Trädgårdsbelysning

En fin trädgård i fullständigt mörker är inte så mycket att titta på. Skaffa dig en bra trädgårdsbelysning och din trädgård kan bli ett riktigt trevligt inslag i exteriören därhemma. Det finns ett stort sortiment av trädgårdslampor att välja mellan och många olika varumärken. Här har vi samlat ihop lampor från flera olika nätbutiker.

Populärt inom trädgårdsbelysning

 • Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370

  Konstsmide Massa Pollare antracitgrå 8W 230V LED 7945-370
  Konstsmide Massa trädgårdsstolpe 8W HP LED mörkgrå ställbar ljusbild. Ny pollare i den populära Massa-serien. Integrerad justerbar LED ger många möjligheter att belysa trädgården. Höjd 100cm.
 • DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen

  DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart - DybergLarsen
  Koncept DL20 Utomhus Trädgårdslampa Matt Svart är baserad på inomhuslampserien med samma namn. Utomhuslampserien består av en trädgårdslampa och en vägglampa i en matt svart nyans. Häng vägg
 • Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320

  Konstsmide Trieste Trädgårdsstolpe GU10 galvaniserad inkl stolpe 7524-320
  Utomhusbelysning från Konstsmide. Trädgårdsstolpe i lackad aluminium eller galvat stål. Finns i tre olika utföranden. IP-44 klassad. Ljuskälla ingår ej.
 • Konstsmide Modena Pollare 98 cm. Galvad 7311-320

  Konstsmide Modena Pollare 98 cm. Galvad 7311-320
  Trädgårdslykta inklusive stolpe från Konstsmide. I varmgalvaniserat stål eller lackad aluminium + klart glas. Ljuskälla ingår EJ.

Fler tips på trädgårdsbelysning

 • LightsOn Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zin

  LightsOn Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zin
  Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zink
 • Konstsmide Markspot 230V 3W LED 7902-310

  Konstsmide Markspot 230V 3W LED 7902-310
  Markspot 7902-310 från Konstsmide. Belys fasaden, altanen eller trädgården på ett vackert sätt med markspotar från Konstsmide. 3W, 240 lumen.
 • Venø Trädgård

  Venø Trädgård
  VENØ-serien har en elegant och tidlös design. Ljuset sprids genom tre skärmar, så att ljusbilden blir mjuk och behaglig. Design by Horn.Vi rekommenderar lampor i koppar till kustnära områden. Köp eventuellt till markfästet för nedgrävning som passar till den här produkten.
 • Ljusslinga Berry Mini (Svart)

  Ljusslinga Berry Mini (Svart)
  En stilren ljusslinga för utomhusbruk med 300 LED lampor och ett avstånd av 2 cm mellan lamporna. Smycka ett träd, dekorera din trädgård, altan eller uteplats med denna härliga ljusslinga. varmvitt sken och en 8 transformator med 8 funktioner. Välj mellan fast sken eller 7 olika blinkfunktioner. Transformatorn är IP44 klassad, har inbyggd timer Slingan levereras i en plastlåda med handtag, perfekt för förvaring när ljusslingan inte används.
 • Tellus pollare fotplatta (Vit)

  Tellus pollare fotplatta (Vit)
  Tellus är samlingsnamnet på ett flertal klassiker från Westal. En armaturserie som beroende på utförande ger olika karaktär till villan, flerfamiljshuset eller sommarstugan. Den gemensamma nämnaren är ett väl avbländat ljus och ringraster i metall samt skyddsglas i opalt eller klart stallglas. Hög kvalitet i materialen som rostskyddsbehandlats före lack. Lämplig för belysning av gångvägar, trädgårdar, trädäck etc.
 • Utomhusdekoration Orby (Svart)

  Utomhusdekoration Orby (Svart)
  Stilren, låg, mark belysning för din trädgård i form av ett rökfärgat klot av akrylplast, 40cm i diameter. 230V inkl. markfäste. Ljuskälla ingår ej - tänk på att välja en E27 som är mindre än 12 cm diameter för att denna ska få plats i kupan.
 • Chandra LED pollare (Grå)

  Chandra LED pollare (Grå)
  Chandra är en modern och stilren pollare med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan som omfångas av skärmen ger och fin och behaglig ljusspridning neråt.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén, uteplatsen eller trädgården för dekorativ belysning.Integrerad LED på 7W, med 195Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Modena trädgl E27 ink stolpe (Zink)

  Modena trädgl E27 ink stolpe (Zink)
  Modena trädgårdslykta E27 galvaniserad ink stolpe
 • Orion trädgl E27 ink stolpe (Svart)

  Orion trädgl E27 ink stolpe (Svart)
  Orion trädgårdslykta E27 svart ink stolpe
 • GARDEN 24 - PLANT LIGHT BLACK

  GARDEN 24 - PLANT LIGHT BLACK
   Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera och flytta runt efter tycke och smak. Denna utomhsbelysning ger ett atmosfäriskt sken med sin downlight i LED och lyfter planteringarna till oanade höjder. Vi rekommenderar: Glöm inte transformator och tänk på dess effekt. Hitta transfo
 • Brot lyktstolpe (Svart)

  Brot lyktstolpe (Svart)
  Brot är en modern och stilren lyktstolpe med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällorna ger ett fint, bra och riktat ljus som går att vinkla.Placera förslagsvis den svarta armaturen vid entrén, uteplatsen, altanen eller i trädgården.Integrerad LED på 21W, med 930Lm och 2700K varmgult ljus.Brot finns även i andra varianter.
 • Kila Dark pollare (Grå)

  Kila Dark pollare (Grå)
  Kila är en modern och stilren pollare med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis vid entrén, uteplatsen eller i trädgården. Ljuskälla ingår ej. Kila finns även i andra varianter.
 • Tellus pollare fotplatta /klar (Svart)

  Tellus pollare fotplatta /klar (Svart)
  Tellus är samlingsnamnet på ett flertal klassiker från Westal. En armaturserie som beroende på utförande ger olika karaktär till villan, flerfamiljshuset eller sommarstugan. Den gemensamma nämnaren är ett väl avbländat ljus och ringraster i metall samt skyddsglas i opalt eller klart stallglas. Hög kvalitet i materialen som rostskyddsbehandlats före lack. Lämplig för belysning av gångvägar, trädgårdar, trädäck etc.
 • Soni lampskärm för ljusslingor (Sand)

  Soni lampskärm för ljusslingor (Sand)
  Om du behöver en dekorativ ljuskälla för fester kommer dessa stora lampor i rispapper att göra susen. De heter Soni och kommer i ett paket av 10. Skapa en inbjudande och mysig miljö med en ljusslinga i ditt vardagsrum eller i vinterträdgården för att lysa upp de mörka höstkvällarna. Kombinera med de små och medelstora lampskärmarna från House Doctor och skapa precis rätt ljusslinga för dig. Själva ljusslingan ingår inte och kan köpas separat (209420121 + 209420131).
 • Istappsslinga Start System 24 (Svart)

  Istappsslinga Start System 24 (Svart)
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Startenhet med istappsslinga och transformator. Slingan har 49 st varmvita ljuspunkter och är 3x0,4m.
 • Philips myGarden Parterre Piedestal LE

  Philips myGarden Parterre Piedestal LE
  myGarden Parterre Piedestal LE
 • Istappsslinga Extra System 24 (Svart)

  Istappsslinga Extra System 24 (Svart)
  System 24 är ett komplett trädgårds-, party och julbelysningsslingsystem. Extra istappslinga med 49 varmvita LED-ljuskällor. Ljusslingan är 3m lång och 40cm hög.
 • Cast Dark pollare (Grå)

  Cast Dark pollare (Grå)
  Cast Dark är en modern och stilren fotlykta med en minimalistisk design, gjord av cement och plast.Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis den gråa armaturen längs med uppfarten, vid entrén, uteplatsen eller i trädgården för dekorativ belysning. Integrerad LED på 10W, med 550Lm och 3000K varmvitt ljus. Cast Dark finns även i andra varianter.
 • North markbelysning (Svart)

  North markbelysning (Svart)
  North är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett bra och starkt riktat ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen vid entrén eller i trädgården. Integrerad LED på 20W, med 1500Lm och 3000K varmvitt ljus. North finns även i andra varianter.
 • LightsOn Transformator 105W 12V 2m

  LightsOn Transformator 105W 12V 2m
  Transformator 105W 12V 2m
 • Solcellsdekoration Gnomy (Multi)

  Solcellsdekoration Gnomy (Multi)
  Display med 12 trädgårdstomtar i beach style storlek ca 9x13cm. Laddar med hjälp av solenergi på dagen och lyser under natten.
 • GARDEN 24 - Decklight 45mm

  GARDEN 24 - Decklight 45mm
  Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera. För altaner och trädäck så finns våra altanspotlights. Dessa har en svart aluminiumdisk på toppen så ljusspridningen blir 360 grader runt om.  Vi rekommenderar: Glöm inte transformator och tänk på dess effekt. Hitta transformator oc
 • Utomhusdekoration Firework Outdoor (Transparent)

  Utomhusdekoration Firework Outdoor (Transparent)
  Batteridriven Firework för utomhus bruk med varmvitt sken som lyser upp trädgården stämningsfullt. Batteriboxen har chaser box med 8 olika val av blinkade eller fast ljus och timerfunktion.
 • Garten-4 mark (Svart)

  Garten-4 mark (Svart)
  Garten är en modern och stilren markspot med en tidlös design, gjord av plast.Ljuskällan som går att rikta ger ett fint och bra ljus.Placera förslagsvis den svarta armaturen i trädgården för att lysa upp objekt som plantor och buskar.Ljuskälla ingår ej. Använd ljuskälla PAR38 med sockel E27.
 • Konstsmide Assisi Solcellslyktor bord/spett LED RGB 2-pack. 7809-000

  Konstsmide Assisi Solcellslyktor bord/spett LED RGB 2-pack. 7809-000
  Konstsmides Assisi lyktlampa är en solcellsdriven lampa och har en dubbelfunktion med både fast vita och färgskiftande LED. Säljs i set om 2 stycken. I setet så ingår jordspett till lyktlampan så att du kan sätta dem exempelvis längs uppfarten eller i trädgården. Batterier ingår, 1 X AAA
 • Star Trading Trädgårds-spotlight. 65cm. Max 30W

  Star Trading Trädgårds-spotlight. 65cm. Max 30W
  Star Trading Trädgårds-spotlight. 65cm. Max 30W En trädgårdsbelysning gjord för GU10 ledlampor. En spotlight gjord för utomhusbruk i mörkgrå aluminium. Lys upp din trädgård med denna eleganta spotlight. Startkabel är inkluderad. Variera ljusskenet med olika ljuskällor, som ej är inkluderade.
 • LightsOn Saturnus Pollare 90cm Silver

  LightsOn Saturnus Pollare 90cm Silver
  Saturnus Pollare 90cm Silver
 • Parma trädgl E27 ink stolpe (Svart)

  Parma trädgl E27 ink stolpe (Svart)
  Parma trädgårdslykta E27 rostfri/svart ink stolpe
 • Istappsslinga Crispy Ice White (Svart)

  Istappsslinga Crispy Ice White (Svart)
  Istappsslinga med 480 LED lampor med vackert, lite kallare ljussken. Slingan är ca 12 meter lång. Perfekt för dekoration i din trädgård eller på huset.
 • Seth LED mark (Svart)

  Seth LED mark (Svart)
  Modern markspot med stilren design för trädgårdsbelysning, gjord av aluminium och PMMA. SETH är en spot idealisk för dekorativ belysning som lyfter fram element som föremål, träd eller växter.Levereras med 2m sladd. Integrerad LED på 6W, med 450 lumen och 2700K varmvitt ljus.
 • Istappsslinga Extra System Expo (Svart)

  Istappsslinga Extra System Expo (Svart)
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Istappsslinga med 100 st klara lampor, svart kabel, extraenhet.
 • Utomhusdekoration Stone (Grå)

  Utomhusdekoration Stone (Grå)
  Skapa stämningsfull atmosfär på uteplatsen, altanen, balkongen eller trädgården. Förändra ljusskenet genom att prova olika typer av ljuskällor, E27 max 25W.
 • Alp LED pollare (Grå)

  Alp LED pollare (Grå)
  Alp är en modern och stilren pollare med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning upp och ner på väggen. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med uppfarten, vid entrén, uteplatsen eller trädgården. Integrerad LED på 7W, med 350Lm och 3000K varmvitt ljus. Alp finns även i andra varianter.
 • Stake markbelysning (Svart)

  Stake markbelysning (Svart)
  Stake är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan går att rikta för att belysa precis det som önskas. Placera förslagsvis längs med fasaden, vid uteplatsen eller i trädgården. Integrerad LED på 5W, med 378Lm och 3000K varmvitt ljus. Stake finns även i andra varianter.
 • Milo Pillar Grå 3000K (Grå)

  Milo Pillar Grå 3000K (Grå)
  Cylindrisk pollare i IP65-utförande. Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150° för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck. Armaturhus av strängsprutad aluminium, anodiserad och pulverlackerad för att tåla nordiskt utomhusklimat. Matt sandblästrad finish. Inbyggt drivdon med separat vidarekopplingsbar plint för enkel 230V-anslutning. Levereras med ett komplett kit för ingjutning i betong.
 • Philips Hue Lightstrip Outdoor 1.1 5m

  Philips Hue Lightstrip Outdoor 1.1 5m
  Hue Lightstrip Outdoor 1.1 5m Color/White Amb
 • Louis Poulsen Flindt Pollare - 110 cm - Pollarben nedgrävning, Alu struktur, Ja: Night Time Dim 50%

  Louis Poulsen Flindt Pollare - 110 cm - Pollarben nedgrävning, Alu struktur, Ja: Night Time Dim 50%
  Louis Poulsen Flindt Pollare - 110 cm - Pollarben nedgrävning, Alu struktur, Ja: Night Time Dim 50%
 • Star Trading Utomhusdekoration Orby 40cm

  Star Trading Utomhusdekoration Orby 40cm
  Star Trading Utomhusdekoration Orby 40cm. En snygg och stilren belysning för din trädgård i en sfärisk form med ett rökfärgat klot av akrylplast som har 40cm i diameter. Direktverkande el, 230V, och är avsedd för ljuskällor med E27 sockel (som inte är inkluderat) med mindre är mindre än 12 cm diameter. Du varierar själv ljusskenet genom att ha olika ljuskällor i. »LEDlampor E27
 • Philips Hue Outdoor Strömadapter 40W 2

  Philips Hue Outdoor Strömadapter 40W 2
  Hue Outdoor Strömadapter 40W 24V
 • Ranex by Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 175cm

  Ranex by Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 175cm
  Classico Lyktstolpe 230V 175cm
 • Ljusslinga Golden Warm White (Svart)

  Ljusslinga Golden Warm White (Svart)
  Ljusslinga med 1200 LED lampor med vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 24 meter lång med ett avstånd på 2cm mellan lamporna. Perfekt för din trädgård när du behöver en lite längre slinga med fler ljuspunkter.
 • Firenze trädgl E27 ink stolpe (Vit)

  Firenze trädgl E27 ink stolpe (Vit)
  Firenze trädgårdslykta E27 vit ink stolpe
 • Star Trading Solcellsdekoration Sunlight 19cm

  Star Trading Solcellsdekoration Sunlight 19cm
  En snygg solcellsdriven ledlampa i svart metall. Den gör sig bra som dekoration genom att hänga den i en pergola, i trädgården eller på balkongen. Lyser med 5 Lumen efter skymning.
 • Konstsmide Orion lyktstolpe E27 svart. Max 60W. 498-750

  Konstsmide Orion lyktstolpe E27 svart. Max 60W. 498-750
  Konstsmide Orion trädgårdslykta E27 svart ink stolpe. Max 60W. 498-750. Klassisk pollare i svart i Orion-serien. Här ingår både lykta och stolpe. Höjd 118cm. Tillverkad i Ungern.
 • Fleur fotlykta (Brons)

  Fleur fotlykta (Brons)
  Fleur är en vacker fotlykta med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis vid entrén, altanen, terrassen eller i trädgården. Ljuskälla ingår ej. Fleur finns även i andra varianter.
 • Dekorationsträd Reedy (Svart)

  Dekorationsträd Reedy (Svart)
  Svart dekorationskvist med LED-lampor för både inom- och utomhusbruk. Underbar dekoration att inreda med i trädgården, ger ifrån sig ett fint sken i mörkret.
 • Tellus pollare /klar (Svart)

  Tellus pollare /klar (Svart)
  Tellus är samlingsnamnet på ett flertal klassiker från Westal. En armaturserie som beroende på utförande ger olika karaktär till villan, flerfamiljshuset eller sommarstugan. Den gemensamma nämnaren är ett väl avbländat ljus och ringraster i metall samt skyddsglas i opalt eller klart stallglas. Hög kvalitet i materialen som rostskyddsbehandlats före lack. Lämplig för belysning av gångvägar, trädgårdar, trädäck etc.
 • Istappsslinga Golden Warm White (Svart)

  Istappsslinga Golden Warm White (Svart)
  Istappsslinga med 480 LED lampor med vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 12 meter lång. Perfekt för dekoration i din trädgård eller på huset.
 • Inside markbelysning (Svart)

  Inside markbelysning (Svart)
  Inside är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett fint och bra riktat ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen vid entrén eller i trädgården. Integrerad LED på 7W, med 420Lm och 3000K varmvitt ljus. Inside finns i fler varianter.
 • GARDEN 24 - Pole 3W

  GARDEN 24 - Pole 3W
  Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera. Den här pollaren är 45 cm hög och sprider sitt vackra sken 360 grader.Vi rekommenderar: Passar perfekt längs en gång, rabatt eller runt träd. Glöm inte transformator, Hitta transformator och andra tillbehör här.Tekniskt: Lampan har f
 • Inside markbelysning (Svart)

  Inside markbelysning (Svart)
  Inside är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett fint och behagligt riktat ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen vid entrén eller i trädgården. Integrerad LED på 7W, med 420Lm och 3000K varmvitt ljus. Inside finns i fler varianter.
 • Modena trädgl E27 ink stolpe (Svart)

  Modena trädgl E27 ink stolpe (Svart)
  Modena trädgårdslykta E27 svart ink stolpe