Vägglampor & väggbelysning

En stor fördel med vägglampor och väggbelysning inomhus är att de inte tar upp yta på golv, bord eller bänkar. I hallen, gångar och vardagsrum är vägglampan en del av inredningen och där lägger vi ofta stor vikt vid lampans design.

I sovrummet är det vägglampor i form av sänglampa som är vanligast även om det kan bli mysigt med lampetter, vägglyktor och annan väggmonterad armatur.

Kategorier av vägglampor: Tavelbelysning | Lampetter | Sänglampor | Trappbelysning | Klämlampor | Saxlampor

Populära vägglampor för inomhus

 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Böjd vägglampa Konstantin av vit gips

  Böjd vägglampa Konstantin av vit gips
  Böjd vägglampa Konstantin av målbart gips Som vägglampa är Konstantin relativt diskret och enkel, men bakom den tillrättalagda fasaden döljer sig otaliga användningsmöjligheter. Dels för att form och färg passar i flera stilar och inredningskoncept, dels för att gips är en yta som man kan ändra i efterhand och som passar utmärkt till kreativ ljusgestaltning. Här finns möjlighet att förverkliga idéer! Måla lampan i samma ton som väggen, som en kontrast till resten av inredningen eller med ett motiv eller en illustration - perfekt i barnrummet. Här finns inga gränser för ljuskonstnären och för att du ska kunna förbereda ytan följer alltid handskar och sandpapper med Konstantin. Ljuset flödar nedåt - här finns en mjölkvit glaslist - men även uppåt med ett mjukt sken som skapar en behaglig stämning.
 • LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom

  PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.

Fler tips på vägglampor

 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/vit - Vägglampor Stål Vit - 10010187

  Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/vit - Vägglampor Stål Vit - 10010187
  Gubi vägglampa BL-6 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel och går att få i färgerna svart, vit och off-white. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Guldglänsande vägglampa Oriana

  Guldglänsande vägglampa Oriana
  Vägglampa Oriana erbjuder en magnifik, indirekt accentbelysning På vägglampan Oriana har glasskärmen förädlats med en bladguldplätering, vilket skapar en magisk effekt, eftersom ljuset lyser igenom på många ställen och får guldtonen att glänsa. Denna imponerande vägglampa understyrker en klassisk-antik inredningsstil på ett elegant sätt. - Tillverkad i Italien!
 • Vägglampa Butterfly i vitt och rosé

  Vägglampa Butterfly i vitt och rosé
 • Tilltalande vägglampa Elida, 1-armad

  Tilltalande vägglampa Elida, 1-armad
  Vägglampa Elida för horisontell eller vertikal montering Elida är en klassisk spegellampa som kan monteras såväl horisontellt som vertikalt. Som spegellampa uppfyller den viktiga uppgifter eftersom den i närheten av badrumsspegeln sörjer för bländfritt och skuggfritt ljus. En jämn belysning och ett harmoniskt utseende skapar placeringen av en lampa på spegelns vänstra sida och en lampa på spegelns högra sida. Spegellampans metalldelar är förgyllda i 24 karat. Till dennes övriga egenheter räknas de munblåsta rörglasen. Hos dessa lampor står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas lampor av den här tillverkaren till 100% i Österrike, varigenom även den mångåriga tillgången till reservdelar kan garanteras. Finns i andra storlekar och ytbehandling efter önskemål.
 • Cini&Nils Incontro LED-vägglampa matt guld

  Cini&Nils Incontro LED-vägglampa matt guld
  Elegant böjd LED-vägglampa Incontro Incontro LED-vägglampa består av två tunna metallplattor som är rektangulära och rundade på ena sidan. Med den rundade sidan ligger de två panelerna mot varandra och smälter därmed samman till en enhet. Panelerna är böjda på ett sådant sätt att de rundade sidorna där de möts sticker ut vid utrymmet och bildar en vågform i profil. På sidan av axeln som är böjd mot väggen är LED-enheten fäst på ett sådant sätt att den förblir dold för betraktaren och därmed kastar sitt ljus mot lampfoten och väggen. Den resulterande ljuskotten erbjuder en unik bild och det indirekta ljuset skapar en mysig och trevlig atmosfär i rummet. LED-lampan kan fästas i alla riktningar och även i taket för att förbättra varje hörn i huset med sitt vackra ljus .
 • Harlekin Vägglampa Duo Grafit

