Spotlights

I rum där du behöver eller vill ha starkt ljus är spotlights ett snyggt val. Spotlights kan vara infällda i taket och ge ett brett riktat ljus, eller så kan det vara lampor fästa på en skena och där ljuset kan riktas.

Spotlights är väldigt vanligt att montera i badrumstaket . Ett tips är att bygga in dimmerfunktion så att du kan reglera ljusstyrkan beroende på vilket aktivitet du utför i rummet.

Populärt inom spotlights

 • Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3

  Fyllnadsring för inbyggda spotlights i rostfritt stål - Set om 3
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable För alla som har ett större hål i taket än de flesta infällda fläckar, har vi denna rostfritt stål distansring. Mått: 75 mm / 130 mm. Nu ännu billigare som en uppsättning av 3!
 • Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös 2-ljus - Oneon 2

  Infälld spotlight svart roterbar och lutbar trimlös 2-ljus - Oneon 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug, Entirely recessed light Denna Oneon 2 Trimless är den perfekta infällda platsen. Denna armatur är trimmfri. Det innebär att det inte finns någon ytterkant runt armaturen och du kan därför bearbeta denna armatur perfekt och utan ramar i taket. Som ett resultat verkar taket fortsätta och belysningen är en del av helheten. Fläcken har en längd på 18,8 cm och en bredd på 8,8 cm. Du monterar ramen på gipsskivan. Detta är justerbart och kan förinställas till korrekt tjocklek på stuckaturskiktet så att kanten är i linje med stuckaturen. Ramen kan också monteras upp till 3 cm utanför taket. Var uppmärksam! Instucramens höjd är 10 cm. När detta är klart kan du enkelt klicka på fixturen och sedan på de två GU10-ljuskällorna med högst 50 watt (dessa måste beställas separat). De två ljuskällorna kan lutas separat. Så du kan bestämma var ljuset lyser. Och om du vill ha kul på kvällen kan du också dimma dessa platser med en extern dimmer (dimmer ingår inte). Denna infällda plats är tillverkad i svart vilket ger en fin kontrast mellan taket och belysningen. En perfekt infälld plats för grundbelysning i köket, vardagsrummet eller sovrummet. 188 mm x 88 mm x 81 mm
 • Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V alu

  Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V alu
  Ballingslöv Spotlight LEDSPOT12V aluBallingslövs spotlight skapar ett bra arbetsljus i köket och levererar ett starkt, högkvalitativt ljus med låg strömförbrukning och hög driftsäkerhet. Armaturen&hel
 • Spotlight/downlight 'Rondoo 1' Moderna aluminium - Passande för LED / Inomhus

  Spotlight/downlight 'Rondoo 1' Moderna aluminium - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug En riktig bild att se, denna Rondoo-infälld plats! Rondoo passar perfekt i en modern miljö. Den har en diameter på 9,3 cm, installationsdimensionerna på denna plats: en diameter på 8 cm och ett djup på 10 cm. Ett trevligt extra till den här platsen är att den är lutbar, så den lyser upp ditt utrymme där du vill ha det! Fyll i en GU10-ljuskälla med högst 50 watt. För att göra det ännu mysigare på kvällen kan du också dimma denna plats (dimmer ingår inte). Det inkluderar spännfjädrar. Gå för modern och välj denna Rondoo!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på spotlights

 • EVN LD3102 inbyggnadslampa 12V IP68 Ø1,8 cm 0,2W

  EVN LD3102 inbyggnadslampa 12V IP68 Ø1,8 cm 0,2W
  Rund 12V DC LED-inbyggnadsarmatur LD3102 av rostfritt stål, Ø 1,8 cm - varmvit ljuspunkt för inomhus och utomhus LD3102 lågspännings-LED-inbyggnadsarmatur med runt hölje i rostfritt stål presenterar sig som en flexibel ljusaccent. Den lämpar sig för många användningsområden - antingen med flera exemplar som en stämningsfull stjärnhimmel, som accent- och orienteringsljus i sidoväggar i trappor, på terrasser och gångvägar eller som infälld möbelarmatur (MM-märkning). - Lastbar med max. 1 000 kg, 25 km/h - inklusive 2 m lång anslutningskabel med fria trådändar - mycket bred ljuskägla (100°)
 • Modern takspotlight vit 2-ljus - Tubo

