Trädgårdsbelysning

En fin trädgård i fullständigt mörker är inte så mycket att titta på. Skaffa dig en bra trädgårdsbelysning och din trädgård kan bli ett riktigt trevligt inslag i exteriören därhemma. Det finns ett stort sortiment av trädgårdslampor att välja mellan och många olika varumärken. Här har vi samlat ihop lampor från flera olika nätbutiker.

Populärt inom trädgårdsbelysning

 • Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370

  Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370
  Konstsmide Massa trädgårdsstolpe 8W HP LED mörkgrå ställbar ljusbild. Ny pollare i den populära Massa-serien. Integrerad justerbar LED ger många möjligheter att belysa trädgården. Höjd 100cm.
 • DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen

  DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen
  Koncept DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart är baserad på inomhuslampserien med samma namn. Utomhuslampserien består av en trädgårdslampa och en vägglampa i en matt svart nyans. Häng vägglampan vid
 • Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320

  Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320
  Utomhusbelysning från Konstsmide. Trädgårdsstolpe i lackad aluminium eller galvat stål. Finns i tre olika utföranden. IP-44 klassad. Ljuskälla ingår ej.
 • Monza dekoration 107,5cm LED (Aluminium)

  Monza dekoration 107,5cm LED (Aluminium)
  Monza är ett dekorationsbelysnings-set med två lampor, som finns i tre olika storlekar. Väldigt vacker att ha i trädgården för att lysa upp och framhäva.Integrerad LED-belysning

Fler tips på trädgårdsbelysning

 • Golden Slinga 80L (Svart)

  Golden Slinga 80L (Svart)
  Ljusslinga med 80st LED-lampor som avger ett vackert och gyllene ljussken. Slingan passar perfekt till att dekorera trädgården eller uteplatsen för att skapa en stämningsfull atmosfär även utanför hemmet. Slingan är ca 5,6m lång och har ett avstånd på 7cm mellan lamporna. Finns i flera olika varianter.
 • Shadow LED pollare (Grå)

  Shadow LED pollare (Grå)
  Shadow är en stilren fotlykta med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger och fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis den gråa armaturen vid entrén, uteplatsen eller i trädgården för dekorativ belysning.Integrerad LED på 11W, med 800Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande

  Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
  Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
 • Olinum Trädgårdslampa H45 Silver Grey - Lucande

  Olinum Trädgårdslampa H45 Silver Grey - Lucande
  Olinum Trädgårdslampa H45 Silver Grey - Lucande
 • Kalisa Square Trädgårdslampa H70 Dark Grey - Lucande

  Kalisa Square Trädgårdslampa H70 Dark Grey - Lucande
  Kalisa Square Trädgårdslampa H70 Dark Grey - Lucande
 • Lucas Startset 10L (Flerfärgad)

  Lucas Startset 10L (Flerfärgad)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Lucas startset har 10st färgglada lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 3m kabel och sedan börjar slingan som är 3m lång med 30cm avstånd mellan lamporna. Lucas start set kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas finns i fler varianter.
 • Birk Trädgårdslampa Black - Nordlux

  Birk Trädgårdslampa Black - Nordlux
  Koncept Birk Trädgårdslampa Black är en vacker utomhuslampa från Nordlux, vars mer än 4 decennier långa erfarenhet av högkvalitativ nordisk design lyser ur denna läckra design. Med sina rena enkla lin
 • Bernd Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lucande

  Bernd Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lucande
  Bernd Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lucande
 • Princess Trädgårdslampa D3 - Noral (Grön Patina)

  Princess Trädgårdslampa D3 - Noral (Grön Patina)
  Princess Trädgårdslampa D3 Princess Trädgårdslampa D3 är en del av serie vackra lampor för utomhusbruk. Lampan är tillverkad av ren aluminium med glas i slagfast polykarbonat i en gyllene nyans. Lampa
 • Rush pollare (Grå)

  Rush pollare (Grå)
  Rush - En stilfull och modern serie av pollare och lyktstolpar med ett stämningsfullt ljus. Tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna lampa är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 360º bidrar det till ett symmetriskt sken. Denna varianten är bredare, vilket låter ljuset skingra på ett större avstånd och avger en färgtemperatur på 2700K. CASAMBI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • LightsOn Terra infälld armatur Aluminium

