Bordslampor

En bordslampa är fint att ha som inredning och mysbelysning i fönstret eller som ledbelysning i hallen. En typ av bordslampa som däremot ska ha riktat ljus och starkare är skrivbordslampan. Här hittar du förslag på många olika designlampor i olika material som t.ex. mässing och glas. Här finns också bordlampor i många olika färger och storlekar från många kända varumärken.

Kategorier av bordslampor: Skrivbordslampa | Fotogenlampor & Oljelampor

Populärt inom bordslampor

 • Bicoca Bordslampa Yellow - Marset

  Bicoca Bordslampa Yellow - Marset
  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bicoca Bordslampa Yellow är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm

  Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm
  Unik bordslampa VICTORIA Den unika bordslampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stommen hos denna bordslampa är formad som ett rep. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella bordslampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil. Energiklass: A++
 • La Petite Bordslampa Svart - Artemide

  La Petite Bordslampa Svart - Artemide
  DesignManuela Simonelli och Andrea Quaglio för Artemide KonceptLa Petite bordslampa i svart ingår i den klassiska linjen hos Artemide. Med sin geometriska sammansättning, där lampskärmen balanserar på en sned fot, får lampan en enkel och elegant utseende med ett mjukt och behagligt ljus. Artemide har ett brett utbud av lampor, men man bör som regel räkna med 2-3 veckors leverans på dessa exklusiva lampor, då det kan vara svårt att ha allt hemma på lager.
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  DesignCorsini &: Millet för Gubi KonceptH2O bordslampan i Vit är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz Millet, och med sin karaktäristiska stil och inspiration taget från Corsinis ikoniska PD2 golvlampa ger H2O bordslampan ljus, liv och karaktär till alla hem. Barba Corsini blev i 1955 utpekad till att bygga om taken på det framträdande Antoni Gaudi landmärkena La Pedrera. Här förvandlade hon ett tvättrum och ett förråd till 13 moderna lägenheter. Hon har designat och dekorerat lägenheterna med sin egna design som är inspirerad av byggnadens karakteristiska utseende. 1991 blev det beslutat att taket i La Pedrera skulle återupprättas till Gaudis ursprungliga uppfattning. Interiören från Corsini revs ned och det mesta kasserades. Men under renoveringen upptäckte arkitekten och galleristen Joaquim Ruiz Millet PD2 Golvlampan och räddade den från att kastad i soptunnan. Ruiz Millet började sammarbeta med Corsini och hans design, och dem återskapade de originalprodukterna och gjorde dem mer kända och tillgängliga för offentligheten.

Fler tips på bordslampor

 • Zhang Li Lampfot porslin (Beige/brun)

  Zhang Li Lampfot porslin (Beige/brun)
  Zhang Li är en mycket snygg lampfot i porslin. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och lite anorlunda bordlampa.Det fina mönstret fås i antingen blått, grått eller beige. Ljuskälla ingår ej.
 • Ananas Lampfot H38 cm - Antikt silver

  Ananas Lampfot H38 cm - Antikt silver
 • Soft Spot bordslampa 24,5 cm Amber

  Soft Spot bordslampa 24,5 cm Amber
  Soft Spot bordslampa 24,5 cm Amber
 • Luceplan Costanzina bordslampa aluminium brun

  Luceplan Costanzina bordslampa aluminium brun
  Energiklass: A++
 • Foscarini Lumiere Xxl Bordslampa Aluminium Kropp & Valfri Skärm

  Foscarini Lumiere Xxl Bordslampa Aluminium Kropp & Valfri Skärm
  Design: Rodolfo Dordoni för FoscariniKoncept:Lumiere XXL & XXS är en populär och stilren lampa från Foscarini. Lampskärmen är av glas och finns i olika färger. Lampfoten finns i aluminium, som champagnefärgad eller svartförkromad.Hitta mer i
 • Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun

  Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun
  Det är något så underbart vackert och ståtligt med hästar. En av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa. Med sina dansande hästar och bruna krackelerade keramikyta är denna skönhet perfekt som en iögonfallande lampa på såväl sängbordet som sidobordet i vardagsrummet eller liknande. Full av eklektisk charm passar den tack vare sin neutrala och mångsidiga färg till alla möjliga inredningsstilar och hem. Mått: H 48 x B 20 x D 20 cmMaterial: Keramik, metallLampsockel: E27Kabel: 180 cm med strömbrytareLevereras utan glödlampaLevereras utan lampskärmFri frakt!
 • Lumiere XXS Bordslampa Alu/Grå - Foscarini

  Lumiere XXS Bordslampa Alu/Grå - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXS Bordslampa med munblåst glas skugga i vit eller svart och bas i lackerad aluminium. I vit eller brons. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan blev född, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • ARIEL bordslampa - hög

  ARIEL bordslampa - hög
  Bordslampa med sammetskärm och metallfot med antik känsla. 170 cm transparent sladd med strömbrytare. Material: Metall och sammet. Storlek: Höjd 61 cm, skärm ø 20 cm, skärmhöjd 16 cm. Sockel/lampa: 1 st E14, max 27 w glödlampa. Ljuskälla m
 • LED-bordslampa 3168922 i utmärkande kuboptik

  LED-bordslampa 3168922 i utmärkande kuboptik
  Energiklass: A++
 • LE KLINT Carronade High bordslampa, svart

  LE KLINT Carronade High bordslampa, svart
  Energiklass: A++
 • FollowMe Bordslampa Green - Marset

  FollowMe Bordslampa Green - Marset
  DesignInma Bermúdez för MarsetKonceptFollow Me Green är den moderna trådlösa batteribordslampan med handtag i matchande färger. Designaren fick idén till lampan från den petroleumblåa lampan, hon använda morgon och kväll, när hon skulle ut på hennes föräldrars gård. Hon önskade att förena den praktiska lampa med modern funktionalitet, vilket resulterade i den bärbara Follow Me Lampan. Bordslampan laddas upp med simpel USB-sticka och kan justeras i tre olika ljusstyrkor. När batteriet är fullt uppladdat har den en levnadstid på 5 timmar vid full styrka, 10 timmar vid mellanstyrka och hela 20 timmar vid lägsta styrka. Perfekt som transportabel läslampa eller ett stämningsgivande ljus på matbordet.Med tre inbjudande LED-glödlampor sprider lampan ett 360 graders ljus ut i rummet, med en kelvin på 2700 - det vill säga att lampan har ett vitt, men varmt ljus. Follow Me lampan är inte en utomhuslampa, så den tål inte direkt vatten. Den kan klara lite fukt och små vattendroppar, så du kan lugnt ta det med ut på terrassen en lugn sommarkväll. Se lampan i olika moderna färger här.
 • Designerbordslampa PLAN B, kastanj

  Designerbordslampa PLAN B, kastanj
  Fin bordslampa Plan B från tillverkaren DOMUS Om den här fina lampan verkligen var tillverkaren Domus Plan B så är det glädjande att plan A slängdes. Designen kännetecknas av de två skärmdelar som liknar seglen på två kryssande båtar. Denna bordslampa utstrålar ett lugn och en tilltalande atmosfär. Det naturliga lunopalet i skärmen är utsökt men har samtidigt en hög tålighet. En annan fördel med detta utmärkta material är att det inte gulnar. På så sätt kan man glädja sig länge över designerlampan. Träet, som utgör den naturliga grunden för Plan B, blänker i bok- eller kastanjolja och kan knappast vara mer naturbetingat. Kemisk lack har avsiktligt inte använts, vilket innebär att vegetabiliska oljor och vaxer skyddar strukturen som är imponerande med sin enkelhet. Det finns många möbler och dekorationselement i ljust bokträ och det kommer därför att bli lätt att på ett harmoniskt sätt integrera denna bordslampa i den befintliga inredningen. De mörkare trävarianterna utgör i sig en mycket elegant kontrast och kommer att hitta ett objekt i interiören som gör det möjligt att skapa en liknande attraktiv effekt. Plan B skämmer bort betraktarens ögon. Det är inte bara dess skönhet som bidrar till detta. Det bländfria, mycket atmosfäriska ljuset får ögonen att slappna av, och även människan själv hittar lugn i bordslampan. Man ser handarbetet i utförandet av Plan B och man är nästan förvånad över att man själv inte har kommit på denna fantastiska konstruktion. Energiklass: A++
 • Ljusstake Trapp grå