  Modern takspotlight vit 2-ljus - Tubo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Möt taklampan Tubo som du måste ha. Lampan är gjord av aluminium och är färdig i vitt. Tubo har en höjd på 11,5 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 12 cm. Denna lampa passar 2 ljuskällor med en GU10-armatur för extra atmosfär. Observera: denna lampa levereras utan ljuskällor. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dimma taklampan. Observera: dimmer ingår ej. Tubo känns helt hemma i en modern inredning. Sitt inte längre i mörkret och välj Tubo. 24 cm x 12 cm x 11.5 cm
 • Paulmann Veluna Edge LED infälld IP44 3000K 12x12cm

  Paulmann Veluna Edge LED infälld IP44 3000K 12x12cm
  Veluna Edge IP44 LED-inbyggnadsarmatur i kvadratisk form med varmvit ljusfärg Veluna VariFit Edge är en kvadratisk LED-inbyggnadspanel i ramlös design som tack vare VariFit-tekniken med justerbara klämfjädrar kan installeras i infällda öppningar av olika storlekar och är därför särskilt lämplig för befintliga infällda öppningar. Den avger ett bländfritt och jämnt diffust ljus med varm vit ljusfärg genom den satinerade plastkåpan och är även lämplig för installation i badrum eller andra fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. Den särskilt platta konstruktionen gör det möjligt att installera den i hålrum med ett djup på endast 3,5 cm. - lämplig för badrum och fuktiga utrymmen tack vare IP44-skydd - Hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • LEDVANCE Recess Slim LED infälld lampa Ø8,5cm 4000K

  LEDVANCE Recess Slim LED infälld lampa Ø8,5cm 4000K
  Slim Recess Slim LED takarmatur med integrerad drivrutin Recess Slim LED-plafondarmaturen är enkel och elegant. Den har ett vitt plasthölje och dess särskilt smala form gör den till en utmärkt ljuskälla för rum med lite utrymme i taket. Användningsområden kan vara korridorer, trappor eller entréer. En LED-drivrutin är redan integrerad och de kompletta monterings- och anslutningstillbehören ingår i leveransen.
 • Briloner Effektiv LED-inbyggnadsspot Nikas IP44

  Briloner Effektiv LED-inbyggnadsspot Nikas IP44
  LED-inbyggnadsspot Nikas – tack vare kapslingsklass IP44 lämpar den sig även i badrummet Den här lilla inbyggnadsspotten övertygar med den senaste LED-ljustekniken och passar överallt tack vare att sitt tidlösa färg. Ytterringen är tillverkad av robust plast. Lampan är därför helt rostfri. Nikas är utrustad med kapslingsklass IP44 och är fullständigt skyddad mot vattenstänk och smuts. Spotten kan alltså även användas i badrummet. Inuti finns en inbyggd 5 watt LED-modul. Den har ett varmvitt ljus med ett ljusflöde på 400 lumen. Denna inbyggnadsspot kan användas för att, framför allt med flera, avge energisparande allmänbelysning. En vit diffusor finns tillgänglig bland Tillbehör (1015297) för att göra inbyggnadslampan hemtrevligare. Alla fördelar sammanfattat: - rostfri - låg värmeutveckling - lågt inbyggnadsdjup - utökningsbar vid behov - lämpar sig för utomhusbruk och i badrum tack vare kapslingsklass IP44 - LED-drivare är inbyggt
 • Modular Lotis 82 downlight guld mr16 12V

  Modular Lotis 82 downlight guld mr16 12V
  Lotis 12V Fast Downlight från Modular Lighting Material: Metall Mått: ø 8,2cm - H 13cm Håltagningsmått: ø 76mm Ljuskälla: Max 12V 50W GU5,3, Ingår Ej Fast Installation, Transformator ingår Ej&hellip:
 • ALTON - Black

  ALTON - Black
  Modern spotlight med rund basplatta i metall. Riktbara spotlights med detaljer i mässing. Vi rekommenderar: Taklampan passar perfekt i hallen med sina riktbara skärmar. Tekniskt: Alton har 3 st lamphållare (sockel) och använd ljuskälla med E14 (smal sockel). Använd max 40 watt eller motsvarande i LED eller annan lågenergilampa. 
 • APOLLO 3-SET

  APOLLO 3-SET
   Ett 3-pack med downlight Apollo. Apollo är en dimbar downlight som går att rikta i 30 grader.   Vi rekommenderar: Perfekt för köket eller hallen. Tekniskt: Spotlighterna har fast LED-belysning om 5W. Spridningsvinkel 38 grader. 380 lumen. 3000K. Energiklass A.
 • Surface Profile T anslutning Zero Track, Brun

