Kökslampor

Köksbordet är ett bord som många använder till annat än äta mat på. Många använder det för att jobba vid, spela spel eller bara sitta och prata. När du ska äta är det trevligt om du och andra ser vad det är ni äter. Att ha bra belysning från en takpendel är därför viktigt. Vill du skapa mysbelysning så välj en lampa eller ljuskälla med dimmer. För extra mys, släck taklampan och använd levande ljus i en fin ljusstake.

Populärt inom kökslampor

 • Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
 • Fabas Luce Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld

  Fabas Luce Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld
  Taklampa Dingle med tvåfärgad skärm Taklampan Dingle har en bredd skärm i aluminium som ger bredd ljusspridning och belysning av stora ytor, t.ex. över ett matbord. Skärmens insida har ett tilltalande räffelmönster. Denna lampa kan kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen. - Kapslingsklass IP20 - Skyddskategori I
 • Lindby LED-pendellampa Auron, nickelfärgad, metall, dimbar

  Lindby LED-pendellampa Auron, nickelfärgad, metall, dimbar
  Auron spiral LED-pendellampa med modern nickelfinish Auron är särskilt lämplig för mycket moderna miljöer, eftersom LED-pendellampan domineras av en viss purism. Det betyder dock inte att lampan inte utstrålar en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler som tillsammans skapar en mycket elegant effekt. LED-pendellampan kan vid behov justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och dess avlånga form gör Auron perfekt som belysning vid matbordet. Denna LED-pendellampa kan enkelt dimmas i fyra nivåer med hjälp av den vanliga strömbrytaren på väggen.
 • Näve Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Näve Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Lätt och luftig vit taklampaDen vita taklampan är särskilt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak eller ovanför ett bord. Den voluminösa skärmen av cirkulära skivelement liknar ett moln och utstrålar en lätt, upplysande karaktär. Detta förstärks ytterligare när den används med en lämplig E27-lampa.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på kökslampor

 • Philips hänglampa Vintage, E27-uttaget guld

  Philips hänglampa Vintage, E27-uttaget guld
  Vintage skuggafri hängande ljus med E27 uttag Den här hängande lampan med Vintage-skugga utan skärm har ett minimalistiskt utseende. Pendellampan består av en enkel, rund kapell, en textilklädd kabel och en E27-fäste som kan förses med en glödlampa på upp till 40 W. Beroende på användningsområde och belysningskrav kan valet falla på en LED-lampa i en speciell form eller med en ovanlig yta, på en globelampa i olika färger eller på en annan ovanlig ljuskälla. Armaturen kan placeras enskilt eller i grupp och lämpar sig för många olika typer av belysningsuppgifter.
 • EGLO Esteperra pendellampa, svart/guld, Ø 38 cm

  EGLO Esteperra pendellampa, svart/guld, Ø 38 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • ORION Hänglampa Cellar, träbalk, hampvajer, 6 lampor

  ORION Hänglampa Cellar, träbalk, hampvajer, 6 lampor
  Sex-lampors vintage hängande lampa Cellar med träbalkDen sex-lampiga hängande lampan Cellar är mycket rustik och - på grund av vintage-looken - också helt trendig. Den består av en träbalk som hänger på två hamporaddar, till vilka sex E27-fästen i antik guldfinish med retro textilkablar är fästade. Kablarna kan också lindas runt balken flera gånger, vilket ger gott om utrymme för dekorativa arrangemang på olika höjder.En pendellampa som ger det där lilla extra till alla stilar i hemmet och som kan användas som t.ex. bords- eller bänkbelysning. Glödlampor i vintage look kan beställas separat under tillbehör.
 • HAY Matin Pendant pendel 30x30 cm Peach

  HAY Matin Pendant pendel 30x30 cm Peach
 • Louis Poulsen - PH Artichoke Taklampa Anniversary Ø600 Matt White/Pale Rose Louis Poulsen

