Bordslampor

En bordslampa är fint att ha som inredning och mysbelysning i fönstret eller som ledbelysning i hallen. En typ av bordslampa som däremot ska ha riktat ljus och starkare är skrivbordslampan. Här hittar du förslag på många olika designlampor i olika material som t.ex. mässing och glas. Här finns också bordlampor i många olika färger och storlekar från många kända varumärken.

Kategorier av bordslampor: Skrivbordslampa | Fotogenlampor & Oljelampor

Populärt inom bordslampor

 • Bankirlampan Milenka, polerad mässing

  Bankirlampan Milenka, polerad mässing
  Milenka - traditionell bankirlampa med grön skärm och blank armatur i mässing. Bankirlampor är eftertraktade kulturföremål som man inte minst har sett i amerikanska filmer från gångna decennier. Deras ursprung kommer ur tjugo och trettiotalet i förra århundradet, då man kunde se dem i kontorsfastigheter, kanslier, domstolar och banker. Armaturen var oftast tillverkad i mässing och skärmen var lång och grön, vilket även gäller för bankirlampan Milenka, som är utrustad med en stilren dragkontakt direkt på skärmen. Ljuset sprids inte alltför starkt i omgivningen, utan framför allt på det upplysta området på bordet, varmed man får tillräckligt ljus för att kunna läsa och skriva.
 • Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och ha
 • Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och ha

Fler tips på bordslampor

 • LED-bordslampa MAULrubia colour vario, dimbar

  LED-bordslampa MAULrubia colour vario, dimbar
  Dimbar LED-bordslampa MAULrubia färgvario Den MAULrubia färg vario bordslampa är särskilt lämplig som en belysningsobjekt på skrivbordet på grund av sin höga kvalitet och elegant design. Belysningsstyrkan kan dämpas i fyra nivåer och färgtemperaturen kan bekvämt ställas in i två nivåer. Tack vare de varma vita och kalla vita inbyggda lysdioderna kan ljusfärgen anpassas till dina egna behov beroende på tid på dagen. Armaturen har en integrerad USB-port för laddning av tekniska enheter som smartphones. lamparm kan lutas 85 °. lamphuvud kan också vridas och lutas 180 ° så att flexibelt arbete är möjligt. Med det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL utsätts armaturen för olika tester, vilket är en förutsättning för att artikeln ska ingå i sortimentet.
 • Kassandra bordslampa i tiffanystil

  Kassandra bordslampa i tiffanystil
  Bordslampan KASSANDRA i tiffanystil ger en gedigen atmosfär KASSANDRA förtrollar med sin klassiska design i elegant tiffanystil. Den mörka foten och det brun-beigea glaset bildar en fin harmoni och gör lampan till en stilful inredningsdetalj. Den avger ett varmt och jämnt ljus och skapar en angenäm atmosfär.
 • Bordslampa Bling - Krom/svart

  Bordslampa Bling - Krom/svart
 • Foscarini Lumiere Xxl Bordslampa Vit Aluminium

  Foscarini Lumiere Xxl Bordslampa Vit Aluminium
  Design: Rodolfo Dordoni för FoscariniKoncept:Lumiere XXL & XXS är en populär och stilren lampa från Foscarini. Lampskärmen är av glas och finns i olika färger. Lampfoten finns i aluminium, som champagnefärgad eller svartförkromad.Hitta mer inspiration här www.foscarini.com
 • Tunno bordslampa (Svart)

  Tunno bordslampa (Svart)
  Den runda bordslampan från modellserien Tunno utmärker sig med sin individuella och eleganta design. Den trebenta lampan består av metallskärmen med dekorativa stansningar och en insida i bladguld. Vilket ger ett vackert och harmonsikt ljus i rummet. Ljuskälla ingår ej. Tunno finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.
 • Flos Oblique Qi Bordslampa Grå

  Flos Oblique Qi Bordslampa Grå
  Design: Vincent Van Duysen 2020 för Flos. Koncept: Elegant och enkel bordslampa från Flos. Oblique bordslamporna är den perfekta partnern för skrivbordet med sitt stilrena utseende och enkla design. Den smala formen ger bra arbetsljus nedåt och kommer därför att kunna lysa upp vad du än sitter med vid skrivbordet. Oblique kommer även i en QI-version, vilket innebär att trådlös laddning är inbyggd i lampans fot.
 • Egidonella Led Bordslampa (Svart)

