Spotlights

I rum där man behöver eller vill ha starkt ljus är spotlights ett snyggt val. Spotlights kan vara infällda i taket och ge ett brett riktat ljus, eller så kan det vara lampor fästa på en skena och där ljuset kan riktas. Ett av de vanligaste ställena i hemmet för spotlights är nog i taket i badrummet. Ett tips är att bygga in dimmerfunktion. Då kan man reglera ljusstyrkan beroende på vilket aktivitet man gör i rummet.

Populärt inom spotlights

 • Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3

  Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3
 • Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10

  Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10
  Spotlight tak Tyson Enkelspot vit LED GU10 BelidTyson är en mattvit dimbar takspot. Tyson monteras på takkrok.Tyson är 21 cm hög och 11,5 cm bred. Till Tyson behöver du en ljuskälla med sockel G
 • Belid Tyson takspot m.vit

  Belid Tyson takspot m.vit
  Stilren spotlight till GlobalTyson är en stilren och minimalistisk spotlight tillverkad i Varberg, Sverige. Till Tyson behöver du en dimbar GU10 ljuskälla, max 10 W. Tyson passar för montering på
 • Belid Cato skena m.vit 2:a

  Belid Cato skena m.vit 2:a
  Spotlight tak Cato skena m.vit 2:a BelidStilfull spotlightskenaCato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato&

Fler tips på spotlights

 • Nocito 3-spot LED

  Nocito 3-spot LED
  Nocito taklampa med tre stycken runda, riktbara spotlights. Lampan är i mattsvart stål med snygga, guldfärgade detaljer. LED-lampor ingår.
 • Cato trio LED fast installation

  Cato trio LED fast installation
  Takspotlight Cato trio rondell för fast installation. Montering görs genom att lampan skruvas upp i befintlig takdosa eller i taket. Utbytbara LED-lampor som ger ett bra varmvitt ljus ingår.Ljuskällor ingår.
 • Alpha 2

  Alpha 2
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 antikmässing. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Belid Triospot mattvit Cato LED

  Belid Triospot mattvit Cato LED
  Cato spotlight är en takarmatur med tre dimbara spotlights från Belid. Tack vare sin tidlösa design är den också lättplacerad.Cato är tillverkad av metall och anpassad för takkrok. Du får med
 • Alpha rondell

  Alpha rondell
  Alpha rondell är en spotlight i kromad finish. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej.
 • Puck taklampa 5 spot

  Puck taklampa 5 spot
  Denna takspotlight är en snygg och genomarbetad lampa med fem riktbara spottar.Ljuskälla B15D Halogen 5X20W ingår.
 • Pilot 5

  Pilot 5
  Takspotlight med fem riktbara spottar. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • IP S4

  IP S4
  Riktbar spotlight i vitlackad metall eller borstat stål. Frostat glas för att förhindra bländning, samt hög IP klass (IP44). Går endast att ha LED-ljuskälla i denna armatur!Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha Spotlight takmodell rund - Vit

  Alpha Spotlight takmodell rund - Vit
 • Union fasadbelysning LED (Svart)

  Union fasadbelysning LED (Svart)
  Fasadbelysningen Union är tillverkad i aluminium med integrerad LED-belysning som ger ett snyggt varmvitt ljus på fasaden. Ger en spotlighteffekt uppåt och nedåt. Ansluts med vanlig 230V kabel.Utbytbara LED-chip.
 • Marley 5L (Silver)

  Marley 5L (Silver)
  Marley är en stilren och smart taklampa som är perfekt för den som är i behov av mycket och bra ljus. Lampan är tillverkad av metall och består av två justerbara stänger som tillsammans bär på 5st spotlights. Perfekt taklampa att placera i köket eller vardagsrummet där behovet av ljus ofta är större. Koppla gärna till en dimmer för att själv ställa in vilken ljusstyrka som passar.Marley har en matt finish och förkromade detaljer.Ljuskällor ingår ej.
 • Rollo 3 rak

  Rollo 3 rak
  Takspotlight i mattvit med tre riktbara spottar.Ljuskällor ingår ej.
 • Barcelona spotlight 5 (Svart)

  Barcelona spotlight 5 (Svart)
  Barcelona takspotlight med 5st riktbara spottar som ger ordentligt med ljus. Funkar bra till att ge arbetsbelysning/allmänbelysning. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Modern rund utomhusvägg spotlight grå inkl LED IP65 - Leti

  Modern rund utomhusvägg spotlight grå inkl LED IP65 - Leti
 • Alpha Slim spotlight - Vit

