Ljusslingor

Köp några av dessa fina ljusslingor att ha utomhus för en mysig känsla. Här finns energisnåla ljusslingor med LED som du kan montera på ditt altanräcke, staketet, balkongen eller i trädgården.

Populärt inom ljusslingor

 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad

  Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad
  LED-ljuskedja för ölträdgård med bärnstensfärgade LED, förlängning Med förlängningen kan ljuskedjan förlängas så att den passar till grundsatsen för ölträdgård med bärnstensfärgade LED. Med upp till tre förlängningar kan man skapa en stor ölträdgårdsljuskedja med en längd på upp till 50 meter och 40 ljuspunkter, som kan lysa upp både små och stora trädgårdsfester. Längden på ljuskedjan kan justeras när som helst tack vare ett enkelt plug-in-system. Obs: Denna förlängning fungerar endast med en matchande grundsats (se tillbehör)
 • Ljusslinga istappar dekoration 360 LED

  Ljusslinga istappar dekoration 360 LED
  Dekorationsslinga med 360 stycken varmvita LED som ger ett behagligt och mysigt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 52 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Lamporna är placerade med 15 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Längd: 12 m + 3 m strömkabel. Total effekt: 6 W.
 • Ljusslinga istappar dekoration 180 LED

  Ljusslinga istappar dekoration 180 LED
  Dekorationsslinga med 180 stycken varmvita LED som ger ett behagligt och mysigt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 52 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Lamporna är placerade med 15 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Längd: 6 m + 3 m strömkabel. Total effekt: 3,6 W.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på ljusslingor

 • Sirius Aston Solar Krukke,Ø14xh16cm, Sort/brun - H10cmxØ5,8cm Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Aston Solar Krukke,Ø14xh16cm, Sort/brun - H10cmxØ5,8cm Ljusslingor Från Magasin
  Tobias, reservlampa, Blå
 • GRYT - Light chain star

  GRYT - Light chain star
  Utomhusbelysning med en längd på 4,5m. Mellan stjärnorna är det 50cm. Vackra, vita stjärnor att använda i trädgården. Ljusslingan har dimmer. Vi rekommenderar: Blanda gärna ljusslingor i trädgården. Dessa stjärnor kan vara en av dem! Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 0,06W. Drivs av 3st AA-batterier, ingår ej. Avsedd för utomhusbruk (IP44)
 • Hemsson LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 700 lampor

  Hemsson LED-ljusslinga 2-i-1 Cranberry red 700 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading Solcells-ljusslinga Cage

  Star Trading Solcells-ljusslinga Cage
  Den här solcellsdrivna slingan med sina åtta hängande lampor lyser med ett varmvitt sken under natten. En separat panel som gör att det går att placera slingan i skuggan och panelen på ett soligare ett ställe. Kabellängd 170cm.
 • STAR TRADING LED-ljusslinga Flame solcellsdriven

  STAR TRADING LED-ljusslinga Flame solcellsdriven
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • GLITTER - 80L

  GLITTER - 80L
  Ljusslingan är godkänd för utomhusbruk. 8m svart slinga med 80st varmvita LED ljus, 10 cm mellan ljusen. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 3W. 5m sladd med plug-in transformator.
 • STERNTALER LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhus gul

  STERNTALER LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhus gul
  Nio stycken LED-ljuskedjor för inomhus och utomhus - 18 punkter i gult Det finns inga gränser för fantasin när du använder denna LED-ljuskedja med attraktiva ministjärnor: Den dekorerar ett träd lika vackert som en girlang eller t.ex. balkongräcket. De ljusgula ministjärnorna har en diameter på 12 cm och är tillverkade av väder- och frostbeständig plast. Inklusive transformator för utomhusbruk och monteringsfästen. Kabeln är svart.
 • AIRAM Vägglampa Sund Double IP44 2XGU10 GLC Antracitgrå

  AIRAM Vägglampa Sund Double IP44 2XGU10 GLC Antracitgrå
  Sund Double är en tidlös väggarmatur som ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. Trots sin kompakta storlek är Sund Double mångsidig och passar utmärkt både inomhus och utomhus. Du kan anpassa ljuskällan genom att välja en GU10-lampa och justera färgtemperatur, effekt och ljuskägla enligt dina preferenser. Genom att använda riktade lampor med smal ljuskägla kan du skapa effektfulla vertikala linjer och framhäva husets arkitektur på ett imponerande sätt. Aluminiumstomme, kupa av härdat glas. Vit och antracit. Utanpåliggande montage i vägg. Skruvplintar 3 x 2,5 mm2, en kabelgenomföring. Kapslingsklass IP44. LED ljuskälla max. 2 x 7W GU10, ingår inte i förpackningen. Omgivningstemperatur -20 … 25 °C enligt lamprekommendationer. » Montering
 • SLING MINI ljusslinga LED 6 meter