  LightsOn Terra infälld armatur Aluminium
  Terra infälld armatur Aluminium
 • Parma trädgl E27 ink stolpe (Svart)

  Parma trädgl E27 ink stolpe (Svart)
  Parma trädgårdslykta E27 rostfri/svart ink stolpe
 • Dryden LED-strålkastare 15cm (Vit)

  Dryden LED-strålkastare 15cm (Vit)
  Dryden är en funktionell och praktiskt LED-strålkastare som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP65-klassad och därmed spolsäker, vilket gör att den kan placeras såväl under tak som under bar himmel och klarar även att stå emot hårdt väder och vind. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning (SMD) som avger ett neutralvitt och funktionellt ljus i trädgården eller vid uppfarten. Lampan är svängbar och går att vinkla i önskad riktning. Tillverkad av metall med ett skyddande hölje i plast.Dryden finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning. 
 • Rush pollare (Grå)

  Rush pollare (Grå)
  Rush - En stilfull och modern serie av pollare och lyktstolpar med ett stämningsfullt ljus. Tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna lampa är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 180º bidrar det till ett symmetriskt sken. 3000K.Integrerad LED-belysning.
 • Sphere Adventure Light, IP67, Deep Green

  Sphere Adventure Light, IP67, Deep Green
  Sphere Lamp är en portabel lampa med IP-klass 67 för möjlighet till både inomhus- &: utomhusbruk, här i färgen grön. Sphere är ett skulpturellt lysande föremål som du kan ta med dig vart du&hellip:
 • Aloria Stolpe 1L (Vit)

  Aloria Stolpe 1L (Vit)
  Aloria är en stilren pollare med en tidlös design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis vid entrén, uteplatsen eller i trädgården. Ljuskälla ingår ej. Aloria finns i fler varianter.
 • Tinna LED Trädgårdslampa H80 Anthracite - Lucande

  Tinna LED Trädgårdslampa H80 Anthracite - Lucande
  Tinna LED Trädgårdslampa H80 Anthracite - Lucande
 • Rush lyktstolpe (Grå)

  Rush lyktstolpe (Grå)
  Rush - En stilfull och modern serie av pollare och lyktstolpar med ett stämningsfullt ljus. Tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna lyktstolpe på 3,7 meter är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 360º bidrar det till ett symmetriskt sken. Denna varianten är bredare, vilket låter ljuset skingra på ett större avstånd. 2700K. DALI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Capri Mini bordslampa USB (Vit)

  Capri Mini bordslampa USB (Vit)
  Capri Mini är en modern portabel bordslampa med en stilren design, gjord av vit aluminium. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning runtom sig. Lampan är dimbar och färgtemperaturen justerbar. Medföljer USB kabel för laddning, batteridrift 9h. Placera förslagsvis på altanen, balkongen eller i trädgården.Integrerad LED på 2,2W med 100lm och 2200K/3000K. Batteri ingår. Capri Mini finns i fler varianter.
 • Edana Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lindby

  Edana Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lindby
  Edana Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lindby
 • Screen pollare (Grå)

  Screen pollare (Grå)
  Screen är en serie av högkvalitativa pollare och lyktstolpar. Hela serien är tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna pollare är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 180º bidrar det till ett symmetriskt sken. 2700K. CASAMBI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Powerpoint (Antracit)

  Powerpoint (Antracit)
  Powerpoint är stänksäker och en väldesignad anslutningspunkt som kan anslutas till maximalt 2st elektriska enheter. En praktisk och elegant lösning för flera utomhusanslutningar. Detta uttag ger anslutningar man behöver i sin trädgård.Maximal kapacitet: 2x 2000W.
 • Belyst kruka Start System 24 (Brun)

  Belyst kruka Start System 24 (Brun)
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkablen i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Krukan är 33cm hög med 115cm lång startkabel. Om Du vill koppla fler System 24 produkter efter krukan behöver du E-kontakten 490-20.
 • Istria Utomhus (Vit)

  Istria Utomhus (Vit)
  Istria är en modern fotlykta med en stilren design, gjord av metall och glass. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis längs med uppfarten, vid entrén eller i trädgården.Ljuskälla ingår ej. Istria finns i fler varianter.
 • Utomhusdekoration Orby (Svart)

  Utomhusdekoration Orby (Svart)
  Stilren, låg, mark belysning för din trädgård i form av ett rökfärgat klot av akrylplast, 20cm i diameter. 230V inkl. markfäste. Ljuskälla ingår ej - tänk på att välja en E27 som är mindre än 7 cm diameter för att denna ska få plats i kupan.
 • Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm

  Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm
  Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm. En snygg och stilren belysning för din trädgård i en sfärisk form med ett rökfärgat klot av akrylplast som har 30 cm i diameter. Direktverkande el, 230V, och är avsedd för ljuskällor med E27 sockel (som inte är inkluderat) med mindre är mindre än 11 cm diameter. Du varierar själv ljusskenet genom att ha olika ljuskällor i. »LEDlampor E27
 • Stone LED laddbar 32x26 cm

  Stone LED laddbar 32x26 cm
  Trädgårdsbelysning som kan skifta färg i 16 kulörer, med fjärrkontroll. 10 st LED: 4 Vita + 6 RGB. Lyser i 8-12 timmar på en uppladdning. Laddbart Li-batteri 1000 mAh. Laddare medföljer.
 • Screen pollare (Grå)

  Screen pollare (Grå)
  Screen är en serie av högkvalitativa pollare och lyktstolpar. Hela serien är tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna pollare är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 360º bidrar det till ett symmetriskt sken. 3000K. DALI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Solcellsdekoration Bottle

  Solcellsdekoration Bottle
  Dekorativ solcellsdriven dew-drop slinga i glasflaska. Fin dekoration att ljussätta trädgården eller balkongen med. Bredd 7,5 cm Höjd 31 cm Djup 7,5 cm Ljuskällor Integrerad LED Färg Silver Batteriinformation&hellip:
 • Trädgårdsbelysning Leon 4-set

  Trädgårdsbelysning Leon 4-set
  Komplett set med fyra trädgårdsbelysningar. 2 meter kabel mellan lamporna samt 5 meter kabel till transformatorn 12V /6W IP44 (ingår). Lampor av väderbeständig svart -/opalfärgad PC-plast med markspjut.
 • Rush lyktstolpe (Grå)

  Rush lyktstolpe (Grå)
  Rush - En stilfull och modern serie av pollare och lyktstolpar med ett stämningsfullt ljus. Tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna lyktstolpe på 3,7 meter är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 360º bidrar det till ett symmetriskt sken. Denna varianten är bredare, vilket låter ljuset skingra på ett större avstånd. 3000K. DALI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Linton bordslampa (Mässing)

  Linton bordslampa (Mässing)
  Linton-serien av den danska designduon Says Who är utförd i en rund och elegant design med tydliga referenser till den klassiska lyktan. Den har en räfflad diffusor som ger ett behagligt mjukt ljus och en bas av mässing som är framtagen för att tåla hårt väder. Bordslampan är vattentät och perfekt att placera på trädgårdsbordet, balkongen eller i växthuset.
 • Rush lyktstolpe (Grå)

  Rush lyktstolpe (Grå)
  Rush - En stilfull och modern serie av pollare och lyktstolpar med ett stämningsfullt ljus. Tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna lyktstolpe på 3,7 meter är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 180º bidrar det till ett symmetriskt sken. 4000K. CASAMBI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Sladdställ E27 utomhusbruk, vit 5m

  Sladdställ E27 utomhusbruk, vit 5m
  Sladdställ i vitt från Star Trading. Fungerar utmärkt att använda för utomhusbruk. Finns i två olika längder. Längd 500 cm Sockel Stor sockel, E27 Färg Vit Material Plast/silikon Kappslingsklass&hellip:
 • Juvia Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande

  Juvia Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
  Juvia Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
 • Pollux Trädgårdslampa Svart - Konstsmide

  Pollux Trädgårdslampa Svart - Konstsmide
  Pollux Trädgårdslampa Svart - Konstsmide
 • Juvia LED Trädgårdslampa H100 w/Sensor Graphite - Lucande

  Juvia LED Trädgårdslampa H100 w/Sensor Graphite - Lucande
  Juvia LED Trädgårdslampa H100 w/Sensor Graphite - Lucande
 • Daphne Utomhus Trädgårdslampa Black - Lindby

  Daphne Utomhus Trädgårdslampa Black - Lindby
  Daphne Utomhus Trädgårdslampa Black - Lindby
 • Ljusgardin Extra System 24 (Svart)

  Ljusgardin Extra System 24 (Svart)
  System 24 är ett komplett trädgårds-, party och julbelysningsslingsystem. Extra gardinljus med 49 LED-ljuskällor. Ljusgardinen är 1m lång och 1m hög.
 • Muga LED pollare (Silverfärgad)

  Muga LED pollare (Silverfärgad)
  Muga är en modern och stilren fotlykta med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén, uteplatsen eller i trädgården.Integrerad LED på 11W, med 810Lm och 3000K varmvitt ljus. Muga finns även i andra varianter.
 • Milano Trädgårdslampa w/Sensor - Konstsmide

  Milano Trädgårdslampa w/Sensor - Konstsmide
  Milano Trädgårdslampa w/Sensor - Konstsmide
 • Helix Trädgårdslampa Corten - Nordlux

  Helix Trädgårdslampa Corten - Nordlux
  Helix Trädgårdslampa Corten - Nordlux
 • Twilights utomhusdekoration RGB, 30cm

  Twilights utomhusdekoration RGB, 30cm
  Twilights utomhusdekoration är en nyhet från Star Trading med RGB-LED. Du kan välja mellan att ha ett fast ljus eller skiftande i olika färger. Den kommer med en fjärrkontroll för att lätt kunna&hellip:
 • Screen pollare (Grå)

  Screen pollare (Grå)
  Screen är en serie av högkvalitativa pollare och lyktstolpar. Hela serien är tillverkad av aluminium och transparent polykarbonat, har en stöttålighet på IK10 och har IP65 som ger den ett högt skydd mot regn och hårt väder. Ger en härlig ljusbild runt om sig när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna pollare är perfekt för att belysa trädgårdar eller parker och med sin spridning på 180º bidrar det till ett symmetriskt sken. 2700K. DALI versionen.Integrerad LED-belysning.
 • Siluett Neoled (Vit)

  Siluett Neoled (Vit)
  Dekorativ siluett snöflinga för utomhusbruk. Vacker juldekoration att ha i trädgården eller på framsidan av huset. Snöflingan har 480 LED-ljuskällor som ger ett härligt sken i mörkret.
 • Garda altan bordslampa, grå/opal 53cm

  Garda altan bordslampa, grå/opal 53cm
  Garda-seriens trendiga bords- och golvarmaturer är avsedda att användas på uteplatser, altaner och balkonger. De passar även inomhus, t ex för dekorbelysning i aulor och entréutrymmen. Armaturens&hellip:
 • Orion trädgl E27 ink stolpe (Svart)

  Orion trädgl E27 ink stolpe (Svart)
  Orion trädgårdslykta E27 svart ink stolpe
 • Solcells-pollare 4-p Palma, Silver

  Solcells-pollare 4-p Palma, Silver
  Solcells-pollare 4-p Palma, Silver från Star Trading. 4-pack gångljus av stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården. Ger ifrån sig ett mysigt och inbjudande ljus. Höjd&hellip:
 • Istappsslinga Start System 24 (Svart)

  Istappsslinga Start System 24 (Svart)
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Startenhet med istappsslinga och transformator. Slingan har 49 st varmvita ljuspunkter och är 3x0,4m.
 • Dewari LED Trädgårdslampa - Lucande

  Dewari LED Trädgårdslampa - Lucande
  Dewari LED Trädgårdslampa - Lucande
 • Golden Istapp 240L (Svart)

  Golden Istapp 240L (Svart)
  Istappsslinga med 240st LED-lampor som avger ett vackert och gyllene ljussken. Slingan passar perfekt till att dekorera fasaden, trädgården eller uteplatsen för att skapa en stämningsfull atmosfär även utanför hemmet. Slingan är ca 6m lång. Finns i flera olika varianter.
 • IC Lights F1 utomhus, borstad stål

  IC Lights F1 utomhus, borstad stål
  Stilrena lampserien IC Lights för utomhusbruk. Struktur i målad borstat rostfritt stål eller borstad mässing med marmorbas i olika färger. 5 m kabel med IP44-kontakt som är lämplig för utomhusbruk&hellip: