Vägglampor & väggbelysning

En stor fördel med vägglampor och väggbelysning inomhus är att de inte tar upp yta på golv, bord eller bänkar. I hallen, gångar och vardagsrum är vägglampan en del av inredningen och där lägger vi ofta stor vikt vid lampans design.

I sovrummet är det vägglampor i form av sänglampa som är vanligast även om det kan bli mysigt med lampetter, vägglyktor och annan väggmonterad armatur.

Kategorier av vägglampor: Tavelbelysning | Lampetter | Sänglampor | Trappbelysning | Klämlampor | Saxlampor

Populära vägglampor för inomhus

 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Böjd vägglampa Konstantin av vit gips

  Böjd vägglampa Konstantin av vit gips
  Böjd vägglampa Konstantin av målbart gips Som vägglampa är Konstantin relativt diskret och enkel, men bakom den tillrättalagda fasaden döljer sig otaliga användningsmöjligheter. Dels för att form och färg passar i flera stilar och inredningskoncept, dels för att gips är en yta som man kan ändra i efterhand och som passar utmärkt till kreativ ljusgestaltning. Här finns möjlighet att förverkliga idéer! Måla lampan i samma ton som väggen, som en kontrast till resten av inredningen eller med ett motiv eller en illustration - perfekt i barnrummet. Här finns inga gränser för ljuskonstnären och för att du ska kunna förbereda ytan följer alltid handskar och sandpapper med Konstantin. Ljuset flödar nedåt - här finns en mjölkvit glaslist - men även uppåt med ett mjukt sken som skapar en behaglig stämning.
 • LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom

  PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.

Fler tips på vägglampor

 • Vägglampa Trio monocolor, textil, grå, Ø25 cm

  Vägglampa Trio monocolor, textil, grå, Ø25 cm
 • Domino vägglampa (Nickel)

  Domino vägglampa (Nickel)
  Domino är en praktisk och neutral vägglampa som inte bara ger ett bra ljus, utan blir även en dekorativ detalj till inredningen. Lampan är i vackert lackad metall och har en ställbar arm, vilket ger full kontroll på hur ljuset ska falla och därmed även kan undvika bländning. Placeras förslagsvis intill favoritfåtöljen, på kontoret eller i sovrummet. För fast installation. Finns i fler färger. Ljuskälla medföljer ej.
 • Explorer Flex vägglampa (Mässing)

  Explorer Flex vägglampa (Mässing)
  Explore personifierar själva kärnan i modern estetik när den möter flexibel funktionalitet. Designen är enkel och strömlinjeformad med ett justerbart lamphuvud för ett riktat ljus. Mycket praktiskt för läsning eller arbete.
 • Knikerboker DoppioZero vägglampa bladguld/vit

  Knikerboker DoppioZero vägglampa bladguld/vit
 • Campus vägglampa (Svart)

  Campus vägglampa (Svart)
  Campus är en stilren och klassisk vägglampa som är enkel att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att vinkla skärmen helt i den riktning som önskas. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett bra och funktionellt ljus, perfekt till läsning eller till att ge rummet en bra allmänbelysning.Campus finns även i andra varianter.Finns i färgerna mattsvart och matt nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Spiridon vägglampa mässing

  Spiridon vägglampa mässing
  Spiridon är en elegant vägglampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och två skärmar formade efter halvor av två kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Vintage Vägglampa XXL Saxlampa Svart - Halo Design

  Vintage Vägglampa XXL Saxlampa Svart - Halo Design
  Vintage Vägglampa XXL Saxlampa Svart - Halo Design
 • Skot LED Vägglampa Halvavskärmad Klart Glas - Louis Poulsen ()

  Skot LED Vägglampa Halvavskärmad Klart Glas - Louis Poulsen ()
  Skot LED Vägglampa - Halvavskärmad Klart Glas Skot är en robust LED-vägglampa designad av Lauritz Knudsen i början av 1900-talet. Ursprungligen var Skot skapad för maritima områden men passar t
 • Kave Home - Vägglampa Aria Long - Svart

  Kave Home - Vägglampa Aria Long - Svart
  Ledad vägglampa med metallarm och lampskärm, med detalj i äkta mässing. Passar med ljuskälla E14 (medföljer ej). Bredd 20 cm, djup 86 cm och höjd 33 cm. Avstånd mellan lampa och strömbrytare är 70 cm.
 • Northern Lighting Birdy Vägglampa Svart