  Louis Poulsen - PH Artichoke Taklampa Anniversary Ø600 Matt White/Pale Rose Louis Poulsen
  Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning. PH Artichoke Taklampa Anniversary Ø600 Matt White/Pale Rose Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.ades av Poul Henningsen 1958. Han fick i uppdrag att Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.a en taklampa till Langelinie Pavilion Restaurant i Köpenhamn, med en specifik begäran om att den skulle vara 100% bländfri. Hans geniala lösning med 72 blad i 12 raka rader ger ett helt bländfritt ljus, oavsett vilken vinkel du tittar på den från. Idag betraktas pendeln som en Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.ikon som är älskad och känd över hela världen, och den pryder fortfarande paviljongen i Köpenhamn. PH Artichoke har också fått smeknamnet The Cone på grund av sitt distinkta utseende. Lampan är ett utmärkt exempel på Poul Henningsens visionära inställning till Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning., med fokus på ljusets inverkan på omgivningen och en känsla för vacker estetik. Trots mer än 60 år på nacken har pendellampan inte tappat fart. Med sitt skulpturala utseende och behagliga ljus, i kombination med ett ökat intresse för danska Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.klassiker, är lampan definitivt relevant i dagens moderna inredningsVar vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.. För att fira Louis Poulsens 150-årsjubileum har de lanserat ett antal unika specialutgåvor av Var vänlig notera att PH Artichoke har en längre leveranstid eftersom de tillverkas på beställning.ikoner från Poul Henningsen och Arne Jacobsen, inklusive AJ Mini bordslampa, PH 5 pendel och PH Artichoke pendel i storlekarna Ø480 och Ø600. Alla jubileumsversioner kommer i en unik färgkombination av Matt White/Pale Rose med vackra detaljer i polerad mässing som patineras med tiden och ger lampan sin egen unika karaktär. Jubileumslamporna finns endast tillgängliga 2024 och kommer i ett begränsat antal - PH Artichoke finns endast i 300 exemplar i båda storlekarna med ett individuellt nummer ingraverat på det 5:e bladet. Denna lampa är en av de exklusiva jubileumsprodukterna. Se alla unika PH Artichoke-pendlar från Louis Poulsen här
 • LeuchtNatur Nux hänglampa hö/kornblomma, svart

  LeuchtNatur Nux hänglampa hö/kornblomma, svart
  Cylindrisk hängande lampa Nux från alpine hay Nux hängande lampa har en speciell egenskap, nämligen den cylindriska skärmen som är tillverkad av handsått alphö. De inarbetade kronbladen ger en vacker färgaccent och ger Nux ett unikt utseende. Ljuset strålar mot golvet, vilket gör att pendellampan passar bra för att belysa bordet i vardagsrummet eller matsalen. Det alpina höet som används kommer från Österrike, är fritt från skadliga ämnen och ger rummet en oefterhärmlig doft. Företaget LeuchtNatur tillverkar sina lampor i Bayern och använder främst regionala material. Under produktionsprocessen läggs stor vikt vid miljöskydd och hållbarhet. Företagets lampor är avsedda att skapa naturlighet, harmoni och mysighet i dina egna fyra väggar.
 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå
  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen. Effektivt ljusflöde: 2 050 lm
 • Arcchio Albiona LED-hänglampa, 1 ring, 80 cm

  Arcchio Albiona LED-hänglampa, 1 ring, 80 cm
  Ringformad LED-pendellampa pendellampa Albiona i svart - perfekt för kök och matsal Albiona är en lampa som verkar särskilt snygg i moderna faciliteter med sin samtida, minimalistiska ringform. Detta kan ibland ses som en nytolkning av en klassisk pendellampa skjuter ut i rummet på tre filigran trådrep och domineras optiskt av den svarta metallringen, på vars undersida de ljusa, effektiva lysdioderna är inbäddade, som lyser varmvitt och därmed mysigt. Snygg design med ett speciellt uttryck!
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel
  LED-hängande ljus Grazia med tre glödlampor - kontrollerbar genom lutningsrörelse eller via ZigBee Den långa, kuboidformade baldakinen i Grazia-hänglampan med tre lampor är gjord av aluminium med matt nickelfinish. Det ger plats för de tre identiska cylindriska nyanser av opalglas med kromdetaljer, som hängs upp på wafer-tunna linor och individuellt höjdjusterbara (90 till 150 cm) med hjälp av dragstång. Den integrerade LED-enheten kan dimmas individuellt genom att luta den för hand (vertikal dimning). När önskad ljusstyrka uppnås släpps skärmen igen; minnesfunktionen aktiverar den senast valda inställningen efter att ha slagit på igen eller ett strömavbrott. Dessutom är armaturen ZigBee kompatibel så att den kan integreras i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs). Beroende på konfiguration kan Grazia styras automatiskt med app, röstkommando eller enligt scener / scheman. Tack vare dim-to-warm ändras färgtemperaturen när ljuseffekten reduceras från 2700 K till särskilt varma 2200 K. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • Carpyen Equilibrium LED-pendellampa, Ø 40cm, koppar

