Bordslampor

Varumärken

En bordslampa är fint att ha som inredning och mysbelysning i fönstret eller som ledbelysning i hallen. En typ av bordslampa som däremot ska ha riktat ljus och starkare är skrivbordslampan. Här hittar du förslag på många olika designlampor i olika material som t.ex. mässing och glas. Här finns också bordlampor i många olika färger och storlekar från många kända varumärken.

Kategorier av bordslampor: Skrivbordslampa | Fotogenlampor & Oljelampor

 • Markslöjd Halo Bordslampa Svart

  Markslöjd Halo Bordslampa Svart från Markslöjd
 • PR Home Abbey Lampfot Svart/Antikmäss 60cm

  PR Home Abbey Lampfot Svart/Antikmäss 60cm från PR Home
 • Piff bordslampa, svart

  Ø15cm. E27. Max 60W.
 • Paleys bordlampa (Vit)

  En snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i marmorprint. Finns i färgerna mässing/vit eller stål/svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Jieldé Loft D6000 Bordslampa 60 cm - Matt Ivory

  Jieldé Loft D6000 Bordslampa 60 cm - Matt Ivory från Jieldé
 • Tolomeo MICRO Bordslampa - Artemide (Grön, E14)

  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom är valet av högkvalitetsmaterial och fokus på gediget hantverk också en viktig faktor. Tolomeo är en del av Artemides kollektion av moderna klassiker och har vunnit flera utmärkelser sedan den introducerades. Bland annat det prestigefyllda Compasso d'Oro Award för bästa design 1989, HAUS Industriform 1987 samt senaste priset Observeur du Design Paris för Micro 2001 och Designpreis 2008 för Fluo. Tolomeo MICRO Bordslampa är en lampa för mångsidig användning som man hittar i bostäder, kontor, hotell, bibliotek och många andra platser. Serien omfattar nu många storlekar av bordslampor, pendellampor, vägglampor, taklampor och golvlampor. Artemide har ett brett spektrum av lampor så vi räknar med 2-3 veckors leveranstid för dessa exklusiva lampor, eftersom det kan vara svårt att ha allt hemma på lager.
 • Cirkuslampan liten - S - Grön

  Cirkuslampan liten - S - Grön från Cirkuslampan
 • Cirkuslampan Liten - Y - Grå

  Cirkuslampan Liten - Y - Grå från Cirkuslampan
 • Costanzina Bordslampa Svart/White - Luceplan

 • Designer-LED-bordslampa Reef i keramiskt skum

  Optimal ljusfördelning genom lampskärm i svampaktigt, keramiskt skum: LED-bordslampan Reef Korall- eller svampaktig ser skärmen hos LED-bordslampan Reef nästan ut för betraktaren, vilket nästan är berättigat. Råmaterialet som skärmen hos denna designerlampa är tillverkad av, kallas keramiskt skum och används oftast för värmeisolering eller lättbyggnation. Med sin låga värmeledningsförmåga och sin porösa beskaffenhet är den som gjord för att använda inom belysningstekniken. Hos bordslampan Reef har det keramiska skummet formen av en liten, cylinderformad skärm som bara är öppen nedåt. På så sätt kommer kontrasten mellan det milda, spridda ljuset som tränger igenom skärmens struktur och det briljanta direkta ljuset som avges nedåt på bordet särskilt väl till sin rätt. I skärmen till bordslampan sitter dessutom ljusledande optik inbyggd och garanterar optimal spridning av ljuset. Montering och rengöring av skärmen är särskilt enkelt, tack vare skärmhållaren med bajonettfattning. Dessutom kan den mycket motståndskraftiga skärmen av keramiskt skum, som ser bräcklig ut vid första ögonkastet, rengöras i diskmaskinen. Energiklass: A+
 • Ebb & Flow Glow in a dome medium bordslampa – Deep blue, brass

  Ebb & Flow Glow in a dome medium bordslampa – Deep blue, brass från Ebb & Flow
 • Nordal Oljelampa klarglas 32cm

  Nordal Oljelampa klarglas 32cm från Nordal
 • Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart

  Funktionell LED skrivbordslampa Salome i svart, dimbar och justerbar ljusfärg Denna svarta LED skrivbordslampa har två touch-strömbrytare. Den ena är avsedd för att dimma lampan i fyra steg, den andra för att förändra ljusfärgen, likaså i fyra steg. Detta ger lampan hög funktionalitet och Salome kan användas för många olika ändamål. Universalvitt eller dagsljusvitt ljus rekommenderas exempelvis för koncentrerat arbete, varmvitt ljus, däremot, verkar avslappnande och hemtrevligt. De båda lederna upptill och nedtill möjliggör bättre riktning av ljuset. Energiklass: A+
 • Calpo 1 bordlampa LED (Vit)

  En enkel men praktisk bordlampa i vit stål Integrerad LED-belysning. Ger ett bra ljus och är utrustad med touch-strömbrytare som är placerad på foten. LED-lampan går att byta.
 • Watt&Veke AB Jones Bordslampa Large Antique Brass

  Watt&Veke AB Jones Bordslampa Large Antique Brass från Watt&Veke AB
 • Pollino/Royal bordlampa

  Vacker bordlampa med en stilren lampfot (Pollino) tillverkad av metall, skapad i en stilfull och inbjudande design med finish i antiksilver. Skärmen (Royal) är tillverkad av lin och går i en offwhite färgton. Lampan passar lika bra på nattduksbordet, som på fönsterkarmen eller bänken i hallen.  Ljuskälla ingår ej.  
 • Game bordlampa (Svart)

  Stilrena bordlampan Game, tillverkad i järn i antingen svart eller grå - bägge med vit insida. Skärmen är riktbar efter behov och den är en snygg och bra bordlampa som med fördel kan placeras på skrivbordet eller nattduksbordet.  Diameter på skärm: 15,2cm. Sladdlängd: 220cm. Ljuskälla ingår ej.
 • ABC Bordslampa Vit - GUBI

  DesignCorsini & Millet för Gubi Koncept ABC-bordslampa i Vit är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det berömda varumärket La Pedrera i 1955. Som design till La Pedrera är ABC-lampan inspirerad av Corsini's maktfulla och enkla stil från bygginredningens skulpturala strukturer. Millet har skapat en mindre version av den originella lampdesignen med en undervärderad elegans och försiktigt hantverk. Det ger nya möjligheter när lampan ska komma till användning, samtidigt som man håller kvar uttrycket av legendariska Barba Corsini. Barba Corsini blev i 1955 utpekad till att bygga om taken på det framträdande Antoni Gaudi landmärkena La Pedrera. Här förvandlade hon ett tvättrum och ett förråd till 13 moderna lägenheter. Hon har designat och dekorerat lägenheterna med sin egna design som är inspirerad av byggnadens karakteristiska utseende. 1991 blev det beslutat att taket i La Pedrera skulle återupprättas till Gaudis ursprungliga uppfattning. Interiören från Corsini revs ned och det mesta kasserades. Men under renoveringen upptäckte arkitekten och galleristen Joaquim Ruiz Millet PD2 Golvlampan och räddade den från att kastad i soptunnan. Ruiz Millet började sammarbeta med Corsini och hans design, och dem återskapade de originalprodukterna och gjorde dem mer kända och tillgängliga för offentligheten.
 • Snygg bordslampa Mia med blommönster

  Bordslampa Mia med blommor och förtrollande ljuseffekt En mycket behaglig och framför allt stämningsfull ljusbild ger den 28 cm höga, cylinderformade bordslampan Mia, tack vare den snövita keramikkroppen. Framför allt genom det vackra blomstermönstret (som är instansat i keramikkroppen) och den övre skärmöppningen strålar ljuset underbart jämnt och sveper in omgivningen i ett hemtrevligt ljus. Tack vare färgsättningen infogar sig lampan utan problem i alla användningsområden, vardagsrum, sovrum eller hall. Med dragströmbrytare. Energiklass: A++
 • Kulformad bordslampa KIIA

  Fantastisk klot-bordslampa KIIA Enkelt, men effektfullt sörjer denna bordslampa för ett behagligt ljus i alla rum och är garanterat ett blickfång. Energiklass: A++
 • LED-bordslampa Planet med touchdimmer, rökgrå