  Northern Lighting Birdy Vägglampa Svart
  Design: Birger Dahl, 1952.Koncept:En norsk designklassiker är återfödd! Den klassiska Birdy lampan från 1952 har blivit relancerat av Northern Lighting. Birdy har ett starkt modernt uttryck, här som vägglampa. Denna serie blev ursprungligen producerad av det norska företaget Sønnico (Oslo). Seriens enormt moderna uttryck har också vunnit Guld Medaljen vid Milan Triennalen 1954. Birdy är lika tidslös och inspirerande nu som då. Hitta mer inspiration här: www.northernlighting.no
 • Antik förnicklad vägglampa Truman

  Antik förnicklad vägglampa Truman
  Vägglampa Truman - utföringsform av traditionell elegans Vägglampan Truman med den djärva fasade stativ och det vita, etsade lampglaset passar bra med en levande atmosfär i en klassisk, antik stil. Truman avger behagligt Akzentlicht uppåt och försiktigt genom glaset till alla sidor och - placerat individuellt eller i grupp - har en mycket positiv effekt på atmosfären i rummet med atmosfäriskt omgivande ljus.
 • Fyrkantig vägglampa Lenny av gips

  Fyrkantig vägglampa Lenny av gips
  Gipsvägglampa Lenny med ljusutsläpp uppåt Indirekt belysning är framför allt omtyckt eftersom den ger en fantastisk möjlighet att förse rummen med en magisk stämning. Inte bara i vardagsrum, utan även på restauranger ser man indirekt ljus, där det får gästerna att må bra när de går ut och njuter av maten, eller varför inte i gallerier, där man också ofta vill skapa en speciell och inbjudande känsla. Då är ju vitt förstås en färg som tillsammans med vägglampans rätlinjiga form kan användas nästan överallt. Men om man vill ha lite mer färg är Lenny rätt alternativ, eftersom dess gipsyta kan målas om i efterhand. Därför medföljer sandpapper och handskar i leveransen. Om man arrangerar flera lampor i serie får man genast fler idéer om hur rummet kan förvandlas till ett uttryck för individualitet och personlighet.
 • Millenium spegellampa 98,5 cm

  Millenium spegellampa 98,5 cm
  Badrumslampa Millenium, 98,5 cm Millenium är en designorienterad och mycket funktionell badrumslampa. Armaturen sörjer för mjukt och bländfritt ljus. Inklusive transformator.
 • Fabbian Lumi Sfera glas-vägglampa, Ø 14 cm

  Fabbian Lumi Sfera glas-vägglampa, Ø 14 cm
  Mångsidig Lumi Sfera glasvägglampa i sfärisk design med Grivory® väggfäste En enkel design som en sfärisk sfär och olika användningsområden i interiören resulterar i en modern lampa. Lumi Sfera vägglampa designad av Alberto Saggia och Valerio Sommella för den italienska tillverkaren Fabbian kan användas i korridoren, vardagsrummet etc. som en ljuskälla i badrummet och kan också installeras som en taklampa . Det frostat, blåsta glaset i den sfäriska nyansen lyser jämnt när det används, så att ett behagligt och bländfritt ljus uppnås överallt. Det subtila väggfästet är tillverkat av Grivory® - en glasfiberförstärkt plast.
 • Beluga Vägglampa - Fabbian (Blå)

  Beluga Vägglampa - Fabbian (Blå)
  Beluga Vägglampa Denna vackra lampa från Fabbian har ett vrid- och lutbart lamphuvud. Den unika kristalleffekten ger ett härligt ljus och Beluga Vägglampa finns i flera olika färger.
 • Fabbian Olympic LED-vägglampa Ø 80 cm vit

  Fabbian Olympic LED-vägglampa Ø 80 cm vit
  LED-designervägglampa Olympic i en ovanlig form När designern Lorenzo Truant utformade den olympiska vägglampan tog han de olympiska ringarna som modell. Olympic fungerar som en dekorativ och funktionell ljuskälla i högkvalitativa vardagsrum och offentliga utrymmen och kan användas både på väggen och i taket. En kontinuerlig metallring är täckt av LED-remsor längs hela sin längd på utsidan. De ger direkt och indirekt belysning och kan dimmas med en lämplig strömbrytare. Ett metallhölje i en mindre cirkulär form rymmer elektroniken och anslutningen.
 • Modern vägglampa svart och stål med läslampa - Renier

  Modern vägglampa svart och stål med läslampa - Renier
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Renier är en snygg vägglampa med två ljuspunkter, superhändig! Den är gjord av stål med plast och färdig i mässing med en svart skärm. Vägglampan har ett djup på 24,6 cm, höjd 34 cm och längd 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, höjd på 15,7 cm och längd på 10 cm. Renier har ej utbytbar LED-belysning med en ljuseffekt på 170 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt som läslampa i exempelvis sovrummet. Renier är en av våra toppers som inte bör saknas i din inredning!
 • Coco Vägglampa - Vit/Mässing

  Coco Vägglampa - Vit/Mässing
 • TRIBE - Wall

  TRIBE - Wall
   Vägglampa som är perfekt som sovrumslampa eller läslampa. Inbyggd strömbrytare på väggfästet. Metallskärm i vinrött med silvriga detaljer. Snygg och enkel läslampa för sovrummet. Tekniskt: Lampan kräver en glödlampa med liten sokel (E14) om max 40W, ingår ej. Väggfäste med strömbrytare.
 • Aneta Lighting - Vägglampa Sandnes - Vit

  Aneta Lighting - Vägglampa Sandnes - Vit
  SANDNES vägglampa har en dimmerbrytare på väggfästet och halsen kan justeras till önskat läge. Material: metall
 • Gofurnit Veneria vägglampa, nötträd, Ø 60 cm

  Gofurnit Veneria vägglampa, nötträd, Ø 60 cm
  Vägglampa Veneria tillverkad av amerikansk valnötsfaner Den här designarmaturen fokuserar å ena sidan på den estetiska spiralformen och den dekorativa träfanéren i en stark gråbrun färg och å andra sidan på den mysiga belysningseffekten av ljuset, som lyser inifrån och är helt bländfritt. Veneria kan också användas som takarmatur och passar in i många inredningsstilar som allmän- eller kompletterande belysning. Träfaneret som används kommer från amerikansk valnöt, det är relativt storporigt och växtstrimmorna är tydligt synliga, vilket ger en enorm dekorativ effekt. Som med alla naturprodukter varierar träets utseende alltid något, vilket gör att varje del av Veneria-armaturen har en unik karaktär. - Skyddad mot blekning av solljus med UV-lack Designen kommer från Manuel Döpper, som grundade märket Gofurnit 2019. Företaget från Köln står för unikt utformade lampor som är handgjorda, med hållbarhetsaspekten som utgångspunkt för alla åtgärder. Oavsett om det gäller material, förpackningar eller frakt - resursbevarande står alltid i förgrunden. Rester från produktionsprocessen återanvänds till vackra vardagsföremål som fruktskålar och bokmärken.
 • Ledro LED läslampa (Svart)

  Ledro LED läslampa (Svart)
  Ny designad vägglampa från Belid med LED-lampa som motsvarar ca 40W samt dimmer på lampan. Lång flexibel arm som riktbar åt alla håll. Utbytar LED-lampa ingår.
 • Oblique vägglampa - CPH Lighting (Högglans Svart)

  Oblique vägglampa - CPH Lighting (Högglans Svart)
  Oblique vägglampa Oblique är en stilsäker vägglampa. Oblique är perfekt som belysning i läshörnan, eftersom den ger ett klart direkt ljus utan att blända tack vare den asymmetriska skärmen, h
 • Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart

  Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Tip 2 Påbyggnadsspot/Vägglampa - Light-Point (Svart)

  Tip 2 Påbyggnadsspot/Vägglampa - Light-Point (Svart)
  Tip 2 Påbyggnadsspot/Väggspot Traditionell spot men med möjlighet för att rikta den så att den lyser på de rätta platserna. Placera dem på väggen och låt dem lysa upp en fin tavla eller ha d
 • Angora Vägglampa Wood/Black - Halo Design

  Angora Vägglampa Wood/Black - Halo Design
  Angora Vägglampa Svart är en klassisk vägglampa med en liten detalj gjord av trä. Helt perfekt som sänglampa eller som lampa över skänken i entrén. Vägglampan tänds och släcks på väggfäs
 • Arcchio Gemmara LED-vägglampa aluminium, svartguld

  Arcchio Gemmara LED-vägglampa aluminium, svartguld
  Böjd LED-vägglampa Gemmara i svart och guld - perfekt för hallar och sovrum Gemmara är en LED-vägglampa som ger ljus på ett effektivt och bekvämt sätt. Lampkroppen av aluminium är både rund och något konvex, vilket ger en intressant look. Framsidan är svart, men på baksidan har man gett den en guldton vilket ger en särskilt varm ljusbild. Ljusavgivningen är helt fri från bländning och är riktad uppåt. Med dessa egenskaper är vägglampan en vacker ljuskälla för hallar och foajéer, eller lämpar sig som extra accentbelysning för i vardags- och sovrum. En avsevärd mängd gemytlighet garanteras i alla fall och den som vill kan även dimma vägglampan med en extern dimmer, så länge det finns en fram- eller bakkantsdimmer tillgänglig. Dessutom övertygar Gemmara inte minst med en utmärkt färgåtergivning med ett CRI-värde på mer än 90. På så sätt kan man se till att färger i omgivningen presenteras så sanningsenligt som möjligt, även i denna lampas konstgjorda ljus.
 • Bassano - snygg keramikvägglampa, blå

  Bassano - snygg keramikvägglampa, blå
  Snygg vägglampa Bassano - handgjord i Italien Av handmålad Bassanokeramik är vägglampan med samma namn tillverkad i Italien. Den kan utrustas med glödlampor upp till 75 W eller med energisparlampor eller tidsenliga LED-ljuskällor och avger ljuset indirekt uppåt, så att en effektfull belysning med vackert ljus på väggen uppstår. Vägglampan är den perfekta förhöjningen av andra lampor i serien Bassano och passar utmärkt för belysning av rum inredda i en lantlig stil.
 • Lindby Eloni LED-badrumsvägglampa, krom

  Lindby Eloni LED-badrumsvägglampa, krom
  Badrumsvägglampa Eloni med fast monterade LED-lampor Tack vare kapslingsklass IP44 är vägglampan Eloni lämplig för våtrum och kan monteras för att ge belysning över spegeln i badrummet. Det förkromade väggfästet består av järn och lamphuvudet av aluminium. Det finns även en vit diffusor av akryl. Inuti lamphuvudet finns LED-lampor som ger varmt och framför allt ljust ljus och som har låg strömförbrukning.
 • SABADELL vägglampa

  SABADELL vägglampa
  Vägglampa i härligt färgstark modell med sköna retroinfluenser. SABADELL är en fin sänglampa i barnkammaren eller som lampa på väggen ovanför skrivbordet. Lampan är i målad metall med dekorativ textilsladd. Sladden har väggkontakt och str
 • Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld

  Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld
  Svart och guld vägglampa Shana med lysdioder och en tilltalande ögla form Shana har ett modernt men ändå lite lekfullt uttryck med de tvinnade aluminiumelementen som liknar en båge. Utsidan av den ljusa kroppen är svart, men inuti är den tonad gyllene och säkerställer därmed ett högkontrast, trendigt utseende och vackert ljusemission. Det kan också läggas till att ljus är helt bländningsfritt och skonsamt, så att ljuset från Shana LED-vägglampa i första hand är lämplig för mysiga timmar på kvällen eller ger tillräcklig ljusstyrka för orientering när man går genom hallen, utan ljus blir för ljus stör där. Lysdioderna är kända för att vara särskilt effektiva och långvariga ljuskällor, vilket är fallet här.
 • Jade vägglampa nickel OUTLET

  Jade vägglampa nickel OUTLET
  Elegant vägglampa från Eichholtz i nickelfinish. Lampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Casablanca, målbar, bredd 40 cm

  Vägglampa Casablanca, målbar, bredd 40 cm
  Snygg vägglampa Casablanca för mysigt ljus Vanligt vitt är särskilt fascinerande i denna vägglampa. Den halvcirkelformade Casablanca ser elegant och behagligt diskret ut samtidigt och passar bra med många inredningsstilar. Men även för dem som gillar det färgat eller letar efter enskilda belysningsobjekt är Casablanca exakt rätt sak, eftersom råmaterialet keramik kan målas med olika motiv och färger efter önskemål. På grund av armaturens design avges ljuset både uppåt och nedåt och verkar alltid bländningsfritt.
 • Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad

  Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad
  Tavellampa ger en elegant iscensättning åt tavlor Tavellampan av glänsande bronserad mässing passar utmärkt i inredningar med klassisk eller maritim stil och leder på ett oundvikligt sätt betraktarens uppmärksamhet till den belysta tavlan. Den passar även perfekt till annat än som tavellampa och ger ett elegant sidobelysning var den än förekommer. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Antic vägglampa (Vit)

  Antic vägglampa (Vit)
  Antic är en unik, vacker och elegant vägglampa gjord av metall och glas. Det dekorativa och mattvita glaset gör att lampan garanterat blickfånget i rummet! Placera förslagsvis i hallen, eller längs med en korridor. Alternativt som en smyckande detalj i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Antic finns även i andra varianter.
 • House Doctor - Game Vägglampa 70 cm Mässing

  House Doctor - Game Vägglampa 70 cm Mässing
  Den nätta lampan Game från House Doctor är en elegant vägglampa i svart järn som har personlig karaktär och skärm med vit insida. Med sitt sken skapar lampan en mysig atmosfär i exempelvis sovrummet, vardagsrummet eller var helst du behöver en snygg läslampa.Game har en 2,2 m lång sladd och finns även i mässing.Glödlampa i
 • Platon LED vägglampa

  Platon LED vägglampa
  Tillför lite ljus i ditt hem med hjälp av denna moderna, klassiska vägglampa. Med en blandning av vitt och krom prickar man aldrig fel - det är tidlöst och bidrar med ett fräscht och friskt intryck.. medföljande LED ljuskälla och utrustad med strömbrytare.
 • Tavelbelysning Picasso - Mässing

  Tavelbelysning Picasso - Mässing
 • Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina

  Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina
  Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina
 • Dyberg Larsen Noa vägglampa med fog, svart

  Dyberg Larsen Noa vägglampa med fog, svart
  Vägglampa Noa med rörlig arm, inkl. stickkabel och strömbrytare Noa vägglampa har en bred arm som är utrustad med en led och ger lampan stor rörelsefrihet. Noa är därför särskilt lämplig att använda vid sidan av sängen eller läsfåtöljen. Den fokuserade ljuskäglan och den justerbara skärmen är speciella egenskaper som utmärker vägglampan som läslampa. Det är också praktiskt med en kontaktledning och en på/av-koppling i armaturens huvud. Noa vägglampan kännetecknas av skandinavisk minimalism när det gäller design, något som det danska företaget Dyberg Larsen står för. Företaget grundades 2016 av Thomas Dyberg-Larsen och tillverkar lampor i typisk skandinavisk stil.
 • LED-vägglampa Toja, varmvit, 35 cm

  LED-vägglampa Toja, varmvit, 35 cm
  Toja LED-vägglampa - för en mysig atmosfär i det moderna hemmet Tack vare indirekt belysning ger Toja LED-vägglampa effektiva ljusmoment. Den består av ett långsträckt aluminiumskydd som skjuter ut något in i rummet. Bakom locket finns lysdioderna som projicerar sitt varma vita ljus uppåt. Ljuset sprids inte direkt i rummet, så det verkar reserverat och diskret. Detta gör Toja till det perfekta tillskottet till ett vardagsrum, eftersom det kräver subtil och mysig belysning. Som en speciell blickfång har lampan en smal slits i locket genom vilken en fin ljusstråle tränger igenom. Tack vare minskade former och neutrala färger kan den här moderna lampan anpassas till många miljöer.
 • Vägglampa Fransa - Svart

  Vägglampa Fransa - Svart
 • LED-vägglampa Lios

  LED-vägglampa Lios
  lampa och konstföremål samtidigt: Lios LED-vägglampa LED-vägglampan Lios med den inre skärmen av kopparsnören representerar en mycket speciell ljuskälla för den atmosfäriska extrabelysningen och samtidigt ett dekorativt inredningstillbehör Den yttre skärmen är gjord av klart glas. Väggfästet är förkromat så att den dubbla skärmen reflekteras i den. Lios levereras inklusive en LED-ljuskälla med ett G9-uttag.
 • Mood 3 LED Vägglampa 2700K Svart - Light-Point

  Mood 3 LED Vägglampa 2700K Svart - Light-Point
  Mood 3 LED Vägglampa 2700K Svart - Light-Point
 • Manuela (Svart)

  Manuela (Svart)
  Manuela är en trendig vägglampa som kombinerar moderna detaljer och dekorativ konstruktion. Det är en lampa som passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och gör sig allra bäst med en dekorativ ljuskälla. Då lampan endast är 17cm hög så passar den även in som en fin detalj i trängre utrymmen, som i entrén eller i trappen. Tillverkad av högkvalitativ metall. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Finns även i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Elmo, vitlackerad

  Vägglampa Elmo, vitlackerad
 • Menu TR Bulb, Table/Wall Lamp - Brushed Brass w. Shiny Opal Bulb

  Menu TR Bulb, Table/Wall Lamp - Brushed Brass w. Shiny Opal Bulb
  Menu TR Bulb, Table/Wall Lamp - Brushed Brass w. Shiny Opal Bulb
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 79 cm
  Visuellt modernt och med en behaglig ljuseffekt - Blade Open LED-väggarmatur i matt silveranodiserad finish. Med sitt indirekta ljus och sin moderna design berikar väggarmaturen Blade Open LED från Escale moderna interiörer. Blade Open är en platt, rund skiva som är något ojämnt placerad med ett cirkulärt uttag. På baksidan av skivan, som är anodiserad i aluminium i matt silver, är de varmvita lysdioderna integrerade. Dessa belyser väggen, varifrån ljuset reflekteras genom uttaget och runt armaturen som diffus, indirekt belysning i rummet. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa