Ljusslingor

Lys upp träd, buskar, altanräcke och annat runt omkring ditt hus eller på din balkong. Här listar vi ljusslingorna som kan användas utomhus. Vissa har timer och andra måste tändas manuellt.

Ljusslingorna ansluts med sladd eller batteri

Det säkraste sättet att hålla belysningen utomhus lysande under mörka halvåret är med sladd och eluttag. Det finns dock några slingor som drivs på batteri, men i norra delarna av Sverige med mycket kyla så kommer det mest troligt fungera sämre.

Vita ljusslingor eller med färg

Det är blandat både långa och korta slingor med gult, vitt eller färgat (kulört) ljus. Priserna spänner från billiga till mer exklusiva från designermärken.

Populärt inom ljusslingor

 • LED-ljusslinga Uteservering utvidgning, bärnsten

  LED-ljusslinga Uteservering utvidgning, bärnsten
  LED-ljusslinga Uteservering med bärnstensfärgade lysdioder, utvidgning Denna utvidgning för förlängning av ljusslingan passar till grundpaketet Uteservering med bärnstensfärgade lysdioder. Med upp till fyra utvidgningar kan en stor ljusslinga Uteservering med en längd på upp till fem meter och femtio ljuskällor skapas för att belysa både små och stora trädgårdsfestar. Med hjälp av ett enkelt klicksystem kan ljusslingans längd alltid anpassas. OBS: Utvidgningen fungerar endast med passande grundpaket (se tillbehör). Energiklass: A
 • LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor

  LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor
  Ljusfärg bärnsten: fascinerande LED-ljusslinga för utomhusbruk Med denna LED-ljusslinga med attraktiva ljuskällor i glödtrådsoptik kan stämningsfulla dekorationer implementeras var som helst på utomhusområdet. Den mysiga karaktären hos ljuset från de bärnstensfärgade lysdioderna är särskilt slående. Det behövs ingen elanslutning i närheten, eftersom LED-ljusslingan är utrustad med batterier: 4 x AA (ingår ej - finns under tillbehör). Med integrerad 6-timmars timer. - Kabel svart
 • LED-ljusslinga Glow, glas, vit

  LED-ljusslinga Glow, glas, vit
  LED-ljusslinga Glow med Dew Drop-lysdioder LED-ljusslingan Glows ljuskällor består av glas och har en klassisk glödlampeform. Ljuskällornas socklar är tillverkade av gyllene metall och monterades direkt på sladden. I varje glasskärm befinner sig en spiralformad, liten Dew Drop-ljusslinga med flera lysdioder som påminner om LED-filamentljuskällor. Det diskreta ljuset från ljusslingan skapar fantastisk belysning för långa kvällar på terrassen eller grillfestar. Den långa anslutningssladden gör det dessutom möjligt att flexibelt använda ljusslingan en bit bort från eluttaget. Utomhus kan den enbart användas under tak. Energiklass: A+
 • LED-ljusslinga Circus Filament

  LED-ljusslinga Circus Filament
  Varmvitt lysande LED-ljusslinga Circus Filament LED-ljusslinga Circus Filament kan tack vare öglorna på de enstaka uttagen enkelt träs på ett rep, vilket sedan exempelvis kan sättas upp mellan två träd, längs takrännan eller balkongräcket. Den långa anslutningssladden gör det möjligt att använda den långt bort från huset. De enstaka lamporna har ett mellanrum på 50 cm och ser ut som uttag med ljuskällor. LED-filamentljuskällorna skapar varmvitt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en mysig atmosfär. Energiklass: A+

Fler tips på ljusslingor

 • System LED ljusslang extra 60 ljus 2m kallvit

  System LED ljusslang extra 60 ljus 2m kallvit
  Ljusslang i LED. 2 meter. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Solcellsdriven ljusslinga 20 LED-glober

  Solcellsdriven ljusslinga 20 LED-glober
  Solcells- och batteridriven LED-ljusslinga med 20 varmvita LED-glober. IP44-klassad och därmed lämplig för utomhusbruk. Solcellspanelen laddar upp batteriet och inbyggt skymningsrelä ger möjlighet till belysning under natten. Livslängd: upp till 50000 h. Avstånd mellan lampor: 25 cm. Kabellängd: 4,75 m.
 • Star Trading Ljusslinga Circus 10 Färgade LEDlampor

  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Färgade LEDlampor
  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Färgade LEDlampor. En partyljusslinga från Star Trading med färgade höljen till 10 LED-ljuskällor med filament. En fin ljusslinga att inreda med till vardags eller fest. Ger ett vackert sken i mörkret.
 • I vitt – ljusslinga LED med 9 stjärnor utomhusbruk

  I vitt – ljusslinga LED med 9 stjärnor utomhusbruk
  LED-ljusslinga med små stjärnor – 9 delar Nio dekorativa plaststjärnor med 18 uddar pryder ljusslingan som kan användas både inomhus och utomhus, exempelvis som dekoration i träd och som girlang. De integrerade lysdioderna sörjer på mörka kvällar eller nätter för stämningsfull belysning i omgivningen, på dagen har stjärnornas form en estetisk effekt. Utrustad med en svart kabel. Inklusive transformator för utomhusbruk med monteringsklämmor.
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m blå

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m blå
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. Svart kabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Tillbehör till LED-ljusslang ändlock 3st extra

  Tillbehör till LED-ljusslang ändlock 3st extra
  En stopper att användas för förslutning om man kapat slangen
 • Star Trading System LED grön swag 100 LED extra

  Star Trading System LED grön swag 100 LED extra
  System LED girlang med granbarr (plast) och 100 st varmvita LED. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m kallvit

  System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m kallvit
  Ljusslinga i LED. 5m extra utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Ljusslinga Dew Drop 200L 20m

  Ljusslinga Dew Drop 200L 20m
  Dew drop från Star Trading har blivit mycket populära tack vare s...
 • Ljusslinga Dew Drop 100L 10m

  Ljusslinga Dew Drop 100L 10m
  Dew drop från Star Trading har blivit mycket populära tack vare s...
 • Konstsmide. Lampskydd - svart, 5-pack. 2368-700

  Konstsmide. Lampskydd - svart, 5-pack. 2368-700
  Lampskydd till Konstsmides ljusslingor med LED-lampor som är normalformade (E27)
 • Ljusslinga droppar grön med upprullare 300 lampor

  Ljusslinga droppar grön med upprullare 300 lampor
  Energiklass: A
 • Konstsmide Ljusslinga E14 20 LED-lampor amber 6V/IP44. 2374-800

  Konstsmide Ljusslinga E14 20 LED-lampor amber 6V/IP44. 2374-800
  LED ljusslinga med 20 runda mindre lampor från Konstsmide. Med "lampor" i plast som ger ett varmt och mjukt sken. Denna ljusslinga är IP44-klassad och kan användas inomhus och utomhus. Svart kabel, totalt 1475 cm varav 1000 cm endast kabel utan lampor på. 25 cm mellan lamporna. Lamporna är integrerade med LED och kan ej bytas ut. Transformator medföljer, slingan kopplas direkt in i ett vanligt eluttag (220-240V). Ej dimbar. Inte menad för användning med timer, dimmer eller relä.
 • System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28

  System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28
  230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m kallvit

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m kallvit
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. >Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Konstsmide. Hängare till 2392-800 - svart, 10-pack. 2369-700

  Konstsmide. Hängare till 2392-800 - svart, 10-pack. 2369-700
  Hängare till platt kabel
 • Konstsmide Ljusslinga Startset flerfärgade 10 LED

  Konstsmide Ljusslinga Startset flerfärgade 10 LED
  Dekorationsslinga med 10 flerfärgade LED-lampor som ger ett färgglatt och mysigt sken. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Total effekt: 2,4 W. Effekt (per lampa): 0,03 W. Levereras med nätadapter (5 V). Längd slinga: 4,5 m. Längd strömkabel: 10 m.
 • Ledsavers Ljusslinga med LED Vit 2,0 m

  Ledsavers Ljusslinga med LED Vit 2,0 m
  LED-ljusslinga som gör sig utmärkt i modellbygget. Försedd med strömbrytare och 20 lysdioder. Batteritid: upp till 30 h. Batteri: 3x AA (medföljer ej).
 • System LED Fäste till flaggstångsbelysning

  System LED Fäste till flaggstångsbelysning
  Dessa fästen är flaggstångslinor som är gjorda för System LED som är vårt premiumsystem för större och hållbara dekorationer. Linorna med fästen kopplar du till valfri slinga ur System LEDs sortiment. Sedan hissas allt enkelt upp i flaggstången. Välj en startkabel , slingor och eventuellt förlängningskablar till ditt kompletta Flaggstångssystem. För att sedan montera flaggstångsfästet med linor måste du först fälla flaggastången samt skruva av knoppen på flaggstången. Bilden: 8 X System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m kallvit, art. 5070 . 1 X System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28, art. 5064 1 X Star Trading / System LED kabel 5m Extra förlängningskabel, art. 5013 »Här hittar du en skiss på hur du monterar
 • Solcellsdriven ljusslinga 10 LED-glober Flerfärgad

  Solcellsdriven ljusslinga 10 LED-glober Flerfärgad
  Solcells- och batteridriven LED-ljusslinga med 10 LED-glober formade som klassiska glödlampor. Ljusslingan kan skifta mellan fast eller blinkande sken. IP44-klassad och därmed lämplig för utomhusbruk. Solcellspanelen laddar upp batteriet och inbyggt skymningsrelä ger möjlighet till belysning under natten. Livslängd: upp till 7000 h. Avstånd
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. Svart kabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • LJUSSLINGA EXTRA CONNECTA

  LJUSSLINGA EXTRA CONNECTA
  Kopplingsbar vit ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x E27 socklar och är 735 cm lång (75 cm mellan lampor). Slingan kan kopplas ihop flera stycken för en lång ljusslinga - kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel, artikelnummer 11010 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • Konstsmide Batteridriven flerfärgad ljusslinga 5 LED

  Konstsmide Batteridriven flerfärgad ljusslinga 5 LED
  Batteridriven dekorationsslinga med 5 flerfärgade LED-lampor som ger ett behagligt och mysigt sken. Timerfunktion där lamporna lyser i 6 h. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Drivs med 4x AA-batterier (ingår ej). Färgtemperatur: 2800 K. Längd slinga: 2 m. Längd strömkabel: 3 m.
 • System LED istapp extra 100 ljus 2x1m varmvit. 465-36

  System LED istapp extra 100 ljus 2x1m varmvit. 465-36
  Istapp i LED. Istappar med 100 ljus. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Tillbehör till NEOLED. Ändlock. 10-pack. 065-22

  Tillbehör till NEOLED. Ändlock. 10-pack. 065-22
  Tillbehör till ljusslang NEOLED REEL, Ändlock. 10-pack. Används för att avsluta ljusslangen efter det att man kapat den.
 • Ljusslinga typ 974 för inomhusbruk, 15 delar, 15 m

  Ljusslinga typ 974 för inomhusbruk, 15 delar, 15 m
  Energiklass: E
 • Star Trading Tillbehör ljusslang EXTRA 2meter. 25-pack

  Star Trading Tillbehör ljusslang EXTRA 2meter. 25-pack
  Tillbehör till ljusslang/ropelight extra profil. 2 meter, med självhäftande tejp (kan också skruvas fast). 25-pack
 • System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit vit kabel

  System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit vit kabel
  Vit ljusslinga i LED. 3m extra utan startkabel. Glöm inte att köpa till en vit startkabel, art.nr 5216. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • LED-julgransslinga utomhus, styrbar via app, 400

  LED-julgransslinga utomhus, styrbar via app, 400
  Perfekt utomhusdekoration: LED-julgransslinga med bärnstensfärgade lysdioder och styrbar via app LED-julgransslingan är en modern dekoration som inte bara är utrustad med en utomhustransformator utan även kan styras via en app. Den styrs via en gratis app som heter Konstsmide och är kompatibel med både Android- och iOS-telefoner samt styrs via Bluetooth. På så sätt är en omväxlingsrik belysning av trädgården möjlig. Funktioner (app): - Styrning av upp till 8 (iOS) eller 4 (Android) ljusslingor samtidigt - 8 olika väljbara lägen: bl.a. vågor, glittrande eller blixtrande ljus, en kombination av olika ljuseffekter eller konstant tänt ljus. - Dimfunktion: välj den önskade ljusstyrkan - Timer: ljusslingans lystid kan justeras individuellt för varje dag. - Musik: ladda ned dina favoritlåtar och spela upp dem. OBS: självaste appen innehåller ingen musik. - Blixt: konstant eller variabelt ljus kan väljas.
 • Twinkly Strings Smart RGB-ljusslinga 250 LED

  Twinkly Strings Smart RGB-ljusslinga 250 LED
  Smart LED-ljusslinga där varje enskild LED kan styras från mobilen. Välj mellan färdiga uppsättningar eller gör dina egna. Dekorera ett träd, fönster eller varför inte klä julgranen. Perfekt för alla säsonger och fungerar lika bra inne som ute. Ny fjärrkontroll med röststyrning och stöd för integration i andra smarta hem-system via
 • Konstsmide Timer 9 tim utomhus vit soft cable, DC. 24V/IP44

  Konstsmide Timer 9 tim utomhus vit soft cable, DC. 24V/IP44
  Konstsmide Timer 9 tim utomhus vit soft cable, DC. 24V/IP44. Denna timer passar till Kontsmides 24V system
 • Ljusslinga Biergarten 10 LED-rör klar varmvit

  Ljusslinga Biergarten 10 LED-rör klar varmvit
  Stämningsfull dekorationsbelysning - LED-ljusslinga Biergarten, 10 ljus LED-ljusslingan Biergarten är utrustad med en svart kabel och tio genomskinliga lampor i form av rör med små lysdioder inuti. De strålar med ett varmvitt ljus när ljusslingan är tänd och illustrerar omgivningen på ett imponerande sätt. Vare sig det är på terrassen, i pergolan eller på balkongen så ger LED-ljusslingan Biergarten ett bra intryck och skapar en stämningsfull atmosfär vid kvällens fest eller när skymningen sänker sig. I leveransomfånget ingår en passande 24V-utomhustransformator och en 10 meter lång matarledning. Energiklass: A
 • Glob-LED-julgransslinga, förmonterad, 240 ljus

  Glob-LED-julgransslinga, förmonterad, 240 ljus
  Julgransslinga för utomhusbruk med bärnstensfärgade LED-globlampor. Trenden är numera att ha två granar: den som inte bara vill pynta julgranen i vardagsrummet, utan även vill ha stämningsfull belysning på terrassen, balkongen eller i trädgården har hittat rätt med LED-julgransslingan för utomhusbruk. Monteringen är lätt som en plätt: ringen behöver bara sättas runt trätoppen och sedan hänger de sammanlagt åtta slingor med globlysdioder ned från trädet. Färdig är julgransbelysningen. - inkl. utomhustransformator - Kabel svart
 • Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar varmvit

  Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar varmvit
  Stämningsfull och dekorativ - LED-ljusslingan Biergarten med 40 genomskinliga droppar Ölträdgårdsljusslingan med 40 droppformade lampor passar utmärkt för dekoration och stämningsfull belysning av trädgårdar, terrasser eller balkonger. I de små lamporna finns varmvita lysdioder som inte bara är energieffektiva utan också långlivade. Den moderna ljusslingan levereras med en 6V-utomhustransformator och en 10 meter lång matarledning. Energiklass: A
 • Ljusslinga med USB

  Ljusslinga med USB
  Kopplas till en USB-uttag100 st lampor8 olika ljusfunktionerDekorera skrivbordet med en stämningsfull USB-driven ljusslinga. Ljusslingan är fem meter lång och har 100 st LED-lampor som lyser med ett fint varmvitt ljus. Den långa ljusslingan ger en härlig mysfaktor till skrivbordet, hyllan, fönsterbrädan, s
 • Konstsmide Ljusslang 500cm 300 RGB LED IP44. 3083-500

  Konstsmide Ljusslang 500cm 300 RGB LED IP44. 3083-500
  Konstsmide Ljusslang 500cm 300 RGB LED IP44. 3083-500. Denna ljusslang växlar färg automatiskt mellan röd, grön, gul och blå.
 • Ledsavers Ljusslinga istappar dekoration 100 LED 1 m

  Ledsavers Ljusslinga istappar dekoration 100 LED 1 m
  Ljusslinga med 20 istappar per meter som ger ett varmvitt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 70 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Slingan och nätadaptern är IP44-klassad och går att använda utomhus. Drar endast 3 W/m. Spänning: 220-240 V. Färgtemperatur: 2200-2500 K. Längd på kabel mellan nätadapter och slinga: 5 m.
 • LED-ljusslinga typ 975 utomhus 15 delar 15m

  LED-ljusslinga typ 975 utomhus 15 delar 15m
  Energiklass: A
 • Konstsmide Ljusslinga LED E27 10 LED amber 24V/IP44. 2378-800

  Konstsmide Ljusslinga LED E27 10 LED amber 24V/IP44. 2378-800
  Den här högkvalitativa LED ljusslinga passar i trädgården, balkongen eller på terrassen. Med denna ljusslinga skapar du lätt en mysig atmosfär till vardags och till fest.
 • Istappslinga Snowmotion Förlängning 7,5m. 001-32

  Istappslinga Snowmotion Förlängning 7,5m. 001-32
  Istappsslinga EXTRA Snowmotion 7,5m. 001-32. Denna extra-ljusslinga, Snowmotion är för utomhusbruk. Slingan innefattar 5 stycken rör och 136 stycken LED-lampor. Ljuset rör sig neråt och skapar en effekt av att det snöar. Du kan lätt dekorera träd och granar med denna ljusslinga. Till denna slinga kan du koppla max 5 stycken extraslingor 001-32 till Startsetet 001-31
 • Konstsmide Ljusslinga E14 20 färgade LED, 6V/IP44