  SLING MINI ljusslinga LED 6 meter
  Ljusslinga med 300 LED-ljuskällor med varmvitt sken. SLING MINI är en ljusslinga som du kan dekorera med på ett underbart sätt. Lamporna sitter tätt och har små, vita höljen som ger ett mysigt sken, ett myller av små ljuspunkter. Slingan har en kontr
 • Twinkly Dots LED-ljusslinga RGB klar IP44 10m

  Twinkly Dots LED-ljusslinga RGB klar IP44 10m
  Twinkly Dots - smart styrbar LED-ljuskedja med färgglada ljuspunkter för utomhusbruk Med många runda, matta ljuspunkter, var och en utrustad med en RGB-LED, ger Twinkly Dots-ljuskedjan en förtrollande ljusshow - både inomhus och utomhus. Varje lysdiod kan styras individuellt och ljusfärgen kan justeras, fördefinierade mönster och rytmer kan väljas i kombination med alla lysdioder eller helt nya skapelser kan utformas. Detta är möjligt efter koppling via Bluetooth eller WiFi med Twinkly-appen på surfplattan eller smarttelefonen. Nästan alla ytor och föremål kan dekoreras med Twinkly Dots, eftersom kabeln är flexibel och de enskilda prickarna kan klistras fast. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kompatibel, med integrerat WiFi-nätverk - kan styras direkt med smarttelefonen via den kostnadsfria Twinkly-appen för iOS och Android - röststyrning med Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple HomeKit - kompatibel med Homey, Razer Chroma™ RGB, OMEN LightStudio - sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje lysdiod - kan styras i rytm med musik - musiksensor krävs (se tillbehör) - räckvidd utomhus: ca 15 m
 • Star Trading Tillbehör till Connecta, vit. 5-pack

  Star Trading Tillbehör till Connecta, vit. 5-pack
  Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta, vit. 5-pack. Ett tillbehör till Star Tradings kopplingsbara ljusslinga Connecta. För att skapa din egen modell av slinga kan du använda detta upphäng. Använd ledlampor med max 15W. 5-pack.
 • Ljusslinga Diamond Star Light 6m

  Ljusslinga Diamond Star Light 6m
  Ljusslinga med 80 ljuskällor och kabel för utomhusbruk. Ljusskenet från slingan har en effekt av stjärnreflektion. Jättefin att dekorera med i trädgården och i granen. Batteribox med timer och 8 olika funktioner för justering av ljusskenet. Slingan l
 • USB-driven ljusslinga med gröna blad, Murgröna

  USB-driven ljusslinga med gröna blad, Murgröna
  Tre meter lång ljusslingaStyr belysningen med fjärrkontrollenEnkel att dekorera medDen här USB-drivna ljusslingan har fina gröna blad och mängder av små varmvita lampor som du enkelt styr med den&hellip:
 • Konstsmide Ljusslinga 10X0,48W färgade LED-lampor IP44/trafo. 2378-500. Ej kopplingsbar

  Konstsmide Ljusslinga 10X0,48W färgade LED-lampor IP44/trafo. 2378-500. Ej kopplingsbar
  Ljusslinga från Konstsmide med 10-stycken färgade LED-lampor. IP44 klassad vilket gör den utmärkt för både inomhus som utomhusbruk. På slingan sitter 10 stycken LED-lampor som EJ går att ersätta/byta. 24V, Inklusive transformator. över 20000 brinntimmar. Slingorna är 4,5 meter långa och har 50cm mellan lamporna samt en 10 meter lång kabel samt en transformator som ingår. Ljusslingan går EJ att dimra.
 • Konstsmide Ljusslinga E27 med 10 färgade LED-lampor, dimmer 24V/IP44

  Konstsmide Ljusslinga E27 med 10 färgade LED-lampor, dimmer 24V/IP44
  Ljusslinga E27 med 10 färgade LED-lampor, dimmer 24V/IP44 . Partyslinga för uteplatsen med 10 st pastellfärgade kupor och utbytbara LED. Inbyggd dimmer/timer och lampavståndet är 50 centimeter. Anslutningssladden är 10 meter vilket ger en totallängd på 14,5 meter.
 • LED-ljusslinga tint Stella Extension förlängning

  LED-ljusslinga tint Stella Extension förlängning
  LED-ljuskedja Stella Extension med sex lysdioder som en färgstark förlängningsenhet med RGBW-funktion LED-ljuskedja Stella Extension är utrustad med sex lysdioder och fungerar som en förlängning av ljuskedjan Stella. Den kan användas för stämningsfull belysning i trädgården eller för riktade färgaccenter på terrassen eller balkongen. Upp till 16 miljoner färger och olika ljuseffekter kan ställas in via den integrerade RGB-färgväxlingsfunktionen, och med CCT-ljusstyrningen kan även ljusfärgen kontinuerligt justeras från varmvitt till dagsljus och anpassas till varje situation. Tack vare den toningsmodul som de smarta lysdioderna är utrustade med kan de olika funktionerna styras antingen via en lämplig och kompatibel toningsfjärrkontroll (ingår inte i leveransen), via röststyrning med Amazon Alexa eller via en app med en smartphone eller surfplatta. Funktioner/kompatibilitet:- styrbar via en matchande tonad fjärrkontroll (se tillbehör)- styrbar via app- kompatibel med röstassistenten Alexa (Amazon)- kan integreras i ett smarthome-system med ZigBee-gateway (t.ex. Philips Hue, Magenta SmartHome eller Samsung SmartThings)- ljusfärg kan justeras från varmvitt (1800 K) till dagsljus (6500 K)- färgat ljus (RGB-färgväxlingsfunktion)
 • Twinkly RGB klusterkedja, svart, 400 ljus 6 m

  Twinkly RGB klusterkedja, svart, 400 ljus 6 m
  Twinkly klusterljuskedja för smart styrbar, färgstark dekorativ belysning i hemmet och trädgården Twinkly LED-ljuskedja, som lyser i valfri färg och vars lysdioder är fästa vid kablar som förgrenar sig på båda sidor av huvudsträngen, är kreativ, modern och effektiv. Tack vare den inbyggda mini-WiFi- och Bluetooth-modulen kan den styras med en app eller röstkommando, framför allt Twinkly-appen, som gör det möjligt att välja och variera (via "FX Wizard") förkonfigurerade mönster och dynamiska sekvenser. Dessutom kan man fritt skapa individuella kombinationer av färg, ljusstyrka, mönster, rotation och förändringshastighet. Detta är möjligt eftersom alla synliga LED-lampor fångas av smartphone-kameran och mappas av appen. Den medföljande styrenheten är allt som behövs för att slå på och av kedjan och för att välja de program som finns tillgängliga från fabrik. Flera Twinkly-objekt kan hanteras tydligt, grupperas och deras inställningar sparas i molnet med den medföljande Twinkly-webbapplikationen. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-aktiverad, med integrerat WiFi-nätverk - Kan styras direkt med en smartphone via den kostnadsfria Twinkly-appen för iOS och Android - Kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit - Sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje LED - Kan styras i takt med musiken - Musiksensor krävs (se tillbehör) - Räckvidd utomhus: ca 15 m
 • Konstsmide Christmas LED ljusslinga Compact bärnsten 400 LED 8,78 m

  Konstsmide Christmas LED ljusslinga Compact bärnsten 400 LED 8,78 m
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • SMART - EXTRA 160L

  SMART - EXTRA 160L
  Påbyggnadsbart ljusnät till SMART-systemet, 2x1m stort ljusslinga med 160 dioder. Avger ett varmvitt sken. Produkten är en extraslinga, något som innebär att transformator säljs separat. Tekniskt: Ljusslingan har 160 dioder. Fast LED om 2,4W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Tranformator ingår ej.
 • PR Home Donna Ljusslinga 6st LED-lampor Beige 7,2m IP44

  PR Home Donna Ljusslinga 6st LED-lampor Beige 7,2m IP44
  Donna Ljusslinga från PR Home med släta skärmar i beige metall. Ljusslingan har 6st skärmar med fasta LED lampor. Anpassad för utomhusbruk med klassificering IP44, men kan även hänga inomhus. Total längd 7,2 meter. 3 meter till 1:a lampan och sedan 0,7m mellan varje lampa. Ljuskällorna är inte utbytbara.
 • Konstsmide Extra LED-lampa till ljusslingor 2391-xxx. 2-pack

  Konstsmide Extra LED-lampa till ljusslingor 2391-xxx. 2-pack
  Konstsmide Extra LED-lampa till ljusslingor 2391-xxx . 2-pack. Dessa LED-lampor är utbytbara extra lampor till ljusslingan med rund kabel
 • Paulmann Plug & Shine ljusslinga för utomhusbruk Tubs antracit 3xE14

  Paulmann Plug & Shine ljusslinga för utomhusbruk Tubs antracit 3xE14
  Tubs-ljuskedja med tre lampor för Plug & Shine 24 V-system Tubs-ljuskedjan är ett alternativ för stämningsfull utomhusbelysning med Plug & Shine lågvoltssystem från Paulmann. De tre runda lamphuvudena är tillverkade av aluminium med antracitfinish och vita täcklock. Totalt ingår tre E14 24 V LED-glödlampor med varmvit ljusfärg. Tubs-ljuskedjan kan antingen hängas med krokar (ingår) eller användas som dekorativ golvbelysning med markspikar (ingår). Lämpligt Plug & Shine-anslutningsmaterial krävs för drift och kan köpas separat. Plug & Shine-styrenheter kan läggas till som tillval, vilket möjliggör styrning via fjärrkontroll eller ZigBee efter behov. Det är också möjligt att lägga till andra Plug & Shine-armaturer, som kan kopplas som en grupp via en gemensam strömförsörjning och styrning - Med en driftspänning på 24 V och vattenskyddade kablar, anslutningar och armaturer är Plug & Shine från Paulmann en mångsidig och säker belysningslösning för utomhusområden. - Transformator med stickpropp och förlängningskabel finns som tillbehör - Kan alltid tändas och släckas via ljusströmbrytaren - En styrenhet krävs för fjärrstyrning (se tillbehör) - Plug & Shine är lämplig för integrering i Smart Friends för styrning via Smart Friends-appen (för iOS och Android). För detta krävs en ZigBee-styrenhet (se tillbehör). Plug & Shine kan också integreras i andra ZigBee-kompatibla smarta hem-system (t.ex. för röststyrning via Amazon Alexa), för vilket respektive gateway krävs - max. kabellängd strömkälla - armatur: 50 m
 • Konstsmide Christmas LED-miniljusslinga med upprullningsdon, 80 lampor

  Konstsmide Christmas LED-miniljusslinga med upprullningsdon, 80 lampor
  LED-miniljuskedja för utomhusbruk - med utbytbara LED-lampor Denna LED-miniljuskedja är utrustad med varmvita LED-lampor med plug-in-sockel och har utformats för att dekorera utomhusområden. LED-lamporna kan bytas ut efter behov, lämpliga ersättningslampor finns i tillbehören. En praktisk upprullningsanordning ingår i leveransen - inkl. 24 volt utomhustransformator - kabel: grön
 • STAR TRADING Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik

  STAR TRADING Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik
  Dekorativ LED-ljuskedja ELIN skapar den idealiska partybelysningen LED-ljuskedjan ELIN är ett måste för alla som vill belysa området utomhus stämningsfullt. Ljuskedjan passar utmärkt för fester och kan exempelvis även användas vid bröllop och andra eleganta tillställningar. De små lamporna sitter på kedjan med ett avstånd på 30 cm och avger varmvitt ljus. Små hakar som sitter på lamporna underlättar upphängningen av ljusslingan enormt och skapar många olika möjligheter. Ljusslingan ELIN kan till exempel mycket väl användas över balkongen eller hängas på terrassen. Kedjan är totalt 10,7 meter lång och utrustad med en 24 V utomhustransformator.
 • Sirius Decopower AAA Battery Adapter - 3xAAA Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Decopower AAA Battery Adapter - 3xAAA Ljusslingor Från Magasin
  DecoPower AAA batteriadapter
 • Konstsmide Ljusslinga startset E27 10 amber LED,utbytbar, dim.24V/IP44

  Konstsmide Ljusslinga startset E27 10 amber LED,utbytbar, dim.24V/IP44
  Ljusslinga startset E27 10 amber LED,utbytbar, dim.24V/IP44 Partyslinga för uteplatsen med 10 st amberfärgad utbytbar LED. Platt kabel. Slingan har inbyggd dimmer och lampavståndet är 100 centimeter. Anslutningssladden är 10,85 meter vilket ger en totallängd på 20 meter. Kompatibel med tilläggsslinga 4147-800
 • Martinelli Luce Kiki utomhusljusslinga 10 lampor

  Martinelli Luce Kiki utomhusljusslinga 10 lampor
  Svart utomhus ljusslinga Kiki med tio vita Lampion nyanser Kikis ljusslinga är ett modernt alternativ för att dekorera pergolaer, terrasser, paviljonger eller träd. Dess tio nyanser är gjorda av opal polyeten och har vardera en E27 LED-lampa . De cylindriska fästena av gjutet harts, på vilka skärmarna är fästa, används för att införa kabeln. Det senare kan svängas över andra föremål för att fästa ljusslinga och har en krok vid varje ändpunkt för låsning. Konceptet med ljusslinga designades 2018 av den kända italienska designern Paola Navone. Tillverkaren Martinelli Luce ansvarar för produktionen. - Utrustad med en extern IP44-kontakt - hedrad med iF Design Award 2019
 • Globo LED-ljusslinga Jeffa, 10 lampor, klar

  Globo LED-ljusslinga Jeffa, 10 lampor, klar
 • SKEN - 200 10M

  SKEN - 200 10M
  Enkel 10m lång ljusslinga med 200 dioder. Varmvitt sken. EJ utbyggnadsbar. Vi rekommenderar: Allt du behöver finns med! Bara att sätta i kontakten i väggen. Tekniskt: Ljusslingan har 200 dioder med 5cm mellanrum emellan. Fast LED om 6W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). EJ utbyggnadsbar.
 • Sirius Lærke Hjerte 20 lys Klar/sølv - L1,9cm Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Lærke Hjerte 20 lys Klar/sølv - L1,9cm Ljusslingor Från Magasin
  Sirius lätta kedja Lærke är tillverkad med små fina silvertrådar som ger den lätta kedjan ett snyggt utseende. På kedjan är 20 små klara hjärtan fästa. Mycket trevlig kedja för dekorationer för fester och bröllop. Kedjan är 1,9 meter lång och är extr
 • Ljusslinga tilläggsslinga E27, amber

  Ljusslinga tilläggsslinga E27, amber
  Ljusslinga tilläggsslinga godkänd för utomhusbruk från Konstsmide. Slinglängd 915 cm Lampavstånd 100 cm Längd på anslutningssladd 85 cm Totallängd 1000 cm Antal lampor 10 st Ljuskälla Ingår,&hellip:
 • CHRISSLINE Crab Original 100L

  CHRISSLINE Crab Original 100L
   Ljusslingan är något töjbar och kan användas runt växande träd eller buskar utan att skada växtligheten. Varje diod har ett djup på 3 cm och sitter åt båda hållen, perfekt för räcken! Denna är fem meter lång och har 100 LED-ljuskällor som sitter med 5 cm mellanrum. Varm-vitt ljus (Original). Chrissline är vårt största och mest populära system av u
 • Star Trading Solcellspinne Glory

  Star Trading Solcellspinne Glory
  GLORY är ett dekorativt solcellsdrivet gångljus från Star Trading. Denna solcellspinne med jordspett / markspett kan enkelt placeras i trädgården som en snygg dekoration med fint sken. Passar bra i entrén, trädgården eller kanske längs uppfarten eller en gång. Dew drop ljusslinga inuti med varmvitt sken. Med skymningsrelä. IP44 klassad. 1 st uppladdningsbart batteri ingår. » Guide
 • Sirius Lucas Solar Startsæt, 10L, Mat/sort - 3m+3m Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Lucas Solar Startsæt, 10L, Mat/sort - 3m+3m Ljusslingor Från Magasin
  Lucas Solar Starter Kit, 10L, Matt-Svart
 • Philips Hue Festavia ljusslinga Inom-/utomhus 250 LED 20m

  Philips Hue Festavia ljusslinga Inom-/utomhus 250 LED 20m
  Philips Hue Festavia ljusslingaMed 250 smarta minilysdioder längs en 20 meter lång sladd är Festavia-ljusslingan den perfekta dekorationen för både inomhus och utomhus. Skapa en gradient av färggrannt
 • SMART - EXTRA 40L

  SMART - EXTRA 40L
  Påbyggnadsbar ljusslinga, 4m lång ljusslinga med 40 dioder. Varmvitt sken. Produkten är en extra-slinga, transformator ingår ej. Tekniskt: Ljusslingan har 40 dioder med 10cm mellanrum emellan. Fast LED om 0,6W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Transformator ingår ej.
 • Konstsmide Tilläggs-ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar.

  Konstsmide Tilläggs-ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar.
  Konstsmide Tilläggs-ljusslinga 10 amberfärgade ledlampor och lampskärmar. Dessa fina ljusslingor från Konstsmide kommer med lampskärmar. Ljuset ger ett varmvitt, bärnstensfärgat sken och skapar en fantastisk stämning
 • CHRISSLINE - Light Chain Cold 50L

  CHRISSLINE - Light Chain Cold 50L
  Denna ljusslinga är 5 meter lång och har 50 st LED-ljuskällor med ett kallt sken. (Cold) Lamporna sitter med 10 cm mellanrum. Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller julslingor. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Chrissline är frosttåligt och slitstarkt, anpassat för det
 • Sirius Luke Supplement set - 5m. Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Luke Supplement set - 5m. Ljusslingor Från Magasin
  Nära tillägg sett 10 leder 5 m.
 • Sirius Maggie, Clear/silver, 7,9m+30cm - NO_SIZE Ljusslingor Från Magasin

  Sirius Maggie, Clear/silver, 7,9m+30cm - NO_SIZE Ljusslingor Från Magasin
  LED-ljuskedja Maggie med 80 lampor från Sirius
 • Konstsmide Christmas LED ljusslinga Compact bärnsten 800 LED 17,58 m

  Konstsmide Christmas LED ljusslinga Compact bärnsten 800 LED 17,58 m
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • PR Home Sari ljusslinga för ute, 5 lampor

  PR Home Sari ljusslinga för ute, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • CHRISSLINE - Light Chain Warm 50L

  CHRISSLINE - Light Chain Warm 50L
   5 meter lång ljusslinga, 50 LED-ljuskällor med ett varmt sken. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller julslingor. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter eller 2500 ljuskällor. Chrissline är frosttåligt och slitstarkt,
 • GLIMMER - Treelight

  GLIMMER - Treelight
   Praktiskt ljusslinga för julgranen med varmvitt sken. Slingan placeras i toppen på granen och de fem hängande slingorna lyser sedan upp granens grenarna. Varje hängande slinga är 2 m lång och LED-dioderna sitter med ett mellanrum på 6,7 cm. Totalt antal LED-dioder är 150 st. Julgransslingan kan användas både inomhus och utomhus. Tekniskt: Slingan
 • Konstsmide Christmas LED-ljusslinga ljusgardin med 8 strängar

  Konstsmide Christmas LED-ljusslinga ljusgardin med 8 strängar
  LED-ljusgardin för julgransdekoration Att på ett ögonblick dekorera en julgran med olika små ljus, det är möjligt med denna ljusgardin som helt enkelt glider över trädet ovanifrån. Därefter pryder 30 bärnstensfärgade ljusdioder på var och en av de åtta strängarna granen med sitt varmvita ljus. Hälften av de totalt 240 LED-ljusen gnistrar, vilket naturligtvis ökar ljuseffekten. Med svart kabel. En transformator medföljer.
 • Konstsmide Slinga E27 10 amber utbytbara LED svart dim 24V/IP44

  Konstsmide Slinga E27 10 amber utbytbara LED svart dim 24V/IP44
  Konstsmide Slinga E27 10 amber utbytbara LED svart dim 24V/IP44. En typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp de smarta fästena.
 • Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 250 lampor 20 m

  Ljusslinga Twinkly RGB, svart, 250 lampor 20 m
  LED-ljuskedja Twinkly för individuell ljusdekoration - med integrerad WiFi- och Bluetooth-anslutning Med sina många lysdioder ger Twinkly-ljuskedjan en inspirerande ljusshow - både inomhus och utomhus. Den Bluetooth-aktiverade ljuskedjan, som är utrustad med en egen mini-WiFi, kan styras med en smartphone och smarta hemsystem. Det finns förkonfigurerade dynamiska ljusmönster, men Twinkly-appen sätter inga gränser för kreativiteten. Ljusstyrka, mönster, rotation, växlingshastighet, otaliga graderingar - och tack vare den integrerade mikrofonen även synkronisering av ljusmönstret med musik - kan väljas efter önskemål. Varje synlig lysdiod känns igen av smartphone-kameran och kan styras individuellt. Lysdioderna är placerade på ett avstånd av 8 cm från varandra på kabeln. Det finns en manuell omkopplare för att slå på och av. Funktioner/kompatibilitet - Bluetooth-kapabel, med integrerat WiFi-nätverk - Kan användas direkt med smarttelefonen via Twinkly-appen för iOS och Android. - Kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa - Sömlös 3D-mappning och individuell styrning av varje LED. - kan synkroniseras med musik tack vare mikrofonen (USB-dongel krävs dessutom) - Utomhus räckvidd: ca 15 m
 • Konstsmide Ljusslinga E27 med 10 rökfärgade LED-lampor, solpanel & fjärrkontroll