  Alpha Slim spotlight - Vit
 • Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös - Oneon 3

  Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös - Oneon 3
 • Bend LED (Svart)

  Bend LED (Svart)
  Ny designad utebelysning integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus och en snygg spotlight effekt nedåt.
 • Nocito 4-spot LED

  Nocito 4-spot LED
  Nocito taklampa med fyra stycken runda, riktbara spotlights. Lampan är i mattsvart stål med snygga, guldfärgade detaljer. LED-lampor ingår.
 • Fjällbacka Taklampa 3 - Svart

  Fjällbacka Taklampa 3 - Svart
 • Gusto 4

  Gusto 4
  Gusto är både praktisk och riktigt snygg! Det är en taklampa som har fyra stycken riktbara spotlights. Den har en mattvit finish och är dessutom utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett bra och varmvitt ljus i ditt hem.Hängs enkelt på takkrok och går att dimra med en elektronisk dimmer.Integrerad LED-belysning 
 • Expand - round - 70cm - Black

  Expand - round - 70cm - Black
   Sätt enkelt ljus på de ytor du önskar med vårt smidiga och utbyggbara Expand. Stilren skena på 70 cm i svart metall med två riktbara runda spotlights med GU10-sockel. Perfekt för hallen, köket eller varför inte för att lysa upp din vackraste tavla. Vi rekommenderar: Till skenan finns två val av anslutning. Startkabel med kopplingsbox
 • Nenad LED 4-spot (Grå)

  Nenad LED 4-spot (Grå)
  Nenad är en tuff och funktionell taklampa som passar bra i det moderna hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är försedd med fyra stycken vertikalt lutbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att dels kunna belysa specifika delar av rummet, men också att kunna förse hela rummet med det ljus som krävs. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och som dessutom är dimbart. Koppla till en dimmer och ställ in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns i färgerna vid och svart. Integrerad LED-belysning.
 • Pollux spotlight - Svart/krom

  Pollux spotlight - Svart/krom
 • Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattvit

  Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattvit
  Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattvit
 • Global GB 37-3 T-koppling m.vit

  Global GB 37-3 T-koppling m.vit
  T-koppling till Globals skensystemMattvit T-koppling till Globals skensystem. Kopplingen gör att du kan bygga ut ditt skensystem åt två olika håll.
 • EXPAND - E27 - 50cm - Steel

  EXPAND - E27 - 50cm - Steel
  Expand är vår serie påbyggnadsbara tak- och väggspotlights. Med Expand sätter du lätt belysning på de ytor du vill. Skena på 50cm i borstad metall som med enkelhet kan byggas vidare med ytterligare skenor. Två riktbara huvuden med E27-sockel. Till skenan finns två val av anslutning. Startkabel med kopplingsbox för fast installation eller
 • Alpha 4 spotlight

  Alpha 4 spotlight
  Spotlight i snygg mattfinish, finns både i vit och svart. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Abruzzi Spotlight 2xLS

  Abruzzi Spotlight 2xLS
 • Adore Hue plate/spiral white 3x5.5W

  Adore Hue plate/spiral white 3x5.5W
  Med Philips Hue White Ambiance Adore takspotlight i badrummet kan du använda ljusinställningar som hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Använd strömbrytaren med dimmer för att enkelt skapa rätt stämning för alla tillfällen.
 • Athena 3 LED dimbar (Vit)

  Athena 3 LED dimbar (Vit)
  Takspotlight i mattsvart eller mattvit finish med tre riktbara spottar med varmvit LED som ger ett bra ljus där varje spott motsvarar cirka 40W. Lampan skruvas enkelt upp i taket och ansluts med 230V sladd. Fullt dimbar.
 • Rollo 3 rund spotlight

  Rollo 3 rund spotlight
  Rollo rak spotlight sprider ett väldigt bra ljus i ditt tak, samtidigt som den är stilren och elegant. Perfekt om du inte vill att lampan ska sticka ut för mycket och dra till sig för mycket uppmärksamhet. Den har tre riktbara spotlight i en mattvit finish och detaljer i svart.Ljuskällor ingår ej.
 • TOWLER - Ceiling

  TOWLER - Ceiling
   Klassisk spotlight med 3 riktbara huvuden som gör att du kan få ljuset att falla där du vill. Vi rekommenderar: Towler är perfekt i hallen eller i andra rum där du behöver praktisk belysning.  Tekniskt: Towler taklampa har 3 st lamphållare (sockel) och använd ljuskälla med Gu10-sockel. Använd max 3x35 Watt eller motsvarande i LED
 • Tobo Taklampa 3 - Krom/Svart

