Kökslampor

Köksbordet är ett bord som många använder till annat än äta mat på. Många använder det för att jobba vid, spela spel eller bara sitta och prata. När du ska äta är det trevligt om du och andra ser vad det är ni äter. Att ha bra belysning från en takpendel är därför viktigt. Vill du skapa mysbelysning så välj en lampa eller ljuskälla med dimmer. För extra mys, släck taklampan och använd levande ljus i en fin ljusstake.

Populärt inom kökslampor

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
 • Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld

  Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld
  Taklampa Dingle med tvåfärgad skärm Taklampan Dingle har en bredd skärm i aluminium som ger bredd ljusspridning och belysning av stora ytor, t.ex. över ett matbord. Skärmens insida har ett tilltalande räffelmönster. Denna lampa kan kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen. - Kapslingsklass IP20 - Skyddskategori I
 • Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron

  Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron
  Auron spiralformad LED-pendellampa med modern nickelfinish Auron är särskilt lämplig för mycket moderna miljöer, eftersom LED-pendellampan domineras av en viss purism. Det betyder dock inte att lampan inte utstrålar en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler, som tillsammans skapar en mycket elegant effekt. LED-pendellampan kan vid behov justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och den avlånga formen gör Auron perfekt som matbordsbelysning. Denna LED-pendellampa kan bekvämt dimmas i fyra nivåer med den vanliga strömbrytaren på väggen.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Lätt och luftig vit taklampaDen vita taklampan är särskilt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak eller ovanför ett bord. Den voluminösa skärmen av cirkulära skivelement liknar ett moln och utstrålar en lätt, upplysande karaktär. Detta förstärks ytterligare när den används med en lämplig E27-lampa.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på kökslampor

 • Saipan pendel (Natur)

  Saipan pendel (Natur)
  Saipan är en modern och stilren pendel med en minimalistisk design, gjord av stål och rotting. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Levereras med 2m sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Jebel med tre betongskärmar

  Pendellampa Jebel med tre betongskärmar
  Pendellampa Jebel med tre betongskärmar för atmosfärisk belysning i moderna rum Den unika pendellampans design lekar med motsatser. Den ädelt förgyllde insidan skapar en elegant kontrast till utsidans industriella betongyta. Halvkulans mjuka runda former är i dialog med upphängets starka raka linjer och dekorationen i trä. Pendellampan Jebel med tre skärmar ser ut som en unikt handgjort produkt och är ett lyckat exempel för modern konst i inredningen. Den unika pendellampan passar bäst i sofistikerade och moderna interiörer. Pendellampan Jebel kan användas som imposant vardagsrumslampa, men är också lämplig för stora rum i urban eller exempelvis nordisk stil. För att göra pendellampan Jebel med tre ljuskällor till interiörens mittpunkt, rekommenderar vi att komplettera ljuskonceptet med diskreta lampor med metalldekorationer.
 • Martinelli Luce Lent LED-hänglampa, grön

  Martinelli Luce Lent LED-hänglampa, grön
  Stor fast LED-pendellampa pendelarmatur - ljudabsorberande Fastan är inte begränsad till belysningens funktion utan optimerar också rumsakustiken. Detta gör taklampan idealisk för inredning av lounger, gångar och kontor. Skärmen är gjord av aluminium och utformad som en stor cirkulär skiva som är något böjd nedåt mot utsidan. Fokus ligger på LED-ljuskällan i en opal diffusor som jämnt sprider det varma vita ljuset. De speciella akustiska egenskaperna uppnås genom ett speciellt lock på skärmen som absorberar ljudet och därmed stöder trevlig konversationsakustik. Vid behov kan ljusstyrkan regleras via en extern DALI-tryckreglage. pendellampa Lent är en design av Yonoh Studio Creative, den gemensamma studion för de spanska formgivarna Clara del Portillo och Alex Selma. Martinelli Luce, en tillverkare från Italien som är känd för sina högkvalitativa produkter, garanterar en felfri implementering av taklampan. - tilldelades iF Design Award 2018
 • Helper taklampa 13446 - Vit - Pendellampor, Taklampor

  Helper taklampa 13446 - Vit - Pendellampor, Taklampor
 • Marset Discoco Takpendel Mini Svart/Guld

  Marset Discoco Takpendel Mini Svart/Guld
  Design: Christophe Mathieu för Marset Koncept: Den attraktiva och dekorativa Discoco har blivit en stor succé och står med ena benet i skandinavisk design och det andra omkring Medelhavet. Dess komplexa enkelhet och stämningsfulla ljusspel av ljus och skuggor gör denna lampa perfekt till många slags rum. Denna modell är tillverkad i svart och guld vilket ger den ett väldigt sofistikerat och elegant uttryck. Den finns i tre storlekar.
 • Konsthantverk Satellit Pendel Rå / 55 Cm - Taklampor Mässing Svart

  Konsthantverk Satellit Pendel Rå / 55 Cm - Taklampor Mässing Svart
  Pendel från Konsthantverk med en modern design med en klassisk form. Den har ett reflekterande ljus för att skapa en mysig atmosfär. Pendeln är tillverkad av rå mässing med svarta detaljer. Formgivning av Johan Carpner. Om pendeln från Konsthantverk- Satellit uppskattas för den höga kvaliteten.- Satellit är också omtyckt för det behagliga ljuset.- Från serien Satellit.- Formgivning av Johan Carpner.- Ljuskälla ingår. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hänglampa Nohr med glasskärm, blå/klar

  Hänglampa Nohr med glasskärm, blå/klar
  Nohr-pendellampan består av ett ljusblått upphäng och en transparent, sfärisk glasskärm. Pendellampan är särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet. Nohr ser bra ut som enskild lampa, men kan också användas i kombination med andra lampor i serien. En dekorativ ljuskälla är lämplig för belysningen.
 • Fritz Hansen Caravaggio P2 pendel matt White

  Fritz Hansen Caravaggio P2 pendel matt White
 • Mambo pendel (Natur)

  Mambo pendel (Natur)
  MAMBO är en kollektion av lampor för interiörbelysning designad av Faro Lab.Denna svarta pendel med rottingskärm är designad för att lysa upp sovrum och vardagsrum. Skärmen är 450mm i diameter.Levereras med 5m sladd och takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Berkeley taklampa 182-S1 - Svart - Pendellampor, Taklampor

  Berkeley taklampa 182-S1 - Svart - Pendellampor, Taklampor
 • Balance ljuskrona (Vit)

  Balance ljuskrona (Vit)
 • Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chameleon/silver - Taklampor Munblåst Glas Silver - LA101837

  Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chameleon/silver - Taklampor Munblåst Glas Silver - LA101837
  Med sin ovala form skapar hon ett stilrent intryck. Horizon är försedd med fina detaljer så som en vriden textilsladd med matchande takkopp. Egenskaper Munblåst glas Finns i fler varianter Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Silver Taklampor i Munblåst glas från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Hänglampa Bismarck, 1 lampa

  Hänglampa Bismarck, 1 lampa
  Pendellampa Bismarck - elegant och tidlös Pendellampan Bismarck är en elegant och tidlös accessoar för varje vardagsrum. Den enkla, geometriska designen med det sexkantiga skärmelementet passar olika inredningsstilar och ger varje rum en speciell touch. Lampans varma ljus ger en behaglig atmosfär och skapar en mysig stämning. Det högkvalitativa utförandet och den ädla designen gör hänglampan till ett riktigt blickfång. Hänglampan Bismarck ser särskilt estetisk ut när en Rustika glödlampa används. Matchande glödlampor kan beställas via tillbehör.
 • Göte taklampa (Svart)

  Göte taklampa (Svart)
  Fantastisk och unik designad taklampa i svart metall med klara glasglober i olika storlekar. Använd en klar ljuskälla och gärna dimmer till för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Joker, vit/guld, 1 lampa

  Hänglampa Joker, vit/guld, 1 lampa
  Pendellampan Joker har en smal, cylindrisk skärm i metall som liksom lampans skärm är vit. I den nedre delen av skärmen finns en guldring som en medveten detalj. Med ett GU10-uttag i den nedre delen av skärmen är direktbelysning möjlig.
 • Oluce Sonora - opalglashänglampa, 38 cm

  Oluce Sonora - opalglashänglampa, 38 cm
  Vit upphängningslampa Sonora tillverkad av blåst Murano-glas Denna taklampa från Sonora-serien är tidlöst vacker och mångsidig. Idealiskt placeras den ovanför vardagsrummet eller matsalsbordet, där den avger starkt, direkt ljus med sin halvcirkelformade lampskärm av blåst, opalt vitt Murano-glas. Sammantaget en snygg lampa med en modern touch. Glödlampor ingår. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna.
 • Townshend takpendel (Svart)