  Surface Profile T anslutning Zero Track, Brun
  Surface Profile T anslutning Zero Track Brun från Flos. Lågvoltsconnector 24V, passar till stilrena Zero track som bygger väldigt lite från taket. Längd 9,6 cm Bredd 17,5 cm Djup 1,8 cm Färg Brun&hellip:
 • Slv By Bellalite Nätanslutning 1-Fas Vit Jord Till Vänster

  Slv By Bellalite Nätanslutning 1-Fas Vit Jord Till Vänster
  Nätanslutning med jord vänster sida för 1-fas skena från SLV by Bellalite Val av placering av jorden är endast viktig om man planerar att använda sig av vinklar, böjar etc.
 • SLV New Tria 68 inbyggnadsspot 3 000 K rund vit

  SLV New Tria 68 inbyggnadsspot 3 000 K rund vit
  Ny Tria 68 LED-inbyggnadsspot infälld strålkastare 3000K, rund form Enkelt och enkelt och samtidigt effektivt i belysning - LED-inbyggnadsspot New Tria 68 från SLV kombinerar allt detta. Den är lämplig för belysning av varje region och kännetecknas av en varmvit ljusfärg och en svängbar med 20 ° lamphuvud. Installationen är mycket enkel tack vare de integrerade klämfjädrarna. De inbyggda LED-lamporna för inbyggnadsspot avger i varmt vitt ljus med en strålningsvinkel på 38 °.
 • Paulmann Nova mini Plus spot easydim aluminium

  Paulmann Nova mini Plus spot easydim aluminium
  LED-inbyggnadslampa Nova mini Plus 2.700 K, svängbar och med EasyDim-funktion Den svängbara LED-inbyggnadslampa Nova mini Plus erbjuder helt nya användningsmöjligheter på grund av sin reducerade storlek. Tack vare EasyDim-funktionen kan den dämpas med en standardströmbrytare och är perfekt för vinterträdgårdar, för spotbelysning, för bar- och balkongbeklädnad och många andra användningsområden. Strålkastaren är utbytbar, platt och kan kopplas oändligt. - Satsen består av en spot med en LED-modul för 230V direktanslutning - mycket platt, installation möjlig med hålrumsdjup på 30 till 35 mm - Vridningsområde 15 ° - Strålvinkel 38 °
 • Prios Cadance LED-inbyggnadslampa silver 10-pack

  Prios Cadance LED-inbyggnadslampa silver 10-pack
  Silver LED-inbyggnadslampa Cadance i rund form, IP44, justering av ljusfärg före montering, dimbar, i praktisk uppsättning av 10Här kommer en sann multitalang att användas, eftersom LED-inbyggnadslampan Candance har olika fördelar att erbjuda i tekniska termer. Optiskt är den dock särskilt enkel med sin runda form och silverfärgade yta för mångsidig användning i privata rum eller i en kommersiell miljö. Tekniskt sett poängterar LED-inbyggnadsarmaturen med en högre skyddsklass, så Candance kan utan problem installeras i badrum och fuktiga rum i allmänhet. Före installationen kan ljusfärgen justeras via en DIP-omkopplare på höljet och den effektiva LED-ljuskällan kan även dämpas om en extern dimmer installeras. Praktiskt nog levereras Cadance LED infällda armatur i ett set om 10 stycken. Inbyggnadsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm- Variant 3 (22 cm): 20-21 cm- Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • HYSSNA LED - Steel 5L

  HYSSNA LED - Steel 5L
   Kromad taklampa med fem spotlights. Samtliga ljuskällor är utbytbara och ställbara för att lätt kunna anpassas till rummet. Tekniskt: Lampan kräver fem glödlampor med GU10-sockel om max 35W eller motsvarande i LED, ingår.
 • Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K svart

  Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K svart
  LED-plafondspot Vibo R med universellt vitt ljus Det yttre utseendet på Vibo R LED-plafondstrålkastaren med sin runda form och sitt hölje av högkvalitativ aluminium är designat med återhållsam elegans. Den är utrustad med innovativa lysdioder som avger ljuset direkt nedåt. Den infällda strålkastaren är idealisk för att belysa kontoret eller hemmakontoret eftersom det universella vita ljuset främjar och stöder koncentrerat arbete. Dessutom kan LED-spotlightsen också användas bra för korridorsbelysning - antingen som ljuskälla hemma eller på ett elegant hotell. Det beror på att den infällda strålkastaren kan användas i både privata och offentliga utrymmen, t.ex. som en elegant ljuskälla i entréer, foajéer eller korridorer på hotell och utställningslokaler i gallerier och museer. - Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 35 - Svängningsområde: 30 - Rotationsområde: 355°. - Takets tjocklek: max. 2,0 cm - Bländningsvärde (UGR):
 • Philips Hue Runner White Ambiance 2 spot Vit