  Tobo Taklampa 3 - Krom/Svart
 • COCO - SPOT

  COCO - SPOT
   Populära Coco här som 3 spotlights med en rund bas, varje spot är riktningsbar så du kan välja vad du vill highlighta i ditt hem. Perfekt att ha i hallen för att lysa upp när du är på nyckeljakt.   Vi rekommenderar: Coco är perfekt i hallen eller i andra rum där du behöver praktisk belysning.   Tekniskt: Coco taklampa har 3 st
 • Goa 4-spot (Vit)

  Goa 4-spot (Vit)
  Goa är en praktisk taklampa som ger en bra allmänbelysning, men är också bra till att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Lampan är försedd med 4st spotlights som går att rikta och vinkla dit man önskar. Då den endast bygger ner 14cm från taket så passar den även till utrymmen med lägre takhöjd. Denna armatur är tillverkad av metall, med tuffa industriella detaljer och matt finish. Goa finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart och vit.
 • Spotlightset 3:a Aluminium S 6833

  Spotlightset 3:a Aluminium S 6833
  Detta diskret designade spotlightpaket är avsett för montering di...
 • Pascal 3-spot

  Pascal 3-spot
  Pascal är en snygg och diskret taklampa i metall med 3st riktbara spotlights. Färgen på lampan är vit, med snygga, svarta fästen som skapar härliga kontraster. Den ger ett bra ljus i hallen, sovrummet eller köket och är lätt att placera.Ljuskällor ingår ej. 
 • Apricale Spotlight 4xLS

  Apricale Spotlight 4xLS
 • Global GB 2200-3 skena 1-fas m.vit 2m

  Global GB 2200-3 skena 1-fas m.vit 2m
  Skensystem Global för takspotlightsSkena mattvit 1-fas till Globals skensystem. Skenan är 2 meter lång och är enkel att montera. Komplettera med spotlights.
 • Global 1-fas adapter m.vit

  Global 1-fas adapter m.vit
  Adapter/ändavslutning till Globals skensystemMattvit 1-fas adapter till Globals spotlightskena. Passar till Globals skensystem.
 • Klämlampa Sandnes

  Klämlampa Sandnes
  Klämlampa Sandnes med riktbart lamphuvud och strömbrytare på slad...
 • HYSSNA LED - STEEL IP21

  HYSSNA LED - STEEL IP21
   Hyssna är en klassisk takspotlight med 3 st socklar. Här med IP21 för badrum, perfekt för att skapa det ultimata ljuset på morgonen.   Vi rekommenderar: Missa inte att Hyssna även finns för kök och hall.     Tekniskt: Hyssna har 3 st lamphållare (sockel) och använd ljuskälla med GU10-sockel. Använd max 50 watt eller motsvaran
 • HUSEBY - Spotlight ceiling

  HUSEBY - Spotlight ceiling
   Taklampa med tre vridbara lampor. Vit metall med detaljer i krom.  Vi rekommenderar: En lampa för den som önskar snygg och klassisk belysning. Tekniskt: Lampan kräver tre glödlampor med liten sockel (E14) om max 40W eller motsvarande i LED, ingår ej.
 • Pascal 4-spot

  Pascal 4-spot
  Den otroligt snygga taklampan Pascal med 4st riktbara spotlights. Ger ett mycket bra ljus och är stilren och enkel. De svarta detaljerna på lampan gör den extra spännande! Passar lika bra i hallen som i köket eller sovrummet.Takplatta diameter: 13cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Cato LED rondell 3-spot

  Cato LED rondell 3-spot
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Spartan Wood taklampa - Vit/trä

  Spartan Wood taklampa - Vit/trä
 • Network spotlight - Vit/krom

  Network spotlight - Vit/krom
 • Sala up/down

  Sala up/down
  Fasadbelysning i stilren design som ger en snygg up/down spotlight effekt på fasaden.Ljuskällor ingår ej.
 • Aosta Spotlight 3xLS

  Aosta Spotlight 3xLS
 • Industriellt tak och vägg spotlight stål med trä - Torce

  Industriellt tak och vägg spotlight stål med trä - Torce
 • Alpha Slim spotlight - Borstad krom

  Alpha Slim spotlight - Borstad krom
 • Spotlight/downlight 'Carree 1' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus

  Spotlight/downlight 'Carree 1' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus