Utebelysning

Utomhusbelysningen kanske inte kan förvandla ett kråkslott till ett palats, men nära på! Med rätt utomhuslampor kan man göra trädgården, garageuppfarten och husfasaden till att vara välkomnande. Det finns mycket man kan göra med sin belysning utomhus. Här hittar du allt från altanbelysning och trädgårdsbelysning till solcellsbelysning och spotbelysning som lyser upp äppelträdet.

Typer av utebelysning: Solcellsbelysning | Trädgårdsbelysning | Fasadbelysning | Lyktor | Ljusslingor | Väglampor

Populärt inom utebelysning

 • Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)

  Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)
  Stallykta i galvaniserat stål och med sensor.Rörelsevakt 180 grader.Ljuskälla ingår ej.
 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå

  Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå
  Utåtriktad utomhusvägglampa Bergen Den kan användas både inomhus och i skyddade utomhusområden. Obs: Kopparytan kommer att utveckla verdigris över tiden. Det är en naturlig process. Innan denna kemiska process är klar kan ytan verka oregelbunden. Kvalitets- och säkerhetsfunktioner: isoleringsklass I jordad, kapslingsklass IP 23
 • LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.

Fler tips på utebelysning

 • Rivoli Utomhusbelysning Fasad IP44 Svart

  Rivoli Utomhusbelysning Fasad IP44 Svart
 • Aday-2 LED fasad

  Aday-2 LED fasad
  Aday är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning upp och ner på väggen. Placera förslagsvis den mattvita armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 13W, med 787Lm och 3000K varmvitt ljus.Aday finns i fler varianter.
 • Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)

  Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)
  Pollux vägglykta GU10 svart/transparent, ned
 • PR Home - Taklampa Maja Outdoor 53 cm - Svart

  PR Home - Taklampa Maja Outdoor 53 cm - Svart
  Maja takskärm i en vacker tvinnad naturrotting. Passar lika bra utomhus under tak, i växthus och uterum som inomhus. Levereras med svart Flex Out utomhuskabel 2,5 meter med E27 fäste, max 15W. Tänk på att det är ett naturmaterial och att väder
 • Rhine LED vägglampa

  Rhine LED vägglampa
  Utomhus lamporna “RHINE ” är en dekorativ familj som fint kan pryda din fasad, entre eller altan . En läcker design som sträcker sitt dekorativa sken runtom igenom den vita skärmen. Smäcker och rak i formen. IP54. Finns med eller untan sensor. Levereras komplett med ljuskällor.
 • LED-utomhusvägglampa Timor, inställbart ljus

  LED-utomhusvägglampa Timor, inställbart ljus
  Mångsidig LED utomhusvägglampa Timor med individuellt justerbar lampkropp Den moderna LED utomhusvägglampan Timor erbjuder ljus för alla tillfällen. Kroppen här är gjord av pulverlackerad aluminiumgjutgods. Ljusutgångspunkten är belägen på den runda armaturen i form av en stor matt vit plastdiffusor. Eftersom lampan lätt kan roteras kan lampan på LED-utomhusvägglampan Timor antingen placeras direkt nedåt, uppåt eller strålande på båda sidor. En anslutningsbox säkerställer snabb och enkel installation.
 • LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°

  LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°
  LED utomhusvägglampa Casteo - effektiv belysning av utomhusområdet LED-vägglampan utomhus Casteo imponerar med sin innovativa design. Den är perfekt för belysning av husets ingångar och husfasader. Den mörkgrå vägglampan utomhus är en kompakt belysningslösning med en fyrkantig skärm som kan svängas upp till 350 ° så att ljuset kan justeras individuellt och både direkt och indirekt ljus är möjligt. De permanent integrerade lysdioderna är varma vita och ger därför en behaglig ljus. kapslingsklass IP65 ger tillräckligt skydd mot smuts och vatten. Lampans övergripande design ser ganska modern ut.
 • Horace fasad (Svart)

  Horace fasad (Svart)
 • Maxi 2000 LED (Antracit)

  Maxi 2000 LED (Antracit)
  Väggarmatur med avbländat nedljus. Anodiserad och pulverlackerad stomme i aluminium, bländskydd i PET-G. Armaturen är bestyckad med en utbytbar LED-enhet. Färgtemperaturen är varmvit med en ljusbild som lyser ned. Bakstycket har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Armaturen är för utomhusbruk, IP44 passar för bruk både i privat och offentlig miljö.
 • Rustik LED-gatlykta Rusty kvadratisk

  Rustik LED-gatlykta Rusty kvadratisk
  Rostfärgad LED-gatlykta Rusty - varje lampa är unik En gatlykta bör inte saknas på någon tomt, eftersom god belysning är ett plus för säkerheten: man snubblar inte längre så lätt på rabattkanter, trappsteg och liknande. Men varje lampa är också ett dekorationsobjekt, som understryker trädgårdens stil. Därför är LED-gatlyktan Rusty utrustad med kemiskt skapad rost, som alltid får ett unikt utseende. Diffusorn består av polykarbonat och är utrustad med varmvita LED-lampor. Gatlyktan Rusty skruvas fast i marken. Ett jordspett kan beställas separat under Tillbehör. - skyddsklass IP55
 • Väglyktan Blokhus i koppar

  Väglyktan Blokhus i koppar
  Den detaljerade väglyktan Blokhus passar många arkitektoniska stilar Med sin tidlöst attraktiva karaktär passar väglyktan Blokhus bra till att belysa trädgårdar och utomhusområden av olika typ. Utrustad med kapslingsklass IP44. Kopparytan blir genom den naturliga oxideringsprocessen mörkare och får patina. Detta påverkar inte lampans funktion eller kvalitet, utan ger den bara en egen karaktär.
 • Belid Migi Vägg Utebelysning Ø32 Cm Svartstruktur - Utomhusbelysning Metall Svart - 71328609

  Belid Migi Vägg Utebelysning Ø32 Cm Svartstruktur - Utomhusbelysning Metall Svart - 71328609
  Migi är en stilfull väggarmatur för utomhusbruk från Belid. Ljuskällan omges av en kupa av klarglas och ovanför en bred skärm som ger en vacker spridning på ljuset. Ljuskälla köpes separat. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Metall från Belid med stor omsorg.
 • Golden Slinga 180L (3,6m) (Svart)

  Golden Slinga 180L (3,6m) (Svart)
  Ljusslinga med 180st LED-lampor som avger ett vackert och gyllene ljussken. Slingan passar perfekt till att dekorera trädgården eller uteplatsen för att skapa en stämningsfull atmosfär även utanför hemmet. Slingan är ca 3,5m lång och har ett avstånd på 2cm mellan lamporna. Finns i flera olika varianter.
 • Star Trading Glory Solcellspinne 45cm - Utomhusbelysning Silver - 480-42

  Star Trading Glory Solcellspinne 45cm - Utomhusbelysning Silver - 480-42
  Dekorativt gångljus med en dew drop ljusslinga med 30 stycken ljuspunkter. Ett solcellsdrivet ljus med integrerad strömbrytare. Vi har valt ut Silver Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Gånglampa CMD 9017

  Gånglampa CMD 9017
  Gånglampa CMD 9017 med opalglasinsättning Gånglampan CMD 9017, som hålls helt i mörk antracit, är en attraktiv belysning för trädgården, terrassen eller som orientering på uppfarter och vägar. Den består av ett robust aluminiumhölje med en diffusor av opalglas som ljuset strålar igenom åt alla sidor, jämnt och bländfritt.
 • Konstsmide Carpi vägglykta upp/ner E27 svart.

