Lampkultur » Badrumsbelysning » Lysrörsbelysning

Märken på lysrörslampor för badrum:

Lysrörslampor för badrum

Små, stora, runda och avlånga lysrörslampor för badrummet. Här finns ett urval av badrumslampor i vilka man använder lysrör för att ge ljus till rummet.

 • Gela spegelbelysning (Förkromad/blank)

  Gela är en härlig spegelbelysning som är tillverkad i förkromad metall och sprider ett vackert och behagligt upp- och nedljus. Det sitter lysrör i lampan vilket ger ett bra ljus vid spegeln. Dessutom är den oerhört stilren och elegant. Lysrör ingår.
 • Modica spegelbelysning (Förkromad/blank)

  Modica är en lysrörsarmatur med stomme i metall och finish i krom. Den har ett uttag på änden av armaturen vilket gör den perfekt ovanför spegeln. Sprider dessutom ett bra och naturligt ljus, perfekt i badrummet. Lysrör ingår.
 • Hål taklampa (Förkromad/blank)

  En snygg taklampa i krom med en rund skärm i vitt glas. Sprider ett varmvitt ljus som är optimalt i badrumsmiljö. Lysrör (lågenergi) från Philips ingår.
 • Beach matt krom (Borstat stål)

  Beach badrumslampa i matt krom med stilrena vita detaljer. Den ger ett dagsliknande ljus vilket är optimalt till badrummet. Den är dessutom väldigt diskret och elegant uppe i ditt tak. Den matta kromade ringen på mitten sätter verkligen den avgörande touchen! Cirkellysrör (halogen) från Philips ingår.
 • Oblong vägglysrör IP44 (Förkromad/blank)

  Lysrörsarmatur med stomme i krom och frostat glas. Lysröret som medföljer är ett kallvit lysrör T5 21W.
 • Oculus (Borstat stål)

  Oculus badrumsplafond i borstat aluminium och vit akrylkupa. Sprider ett bra och naturligt ljus i badrummet och är både enkel och diskret uppe i ditt tak. Runt lysrör ingår och motsvarar ca 40W, akrylen gör att ljuset släpps igenom bättre än glas.
 • Vanna 47,5cm (Förkromad/blank)

  Den otroligt stilrena och snygga badrumslampan Vanna i matt glas och en kromad yta. Ger ett väldigt bra ljus. Lysrör (lågenergi) från Philips ingår.
 • Cairns badrumslampa

  Badrumslampa med 8W lysrör, silver och plastkupa. Ljuskälla ingår.