Bordslampor

En bordslampa är fint att ha som inredning och mysbelysning i fönstret eller som ledbelysning i hallen. En typ av bordslampa som däremot ska ha riktat ljus och starkare är skrivbordslampan. Här hittar du förslag på många olika designlampor i olika material som t.ex. mässing och glas. Här finns också bordlampor i många olika färger och storlekar från många kända varumärken.

Kategorier av bordslampor: Skrivbordslampa | Fotogenlampor & Oljelampor

Populärt inom bordslampor

 • Bankirlampan Milenka, polerad mässing

  Bankirlampan Milenka, polerad mässing
  Milenka - traditionell bankirlampa med grön skärm och blank armatur i mässing. Bankirlampor är eftertraktade kulturföremål som man inte minst har sett i amerikanska filmer från gångna decennier. Deras ursprung kommer ur tjugo och trettiotalet i förra århundradet, då man kunde se dem i kontorsfastigheter, kanslier, domstolar och banker. Armaturen var oftast tillverkad i mässing och skärmen var lång och grön, vilket även gäller för bankirlampan Milenka, som är utrustad med en stilren dragkontakt direkt på skärmen. Ljuset sprids inte alltför starkt i omgivningen, utan framför allt på det upplysta området på bordet, varmed man får tillräckligt ljus för att kunna läsa och skriva.
 • Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och ha
 • Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och ha
 • Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.

Fler tips på bordslampor

 • Foscarini Caboche Plus Bordslampa Grå

  Foscarini Caboche Plus Bordslampa Grå
  Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto för Foscarini Koncept: Caboche plus. En helt ikonisk och klassisk lampa som utstrålar kvalitetsdesign. Lampan skapar en unik och elegant markera i rummet där den placeras. Denna vackra lampa från Foscarini är gjord av bollar av akryl som ger den ett exklusivt utseende. Lampskärmen i matt glas garanterar ett diffust ljus uppåt och nedåt. Med den nya plusversionen av Caboche introducerar Foscarini också några förbättringar av denna redan extraordinära lampa. Kroppen som håller akrylkulorna visas nu i ett "sicksack" -mönster vilket innebär att kroppen inte längre skuggar glödlampan, som det var fallet med den gamla modellen. Monteringssystemet har också uppgraderats för att göra det lättare att montera akrylkulorna på kroppen. Sist men inte minst har LED-modulen också uppgraderats så att ljuset från lampan blir vackrare än någonsin tidigare. Caboche plus finns som taklampa , bord , tak och vägglampa . Alla modeller finns i den klassiska transparenta färgen, men det är också möjligt att välja den vackra nya grå färgen. Med de många alternativen som Caboche erbjuder är det enkelt att dekorera denna stilistiska och vackra lampa i hemmet.
 • Tip Bordslampa Black - Muuto

  Tip Bordslampa Black - Muuto
  Design Jens Fager för Muuto Koncept Tip Bordslampa Black är designad med fokus på det väsentliga: det är alltså enkelt, funktionellt och utan överflödiga detaljer. Den enkla skärmen monteras upp&hellip:
 • Design by Us Vintage Bordslampa

  Design by Us Vintage Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Med Vintage bordslampan har Design by Us verkligen överträffat sig själv i kreativitet och nytänkande. Lampans bas är gjord av franska vaser från 1950- och 1960-talet, så inga av lamporna är likadana. Till de som vill ha en helt unik lampa.Observera att denna lampa , på grund av sin storlek, inte kan levereras utan måste hämtas i våra lokaler på Strandlodsvej 11b.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Lumiere Grande Bordslampa E27 Svart Krom/Körsbär - Foscarini

  Lumiere Grande Bordslampa E27 Svart Krom/Körsbär - Foscarini
 • Palmblad Bordslampa 50cm - Silver/Svart

  Palmblad Bordslampa 50cm - Silver/Svart
 • Elon bordslampa mässing

  Elon bordslampa mässing
  Elon bordslampa från populära Eichholtz. En modern bordslampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har fem runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en järnstomme i antik mässingsfinish. Stommen står på en platta av marmor. Elon är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Bordslampa Anemon

