Trädgårdsbelysning

En fin trädgård i fullständigt mörker är inte så mycket att titta på. Skaffa dig en bra trädgårdsbelysning och din trädgård kan bli ett riktigt trevligt inslag i exteriören därhemma. Det finns ett stort sortiment av trädgårdslampor att välja mellan och många olika varumärken. Här har vi samlat ihop lampor från flera olika nätbutiker.

Populärt inom trädgårdsbelysning

 • Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370

  Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370
  Konstsmide Massa trädgårdsstolpe 8W HP LED mörkgrå ställbar ljusbild. Ny pollare i den populära Massa-serien. Integrerad justerbar LED ger många möjligheter att belysa trädgården. Höjd 100cm.
 • Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320

  Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320
  Utomhusbelysning från Konstsmide. Trädgårdsstolpe i lackad aluminium eller galvat stål. Finns i tre olika utföranden. IP-44 klassad. Ljuskälla ingår ej.
 • DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen

  DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen
  Koncept DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart är baserad på inomhuslampserien med samma namn. Utomhuslampserien består av en trädgårdslampa och en vägglampa i en matt svart nyans. Häng vägg
 • Monza dekoration 107,5cm LED (Aluminium)

  Monza dekoration 107,5cm LED (Aluminium)
  Monza är ett dekorationsbelysnings-set med två lampor, som finns i tre olika storlekar. Väldigt vacker att ha i trädgården för att lysa upp och framhäva.Integrerad LED-belysning

Fler tips på trädgårdsbelysning

 • Vägglykta Hållö, galv

  Vägglykta Hållö, galv
  Klassisk vägglykta med rundstrålande ljusbild från Gelia. Passar som entrébelysning eller upplysning av fasad. Bredd 22 cm Höjd 23,5 cm Djup 27 mm Färg Galvaniserad Material Stål Sockel E27 Watt&hellip:
 • LightsOn Zenit Duo Vägg-/terrassarmatur

  LightsOn Zenit Duo Vägg-/terrassarmatur
  Zenit Duo Vägg-/terrassarmatur Svart
 • Hanoi golvskärm, natur 100cm

  Hanoi golvskärm, natur 100cm
  Hanoi, en golvskärm för utomhusbruk i konstrotting, finns i 3 storlekar. Konstrotting är ett tåligt material som klarar väder och vind. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljusspel. Kombineras&hellip:
 • Flory lampfot (Svart)

  Flory lampfot (Svart)
  Lampfot Flory i metall, en klassisk lampa med kulor som gjutits med en bladstruktur. Inspirerade av trädgårdens blad. Matt svart. Svart plastsladd med strömbrytare. Passar med lampskärmar upp till ca 20-25cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Tomas Utomhus Trädgårdslampa H75 Dark Grey/White - Lucande

  Tomas Utomhus Trädgårdslampa H75 Dark Grey/White - Lucande
  Tomas Utomhus Trädgårdslampa H75 Dark Grey/White - Lucande
 • Lønstrup 32 trädgård

  Lønstrup 32 trädgård
  Fin trädgårdslampa från Nordlux som med sin enkla och klassiska design är mycket användbar. Lampan kan exempelvis placeras vid brevlådan, längs gångar, i en rabatt eller runt terrassen. Köp eventuellt till markfästet för nedgrävning som passar till den här produkten.
 • GARDEN 24 - 10m Extension cable

  GARDEN 24 - 10m Extension cable
  Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera och flytta runt efter tycke och smak. Har du långt mellan den belysning du vill ansluta, eller har långt till närmaste eluttag så kan du välja bland förlängningskablar i längderna: 2, 5 och 10 meter. Vi rekommenderar: Koppla ihop din G
 • Ljusslinga Glow 3,6m svart/mässing

  Ljusslinga Glow 3,6m svart/mässing
  Partyljusslinga med glashöljen och 10 LED-ljuskällor för inomhusbruk. Häng upp slingan i taket och att få en stämningsfull inredning. Perfekt att dekorera med till vardags och fest. Trivs också&hellip:
 • Lucca bärbar bordslampa, Moss

  Lucca bärbar bordslampa, Moss
  Denna eleganta och bärbara lampa, inspirerad av det gyllene skenet i den toskanska staden Lucca, efterliknar värmen i stadens nattliga ljus. Den batteridrivna Lucca är avsedd som en mångsidig lampa&hellip:
 • Flashy ljusslinga 800L (varmvit) (Svart)

  Flashy ljusslinga 800L (varmvit) (Svart)
  Ljusslinga med 800st LED-lampor som ger ett härligt, varmvitt sken. Med 2cm avstånd mellan lamporna blir slingan ca 16m lång. Perfekt för din trädgård, uteplats eller altan. Slingan har en inbyggd timer, samt 8st funktioner i transformatorn, vilket ger möjligheten att ställa in ljuset helt efter eget behov. Välj mellan stadigt sken eller olika blinkfunktioner. Levereras med praktisk rulle för enkel förvaring när slingan inte används. Timer: 6h på, 18h av - repeterande.
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, röd

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, röd
  JJ Big Grip klämlampa i rött är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • Ljusslinga Crispy Ice White (Svart)

  Ljusslinga Crispy Ice White (Svart)
  Ljusslinga med 360 LED lampor med vackert, lite kallare ljussken. Slingan är ca 25 meter lång med ett avstånd på 7cm mellan lamporna. Perfekt för din trädgård när du behöver en lite längre slinga med fler ljuspunkter.
 • Arki 100 Trädgårdslampa Black - Nordlux

  Arki 100 Trädgårdslampa Black - Nordlux
  Arki Utomhus Trädgårdslampa H100 Svart Med inspiration från den klassiska arkitektlampan är Arki utomhuslampan en elegant klassisk vägglampa. Placera den klassiska vid ytterdörren - eller hela v
 • Marvella Trädgårdslampa H50 Dark Grey - Lucande

  Marvella Trädgårdslampa H50 Dark Grey - Lucande
  Marvella Trädgårdslampa H50 Dark Grey - Lucande
 • Crystalo björn (Grå)

  Crystalo björn (Grå)
  Crystalo är en serie som innehåller dekorativa djur i olika former och storlekar. Denna variant är en björn som håller i en julklapp. En härlig stor dekoration att ha i trädgården, barnrummet eller varför inte placera den som en välkomnande detalj vid ytterdörren. Dekorationen avger ett behagligt, varmvitt ljus genom LED-lamporna. Crystalo finns även i andra varianter.
 • Ull trädgl LED upp/ned (Zink)

  Ull trädgl LED upp/ned (Zink)
  Ull trädgårdslykta upp/ned 2x8W dimbar LED galv ink stolpe
 • Rimini Stolplykta 403 - Norlys (Svart, Beton forankring)

  Rimini Stolplykta 403 - Norlys (Svart, Beton forankring)
  Rimini Stolplykta 403 Rimini Stolplykta 402 har 3 lamphuvuden. Riminiär en klassisk och stilren trädgårdslampa som kommer ge din trädgård en romantisk touch. I Rimini-serien finns även vägglamp
 • Ljusslang Extra System 24 (Vit)

  Ljusslang Extra System 24 (Vit)
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Extra enhet med 3 m platt ropelight räknas som 294 LED i systemet.
 • Ferda Utomhus Trädgårdslampa w/Sensor H100 Graphite - Lucande

  Ferda Utomhus Trädgårdslampa w/Sensor H100 Graphite - Lucande
  Ferda Utomhus Trädgårdslampa w/Sensor H100 Graphite - Lucande
 • Blokhus Trädgård

  Blokhus Trädgård
  En klassisk lampa från Nordlux, som är lämplig för montering på uppfarten, vid entrén, på terrassen eller i trädgården. Fin trädgårdslampa som med sin enkla och klassiska design är mycket användbar. Lampan kan exempelvis placeras bredvid brevlådan eller längs trädgårdsgången. Den galvaniserade ytan gör lampan tålig i det nordiska klimatet. Vi rekommenderar lampor i galvaniserat stål för kustnära områden. Köp eventuellt till markfästet för nedgrävning som passar till den här produkten.
 • Naya LED pollare (Grå)

  Naya LED pollare (Grå)
  Naya är en modern och stilren fotlykta med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast.Ljuskällan omfångas av skärmen och ger en fin och behaglig ljusspridning runt om sig på alla fyra sidor.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen i trädgården eller vid uteplatsen.Integrerad LED på 8W, med 180Lm och 3000K varmvitt ljus.Naya finns även i andra varianter.
 • GARDEN 24 - Spot 9W

  GARDEN 24 - Spot 9W
   Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera och flytta runt efter tycke och smak. Dessa spotlights är utan tvekan de mest populära till Garden 24 och finns i versioner med 3W, 6W, 9W och 15W. Spotlights i 3W och 6W finns i både svart och aluminium.  Vi rekommenderar: Glöm inte tra
 • Plaza Trädgårdslampa Modell D4 - Noral (Svart)

  Plaza Trädgårdslampa Modell D4 - Noral (Svart)
  Plaza Trädgårdslampa Modell D4 Plaza Trädgårdslampa Modell D4 är en del av serie vackra lampor för utomhusbruk. Lampan är tillverkad av ren aluminium med glas i slagfast polykarbonat i en gylle
 • Spotlight Garden Kit (Aluminium)

  Spotlight Garden Kit (Aluminium)
  Kit med effektfulla ministrålkastare med låg energiförbrukning. Små, riktbara och stilrena armaturer för belysning av mindre objekt i trädgården, som blomsterrabatter eller mindre gångstråk. Levereras med 0,5m gummikabel med skruvkoppling och markspett. Kitet består av 2st armaturer, 2st markspett, 2st T-kopplingar, 1st 1m förlängningskabel med snabbkoppling samt 1st plug-in transformator IP44 med 5m kabel.
 • Philips Hue Lily XL Spot White/Color A

  Philips Hue Lily XL Spot White/Color A
  Hue Lily XL Spot White/Color Ambiance 24V
 • Shot Trädgårdslampa 15W Anthracite - IP44.de

  Shot Trädgårdslampa 15W Anthracite - IP44.de
  Shot Trädgårdslampa 15W Anthracite - IP44.de
 • Stolplucka exkl.uttag (Svart)

  Stolplucka exkl.uttag (Svart)
  Stolplucka i galvaniserat stål utan uttag för användning till ex. julgransbelysning, eldrivna trädgårdsverktyg etc. Anpassat för Ø108mm stolpe. Isticksmått: (HxB) 365x75mm. CC-mått: 440mm. Stolpluckan passar inte till Etapp II stolpe.
 • Hanoi golvskärm, natur 80cm

  Hanoi golvskärm, natur 80cm
  Hanoi, en golvskärm för utomhusbruk i konstrotting, finns i 3 storlekar. Konstrotting är ett tåligt material som klarar väder och vind. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljusspel. Kombineras&hellip:
 • Allan Smartbox

  Allan Smartbox
  Allan Smartbox ger dig möjligheten att göra din trädgårdsbelysning smart. Genom att koppla in någon av produkterna i Allan-serien i Allan Smartbox kan du genom appen Tuya Smart styra funktioner så&hellip:
 • Siluett Tuby Deer (Transparent)

  Siluett Tuby Deer (Transparent)
  Siluett Deer - en julig dekoration för din trädgård eller uteplats. Renen är täckt utav drop slingan på 220 LED punkter som formar ett behagligt sken. Renen finns också att köpa i annan storlek, och ihop med en släde. Integrerad LED.
 • LightsOn Nova Trädgårdsspot Varmt till

  LightsOn Nova Trädgårdsspot Varmt till
  Nova Trädgårdsspot Varmt till kallt ljus Sv
 • Ljusslinga Circus Shade (Multi)

  Ljusslinga Circus Shade (Multi)
  “Circus shade ” är en riktig partyhöjare. Med sin 10 st klara ljuskällor i ett vackert varmt gult ljus sprider slingan ett behagligt sken över din trädgård, balkong eller altan. Glasen som omger ljuskällorna är i vackra, jordnära kulörer. Integrerade ljuskällor - ej utbytbara. Finns i fler färger.
 • Crispy Slinga 80L (Svart)

  Crispy Slinga 80L (Svart)
  Crispy är en ljusslinga med 80st LED lampor som avger ett vackert, lite kallare ljussken (Ice White). Slingan passar perfekt för din trädgård men går även att använda inomhus ifall det skulle önskas.Crispy finns även i flera andra varianter.
 • Konstsmide Asti trädgårdslykta LED inkl. stolpe Grå. 7274-370

  Konstsmide Asti trädgårdslykta LED inkl. stolpe Grå. 7274-370
  Konstsmides Asti trädgårdslykta LED inklusive stolpe är en armatur som tack vare sin design och utformning ger ett vackert ljus med stor spridning. Lampan innehåller 30 stycken LED dioder som är integrerade och ej utbytbara. Materialet är lackad aluminium och glaset består av akrylglas. Lampan är IP 44 klassad Asti trädgårdslykta aluminium Mått (BxDxH): 26x23x35 cm Vikt: 4,55 kg
 • Smart+ Zb Gardenpole Mini Rgbw Extension (Grå)

  Smart+ Zb Gardenpole Mini Rgbw Extension (Grå)
  LEDVANCE SMART+ GARDEN POLE dekorativa belysningsstolpar för utomhusbruk med Zigbee-teknik. Styrs via kompatibelt smarta hem-system (gateway och app) eller SMART+ Switch. RGB-färgstyrning, ca 16 miljoner justerbara färgalternativ eller justerbar färgtemperatur via Tunable White: 2000 - 6500 K. Baspaketet kan förlängas med upp till 11 stolpar. Färgglad trädgårdsbelysning med smarta och intelligenta styrningsmöjligheter. Strömförsörjning ingår endast i basuppsättningen.
 • Nama 50 Solcelle Trädgårdslampa Black - Nordlux

  Nama 50 Solcelle Trädgårdslampa Black - Nordlux
  Nama 50 Solcelle Trädgårdslampa Black - Nordlux
 • Flex Out Ljusslinga, Rosa

  Flex Out Ljusslinga, Rosa
  Flex Out ljusslinga för utomhusbruk (IP44) med 5 st E27 lamphållare, Max 15W. Slingan kommer med 5 st Hue skärm i ljusrosa konstrotting. Skärmen är 20cm i diameter och 8cm hög. Totallängd 6,5 m,&hellip:
 • Flory lampfot (Svart)

  Flory lampfot (Svart)
  Lampfot Flory i metall, en klassisk lampa med kulor som gjutits med en bladstruktur. Inspirerade av trädgårdens blad. Matt svart. Svart plastsladd med strömbrytare. Passar med lampskärmar upp till ca 20cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Vit)

  Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Vit)
  Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 är en del av serie vackra lampor för utomhusbruk. Lampan är tillverkad av ren aluminium med glas i slagfast polykarbona
 • Alien M Easy utomhus, opal

  Alien M Easy utomhus, opal
  Alien M och XL utomhusgolvlampor har en spännande organisk form som kan dekorera i alla trädgårdar. Golvlampans vita form vrider sig mot himlen och den sprider ett mjukt bländfritt ljus in i omgivningen.&hellip:
 • LightsOn Orion infälld spot 10st Svart

  LightsOn Orion infälld spot 10st Svart
  Orion infälld spot 10st Svart
 • Grenuttag 3:a utomhus, svart 1,5m

  Grenuttag 3:a utomhus, svart 1,5m
  Grenuttag för utomhusbruk. Förgrening 1 till 3. Uttag med skyddslock. Svart kabel och svart dosa. Höjd 27 cm Bredd 7 cm Djup 5 cm Sladdlängd 150 cm Antal uttag 3st Färg Svart Material Plast Övrigt&hellip:
 • Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande

  Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
  Klemens High Utomhus Trädgårdslampa IP54 Graphite - Lucande
 • Muga LED pollare (Vit)

  Muga LED pollare (Vit)
  Muga är en modern och stilren pollare med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén, uteplatsen eller i trädgården. Integrerad LED på 11W, med 810Lm och 3000K varmvitt ljus. Muga finns även i andra varianter.
 • Torino Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Vit)

  Torino Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Vit)
  Torino Trädgårdslampa Modell D1 Torino Trädgårdslampa Modell D1 är tillverkad av ren aluminium med glas i slagfast polykarbonat i en gyllene nyans. Serien finns i 3 färger: svart, vit och grönp
 • Konstsmide Modena Pollare 98 cm. Galvad 7301-320

  Konstsmide Modena Pollare 98 cm. Galvad 7301-320
  Modena trädgårdsstolpe i galvat stål från Konstsmide. Inklusive stolpe. Ljuskälla ingår EJ.
 • LightsOn Stone 25 cm dekorativ sten

  LightsOn Stone 25 cm dekorativ sten
  Stone 25 cm dekorativ sten
 • Reed Utomhus

  Reed Utomhus
  Reed är en modern pollare med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis vid entrén eller i trädgården. Ljuskälla ingår ej.Reed finns i fler varianter.
 • Kasp (Svart)

  Kasp (Svart)
  Kasp är en modern och stilren, portabel solcells-fotlykta med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning runt om sig. Lampan laddas under dagen genom solcellspanelen på ovansidan, alternativt med USB kabeln som ingår. Färgtemperaturen kan justeras från 2700K till 3000K och har en inbyggd ljussensor. Vid användning av ljussensorn så lyser lampan vid kvällstid/under natten. Lampan passar därför perfekt att använda i trädgården, vid entrén, altanen eller balkongen för dekroativ belysning. På ovansidan sitter även ett handtag så att du enkelt kan förflytta lampan, handtaget förblir gömt om det ej används tack vare sin design.Integrerad LED på 2,2W, med 150Lm. Kasp finns även i en mindre modell.
 • Arki 100 Trädgårdslampa Galvanised - Nordlux

  Arki 100 Trädgårdslampa Galvanised - Nordlux
  Arki Utomhus Trädgårdslampa H100 Galvaniserad Med inspiration från den klassiska arkitektlampan är Arki utomhuslampan en elegant klassisk vägglampa. Placera den klassiska vid ytterdörren - eller
 • Stolplucka med uttag (Grå)

  Stolplucka med uttag (Grå)
  Stolplucka i galvaniserat stål med 2 st CEE-uttag 216/6UI och 2st personskyddsautomater, 10A+bygellås. För användning till ex. julgransbelysning, eldrivna trädgårdsverktyg etc. Anpassat för Ø108mm stolpe. (HxBxD) 365x75x82mm CC-mått: 440mm. Stolpluckan passar inte till Etapp II stolpe.
 • Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Svart)

  Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 - Noral (Svart)
  Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 Roulette II Trädgårdslampa Modell D1 är en del av serie vackra lampor för utomhusbruk. Lampan är tillverkad av ren aluminium med glas i slagfast polykarbona