Båglampa

Genom ett bågformat stativ kan en golvlampa stå bredvid soffan, fåtöljen eller bordet men ändå ge ljus rakt ovanifrån. Se exempel på fin båglampa du kan köpa online här. Här är ett urval av bågformade golvlampor från flera olika varumärken och lampbutiker.

Populärt inom båglampa

 • Lucide Golvlampa Mesh, svart, båglampa

  Lucide Golvlampa Mesh, svart, båglampa
  Mesh-golvlampa i en modern båglampsversion Båglampor får ett allt större intresse, vilket säkert till stor del beror på deras mångsidighet. Den välvda Mesh-armaturen är idealisk för läsplatser. Den flexibla placeringen gör att den kan användas som kompletterande belysning i många områden. Tack vare den utskjutande bågen kan den till exempel stå bakom soffan och belysa sittplatsen direkt ovanifrån. Det är mycket modernt och individuellt utformat. Den burformade lampskärmen av metallnät utstrålar en extravagant energi som i kombination med den svepande armen skapar en harmonisk övergång. Mesh-golvlampan är dock mycket minimalistisk och smälter elegant in i rummet. För bekvämare drift finns en strömbrytare integrerad i matningsledningen för att slå på eller av.
 • Brilliant Klassisk båglampa Clarie, vit

  Brilliant Klassisk båglampa Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • Golvlampa med båge 'Booglamp XXL' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa med båge 'Booglamp XXL' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som blickfång i ditt hem! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Tyglampskärmen med krämmotiv ger en inredning i ditt interiör. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38. Ledningen har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med XXL-båglampan! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Helestra båglampa Roxx, svart

  Helestra båglampa Roxx, svart
  Elegant båglampa Roxx med räfflad plastskärm Genom den utskjutande bågformen som utgår från lampfoten får ROXX en elegant effekt som tydligt ger sig till känna i rummet. Golvlampan ser utomordentligt modern och elegant ut och kan placeras på många olika ställen.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på båglampa

 • Båglampa svart sammetsskärm grön med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart sammetsskärm grön med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En snygg båglampa som blickfång i ditt hem! Denna XXL båglampa med marmorfot är precis vad du behöver. Den sammetsgröna lampskärmen ger en varm look och känsla till din interiör. Lampskärmens gyllene insida ger en vacker ljuseffekt i vardagsrummet. Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 182 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd på 5 cm. Den medföljande sladden har en längd på 240 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 60 Watt), men denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med båglampan XXL! 1820 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa svart velourskugga svart med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga svart med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Den svarta velour lampskärmen ger en tidlös look på din interiör. Huvans gyllene interiör skapar en vacker ljuseffekt i ditt vardagsrum! Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Den inkluderade marmorbotten har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Båglampa stålskärm koppar 50 cm - XXL

  Båglampa stålskärm koppar 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Kopparlampan slutför lampan! Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 50 cm. Den medföljande sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL. 1900 mm x 500 mm x 2470 mm
 • HerzBlut Amos båglampa, stativ ek natur

  HerzBlut Amos båglampa, stativ ek natur
  Höjdjusterbar ljusbågslampa Amos av trä och bomull Båglampan Amos är ett elegant utseende i vardagsrummet och ger stämningsfulla ljusstunder. Lampans fot av trä var handgjord och har en liten bågform. Detta sträcker sig uppåt genom en metallstav som lampskärmen också är fäst vid. Höjden kan bestämmas efter behov med låsskruvar, vilket möjliggör behovsbaserad exponering. Samspelet mellan trälampfoten och metallbågen och den vita bomullsskärmen skapar en särskilt harmonisk helhetsbild. När den är på, skapar den vita nyansen en särskilt mysig ljusatmosfär. Amos båglampa tillverkades i det vackra Sauerland, där huvudkontoret för HerzBlut fabriken också finns. Alla lampor är av högsta kvalitet och är gjorda av FSC-certifierat trä.
 • Paul Neuhaus Elegant Mani båglampa med sladdbrytare

  Paul Neuhaus Elegant Mani båglampa med sladdbrytare
  Mani båglampa med halvcirkelformad ram och marmorsockel Båglampor används allt oftare som extra belysning i vardagsrum - som sedan ofta används som huvudbelysning - och det är inte så konstigt, eftersom knappast någon konventionell golvlampa kan skapa den elegans som en båglampa utstrålar. Den välvda formen på armen eller ramen ger en armatur något både svepande och harmoniskt och framför allt gör det möjligt att placera den så att basen är bakom soffan, till exempel, men ljuset lyser upp soffbordet. Den halvklotformade skärmen är tillverkad av robust akryl och kompletterar det visuella intrycket perfekt. Strömbrytaren är placerad i matningskabeln. Matningskabeln är 2 meter lång.
 • Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, svart

  Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, svart
  Arc golvlampa Loft C1260 - industriell design tillverkad i Frankrike golvlampa Loft C1260 representerar en välkommen kontrast till den klassiska, välkända lamphuvud, för med sina små, halvcirkelformad lamphuvudet det redan uppnår stora effekter i vardagsrummet. lamphuvud är omgivet av ett handtag som underlättar den exakta positioneringen av balken och samtidigt understryker golvlampa industriella design . Den böjda kroppen är utrustad med tre fogar som gör att lampan kan justeras individuellt. Designen är avrundad med en bred lampbas som säkerställer ett säkert stativ. Båglampan är gjord av metall från topp till tå och är noggrant handgjord av den franska lamptillverkaren Jieldé. Alla Jieldé-lampor är försedda med ett numrerat märke som identifierar dem som unika och originella.
 • GOOD & MOJO Cango large båglampa Ellipse natur

  GOOD & MOJO Cango large båglampa Ellipse natur
  Cango stor golvlampa med elliptisk skärm tillverkad av hållbar bambu Både ramen med en vinklad bas, en upprätt arm och en utskjutande del samt golvlampans skärm tillverkades av hållbar bambu. Den naturliga skärmen på taklampan Cango har en elliptisk form och består av många fina strutar. Även när den är släckt skapar golvlampan Cango en mycket naturlig atmosfär som harmoniskt kompletterar en inredningsstil som kännetecknas av trä och naturmaterial. Skärmens design med fina stag skapar en stämningsfull ljusbild i rummet och är särskilt dekorativ med en glödlampa. Märket Good & Mojo från den nederländska tillverkaren It's about Romi har ställt sig uppgiften att etablera hållbara armaturer på marknaden och därmed göra gott. Märket använder endast hållbara material för sina lampor och stöder olika ideella organisationer. Man donerar till WakaWaka Foundation, som förser fattiga människor i avlägsna byar utan elektricitet med solprodukter, och stöder kampanjen Eden Projects, en återbeskogningsorganisation som planterar ett träd för varje såld armatur.
 • Schuller Valencia Arcus LED-golvlampa med båge och gyllene finish

  Schuller Valencia Arcus LED-golvlampa med båge och gyllene finish
  Arcus svängd LED-golvlampa med litet fotavtryck LED-golvlampan Arcus, som liksom namnet Arcus beskriver en båge, har en delikat design och ändå en otrolig närvaro när det gäller utseende och funktion. Det smala skärmelementet är försett med LED längs kanterna över hela höjden och ger en kraftfull, energieffektiv grundbelysning med stämningsfull karaktär. Den vackra ljusstämningen förstärks ytterligare av reflektionen i den guldfärgade ytan.
 • Ljusbågslampa mässing med vit marmorbas justerbar - XXL

  Ljusbågslampa mässing med vit marmorbas justerbar - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Båglampa XXL är en tidlös modell som passar perfekt i en Art Deco-interiör. Det har sitt moderna utseende tack vare sin mässinghals med vit bas i marmor. Båglampan har en bredd på 44,5 cm, en längd på 221 cm och är justerbar i höjd; minst 210 cm och högst 269 cm. Basen har en diameter på 44,5 cm och en höjd på 5 cm. Skärmen har en diameter på 33 cm och en höjd på 20 cm. Hålen i lampskärmen skapar en mysig ljuseffekt i rummet. XXL levereras inklusive sladd (180 cm) och kontakt. Du måste fortfarande beställa en ljuskälla som passar i en E27-koppling (max. 60 Watt). Ljusbågslampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. XXL är den vackra ljusbågslampan som du letar efter. För i vardagsrummet, kontoret eller studiet. XXL ger en modern touch till det utrymmet! 2210 mm x 445 mm x 2690 mm
 • Båglampa svart velourskugga fjärilsdesign med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga fjärilsdesign med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: den här marmorbasen är mycket tung. Sammet lampskärm med fjärilsdesign ger en Art Deco-look till din interiör. Huvans gyllene interiör skapar en vacker ljuseffekt i vardagsrummet; väldigt mysigt! Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Lindby Zara LED-båglampa med fotdimmer

  Lindby Zara LED-båglampa med fotdimmer
  Bågformad golvlampa Zara med matt nickelyta Zara passar mycket bra in i en modern, gärna även puristisk inredning. Bågformen gör att golvlampan kan placeras bakom soffan, och ljusskenet når då också fram till platser längre bort. Skärmen hos båglampan består av metall och liknar till formen en kupol resp. halvsfär. Precis som det övriga stativet är ytan i matt nickel, som ger ett elegant och tilltalande intryck. Med hjälp av den integrerade fotdimmern kan man variera ljusstyrkan steglöst.
 • Orientalisk båglampa svart bambu - Pua

  Orientalisk båglampa svart bambu - Pua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Wow, vilken cool golvlampa Pua är! Detta passar perfekt i en orientalisk interiör. Skärmen är gjord av bambu och är färdig i svart. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Varan levereras med sladd och stickpropp. Sladden är 250 cm lång. Denna golvlampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan inte sluta stirra på denna golvlampa: Pua bör inte saknas i din inredning! 173 cm x 62 cm x 194 cm
 • Modern båglampa med grå skärm - Böj

  Modern båglampa med grå skärm - Böj
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Denna vackra båglampa med grå skärm är ett riktigt blickfång för dig i ett av dina vardagsrum. Dessutom kommer det också att ge ett fint ljusutbyte och ljusfördelning i ditt rum! Båglampan är tillverkad i stilrent stål och den grå skuggan gör modellen ännu mer modern. Betongfoten kompletterar lampan. Detta säkerställer att golvlampan Bend passar bra in i dagens industritrend. Beställer du denna lampa måste du själv köpa en snygg E27-ljuskälla, eftersom dessa inte medföljer lampan. Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Placera till exempel den här lampan bredvid din soffa i hörnet av ditt vardagsrum, så att du kan lysa upp ditt soffbord utan att ta mycket plats! Lampan har en höjd på 210 cm, en längd på 85 cm och en bredd på 38 cm. Foten har en diameter på 29,5 cm. Sladden har en längd på 250 cm. Komplettera din interiör med golvlampan Bend!
 • Båglampa mässing med vit tygskärm vit 50 cm - XXL

  Båglampa mässing med vit tygskärm vit 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En mycket chic båglampa för vardagsrummet eller kontoret. XXL drar genast all uppmärksamhet. Båglampan är gjord av stål med tyg. Basen har en vit marmorfinish, den har en diameter på 44,5 cm och en höjd på 5 cm. Benet har en mässingslook och är justerbart i höjdled, minimum 210 cm och max 269 cm. XXL har en total bredd på 45 cm och en längd på 210 cm. Golvlampan levereras inklusive sladd (180 cm) och stickpropp. Den vita tyglampskärmen har en diameter på 50 cm och en höjd på 25 cm. Du kan avsluta båglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat! Lampan är även dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Lägg till ett riktigt blickfång till din interiör med golvlampan XXL. Den kommer ännu bättre till sin rätt i en modern interiör. Precis vad du letar efter! 2100 mm x 450 mm x 2690 mm
 • Lindby LED-båglampa Danua, svart

  Lindby LED-båglampa Danua, svart
  Båglampa Danua med energisnål LED Golvlampan är förhållandevis liten och tar inte upp mycket plats i rummet men har en mycket modern design och kan nästan kallas minimalistisk. Armaturens skärm och stomme består av en smal stång och förbinds på ett harmoniskt sätt. Ljustemperaturen hos de otaliga LED-märkeslamporna från Edison uppgår till 3.000 Kelvin (varmvitt ljus) med en ljusstyrka om 100 Lumen per Watt vilket skonar både miljö och plånbok. Den totala ljusstyrkan uppgår till 1800 Lumen för mycket god rumsbelysning. Om ljuset upplevs som för starkt går armaturen att dimma med en praktisk fotdimmer.
 • HELL LED-båglampa Evolo CCT, mullvadsgrå

  HELL LED-båglampa Evolo CCT, mullvadsgrå
  Evolo LED-golvlampa med CCT- och dimmerteknik Evolo är en golvlampa i modern design som passar perfekt som läslampa i vardagsrummet. Den utskjutande armen med två leder möjliggör flexibel justering av armaturhuvudet, från vilket ljuset kommer ut platt på ena sidan och genom en smal ljusspalt på baksidan. Med två tryckknappar på ramen kan ljusfärgen ställas in från varmvit belysning med 2 700 K till dagsljus med 6 000 K samt ljuset dimmas steglöst.
 • Smart båglampa stål med vit tygskärm inkl Wifi A60 - Arc Basic

  Smart båglampa stål med vit tygskärm inkl Wifi A60 - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Arc Basic har ett distinkt utseende med sin stålfot i kombination med den vita tyglampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 170 cm och en längd på 154,80 cm. Lampans botten har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Tyghuvan ger en mysig atmosfär hemma. Lampan levereras inklusive en WiFi-ljuskälla. Detta är lätt att styra från din app på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic! 154.8 cm x 30 cm x 170 cm
 • Smart modern båglampa svart inkl WiFi G95 - Vinossa

  Smart modern båglampa svart inkl WiFi G95 - Vinossa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Vinossa har ett distinkt minimalt utseende med sin svarta färg i kombination med den svarta lampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 174 cm och en längd på 150 cm. Skärmen har en höjd på 20 cm och en diameter på 35,5 cm. Tyghuvan ger en mysig atmosfär hemma. Foten har en diameter på 35 cm och en höjd på 2 cm. Vinossa levereras med sladd (180 cm) och stickpropp. Lampan levereras inklusive en G95 WiFi ljuskälla. Detta är lätt att styra med appen på din smartphone, Google Home eller Alexa. Ljuskällan har en ljuseffekt på 1050 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. Med den höga ljuseffekten är den ett riktigt kraftpaket! Som tur är är ljuskällan också lätt att dämpa med appen på din smartphone. På så sätt skapar du alltid den önskade atmosfären hemma! Se till att du har kul med Vinossa!
 • Modern båglampa svart med guld - Arc Basic

  Modern båglampa svart med guld - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En svart båglampa som passar in i alla interiörer tack vare sin grundläggande design och svarta finish med blank skärm. Helt modern på sin plats i din interiör, denna Arc Basic. Tack vare den svarta finishen och tidlösa designen kan den säkert stå kvar som ett sken i vardagsrummet, arbetsrummet eller sovrummet i många år framöver. Den blanksvarta huvan med gyllene inredning ger ett riktigt blickfång i rummet. Guldet på insidan ger dig ett vackert varmt ljus över och under huven. Så extra romantiskt. Denna lampa har en total höjd på 176 cm och en längd på 130 cm. Lampans botten har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så du bestämmer själv höjd och spännvidd. Max 170 cm och minst 145 cm. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa extra atmosfär hemma med denna vackra Arc Basic. 130 cm x 30 cm x 176 cm
 • Båglampa svart velour skugga röd med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velour skugga röd med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Den mörkröda velour lampskärmen säkerställer att din lampa får en trevlig och mysig look. Huvans gyllene inredning ger en varm ljuseffekt genom vardagsrummet eller sovrummet. Lampan har en höjd på 225 cm, en längd på 207 cm och en bredd på 50 cm. Basen har en diameter på 38 cm och en höjd av 5 cm. Den medföljande sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Steinhauer Båglampa Sparkled Light silver/lera

  Steinhauer Båglampa Sparkled Light silver/lera
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm i linne Den välvda golvlampan Sparkled Light är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Den kan justeras i höjd och projektion för att passa individuella omständigheter. Den moderna, enkla designen av ramen berikas av en lerfärgad linneskärm. Sparkled Light ger individuellt justerbar och behaglig belysning i vardagsrum och sovrum. Strömbrytaren är inbyggd i kabeln.
 • Båglampa stål tygskärm svart 45 cm - XXL

  Båglampa stål tygskärm svart 45 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: marmorbasen är ganska tung. Den svarta lampskärmen ger lampan en tidlös touch. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 45 cm och en höjd av 25 cm. Den medföljande sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL!
 • Schöner Wohnen Bowe båglampa, svart/vit

  Schöner Wohnen Bowe båglampa, svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Searchlight Båglampan Arcos med marmorfot

  Searchlight Båglampan Arcos med marmorfot
  Den eleganta båglampan Arcos sprider med sin stora skärm ett klart ljus Golvlampan Arcos har en svart marmorfot vilken via den glänsande metallstången i krom som leder till en skärm av vit plast. Vid sidan av en hög stabilitet ger marmorfoten ett elegant blickfång och resulterar i kombination med metallen en intressant materialkombination. Bågformen bjuder på många användningsmöjligheter och möjliggör en optimal belysning för vardagsrumsbordet eller vid soffan.
 • Trio Lighting Bågformad golvlampa Argentina, mässing

  Trio Lighting Bågformad golvlampa Argentina, mässing
  Argentina välvd golvlampa med fotbrytare Argentina välvd golvlampa är tillverkad av metall och står på en cirkulär bas i svart med marmormönster. Lampans ram och skärm är målade i en mässingstonad färg. Skärmens topp är försedd med en silliknande diffusor. Argentina levereras utan ljuskälla, så ljuseffekten kan skräddarsys genom att välja en lämplig E27-ljuskälla. Lämpliga E27-lampor finns tillgängliga separat via tillbehören. Denna båglampa kan bekvämt tändas och släckas med fotbrytaren som är integrerad i kabeln.
 • Nowodvorski Lighting Båglampa Alice med textilskärm kaffe

  Nowodvorski Lighting Båglampa Alice med textilskärm kaffe
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arc for Arc lampa XXL svart

  Arc for Arc lampa XXL svart
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Denna ram är speciellt gjord för Arclamp XXL svart. Bogens räckvidd är justerbar från minst 205 cm till högst 264 cm. Den har en fjäder på 200 cm. Fören är tillverkad i stål och färdig i svart. Observera: bågen levereras utan fot och lampskärm, så beställ dessa separat. Sladden har en längd på 180 cm. Du kompletterar ljusbågen med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 60 Watt), som inte ingår. Ger mer atmosfär till ditt interiör eller justera din båglampa XXL med denna separata svarta båge!
 • Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar

  Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar
  Elegant böjd - Bow LED-båglampa med dimmer Den imponerande Bow LED-båglampan är en golvlampa av speciellt slag. Den är imponerande inte bara på grund av sin storlek, utan också på grund av armaturens funktionalitet och kvalitet. Tre individuella aluminiumbågar böjer sig på ett svepande sätt och bildar en elegant struktur. De tre integrerade LED-remsorna lyser mjukt och bländfritt med sitt varmvita ljus och lyser upp varje rum på ett unikt sätt. Medan det mittersta LED-bandet ger ett direkt ljus nedåt, är LED-banden installerade i de två yttre bågarna i toppen så att de strålar ljuset indirekt mot taket. Detta skapar en mycket inbjudande ljuseffekt som fyller hela rummet. Lysdioderna kan bekvämt dimmas separat och slås på och av med två strömbrytare. På så sätt kan ljusstyrkan i Bow LED-buearmaturen justeras och ställas in individuellt när som helst. Bow LED-bågarmatur är också en produkt "Made in Germany". Den tillhör produktfamiljen hos det traditionella företaget Bopp Leuchten i Odenwald, som har tillverkat högkvalitativ interiörbelysning sedan 1912.
 • Artempo Italia Domino båglampa med textilskärm

  Artempo Italia Domino båglampa med textilskärm
  Domino böjd golvlampa med tygskärm Domino böjd golvlampa är diskret elegant och kan kombineras med många moderna inredningsfärger tack vare den neutrala färgskalan i antracit och creme. Den kan t.ex. placeras bakom soffan och ge en behaglig belysning av sittgruppen inklusive soffbordet. Tack vare utskärningen i golvlampans bas är stolens eller soffans ben inget hinder - Premiumprodukt med högkvalitativ design
 • Modern båglampa mässing med vit skärm - Arc Basic

  Modern båglampa mässing med vit skärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Arc Basic är den perfekta båglampan för en modern interiör. Det gyllene benet med vit huva och bas i vit marmor gör den riktigt modern! Båglampan har en längd på 154,8 cm och en bredd på 30 cm. Den är justerbar i höjdled; minst 150 cm och max 170 cm. Basen har en diameter på 30 cm och en höjd på 4,5 cm. Den vita skuggan har en diameter på 30 cm och en höjd på 20 cm. Lampan levereras med sladd (180 cm) och stickpropp. Du avslutar Arc Basic med en ljuskälla med E27-beslag på max 20 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Komplettera din moderna interiör med Arc Basic båglampa. 130 cm x 30 cm x 176 cm
 • Skandinavisk båglampa svart med guld - Recife

  Skandinavisk båglampa svart med guld - Recife
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Denna skandinaviska böjda golvlampa Recife är en riktig stämningstillverkare! Denna svartmetallbåglampa passar perfekt i en skandinavisk interiör. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 163 cm och en bredd på 25 cm. Locket har en diameter på 25 cm. Bågen är justerbar på ett ställe, så du bestämmer höjden och sträcker dig själv. Lampskärmen har en gyllene inredning som garanterar att ljuset reflekteras med en varm glöd. Recife levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur kan du fylla din båglampa. Du kan enkelt sortera om detta i webbshoppen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Skapa en trevlig atmosfär med Recife-båglampan!
 • Brilliant Klassisk båglampa Clarie, grå

  Brilliant Klassisk båglampa Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • Båglampa svart velourskugga rosa med guld 50 cm - XXL

  Båglampa svart velourskugga rosa med guld 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Den rosa velourskuggan ger ett romantiskt inslag i ditt vardagsrum. Huvans gyllene inre ger en mjuk och varm ljuseffekt; Super mysigt! Båglampan har en total längd på 201 cm och en höjd på 225 cm. Du kan justera ljusbåglampan i bredden på fixturen. Skuggan har en diameter på 50 cm. Artikeln levereras med kabel, vars längd är max 240 cm. Ge en trevlig ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt) och låt ditt vardagsrum lysa med denna XXL-båglampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer för att göra det extra mysigt på kvällen. 2070 mm x 500 mm x 2250 mm
 • Stilnovo Mr Magoo LED-båglampa, dimbar, Ra90

  Stilnovo Mr Magoo LED-båglampa, dimbar, Ra90
  Kontinuerligt dimbar: LED-båglampa Mr. Magoo, 3 000 K, Ra90LED-båglampan Mr. Magoo är en designad golvlampa som tillverkades i Italien. Den välkända designern Mirco Crosatto har skapat en unik design som väcker uppmärksamhet hos alla betraktare. Stommen av metall och skärmen av polyeten är vita och ger lampan ett elegant och tidlöst utseende.ljuskällan TopLED ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 3 000 Kelvin. Mr Magoo har en praktisk fotbrytare i plug-in-kabeln, som också kan användas för att steglöst dimra intensiteten. Med ett CRI-värde på 90 är färgåtergivningen särskilt verklighetstrogen.En annan höjdpunkt hos Mr. Magoo golvlampa är den särskilt långa anslutningskabeln på 4 meter, som möjliggör flexibel installation och användning. Armaturen är inte bara ett funktionellt element, utan också en dekorativ höjdpunkt i alla rum.Denna moderna bågarmatur har fått sitt namn från den berömda seriefiguren med samma namn från USA.
 • Modern båglampa stål med svart tygskärm - Arc Basic

  Modern båglampa stål med svart tygskärm - Arc Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Arc Basic har ett distinkt minimalt utseende med sin stålfot i kombination med den svarta tyglampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total längd på 120 cm och är justerbar i höjdled; minst 145 cm och max 170 cm. Lampans botten har en diameter på 30 cm. Bågen är justerbar på två ställen, så att du själv kan bestämma höjd och spännvidd. Tyghuvan ger en mysig atmosfär i huset. Lampan levereras utan ljuskälla. Komplettera din båglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär med Arc Basic! 1548 mm x 300 mm x 1700 mm
 • Båglampa svart med guld med rökglas - Zuzanna

  Båglampa svart med guld med rökglas - Zuzanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Få ett riktigt blickfång hemma med vår Zuzanna. Denna båglampa är vackert avslutad med en svart armatur och en rökglasskärm som ger en behaglig ljuseffekt i rummet. Den har en längd på 120 cm, en höjd på 170 cm och ett djup på 35,5 cm. Foten har en diameter på 25,5 cm och en höjd på 2,5 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 ljuskälla, glöm inte att beställa den separat. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer, så att du kan göra den extra mysig hemma på kvällen. Skaffa en modern båglampa med vår Zuzanna.
 • Modern båglampa svart - Vinossa

  Modern båglampa svart - Vinossa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Vinossa har ett tydligt minimalt utseende med sin svarta färg i kombination med den svarta lampskärmen. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna lampa har en total höjd på 174 cm och en längd på 150 cm. Skuggan har en höjd på 20 cm. Tygskuggan ger en mysig atmosfär i huset. Lampan levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med Vinossa!
 • Båglampa mässing med svart tygskärm svart 50 cm - XXL

  Båglampa mässing med svart tygskärm svart 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En mycket elegant båglampa för vardagsrummet eller kontoret. XXL väcker omedelbart all uppmärksamhet. Båglampan är gjord av stål med tyg. Basen har en svart marmor finish, den har en diameter på 44,5 cm och en höjd på 5 cm. Benet har ett mässingsutseende och är justerbart i höjd, minst 210 cm och maximalt 269 cm. XXL har en total bredd på 50 cm och en längd på 229,5 cm. Golvlampan levereras inklusive sladd (180 cm) och kontakt. Den svarta tygskärmen har en diameter på 50 cm och en höjd på 25 cm. Du avslutar ljusbågslampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat! Lampan är också dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Lägg till en riktig blickfång i ditt interiör med XXL golvlampa! 2295 mm x 500 mm x 2690 mm
 • Båglampa stål tyg nyans brun 45 cm - XXL

  Båglampa stål tyg nyans brun 45 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa inklusive marmorbund är precis vad du behöver. Obs: denna fot är ganska tung. Den bruna lampskärmen ger en tidlös touch i ditt vardagsrum. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 45 cm och en höjd av 25 cm. Sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL! 2070 mm x 450 mm x 2250 mm
 • HerzBlut Amos båglampa, stativ oljat ekträ

  HerzBlut Amos båglampa, stativ oljat ekträ
  Höjdjusterbar ljusbågslampa Amos av trä och bomull Båglampan Amos är ett elegant utseende i vardagsrummet och ger stämningsfulla ljusstunder. Lampans fot av trä var handgjord och har en liten bågform. Detta sträcker sig uppåt genom en metallstav som lampskärmen också är fäst vid. Höjden kan bestämmas efter behov med låsskruvar, vilket möjliggör behovsbaserad exponering. Samspelet mellan trälampfoten och metallbågen och den vita bomullsskärmen skapar en särskilt harmonisk helhetsbild. När den är på, skapar den vita nyansen en särskilt mysig ljusatmosfär. Amos båglampa tillverkades i det vackra Sauerland, där huvudkontoret för HerzBlut fabriken också finns. Alla lampor är av högsta kvalitet och är gjorda av FSC-certifierat trä.
 • Nowodvorski Lighting Alice båglampa med grå textilskärm

  Nowodvorski Lighting Alice båglampa med grå textilskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Stålskärm för båglampa XXL

  Stålskärm för båglampa XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med denna lampskärm i rostfritt stål ger du din interiör ett modernt utseende. Lampskärmen kan användas för både en pendellampa och en stående golvlampa. Lampskärmen är upparbetad upptill med små cirklar, vilket ger en lekfull ljuseffekt. Lampskärmen har en diameter på 33 cm och en höjd på 20 cm. Ett coolt tillskott till din lampa! 330 mm x 200 mm
 • Båglampa mässing med vit tygskugga leopard 50 cm - XXL

  Båglampa mässing med vit tygskugga leopard 50 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Wow, vilken slående båglampa XXL är! Det här är bara för våghalsarna, trevligt för vardagsrummet eller kontoret! XXL väcker omedelbart all uppmärksamhet. Båglampan är gjord av stål med tyg. Basen har en vit marmorfinish, den har en diameter på 44,5 cm och en höjd på 5 cm. Benet har ett mässingsutseende och är justerbart i höjd, minst 210 cm och maximalt 269 cm. XXL har en total bredd på 50 cm och en längd på 229,5 cm. Golvlampan levereras inklusive sladd (180 cm) och kontakt. Leopardtygskärmen har en diameter på 50 cm och en höjd på 25 cm. Insidan av skuggan är guldfärgad, vilket skapar en varm ljuseffekt. Du avslutar ljusbågslampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat! Lampan är också dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Lägg till en riktig blickfång i ditt interiör med XXL golvlampa. Exakt vad du letar efter! 2295 mm x 500 mm x 2690 mm
 • Båglampa stål tyg skugga vit 45 cm - XXL

  Båglampa stål tyg skugga vit 45 cm - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En fin båglampa som ett blickfång hemma! Denna XXL-båglampa med marmorbund är precis vad du behöver. Obs: den här marmorbasen är mycket tung. Den vita lampskärmen ger en tidlös touch i ditt vardagsrum. Lampan är justerbar i höjd från minst 210 cm till maximalt 247 cm. Basen har en diameter på 38 cm. Skuggan har en diameter på 45 cm och en höjd av 25 cm. Sladden har en längd på 245 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Låt din interiör lysa med ljusbåglampan XXL!
 • Modern båglampa svart med duoskärm svart med guld - XXL

  Modern båglampa svart med duoskärm svart med guld - XXL
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Vill du sprida lite ljus medan du läser? Lägg sedan till denna moderna båglampa XXL till ditt vardagsrum. Detta vackra föremål kommer också till sin rätt i det enda mörka hörnet av huset. QAZQA båglampan är gjord av stål med marmor och tyg och avslutad i svart med guld/mässing. Med en höjd på 269 centimeter och en längd på 218 centimeter kan denna båglampa kallas ett riktigt blickfång. Lampan kommer med en lampskärm och den har en diameter på 47 centimeter och en höjd på 26 centimeter. Foten har en diameter på 44,5 centimeter och en höjd på 5 centimeter. Beställ din ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt) separat för att omedelbart njuta av denna vackra lampa. Eftersom lampan är dimbar kan du lysa upp vilket rum som helst som du vill. Dimmern ingår ej. Du går absolut inte runt den här båglampan med en båge. Perfekt för din perfekta interiör! 218 cm x 47 cm x 269 cm
 • ORION Båglampa Philipp med tygskärm krom/svart

  ORION Båglampa Philipp med tygskärm krom/svart
  Höjdjusterbar välvd golvlampa Philipp med fotbrytare och skärm av linneDen svart- och kromlackerade stålramen på golvlampan Philipp i bågform kan varieras i höjd och därmed också i projektion. För detta ändamål dras den övre delen av ramen ut. Tygskärmen av linne är avsedd för en E27-lampa som kan köpas separat (se tillbehör). Med integrerad fotbrytare (på/av) i stickkontakten.
 • Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, vit

  Jieldé Loft C1260 bågformad golvlampa, vit
  Arc golvlampa Loft C1260 - industriell design tillverkad i Frankrike golvlampa Loft C1260 representerar en välkommen kontrast till den klassiska, välkända lamphuvud, för med sina små, halvcirkelformad lamphuvudet det redan uppnår stora effekter i vardagsrummet. lamphuvud är omgivet av ett handtag som underlättar den exakta positioneringen av balken och samtidigt understryker golvlampa industriella design . Den böjda kroppen är utrustad med tre fogar som gör att lampan kan justeras individuellt. Designen är avrundad med en bred lampbas som säkerställer ett säkert stativ. Båglampan är gjord av metall från topp till tå och är noggrant handgjord av den franska lamptillverkaren Jieldé. Alla Jieldé-lampor är försedda med ett numrerat märke som identifierar dem som unika och originella.
 • Nowodvorski Lighting Alice båglampa med svart och guldfärgad skärm

  Nowodvorski Lighting Alice båglampa med svart och guldfärgad skärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Steinhauer Båglampa Sparkled Light svart

  Steinhauer Båglampa Sparkled Light svart
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm av korgflätning Denna attraktiva välvda golvlampa kan användas för att belysa alla bostadsutrymmen på ett funktionellt och trevligt sätt. Sparkled Light är utrustad med en svartlackerad metallram som kan justeras i höjd såväl som i projektion till de individuella omständigheterna. Skärmen är tillverkad av ett fint trätyg, vilket gör att lampans ljus inte bara avges nedåt, utan strålar genom nätet till alla sidor.