Växtlampor

Genom att använda växtlampor kan du få effektivare odling. Här listar vi exempel på växtbelysning lampor för växtodlingar. I urvalet med belysning här nedanför hittar du en blandning av kompletta lampor men också ljuskällorna som är framtagna för växtodlingar.

Populärt inom växtlampor

 • Växtlampa

  Växtlampa
  Får växterna att trivasKan användas inne och i växthusLED-lampa med varmvitt ljusVäxtlampan är en energismart LED-lampa som ger dina växter lite extra välbehövligt ljus under de mörka månaderna.&hellip:
 • MEGAMAN E27 8,5W LED-växtlampa PAR38 35°

  MEGAMAN E27 8,5W LED-växtlampa PAR38 35°
  E27 8,5W LED-växtlampa - från MEGAMANDDenna växtlampa ger hela 25 000 timmars ljus och avger det i en vinkel på 25°. Lampan är särskilt lämplig för växter som ser lite dagsljus, där växtlampan också främjar sund växttillväxt tack vare en speciell ljusfärg.Vänligen notera: Denna lampa är inte avsedd för rumsbelysning i hushållet, eftersom det är en extra speciell lampa för växter.
 • OSRAM G13 T8 lågenergilampa 36W Floura för växter

  OSRAM G13 T8 lågenergilampa 36W Floura för växter
  G13 T8 lågenergilampa Floura 15W-58W västljus för växter och akvarier - varumärke OSRAM Genom att det blå och röda spektralområdena i deras ljus betonas, är FLUORA lågenergilampor speciellt anpassad för de fotobiologiska processerna i växter. Det gör att växterna växer bättre. FLUORA-lampor används överallt där det naturliga dagsljuset inte räcker till för växter, t.ex. över växtöar i köpcentrum, på kontor, hotell och i vardagsrum, men även i blomsterfönster, skyltfönster och växthus.
 • Megaman Pinolite LED-växtlampa, 58 cm, 8,5 W

  Megaman Pinolite LED-växtlampa, 58 cm, 8,5 W
  Pinolite LED-växtbelysning kan kombineras upp till 9 meter Vare sig som en under-skåp eller vägglampa, är installationen av Pinolite LED plantlampa barns lek tack vare ready-to-connect design. Leveransen omfattar monteringsfästen och en anslutningskabel. Tack vare de integrerade kontakterna kan ytterligare lampor upp till en total längd på 9 meter anslutas till varandra. Växtlampan är utrustad med ett speciellt ljusspektrum som har en hög andel rött och blått. Detta stöder optimalt fotosyntes i växter och stimulerar tillväxt. Dessutom förbättrar det resulterande violetta ljuset den naturliga färgen på växterna. Perfekt för blomsterbutiker, vinterträdgårdar, odlingsstationer eller helt enkelt fönstret hemma, som är rikt på blommor. Pinolit hjälper framgångsrikt över tider när det saknas naturligt dagsljus. Manövreringen är bekväm via den integrerade strömbrytaren på lampan. - Ej lämplig för allmän rumsbelysning
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på växtlampor

 • Bioledex LED-växtlampa GX53 5W fullspektrum

  Bioledex LED-växtlampa GX53 5W fullspektrum
  GX53 LED-växtlampa med speciellt ljusspektrum för vegetativ växttillväxt Denna LED-växtlampa i GoLeaf-serien från Bioledex främjar vegetativ växttillväxt tack vare sitt speciella ljusspektrum. Den passar perfekt i befintliga armaturer med GX53-sockel och kan användas som eftermonterad ersättning för GX53-energisparlampor i många områden. Det optimala LED-blandningsförhållandet stöder tillväxt i köket, i växthuset eller till och med i källaren. Fördelen med fullspektrumet är att det är behagligt vitt och endast svagt rosa, vilket gör att lampan även kan användas utan andra ljuskällor. is - perfekt för hemodling och vertikal odling - fullspektrum S1 - fotonflöde: 9,3 µmol/s - mycket omkopplingsbeständig med upp till 100.000 omkopplingscykler
 • Airam Iris Växtlampa LED med spjut

  Airam Iris Växtlampa LED med spjut
  Obs! strömadapter medföljer inte. Produktbeskrivning Låt dina växter lysa upp ditt hem med Airams fantastiska Växtbelysning Iris. Denna högpresterande LED-växtlampa är perfekt för inomhusbruk&hellip:
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa
  Dimbar LED-bordslampa Indoor Garden Kit Pro 360 BK för användning som växtlampa med specialutvecklat LED-spektrum för att främja fotosyntesen LED-bordslampan Indoor Garden Kit Pro 360 BK är en funktionell växtlampa med svart hölje av polykarbonat. Den är utrustad med ett specialutvecklat LED-spektrum som främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Dessutom använder ljuset en kombination av vita fullspektrum-LED:er och röda LED:er för att stödja växternas utveckling. För att maximera växternas tillväxt har armaturen också en sensor som indikerar vattenbrist. Dessutom finns det en automatisk timer inbyggd som efterliknar dag- och nattcykeln. Dessutom är växtbelysningen dimbar och armaturhuvudet är höjdjusterbart, så att ljuset alltid kan anpassas till växtens storlek.
 • Sylvania SHP-TS Grolux 600W 1950K Klar E40

  Sylvania SHP-TS Grolux 600W 1950K Klar E40
  Gro-Lux High Pressure Sodium 600W/400V växtlampa med patenterat bågrör levererar den högsta fotosyntetiska effektiviteten. Optimerad för de högsta fytolumen. Branschledande ljusflöde om 95% även&hellip:
 • Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S1 fullspektrum vegetativ

  Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S1 fullspektrum vegetativ
  LED-växtlampa GoLeaf X1, 150 W, fullspektrum S1 för vegetativ tillväxt Denna LED- Bioledex för professionellt bruk erbjuder hela spektrumet av fotosyntetiskt aktiv strålning. Den är idealisk för användning i odlingstält med ytor på 0,8 x 0,8 m och 1,0 x 1,0 m. Den ersätter konventionella natriumånglampor med en effekt på 275 W, varigenom en stor del av energikostnaderna sparas. GoLeaf X1 är perfekt för odlingslådor. Spektrumet kan bytas - för tillväxtfasen används det blå-tunga spektrumet S4, under blomningsperioden växlar man till en högröd komponent (S1). Det balanserade hela spektrumet är optimerat för sund tillväxt och höga avkastningar. Armaturen tillverkad i Tyskland kännetecknas av sin mycket goda kvalitet och är utrustad med OSRAM lysdioder och modern elektronik som är speciellt optimerade för ändamålet. Lampan kan användas både inne och ute och är praktiskt taget underhållsfri. Installationen med en 1,5 m strömkabel med säkerhetsplugg gör installationen enkel. Tack vare sitt fulla spektrum med vitt ljus är GoLeaf X1 växtbelysning också lämplig för användning utan extra eller dagsljus. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 ° C - S1 fullspektrum, kontinuerligt från 410 till 780 nm - Fotonflöde: 296 µmol / s - med 1,5 m kabel med säkerhetsplugg - Strömförsörjning uppbyggd
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa
  Funktionell LED-bordslampa Indoor Garden Kit 450 WT för alla vänner av inomhusodling LED-bordslampa Indoor Garden Kit 450 WT är en växtlampa som är speciellt utformad för inomhusodling. Ljuset använder en kombination av vita lysdioder med fullt spektrum och röda lysdioder för effektiv växttillväxt. Ett speciellt utformat LED-spektrum främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Den automatiska timern efterliknar också dag- och nattcykeln. Armaturens utsida är tillverkad av plast och rostfritt stål. I leveransen ingår även två växtbehållare med vattennivåindikator, som också är tillverkade av plast. Armaturhuvudets höjd är justerbar och kan anpassas till växtens storlek.
 • Airam Fiora Växtlampa Svart Pendel Inkl Ljuskälla Led

  Airam Fiora Växtlampa Svart Pendel Inkl Ljuskälla Led
  Fiora Växtlampa från Airam Material: Polykarbonat/Högglansig Reflektor Mått: Ø 17,4 cm - H 22 cm Ljuskälla: 9,5W LED E27 - 3500K - 800Lm, Ingår Krokupphäng, Sladdlängd 3m, Stickpropp för vägguttag,&hellip:
 • Fiora växttaklampa, svart

  Fiora växttaklampa, svart
  Pendlad växtbelysningsarmatur som är lämplig som växtbelysning i bostad eller växthus. Armaturen har en högglansig reflektor och en LED-växtlampa som ger ett behagligt ljus för ögat samtidigt&hellip:
 • Smartwares LED-belysning för växter ISL-60028

  Smartwares LED-belysning för växter ISL-60028
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Växtlampa på spett 7W, Grafitgrå

  Växtlampa på spett 7W, Grafitgrå
  Håller dina gröna växter fräscha och livfullaMöjliggör året-runt odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro, eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så har&hellip:
 • Växtlampa på spett XL 25W, Grafitgrå

  Växtlampa på spett XL 25W, Grafitgrå
  Extra kraftfull växtlampa, perfekt för större växterMöjliggör året-om odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så&hellip:
 • Airam Växtlampa Led Par20 6,2W E14 3500K

  Airam Växtlampa Led Par20 6,2W E14 3500K
  LED-lampa Växtlampa från Airam Avsedd för växter Typ: Växtlampa, typ PAR20 Mått: H 9cm - Ø 6,3cm Sockel: E14 Effekt: 240V 6,2W Lumen: 400Lm Candela: 1350Cd Färgtemperatur: 3500K Medellivslängd:&hellip:
 • Paulmann Neordic Eldar pendel, röd med stickpropp

  Paulmann Neordic Eldar pendel, röd med stickpropp
  Hängande lampa Neordic Eldar med lång kabel och euro-kontakt Neordic Eldar pendelarmatur - enskilt eller som ensemble - ger varje rum en ojämförlig vintagecharm. Den textilklädda kabeln i retrodesign är försedd med ett E27-uttag i vilket en dekorativ lampa eller en glödlampa i vintage-design bäst sätts in. Matchande glödlampor finns tillgängliga via tillbehören. Obs: Med en speciell lampa (tillgänglig via tillbehör) kan Neordic Eldar också användas utmärkt som växtlampa. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Airam Daisy Växtlampa Led 1350 Lm

  Airam Daisy Växtlampa Led 1350 Lm
  Produktbeskrivning Få dina växter att trivas året om med Airams Daisy Växtlampa. Perfekt för inomhusbruk, med IP20 skydd och tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och plast i elegant vit färg.&hellip:
 • Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S3 rödblå fotosyntes

  Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S3 rödblå fotosyntes
  LED-växtlampa GoLeaf X1, 150 W, rödblått spektrum S3 för högeffektiv fotosyntes En optimering av växttillväxt uppnås med denna GoLeaf LED plantlampa Bioledex, som kan användas som ytterligare ljus och växande ljus för naturligt solljus eller andra ljuskällor. Med ett mycket högt flöde av fotoner och rött och blått ljus stöder det fotosyntes i växter. Växtljusets ljusspektrum kan växlas och är perfekt för odlingslådor. Under tillväxtfasen använder du det blå-tunga spektrumet S4 och för blomningsfasen byter du till den högröda komponenten - spektrum S1. På grund av dess konstruktion behöver armaturen inte någon fläkt. Den kyls passivt så att den fungerar tyst och är hållbar och underhållsfri. Växtlampan är tillverkad i Tyskland och utrustad med specialdesignade OSRAM lysdioder. Den kan användas både inne och ute (IP65) och är enkel att installera eftersom den är utrustad med en 1,5 m lång kabel med säkerhetsplugg. Det robusta höljet är vattentätt; Det genomskinliga glaslocket säkerställer förlustfritt ljus, är lätt att rengöra och kan bytas ut vid behov. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 ° C - Spectrum S3 - effektiv röd 620 - 660 nm och blå 450 nm - Fotonflöde: 260 µmol / s - med 1,5 m kabel med säkerhetsplugg - Strömförsörjning uppbyggd
 • LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W

  LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W
  Energieffektiv LED-vä:xtlampa fö:r konsumentbruk, som avger ljus med blå:a och rö:da vå:glä:ngder som ä:r optimerade fö:r snabb tillvä:xt och ö:kad blomning. Ljusskenet&hellip:
 • LIGHTME LED-plantlampa E27 PAR38 12W 50° strålvinkel

  LIGHTME LED-plantlampa E27 PAR38 12W 50° strålvinkel
  LED-växtlampa E27 PAR38 för hälsosam växttillväxtLIGHTME® LED-växtlampa bidrar till hälsosam växttillväxt och kan alltid användas där växterna får lite dagsljus. Tack vare sitt speciella ljusspektrum stödjer växtarmaturen fotosyntesen, främjar en sund tillväxt och förstärker växternas naturliga färger.- Strålvinkel 50°- Skyddsklass IP55- Fotonflöde 25µmol/sObservera: Växtlampan är inte lämplig för rumsbelysning.
 • Paulmann LED växtlampa E27 R63 6,5W

  Paulmann LED växtlampa E27 R63 6,5W
  LED-växtlampa E27 6,5W reflektor R63 Denna LED-reflektor R63 främjar växternas tillväxt inomhus tack vare sitt speciella färgspektrum. Även i områden med lite dagsljus trivs växterna med hjälp av denna LED-växtlampa - Färgtemperatur 1 300 K - Strålningsvinkel 106°
 • OSRAM G13 T8 lågenergilampa 30W Floura för växter

  OSRAM G13 T8 lågenergilampa 30W Floura för växter
  G13 T8 lågenergilampa Floura 15W-58W västljus för växter och akvarier - varumärke OSRAM Genom att det blå och röda spektralområdena i deras ljus betonas, är FLUORA lågenergilampor speciellt anpassad för de fotobiologiska processerna i växter. Det gör att växterna växer bättre. FLUORA-lampor används överallt där det naturliga dagsljuset inte räcker till för växter, t.ex. över växtöar i köpcentrum, på kontor, hotell och i vardagsrum, men även i blomsterfönster, skyltfönster och växthus.
 • Paulmann LED växtlampa E27 R80 6,5W

  Paulmann LED växtlampa E27 R80 6,5W
  R80 LED växtlampa E27 6,5W Ljuset från denna R80 LED-reflektor med en färgtemperatur på 1 300 K avger ett speciellt färgspektrum som främjar växternas tillväxt inomhus. Där inomhusväxter inte får tillräckligt med dagsljus kan denna LED-reflektor ge det ljus de behöver för att växa - Färgtemperatur 1 300 K - Strålningsvinkel 60°
 • Fiora växttaklampa, vit

  Fiora växttaklampa, vit
  Pendlad växtbelysningsarmatur som är lämplig som växtbelysning i bostad eller växthus. Armaturen har en högglansig reflektor och en LED-växtlampa som ger ett behagligt ljus för ögat samtidigt&hellip:
 • Växtlampa Grow LED 6W, Ø 6.4 cm

  Växtlampa Grow LED 6W, Ø 6.4 cm
  Växtlampa med LED-belysning, perfekt för hemmaodling och även för växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset till plantorna (ca 0,3m) för bästa möjliga uppdrivning. Lampan har E27-sockel
 • Megaman Pinolite LED-växtlampa, 28 cm, 4 W

  Megaman Pinolite LED-växtlampa, 28 cm, 4 W
  Pinolite LED-växtbelysning kan kombineras upp till 9 meter Vare sig som en under-skåp eller vägglampa, är installationen av Pinolite LED plantlampa barns lek tack vare ready-to-connect design. Leveransen omfattar monteringsfästen och en anslutningskabel. Tack vare de integrerade kontakterna kan ytterligare lampor upp till en total längd på 9 meter anslutas till varandra. Växtlampan är utrustad med ett speciellt ljusspektrum som har en hög andel rött och blått. Detta stöder optimalt fotosyntes i växter och stimulerar tillväxt. Dessutom förbättrar det resulterande violetta ljuset den naturliga färgen på växterna. Perfekt för blomsterbutiker, vinterträdgårdar, odlingsstationer eller helt enkelt fönstret hemma, som är rikt på blommor. Pinolit hjälper framgångsrikt över tider när det saknas naturligt dagsljus. Manövreringen är bekväm via den integrerade strömbrytaren på lampan. - Ej lämplig för allmän rumsbelysning
 • Airam Växtlampa Led A60 5W E27 Filament

  Airam Växtlampa Led A60 5W E27 Filament
  Växtlampa av filamenttyp från Airam Typ: Växtlampa, typ Normallampa Mått: H 10,5cm - Ø 6cm Sockel: E27 Effekt: 240V 5W Lumen: 160Lm Medellivslängd: 10000h EJ DIMBAR! Växterna utnyttjar ljuset på&hellip:
 • Bioledex plantlampa GoLeaf X1D S1+S4 spektrum

  Bioledex plantlampa GoLeaf X1D S1+S4 spektrum
  LED-växtlampa GoLeaf med omkopplingsbara spektrum (odling och blomning) Denna GoLeaf-växtlampa från Bioledex ersätter konventionella natriumdamplampor i växthus och mörkrum och är passivt kyld och kräver ingen aktiv kylning eller ventilation. Växelomkopplaren på baksidan kan användas för att växla mellan spektrum S1 för optimal vegetativ tillväxt och blomning eller S4 för unga plantor och fröplantor, för att effektivt och professionellt öka växttillväxten. Armaturen är idealisk för användning i odlingslådor med en yta på 0,6-1 m². GoLeaf X LED-plantljuset, som tillverkas i Tyskland, kännetecknas av särskilt god kvalitet och modern elektronik. Tack vare den höga skyddsfaktorn och det stabila, vattentäta höljet är det möjligt att använda den både inomhus och utomhus. - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 °C - Fullspektrum S1 och S4 med vitljuskomponent, kontinuerligt från 410 till 710 nm. - önskad tillämpning: Förädling, vegetativ tillväxt, blomning - föredrar växtarter: grönsaker, sallad, blommor - Fotonflöde: 296 µmol/s - med 1,5 m kabel med säkerhetskontakt - Kraftförsörjningsenhet byggd
 • Bioledex LED-plantlampa E27 PAR38 10W fullspektrum

  Bioledex LED-plantlampa E27 PAR38 10W fullspektrum
  LED-växtlampa E27 PAR38 10 W med fullt spektrum för optimal vegetativ tillväxt Den här LED-reflektorn E27 från GoLeaf-serien från Bioledex ger fullspektrumljus som främjar växternas vegetativa tillväxt. Det optimala LED-mixförhållandet stöder växttillväxten i trädgården och växthuset, och ljuset med hela spektrumet är behagligt vitt för det mänskliga ögat. Växtlampan E27 lämpar sig mycket väl som ersättning för konventionella, rosa lysande natriumdamplampor och kan helt enkelt skruvas in i befintliga armaturer som en energibesparande ersättning. Reflektorlampan är särskilt lämplig för odling av grönsaker, sallader och blommor med hög avkastning och lämpar sig som enda ljuskälla utan extra ljus eller dagsljus. Till skillnad från många växtlampor behöver den här Bioledex-lampan ingen fläkt alls, så den är helt tyst. Funktioner / egenskaper - Strålvinkel: 38 - Hela spektrum S1 - Fotonflöde 18,5 µmol/s - med Ø > 100 000 kopplingscykler mycket motståndskraftig mot kopplingar
 • Växtlampa på spett 7W, Grön

  Växtlampa på spett 7W, Grön
  Håller dina gröna växter fräscha och livfullaMöjliggör året-runt odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro, eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så har&hellip:
 • Växtlampa på spett XL 25W, Vit

  Växtlampa på spett XL 25W, Vit
  Extra kraftfull växtlampa, perfekt för större växterMöjliggör året-om odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så&hellip:
 • Paulmann Neordic Lavea växtpendel, svart

  Paulmann Neordic Lavea växtpendel, svart
  Pendel lampa Neordic Lavea med svängbar skärm Neordic Lavea pendelarmatur, som harmoniskt passar in i många inredningsstilar, förvandlas till en armatur som stimulerar växttillväxt inomhus med hjälp av en speciell växtlampa (finns som tillbehör). Skärmen är försedd med små slitsar som säkerställer optimal ventilation av den använda lampan. Dessutom kan skärmen vridas så att ljuset alltid lyser där det behövs. - Dimbar (extern)
 • E27 6,5W LED-lampa MEGAMAN

