Båglampa

Genom ett bågformat stativ kan en golvlampa stå bredvid soffan, fåtöljen eller bordet men ändå ge ljus rakt ovanifrån. Se exempel på fin båglampa du kan köpa online här. Här är ett urval av bågformade golvlampor från flera olika varumärken och lampbutiker.

Populärt inom båglampa

 • Båglampa Sveri med marmorfot och vit skärm

  Båglampa Sveri med marmorfot och vit skärm
  Attraktiv båglampa Sveri som mysigt tillägg för vardagsrummet Sveri är en klassisk båglampa som är tidlöst vacker och perfekt för placering bredvid soffan. Båglampor är speciellt praktiska, när det inte finns något eluttag i taket eller ingen plats för placering av en vanlig golvlampa, där ljuset behövs. Den tunga marmorfoten garanterar säkert stånd och den vita akrylskärmen ger jämnt ljus som är behagligt och hemtrevligt. Båglampans höjd kan justeras mellan 148 och 188 cm.
 • Golvlampa Mesh, svart, båglampa

  Golvlampa Mesh, svart, båglampa
  Mesh-golvlampa i en modern båglampsversion Båglampor får ett allt större intresse, vilket säkert till stor del beror på deras mångsidighet. Den välvda Mesh-armaturen är idealisk för läsplatser. Den flexibla placeringen gör att den kan användas som kompletterande belysning i många områden. Tack vare den utskjutande bågen kan den till exempel stå bakom soffan och belysa sittplatsen direkt ovanifrån. Det är mycket modernt och individuellt utformat. Den burformade lampskärmen av metallnät utstrålar en extravagant energi som i kombination med den svepande armen skapar en harmonisk övergång. Mesh-golvlampan är dock mycket minimalistisk och smälter elegant in i rummet. För bekvämare drift finns en strömbrytare integrerad i matningsledningen för att slå på eller av.
 • Klassisk båglampa Clarie, vit

  Klassisk båglampa Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • Helestra båglampa Roxx, svart

  Helestra båglampa Roxx, svart
  Elegant båglampa Roxx med räfflad plastskärm Genom den utskjutande bågformen som utgår från lampfoten får ROXX en elegant effekt som tydligt ger sig till känna i rummet. Golvlampan ser utomordentligt modern och elegant ut och kan placeras på många olika ställen.

Fler tips på båglampa

 • Båglampa stål tyg skugga vit 45 cm - XXL

  Båglampa stål tyg skugga vit 45 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: den här marmorbasen är mycket tung. Den vita lampskärmen ger en tidlös touch i ditt vardagsrum. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 45 cm och en höjd av 25 cm. Sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL!
 • Båglampa Alice med vit skärm

  Båglampa Alice med vit skärm
  Euluna båglampa alice med vit skärm Alice, för vardagsrum / matsal, stål, plast, E27, 100 W, H: 205 cm
 • Modern båglampa svart med boucle-skärm vit 50 cm - XXL

  Modern båglampa svart med boucle-skärm vit 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är golvlampa XXL vad du letar efter! Golvlampan är gjord av stål med tyg och marmor, avslutad i vitt med svart. Lampans totala storlek är 269 cm hög, 211 cm lång och 50 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Denna lampa kommer med sladd och stickpropp. Sladden är 180 cm lång. Behöver du lite mindre ljus? XXL är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kommer förmodligen fortfarande att hitta en plats för denna XXL.
 • Båglampa Alice med skärm i svartguld

  Båglampa Alice med skärm i svartguld
  Euluna båglampa alice med skärm i svartguld Alice, för vardagsrum / matsal, stål, plast, E27, 100 W, H: 205 cm
 • HerzBlut Amos båglampa, stativ oljat nötträ

  HerzBlut Amos båglampa, stativ oljat nötträ
  Höjdjusterbar ljusbågslampa Amos av trä och bomull Båglampan Amos är ett elegant utseende i vardagsrummet och ger stämningsfulla ljusstunder. Lampans fot av trä var handgjord och har en liten bågform. Detta sträcker sig uppåt genom en metallstav som lampskärmen också är fäst vid. Höjden kan bestämmas efter behov med låsskruvar, vilket möjliggör behovsbaserad exponering. Samspelet mellan trälampfoten och metallbågen och den vita bomullsskärmen skapar en särskilt harmonisk helhetsbild. När den är på, skapar den vita nyansen en särskilt mysig ljusatmosfär. Amos båglampa tillverkades i det vackra Sauerland, där huvudkontoret för HerzBlut fabriken också finns. Alla lampor är av högsta kvalitet och är gjorda av FSC-certifierat trä.
 • Smart båglampa stål med vit tygskärm inkl Wifi A60 - Arc Basic