  Konstsmide Carpi vägglykta upp/ner E27 svart.
  Konstsmide Carpi vägglykta upp/ner E27 svart. En vacker vägglykta från Konstsmide med stora glaspartier. Dessa vägglampor är försedda med E27 sockel och gör sig bäst för dekorativa ledlampor
 • Pak. Round Outdoor Lin Vit 40cm

  Pak. Round Outdoor Lin Vit 40cm
 • GARDEN 24 - Dimmer

  GARDEN 24 - Dimmer
  Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera. Med den här dimmern kan du enkelt justera ljusstyrkan på din Garden 24-belysning.  Vi rekommenderar: Dimmern kan kopplas ihop med andra lösningar, exempelvis vår timer/sensor. Tekniskt: Garden 24 är IP44-klassade och anpassade för utomhu
 • LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål

  LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål
  LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål Den formade LED-inbyggnadslampa Magic ger orientering i mörkret, till exempel i trappor. Med det robusta huset i rostfritt stål passar det dekorativt var som helst och avger ett mjukt, indirekt ljus med sina varma vita lysdioder. Detta säkerställer att steg eller andra farliga fläckar lätt känns igen på natten. Magic LED-inbyggnadslampa passar också perfekt för dekorativ användning.
 • Hänglampa Merrill för utomhusbruk, i brons

  Hänglampa Merrill för utomhusbruk, i brons
  Merrill hänglampa utomhus som ger atmosfäriskt ljus Ett framgångsrikt belysningskoncept inkluderar inte bara vardagsrumsbelysningen utan också den atmosfäriska belysningen av utomhusområdet. Merrill taklampa rekommenderas för att belysa ett täckt och skyddat utomhusområde, eftersom det har en helt tidlös design och kan kombineras med många fastighetsstilar. - kapslingsklass IP23
 • Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack
  LED Solar Skewers Sunshine Happiness Set av 2 Sunshine Happiness solspett ger dekorativt ljus till långa sommarnätter. Ljuskällorna laddas upp i solljuset under dagen och slås på automatiskt i skymningen. Det varma ljuset lyser sedan upp till 8 timmar om dagen och skapar en mysig atmosfär i trädgården. Den högkvalitativa solcellsspetsen är tillverkad av robust metall och är därför mycket stabil. Du kan enkelt sätta den i jorden, till exempel i en blomkruka eller växtbädd. Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik.
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart
  LED solcellslampa Sunshine Treasure i rottinglook Sunshine Treasure solcellslampa är utformad i rottinglook och ger underbara ljuseffekter under långa sommarnätter. Solcellslampan laddar sig själv under dagen i solljuset. När det blir mörkt tänds ljuset automatiskt. Ljusstyrkan är då upp till 8 timmar per dag. Detta skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Sunshine Treasure är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting.
 • Heimdal vägglykta E27 svart (Svart)

  Heimdal vägglykta E27 svart (Svart)
  Heimdal vägglykta E27 svart
 • Utrikesväggslampa Milo med rörelsesensor

  Utrikesväggslampa Milo med rörelsesensor
  Milo utomhus vägglampa i rostfritt stål med rörelsedetektor Vägglampan Milo inspirerar med sin eleganta form och tilltalande utseende. Från det runda väggfästet löper två stavar horisontellt in i en uppåtriktad, cylindrisk kropp. Detta slutar med uttaget i den övre änden, som är omgivet av en skugga som visuellt liknar en trumpet. Skärmen avslutas med ett böjt tak, vilket gör att ljuset huvudsakligen avges nedåt och inte försvinner uppåt i mörkret. I armaturens nedre del finns en rörelsedetektor som kan justeras individuellt med hjälp av reglagen på höljet. Med vridreglagen kan ljusets varaktighet, känslighet och detektionsområde justeras efter önskemål. På grund av den klara skärmen rekommenderas det att välja en dekorativ glödlampa. Med en varm vit ljusfärg kan den skapa en mysig kvällsatmosfär och på ett skickligt sätt framhäva entrén eller husfasaden. - Sensorns detektionsområde: 9 m, 90°. - Rekommenderad monteringshöjd: 1,80 m - Känsligheten kan justeras mellan 20 - 20 000 lux. - Ljusets varaktighet kan justeras mellan 10 sekunder och 8 minuter Observera: Lampan måste monteras med sockeln riktad uppåt. Lampan får inte vara längre än 13 cm.
 • Helford Vägg

  Helford Vägg
  Helford är inspirerad av den hårda nordiska vädret med rå natur och brusande hav. Den maritima designen framhäver det råa och rustika och gör Helford till en dekorativ vägglampa som passar fint vid ytterdörren, garaget eller på staketet. Mässing är ett robust och väderbeständigt material, vilket gör att lampan lämpar sig för tuffa förhållanden i kustområden. Med tiden får mässing en mörkare patina som resulterar i en vacker brunaktig färg.
 • Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit

  Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit
  Vägglampa Aqua Marco utomhus i rostfritt stål Den moderna och enkla designen av Aqua Marco gör utomhusvägglampan till ett mångsidigt ljusobjekt för husväggen. Huset är tillverkat av pulverlackerat rostfritt stål och har en antracitfärg. Flytglasdiffusorn är satinerad och säkerställer därmed bländningsfri belysning i hela området som omger utomhusvägglampan. Dessutom täcker glaset ljuskällorna som används i E27- uttag . Utomhusvägglampan är tillverkad i Tyskland och kännetecknas av sin höga kvalitet så att den tål vind och väder i många år.
 • Arcchio Advik LED-gånglampa, 60 cm

  Arcchio Advik LED-gånglampa, 60 cm
  Grafitgrå LED-gånglampa med böjt lamphuvud – perfekt för trädgårdsgångar och infarter, IP65 Advik är en gånglampa utrustad med energisnåla LED-lampor som avger ljus på ett effektivt sätt. Lampkroppen i aluminium har en grå yta och ett modernt utseende med ett framåtvänt lamphuvud. Tack vare ett vitt polykarbonathölje är LED-lampornas ljus tämligen enhetligt och bländfritt. LED-gånglampan ger en ljus, enhetlig belysning i trädgården eller bakgården, och ser till att du alltid kan orientera dig bra när det är mörkt, utan att snubbla eller falla. Kapslingsklass IP65 garanterar det bästa skyddet mot smuts och väta, så att du kan njuta av utomhuslampan länge.
 • Lindby Eoin dekorativ LED-solcellslampa med kula

  Lindby Eoin dekorativ LED-solcellslampa med kula
  Lekfull LED-solcellslampa Eoin tillverkad av konstgjord sten Eoin LED-solcellslampa en intressant design och sätter attraktiva accenter på en terrass. Dess lampkropp är gjord av konstgjord sten och dess form påminner om en låga. Inuti denna spännande optik sitter en liten boll i vilken en LED är permanent installerad och skapar ett behagligt varmt vitt ljus. Eoin LED-solcellslampa är skyddad mot stänkande vatten tack vare IP44- kapslingsklass och är därför den perfekta platsen på en terrass eller i trädgården. Med sitt ovanliga utseende sätter det slående accenter i möblerna på terrassen och förbättrar välvilligt alla dekorationer. Dessutom är den soldriven, så att ingen anslutning via en kabel är nödvändig, den kan placeras varhelst det finns solljus under dagen och ger senare ljus i sex till åtta timmar.
 • Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong

  Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong
  Utomhus vägglampa Humphrey i industriell design Humphrey är en ytterväggslampa i industriell stil gjord av metall som fångar ögat med sin speciella yta. En grå betongfinish och de inbyggda fästskruvarna är klassiska element i industriell design och ger den här lampan det speciella. En rund, nedåtriktad lampskärm innehåller ett E27- uttag, som - utrustad med lämplig ljuskälla - ger god belysning på sista mätaren till husets ingång eller på terrassen. Humphrey kombinerar modern belysning med minnen från förflutna och är en idealisk lampa för utomhusbruk.
 • LED-solcellsbordslampa Bari, RGB färgförändring

  LED-solcellsbordslampa Bari, RGB färgförändring
  LED-solbordslampa Bari med dimmer och RGB-färgväxlare På toppen av Bari LED-bordlampan sitter en solcellsmodul som lagrar solenergi och får den inbyggda LED-lampan att lysa. Lampan är tillverkad av vit plast och har en brun bärrem. Den har också IP44-skydd och är därför idealisk för utomhusbruk. Bordslampans ljusstyrka kan justeras i tre steg (30 % - 60 % - 100 %). Bari har också en RGB-färgväxlingsfunktion med sju färgnivåer. Funktionerna kan väljas med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Solcellsvägglampa Salma med LED-lampor

  Solcellsvägglampa Salma med LED-lampor
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Sandvik upp/ned LED (Grå)

  Sandvik upp/ned LED (Grå)
  Ny uppdaterad version! Armatur i gjuten aluminium. Bländfritt upp-och nedljus. Levereras komplett med GU10 LED-lampor.
 • Estiluz Circ M-3727x Bordslampa Utomhus Svart - Utomhusbelysning Metall Svart - 037272679XBT_26

  Estiluz Circ M-3727x Bordslampa Utomhus Svart - Utomhusbelysning Metall Svart - 037272679XBT_26
  Circ M-3727X bordslampa från Estiluz med en portabel design med en halvklotformad lampskärm i polyeten med ett runt, stort handtag i metall och en integrerad LED. Lampan har ett uppladdningsbart batteri och en trestegsdimmer med en fjärrkontroll för justering av ljusstyrka perfekt för att skapa en mysig stämning på uteplatsen under sena sommarkvällar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Circ M-3727X bordslampa - Portabel design.- Halvklotformad lampskärm.- Tillverkad av polyeten och metall.- Integrerad LED.- Uppladdningsbart batteri.- Trestegsdimmer.- Fulladdat batteri efter 8-10 timmar.- Laddas med USB-Mini.- Built-In Led- Bordslampan passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 290 lm- Bredd: 370 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP67.- 2.5 Watt- Brinntid: 6.0 timmar. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Utomhusvägglampa Kurnos svart Ø 35 cm

  Utomhusvägglampa Kurnos svart Ø 35 cm
  Stor vägglampa Kurnos för diffus belysning Kurnos-modellen består av tre nyanser som ökar i storlek mot toppen och som alla är böjda nedåt. De sprider ljuset så att ett mjukt och behagligt orienteringsljus skapas. Utomhusarmaturen kan användas utmärkt på hus- och terrassväggar och passar i många bakgrunder tack vare den svarta färgen. Glödlampan skruvas in i sockeln på toppen och kan beställas direkt via tillbehören.
 • Garden24 Spot Svart 15W

  Garden24 Spot Svart 15W
 • Tidlös utomhusvägglampa Kristof

  Tidlös utomhusvägglampa Kristof
  Utomhusvägglampa Kristof - för många olika miljöer Kristof hör till de moderna och ändå tidlösa ljuskällorna. Tack vare den i grunden enkla utformningen kan utomhusvägglampan monteras i många olika miljöer. Rostfritt stål är ett material som tar poäng genom att inte rosta och skärmen i polykarbonat står för ökad stöttålighet, eftersom plast ju inte går sönder lika lätt som glas. Om man söker ett avbländat ljus är detta en bra lampa, eftersom den vita ytan på polykarbonatet bidrar till ett mjukt ljus.
 • London vägg (Vit)

  London vägg (Vit)
  Klassiskt väggarmatur som ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Armatur i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna svart eller vitt. Glas i polykarbonat. Hörnfäste finns som tillbehör (art 152). Denna armatur finns i två storlekar.
 • Star Trading Circus Ljusslinga 20l - Utomhusbelysning Svart - 476-74

  Star Trading Circus Ljusslinga 20l - Utomhusbelysning Svart - 476-74
  Circus ljusslinga från Star Trading med en klassisk design med klara LED-ljuskällor perfekta att hänga i trädgården för att skapa en mysig stämning. Den är perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Circus ljusslinga - Klassisk design.- Built-In Led- 24 V.- Djup: 60 mm.- Höjd: 150 mm.- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 7000.0 timmar.- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Baily – LED-väglykta i rostfritt stål

  Baily – LED-väglykta i rostfritt stål
  LED-väglykta Baily i rostfritt stål och kantig form Baily passar bra i kombination med moderna omgivningar. Kroppen i rostfritt stål har en kantig form och i övre delen integrerades en plastskärm med bakomliggande energisnåla LED-ljuskällor. Bara direkt ovanför LED-ljuskällorna är skärmen satinerad, resten är genomskinlig. LED-väglyktan kan monteras längs vägar i trädgården och infarten, där den kan användas som praktisk orienteringsbelysning, så att man hittar i mörkret.
 • Konstsmide Pallas 3-arm lyktstolpe E27 svart ex stolpe 528-750

  Konstsmide Pallas 3-arm lyktstolpe E27 svart ex stolpe 528-750
  Pallas 528-750 3-arm stolplykta (exklusive stolpe) är en klassisk utomhusarmatur från Konstsmide. Handgjuten i lackad aluminium och med rökfärgat akrylglas. För 3 st ljuskällor max 3x100W med E27-sockel, maxhöjd 215 mm. Stolpe ingår ej, den köper du separat. Total höjd med Hercules 575 stolpe är 273,5 cm. Hercules stolpe hittar du här.
 • Moderne buiten wandlamp zwart incl. LED IP54 - Esmee

  Moderne buiten wandlamp zwart incl. LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable
 • GARDEN 24 - Spot 6W

  GARDEN 24 - Spot 6W
   Garden 24 är vårt system för trädgårds- och utebelysning som du enkelt på egen hand kan installera och flytta runt efter tycke och smak. Dessa spotlights är utan tvekan de mest populära till Garden 24 och finns i versioner med 3W, 6W, 9W och 15W. Spotlights i 3W och 6W finns i både svart och aluminium. Vi rekommenderar: Glöm inte trans
 • Arne LED (Svart)

  Arne LED (Svart)
  Arne LED är en fasadbelysning med upp- och nedljus, tillverkad av högkvalitativt stål. Den är IP44-klassad vilket innebär att den är skapad för att klara av extrema väderförhållanden. Armaturen är utrustad med två LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus (2700K) och skapar en fin ljusbild mot väggen. Placera med fördel fler i rad längs väggen för ett maffigare intryck.Finns även i en mindre variant med 1st ljuskälla.LED-lampor ingår (går att byta ut).
 • Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma

  Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen hemma i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när man hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en vacker effekt på baksidan av huset till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett skönt mjukt vitt ljus tack vare den (ej utbytbara) LED som sitter i den med 460 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hem en modern look. Uma är idealisk längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsedetektorn som är placerad längst ner på lampan. Så den slås på när den upptäcker rörelse. Placera denna lampa där du inte vill tända eller släcka lampan med en strömbrytare. Vill du ha en snygg modern lampa för utomhusbruk? Då är denna Uma definitivt något för dig.
 • LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 1 lampa

  LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 1 lampa
  Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight i svart Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight har en infällbar ljuskälla. Med sin svarta färg är lampan härligt diskret när den är släckt. En integrerad rörelsesensor sörjer för att den batteridrivna utomhusvägglampan tänds automatiskt. Dessutom behöver lampan inte anslutas till en strömkälla. Lampans rörelsesensor registrerar alla sorters rörelse. Ljuset släcks av sig själv efter en viss tid. Lampan monteras på väggen och är med IP54 mycket robust, så att den är lämplig för utomhusbruk. - sensorns räckvidd: 7 m - lystid: 20 sekunder De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • Ethimo Shake Golvlampa Frostad Vit - Utomhusbelysning Teak Vit - SKLAM1T1