  Konstsmide Ljusslinga E27 med 10 rökfärgade LED-lampor, solpanel & fjärrkontroll
  Ljusslinga E27 med 10 rökfärgade LED-lampor, solpanel & fjärrkontroll. Partyslinga för uteplatsen med 10 st rökfärgade kupor och varmvita utbytbara LED. Inkl. solpanel och batteribox, fjärrkontroll med timer 4/6/8 timmar. Dimmer, sensor och multifunktion. Markspets och USB-kabel på 1,8m ingår. Lampavståndet är 50 centimeter. Anslutningssladden är 10 meter vilket ger en totallängd på 14,5 meter.
 • SKEN - 40 4M

  SKEN - 40 4M
  Enkel 4m lång ljusslinga med 40 dioder. Varmvitt sken. EJ utbyggnadsbar. Vi rekommenderar: Allt du behöver finns med! Bara att sätta i kontakten i väggen. Tekniskt: Ljusslingan har 40 dioder med 10cm mellanrum emellan. Fast LED om 1,2W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). EJ utbyggnadsbar.
 • Paulmann Mobile Lampion ljusslinga 7 lampor vit

  Paulmann Mobile Lampion ljusslinga 7 lampor vit
  Batteridriven LED-ljusslinga Lampion för utomhusbruk – 7 lampor Man kommer direkt i feststämning, när man ser denna vackra ljusslinga. Mobile Lampion är tack vare kapslingsklass IP44 (skyddad mot vattenstänk) avsedd för utomhusbruk. Den drivs av ett laddningsbart batteri, så att denna dekoration kan placeras överallt, oberoende av ett eluttag. Möbler, plantor, räcken m.m. kan festligt belysas med hjälp av Mobile Lampion. Med integrerad USB-port för att ladda batteriet. I leveransen ingår dessutom en USB-kabel. - möjlighet för drift med powerbank (ingår ej)
 • Nedis SmartLife Ljusslinga RGB 10 m

  Nedis SmartLife Ljusslinga RGB 10 m
  Smart ljusslinga som ansluts till Wi-fi och kan styras från mobilen (iOS/Android). Ljusslingan kan lysa i olika färger, blanda olika färgkombinationer eller blinka i 8 olika lägen. Kan även synkroniseras med musik. Stöd för röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa. Kan användas både inomhus och utomhus. Längd: 10 m.
 • STAR TRADING Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång

  STAR TRADING Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång
  Dew Drop - 250 cm lång LED-ljuskedja med solardrift Hela året om kan den solardrivna LED-ljuskedjan Dew Drop belysa olika föremål och växter utomhus och göra dem ännu mer dekorativa. Solarpanelen med jordspett kan, tack vare den 200 cm långa anslutningskabeln, stickas ner i marken på andra ställen och riktas perfekt mot ljuset. LED-lamporna som sitter med 5 cm avstånd i ljuskedjan lyser i varmvitt.

Ljusslingor ute med batteri, solceller eller nätanslutning?

Även ljusslingan med energisnåla LED-lampor behöver ström och det finns idag olika sätt på hur du fixar strömmen som behövs. Solcellsdrivna och batteridrivna ljusslingor är trådlösa, vilket har sin fördel att du lättare kan placera ut de och inte behöva ta hänsyn till eluttag eller dra långa kablar.

Nackdelen med batteridriven ljusslinga är att du måste byta batteri eller ladda de inomhus när spänningen blivit för låg. Solcellsdrivna ljusslingor kan få kämpigt att lysa hela natten när det är som mörkast vintertid, speciellt i norra Sverige.

Ljusslingor med anslutning till eluttag har inte det problemet. Däremot blir du lite mer låst till placering och måste vara i närheten av, eller dra långa kablar till närmsta eluttag.