Ljuskronor

Skaffa dig en vacker ljuskrona att hänga i taket. Vi visar massor av fina ljuskronor med elektriska ljus men också några för levande ljus. Det finns såna här takkronor i många olika prisklasser från nån tusenlapp till väldigt exklusiva ljuskronor i florentisk stil eller med kristalldetaljer.

Populärt inom ljuskronor

 • Grön takkrona Francesca

  Grön takkrona Francesca
  Florentinsk ljuskrona Francesca i kärleksfull och detaljerad utformning, med blommor av högkvalitativa Asfour-kristallerDen frodiga, mörkgröna färgen är en av de mest slående egenskaperna hos denna konstfullt utformade ljuskrona av metall och kristall. Den är en perfekt imitation av naturen med dess fräscha och livfulla kraft och ger vardagsrummet en bit av denna speciella utstrålning. Den gröna metallramen, som delvis är täckt av gyllene patina, ser ut som bladrankor, och de konstnärligt bearbetade kristallblommorna kompletterar utseendet på ett harmoniskt sätt. Armaturerna från den toskanska tillverkaren, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än som en serietillverkare, tillverkas i Italien och är främst inriktade på klassiska ljuskronor och den florentinska stilen, där bevarandet av traditionen ofta kombineras med moderna stildrag.
 • Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing

  Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing
  Eleganta takkronan Marnia med elegant finish i antikbehandlad mässing Marnia förenar otvetydigt nostalgiska och romantiska element med varandra, så att den utstrålar stor elegans. Takkronans armatur består uteslutande av metall, andra material får man leta förgäves efter, så att man upplever en mycket ren estetik. Med finishen i antikbehandlad mässing får Marnia en synnerligen antik karaktär och de böjda rankorna, som armarna föreställer och som leder från lampans centrum till lampetternas plattor får helt enkelt en förtrollande verkan. Därför kan man, tack vare takkronans åtta lamphållare, använda den till större mat- och vardagsrum, då de många lamporna innebär att man med Marnia kan skapa en passande ljusstyrka.
 • Färgglad takkrona NOVARA

  Färgglad takkrona NOVARA
  Högkvalitativt dekorerad ljuskrona NOVARA med 170 cm upphängningMed en diameter på 57 cm är ljuskronan NOVARA så kompakt utformad att alla applikationer som kommer från korpusen skapar en extremt sammanhängande bild. Totalt sex E14-glödlampor är insatta som yttre hörnmarkeringar. De är anslutna till huvuddelen via svepande, krämfärgade metallstag. Därifrån individualiserar överdimensionerade kronblad ljuskronan, som tillverkades enligt IP20-standarder. Tillverkad inom ramen för en manufakturproduktion i den toskanska moderfabriken. En dimmer, som inte ingår i leveransen, kan också användas för att anpassa ljuset till den omgivande ljusstyrkan.
 • Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor

  Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor
  Ljuskrona Taulbee av metall och trä Denna rustika ljuskrona Taulbee ger inte bara gott om ljus, utan har också en stor portion historisk flair. Ljuskronan är lämplig för både köket och sömn- och vardagsrummet eller hallen. Träkransen med gråaktig pigmentering ger ett medeltida intryck. Beroende på inredningsstil kan ljuskronan användas som en diskret ljuskälla eller rustik höjdpunkt inom de egna fyra väggarna. Med hjälp av en stor metallring och en rund platta fästs lampan på upphängningsanordningen och därmed vid taket. Tre stänger bär den stora kransen, som består av en smal träfiberskiva, samt vackra metallornament i mitten och sex svarta socklar.

Fler tips på ljuskronor

 • Ljuskrona Cartwheel III, 5 lampor, Ø 54 cm

  Ljuskrona Cartwheel III, 5 lampor, Ø 54 cm
  Charmig Cartwheel-ljuskrona - mångsidig kombinerbar Cartwheel-ljuskronan kan användas på många olika sätt som festbelysning i rummet, inte bara på grund av den neutrala färgdesignen i matt svart, utan också för att den passar både till en antik designad boendestil och till moderna rumsstilar. Cartwheel är utrustad med hållare för ljuslyktor i vilka du kan sätta in valfria glödlampor, även LED-lampor för eftermontering. - Externt dimbar - Höjden kan endast justeras under monteringen
 • Ljuskrona AZIENDA 5-armad