  Med touchdimmer: LED-bordslampan Planet av Tokujin Yoshioka Det mest iögonfallande hos designer-bordslampan Planet från företaget Kartell är det gnistrande och glittrande ljusskenet, som förtrollar omgivningen med ett vackert ljusspel. Att denna effekt inte skapas av kristaller utan av en lampskärm som består av plast, kan man knappast tro. Att skapa en gnistrande ljuseffekt utan kristaller var det mål Tokujin Yoshioka ställde upp för sig när han skulle skapa denna lampa. Designern har tillsammans med Kartell, som är känt för sina designer-föremål av plast, byggt många prototyper innan man lyckades modellera resinet, som skärmen består av på ett sådant sätt att den avgav den önskade kristalleffekten. Till Kartells mest berömda designer-objekt för bland andra barnstolen K 1340 och citronpressen KS 1481. Inom området belysning står Modell 4006 av Achille och Piergiacomo Castiglioni från 1959 och serien Tic Tac, som skapades 1970, för företagets höga kändhetsfaktor. Många av designer-föremålen från Kartell har inte bara vunnit olika utmärkelser, utan kan betraktas som klassiker och beundras på museer. Energiklass: A++
 • Abbey 40cm + Classic antik skärm 19cm

  Abbey är en vacker och stilren bordslampa, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classig som är i antikmässing och 19cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Jieldé Loft D6440 Bordslampa 40+40x24,5 cm - Mousse Grå

  Jieldé Loft D6440 Bordslampa 40+40x24,5 cm - Mousse Grå från Jieldé
 • Tentacle bord (M) (Rökfärgad)

  Tentacle är en modern och populär bordlampa med förkromad botten, opalvitt glas och detaljer i akryl. Skapar en härlig och elegant effekt när den är tänd. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Dimbar LED-bordslampa Bap

  Puristisk LED-bordslampa Bap med inbyggd dimmer Den LED-drivna bordslampa Bap har speciellt utformats för att arbeta med datorarbetsplatser. Tack vare LED-tekniken förbrukas lite ström och ljuset lyser i en varmvitt ljusstråle. Alla komponenter i bordslampa är filigran och puristiska designade - precis som man förväntar sig av en modern, designorienterad ljusgivare. Men det är inte bara utseendet som övertygar konsumenten, för det är tänkt att ljuskällan är placeras parallellt med skrivbordsytan och därmed kan störande reflexer som stör ljuset minimeras. Energiklass: A+
 • Cirkuslampan - 7 - Grå

  Cirkuslampan - 7 - Grå från Cirkuslampan
 • Tilltalande bordslampa Dionis, rostbrun

  Dekorativ bordslampa Dionis med rustik utformning Denna bordslampa i kollektionen Dionis övertygar genom ett dekorativt utseende. Den alabasterfärgade stommen är formskönt utförd och stabiliserar den kupformade alabasterfärgade skärmen. Denna kompletterar den dekorativa designen och bidrar dessutom till en jämn och stämningsfull extrabelysning i många olika inredningsstilar. En strömbrytare ingår. Energiklass: A++
 • Flexibel LED-bordslampa Paula, vit

  LED-(skriv)bordslampa Paula med färgväxlare och touchdimmer LED-bordslampan Paula har en futuristisk design och hänför med olika funktioner. Lamphuvudet går över i en flexibel arm och kan riktas efter behov. En särskild egenskap är den belysta basen. Basen belyses i olika färger via en inbyggd färgväxlare. Dessutom är det möjligt att fixera en viss färg. Lampan kan styras bekvämt per touchdimmer. Energiklass: A+
 • Cirkuslampan liten - N - grå

  Cirkuslampan liten - N - grå från Cirkuslampan
 • New Port bordlampa (Vit)

  Retro inspirerad bordlampa. Tre ledbara leder gör att lampans höjd enkelt kan ställas in. Ljuskälla ingår ej.
 • Hollie bordlampa 20cm (Rökfärgad)

  Bordlampan Hollie kan vara den där lilla extra detaljen som du saknar i ditt hem. Den är tillverkad i glas med svarta detaljer och matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Kanske att du vill ha den eleganta svarta, eller varför inte bryta av med den tuffa och härliga gröna varianten? Ljuskälla ingår ej.
 • Cirkuslampan liten - O - Vit

  Cirkuslampan liten - O - Vit från Cirkuslampan
 • Watt&Veke AB Justin Bordslampa Matt Silver

  Watt&Veke AB Justin Bordslampa Matt Silver från Watt&Veke AB
 • Harmoniskt designade bordslampa Liska i trä

  Trendig bordslampa Liska med ljusbrun lampskärm i trä Denna bordslampa hjälper till att belysa rum på ett mycket stämningsfullt sätt och är samtidigt en fin dekoration genom materialblandningen av trä och metall som ger bordslampan Liska ett mycket effektfullt utseende. Framför allt den skivformade lampskärmen tillverkad av ljust träd med två satinerade diffusorer på över- och undersidan som bländar av ljuset ger designen ett fantastiskt naturligt uttryck. Detta uttryck förstärks av trätexturen som blir synlig när lampan tänds. Men även det kopparfärgade stativet imponerar och ger lampa ett harmoniskt och modernt helhetsintryck. Energiklass: A++
 • Jieldé Signal S1332 Klämlampa 30+30x10 cm m. brytare - Burgundy

  Jieldé Signal S1332 Klämlampa 30+30x10 cm m. brytare - Burgundy från Jieldé
 • Control Bordslampa Black - Muuto

  Design TAF Architects for Muuto KonceptControl bordslampa är inspirerad av E27 taklampa, med den nakna glödlampan. Du vänder bara på kontrollhjulet för att tända och släcka och med den har man möjlighet för att dämpa den upp och ner, allt efter, hur kraftigt men önskar att ljust skal vara. Ljudet på kontrollhjulet är designad av en ljuddesigner, för att ge on/off funkitoonen det helt optimala ljud.
 • Jieldé Lak L6440 Bordslampa 40+40 cm - Vit

  Jieldé Lak L6440 Bordslampa 40+40 cm - Vit från Jieldé
 • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Blossi Bordslampan består av munblåst klart glas och är pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold . Lampan har inbyggd LED som lyser från en metallplatt under glasskärmen och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmen. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Använd lampan som mjult ljus i vardagsrummet eller i hallen. Den står redan på det danska parlamentet och pyntar. Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • LED-skrivbordslampa Optimus med klämfot

  LED-skrivbordslampa Optimus - individuellt justerbar ljusfärg Med möjligheten att steglöst ställa in färgtemperaturen mellan varmvitt 2 700 K och dagsljusvitt 6 200 efter behov och personliga preferenser, blir denna LED-skrivbordslampa Optimus Colour Vario en verklig höjdpunkt på varje skrivbord. Ljusfärgen har nämligen en avgörande påverkan på koncentrations- och prestandaförmågan hos människor. Medan människor kan koncentrera sig bättre och är mer alerta i dagsljusvitt ljus, skänker varmvitt ljus en känsla av lugn och avkoppling. Således är LED-bordslampan Optimus - vilket namnet antyder - den idealiska ljusspridaren för olika behov. Den praktiska minnesfunktionen sparar den inställda ljusfärgen, så att Optimus när den tänds nästa gång återigen lyser med den senast inställda ljusfärgen. Dessutom kan även ljusstyrkan på lampan justeras med hjälp av vridhjulet på sidan av den undre lamparmen. Den vrid- och böjbara lamparmen med dubbla leder möjliggör en mycket exakt inriktning av ljuset, på den punkt som ska belysas. Ytterligare kännemärken: - Tillverkad i Tyskland - designad och producerad i Tyskland - LED-lampornas livslängd: 50 000 timmar - stor belysningsradie och exakt positionering genom den långa lamparmen med dubbla leder och fjäderstöd. - 80 % energibesparing i jämförelse med vanliga glödlampor - 2 500 lux belysningsstyrka med 35 cm avstånd - sammetsaktig beläggning på lampfotens undersida för att skona bordsytor och liknande Energiklass: A+
 • Smartwares Neon light Flamingo LED 34cm

  Smartwares Neon light Flamingo LED 34cm från Smartwares
 • Ray Bordslampa Svart - Mater

  DesignPEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Bordslampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne i stålhöljet med magneter så att användaren kan rikta ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och sladden är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Vägglampa Classic med svängd arm

  Vägglampa Classic med plisséeskärm i mjuk elfenbenston Som namnet antyder tar denna lampa upp flera klassiska drag. Till dess hör den runda plisséeskärmen som har funnits på klassiska lampor alltsedan det elektriska ljuset blev vanligt. Den runda formen är tidlös och den mjukt tonade skärmen med sina behagliga veck ger ett varmt och inbjudande ljussken så att belysningen blir till mycket mer än bara ett ljus i mörkret. Detta är en vacker vägglampa för en mer anspråksfull inredningsstil för den som föredrar en mer traditionsmedveten inredning. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga. Energiklass: A++
 • Jieldé Loft D4040 Klämlampa 40+40x15 cm - Matt Water Green

  Jieldé Loft D4040 Klämlampa 40+40x15 cm - Matt Water Green från Jieldé
 • Designerbordslampa 2280/TRIS i vitt

  Designerbordslampa 2280 - en exklusiv bordslampa med charm Bordslampan 2280 har skapats av Archivio Storico. 2280 förför med sin elegans och sätter en speciell prägel med den dubbla lampskärmen. Denna lampa skänker en lugn och varm atmosfär till varje rum och övertygar med sin tidlösa elegans. Fontana Arte har tillverkat lampor sedan 1932 och deras kollektioner har sedan dess älskats av en hel värld. Det mycket nära och fruktbara förhållandet mellan firman, arkitekterna och designerna är principen bakom företagets kreativitet och speciella, innovativa produktionskraft. Fontana Artes mål är att skapa en jämvikt mellan en funktionell lampa och ett estetiskt prydnadsföremål för alla rum. Framgångsreceptet är symbiosen av klassiska designideal och moderna gestaltningselement, som återspeglar en öppenhet för innovativa idéer och en förmåga att uppfylla kommersiella behov. Talrika utmärkelser befäster individualiteten i Fontana Artes produkter. Energiklass: A++
 • Ebb & Flow Speak up dome small transarent bordslampa – Silver

  Ebb & Flow Speak up dome small transarent bordslampa – Silver från Ebb & Flow
 • LED-bordslampa SENOS i matt nickel

  Modern bordslampa SENO med hög funktionalitet - perfekt vid arbete eller läsning Stilfull bordslampa Senos med täckglas och den senaste LED-tekniken. Den flexibelt justerbara bordslampan Senos från Knapstein sörjer för stark och modern belysning - både på skrivbordet och i andra rum. Tillverkaren Knapstein representerar hantverk i form av fulländad belysning. Sedan 50 år tillbaka kombinerar Knapstein mästerlig hantverkskonst, modern teknologi och tidlös design i skapandet av harmonisk rums- och föremålsbelysning. Alla produkter från Knapstein tillverkas med hög precision i Tyskland. Energiklass: A+
 • Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI

  DesignGreta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Jet-Black designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella, långsträckta och konformade skärmen är fint kombinerad med en rörformad mässinghållare ett gott exempel på Grossmans ljumna designspråk. Det är både ekologosikt och modernt. Gräshoppa Bordslampa är inte bara perfekt och funktionell till skrivbordet utan kan också användas som en snygg och sofistikerad lampa i alla rum.
 • Normann Copenhagen Acrobat Bordsampa Svart

  Normann Copenhagen Acrobat Bordsampa Svart från Normann Copenhagen
 • Louis Poulsen PH 3½-2½ Bordslampa - Glas

  Louis Poulsen PH 3½-2½ Bordslampa - Glas från Louis Poulsen
 • Jieldé Lak L6440 Bordslampa 40+40 cm - Khaki Grå

  Jieldé Lak L6440 Bordslampa 40+40 cm - Khaki Grå från Jieldé
 • Snygg bordslampa FUSSBALLFELD

  Bordslampa FUSSBALLFELD är ett verkligt blickfång! Denna iögonfallande bordslampa är perfekt för små och stora fotbollsfans. Foten som är utformad som en fotbollsplan är ett garanterat blickfång. Bordslampan övertygar inte bara med lek och skoj, utan också med energisnålt ljus som ger optimala ljusförhållanden för arbete eller läsning. Energiklass: B
 • Globen Lighting Sarah Bordslampa Svart

  Globen Lighting Sarah Bordslampa Svart från Globen Lighting

Varumärken med bordslampor
&tradition, 101 Copenhagen, Ah Belysning, Ailati, Alco, ALUMINOR, Aneta Belysning, Anglepoise, Another Story, ANTA, aromas, Artemide, Artempo Italia, Artistar, Artwood, Astro, ateljé Lyktan, AXO LIGHT, B.LUX, Babblarna, Belid, BELLART, Bercato, Berliner Messinglamp, Bernard Schottlander, Bernd Unrecht, Bloomingville, BRAGA, Brilliant, Brudalen, bsweden, Bxxlght, By Rydéns, ByrydÉns, Böhmer, Carl Mertens, Casablanca Leuchten, Catellani & Smith, Cattaneo, Ceramiche, CINI&NILS, Cirkuslampan, Clas Ohlson, ClassiCon, Clayre & Eef, Clemens, Cottex, CPH Lighting Bordslamper, Cremasco, Dalber, Darø, DE MAJO, Del-Ko Biolodex, Delightfull, Design by us, Design for the people, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Domus, Dorre, DybergLarsen, Ebb & Flow, Eglo, Elesi, Ernst Kirchsteiger, Estiluz, Esto, ETH, EUROKERAMIC, Evotec, Fabas Luce, Fabbian, FANTASIA VERLICHTING, Ferro Luce, Fischer & Honsel, FLEXA, Flos, Fontana Arte, FontanaArte, Foscarini, Frama, Franc, Frandsen, Frilight, Frits, Fritz Hansen, Fuhr Home, Georg Jensen, Gibas, Gilbert Trading AB, GKS Knapstein, Globen, Globen belysning, Globen Lighting, Globo, Graypants, Grupa Products, Grönlund, GUBI, H. Skjalm P, Hadsten, Hallbergs, Halo Design, Harvest, Hedemann, Heitronic, Helestra, Herstal, Hinnerup, House Doctor, Hubsch, HUFNAGEL, Hübsch, IDL Export, IDUAL, Ingo Maurer, Innermost, Innosol, Interstil Interiör, iris Lights, ISABEL, ISP Lamp, Itre, J. Holländer, Jake Dyson Studio, Jakob Maul, Jieldé, JUST LIGHT, Karboxx, Kare, Karlskrona lampfabrik, Kartell, Kids Concept, Klong, Knikerboker, Kolarz, Konsthantverk, Koziol, Krebs, Kristina Dam Studio, Kundalini, Kögl, La Chance, Lam, LamP GUSTAF, Lampe Gras, Lampe Mantis, Lampefeber, Lampenwelt.com, LampGustaf, LEDS-C4, Lee Broom, Lene Bjerre, Leuchten Direct, Leuchten Direkt, Light Point, Lightnet, Lightyears, Linea Light, Lineahemma.se, Lirio by PHILIPS, Lis Poland, LK Design, Lorefar (FARO), Louis Poulsen, Luceplan, Luci Italiane Moros, Lucide, Luxo, Lyngsaa, Madam Stoltz, Malmbergs, Mantra, Marble, Markslöjd, Marset, Martinelli Luce, Masca, Masiero, Mater, Maytoni, Menu, Menzel, Mettallux, Micron, Milan, Mimou, Mineheart, Moooi, Moree, Moretti, Mr Fredrik, Mr Maria, Munka design, Muuto, Nemo Lighting, New Works, Nielsen Light, Niermann Standby, Nino Leuchten, NORD, Nordal, Nordlux, Normann, Normann Copenhagen, Northern, Northern Lighting, Northlight, NOVARESI, Noyer, Nuance, Nuura, Näve, Ole, Oligo, On interior, Orion, Oriva, Pamalux, Pandul, Parachilna, Paul Neuhaus, Paulmann, Perenz, Philips, Pholc, Piet Hein, Possoni, PR Home, PUJOL, QAZQA, Reality Leuchten, RED, Ridi, RIPERLamP, Rotaliana, Savoy House, Schottlander, Schuller, SEA-Club, Searchlight, Secto, Seed Design, Selene, SELETTI, Serien Lighting, Sil-Lux, Silkflower, Siru, SLAMP, SLV, Smartwares, SMD Design, Sompex, Spot-Light, Steinhauer BV, Stelton, Strömshaga, Studio Italia Design, Swarovski, Tecnolumen, Terence Woodgate, TERZANI, Texa Design, The Oak Men, Tom Dixon, Tom Rossau, Top Light, Trio Leuchten, Trizo21, Unilux, Van de Heg, Verpan, Vibia, Villeroy & Boch, Vistosi, Vita, VITA COPENHAGEN, Wagner Life, Watt & Veke, Watt A Lamp, Woru, Wästberg, ZERO, Zoolight, Örsjö, Örsjö Belysning,