  Ethimo Shake Golvlampa Frostad Vit - Utomhusbelysning Teak Vit - SKLAM1T1
  Shake golvlampa från Ethimo med en rundad lampskärm i plexiglas med en LED-lampa och en ställning i teak, perfekt för utomhusbruk. Den har en vacker design med en naturlig inspiration och ett minimalistiskt uttryck. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Emmanuel Gallina. Bra att veta om Shake golvlampa - Tillgänglig i olika storlekar.- Lämplig för uteplatser eller balkonger.- LED-lampa.- IP-klassificering: IP44. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • BEGA 22215K3 utomhusvägglampa grafit 3 000 K 9 cm

  BEGA 22215K3 utomhusvägglampa grafit 3 000 K 9 cm
  Liten LED-utomhusvägglampa 22215K3 i aluminiumgjutgods 22215K3 är en kompakt LED-lampa som med sin låga djup är lämplig för olika monteringshöjder och användningsområden. Används bara en lampa kan den vid en låg monteringshöjd användas för att markera objekt som kan vara i vägen. Monteras flera lampor i rad, fungerar dem utmärkt som belysning av hallar både hemma och runt offentliga lokaler. Monteras lampan längre upp kan den användas som vägglampa bredvid ytterdörren eller för att belysa mindre väggar. Tack vare kapslingsklass IP64 är lampan på bäst möjliga sätt skyddad mot väderpåverkan. Lamporna från tillverkaren BEGA, som i nästan 70 år har producerat lampor för inom- och utomhusbruk, utmärks av förstklassig kvalitet och en lång livslängd. Noggranna konstruktioner, smart användning av material och hållbart bruk av resurser – allt detta är något man lägger stor vikt på hos BEGA.
 • LED-solcellsvägglampa Metro med sensor, corten

  LED-solcellsvägglampa Metro med sensor, corten
  Hållbart blickfång: Metro LED solväggslampa Metro LED solväggsarmatur är idealisk för utomhusbruk tack vare den extruderade, pulverlackerade aluminiumen. I kombination med den moderna och eleganta designen gör den här väggarmaturen för utomhusbruk till en höjdpunkt även i dagsljus. Du kan helt enkelt se hur högkvalitativt hantverket är och hur mycket uppmärksamhet man har lagt på detaljerna. Dessutom övertygar den tekniskt sett hela vägen. Här används den senaste solenergi- och LED-tekniken, som har utformats i Frankrike. Som ett alternativ till laddning via solcellsmodulen kan LED-vägglampan också laddas via en USB-kabel. Ett pålitligt, kraftfullt och funktionellt blickfång med ljusstyrka för innergården, trädgården och andra dystra utomhusutrymmen. - 1:a läget: Parametrarna strömförbrukning, effektreserv och mörkertid, som ligger till grund för lysdiodernas ljusstyrka, övervakas så att lampan kan vara tänd hela natten. - 2:a läget: Ljussensorn är på och slår automatiskt på armaturen i skymningen och stänger av den i gryningen. Rörelsesensorn är också på och armaturen lyser med full effekt i 30 sekunder när rörelse upptäcks. - 3:e läget: Ljuset är permanent på och kan lysa i upp till 5 timmar när det är fulladdat. Ljusstyrkan kan justeras individuellt, vilket förlänger brinntiden upp till 200 timmar. Rörelsesensorn är avstängd. - Sensorns räckvidd rörelsesensor: 6 m, detektionsområde: 120°.

Automatisk utebelysning med skymningsrelä eller rörelsesensor

Ett sätt att spara ström på är att utrusta lamporna utomhus med skymningsrelä. Det finns moderna LED-lampor som har skymningsrelä. En sån lampa kan läsa av mängden dagsljus och slå på eller av lampan när det behövs.

En annan kategori av automatiska lampor är utebelysning med rörelsevakt (rörelsesensor). Det kan vara bra kring garage eller förråd så att lampan tänds automatiskt när du närmar dig.

Andra sätt att automatiskt lysa upp är med lampor som har solceller och batteri som energikälla. För att de ska funka behöver de såklart exponeras för solljus under dagen. Det finns många olika solcellslampor man kan köpa i prisklasser från billigt till exklusivt.