  Townshend takpendel (Svart)
  Townshend är en smakfull och iögonfallande taklampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i rustika miljöer. Den är tillverkad av svart metall och består av två robusta, trästavar som hänger ner från takplattan via två svarta textilkablar. Runt dessa trästavar sitter 5st pendlar som är tvinnade runt stavarna och hänger ner undertill i svarta socklar. Kombinationen av färg, design och material ger lampan en mycket spännande look som skapar ett inbjudande intryck i hemmet. Utseendet på lampan går dessutom att variera, dels genom att justera längden på vardera pendel, men också genom att variera utseendet på ljuskällorna. Townshend finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • GUBI Multi-Lite hänglampa 25,5 cm krom/svart

  GUBI Multi-Lite hänglampa 25,5 cm krom/svart
  Multi-Lite designer hänglampa med många varianter - stativ i krom Denna hängande lampa är något mycket speciellt: dess skärm består av metallelement som kan skjutas runt den centrala cylindern på olika sätt, så att en mycket individuell konfiguration med ljusemission uppåt, nedåt eller asymmetriskt kan skapas när som helst. Det kreativa sinnet bakom denna fascinerande möjlighet till bostadsbelysning är Louis Weisdorf (* 1932), en välkänd dansk arkitekt och designer. Efter examen från Danmarks konstakademi i Köpenhamn 1954 ägnade han sig åt industriell, grafisk och inredningsdesign och arbetade inom en mängd olika områden, inklusive fritidsbranschen och konstruktion. Under tio år var han huvudassistent till chefsarkitekten Simon P. Henningsen (son till den legendariska ljusdesignern Poul Henningsen) vid nöjesparken Tivoli i Köpenhamn. I slutet av 1960-talet grundade han sin egen designstudio i Köpenhamn. Under sin aktiva tid arbetade han med andra kända designers, inklusive Poul Henningsen, Verner Panton och Le Klint. Multi-Lite upphängningslampan tillverkas av den danska tillverkaren Gubi, som har specialiserat sig på produktion av högkvalitativa möbler och lampor sedan den grundades 1967 av Lisbeth och Gubi Olsen.
 • Vri taklampa (Opal)

  Vri taklampa (Opal)
  Vri är en elegant taklampa som blir en stilren detalj såväl i vardagsrummet som i sovrummet eller köket. Armaturen är tillverkad av metall, har en antik finish och är försedd med 4st glaskupor i opal. Höjden på lampan är justerbar i tre steg via rören, vilket gör det enkelt att få den att passa enligt rummets struktur. Vri finns även i andra varianter. Ljuskällor ingår ej.
 • Level 1 pendel (Honung)

  Level 1 pendel (Honung)
  Level är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart stål och bär på en ambertond glasskärm. Inbuktningarna på skärmen ger lampan ett spännande uttryck. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Level finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Abby 19cm (Svart)

  Abby 19cm (Svart)
  Abby är en elegant och stilren pendel som passar perfekt in i det moderna hemmet. Den är skapad i ett mjukt och behagligt formspråk och sprider ett fint ljus omkring sig när den är tänd. Skärmen består av flera nätta metallstänger som är fint formade kring den öppna ljuskällan. Allt går genomgående i mattsvart vilket ger lampan ett mer elegant och stramt intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka.Finns i flera färger och storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Lighting Mammut pendel Ø30 cm Brun

  Globen Lighting Mammut pendel Ø30 cm Brun
 • Louis Poulsen Ph5 Pendel Monokrom Ljusrosa

  Louis Poulsen Ph5 Pendel Monokrom Ljusrosa
  PH5 taklampa/pendel från Louis Poulsen Design Poul Henningsen Höjd 26,7 cm Bredd/Diameter 50 cm Sladdlängd 3 m vit tygsladd Effekt max 240V 75W Ljuskälla ingår Nej Dimbar Ja - med dimbar ljuskälla&hellip:
 • Hänglampa Kutum, grå, krom

  Hänglampa Kutum, grå, krom
  Klassisk upphängningslampa Kutum med retro look Denna hängande lampa Kutum består av en högkvalitativ metallram och en metallskärm, som är färgad vit på insidan för optimal ljusreflektion. Det hela är att monteras i taket med hjälp av en kedjeupphängning med taktak. Visuellt förkroppsligar Kutum en mycket klassisk design, som lyfts fram i olika färger. Enkel, modern och ändå till en viss tid designad, den här hänglampan är särskilt lämplig för användning i vardagsrum och matplats. - lätt lampbyte
 • Nala pendel (Vit)

