Bordslampor

Bordslampa på en bred skänk En bordslampa är fin att ha i fönstret, vid sängen eller i hallen.

Här visar vi dig bordslampor i många olika färger och storlekar från kända varumärken. Du kan hitta skrivbordslampor med riktat och starkt ljus till fotogen och oljelampor med mysig låga för mysbelysning.

4 populära bordslampor just nu

 • Lindby Bankirlampan Milenka, polerad mässing

  Lindby Bankirlampan Milenka, polerad mässing
  Milenka - traditionell bankirlampa med grön skärm och blank armatur i mässing. Bankirlampor är eftertraktade kulturföremål som man inte minst har sett i amerikanska filmer från gångna decennier. Deras ursprung kommer ur tjugo och trettiotalet i förra århundradet, då man kunde se dem i kontorsfastigheter, kanslier, domstolar och banker. Armaturen var oftast tillverkad i mässing och skärmen var lång och grön, vilket även gäller för bankirlampan Milenka, som är utrustad med en stilren dragkontakt direkt på skärmen. Ljuset sprids inte alltför starkt i omgivningen, utan framför allt på det upplysta området på bordet, varmed man får tillräckligt ljus för att kunna läsa och skriva.
 • Verner Panton Pantop Bordslampa Rosa Ø23 cm

  Verner Panton Pantop Bordslampa Rosa Ø23 cm
  Design: Verner Panton för Verpan. Koncept: Pantop Bordslampa är en elegant bordslampa från Verner Panton. "Du sitter bättre på en färg som du gillar" - Verner Panton. Den danska designern Verner Panton (1926-1998) var en ledande och betydelsefull del av den danska möbeldesignens absoluta glansdagar. Panton hade nära relationer med både Arne Jacobsen, Hans J. Wegner och Poul Henningsen, vars uttryck är kända och älskade av människor över hela världen. Trots att Verner Panton var en del av den danska möbeldesignens under mitten av århundradet var hans uttryck och designfilosofi långt ifrån den enkla design som hans danska och skandinaviska kollegor praktiserade. Hans uttryck var provocerande, lekfullt, futuristiskt men också fullt av personlighet. Passionen att utforska möjligheterna till okonventionella materialtyper och färger var en väsentlig del av DNA:t i många av hans skulpturella verk. Verner Pantons många ikoniska och lekfulla uttryck är idag fortfarande extremt populära i såväl danska som utländska hem. Om du vill se mer av Verner Pantons eleganta och tidlösa lampdesign kan du titta i vår Verner Panton-kategori här .
 • Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.

Fler tips på bordslampor

 • BRITOP Bordslampa Maarit med textilskärm, vit/krom

  BRITOP Bordslampa Maarit med textilskärm, vit/krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dcwéditions Biny Bordslampa Sw Svart/vit - Bordslampor Stål Svart - BINY TABLE SW-BL-WH

  Dcwéditions Biny Bordslampa Sw Svart/vit - Bordslampor Stål Svart - BINY TABLE SW-BL-WH
  Jacques Biny designade bordslampan Biny med samma namn år 1958. Biny är en serie lampor som influerats av 50-talets formspråk. I serien ingår en bordslampa, vägglampor och spotlights. Återhållsamhet och elegans är något som speglar Jacques Binys design och även något man kan se i Biny Bordslampa. Lampan är tillverkad av stål och har ett inbyggt LED ljus som avger ett varmvitt sken. Du kan själv välja intensiteten på ljuset genom att justera metallplattorna. Biny Bordslampa finns att välja mellan i tre olika färgkombinationer - hel svart, svart/vit eller vit/svart.Egenskaper Klass II Miljövänlig integrerad LED-belysning Ljusutsläppet justerbart Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från DCWéditions med stor omsorg.
 • Bahne Mushroom Bordslampa 23 Cm e - Bordslampor Glas Ros

  Bahne Mushroom Bordslampa 23 Cm e - Bordslampor Glas Ros
  Bordslampa från Bahne med en svampformad formgivning i räfflat glas med vackra färger att välja mellan för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Den har en sladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om bordslampan från Bahne- Mushroom uppskattas för den naturinspirerade designen.- Mushroom är också omtyckt för det vackra materialet.- Bordslampan finns i olika färger.- Bordslampan finns i olika storlekar. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/krom

  GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/krom
  Multi-Lite bordslampa - oberoende och mångsidig Den här bordslampan sticker ut överallt, även när den inte är tänd: Å ena sidan utmärker den sig genom det högkvalitativa hantverk som kännetecknar den danska belysnings- och möbeltillverkaren Gubis produkter. Å andra sidan är designen oomtvistlig: i en mässingsring är två kvartskulor rörligt fastsatta, som kan glida i vilket läge som helst runt två centrala cylindrar. Detta gör det möjligt att ändra armaturens utseende och dess ljusutstrålning på önskat sätt. Bordslampan kan användas på många olika sätt för att ge extra belysning i vardagsrum och sovrum, och förutom sin belysningsfunktion har den också ett stort värde som hemtillbehör. Bordslampan Multi-Lite är en del av den danska designern Louis Weisdorfs likalydande belysningsserie, som började med pendellampan 1972.
 • Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition
  Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunderär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kring den lilla bordslampan Setago. ”Seta” är spanskt och bet
 • Muuto Beam Bordslampa Svart

  Muuto Beam Bordslampa Svart
  Design: Tom Chung för Muuto Koncept: Beam Bordslampa från danska Muuto är en nytänkande bordslampa. Det kommer ljus från bägge ändar på den cylinderformade kroppen och det är möjligt att justera styrkan på ljuset via en inbyggd ljusdimmer som sitter på sidan av foten. Muuto Beam är en snygg bordslampa som bl.a. kan stå i fönstret, på skrivbordet eller på nattduksbordet.
 • Flos - Bon Jour T Bordslampa Krom/Soft

  Flos - Bon Jour T Bordslampa Krom/Soft
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Denna tidlösa och eleganta bordslampa lam kombineras med olika skärmar. Själva lampan är transparant, men den kan anpassas och göras till din helt egna genom att välja den skärm och topp som du önskar. Den revolutionerande Edge Lightning-teknologin använder LED-lampans fulla potential. Den har en minimal tjocklek och ljuset är helt enhetligt, med hög visuell komfort samt maximal prestanda och effektivitet. Den exklusiva minimala designen utav den integrerade dimmern garanterar maximal kontroll över ljusintensiteten med ett enkelt klick. Bordslampan ger ett diffust ljus samt har en dimmer som skapar möjlighet att justera ljuset från 10-100%. Lampan levereras med en kabel på 200 cm med kontakt.
 • By Rydéns - Fondi bordslampa

  By Rydéns - Fondi bordslampa
  Fondi är en enkel och stilren bordslampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 27cm E27 lamphållare max 40W. Design By Rydéns
 • Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Valnöt

  Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Valnöt
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Den mindre bordslampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till säng- eller hallbordet. Lamporna är bestyckade med den senaste LED-tekniken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Lampe Gras N207 Bordslampa Matt Svart & Matt Röd

  Lampe Gras N207 Bordslampa Matt Svart & Matt Röd
  Design: Bernard-Albin Gras för Lampe Gras Koncept: Lampe Gras N207 Bordslampa Matt Svart & Matt Röd har en innovativ och estetisk design och dess legendariska status som lamporna fått beror framförallt på den unika kvalitet lamporna har. Lamporna blev i sin grundform producerade helt utan skruvar eller svetsningar och ännu idag är det inte riktigt någon annan lampa som kan leverera samma kvalitet
 • Argon Bordslampa Lund i vitt och svart, höjd 60 cm

  Argon Bordslampa Lund i vitt och svart, höjd 60 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Martinelli Luce Elmetto Bordslampa Guld - Bordslampor Harts Golden - 685/AU

  Martinelli Luce Elmetto Bordslampa Guld - Bordslampor Harts Golden - 685/AU
  Elmetto bordslampa från Martinelli Luce med en iögonfallande design med en konformad lampfot och en justerbar lampskärm för att justera ljusskenet. En underbar stil med en nätt känsla och en stor strömbrytare för enkel användning. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Elio Martinelli. Originaldesign från år 1976. Bra att veta om Elmetto bordslampa - Uppskattas för den moderna stilen.- Även omtyckt för den justerbara lampskärmen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Den här bordslampan ingår i Martinelli Luces kollektion Elmetto.- Elmetto förser ett direkt ljus.- Elmetto förser ett indirekt ljus. Bordslampans tekniska egenskaper:- Höjd: 280 mm.- Diameter: 220 mm.- IP-klassificering: IP20.- 5.3 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Sockel: E27- Certifierad enligt: CE, F.- Vikt: 1.5 kg.- 230 V. Vi har valt ut Golden Bordslampor i Harts från Martinelli Luce med stor omsorg.
 • Louis Poulsen AJ Bordslampa Mörkgrön

  Louis Poulsen AJ Bordslampa Mörkgrön
  AJ Skrivbordslampa från Louis Poulsen Design: Arne Jacobsen Material: Lackad stål med vitemaljerad insida, fot i formgjuten zink Mått: H 56cm - D 21,5cm Ljuskälla: Max 240V 20W E27, ingår ej - Se&hellip:
 • Karman Agua LED-bordslampa Ø 13 cm, glas frostat

  Karman Agua LED-bordslampa Ø 13 cm, glas frostat
  Italiensk designerbordslampa Agua med varmvita lysdioder LED-bordslampan Agua övertygar med sin geometriska och naturliga design, vars utseende påminner om en daggdroppe som fångar och reflekterar solens första varma strålar i gryningen. Den runda glasskärmen ser elegant ut och ger diskret en lyxig känsla, så Agua kan inte bara användas i privata vardagsrum, utan även i gastronomiska och kommersiella lokaler som en elegant tilläggslampa. Bordslampan är utrustad med varmvita lysdioder som med sitt behagliga och mysiga ljus skapar en mysig och behaglig atmosfär i varje rum. Designlampan från Karman har utvecklats och utformats av de två formgivarna Edmondo Testaguzza och Matteo Ugolini. Det italienska belysningsföretaget Karman grundades 2005 av Davide Diamantini och är idag känt för högkvalitativa och innovativa premiumlampor - tillverkade i Italien
 • Fritz Hansen Night Owl bordslampa steel Polished steel

  Fritz Hansen Night Owl bordslampa steel Polished steel
 • Lindby - Valtaris LED Bordslampa CCT Silver/Black Lindby

  Lindby - Valtaris LED Bordslampa CCT Silver/Black Lindby
  Valtaris LED Bordslampa CCT Silver/Black - Lindby, Svart, Aluminium
 • Louis Poulsen NJP bordslampa Svart

  Louis Poulsen NJP bordslampa Svart
 • Domus Bordslampa GARDE, bok

  Domus Bordslampa GARDE, bok
  Vackert ljus med bordslampan Garde från Domus Som ett hoprullat pappersark, som fästs på en stomme av trä, ser bordslampan Garde ut. Lika vackert som genom papper är säkert ljusskenet, som utstrålas från Garde, fast det använda materialet lunopal är tydligt robustare - det visar sig bland annat genom att det är UV-beständigt, att det inte gulnar eller spricker och att det dessutom lätt kan rengöras. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Pabobo Skakis Nattlampa Får

  Pabobo Skakis Nattlampa Får
  Pabobo Skakis är en mjuk liten nattlampa som lyser när man skakar den eller rör vid den. Djuret blir en trygg och mysig sovkompis. Skakis har två olika lägen, den kan lysa i 5 sekunder eller i 5 minuter. Detta ställs enkelt in med en knapp på lampan som ligger i magen.Mjukisdelen går att tvätta i maskin, 30 grader.
 • Trizo 21 Aude- Bordslampa Nickel

  Trizo 21 Aude- Bordslampa Nickel
  Design: Trizo 21 Koncept: Aude-Table är en elegant och minimalistisk bordslampa från Trizo21, som tillhör Aude-familjen. Med ett vridbart lamphuvud och integrerad LED ger den behaglig belysning perfekt för arbete och läsning. Använd dimningsknappen på kabeln för att justera ljusstyrkan efter dina önskemål.
 • Luceplan - Berenice Bordslampa 30x30 Alu Metall/Alu Luceplan

  Luceplan - Berenice Bordslampa 30x30 Alu Metall/Alu Luceplan
  Design Alberto Meda & Paolo Rizzatto för Luceplan Koncept Berenice Bordslampa 30x30 Alu Metall/Alu finns i två olika storlekar, med armar som mäter 45x45 och 30x30 cm. Själva lampans finish finns i aluminium eller svart. Metallreflektorn finns i aluminium, svart eller mässing, och den eleganta glasreflektorn finns i rosa, vitt, grönt eller gult. Den lilla versionen är perfekt som sänglampa och i trånga utrymmen. De mjuka rörelserna och den perfekta stabiliteten gör Berenice till en lampa som kan flyttas runt utan att ta upp värdefullt utrymme och med minimal ansträngning. Denna eleganta och smala lampa är lätt att flytta och kan placeras precis där du vill att ljuset ska lysa. Designa din egen personliga lampa. Välj mellan vägg-, bords- och golvlampor i olika storlekar och färgkombinationer. Hitta din favorit här!
 • FH Lighting Kate bordslampa med tygskärm, svart/guld

  FH Lighting Kate bordslampa med tygskärm, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Martinelli Luce LED-bordslampa Amarcord dimbar, antracit, klar

  Martinelli Luce LED-bordslampa Amarcord dimbar, antracit, klar
  Amarcord - en LED-bordslampa med en fascinerande ljuseffektLED-bordslampan Amarcord, skapad av de två formgivarna Adolini & Simonini Associati, är utan tvekan en speciell typ av ljuskälla, eftersom dess transparenta diffusorskärm av metakrylat, som verkar sväva nästan magiskt över lampans bas och endast är fäst vid lampans bas med en smal arm, är nästan helt osynlig när lampan är avstängd, så att du snabbt brister ut i förvåning när du tittar på den. Först när lampan är påslagen är lampskärmen helt synlig, eftersom de LED-lampor som är integrerade i armaturens smala arm lyser upp hela diffusorskärmen och får den att skina som en magisk ljuskrona. På så sätt skapar armaturen inte bara en absolut wow-effekt, utan också en mycket speciell ljusstämning i rummet. En annan finess: En dimmerbrytare har integrerats i anslutningskabeln, vilket gör att ljusstyrkan kan justeras bekvämt.Adolini & Simonini Associati är två kända designers som grundade sin egen designstudio 2012 efter flera års samarbete och samma studieinriktning. Sedan dess har de utformat exklusiva och distinkta armaturdesigner för många kända armaturtillverkare, som Martinelli Luce, bland andra.
 • Diablo bordslampa D200 sand/metallisk brons G9

  Diablo bordslampa D200 sand/metallisk brons G9
  Diablo Bordslampa från Belid är tillverkad i Metall. Diablo bordslampan här i fägen Sand har en diameter på 20cm.Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bord- och vägglampa i klassisk design.&hellip:
 • Byon - Lampa Mushroom - Vit

  Byon - Lampa Mushroom - Vit
  Rolig bordslampa med vackert sken. Av sandsten. Max 25W/E14. Mått: diameter 27 cm och höjd 31 cm. Svart plastsladd. Sladdlängd 1,7 meter.
 • Dyberg Larsen DL20 Bordslampa Opal

  Dyberg Larsen DL20 Bordslampa Opal
  Design: Dyberg Larsen Koncept: DL-serien är designad i en klassisk och elegant design. Lamporna har sin design gemensamt. De 3 runda "plattformade" skärmarna ger en stilren och enkel uttryck som enkelt kan läggas till inredningen i hemmet. I DL-serien finns taklampor, golvlampor, bordslampor, vägglampor och även lampor för sängen i trädgården.
 • LORI bordslampa

  LORI bordslampa
  Bordslampan LORI är enkel och lättplacerad med svartlackerad metallfot och ljus, veckad textilskärm. Skärmen har diskret metallstomme och svart topp. Svart plastsladd med strömbrytare på sladden. Material: Metall, tyg av 65% polyester och 35% bomu
 • QUOIZEL Bordslampa Asheville i Tiffany look

  QUOIZEL Bordslampa Asheville i Tiffany look
  Ashville - estetiskt utformad bordslampa i Tiffany-stil Bordslampan Ashville blir ett blickfång i alla rum och på alla platser. Glasskärmen i den populära Tiffany-designen sitter på en mycket detaljerad ram som har förfinats med en vintage bronsfinish. Utrustad med två dragströmbrytare för att separera ljuskällorna
 • Kartell - Aledin Dec Bordslampa Kristall

  Kartell - Aledin Dec Bordslampa Kristall
  Design Alberto Meda för Kartell Koncept Aledin är en ny snygg serie med bordslampor från Kartell, designade av Alberto Meda. Aledin bordslampor skiljer sig från varandra med huruvida lamphuvudet och dimmern tillåter lampan att kasta sitt ljus. De två varianterna heter Tec och Dec och står för Tecnical och Decorative och beskriver hur ljuset är tänkt att lysa från Alberto Medas sida. Tec har ett platt huvud och dimmer och kastar ett läckert och direkt arbetsljus. Själva ljuskäglan kan justeras med hjälp av det justerbara huvudet. Perfekt till kontoret eller hemkontoret. Dec har i kontrast till Tec ett annat mål med sitt ljus. Med sitt koniskt formade huvud och dimmer kastar Dec sitt ljus på ett bredare och mer dekorativt sätt, med hjälp av sin facettuppsatta dimmer. Aledin Dec Bordslampa i Kristall är precis som sitt alternativ ett fantastiskt tillskott till skrivbordet. Båda lamporna karakteriseras ytterligare med deras två justerbara armar som låter dig ställa in ljuset till precis ditt behov.
 • TEMAR LIGHTING Bordslampa La Tuba 450 trebent med spot, svart

  TEMAR LIGHTING Bordslampa La Tuba 450 trebent med spot, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Forestier - Tibet Bordslampa Black

  Forestier - Tibet Bordslampa Black
  Design Kateryna Sokolova för Forestier Tibet Table Lamp Black är en fascinerande och dekorativ design som påminner om Österlandets mystik. De genialt utformade metallstängerna bildar ett fint nätverk av kurvor och kanter, vilket gör den här lampan till en fröjd för ögonen. Tibet bordslampa har en cylindrisk innerskärm som fungerar som en diffusor. Detta skapar ett bländfritt ljus som fördelas mjukt i rummet och bidrar till en behaglig atmosfär. Lampan ger därmed en mysig accentbelysning som passar utmärkt på bordet eller på en byrå. Tibet finns även som taklampa. Lampan är en del av trilogin Opium, Imperatrice och Tibet som skapats av den ukrainska designern Kateryna Sokolova. Se Forestiers många andra dekorativa bordslampor här.
 • Nuura Miira Bordslampa Opalvit

  Nuura Miira Bordslampa Opalvit
  Nuura Miira Bordslampa Opal är en bordslampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet där lampan är placerad. Nuura Miira Bordslampan passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning på ett skrivbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Markslöjd - Swan LED Bordslampa w/USB Black Markslöjd

  Markslöjd - Swan LED Bordslampa w/USB Black Markslöjd
  Swan LED Bordslampa w/USB Black - Markslöjd, Svart, Plast
 • EGLO Lurone bordslampa, svart, två lampor

  EGLO Lurone bordslampa, svart, två lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Anglepoise Type 75 Mini Bordslampa Med Insats Alpine White

  Anglepoise Type 75 Mini Bordslampa Med Insats Alpine White
  Lampserien Anglepoise är känd för sitt mycket igenkännliga industriella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av extremt hög kvalitet och stor funktionalitet. Särskilt den unika fjädern gör det möjligt att enkelt och lugnt ställa in lampan i precis det läge du önskar. Historien om Anglepoise börjar 1932, när George Carwardine uppfinner fjädern som används på Anglepoise lamporna och börjar sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp av Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry och söner licensen att tillverka lampan från George Carwadine och det är avtalet än i dag. Anglepoise har utvecklat nya designs med tiden, men originalversionen är fortfarande den mest kända av lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. 2015 utvecklade Anglepoise lampan The Original 1227™ Mini. Denna version är två tredjedelar av originalstorleken och gör därmed lampan till en mer autentisk version av originalversionen.
 • JAMILA Bordslampa

  JAMILA Bordslampa
  Jamila är en bordslampa i något större modell som gör sig bra på många olika ställen i hemmet. Foten är tillverkad i metall med en matt finish och lampskärmen i glas, vilket ger ett elegant intryck. Den svampformade modellen är trendig och passar mån
 • Foscarini Lumiere Piccola 30th Champagne & Bulles Dimbar

  Foscarini Lumiere Piccola 30th Champagne & Bulles Dimbar
  Design: Rodolfo Dordoni för Foscarini Koncept: Lumiere är en populär och snygg lampa från Foscarini . Trettio år av Lumiere-designen firas av Foscarini vid lanseringen av Lumiere 30th. I denna lansering kommer Lumiere i två versioner där båda lamporna har en nyans av otroligt vackert munblåst opalglas. Lumiere Bulles är munblåsta vilket gör att det finns många små runda luftbubblor inuti opalglaset som skapar detta speciella mönster. Lumiere Pastilles å andra sidan blåses i en form som ger den det vackra diamantmönstret. Båda lamporna utstrålar elegans och Lumiere avger ett fint och mjukt diffust ljus oavsett var i hemmet det står. Lumiere 30th finns endast i 1100 exemplar. En extra touch av exklusivitet har lagts till eftersom alla är numrerade och signerade av designern Rodolfo Dordoni.
 • Design House Stockholm Block Lampa Svart Sladd - Bordslampor Glas Klar - 1260-1000

  Design House Stockholm Block Lampa Svart Sladd - Bordslampor Glas Klar - 1260-1000
  Block Lamp bordslampa från Design House Stockholm, design Harri Koskinen.Blocklampan från Design House Stockholm har blivit ett av Skandinaviens mest välkända designobjekt och den har vunnit flera internationell priser. Bland annat har den blivit tilldelad pris i kategorin "Best Products" på Accent Show New York 1999. Varje del av lampan handgjuts och kyls ner för att senare inte spricka vid kraftiga temperatur-skillnader. Den matta glödlampsformen är sandblästrad. För ögat ser det ut som om det var en stor glödlampa som ljuskälla, men i själva verket är det en mycket liten glödlampa. Kan placeras på golvet, i hyllan, fönsterbrädan eller varhelst man behöver en ljuspunkt. Vi har valt ut Klar Bordslampor i Glas från Design House Stockholm med stor omsorg.
 • GUBI Bestlite BL1 bordslampa mässing

  GUBI Bestlite BL1 bordslampa mässing
 • By Rydéns Colby Xl Bordslampa - Bordslampor Metall Guld

  By Rydéns Colby Xl Bordslampa - Bordslampor Metall Guld
  Bordslampan från By Rydéns har en arkitektonisk stil i metall med en cylinderformad lampfot och en rund, ståtlig lampskärm med ett mönster som adderar det lilla extra till omgivningen. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från By Rydéns- Colby XL uppskattas för den iögonfallande designen.- Colby XL är också omtyckt för placeringsmöjligheterna.- Bordslampan finns i olika färger.- Finns även som en vägglampa.- Från serien Colby.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 5 Watt- Bredd: 380 mm.- Höjd: 500 mm.- Djup: 120 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 1.8 kg. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Leaf Bordslampa White - Muuto

  Leaf Bordslampa White - Muuto
  Leaf Bordslampa Denna eleganta bordslampa från Muuto är designad av Broberg&Ridderstråle och passar perfekt som läslampa eller på ett skrivbord. Leaf har en lutbar skärm och dimbar LED-belysning. Finns i 4 färger.
 • Lianna Portable Bordslampa Nature - Bloomingville

  Lianna Portable Bordslampa Nature - Bloomingville
  Lianna Portable Bordslampa Nature - Bloomingville, Beige, Metall

Bordslampa till olika rum och platser

En bordslampa behöver inte nödvändigtvis placeras på just ett bord utan funkar ju även bra på andra platser i hemmet. En smalt designad modell kan funka bra som lampa på en fönsterbräda. Du kan placera bordslampor på en byrå i hallen eller på nattduksbordet bredvid sängen så slipper du montera nåt på väggen.

För ännu mer flexibilitet finns sladdlösa bordslampor med batteri som kan bytas eller laddas upp. En sådan lampa ger ett cleanare intryck då du inte behöver ha fula kablar synliga.