  Smart båglampa stål med vit tygskärm inkl Wifi A60 - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Arc Basic har ett distinkt utseende med sin stålfot i kombination med den vita tyglampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 170 cm och en längd på 154,80 cm. Lampans botten har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Tyghuvan ger en mysig atmosfär hemma. Lampan levereras inklusive en WiFi-ljuskälla. Detta är lätt att styra från din app på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic! 154.8 cm x 30 cm x 170 cm
 • Båglampa stål med vit marmorbas justerbar - XXL

  Båglampa stål med vit marmorbas justerbar - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Båglampa XXL är en tidlös modell som passar perfekt i alla interiörer. Det har sitt moderna utseende tack vare sin stålhals med bas i vit marmor. Båglampan har en bredd på 44,5 cm, en längd på 221 cm och är justerbar i höjd; minst 210 cm och högst 269 cm. Skärmen har en diameter på 33 cm och en höjd på 20 cm. XXL levereras inklusive sladd (180 cm) och kontakt. Du måste fortfarande beställa en ljuskälla som passar i en E27-koppling (max. 60 Watt). Ljusbågslampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. XXL är den vackra ljusbågslampan som du letar efter. För i vardagsrummet, kontoret eller studiet. XXL ger en modern touch till det utrymmet! 2210 mm x 445 mm x 2690 mm
 • Modern båglampa mässing med vit skärm - Arc Basic

  Modern båglampa mässing med vit skärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Arc Basic är den perfekta båglampan för en modern interiör. Det gyllene benet med vit huva och bas i vit marmor gör den riktigt modern! Båglampan har en längd på 154,8 cm och en bredd på 30 cm. Den är justerbar i höjdled; minst 150 cm och max 170 cm. Basen har en diameter på 30 cm och en höjd på 4,5 cm. Den vita skuggan har en diameter på 30 cm och en höjd på 20 cm. Lampan levereras med sladd (180 cm) och stickpropp. Du avslutar Arc Basic med en ljuskälla med E27-beslag på max 20 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Komplettera din moderna interiör med Arc Basic båglampa. 130 cm x 30 cm x 176 cm
 • Båglampa Alice med écrufärgad skärm

  Båglampa Alice med écrufärgad skärm
  Euluna båglampa alice med écrufärgad skärm Alice, för vardagsrum / matsal, stål, plast, E27, 100 W, H: 205 cm
 • Båglampa Sparkled Light svart/bok

  Båglampa Sparkled Light svart/bok
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm av korgflätning Denna attraktiva välvda golvlampa kan användas för att belysa alla bostadsutrymmen på ett funktionellt och trevligt sätt. Sparkled Light är utrustad med en svartlackerad metallram som kan justeras i höjd såväl som i projektion till de individuella omständigheterna. Skärmen är tillverkad av ett fint trätyg, vilket gör att lampans ljus inte bara avges nedåt, utan strålar genom nätet till alla sidor.
 • Yumi - elegant designer-LED-båglampa

  Yumi - elegant designer-LED-båglampa
  Intressant LED-båglampa Yumi med 18 Watt ljuskällaOlik allt annat som man har sett tidigare, visar LED-båglampan Yumi sin fulla strålglans särskilt i mörkare rum. Den är 230 cm hög och har en utkragning på 210 cm. Därmed har den de mått som krävs för att vara effektiv även i större rum med djupa skriv- eller mötesbord. Den står stabilt på en bas med en diameter på 50 cm, vilket gör den lämplig att integrera nästan var som helst. Den är genomgående tillverkad av metall, men designern Shigeru Ban kombinerar här kolfiberns möjligheter. På så sätt kan båglampans extremt tunna men samtidigt flexibla struktur förverkligas. I dess ände är lysdioder med en total effekt på 18 watt integrerade, vilket möjliggör en omfattande spridning av ljuset. Enbart färgen gör att en kombination med olika inredningsstilar är tänkbar. Den ingår i kollektionen från den italienska tillverkaren Fontana Arte. Sedan början av 1930-talet har företaget utvecklat och tillverkat högkvalitativa, hållbara och tidlöst eleganta vardagsrumslampor för alla ändamål.
 • Lindby Zara LED-båglampa med fotdimmer

  Lindby Zara LED-båglampa med fotdimmer
  Bågformad golvlampa Zara med matt nickelyta Zara passar mycket bra in i en modern, gärna även puristisk inredning. Bågformen gör att golvlampan kan placeras bakom soffan, och ljusskenet når då också fram till platser längre bort. Skärmen hos båglampan består av metall och liknar till formen en kupol resp. halvsfär. Precis som det övriga stativet är ytan i matt nickel, som ger ett elegant och tilltalande intryck. Med hjälp av den integrerade fotdimmern kan man variera ljusstyrkan steglöst.
 • LED-båglampa Danua, svart

  LED-båglampa Danua, svart
  Båglampa Danua med energisnål LED Golvlampan är förhållandevis liten och tar inte upp mycket plats i rummet men har en mycket modern design och kan nästan kallas minimalistisk. Armaturens skärm och stomme består av en smal stång och förbinds på ett harmoniskt sätt. Ljustemperaturen hos de otaliga LED-märkeslamporna från Edison uppgår till 3.000 Kelvin (varmvitt ljus) med en ljusstyrka om 100 Lumen per Watt vilket skonar både miljö och plånbok. Den totala ljusstyrkan uppgår till 1800 Lumen för mycket god rumsbelysning. Om ljuset upplevs som för starkt går armaturen att dimma med en praktisk fotdimmer.
 • Modern båglampa svart - Vinossa

  Modern båglampa svart - Vinossa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vinossa har ett tydligt minimalt utseende med sin svarta färg i kombination med den svarta lampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 174 cm och en längd på 150 cm. Skuggan har en höjd på 20 cm. Tygskuggan ger en mysig atmosfär i huset. Lampan levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med Vinossa!
 • Ljusbågslampa mässing med svart marmorbas justerbar - XXL

  Ljusbågslampa mässing med svart marmorbas justerbar - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Båglampa XXL är en tidlös modell som passar perfekt i en Art Deco-interiör. Det har sitt moderna utseende tack vare sin stålhals med bas i svart marmor. Båglampan har en bredd på 44,5 cm, en längd på 221 cm och är justerbar i höjd; minst 210 cm och högst 269 cm. Basen har en diameter på 44,5 cm och en höjd på 5 cm. Skärmen har en diameter på 33 cm och en höjd på 20 cm. Hålen i lampskärmen skapar en mysig ljuseffekt i rummet. XXL levereras inklusive sladd (180 cm) och kontakt. Du måste fortfarande beställa en ljuskälla som passar i en E27-koppling (max. 60 Watt). Ljusbågslampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. XXL är den vackra ljusbågslampan som du letar efter. För i vardagsrummet, kontoret eller studiet. XXL ger en modern touch till det utrymmet! 2210 mm x 445 mm x 2690 mm
 • Modern stålbåglampa med skugga 50/50/25 vit justerbar

  Modern stålbåglampa med skugga 50/50/25 vit justerbar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna båglampa har ett uttalat minimalt utseende med sin stålfärg i kombination med den vita lampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Justerbar i längd (183-200 cm) och djup (175-195 cm) så superpraktiskt. Sladden har en längd på 220 cm och är utrustad med en strömbrytare. Tygskuggan ger en mysig atmosfär i huset. Lampan levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med denna eleganta båglampa.
 • Båglampa svart velourskugga svart med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga svart med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Den svarta velour lampskärmen ger en tidlös look på din interiör. Huvans gyllene interiör skapar en vacker ljuseffekt i ditt vardagsrum! Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Den inkluderade marmorbotten har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa svart velourskugga blå med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga blå med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: marmorbasen är ganska tung. Den blå velour lampskärmen ger lampan en lekfull touch. Huvans gyllene interiör skapar en vacker ljuseffekt i ditt vardagsrum. Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Den medföljande sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa XXL Svart båge med Marmorbas

  Båglampa XXL Svart båge med Marmorbas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som blickfång i ditt hem! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Lampan levereras utan lock. Så du kan utforma lampan helt efter din egen smak! Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 182 cm och en bredd på 38 cm. Basen har en diameter på 25 cm och en höjd av 5 cm. Sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med XXL-båglampan! 1820 mm x 380 mm x 2250 mm
 • serien.lighting Central LED-båglampa, pärlgrå

  serien.lighting Central LED-båglampa, pärlgrå
  LED-bågarmatur Central i imponerande storlek - utrustad med dimmerLed-bågarmaturen Central kombinerar en elegant design med imponerande storlek och maximal funktionalitet och flexibilitet. Med sina dimensioner är armaturen ett blickfång, samtidigt som den är graciös och lätt i sin form. Höjdpunkten i bågarmaturen, som designats av industridesignern Formfjord för tillverkaren serien.lighting, är de två teleskoparmarna i borstat rostfritt stål. Med det vertikala teleskopröret kan lampans höjd justeras från 178 till 210 cm, med den finare horisontella teleskoparmen kan projektionen justeras. Oavsett om det är en ljuskälla över soffbordet eller en slående armatur över matbordet - LED-bågarmaturen kan användas på många olika sätt för direktbelysning. Den omgivande ljusspalten i skärmen gör dessutom att ljuset strålar mjukt åt sidan och fungerar som ett designelement i armaturen.Den imponerande Central LED-bågarmaturen inspirerar med sin flexibilitet och varje detalj i armaturen är väl genomtänkt. Den platta, stora basen ger armaturen ett stadigt stöd, som med en generös gest lutar in i rummet och badar det i varmt ljus. Den är utrustad med en dimmer i lampskärmen och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat utbytessystem.
 • Smart båglampa svart med guld inkl Wifi A60 - Arc Basic

  Smart båglampa svart med guld inkl Wifi A60 - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Du kan komplettera din inredning med Arc basic golvlampa! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen är svart och tillverkad av stål. Extra praktisk: Arc basic är smart och kan därför fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Arc basic kommer med sladd och stickpropp. Sladden är 180 cm lång. Med Arc basic får du alltid rätt ljus hemma! 130 cm x 30 cm x 176 cm
 • Båglampa Sparkled Light svart/slam

  Båglampa Sparkled Light svart/slam
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm i linne Den välvda golvlampan Sparkled Light är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Den kan justeras i höjd och projektion för att passa individuella omständigheter. Den moderna, enkla designen av ramen berikas av en lerfärgad linneskärm. Sparkled Light ger individuellt justerbar och behaglig belysning i vardagsrum och sovrum. Strömbrytaren är inbyggd i kabeln.
 • Modern båglampa svart med svart tygskärm - Arc Basic

  Modern båglampa svart med svart tygskärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vilken vacker båglampa i matt svart med en sned tygskärm. Arc Basic har ett distinkt minimalt utseende med sin stålfot i kombination med den svarta tyglampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 170 cm och en längd på 154,5 cm. Lampans fot har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så att du själv kan bestämma höjd och spännvidd. Tyghuvan ger en mysig atmosfär i huset. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic! 1548 mm x 300 mm x 1700 mm
 • Båglampa stål metallskärm 33 cm justerbar - XXL

  Båglampa stål metallskärm 33 cm justerbar - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna superstora moderna golvlampa får du verkligen inte missa. Det är en tidlös båglampa i stål med en lampskärm i metall och en medföljande marmorfot. Notera: denna fot är ganska tung. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 269 cm. Skärmen har en diameter på 32 cm och basen har en diameter på 37,5 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Den perforerade huvan är också justerbar. Den medföljande sladden har en längd på 180 cm. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med Arc-lampan XXL stål! 2210 mm x 375 mm x 2690 mm
 • Båglampa stål tygskärm svart 45 cm - XXL

  Båglampa stål tygskärm svart 45 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: marmorbasen är ganska tung. Den svarta lampskärmen ger lampan en tidlös touch. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 45 cm och en höjd av 25 cm. Den medföljande sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL!
 • Båglampa Sparkled Light svart

  Båglampa Sparkled Light svart
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm av korgflätning Denna attraktiva välvda golvlampa kan användas för att belysa alla bostadsutrymmen på ett funktionellt och trevligt sätt. Sparkled Light är utrustad med en svartlackerad metallram som kan justeras i höjd såväl som i projektion till de individuella omständigheterna. Skärmen är tillverkad av ett fint trätyg, vilket gör att lampans ljus inte bara avges nedåt, utan strålar genom nätet till alla sidor.
 • Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, vit

  Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, vit
  Kontinuerligt dimbar: LED-golvlampa Oxygen FL1, 3 000 K, Ra90LED-golvlampan Oxygen från Stilnovo är en designad golvlampa från Italien som med sin moderna och eleganta design är ett blickfång i alla rum. Skärmen är tillverkad av plast och är utrustad med en OptiLight™-diffusor, genom vilken det varmvita ljuset (3 000 K) avges behagligt och jämnt både direkt och indirekt. Armaturens ram är tillverkad av robust metall och hålls i en ädel vit färg. En kraftfull topLED LED-modul säkerställer hög energieffektivitet. Särskilt praktisk är den långa plug-in-kabeln (4 m) med integrerad fotbrytare, som möjliggör steglös dimning av armaturen. Med ett CRI-värde på 90 återges färgerna verklighetstroget. En annan höjdpunkt: Denna armatur är Made in Italy och har skapats av formgivarna Pio och Tito Toso.
 • Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, röd

  Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, röd
  Arc golvlampa Loft C1260 - industriell design tillverkad i Frankrike golvlampa Loft C1260 representerar en välkommen kontrast till den klassiska, välkända lamphuvud, för med sina små, halvcirkelformad lamphuvudet det redan uppnår stora effekter i vardagsrummet. lamphuvud är omgivet av ett handtag som underlättar den exakta positioneringen av balken och samtidigt understryker golvlampa industriella design . Den böjda kroppen är utrustad med tre fogar som gör att lampan kan justeras individuellt. Designen är avrundad med en bred lampbas som säkerställer ett säkert stativ. Båglampan är gjord av metall från topp till tå och är noggrant handgjord av den franska lamptillverkaren Jieldé. Alla Jieldé-lampor är försedda med ett numrerat märke som identifierar dem som unika och originella.
 • Båglampa brons med marmor och bärnstensglas 3 lampor - Nina

  Båglampa brons med marmor och bärnstensglas 3 lampor - Nina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Golvlampan Nina är ett riktigt blickfång för en Art Deco-inredning! Lampan är gjord av bärnstensfärgat glas och marmor och är brons med vitt. De 3 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Golvlampan har en bredd på 110 cm, är 35 cm lång och 200 cm hög. Glöm inte att beställa ljuskällorna med E27-armatur separat. Dessa ingår inte. Artikeln levereras med sladd och stickpropp. Sladden är 250 cm lång. Denna golvlampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan inte sluta stirra på denna golvlampa: Nina bör inte saknas i din inredning!
 • Båglampa Samuele, djup 120cm, scavo-brun

  Båglampa Samuele, djup 120cm, scavo-brun
  Golvlampa Samuele i bågformDen bruna, svängda ramen är bågformad, vilket gör att den övre delen kan vridas. Genom lampskärmen ger Samuele vacker sekundär belysning i vardagsrummet. Strömbrytaren är integrerad i matningsledningen. Tillverkad i Italien.
 • Modern båglampa stål med grå tygskärm - Arc Basic

  Modern båglampa stål med grå tygskärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Arc Basic har ett distinkt minimalt utseende med sin stålfot i kombination med den grå tyglampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 176 cm och en längd på 130 cm. Lampans botten har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Tyghuvan ger en mysig atmosfär hemma. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic! 1300 mm x 300 mm x 1760 mm
 • Båglampa Samuele, djup 165 cm, scavo-brun

  Båglampa Samuele, djup 165 cm, scavo-brun
  Rustik charm strålar ur takflöjtlampan Samuele Den bruna, vridna armaturen är bågformad där den övre delen kan vridas. Genom lamskärmen sörjer Samuele för en vacker sidobelysning i vardagsrummet. En strömbrytare sitter på kabeln. Tillverkad i Italien.
 • MARKET SET Cosiness båge golvlampa Ø 68cm

  MARKET SET Cosiness båge golvlampa Ø 68cm
  Elegant ljuskälla med en intressant blandning av material - Cosiness båggolvlampaMed Cosiness-golvlampan experimenterar det franska designmärket Market Set med en kombination av olika element. Cosiness är utformad i form av en klassisk båglampa. Den runda, eleganta basen är tillverkad av ljus marmor och bär en hög, böjd metallram, som ser modern ut med sin kromfinish och som också gör det möjligt att justera höjden och utskjutningen. Skärmen av vit bomullsbouclétextil, som är cylindrisk i mitten och avsmalnande i över- och underkant, är mysig och hemtrevlig.
 • Båglampa stålskärm koppar 50 cm - XXL