  Carpyen Equilibrium LED-pendellampa, Ø 40cm, koppar
  LED-pendelarmatur Equilibrium - variationer av den sfäriska formen i asymmetrisk placering LED-pendelarmaturen Equilibrium från produkt- och inredningsdesignern Jette Scheib är en blickfångare som omedelbart fångar ögat med skärmen som är placerad decentralt under upphängningen. Designen kännetecknas av tre metallelement som är förskjutna från varandra: en liten övre sfär, en något större halvkula undertill och slutligen skärmen, som representerar en liten del av en mycket stor sfär. De lysdioder som är integrerade i skärmen avger ett varmvitt ljus som försiktigt sprids nedåt och som vid behov kan dimmas externt via Triac. Equilibrium är inte bara lämplig för vardagsrum, utan även för prestigefyllda affärslokaler och gastronomi.
 • Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Stor Vit

  Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Stor Vit
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 06 är inspirerad av liljor. Designern Simon Karkov arbetade med Norm 06 i 3-4 år innan han var nöjd med det resultat som vi kan se idag. Observera att sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Louis Poulsen PH Artichoke pendel Ø48 cm Vit

  Louis Poulsen PH Artichoke pendel Ø48 cm Vit
 • ORION LED-pendellampa Gourmet, skärm vit

  ORION LED-pendellampa Gourmet, skärm vit
  Dimbar LED-pendellampa Gourmet med vit nyans Gourmet LED-pendellampa pendelarmaturen erbjuder en enkel och samtidigt smakfull färgkomposition. Den plana, trattformade skärmen av vitt stål och den vita textilkabeln kombineras med ett mässingsfärgat takfäste och en övergång till lampskärmen i samma färg. Tack vare den charmiga kompositionen passar hänglampan Gourmet i många inredningskoncept utan att påtvinga rummet en speciell stil. De dimbara, varma vita lysdioderna och diffusorn framför ljuskällan skapar en mysig, harmonisk atmosfär, oavsett vid matbordet hemma eller i en restaurang.
 • Casablanca Hänglampa MESA, 2 ljuskällor

  Casablanca Hänglampa MESA, 2 ljuskällor
  Elegant pendlad armatur Mesa med två lamporDet är inte alltid lätt att välja en lämplig armatur för ett stort matbord. Oftast räcker det inte med ett belysningsobjekt för att ge hela bordet tillräckligt med ljus och för att skapa en tilltalande och behaglig ljusbild. Denna version med två lampor i den handgjorda Mesa-lampserien är en bra lösning på detta problem. Hänglampans två skärmar är placerade på ett bekvämt avstånd från varandra. Monteringen kräver inga särskilda åtgärder, eftersom kablarna till strömförsörjningen är tillräckligt långa och därmed springer ut från en anslutning. Så du behöver inte avstå från en omfattande belysning och den vackra helhetsbilden av flera nyanser. Stilfull atmosfär och komfort för den större matplatsen är därmed garanterad och utseendet och tillverkningen av pendellampan är också övertygande. Båda skärmarna är omsorgsfullt tillverkade av munblåst vitt glas. Andra delar är tillverkade av aluminium, som också bär hantverkets signatur. Metallen är handborstad och har fått en värdefull touch, vilket gör Mesa till en vacker helhet av högsta kvalitet.
 • Noon Castor pendel 20 cm Svart-svart-svart

  Noon Castor pendel 20 cm Svart-svart-svart
 • House Doctor Gaia pendel Klar Ø25 cm

  House Doctor Gaia pendel Klar Ø25 cm
 • Norp taklampa - Grå - 40 cm

  Norp taklampa - Grå - 40 cm
 • Ring taklampa 13439 - Guld

  Ring taklampa 13439 - Guld
 • Lucande taklampa Lyrisa, 1-ljus, kopparfärgad, glas, 22cm

  Lucande taklampa Lyrisa, 1-ljus, kopparfärgad, glas, 22cm
  Lyrisa enlampig taklampa med glasskärm i bulbformad look och kopparfärg Denna lampa är ett utmärkt val för dina fyra väggar. Sofistikerad design och en utmärkt boendekänsla kännetecknar denna pendellampa från varumärket Lucande. Med hjälp av en extern dimmer kan du också skapa en behaglig och mysig belysning (ingår ej). Tack vare sitt snygga utseende passar pendellampan in i nästan alla interiörer och blir en höjdpunkt i dina rum. Den kopparfärgade lampan passar perfekt in i din inredningsstil och skapar en behaglig och hemtrevlig atmosfär. Den är anpassad för ljuskällor med E27-sockel. Pendellampan kommer att ge dig mycket nöje och kan med fördel integreras i olika inredningsstilar. Skapa en tilltalande belysning i ditt hem med den här lampan.
 • UMAGE Eos Esther Stor pendellampa rosa/vit

  UMAGE Eos Esther Stor pendellampa rosa/vit
  Oval hängande lampa Eos Esther i molnform Eos Esther hängande lampa av äkta gåsfjädrar har fått sitt namn från den grekiska mytologin. Eos är gryningens gudinna och den danska designern Søren Ravn Christensen skapade därför en koppling till molnen som svävar på himlen i sin design - det är precis den effekt som Eos Esther-lampan har på betraktaren. Ett moln som utstrålar lätthet, renhet och självförtroende. Eos Esther ger dig en känsla av trygghet och får dig att känna dig bekväm och lyser upp rummet på ett vänligt sätt. Dess smala och eleganta form gör den lämplig för ett matbord, men dess karisma garanterar också att du kan känna dig bekväm i sovrummet. Ljusstrålen passerar genom fjädrarna runt omkring i ett bländfritt sken och skapar på så sätt en behaglig och stämningsfull atmosfär. Tack vare den justerbara trådkonstruktionen kan den hängas i fyra olika vinklar, vilket gör att den ser mer spännande och livlig ut. Fjädrarna kan snabbt och enkelt rengöras med en vanlig hårtork. Sedan 2008 har den danskbaserade belysningstillverkaren UMAGE tillverkat estetiska designlampor som är starkt influerade av den skandinaviska stilen och landskapet. UMAGE skapar konstverk som är hållbara, funktionella och moderna. - inga fjädrar från levande djur används
 • KARE Saloon Flower - färgglad taklampa

  KARE Saloon Flower - färgglad taklampa
  Färgglad SALOON FLOWER-pendellampa med nio nyanser i olika färger Man kan frestas att tro att det är färgglada kjolar som virvlar runt här. Det är inte helt fel, för det är verkligen ingen slump att pendellampan heter SALOON FLOWER. Oavsett om du tänker på saloonen på 1920-talet eller känner dig påmind om saloonen i vilda västern, så dansade och njöt människor av det färgstarka livet i båda. Insidan av de klassiskt utformade paraplyerna, som delvis är dekorerade med blommönster, är särskilt attraktiv.
 • Euluna Vento taklampa, antracit, Ø 50 cm

  Euluna Vento taklampa, antracit, Ø 50 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELAM Dali pendellampa i svart, lång med tre ljuskällor

  HELAM Dali pendellampa i svart, lång med tre ljuskällor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pensile pendel D338 svartstruktur E27

  Pensile pendel D338 svartstruktur E27
  Svart pendel från Belid. Pensile produktfamilj är en modern, svensktillverkad designbelysning som ger ett ombonat intryck och passar lika bra i offentliga utrymmen som hemma i favoritrummet. Stommen&hellip:
 • Markslöjd Pendellampa Daburu med textilskärm

  Markslöjd Pendellampa Daburu med textilskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande taklampa Narion, 7-ljus, färgstark, metall, GU10

  Lucande taklampa Narion, 7-ljus, färgstark, metall, GU10
  Pendellampa Narion med sju lampor och färgglada lampskärmar Skapa attraktiva ljusaccenter med denna vackert designade lampa och ge din inredning det där lilla extra. Lampan passar in i nästan alla stilar och blir en höjdpunkt i dina rum tack vare sin enastående design. Du kan justera ljusstyrkan efter dina behov med hjälp av en extern dimmer (ingår ej). Alla de kvaliteter och höjdpunkter som definierar varumärket Lucande är samlade i denna lampa. Vid tillverkningen används metall. Armaturen i färgerna blå, orange, mörkblå, lila, gul, beige och grön är lämplig för användning med ljuskällor med GU10-sockel. Denna taklampa skapar en vacker atmosfär i alla utrymmen och tillför ett mysigt element till din heminredning. Taklampan är ett dekorativt sätt att lysa upp dina rum, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt hem. Komplettera den stämningsfulla belysningen av dina fyra väggar med den här lampan.
 • Eko-Light Hängande lampa Aspen metall guldfärgade glaskristaller, höjd 50 cm

  Eko-Light Hängande lampa Aspen metall guldfärgade glaskristaller, höjd 50 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom

  Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom
  Elegant LED-pendellampa Cava med bubbelglas Det formade LED-hängande ljuset Cava presenterar sig med en cylindrisk lampskärm, som består av ett slags bubbelglas. Detta glas är försett med många luftbubblor och trollar fram ett livligt och spännande utseende. Det eleganta men subtila utseendet understryks av kromfärgade detaljer som medvetet placerades på fästet och baldakinen. Så det presenterar sig briljant ovanför matbordet eller som en modern, ovanlig nattdagsbelysning. Lysdioderna med varmt vitt ljus tänder upp ett atmosfäriskt ljus och lyser runt.
 • Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Eco-Light Perseus pendellampa, rökgrå, Ø 15 cm, glas, dimbar

  Eco-Light Perseus pendellampa, rökgrå, Ø 15 cm, glas, dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Belid T1005 Magnum Pendel Vit

  Belid T1005 Magnum Pendel Vit
  T1005 Magnum taklampa från Belid Design: Joakim Fihn Material: Metall Mått: Ø 38cm - H 31,7cm Ljuskälla: Max 240V 75W E27, Ingår Ej Krokupphäng, Wirelängd 1,6m, Sladdlängd 1,8m OBS! Lamppropp Ingår&hellip:
 • Ambit pendel, vit 55cm

  Ambit pendel, vit 55cm
  Taklampan Ambit från Muuto är en stilfull och vacker designad pendel. Finns i ett flertal färger och storlekar. Höjd 33,5 cm Diameter 55 cm Sladdlängd 400 cm Effekt max 60 w Sockel Stor sockel, E27&hellip:
 • EMIBIG LIGHTING Hänglampa Link, 1 lampa, svart

  EMIBIG LIGHTING Hänglampa Link, 1 lampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Bover Mediterrània LED-hänglampa 2 skärm vit

  Bover Mediterrània LED-hänglampa 2 skärm vit
  Fjäderljus LED-pendellampa Mediterrània med två skärmar Pendellampa Mediterrània inspirerar med två böjda skärmar av textil i vikta former. Som namnet antyder vill designern Alex Fernández Camps föra in söderns lätthet och medelhavsflaggan i ditt eget vardagsrum. De två nyanserna är vågiga i kontrast till varandra och påminner om vågor som slår mot varandra. Det diffusa ljuset från de varmvita lysdioderna dämpas något av den andra skärmen och ger därmed en bländfri belysning. Armaturens ljusstyrka kan också minskas successivt med hjälp av motsvarande drivrutiner (ingår inte). Den här modellen, som är ett samarbete med den spanska designtillverkaren Bover, är tillgänglig för allmänheten och inspirerar med sin minimalism. De tunna trådarna i upphängningen gör att fokus helt och hållet ligger på skärmen och ger pendellampan ett svävande intryck.
 • Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K dim vitt

  Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K dim vitt
  Dimbar LED-pendellampa Algae - flera utmärkelser! Pendellampan Algae verkar nästan levande eftersom den alltid ser uppfriskande annorlunda ut från olika vinklar. Detta beror på att de böjda aluminiumstängerna är monterade på olika höjder och har satts ihop som en omvänd tratt. Pendellampan ger punktuell, varmvit belysning som främst belyser trappor eller fungerar som bordsbelysning i vardagsrummet. Designen av pendellampan Algae har redan fått flera utmärkelser. Juryn motiverade tilldelningen av German Design Award (Winner 2020) bland annat med igenkänningsvärdet trots det enkla formspråket och armaturens poetiska effekt, som också når betraktaren känslomässigt. Ytterligare utmärkelser för armaturen: - Vinnare av Big See Productdesign Award 2020 - Årets armatur 2019 Highlight magazine
 • Audo Copenhagen Hashira Pendant,Ø30, Raw - H:75 cm, Ø:30 cm Pendellampor Från Magasin

  Audo Copenhagen Hashira Pendant,Ø30, Raw - H:75 cm, Ø:30 cm Pendellampor Från Magasin
  Samlingarna hängande ljus skapas med samma kolumnliknande form som golv och bordslampa, noggrant täckt med genomskinligt tyg som avslöjar den grafiska strukturen inuti och suspenderad från taket av en textilsladd. Den sprider omgivande ljus i ett rum
 • Globen Lighting Ombrello Pendel Klar/Svart

  Globen Lighting Ombrello Pendel Klar/Svart
  Ombrello taklampa/pendel tiffanylampa från Globen Lighting Allmän information: Designer: Patrick Hall Mått: Höjd 20 cm Bredd 60 cm Djup 60 cm Sladdlängd: 120cm Material: Glas/Metall Sockel ljuskälla:&hellip:
 • Kartell Gè Pendel Svart / Guld - Taklampor Polykarbonat 2.0 Svart - G9082JJ

  Kartell Gè Pendel Svart / Guld - Taklampor Polykarbonat 2.0 Svart - G9082JJ
  Gè pendel från Kartell med en lyxig design med en räfflad skärm för att reflektera ljuset vackert och en miljömedveten tillverkningsprocess i polykarbonat från industriellt avfall. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Polycarbonate 2.0 är ett speciellt material som används av Kartell. Det är tillverkat med hjälp av en förnybar polymer av andra generationen som kommer från cellulosa och pappersavfall. Processen som används för att tillverka det är certifierad av ISCC, vilket innebär att den uppfyller vissa miljöstandarder. Originaldesign från år 2005. Design av Ferruccio Laviani. Bra att veta om Gè pendel - Gè uppskattas för den miljövänliga tillverkningsprocessen.- Pendeln finns i olika färgval.- Gè är också omtyckt för det fina skenet.- Ljuskälla ingår inte.- Design av Ferruccio Laviani. Vi har valt ut Svart Taklampor i Polykarbonat 2.0 från Kartell med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Audo pendellampa Tubulaire Rail, 5-ljus, bronsfärgad, aluminium

  Audo Copenhagen Audo pendellampa Tubulaire Rail, 5-ljus, bronsfärgad, aluminium
  Tubulaire Rail pendellampa med fem smala cylinderskärmar i anodiserad bronsfinish Tubulaire Rail pendellampa med sin eleganta, tidlösa design imponerar inte bara i privata vardagsrum, utan även i prestigefyllda affärs-, kontors- och rekreationsrum. Istället för en baldakin används en svart pulverlackerad metallskena som har fem fästen med 30 cm mellanrum. Fem cylindriska lampskärmar är placerade i rad på textilkablar, var och en med en GU10-lampa på undersidan. Skärmarna är tillverkade av aluminium, som fått en linjär struktur med hjälp av en strängpressningsprocess. Armaturserien Tubulaire tillverkas av det danska varumärket Audo Copenhagen. Designen kommer från Krøyer-Sætter-Lassen, en studio för möbeldesign och inredningsdesign som grundades 2016.
 • MOEBE Moebe Tube pendel small Ø8 cm Deep blue

  MOEBE Moebe Tube pendel small Ø8 cm Deep blue
 • HAY PC Small hänglampa med diffusor, svart

  HAY PC Small hänglampa med diffusor, svart
  PC Small hängande lampa i anodiserad aluminium med diffusor PC Small hängande lampa är tillverkad med en vackert formad skärm i anodiserad aluminium, som stängs i botten av en avtagbar, formad diffusor i polykarbonat. Pendelarmaturen används enskilt eller i grupp, i en rad för att belysa en disk eller ett långbord, eller monterad i ett kluster, och belyser en mängd olika områden, med en diffusor i skärmen som ger ett bländfritt, diffust ljus. Armaturen är utrustad med en flätad, svart textilkabel. PC-lampserien är designad av den franske designern Pierre Charpin för den danska tillverkaren HAY. Liksom alla lampor i serien kännetecknas hängande lampan av en enkel form i kombination med en färgglad design. Kännetecknande för Pierre Charpins design är samspelet mellan form och färg. Grundläggande geometriska former i kombination med färg är en ständig aspekt av hans arbete
 • Flos Skygarden Small Pendel Vit - Taklampor Vit - F6405009

  Flos Skygarden Small Pendel Vit - Taklampor Vit - F6405009
  Skygarden Small pendel från Flos med en minimalistisk design med en diffus belysning perfekt ovanför matbordet eller soffbordet. Den har en lampskärm med en dekorerad, vit insida. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcel Wanders. Bra att veta om Skygarden Small pendel - Minimalistisk design.- Diffus belysning.- Dekorerad insida.- E14- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 197 mm.- IP-klassificering: IP20.- 10.0 Watt- Sladdlängd: 2700 mm.- Vikt: 5 kg. Vi har valt ut Vit Taklampor från Flos med stor omsorg.
 • Searchlight Magnifik hänglampa Angelique, 5 ljuskällor

  Searchlight Magnifik hänglampa Angelique, 5 ljuskällor
  Mycket vacker hänglampa Angelique, 5 ljusk. Den magnifika hänglampan Angelique har olika faktorer som ger den en unik skönhet. Lampan har å ena sidan 5 lekfullt med varandra sammankopplade kromarmar med slingformad ände, försedda med krönande lampskärmar av tyg. Å andra sidan har den krom-glas-droppar som är placerade i slingorna, vilka ger hänglampan en mycket exklusiv karaktär. Inuti skärmarna sitter E14-ljuskällor, som sörjer för ett hemtrevligt ljus. Lampan monteras med en kedjeupphängning i taket, vilket kan ses på den optiska bilden.
 • Euluna Thalassa pendellampa 3fl G9 svart/krom rund

  Euluna Thalassa pendellampa 3fl G9 svart/krom rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Muuto Rime pendel Ø18 cm Orange

  Muuto Rime pendel Ø18 cm Orange
 • Aluminor Loft hänglampa, Ø 39 cm, röd

  Aluminor Loft hänglampa, Ø 39 cm, röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lindby taklampa Drakar, 3-ljus, ljusblå, glas, Ø 25 cm

  Lindby taklampa Drakar, 3-ljus, ljusblå, glas, Ø 25 cm
  Drakar pendellampa med tre lampor och glasskärm i ljusblått Denna lampa kommer att ge ditt hem en unik touch. Med en extern dimmer (ingår ej) kan du också skapa en mysig och trivsam atmosfär. Lampan kombinerar alla de kvaliteter och höjdpunkter som kännetecknar varumärket Lindby. Denna fantastiska inredningslampa imponerar med sin tydliga design, som anpassar sig effektivt till alla miljöer. Pendellampan kommer att ge en personlig touch till varje bostadsyta, oavsett vilken inredningsstil den kombineras med. Den ljusblå och svarta lampan har ett E27-sockel. Tack vare sitt enastående utseende harmonierar den med alla inredningsstilar och skapar en trivsam atmosfär. Du kan skapa en underbar atmosfär med den här taklampan.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa
  Tvålampig Franka LED-pendel med svarta aluminiumcylindrar som skärmar - perfekt för diskar och matbord Den här pendelarmaturen är ett vackert blickfång och passar särskilt bra som bord- eller diskbelysning. De två skärmarna är mycket smala, runda och tillverkade av aluminium. Den svarta ytfinishen kompletterar den övergripande designen på ett estetiskt och ädelt sätt och utstrålar en cool elegans. Överlag passar Franka bra in i moderna interiörer och med den varmvita ljusfärgen är armaturen perfekt för vardagsrummet och en mysig belysning av olika rum. De två lamporna avger ett ganska punktformigt ljus med en strålningsvinkel på 24 grader. På grund av LED-tekniken är strömförbrukningen och ljusstyrkan kombinerade till en god effektivitet. Den höga stöttåligheten IK08 gör Franka-pendellampan till en robust armatur som du kan ha glädje av under lång tid. - SDCM < 5
 • LZF LAMPS LZF Domo hänglampa körsbärsträd natur

  LZF LAMPS LZF Domo hänglampa körsbärsträd natur
  pendellampa Domo med en nyans av träfanér Domo-hänglampan består av en kupolformad nyans av trä. Ett yttre lager av överlappande element och ett innerlager av sömlöst sammanfogade element kombineras med varandra. Lampan som ska användas inuti avger ljuset direkt nedåt - perfekt för att belysa bord. Träskärmen låter också ljuset skina försiktigt åt sidan och dess korn skapar en naturlig accent i rummet. Den spanska tillverkaren LZF-Lamps tillverkar sina lampor för hand och använder miljövänligt och hållbart trä (FSC®-certifierat). Domo-pendellampan skapades av de Valencia-baserade industridesignerna Roberto Celada och Raquel Esteve (Rqr Estudio).
 • Luceplan Mesh pendellampa Ø 100cm 3m upphängning

  Luceplan Mesh pendellampa Ø 100cm 3m upphängning
  LED-pendellampa Mesh – perfekt symbios mellan funktion och design LED-pendellampan Meshs utseende är verkligen unikt. Den består av nätliknande sammanflätade kablar med integrerade linser av polykarbonat som rymmer lysdioder. Hela konstruktionen gör ett nästan tyngdlöst intryck. Lysdioderna lyser mjukt varmvitt, så att en mysig och trevlig atmosfär skapas. Via den fasta installationen kan ljusstyrkan dimras och anpassas efter individuella behov. Formgivaren bakom Mesh, Francisco Gomez Paz, lyckades med detta unika ljusobjekt att skapa en optimal kombination av funktion och design. Den argentinska formgivaren som numera bor i Milano har 2016 vunnit Red Dot ”Best of the Best” för sin design. Mesh – tänd och släckt en riktig höjdpunkt. Mesh möjliggör modern och attraktiv allmän- och områdesbelysning.
 • artek Beehive A331 Takpendel Vit & Mässing

  artek Beehive A331 Takpendel Vit & Mässing
  Design: Alvar Aalto för artek Koncept: Beehive A331 designades 1953. Inspirationen till den här lampan kommer från en bikupa, vilket man också tydligt kan se. Lampans utformning ger ett speciellt ljus från sidorna som få andra lampor kan åstadkomma, men den ger också ett bra och användbart ljus nedåt. Kort sagt en fin och annorlunda lampa
 • Ingo Maurer Luzy Take Five LED-hänglampa

  Ingo Maurer Luzy Take Five LED-hänglampa
  Luzy Take Five - allt annat än mainstream I Luzy Take Five kombinerar Ingo Maurer två vardagliga föremål och använder dem för att skapa en extravagant och avantgardisk hänglampa som strikt motsätter vardagens tristess. Den består av en standardhandske på vars fingertoppar en LED-lampa hänger, som badar rummet i varmt vitt ljus. Handskan på varje lampa är handmålad med en slående blå färg. Luzy Take Five är ett riktigt konstobjekt med vilket Ingo Maurer medvetet bryter mot alla konventioner och därmed skapat ett unikt belysningskoncept.

Kökslampa över matbordet

Köksbelysningen över matbordet är oftast en hängande taklampa. Flera lampor som är en del av belysningen kan vara bordslampor placerade i fönster och spotlights över arbetsbänken i köket.

Det finns ju otroligt många olika lampor att välja på. Vi har gjort en sida med 48 inspirerande lampor över matbord.