  Ljusstake Trapp grå
  Ljusgrå bågformad träljusstake, 7 ljus. Placera ljusstaken exempelvis i förnstret för att skapa en härlig adventsstämning i hemmet. Storlek 57x34 cm.
 • Bordslampa Buddy, sandfärgad

  Bordslampa Buddy, sandfärgad
  Bordslampa Buddy - flersidig accentljuskälla Bordslampan Buddy visar den perfekta symbios som består av högkvalitativ bearbetning och en form av högkvalitativ uttryckskraft. Den är mycket närvarande på alla platser i lägenheten på grund av sin höga belysningsstyrka. Buddy avger ljuset allsidigt och bländfritt genom det opalvita lampglaset och är till exempel utmärkt som extra belysning på ett bord eller på fönsterbänken i vardagsrummet. Kan även användas som nattduksbordslampa. En allsidigt skinande bordslampa som fungerar i kombination med talrika inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Justerbar LED-bordslampa Aledin Dec, transp.

  Justerbar LED-bordslampa Aledin Dec, transp.
  Dekorativ och funktionell: LED-skrivbordslampan Aledin Dec Justerbar är skrivbordslampan i serien Aledin Dec från Kartell på flera ställen på stommen: för det första vid de båda lederna på armarna, för det andra på själva lamphuvudet. Det kan böjas. En kabel för strömförsörjningen söker man förgäves längs aluminiumramen, som är klädd med plast. Aluminiumlisten är strömledande och används i stället för kabel. I höjdled kan Aledin Dec justeras från 48 cm till 113 cm. Designmässigt rör sig skrivbordslampan inom området för den moderna, puristiska stilen. Dekoren är sparsam, men målriktad, som exempelvis på den kägelformade skärmen, som prytts med fasetteringar. LED-skrivbordslampan Aledin Dec är en modell från det italienska företaget Kartell. Milanoföretaget är känt som föregångare inom möbler, lampor och bruksföremål av plast. Designer-föremål som olika stolar, bord och även lampor har skapats under de senaste sju årtiondena på uppdrag av Kartell och hör idag redan till klassikerna. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227? Bordslampa Dove Grey

  Anglepoise Original 1227? Bordslampa Dove Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem. A
 • Vägglampa Classic med svängd arm

  Vägglampa Classic med svängd arm
  Vägglampa Classic med plisséeskärm i mjuk elfenbenston Som namnet antyder tar denna lampa upp flera klassiska drag. Till dess hör den runda plisséeskärmen som har funnits på klassiska lampor alltsedan det elektriska ljuset blev vanligt. Den runda formen är tidlös och den mjukt tonade skärmen med sina behagliga veck ger ett varmt och inbjudande ljussken så att belysningen blir till mycket mer än bara ett ljus i mörkret. Detta är en vacker vägglampa för en mer anspråksfull inredningsstil för den som föredrar en mer traditionsmedveten inredning. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga. Energiklass: A++
 • UNO - Table

  UNO - Table
  Uno bordslampa har en bas i metall och en vit glasglob. En träffsäker design som passar in i de flesta hem. Placera Uno i hallen eller varför inte på ett sidobord i vardagsrummet. Finns med basen i svart och mässing. Vi rekommenderar: Använd en ljuskälla med varmt sken för att få till bra stämningsbelysning. Tekniskt: Uno har 1 st lamphå
 • Bordslampa Salihini - MR-620

  Bordslampa Salihini - MR-620
  Material: metall Mått: 16 x 28 cm Höjd: 67 cm Takkopp Diameter: 16 cm Takkopp Höjd: 20 cm Socket: E 27 Max 100 W
 • Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Vit

  Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Vit
  Philips Hue Iris (gen. 4) är en smart bordslampa för Philips Hue-system. Belys hemmet med någon av de 16 miljoner färger som lampan ger ifrån sig. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) för full funktionalitet.
 • Gear Bordslampa - Northern

  Gear Bordslampa - Northern
  Gear Bordslampa är designad av den svenska designern Johan Lindstén. Gear var hans första design för Northern. Med lampserien Gear har designern slagit huvudet på spiken. Med ett vackert och råt
 • Desk bordslampa Orange

  Desk bordslampa Orange
  Desk bordslampa Orange
 • Lampfot COBRA

  Lampfot COBRA
  Lampfot i form av en orm av mässing och polyresin. Höjd 60 cm, diameter 23,5 cm. E27.
 • Amp bordslampa grå-mässing

  Amp bordslampa grå-mässing
  Amp bordslampa grå-mässing
 • Kartell Taj Bordslampa Blank Svart

  Kartell Taj Bordslampa Blank Svart
  Design: Ferruccio LavianiKoncept: Taj är en mycket elegant lampa som passar perfekt till de flesta ställen i hemmet. Lampans design är helt unik och påminner mycket om en skulptur. Taj använder sig av LED-teknik för att optimera ljuskällan.Hi
 • Pop Rough Bordslampa Grå - Nordlux

  Pop Rough Bordslampa Grå - Nordlux
 • Bordslampa Sfera, höjd 44 cm, svart

  Bordslampa Sfera, höjd 44 cm, svart
  Energiklass: A++
 • Ultra bordslampa vintage mässing

  Ultra bordslampa vintage mässing
  Ultra bordslampa ger en känsla av den industriella revolutionen med sin symmetriska form och varma färg i vintage mässing. Bordslampan är tillverkad av rostfritt stål vilket gör den både stabil och tålig.  
 • TATO Jil Bordslampa Vit/krom & Vit Marmor

  TATO Jil Bordslampa Vit/krom & Vit Marmor
  Design: Lorenza Bozzoli - 2016 Koncept: Jil är en populär och stilren lampa från TATO. Lampskärmen som är tillverkad i glas, finns i tre olika färger. Den stora glaskärmen ger ett behagligt varmt ljus, och just därför är lampan lämplig i
 • Förgylld, vacker bordslampa Papiro

  Förgylld, vacker bordslampa Papiro
  Bordslampa Papiro med formskön glasdiffusor Bordslampan Papiro har en formskön glasskärm som ser ut att vara lätt ihopvecklad. Armaturen sörjer för särskilt harmonisk och indirekt belysning eftersom ljuskällan är dold i armaturens inre. Energiklass: A++
 • Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Notice bordslampa 47cm

  Notice bordslampa 47cm
  Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar.Ljuskälla ingår ej.
 • Battery Bordslampa Guld - Kartell

  Battery Bordslampa Guld - Kartell
  Battery Bordslampa Guld är en liten fin bordslampa som är uppladdningsbar. Batteritiden på en full uppladdning är 8 timmar. En skärm med ett kristall likt uttryck som reflekteras ut fint i rummet
 • Bordslampa Bola, vit

  Bordslampa Bola, vit
  Energiklass: A++
 • Street Bordslampa Grön - Seletti

  Street Bordslampa Grön - Seletti
 • Bordslampa Veneto House

  Bordslampa Veneto House
  Veneto House har en form som ett hus. Passar fint i din bokhylla, avlastningsbord eller i ett fönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Flos Bon Jour Unplugged Bordslampa Vit Kropp och Gul Skärm

  Flos Bon Jour Unplugged Bordslampa Vit Kropp och Gul Skärm
  Design: Philippe Starck för FlosKoncept: Bon Jour Unplugged är en helt ny och toppmodern nyhet från en av vår tids största designer Philippe Starck som ännu en gång samarbetat med Flos. Denna nya bordslampa har en tidlös design och snygga det
 • Bordslampa Dorsia

  Bordslampa Dorsia
  Bordslampa i blank metall. Total höjd 40 cm. Mått på skärmen: Diameter 24 cm, höjd 10 cm. Svart sladd med strömbrytare, sladdlängd 1,5 m. Sockel E14. Max 40W. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Outdoor Agnar i lin

  Bordslampa Outdoor Agnar i lin
  Stilren lampfot i metall och med lampskärm i vädertåligt lin. Foten har en E27 lamphållare för ljuskälla. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plast lock samt en packning som skyddar mot väta. Lampskärmen sätts fast i lampfote
 • Bordslampa Chester Svart/Brons

  Bordslampa Chester Svart/Brons
  Chester bordslampa från Markslöjd. Helt i metall. Vridbar och ställbar. Strömbrytare på sladden. Stor lamphållare (E27). 2m svart sladd. Max 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, LED eller lågenergi. Ljuskälla ingår ej. Bredd (
 • Stilfull bordslampa DONATA, Ø 25,4 cm

  Stilfull bordslampa DONATA, Ø 25,4 cm
  Elegant bordslampa Donata i tidlös design Bordslampan Donata finns i två storlekar. Den tilltalar med sitt tidlösa formspråk och sin plisséskärm. Färgkombinationen av cremefärgad textil och antikguldbård ger bordslampan en tidlös skönhet. Donata är en perfekt extrabelysning i en gedigen boendestil. Energiklass: A++
 • Picasso bordslampa, liten mattsvart

  Picasso bordslampa, liten mattsvart
  Picasso bordslampa, liten mattsvart
 • GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordslampa Oyster White

  GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordslampa Oyster White
  Design: Greta Grossman Koncept: Den fina Gräshoppa bordlampan från GUBI skapades 2013, men själva skärmens design skapades och producerades första gången under 1950-talet. Lampan är en äkta klassiker och designen gör den ovanligt tidslös.
 • LED-mångsysslaren Square, svart sladd

  LED-mångsysslaren Square, svart sladd
  Fyrkantiga LED-lampan Square för många ändamål, från Tecnolumen, med svart eller färgad sladd Beteckningen lampa för många ändamål är en perfekt omskrivning för den här lampan för så många ändamål, då den på ett naturligt sätt kan placeras på ett på ett bord på det klassiska sättet, detta är dock inte det enda användningssättet då den kompakta och rätlinjiga konstruktionen - längd och bredd mätt i fyrkant är 9,7 cm - vilket tillåter en mycket mångsidig användning. Utseendemässigt påminner lampan av massiv aluminium om den senaste generationens portabla musikspelare, man kan i alla händelser fastställa att kombinationen av kvadrat och ljusring ger lampan ett makalöst fint ansikte. De 7 Watt starka LED-ljuskällorna ger en ljusstyrka på 500 Lumen, vilket motsvarar en hög energieffektivitet och över 70 Lumen per Watt. Vid sidan om det diskret-moderna utseendet sticker framför allt textilsladden ut som en speciell höjdpunkt, då den vid sidan av den svarta finns att få i flera färgglada varianter. Företaget Tecnolumen - Program med hjärta Företaget Tecnolumen grundar sig helt på den lantliga stilen: Wagenfeld-bordslampan var företagets första produkt 1979. Vid sidan av Wilhelm Wagenfeld's modeller integrerar företaget Tecnolumen också andra lantliga-designklassiker i sortimentet - från Marianne Brandt till utkast av andra designers såsom Walter Schnepel. Art Deco och De Stijl-utformning formar också tillverkarens sortiment. Energiklass: A+
 • Anemon - 49,7 cm hög LED-bordslampa i mässing