  Nala pendel (Vit)
  Denna extraordinära hängande lampa i vit plast ser lite ut som fyrverkerier och är en del av Nala-serien. Med en diameter på 40 cm och en längd på 1,4 meter är den blickfånget i varje rum. Den dolda E27-sockeln kan utrustas med valfri glödlampa (max. 60W). Komplettera gärna ditt hem med andramodeller i denna serie.Ljuskälla ingår ej.
 • Sivani taklampa 724 - Svart/guld - Pendellampor, Taklampor

  Sivani taklampa 724 - Svart/guld - Pendellampor, Taklampor
 • Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Smoked Bronze - Taklampor Brons - RHM-09646

  Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Smoked Bronze - Taklampor Brons - RHM-09646
  Heavy Metal Cross pendel från Buster+Punch med en minimalistisk design med en lätt känsla. Den har ett klassiskt mönster med en lång, mattsvart sladd i gummi, en E27 sockel och en mattsvart takkopp. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster. Bra att veta om Heavy Metal Cross pendel - Minimalistisk design.- Lätt känsla.- Klassiskt mönster.- Sockel: E27- 200-240 V.- Höjd: 70 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Brons Taklampor i Brons från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Line LED 101cm (Vit)

  Line LED 101cm (Vit)
  Line är en taklampa som garanterat hamnar i blickfånget med dess strama former och moderna deisgn. Den består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och hänger ner från takplattan i vajrar, vilket gör att lampan ser nästintill svävande ut. Den är försedd med integrerad LED-belysning som går längs med underkanten på stängerna, vilket inte bara ger ett bra ljus utan även känns väldigt exklusivt. LED-lamporna sprider ett varmvitt ljus (3000K) och ger en bra belysning till hela rummet. Ljuset är dessutom bländfritt på grund av det skyddande akryllagret som omger ljuskällorna. Lampan passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller större entré. Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Link 1 pendel (Svart)

  Link 1 pendel (Svart)
  Link är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av en klassisk skärm med guldig insida. Detta skapar dels snygga kontraster och ger också lampan en modern touch. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller soffbordet. Link finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • PR Home Wells pendellampa rosa/guld

  PR Home Wells pendellampa rosa/guld
  Pendellampan Wells är en förtrollande syn. Skärmen är handgjord av metall och ser ut som en blomma. Insidan av skärmen är lackerad i guld, vilket ger ljuset en mysig värme. En dekorativ ljuskälla för omgivnings- eller platsbelysning, t.ex. ovanför ett bord.
 • Hänglampa Juta, 1 lampa, Ø 50 cm

  Hänglampa Juta, 1 lampa, Ø 50 cm
  TK Lighting hänglampa juta, 1 lampa, ø 50 cm Juta, Ø, för vardagsrum / matsal, jute, plast, metall, E27, 60 W
 • Globen Lighting Ray 45 Pendel - Taklampor Metall Mud

  Globen Lighting Ray 45 Pendel - Taklampor Metall Mud
  Pendeln från Globen Lighting har en grafisk design i metall med två flexibla lampskärmar med vågformade ytterkanter. Den har en textilsladd med en matchande takkopp i metall. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Formgivning av Patrick Hall. Om pendeln från Globen Lighting- Grafisk design.- Två anpassningsbara lampskärmar.- Gjord av metall.- Pendeln finns i olika färger.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 60.0 Watt- Diameter: 450 mm.- IP-klassificering: IP20. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • LED-hänglampa Linda- 92 brons 2 200-3 000 K

  LED-hänglampa Linda- 92 brons 2 200-3 000 K
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Linda-92 med ljusfärgjustering via gestkontroll Linda-92 är en praktisk lampa för matsalen. Hänglampan kan justeras kontinuerligt i höjd från 73 till 180 cm. De två trådarna behöver inte ha samma längd, så att en lutande position också är möjlig. Ett annat smart element är den magnetiska hållaren i baldakinen, som säkerställer montering utan synliga skruvar. Den moderna lampan kan styras med gester - vare sig det är för att sätta på och stänga av den, dimma eller ändra färgtemperaturen, några enkla handrörelser räcker. Med Dynamic White-kontrollen kan det varma vita ljuset (2200-3000 K) justeras individuellt. Den direkta och indirekta belysningen kan bytas och dämpas separat med två sensorer. Dessutom sparas inställningarna tack vare minnesfunktionen så att lysdioderna automatiskt återgår till den senast valda ljusstyrkan och ljusfärgläget. Linda-92 är en högkvalitativ lampa från Knapstein. Kvalitet tillverkad i Tyskland.
 • Apollo ljuskrona (Mässing)

