Ljusslingor

Köp några av dessa fina ljusslingor att ha utomhus för en mysig känsla. Här finns energisnåla ljusslingor med LED som du kan montera på ditt altanräcke, staketet, balkongen eller i trädgården.

Populärt inom ljusslingor

 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • LED-ljusslinga Biergarten utvidgning, bärnsten

  LED-ljusslinga Biergarten utvidgning, bärnsten
  LED-ljuskedja ölträdgård med gula lysdioder, förlängning Förlängningen passar ihop med den grundläggande uppsättningen beer garden med gula lysdioder och förlängningen används för att förlänga ljuskedjan. Upp till tre förlängningar kan skapa en stor ljuskedja för ölträdgårdar med en längd på upp till femtio meter och fyrtio brännpunkter, som kan lysa upp både små och stora trädgårdsfester. Ett enkelt pluggsystem gör att ljuskedjans längd alltid kan justeras. Observera: Den här förlängningen fungerar endast med en matchande basuppsättning (se tillbehör).
 • Ljusslinga istappar dekoration 360 LED

  Ljusslinga istappar dekoration 360 LED
  Dekorationsslinga med 360 stycken varmvita LED som ger ett behagligt och mysigt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 52 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Lamporna är placerade med 15 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Längd: 12 m + 3 m strömkabel. Total effekt: 6 W.
 • LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor

  LED-ljusslinga glödtråds-look, bärnsten 10 lampor
  Ljusfärg bärnsten: fascinerande LED-ljusslinga för utomhusbruk Med denna LED-ljusslinga med attraktiva ljuskällor i glödtrådsoptik kan stämningsfulla dekorationer implementeras var som helst på utomhusområdet. Den mysiga karaktären hos ljuset från de bärnstensfärgade lysdioderna är särskilt slående. Det behövs ingen elanslutning i närheten, eftersom LED-ljusslingan är utrustad med batterier: 4 x AA (ingår ej - finns under tillbehör). Med integrerad 6-timmars timer. - Kabel svart
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på ljusslingor

 • Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 600 lampor 48 m

  Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 600 lampor 48 m
  Färgglatt ljusspel för inom- och utomhus - smart styrbar LED-ljusslinga Twinkly Ett modernt ljusdekorativt mästerverk, det är RGB-ljusslingan Twinkly. Tack vare Mini-WiFi och Bluetooth-kompabilitet kan den betjänas över Smart Home-system med smartphones och röststyrning. Twinkly-appen innehåller fördefinierade exempel och dynamiska processer som kan bearbetas ytterligare vid ”FX-Wizard”-funktionen, beroende på vad som är lämpligt. På samma sätt kan man helt fritt anpassa växlingens färger, ljusintensitet, mönster, rotation och hastighet. En smartphonekamera registrerar varje LED inom synhåll och kan styra dem separat. Kontrollenhetens knapp gör det möjligt att tända och släcka samt välja från ett urval av förinstallerade scener. Vid behov finns en webbapplikation tillgänglig som ger en överskådlig hantering och molnlagring när flera Twinkly-produkter används. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med inbyggt WiFi-nätverk - kan användas direkt i smartphone via gratis Twinkly-app för iOS och Android - kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit - sömlös 3D-kartläggning och individuell kontroll av varje LED-lampa - möjligt att styra ljuset i takt till musiken - musiksensor krävs (se Tillbehör) - räckvidd utomhus: ca 15 m
 • Ljusslinga LED utbytbar ljuskälla, amber

  Ljusslinga LED utbytbar ljuskälla, amber
  Partyslinga som är godkänd för utomhusbruk, även transformatorn kan sitta ute med utbytbara lampor och dimmer. Längd lampdel 4,5 m Längd anslutningssladd 10 m Totallängd 14,5 m Antal lampor 10 st&hellip:
 • LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhusbruk röd

  LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhusbruk röd
  LED-ljuskedja med mini-stjärnor i rött - kan användas både inomhus och utomhus Denna ljuskedja med nio röda stjärnor med 18 spetsar i litet format är en juldekoration för inomhus och utomhus. Ministjärnorna är placerade med 100 cm mellanrum och är tillverkade av väderbeständig plast som klarar även frosttemperaturer. En fantastisk juldekoration för att dekorera interiörer eller terrassen, balkongen eller trädgården. I leveransen ingår klämmor för montering och en transformator för utomhusbruk. - Kabel: svart
 • LED-ljusslinga TopBirnen IP44 bärnsten 25 lampor

  LED-ljusslinga TopBirnen IP44 bärnsten 25 lampor
  Topbirnen-ljuskedjan är utrustad med 25 LED-ljus, clips och en grön kabel samt en matningsledning med strömbrytare och kontakt. Julgranar utomhus kan dekoreras på ett klassiskt festligt sätt med den här LED-ljuskedjan.
 • Star Trading Bassis Solcellsdriven ljusslinga 100 LED

  Star Trading Bassis Solcellsdriven ljusslinga 100 LED
  Solcellsslinga med 100 ljuspunkter som lyser med varmvitt sken i mörkret. Fin att använda i buskar och träd, eller på balkongen. Separat solpanel som gör att det går att placera slingan i skuggan och panelen på soligt ställe. Solcell med inbyggt, ej utbytbart batterit med ca 5 h batteritid per laddning. Längd: 10 + 3 m. IP44.
 • Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm

  Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm
  Kopplingsbar ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x B22 socklar med bajonettfattning och är 735 cm lång (75 cm mellan socklar). Kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel , artikelnummer 484-28 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • LED-julgransslinga utomhus, styrbar via app, 240

  LED-julgransslinga utomhus, styrbar via app, 240
  Perfekt utomhusdekoration: LED-julgransslinga med bärnstensfärgade lysdioder och styrbar via app LED-julgransslingan är en modern dekoration som inte bara är utrustad med en utomhustransformator utan även kan styras via en app. Den styrs via en gratis app som heter Konstsmide och är kompatibel med både Android- och iOS-telefoner samt styrs via Bluetooth. På så sätt är en omväxlingsrik belysning av trädgården möjlig. Funktioner (app): - Styrning av upp till 8 (iOS) eller 4 (Android) ljusslingor samtidigt - 8 olika väljbara lägen: bl.a. vågor, glittrande eller blixtrande ljus, en kombination av olika ljuseffekter eller konstant tänt ljus. - Dimfunktion: välj den önskade ljusstyrkan - Timer: ljusslingans lystid kan justeras individuellt för varje dag. - Musik: ladda ned dina favoritlåtar och spela upp dem. OBS: självaste appen innehåller ingen musik. - Blixt: konstant eller variabelt ljus kan väljas.
 • PR Home Hue ljusslinga utomhus, svart 5 lampor

  PR Home Hue ljusslinga utomhus, svart 5 lampor
  PR Home pr home hue ljusslinga utomhus, svart 5 lampor Hue, plast, E27, 15 W, L: 400 cm, H: 30 cm
 • CHRISSLINE - ORIGINAL START Multi 50

  CHRISSLINE - ORIGINAL START Multi 50
  Ljusslinga från Chrissline med startkabel. Utbyggnadsbar med fler lampor om det önskas. Slingan har 50 lampor med multiljus. Tekniskt: Slingan har fast LED-belysning om 4,6W. Anpassad för utomhusbruk (IP44).
 • Konstsmide Ljusslinga 10 utbytbara Amberfärgade LEDlampor IP44. 2391-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 utbytbara Amberfärgade LEDlampor IP44. 2391-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Rund kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • LED-ljusslinga 2-i-1 kräm-gold 550 lampor

  LED-ljusslinga 2-i-1 kräm-gold 550 lampor
  Hemsson led-ljusslinga 2-i-1 kräm-gold 550 lampor, pvc, gummi, 3.6 W, L: 1100 cm
 • Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m

  Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m
  En nätslinga från Star Trading med 200 LED som ger ett vackert gyllene ljussken. Nätet har en storlek på 3x3m och är perfekt för dekoration i din trädgård.
 • Konstsmide Flaggstångsslinga 5x100 amber LED 24V/IP44. 4780-817

  Konstsmide Flaggstångsslinga 5x100 amber LED 24V/IP44. 4780-817
  Flaggstångsslinga i LED från Konstsmide. 5 stycken slingor med varmvita/amber LED-dioder, 11 cm mellan dioderna. Transformator ingår. Passar bäst om du har en flaggstång som är mellan 8-10 meter hög.
 • Star Trading Festival lightchain with fabric lanterns, multi color

  Star Trading Festival lightchain with fabric lanterns, multi color
  En dekorativ Ljusslinga med 10 stycken LED-ljuskällor som hänger fint med dekorerade tyglyktor i olika färger. Du hänger lätt upp ljusslingan utomhus för att få till en mysig inramning. Den är perfekt att dekorera med till såväl vardags som fest.
 • Twinkly klusterkedja RGBW, grön, 400 LED, 6 m

  Twinkly klusterkedja RGBW, grön, 400 LED, 6 m
  Smart konfigurerbar ljusdekoration för inomhus- och utomhusbruk - Twinkly RGBW-klusterljuskedja med färgstarkt och varmvitt ljus Oavsett om det blinkar spännande, i dynamiska vågor och sväller upp och ner - alla mönster är möjliga med Twinkly LED-klusterljuskedjan, vars otaliga lysdioder är fästa vid kablar som förgrenar sig åt sidan. En dedikerad mini-wifi- och Bluetooth-funktion möjliggör styrning via app eller smart integration för styrning via röstkommando. Den mörkgröna kedjan är utrustad med matta ljuspunkter, och styrenheten och anslutningskabeln är också svarta. Styrenheten som ingår i leveransen kan användas för att slå på och av kedjan och för att välja förinstallerade mönster och sekvenser. Dessa kan redigeras efter önskemål med Twinkly-appen; dessutom är fri komposition möjlig när det gäller ljusfärg, ljusstyrka, mönster, rotation och förändringshastighet. För detta ändamål fångas de enskilda lysdioderna med smartphone-kameran och tilldelas av appen beroende på deras position. En molnbaserad webbapplikation finns tillgänglig speciellt för tydlig hantering och gruppering av en mer omfattande Twinkly dekorativ belysning bestående av flera artiklar. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med integrerat WiFi-nätverk - kan styras direkt med smartphone via gratis Twinkly-app för iOS och Android - kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit - sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje LED - kan styras till rytmen av musik - musiksensor krävs (se tillbehör) - räckvidd utomhus: ca 15 m
 • Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar bärnsten

  Ljusslinga Biergarten 40 droppar klar bärnsten
  Mjukt bärnstensljus - LED-ljuskedja ölträdgård, 40 stycken Den moderna LED-ljuskedjan beer garden ger en mycket speciell atmosfär i utomhusområdet, som kan övertyga här med 40 klara glödlampor i droppform. Dessa droppar innehåller moderna lysdioder som lyser med ett mycket varmt, berserk ljus och skapar på så sätt en magisk atmosfär. Ölträdgårdskedjan är idealisk för att dekorera balkonger, terrasser, pergolor eller andra områden i trädgården och skapar rätt stämning när som helst, oavsett om det är en stor fest eller en mysig grillkväll. Förutom en 10 m lång matningskabel levereras LED-ljuskedjan beer garden också med en matchande 6V-utomhustransformator. - Ljusutgången kan justeras vid transformatorn
 • LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops, 10 lampor

  LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops, 10 lampor
  Dekorativ LED-ljuskedja Big Circus för utomhusbruk LED-ljuskedjan Big Circus består av en lång matarkabel och en ljuskedja med 10 brännpunkter. Varje enskild lampa består av ett uttag som har en krok för fastsättning på ovansidan och en lampskärm av transparent plast på undersidan. I lampskärmen finns en ljuskedja med några lysdioder som ger ett bra, icke-bländande ljus. Den här festljuskedjan är perfekt för trädgården eller verandan. Tack vare skyddsklass IP44 är den perfekt lämpad för utomhusbruk.
 • CHRISSLINE Flex Warm 100L

  CHRISSLINE Flex Warm 100L
   Flexibel 5 meter lång ljusslinga, 100 LED-ljuskällor med ett varmt sken (warm). Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Testa flexibel slinga som töjer sig lite för att lättare kunna anpassa sig till buskar, träd eller trappräcken. Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller jul
 • Nedis SmartLife Varmvit Ljusslinga 20 m

  Nedis SmartLife Varmvit Ljusslinga 20 m
  Smart varmvit ljusslinga som ansluts till Wi-fi och kan styras från mobilen (iOS/Android). Ljusslingan kan dimras, synkroniseras med musik eller skifta i olika rörelsemönster. Stöd för röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa. Kan användas både inomhus och utomhus. Längd: 20 m.
 • Deltaco Smart Home Ljusslinga Vit 80 LED 10 m

  Deltaco Smart Home Ljusslinga Vit 80 LED 10 m
  Ljusslinga med 80 LED för inom- och utomhusbruk (IP44) från Deltacos Smart Home-serie. Dekorera med ljuset i trädgården, använd som julbelysning eller dekorationsbelysning året om på balkong och uteplats. Ansluts till hemmets router via wifi så du enkelt kan styra ljuset, var du än är, direkt i Smart Home-appen. Kan även röststyras med Google Assis
 • LED-ljusslinga Compact varmvit 300 LED 6,58m

  LED-ljusslinga Compact varmvit 300 LED 6,58m
  LED-ljuskedjan Micro Compact med tätt placerade lysdioder är utformad för stämningsfull utomhusdekoration och utrustad med en praktisk kabelrulle. Inkl. transformator för utomhusbruk. - Micro LED - mjuk kabel i svart
 • Ljusslinga grön med upprullningsdon 400 lampor

  Ljusslinga grön med upprullningsdon 400 lampor
  Konstsmide Christmas ljusslinga grön med upprullningsdon 400 lampor, metall, 0.06 W, energiefficiens: E, L: 360 cm
 • DAKKE Clear 10

  DAKKE Clear 10
  DAKKE utomhusslinga är ett utmärkt val att utsmycka trädgården med. Slingan är 4,5 meter lång och har ett varmvitt LED-ljus. De tio lamporna sitter med ett mellanrum på 50 cm. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 3,6W. Godkänd för utomhusbruk. 3m sladd med plugin-transformator.
 • LED-ljusslinga Jeffa, 10 lampor, klar

  LED-ljusslinga Jeffa, 10 lampor, klar
  I Jeffa LED-ljuskedja är totalt 10 ljuskällor i form av glödlampor uppradade på en 750 cm lång kabel och är inuti utrustade med lysdioder som är placerade i en spiral. Tack vare skyddsklass IP44 är ljuskedjan väderbeständig och lämpar sig därför för utomhusbruk. Med stickkabel.
 • Konstsmide Ljusslinga startset E27 10 amber LED, dimmer, 24V/IP44

  Konstsmide Ljusslinga startset E27 10 amber LED, dimmer, 24V/IP44
  Ljusslinga startset E27 10 amber LED, dimmer, 24V/IP44 Partyslinga för uteplatsen med 10 st amberfärgad utbytbar LED. Slingan har inbyggd dimmer och lampavståndet är 100 centimeter.Nedpendlande lamphöjd 27 cm. Vridbar krok för enkel upphängning. Anslutningssladden är 10,85 meter vilket ger en totallängd på 20 meter. Kompatibel med tilläggsslinga 2352-800
 • PRICELINE - 40 START Warm white

  PRICELINE - 40 START Warm white
  Startset med ljusslinga och startkabel. Ljusslinga med 40 dioder med varmvitt sken. Längd 3,3m med 8cm mellan dioderna.  Vi rekommenderar: Perfekt för din trädgård eller räcken. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 40 dioder om 2,4W. Totallängd 3,3m. Startkabel ingår. Avsett för utomhusbruk.
 • LED-ljusslinga Small Hooky, flerfärgad

  LED-ljusslinga Small Hooky, flerfärgad
  De 16 ljuskällorna i LED-ljuskedjan Small Hooky är omgivna av färgglada, genomskinliga skärmar som ger en färgglad accent i trädgården, på balkongen eller terrassen. Oavsett om det är för fest eller vardag - ljuskedjan kan användas mycket flexibelt och kan användas inomhus eller utomhus tack vare skyddsklass IP44. - Ledningslängd (PVC) 500 cm - Avstånd mellan ljuskällorna 30 cm
 • ECOLIGHT - EXTRA 80 Multi

  ECOLIGHT - EXTRA 80 Multi
  Multifärgad ljusslinga för utomhusbruk med 80 LED-ljus. Multifärgade ljus som sitter med 10 cm mellanrum.  Tekniskt: Fast LED om 2,4W. Extraslinga som kopplas ihop med 703981. Transformator ingår ej. IP44.
 • PR Home Saigon ljusslinga för ute, 5 lampor

  PR Home Saigon ljusslinga för ute, 5 lampor
  PR Home pr home saigon ljusslinga för ute, 5 lampor Saigon, plast, E27, 15 W, L: 400 cm, H: 33 cm
 • Dekorativ grangirlang Ottawa, 2,7 meter. Vit LED.

  Dekorativ grangirlang Ottawa, 2,7 meter. Vit LED.
  LED-girlangen Ottawa utsmyckar fönster, balkonger och ingångar. LED-girlangen skapar glänsande stämning inför jul. 36 LED-lampor utspridda på 2,70 meter skapar stämningsfull, inbjudande och dekorativ belysning. OTTAWA har skyddsklass IP44 och passar därmed för inomhusbruk. Inklusive utomhustranformator 24 V, 3 VA, skyddsklass II. Anslutningskabel: 5 m.
 • CHRISSLINE MICRO START 50

  CHRISSLINE MICRO START 50
  Chrissline ljusslinga Microlight. 6m ljusslinga med 50 Microljus. 1,5m startkabel ingår. Kan kombineras med andra Crissline Microlight set upp till 1000 ljuskällor. Tekniskt: Slingan har fast LED-belysning om 0,6W. Godkänd för utomhusbruk (IP44).
 • Sterntaler LED stjärnkedja för fönster IP44 vit

  Sterntaler LED stjärnkedja för fönster IP44 vit
  LED-fönsterstjärnkedjan är utrustad med 9 plaststjärnor, som är utrustade med varmvita lysdioder. En fantastisk fönsterdekoration för både inne och ute. Inkl. transformator och monteringsclips.
 • Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik

  Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik
  Dekorativ LED-ljuskedja ELIN skapar den idealiska partybelysningen LED-ljuskedjan ELIN är ett måste för alla som vill belysa området utomhus stämningsfullt. Ljuskedjan passar utmärkt för fester och kan exempelvis även användas vid bröllop och andra eleganta tillställningar. De små lamporna sitter på kedjan med ett avstånd på 30 cm och avger varmvitt ljus. Små hakar som sitter på lamporna underlättar upphängningen av ljusslingan enormt och skapar många olika möjligheter. Ljusslingan ELIN kan till exempel mycket väl användas över balkongen eller hängas på terrassen. Kedjan är totalt 10,7 meter lång och utrustad med en 24 V utomhustransformator.
 • Star Trading Ljusslinga Circus Shade, multifärgade glas

  Star Trading Ljusslinga Circus Shade, multifärgade glas
  Star Trading Ljusslinga Circus Shade, multifärgade glas. En snygg ljusslinga med 12 stycken flerfärgade höljen som är formade som små lampskärmar. Härlig ljusslinga att inreda med till vardags och fest. Ger ett vackert sken i mörkret.
 • Star Trading System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel

  Star Trading System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel
  Vit ljusslinga i LED. 5m extra utan startkabel. System LED är en högkvalitativ belysningslösning som är idealisk för större dekorationer med krav på lång livslängd och kraftig belysning. Produkten inkluderar en 5 meter lång ljusslinga med 50 varmvita LED-lampor och har möjlighet till ytterligare utökningar med extra enheter.
 • Konstsmide Stor lampskärm, naturfärgad rotting. 20x17x15,5 cm. 5 st

  Konstsmide Stor lampskärm, naturfärgad rotting. 20x17x15,5 cm. 5 st
  Stor lampskärm, naturfärgad rotting. 20x17x15,5 cm. 5 st Naturfärgade lampskärmar i rotting 5-pack. Passar partyslinga med lampa med plastglob och E27 sockel.
 • LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat

  LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat
  Flerfärgad ljusslinga Dew Drop med solpanel LED-ljusslingan Dew Drop har en solpanel på ett litet markspett som dessutom har ett integrerat batteri som laddas av solpanelen i dagsljuset. Den integrerade skymningssensorn tänder ljusslingan när det blir att mörkare ute och släcker den igen på morgonen. Ljusslingan fungerar alltså helt autonomt och kan därmed användas mycket flexibelt i trädgården eller på balkongen. De flerfärgade lysdioderna skapar dekorativt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en stämningsfull gestaltning av trädgården.
 • Star Trading Ljusslinga Halloween Spöke Batteridriven

  Star Trading Ljusslinga Halloween Spöke Batteridriven
  Spöke Ljusslinga från Star Trading Material: Plast Mått: L 135cm - H 6,5cm - Sladdlängd 50cm Ljuskälla: Fast LED x 8st - 0.06W Batteridriven, 3 batterier AA ingår ej. Livstid ca 80h Timer 6 timmar&hellip:
 • Ljusslinga 120 amber LED svart

  Ljusslinga 120 amber LED svart
  Batteridriven ljusslinga för utomhusbruk från Konstsmide, ljusslingan ger ett varmt och mysigt ljus och finns i flera olika längder. Ljusslingan har både sensor och en timer funktion på 6 alt. 9 timmar.&hellip:
 • GARDEN 24 Deco - START Light Chain

  GARDEN 24 Deco - START Light Chain
   Ljusslinga med 10 lampor på olika nivåer. Paras enkelt ihop med EXTRA-paketet om slingan behöver utökas med fler lampor. Tekniskt: Ljusslingan har 10 lampor med fast LED-belysning om 2,9W. I startpaketet ingår en transformator om 12W. Slingan har en totallängd på 7,5m. Avsedd för utomhusbruk (IP44).
 • Konstsmide Liten lampskärm, gräddvitt tyg. 16x12x12 cm. 5 st

  Konstsmide Liten lampskärm, gräddvitt tyg. 16x12x12 cm. 5 st
  Liten lampskärm, gräddvitt tyg. 16x12x12 cm. 5 st Lampskärmar i tyg 5-pack olika färger (röd, grön, gräddvit, gul och blå). Passar partyslinga med lampa med plastglob och E27 sockel.
 • LED-ljusslinga Biergarten grundset, bärnsten

  LED-ljusslinga Biergarten grundset, bärnsten
  Grunduppsättning LED-ljuskedja ölträdgård med gula lysdioder, utbyggbar Den dekorativa LED-ljuskedjan beer garden ger ett mycket mjukt, bärnstensfärgat ljus. I de klara glödlamporna sitter moderna lysdioder som ger en behaglig belysning i utomhusområdet. Oavsett om den installeras i trädgårdsskjulet, på terrassen eller balkongen kan basen för ölljuskedjan fästas nästan var som helst. Under processen kan basen förlängas med upp till tre förlängningar, så att man i slutändan uppnår en maximal total längd på femtio meter och fyrtio glödlampor. Inget står alltså i vägen för nästa trädgårdsfest, oavsett om den är liten eller stor. Matchande förlängningar finns tillgängliga via tillbehören. - Ljusutgången kan justeras vid transformatorn
 • LEDVANCE WORKLIGHTS S-STAND 20 W 4000 K, arbetsbelysning

  LEDVANCE WORKLIGHTS S-STAND 20 W 4000 K, arbetsbelysning
  LEDVANCE WORKLIGHTS S-STAND är en flexibel, bärbar arbetsbelysning med svängbart armaturhuvud. Kapslingsklass armaturhus: IP65, kontakt: IP44. Fästen med quick release för justering av armaturhuvudets vinkel. 2 m kabel med E/F kontakt. Kompakt design ger optimerad vikt och storlek. Energibesparing på upp till 80 % jämfört med halogenstrålkastare. Halvmatt täcklock i härdat glas för enhetlig belysning. Alla monterings- och anslutningstillbehör medföljer.
 • GLITTER - 80L

  GLITTER - 80L
  Ljusslingan är godkänd för utomhusbruk. 8m svart slinga med 80st varmvita LED ljus, 10 cm mellan ljusen. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 3W. 5m sladd med plug-in transformator.
 • LED-miniljusslinga med upprullningsdon, 40 lampor

  LED-miniljusslinga med upprullningsdon, 40 lampor
  Konstsmide Christmas led-miniljusslinga med upprullningsdon, 40 lampor, plast, 0.06 W, energiefficiens: G, L: 585 cm
 • Batteridriven ljusslinga med LED, 40 lampor

  Batteridriven ljusslinga med LED, 40 lampor
  Vattentät, kan användas utomhusTimern slår på ljuset automatisktLyser med ett varmvitt skenBatteridriven ljusslinga med små fina LED-lampor som lyser med ett stämningsfullt varmvitt sken. Ljusslingan&hellip:
 • Ljusslinga LED 20 lampor amber E14, 24V/IP44

  Ljusslinga LED 20 lampor amber E14, 24V/IP44
  Partyslinga som är godkänd för utomhusbruk, även transformatorn kan sitta ute. Längd lampdel 4,5 m Längd anslutningssladd 10 m Totallängd 14,5 m Antal lampor 20 st Avstånd mellan lampor 25 cm Ljuskälla&hellip:
 • Solarljusslinga Ece transparent 13,5 meter

  Solarljusslinga Ece transparent 13,5 meter
  Stämningsfull belysning i utomhusområdet - LED sol ljusslinga Ece Ece är en soldriven ljusslinga, som är utrustad med 120 små lysdioder med 10 cm mellanrum. Oavsett var den är installerad, ger den atmosfärisk belysning i trädgården, på terrassen eller på buskar och träd. En separat solpanel kan placeras flexibelt och matar batteriet med den absorberade solenergin. Belysningen kan styras med brytaren och är möjlig i högst 6 timmar. Tack vare IP44-skyddet är Ece- ljusslinga idealiska för utomhusbelysning.
 • LED-utomhusljusslinga Micro, styrbar via app

  LED-utomhusljusslinga Micro, styrbar via app
  Micro: app-styrd LED-ljusslinga för utomhusbruk – 400 lysdioder Alla sorters dekorationer, som t.ex. träd i trädgården runt huset som ska dekoreras, är ytterst komfortabla med den app-styrda LED-ljusslingan Micro för utomhusbruk. Med gratis appen för iOS- och Android-telefoner som styrs via Bluetooth möjliggörs otaliga bekvämt väljbara ljuskreationer. De bärnstensfärgade lysdioder skapar dessutom en ytterst stämningsfull atmosfär. I leveransen ingår en utomhustransformator. Funktioner (app): - Styrning av upp till 8 (iOS) eller 4 (Android) ljusslingor samtidigt - 8 olika väljbara lägen: bl.a. vågor, glittrande eller blixtrande ljus, en kombination av olika ljuseffekter eller konstant tänt ljus. - Dimfunktion: välj den önskade ljusstyrkan - Timer: ljusslingans lystid kan justeras individuellt för varje dag. - Musik: ladda ned dina favoritlåtar och spela upp dem. OBS: självaste appen innehåller ingen musik. - Blixt: konstant eller variabelt ljus kan väljas.
 • Nedis SmartLife Ljusslinga RGB 10 m

  Nedis SmartLife Ljusslinga RGB 10 m
  Smart ljusslinga som ansluts till Wi-fi och kan styras från mobilen (iOS/Android). Ljusslingan kan lysa i olika färger, blanda olika färgkombinationer eller blinka i 8 olika lägen. Kan även synkroniseras med musik. Stöd för röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa. Kan användas både inomhus och utomhus. Längd: 10 m.
 • LED-ljusslinga Glow, 10 lampor, rökgrå

  LED-ljusslinga Glow, 10 lampor, rökgrå
  10 dekorativa ljuskällor med glödlampsoptik kännetecknar utseendet på LED-ljuskedjan Glow. Ljuskällorna är gjorda av glas och har en transparent rökgrå färg. Det varma ljuset skapar en behaglig atmosfär som bjuder in dig att dröja kvar på balkongen eller terrassen. För att säkerställa att ljuskedjan håller länge bör den användas under tak eller inomhus. - IP44 - Ledningslängd 500 cm - Avstånd mellan ljuskällorna 40 cm

Ljusslingor ute med batteri, solceller eller nätanslutning?

Även ljusslingan med energisnåla LED-lampor behöver ström och det finns idag olika sätt på hur du fixar strömmen som behövs. Solcellsdrivna och batteridrivna ljusslingor är trådlösa, vilket har sin fördel att du lättare kan placera ut de och inte behöva ta hänsyn till eluttag eller dra långa kablar.

Nackdelen med batteridriven ljusslinga är att du måste byta batteri eller ladda de inomhus när spänningen blivit för låg. Solcellsdrivna ljusslingor kan få kämpigt att lysa hela natten när det är som mörkast vintertid, speciellt i norra Sverige.

Ljusslingor med anslutning till eluttag har inte det problemet. Däremot blir du lite mer låst till placering och måste vara i närheten av, eller dra långa kablar till närmsta eluttag.