Utebelysning

Utebelysning på funkisvillan Utebelysningen ger ett välkomnande intryck av hus och trädgårdar.

Utomhusbelysningen kanske inte kan förvandla ett kråkslott till ett palats, men nära på! Med rätt utomhuslampor kan man göra trädgården, garageuppfarten och husfasaden till att vara välkomnande. Här hittar du allt från altanbelysning och trädgårdsbelysning till solcellsbelysning och spotbelysning som lyser upp äppelträdet.

Typer av utebelysning: Solcellsbelysning | Trädgårdsbelysning | Fasadbelysning | Lyktor | Ljusslingor | Väglampor

Populärt inom utebelysning

 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • Nordlux Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå

  Nordlux Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå
  Utåtriktad utomhusvägglampa Bergen Den kan användas både inomhus och i skyddade utomhusområden. Obs: Kopparytan kommer att utveckla verdigris över tiden. Det är en naturlig process. Innan denna kemiska process är klar kan ytan verka oregelbunden. Kvalitets- och säkerhetsfunktioner: isoleringsklass I jordad, kapslingsklass IP 23
 • Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad

  Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad
  LED-ljuskedja för ölträdgård med bärnstensfärgade LED, förlängning Med förlängningen kan ljuskedjan förlängas så att den passar till grundsatsen för ölträdgård med bärnstensfärgade LED. Med upp till tre förlängningar kan man skapa en stor ölträdgårdsljuskedja med en längd på upp till 50 meter och 40 ljuspunkter, som kan lysa upp både små och stora trädgårdsfester. Längden på ljuskedjan kan justeras när som helst tack vare ett enkelt plug-in-system. Obs: Denna förlängning fungerar endast med en matchande grundsats (se tillbehör)

Fler tips på utebelysning

 • Norlys - Molde LED Utomhus Pollare Alu

  Norlys - Molde LED Utomhus Pollare Alu
  Design Norlys Molde LED Outdoor Bollard Aluminium är en klassisk pollare från det erfarna utomhusbelysningsföretaget Norlys. Lampan är ett smart och elegant sätt att karaktärisera din utomhusinredning och ger bra ljus både på sena sommarkvällar och kalla vintermorgnar. Använd den vid infarten, där den hjälper dina gäster att säkert nå fram till ytterdörren och hjälper dem att undvika pölar från bilen till hemmet, eller använd den i trädgården, där dess romantiska ljus ger liv åt ditt uterum även när solen gått ner. Kombinera flera pollare på olika höjder för ett spännande dynamiskt utseende. Se fler vackra utomhuslampor här!
 • Norlys Geneve 874 Vägg Grafit Ip54

  Norlys Geneve 874 Vägg Grafit Ip54
  Geneve 874 väggarmatur/utomhusbelysning från Norlys Material: Aluminium/polykarbonat Mått: H 31,5cm - B 21cm - Djup 9,5cm Ljuskälla: Max 230V 46W E27, ingår ej Fast installation KAPSLINGSKLASS: IP54&hellip:
 • Lucande - Jarno Utomhus Vägglampa Rust

  Lucande - Jarno Utomhus Vägglampa Rust
  Design Jarno Utomhus Vägglampa Rust har en enkel självsäker elegans över sig. Den vackra designen och den enkla färgen talar sitt tydliga språk om det självförtroende lampan har för sin underliggande funktionalitet. Den harmoniska utstrålningen är helt implementerad och gör lampan extremt lätt att passa in i det klassiska såväl som det mer moderna hemmet. Med denna härliga modell görs både trädgården och uppfarten öppna och inbjudande under alla årstider och alla tider på dygnet. Det behagliga klara ljuset sprider sig från ljuskällan och ger uteplatserna chansen att visa sig från sin bästa sida även efter skymningen. Denna charmiga effekt kan stödjas genom att sätta upp flera av samma modell i par eller i rad.
 • Konstsmide Utomhusvägglampa Nemi utan sensor, svart

  Konstsmide Utomhusvägglampa Nemi utan sensor, svart
  Utomhus vägglampa Nemi med en stor, klar akrylglasboll Nemi är en enkel utomhusvägglampa med en stor, klar akrylglaskula som säkerställer mycket god belysning på alla sidor. På grund av vind och väder är utomhusvägglampan inte bara väl utrustad med skyddsglaset utan också väl utrustad med isoleringsklass IP44. En glödlampa-LED-ljuskälla kan användas som ljuskälla, vilket med fördel visas genom det klara skyddsglaset. Den enkla designen i svart passar bra med både strukturerade och lätta monokroma ytterväggar.
 • Lindby Pitano Deko LED-solcellslampa i 10-pack