  Bordslampa Anemon
  Anemon är en unik och minimalistisk bordslampa med materialval av högsta kvalité. Bordslampan ger ett välkomnande och varmt ljus, kombinerat med uttrycksfull design som ger extra karaktär åt heminredningen. Passar i vardagsrum eller sovrum. Des
 • Lazar bordslampa (Brons)

  Lazar bordslampa (Brons)
  Lazar är har en industriell och modern design.De dekorativa pinnarna i metall gör det en till smyckande detalj i rummet. Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Lofty bordslampa (Svart)

  Lofty bordslampa (Svart)
  Lofty är en riktigt snygg bordslampa med fot i metall/polyresin och skärm i bomull. Mixen av en neutral lampskärm och en exklusiv och extraordinär lampfot ger en härlig känsla och gör att lampan känns stilren, men med en touch. Lofty passar väl både i ett djupt fönster och på ett sideboard och är en riktig klassiker som håller i många år. Höjden på lampan är dryga 56 centimeter och djupet är 33 centimeter. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Gatsby

  Bordslampa Gatsby
  Liten bordsfot inspirerad av 1920-talets art deco med sina små böljande bågar i metall och färgen mässing. Gatsby har en 200 cm lång transparent kabel med brytare. Denna lilla nätta bordsfot passar utmärkt i fönstret. Design, Patrick Hall. B
 • House Doctor Precise Bordslampa 52 Cm Mattsvart - Bordslampor Järn Matt Svart - 206100310

  House Doctor Precise Bordslampa 52 Cm Mattsvart - Bordslampor Järn Matt Svart - 206100310
  Precise bordslampa från House Doctor i ett klassiskt utförande tillverkad av järn och mässing i mattsvart färg. Lampan passar väl in överallt med sin enkla och rena design. Sladdlängd: 2 meter. Ljuskälla ingår ej. Passar med E14, max 6 W. Vi har valt ut Matt Svart Bordslampor i Järn från House Doctor med stor omsorg.
 • Pipe bordslampa (Svart)

  Pipe bordslampa (Svart)
 • LZF Thesis LED-bordslampa elfenben/körsbärsträd

  LZF Thesis LED-bordslampa elfenben/körsbärsträd
  LED-bordslampa Examensarbete med en naturlig touch bordslampa Thesis har en cylindrisk skärm som är begränsad till en remsa av tunn träfanér. Materialet har sin flexibilitet och genomskinlighet i den patenterade Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps. Lysdioderna är placerade på undersidan av den trearmade metallkonstruktionen, som stöds av en tunn stativ och reflekteras i fotens form. Examensarbete är ett hemtrevligt och naturligt tillskott till privata vardagsrum och sovrum samt att inreda hotell. Med dimmerbrytaren på kabeln kan bordslampa också justeras kontinuerligt i termer av ljusstyrka. För designern Ramón Esteve representerar design och arkitektur kompletterande discipliner som berikar varandra. Avhandlingens geniala design, filigrankompositionen av metall och träfaner, pekar på denna övertygelse och ger bordslampa ett högt igenkänningsvärde. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • Dipping Light Bordslampa Amber - Marset

  Dipping Light Bordslampa Amber - Marset
  Koncept Dipping Light Bordslampa Amberär en prisvinnande bordslampa som utstrålar estetik och poesi. Bordslampans runda glaskupol är doppat i färg 3 gånger under tillverkningen, som ger ett helt
 • Design bordslampa svart linneskärm svart - Rich

  Design bordslampa svart linneskärm svart - Rich
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En tidlös vinnare, den här svarta bordslampan med en linsvart nyans. Kolla in vår Rich! Linsskärmen ger mycket mysigt och diffust ljus i huset. Lampan har en diameter på 23,5 cm och en höjd på 48,5 cm. Skärmen har en diameter på 19,5 cm och en höjd på 36 cm. Denna artikel levereras med sladd (200 cm) och kontakt. Rich kompletteras med en E27-ljuskälla (max 40 Watt). Observera: ljuskällan ingår inte, du måste fortfarande beställa den separat från vår webbshop. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). En riktig blickfång i ditt vardagsrum eller sovrum. Rich kommer också till sin rätt i studiet eller på kontoret! 235 mm x 485 mm
 • Bon Jour Unplugged Bordslampa - Flos