  Egidonella Led Bordslampa (Svart)
 • Söt bordslampa Pesci

  Söt bordslampa Pesci
  Bordslampa Pesci - roligt motiv och berikande belysning Ett fiskstimm berikar varje rum och i synnerhet barnrum. Unga vuxna kan också glädjas åt belysningen och den färgglada utformningen. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Nedre Trumpet Panthella Bordslampa - Louis Poulsen (Liten trumpet (skärm ø40))

  Nedre Trumpet Panthella Bordslampa - Louis Poulsen (Liten trumpet (skärm ø40))
  Nedre Trumpet Panthella Bordslampa Dettaär den nedre trumpeten till Panthella Bordslampa från Louis Poulsen. Den passar till bordslampan vars skärm har en diameter på 40 cm. Var uppmärksam på at
 • Aluminor Quatro Up bordslampa ek grå/krom

  Aluminor Quatro Up bordslampa ek grå/krom
  Höjningsbar bordslampa Quatro Up Den höj- och sänkbara bordslampan Quatro Up är snygg och mycket praktisk. Dess dekorativa blandning av material och färger gör den till en nästan universell ljuskälla, t.ex. i vardagsrummet på ett sidobord bredvid soffan. Höjden på ramen kan justeras från 48 cm till 65 cm för att passa individuella behov. - Växel inbyggd i kabeln
 • Innovativ LED-bordslampa Volee

  Innovativ LED-bordslampa Volee
  Unik LED-bordslampa Volee med dimbara LED-moduler och flexibel svängfunktion Med en enkel handrörelse kan LED-bordslampan Volee från Fontana Arte tändas och släckas. Genom en svängbar arm och ett flexibelt inställbart lamphuvud skapas optimala förutsättningar för behagligt arbete. Inte bara med många funktioner - designern Odo Fioravanti har dessutom lagt vikt vid en modern design. En sensor på ytan av lamphuvudet möjliggör dimning i tre steg (40%, 60%, 100%). Den praktiska timer-funktionen sörjer för automatisk avstängning av lampan efter 5 timmar. För att sedan återaktivera lampan behöver man bara dra med handen över sensorn, så tänds den i senast valda ljusstyrka. Tack vare den satinerade diffusorn belyser den inbyggda LED-modulen diffust bordsytan i en varmvit ton.
 • Bordslampa Umma med små utskärningar, vit

  Bordslampa Umma med små utskärningar, vit
  Cylindrisk bordslampa Umma med laserskuret motiv på skärmen och vit textilyta Bordslampa Umma har en cylindrisk textilskärm med otaliga små laserskurna utskärningar som inte bara gör utseendet mer individuellt, utan också skapar en effekt som påminner om en romantisk stjärnhimmel. Den vita textilytan verkar tidlös och är tilltalande både optiskt och haptiskt. Den integrerade strömbrytaren sitter på sladden (1,5 m) för att tända och släcka lampan bekvämt.
 • Artic Bordslampa Vit/Krom

  Artic Bordslampa Vit/Krom
  Artic bordslampa i vitlackerad metall med detaljer i krom. Integrerad LED -ljuskälla som ger behagligt varmt vitt ljus. Ljuset tänds och släcks med en dimmer på lampan som har justerbart huvud och
 • Leia bordlampa (Natur (brun))

  Leia bordlampa (Natur (brun))
  Leia är en mycket hemtrevlig, trendig och modern bordlampa som garanterat kommer ge hemmet en lite mer jordnära touch. Tillverkad av svartlackad metall och bär på en naturlig skärm av flätad rotting. Leia ger möjligheten att tillföra en naturlig och behaglig känsla i hemmets alla hörn. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i lampan, då den är fullt synlig genom den flätade skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Design tafellamp zwart - Margarita

  Design tafellamp zwart - Margarita
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included 23 cm x 19 cm
 • Verre bordslampa (Mässing)

  Verre bordslampa (Mässing)
  Verre är en vacker bordslampa med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i hallen som en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Kizu Portable Bordslampa White Marble - New Works

  Kizu Portable Bordslampa White Marble - New Works
  Kizu Portable Bordslampa White Marble - New Works
 • OLEV Tee designerbordslampa med batteri, vit

  OLEV Tee designerbordslampa med batteri, vit
  Rund formad LED bordslampa Tee med transparent arm - utrustad med uppladdningsbart batteri Särskilt modernt inredda vardagsrum, hotellrum eller restaurangbord berikas av bordslampan Tee som designats av den välkända designern Marc Sadler med behagligt ljus och elegant optik. Den platta, runda basen och den cylindriska skärmen är tillverkade av lackerad aluminium. Anslutningen sker genom ett stativ av genomskinligt plexiglas, som fästs på basen med en magnetfäste. Huvudet innehåller en nedåtriktad LED-ljuskälla som kan ställas in i tre steg med den touchdimmer som är integrerad på skuggens undersida - ju lägre ljusstyrka, desto varmare ljus (dim-to-warm). Ingen strömanslutning behövs under drift eftersom Tee LED-bordlampan är utrustad med ett integrerat uppladdningsbart batteri (4 400 mAh) (USB-laddningskabel ingår).
 • Lulu Bordslampa Taupe - Cozy Living

  Lulu Bordslampa Taupe - Cozy Living
  Koncept Lulu Bordslampa Taupeär ett vackert stycke dansk design från Cozy Living, som sedan 2012 har fokuserat på att sprida mysfaktor och komfort i danska hem. Den nordiska designfilosofin visas i
 • Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm

  Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm
 • ByON - Bordslampa Origami - Vit

  ByON - Bordslampa Origami - Vit
  Bordslampa i naturlig och modern känsla i skön mix. Av mangoträ och papper. Max 10W/E27. Mått: diameter 41 cm och höjd 31 cm. Sladdlängd 2,5 meter.
 • House Doctor Ghia Lampa 24 Cm Brun - Bordslampor Glas Brun - 203970610

  House Doctor Ghia Lampa 24 Cm Brun - Bordslampor Glas Brun - 203970610
  Ghia lampa från House Doctor tillverkad av glas i brun nyans som sprider ett varmt ljus. Fin i bokhyllan eller på nattduksbordet. Vi har valt ut Brun Bordslampor i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • TATO Anita Bordslampa

  TATO Anita Bordslampa
  Design: Lorenza Bozzoli - 2016 Koncept:Anita är en populär och stilren lampa från TATO.Lampskärmen, som är tillverkad i glas, finns i tre olika färger. Den stora glasskärmen avger ett behagligt varmt ljus vilket gör lampan användbar i alla hemmets rum. De eleganta armarna som håller den stora glasskärmen finns i krom, mattsvart krom och mässing och den stora marmorfoten finns i tre olika färger. De många exlusiva material lampan är tillverkad i gör att den blir framträdande i rummet den befinner sig och samtidigt är den otroligt elegant. Få mer inspiration här
 • Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ

  Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ
  Woody Love bordslampa med träram Woody Love bordslampa är en trebent lampa med skandinavisk chic som är mycket trendig och snygg i antracit. Den kombinerar populärt trä med en klassisk, elegant tygskugga och är idealisk för att skapa nordisk mysighet i hemmet med favoritfärgen grått. Särskilt på bord eller byråer blir Tripod ett särskilt blickfång och ger ett mysigt ljus.
 • Anglepoise Type 75™ Bordslampa Jet Black

  Anglepoise Type 75™ Bordslampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar.Historien om Anglepoise startar i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag.Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™.I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen.En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.Få mer inspiration här www.anglepoise.com 
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631 Luxus glans svart

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631 Luxus glans svart
  Kaiser idell™ Luxus bordslampa med blank lackerad skärm och kromad ram Den här bordslampan har redan i sitt namn egenskapen lyx. Bordslampan Kaiser idell™ Luxus - designad av Christian Dell (1893-1974) - är ett blickfång i rummet redan när den inte är upplyst, till exempel på skrivbordet, där den ger effektivt ljus för kontorsarbete när den är tänd med sin asymmetriska skärm med patenterad vridbar led. Bordslampan - som publicerades 1936 - är ett visuellt uttryck för den populära Bauhaus-stilen. Dess skapare, tysken Christian Dell, som är silversmed och lärare i industriell design, undervisade som hantverksmästare vid Bauhaus i Weimar. Den här modellens tvåfärgseffekt är särskilt dekorativ: medan skärmen har en glänsande färgad lack har mässingsramen en dekorativ kromfinish. Liksom hela Kaiser idell™ lampserien tillverkas Kaiser idell™ Luxus bordslampa av företaget FRITZ HANSEN i Danmark. Sedan starten för nästan 150 år sedan har företaget stått för produktion av ojämförlig design av kända designers som Verner Panton, Kaare Klint, Cecilie Manz, Bodil Kjær och andra.
 • Ellen Bordslampa Opal/Mässing - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Mässing - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Mässing - Nordlux
 • Verpan Pantop portable bordslampa Ø18 cm Warm yellow

  Verpan Pantop portable bordslampa Ø18 cm Warm yellow
 • Selin bordlampa (Blå)

  Selin bordlampa (Blå)
  Selin är en elegant bordlampa som påminner lite om det klassiska stearinljuset. Den är liten, nätt och kan bli otroligt elegant i kombination med en dekorativ LED-lampa. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och en snygg mässingfärgad kant uppe på lampan som skapar fina kontraster. Selin är den perfekta lampan till att pryda ett mysigt hörn i vardagsrummet eller i hallen. En lampa som tillför ett fint ljus utan att vara allt för utmärkande.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna svart och turkos. Ljuskälla ingår ej.
 • PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen började år 1924. Poul Henningsen var en av de första att bemärka hur viktigt det är att forma ljuset, och år 1958, som en uppf
 • LED-bordslampa MAULgrace, CCT, dimbar, svart

  LED-bordslampa MAULgrace, CCT, dimbar, svart
  MAULgrace LED-byrålampa: ljusfärg som kan justeras kontinuerligt, dimbar i 4 steg Med den här LED-bordslampan, som avger skuggfritt ljus uppifrån, blir kontorsarbete hemma ett nöje. Med MAULgrace kan ljusfärgen väljas kontinuerligt i intervallet från varmvitt till universalvitt och dagsljus och därmed alltid anpassas till individuella behov. Ljusstyrkan kan också dämpas i fyra steg. Armaturen styrs via touchfältet på armaturhuvudet. Armaturen med den dubbelkopplade armen, som kan vridas och lutas som armaturhuvudet, täcker därmed en stor ljusradie. Basen är utrustad med en viktinsats för ett säkert ställningstagande i alla lägen, och är även utrustad med en skrivbordsvänlig kudde.
 • LEANDRO bordslampa

  LEANDRO bordslampa
  Bordslampa med praktisk touch-funktion. Lampan har en fot av färgad metall och rund kupa i opalglas. LEANDRO är en stilren bordslampa med modern utstrålning. Vit sladd, sladdlängd 1 m. Material: Metall och glas. Storlek: Total höjd 15 cm. Skär
 • LE KLINT 375 bordslampa Ø 18 cm plastskärm

  LE KLINT 375 bordslampa Ø 18 cm plastskärm
  bordslampa 375 med vikad plastskärm Skärmen på hänglampan 107, som sonson till företagets grundare, Esben Klint, skapade 1942, fungerade som modell för skuggan av bordslampa 375, som lanserades 2018 för 75-årsjubileet för tillverkaren LE KLINT . Bilden av pendellampa 107 integrerades i den ursprungliga logotypen till Esben Klints far Kaare Klint. Att bordslampa 375 nu har utrustats med samma nyans ska också förstås som en hyllning till Esben Klint. Paraplyets vikningsteknik är unik och praktiseras endast i Odense, Danmark enligt en gammal hantverkstradition. Den attraktiva nyansen sitter på en rund träbas av obehandlad ek och kompletterar bordslampa 375 till ett harmoniskt ensemble som scorer med tidlös estetik och kan integreras i många levande stilar. bordslampa 375 ger varje rum ett atmosfäriskt extra ljus med en behaglig karaktär.
 • Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm

  Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm
  Handgjord Tiffany bordslampa Kassandra med glasapplikationer Kassandra bordslampa är unik och imponerar med lampskärmens form och ytstruktur. Detta hålls i den bruna bastonen och accentueras av det detaljerade stativet av gjutet harts. Lampan är ett atmosfäriskt tillbehör på bordet och kan utrustas med två ljuskällor.
 • In The Sun Bordslampa 130 Silver/Silver - DCW