  E27 6,5W LED-lampa MEGAMAN
  E27 6,5W MEGAMAN LED växtlampa Den här LED-växtlampan är utformad för att ge växter i bostadsområden det ljus de behöver för att växa. Dess speciella ljusspektrum innehåller fler röda och blå komponenter (violett ljus), vilket möjliggör en sund växttillväxt. På grund av den ofta långa dagliga brinntiden möjliggör den högeffektiva LED-tekniken också stora energibesparingar. Lämplig för blomfönster, växthus och akvarier. Funktioner: - Hög ljusstyrka med mycket låg förbrukning - Lång livslängd på upp till 25 000 timmar Särskilt omkopplingsbeständig, upp till 1 000 000 cykler - Särskilt ljusspektrum Notera: Speciell ljuslampa, inte lämplig för rumsbelysning i hushållet!
 • Paulmann Neordic Eldar pendel med kontakt grå

  Paulmann Neordic Eldar pendel med kontakt grå
  Hängande lampa Neordic Eldar med lång kabel och euro-kontakt Neordic Eldar pendelarmatur - enskilt eller som ensemble - ger varje rum en ojämförlig vintagecharm. Den textilklädda kabeln i retrodesign är försedd med ett E27-uttag i vilket en dekorativ lampa eller en glödlampa i vintage-design bäst sätts in. Matchande glödlampor finns tillgängliga via tillbehören. Obs: Med en speciell lampa (tillgänglig via tillbehör) kan Neordic Eldar också användas utmärkt som växtlampa. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Växtlampa Grow LED 13W, Ø 12.3 cm

  Växtlampa Grow LED 13W, Ø 12.3 cm
  Växtlampa med LED-belysning, perfekt för hemmaodling och även för växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset till plantorna (ca 0,3m) för bästa möjliga uppdrivning. Lampan har E27-sockel
 • Paulmann Neordic Lavea växtpendel, vit

  Paulmann Neordic Lavea växtpendel, vit
  Pendel lampa Neordic Lavea med svängbar skärm Neordic Lavea pendelarmatur, som harmoniskt passar in i många inredningsstilar, förvandlas till en armatur som stimulerar växttillväxt inomhus med hjälp av en speciell växtlampa (finns som tillbehör). Skärmen är försedd med små slitsar som säkerställer optimal ventilation av den använda lampan. Dessutom kan skärmen vridas så att ljuset alltid lyser där det behövs. - Dimbar (extern)
 • Paulmann Neordic Hilla pendellampa, vit

  Paulmann Neordic Hilla pendellampa, vit
  Hängande lampa Neordic Hilla - lämplig för användning som växtlampa Hilla taklampan från Neordic-serien från Paulmann kan enkelt kombineras med alla andra lampor i serien. Dessutom kan det antingen vara utrustad med en standard E27 lampa för allmän vardagsrum belysning eller med en speciell plantlampa lampa (se tillbehör) så att lampan kan användas för att främja tillväxten av växter i inredningen.
 • Airam Fiora Växtlampa Vit Pendel Inkl Ljuskälla Led

  Airam Fiora Växtlampa Vit Pendel Inkl Ljuskälla Led
  Fiora Växtlampa från Airam Material: Polykarbonat/Högglansig Reflektor Mått: Ø 17,4 cm - H 22 cm Ljuskälla: 9,5W LED E27 - 3500K - 800Lm, Ingår Krokupphäng, Sladdlängd 3m, Stickpropp för vägguttag,&hellip:
 • LIGHTME LED-plantlampa E27 4W, 360° strålande

  LIGHTME LED-plantlampa E27 4W, 360° strålande
  LED-växtlampa E27 4W LIGHTME® för hälsosam växttillväxtLIGHTME® LED-växtlampor främjar hälsosam växttillväxt i avsaknad av dagsljus. Lampans speciella ljusspektrum stöder fotosyntesen och förstärker växternas naturliga färg, men den är inte lämplig för rumsbelysning.- Skyddsklass IP55- Rundstrålande 360°- Fotonflöde 8 µmol/s
 • Airam Växtlampa Led Par30 9,5W E27 3500K

  Airam Växtlampa Led Par30 9,5W E27 3500K
  LED-lampa Plantlampa från Airam Avsedd för växter Typ: Växtlampa, typ PAR30 Mått: H 11,5cm - Ø 9,5cm Sockel: E27 Effekt: 240V 9,5W Lumen: 800Lm Candela: 1400Cd Färgtemperatur: 3500K Medellivslängd:&hellip:
 • LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W

  LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W
  Enkel, energieffektiv LED-vä:xtlampa, som avger ljus med vå:glä:ngder optimerade fö:r att dina vä:xter skall trivas och må: bra, samtidigt som ljuset ä:r behagligt varmvitt.&hellip:
 • Växtlampa på spett 7W, Vit

  Växtlampa på spett 7W, Vit
  Håller dina gröna växter fräscha och livfullaMöjliggör året-runt odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro, eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så har&hellip:
 • Paulmann Neordic Hilla pendellampa, borstat järn

  Paulmann Neordic Hilla pendellampa, borstat järn
  Hängande lampa Neordic Hilla - lämplig för användning som växtlampa Hilla taklampan från Neordic-serien från Paulmann kan enkelt kombineras med alla andra lampor i serien. Dessutom kan det antingen vara utrustad med en standard E27 lampa för allmän vardagsrum belysning eller med en speciell plantlampa lampa (se tillbehör) så att lampan kan användas för att främja tillväxten av växter i inredningen.
 • Paulmann Neordic Hilla pendellampa, svart

  Paulmann Neordic Hilla pendellampa, svart
  Hängande lampa Neordic Hilla - lämplig för användning som växtlampa Hilla taklampan från Neordic-serien från Paulmann kan enkelt kombineras med alla andra lampor i serien. Dessutom kan det antingen vara utrustad med en standard E27 lampa för allmän vardagsrum belysning eller med en speciell plantlampa lampa (se tillbehör) så att lampan kan användas för att främja tillväxten av växter i inredningen.
 • Paulmann LED växtlampa E14 R50 4W

  Paulmann LED växtlampa E14 R50 4W
  LED växtlampa E14 R50 4W Denna LED-reflektor erbjuder ett speciellt färgspektrum för inomhusväxter. Den gör det möjligt att placera växter där det finns lite eller inget dagsljus och ger dem det ljus de behöver för att växa - Färgtemperatur 1 300 K - Strålningsvinkel 64°
 • Sylvania SHP-TS Grolux 400W 2050K Klar E40

  Sylvania SHP-TS Grolux 400W 2050K Klar E40
  Gro-Lux High Pressure Sodium 400W växtlampa med patenterat bågrör levererar den högsta fotosyntetiska effektiviteten. Optimerad för de högsta fytolumen. Branschledande ljusflöde om 95% även vid&hellip:
 • Sylvania SHP-TS Grolux 250W 2050K Klar E40

  Sylvania SHP-TS Grolux 250W 2050K Klar E40
  Gro-Lux High Pressure Sodium 250W växtlampa med patenterat bågrör levererar den högsta fotosyntetiska effektiviteten. Optimerad för de högsta fytolumen. Branschledande ljusflöde om 95% även vid&hellip:
 • LIGHTME LED-plantreflektor E27 R63 4W, strålande 60°

  LIGHTME LED-plantreflektor E27 R63 4W, strålande 60°
  LED-reflektor E27 R63 4W som ljuskälla för växterVäxter behöver ljus för en sund tillväxt. Om växterna saknar dagsljus kan LIGHTME® LED-växtlampa hjälpa dem. Växtlampan främjar växternas sunda tillväxt och fotosyntesen med sitt speciella ljusspektrum. Växternas färger förstärks i ljuset från denna LED-växtlampa.- Strålvinkel 60°- Skyddsklass IP55- Fotonflöde 8µmol/sVar god notera: Växtlampan är inte lämplig för rumsbelysning.
 • Växtlampa Grow LED 12W, Ø 9.6 cm

  Växtlampa Grow LED 12W, Ø 9.6 cm
  Växtlampa med LED-belysning, perfekt för hemmaodling och även för växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset till plantorna (ca 0,3m) för bästa möjliga uppdrivning. Lampan har E27-sockel
 • Paulmann Neordic Lavea växtpendel, järn

  Paulmann Neordic Lavea växtpendel, järn
  Pendel lampa Neordic Lavea med svängbar skärm Neordic Lavea pendelarmatur, som harmoniskt passar in i många inredningsstilar, förvandlas till en armatur som stimulerar växttillväxt inomhus med hjälp av en speciell växtlampa (finns som tillbehör). Skärmen är försedd med små slitsar som säkerställer optimal ventilation av den använda lampan. Dessutom kan skärmen vridas så att ljuset alltid lyser där det behövs. - Dimbar (extern)