  Bon Jour Unplugged Bordslampa - Flos
  Bon Jour Unplugged är en liten version av Bon Jour T. Det är en trofast följeslagare som man kan ta med sig var man vill, detta tack vare det uppladdningsbara USB-batteriet. Batteriet har en livslängd&hellip:
 • LED-bordslampa MAULjoy, blå

  LED-bordslampa MAULjoy, blå
  Trendig LED-bordslampa MAULjoy LED-bordslampa MAULjoy trollar fram en färgstark accent på skrivbordet. Det är inte bara den perfekta ljuskällan för det privata kontoret utan skapar också verklig spänning i barn- och tonårsrummen. Genom den rörliga lamparm MAULjoy kan orienteras i vilken riktning som helst och ger exakt ljus där du behöver det. Strömställaren fästes på det vridbara och lutbara lamphuvud för bekväm användning. Den matta ytan, som är gummerad, ger den en särskilt modern touch. Med det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL garanteras ljusets säkerhet. Detta beror på att det genomgår intensiva tester innan det ingår i produktsortimentet. MAUL-lampor uppfyller pålitligt de nödvändiga riktlinjerna, lagarna, förordningarna och standarderna.
 • Isi Bordslampa

  Isi Bordslampa
  ISI bordslampa finns i en stor variation av färger och mönster. Enkla, dekorativa och moderna - det finns en ISI för alla. Den konformade skärmen är i plast med en snygg metallfot i kromad lack. Ljuskälla köps separat.
 • Taj LED Bordslampa Vit - Kartell

  Taj LED Bordslampa Vit - Kartell
  Design Ferruccio Laviani for Kartell Koncept Taj LED Bordslampa Vit är en spännande och otraditionell lampa från Kartell som är designad av Ferruccio Laviani. Taj ska ses som mera än en lampa, då&hellip:
 • Luca - vacker bordslampa i bondgårdsstil

  Luca - vacker bordslampa i bondgårdsstil
  Enkel och elegant: bondgårds-bordsampan Luca Bordslampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Mr. Wattson Bordslampa Cobra Blue - Bordslampor Ask Mässing - 12V-SWR-CB

  Mr. Wattson Bordslampa Cobra Blue - Bordslampor Ask Mässing - 12V-SWR-CB
  Mr. Wattson bordslampa från Mr. Wattson med en retroinspirerad design med en rund lampskärm i aluminium och en kropp i ask. Lampan har en textilsladd med en strömbrytare och en medföljande ljuskälla. Lampans arm är ställbar så att du kan justera den som det passar dig. Välj mellan olika färger. Formgiven av Soyee Studio. Bra att veta om Mr. Wattson bordslampa - Retroinspirerad design.- Rund lampskärm.- Tillverkad av ask och aluminium.- LED.- G4- Höjd: 180 mm.- Bredd: 155 mm.- Djup: 276 mm.- Sladdlängd: 2300 mm. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Ask från Mr. Wattson med stor omsorg.
 • Graypants Wick Bärbar Bordslampa Mässing

  Graypants Wick Bärbar Bordslampa Mässing
  Desing: Graypants Wick bärbar bordslampa En lampa som på ett modernt sätt ger traditionell mysighet var den än placeras. Med en design som är tydligt baserat på ett gammaldags ljus, uppnår Wick en bra blandning av modern teknik och gammaldags belysning, vilket ger samma romantiska uttryck som ljus, men funktionaliteten som en lykta. Lampan kan flyttas efter önskemål och med möjlighet att dämpa ljusstyrkan är Wick perfekt för alla mysiga stunder, oavsett om det är vid matbordet för en romantisk middag, på bordet i restaurangen eller på liten terrass.
 • Flos Bon Jour Bordslampa Krom Kropp och Gul Skärm