  Philips Hue Runner White Ambiance 2 spot Vit
 • Paulmann LED-spot Nova Coin kantig, dimbar, vit

  Paulmann LED-spot Nova Coin kantig, dimbar, vit
  Dimbar, svängbar, IP23-skydd – kvadratisk LED-inbyggnadslampa Nova Coin LED-inbyggnadslampan Nova Coin kombinerar harmonisk design med hög energieffektivitet och funktionalitet och utgör i kombination med flera spotlighter ett unikt belysningskoncept. Den kvadratiska LED-spotlighten är tillverkad av aluminium och levereras inklusive fast integrerade LED-ljuskällor. Ljuskällan avger varmvitt ljus i en 50° vinkel i rummet och kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig strömbrytare. Spotlightens tunna konstruktion möjliggör en montering med ett djup på bara 3 till 3,5 cm. Den monteras i taket med hjälp fjädrar, så att man inte lämnar några märken, när spotlighten tas ned och sätts upp flera gånger. IP23-skyddet skyddar mot inträngande fukt.
 • Atom 120 spotlight 8W 3000k, Svart

  Atom 120 spotlight 8W 3000k, Svart
  Atom 120 spotlight 8W 3000k Svart från Flos. En stilren och effektfull spotlight. Spotlighten passar till Zero Track skenan och har en integrerad LED-lampa med ett varmvitt sken. Flos Zero Track finns&hellip:
 • Puck 5-lågig taklampa, Krom

  Puck 5-lågig taklampa, Krom
  Puck är en stilren serie. En lampa som lätt kan bli en favorit genom sin ljuskälla, flexibilitet och form. En serie som trots sin strama stil känns mjuk. En sann klassiker som aldrig går ur tiden.&hellip:
 • Modular Lotis 82 downlight vit mr16 12V

  Modular Lotis 82 downlight vit mr16 12V
  Lotis Fast Downlight från Modular Lighting Material: Metall Mått: ø 8,2cm - H 13cm Håltagningsmått: ø 76mm Ljuskälla: Max 12V 50W GU5,3, Ingår Ej Fast Installation, Transformator ingår Ej ENERGIKLASS:&hellip:
 • Paulmann Nova Plus LED-spot rund vit

  Paulmann Nova Plus LED-spot rund vit
  Rund, dimbar LED-spotlight Nova Plus för riktat ljus Nova Plus är en cirkulär LED-inbyggnadsspot vars fast inbyggda LED-ljus kan ställas in målinriktat eftersom de kan vridas i 30 grader. LED-lamporna avger sitt varmvita ljus med en 120 graders vinkel och möjliggör en varm ljusatmosfär som inte bara kan användas i bostäder och arbetsplatser. Tack vare kapslingsklass IP65 är LED-spotten lämplig även för badrum och wellness-områden. Den enkla designen passar in i många olika inredningsstilar. Ljusstyrkan hos Nova Plus kan ändras med en extern bakåtstyrd dimmer.
 • FindMe 1 pendel 5.5W 3000k, Brun

  FindMe 1 pendel 5.5W 3000k, Brun
  FindMe 1 pendel 5.5W 3000k Brun från Flos. En stilren och effektfull belysningsmodul. Belysningsmodulen passar till Zero Track skenan och har en integrerad LED-lampa med ett varmvitt sken. OBS! Välj&hellip:
 • Belid S6763 Cato-Led Spot Båge 3:A Mässing Dim Exkl Ljuskällor

  Belid S6763 Cato-Led Spot Båge 3:A Mässing Dim Exkl Ljuskällor
  Cato-LED spot från Belid finns i ett flertal färger och modeller. Cato-serien är en av Belids populäraste produkter och tillverkningen sker i Varberg
 • Set med 6 markspotlights svart inkl LED IP65 Solar - Terry

  Set med 6 markspotlights svart inkl LED IP65 Solar - Terry
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug, Walk over / drive over lighting Omfamna modern elegans med vår uppsättning av 6 svarta Terry trädgårdsspotlights, alla gjorda av högkvalitativt aluminium. Dessa sofistikerade svarta spotlights ger inte bara stil till ditt utomhusutrymme, utan ger också en sammanhängande och kraftfull belysning. Utrustade med icke utbytbar solcells-LED-belysning, levererar de ett starkt ljus med en färgtemperatur på 3 000 Kelvin och imponerande 120 lumen. Med en hållbar IP65-klassificering är dessa trädgårdsspotlights lämpliga för olika väderförhållanden. Spara energi och öka atmosfären på en gång med vår uppsättning av 6 svarta frottéstrålkastare, det perfekta valet för en modern och attraktiv utomhusmiljö. 12 cm x 4.8 cm
 • BEGA Accenta vägginbyggnad rund ring vit 160 lm

