Takpendel

Ovanför köksbordet är pendellampa det absolut vanligaste vi har. Takpendel ansluts till eluttag och pendelarmaturen hänger sedan ner ovanför det objekt som ska belysas. Förutom bord är det också vanligt att vi hänger pendellampa i fönster.

Populärt inom takpendel

 • Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld

  Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld
  Taklampa Dingle med tvåfärgad skärm Taklampan Dingle har en bredd skärm i aluminium som ger bredd ljusspridning och belysning av stora ytor, t.ex. över ett matbord. Skärmens insida har ett tilltalande räffelmönster. Denna lampa kan kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen. - Kapslingsklass IP20 - Skyddskategori I
 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron

  Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron
  Spiralformad LED-pendellampa Auron med modern nickelfinish Auron passar särskilt bra i mycket moderna miljöer eftersom en viss purism dominerar LED-pendellampan. Det betyder dock inte att lampan inte har en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler som ser väldigt eleganta ut tillsammans. Dessutom skapas ett effektivt ljusmönster som kompletterar en modern atmosfär på ett vackert sätt. Vid behov kan LED-pendellampan justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och med sin långsträckta form är Auron perfekt som matbordsbelysning. Med den vanliga strömbrytaren på väggen kan den här LED-pendellampan bekvämt dimmas i fyra nivåer.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Luftig-lätt hänglampa White Hänglampan White är speciellt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i takt eller ovanför ett bord. Den stora skärmen av runda skivor liknar ett moln och utstrålar lätthet samt skapar en ljus atmosfär. Denna effekt förstärks av lämpliga E27-ljuskällor.

Fler tips på takpendel

 • Mater Liuku Ball Pendel Svartbetsad Lindträ / Transparent Glas - Taklampor Munblåst Glas Svart - 02903/02911

  Mater Liuku Ball Pendel Svartbetsad Lindträ / Transparent Glas - Taklampor Munblåst Glas Svart - 02903/02911
  FSC-certifierad Liuku Ball pendel från Mater. Den har en minimalistisk design i lindträ med en rund form och ett nedåtriktat ljus och en oval lampskärm i munblåst glas. CE-märkt. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgiven av Maija Puoskari. Bra att veta om Liuku Ball pendel - Minimalistisk design.- Tillverkad av lindträ och munblåst glas.- Oval lampskärm.- Rund form.- Nedåtriktat ljus.- Gu10- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i hallen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Diameter: 195 mm.- Höjd: 345 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 3 kg.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Svart Taklampor i Munblåst glas från Mater med stor omsorg.
 • Basia pendel 3L (Svart)

  Basia pendel 3L (Svart)
  Basia är en mycket vacker och inbjudande pendel som för tankarna till gamla slottsmiljöer, med en behaglig mystik och pampig design. Lampan är tillverkad av metall och har en antik finish i svart stål (ser mer brun/rost ut i färgen). Den består av tre stycken pendlar som hänger ner från takplattan och går att justera i höjd vid montering. Centrerat i vardera skärm sitter ljuskällan som blir snyggt inramad och framhävd av den robusta metallramen. När lampan är tänd skapar den en mysig atmosfär i hemmet, oavsett var den placeras. Använd med fördel dekorativa globlampor i Basia för en inbjudande ljusspridning.Basia finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Pendellampa Traktor för barnrummet

  Pendellampa Traktor för barnrummet
  Gårdsfans får sina pengar med traktorns pendellampa Vem tycker inte om att spela på gården? Med alla djur, traktorer och den friska luften? Alla små lantgårdsfläktar kan ta med en mark till sitt eget rum med traktorns pendellampa . Hänglampan har formen av en traktor och är helt och hållet av trä. Lamporna är placerade på fram- och baksidan av hjulen så att barnrummet är väl upplyst utan problem. E27-lamporna ingår dock inte i leveransen och måste beställas separat.
 • LED-hänglampa Vollee S1 G, 88cm, svart

  LED-hänglampa Vollee S1 G, 88cm, svart
  Elegant LED-pendellampa Volle S1 G med böjd skärm LED-pendellampa Volle påminner med sitt yttre omedelbart om en luftballong. Den unika designen gör den till ett dekorativt belysningsobjekt, oavsett om det är i vardagsrummet eller matsalen. En LED-strålkastare, som är modellerad efter korgen, kastar ljuset uppåt på en vit, böjd metallskiva, vars ovansida är svart. Den reflekterar ljuset på ett mjukt sätt och avger det till omgivningen. Eftersom strålkastaren är riktad uppåt minskar bländningen till ett minimum. LED-pendelarmaturen är ett effektivt blickfång som passar särskilt bra i många exklusiva möblerade bostadsområden.
 • Belid T1023 Covetto Pendel 39Cm Mattsvart

  Belid T1023 Covetto Pendel 39Cm Mattsvart
  Covetto T1023 taklampa/pendel från Belid Design: Joakim Fihn Material: Metall Mått: Ø 39cm - H 23cm Ljuskälla: Max 240V 75W E27, ingår ej Krokupphäng, sladdlängd 1,5m OBS! Lamppropp Ingår EJ, Se&hellip:
 • Artek A330s Golden Bell Pendel Krom - Taklampor Rostfritt Stål Krom - 29100302A

  Artek A330s Golden Bell Pendel Krom - Taklampor Rostfritt Stål Krom - 29100302A
  A330S pendel från Artek, formgiven av Alvar Aalto år 1939. En perfekt pendel för fönstret eftersom den är liten och nätt och ger ett fint sken. Lampan är tillverkad i krom och insidan är vit för att reflektera ljuset på bästa sätt. Med lampan medföljer en vit sladd i plats som är 2,5 meter lång. Lampan blir elegant i vardagsrummet eller hängandes över matbordet. Vi har valt ut Krom Taklampor i Rostfritt stål från Artek med stor omsorg.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – svart

  Pendellampa Vintage med hamparep – svart
  Vintage – en hänglampa med maritim charm Pendellampa Vintage med en ljuskälla sprider en maritim känsla i varje rum eftersom upphängningen består av ett hamparep med fyra knutar och med sockeln på ena änden, som har dekorerats med en liten båtratt. På bilden är lyktan utrustad med en kolvformad glödlampa med rustikt utseende. Välj glödlampor under Tillbehör och lägg till dem i beställningen.
 • LE KLINT 172 S - designhänglampa, handvikt

  LE KLINT 172 S - designhänglampa, handvikt
  Handvikt dansk designerhänglampa 172 Skandinavisk design anses i dag vara särskilt tidlös och elegant. Att så var fallet redan för några årtionden sedan bevisar hänglampan 172. Dess design kommer från den svenska designern Poul Christiansen. Denna skapelse från 1971 är fortfarande mycket populär. Den vita skärmen tillverkas med hjälp av en särskild vikteknik som fortfarande utförs för hand, eftersom ingen maskin hittills har kunnat uppfylla de kvalitetskrav som formgivarna och Le Klint ställer på slutprodukten. Skärmen är därför alltid ett unikt verk som bör behandlas med omsorg för att se till att den får ett långt liv. Dessutom ger materialet ett fint varmt ljus som lyser upp hela rummet utan att bländas. Den danska designerlampstillverkaren Le Klint har handtillverkat lampor sedan 1943 och har sedan dess släppt ut många designer på marknaden. Dessa tillverkas fortfarande, årtionden senare, och är mycket populära. Vikskärmarna av särskilt vit plast är designerlampans kännetecken med sin skandinaviska flair. Tillverkad i Danmark.
 • Luise pendel (Vit)

  Luise pendel (Vit)
  Luise är en vacker pendel som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall, har vitlackerad finish och är smyckad med 4st pendlar. Varje pendel bär på en snyggt, nätad skärm som omsluter ljuskällan och har varsin trädetalj. Placera förslagsvis över matbordet eller över köksön och använd med fördel dekorativa ljuskällor för finast resultat. Luise finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut alu blänkande

  BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut alu blänkande
  LED-pendelarmatur Piani Quadro som rundad fyrkant - dimbar via fasdelen LED-pendelarmaturen Piani Quadro är en visuellt elegant bord- och områdesbelysning och är ett övertygande val i många vardagsrum och lounger. Armaturen, som tillverkas i Tyskland av BYOK, är särskilt utformad för att utan ansträngning trotsa kortlivade trender och alltid vara aktuell. Kroppen består av en kontinuerlig aluminiumprofil som är fräst till en platt fyrkantig form med avrundade hörn. Åtta varmvita LED-ljuskällor - två för varje del av torget - är integrerade i dess undersida. Vid behov kan deras ljusflöde regleras externt via fasdämpare.
 • Pilke Pilke Signature pendel Ø95 cm Svart

  Pilke Pilke Signature pendel Ø95 cm Svart
 • Le Klint Lk172 L Pendel Large 44Cm Mässingsfäste

  Le Klint Lk172 L Pendel Large 44Cm Mässingsfäste
  172 (B) Large Pendel från Le Klint Design: Poul Christiansen Material: Plast/Mässing/Tygsladd Mått: Ø 44cm - H 40cm Ljuskälla: Max 240V 75W E27, lågenergilampa (ej dimbar) 13W ingår Krokupphäng&hellip:
 • Samba taklampa 3760 - Svart/guld - Pendellampor, Taklampor

  Samba taklampa 3760 - Svart/guld - Pendellampor, Taklampor
 • Arte pendel (Svart)

  Arte pendel (Svart)
  Arte är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. De integrerade ljuskällorna som sitter på utsidan av dem svarta cirklarna omfångas av den vita akrylen och ger en fin och bra ljusspridning, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet. Cirklarna är rörliga. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 50W, med 3500Lm 3000K varmvitt ljus. Arte finns även i andra varianter.
 • Mesh pendel (Smoke)

  Mesh pendel (Smoke)
  Mesh är en otroligt vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad i metall och har svart finish. Den bär på en skärm i rökfärgat glas, designad i ett dekorativt mönster som ger lampan en mycket elegant touch. Skärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning, använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Låt den antingen tala för sig själv genom att hänga den ensam över ett matsalsbord, eller genom att hänga flera stycken för att skapa volym. Sladdlängd: 250cm. Finns även i flera andra färger och storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Emery pendel (Silver)

  Emery pendel (Silver)
 • Shaun pendel (Mattsvart)

  Shaun pendel (Mattsvart)
 • Globen Lighting DOT 11 pendel Vit

  Globen Lighting DOT 11 pendel Vit
 • Pendellampa Rigby, 1 lampa

  Pendellampa Rigby, 1 lampa
  Rigby taklampa med en slående pendellampa Rigby pendellampa är optiskt en modern implementering av designen av gamla ladugårdsljus i Amerika. Med sin tvåfärgade gitterskärm, som ger en tydlig bild av ljuskällan och den tekniskt designade upphängningen, passar den bra med både en atmosfär i en vintage-design och en heminredning i industriell stil. Den Rigby pendellampa uppnår den vackraste effekt när en lampa med en retro design används. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Grain pendel, svart 21cm

  Grain pendel, svart 21cm
  Den traditionella hängande silhuetten får en poetisk omtolkning med Grain. Lampan är enkel och elegant och har små korn av fiber i ytan, vilket skapar en subtil struktur och förändrar ljusets diffusion.&hellip:
 • Hänglampa Pura i koppar, 60 cm, 3 x G9

  Hänglampa Pura i koppar, 60 cm, 3 x G9
  Kopparfärgad upphängningslampa Pura i en sofistikerad design Pura-pendellampans design är ovanlig men ändå mycket modern och är en absolut höjdpunkt i exklusiva eller sofistikerade vardagsrum, inte bara med sin speciella form utan också med sitt eleganta färgschema. Ljuset genereras inuti de tre ringformade metallremsorna, som med sin sammanflätade optik och kopparfolie skapar en anmärkningsvärd ljusbild som skapar en särskilt trevlig atmosfär i rummet. En lämplig ljuskälla finns i listan över tillbehör.
 • MARSET Ginger LED-pendel Triac Ø20 cm ek/vit

  MARSET Ginger LED-pendel Triac Ø20 cm ek/vit
  Minimalistisk Ginger LED-pendellampa i trä Ginger-kollektionen designades ursprungligen i trä och förfinades bit för bit. Trä är ett hållbart material som är särskilt populärt för intim belysning och ger rummen en naturlig touch. För den här hängande lampan har tunna lager av trä kombinerats med papper. Under tryck och värme pressas dessa material till en form i kombination med syntetiskt harts, vilket skapar en slags tvådimensionell ljuskropp. Gingers platta skugga är halvcirkelformad och har en liten halvcirkelformad värmeavledare av aluminium under sig. Den skapar en medveten kontrast och ger indirekt ljus genom att rikta den varmvita ljusstrålen uppåt. Trots sin enkelhet sprider hänglampans enkla design en viss närvaro i rummet och kan användas på många olika sätt tack vare de material som används. Tillverkaren Marset vill förbättra människors livskvalitet genom att hantera ljusets olika nyanser och effekter och skapa produkter som ger vackert ljus, alltid i kombination med högsta tekniska noggrannhet och innovation
 • Lenox 1 pendel (Svart)

  Lenox 1 pendel (Svart)
  Lenox är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av en skärm med guldig insida i klassisk design. Skärmen ramar dels in ljuskällan på ett mycket elegant vis men skapar också snygga kontraster och ger en modern touch till hemmet. Placera Lenox förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet. Lenox finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Henley taklampa

  Henley taklampa
  Henley är en stilig pendellampa som kombinerar mattsvart metall och varmt trä. De fyra mattsvarta kuporna som hänger från trästommen kan höjdjusteras. Maximal hänghöjd för varje ljuskälla är 150 cm. Kupans diameter alltid 18 cm. Glödlampor ingår ej.
 • Frandsen Ball Track Pendel Krom - Taklampor Metall Krom - 100323

  Frandsen Ball Track Pendel Krom - Taklampor Metall Krom - 100323
  Ball Track Pendel, Krom från Frandsen. Vi har valt ut Krom Taklampor i Metall från Frandsen med stor omsorg.
 • Kartell Fl/y Small Pendel Transparent - Taklampor Polykarbonat Crystal - 9053B4

  Kartell Fl/y Small Pendel Transparent - Taklampor Polykarbonat Crystal - 9053B4
  FL/Y taklampa från Kartell, formgiven av Ferruccio Laviani. FL/Y är en snygg lampa från Kartell som gör sig lika bra över matsalsbordet som i vardagsrummet. Om man har ett stort bord passar det utmärkt att hänga två eller flera FL/Y-lampor bredvid varandra. Den dekorativa glödlampan syns igenom plasten och blir en extra detalj som gör lampan ännu snyggare. Elsladd med transparent plasthöljem och takkopp i samma färg som lampskärmen. Ljuskälla medföljer. Vi har valt ut Crystal Taklampor i Polykarbonat från Kartell med stor omsorg.
 • Hänglampa Casale, 5 lampor

  Hänglampa Casale, 5 lampor
  Euluna hänglampa casale, 5 lampor Casale,, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E27, 60 W
 • Carlo 2 pendel (Natur)

  Carlo 2 pendel (Natur)
  Carlo är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och trä. Ljuskällorna som omfångas av den fina skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Carlo finns i fler varianter.
 • Fritz Hansen Calabash P2 Pendel Black Meteor - Taklampor Aluminium Black Meteor - 84720608

  Fritz Hansen Calabash P2 Pendel Black Meteor - Taklampor Aluminium Black Meteor - 84720608
  Calabash P2 Pendel designad av Komplot designers för Fritz Hansen är organiskt formade lampor liknande pumpan kalebass. Den är vacker hängande för sig själv eller i en lite grupp.Finns i flera olika utföranden. Lampa ingår ej. Vi har valt ut Black Meteor Taklampor i Aluminium från Fritz Hansen med stor omsorg.
 • Swirl taklampa

  Swirl taklampa
 • Frieda taklampa (Betong)

  Frieda taklampa (Betong)
  Frieda är en rustik taklampa i en industriell design. Tillverkad i metall med en betongfärgad yta, en topp i trä och dekorativa detaljer. Lampan hängs upp i en kedja med matchande takfäste. Den har dessutom en vit insida för bästa ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Pendel Globe G2 Svart Tune

  Pendel Globe G2 Svart Tune
  Pendel Globe G2 Svart Tune från Hide-a-lite. Exklusiv pendlad armatur i modern design med skålformad reflektor. Djupt placerad ljuskälla ger ett väl avbländat ljus. Armaturens utseende kan förstärkas&hellip:
 • Pensile pendel D338 sandstruktur E27

  Pensile pendel D338 sandstruktur E27
  Beige pendel från Belid. Pensile produktfamilj är en modern, svensktillverkad designbelysning som ger ett ombonat intryck och passar lika bra i offentliga utrymmen som hemma i favoritrummet. Stommen&hellip:
 • Iögonfallande taklampa CHERRY, 3-lågig

  Iögonfallande taklampa CHERRY, 3-lågig
  Taklampan CHERRY - tre smala lampor i körsbärsrött Taklampan CHERRY består av en smal taklist från vilken tre smala lampkroppar som hänger ner olika långt från taket. Varje lampkropp innehåller en upphängning i kromfärgat metall kring vilken tre körsbärsröda, inslingrade glaselement lindar sig. Med sin körsbärsröda färgsättning är taklampan CHERRY ett fräscht inslag i varje rum. En liten halogenlampa i varje lampkropp sprider ett mjukt ljus. Ljuskällorna ingår inte i taklampan CHERRYs leveransomfattning.
 • Strand pendel closed, vit 80cm

  Strand pendel closed, vit 80cm
  Strand pendel är designad med mjuka, lekfulla former för ett modernt uttryck. Konstruktionen ger både en diffus belysning och direktbelysning, den senare genom dess övre och nedre öppning. Konstruktionen&hellip:
 • Glaspendellampa Ginevra, rund, vit, 38 cm

  Glaspendellampa Ginevra, rund, vit, 38 cm
  Rund pendellampa Ginevra i vitt opalglas – idealisk för hela hemmet Ginevra utstrålar något stilfullt och förkroppsligar med sin runda, nästan organiska skärmform harmoni. På så sätt övertygar lampan på alla plan. Genom lampskärmens vita glas avges ljuset varmt och jämnt i omgivningen, så att pendellampa sörjer för en mycket trevlig effekt som passar perfekt i vardagsrummet.
 • Lea pendel (Svart)

  Lea pendel (Svart)
  Lea är en unik taklampa med en modern design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskällor ingår ej.Lea finns i fler varianter.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • Normann Copenhagen Grant pendel brass, liten- stål, granit

  Normann Copenhagen Grant pendel brass, liten- stål, granit
 • Hänglampa Vetro av glas, 3 lampor

  Hänglampa Vetro av glas, 3 lampor
  Den tre-lampiga Vetro-pendellampan inspirerar med sina glasskärmar som är tonade i rökgrått och hänger på olika höjder. Det runda, svarta taket täcker den mörka färgen och rundar av helheten på ett harmoniskt sätt. På grund av den klara karaktären på skuggorna rekommenderas dekorativa glödlampor.
 • Linara ljuskrona (Svart)

  Linara ljuskrona (Svart)
 • Louis Poulsen Keglen Pendel 650 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - 5741103821

  Louis Poulsen Keglen Pendel 650 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - 5741103821
  Keglen pendel från Louis Poulsen med en modern design i aluminium med en konform och en inbyggd insats i opalglas perfekt för ett bländningsfritt ljus. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Design av Jakob Lange. Bra att veta om Keglen pendel - Modern design.- Konform.- Gjord av aluminium.- Inbyggd insats.- Nedåtriktat ljus.- Sockel: Led- Sladdlängd: 4000 mm.- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i köket.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Madison Manor pendel (Silver)

  Madison Manor pendel (Silver)
 • David Trubridge Coral Vit & Vit Takpendel

  David Trubridge Coral Vit & Vit Takpendel
  Design: David Trubridge för David Trubridge DesignKoncept:Coral Lime Ø40 är en takpendel som har hämtat inspiration från korallrev världen över. Lampan avger ett bra ljus och kastar fina små skuggor omkring sig. Takpendeln passar utmärkt över matbordet eller i vardagsrummet. Observera att Coral kommer i en massa olika färger och storlekar. Lampan bygger du själv ihop.Hitta mer inspiration här www.davidtrubridge.com
 • Wands pendel (Svart)

  Wands pendel (Svart)
 • Medina taklampa (Vit)

  Medina taklampa (Vit)
 • Como Long pendel (Mässing/guld)

  Como Long pendel (Mässing/guld)
  Como är en elegant pendel med modern design. Den mässingsfärgade stommen med dem rökfärgade kuporna gör den till något extra! Levereras med 3m textilsladd. Ljuskällor ingår ej. Como finns även i andra varianter.
 • Wood (Trä)

  Wood (Trä)
  Wood är en jordnära takpendel som är tillverkad i skandinavisk stil. Den har en skärm i ljust trä som har mörkare kanter, vilket gör att lampan känns mer levande i stilen. Lampan har dessutom en kontrasterande, svart sockel med matchande kabel och takkopp som bryter av det ljusa trät på ett mycket elegant vis. Wood är lättplacerad och passar därav lika bra över köksbordet som i sovrummet eller vardagsrummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för tuffast resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Tatawin pendel (Satin svart)

  Tatawin pendel (Satin svart)
 • Extravagant hänglampa Celi i antikkoppar, 5 lampor

  Extravagant hänglampa Celi i antikkoppar, 5 lampor
  Hänglampan Celi i antikkoppar och svart, fem ljuskällor Till utseendet ser hänglampan Celi med fem ljuskällor nästan ut som en ljuskrona, men den har inga ljusstakar och lampfattningarna är riktade nedåt, så att även lamporna som sätts i pekar nedåt. Detta intryck förstärks ännu mer av kabeln, som är klädd med svart textil som efterliknar stommens schvung. I kontrast till den svarta kabeln står den varmt glänsande antikkoppartonen hos stommen. Denna extravaganta ljuskälla avrundas genom användning av dekorativa ljuskällor, till exempel retrofit- eller filamentlampor. De kan beställas under Tillbehör.
 • Marset Ginger 20 Takpendel Ek & Vit

  Marset Ginger 20 Takpendel Ek & Vit
  Design: Joan Gaspar för MarsetKoncept: Marset Ginger
 • Hänglampa Beta i svart-guld

  Hänglampa Beta i svart-guld
  Euluna hänglampa beta i svart-guld Beta, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 60 W, H: 17 cm