Takpendel

Ovanför köksbordet är pendellampa det absolut vanligaste vi har. Takpendel ansluts till eluttag och pendelarmaturen hänger sedan ner ovanför det objekt som ska belysas. Förutom bord är det också vanligt att vi hänger pendellampa i fönster.

Populärt inom takpendel

 • Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron

  Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron
  Spiralformad LED-pendellampa Auron med modern nickelfinish Auron passar särskilt bra i mycket moderna miljöer eftersom en viss purism dominerar LED-pendellampan. Det betyder dock inte att lampan inte har en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler som ser väldigt eleganta ut tillsammans. Dessutom skapas ett effektivt ljusmönster som kompletterar en modern atmosfär på ett vackert sätt. Vid behov kan LED-pendellampan justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och med sin långsträckta form är Auron perfekt som matbordsbelysning. Med den vanliga strömbrytaren på väggen kan den här LED-pendellampan bekvämt dimmas i fyra nivåer.
 • Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld

  Tvåfärgad taklampa Dingle svart-guld
  Taklampa Dingle med tvåfärgad skärm Taklampan Dingle har en bredd skärm i aluminium som ger bredd ljusspridning och belysning av stora ytor, t.ex. över ett matbord. Skärmens insida har ett tilltalande räffelmönster. Denna lampa kan kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen. - Kapslingsklass IP20 - Skyddskategori I
 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Taklampa Frost - Mörkbrun

  Taklampa Frost - Mörkbrun

Fler tips på takpendel

 • WATT A LAMP PLAY Takpendel Stor Svart

  WATT A LAMP PLAY Takpendel Stor Svart
  Design: Andreas Lund för WATT A LAMPKoncept: WATT A LAMP Play Takpendel . Hitta mer inspiration här http://wattalamp.com/.
 • Taklampa Trassel - Svart

  Taklampa Trassel - Svart
 • Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, korall

  Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, korall
  Upphängningslampa Opyo - som en hängande vallmofrön kapsel Naturliga motiv är mycket populära i inredningselement - vilket är fallet med tillverkaren Kundalini, som använder fina material och handgjorda dem för att skapa högkvalitativa lampor. pendellampa designad av Cristina Celestino har formen på formen av en hängande fröskida av opiumvallmo. Detta består av två lager handblåst opalglas, som framstår som en ljus sfär när ljuset lyser. Ljuset ser ut som innehållet i fröet, som faller direkt in i rummet i ett begränsat område genom en öppning på undersidan, som är inramad av en bladliknande ring av blankmålad metall.
 • BANKAMP Fly LED-hänglampa ZigBee bladguld

  BANKAMP Fly LED-hänglampa ZigBee bladguld
  LED-hängande ljus Fly - enkel grundform, ädla bladguld och modern teknik Fly LED- BANKAMP från den tyska tillverkaren BANKAMP är en grundligt modern och högkvalitativ lampa . Den är formad som en platt rektangel av aluminium, på vars undersida lysdioderna är integrerade bakom ett satinerat akrylskydd. Resultatet är bred, direkt belysning som generöst belyser ett matbord, till exempel. För att anpassa ljuseffekten till respektive behov lutas armaturens kropp för hand tills önskad ljusstyrka uppnås. Efter att ha slagit på igen är den senast valda inställningen tillgänglig igen. Dessutom är Fly utrustad med en ZigBee modul som möjliggör integrering i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs) för app-, röst- eller scenkontroll. Dragstänger på den tvådelade upphängningen gör att höjden på pendeln kan justeras. De särskilt högkvalitativa designen är karakteristiska för Luce Elevata-serien. LED-hänglampan Fly har ett blad i guldblad för ett varmt och elegant utseende. Vid dimning ändras färgtemperaturen från 2700 K till särskilt varma 2200 K med låg ljusstyrka (svag till varm).
 • Bente 3 pendel (Vit)

  Bente 3 pendel (Vit)
 • Lindby Jamina trähänglampa, 4 lampor

  Lindby Jamina trähänglampa, 4 lampor
  Avlång träpendellampa Jamina med 4 lampor - rustikdesign för matplatsen Jamina är utmärkt för en stämningsfull belysning på matplatsen. Det finns ingen vanlig skärm här, utan en träram som påminner om en låda och hänger samman med de fyra ljuskällorna. Man kan nästan se helt obehindrat in till lampans insida. Detta gör att man kan se E27-lamporna mycket väl och rustiklampor skulle därmed utgöra ett mycket stilfullt komplement till helhetsdesignen. Elementen av äkta trä ger ett naturligt, varmt uttryck och förstärker designens skönhet.
 • Larry Taklampa 3 - Svart/borstad brons

  Larry Taklampa 3 - Svart/borstad brons
 • Lindby Tiruma hänglampa, 1 lampa

  Lindby Tiruma hänglampa, 1 lampa
  Modern hängande lampa Tiruma med en sfärisk lampskärm av glas Tiruma är en elegant hängande lampa som kombinerar stål och glas i en harmonisk design. Takarmaturen i stål är liten och rund och har en bronsfärgad yta. Lampskärmen är däremot tillverkad av transparent glas, så att E27-lampan som ska användas är tydligt synlig från alla sidor. Därför bör den väljas med omsorg och ha en dekorativ karaktär för att understryka armaturens helhetskoncept.
 • Kaje pendel (Vit)

  Kaje pendel (Vit)
  Kaje är en elegant och stilren pendel med tidlös design. Med sina tre skärmar i metall ger den en fin ljusspridning i rummet. Levereras med 3 textillsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Sopel 1, rak, mässing blänkande

  Hänglampa Sopel 1, rak, mässing blänkande
 • Hänglampa Tezeusz glasskärm ljusbrun Ø 17 cm

  Hänglampa Tezeusz glasskärm ljusbrun Ø 17 cm
 • Höjdjusterbar pendellampa Delira, 4 ljusk., nickel

  Höjdjusterbar pendellampa Delira, 4 ljusk., nickel
  Höjdjusterbar balkpendellampa Delira med fyra vita skärmar och en ram i satinerat nickel. Delira-pendellampan är avsedd för användning över ett bord eller en bänk och har en långsträckt balkform, samt en integrerad mekanism för att du ska kunna ändra höjden med några enkla steg. Ramen är i en modern nickelton med satinfinish och skärmarna är enkla, vita och gjorda av glas, så att pendellampan sprider en vacker, hemtrevlig ljusbild.
 • Priddy pendel (Antik koppar)

  Priddy pendel (Antik koppar)
 • Round Takskärm (Svart)

  Round Takskärm (Svart)
  Underbar och vacker takskärm i härlig textil som ger ditt hem en mysig känsla. Takskärmen har ett E27 ringfäste och takupphänge säljs separat.
 • Pineapple XS pendel (Svart)

  Pineapple XS pendel (Svart)
  Pineapple är en unik och snygg taklampa och kommer i ett set av två pendlar.Dem svarta bladen är gjorda av akryl och sprider ljuset på ett vackert sätt i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagarsrummet.Levereras med 3m sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Dalber Little Queen hänglampa i krondesign

  Dalber Little Queen hänglampa i krondesign
 • Hänglampa Marble, svart marmorerad

  Hänglampa Marble, svart marmorerad
 • Mollis pendel (Svart)

  Mollis pendel (Svart)
  Mollis är en modern pendel med en tidlös design, gjord av metall och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i hallen som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 140cm sladd. Mollis finns även i andra varianter.
 • Maseta takpendel (Mässing/guld)

  Maseta takpendel (Mässing/guld)
  Ljuskälla ingår ej.
 • Varazzo pendel LED (Krom)

  Varazzo pendel LED (Krom)
  En mycket stilren och vacker taklampa i krom med två dekorativa kristallringar i akryl. Lyxig och unik pendel som ger en vacker ljusspridning.Integrerad LED-belysning.
 • Hänglampa Bestal, 1 lampa, Ø 20 cm

  Hänglampa Bestal, 1 lampa, Ø 20 cm
 • Hänglampa Simeon till matrummet, rostfärgad

  Hänglampa Simeon till matrummet, rostfärgad
  Rostfärgad balkhänglampa Simeon med välformade glasskärmar och individuellt justerbar höjd Pendellampan Simeon ser med metallstommens rostfärgade yta rustik ut, men på ett behagligt sätt, och passar exempelvis till landhusstilen. Den avlånga formen och möjligheten att justera höjden gör Simeon perfekt för användning ovanför matbordet. Där skapas tack vare det satinerade glaset mjuk och mysig belysning så att man kan slappna av vid bordet och njuta av en romantisk middag, ett trevligt samtal med vänner eller en familjemiddag.
 • Hänglampa Leana, klart glas, 1 lampa, krom

  Hänglampa Leana, klart glas, 1 lampa, krom
 • Hänglampa Felix, svart/guld antik, 1 lampa

  Hänglampa Felix, svart/guld antik, 1 lampa
 • Slamp Clizia - designpendellampa, orange

  Slamp Clizia - designpendellampa, orange
  Hänglampa Clizia - kvadratisk blir klotformad Många små kvadrater bildar tillsammans en stor helhet och låter därigenom en ny form uppstå: I detta fall den klotformade lampskärmen hos hänglampan Clizia. Materialet Opalflex®, som kvadraterna består av, är en kombination av högkvalitativ plast och glaskristall. Den är återvinningsbar och har lika fascinerande lyskraft som kristall. Till fördelarna med Opalflex® hör också att de inte kan gå sönder och är mycket flexibla i bearbetningen. Hos hänglampan Clizia infärgas raderna av kvadrater av Opalflex® med ett screentrycksförfarande. På så sätt uppstår ett vackert ljus- och färgspel när man tänder lampan. Visioner designer-taklampa made in Italy - Slamp Den italienska designer-smedjan Slamp med säte i Rom grundades i början av 1990-talet av Roberto Ziliani. Ziliani arbetade redan kreativt när han upptäckte sin passion för ljusets möjligheter. Högsta krav på material, bearbetning och kvalitet Särskild vikt lägger man hos Slamp på utvecklingen av moderna material. Utöver naturliga och traditionella material som läder, koppar, kristall och rostfritt stål arbetar Slamp med exklusiva material de själva har patent på, som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med dem kan vackra ljuseffekter skapas. Exempelvis ser Lentiflex® ut som vatten som ändrar färg beroende på synvinkeln. Dessa egenutvecklade material och ljuset i dem kommer tydligt till uttryck hos Slamp. De har en hög grad av innovation, kreativitet och originalitet, liksom en uttalad känsla för ljusets effekter.
 • Fumiko 1 pendel (Svart)

  Fumiko 1 pendel (Svart)
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • Explosion - taklampa med kopparkulor

  Explosion - taklampa med kopparkulor
  Explosion - en extravagant taklampa Taklampan Explosion är verkligen värd namnet, med sina klara, glänsande kopparkulor som sprider som sig som i en explosion inifrån och ut längs med stödstängerna. Mellan de många bollar i olika storlekar sitter tio halogenlampor (G9 - ingår ej), som ger lyster åt hela konstverket och gör att taklampan med en diameter på 65 cm blir till ett imponerande blickfång i rummet.
 • LZF Gea Slim LED-hänglampa 0-10 V dim, rosé

  LZF Gea Slim LED-hänglampa 0-10 V dim, rosé
  Dimbar LED-hänglampa Gea Slim med genomskinligt träband Utsidan av den cylindriska skärmen på Gea Slim pendellampa armatur är belagd med en tunn träfanér, som under drift säkerställer en mild ljusemission från sidan och med sitt korn ger en naturlig accent. Med den speciellt patenterade Timberlite®-processen från den spanska tillverkaren LZF-Lamps uppnås speciell flexibilitet med låg materialtjocklek. Det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna avges både uppåt och direkt nedåt genom de opala vita diffusorerna. Färgerna på objekten i området presenteras realistiskt tack vare den goda färgåtergivningen. Tre wafertunna rep skapar anslutningen till kapellet, som innehåller drivare , som kan dimmas via 0-10V. Designern av Gea Slim, Mariví Calvo, är också en av grundarna av tillverkaren LZF-Lamps. Det spanska företaget imponerar med sina handgjorda, flera internationella prisbelönta designerlampor. Det använda virket kommer från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat).
 • Speglande hänglampa GLOBO DI LUCE 30 cm

  Speglande hänglampa GLOBO DI LUCE 30 cm
  Klotformad hänglampa från Fontana Arte Här är den en i princip enkel, men ändå imponerande design som kommer till uttryck. Ljuskroppen är ett klot av handblåst glas som är silvermetalliserat, och som på så sätt bidrar till att föremålen i rummet speglas i lampan. På undersidan sitter en ganska liten öppning som släpper ut ljuset i rummet på ett mjukt sätt. - reflektor av eloxerad aluminium och transparent kabel Fontana Arte har tillverkat lampor sedan 1932 och deras kollektioner har sedan dess älskats av en hel värld. Det mycket nära och fruktbara förhållandet mellan firman, arkitekterna och designerna är principen bakom företagets kreativitet och speciella, innovativa produktionskraft. Fontana Artes mål är att skapa en jämvikt mellan en funktionell lampa och ett estetiskt prydnadsföremål för alla rum. Framgångsreceptet är symbiosen av klassiska designideal och moderna gestaltningselement, som återspeglar en öppenhet för innovativa idéer och en förmåga att uppfylla kommersiella behov. Talrika utmärkelser befäster individualiteten i Fontana Artes produkter.
 • Polo 1 pendel (Svart)

  Polo 1 pendel (Svart)
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 140 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 140 cm
  Long Pure-Cosmo CCT LED-pendelarmatur med touchdimmer och fjärrkontroll Pure-Cosmo LED-pendelarmatur med sin långa, platta lampskärm presenterar sig på ett linjärt och minimalistiskt sätt. Armaturen, som är tillverkad av borstad aluminium, är helt flexibel när det gäller ljusstrålning, eftersom den är utrustad med CCT-ljusstyrning, som gör att ljusfärgen kan justeras steglöst i intervallet från varmvitt ljus till universell vit belysning. LED-ljuspunkter har installerats både uppåt och nedåt på skärmen, och i den långa skärmen finns också LED-ljuspunkter som strålar ut i sidled runtomkring. Vid behov kan de enskilda lysdioderna slås på och av separat eller i olika kombinationer genom att man flera gånger kort berör sensorerna på lampskärmen, ljuset dämpas genom att man berör dem länge och ljusfärgen kan också ändras med hjälp av en sensor. Alla inställningar kan också göras via den medföljande fjärrkontrollen. Pure Cosmo är en modern pendelarmatur som tack vare sin flexibilitet i ljusdesignen kan användas på många olika sätt och alltid ger rätt ljus.
 • Filo taklampa

  Filo taklampa
  Filo pendellampan består av två kupor, varje bestående av större i mat-svart metall och en mindre vit på insidan som skyddar ljuskällan. Passar perfekt till ett retangulärt matbord. Justerbar hänghöjd. Glödlampor 2xE27, glödlampor ingår ej. Diameter per lampa 40 cm.
 • Maytoni Ring hänglampa 4 lampor mässing/vitt

  Maytoni Ring hänglampa 4 lampor mässing/vitt
 • Fishnet 4 (Svart)

  Fishnet 4 (Svart)
  Taklampa i metall i mattsvart eller guld. Passar perfekt över ett större matbord.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Cumera i lång form, 5 lampor

  Hänglampa Cumera i lång form, 5 lampor
 • Foscarini Chouchin Reverse 2 Pendel Vit / Svart Led - Taklampor Munblåst Glas Svart - 210072L-03

  Foscarini Chouchin Reverse 2 Pendel Vit / Svart Led - Taklampor Munblåst Glas Svart - 210072L-03
  Chouchin Reverse 2 pendel från Foscarini med en stilren, vit design i munblåst glas med en rundad form och en svart krage nertill för att ge ett direkt nedåtriktat ljus. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Formgiven av Ionna Vautrin. Bra att veta om Chouchin Reverse 2 pendel - Stilren design.- Behagligt ljus.- Tillverkad av munblåst glas.- Krage nertill.- 220-240 V.- Bredd: 220 mm.- Höjd: 430 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 3400 mm. Vi har valt ut Svart Taklampor i Munblåst glas från Foscarini med stor omsorg.
 • Lindby Caylee pendellampa, 1 lampa

  Lindby Caylee pendellampa, 1 lampa
  Svart hängande lampa Caylee med dekorativt element i mässing Caylee övertygar med ett särskilt modernt utseende och är en rund och smal hängande lampa. Skärmen är tillverkad av järn och är svart på utsidan och vit på insidan, medan det dekorativa elementet ovanför skärmen lyser i mässing och sticker ut dekorativt från resten. Eftersom metallskärmen är ogenomskinlig släpper ljuset bara ut nedåt och pendellampan är väl lämpad för att belysa en bordsyta eller en disk, som då belyses starkt utan att blända i den omedelbara omgivningen.
 • 3-flammig pendellampa Stig med betongskärm

  3-flammig pendellampa Stig med betongskärm
  Effektfull, treflammig pendellampa Stig med skärm i äkta betong Pendellampan är tillverkad av äkta betong kombinerad med kopparfärgade metalldetaljer, vilka gör den till ett vackert blickfång ovanför matbordet. De tre koniska lampskärmar riktar ljuset nedåt mot bordsytan och är gjuten i betong som vid övre kanten är dekorerad med en kopparfärgad metallring, precis som den avlånga takkåpan. Kopparfärgen ger den annars kyliga betongen ett något varmare utseende, så att helhetsintrycket blir mer harmoniskt.
 • Dueodde pendel

  Dueodde pendel
  En böjd form och kontrast mellan metall och massivt, oljat trä ger denna familj av lampor ett unikt utseende. Inspirationen till designen kommer från timglaset, ett föremål med stor charm, vars sand på sin tid kom från Dueodde Strand på Bornholm.
 • Roda pendel (Vit)

  Roda pendel (Vit)
  Roda är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 46W, med 2760Lm och 3000K varmvitt ljus.Roda finns även i andra varianter.
 • Valecrosia Taklampa 3L (Svart)

  Valecrosia Taklampa 3L (Svart)
  Valecrosia är en modern pendel med en elegant design, gjord av stål.Dem dekorativa skärmarna med en insida i vit ger en fin och behaglig ljussprinding. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön.Ljuskälla ingår ej.Valecrosia finns i fler varianter.
 • Hänglampa Jari tygskärm 3 lampor rund grå/guld

  Hänglampa Jari tygskärm 3 lampor rund grå/guld
 • Cylinderformad hänglampa av Walter Schnepel

  Cylinderformad hänglampa av Walter Schnepel
  Den cylinderformade hänglampan av Walter Schnepel har återinfört det enkla - kvalitet made in Germany! Hänglampans designer, Walter Schnepel, studerade intensivt moderna trender men kom fram till att satsa på enkelhet i designen och istället dra fram sin produkt i rampljuset med hjälp av detaljer. Armaturen har en cylinderformad glasskärm i klassisk opalvit nyans. På lampskärmen sitter en upphängningsanordning i förnicklad mässing som bidrar till armaturens eleganta intryck. TECNOLUMEN - företaget med stort hjärta Företaget TECNOLUMEN grundar sig helt och hållet på Bauhaus-stilen: Wagenfeld-bordslampan var företagets första produkt 1979. Vid sidan av Wilhelm Wagenfeld's modeller integrerar företaget TECNOLUMEN också andra Bauhaus-designklassiker i sortimentet - från Marianne Brandt till utkast av andra designers såsom Walter Schnepel. Art Deco och De Stijl-utformning formar också tillverkarens sortiment.
 • Level 1 pendel (Grafit)

  Level 1 pendel (Grafit)
 • Menu Bank pendellampa med rökglas

  Menu Bank pendellampa med rökglas
  Exceptionell pendellampa Bank av munblåst glas Pendellampa Bank har en tidlös design och är både enkel och exceptionell. Den attraktiva skärmen består av munblåst, genomskinligt rökgrått glas. Dess utstickande, halvklotsformade form drar omedelbart åt sig blickar och påminner om gamla tider. Lampans uttag är tillverkat av eloxerat aluminium, vilket innebär att det översta aluminiumlagret omvandlas genom en kemisk reaktion på ett sådant sätt att det bildas ett tunt lager av oxid på metallen som ger ett optimalt skydd mot korrosion. Den genomtänkta kombinationen av högkvalitativt glas och eloxerat aluminium ger lampan inte bara en stilfull elegans, utan även lång livslängd. Tack vare det rökfärgade, genomskinliga glaset har betraktaren fri sikt in till brännpunkten. På så sätt kan man med hjälp av en dekorativ ljuskälla sätta vackra effekter i rummet. Denna lampa passar särskilt bra med ljuskällor som har filamentoptik. Dessa passar perfekt ihop med enkla inredningsstilar.
 • Hänglampa Royal med rosenmönster, grå

  Hänglampa Royal med rosenmönster, grå
 • Made By Hand Verkstadslampa Takpendel Grå W5

  Made By Hand Verkstadslampa Takpendel Grå W5
  Design: Axel Wedel Madsen för Made By HandKoncept:Den originella Verkstadslampan är en bit dansk designhistoria. Takpendeln har hängt, och gör fortfarande, på diverse verkstäder i Danmark, men även på skolor och resturanger. Den används även i privata hem tack vare dess färgmöjligheter. En solid lampa i industriell design som passar perfekt till minimalistisk inredning. Lampan ger fint ljus och dess användningsområden har inga gränser. Takpendeln är handgjord och producerad i Danmark. Den stora modellen passar bra i rum med högt till taket eller över ett stort bord. Hitta mer inspiration här www.madebyhand.dk
 • Akola lampa (Silver)

  Akola lampa (Silver)
  Med sin långsträckta form, coola silverfärg och moderna design blir pendellampan Akola ett elegant tillskott till din heminredning. Dess avskalade design och material i aluminium har en industriell känsla som förstärks av vinklarna och kanterna högst upp på lampan. Häng denna pendellampa från House Doctor ovanför ditt matbord eller använd ett par som fokuslampor ovanför köksbänken. Glödlampa ingår ej. Köp lampa separat.
 • Kaminika Pendel

  Kaminika Pendel
 • Lindby Nalima hänglampa

  Lindby Nalima hänglampa
  Hänglampa Nalima med fyra lågor med en träbjälke i eukalyptusträ Denna vackra lampa imponerar med sin slående träbjälke av eukalyptusträ, som definierar lampans övergripande koncept. E27-uttagen hänger från strålen på fyra långa, svarta kablar. Här släpptes lampskärmar helt för att fokusera på det väsentliga. Eftersom de fyra ljuspunkterna syns tydligt från alla sidor rekommenderas dekorativa ljuskällor som glödlampor med rustikt utseende här. Nalima är en designorienterad lampa som omedelbart förstärker matbordet.
 • Globo pendel 25cm (Blå)

  Globo pendel 25cm (Blå)
  Globo är en spännande pendel som tillsätter en liten färgklick till interiören. Den är tillverkad av glas och har en dekorativ diamantformad skärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig ljusspridning. Globo är fin hängande för sig själv, men blir också en riktig höjdare ifall fler placeras på rad eller i ett kluster, kanske blanda de olika färgerna med varandra. Lampan finns även i en annan variant som är snygg att matcha med. Finns i färgerna blå, grå och rosa. Ljuskälla ingår ej.