  BEGA Accenta vägginbyggnad rund ring vit 160 lm
  Liten LED-inbyggnadslampa armatur Accenta med ett runt ljusuttag och ramlös design Accenta är en kompakt lösning för väggutskärningar med små diametrar. Dess robusta hölje är gjord av gjutet zink, locket är tillverkat av opalsäkerhetsglas och metallringen runt sidan. Det varma vita ljuset bryts och ger vit, jämn belysning. På detta sätt ger Accenta behaglig belysning, till exempel för orientering i trappor. Deras subtila, moderna design passar in i privata vardagsrum såväl som i offentliga byggnader eller hotell. Den inbyggda LED-inbyggnadslampa är snabb och enkel att installera eftersom den kan sättas in i de vanliga öppningarna för standardomkopplare / enhetsboxar; den levereras inklusive ett hålrumsuttag. BEGA-företaget från Sauerland erbjuder kvalitet på hög nivå. Med nästan 70 års erfarenhet inom belysningsindustrin erbjuder BEGA förstklassiga armaturer för nästan alla arkitektoniska områden, både inomhus och utomhus. Dess kännetecken är den enkla, eleganta designen och materialets utmärkta utförande. Företaget, med huvudkontor i Menden, bygger egna LED-moduler inom sitt eget område för forskning och utveckling.
 • Cato 3 spotlight skena LED, mattsvart 66cm

  Cato 3 spotlight skena LED, mattsvart 66cm
  En både omtyckt och vacker takspot. Vi pratar självklart om Cato från Belid. Med sitt riktbara huvud och dess netta design. Finns i både LED och halogen. I ett flertal olika färger så som mattvit,&hellip:
 • UNISON - LED 7W GU10 BULB

  UNISON - LED 7W GU10 BULB
  Dimbar spotlight-glödlampa med GU10-sockel. LED om 7W. Varmt ljus 2700K. Energiklass A+.
 • Pferdekaemper Vit, flexibel högvoltsinbyggnadsspot MAL

  Pferdekaemper Vit, flexibel högvoltsinbyggnadsspot MAL
  Den svängbara högvoltsinbyggnadsspoten MAL - för ordentligt med ljus överallt! Den prisvärda högvoltsinbyggnadsspoten MAL utmärker sig med ett flexibelt, svängbart ljushuvud och aluminiumstomme för att kunna belysa svåråtkomliga vinklar på ett effektivt sätt. Högvoltsljuskällan i högvoltsinbyggnadsspoten MAL sörjer för tilltalande ljus. Högvoltsinbyggnadsspoten MAL är lämpad för GU10-ljuskällor.
 • Cut spotlight

  Cut spotlight
  Cut har en elegant och tidlös design. Passar i de flesta rum. Ljuskällor ingår ej. Diameter 31,5 cm Höjd 20 cm Dimbar Ja Sockel G9 Watt 33 W IP-klass 20 Skyddsklass Kl II Ljuskälla 3st, ingår ej&hellip:
 • Global Trac Skena 1-Fas 1M Svart Global Gb2100-2

  Global Trac Skena 1-Fas 1M Svart Global Gb2100-2
  1 -fas strömskena/kontaktskena från Global Trac/Nordic Aluminium Material: Aluminium Mått: L 100cm - B 3,0 cm - H 2 cm Se manual för Global Trac 1-fas här. 1-fasskena tillverkad i aluminium i utförandena&hellip:
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit
  Vridbar infälld LED-taklampa Deep Adjust petit, 2.700 K Den infällda LED-taklampan Deep Adjust petit, som passar för tak med en maximal tjocklek på tre cm, kan användas för en mängd olika belysningsuppgifter i hela vardagsrummet. Det djupt infällda armaturhuvudet kan vridas 355° och svängas 35° så att ljusriktningen alltid kan väljas fritt och enskilda föremål eller rumsvinklar kan framhävas. Ett förkopplingsdon ingår inte i leveransen. Det måste köpas separat via tillbehören - Utstrålningsvinkel: 34°
 • EVN Magneto LED-taklampa IP44 vit