  Lindby Pitano Deko LED-solcellslampa i 10-pack
  LED Solar Deco Light Pitano i ett praktiskt set med 10 stycken LED-solbelysningen Pitano har en kantig design i form av en klassisk lykta och ger bra belysning under kvällstid i trädgården och på terrassen. Den levereras i en praktisk uppsättning med 10 lampor och drivs av solenergi. När den är fulladdad ger de integrerade lysdioderna dagsljus i upp till 8 timmar. IP44-skyddsklassificeringen ger tillräcklig motståndskraft mot vind och väder så att lamporna kan användas utomhus under lång tid.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 2 lampor

  HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 2 lampor
  Vägglampa Holborn för utomhusbruk - två ljus Vägglampan Holborn är tillverkad av mässing med en attraktiv verdigris-finish som ger helhetsintrycket en antik touch. Genom det klara glaset ser man två E14-socklar, i vilka det passar bra att sätta glödlampor. Matchande glödlampor finns tillgängliga via tillbehören. En intressant designad vägglampa som kan användas på en mängd olika sätt utomhus som fasadbelysning.
 • Westal Hörnfäste Koppar Westal Till Harry Mfl

  Westal Hörnfäste Koppar Westal Till Harry Mfl
  Hörnfäste för armaturer med rektangulär väggdosa
 • Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa klar

  Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa klar
  Endura Classic Cascade utomhusvägglampa med glascylinder Ett rätvinkligt väggelement av aluminium, designat i mörkgrått (RAL 7016) och en glascylinder fäst i botten - det här är komponenterna i Endura Classic Cascade utomhusvägglampa. Det finns ett E27- uttag i glaset, genom vilket lampan lyser i alla riktningar, så att ett stort område belyses. Eftersom ljuskällan är synlig genom det genomskinliga glaset rekommenderas användning av en dekorativ filamentlampa. En lampa ingår inte i leveransen. I kombination med andra lampor från Endura Classic Cascade-serien kan hela utomhusområdet belysas.
 • Lucande - Enisa Utomhus Vägglampa Rust

  Lucande - Enisa Utomhus Vägglampa Rust
  Design Lucande Enisa Outdoor Wall Light Rust drar genast ögonen till sig med sin iögonfallande form som nästan liknar en bikupa. Designen består av fem halvcirklar i olika storlekar som är strategiskt staplade ovanpå varandra i en vacker konstellation. Lampan har en fin roströd yta - den rostar dock inte eftersom kroppen är gjord av aluminium. De inbyggda LED-ljuskällorna lyser ut genom opalvita kåpor som sitter på toppen och botten av halvcirklarna. Locken har en matt yta, så ljuset som kommer igenom är mjukt och behagligt för ögat. Konstruktionen innebär att hela lampstrukturen belyses, vilket skapar ett indirekt och harmoniskt sken. Samtidigt har Enisa en skyddsklass IP54, vilket skyddar lampan mot vind och väder och garanterar ett pålitligt ljus i alla lägen. Se hela vårt utbud av utomhuslampor från Lucande här
 • Konstsmide Modena vägglampa square vit. 7341-250

  Konstsmide Modena vägglampa square vit. 7341-250
  Konstsmide Modena vägglykta square finns i två utföranden i lackad aluminium. Ljuskälla ingår EJ. IP44 klassad. Max 25W G9 halogenlampa.
 • Star Trading Gardenlight Golvlampa E27 max 25W IP65. 803-91

  Star Trading Gardenlight Golvlampa E27 max 25W IP65. 803-91
  Den här golvlampan är avsedd att användas på uteplatsen, altanen eller balkongen och är från Star Trading. Ljuskälla ingår inte så du kan själv pröva dig fram genom att förändra och skapa ditt eget ljussken genom att välja din egen typ dock, E27 och max 25W.
 • Vale Utomhus Vägglampa Svart - Konstsmide

  Vale Utomhus Vägglampa Svart - Konstsmide
  Vale Utomhus Vägglampa Svart - Konstsmide, Svart, Aluminium
 • Norlys - Stavanger LED Utomhus Pollare Mellem Alu

  Norlys - Stavanger LED Utomhus Pollare Mellem Alu
  Design Norlys Stavanger LED Outdoor Bollard Medium Aluminium är en klassisk pollare från det erfarna utomhusbelysningsföretaget Norlys. Lampan är ett smart och elegant sätt att karaktärisera din utomhusinredning och ger bra ljus både på sena sommarkvällar och kalla vintermorgnar. Använd den vid infarten, där den hjälper dina gäster att säkert nå fram till ytterdörren och hjälper dem att undvika vattenpölar från bilen till hemmet, eller använd den i trädgården, där dess romantiska ljus kommer att ge liv åt ditt uterum även när solen gått ner. Kombinera flera pollare på olika höjder för ett spännande dynamiskt utseende. Se fler vackra utomhuslampor här!
 • Lindby Eddis ornament LED-solcellslampa, kula

  Lindby Eddis ornament LED-solcellslampa, kula
  Sfärisk LED-solcellslampa Eddis med kopparfärgad dekorativ look för ett orientaliskt utseende Armaturer med orientaliskt eller marockanskt utseende blir alltmer populära, nu även för utomhusbruk. Denna LED-solcellslampa har en metallkropp i form av en sfär som är dekorerad överallt med ett dekorativt mönster. Ytan har en antik kopparton som passar perfekt till det övergripande utseendet. Ljuset strålar ut åt alla håll och naturligtvis reflekteras det dekorativa mönstret också i hela omgivningen, vilket ser utomordentligt konstnärligt ut och ger en viss glamour. Den kompakta solpanelen är placerad på toppen och passar perfekt in i designen utan att vara störande. Allt du behöver för att driva Eddis är alltså en plats i solen och ingen elanslutning. Detta är mycket praktiskt i trädgården, som kan vara långt borta från hus och strömkälla.
 • LUTEC Gånglampa Cypres, IP44

  LUTEC Gånglampa Cypres, IP44
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande Forama LED-utomhusvägglampa

  Lucande Forama LED-utomhusvägglampa
  Forama LED utomhusvägglampa imponerar med sitt moderna utseende Denna ljuskälla är särskilt slående på grund av dess geometriskt formade konstruktion och den mörka ytfinishen som omedelbart fångar ögat. Forama vägglampa utomhus är gjord av robust aluminiumgjutgods och har ett plastskydd. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmt vitt ljus som avges bländningsfritt både uppåt och nedåt. Snygg belysning som visuellt förbättrar varje ingång eller terrass.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar
  Antik mässingsfärgad utomhusvägglampa Mill 1595 Robust utförande och med kapslingsklass IP44 optimalt skyddad mot påverkan av damm och stänkvatten, är Mill vägglampan idealisk för utomhusbruk. Kvarnen är gjord helt av mässing, ytan har förfinats med en antik yta så att lampan ser ut som den var från en annan tid. En vägglampa som pryder husets fasad i många år utan att förlora något av sin skönhet. - Arbetad sjövattentät, dvs Bruk kan också användas på byggnader nära kusten.
 • Lucande - Belna LED Utomhus Vägglampa Graphite

  Lucande - Belna LED Utomhus Vägglampa Graphite
  Belna LED Utomhus Vägglampa Graphite - Lucande, Grå, Aluminium & Plast
 • Norlys Asker 1513 Vägglampa E27 Vit Upp&Nedljus Ip65

  Norlys Asker 1513 Vägglampa E27 Vit Upp&Nedljus Ip65
  Asker 1513 väggarmatur/utomhusbelysning från Norlys Material: Aluminium/polykarbonat optisk struktur Mått: H 11cm - B 22,5cm - Djup 8,5cm Ljuskälla: Max 240V 46W E27, Ingår Ej Fast installation KAPSLINGSKLASS:&hellip:
 • LCD Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65

  LCD Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ljusslinga Big Circus Filament, Svart

  Ljusslinga Big Circus Filament, Svart
  Ljusslinga Big Circus Filament, Svart från Star Trading. Snygg partyslinga med filament, för dekoration både till vardags och fest. Skapar ett härligt ljussken i mörker. Höjd 14 cm Längd 450 cm&hellip:
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia svart
  Torcia utomhusvägglampa - ljusstyrka och design, passar alla stilar! Torcia utomhusvägglampa kombinerar sitt slående yttre, inspirerat av forntida former, med tydlig ljusstyrka. På detta sätt representerar Torcia utomhusvägglampa ett designelement, som dock tack vare sina stiliserade och tydliga geometriska former kan integreras i alla befintliga väggkoncept. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Westal Mini Vägg Led Vit Med Två Uttag Ip44

  Westal Mini Vägg Led Vit Med Två Uttag Ip44
  Mini utomhusbelysning/vägglampa/LED-armatur från Westal Material: Aluminium Mått: H 16cm - B 18,5cm - Djup 14,2cm Ljuskälla: Fast LED 12W - 3000K - 800Lumen, Ingår Fast installation, 2 st integrerade&hellip:
 • TANGLE - Star 45cm

  TANGLE - Star 45cm
  Snygg stjärna med silvrig metallstomme. Runt om ringlas en ljusslinga med 50 varmvita LED-dioder. Diameter på 45cm. Kan användas både inne och ute. Tekniskt: Stjärnan har 50 LEDs om 1,5W. 3m lång kabel med 6 timmars timer. IP44, avsedd även för utomhusbruk.
 • Flos Casting T 100 H 200 Utomhuslampa Grå

  Flos Casting T 100 H 200 Utomhuslampa Grå
  Design: Vincent Van Duysen för Flos Koncept: Med de nya utomhus Pollare-lamporna Flos Casting T och FLos Casting C, följer formen funktionen och ljusets nyanser förstärks. De speciella formerna av Pollare-lamporna Casting T och Casting C, passar med alla olika baggrunder och smälter in i omgivningarna. Lamporna är ytterst minimalistiska med sina unika former. Själv säger Vincent Van Duysen, Castings formgivare, att hans intention var att kombinera Flos med en blandning av minimalism och lite brutalitet. Denna genre skiner speciellt igenom i FLos Casting C lamporna, som har en lite brutal form. Lampans dubbla pulverlackering garanterar en utmärkt resistens mod vädret. Casting T-lampan ger ett behagligt och enkelt ljus på grund av lampans glasskärm. Casting utomhus pollare-lampa fås i tre olika storlekar och fem olika färger; Svart, Vit, brun, Grå och Antracit Grå. Den nya utomhuskollektionen från Flos är bland annat utvecklad av arkitekt och designer Piero Lissoni. I hans arbete har själva formgivningen, och hur lamporna interagerar med sina omgivningar, en hög prioritet. Utomhuslamporna är just därför en helt unik kollektion. Lissoni är känd för att vara kreativ och nytänkande, och för att inte följa trender
 • Logan Utomhus Vägglampa Antracite/White - Lucande

  Logan Utomhus Vägglampa Antracite/White - Lucande
  Logan Utomhus Vägglampa Antracite/White - Lucande, Grafitgrå&Vit, Polycarbonat&Aluminium
 • Bellhop vägglampa, mörkbrun 12,5cm

  Bellhop vägglampa, mörkbrun 12,5cm
  Väggversionen av Bellhop för utomhusbruk. Bellhop är tillverkad av extruderat och gjutet aluminium eller rostfritt stål. Designad av Edward Barber &: Jay Osgerby. Höjd 12,5 cm Diameter 12,5 cm&hellip:
 • SLV - Logs Vägglampa Square LED IP44 White

  SLV - Logs Vägglampa Square LED IP44 White
  Design SLV När du köper en lampa från det tyska belysningsföretaget SLV finns det ett antal saker du alltid kan förvänta dig: en vacker och ofta minimalistisk lampa, en rimlig ljusstyrka och naturligtvis en fantastiskt hög byggkvalitet i sann tysk anda. Med Logs Wall Light Square LED IP44 White får du allt detta - och den vackra LOGS erbjuder dessutom en hög grad av täthet! Lampan är lätt att installera. LOGS kan kombineras med andra lampor i samma serie och ger både utomhusutrymmen och praktiska rum - tvättstugor, hallar, garage och verkstäder - ett fantastiskt ljus. Se de andra LOGS-lamporna här!
 • Stall reservglas, klarglas

  Stall reservglas, klarglas
  Stallglas i klarglas från Westal. Klassiskt stallglas från Westal med gängsockel. Glaset är i klarglas. Material Klarglas Övrigt Reservglas till Stall armaturer från Westal I över sex decennium&hellip:
 • LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, silver

  LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, silver
  LED- utomhusvägglampa Door Down med rörelsesensor Att står med händerna fulla framför dörren och försöka att hitta nyckelhålet är inte längre något problem tack vare LED-lampan Door Down. Door Down kan enkelt monteras på olika ytor. Dessutom krävs ingen separat anslutning, eftersom den drivs av medföljande batterier. Tack vare kapslingsklass IP54 kan den utan problem användas utomhus ovanför ytterdörren. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • Vägglykta Monza High Power LED 9 cm

  Vägglykta Monza High Power LED 9 cm
  Fasadbelysning Monza med unik design som sprider ljuset som en sol över fasaden. 8 cm i diameter och går ut 9 cm från väggen. Inbyggd high power LED på 3 watt.
 • Golvlampa AGNAR Outdoor

  Golvlampa AGNAR Outdoor
  Stilren bordslampa för utomhusbruk med fot i metall och lampskärm i vädertåligt lin. Lin är ett naturmaterial som ger en rustik och jordnära känsla. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plastlock samt en packning som skyddar mot väta. Lam
 • Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux

  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux
  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux, Sand , Metall&Plast
 • Nordlux Utomhusvägglampa Heka svart

  Nordlux Utomhusvägglampa Heka svart
  Rundad vägglampa Heka Den rundade vägglampan Heka för utomhusbruk ger en bländfri belysning tack vare den halva sfären som är utformad av opalglas. Den rundade formen ser väldigt modern ut och den mörka färgen passar bra ihop med strukturerade väggar. Förutom parallellkoppling kan armaturen också monteras med ljuset uppåt. På insidan finns en glödlampsfäste, glödlampan kan beställas direkt via tillbehören. Heka trotsar vind och väder tack vare sitt goda skydd mot stänk- och strålvatten, vilket är viktigt för en utomhusarmatur.
 • Moretti Luce LED-utomhusvägglampa Gemstone, mässing antik/opal

  Moretti Luce LED-utomhusvägglampa Gemstone, mässing antik/opal
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande - Benidetta Utomhus Vägglampa H20 Black Lucande

  Lucande - Benidetta Utomhus Vägglampa H20 Black Lucande
  Benidetta Utomhus Vägglampa H20 Black - Lucande, Svart
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart
  LED solcellslampa Sunshine Treasure i rottinglook Sunshine Treasure solcellslampa är utformad i rottinglook och ger underbara ljuseffekter under långa sommarnätter. Solcellslampan laddar sig själv under dagen i solljuset. När det blir mörkt tänds ljuset automatiskt. Ljusstyrkan är då upp till 8 timmar per dag. Detta skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Sunshine Treasure är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting.
 • Cph Lighting - Arcus Utomhus Lampa E27 CPH Lighting

  Cph Lighting - Arcus Utomhus Lampa E27 CPH Lighting
  Design CPH Lighting Arcus utomhus vägglampa och taklampa är en klassisk robust lampa till väggen eller taket gjord av varmgalvaniserat stål. Det är en mycket enkel lampa som kan användas på många ställen där man önskar en hållbar lampa som kan motstå hårt klimat. Arcus är också vandalsäker. Arcus utomhuslampa är ideell till det hem där man vill ha ett klassiskt samt rått utseende. Utomhuslampan fås både med band och transparant skärm och utan band med opal skärm. Välj den med hängare för ett råare utseende eller den utan hängare för en mer klassisk look.
 • Naila Utomhus Vägglampa Clear/Dark Grey - Lindby

  Naila Utomhus Vägglampa Clear/Dark Grey - Lindby
  Naila Utomhus Vägglampa Clear/Dark Grey - Lindby, Grå, Aluminium&Glas
 • Star Trading NEOLED REEL ljusslang Daylight 6 meter

  Star Trading NEOLED REEL ljusslang Daylight 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Pelare Milo Grå 3000K

  Pelare Milo Grå 3000K
  Pelare Milo Grå 3000Kfrån Hide-a-lite. Cylindrisk pollare i IP65-utförande. Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150° för belysning&hellip:
 • Norlys - Asker Utomhus Vägglampa Up/Down Galvaniserad

  Norlys - Asker Utomhus Vägglampa Up/Down Galvaniserad
  Asker Utomhus Vägglampa Up/Down Galvaniserad - Norlys, Metall, Aluminium & Plast

Automatisk utebelysning med skymningsrelä eller rörelsesensor

Ett sätt att spara ström på är att utrusta lamporna utomhus med skymningsrelä. Det finns moderna LED-lampor som har skymningsrelä. En sån lampa kan läsa av mängden dagsljus och slå på eller av lampan när det behövs.

En annan kategori av automatiska lampor är utebelysning med rörelsevakt (rörelsesensor). Det kan vara bra kring garage eller förråd så att lampan tänds automatiskt när du närmar dig.

Andra sätt att automatiskt lysa upp är med lampor som har solceller och batteri som energikälla. För att de ska funka behöver de såklart exponeras för solljus under dagen. Det finns många olika solcellslampor man kan köpa i prisklasser från billigt till exklusivt.