  Ljuskrona AZIENDA 5-armad
  Rustik ljuskrona AZIENDA med elektriska ljusDen här högkvalitativa ljuskronan av rost-antikfärgad metall sprider en mysig atmosfär. Ljuset är särskilt elegant när det används med satinfärgade vindblåsljus.Den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta rumsbelysning säkerställs genom traditionell tillverkning i tysk-italienska verkstäder.
 • Ljuskrona Castle ljust patinerad 6 lampor

  Ljuskrona Castle ljust patinerad 6 lampor
  Jupiter ljuskrona castle ljust patinerad 6 lampor Castle, för vardagsrum / matsal, metall, E14, 40 W
 • Ljuskrona Reanna med skärm i vitt

  Ljuskrona Reanna med skärm i vitt
  Allt i vitt: klassisk Reanna-ljuskrona med små skärmar De fem ljuspunkterna i Reanna-ljuskronan är försedda med vita, avsmalnande små skärmar som avskärmar ljuset lite så att det inte bländar. Ramen är också vit och har en mycket klassisk form. Reanna är den perfekta belysningslösningen ovanför ett mat- eller soffbord där det behövs bra allmänbelysning.
 • Elegant takkrona LILIANA med 6 ljuskällor

  Elegant takkrona LILIANA med 6 ljuskällor
  Elegant takkrona LILIANA med kristaller Takkrona LILIANA med kristaller och Maria Theresia-stil. Armaturen pryder varje inredningsstil på ett underbart sätt och sörjer för enastående glamour. Ljuskällorna som påminner om äkta stearinljus skapar ett särskilt romantiskt intryck. De underbara kristallerna skapar enastående ljuseffekter. Dyk in i barockens värld och njut av behagliga stunder i skenet från denna vackra lampa.
 • Ljuskrona Karen 8 lampor brons

  Ljuskrona Karen 8 lampor brons
  Åtta-ljuskrona Karen i brons med kristallerDenna åtta-ljuskrona Karen inspirerar med antik charm. Ramen med vackra bladdekorationer och rika kristallhängen är tillverkad av bronsfärgad metall. Var och en av de åtta socklarna är höljd av en hoprullad, lätt avsmalnande lampskärm av tyg med vackra finesser i över- och underkant, vilket ger ett bländfritt ljus.
 • Ljuskrona Alice, rosa, tre vita skärmar

  Ljuskrona Alice, rosa, tre vita skärmar
  Euluna ljuskrona alice, rosa, tre vita skärmar Alice,, för vardagsrum / matsal, textil, stål, E14, 40 W, H: 40 cm
 • Takkrona Merida, 5 ljuskällor

  Takkrona Merida, 5 ljuskällor
  Gnistrande lampkrona Merida med glamorösa hängen Lampkronornas historia sträcker sig långt tillbaka till gångna århundraden - till en tid då man inte hade någon elektrisk belysning. Då användes oftast stearinljus, men glödlampor och andra elektriska ljuskällor är naturligtvis betydligt säkrare och därför är det nästan alltid sådana man använder idag. Även om lampkronor kan blicka tillbaka på en lång historia är de fortfarande populära, för de kan som ingen annan ljuskälla skapa ett storstilat gnistrande och glitter som alltid fascinerar och imponerar. Lampkronan Merida har sådana mått att den mycket väl kan användas i privata vardagsrum. Hängena består av klar akryl med slipad yta och skapar ett välkänt gnistrande, så snart ljuset träffar dem och de kan reflektera ljuset med glamorös effekt. Inte minst i matsalen är Merida en effektfull prydnad, som får miljön att bli ett par nyanser ädlare.
 • Ljuskrona Almandite 5 lampor, creme-guld

  Ljuskrona Almandite 5 lampor, creme-guld
  Delikat ljuskrona Almandite i florentinsk stil ljuskrona Almandite designades i florentinsk stil med filigrangrenar, bladdekorationer och dekorativa glaselement. Det känsliga färgschemat i kräm och guld kompletterar den ädla ljuskällans ädla och filigran utseende, som kan installeras i många inredningsstilar som huvudljuskälla i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Fem E14-uttag i ljusa, dekorativa ljusaxlar av metall kan utrustas med ljuslampor, med tydliga varianter som har en särskilt dekorativ effekt. Belysningsmedel ingår inte - men lämpliga belysningsmedel kan väljas och beställas direkt under knappen Välj belysning.
 • Ljuskrona London krom/gräddvit, 5 lampor

  Ljuskrona London krom/gräddvit, 5 lampor
  Jupiter ljuskrona london krom/gräddvit, 5 lampor London, för vardagsrum / matsal, metall, pvc-plast, E27, 60 W
 • Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom

  Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Modern lampkrona OLIVIA

  Modern lampkrona OLIVIA
  En genomskinlig skärm omger takkronan OLIVIA Trots sin klassiska form utger takkronan OLIVIA en modern flair. Denna ligger framför allt i designen med kromfärgad armatur som växer med de många glaskristallerna i vacker droppform. Som ett skyddande hölje blänker dessutom den metallicfärgade transparenta skärmen av robust polykarbonat runt takkronan. Med detta sätts inte bara moderna accenter utan även ljuset kan balanserat lysa upp varje rum.
 • Ljuskrona Marie Therese, mörkgrå, 8 lampor

  Ljuskrona Marie Therese, mörkgrå, 8 lampor
  Magnifik Marie Therese- ljuskrona i mörkgrå I det ovanliga med en ljuskrona mörkgrå med en matt finish presenterade de mycket klassiskt designade ljuskrona. Dessa motsatser gör Marie Therese- ljuskrona till ett slående utseende som blir mitten av rummet. Monterad ovanför ett bord ger den vacker allmänbelysning som också räcker för större rum tack vare ljuskällorna (ingår ej) som sitter fritt i ljusaxlarna. Marie Therese- ljuskrona ser lika fantastisk ut i en stor hall eller entré. De många gardinerna i form av droppar, platta och runda element gjorda av akryl, varav några spänns i kedjor, pryder också den åtta-armade ljuskrona .
 • Med kedjeupphängning-lamprkona Antonia

  Med kedjeupphängning-lamprkona Antonia
  Klar stearinljuslampa Antonia med 8 ljuspunkter Mjukt svängd fascinerar metallstommen med många delar hos lampkronan Antonia (8 ljuskällor), som genom färgvalet - skirt elfenben - ser mycket romantisk ut, vilket gör att denna vackra lampa passar utmärkt i exempelvis en lantlig stil. Åtta stearinljuslampor (E14-fattning) ger rummet festlig glans med sitt behagliga ljus. Lampkronan Antonia är utrustad med en rustik kedjeupphängning i samma färgton. Ljuskällorna ingår inte i leveransen, men kan beställas separat under Tillbehör.
 • Ljuskrona Jane Metall svart 5-fg. kristall

  Ljuskrona Jane Metall svart 5-fg. kristall
  Jane är en elegant ljuskrona för cateringsektorn eller för privata rum. Den är tillverkad i metall och har en harmonisk svart färgskala. Dessutom har ramen diskreta kristallelement som ger den det där lilla extra.
 • Ljuskrona Hector, guld, 5 lampor

  Ljuskrona Hector, guld, 5 lampor
  Euluna ljuskrona hector, guld, 5 lampor Hector,, för vardagsrum / matsal, stål, glas, E14, 40 W
 • Ljuskrona Fiamma Marrone 8 lampor utan skärm

  Ljuskrona Fiamma Marrone 8 lampor utan skärm
  Euluna ljuskrona fiamma marrone 8 lampor utan skärm Fiamma Marrone, för vardagsrum / matsal, järn, E14, 6 W, H: 58 cm
 • LED-ljuskrona Cut & Paste, 5 lampor

  LED-ljuskrona Cut & Paste, 5 lampor
  Skär
 • Vacker takkrona KELHAM HALL

  Vacker takkrona KELHAM HALL
  Takkrona Kelham Hall är en stilfull ljusprodukt för en rustik miljö Denna ljusprodukt är utformad för att framhäva en hemtrevlig, rustik, miljö Ytan av Firenzeguld och British Bronze liksom de små lampskärmarna av Scavo-glas gör denna taklampa mycket charmig och den har sirligt utformade komponenter i kvalitetsmaterial i eleganta kurvor och med en lantlig känsla.
 • Ljuskrona Flora, fem glasskärmar, vit/mässing

  Ljuskrona Flora, fem glasskärmar, vit/mässing
  De halvcirkelformade skärmarna i den femljusiga Flora-ljuskronan är gjorda av marmorerat frostat glas och varje skärm har ett nedåtriktat uttag. Metallstrukturen med kedjeupphängning består av element i vit-silver och mässing.
 • Välformad ljuskrona Cortez med fem ljuskällor

  Välformad ljuskrona Cortez med fem ljuskällor
  Vit ljuskrona Cortez i tidlös design Stilfull, tidlös, modern: ord som beskriver ljuskronan Cortez bäst. Den helt vita ljuskronan är ett dekorativt blickfång som alla tycker om. Den passar lika bra till den rustika landstilen som i moderna hem. Detta gör lampan till en mångsidig ljuskälla.
 • Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad

  Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Ljuskrona Hector, silver, 5 lampor

  Ljuskrona Hector, silver, 5 lampor
  Euluna ljuskrona hector, silver, 5 lampor Hector,, för vardagsrum / matsal, stål, glas, E14, 40 W
 • Ljuskrona Florina med blomsterdekor, 3 lampor

  Ljuskrona Florina med blomsterdekor, 3 lampor
  Florina-lampan med tre lampor är tillverkad av metall och har en blommig dekoration. Möjliga användningsområden är vardagsrum och matplats eller en imponerande entré. Lampan kan användas både i privata vardagsrum och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt element med en fjäderliknande känsla.
 • Imperia - imponerande lampkrona

  Imperia - imponerande lampkrona
  En majestätisk lampkrona med lekfull charm: Imperia drar helt enkelt in alla i sin förtrollning Som ett konstverk i filigran, omgiven av upphöjd glans, är denna lampkrona höjdpunkten i varje klassisk omgivning. Man kan nästan tro att den kommer direkt från forna tiders hersskapsrum, så mycket för den in betraktaren i tiden för den pompösa imperial-stilen. Inte minst hängena av en mängd Swarovski-element som smyger sig som krönande hölje kring stommen. Denna är tillverkad av solid, förgylld mässing och förtrollar med lekfulla blomdetaljer, som bokstavligen ger Imperia kronan. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Ljuskrona Gränsö till badrummet, Ø 30 cm

  Ljuskrona Gränsö till badrummet, Ø 30 cm
  Markslöjd ljuskrona gränsö till badrummet, ø 30 cm Gränsö Ø, för badrum, metall, kristallglas, G9, 20 W, H: 40 cm
 • Ljuskrona Mary med fem skärmar, vit

  Ljuskrona Mary med fem skärmar, vit
  Denna klassiska Mary-ljuskrona har en böjd, utsmyckad ram på vilken totalt fem tygskärmar är monterade. De ger ett diffust och behagligt ljus på grund av sin natur. Idealisk belysningslösning i stora rum.
 • Ljuskrona Marie Claire, kristallglas, 5 lampor

  Ljuskrona Marie Claire, kristallglas, 5 lampor
  Elegant Marie Claire-ljuskrona med kristallglas, fem flammorDen barocka Marie Claire-ljuskronan imponerar med sin överdådiga och ädla design. Filigrana detaljer som kristallglaset som hänger under ljuskronan skapar magnifika ljuseffekter, vilket gör den här ljuskronan designad i guld till en riktig pärla och ger varje rum en touch av kejserlig prakt.
 • Ljuskrona Prospect Park 5 lampor

  Ljuskrona Prospect Park 5 lampor
  Prospect Park- ljuskrona i ett elegant färgschema Designen på Prospect Park-ljuskronan med fem lampor har traditionella inslag med moderna aspekter, vilket ger sitt övergripande utseende mycket uttryck och gör den till ett snyggt tillbehör för en elegant vardagsstil. Den tydligt strukturerade stativ har bearbetats med en satin nickelfinish, förkromade element betonar den eleganta silhuetten och var och en av de cylindriska nyanser av etsat opalglas är kantad med ett accentuerande metallband både ovan och under, vilket har en mycket glamorös effekt .
 • Ljuskrona Loara, 10 lampor

  Ljuskrona Loara, 10 lampor
  Euluna ljuskrona loara, 10 lampor Loara,, för vardagsrum / matsal, stål, E14, 60 W
 • PR Home Marlow ljuskrona Ø 60 cm

  PR Home Marlow ljuskrona Ø 60 cm
  PR Home pr home marlow ljuskrona ø 60 cm Marlow Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 43 cm
 • PR Home Marlow ljuskrona Ø 90 cm

  PR Home Marlow ljuskrona Ø 90 cm
  PR Home pr home marlow ljuskrona ø 90 cm Marlow Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, L: 90 cm, B: 35 cm, H: 40 cm
 • Ljuskrona Malou med glasskärmar, 5 lampor

  Ljuskrona Malou med glasskärmar, 5 lampor
  Den femlampiga Malou Corn-ljuskronan är en modern tolkning av en klassisk armaturform. Den består av svartlackerat stål och sänks ner från taket med hjälp av en kedja. Varje stolpe kröns av en opalvit glasskärm som ger ett bländfritt ljusflöde. Ljuskälla ingår inte.
 • Ljuskrona Collana metall 6 lampor brons

  Ljuskrona Collana metall 6 lampor brons
  Euluna ljuskrona collana metall 6 lampor brons Collana, för vardagsrum / matsal, metall, E14, 6 W
 • Takkrona ZANZIBAR, antikmässing, 3 ljuskällor

  Takkrona ZANZIBAR, antikmässing, 3 ljuskällor
  Takkronan ZANZIBAR i antikmässing pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall i antikmässing som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar.
 • Ljuskrona Maypole matt-svart, 5 lampor

  Ljuskrona Maypole matt-svart, 5 lampor
  Matt svart ljuskrona Maypole av metall ljuskrona Maypole , målad i matt svart, är en klassiker som är lämplig för en mängd olika belysningsuppgifter. Utan dekorationer och ändå vackert böjd imponerar den med sin moderna enkelhet, varigenom den fångar ögat med sin matt svarta färg. ljuskrona kan användas för bordsbelysning i matsalen såväl som för allmän belysning av ett rum och kan integreras i många vardagsrum. Det är också ett mycket bra val inom gastronomi.
 • Bona – vit ljuskrona med textilskärmar

  Bona – vit ljuskrona med textilskärmar
  Exklusiv ljuskrona Bona i vitt Ljuskronan Bona är både tidlös och elegant. Den vita, böjda stommen och textilskärmarna utgör en harmonisk och modern helhet. Tack vare den vita ytan gör den trots dess pompösa form och en diameter på 100 cm ett nätt intryck. Med Bona får man ett riktigt blickfång i hemmet.
 • Ljuskrona Tori 6, 6 lampor, guld

  Ljuskrona Tori 6, 6 lampor, guld
  Euluna ljuskrona tori 6, 6 lampor, guld Tori, för vardagsrum / matsal, stål, E14, 40 W
 • It's about RoMi Seattle ljuskrona, 6 lampor

  It's about RoMi Seattle ljuskrona, 6 lampor
  Sexljus modern tolkning ljuskrona SeattleSeattle är en modern tolkning av en klassisk ljuskrona. Dess sex ljuskällor är anslutna till den svarta järnramen via textilkablar och riktade uppåt. Många böjda linjer bildar ljuskronan, som trots sitt enhetliga svarta utseende ser mycket spännande ut. Inga skärmar har använts, vilket innebär att ljuskällorna är synliga och obehindrat kan sprida sitt ljus till omgivningen.Särskilda egenskaper hos It's about RoMi:- sedan 2010 användning av hållbara material- för varje såld armatur planteras ett träd - detta kompenserar för CO2-utsläpp- sedan 2019 samarbete med Eden Reforestation Projects - varje armatur är inspirerad av en stad
 • Ljuskrona Lucerna med glashänge, 8 lampor

  Ljuskrona Lucerna med glashänge, 8 lampor
  Stor Lucerna- ljuskrona med glashängare Det kunde inte se ut och glittra mer pompöst i taket, för Lucerna- ljuskrona imponerar med sina åtta ljuselement som presenteras i form av ljus. Böjd valv fan ut de enskilda ljuskällorna så att ett rum som fyller ljus erövrar lurar skymningen. Samtidigt ger ljuskronans förkromade metallyta glittrande ljus accenter som ger designen en ännu mer elegant touch. Dessutom finns det glasfästen i flera delar som verkar droppa in i rummet från alla ljuskällor och därmed utstråla ännu mer elegans.
 • PR Home Mauritz ljuskrona med vildläderband

  PR Home Mauritz ljuskrona med vildläderband
  Mauritz ljuskrona med mockabandExtravagant och elegant, Mauritz ljuskrona är ett speciellt blickfång i vardagsrummet. Den består av metall och många böjda band av äkta mocka. Detta ger den ett elegant och dekorativt utseende. Den 130 cm långa upphängningen med textilkabel och svart kedja understryker den dekorativa effekten ytterligare. Med en extern fasdimmer är det möjligt att reglera lampans ljusstyrka. Ljuskällan ingår inte och måste köpas separat.
 • Ljuskrona Hector, silver, 3 lampor

  Ljuskrona Hector, silver, 3 lampor
  Euluna ljuskrona hector, silver, 3 lampor Hector,, för vardagsrum / matsal, stål, glas, E14, 40 W
 • KOLARZ Imperial ljuskrona, mässing, 8 lampor

  KOLARZ Imperial ljuskrona, mässing, 8 lampor
  Åtta-flamma, elegant Imperial ljuskrona i engelsk mässing Kombinationen av den klara designen med den glänsande mässingsfinishen och dekorativa tallrikar av skuren, klar kristall ger Imperial- ljuskrona sitt eleganta utseende. De åtta lamputtagen är ordnade i ett cirkulärt arrangemang i ljusformade cylindrar. De bärs av armar böjda i U-form, som springer ner från ett gemensamt centrum. Upphängningen består av en rund kapell och en distinkt kedja.
 • Iögonfallande glastakkrona MESSINA

  Iögonfallande glastakkrona MESSINA
  Iögonfallande, blominspirerad takkrona MESSINA Takkronan MESSINE med 4 ljuskällor präglas av vackra pastellnyanser, blominspirerad stil och glittrande kristaller och är ett vackert dekorationsobjekt även i släckt tillstånd. I tänt stillstånd får de droppformade kristallerna ljuset att gnistra. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Ljuskrona Lucerna med glashänge, 5 lampor

  Ljuskrona Lucerna med glashänge, 5 lampor
  Liten Lucerna- ljuskrona med hängande glas Med ljuskrona Lucerna flyttar ren elegans in i ditt hem. De fem ljuselementen i form av ljus, som är förbundna med varandra med böjda stag och därmed belyser trapphuset eller det stora matbordet, är särskilt imponerande. De droppformade glashängningarna som finns på varje ljus kropp utstrålar ytterligare charm. Dessutom lyser ljuskrona med sitt förkromade material som kastar ljusreflektioner in i rummet och kompletterar det rumsfyllda belysningskonceptet på ett glittrande sätt.
 • Ljuskrona Jacqueline, 6 lampor, vit

  Ljuskrona Jacqueline, 6 lampor, vit
  Euluna ljuskrona jacqueline, 6 lampor, vit Jacqueline,, för vardagsrum / matsal, järn, tyg, kristallglas k9, E14, 6 W
 • Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas

  Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas
  Takkrona PISA i silver med glittrande hängen Takkronan PISA i bladsilverutseende och 4 ljuskällor är dekorerad med vackra blad. Hängen av genomskinliga, slipade droppar i glas eller kristall beroende på utförande sörjer för förtrollande ljuseffekter. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Kristallbehängd takkrona Lilja - 6 ljuskällor

  Kristallbehängd takkrona Lilja - 6 ljuskällor
  Lampkrona Lilja med sidenskärmar och dekorativa kristallhängen Hos denna vackra lampkrona vet man inte vad man först ska se på, så många detaljer finns det att beundra. Här möts den glänsande förkromade stommen med modernt utseende och elegans och de nästan transparenta skärmarna av vitt siden. Denna utsökta komposition avrundas av ett hänge av kristalldroppar, som gnistrar i ljuset från de nedåtstrålande halogenlamporna. Hos Lilja ger tolv ljuskällor - sex energisparlampor och sex halogenlampor - tillsammans med de utsökta materialen siden och kristall en belysning som utstrålar diskret elegans och imponerande framhäver atmosfären hos en upphöjd inredningsstil.
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor
  Florentinsk ljuskrona Toscana - italienskt hantverkEn relativt kompakt version av en ljuskrona är den fyrflammiga modellen Toscana. Men även med bara fyra ljuskällor och en liten krona är denna ljuskrona en typisk representant för sitt slag. De fyra ljusen är placerade på små plattor runt kronan, som är dekorerad med röda blommor och gröna blad av järn. Tillverkaren av dessa ljus finns inte bara i Florensregionen, han är också hängiven det florentinska hantverket och tillverkar fortfarande de populära florentinska ljusen mestadels för hand.
 • Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor

  Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor
  Cortez – välformad ljuskrona med tre textilskärmar Kombinationen av betongfärgad metall och klassiska, grå textilskärmar går utmärkt ihop, som ljuskronan Cortez bevisar. De tre vita textilskärmar sörjer för ett diskret och behagligt ljus. Detta blickfång passar till olika interiörer, i och med att den har ett både modernt och rustikt utseende. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör.
 • Ljuskrona Pompei, utan skärm, vit antik

  Ljuskrona Pompei, utan skärm, vit antik
  Euluna ljuskrona pompei, utan skärm, vit antik Pompei,, för vardagsrum / matsal, järn, E14, 6 W