  Flos Bon Jour Bordslampa Krom Kropp och Gul Skärm
  Design: Philippe Starck för FlosKoncept: Bon Jour är en helt ny och toppmodern nyhet från en av vår tids största designer Philippe Starck som ännu en gång samarbetat med Flos. Denna nya bordslampa har en tidlös design och snygga detaljer, bland annat en dimmerfunktion som sträcker sig ända från 10% till 100% av lampans ljusstyrka. Lampan finns i fyra färger: vit, krom, koppar och matt krom. Förutom det finns det också sex olika skärmfärger: transparent, gul, guld, tyg, bärnsten och naturell.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Bordslampa Dolly med stickad skärm i åldrad rosa

  Bordslampa Dolly med stickad skärm i åldrad rosa
 • Bordslampa Costa Rica skärm svart, fot bärnsten

  Bordslampa Costa Rica skärm svart, fot bärnsten
  bordslampa Costa Rica med svart textilskärm bordslampa Costa är tillverkad i Veneto och kombinerar en klassisk lampform med en modern design. Med sin svarta textilskugga och glasbotten utstrålar den en återhållen elegans som ger varje rum en snygg ton. Den svarta lampskärmen i textil säkerställer ljusfördelning uppåt och nedåt, så att Costa Rica är perfekt för att belysa sängbordet. Lampglasets räfflade glas är handblåst och finns i olika färger, vilket möjliggör kombinationen med olika färgkoncept.
 • Mario Bordslampa Vit

  Mario Bordslampa Vit
  Mario bordslampan i trendiga former och färger från Olsson Jensen. Lampan är vit med mässings detaljer, den perfekta kombon för ett ljust hem. Inred med vita lampan både i fönstren eller på ol
 • Tatu Bordslampa Black - Kundalini

  Tatu Bordslampa Black - Kundalini
 • Vintage bordslampa svart - Monkey Det

  Vintage bordslampa svart - Monkey Det
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Med den här glada bordslampan tar du genast djungelkänslan in i ditt hem! Monkey Det är, som namnet antyder, apan som sitter och håller ljuskällan. Bordslampan är gjord av aluminium med stål och är klar i svart. Den har en höjd av 25,5 cm, en längd av 23,5 cm och en bredd av 23 cm. Bordslampan levereras med en sladd (200 cm) och kontakt. Avsluta bordslampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Du kan ansluta lampan till en extern dimmer om du vill skapa extra atmosfär i rummet. Aap Det är en vacker blickfång för vardagsrummet, på sängbordet eller på kontoret. Ge ditt interiör ett lyft med Aap Det bordslampa! 235 mm x 230 mm x 255 mm
 • Fungo 22 Bordslampa Beige - Globen Lighting

  Fungo 22 Bordslampa Beige - Globen Lighting
  Koncept Fungo 22 Bordslampa Beigeär inspirerad av skogens svampar. Bordslampan är i vitt och ljusbrunt glas, vilket ger den ett mycket speciellt uttryck. Bordslampan avger ett mjukt och diffust ljus
 • By Rydéns Leola glasbordslampa i rökgrått

  By Rydéns Leola glasbordslampa i rökgrått
  bordslampa Leola med en imponerande glasskärm Färg- och materialkombinationen av rökt grått glas och matt svart metall är harmonisk och ser samtidigt väldigt modern ut. Lampfoten med sin marmorerade yta i grått passar också perfekt till den övergripande bilden. De synliga skruvar på metallkanten lägga en touch av vintage och industriell stil till bordslampa. Leola är särskilt effektiv med en lampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik som skimrar genom det rökiga grå glaset. Ljuskällan slås på och av med en brytare på den svarta matningskabeln. Leola bordslampa är perfekt som extra belysning i vardagsrummet eller som en nattduksbordslampa i sovrummet.
 • Skagen Bordslampa Matt Black - DybergLarsen

