrerad LED-belysning, 3000K. Ej dimbar. Finns i 3 färger, samt fler varianter.
 • GU10 5W Pillar Hue Single Spot Vit

  GU10 5W Pillar Hue Single Spot Vit
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna enhet inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • Toulouse (Svart)

  Toulouse (Svart)
  Toulouse LED är en smidig taklampa som passar perfekt som allmänbelysning, men också till att rikta ljuset mot specifika delar av rummet. Denna varianten är försedd med 3st rikt- och vridbara spotlights som man med enkelhet riktar dit man önskar. Dessutom är den utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K). Då den endast bygger ner 17cm från taket så går det med fördel att placera lampan i mindre utrymmen som garderober eller trängre rum. Lampan är tillverkad av högkvalitativ plast med en matt finish och förkromade detaljer. Toulouse finns även i andra storlekar.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • Griddy spotlight (Svart)

  Griddy spotlight (Svart)
  Griddy med tre spotlights imponerar med sitt moderna och unika utseende. Lampan består av svart och vit metall med detaljer av ett svart hamnrep. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Griddy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Narcos LED spotlight

  Narcos LED spotlight
  Placera denna läckra spotlight i taket och låt Narcos sträcka sitt dekorativa sken över rummet. Denna palfond kommer utgöra en snygg inredningsdetalj samtidigt som denna smidigt belyser det du behöver med hjälp av 2 stycken riktbara lamphuvud. Integrerad LED-belysning, 3000K. Ej dimbar. Finns i 3 färger, samt fler varianter.
 • Tyson Skenpaket Global 1-fas (Vit)

  Tyson Skenpaket Global 1-fas (Vit)
  Tyson har en stilren design med justerbart lamphuvud. Justerbar 90° + 355°. I denna skenpaket ingår 1m Global 1-fas skena, 3 Tyson spotlights, matningsdel och ändanslutning. Passar i de flesta rum i ditt hem. Ljuskällor ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Daisy spotlight (Grå)

  Daisy spotlight (Grå)
  Daisy med tre riktbara spotlights passar in i många olika inredningsstilar tack vare den enkla och stilren designen. Armaturen är gjord av grå metall med förkromade detaljer. Skärmarna har även ett diskret mönster som bryter ljuset underbart igenom när lampan är påslagen. Palcera förslagsvis i köket, kontoret eller sovrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • GU10 10W Runner Hue Svart Spot X2

  GU10 10W Runner Hue Svart Spot X2
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna spotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • Blacky Spot

  Blacky Spot
  Blacky är en en retroinspirerad takspotlight som kombinerar design med funktion. Serien med samma namn finns i flera olika varianter och har alla en gemensam nämnare: bra ljusspridning. Tack vare en väldigt öppen, nästan transparent, skärm kan ljuspunkterna sträcka sitt sken väldigt långt och bidra till ett bra allmänljus i rummet. Det går att sätta sin egen prägel genom att köpa till tre dekorativa E14 ljuskällor i önskad färgtemperatur och form. Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha Slim spotlight - Grafitgrå

  Alpha Slim spotlight - Grafitgrå
 • Lava Spot

  Lava Spot
  Lava en lantlig spotlight tillverkad av metall i en snygg matt kopparfärg. Lampans 3 spotlights är alla vrid - och justerbara så att du kan belysa det du önskar i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Take downlight (Svart)

  Take downlight (Svart)
  Take är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Take finns i fler varianter.
 • Spotlight Cato Slim Global 1-fas (Vit)

  Spotlight Cato Slim Global 1-fas (Vit)
  Cato Slim är den mest slimmade serien inom Cato produktfamilj. I serien Cato Slim ingår golvlampor, vägglampor, spotlightskenor, runda takspotlights och enkla spotlights till Global 1-fas skena. Passar till Global 1-fas skena ex. i hall, sovrum, kläddkammare eller tvättrum. Ljuskälla ingår ej. Enkel montering av ljuskälla med en pop up lösning. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Zen 2 spot (Svart)

  Zen 2 spot (Svart)
  Zen är en stilren spotlight som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna varianten består av 2st riktbara spotlights och är tillverkad av stål i guld och svart finish. Fin att placera i köket, hallen eller vardagsrummet. Zen finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Tent 1 spot (Svart)

  Tent 1 spot (Svart)
  Tent är en stilren spotlight som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av högkvalitativ stål och består av en marmormönstrad spot. Placera förslagsvis flera på rad i hallen eller i köket. Tent finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Narcos LED spotlight

  Narcos LED spotlight
  Placera denna läckra spotlight i taket och låt Narcos sträcka sitt dekorativa sken över rummet. Denna palfond kommer utgöra en snygg inredningsdetalj samtidigt som denna smidigt belyser det du behöver med hjälp av 4 stycken riktbara lamphuvud. Integrerad LED-belysning, 3000K. Ej dimbar. Finns i 3 färger, samt fler varianter.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Denna variant har 2400 lumen, vilket ger en väldigt stark belysning. Placera förslagsvis i större rum där det är högt till tak.
 • Yin downlight (Vit)

  Yin downlight (Vit)
  Yin downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår. 230V.
 • Günther spotlight (Grå)

  Günther spotlight (Grå)
  Günther är en svart spotlight gjord av metall som imponerar med sin antika och rustika design. Detaljerna av naturligt trä gör denna lampan passande för lantlig inredningsstil. Placera förslagsvis över i hallen eller vardagsrummet. Günther finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Bizzo vit/klarglas (Vit)

  Bizzo vit/klarglas (Vit)
  Bizzo i vitt fäste med klarglas. Ger ett riktat ljus och passar bra där man vill ha lite effekt/punktbelysning. Levereras med en E27 reflektorlampa LED-lampa på 6W som ger en spotlighteffekt nedåt, varmvitt ljus och fullt dimbar.
 • INR Knopp Spot - Svart

  INR Knopp Spot - Svart
  StilrenRundØ30 mm
 • Cato LED rondell 3-spot (Aluminium)

  Cato LED rondell 3-spot (Aluminium)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Malta 4-spot (Svart)

  Malta 4-spot (Svart)
  Malta är en praktisk och stilren taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har en matt finish, vilket ger lampan ett modernt och behagligt uttryck. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Armaturen är kraftfull och ger ett funktionellt ljus till hemmets alla rum. Koppla den gärna till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.​Malta finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och aluminium.LED-lampor ingår.
 • Maytoni Track Vuoro (3000K) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (3000K) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.
 • Jaster (Svart)

  Jaster (Svart)
  Jaster är enkel, diskret och elegant - perfekt till den som vill ha ett bra ljus och utan att lampan drar till sig för mycket uppmärksamhet. Denna varianten är försedd med en vrid- och lutbar spotlight som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av högkvalitativ metall och har en svart stål finish. LED-lampan som medföljer avger ett behagligt varmvitt ljus på 2700K och är ej dimbar.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskälla ingår och är utbytbar (GU10-sockel).
 • Nova LED Coin step-dim Infälld (Vit)

  Nova LED Coin step-dim Infälld (Vit)
  spotlight i attraktiv design, fyrkantig form och riktbar ljuskälla - pefekt till dig som saknar dimmer. · Ensam spotlight - finns att köpa som 3-pack. · Integrerad LED. · Mattvit, blank · 230V· Dimbar i tre steg med hjälp av vanlig strömbrytare · 2700K
 • Jay spotlight (Svart)

  Jay spotlight (Svart)
  Jay med tre spotlights imponerar med sin eleganta och moderna design. Armaturen består av svart metall, rökfärgat glas med en detalj av matt mässing. Placera förslagsvis i hallen, kontoret eller sovrummet.Jay finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Cadmo downlight (Vit)

  Cadmo downlight (Vit)
  Cadmo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Ljuskällan går att vinkla. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Cadmo finns i fler varianter.
 • Jet Plus takfläkt (Borstad nickel)

  Jet Plus takfläkt (Borstad nickel)
  Jet Plus är en modern takfläkt med en stilren design. Den borstade nickelfinishen tillsammans med dem vändbara bladen i silver färg och wengeträ förhöjer alla rum. Perfekt för rum upp till 15kvm. Fläkten har en tystgående AC motor med tre hastigheter som styrs genom den medföljande fjärrkontrollen. Fläkten har även omvänd funktion vilket gör att den fungerar lika bra att använda på vintern som på sommaren. Dem tre spotlightsen ger en fin och bra ljussprinding i rummet. Ljuskällor ingår ej. Går att komplettera fläkten med en väggkontroll, (går ej att kombinera med fjärrkontrollen).Medföljer instruktioner och backas upp av en 2-års garanti. Jet Plus finns i fler varianter.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1600Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Rende spot (Svart)

  Rende spot (Svart)
  Rende är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Ljuskällorna går att vinkla. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskällor ingår ej. Rende finns i fler varianter.
 • Landa (Vit)

  Landa (Vit)
  Landa är enkel, diskret och elegant - perfekt till den som vill ha ett bra ljus och utan att lampan drar till sig för mycket uppmärksamhet. Denna varianten är försedd med tre vrid- och lutbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som har en dim-to-warm-funktion, vilket ger möjligheten att justera färgtemperaturen från varmt ljus till kallt. Den är tillverkad av aluminium och har en vit finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna vit och satin krom.Går att dimra från varmgult till varmvitt ljus (2200K - 3000K).
 • Willy spotlight (Beige)

  Willy spotlight (Beige)
  Willy med 6st spotlights imponerar med sin vackra och eleganta design. Materialkombinationen av matt nickelmetall och de räfflade, randiga glasen säkerställer ett fantastiskt utseende. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller hallen. Willy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Leon 3-spot (Svart)

  Leon 3-spot (Svart)
  Leon är en praktisk och funktionell taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Denna varianten är försedd med 3st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall och har en matt finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Leon finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha 4 spotlight (Svart)

  Alpha 4 spotlight (Svart)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg matt finish som finns både i vit och svart. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Libra 5 (Vit)

  Libra 5 (Vit)
  Takspotlight Libra 5 i mattvit metall och detaljer i krom. Riktbara spottar så att du enkelt kan rikta ljuset där du önskar. Lampan hängs smidigt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Bernardo spot (Vit)

  Bernardo spot (Vit)
  Bernardo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Spotlighten går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskälla ingår ej. Bernardo finns i fler varianter.
 • Calla LED Infälld (Vit)

  Calla LED Infälld (Vit)
  HomeSpa “Calla”, är bländfria infällda spotlights av Plast, som lämpar sig för nyinstallationer, såväl som för förnyelse av äldre installationer. Armaturerna kan enkelt kopplas samman med 230 Vanslutning. Armaturen bidrar till en attraktiv atmosfär i varmvitt sken. IP65. 4000K Levereras komplett - integrerat ljus. 230V. Finns i 10-pack, 3-pack och 1-pack. I färgerna matt vit & borstat stål.
 • Georgia spot (Nickel)

  Georgia spot (Nickel)
  Georgia är en rejäl, tuff spotlight i borstad nickel och synliga ljuskällor - en fräck detalj. Låt taklampans riktbara ljuskällor lysa upp ditt rum, din hall eller varför inte rikta dem mot något specifikt som du vill ska få lite extra uppmärksamhet. Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha spotlight - Vit/krom

  Alpha spotlight - Vit/krom
 • Athena 4 LED dimbar (Svart)

  Athena 4 LED dimbar (Svart)
  Takspotlight i mattsvart eller mattvit finish med fyra riktbara spottar med varmvit LED som ger ett bra ljus där varje spott motsvarar cirka 40W. Lampan skruvas enkelt upp i taket och ansluts med 230V sladd. Fullt dimbar.
 • Libra 3 (Vit)

  Libra 3 (Vit)
  Takspotlight Libra 3 i mattvit metall och detaljer i krom. Riktbara spottar så att du enkelt kan rikta ljuset där du önskar. Lampan hängs smidigt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Cosimo spot (Vit)

  Cosimo spot (Vit)
  Cosimo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Cosimo finns i fler varianter.
 • Dorian (Svart)

  Dorian (Svart)
  Dorian är enkel, diskret och elegant - perfekt till den som vill ha ett bra ljus och utan att lampan drar till sig för mycket uppmärksamhet. Denna varianten är försedd med två vrid- och lutbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Spotten är även försedd med en dim-to-warm-funktion (2200K-3000K), vilket ger möjligheten att justera färgtemperaturen från varmt ljus till kallt. Den är tillverkad av aluminium och har en svart finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Dorian finns även i flera andra varianter.Ljuskällor med GU10-sockel ingår.
 • Spotlight Pixy - Vit

  Spotlight Pixy - Vit
 • Elba 2 spot (Svart)

  Elba 2 spot (Svart)
  Elba är en stilren spotlight som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och har ljusa trädetaljer som dels skapar snygga kontraster, men ger också lampan en modern touch. Denna varianten är försedd med 2st riktbara spotlights. Fin att placera i köket, vardagsrummet eller hallen. Elba finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Giacomo spot (Vit)

  Giacomo spot (Vit)
  Giacomo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av gips och metall.Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Den utanpåliggande spotlighten går även att justera i vinkel.Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej.Giacomo finns även i andra varianter.

Bygga in spotlights i taket

Inbyggda spotlights i ett tak görs enklast vid nybyggnation eller sänkning av befintligt tak. Att montera in spotlights i ett redan befintligt tak är desto knepigare med kabeldragning osv. De nya tunna LED-spots som finns kräver ju dock väldigt liten taksänkning.

Spots i ett våtrum som dusch eller badrum kräver rätt IP-klassning på lamporna. De måste klara av den fuktiga luften och ovanför eller i närheten av dusch är det ännu hårdare krav. OBS! Installationer av fasta elanläggningar ska utföras av behörig elektriker.