Lampkultur » Utebelysning » Ljusslingor

Märken på ljusslingor:

Ljusslingor

Lys upp träd, buskar, altanräcke och annat runt omkring ditt hus eller på din balkong. Här listar vi ljusslingorna som kan användas utomhus. Vissa har timer och andra måste tändas manuellt.

Vita ljusslingor eller med färg

Det är blandat både långa och korta slingor med gult, vitt eller färgat (kulört) ljus. Priserna spänner från billiga till mer exklusiva från designermärken.

Populärt inom ljusslingor

 • Ljusslinga LED Deluxe Northlight

  5,4 m slinga med 10 stora LED-filamentlampor. Dekorativa lampor i rökfärgat glas. Trendig och bred kabel. Snygg både ute och inne.
 • Ljusslinga Cluster, Northlight

  5 m ljusslinga med 750 varmvita LED-lampor. Effektfull belysning - välj mellan 8 ljuseffekter. Pynta ditt hem med ljus - fin på räcket, ledstången, i julgranen etc. Passar både inom- och utomhus.
 • LED-ljusslinga med kulor varmvit 80 ljuskällor

  Vacker dekorationsartikel för utomhusområden: LED-ljusslinga med kulor, 80 ljuskällor Det fascinerande med denna LED-ljusslinga för utomhusbruk är att den ser diskret ut, men att den också har en elegant touch som drar blickarna till sig. Det vackra utseendet beror på LED-belysningen: ljusslingan är utrustad med totalt 80 sfäriska LED-lampor av olika storlekar, vilket genom det varmvita ljuset är särskilt attraktiva. Oavsett om den monteras längs stuprännan eller på trappstångens räcke - LED-ljusslingan Boll skapar överallt en mycket speciell flair. Den nödvändiga utomhustransformatorn ingår i leveransen.
 • Ljusslinga med bollar, Northlight

  Dekorationsbelysning som blir en trevlig ljuspunkt i ditt hem. Ljusslinga med 20 garnbollar. Häng den över en spegel, lägg den i en korg eller låt den hänga ner från taket. För inomhusbruk.

Fler tips på ljusslingor

 • 750 cm lång solar-ljusslang Tube med 75 LED-lampor

  Tube - solarljusslang med 750 cm längd och 75 LED-lampor För dekoration året runt av blomkrukor, små buskar och träd och liknande kan LED-ljusslangen Tube användas. Den inbyggda AAA Li-Ion-ackumulatorn laddas under dagen via den separata solarpanelen, så att de 75 LED-lamporna i slangen tänds vid mörkrets inbrott av dag-/nattsensorn. Solarpanelen med jordspett är försedd med en 150 cm lång anslutningskabel till ljusslangen, så att den kan riktas mot solen.
 • Ljusslinga i metall, Multicolor

  Diskret slinga med varmvita dioder på en tunn tråd av metall - längd 8 m. Lättformad - linda den runt granen, en växt, en möbel etc. Lyser i 8 olika färger - hitta din favorit. Välj mellan fast, svepande eller blinkande sken. För inomhusbruk.
 • LED-ljusslinga Dew Drop Outdoor – 100 ljuskällor

  LED-ljusslinga Dew Drop Outdoor för stämningsfull utomhusdekoration LED-ljusslingan Dew Drop Outdoor är en fascinerande syn oavsett vad den används till. Speciellt dekorativ är ljusslingan med ”daggdropparna” som lysdioder som gav den sitt namn (engelska dew drop) som dekoration runt plantor. Den pryder även kaffebord till en trädgårdsfest. Utrustad med utomhustransformator. - sladd: silvrig
 • Julgransbelysning för utomhus, 30 LED-filamentljus

  Ljusslinga med filamentljus – stämningsfull julbelysning för användning utomhus Med denna fantastiska utomhusljusslinga med moderna filament-LED-ljus blir julgranen på terrassen lika vacker och stämningsfull som den i vardagsrummet. Julgransbelysningen i grönt och elfenbensvitt är utrustad med LED-filamentlampor som utseendemässigt liknar glödlampor och även är förstklassiga vad gäller ljustekniken. Samtidigt är de mycket energieffektiva. - tillverkad i Tyskland - lätt att montera tack vare långt avstånd mellan socklarna och sladd med delbart uttag
 • Batteridriven ljusslinga

  Transparent slinga med 10 LED-lampor. Fin ljusdekoration till dukningen, ljusfatet, runt spegeln etc. Inbyggd 6-timmarstimer - lyser 6 tim och tänds igen efter 18 tim osv. Köp till batterieliminator 36-5777 ifall du inte vill använda batterier.
 • Soldriven LED-ljusslinga 33708-10 i silvrig metall

  Idealisk belysning för trädgårdsfesten – soldriven LED-ljusslinga 33708-10 33708-10 är en 3,8 m lång LED-ljusslinga med solpanel och 10 ljuskällor i form av glödlampor. Varje ljuskälla är utrustad med lysdioder som kan blinka eller lysa konstant för att skapa en speciell atmosfär. Den kan användas helt individuellt, exempelvis under en paviljong, i träd eller på pergolan, eftersom den kan installeras överallt, där man gärna vill ha stämningsfullt ljus. De enstaka ljuskällorna monterades med ett avstånd på 20 cm på sladden och ljussätts med hjälp av solenergi från solpanelen i 3 till 5 timmar. Solpanelen sitter på markspettet som placeras i jorden och monterades med ett avstånd på 1,8 m till första ljuskällan. Energiklass: A+
 • Ljusslinga typ 975 för utomhusbruk, 30 delar, 29 m

  Energiklass: E
 • Ljusslinga Deco LED Northlight

  Trendig ljusslinga med 10 dekorativa LED-lampor. Passar som inredningsdetalj eller partybelysning etc. Tålig slinga med lampglas i plast. För inomhusbruk.
 • Ljusslinga Deco LED Northlight

  Trendig ljusslinga med 10 dekorativa LED-lampor. Passar som inredningsdetalj eller partybelysning etc. Tålig slinga med lampglas i plast. För inomhusbruk.
 • Ljusslinga LED Retro Northlight

  4,5 m slinga med 10 stora LED-filamentlampor. Dekorativa lampor i plast – stöttåliga. Trendig och snygg ljusslinga. Passar både ute och inne.
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Champagne gold 700 lampor

  Energiklass: A+
 • Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 250 lampor 20m

  LED-ljusslinga Twinkly för individuell ljusdekoration - med inbyggt WiFi och Bluetooth-kapacitet Med sina många lysdioder bjuder ljusslingan Twinkly på ett spännande skådespel - både inom- och utomhus. Den Bluetooth-kompatibla ljusslingan är utrustad med ett eget mini-WiFi, och kan styras med smartphone och smarta hemsystem. Även om finns förkonfigurerade, dynamiska ljusmönster tillgängliga, finns det inga gränser för Twinkly-appens kreativitet. Välj ljusstyrka, mönster, rotation, växlingshastighet, otaliga graderingar - och t.o.m. synkronisering av ljusmönstret med musiken, tack vare den integrerade mikrofonen. Varje synlig LED registreras av smartphone-kameran och kan styras individuellt. LED-lamporna är placerade på kabeln på ett avstånd av 8 cm. En manuell brytare används för in- och frånkoppling. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med inbyggt WiFi-nätverk - kan användas direkt i smartphone via gratis Twinkly-app för iOS och Android - kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit och IFTTT - sömlös 3D-kartläggning och individuell kontroll av varje LED-lampa - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen - räckvidd utomhus: ca 15 m Energiklass: A+
 • Batteridriven ljusslinga med dalahästar

  Slinga med dalahästar i metall - lyser med varmvitt ljus. Inbyggd 8-timmarstimer, lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv. Kan drivas med batterier eller batterieliminator.
 • Paulmann Mobile Lampion ljusslinga 7 lampor vit

  Batteridriven LED-ljusslinga Lampion för utomhusbruk – 7 lampor Man kommer direkt i feststämning, när man ser denna vackra ljusslinga. Mobile Lampion är tack vare kapslingsklass IP44 (skyddad mot vattenstänk) avsedd för utomhusbruk. Den drivs av ett laddningsbart batteri, så att denna dekoration kan placeras överallt, oberoende av ett eluttag. Möbler, plantor, räcken m.m. kan festligt belysas med hjälp av Mobile Lampion. Med integrerad USB-port för att ladda batteriet. I leveransen ingår dessutom en USB-kabel. - möjlighet för drift med powerbank (ingår ej)
 • Ljusslinga Uteservering 10 lampor klar varmvit

  Strålande belysning utomhus – LED-ljusslinga Uteservering med varmvitt ljus Ljusslingan Uteservering kan användas på många olika sätt på tomten och sörjer för rätt stämning på trädgårdsfestar, mysiga kvällar på terrassen eller på balkongen. Den är utrustad med tio genomskinliga ljuskällor som rymmer moderna lysdioder, men ser ut som gamla glödlampor. Det varmvita ljuset som varje ljuskälla ger skapar mjuk och stämningsfull belysning. LED-ljusslingan är utrustad med en svart sladd, en passande 24 volts utomhustransformator och en 10 m lång anslutningssladd. Energiklass: A
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 550 lampor

  Energiklass: A+
 • Batteridriven ljusslinga med fjädrar

  Gör fint i hemmet med en fjäderprydd ljusslinga. Lyser mjukt och fint med varmvit LED. Inbyggd 8-timmarstimer - lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv. Köp till batterieliminator 36-5777 ifall du inte vill använda batterier.
 • Ljusslinga grön med upprullningsdon 400 lampor

  Energiklass: A
 • Ljusslinga Halloween

  Dekorera med läskiga ljusslingor i olika varianter. Passar lika bra inom- som utomhus. Inbyggd 8-timmarstimer - tänds och släcks automatiskt. Batteridriven - lätt att placera.
 • Ljusslinga Twinkly RGBW 250 lampor 20m transparent

  Dekorativ LED-ljusslinga Twinkly med vitt och kulört ljus - kan styras via WiFi och Bluetooth Med ett enormt utbud av ljusalternativ och smart styrning är LED-ljusslingan ett förstahandsval vid ljusdekoration. Twinkly passar lika bra för inom- som utomhusbruk. Tack vare Bluetooth-modulen och eget mini-WiFi kan den användas direkt via smartphone, integreras i smarta hemsystem och aktiveras med en styrenhet på kabeln. Varje LED som ligger i synfältet och som registreras av smartphone-kameran kan styras individuellt. Möjligheterna att skapa kreativa mönster med kulört eller varmvitt ljus efter ljusstyrka, mönster, rotation, växlingshastighet eller t.o.m. musikaliska rytmer är obegränsade. Du kan också välja redan definierade program. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med inbyggt WiFi-nätverk - kan användas direkt i smartphone via gratis Twinkly-app för iOS och Android - kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit och IFTTT - sömlös 3D-kartläggning och individuell kontroll av varje LED-lampa - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen - räckvidd utomhus: ca 15 m Energiklass: A+
 • Batteridriven ljusslinga med dalahästar

  Slinga med dalahästar i metall - lyser med varmvitt ljus. Inbyggd 8-timmarstimer, lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv. Kan drivas med batterier eller batterieliminator.
 • Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 400 lampor 32m

  LED-ljusslinga Twinkly för individuell ljusdekoration - med inbyggt WiFi och Bluetooth-kapacitet Med sina många lysdioder bjuder ljusslingan Twinkly på ett spännande skådespel - både inom- och utomhus. Den Bluetooth-kompatibla ljusslingan är utrustad med ett eget mini-WiFi, och kan styras med smartphone och smarta hemsystem. Även om finns förkonfigurerade, dynamiska ljusmönster tillgängliga, finns det inga gränser för Twinkly-appens kreativitet. Välj ljusstyrka, mönster, rotation, växlingshastighet, otaliga graderingar - och t.o.m. synkronisering av ljusmönstret med musiken, tack vare den integrerade mikrofonen. Varje synlig LED registreras av smartphone-kameran och kan styras individuellt. LED-lamporna är placerade på kabeln på ett avstånd av 8 cm. En manuell brytare används för in- och frånkoppling. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med inbyggt WiFi-nätverk - kan användas direkt i smartphone via gratis Twinkly-app för iOS och Android - kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit och IFTTT - sömlös 3D-kartläggning och individuell kontroll av varje LED-lampa - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen - räckvidd utomhus: ca 15 m Energiklass: A+
 • Ljusslinga med varmvita LED-lampor Northlight

  Dekorativ slinga med energisnåla LED-lampor. Lys upp hem och trädgård med fin belysning. För inom- och utomhusbruk. Tålig förvaringsbox i plast. Energibesparande elektronisk transformator.
 • Ljusslinga Deco LED Northlight

  Slinga med 10 varmvita LED-lampor. Tåligt lampglas i plast. Passar lika bra som inredningsdetalj som partybelysning. Kan användas både inne och ute.
 • Ljusslinga LED Globe Northlight

  4,5 m slinga med 10 globlampor med LED-belysning. Dekorativa lampor i plast – stöttåliga. Trendig och snygg ljusslinga. Passar både ute och inne.
 • Glob-LED-julgransslinga, förmonterad, 240 ljus

  Julgransslinga för utomhusbruk med bärnstensfärgade LED-globlampor. Trenden är numera att ha två granar: den som inte bara vill pynta julgranen i vardagsrummet, utan även vill ha stämningsfull belysning på terrassen, balkongen eller i trädgården har hittat rätt med LED-julgransslingan för utomhusbruk. Monteringen är lätt som en plätt: ringen behöver bara sättas runt trätoppen och sedan hänger de sammanlagt åtta slingor med globlysdioder ned från trädet. Färdig är julgransbelysningen. - inkl. utomhustransformator - Kabel svart
 • LED-miniljusslinga utomhus 80 lampor, varmvit

  Miniljusslinga med varmvitt lysande LED, 80 ljuskällor Denna vackra ljusslinga är 11,32 m lång och en mångsidigt användbar juldekoration för utomhusbruk: Använd ljusslingan för att t.ex. pryda ett balkong- eller trappräcke. Ljusslingan passar inte bara som dekoration under julen. Med svart kabel Utomhustransformator ingår i leverans. Energiklass: A+
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Frosty silver 700 lampor

  Energiklass: A+
 • Batteridriven ljusslinga med dalahästar

  Slinga med dalahästar i metall - lyser med varmvitt ljus. Inbyggd 8-timmarstimer, lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv. Kan drivas med batterier eller batterieliminator.
 • Ljusslinga Halloween

  Dekorera med läskiga ljusslingor i olika varianter. Passar lika bra inom- som utomhus. Inbyggd 8-timmarstimer - tänds och släcks automatiskt. Batteridriven - lätt att placera.
 • App-styrd LED-ljusslinga Twinkly RGB 2 240 cm

  LED-ljusslinga Twinkly, styrs via WiFi, för unika ljuskreationer Med Twinkly LED-ljusslingan, utformad för utomhusbruk med kapslingsklass IP44 (stänkvattenskydd) kan man låta fantasin flöda fritt och skapa unika juldekorationer. Med Twinkly kan man aktivera fördefinierade dekorationsidéer och skapa egna ljusscenarier i färg, och anropa dem när som helst. Det är bara att ladda hem den kostnadsfria Twinkly-appen, och så startar man. Utrustad med särskilda LED-lampor: varje Twinkly-LED-lampa innehåller 3 RGB-LED-lampor i den senaste generationen samt ett chip som ansluts till styrenheten via en enda anslutning. En skyddade stomme omger varje ljus. Huvudet är mycket platt och det ogenomskinliga skiktet förstärker ljuseffekterna. Funktioner/kompatibilitet - passar för iOS och Android - med ett integrerat WiFi-nätverk som en åtkomstpunkt och som anslutning till smartphone - utrustad med IoT-teknologi, kompatibel med Google Assistant och andra smarta hemsystem - skapa helt nya effekter med ”map lights”: via smartphone-kameran registreras och kartläggs varje LED-position. Man ritar helt enkelt animeringar direkt på skärmen och kan skapa individuella festdekorationer. - räckvidd utomhus: ca 15 m
 • Ljusslinga Halloween

  Dekorera med läskiga ljusslingor i olika varianter. Passar lika bra inom- som utomhus. Inbyggd 8-timmarstimer - tänds och släcks automatiskt. Batteridriven - lätt att placera.
 • Ljusslinga med små lampor, Northlight

  Slinga med 40 små LED-lampor - formade som glödlampor med sockel. Passar både inom- och utomhus. Dekorationsbelysning till granen, busken etc. Längd med belysning 9,75 m.
 • Ljusslinga Disco LED Northlight

  Tålig ljusslinga i plast med discoeffekt. 2 lägen - svepande eller blinkande ljus. Ger samma ljuseffekt som du får av slipat lampglas. Häng upp slingan inne eller ute - perfekt som partybelysning.
 • Batteridriven ljusslinga

  Pynta dekorativt med en vacker ljusslinga. Vacker på bordet, i granen, i ett arrangemang etc.
 • Ljusslinga Uteservering 20 droppar klar varmvit

  Liten, men stämningsfull – LED-ljusslinga Uteservering med 20 ljuskällor i form av droppar Den moderna ljusslingan är utrustad med tjugo små, droppformade ljuskällor som rymmer energieffektiva lysdioder. Dessa lysdioder får ljusslingan Uteservering och de tio dropparna att lysa varmvitt. Den är lämplig för utomhusbruk och levereras inklusive en passande 6 volts utomhustransformator samt en anslutningssladd som är en meter lång. På så sätt fungerar den perfekt som dekoration på en friggebod, under en pergola eller på balkongen. Energiklass: A
 • Tredelad LED-ljusslinga Snöflinga

  Tredelad LED-ljusslinga Snöflinga för utomhus LED-ljusslingan Snöflinga är också lämplig för utomhusbruk, tack vare skyddsklass IP44, och även är mycket variabel, eftersom den drivs av fyra AA-batterier och ingen nätanslutning behövs i närheten. Snöflingorna har olika storlekar (Ø 11 cm, 15 cm och 21 cm) och är upplysta av varmvita lysdioder. Ljusslingan Snöflinga är utrustad med en transparent kabel, som inte stör vid dekorationen. Batterierna ingår ej i leveransen, de kan beställas separat via Tillbehör. - Inbyggd timer: Lystid i upp till 6 timmar
 • Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik

  Dekorativ LED-ljuskedja ELIN skapar den idealiska partybelysningen LED-ljuskedjan ELIN är ett måste för alla som vill belysa området utomhus stämningsfullt. Ljuskedjan passar utmärkt för fester och kan exempelvis även användas vid bröllop och andra eleganta tillställningar. De små lamporna sitter på kedjan med ett avstånd på 30 cm och avger varmvitt ljus. Små hakar som sitter på lamporna underlättar upphängningen av ljusslingan enormt och skapar många olika möjligheter. Ljusslingan ELIN kan till exempel mycket väl användas över balkongen eller hängas på terrassen. Kedjan är totalt 10,7 meter lång och utrustad med en 24 V utomhustransformator. Energiklass: A++
 • I vitt – ljusslinga LED med 9 stjärnor utomhusbruk

  LED-ljusslinga med små stjärnor – 9 delar Nio dekorativa plaststjärnor med 18 uddar pryder ljusslingan som kan användas både inomhus och utomhus, exempelvis som dekoration i träd och som girlang. De integrerade lysdioderna sörjer på mörka kvällar eller nätter för stämningsfull belysning i omgivningen, på dagen har stjärnornas form en estetisk effekt. Utrustad med en svart kabel. Inklusive transformator för utomhusbruk med monteringsklämmor.
 • LED-ljusslinga Circus Filament

  Varmvitt lysande LED-ljusslinga Circus Filament LED-ljusslinga Circus Filament kan tack vare öglorna på de enstaka uttagen enkelt träs på ett rep, vilket sedan exempelvis kan sättas upp mellan två träd, längs takrännan eller balkongräcket. Den långa anslutningssladden gör det möjligt att använda den långt bort från huset. De enstaka lamporna har ett mellanrum på 50 cm och ser ut som uttag med ljuskällor. LED-filamentljuskällorna skapar varmvitt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en mysig atmosfär. Energiklass: A+
 • Ljusslinga Deco LED Northlight

  Trendig ljusslinga med 10 dekorativa LED-lampor. Passar som inredningsdetalj eller partybelysning etc. Tålig slinga med lampglas i plast. För inomhusbruk.
 • Paulmann Mobile Basic Plus ljusslinga IP44, 5 m

  Dekorativ LED-ljusslinga Mobile Basic – utomhusdekoration året om som är oberoende av en elanslutning Med den batteridrivna LED-ljusslinga Mobile Basic är det inte längre något problem att belysa områden utomhus, t.ex. terrassen eller balkongräcket, på ett festligt sätt, eftersom det krävs inget eluttag i närheten. Oavsett om det är en trädgårdsfest, en födelsedag eller juletiden: denna ljusslinga har en stor effekt oavsett tillfälle. - möjlighet för drift med powerbank (ingår ej) - upp till 6 timmars lystid (vid fulladdat batteri)
 • Isstorm LED-ljusgardin 336 lysdioder varmvit 10,8m

  Dekorativ LED-ljusgardin Isstorm för utomhusbruk Fönster, fasader och balkongräcken kan bekvämt dekoreras med LED-ljusgardin Isstorm. De otaliga lysdioderna avger ett mycket stämningsfullt, varmvitt ljus, så att Isstorm skapar en behaglig atmosfär på tomten. Dess glans är synlig från långt håll och lyser upp mörka vinternätter samt sörjer för den passande julstämningen. - inklusive utomhustransformator
 • App-styrd LED-ljusslinga Twinkly RGB 1 740 cm

  LED-ljusslinga Twinkly, styrs via WiFi, för unika ljuskreationer Med Twinkly LED-ljusslingan, utformad för utomhusbruk med kapslingsklass IP44 (stänkvattenskydd) kan man låta fantasin flöda fritt och skapa unika juldekorationer. Med Twinkly kan man aktivera fördefinierade dekorationsidéer och skapa egna ljusscenarier i färg, och anropa dem när som helst. Det är bara att ladda hem den kostnadsfria Twinkly-appen, och så startar man. Utrustad med särskilda LED-lampor: varje Twinkly-LED-lampa innehåller 3 RGB-LED-lampor i den senaste generationen samt ett chip som ansluts till styrenheten via en enda anslutning. En skyddade stomme omger varje ljus. Huvudet är mycket platt och det ogenomskinliga skiktet förstärker ljuseffekterna. Funktioner/kompatibilitet - passar för iOS och Android - med ett integrerat WiFi-nätverk som en åtkomstpunkt och som anslutning till smartphone - utrustad med IoT-teknologi, kompatibel med Google Assistant och andra smarta hemsystem - skapa helt nya effekter med ”map lights”: via smartphone-kameran registreras och kartläggs varje LED-position. Man ritar helt enkelt animeringar direkt på skärmen och kan skapa individuella festdekorationer. - räckvidd utomhus: ca 15 m
 • LED-ljusslinga typ 975 utomhus 15 delar 15m

  Energiklass: A
 • Ljusslinga med varmvita LED-lampor Northlight

  Dekorativ slinga med energisnåla LED-lampor. Lys upp hem och trädgård med fin belysning. För inom- och utomhusbruk. Tålig förvaringsbox i plast. Energibesparande elektronisk transformator.
 • LED-ljusslinga Uteservering utvidgning, bärnsten

  LED-ljusslinga Uteservering med bärnstensfärgade lysdioder, utvidgning Denna utvidgning för förlängning av ljusslingan passar till grundpaketet Uteservering med bärnstensfärgade lysdioder. Med upp till fyra utvidgningar kan en stor ljusslinga Uteservering med en längd på upp till fem meter och femtio ljuskällor skapas för att belysa både små och stora trädgårdsfestar. Med hjälp av ett enkelt klicksystem kan ljusslingans längd alltid anpassas. OBS: Utvidgningen fungerar endast med passande grundpaket (se tillbehör). Energiklass: A
 • Krans med LED-ljusslinga

  Stämningsfull belysning för hemmet. Stomme av koppar eller mässing. Varmvita LED-lampor. Ø 35 cm.
 • 64-meter lång LED-ljusslinga typ 977, utomhusbruk

  Överdimensionerad LED-ljusslinga 977 med vackra, bärnstensfärgade E14-LED-ljus Med sina häpnadsväckande 64 meter (varav 3 meter kabel) är LED-ljusslingan av typ 977 definitivt inte en av de små ljusslingorna. Vilket gör den idealisk för att belysa stora träd eller liknande. Den är utrustad med 30 energisnåla E14-LED-ljus som tack vare det två meter lång avståndet dem emellan kan spridas på ett vackert sätt över de stora grenarna. De E14-LED-ljus som medföljer i levereras ger ett behagligt varmvitt ljus och får det att kännas som julafton utomhus. Utrustad med en avskiljbar stickkontakt. Energiklass: A+
 • Batteridriven ljusslinga

  Transparent slinga med 10 LED-lampor. Fin ljusdekoration till dukningen, ljusfatet, runt spegeln etc. Inbyggd 6-timmarstimer - lyser 6 tim och tänds igen efter 18 tim osv. Köp till batterieliminator 36-5777 ifall du inte vill använda batterier.

Ljusslingor med batteri, solceller eller nätanslutning?

Även energisnåla LED-lampor behöver ström och det finns idag olika sätt på hur en ljusslinga kan strömförses. Solcellsdrivna och batteridrivna är trådlösa, vilket har sin fördel att man lättare kan placera ut de och inte behöva ta hänsyn till eluttag eller dra långa kablar. Nackdelen med batteri är att du måste byta batteri eller ladda de inomhus när spänningen blivit för låg. Solcellsdrivna ljusslingor kan få kämpigt att lysa hela natten när det är som mörkast vintertid.

Det problemet har inte nätanslutna ljusslingorna som får ström så länge ditt hem får ström från nätbolaget. Däremot blir du lite mer låst till placering och måste vara i närheten av, eller dra långa kablar till, ett eluttag.