Ljuskronor

Skaffa dig en vacker ljuskrona att hänga i taket. Vi visar massor av fina ljuskronor med elektriska ljus men också några för levande ljus. Det finns såna här takkronor i många olika prisklasser från nån tusenlapp till väldigt exklusiva ljuskronor i florentisk stil eller med kristalldetaljer.

Populärt inom ljuskronor

 • Grön takkrona Francesca

  Grön takkrona Francesca
  Takkrona Francesca är noggrannt och kärleksfullt utarbetad med blommor av högkvalitiva Asfour-kristaller Denna konstnärligt gestaltade takkrona i metall och kristall kännetecknas av en fyllig, mörk, grön färg. Takkronan anammar naturens fräscha och levande kraft och tar in den i hemmets trygga vrå. Den gröna metallstommen och konstnärligt utarbetade kristallblommor skapar armaturens harmoniska helhetsbild. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing

  Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing
  Eleganta takkronan Marnia med elegant finish i antikbehandlad mässing Marnia förenar otvetydigt nostalgiska och romantiska element med varandra, så att den utstrålar stor elegans. Takkronans armatur består uteslutande av metall, andra material får man leta förgäves efter, så att man upplever en mycket ren estetik. Med finishen i antikbehandlad mässing får Marnia en synnerligen antik karaktär och de böjda rankorna, som armarna föreställer och som leder från lampans centrum till lampetternas plattor får helt enkelt en förtrollande verkan. Därför kan man, tack vare takkronans åtta lamphållare, använda den till större mat- och vardagsrum, då de många lamporna innebär att man med Marnia kan skapa en passande ljusstyrka.
 • Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor

  Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor
  Ljuskrona Taulbee av metall och trä Denna rustika ljuskrona Taulbee ger inte bara gott om ljus, utan har också en stor portion historisk flair. Ljuskronan är lämplig för både köket och sömn- och vardagsrummet eller hallen. Träkransen med gråaktig pigmentering ger ett medeltida intryck. Beroende på inredningsstil kan ljuskronan användas som en diskret ljuskälla eller rustik höjdpunkt inom de egna fyra väggarna. Med hjälp av en stor metallring och en rund platta fästs lampan på upphängningsanordningen och därmed vid taket. Tre stänger bär den stora kransen, som består av en smal träfiberskiva, samt vackra metallornament i mitten och sex svarta socklar.
 • Färgglad takkrona NOVARA

  Färgglad takkrona NOVARA
  Färgglad, blominspirerad takkrona NOVARA Takkronan NOVARA ser ut som en blombukett ovanför matbordet. Otaliga röda blommor sträcker sig åt alla håll. Takkronan NOVARA pryds dessutom av grön- och brunfärgade blad. Blominspirerade NOVARA är en färgglad höjdpunkt i varje rum som sörjer för ljus med hjälp av sex ljuskällor. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.

Fler tips på ljuskronor

 • Ljuskrona Florina med blomsterdekor, 3 lampor

  Ljuskrona Florina med blomsterdekor, 3 lampor
  Florina-lampan med tre lampor är tillverkad av metall och har en blommig dekoration. Möjliga användningsområden är vardagsrum och matplats eller en imponerande entré. Lampan kan användas både i privata vardagsrum och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt element med en fjäderliknande känsla.
 • Konstnärligt svängd ljuskrona Intreccio

  Konstnärligt svängd ljuskrona Intreccio
  Elegans möter modernitet – ljuskrona Intreccio med 6 ljuskällor Ljuskronan Intreccio blir tack vare sin filigrana form och den stilfulla färgen till en iögonfallande höjdpunkt och ett lika stilfullt inredningselement. Sex snövita textilskärmar sörjer för mjuk ljusfördelning och en bländfri ljusatmosfär. Speciellt stilfull blir ljuskronan med sina smala metallband, som med den gyllene färgen och svängda formen utgör en kontrast till den snövita lampstommen, vilket gör designen ännu lyxigare.
 • Lindby Flaka ljuskrona, antracit, 5 lampor

