Vägglampor

En stor fördel med att använda vägglampor är att de inte tar upp en massa yta på golvet, bord eller bänkar. I hallen, gångar och vardagsrum är vägglampan en del av inredningen och där lägger vi ofta stor vikt vid lampans design. I sovrummet är det primära att lampan ska ge bra ljus i egenskap av sänglampa. Utomhus är det vanligt att ha en lampa fäst på väggen bredvid ytterdörren. Fasadlampor är också vanligt att ha för att ge huset en vacker karaktär kvällstid.

Kategorier av vägglampor: Tavelbelysning | Lampetter | Sänglampor | Trappbelysning | Klämlampor | Saxlampor

Populärt inom vägglampor

 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Böjd vägglampa Konstantin av vit gips

  Böjd vägglampa Konstantin av vit gips
  Böjd vägglampa Konstantin av målbart gips Som vägglampa är Konstantin relativt diskret och enkel, men bakom den tillrättalagda fasaden döljer sig otaliga användningsmöjligheter. Dels för att form och färg passar i flera stilar och inredningskoncept, dels för att gips är en yta som man kan ändra i efterhand och som passar utmärkt till kreativ ljusgestaltning. Här finns möjlighet att förverkliga idéer! Måla lampan i samma ton som väggen, som en kontrast till resten av inredningen eller med ett motiv eller en illustration - perfekt i barnrummet. Här finns inga gränser för ljuskonstnären och för att du ska kunna förbereda ytan följer alltid handskar och sandpapper med Konstantin. Ljuset flödar nedåt - här finns en mjölkvit glaslist - men även uppåt med ett mjukt sken som skapar en behaglig stämning.
 • Elegant LED-tavellampa Tolu - made in Germany

  Elegant LED-tavellampa Tolu - made in Germany
  Högkvalitativ LED-tavellampa Tolu med minimalistisk form - en produkt made in Germany Absolut rätlinjig är konstruktionen av denna LED-tavellampa, där man letar förgäves efter något runt. Från den kantiga vägghållaren utgår en smal fyrkantsbalk, som innehåller totalt sex högkvalitativa, varmvita LED-lampor från Citizen. Medan ljuset i grundriktningen lyser nedåt kan LED-lamporna svängas upp till 90° i riktning mot tavlan med hjälp av en inbyggd led, så att tavlan kan belysas på exakt rätt sätt. En strömbrytare sitter direkt på LED-tavellampan, dessutom kan Tolu drivas med en extern dimmer, så att ljuset kan förändras enligt önskemål. Båda typerna av extern dimmer kan användas. Personliga tavlor, fotografier, målningar eller konsttryck kan belysas perfekt med hjälp av denna tavellampa, så att betraktaren inte missar någon detalj.
 • Vägglampa Sandnes antik

  Vägglampa Sandnes antik
  Klassiskt stilfull sänglampa. Material: Metall Med 4 W LED - lampa lämnar den ljus som en 50 W halogen Mått: H 22 cm - B 10 cm Djup 24 cm Ljuskälla: Max 240 V 6 W LED GU 10 strömbrytare/dimmer på&hellip:

Fler tips på vägglampor

 • Hyssna Vägglampa - Stål

  Hyssna Vägglampa - Stål
 • Vägglampa Shifted, två glassnitt, krom

  Vägglampa Shifted, två glassnitt, krom
 • Vägglampa Avondale

  Vägglampa Avondale
  Vägglampa Avondale Mått: A. 15 B. 10 C. 37 cm
 • Wentworth vägglampa nickel/vit

  Wentworth vägglampa nickel/vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Wentworth vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Mått på lampskärmen Ø: 15 x Ø: 11 x H: 13 cm
 • Vägglampa Samuele i lantstil, scavo

  Vägglampa Samuele i lantstil, scavo
  Rustik charm sprids av taklampan Samuele En dekorativ brun prydnad och en elegant lampskärm dominerar vägglampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Den mångsidigt användbara vägglampan är tillverkad i Italien.
 • Jieldé Aicler AIC701 vägglampa ledad arm svart

  Jieldé Aicler AIC701 vägglampa ledad arm svart
  Vägglampa Aicler AIC701 imponerar med sin industriella design Vägglampan Aicler AIC701 är en blandning av vintage och industriell design och passar särskilt in i rustika och mysiga rum. Fästet och den böjda skärmen är gjorda av robust metall. Den ogenomskinliga nyansen styr ljuset upp och ner på ett riktat sätt. Så att ljuset inte bara är vackert, det är funktionellt, placerat på lamparm två fogar. Detta gör att lampan kan svängas 300 ° så att den kan justeras efter önskemål. Vägglampan kommer från den franska lamptillverkaren Jieldé, där alla lampor är noggrant handgjorda. Företaget grundades 1950 av Jean-Louis Domescq, som hade satt upp sig att förse fabriker och verkstäder med rätt belysning för arbetsplatser. Idag finns lamporna inte längre i industrin utan i dina egna fyra väggar, där de sätter accenter med sin distinkta design.
 • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm Grå - Vägglampor Metall Grå - 2827660-4500

  By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm Grå - Vägglampor Metall Grå - 2827660-4500
  Bazar vägglampa från By Rydéns med en sofistikerad design i metall med en varm känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Bra att veta om Bazar vägglampa - Uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan finns i olika färgval.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla säljs separat.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Vi har valt ut Grå Vägglampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • LED-vägglampa Belize, 4 lampor, svart

  LED-vägglampa Belize, 4 lampor, svart
  Fyrvägs LED-vägglampa Belize med indirekt ljusemission Med Belize LED-vägglampa sträcker sig smala armar med fyra metallljushuvuden från väggfästet. De ljusemitterande dioderna är dolda bakom plastskyddet. Lysdiodernas varma vita ljus strålar indirekt ut, så att å ena sidan fyra ljuspunkter dyker upp på väggen och å andra sidan skapas en atmosfärisk ljuseffekt. Mångsidig i kombination med samtida inredningsstilar.
 • Club Double Vägglampa Ø 18/20cm Svart/Vit

  Club Double Vägglampa Ø 18/20cm Svart/Vit
 • LED-vägglampa Linda, kartdesign guld

  LED-vägglampa Linda, kartdesign guld
  LED-vägglampa Linda i kartoptik Vägglampan Linda imponerar med en världskarta i unik optik. Den starka lampan avger ett indirekt, varmvitt ljus och kan berika befintliga ljuskoncept med sitt mycket behagliga ljus. Vägglampans ljuselement är försett med en hållbar och energieffektiv LED-lampa som kan slås på/av med en enkel strömbrytare. Lampan är tillverkad av robusta material och kommer att hålla länge. Den eleganta kartdesignen gör denna vägglampa till ett välkommet nytillskott för alla typer av inredning.
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska hemmet. I familjen Cato ingår golvlampa, spotlights och bordsl
 • SUN 3 framtidens LED-lampa vit, 13 W 4K sens.

  SUN 3 framtidens LED-lampa vit, 13 W 4K sens.
  SUN 3 - den ultratunna LED-lampan helt i plast för montering på väggen och i taken i inner- och ytterområdet. Den mångsidigt användbara LED-lampan övertygar genom modern design och effektiv funktionalitet. Den bredstrålande diffusördesignen övertygar med tydlig indirekt ljuseffekt. Den verktygsfria åtkomsten sörjer för enkel montering och underhåll. - Grundelement av ABS - Diffusör av självslocknande karbonatplast - Höljes- och diffusörsfärg vit - 2 kabelin- resp. avgångar för seriekoppling - lämplig för temperaturområden på ca. -15 till 45 °C - kopplingssäker Dessa moderna LED-lampor är utrustade med högeffektiva dioder och hör till de mest effektiva och därmed mest energibesparande ljuskällorna. Maximal livslängd garanterar ljuspunktens valda avstånd för optimal värmebalans. Observera: varianten med sensor är inte lämplig för användning i ytterområdet!
 • Evoke (Vit)

  Evoke (Vit)
  Vacker vägglampa ifrån Herstal med fäste i metall och ovan kupa i glas. Fin lampa att placera i hallen, trappen eller varför inte i sovrummet? Bidrar till en trivsam och mysig miljö och har ett vackert upp- och nedljus.Sladd med strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Slamp Mida vägglampa, 32 x 32 cm, rosé/vit

  Slamp Mida vägglampa, 32 x 32 cm, rosé/vit
  Designervägglampa Mida – lampa med ädel karaktär Kännetecknet hos vägglampan Mida är dess glamorösa touch, som smälter väl in med högkvalitativa inredningar. Vägglampan kan vara försedd med två LED E14-lampor som tillför till höjdpunkten Mida. Designer Adriano Rachele inspirerades av ädelstenarnas värld. Mida påminner med sina kurviga element om slipade Cobochon-stenar. Förutom vita sektioner finns metalliska blanka element med olika mönstrade ytor. Som vanligt med den italienska premiumtillverkaren av lampor Slamp använder Mida material och teknik som de har utvecklat själva, som kombinerats till en väl utformad design till ett perfekt blickfång. - med Magnetic System®-fäste
 • Baskett (Svart)

  Baskett (Svart)
 • Glow Vägglampa 1 Ljus Krom

  Glow Vägglampa 1 Ljus Krom
 • LEDVANCE Lunetta Slim White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Slim White LED-nattlampa
  Lunetta Slim White LED-nattlampa med dagsljussensor Lunetta Slim White erbjuder ett vitt, indirekt orienteringsljus. nattlampa aktiveras bara när det omgivande ljuset är lågt. Lunetta Slim White är gjord av vitt polykarbonat och kan tack vare kontakten manövreras med valfritt vägguttag inomhus. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Biny Box 2 Vägglampa Vit

  Biny Box 2 Vägglampa Vit
  Design: BINY Collection by DCW éditionsKoncept:Biny 212 designades av Jacques Biny 1957 och hela kollektionen från BINY by DCW éditions andas 50-talets designfilosofi. Serien består av en rad vägglampor samt en bordslampe-modell. Lamporna finns i lugna och klassiska färger, så som vit, svart, mässing och krom. Få mer inspiration här www.DCW.fr
 • Lampe Gras N303 Vägglampa Matt Svart & Matt Svart & Koppar

  Lampe Gras N303 Vägglampa Matt Svart & Matt Svart & Koppar
  Design: Bernard-Albin Gras för Lampe GrasKoncept: Med Lampe Gras N303 Vägglampa Matt Svart & Matt Svart & Koppar försäkrar du dig en klassiker till ditt hem. Lampan designades 1921 av Bernard-Albin Gras och är idag lika vacker som den gången.Ursprungligen användes varken skruvar eller svetsningar till lampan och med Lampe Gras började en ny era inom lampproduktion. Lampen er yderst fleksibel hvilket gør at den kan anvendes rigtig mange steder. Hitta mer inspiration här www.lampegras.fr
 • Vägglampa Nora Komplett 25cm

  Vägglampa Nora Komplett 25cm
  Vägglampa Nora i metall komplett med metallskärm i antikmässing och med fuskläderband virat runt stommen. En enkel och modern variant. Svart textilsladd 180 cm med strömbrytare. E27 sockel. Max 40W. IP20. Armen går att svänga i sidled och skä
 • Designer-vägglampa Galerie med LED-lampor

  Designer-vägglampa Galerie med LED-lampor
  Med marmorhållare: LED-vägglampa Galerie av designern Federico Peri Designen av vägglampan Galerie kombinerar fyra olika material: marmor, metall, glas och läder. Denna blandning skapar ett intressant utseende, som blir ännu mer intressant tack vare kvaliteten och bearbetningen av materialen. Diffusorglaset är munblåst i fyra skikt. I tänt tillstånd ser glaset bärnstensfärgat ut, när lampan är släckt ser det vitt ut. Den ljusbruna läderremmen som glaset hänger i och som fäster det i vägghållaren är inte bara praktiskt, utan dessutom dekorativt. Dessutom påminner formen och upphängningssättet av ljuskällan om antika fotogenlampor eller lyktor - naturligtvis i modern tolkning. Synergin mellan historiskt och tidsenligt är ett stort tema, som den italienska designern använder sig av i sitt verk. Hos lampserien Galerie har han förverkligat detta i sin tidsenliga tolkning av gamla tiders belysningselement.
 • Luigi LED vägglampa

  Luigi LED vägglampa
 • Marset Dipping Light A2-13 Vägglampa Amber

  Marset Dipping Light A2-13 Vägglampa Amber
  Design: Jordi Canudas för Marset Begrepp: Marset Dipping Light är en design av Jordi Canudas. Designern har alltid älskat att utmana själva ljuset och är alltid redo att lära sig något nytt av det som i grunden har skapat liv. Med dessa lokaler har Dipping Light skapats, igen som ett av hans experiment, där han doppade lamporna i färg, över flera rundor. Vägglampan sitter på en mässingsbas som kompletterar den helt unika glasskärmen. Dipping Light finns i de många färgerna; blå, gul, grön, vit, rosa, svart och är ett trevligt och annorlunda val för väggen.
 • Markslöjd Cal 106782 svart

  Markslöjd Cal 106782 svart
  Vägglampa Cal 106782 svart Markslöjd Cal från Markslöjd är en stilsäker vägglampa som ger en exklusiv känsla med den mattsvarta ytan och ger samtidigt ett beh
 • ILLU 60 Vägglampa Svart - Chors

  ILLU 60 Vägglampa Svart - Chors
  Koncept ILLU 60 vägglampan är en av de många spännande vägglampor - från Chors. En riktigt snygg och vacker vägglampa som fungerar bra som komplement för saknad belysningen i ett rum som känn
 • Design vägglampa svart - Arre

  Design vägglampa svart - Arre
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös design vägglampa i svart färg, denna Arre. Tack vare den öppna designen på huven ger den en vacker ljuseffekt i ditt rum och mot väggen. Den har en höjd på 18 cm och en diameter på 8 cm. Monteringsplattan har en storlek på 7 cm x 7 cm. Gör det komplett med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte, du kan fortfarande beställa den separat i vår webbshop! Du skapar den bästa effekten när du hänger två eller tre bredvid varandra. En idealisk grundlampa i hallen eller i matsalen! Den är dimbar med en extern dimmer. Skapa atmosfär i ditt hem med vår Arre vägglampa. 80 mm x 180 mm
 • Vägglampa Cyntia, lutbar, ljusblå-mässing

  Vägglampa Cyntia, lutbar, ljusblå-mässing
 • Art Deco vägglampa svart 6 lampor - Facil

  Art Deco vägglampa svart 6 lampor - Facil
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken snygg vägglampa det här är! Facil har ett lyxigt utseende tack vare sin stålarmatur som är klar i svart. Eftersom belysningen lyser både uppåt och nedåt får du en vacker ljuseffekt på väggen. Vägglampan har 12,5 cm djup, 40 cm höjd och 21 cm längd. Monteringsplattan har 4 cm djup, 9 cm höjd och 8 cm längd. Du kompletterar Facil med 6 ljuskällor, var och en måste ha en E27 -armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. För att skapa mer stämning i rummet kan du ansluta lampan till en dimmer (ingår ej). Facil är en vacker vägglampa för hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Komplettera din inredning med den här eleganta vägglampan!
 • BUFFY - LED Wall Chrome

  BUFFY - LED Wall Chrome
  Buffy är en smidig vägglampa för badrummet med kromade detaljer och vitt glas. Den är både diskret och uppseendeväckande på samma gång. Vi rekommenderar: Placera gärna en på vardera sidan om spegeln. Tekniskt: Buffy har fast LED på 4W samt IP-klass IP44.
 • Montreal vägglampa (Krom)

  Montreal vägglampa (Krom)
  Montreal är en modern och elegant vägglampa med tidlös design. Genom kombinationen av skinande krom stål och vit tygskärm ger den en behaglig ljusspridning och atmosfär. Under skärmen sitter en rörlig spot vilket gör lampan perfekt som läslampa i sovrummet vid sängen eller i vardagsrummet bredvid soffan.Två separata strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerade på väggfästet. Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 3W, med 150 lumen och 2700K varmvitt ljus.
 • Frame vägglampa (Nickel)

  Frame vägglampa (Nickel)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av matt nickel och vit tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gofurnit Veneria vägglampa, ek, Ø 50 cm

  Gofurnit Veneria vägglampa, ek, Ø 50 cm
  Veneria vägglampa med spiralformad design i ekfaner Veneria-vägglampan är tillverkad av ek från hållbara källor och är idealisk för både mysig accentbelysning och effektiv dekoration av väggar i korridorer, vardagsrum och sovrum. Breda lameller av ljus ek omges här av smalare lister av samma träslag. Detta skapar en mycket estetisk bild av ljus och skugga. Belysningen inifrån lyfter fram träets korn på ett särskilt vackert sätt. Ljuset är helt bländfritt. Eftersom Veneria är en produkt av naturmaterial är varje lampa unik. Mindre avvikelser i kornet jämfört med illustrationen är helt normala. - Kan även användas som en taklampa - varje lampa är handgjord och unik - tillverkad i Tyskland av Gofurnit - hållbara förpackningar
 • Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm Mässing - Vägglampor Stål Mässing - 502020

  Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm Mässing - Vägglampor Stål Mässing - 502020
  Grant vägglampa tillhör Normann Copenhagens klassiska och samtidigt innovativa serie Grant. Kollektionen omfattar pendlar, vägglampor, bordslampor och golvlampor. Lampornas mångsidiga design innebär att de faller många i smaken och att lamporna passar in i de flesta rum och stilar.Vägglampan Grant erbjuds i flera olika utföranden. Välj mellan färgerna svart och mässing och två olika djup på armen beroende på användningsområde. Lampan med kort arm är särskilt framtagen för att passa som sänglampa i sovrummet, som belysning i hallen eller som lampa ovanför köksbänken i köket. Lampan med lång arm passar bättre som loungelampa eller ovanför köksbänken i lite större kök. Den genomtänkta kulleden gör så att lampskärmen kan justeras i alla riktningar beroende på användningsområde. Lampans arm går att justera sidled.Vägglampan har en textilbelagd sladd, är dimmbar och utrustad med en dispersionslins så att den inte bländar. En utbybar LED-ljuskälla ingår. Ljuskällans energikonsumtion: 4kWh/10.000h. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Olana vägglampa (Vit)

  Olana vägglampa (Vit)
  Olana är en enkel och stilren vägglampa med en övertygande design i vit färg. Med en storlek på 10 cm är den mycket platsbesparande och LED-lampan med GU10-sockel avger 250 lumen och 3000K varmvitt ljus. Den går även att kombinera väldigt bra med andra produkter från samma serie.Ljuskälla ingår.
 • Lucande Anjita vägglampa, glasskärm

  Lucande Anjita vägglampa, glasskärm
  Elegant vägglampa Anjita med kontaktsladd, strömbrytare och genomskinlig glasskärm Anjita har ett runt, svart väggfäste och ett böjt stativ som leder till lampskärmen. Den består helt av elegant klarglas och har en tilltalande form. Dessutom kan man på detta känna igen lamputtagen i mässing på detta sätt och det finns en mycket synlig trekomponentslook som på ett utmärkt sätt understryker hur denna vägglampa fungerar. Med hjälp av en kontaktkabel med integrerad strömbrytare ansluts vägglampan snabbt och enkelt till elnätet.
 • Eos up

  Eos up
  EOS Up mini är designad att hängas direkt på väggen. Den passar fint i mindre utrymmen som hallen, vardagsrummet, sovrummet eller i en korridor. Lampan är handgjord i helt naturliga, och ansvarsfullt tillvaratagna gåsfjädrar, och ger ett mjukt och välkomnande ljus samtidigt som den adderar textur och personlighet till alla slags interiörer. Design Soren Ravn Christensen, 2020. Material: Gåsfjädrar/Textil/Stål Mått: 30x40 cm Färg: Vit
 • PETAL vägglampa

  PETAL vägglampa
  Vägglampa i lekfull modell som utmanar fantasin. Kupan är av vitt opalglas och runt kupan svävar tre dekorativa glasblad i vårlika färger. Fäste och stomme är av järn som lackats i guldfärg med satinlyster. PETAL är både spännande och dek
 • Tokyo vägglampa (Svart)

  Tokyo vägglampa (Svart)
  Tokyo är stilren och modern vägglampa i mattsvart metall med tidlös design. Den rörliga lampskärmen har en insida i vit som ger fin och bra ljusbelysning. Levereras med 1,6m textilsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Luxy Vägglampa W2 från Rotaliana (Svart Ställning, Matt Vit Skärm)

  Luxy Vägglampa W2 från Rotaliana (Svart Ställning, Matt Vit Skärm)
  Luxy Vägglampa W2 Luxy vägglampa är flexibel och perfekt som läslampa eftersom den har två"böjningar"på armen som ger lång räckvidd. Välj mellan 5 olika glasskärmar. OBS Till denna armatur
 • Ron vägglampa (Grå)

  Ron vägglampa (Grå)
  RON är en inomhusvägglampa. Strukturen, som är fin och modern i stilen, är designad av Pepe Llaudet. Armen i metall och bambu går att vrida vilket inte bara gör lampan till snygg inredningsdetalj utan även en bra läslampa i sovrummet eller vardagsrummet. Strömbrytare placerad på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Ingo Maurer Oskar on the Shelf, svart, vänster

  Ingo Maurer Oskar on the Shelf, svart, vänster
  Vägglampa Oskar on the Shelf - den svävande bokhyllan Oskar on the Shelf är en modern vägglampa med klara linjer, som samtidigt inkluderar tre praktiska verktyg. För det första är lampan monterad på en flexibel svanhals som möjliggör en individuell inställning av ljuskortet. Svanhalsen sitter på en rektangulär stomme som inkluderar nästa positiva detalj - en USB-anslutning. För det tredje har stommen en 50 cm bred hylla av metall som har plats för alla slags tillhörigheter. Lampan Oskar on the Shelf är utvecklad av München-designern Ingo Maurer och hans team och kan användas på många olika sätt. Den kan till exempel fungera som en hylla för böcker eller som ett svävande nattduksbord bredvid sängen. Ljusstommen är ett perfekt bokstöd och lampan ger ett trevligt ljus när du läser tidningen eller en bra bok.
 • LED-vägglampa Trame, oval form i vitt

  LED-vägglampa Trame, oval form i vitt
  LED-vägglampa Trame i elegant design Snyggt, elegant och dessutom behagligt ljus: Trame LED-vägglampan är övertygande över hela linjen. Den består av en oval formad metallkropp som är utrustad med energieffektiva lysdioder på insidan. Ljuset kan fly upp och ner genom de öppna sidorna och därmed skapa ett vackert spel av ljus och skugga på väggen. Det resulterande omgivande ljuset är inte bara övertygande i privata vardagsrum utan kan också användas lika bra för kommersiella ändamål, till exempel på hotell eller restauranger.
 • Jupiter vägglampa (Mässing)

  Jupiter vägglampa (Mässing)
  Jupiter är en modern och elegant vägglampa med en unik design, gjord av aluminium.Ljuskällan som omfångas av den guldfärgade, triangelformade skärmen ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis flera i grupp i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 10W, med 1100Lm och 3000K varmvitt ljus.Jupiter finns även i andra varianter.
 • Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun

  Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun
  Marostica - keramikvägglampa med rustik charm Vägglampan Marostica med en handdekorerad, vackert fasetterad skärm i Bassano-keramik understryker en lantlig eller rustik stil och fungerar som extra ljuskälla, inte bara i vardagsrummet, hallen etc, utan även i restauranger. Vägglampan, som är tillverkad för hand i Italien, utmärker sig dock inte bara genom den vackra designen, utan även genom sin utsökta bearbetning och de uteslutande förstklassiga materialen. Skärmen är utrustad med en led i fästet, så att den kan böjas och riktas enligt önskemål. Eftersom utöver glödlampor upp till 60 W även LED-lampor eller energisparlampor kan användas är energisnål belysning möjlig med keramikvägglampan Marostica. (ljuskällor beställs separat.)
 • Vägglampa Hugo 2 Svart

  Vägglampa Hugo 2 Svart
 • Vägglampa Rennes

  Vägglampa Rennes
  Rennes vägglampa för badrum i krom och frostad glasskärm. Montering - direkt ovanpå skåp eller på spegel. 4W fast LED. 240 Lumen. Varmvit 3000K. IP44. Energiklass A. Ej dimbar.
 • TRATT - LED

  TRATT - LED
   Vägglampa som är perfekt som sovrumslampa eller läslampa. Inbyggd strömbrytare på väggfästet.  Lackerad metall med bländskydd i akryl. Snygg och enkel läslampa för sovrummet. Design av Monika Mulder. Tekniskt: 6W fast LED som ger 540 Lumen. 120° spridningsvinkel. Varmvitt ljus 3000K. Energiklass A. Steglös dimmer och strömbrytare
 • Uppsättning av 2 vägglampor stål med skugga, läsarm inkl LED - Bergamo

  Uppsättning av 2 vägglampor stål med skugga, läsarm inkl LED - Bergamo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv, tidlös vägglampa. Denna Bergamo hör helt och hållet till ditt moderna vardagsrum eller sovrum. Det är en funktionell lampa tack vare den flexibla läsarmen inklusive integrerad LED: den har en ljuseffekt på 2400 Kelvin och 90 lumen. Lampan har i genomsnitt 10 000 brinntimmar. Gör din lampa ännu mer komplett med köp av en ljuskälla som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Skärmen på denna lampa har en längd på 30 cm och en höjd av 20 cm. Läsarmen har en maxlängd på 40 cm. Du kan styra läsarmen och ljuskällan i huven separat från varandra. Super praktiskt! Obs! Denna lampa är inte dimbar. Ge en tidlös läslampa i sovrummet med Bergamo. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!