Takpendel

Ovanför köksbordet är pendellampa det absolut vanligaste vi har. Takpendel ansluts till eluttag och pendelarmaturen hänger sedan ner ovanför det objekt som ska belysas. Förutom bord är det också vanligt att vi hänger pendellampa i fönster.

Populärt inom takpendel

 • Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld

  Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld
  Taklampa Dingle med tvåfärgad skärm Taklampan Dingle har en bredd skärm i aluminium som ger bredd ljusspridning och belysning av stora ytor, t.ex. över ett matbord. Skärmens insida har ett tilltalande räffelmönster. Denna lampa kan kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen. - Kapslingsklass IP20 - Skyddskategori I
 • Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron

  Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron
  Spiralformad LED-pendellampa Auron med modern nickelfinish Auron passar särskilt bra i mycket moderna miljöer eftersom en viss purism dominerar LED-pendellampan. Det betyder dock inte att lampan inte har en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler som ser väldigt eleganta ut tillsammans. Dessutom skapas ett effektivt ljusmönster som kompletterar en modern atmosfär på ett vackert sätt. Vid behov kan LED-pendellampan justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och med sin långsträckta form är Auron perfekt som matbordsbelysning. Med den vanliga strömbrytaren på väggen kan den här LED-pendellampan bekvämt dimmas i fyra nivåer.
 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Luftig-lätt hänglampa White Hänglampan White är speciellt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i takt eller ovanför ett bord. Den stora skärmen av runda skivor liknar ett moln och utstrålar lätthet samt skapar en ljus atmosfär. Denna effekt förstärks av lämpliga E27-ljuskällor.

Fler tips på takpendel

 • Stype takpendel (Mässing/guld)

  Stype takpendel (Mässing/guld)
  Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Alambre 6 lampor offset guld/svart

  Hänglampa Alambre 6 lampor offset guld/svart
 • OLIGO Glance LED-pendellampa, 1 lampa svart

  OLIGO Glance LED-pendellampa, 1 lampa svart
  Användarvänlig LED-pendellampa Glance - justerbar och dimbar i höjdled Denna elegant designade LED-pendellampa är inte bara en visuell höjdpunkt utan är också bekväm och innovativ när det gäller funktion. Två energieffektiva LED-kort installerades i Glance, som sprider mjukt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Uplight och downlight kan växlas tillsammans eller separat. Höjdpunkten är den integrerade gestkontrollen. En sensor under ljuset registrerar varje handrörelse (detektionsområde 10 cm), både när det gäller rörelsens riktning och position. Lampan tänds eller släcks med en liten rörelse. Om du håller handen under sensorn länge är ljusstyrkan nedtonad. En minnesfunktion är också integrerad så att den senast valda ljusintensiteten bibehålls även efter att den slås på igen. Belysningen kan också bytas med befintlig knapp Sensorns funktionalitet påverkas inte av främmande ljus eller signaler från IR-fjärrkontroller. Tilldelades iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014 och Selection / Focus Open 2014 i silver.
 • Donna 18 pendel, black ink

  Donna 18 pendel, black ink
  Donna 18 är en takpendel som finns i ett antal vackra färger från Pholc. Finns i två olika storlekar och blir en vacker belysningsdetalj i rummet. Höjd 25 cm Diameter 18 cm Effekt max 8,5 W Sockel&hellip:
 • Pendellampa Danya av vitt flätverk av papper 33 cm

  Pendellampa Danya av vitt flätverk av papper 33 cm
  Buktad pendellampa Danya med vitt flätverk av tvinnat papper Danya passar utmärkt till moderna stilar och till sådana stilar där mysigheten är i fokus med stilfull design, däribland den skandinaviska boendestilen. Pendellampans buktade skärm består nämligen av en ställning av metalltråd. Ställningen har försetts med ett vitt flätverk av papperssnöre runtom, vilket skapar ett konstfullt mönster. Ljuset passerar genom de smala mellanrummen på ett effektfullt och behagligt sätt. Pendellampan Danya gör sig därför mycket bra som sovrumsbelysning.
 • Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa

  Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa
  Bosco hängande lampa - attraktivt utformad, enlampig ljusdispenser Pendellampan Bosco passar både till en modern inredning och till en atmosfär i modern lantlig stil. Lampans skärm och lamphållare är tillverkade av oljad ek och ger lampan ett mysigt utseende. Den vita glasskärmen ger en fräsch accent. Den tilltalande färgkombinationen av vitt glas, fyllig träton och antracitfärgad strömförsörjning kan harmonisera med många inredningsstilar.
 • Trixi pendel (Mattsvart)

  Trixi pendel (Mattsvart)
 • Hänglampa Berlin 12 lampor svart/mässing

  Hänglampa Berlin 12 lampor svart/mässing
 • Riverside taklampa 6L (Silver)

  Riverside taklampa 6L (Silver)
  Riverside är en stilfull taklampa som gör sig bra i vardagsrummet eller över ett större middagsbord där den verkligen får synas och ta sin plats. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är skapad i en design som gör att lampan både känns modern och tidlös i sitt uttryck. Denna variant är försedd med 6st skärmar i textil som släpper igenom ett funktionellt och behagligt ljus när lampan är tänd. Riverside är även smyckad med dekorativa kristalldetaljer, dels under varje skärm men också längs lampans stomme. Dessa detaljer ger lampan dess klassiska uttryck och smälter in snyggt bland de moderna detaljerna.Riverside finns även i andra varianter.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Warm Nordic Cone pendel warm white

  Warm Nordic Cone pendel warm white
 • New Works Material Originals häng, marmor svart

  New Works Material Originals häng, marmor svart
  Marmor hängande lampa Material The Originals - Dansk design Designpendellampan Material The Originals från designduon Nørgaard & Kechayas ser mycket exklusiv ut tack vare sin marmorskärm. Annars lyser den genom enkelhet, nämligen genom en klassiskt formad skärm utan ytterligare detaljer eller dekorativa element. Den här relativt lilla pendellampan kan monteras enskilt eller i grupp, till exempel ovanför en disk eller bar. Duon Nørgaard & Kechayas och det danska designföretaget New Works har tillsammans lanserat den här lampan på marknaden. Förutom armaturer tillverkar New Works även möbler och andra inrednings- och dekorationsobjekt för ett elegant boende i skandinavisk stil.
 • Halo (XL Pendant) (Silver)

  Halo (XL Pendant) (Silver)
  Halo är en dekorativ lampserie, designad av Michael Watersdorff, som fått sin inspiration från detaljerna som ofta syns på vintage-motorcyklar. Lampan är resultatet av när den senaste laserteknologin förenas med vackra detaljer och extrem precision. De fina snitten på ytan är endast möjliga med denna nya lasertekniken som säkerställer en optimal skurning i metallen. Denna dekorativa pendeln finns i flera olika storlekar som ger ett bra och funktionellt ljus nedåt. Pendeln är fin hängande för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också otroligt elegant ifall det placeras flera pendlar i en rad eller i ett kluster. Levereras med textilkabel. Finns i färgerna silversvart & svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Bicones 22cm (Vit)

  Bicones 22cm (Vit)
  Bicones är en vacker konformad taklampa som passar bra i moderna och skandinaviska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en matt finish med matchande kabel och takfäste. Längst upp på skärmen är det en topp av trä som verkligen sätter sin prägel på lampan och gör att den dels känns mer levande, men också mer jordnära. Lampan är fin hängande för sig själv över köksbordet, men blir också snygg ifall fler placeras på rad över t.ex. en köksö. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna grå och vit. Ljuskälla ingår ej. 
 • HerzBlut Novelie LED-hänglampa, ek vit

  HerzBlut Novelie LED-hänglampa, ek vit
  Slank LED-pendelarmatur Novelie med detaljer i matt nickelDen här pendlaren är både funktionellt och visuellt en modern och behaglig ljuskälla. Lysdioder är integrerade i toppen och botten av den långa, kubformade träpendeln. Uplight och downlight kan kopplas och dimmas separat. Utrustningen med remskiva erbjuder ett visuellt elegant alternativ för höjdjustering. Slutstycken i strålens längsgående ändar samt kapell av matt nickel ger Novelie en modern karaktär.- hållbart trä från FSC-certifierade leverantörer- god färgåtergivning: CRI > 90- dim-to-warm: dimning ändrar ljusfärgen - universalvitt (4 000 K) med högsta ljusflöde, varmvitt (2 200 K) med lägsta ljusflöde.- tillverkat i Tyskland
 • Hänglampa Strap med metallskärm Ø 48 cm svart

  Hänglampa Strap med metallskärm Ø 48 cm svart
 • &Tradition Blown SW4 hänglampa, silver-klar

  &Tradition Blown SW4 hänglampa, silver-klar
  Blown SW4 hängande lampa i munblåst glas - Design by Samuel Wilkinson Samuel Wilkinson söker ett dynamiskt tillvägagångssätt där funktion och form kombineras. Med pendellampan Blown SW4 kommer han närmare detta, eftersom den består av munblåst, genomskinligt glas och dess form påminner om en hallon. För att utforma den här lampan undersökte han glas från fyrar till spegelflaskor och inspirerades av det röda bäret, som återspeglas i glasets quiltade struktur. Blown SW4 passar perfekt in i en modern inredningsstil och skapar en harmonisk atmosfär i vardagsrum och matsalar. Företaget &Tradition är dedikerat till att skapa banbrytande ikoner för framtiden, och ser ett släktskap mellan gamla mästare och dagens designers och använder det för att definiera framtida klassiker.
 • Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, svart

  Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, svart
  Liten taklampa Priddy 1 i vintage-stil med svart skärm I matt svart är metalldelarna hos taklampan Priddy 1 utformade. Taklampan i vintage-stil kan användas för belysning på bord eller diskar i många olika rum i privata bostäder, men även i restauranger, där de blir ett fint komplement till en inredning i gammaldags stil. Inte bara vanliga glödlampor, utan även energisnåla LED-lampor och energisparlampor fungerar som ljuskälla.
 • Rustik hänglampa Nio i metall

  Rustik hänglampa Nio i metall
  Industridesignad hänglampa Nio Med sin kropp gjord av oxiderad mässing, betonas medvetet den småskalig lampskärmen som understryks av den funktionell industri design, hänglampa Nio är ett blickfång i varje funktionellt och rustikt inrett rum. För att avrunda designen bör lampan vara utrustad med en klar glödlampa, med kol filament. Upphängningen av lampan bestar av diskret vitt tyg.
 • Halo mini takpendel

  Halo mini takpendel
  Halo mini Socket set från Halo Design, designad av Michael Waltersdorff. Den svarttvinnade tygsladden med en längd på 250cm ger en cool nyanserad look och med denna modell som är svartlackerad ser den till att den håller stopp för trend och stil och gör sig bra i modern tid. Den är designad med laserskurna gevär baserade på en specail-teknologi som ger ett rått utseende med den, tillsammans med denna nya färg ligger du i framkant av modern design och mode. Du har möjlighet att använda en uppsjö av olika ljuskällor, som något helt nytt har du valt att göra den med E14-sockel, därmed har vi lyckats få den i en snygg slimmad storlek som kommer att pryda hemmet, och ändå att du kan skapa den perfekta miljön för belysningen i just det rum du monterar denna lampa i, vilket ger ett brett utbud för att skapa en mysig atmosfär. Med detta E14-uttag finns det många alternativ för att ställa in belysning, precis som det kan finnas stämning för. Det är möjligt att dämpa ljuset med dessa ljuskällor helt enkelt genom att använda dess strömbrytare i väggen. Installationen är superenkel och enkel, som kommer med en takrosett i svart, där du döljer monteringen från lampsockeln i taket tillsammans med anslutningen från lampan. Passar de flesta rum i hemmet.
 • Topher

  Topher
  Topher är en iögonfallande och skandinavisk takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan består av en rund metallplatta i guldfinsih där ljuskällan omsluts av ett högkvalitativt opalglas. Detta bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över soffbordet.Ljuskälla ingår ej.
 • Anya pendel (Svart)

  Anya pendel (Svart)
  Pendellampan från ANYA-serien imponerar med sin fantastiska design. Armaturen är gjord av svart metall med svart PVC-kabel. Den runda gallerformade skärmen omsluter en ljuskälla med E27-sockel. Anya finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Foscarini Caboche Plus Pendel Grande Led 70Cm Grå Ej Dim

  Foscarini Caboche Plus Pendel Grande Led 70Cm Grå Ej Dim
  Caboche plus grande taklampa/pendel från Foscarini Höjd 28 cm Bredd/Diameter 70 cm Sladdlängd 3,2 meter Effekt 28W, 2700 K 3850 lm CRI>:90 Ljuskälla ingår Ja, integrerad Antal ljuskällor 1 Dimbar&hellip:
 • Secto Design Petite 4600 Takpendel Vit - Taklampor Vit - 4600VA

  Secto Design Petite 4600 Takpendel Vit - Taklampor Vit - 4600VA
  Petite 4600 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Vi har valt ut Vit Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Louis Poulsen Ph 5/5 Pendel Svart - Taklampor Metall Svart - 5741106491

  Louis Poulsen Ph 5/5 Pendel Svart - Taklampor Metall Svart - 5741106491
  Dimbar PH 5/5 pendel från Louis Poulsen med en elegant design med en estetiskt tilltalande form och klassiska material. Den har en inbyggd LED och tre reflekterande lampskärmar med ett bländfritt, behagligt ljus. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Design av Poul Henningsen. Bra att veta om PH 5/5 pendel - Elegant design.- Estetiskt tilltalande form.- Inbyggd LED.- Bländfritt ljus.- 41.0 Watt- Kelvin: 2700 K- Bredd: 500 mm.- Höjd: 430 mm.- Skärmhöjd: 430 mm.- Skärmbredd: 500 mm.- Sladdlängd: 4000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Metall från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Menu Hashira Pendel Ø18 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - 1502059

  Menu Hashira Pendel Ø18 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - 1502059
  Hashira pendel från Menu med en cylindrisk, elegant design för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den har en skärm i vacker, transparent textil som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Hashira pendel - Textilklädd sladd.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika utföranden.- Garanti: 2 år.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- Höjd: 450 mm.- Diameter: 180 mm.- Sladdlängd: 5000 mm.- 220-230 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1.15 kg.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från MENU med stor omsorg.
 • Geometriskt inspirerad hänglampa POLIEDRO

  Geometriskt inspirerad hänglampa POLIEDRO
  Attraktiv designhänglampa POLIEDRO med geometriska former De geometriska formerna blir snabbt tydliga och med hänglampan POLIEDRO har italienska designers från Martinelli Luce vågat sig på något nytt. Armaturen hänger ner från taket som en lysande stjärna med transparent methecrylat i mellanrummet mellan geometriska former. Armaturen har en diamater om 55 cm och passar därmed bäst monterad i större rum. Hänglampan POLIEDRO passar förslagsvis över vardagsrumsbordet eller matsalsbordet hemma men drar också blickarna till sig i moderna hotell eller på fina restauranger. Martinelli Luce's armaturer är inspirerade av naturen och geometriska former som resulterar i funktionella belysningsprodukter. Armaturerna tillverkas i sin tur i material som passar ihop med deras karaktäristiska kännetecken. Vissa av dessa armaturer har köpts in till några av världens största designmuséer. Martinelli Luce tillverkar inte bara armaturer som passar i det privata hemmet - tillverkade finns också tekniska system som är speciellt lämpade för kontor, affärslokaler, hotell och andra offentliga miljöer. Modern teknologi står alltid i fokus för att kunna optimera energiförbrukningen och samtidigt skapa nya belysningskoncept.
 • Hänglampa Asheville, 3 lampor

  Hänglampa Asheville, 3 lampor
 • Modern, svart pendellampa Embla

  Modern, svart pendellampa Embla
  Vacker, svart/kopparfärgad pendellampa Embla Pendellampan Embla är en stilfull komplettering till alla interiörer genom sin eleganta form och färg och bidrar till inredningen på olika sätt. Å ena sidan imponerar den med den flytande formen, å andra sidan med den eleganta färgen, allt i allt en lyckad kombination. Den annars svarta lampskärmen dekoreras av en matt kopparkant som ger lampan ett mycket stilfult utseende. Ljuset riktas nedåt genom skärmen så att underliggande ytor belysas. Med en höjd på sammanlagt 150 cm är den perfekt som bordsbelysning.
 • Cossano 2 50cm (Vit)

  Cossano 2 50cm (Vit)
  Cossano 2, dekorativ taklampa i vitmålad trä. Använd en dekorativ ljuskälla där man kan se trådarna.Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Arena länge 3 lampor, blå guld

  Pendellampa Arena länge 3 lampor, blå guld
 • Lindby Enrique balkpendellampa, 4 lampor

  Lindby Enrique balkpendellampa, 4 lampor
  Pendellampa Enrique med fyra ljuskällor, träbalk och bärnstensfärgade genomskinliga glasskärmar Träbalken som de fyra Enrique-glasskärmarna sitter på har en vacker yta bestående av ljust ekträ och resten av ramen är gjord av matt-svart metall. Dessa komponenter kompletteras med de fyra skärmarna, som kännetecknas av en varmgul bärnstenston och en ädel look med genomskinligt glas. Detta skapar en tilltalande vintage-effekt och ljusbilden profiterar också från skärmarnas vackra färgton. Pendellampan Enrique erbjuder en vacker och stämningsfull belysning över matbordet i köket eller vardagsrummet. Vid användning av lampan bör du välja lämpliga ljuskällor, eftersom dessa är synliga genom det klara glaset och utgör en väsentlig del av utseendet.
 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor vit

  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor vit
  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
 • Warm Nordic Opal Lamella pendel sky grey, sandblästrad opal

  Warm Nordic Opal Lamella pendel sky grey, sandblästrad opal
 • Explosion pendel (Guld)

  Explosion pendel (Guld)
 • Laval pendel (Transparent)

  Laval pendel (Transparent)
 • Taklampa 976, 3 lampor, svart

  Taklampa 976, 3 lampor, svart
 • SL Kristallpendel (Borstat stål)

  SL Kristallpendel (Borstat stål)
  En vacker pendel i stål, med dekorativa kristallprismor i olika storlekar. När lampan är tänd så skapar det ett vackert glitter genom prismorna.Ramen kommer i antingen satinsilver eller antikmässing, båda med matchande kedja.Ljuskälla ingår ej.
 • Örsjö Belysning Kvist 4 pendel rå stål

  Örsjö Belysning Kvist 4 pendel rå stål
 • Frandsen Fm 2014 Pendel Matt Vit 24 Cm - Taklampor Metall Vit - 108887

  Frandsen Fm 2014 Pendel Matt Vit 24 Cm - Taklampor Metall Vit - 108887
  FM 2014 pendel från Frandsen med en tidlös design i metall med en cylindrisk form. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Friis & Moltke.- Tidlös design.- Cylindrisk form.- Tillverkad av metall.- Gu10- Diameter: 55 mm. Vi har valt ut Vit Taklampor i Metall från Frandsen med stor omsorg.
 • Made By Hand Workshop W5 Pendel Mattvit - Taklampor Aluminium Mattvit - W5 017MW

  Made By Hand Workshop W5 Pendel Mattvit - Taklampor Aluminium Mattvit - W5 017MW
  Workshop W5 pendel från Made By Hand med en ikonisk, handgjord design med ett nedåtriktat ljus för bra arbetsbelysning. Högkvalitativa material för att hålla i generationer. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Tillverkad i Danmark. Design av Axel Wedel Madsen. Originaldesign från år 1951. Bra att veta om Workshop W5 pendel - Workshop W5 uppskattas för den ikoniska designen.- Workshop W5 är också omtyckt för det nedåtriktade ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Danmark.- Ingår i serien Workshop.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Mattvit Taklampor i Aluminium från Made By Hand med stor omsorg.
 • Herstal - Pendel Bella Ø20 - Vit

  Herstal - Pendel Bella Ø20 - Vit
  Med en design som för tankarna tillbaka till klockor man förr ringde i för att fånga folks uppmärksamhet, har Antonio Sena designat den stilrena men samtidigt lekfulla lampserien Bella för Herstal. Bella takpendel består av dubbla, konformade
 • Ophelia (Svart)

  Ophelia (Svart)
  Ophelia är en minimalistisk takpendel som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har en svart takplatta i metall och består av en svart skärm av högkvalitativ betong med en snygg räfflad detalj. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet i vardagsrummet. Ophelia finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Kartell Light-Air LED-hänglampa, bärnsten

  Kartell Light-Air LED-hänglampa, bärnsten
  Light-Air hängande lampa med strukturerad skärm Pendellampan Light-Air, som är helt tillverkad av termoplastisk teknopolymer, är designad av Eugeni Quitllet, en katalansk designer, för varumärket Kartell. Light-Air är mycket puristisk utan stora detaljer eller en iögonfallande design. Det är en modern, funktionell armatur som har reducerats till det väsentliga: en upphängning och en skärm. Skärmen, som bara är fäst vid en rektangulär plastplatta, har dock en strukturerad yta genom vilken ljuset bryts och sänds ut i rummet på ett unikt sätt. Det italienska företaget Kartell är en tillverkare med historia. Företaget har redan tillverkat sina designpjäser i Italien i mer än 70 år, och för att hedra denna historia öppnade Kartell till och med sitt eget museum på företagets huvudkontor för drygt 20 år sedan. Kartell samarbetar regelbundet med internationellt kända designers och kommer alltid med nya kreationer - 2020 presenterades den första stolen av 100 % återvunnen, termoplastisk teknopolymer på imm cologne och Maison et Objet.
 • Pinhead pendel (Svart)

  Pinhead pendel (Svart)
 • Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P pendel Matt black

  Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P pendel Matt black
 • Hänglampa Mango, transparent/guld

  Hänglampa Mango, transparent/guld
 • Prisma 55 pendel, vit 55cm

  Prisma 55 pendel, vit 55cm
  En vacker takpendel från Watt&:Veke. Prisma finns i tre olika storlekar och är tillverkad i bomullsjerseytyg vilket ger ett behagligt ljussken. Höjd 60 cm Diameter 55 cm Effekt max 60 w Sockel Stor&hellip:
 • Lekar takpendel (Brons)

  Lekar takpendel (Brons)
  Lekar är en modern och vacker takpendel som består av fyra rökfärgade glas som hänger ner i olika höjder. Tack vare detaljerna i mässing är denna lampa garanterat ett blickfång. Placera förslagsvis fler på rad över matbordet eller köksön. Lekar finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-balkhänglampa Materica, 200 cm, mässing

  LED-balkhänglampa Materica, 200 cm, mässing
  LED-takarmatur Materica i mässing Materica kombinerar betongens tekniska, coola karaktär, pendelbalkens tidlöshet, den marmorerade mässingytans uttrycksfullhet och LED-teknikens samtida funktionalitet. Den italienska designern Roberto Giacomucci använder dessa element för att skapa en hängande lampa som, med tanke på dess längd, skär en fin figur i rymliga, högkvalitativa vardagsrum och vardagsrum.
 • Slamp Veli Prisma Large hänglampa Ø 60 cm

  Slamp Veli Prisma Large hänglampa Ø 60 cm
  Förtrollande hänglampa Veli Prisma Large Skönhet är inte alltid en smaksak, eftersom de flesta kunder verkar vara överens vad gäller hänglampan Veli Prisma Large. Denna lampa består av ren elegans som förser varje rum med en ofrånkomlig men ärlig charm. På grund av den yttre utformningen påminner hänglampan Veli Prisma Large vid först anblick på avstånd om tyg och ger därför en aha-effekt. Tar man en närmare titt ser man det yttre plastmaterialets veck. Materialet som används, Prisma Lentiflex®, ett nytt material vars struktur påminner om silke och vars komplexa veck skapar den effekt som silket materialet har fått. Bakom det lekfulla och mjuka utseende gömmer sig ett slittåligt material som på grund av sin flexibilitet och högkvalitativa bearbetning inte bara förtrollar prismatiska ljuseffekter, utan är samtidigt stabilt och långlivat. Med hänglampan Veli Prisma Large har kunderna därför under många år en stabil lampa vars ljuseffekter skapar fantastiska ljus- och skuggspel. Det tar med innovation, livlighet och en lekfull touch in i varje rum där denna lampa får stråla.
 • 1123 pendel 40cm (Svart)

  1123 pendel 40cm (Svart)
  1123 är en stilren serie som kombinerar en klassisk och tidlös design med moderna funktioner. Lampan är resultatet av när den senaste laserteknologin förenas med vackra detaljer och extrem precision. Denna dekorativa pendel är tillverkad av metall med skärmar i flera lager och en smyckande glaskåpa som omger ljuskällan. När lampan är tänd sprids ljuset dels genom glaset och runtomkring lampan, men också upptill på skärmen på ett mycket elegant vis. Toppen av skärmen är dessutom prydd med ett dekorativt hålmönster och grova skruvar som tillför en lite industriell touch på lampan.Finns i färgerna silversvart och oxid/mässing.1123 Finns i flera varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • LZF Cuad LED-hänglampa 0-10 V dim, grå

  LZF Cuad LED-hänglampa 0-10 V dim, grå
  LED-pendellampa pendelarmatur Cuad - avslappnad, modern design med en naturlig touch Upphängningslampan Cuad är utformad som en fyrkant med rundade hörn. Det finns ett opalt lock på toppen och botten, medan en tunn träfaner är fäst på utsidan och insidan. Detta är något genomskinligt så att träets struktur är särskilt tydlig när den används. Ljuset från lysdioderna lyser uppåt och nedåt och återger troget färgerna i omgivningen. Tack vare den höga ljuseffekten kan även större rum som receptionshallar eller restauranger effektivt belysas. Vid behov kan Cuad dämpas externt med en 0-10V-kontroll. Taklampan designad av Burkhard Dämmer är övertygande som en modern lampa som skär en fin figur i en professionell, affärsliknande miljö samt i en kreativ och lekfull miljö.