Ljusslingor

Lys upp träd, buskar, altanräcke och annat runt omkring ditt hus eller på din balkong. Här listar vi ljusslingorna som kan användas utomhus. Vissa har timer och andra måste tändas manuellt.

Ljusslingorna ansluts med sladd eller batteri

Det säkraste sättet att hålla belysningen utomhus lysande under mörka halvåret är med sladd och eluttag. Det finns dock några slingor som drivs på batteri, men i norra delarna av Sverige med mycket kyla så kommer det mest troligt fungera sämre.

Populärt inom ljusslingor

 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • LED-ljusslinga Biergarten utvidgning, bärnsten

  LED-ljusslinga Biergarten utvidgning, bärnsten
  LED-ljuskedja ölträdgård med gula lysdioder, förlängning Förlängningen passar ihop med den grundläggande uppsättningen beer garden med gula lysdioder och förlängningen används för att förlänga ljuskedjan. Upp till tre förlängningar kan skapa en stor ljuskedja för ölträdgårdar med en längd på upp till femtio meter och fyrtio brännpunkter, som kan lysa upp både små och stora trädgårdsfester. Ett enkelt pluggsystem gör att ljuskedjans längd alltid kan justeras. Observera: Den här förlängningen fungerar endast med en matchande basuppsättning (se tillbehör).
 • LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor

  LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor
  Ljusfärg bärnsten: fascinerande LED-ljusslinga för utomhusbruk Med denna LED-ljusslinga med attraktiva ljuskällor i glödtrådsoptik kan stämningsfulla dekorationer implementeras var som helst på utomhusområdet. Den mysiga karaktären hos ljuset från de bärnstensfärgade lysdioderna är särskilt slående. Det behövs ingen elanslutning i närheten, eftersom LED-ljusslingan är utrustad med batterier: 4 x AA (ingår ej - finns under tillbehör). Med integrerad 6-timmars timer. - Kabel svart
 • LED-ljusslinga Glow, glas, vit

  LED-ljusslinga Glow, glas, vit
  LED-ljuskedja Glow med Dew Drop LEDs Lamporna i LED-ljuskedjan Glow är gjorda av glas och har en klassisk glödlampsform. Lampornas fot är tillverkad av guldfärgad metall och fästs direkt på kabeln. I glasskärmen finns en spiralformad, liten daggdroppsljuskedja med flera lysdioder som påminner om glödtrådslysdioder. Ljuskedjans diskreta ljus skapar en fantastisk belysning för långa terrasskvällar och grillfester. Den långa matarkabeln gör det möjligt att använda den flexibelt även om det är långt till strömkällan. Användning är endast möjlig i täckta utomhusområden.

Fler tips på ljusslingor

 • Star Trading Ljusslinga Vit - Utomhusbelysning Vit - 476-95

  Star Trading Ljusslinga Vit - Utomhusbelysning Vit - 476-95
  Ljusslinga från Star Trading med en vacker design med tio hängande ljuskällor perfekta att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt. Den är perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om ljusslinga - Vacker design.- Hängande ljuskällor.- Built-In Led- 24 V.- Djup: 45 mm.- Lumen: 240 lm- Bredd: 3600 mm.- Höjd: 300 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 7000.0 timmar.- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • CHRISSLINE ICICLE Cold 100L Extra

  CHRISSLINE ICICLE Cold 100L Extra
   Slinga från Chrissline där ljuskällorna i olika längder hänger ned likt istappar med 60 cm som lägsta punkt och är 2 meter lång. Dioderna sitter med 10 cm mellanrum. 100 LED-dioder som avger ett kallt sken. Passar ypperligt hängandes från takfot eller längs husfasaden.  Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhu
 • GLITTER - 80L

  GLITTER - 80L
  Glitter ljusslinga från Markslöjd. Godkänd för utomhusbruk. 8m svart slinga med 80st varmvita LED ljus, 10 cm mellan ljusen. Max 1,8W. 5m sladd med plug-in transformator.
 • Konstsmide Ljusslinga Startset flerfärgade 10 LED

  Konstsmide Ljusslinga Startset flerfärgade 10 LED
  Dekorationsslinga med 10 flerfärgade LED-lampor som ger ett färgglatt och mysigt sken. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Total effekt: 2,4 W. Effekt (per lampa): 0,03 W. Levereras med nätadapter (5 V). Längd slinga: 4,5 m. Längd strömkabel: 10 m.
 • Star Trading Solcells-ljusslinga Smoky

  Star Trading Solcells-ljusslinga Smoky
  En solcellsdriven ljusslinga med 10 fina rökfärgade höljen som har ett inre hölje i opal som lyser med ett varmt vitt sken. Den separata panel gör att det går att placera slingan i skuggan och panelen på ett soligt ställe. Kabellängd 200cm.
 • Star Trading System LED ljusboll av slingor Ø35cm Varmvit. Vit kabel

  Star Trading System LED ljusboll av slingor Ø35cm Varmvit. Vit kabel
  En ljusboll från Star Trading och deras System LED serie. Slingorna har lång livslängd och ger ett mycket kraftigt ljussken. 35cm klot med 30 st varmvita LED ljuspunkter, extraenhet. Vit kabel.
 • LED-ljusslinga tint Stella Extension förlängning

  LED-ljusslinga tint Stella Extension förlängning
  LED-ljuskedja Stella Extension med sex lysdioder som en färgstark förlängningsenhet med RGBW-funktion LED-ljuskedja Stella Extension är utrustad med sex lysdioder och fungerar som en förlängning av ljuskedjan Stella. Den kan användas för stämningsfull belysning i trädgården eller för riktade färgaccenter på terrassen eller balkongen. Upp till 16 miljoner färger och olika ljuseffekter kan ställas in via den integrerade RGB-färgväxlingsfunktionen, och med CCT-ljusstyrningen kan även ljusfärgen kontinuerligt justeras från varmvitt till dagsljus och anpassas till varje situation. Tack vare den toningsmodul som de smarta lysdioderna är utrustade med kan de olika funktionerna styras antingen via en lämplig och kompatibel toningsfjärrkontroll (ingår inte i leveransen), via röststyrning med Amazon Alexa eller via en app med en smartphone eller surfplatta. Funktioner/kompatibilitet:- styrbar via en matchande tonad fjärrkontroll (se tillbehör)- styrbar via app- kompatibel med röstassistenten Alexa (Amazon)- kan integreras i ett smarthome-system med ZigBee-gateway (t.ex. Philips Hue, Magenta SmartHome eller Samsung SmartThings)- ljusfärg kan justeras från varmvitt (1800 K) till dagsljus (6500 K)- färgat ljus (RGB-färgväxlingsfunktion)
 • GARDEN 24 Deco - START Light Chain

  GARDEN 24 Deco - START Light Chain
   Ljusslinga med 10 lampor på olika nivåer. Paras enkelt ihop med EXTRA-paketet om slingan behöver utökas med fler lampor. Tekniskt: Ljusslingan har 10 lampor med fast LED-belysning om 2,9W. I startpaketet ingår en transformator om 12W. Slingan har en totallängd på 7,5m. Avsedd för utomhusbruk (IP44).
 • Tredelad LED-ljusslinga Snöflinga

  Tredelad LED-ljusslinga Snöflinga
  Tredelad LED-ljusslinga Snöflinga för utomhus LED-ljusslingan Snöflinga är också lämplig för utomhusbruk, tack vare skyddsklass IP44, och även är mycket variabel, eftersom den drivs av fyra AA-batterier och ingen nätanslutning behövs i närheten. Snöflingorna har olika storlekar (Ø 11 cm, 15 cm och 21 cm) och är upplysta av varmvita lysdioder. Ljusslingan Snöflinga är utrustad med en transparent kabel, som inte stör vid dekorationen. Batterierna ingår ej i leveransen, de kan beställas separat via Tillbehör. - Inbyggd timer: Lystid i upp till 6 timmar
 • CHRISSLINE Curtain 100L LED Extra Warm White

  CHRISSLINE Curtain 100L LED Extra Warm White
  Denna ljusgardin passar bra utmed glasräcke eller på den plats där du önskar ett jämt ljus. Ljusslingorna hänger ned 1 m, med 15 cm mellanrum. Avståndet mellan dioderna är 10 cm. Storlek 1x1,5 m. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhuss
 • CHRISSLINE WARM GARLAND EXTRA

  CHRISSLINE WARM GARLAND EXTRA
   Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller julslingor. Garland har en vacker imitation av granris och passar därför väldigt bra runt trappräcken, på altanen eller balkongen. Garland är 5 meter lång har har 100 ljuskällor. Denna med ett något varmare ljus än original versionen. Chrissline kan kopplas
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 550 lampor

  LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 550 lampor
 • Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm

  Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm
  Kopplingsbar ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x B22 socklar med bajonettfattning och är 735 cm lång (75 cm mellan socklar). Kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel , artikelnummer 484-28 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • Ljusslinga Girlanda IP44 svart 10m utan lampor

  Ljusslinga Girlanda IP44 svart 10m utan lampor
 • Star Trading Fiesta Ljusslinga Klar - Utomhusbelysning Klar - 729-28

  Star Trading Fiesta Ljusslinga Klar - Utomhusbelysning Klar - 729-28
  Fiesta ljusslinga från Star Trading med en klassisk design med tio ljuskällor perfekta att hänga i trädgården för att skapa en mysig stämning. Den är perfekt för utomhusbruk och har en timerfunktion för enkel användning. Bra att veta om Fiesta ljusslinga - Klassisk design.- Timerfunktion.- Utomhussäker.- Sockel: Built-In Led- 6 V.- Djup: 50 mm.- Bredd: 3600 mm.- Höjd: 100 mm.- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 7000 timmar. Vi har valt ut Klar Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Konstsmide Ljusslinga E14 20 LED-lampor amber 6V/IP44. 2374-800

  Konstsmide Ljusslinga E14 20 LED-lampor amber 6V/IP44. 2374-800
  LED ljusslinga med 20 runda mindre lampor från Konstsmide. Med "lampor" i plast som ger ett varmt och mjukt sken. Denna ljusslinga är IP44-klassad och kan användas inomhus och utomhus. Svart kabel, totalt 1475 cm varav 1000 cm endast kabel utan lampor på. 25 cm mellan lamporna. Lamporna är integrerade med LED och kan ej bytas ut. Transformator medföljer, slingan kopplas direkt in i ett vanligt eluttag (220-240V). Ej dimbar. Inte menad för användning med timer, dimmer eller relä.
 • LED-ljusslinga Micro bärnsten 400 lampor 27,93 m

  LED-ljusslinga Micro bärnsten 400 lampor 27,93 m
 • Star Trading Ropelight LED ljusslang på rulle. 45m varmvit. Inkl startkabel

  Star Trading Ropelight LED ljusslang på rulle. 45m varmvit. Inkl startkabel
  Komplett 45 m ropelight slinga LED med 36 dioder per meter och startkabel för 230V. Effekt ca 2,23W per meter. Denna slinga kan kapas vid intervaller på 1 meter. Slingan ska ej användas på timer eller relä som inte kan stänga strömmen till 100%. Dessa ljusslangar på rulle är avsedda för fasta montage. » Se installationsinstruktioner här
 • Fairybell ProExtend Cluster Light startpaket

  Fairybell ProExtend Cluster Light startpaket
  LED-ljuskedja ProExtend Cluster Light från Fairybell® för utomhusbruk - Startpaket Leveransomfattning: 2 x 5 m ljuskedja, 5 m matarkabel, 1 fördelningsring med 5 uttag, 31V transformator (IP44) med dimmer och timer, 12 klämmor.
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Champagne gold 700 lampor

  LED-ljusslinga 2-i-1 Champagne gold 700 lampor
 • Star Trading Partaj Ljusslinga Multi - Utomhusbelysning Multi - 476-24

  Star Trading Partaj Ljusslinga Multi - Utomhusbelysning Multi - 476-24
  Partaj ljusslinga från Star Trading med en klassisk design med sexton ljuskällor och färgade höljen perfekta att hänga i trädgården för att skapa en mysig stämning. Den är perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Partaj ljusslinga - Klassisk design.- Färgade höljen.- Utomhussäker.- Built-In Led- 24 V.- Djup: 60 mm.- Bredd: 4500 mm.- Höjd: 95 mm.- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 10000.0 timmar.- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Multi Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Newgarden Stella LED-utomhusljuskedja med kabel

  Newgarden Stella LED-utomhusljuskedja med kabel
  LED-ljuskedja för utomhusbruk Stella med dekorativa glödlampor LED-ljuskedjan Stella är idealisk för att skapa ett dekorativt element i utomhusområden. De 10 ljuskällorna har ett attraktivt glödlampsutseende och skapar en mysig atmosfär på balkongen, terrassen eller i trädgården. Ljuskedjan lyser i ett behagligt varmt ljus. Lamporna kan inte bytas ut. - Skyddsklass IP44
 • Ljusslinga Girlanda IP44 svart 15 m utan lampor

  Ljusslinga Girlanda IP44 svart 15 m utan lampor
 • CHRISSLINE Original Curtain 100L LED Extra

  CHRISSLINE Original Curtain 100L LED Extra
   Denna ljusgardin passar bra utmed glasräcke eller på den plats där du önskar ett jämt ljus. Ljusslingorna hänger ned 1 m, med 15 cm mellanrum. Avståndet mellan dioderna är 10 cm. Storlek 1x1,5 m. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhu
 • Batteridriven ljusslinga med LED, 160 lampor

  Batteridriven ljusslinga med LED, 160 lampor
  Vattentät, kan användas utomhusTimern slår på ljuset automatisktLyser med ett varmvitt skenBatteridriven ljusslinga med små fina LED-lampor som lyser med ett stämningsfullt varmvitt sken. Ljusslingan&hellip:
 • LED-ljusslinga Micro varmvit 100 lampor 6,93m

  LED-ljusslinga Micro varmvit 100 lampor 6,93m
 • Deltaco Smart Home Ljusslinga RGB 80 LED 10 m

  Deltaco Smart Home Ljusslinga RGB 80 LED 10 m
  Ljusslinga med 80 LED för inom- och utomhusbruk (IP44) från Deltacos Smart Home-serie. Dekorera med ljuset i trädgården, använd som julbelysning eller dekorationsbelysning året om på balkong och uteplats. Ansluts till hemmets router via wifi så du enkelt kan styra ljuset, var du än är, direkt i Smart Home-appen. Kan även röststyras med
 • Star Trading Big Circus Ljusslinga - Utomhusbelysning Svart - 476-71-1

  Star Trading Big Circus Ljusslinga - Utomhusbelysning Svart - 476-71-1
  Big Circus ljusslinga från Star Trading med en klassisk design med tio LED-ljuskällor och runda höljen perfekta att hänga i trädgården för att skapa en mysig stämning. Den är perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Big Circus ljusslinga - Klassisk design.- Runda höljen.- Built-In Led- 24 V.- Djup: 80 mm.- Bredd: 4500 mm.- Höjd: 140 mm.- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 10000.0 timmar.- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Isstorm LED-ljusgardin 336 lysdioder varmvit 10,8m

  Isstorm LED-ljusgardin 336 lysdioder varmvit 10,8m
  Dekorativ LED-ljusgardin Isstorm för utomhusbruk Fönster, fasader och balkongräcken kan bekvämt dekoreras med LED-ljusgardin Isstorm. De otaliga lysdioderna avger ett mycket stämningsfullt, varmvitt ljus, så att Isstorm skapar en behaglig atmosfär på tomten. Dess glans är synlig från långt håll och lyser upp mörka vinternätter samt sörjer för den passande julstämningen. - inklusive utomhustransformator
 • LED-ljusslinga med babystjärnorna utomhus 9 lampor

  LED-ljusslinga med babystjärnorna utomhus 9 lampor
 • Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White. 11m

  Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White. 11m
  Den här ljusslingan är ur Serie LED från Star Trading med 540 LED dioder som ger ett vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 11 meter lång har 2cm mellan dioderna. Perfekt för din trädgård när du behöver en lite längre slinga med fler ljuspunkter.
 • Star Trading Tillbehör Lampskärm Connecta. 5-pack svart

  Star Trading Tillbehör Lampskärm Connecta. 5-pack svart
  5-packs lampskärm i svart plast från Star Trading. Detta tillbehör är för vår kopplingsbara partyslinga ljusslinga Connecta och till vårt upphäng för utomhusbruk
 • LED-ljusslinga Compact bärnsten 800 LED 17,58m

  LED-ljusslinga Compact bärnsten 800 LED 17,58m
 • LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat

  LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat
  Flerfärgad ljusslinga Dew Drop med solpanel LED-ljusslingan Dew Drop har en solpanel på ett litet markspett som dessutom har ett integrerat batteri som laddas av solpanelen i dagsljuset. Den integrerade skymningssensorn tänder ljusslingan när det blir att mörkare ute och släcker den igen på morgonen. Ljusslingan fungerar alltså helt autonomt och kan därmed användas mycket flexibelt i trädgården eller på balkongen. De flerfärgade lysdioderna skapar dekorativt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en stämningsfull gestaltning av trädgården.
 • Newgarden Allegra LED-ljusslinga solcell jutekabel

  Newgarden Allegra LED-ljusslinga solcell jutekabel
  Allegra LED-ljuskedja med jutekabel och utbytbara glödlampor Allegra-ljuskedja består av 10 dekorativa LED-lampor i glödtrådsoptik och en jutekabel som skapar en vacker naturlig accent. Tack vare skyddsklass IP44 kan Allegra användas både inomhus och utomhus. Samtidigt skapar det varma ljuset en mysig atmosfär på balkongen, terrassen eller i vardagsrummet. Solpanelen har en integrerad jordspik och kan därför placeras flexibelt. Särskilt praktiskt: när det finns lite solljus eller när panelen används inomhus kan den också laddas via USB-kabeln. - Solcellsladdningstid: 8 timmar - USB-laddningstid: 5,5 timmar - Belysningstid: 10 timmar
 • LED-ljusslinga Flame solcellsdriven

  LED-ljusslinga Flame solcellsdriven
 • Konstsmide Ljusslinga LED E27 10 LED amber 24V/IP44. 2378-800

  Konstsmide Ljusslinga LED E27 10 LED amber 24V/IP44. 2378-800
  Den här högkvalitativa LED ljusslinga passar i trädgården, balkongen eller på terrassen. Med denna ljusslinga skapar du lätt en mysig atmosfär till vardags och till fest.
 • TANGLE - Star 60cm

  TANGLE - Star 60cm
  Snygg stjärna med silvrig metallstomme. Runt om ringlas en ljusslinga med 70 varmvita LED-dioder. Diameter på 60cm. Kan användas både inne och ute. Tekniskt: Stjärnan har 70 LEDs om 2,4W. 3m lång kabel med 6 timmars timer. IP44, avsedd även för utomhusbruk.
 • GRYT - Light chain star

  GRYT - Light chain star
  Utomhusbelysning med en längd på 4,5m. Mellan stjärnorna är det 50cm. Vackra, vita stjärnor att använda i trädgården. Ljusslingan har dimmer. Vi rekommenderar: Blanda gärna ljusslingor i trädgården. Dessa stjärnor kan vara en av dem! Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 0,06W. Drivs av 3st AA-batterier, ingår ej. Avsedd för uto
 • LED-ljusslinga Compact bärnsten 600 LED 13,18m

  LED-ljusslinga Compact bärnsten 600 LED 13,18m
 • TANGLE - Star 45cm

  TANGLE - Star 45cm
  Snygg stjärna med silvrig metallstomme. Runt om ringlas en ljusslinga med 50 varmvita LED-dioder. Diameter på 45cm. Kan användas både inne och ute. Tekniskt: Stjärnan har 50 LEDs om 1,5W. 3m lång kabel med 6 timmars timer. IP44, avsedd även för utomhusbruk.
 • Newgarden Stella LED-ljusslinga solcell, 2 700 K

  Newgarden Stella LED-ljusslinga solcell, 2 700 K
  LED-solcellsljuskedja Stella med varmvita glödlampor LED-solcellsljuskedjan Stella består av tio glödlampor i glödlampsoptik och kan användas utomhus utan tvekan tack vare skyddsklass IP44. De dekorativa ljuskällorna avger varmt ljus utåt och lämpar sig till exempel för användning på balkongen, terrassen eller i trädgården. Tack vare den medföljande solpanelen kan ljuskedjan placeras flexibelt och alternativt också laddas via USB-kabeln. - Laddningstid solcellspanel: 8 timmar - Laddningstid USB-kabel: 5,5 timmar - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar
 • Ljusslinga Twinkly RGBW 250 lampor 20 m svart

  Ljusslinga Twinkly RGBW 250 lampor 20 m svart
  Dekorativ LED-ljuskedja Twinkly med vitt och färgat ljus - styrbar via WiFi och Bluetooth Tack vare den enorma repertoaren av belysningsalternativ och den smarta styrningen är LED-ljuskedjan ett banbrytande val av ljusdekoration. Twinkly passar lika bra för inomhus- som utomhusbruk och kan tack vare Bluetooth-modulen och sin egen mini-WiFi användas direkt via smartphone, integreras i smarta hemsystem och aktiveras med en styrenhet på kabeln. Varje lysdiod som befinner sig i visningsområdet och som upptäcks av smartphone-kameran kan styras individuellt. Möjligheterna att skapa kreativa mönster med färgat eller varmvitt ljus i enlighet med ljusstyrka, mönster, rotation, förändringshastighet eller till och med musikrytm är obegränsade. Alternativt kan redan definierade program väljas. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kapabel, med integrerat WiFi-nätverk - Kan användas direkt med smarttelefonen via Twinkly-appen för iOS och Android. - Kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa - Sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje LED. - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen (USB-dongel krävs dessutom) - Utomhus räckvidd: ca 15 m
 • Star Trading System Expo/LED Extra 20 kopplingar 2m

  Star Trading System Expo/LED Extra 20 kopplingar 2m
  Extra stamkabel med 20 kopplingar. SYSTEM LED är en serie professionella ljusslingor anpassade för konsumentbruk som går på 230V (direkt i väggen utan transformator). 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • LED-ljusslinga ministjärnor utomhus röd/gul

  LED-ljusslinga ministjärnor utomhus röd/gul
 • Ljusslinga Twinkly CCT, 250 lampor 20 m svart

  Ljusslinga Twinkly CCT, 250 lampor 20 m svart
  LED-ljuskedja Twinkly för ljusdekoration med justerbara vita toner - styrbar via WiFi och Bluetooth Med ett brett spektrum av vitt ljus ger den här ljuskedjan möjlighet att perfekt matcha respektive atmosfär - varmt ljus för sommarfesten, kallt dagsljusvitt för en lysande dekoration på den snöiga vintern. Lysdioderna kan styras individuellt, så det finns inga gränser för kreativiteten - vare sig det gäller ljusstyrka, mönster, rotation, förändringshastighet, otaliga graderingar eller till och med musikrytmer. Dessutom kan förkonfigurerade mönster hämtas. Aktiveringen sker med hjälp av en styrenhet på kabeln. För smart drift är en Bluetooth-modul och en liten WiFi-modul integrerade i Twinkly, vilket möjliggör direkt styrning med smarttelefonen och även integrering i smarta hemsystem. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kapabel, med integrerat WiFi-nätverk - Kan användas direkt med smarttelefonen via Twinkly-appen för iOS och Android. - Kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa - Sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje LED. - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen (USB-dongel krävs dessutom) - Utomhus räckvidd: ca 15 m
 • LED-ljusslinga utomhus, 80 lampor, kulört

  LED-ljusslinga utomhus, 80 lampor, kulört
  Miniljusslinga LED, 80 ljuskällor Denna vackra ljusslinga är 11,32 m lång och en mångsidigt användbar juldekoration för utomhusbruk: Använd ljusslingan för att t.ex. pryda ett balkong- eller trappräcke. Ljusslingan passar inte bara som dekoration under julen. Med svart kabel Utomhustransformator ingår i leverans.
 • Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar bärnsten

  Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar bärnsten
  Mjukt bärnstensljus - LED-ljuskedja ölträdgård, 40 stycken Den moderna LED-ljuskedjan beer garden ger en mycket speciell atmosfär i utomhusområdet, som kan övertyga här med 40 klara glödlampor i droppform. Dessa droppar innehåller moderna lysdioder som lyser med ett mycket varmt, berserk ljus och skapar på så sätt en magisk atmosfär. Ölträdgårdskedjan är idealisk för att dekorera balkonger, terrasser, pergolor eller andra områden i trädgården och skapar rätt stämning när som helst, oavsett om det är en stor fest eller en mysig grillkväll. Förutom en 10 m lång matningskabel levereras LED-ljuskedjan beer garden också med en matchande 6V-utomhustransformator. - Ljusutgången kan justeras vid transformatorn
 • Konstsmide Startset. Ljusslinga 10 X 0,48W färgade LED. 2396-500

  Konstsmide Startset. Ljusslinga 10 X 0,48W färgade LED. 2396-500
  Konstsmide. Startset. Ljusslinga 10 X 0,48W färgade LED. svart kabel. 2396-500. Detta startset från Konstsmide går att bygga ut med max 3 extraslingor (artikel 5727) så att det totalt är 4 slingor.
 • Konstsmide Startset ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar.

  Konstsmide Startset ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar.
  Konstsmide Startset ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar. Dessa fina ljusslingor från Konstsmide kommer med lampskärmar. Ljuset ger ett varmvitt, bärnstensfärgat sken och skapar en fantastisk stämning

Ljusslingor med batteri, solceller eller nätanslutning?

Även energisnåla LED-lampor behöver ström och det finns idag olika sätt på hur en ljusslinga kan strömförses. Solcellsdrivna och batteridrivna är trådlösa, vilket har sin fördel att man lättare kan placera ut de och inte behöva ta hänsyn till eluttag eller dra långa kablar.

Nackdelen med batteri är att du måste byta batteri eller ladda de inomhus när spänningen blivit för låg. Solcellsdrivna ljusslingor kan få kämpigt att lysa hela natten när det är som mörkast vintertid.

Det problemet har inte nätanslutna ljusslingorna som får ström så länge ditt hem får ström från nätbolaget. Däremot blir du lite mer låst till placering och måste vara i närheten av, eller dra långa kablar till, ett eluttag.

Vita ljusslingor eller med färg?

Man kan köpa ljusslingor med olika färger på ljuset. Det finns långa och korta slingor med gult, vitt eller färgat (kulört) ljus. En del går även att ställa in på program som växlar med olika färger.

Ljusslingor för inomhus bruk

Alla slingorna som vi listar för utomhus bruk går självklart att montera inomhus också. Det är åt andra hållet man inte ska göra då inomhusslingor inte tål kyla och fukt. Att stoppa en ljusslinga i flaska skyddar mot fukten men kylan kommer att försämra effekten över tid.