  Apollo ljuskrona (Mässing)
 • Collar pendel (Krom)

  Collar pendel (Krom)
 • Modern taklampa WHITE

  Modern taklampa WHITE
  Extravagant vit pendellampa med kromad hållareDen vita pendellampan har en mycket stilig look. Tack vare den vita färgen ser den inte bara lekfull och extraordinär ut, utan också mycket modern. De 60 vridna glaselementen ger en mycket speciell ljusfördelning i rummet. Dessutom ser takfästet i krom till att designen speglas och bidrar också till den moderna looken.
 • Hänglampa Damasco klar Ø 20 cm

  Hänglampa Damasco klar Ø 20 cm
  Bedårande Damasco hängande lampa i glas Damasco-hänglampan är ett utmärkt exempel på italienska glastillverkares hantverk. Din skärm, som har en vacker struktur, gjordes i den så kallade Bozzolo-processen, en produktionsteknik där enskilda, smälta glastrådar bildar en organisk struktur, som B. denna unika lampskärm kan sättas ihop. Denna fantastiska lampa designades av Paolo Crepax, en mästerglastillverkare. Genom att arbeta med designers och andra konstnärer lärde sig Crepax att utveckla sina egna skapelser och samtidigt förmedla kunskapen om en glastillverkare till dessa människor. Den ovanliga glasstrukturen skapar en unik ljusupplevelse. - med handblåst glas i flera lager
 • Plow Pendel (Natur)

  Plow Pendel (Natur)
  Plow är en modern pendel med en industriell design, gjord av metall och trä. Skärmarna som är placerade i träbalken ger ett fint riktat ljus neråt, vilket gör lampan perfekt över matbordet eller köksön. Höjden kan justeras. Ljuskällor ingår ej. Plow finns även i andra varianter.
 • Asteria pendel, Ruby Red 43cm

  Asteria pendel, Ruby Red 43cm
  Asteria pendel från VITA. En stilren och vacker lampa som inte tar för mycket rymd. Med hjälp av sin integrerade LED-ljuskälla så är lampan både ljuskraftig och nätt i designen. LED-listen är&hellip:
 • Made By Hand Knit-Wit 57 Oval pendel Burgundy

  Made By Hand Knit-Wit 57 Oval pendel Burgundy
 • Samba pendel (Svart)

  Samba pendel (Svart)
  SAMBA är en samling lampor för interiörbelysning designad av Faro Lab. Denna svarta pendel med gul bandskärm är designad för att lysa upp sovrum och vardagsrum. Levereras med 150cm sladd.Ljuskällor ingår ej.
 • Made By Hand Verkstadslampa Takpendel Racing Green W3

  Made By Hand Verkstadslampa Takpendel Racing Green W3
  Design: Axel Wedel Madsen för Made By Hand Koncept: Verkstadslampan är en bit dansk designhistoria. Takpendeln har hängt, och gör fortfarande, på diverse verkstäder i danmark, men även på skolor och resturanger. Den används även i privata hem tack vare dess färgmöjligheter. En solid lampa i industriell design som passar perfekt till minimalistisk inredning. Lampan ger fint ljus och dess användningsområden har inga gränser. Takpendeln är handgjord och producerad i Danmark. En populär takpendel.
 • Levisto pendel (Mässing)

  Levisto pendel (Mässing)
  Levisto är en lyxig pendel med vita alabasterkupor i glas. Stommen är tillverkad av guldfärgad metall. Denna varianten är försedd med 3st skärmar, var och en med vit insida, vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Placera förslagsvis över matsalsbordet eller över köksön. Höjden är justerbar. Levisto finns i flera olika varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Lasana 2 pendel LED (3L) (Krom)

  Lasana 2 pendel LED (3L) (Krom)
  Lasana är en vacker och exklusiv taklampa som ger en bra grundbelysning i rummet samtidigt som den säkerställer en modern och tidlös design. Lampan är tillverkad av stål/aluminium, har en förkromad finish och består av tre böljande stänger som hänger ner från takplattan via två vajers. Dessa stänger går snyggt i mönster med varandra och bär på en varsin integrerad LED-list som löper hela vägen längs undersidan av stängerna. Dessa LED-lister är även skyddade av vita akrylskärmar som inte bara skyddar ljuskällorna, utan bidrar även till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis lampan över matsalsbordet där den verkligen får synas och framhävas.Lasana finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Hänglampa Neptunus rund svart rökglaskulor

  Hänglampa Neptunus rund svart rökglaskulor
  Neptun-pendellampan med nio lampor är utrustad med vackra sfärer av rökglas som sträcker sig i alla riktningar från centrum. Den är idealisk som bordbelysning och skapar ett mycket behagligt ljus tack vare det mörkt rökta tonade glaset.
 • Random taklampa (Grå)

  Random taklampa (Grå)
  Random är en spännande taklampa som blir en smyckande detalj i de flesta interiörer. Den är tillverkad av textil och är smyckad med flera ojämna hål som går genomgående över hela skärmen. Insidan på skärmen är i en annan färg än utsidan, vilket dels skapar fina kontraster, men gör också att det blir ett härligt ljus genom hålmönstret när lampan är tänd. Finns i fägerna grå/silver och svart/guld.Ljuskälla ingår ej.
 • Louis Poulsen Ph Kotte 480 Koppar Taklampa/Pendel

  Louis Poulsen Ph Kotte 480 Koppar Taklampa/Pendel
  PH Kotte/PH Artichoke Taklampa/Pendel från Loius Poulsen Design: Poul Henningsen Material: Metall Mått: Ø 48cm - H 49,7cm Ljuskälla: Max 240V 100W E27, Ljuskälla ingår ej - Se tillbehör Krokupphäng,&hellip:
 • Longo pendel 4L (Svart)

  Longo pendel 4L (Svart)
  Longo är en spännande och iögonfallande taklampa som är skapad i en industriell design, men blir såväl en smyckande detalj i moderna interiörer. Lampan är tillverkad av metall och består av fyra stycken pendlar som hänger ner från takplattan i en jämn symmetri. Varje pendel bär på en iögonfallande metallskärm som verkligen ramar in ljuskällan och skapar ett fängslande uttryck. Ljuskällan sitter centrerad i mitten av varje skärm och är fullt synlig, vilket gör att lampan går att variera i uttryck beroende på vilka ljuskällor som placeras i lampan. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljussstyrka och atmosfär i rummet.Longo finns även i andra varianter. Ljuskällor ingår ej.
 • Fabbian Claque LED-hänglampa 20 cm brons

  Fabbian Claque LED-hänglampa 20 cm brons
  Designer LED-pendellampa ClaqueMed en cylinder av färgat aluminium och svart diffusoromfattning erbjuder Claque en enkel, modern design som passar perfekt i moderna vardagsrum och matsalar, men även i offentliga utrymmen som lounger.Den kreativa hjärnan bakom Claque LED-pendellampa, Marc Sadler, är skaparen av många framgångsrika funktionella mönster, till exempel ryggskydd för motorcyklister eller den första fotledsskyddande utförsåkningspjäxan. Claque fokuserar därför också på en specifik funktion. Syftet är att framhäva det exponerade elementet med hjälp av direkt belysning.
 • Horsens taklampa - Vintage metall - Pendellampor, Taklampor

  Horsens taklampa - Vintage metall - Pendellampor, Taklampor
 • Ice Cube M pendel (Krom)

  Ice Cube M pendel (Krom)
  Ice Cube är en elegant pendel med en livfull design, gjord av stål med en finish i krom och klarglas. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av de dekorativa glaskuberna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, över matbordet eller vid trappan som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång!Integrerad LED på 5W med 1250lm. Ice Cube finns i fler varianter.
 • Estiluz Volta L78s.1d1t-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L78.1D1T_26S.26.61

  Estiluz Volta L78s.1d1t-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L78.1D1T_26S.26.61
  Volta L78S.1D1T-W pendel från Estiluz med tre rundade stänger i metall med fem cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta L78S.1D1T-W pendel - Tre rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Fem cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 1225 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.

Kökslampa över matbordet

Köksbelysningen över matbordet är oftast en hängande taklampa. Flera lampor som är en del av belysningen kan vara bordslampor placerade i fönster och spotlights över arbetsbänken i köket.

Det finns ju otroligt många olika lampor att välja på. Vi har gjort en sida med 48 inspirerande lampor över matbord.