  Skagen Bordslampa Matt Black - DybergLarsen
  Design DybergLarsen Koncept Skagen Bordslampa Matt Black är en minimalistisk lampa från danska DybrgLarsen. Den är utformad med fokus på det enkla i vacker design, såväl som funktionalitet. Den fantastiska&hellip:
 • Flos Bon Jour Unplugged Bordslampa Matt Brons Kropp och Bärnstensskärm

  Flos Bon Jour Unplugged Bordslampa Matt Brons Kropp och Bärnstensskärm
  Design: Philippe Starck för FlosKoncept: Bon Jour Unplugged är en helt ny och toppmodern nyhet från en av vår tids största designer Philippe Starck som ännu en gång samarbetat med Flos. Denna nya bordslampa har en tidlös design och snygga detaljer. Tack vare banbrytande teknologi är lampan trådlös och har ett batteri som håller sex timmar. Därefter ska den laddas med en mini-usb som följer med. Lampan kan också lysa medan den laddas och sladden är 120 cm. Lampan finns i fyra färger: vit, krom, koppar och matt krom. Förutom det finns det också sex olika skärmfärger: transparent, gul, guld, tyg, bärnsten och naturell.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Carrie Bordslampa Vit

  Carrie Bordslampa Vit
 • Arturan bordslampa (Brons)

  Arturan bordslampa (Brons)
  Arturan är en stilren bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan består av en metallfot i mässing med en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis i ett fönster eller uppe på en byrå och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat.Arturan finns även i en större variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon bord stor LED (Svart)

  Anemon bord stor LED (Svart)
  En snygg och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. 
 • Matheo Bordslampa Black/Terracotta - Bloomingville

  Matheo Bordslampa Black/Terracotta - Bloomingville
  Koncept Matheo Bordslampa Black/Terracottaär en spännande bordslampa från danska Bloomingville, som i tjugo år har specialiserat sig på kreativ nordisk design. Den vita lampskärmen maximerar mä
 • Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us

  Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us
  Koncept Blindsport Brown Marble osar av personlighet i sin hela 25 centimeter höga majestät. Den eleganta marmorkroppen kröns av en fritt sittande glödlampa, vars ljus kan stärkas och spridas ell
 • Bordslampa Damian

  Bordslampa Damian
  Bordslampa Damian i rostfritt stål med svart lampskärm.
 • Bollonelie Bordslampa

  Bollonelie Bordslampa
  Bolloneli är en modern och stilsäker bordslampa med svart rökfärgad glaskupa och beige fot. Höjd: 18 cm. Diameter lampskärm 19 cm. Bredd: 19 cm. Längd: 19 cm. Lampan har en nätt design som gör sig fint i alla rum, och kombinaras enkelt tillsammans med annan belysning i hemmet!
 • Luxy Bordslampa T2 från Rotaliana (Gul Skärm, Vit Ställning)

  Luxy Bordslampa T2 från Rotaliana (Gul Skärm, Vit Ställning)
  Luxy Bordslampa T2 Luxy Bordslampaär flexibel och du kan själv kombinera färgerna på flera olika sätt. Skärmen finns i 5 färger. Stativet kan väljas i 3 färger: aluminium, svart eller vit. Sm
 • Puls Bordslampa Vit

  Puls Bordslampa Vit
  Puls bordslampa är en ultramodern bordslampa i minimalistisk, och geometrisk design som passar lika bra som arbetslampa på kontorsbordet som den gör som prydnad i en hylla eller i ett fönster. Det
 • &Tradition Copenhagen SC13 LED-bordslampa

  &Tradition Copenhagen SC13 LED-bordslampa
  Dimbar bordslampa Köpenhamn i handblåst opalglas Köpenhamns bordslampa från Space Copenhagen designteam, bestående av Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou, är en kvalitetsprodukt som har en nyans av handblåst opalglas och vars stativ och fot är gjord av bronserad mässing. Opalglasskärmen garanterar ett mjukt och bländningsfritt ljus. LED-lampan kan dämpas tack vare den integrerade dimmern, varigenom den blir varmare och varmare när ljusfärgen nedtonas. Space Copenhagen har kombinerat det eleganta med det tekniska eller industriella i denna design. ljus ser delikat ut och ger en mjuk glöd. Den bruna mässing stativ och synliga skruvar är mer påminner om den industriella stilen. Att förena motsatser är en av credo för detta designteam. bordslampa Copenhagen är tillverkad av den danska möbel- och belysningstillverkaren &Tradition . Företagets filosofi är att tillverka produkter med tradition. Det här är antingen riktiga klassiker från 1900-talet eller framtida klassiker - helt enkelt tidlösa produkter.
 • Hubble 22cm (Trä)

  Hubble 22cm (Trä)
  Hubble är en lättplacerad bordlampa som är precis lika fin både som tänd och släckt. Den har en räfflad lampfot i trä med en dekorativ kontrasterande vridbrytare samt en mattvit, rund glaskupa på toppen. Kombinationen av material, färg och design ger lampan ett mycket jordnära och behagligt uttryck som gör den till en fin detalj i de flesta interiörer. Finns i färgerna brunlaserat trä eller ljust laserat trä.Hubble finns även i andra storlekar och utföranden.Levereras med vit textilkabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Prandina CPL T30 bordslampa krom, skärm opal

  Prandina CPL T30 bordslampa krom, skärm opal
  bordslampa CPL T30 med förkromad bas och handblåst glasskärm Karaktäristiskt för alla lampor i CPL-serien är en cylindrisk, handblåst glasskärm. Detta är också fallet med denna bordslampa CPL T30, där den sitter på en förkromad metallbas. Den enkla designen och de högkvalitativa materialen i vackert utförande gör bordslampa till en tidlös ljuskälla för privata rum och även för kommersiella områden. Det opala vita glaset säkerställer att ljuset släpps ut jämnt. Den österrikiska designern skapade de första lamporna i CPL-kollektionen redan 1998. Serien är fortfarande mycket populär idag, varför den kontinuerligt utökas med nya modeller. Lamporna tillverkas i Italien. Tillverkaren Prandina, ett företag grundat av Sergio Prandina 1982, producerar främst lampor med högkvalitativa, handblåsta glasskärmar med högt igenkänningsvärde. Tillverkaren arbetar med välkända arkitekter och designers. Prandina lampor dekorerar och belyser redan många stora hotellkedjor och olika affärslokaler runt om i världen.
 • Globen Lighting Cannes Bordslampa Grön - Bordslampor Metall Grön - 423403

  Globen Lighting Cannes Bordslampa Grön - Bordslampor Metall Grön - 423403
  Cannes bordslampa från Globen Lighting med en trendig, mattlackad design i metall med en lång textilsladd och en strömbrytare. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Patrick Hall. Bra att veta om Cannes bordslampa - Trendig design.- Mattlackad och tillverkad av metall.- E27- Djup: 250 mm.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2000 mm. Vi har valt ut Grön Bordslampor i Metall från Globen Lighting med stor omsorg.
 • HIPP LED Bordslampa Fashion Black - Piffany Copenhagen

  HIPP LED Bordslampa Fashion Black - Piffany Copenhagen
  HIPP bordslampaär helt enkelt hip och är en modern tolkning av den klassiska arkitektslampan. HIPP bordslampa är i när släktskap till den populära Mr. Wattson bordslampan. HIPP bordslampa är ti
 • Material Bordslampa Natural Cork - New Works

  Material Bordslampa Natural Cork - New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Natural Cork är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium&hellip:
 • Kartell Taj Bordslampa Blank Svart

  Kartell Taj Bordslampa Blank Svart
  Design: Ferruccio LavianiKoncept: Taj är en mycket elegant lampa som passar perfekt till de flesta ställen i hemmet. Lampans design är helt unik och påminner mycket om en skulptur. Taj använder sig av LED-teknik för att optimera ljuskällan.Hitta mer inspiration här www.kartell.com