  Harlekin Vägglampa Duo Grafit
 • Vägglampa Juni IP44 Slipad Klar

  Vägglampa Juni IP44 Slipad Klar
 • Sofistikerat designad LED-vägglampa Sestessa 33

  Sofistikerat designad LED-vägglampa Sestessa 33
  Effektfull LED-vägglampa Sestessa Med sin unika design skapar LED-vägglampan Sestessa inte bara ytterst stilfulla ljuspunkter på väggen, men sörjer samtidigt för en speciell ljusatmosfär, eftersom ljuset bryts på ett effektfullt sätt av skärmens mjuka vågiga struktur. På så sätt får man fascinerande ljus- och skuggbilder på väggen och en behaglig ljusatmosfär. LED-vägglampan Sestessa är en kvalitetsprodukt från den italienska lamptillverkaren Cini & Nils, som värdesätter innovation och design. Otaliga av deras designer finns att se i Museum of Modern Arts i New York.
 • Wandlamp zwart met kap zwart schakelaar en flex arm - Merwe

  Wandlamp zwart met kap zwart schakelaar en flex arm - Merwe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Attraktiv vägglampa Capri

  Attraktiv vägglampa Capri
  Formskön vägglampa Capri Den tilltalande vägglampan Capri är i hög grad dekorativ och ett tilltalande blickfång i många inredningsmiljöer. Den formsköna metallstommen i brons-look kompletteras av en cremefärgad glaskupa. Kupan ger varm och stämningsfull extrabelysning. Capri är rustik-dekorativ inredningsdetalj och effektiv vägglampa i ett. En strömbrytare ingår.
 • Angolo Vägglampa Brown - Globen Lighting

  Angolo Vägglampa Brown - Globen Lighting
  Koncept Angolo vägg Angolo Vägglampa Brown är mer än bara en vägglampa då den också fungerar som en liten hylla. Med sin funktionella och stilrena design passar lampan därför perfekt i ett ka
 • Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld
 • Örsjö Belysning Butler Vägglampa (Fast Mont) Mässing/vit - Vägglampor Mix - 30859F72-006

  Örsjö Belysning Butler Vägglampa (Fast Mont) Mässing/vit - Vägglampor Mix - 30859F72-006
  Butler Vägglampa (fast mont), Mässing/vit från Örsjö Belysning. Vi har valt ut Mix Vägglampor från Örsjö Belysning med stor omsorg.
 • FRITZ HANSEN Caravaggio vägglampa, svart

  FRITZ HANSEN Caravaggio vägglampa, svart
  Caravaggio™ rörlig vägglampa med kontakt och strömbrytare Den här vägglampan är mångsidig och kan användas i vardagsrum, kontor eller sovrum. Den är helt tillverkad av gjuten zink. Armen kan justeras och tack vare den flexibla nacken kan skärmen också vridas och ljusriktningen kan därmed anpassas perfekt till individuella behov. En växelströmbrytare är inbyggd i väggfästet för bekväm användning. Tack vare den långa stickkabeln av PVC kan Caravaggio™-vägglampan installeras överallt där det finns ett uttag i närheten. Designen av Caravaggio™ kommer från Cecilie Manz, en dansk designer som kom i kontakt med designvärlden tidigt i sitt liv genom sina konstnärliga föräldrar. Efter studier vid Kungliga danska konstakademin och en utlandstermin vid University of Art and Design i Helsingfors grundade hon sin egen studio. Hennes arbete - design av möbler, belysning, keramik och accessoarer för hemmet - fokuserar på att tolka den skandinaviska traditionen av enkelhet med ett modernt, internationellt uttryck. Den välkända och prisbelönta designerns verk - Manz tilldelades bland annat Berlins konstpris (2008) och Bruno Mathsson-priset (2009) - kan ses i den permanenta samlingen på Museum of Modern Art i New York och Design Museum Danmark. Företaget FRITZ HANSEN grundades 1885 efter att snickaren Fritz Hansen 1872 fick handelstillstånd i Köpenhamn. Företaget fick ett gott rykte redan under de första 50 åren av sin existens tack vare sina högkvalitativa produkter och samarbetet med välkända designers. Förstklassig kvalitet kännetecknar produkterna från företaget, som sedan 1979 inte längre är familjeägt utan till stor del ägs av Skandinavisk Holding. Fritz Hansen har sedan 1930-talet haft högkvalitativa möbler av plywood som varumärke. Många kända arkitekter och formgivare, som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner och Verner Panton, arbetade med Fritz Hansen.
 • Qasim Shelf Vägglampa Svart - Bloomingville

  Qasim Shelf Vägglampa Svart - Bloomingville
  Koncept Nordic shelf vägglampa i svart är en enkel, fin lampa som skulle passa in perfekt i både moderna och rustika hem. Utöver att den ger ljus tull rummet har lampan också en fin hylla där du
 • Anesa vägglampa (Krom)

  Anesa vägglampa (Krom)
  Anesa är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av kristallerna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen som en smyckande detalj. Integrerad LED på 8W, med 780Lm och 3000K varmvitt ljus. Anesa finns även i andra varianter.
 • LED-spegellampa 512, 4 000 K, 35 cm, silver

  LED-spegellampa 512, 4 000 K, 35 cm, silver
  Silver LED-spegellampa med satinerat lock Denna moderna vägglampa sätter spegelbilden perfekt i scenen, eftersom ljus avges bländningsfritt genom opalplastskyddet men ändå uppnår god, jämn belysning. Denna vinkelarmatur med permanent installerade lysdioder kan också användas i korridoren. På / av-omkopplaren är placerad på lamphuvud för att göra det enkelt.
 • Vägglampa svart med guld - hangman

  Vägglampa svart med guld - hangman
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Om du letar efter en rolig, förenklad och unik vägglampa har du kommit till rätt ställe. Vägglampa Hangman har en öppen karaktär och användningen av två material gör lampan väldigt spännande. Denna vägglampa fungerar perfekt som nattlampa i sovrummet, men är också väldigt trevlig i en hall eller ett vardagsrum. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej). Att lägga till en speciell ljuskälla på max 25 Watt kompletterar Hangman-vägglampan. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 22,5 cm. Sladden har en längd på 220 cm. Vägglampa Hangman är ett elegant tillägg till din interiör.
 • Ray vägglampa (mässing) (Vit)

  Ray vägglampa (mässing) (Vit)
  Vägglampa Ray i vit och detaljer i äkta mässing. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på.Ljuskälla ingår ej.
 • Artemide Tolomeo Mega Tolomeo Svart/Satin 32cm med Dimmer

  Artemide Tolomeo Mega Tolomeo Svart/Satin 32cm med Dimmer
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för Artemide Begrepp: Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som en mega vägglampa. Bordslampans enkla och eleganta design bevaras. Välj mellan tre storlekar, två färger och med eller utan dimmer. Lampan finns i tre olika nyanser, pergament, satin och svart. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • PR Home - Vägglampa Juliette 16 cm - Glas

  PR Home - Vägglampa Juliette 16 cm - Glas
  Juliette vägglampa för fast montering. Lampan är gjord av mässingsfärgad metall och har ett handslipat glas som ger vackra speglingar på väggen. Transparent sladd 2,5 m med strömbrytare. E14 lampfäste för kronljus eller päronformad lampa.
 • OLEV Slight AP LED-vägglampa 72,5 cm vit

  OLEV Slight AP LED-vägglampa 72,5 cm vit
  Premium LED-vägglampa Lätt AP - perfekt för montering ovanför en spegel De minimalistiska funktionerna i vägglampan Slight AP, design av Massimo Tonetto, är diskreta men ändå effektiva i lämpligt moderna faciliteter. Den långsträckta formen är underbart lämplig för montering ovanför en spegel - till exempel i korridoren för en sista titt i spegeln innan du går ut. Tack vare den inbyggda tekniken är Slight AP en särskilt effektiv lampa med mycket god ljusstyrka. Lysdioderna lyser varmvitt och avger sitt ljus jämnt nedåt. - Hög ljusutbyte med låg energiförbrukning - Bred ljusstråle riktad nedåt - perfekt för att belysa spegelytor
 • Chloe vägglampa (Guld)

  Chloe vägglampa (Guld)
  Vägglampa Chloe i metall en dekorativ lampa som både är trendig och tidlös i sin modell. Finns i 2 färger matt svart och lätt borstad guld. Chloe ingår i en familj bestående av bords-. vägg- och golvlampor. Svart plast sladd 180cm med brytare. Höjd 38cm. väggavstånd ca 16cm utan skärm. E27 sockel. Max 40W. IP20. Matcha med skärm Mia ML01 i valfritt tyg. Ljuskälla ingår ej.
 • Justerbar vägglampa Living Oval

  Justerbar vägglampa Living Oval
  Mässingsvägglampa Living Oval med tre leder Living Oval är en vägglampa som pryder klassiskt inredda vardagsrum med sitt eleganta utseende. Framför allt den polerade mässingsstommen, som får ljuset att börja glänsa, gör Living Oval till något extra, exempelvis som nattduksbordslampa bredvid sängen. Den utskjutande svarta tygskärmen avrundar vägglampans ädla design harmoniskt. Med hjälp av totalt tre leder kan lampan justeras enligt önskemål, till en utskjutning på 54 cm. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø95cm
  App-styrbar Blade Open RGB LED-vägglampa i matt anodiserat silver med vitt och färgat indirekt ljus Blade Open LED-vägglampan från Escale är både funktionellt och visuellt helt uppdaterad. Den är utformad som en platt, rund skiva av aluminium i matt silveranodisering, som har en något förskjuten, cirkulär fördjupning. I det senare fallet är väggen färgglatt upplyst av RGB-ljusdioder på baksidan, medan vita lysdioder skapar en varmvit halo av ljus runt armaturens utsida. Ljusfärg och ljusstyrka kan väljas bekvämt via surfplatta eller smartphone. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • GARDEN 24 - Wall Black 2L

  GARDEN 24 - Wall Black 2L
   Vägglampa för utomhusbruk. Ger ett härligt varmt sken som är riktat både nedåt och uppåt.  Vi rekommenderar: Montera gärna flera på en fasad för att få ett maffigare intryck.  Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 3W. Avsedd för utomhusbruk (IP44-klassad) och är dimbar. 2m kabel för inkommande ström. Transformator behövs
 • GOOD & MOJO Palawan vägglampa svart Ø40 cm

  GOOD & MOJO Palawan vägglampa svart Ø40 cm
  Vertikalt orienterad vägglampa Palawan i svart bambu Vägglampan Palawan är ett speciellt handvävt belysningsobjekt som påminner om solen eller till och med ett öga. Den är rund, utan hörn och kanter och monteras vertikalt på väggen. I dess mitt finns en rund öppning som riktar blicken direkt mot det ljuskälla som ska användas. Ljuset utgår från detta centrum och sprider sig ut i rummet. Det synliga, nuvarande yttre skalet på skärmen, som är tillverkad av bambu, är svart och står i direkt kontrast till den naturfärgade insidan och den lika naturliga undersidan. Den ljusa färgen gör att ljuset känns ännu varmare och behagligare och ger en mysig atmosfär. I likhet med en flätad korg skapas ett mönster med många luckor, genom vilka ljuset också kan komma ut och ett stort mönster skapas i omgivningen. - Med svart textilkabel och strömbrytare Bambu anses vara en snabbväxande och långlivad växt som producerar mycket syre. Eftersom den inte behöver sås om utan växer om och om igen är den ett lämpligt material för den hållbara belysningsserien från det nederländska varumärket Good & Mojo by It's about Romi. Den har funnits på marknaden sedan 2016 och är särskilt övertygande på grund av sitt sociala engagemang. Fokus ligger inte bara på en medveten användning av resurser utan även på att skydda människor och miljö. Till exempel har företaget redan kunnat plantera över 35 000 träd med hjälp av sina sålda produkter.
 • Vägglampa Wally - Svart/trä

  Vägglampa Wally - Svart/trä
 • Paulmann LED-spegellampa Arneb IP44 WhiteSwitch

  Paulmann LED-spegellampa Arneb IP44 WhiteSwitch
  LED-spegellampa Arneb med ljusfärgreglering via väggbrytaren Som en speciell egenskap hos Arneb LED-vägglampa kan ljusfärgen ändras med den konventionella ljusströmbrytaren. Med ett kort på-av-på-klick kan det dagsljusvita ljuset användas för att vakna på morgonen, universellt vitt för rakning och smink och varmt vitt ljus för kvällsrutinen. Lampans längd passar långt över eller bredvid badrumsspegeln och de förkromade elementen gör att Arneb ser modern och elegant ut. Detta gör varje badrum till en personlig wellness-oas! - 3 ljusa färger: 2700 Kelvin, 4000 Kelvin, 6500 Kelvin
 • GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 40 cm

  GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 40 cm
  Asymmetrisk vägglampa Bromo av bambu, med strömbrytare Ett runt, diskret väggfäste av järn utgör basen för Bromo vägglampan. Där finns uttaget integrerat, som är centrum för den här speciella lampan. Från detta centrum löper många fina strängar av ljus bambu parallellt och jämnt till en yttre cirkel som utgör kanten och därmed den harmoniska avslutningen. De kontrasterande formerna bildar i sin helhet en rund, asymmetrisk skärm som är lätt böjd mot väggen och som integrerar och omger den ljuskälla som ska användas. För att skapa en speciell ljuseffekt är det lämpligt att välja en spegelspegellampa som avger sitt ljus huvudsakligen i riktning mot väggen och därmed lyser genom utrymmena mellan stöttorna, vilket skapar ett atmosfäriskt mönster på väggen. Det naturliga utseendet hos den här vägglampan kommer främst från det hållbara bambumaterialet som skärmen är helt tillverkad av. Bambu är extremt starkt och flexibelt och växer snabbt igen efter att ha skurits. Faktorer som är viktiga för varumärket Good & Mojo. Deras sortiment består av hållbara lampor och lever efter mottot: När du köper ljus ger du ljus. Detta sker genom samarbete med välgörenhetsstiftelser som WakaWakaFoundation, som använder donationer för att ge solcellsprodukter till behövande familjer. Eller partnerskapet med Eden Reforestation Projects, genom vilket ett träd planteras för varje såld lampa.
 • Vägglampa Tarnow i svart

  Vägglampa Tarnow i svart
 • Loke LED vägglampa (Vit)

  Loke LED vägglampa (Vit)
  Loke är en enkel vägglampa i mattvit aluminium. Den rörliga armen gör den perfekt som läslampa i sovrummet eller kontor. Strömbrytare sitter placerad på undersidan av väggfästet. Integrerad LED på 3W med 150 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Vägglampa Asimetric av stål, svart

  Vägglampa Asimetric av stål, svart
  Asimetrisk vägglampa - mångsidig tack vare behaglig belysning och modern design Asimetrisk vägglampa består av ett fyrkantigt stålhus. De hårda kanterna och den svala metallen ger det ett trendigt utseende som gör det till det perfekta tillskottet till ett modernt hem. Trots den asymmetriska designen ger lampan en harmonisk helhetsbild och kan fungera som ett allmänt belysningselement i en hall eller i ett vardagsrum. Stålet är inte genomskinligt så att ljusstrålarna bara kan flyga nedåt och uppåt. Detta säkerställer diskret, indirekt belysning, vilket innebär att lampan också kan placeras i ett sovrum.
 • Flos Coordinates W1 Vägglampa Anodized Champagne - Vägglampor Aluminium Champagne - F1810044

  Flos Coordinates W1 Vägglampa Anodized Champagne - Vägglampor Aluminium Champagne - F1810044
  Coordinates W1 vägglampa från Flos med en minimalistisk design med en horisontell stång i aluminium. Lampan har en ljusriktare i silikon med en integrerad LED-remsa. Går att använda med olika dimmersystem. CE-märkt. Designad av Michael Anastassiades. Bra att veta om Coordinates W1 vägglampa - Minimalistisk design.- Vågrät stång.- Lumen: 962 lm- Bredd: 800 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 15 Watt- Vikt: 0,8 kg. Vi har valt ut Champagne Vägglampor i Aluminium från Flos med stor omsorg.
 • Miro tavelbelysning (Antikmässing)

  Miro tavelbelysning (Antikmässing)
  Snygga tavelbelysningen Miro är tillverkad i metall och finns i tre olika färger - något för alla smaker. Miro har integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och kommer tillsammans med strömbrytare och stickkontakt. Integrerad LED-belysning. 
 • Gofurnit Veneria vägglampa, ask, Ø 70 cm

  Gofurnit Veneria vägglampa, ask, Ø 70 cm
  Handgjord vägglampa i trä Veneria - elegant designad av olivträ av ask. Namnet Veneria kommer från den romerska Venus, den romerska gudinnan för kärlek och skönhet, och kärleken till ljuset och estetiken präglar designen av denna ädla ljuskälla, som med sin ljusa träton kan kombineras med många inredningsvarianter. Venerias estetik återspeglas dock inte bara i dess utseende, eftersom dess spiralform gör den till ett blickfång på vilken plats som helst i hemmet, även när den är obelyst. Dess fulla charm kommer till uttryck när ljuset slås på och riktas in i rummet från insidan av träslåarna. Veneria kan också användas som en taklampa. - Skyddad mot blekning av solljus med UV-lack Armaturen är handgjord i trä och tillverkas av det unga företaget Gofurnit i Köln. Företaget, som har funnits sedan 2019, ägnar sig med stor hängivenhet åt design och manuell tillverkning av trälampor, som var och en talar för sig själv genom sin unika karaktär. GoFurnit fastställer därmed hållbarhetsstandarder för produktion, försäljning och frakt. Upcycling är också mycket viktigt för GoFurnit. Ingenting går till spillo; de trärester som blir över vid tillverkningen används för att tillverka vackra fruktskålar och bokmärken som - liksom lamporna - bär Gofurnit-logotypen.
 • Vägglampa Kerio, halvrund, tall natur

  Vägglampa Kerio, halvrund, tall natur
 • Klassisk tavellampa Lysanna

  Klassisk tavellampa Lysanna
  Tavellampan Lysanna sätter väggen i centrum Den som vill sätta tavlor, foton och andra dekorationsobjekt i deras rätta ljus finner med Lysanna säkert den passande tavellampan för varje tillfälle. Dess klassiska utseende betonas framför allt av den förgyllda metallen, dessutom har huvudet en dekorativ bård som ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Scan Lamps Sensilo, vit

  Scan Lamps Sensilo, vit
  Dimbar läslampa Sensilo läslampa från Scan Lamps fäster du enkelt i din sänggavel. Läslampan har en sensordimmer så att du enkelt kan ställa in önskad l
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 79 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Utseendet är begränsat till en platt, rund skiva i aluminium med matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Nickel-vägglampa Lilly med tygskärm

  Nickel-vägglampa Lilly med tygskärm
  Klassisk vägglampa Lilly med vit tygskärm Lamporna i serien Lilly imponerar genom klassisk elegans och användningen av högkvalitativt material samt precist utförande. Lampans ram strålar i en matt nickelfinish. Skärmen, vars tygöverdrag inte är antänbar, är hållen i enkelt vitt. Vägglampan har en på-/avströmbrytare.
 • Jieldé Signal SI300 vägglampa justerbar olivgrön

  Jieldé Signal SI300 vägglampa justerbar olivgrön
  Handgjord vägglampa Signal SI300 - flexibel justerbar Denna vägglampa blir snabbt oumbärlig: oavsett om det är i en verkstad som arbetslampa eller vardagskamrat och ett snyggt tillskott till en industridesign. Signal SI300 är utrustad med de typiska fogarna med glidkontakter inuti, som har karaktäriserat Jieldé-lampor sedan 1950 och ger dem mycket flexibel rörlighet och därmed extremt effektiv funktionalitet. Signal SI300 vägglampa är gjord av aluminium och stål och har ett keramiskt uttag. lamparm kan svängas runt det integrerade gångjärnet i väggfästets område 280 ° och vridas 300 °. Det halvklotiska lamphuvud kan vridas 360 ° så att ljuset kan riktas exakt dit det behövs. Skärmen är designad i vitt på insidan för optimal ljusreflektion. 1950 letade Jean-Louis Domecqs, grundaren av familjeföretaget Jieldé, efter en verkstadslampa som uppfyllde hans krav när det gäller funktion och design. Han kunde inte hitta en armatur som var hundra procent till hans smak och utvecklade därefter Loftarmaturen, som under tiden har blivit en klassiker i fransk industristil, som var fritt rörlig och hanterades utan irriterande kablar. De skrymmande lederna, reflektorparaplyet i form av en halvklot och fästet runt paraplyet är dess karakteristiska drag. Det franska familjeföretaget från Lyon har drivit under namnet Jieldé, som går tillbaka till initialerna från företagets grundare (JLD), sedan 1955. Alla lampor är utförligt handgjorda och märkta som enskilda bitar med ett numrerat märke.
 • Neon Vägglampa Läppar

  Neon Vägglampa Läppar
  Vår trendiga neon vägglampa i form av läppar emitterar ett fantastiskt rosa ljus och adderar tveklöst en iögonfallande detalj i rummet som definitivt blir en snackis hos gästerna! Passar egentligen&hellip:
 • Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED Krom

  Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED Krom
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn. www.astrolighting.co.uk
 • CIRO

  CIRO
   Denna vägglampa har en både modern och uppseendeväckande formgivning. Dimmer finns på väggplattan för justering av ljusnivån. Tekniskt: Lampan kräver en glödlampa med GU10-sockel om max 35W eller motsvarande i LED, ingår ej. 2m transparent kabel.
 • Spotlight Ariella i spanskgrönt, antik stil

  Spotlight Ariella i spanskgrönt, antik stil
  Vacker spotlight Arielle - kan användas på väggen och i taket Arielle ser utan tvekan antik ut, vilket beror på både spotlightsens form och ytbehandlingen. Den antikmässingsfärgade ytan är nämligen försedd med en effektfull finish i spanskgrönt, som ser mycket äkta ut och ger intryck av att lampan har många år på nacken.
 • Alfred Vägg

  Alfred Vägg
  Alfred är en snygg och enkel serie av spottar, med en mattsvart yta och hål i skärmen som skapar ett spännande ljusspel. Spothuvudet är justerbart.
 • Tanum klämlampa (Svart)

  Tanum klämlampa (Svart)
  Tanum är en tuff klämlampa med en lång och rejäl flexarm. Du kan vrida och vända på armen efter eget behov, vilket är optimalt till läsning. En riktigt praktisk lampa som du kan placera på t.ex. skrivbordet, sängkarmen eller skärmväggen. Den finns dessutom i flera olika färger - något för alla. Strömbrytare sitter på sladden nära lampan.Ljuskälla ingår ej.