  EVN Magneto LED-taklampa IP44 vit
  Rund LED-inbyggd takarmatur MagnetoDen magnetiska täckningen på LED-inbyggd takarmatur Magneto döljer monteringsskruvarna. Detta förklarar också namnet på LED-armaturen, som lämpar sig för en mängd olika belysningsuppgifter i hela bostadsområdet och som tack vare skyddsklass IP44 även kan installeras i badrumstaket. I leveransen ingår också den nödvändiga LED-strömförsörjningsenheten, som lätt kan placeras i en djup kopplingslåda tack vare sina små mått när den monteras på den. Två sprängfjädrar ingår också. Vid användning av fjädrar är dimensionen på håluttaget 6,8 cm, installationsdjupet är 3 cm - dimbar (extern): Fasstyrning/fasavstängning- Ljusemission: direkt- Ljusfördelning: symmetrisk
 • Paulmann Calla svängbar onoff 9cm 1x6W 840 krom

  Paulmann Calla svängbar onoff 9cm 1x6W 840 krom
  Calla LED-inbyggnadsspotlight för takmontering i utomhus- och fuktområden - robust och diskret Flexibel att använda, robust och diskret - så presenterar sig Calla LED-inbyggnadsspotlight från Paulmann. Calla erbjuder tillförlitlig och energieffektiv belysning för affärslokaler, modernt inredda privata bostadsutrymmen eller utomhusområden som är utsatta för väder och vind. Den 30 ° svängbara ljusmodulen med en strålningsvinkel på 100 ° är inramad av en cirkulär hållare av plast. Ett matt plasthölje gör att det universella vita LED-ljuset ser jämnt och bländfritt ut. Flera armaturer kan kopplas ihop via motsvarande anslutning till 230 V-ledningar i tak/vägg.
 • Modular Lotis Tubed Surface Svart/Guld Downlight Gu10 Exkl. Ljuskälla

  Modular Lotis Tubed Surface Svart/Guld Downlight Gu10 Exkl. Ljuskälla
  Lotis Fast Utanpåliggande Downlight från Modular Lighting Material: Metall Mått: ø 8,5cm - H 13cm Ljuskälla: Max 240V 35W GU10 Halogen , Ingår Ej Fast Installation ENERGIKLASS: A-D
 • By Rydéns Puls Bar Takspot 5-Låg Rak Mattvit

  By Rydéns Puls Bar Takspot 5-Låg Rak Mattvit
  Puls takspot 5:a rak vit/guld från By Rydéns Höjd 35 cm Djup 13 cm Längd 110 cm Effekt max 5x5 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Vit/Guld Material Metall Design By Rydéns Övrigt Takkontakt&hellip:
 • Deko-Light LED-inbyggnadslampa Acrux 120, vit, Ø 14,5 cm

  Deko-Light LED-inbyggnadslampa Acrux 120, vit, Ø 14,5 cm
  Acrux 120 LED-inbyggnadsarmatur: modern downlight med valbar ljusfärg Den modernt utformade Acrux 120 LED-inbyggnadsspotlampan är idealisk för allmänbelysning och imponerar med omedelbar ljusstyrka efter påslagning samt lång livslängd. Den frostade täckningen säkerställer en homogen ljusfördelning över hela ljusutgivningsytan utan att blända. Strålvinkeln är 90°. Före installationen kan ljusfärgen också anpassas till lokala krav. Du kan välja mellan varmvitt, universalvitt och dagsljus. Detta görs via en strömbrytare på panelens baksida. - dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - inkl. extra täckring i rostfritt stål
 • By Rydéns Row Takspot 3-L Mässing

  By Rydéns Row Takspot 3-L Mässing
  Row takspotlight/takplafond från By Rydéns Design: Katarina Dahl Material: Metall Mått: H 20cm - L 60cm Ljuskälla: 3x Max 230V 60W E27, ingår ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E
 • Paulmann LED-vägglampa Edge, svart

  Paulmann LED-vägglampa Edge, svart
  Edge LED-vägginbyggnadsarmatur i kvadratisk form Ljuset från de lysdioder som är installerade i Edge LED-vägginbyggnadsarmatur i kvadratisk form strålar nedåt genom det snett utformade ljusuttaget, så att gångvägar i korridoren eller trappor blir perfekt och säkert upplysta. LED-väggarmaturen kan installeras i vanliga infällda lådor med en diameter på 6 cm. Den kan användas för att skapa vackra ljuseffekter, särskilt när flera armaturer installeras i en vägg för belysning av trappor eller korridorer.
 • Atom 120 spotlight 8W 2700k, Brun

  Atom 120 spotlight 8W 2700k, Brun
  Atom 120 spotlight 8W 2700k Brun från Flos. En stilren och effektfull spotlight. Spotlighten passar till Zero Track skenan och har en integrerad LED-lampa med ett varmvitt sken. Flos Zero Track finns&hellip:
 • Paulmann Whirl LED-inbyggndslampa 6W 3-pack rund

  Paulmann Whirl LED-inbyggndslampa 6W 3-pack rund
  Whirl LED infälld takarmatur i 3 st. basuppsättning, dimbar Whirl är en basuppsättning med 3 LED-infällda armaturer i elegant material och högkvalitativt utförande. De tre armaturerna med satinerade kåpor och varmvit LED-modul uppfyller de högsta kraven på materialkvalitet och design. De är tillverkade av aluminium och akryl och är utrustade med en enkel anslutning med stickkontakter. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna i de tre armaturerna kan regleras i ljusstyrka med många kommersiellt tillgängliga dimrar. - Dimbar med universaldimmer (R, L, C)
 • DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa kantig mattvit

  DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa kantig mattvit
  Vinkelformad MULTIsun infälld LED-armatur med sunset dimming-teknikMULTIsun är en modern LED-downlight som ger behaglig belysning i privata bostadsområden samt i offentliga och gastronomiska utrymmen. MULTIsun kan också utan problem användas i badrum och spaområden. Sunset dimming-tekniken gör att färgtemperaturen hos det varmvita ljuset sjunker ytterligare under dämpningen, så att särskilt stämningsfulla ljusförhållanden kan uppnås. Den fyrkantiga frontpanelen kan bytas ut för att anpassa downlightens utformning.- Inkluderar nätaggregat (dimbar via fasstyrning/fasavstängning)- Strålningsvinkel: 38°- Dimm-till-varm: 2 800 K till 2 000 K- Genomgående kabeldragning möjlig- Inkluderar monteringsfjädrar- Draghjälp och anslutningsterminal på förkopplingsdonet med enkel push-clamp-teknik- Skyddsklass: IP65
 • Heitronic LED-inbyggnadsspot Austin rund

  Heitronic LED-inbyggnadsspot Austin rund
  Rund infälld LED-inbyggnadsspot strålkastare Austin för de tätaste takutrymmena Austin-inbyggda LED-inbyggnadsspot strålkastare är gjord av aluminium och kan tack vare sitt låga installationsdjup på bara 2 cm installeras i de trångaste takutrymmena. Ingen transformator krävs för drift, Austin är ansluten direkt till 230 V växelströmsledning. Ljuset avges i en strålningsvinkel på 35 grader, lyser i en behaglig varmvit och skapar en mysig atmosfär i varje rum. - mycket låg konstruktionshöjd - CNC-slipat, massivt aluminiumhus
 • PAKET EXPAND 4X70CM GU10 CYLINDER BLACK

  PAKET EXPAND 4X70CM GU10 CYLINDER BLACK
   Färdigt paket för vårt spotlight-system Expand. Paketet innehåller 4 st 70 cm skena med 2 st fasta cylinder spotlights med GU10-sockel på vardera 70 cm. 1 st startkabel med kopplingsbox för tak-installation, 1 st vinkelkoppling så att du kan bygga systemet runt hörn och till sist 8 st glödlampor med artikelnummer 4400700. Tekniskt: I det här paket
 • Malmbergs Led Downlight Md-99 Tune Ac

  Malmbergs Led Downlight Md-99 Tune Ac
  Produktblad Monteringsanvisning Upplev enkelheten och effektiviteten med Malmbergs MD-99 AC LED-downlight - den perfekta lösningen för ditt infällda montage. Med innovativ design som eliminerar behovet&hellip:
 • Global Trac Skena 1-Fas 1M Vit Global Gb2100-3

  Global Trac Skena 1-Fas 1M Vit Global Gb2100-3
  1 -fas strömskena/kontaktskena från Global Trac/Nordic Aluminium Material: Aluminium Mått: L 100cm - B 3,0 cm - H 2 cm Se manual för Global Trac 1-fas här. 1-fasskena tillverkad i aluminium i utförandena&hellip:
 • Tyson enkelspot vitstruktur GU10

  Tyson enkelspot vitstruktur GU10
  Tyson Spotlights från Belid är tillverkad i Metall. Tyson spotlighten här i fägen Vitstruktur har en diameter på 10cm.Tyson spotlight har en stilren design med justerbart lamphuvud. Passar i de flesta&hellip:
 • Arcchio LED-downlight Eliar rund vit CCT svängbar

  Arcchio LED-downlight Eliar rund vit CCT svängbar
  Eliar rund LED-downlight med vridbart huvud Eliar LED-downlight är det perfekta valet för dig som vill ha modern belysning med energisnålt ljus. Med sin integrerade LED-ljuskälla och kapslingsklass IP65 är den idealisk för användning i vardagsrum, hall, arbetsrum/kontor eller till och med utomhus. Den vridbara designen gör att ljuset kan riktas individuellt för att belysa rummet perfekt. En dimmer ingår inte, men Eliar kan dimras genom att kombinera den med en extern dimmer. LED-downlighten är en snygg och praktisk accessoar för alla rum - Kan vridas 20°
 • DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa, kantig krom

  DOTLUX MULTIsun LED-inbyggnadslampa, kantig krom
  Vinkelformad MULTIsun infälld LED-armatur med sunset dimming-teknikMULTIsun är en modern LED-downlight som ger behaglig belysning i privata bostadsområden samt i offentliga och gastronomiska utrymmen. MULTIsun kan också utan problem användas i badrum och spaområden. Sunset dimming-tekniken gör att färgtemperaturen hos det varmvita ljuset sjunker ytterligare under dämpningen, så att särskilt stämningsfulla ljusförhållanden kan uppnås. Den fyrkantiga frontpanelen kan bytas ut för att anpassa downlightens utformning.- Inkluderar nätaggregat (dimbar via fasstyrning/fasavstängning)- Strålningsvinkel: 38°- Dimm-till-varm: 2 800 K till 2 000 K- Genomgående kabeldragning möjlig- Inkluderar monteringsfjädrar- Draghjälp och anslutningsterminal på förkopplingsdonet med enkel push-clamp-teknik- Skyddsklass: IP65
 • Belid Cato rund takspotlight 3 Mattvit

  Belid Cato rund takspotlight 3 Mattvit
 • Belid S6712 Cato-Led Spot Vit För Skena

  Belid S6712 Cato-Led Spot Vit För Skena
  S6712 Cato-Led spotlight för skenmontage Belid Material: Metall Mått: H 13cm Ljuskälla: Max 3x1W 12V LED MR11, Ingår Levereras med adapter för montage på Belids/Maxels 12V skenor för LED ENERGIKLASS:&hellip:
 • LEDVANCE Twist LED-inbyggnadsspot Ø7cm 830 vit/

  LEDVANCE Twist LED-inbyggnadsspot Ø7cm 830 vit/
  Rund Twist LED infälld downlight med infälld ljuskälla, Ø 7 cm, 5 WDen infällda takarmaturen Twist LED kan användas på många olika sätt för allmänbelysning och riktad accentuering av områden i vardagsrum, hotell och affärslokaler. Den medelbredstrålande (30°) LED-ljuskällan är tillbakadragen i det runda aluminiumhuset och kan dessutom vinklas /- 15° runt om. Det medföljande LED-drivdonet (on/off) gör det möjligt att ansluta den infällda spotlighten till 230 V. Verktygsfria stickkontakter underlättar installationen och den elektriska anslutningen. De inneslutna fjädrarna skyddas av en silikonbeläggning. Exklusiv anslutningslåda.
 • Viokef Inbyggnadsspot Reeds av stål, svart

  Viokef Inbyggnadsspot Reeds av stål, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!

Sätta infällda spotlights i taket

Infällda spotlights i ett tak görs enklast vid nybyggnation eller sänkning av befintligt tak. Att montera in spotlights i ett redan befintligt tak är desto knepigare med kabeldragning osv. De nya tunna LED-spots som finns kräver ju dock väldigt liten taksänkning.

Spotlights i badrum

Spots i ett våtrum som dusch eller badrum kräver rätt IP-klassning på lamporna. De måste klara av den fuktiga luften i rummet och spotlightsen som sitter rakt ovanför eller i närheten av duschen är det ännu hårdare krav på eftersom där kan det stänka vatten rakt på. OBS! Installationer av fasta elanläggningar ska utföras av behörig elektriker.

Takskena för spotlampor

En smart lösning om man vill kunna flytta ljuset och ljusbilden i ett rum är att använda sig av takskenor. Det finns färdiga lösningar med spotlights och takskena där varje spot går att dra och placera lite olika. Ett sådant system är till exempel Maytoni Track som har skenor i lite olika färger.