  Konstsmide Ljusslinga E14 20 färgade LED, 6V/IP44
  Konstsmide Ljusslinga E14 20 färgade vita LED, 6V/IP44. En härlig ljusslinga med färgade, päronformade, ledlampor. Den här lilla glädjespridaren ger ett festligt varmvitt sken och förhöjer stämningen till fest och till vardags. Finns med både 20 och 40 ledlampor
 • System LED ljusslinga extra 3m blå m. vit kabel

  System LED ljusslinga extra 3m blå m. vit kabel
  Blå extraslinga till Star Tradings System LED 230V med vit kabel. Denna slinga är 3 meter lång och kan kopplas ihop med andra slingor från systemet och/eller startkabeln. Slingan har blå lampor och vit kabel och lyser med fast ljus. Ljusslingan är alltså en tilläggsslinga, inte en komplett eller färdig slinga - du behöver en startkabel för att den ska lysa. Slingan är endast kompatibel med Star Trading System LED 230V-systemet, och ska inte användas med timer, dimmer eller relä. » Startkabel hittar du här » Instruktioner för System LED
 • System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit vit kabel

  System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V.
 • LED-ljusslinga Uteservering utvidgning, varmvit

  LED-ljusslinga Uteservering utvidgning, varmvit
  LED-ljusslinga Uteservering med varmvita lysdioder, utvidgning Denna ljusslinga är en utvidgning till ett passande grundpaket. Upp till fyra utvidgningar kan anslutas till grundpaketet, så att en ljusslinga för utomhusbruk med sammanlagt 50 ljuskällor och en längd på nästan fem meter är möjlig. På så sätt ljussätts alla festar utomhus dekorativt och på ett imponerande sätt. Ett passande grundpaket kan beställas under Tillbehör. Energiklass: A
 • Ljusslinga droppar grön med upprullare 100 lampor

  Ljusslinga droppar grön med upprullare 100 lampor
  Energiklass: A
 • Paulmann Mobile Basic Plus ljusslinga IP44, 7,5 m

  Paulmann Mobile Basic Plus ljusslinga IP44, 7,5 m
  Dekorativ LED-ljusslinga Mobile Basic – utomhusdekoration året om som är oberoende av en elanslutning Med den batteridrivna LED-ljusslinga Mobile Basic är det inte längre något problem att belysa områden utomhus, t.ex. terrassen eller balkongräcket, på ett festligt sätt, eftersom det krävs inget eluttag i närheten. Oavsett om det är en trädgårdsfest, en födelsedag eller juletiden: denna ljusslinga har en stor effekt oavsett tillfälle. - möjlighet för drift med powerbank (ingår ej) - upp till 6 timmars lystid (vid fulladdat batteri)
 • Konstsmide Timer 9 tim utomhus svart, DC. 24V

  Konstsmide Timer 9 tim utomhus svart, DC. 24V
  Konstsmide Timer 9 tim utomhus svart, DC. 24V. Denna timer passar till Kontsmides 24V system
 • LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 140 lampor

  LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 140 lampor
  Energiklass: A+
 • USB-driven ljusslinga med fjärrkontroll

  USB-driven ljusslinga med fjärrkontroll
  Extra lång, 9 meterFjärrkontroll med timer och dimmerÅtta olika ljusinställningarMed den här nio meter långa USB-drivna ljusslingan är det enkelt att skapa dekorativ belysning. Den praktiska fjärrkontrollen har timer och dimmer och du kan få de små LED-lamporna att lysa med åtta olika ljusinst&
 • System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit

  System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit
  Gardin i LED. Gardin med 204 ljus. >Glöm inte att köpa till en startkabel.

Ljusslingor med batteri, solceller eller nätanslutning?

Även energisnåla LED-lampor behöver ström och det finns idag olika sätt på hur en ljusslinga kan strömförses. Solcellsdrivna och batteridrivna är trådlösa, vilket har sin fördel att man lättare kan placera ut de och inte behöva ta hänsyn till eluttag eller dra långa kablar. Nackdelen med batteri är att du måste byta batteri eller ladda de inomhus när spänningen blivit för låg. Solcellsdrivna ljusslingor kan få kämpigt att lysa hela natten när det är som mörkast vintertid.

Det problemet har inte nätanslutna ljusslingorna som får ström så länge ditt hem får ström från nätbolaget. Däremot blir du lite mer låst till placering och måste vara i närheten av, eller dra långa kablar till, ett eluttag.