  Båglampa stålskärm koppar 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Kopparlampan slutför lampan! Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 50 cm. Den medföljande sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL. 1900 mm x 500 mm x 2470 mm
 • LED-båglampa Nalevi, silver borstat

  LED-båglampa Nalevi, silver borstat
  Nätt design för moderna vardagsrum: bågformad LED-golvlampa Nalevi Nalevi är ett mycket modernt belysningsobjekt med modern LED-teknik. Lampkroppen är absolut nätt och smalt utformad och har en tilltalande bågform som kompletteras enbart av en rund fot, så att lampan står stabilt. Lysdioderna är både energisnåla och effektiva, vilket garanterar en god ljusstyrka, men en låg energiförbrukning. Den silvrigt borstade ytan passar till hela den moderna designen. Fotströmbrytare i sladden med kontakt.
 • Schöner Wohnen Bowe båglampa, svart/vit

  Schöner Wohnen Bowe båglampa, svart/vit
  Den breda Bowe golvlampan med den filigrana metallarmen som stöder den vita tygskärmen får sin säkra ställning från marmorbasen, vilket ger ännu mer värde till ensemblen. Utrustad med en fotbrytare på kabeln.
 • Båglampa svart velour skugga röd med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velour skugga röd med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Den mörkröda velour lampskärmen säkerställer att din lampa får en trevlig och mysig look. Huvans gyllene inredning ger en varm ljuseffekt genom vardagsrummet eller sovrummet. Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Den medföljande sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa stål mossgrön skärm 50/50/25 - XXL

  Båglampa stål mossgrön skärm 50/50/25 - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en slående båglampa inklusive en skärm som omedelbart tillför atmosfär till din interiör? Då är denna tidlösa båglampa definitivt något för dig! Vackert vid soffan eller i en läshörna. Lampan är justerbar i längd (165 cm -220 cm) och djup (175 cm -195 cm), så den är superpraktisk. Båglampan är gjord av stål men har ett mjukt utseende på grund av den mossgröna tygskärmen på 50 cm i diameter. Lampan levereras med 220 cm sladd och stickpropp och är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna lampa behöver bara en vacker E27 ljuskälla på max 60 Watt och sedan är den redo att lysa i ditt vardagsrum. 1950 mm x 500 mm x 2200 mm
 • Dekorativ båglampa PAPUA, svart

  Dekorativ båglampa PAPUA, svart
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, vit

  Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, vit
  Arc golvlampa Loft C1260 - industriell design tillverkad i Frankrike golvlampa Loft C1260 representerar en välkommen kontrast till den klassiska, välkända lamphuvud, för med sina små, halvcirkelformad lamphuvudet det redan uppnår stora effekter i vardagsrummet. lamphuvud är omgivet av ett handtag som underlättar den exakta positioneringen av balken och samtidigt understryker golvlampa industriella design . Den böjda kroppen är utrustad med tre fogar som gör att lampan kan justeras individuellt. Designen är avrundad med en bred lampbas som säkerställer ett säkert stativ. Båglampan är gjord av metall från topp till tå och är noggrant handgjord av den franska lamptillverkaren Jieldé. Alla Jieldé-lampor är försedda med ett numrerat märke som identifierar dem som unika och originella.
 • Båglampa svart velourskugga blommig design 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga blommig design 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Sammet lampskärm med blommotiv ger en romantisk look på din interiör. Huvans gyllene interiör ger en fin ljuseffekt. Båglampan har en total längd på 201 cm och en höjd på 225 cm. Du kan justera ljusbåglampan i bredden på fixturen. Skuggan har en diameter på 50 cm. Artikeln levereras med kabel, vars längd är max 240 cm. Ge en trevlig ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt) och låt ditt vardagsrum lysa med denna XXL-båglampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer för att göra det extra mysigt på kvällen. 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Arc for Arc lampa XXL svart

  Arc for Arc lampa XXL svart
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna ram är speciellt gjord för Arclamp XXL svart. Bogens räckvidd är justerbar från minst 205 cm till högst 264 cm. Den har en fjäder på 200 cm. Fören är tillverkad i stål och färdig i svart. Observera: bågen levereras utan fot och lampskärm, så beställ dessa separat. Sladden har en längd på 180 cm. Du kompletterar ljusbågen med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 60 Watt), som inte ingår. Ger mer atmosfär till ditt interiör eller justera din båglampa XXL med denna separata svarta båge!
 • Stålbåge för ljusbågslampa XXL

  Stålbåge för ljusbågslampa XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ram speciellt gjord för Arc -lampan XXL färdig i stål. Fören är justerbar och har en längd på 40 cm och en bredd på 170 cm. Bogens räckvidd är justerbar. En tidlös rosett som du avslutar med en fin fot och en slående huva! Obs: du måste beställa en lampskärm och fot separat för att slutföra lampan.
 • Båglampa Philipp med tygskärm krom/svart

  Båglampa Philipp med tygskärm krom/svart
  Höjdjusterbar välvd golvlampa Philipp med fotbrytare och skärm av linneDen svart- och kromlackerade stålramen på golvlampan Philipp i bågform kan varieras i höjd och därmed också i projektion. För detta ändamål dras den övre delen av ramen ut. Tygskärmen av linne är avsedd för en E27-lampa som kan köpas separat (se tillbehör). Med integrerad fotbrytare (på/av) i stickkontakten.
 • Utskjutande båglampan Mara

  Utskjutande båglampan Mara
  Attraktiva båglampan Mara i glänsande krom Båglampan Mara kommer framför allt till sin rätt i stora vardagsrum. Där sprider den sitt balanserade ljus som exempelvis belyser ett bord eller en läshörna i soffan. Designen av glänsande krom och mattsvart tyg sätter sålunda en modern accent utan att störa den befintliga inredningen. Mara - en elegant båglampa för många användningsområden.
 • Båglampa svart velour skugga taupe med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velour skugga taupe med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Sammet lampskärm i taupe ger din interiör en varm touch. Huvans gyllene interiör ger en fin ljuseffekt. Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Den medföljande sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa stål utan skugga - XXL

  Båglampa stål utan skugga - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som blickfång i ditt hem! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Lampan levereras utan lock. Så du kan utforma lampan helt efter din egen smak! Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med XXL-båglampan! 1820 mm x 380 mm x 2690 mm
 • Golvlampa med båge 'Booglamp XXL' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa med båge 'Booglamp XXL' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En fin båglampa som blickfång i ditt hem! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Tyglampskärmen med krämmotiv ger en inredning i ditt interiör. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38. Ledningen har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med XXL-båglampan! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, svart

  Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, svart
  Arc golvlampa Loft C1260 - industriell design tillverkad i Frankrike golvlampa Loft C1260 representerar en välkommen kontrast till den klassiska, välkända lamphuvud, för med sina små, halvcirkelformad lamphuvudet det redan uppnår stora effekter i vardagsrummet. lamphuvud är omgivet av ett handtag som underlättar den exakta positioneringen av balken och samtidigt understryker golvlampa industriella design . Den böjda kroppen är utrustad med tre fogar som gör att lampan kan justeras individuellt. Designen är avrundad med en bred lampbas som säkerställer ett säkert stativ. Båglampan är gjord av metall från topp till tå och är noggrant handgjord av den franska lamptillverkaren Jieldé. Alla Jieldé-lampor är försedda med ett numrerat märke som identifierar dem som unika och originella.
 • Modern båglampa krom med vit skärm - Arc Basic

  Modern båglampa krom med vit skärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna moderna golvlampa Arc Basic är en riktig atmosfärskapare i din inredning! Det är en tidlös båglampa med en opalvit plexiglasskärm. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 176 cm och en längd på 120 cm. Skärmen har en höjd på 21 cm och en diameter på 29 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic båglampa! 1300 mm x 300 mm x 1760 mm
 • Modern båglampa krom justerbar utan skugga

  Modern båglampa krom justerbar utan skugga
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna moderna golvlampa är en riktig stämningstillverkare i din interiör! Det är en tidlös metallbåglampa utan lampskärm. Denna eleganta moderna båglampa är lämplig för alla hängande mössor med E27-montering. Den grundläggande designen gör det enkelt att kombinera lampan med olika stilar av lampskärmar. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 220 cm och en längd på 170 cm. Bågen är justerbar på två platser, så du bestämmer höjden och sträcker dig själv. Lampan levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med denna båglampa!