  Lindby Flaka ljuskrona, antracit, 5 lampor
  Antracitfärgad Flaka-ljuskrona för särskild stil i vardagsrummet, femflammig Flaka är en vacker, lite modern ljuskrona med totalt fem armaturarmar, vars yta är antracitfärgad. De böjda lamparmarna är dekorerade med plattor som håller ljuskällan. Särskilt över mat- eller vardagsrumsbordet gör den här ljuskronan en riktigt bra figur och ger en elegant känsla med ett exklusivt utseende. Ljuslyktorna kan väljas individuellt, vindkraftslampor förstärker t.ex. den klassiska ljuskronaeffekten och LED-filamentlampor liknar klassiska ljuslyktor men förbrukar ett minimum av el, vilket gör att de kan rekommenderas särskilt
 • Ljuskrona Elegantia

  Ljuskrona Elegantia
  Elegantia - åtta-armad ljuskrona med glittrande hängningar Elegantia är en ljuskrona i klassisk form, som får en speciell karisma genom kombinationen av ramen av förkromade lamparmar och dekorativa element och den nickelmatta mittdelen och ljusaxlarna. Skär glaselement i små, runda former och i form av stora droppar bildar ljuskronans hängning och förvandlar den till ett skimrande ljusobjekt ovanför ett bord. Tillverkad i Italien - ljuskrona Elegantia, en kvalitetsprodukt av italiensk belysning, bär denna titel. Högkvalitativa material och utmärkt utförande kännetecknar lamporna från denna italienska tillverkare.
 • Ljuskrona Polo, 3 lampor, beige/mässing mörk

  Ljuskrona Polo, 3 lampor, beige/mässing mörk
  Euluna ljuskrona polo, 3 lampor, beige/mässing mörk Polo,, för vardagsrum / matsal, sammet, E27, 15 W, H: 63 cm
 • Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor

  Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor
  Takkrona Viticcio med blykristall Den som älskar naturens skönhet behöver inte stirra sig blind på trädgården eller köpa med sig snittblommor hem. Denna takkrona är ett utmärkt bevis på att belysning också kan ta med naturens skönhet in i hemmet. Viticcio är mycket noggrannt, kärleksfullt och naturtroget gestaltad. Rankorna på armaturen påminner faktiskt om den typ av drömlikt charmia rankor man kan se slingra sig över murar. Takkronan består av en gröngyllene stomme och blomliknande kristalldekorationer i en vacker röd nyans. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Ljuskrona Marie Therese, brun, 5 lampor

  Ljuskrona Marie Therese, brun, 5 lampor
  Elegant Marie Therese- ljuskrona i subtil brun Marie Therese- ljuskrona imponerar med sitt fina, eleganta utseende. Den består av en mycket fin, ljusbrun akryl med kontrasterande kromfärgade element. Designens stil bygger på de klassiska, traditionella ljuskrona från svunnen tid, med böjda armar och små kristallliknande hängningar. Marie Therese- ljuskrona passar perfekt in i moderna vardagsrum, till exempel som belysning ovanför ett stort matbord eller som en riktad höjdpunkt i det rymliga ingångsområdet.
 • MAYRA - 9-armad lampkrona i lantlig stil

  MAYRA - 9-armad lampkrona i lantlig stil
  Vacker lampkrona MAYRA med rustika linjer Eftersom denna lampkrona är helt och hållet i vitt är den mycket användbar och passar in i många stilar. Dessutom har MAYRA – till skillnad från sina extravaganta föregångare, som man annars ofta ser – snarare en stram utformning. Denna är ändå vacker att se på och gör att lampan kan användas såväl i klassiska och rustika inredningsstilar som i mer moderna boendemiljöer som en kontrasterande detalj.
 • Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor nickel/vitt

  Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor nickel/vitt
  Maytoni maytoni erich ljuskrona 12 lampor nickel/vitt Erich, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E14, 40 W, L: 110 cm, B: 50 cm, H: 42.7 cm
 • Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, krom

  Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, krom
  Euluna ljuskrona retro, 5 lampor 75 cm, krom Retro,, för vardagsrum / matsal, stål, E14, 40 W
 • Ljuskrona Chicago, linskärmar 6 lampor

  Ljuskrona Chicago, linskärmar 6 lampor
  Euluna ljuskrona chicago, linskärmar 6 lampor Chicago,, för vardagsrum / matsal, metall, linne, plast, E27, 60 W, L: 100 cm, B: 50 cm
 • Ljuskrona Sphere mässing antik med 8 glaskulor

  Ljuskrona Sphere mässing antik med 8 glaskulor
  Modern ljuskrona med åtta glasskärmar Sphere erbjuder utmärkt rumsbelysning och ett speciellt utseende. Ljuskronans design är modern med antika och klassiska inslag. De åtta glasskärmarna, som verkar vara nästan sfäriska, är gjorda av ett klassiskt opalt vitt glas. stativ verkar vara formad som ett antikt vagnhjul och är gjord av antik mässing för att matcha. De svarta, flätade textilkablarna syns tydligt och utgör ett annat modernt inslag i sfärkronan.
 • Bellini - lampkrona med antikt utseende

  Bellini - lampkrona med antikt utseende
  Lampkrona Bellini med kvartskristaller Lampkronor är verkligen inkarnationen av lyxig och högkvalitativ belysning, och de påminner idag ofta om längesedan svunna tider. Den antika effekten har även Bellini, framför allt genom kvartskristallkedjor och -hängen och en metallfinish med färgbeteckningen Oxidised Bronze och British Bronze. En gnistrande prydnad, som ger behag och grace över ett matbord.
 • Ljuskrona Sonoma Valley

  Ljuskrona Sonoma Valley
  Detaljerat utarbetad ljuskrona Sonoma Valley - 6 lampor Med denna vackra ljuskrona vet man inte vad man först ska titta på: metallstativet som är prytt med vackra dekorationer eller på de formsköna glasskärmarna i elegant cremeton? Oavsett vad man tittar på först så kommer den antika looken som den här ljuskronan med 6 lampor har att fascinera alla som tittar på den. En belysningskomposition, som stilenligt härstammar från 1900-talet och än idag kommer att hitta nya fans, eftersom den ger en antik ambiens med en unik ljusstämning.
 • Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 61 cm

  Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 61 cm
  Rosalie- ljuskrona med fem lampor i Williamsburg-design Rosalie-ljuskronans färgschema, som redan fångar ögat med den dekorativa Williamsburg-designen, kallas Sterling Gold Finish, en blandning av guld- och silvertoner som har en särskilt glamorös effekt. Ytterligare blickfångare är glaselementet i mitten och det hängande glaset som hänger i mitten. Båda glaselementen är gjorda av kvicksilverglas, vilket imponerar med sin fina struktur. En fantastisk lampa för en lyxig glöd i vardagsrummet.
 • Ljuskrona 1730/5, 5 lampor, elfenben

  Ljuskrona 1730/5, 5 lampor, elfenben
  ljuskrona med fem lampor 1730/5 med elegant elfenbensfinish ljuskrona fångar omedelbart ögat med sin eleganta stativ . De böjda linjerna och de subtila blomningarna förbinder de fem lampskärmarna, som är fästa i en cirkel. Järnramen är täckt med en spännande och naturlig nyans. Elfenbensutseendet harmonierar med de vita satinerade glasskärmarna som omger ljuskällorna. Skärmarna är öppna längst ner och möjliggör direkt ljusemission. Denna ljuskrona är monterad mitt i rummet och ger behaglig och omfattande belysning och kombinerar moderna detaljer med komponenter från lantlig stil. - Ljusstyrkan kan justeras med dimbara lampor via en extern dimmer - Gjord i Italien
 • Ljuskrona Edale, 6 tygskärmar cappuccino, oval

  Ljuskrona Edale, 6 tygskärmar cappuccino, oval
  Edale-ljuskronan är en fröjd för de sex cappuccinobruna tygskärmarna, som är fästade med lätta träcylindrar ovanför en oval av svart stål.
 • Ljuskrona Tori i vitt, metall, 3 lampor

  Ljuskrona Tori i vitt, metall, 3 lampor
  Tori-ljuskronan är en speciell dekoration och en pålitlig belysning för inredningen. Den är tillverkad av metall, har en vit färg och kan utrustas med lämpliga ljuskällor.
 • 6 ljuskällor Förgylld takkrona VIOLETTA

  6 ljuskällor Förgylld takkrona VIOLETTA
  Förgylld, matt takkrona VIOLETTA med 6 ljuskällor och Swarovskikristaller Den traditionella takkronan har anpassat sig till modern tid och släppt en viss del av sin tyngd. Takkronan är en kombinationen av elegant svängd metall, Swarovskikristaller och ljuskällor som påminner om äkta stearinljus - VIOLETTA träder fram med en glans som passar i nästan varje inredningsstil.
 • Designerljuskrona Puppet av Muranoglas

  Designerljuskrona Puppet av Muranoglas
  Modern tolkning av en klassisk ljuskrona: Docka 18 ljuskällor och 18 lampskärmar fördelade på två våningar i en krona - fram till denna tid låter beskrivningen som en klassisk och också ganska pompös ljuskrona. Det är också den klassiska ljuskrona som tjänade de italienska formgivarna Michele Romani och Mauro Saccani som modell för sin design, som de senare kallade Puppet. Men i sin design sa de farväl till en ljuskronas styva, mestadels S-formade armar och använde helt enkelt kablarna som leder från nyanser till kronan som armar. Eftersom kablarna naturligtvis skulle hänga nedåt och det inte längre skulle finnas en ljuskrona med ljuskällor som pekar uppåt, måste armarna fästas individuellt i taket med vajer. Det är just denna speciella funktion som gör Puppet till ett mycket anpassningsbart ljuselement. Du kan variera hela ljuskronans diameter från 80 till 120 cm. Inte bara diametern utan även höjden på vilken paraplyerna hängs kan bestämmas i viss utsträckning. En annan specialfunktion och en distinkt kvalitetsfunktion i Puppet-ljuskronan är glaskuglarna som fungerar som nyanser för G9-lamporna. Dessa sfärer är handgjorda och kommer från det traditionella glasverket på ön Murano nära Venedig. Glasprodukter som är kända över hela världen har tillverkats där i århundraden. Det genomskinliga men något topasfärgade glaset från Puppet-paraplyerna har en något nyanserad effekt på grund av det känsliga randmönstret och skapar en behaglig ljus. - med handblåst glas i flera lager
 • Ljuskrona Ayleen av stål 5 lampor, svart

  Ljuskrona Ayleen av stål 5 lampor, svart
  Euluna ljuskrona ayleen av stål 5 lampor, svart Ayleen, för vardagsrum / matsal, stål, E14, 40 W
 • Lindby Amonja ljuskrona, 8 lampor, brun

  Lindby Amonja ljuskrona, 8 lampor, brun
  Ljuskrona Amonja med 8 lampor - nostalgisk stil för eleganta bostadsområden Ljuskronan Amonja har dimensioner som gör den till en mycket framstående lampa i matsalen. De åtta E14-uttagen ger en hög ljusstyrka, vilket gör att ett längre bord kan belysas väl. Metallytan är mörk och har en antik finish i brunt som passar väl in i något mer sofistikerade stilar. Lamparmarna är romantiskt böjda och kompletteras av böjda element i motsatt riktning, vilket ger upphov till en särskilt individuell look med stilfull karaktär.
 • Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor svart

  Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor svart
  Svart ljuskrona med tre glasskärmar Den svarta stativ på den moderna Ballon-ljuskronan kompletteras med tre sfäriska och ballongformade glasskärmar i opalvit. Ljuset avges jämnt och bländfritt genom skärmarna in i rummet och säkerställer därmed en trevlig atmosfär med tillräcklig ljusstyrka. Oavsett om det är ovanför ett matbord eller dekorativt integrerat i vardagsrummet hittar Ballon- ljuskrona sin plats var som helst. Den kan monteras permanent i taket eller alternativt placeras i rummet med den 250 cm långa anslutningskabel med medföljande kontakt. ljuskrona kan enkelt slås på och av med en praktisk och välplacerad brytare direkt och centralt på stativ .
 • Kristalljuskrona Versailles krom 55 cm

  Kristalljuskrona Versailles krom 55 cm
  Searchlight kristalljuskrona versailles krom 55 cm Versailles, för vardagsrum / matsal, stål, glaskristall, E14, 40 W, H: 58 cm
 • Mässingsfärgad ljuskrona Tadina, 12 ljuskällor

  Mässingsfärgad ljuskrona Tadina, 12 ljuskällor
  Detaljreducerad ljuskrona Tadina med modernt uttryck och glänsande mässingsyta Tadina har ett mycket stilfullt utseende och är en ljuskrona i modern stil. Ytan i glänsande mässing får lampan att se litet mer klassisk ut, men den moderna utstrålningen går ändå inte förlorad. Från stången i mitten utgår lamparmarna rätlinjigt och relativt detaljlöst utåt. Där mynnar de i E14-fattningar som kan utrustas med lampor enligt eget val. Särskilt stilrena ser LED-filamentlampor eller klassiska glödlampor.
 • Ljuskrona Flora, 3 glasskärmar, svart/mässing

  Ljuskrona Flora, 3 glasskärmar, svart/mässing
  De halvcirkelformade skärmarna i den treljusiga Flora-ljuskronan är gjorda av marmorerat frostat glas och varje skärmbåge har ett nedåtriktat uttag. Metallstrukturen med kedjeupphängning består av element i svart och mässing.
 • Ljuskrona Karen med textilskärmar, 8 lampor

  Ljuskrona Karen med textilskärmar, 8 lampor
  Karen-ljuskronan består av åtta lätt böjda armar där E14-uttag är dolda under textilskärmar. Karen är dekorerad med kristaller.
 • Ljuskrona Malbo 5 lampor i vitt

  Ljuskrona Malbo 5 lampor i vitt
  HELam ljuskrona malbo 5 lampor i vitt Malbo, för vardagsrum / matsal, järn, E14, 60 W, H: 54 cm
 • Ljuskrona Karen med textilskärmar, 5 lampor

  Ljuskrona Karen med textilskärmar, 5 lampor
  Karen-ljuskronan som är dekorerad med kristaller har fem böjda armar med textilskärmar. Karen-ljuskronan är utformad för fem E14-lampor (exklusive).
 • Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom

  Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Ljuskrona Juliette av vita träpärlor

  Ljuskrona Juliette av vita träpärlor
  Graciös ljuskrona Juliette med vita kedjor av träpärlor Denna ljuskrona har ett för ljuskronor ovanligt material då de många kedjorna inte består av kristaller utan har tillverkats av träpärlor med vitkalkad yta. Den samlade effekten som uppstår är mycket vacker och även ljusbilden - ett graciöst spel av ljus och skuggor är mycket vackert. En passande ljuskrona för alla som värdesätter ett naturligt utseende och vill införliva något speciellt i vardagsrummet!
 • Ljuskrona Monza, 5 lampor, svart

  Ljuskrona Monza, 5 lampor, svart
  Euluna ljuskrona monza, 5 lampor, svart Monza,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E14, 40 W, H: 47 cm
 • Ljuskrona Gstaad bestyckad med K9-kristaller

  Ljuskrona Gstaad bestyckad med K9-kristaller
  Blänkande ljuskrona Gstaad utsmyckad med K9-kristaller - 21 lampor Kronlampan Gstaad är utrustad med totalt 21 ljuskällor på två nivåer som perfekt iscensätter det översta hänget av K9-kristaller. Kronljusens metallelement är i blänkande krom vilket förstärker den gnistrande effekten. Gstaad, som i sin helhet är mycket tidsenlig, anpassar sig till många boningar och berikar varje bostad med sin festliga glans. Ljuskällan ingår ej - kan beställas under Tillbehör. Upphängningshöjden kan justeras vid monteringen.
 • Lucande Mylah hänglampa, 4 lampor

  Lucande Mylah hänglampa, 4 lampor
  Hängande lampa Mylah av järn med fyra lampskärmar i vintage look Om du letar efter en speciell interiörbelysning kommer du inte att bli besviken på Mylah. Hänglampan är tillverkad av järn och har fyra lampskärmar, som var och en består av två skärmar i vit och rökig färg. Eftersom pendellampan Mylah kan utrustas med motsvarande glödlampor kan ljusstyrkan och ljusfärgen anpassas efter personliga behov. Armaturens långsträckta design är idealisk för installation i matsalen ovanför matbordet och ger den nödvändiga belysningen för kvällsmåltiden.
 • Ljuskrona Aurora 5 lampor

  Ljuskrona Aurora 5 lampor
  Euluna ljuskrona aurora 5 lampor Aurora, för vardagsrum / matsal, stål, glas, E27, 60 W
 • Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor

  Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor
  I enkelt grått: iögonfallande takkrona Greythorne - 5 ljuskällor Enkelheten i färggestaltningen ligger vid de 8 ljuskällorna Takkronan Greythorne i optisk motsats till den svepande effekten av stålarmaturen. Dessutom är det gråa försett med ett fint strukturmönster. Fem lampljus ger ett stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Denna vackra takkrona låter sig komma i enstämmighet med de mest olika boendestilar och ser bra ut överallt oavsett om det gäller allmänbelysning i vardagsrummet eller perfekt framförande i en stor hall..
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor
  Toscana- ljuskrona med typiska florentinska beslag Röda blommor och gröna, långstammade blad av järn pryder kronan på den sexflammiga Toscana-ljuskronan. Ljusaxlarna och tallrikarna hålls i en delikat beige eller krämfärgad ton. Uttagen är utrustade med E14-ljuslampor (ingår ej). Klassiskt används till exempel en ljuskrona ett bord. B. upplyst i matsalen. ljuskrona Toscana tillverkades i traditionen med de populära florentinska lamporna. Detaljerade blommor och bladrankor är bland de visuella egenskaperna hos denna stil. Tillverkaren av dessa lampor är baserad nära Florens och har ägnat sig åt just denna stil.
 • Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 21 lampor

  Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 21 lampor
  ljuskrona Oldies But Goldies med kristallglas The Oldies But Goldies ljuskrona är en iögonfallande. Tack vare tjugo belysningsmedlen, som sitter i glastips formade som ljus, ger det också en tillräcklig mängd ljus in i rummet. Resten av ljuskronan är också utförligt gjord av kristallglas. Upphängningen är 133 cm lång.
 • Stor takkrona CLARA lantlig stil med 8 ljus

  Stor takkrona CLARA lantlig stil med 8 ljus
  Takkrona CLARA i lantlig stil med 8 ljuskällor Ljuskällorna ser ut att sväva på sina linor och sörjer för stämningsfull belysning. Armaturen, med 8 ljuskällor och en diameter om 80 cm, passar perfekt i större rum.
 • Ljuskrona Aurora 3 lampor

  Ljuskrona Aurora 3 lampor
  Euluna ljuskrona aurora 3 lampor Aurora, för vardagsrum / matsal, stål, glas, E27, 60 W
 • Ljuskrona Teresa med kristaller, 8 lampor

  Ljuskrona Teresa med kristaller, 8 lampor
  Den åttaljusiga Teresa-ljuskronan är tillverkad av smittat järn med en antik bronsfinish. Dess kropp är dekorerad med bladelement och dessutom finns det slipade kristaller av K9-glas. I kombination med lamporna, som är placerade i hållare som är utformade som ljusstakar, blir resultatet en gnistrande ljusshow.
 • Ljuskrona Ampli, svart/guld, 8 lampor

  Ljuskrona Ampli, svart/guld, 8 lampor
  Denna ljuskrona är mycket modern och elegant utformad. Endast formen påminner fortfarande om en konventionell ljuskrona. Ampli har totalt åtta ljuskällor som är monterade på svarta, uppåt böjda armar med gyllene uttag. Eftersom man inte har valt att ha några nyanser, rekommenderas dekorativa glödlampor.
 • Ljuskrona 90/6, 6 lampor med glashängen

  Ljuskrona 90/6, 6 lampor med glashängen
  ljuskrona 90/6 raffinerad med guldblad - tillverkad i Italien ljuskrona 90/6 från den italienska tillverkaren, som är känd för blommönster, är dekorativ, bearbetad i detalj och en garanti för glamorösa stunder. En järnram med böjda grenar utsmyckade med glashängningar och löv innehåller ljusstakar som ser ut som om vax rinner nerför dem. Det ser särskilt snyggt ut när lampor i form av ljus används. 90/6 är en ljuskrona som med sitt bladguld och kristallglas skapar skimrande ljuseffekter och ett ädelt helhetsintryck. Denna armatur lyser med imponerande glans inte bara i privata vardagsrum utan också i hotell- och restaurangmiljön.
 • PR Home Mauritz ljuskrona med vildläderband

  PR Home Mauritz ljuskrona med vildläderband
  Mauritz ljuskrona med mockabandExtravagant och elegant, Mauritz ljuskrona är ett speciellt blickfång i vardagsrummet. Den består av metall och många böjda band av äkta mocka. Detta ger den ett elegant och dekorativt utseende. Den 130 cm långa upphängningen med textilkabel och svart kedja understryker den dekorativa effekten ytterligare. Med en extern fasdimmer är det möjligt att reglera lampans ljusstyrka. Ljuskällan ingår inte och måste köpas separat.
 • Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 45 cm

  Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 45 cm
  ljuskrona Rosalie med fem flammor i Williamsburg-design Rosalie-ljuskronans färgschema, som redan fångar ögat med den dekorativa Williamsburg-designen, kallas Sterling Gold Finish, en blandning av guld- och silvertoner som har en särskilt glamorös effekt. Ytterligare blickfångare är glaselementet i mitten och det hängande glaset som hänger i mitten. Båda glaselementen är gjorda av kvicksilverglas, vilket imponerar med sin fina struktur. En fantastisk lampa för en lyxig glöd i vardagsrummet.
 • Takkrona OBJEKT med 32 ljuskällor

  Takkrona OBJEKT med 32 ljuskällor
  Bronsfärgad takkrona OBJEKT i jugendstil med 32 ljuskällor Den högkvalitativa och eleganta takkronan OBJEKT utstrålar varm, angenäm belysning genom sitt matta, klotformade glas och sörjer därmed för en stilfull atmosfär. En dekorativ armatur med vacker design - något alldeles extra, helt enkelt. Hos dessa armaturer står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas armaturerna i Österrike med mångårig tillgång till reservdelar.
 • Lindby Elanova ljuskrona 6 lampor, gunmetal

  Lindby Elanova ljuskrona 6 lampor, gunmetal
  Mörk Elanova-ljuskrona med kedjeupphängning Elanova-ljuskronan har en nostalgisk karaktär som har omtolkats och kan därför också kombineras väl med moderna inredningsstilar. Ramen är tillverkad helt av mörkt järn och hänger ner från en kedjeupphängning, vilket på ett elegant sätt rundar av det övergripande utseendet på den här lampan. Den här ljuskronan kan utrustas med sex E14-lampor och ger därmed tillräcklig belysning över matplatsen.
 • Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor

  Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor
  Designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor - tvättäkta ögongodis Den som uppskattar detta särskilda utseende och iögonfallande italiensk glaskonst kommer att älska denna armatur: Den lekfulla stommen på Meldra pryds av 8 formsköna lampglas i temperavitt som får ljuset från ljuskällorna att glänsa. Den iögonfallande designen fulländas av muranoglas. Denna takkrona sörjer för en extravagant känsla i många olika inredningsstilar och drar blickarna till sig även i släckt tillstånd.
 • Snygg lampkrona Antonia 5 ljuskällor

  Snygg lampkrona Antonia 5 ljuskällor
  Elefenbensfärgad lampkrona Antonia - 5 ljuskällor Denna lampkrona består visserligen av metall, men det betyder inte att den är en utseendemässig tungviktare. Tvärtom, den mjukt svängda stommen med sina många armar ser snarare filigran ut och passar optimalt till en lantlig stil. Förtrollande ser stearinljuslampor med vindpustteknik och E14-fattning ut. De ingår inte i leveransen, men kan beställas separat under Tillbehör. - med rustik kedjeupphängning
 • Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit

  Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit
  Maytoni maytoni erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit Erich, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E14, 40 W, L: 110 cm, B: 50 cm, H: 42.7 cm