  Anemon - 49,7 cm hög LED-bordslampa i mässing
  Magnifik LED-bordslampa Anemon i mässing Den 49,7 cm höga LED-bordslampan Anemon är inte bara en ljusspridare för en mysig extrabelysning i vardagsrum eller sovrum, men betonar även med dess utseende en elegant inredningsstil. Placerad framför fönstret, är lampans smickrande ljus mycket välkomnande, och i själva rummet bidrar den till en behaglig atmosfär. Det varmvitt strålande LED-ljuset från den utbytbara LED-ljuskällan med G9-sockel som ingår i leveransen, är dessutom bländfritt. Energiklass: A+
 • GUBI Cobra design-bordslampa svart

  GUBI Cobra design-bordslampa svart
  Energiklass: A++
 • Vieste Bordslampa Röd 45cm

  Vieste Bordslampa Röd 45cm
 • SIMUL - Table Antique

  SIMUL - Table Antique
   Snygga bordslampan Simul i antikfärgad metall. Korslagd lampfot i unik design. Olika fattning för glödlamporna gör att du kan få ett unikt utseende på din lampa. Vi rekommenderar: Välj olika storlek eller form på glödlamporna för ett helt speciellt utseende. Tekniskt: Lampan kräver två glödlampor olika fattning, stor sockel (E27) s

Varumärken med bordslampor
&Tradition, 101 Copenhagen, 9010, AB Silkflower Import, Abhika, Absolut/ Radius, ACB ILUMINACIÓN, AG Home & Light, AH Belysning, Ailati, AIRAM, ALCO, ALDEX, Alice & fox, ALMA LIGHT BARCELONA, Aluminor, Aneta Belysning, Anglepoise, Another Story, Antidark, Arcchio, aromas, Artemide, Artempo Italia, Artistar, Artwood, Astep, Astro Lighting, Atelier Pierre Junior, Ateljé Lyktan, AUSTROLUX BY KOLARZ, Axo Light, AY ILLUMINATE, AYTM, B-Leuchten, Baltensweiler, BANKAMP, Basic Lighting, Belid, Berliner Messinglamp, Best Season, Bestlite, Björna, Blomus, Bloomingville, Bover, BRAGA, Brilliant, Briloner, BRITOP, Broste Copenhagen, Bsweden, Busch, By Another Story, By Calixter, By On, By Rydéns, Care of BKRD, Casablanca, Ceramiche, Charlie & Friends, Childhome, Chors, Cini&Nils, Cirkuslampan, Clayre & Eef, Cloudberry castle, Cottex, Cozy Living, CPH Lighting, Cremasco, Culinary Concepts London, Dalber, Darø, DCW éditions, decode, Design By Us, Design House Stockholm, Diesel With Foscarini, Disney cars, Disney mimmi pigg, Domus, Dreizehngrad, DUOLLA, DybergLarsen, Easy Living By Martinsen, EBB & FLOW, Eco-Light, EGLO, Eichholtz, Eichholtz Outlet, Ellos, Elobra, Elstead Lighting, Established & Sons, Estiluz, Ethimo, Eurokeramic, Eva Solo, Evotec, Fabas Luce, Fabbian, FARO BARCELONA, Fatboy, FEISS, FERM LIVING, Ferro Luce, Finn-lumor, Fippla, FISCHER & HONSEL, Flos, Fontana Arte, Forestier, Form living, Foscarini, Foster+Partners, Frama, Frandsen, Fredericia, Freelight, Fritz Hansen, G&C, Gejst, Georg Jensen, Gibas, GLamOX, Globen Lighting, Globo, Good&Mojo, Goodnight Light, Graypants, GROK, Grupa, GUBI, H. Skjalm P, Hallbergs, Halo Design, Halo Tech Design, Handvärk, HAY, HELam, Helestra, Herstal, HerzBlut, HKliving, Holmen, Homeroom, House Doctor, House of Hackney, Hubsch, Hufnagel, Hübsch, Ideallux, IDL Export, iDual, Iittala, In The Sun, Ingo Maurer, Innermost, Innolux, Inside too as, Inspiri, Intermezzo, Interstil Interiör, Iolux, IP44.de, ISP Lamp, Ivars i Lanna, J. Holländer, Jabadabado, Jakob Maul, JIELDÉ, Jotex, JUST LIGHT, Karboxx, KARE, Karlskrona Lampfabrik, Karman, Kartell, Kave Home, Kera Interior, Klong, Knapstein, Knikerboker, KOKOON Design, KonstHantverk, Koziol, Kristina Dam Studio, KS Lighting Group, Kundalini, Kähler, Kögl, Lam, Lampe Gras, Lampefeber, Lampenwelt.com, LampGustaf, Le Klint, LEDS-C4, LEDVANCE, Leklyckan, Lene Bjerre, Leuchten Direkt, Lexington, Light in Art, Light-Point, Lighting by Havsö, Lightyears, Lilou lilou, Lindby, Linea, Linea Light, Lis Poland, LK Design, Louis Poulsen, LOUM, Lucande, Luceplan, Lucide, Lumen Center Italia, LUMINEX, LYFA, Lyngby Glas, Maco Design, Madam Stoltz, Made By Hand, Mantra, Marchetti, Margit Brandt, Markslöjd, Marset, Martinelli Luce, Masca, Masiero, Mater, Maytoni, Mazo, Menu, Menzel, Mettallux, Milan, Minitude, MODO LUCE, Monograph, Moree, Moretti, Mr maria, MUUBS, Muuto, Müller-Licht, Myroom, Nedis, Nemo Lighting, New Works, Newport Home Interiors, Next, Nielsen Light, Niermann Standby, Nimbus, Nino Leuchten, Nordal, Nordic Furniture Group, NORDIC LIVING, Nordlux, Normann Copenhagen, NORR11, Northern Lighting, Novaresi, NOWODVORSKI LIGHTING, Nude, Nuura, Näve, OLIGO, Olsson & Jensen, Oluce, ON interiör, ONLI, Opviq, Original BTC, Orion, Oriva, OX DENMARQ, OYOY, Pamalux, Pandul, Pantone, Parachilna, PATRIZIA VOLPATO, Paul Neuhaus, Paulmann, Paustian, Perenz, Petite déco, Petite Friture, Philips, Philips hue, Pholc, Piet Hein, Piffany Copenhagen, Pixie Design, Please wait to be seated, Popp, PR Home, PRANDINA, Pujol, QisDesign, QUOIZEL, Rabbit & friends, Raxon, Reality Leuchten, RestartMilano, Ridi, RIPERLamP, Rosendahl, Rotaliana, Ruth & Joanna, Santa & Cole, Scan Lamps, Schottlander, Schuller, SCHÖNER WOHNEN, SEA-Club, Searchlight, Sebra, Secto Design, Segula, Selene, Seletti, Serax, Serien Lighting, Sforzin, Shade, Shapes, SIGMA, Sil-Lux, Siru, SIS-Light, Skagerak, Skånska Möbelhuset, Slamp, SLV, Smartwares, Sompex, Spot-Light, Spring Copenhagen, Star Trading, Steinhauer Lighting, Strömshaga, Studio Italia Design, Superliving, Tagwerk, Tala, TATO, TECNOLUMEN, Terence Woodgate, Terzani, Texa Design, The Oak Men, Tivoli by Normann Copenhagen, Tom Dixon, Tom Rossau, Tonone, Top Light, Tove Adman, Trademark Living, TRAE, Trio Leuchten, Trio Lighting, Trizo21, Umage, Unique Design, URBAN NATURE CULTURE, Vallentuna Armatur & Skärmateljé, VAN ROON, Verner Panton, Verpan, Vibia, Villa Collection, Villeroy & Boch, Viokef, VIPP, Vistosi, Vita Copenhagen, Vitra, Wagner Life, WallPipe, Warm Nordic, Watt & Veke, WATT A LAMP, Wexiö Design, Wofi, WOOOD, Woru, WOUD, ZIJLSTRA, Zoolight, Örsjö Belysning,