  In The Sun Bordslampa 130 Silver/Silver - DCW
  In The Sun Bordslampa 130 Silver/Silver - DCW
 • Yuh Bordslampa Vit - Louis Poulsen

  Yuh Bordslampa Vit - Louis Poulsen
  Design Gamfratesi för Louis Poulsen Koncept Yuh Bordslampa Vit är den fonetiska formen av ?you?, bokstäverna representerar ljuden som man gör med sin röst för att säga ?you?. En av de viktigaste&hellip:
 • Milenka Bordslampa Polished Brass/Green - Lindby

  Milenka Bordslampa Polished Brass/Green - Lindby
 • Umage Asteria bordslampa Forest green

  Umage Asteria bordslampa Forest green
 • Tori Ln2 bordslampa (Vit)

  Tori Ln2 bordslampa (Vit)
  Tori är en vacker bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det klassika hemmet. Lampan är tillverkad i stål, har guld- och vit finish och är smyckad med kedjor på ett mycket elegant vis. Använd med fördel dekorativa ljuskällor för finast resultat. Tori finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Triton i svart och guld

  Bordslampa Triton i svart och guld
 • Santachiara T3 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina

  Santachiara T3 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina
  Santachiara T3 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina
 • ALELLA bordslampa

  ALELLA bordslampa
  Bordslampa i härligt färgstark modell med sköna retroinfluenser. ALELLA blir ett mysigt inslag i barnkammaren. Lampan är i målad metall med dekorativ textilsladd. Sladden har väggkontakt och strömbrytare. Lampan är ojordad, klass 2. Material
 • UMAGE Eos micro bordslampa fjäder brun

  UMAGE Eos micro bordslampa fjäder brun
  Mjuk fjäderklädsel – trebent bordslampa Eos micro Bordslampan Eos micro:s särskilda egenskaper är otvivelaktigt den extraordinära lampskärmen. Den består av naturliga gåsfjädrar och ger därmed ett underbart mjukt och behagligt ljus. Som en liten extra belysning är den här designerlampan ett riktigt blickfång. Själva skärmen kan enkelt rengöras med en hårtork. Designen skapades av Søren Ravn Christensen, medgrundare av företaget UMAGE by VITA copenhagen, som utvecklar högkvalitativa lampor med ett underbart modernt utseende – alltid inspirerat av Skandinaviens underbara landskap. Det unga danska varumärket står för modern skandinavisk design, högkvalitativa lampor och utmärkande hållbarhet.
 • ST906 Bordslampa 25x47 Birch Natural - Tom Rossau

  ST906 Bordslampa 25x47 Birch Natural - Tom Rossau
  ST906 Björk Bordslampa En av Tom Rossau's unika och vackra handtillverkade lampor. ST906 Bordslampaär tillverkad i björk och rengörs med hjälp av en torr trasa. OBS För några modeller kan lever
 • Glorio (Smoke)

  Glorio (Smoke)
  Glorio är en vacker bordslampa som består av ett röktonat glas som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Denna lampa är garanterat blickfånget i varje hem. Placera förslagsvis i ett fönster, på ett avlastningsbord eller hylla som en smyckande detalj. Glorio finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Levereras med sladd och stickkontakt & strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Menu Torso LED-bordslampa, brun/vit, 37 cm

  Menu Torso LED-bordslampa, brun/vit, 37 cm
  LED-bordlampa Torso med integrerad touchdimmer Basen av brun keramik och den handgjorda skärmen av högkvalitativ Dedar-textil gör Torso LED-bordslampa till en speciell ljuskälla för vardagsrummet. Tack vare sin klassiska form och harmoniska färgskala kan Torso användas i till exempel sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Det varma ljuset från den integrerade glödlampan skapar en mysig atmosfär. På ovansidan av skärmen finns också en touch dimmer som gör att ljusstyrkan kan varieras i tre steg. - Observera: Torso bordslampa finns endast i en begränsad upplaga.
 • PR Home - Bordslampa Salong - Mässing

  PR Home - Bordslampa Salong - Mässing
  Lampfot i metall, antikmässing. Höjd 53 cm, bredd 11 cm. 1,8 m anslutningskabel med strömbrytare. E27, max 40 w. Skärm Oval, diameter 25/15 cm , höjd 17,5 cm. Svart laminerat linnetyg. Total höjd 63 cm.
 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.