Utebelysning

Utomhusbelysningen kanske inte kan förvandla ett kråkslott till ett palats, men nära på! Med rätt utomhuslampor kan man göra trädgården, garageuppfarten och husfasaden till att vara välkomnande. Det finns mycket man kan göra med sin belysning utomhus. Här hittar du allt från altanbelysning och trädgårdsbelysning till solcellsbelysning och spotbelysning som lyser upp äppelträdet.

Typer av utebelysning: Solcellsbelysning | Trädgårdsbelysning | Fasadbelysning | Lyktor | Ljusslingor | Väglampor

Populärt inom utebelysning

 • Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)

  Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)
  Stallykta i galvaniserat stål och med sensor.Rörelsevakt 180 grader.Ljuskälla ingår ej.
 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå

  Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå
  Utåtriktad utomhusvägglampa Bergen Den kan användas både inomhus och i skyddade utomhusområden. Obs: Kopparytan kommer att utveckla verdigris över tiden. Det är en naturlig process. Innan denna kemiska process är klar kan ytan verka oregelbunden. Kvalitets- och säkerhetsfunktioner: isoleringsklass I jordad, kapslingsklass IP 23
 • Formskön utomhusvägglampa Arki

  Formskön utomhusvägglampa Arki
  Estetisk fasadlampa för utomhusbruk Ancora Fasadlampan Ancora övertygar med sin krökta form, behagliga ljus som kommer igenom vitt glas såväl som och strålar både underifrån och uppifrån. Den mörkgrå färgnyansen passar på alla fasader och ger samtidigt ett modernt och enkelt modernt intryck. Ancora kan försköna alla väggar och fasader med sin estetiska design.

Fler tips på utebelysning

 • Accor vägglampa (Vit)

  Accor vägglampa (Vit)
  Accor är en modern och stilren vägglampa för utomhusbruk gjord av klar plast och rostfitt stål i vit färg. Den medföljande 7W LED-lampan avger ett ljus på 450 lumen och 3000K.
 • Breg LED vägglampa

  Breg LED vägglampa
  BREG rund fasadbelysning/taklampa i snygg antracit färg och en integrerad LED belysning på 8,5w, 850lm och en temperatur på 3000K. IP54
 • Moon vägglampa (Vit)

  Moon vägglampa (Vit)
  Moon är en spännande väggbelysning för utomhusbruk i gjuten aluminium och med en kupa i plast. Skapar en härlig ljusbild och sprider ett behagligt ljus omkring sig när den är tänd.Kompaktlysrör 13W G24q-1 ingår.
 • Läsö fasadbelysning (Svart)

  Läsö fasadbelysning (Svart)
  Lasö är en cylinderformad, mattsvart vägglampa med enkel design av aluminium. Lyser både upp och ner.Placera förslagsvis längs med uppfarten eller på husväggarna. Ljuskällor ingår ej.
 • LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, vit

  LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, vit
  LED infälld vägglampa Aspen sätter vackra belysningsaccent på utomhusområdet Aspen LED-inbyggnadslampa är idealisk för en effektiv design av utomhusområdet. Den sätts in direkt i väggen och integreras sömlöst i miljön. Den fasthållna lampan fångar uppmärksamheten bara när den slås på. Den avger sitt varma vita ljus nedåt och tjänar således å ena sidan att belysa vägen och å andra sidan att sätta förtrollande ljus accenter samtidigt. Aluminiumkroppen är skyddad mot vatten tack vare IP65 och kan enkelt fästas på utsidan.
 • Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 38cm

  Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 38cm
  Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 38cm. En lampskärm i konstrotting som är gjord för utomhusbruk. Du kan enkelt mixa och matcha med olika utomhusupphäng och ljuskällor. Dessa passar bäst till upphäng med E27 sockel. »Upphäng med E27 sockel »Ledlampor med E27 sockel
 • Konstsmide High Power LED 230V markspot med skymningsrelä 9W. 7953-310

  Konstsmide High Power LED 230V markspot med skymningsrelä 9W. 7953-310
  High Power LED ground spot från Konstsmide. En 230V markspot med skymningsrelä.
 • Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil brun

  Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil brun
  Underbar rund utomhusvägglampa Agneß i lantlig stil i brunt med mässingsbeläggning Agneß utomhusvägglampa med ett kors av metallstag är gjord av gjuten aluminium och opalglas och levereras med en monteringsplatta. En pärla inte bara för lantgården utan för varje trädgård. Hemtrevligt kastar det sitt ljus i natten. Den Agness utomhus vägglampa kan också användas som en utomhus taklampa. I stället för glödlampan A 60 kan energibesparande lampor med E27-uttag också användas. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Arn enkel fasadbelysning (Svart)

  Arn enkel fasadbelysning (Svart)
  Snygg och stilren vägglampa i aluminiun, anpassad för utomhusbruk. Sprider ett varmt nedljus på din vägg och är samtidigt diskret och enkel. Arn finns även som en dubbel variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Chip utomhusvägglampa med list svart

  Chip utomhusvägglampa med list svart
  Dekorativ utomhusvägglampa Chip med list Den perfekta lampan för alla ytterväggar - prisvärd och tidlöst modern. Den ovala diffusören av satinerat glas hålls av ett hölje av teknopolymer och listen riktar ljusstrålen till platsen som ska belysas.
 • Keen fasad (Svart)

  Keen fasad (Svart)
  Keen är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Lampan går att montera både vågrätt och lodrätt.Placera förslagsvis den svarta armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 12W, med 1080Lm och 3000K varmvitt ljus. Keen finns även i andra varianter.
 • Modern gånglampa 177, vit

  Modern gånglampa 177, vit
  Banljus i vitt av högkvalitativa material Denna vägbelysning, som tillverkades i Tyskland, presenterar sig i modern design och elegant vitt. De särskilt slitstarka materialen (gjuten aluminium och glas) och kapslingsklass IP44 garanterar att du kan njuta av armaturen under lång tid och att den säkert belyser utomhusytorna. Installation på fundament eller markstycke möjlig.
 • Sandvik vägglampa nedljus LED (Aluminium)

  Sandvik vägglampa nedljus LED (Aluminium)
  Sandvik är en snygg och modern vägglampa att ha utomhus. Armaturen är gjuten i aluminium och finns i färgerna aluminium, grafit och vit. Den sprider ett behagligt och fint ljus omkring sig när den är tänd (nedåt). Samtidigt så är den diskret och enkel i sitt utförande.LED-lampa ingår.
 • Modena trädgl E27 ink stolpe (Zink)

  Modena trädgl E27 ink stolpe (Zink)
  Modena trädgårdslykta E27 galvaniserad ink stolpe
 • Halvrund LED-utomhusvägglampa Dodd i aluminium

  Halvrund LED-utomhusvägglampa Dodd i aluminium
  IP44 – utomhusvägglampa Dodd i aluminium med LED-ljus Utomhusvägglampan Dodd belyser fasader på privata och offentliga byggnader med varmvitt LED-ljus på ett stilfullt och diskret sätt. Dess kompakta konstruktion och enkla formgivning gör att man nästan inte lägger märke till den på dagen, men drar blickarna till ljuseffekten i mörkret. En strukturerad fasad framhävs vackert med Dodd som dessutom sörjer för mer säkerhet genom att ge kraftfull belysning i omgivningen.
 • Ohm 17cm LED (Vit)

  Ohm 17cm LED (Vit)
  Ohm är en vacker serie med porslinsarmaturer, designade av Kauppi & Kauppi, där både luftighet och elegans står i fokus. Denna varianten är IP44-klassad och anpassad för våtrum, då den är skyddad mot både fukt, ånga och vattenstänk. Den har en skyddande skärm i matt opalglas som dels bidrar till lampans eleganta look, men också till att det blir en jämn och behaglig ljusspridning. Denna varianten är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K).Silikontätning mellan glas och sockel.Ohm går att fästa både på vägg och tak, samt användas som bordlampa.Armaturen är även anpassad för utomhusbruk.Ljuskälla ingår ej. Ohm-familjen har sedan 2019 fått stor global uppmärksamhet och vunnit flertalet hedrande designpriser för sitt både moderna och klassiska formspråk.
 • Faedo fasad (Vit)

  Faedo fasad (Vit)
 • Star Trading Ljusslinga Vit - Utomhusbelysning Vit - 476-95

  Star Trading Ljusslinga Vit - Utomhusbelysning Vit - 476-95
  Ljusslinga från Star Trading med en vacker design med tio hängande ljuskällor perfekta att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt. Den är perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om ljusslinga - Vacker design.- Hängande ljuskällor.- Built-In Led- 24 V.- Djup: 45 mm.- Lumen: 240 lm- Bredd: 3600 mm.- Höjd: 300 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP44.- Brinntid: 7000.0 timmar.- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning från Star Trading med stor omsorg.
 • Mässingsfärgad utomhusvägglampa Thurso Oval

  Mässingsfärgad utomhusvägglampa Thurso Oval
  I klassisk design lik en skeppsarmatur: mässingsfärgad utomhusvägglampa Thurso Oval Thurso Oval är, som namnet redan avslöjar, en oval utomhusvägglampa i robust metall med mässingsyta och en skyddade diffusor i glas. Mässingsfärgen och det satinerade glaset gör att lampan ser underbart maritim ut och gör den till ett fantastiskt blickfång. Ljuset skapas av en E27-ljuskälla (se tillbehör) i lampan och avges genom diffusorskivan behagligt bländfritt åt alla håll. IP44 skyddar lampan mot stänkvatten, så att den är beständig mot väderpåverkan.
 • Paulmann Concrea LED-gånglampa, höjd 61 cm

  Paulmann Concrea LED-gånglampa, höjd 61 cm
  Tillverkad av betong - Concrea LED- downlight Concrea LED-vägbelysning sitter på en svart, vinklad bas. Lampans kropp ser väldigt hög kvalitet ut och samtidigt naturlig. Det tydliga formspråket och sandstenens utseende harmoniserar perfekt med varandra. Concrea är gjord av betong och ger ett gediget intryck och har ett något utskjutande huvud på vars undersida LED-spotlight är integrerad. Detta avger det varma vita ljuset nedåt, vilket inte bara belyser golvytan utan också diskret skjuter ut armaturkroppen och är nedsänkt i ett mjukt ljus.
 • Vägglykta English Bridle, Ø 21,6 cm, brons

  Vägglykta English Bridle, Ø 21,6 cm, brons
  English Bridle lantern wall light : elegant lampa för utomhusbruk Husingångar, hushörn och garageväggar är bara några av de platser där den vackert designade vägglampan English Bridle lantern kan användas. Vägglampan inspirerar med sitt lantliga, rustika utseende och dekorerar alla fastigheter även när den inte är upplyst. Bakom det genomskinliga glaset med en integrerad såstruktur sitter tre E14-uttag för atmosfäriska ljuslampor. Matchande lampor kan beställas via tillbehör.
 • Hunt 26cm fasadbelysning (Vit)

  Hunt 26cm fasadbelysning (Vit)
  Hunt är en vacker vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Dess fantastiska design kan påminna om en vacker stjärnhimmel, eller helt enkelt en härlig kombination av ljus och skugga. Hunt har en diameter på 26cm, men finns även i en mindre storlek på 19cm. När lampan är tänd sprids ett behagligt ljus genom hålmönstret men också runt om lampan.Integrerad LED-belysning. 
 • Dalton Vägg

  Dalton Vägg
  Med Dalton har man skapat en modern och exklusiv utomhuslampa. Den kubistiska formen och den svarta metallramen i kombination med det mjuka, varma ljuset från exempelvis en dekorativ glödlampa ger en fantastiskt vacker utomhuslampa.
 • Bronx Utomhusbelysning Fasad IP54 Svart

  Bronx Utomhusbelysning Fasad IP54 Svart
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker
 • Vägglampa Mombasa

  Vägglampa Mombasa
  Utomhusvägglampan Mombasa, av rostfritt stål i elegant design av rostfritt stål Utomhusvägglampan Mombasa är en utmärkt nattlampa i huset. Den består av en halvrund ring av rostfritt stål och avger sitt ljus uppåt och nedåt. Den lyser upp omgivningen indirekt genom belysningen av husfasaden. Där uppstår eleganta ljuskäglor. Omfattningen av rostfritt stål skyddar mot bländningseffekter. Mombasa behöver bara en ljuskälla och kan fungera kostnadseffektivt hela natten om man använder en energisparlampa. Lampan är därför mycket lämplig för montering över ett skylten med husnumret. Med det nedåtriktade ljuset förblir det synligt hela natten. Designen är diskret och tidslös. Det är särskilt bra bland nya byggnader. Tysk kvalitetslampa.
 • Garden 24 Lyktstolpe 1 IP44 H225cm Svart

  Garden 24 Lyktstolpe 1 IP44 H225cm Svart
 • Cylinder singel (Antracit)

  Cylinder singel (Antracit)
  Fasadbelysning Cylinder singel som passar bra till både moderna och klassiska miljöer. Ger ett fint nedljus, den transparanta ringen ger en extra dimension till ljuset.Ljuskällor ingår ej.
 • Med kedja - utomhustaklampan Adessora

  Med kedja - utomhustaklampan Adessora
  Okonventionell utomhustaklampa Adessora i rustik design Lantligt rustik är utomhustaklampan Adessora. Den smakfulla lampan hängs upp med en kedja i mässing, som samtidigt fungerar som korrosionsskydd. Det runda glaset hålls av en stomme, även den i antikmässing. Adessora övertygar inte bara med sitt stilfulla yttre, den bidrar också till större säkerhet och bättre orientering med sitt klara ljus.
 • LED-vägglampa 6309 antracit, IP65, Ø 31 cm

  LED-vägglampa 6309 antracit, IP65, Ø 31 cm
  Rund LED utomhusvägglampa 6307/6308/6309 med lock av opalt glas Den tidlöst designade LED-utomhusvägglampan 6307/6308/6309 är en lämplig belysningslösning för hela utomhusområdet. Konstruerad i enlighet med kapslingsklass IP65, tål den ännu starkare väderförhållanden utan problem. Det robusta huset av gjutet aluminium bidrar också till den långa hållbarheten. Den stora fronten av opalglas sprider de inbyggda lysdiodernas varma vita ljus över ett stort område och bländar fritt i omgivningen. - Kan också monteras i taket - inklusive monteringsplatta
 • Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar

  Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar
  Utomhushänglampa Black Out i glasfibertyg Oberoende produkter med ett kreativt koncept, riktade ljuseffekter och en högkvalitativ finish - det här är kombinationen som inspirerar lamporna från den italienska tillverkaren Karman. Black Out-serien designad av Matteo Ugolini följer också detta mönster. LED-pendellampa Black Out är särskilt effektiv i en annars mörk miljö, vilket man kan hitta i det likvärdiga strömavbrottet. Din skärm består av ett nät av glasfibertrådar som snurras runt en roterande form under produktionen tills bara små utrymmen finns kvar. Till exempel ovanför ett terrassbord erbjuder skuggan, som är öppen längst ner, direkt belysning. Upphängningshöjden kan anpassas efter omständigheterna, till exempel genom att linda den 5 m långa kabeln över takbjälken.
 • Fred Xl LED fasad

  Fred Xl LED fasad
  Fred är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av högkvalitativ plast.Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 11W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus.Fred finns i mer varianter.
 • Markspot Lumina 12W LED (Rostfritt stål)

  Markspot Lumina 12W LED (Rostfritt stål)
  Armatur i pulverlackerad aluminium med en frontring i rostfritt stål och härdat glas, bestyckad med LED-enhet. Monteringsfixture i plast. Levereras komplett med monteringsfixtur. Integrerat drivdon. inklusive 0,5m kabel 3G1mm². Lämplig för belsyning av trädgård, träd, fasad etc.
 • Konstsmide Galvat markfäste 50 cm. 447-000

  Konstsmide Galvat markfäste 50 cm. 447-000
  Markfäste för Konstsmides Vega , Junior, Pegasus, Draco, Hercules , Orion , Nova, Mode, Ull, Taurus och Persius . Betongfritt fundament som är rostskyddsbehandlat och inte behöver gjutas. Hållbar montering med singel, grus och sand. Tänk på att den elektriska anslutningen måste göras av behörig fackman. 96mm mellan "piggarna".
 • Beverly fasadbelysning (Silver)

  Beverly fasadbelysning (Silver)
  Beverly är en modern och praktisk fasadbelysning som ger ett inbjudande ljus vid entrén, vid garageporten eller längs husväggen. Den är tillverkad av rostfritt stål och bär en cylindrisk glaskupa i vitt glas som omger ljuskällorna och ger en jämn, mjuk och bländfri ljusspridning. Placera Beverly för sig själv, eller sätt fler lampor i en rad längs fasaden för att skapa ett maffigt intryck.Ljuskällor ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Bisso Anna vit uppåtriktad

  LED-utomhusvägglampa Bisso Anna vit uppåtriktad
  Klassiskt designad LED-utomhusvägglampa Bisso Anna med modern LED-teknik Tilltalande fasadbelysning i klassisk design garanterar denna vägglampa med uppåtriktad lykta. Stomme och lykta består av harts, en robust gjutharts, skärmen består av klar plast (PMMA) och lämnar blicken fri till ljuskällan, som vid första anblicken ser ut som en glödlampa. I själva verket är det dock en filament-LED-lampa, som är mycket lik en glödlampa till utseendet, men som ger strålande vackert ljus med LED-teknik. Hos denna moderna ljuskälla är stavformade bärare utrustade med pyttesmå LED-chips. Helheten ser nästan ut som glödlampans glödtrådar. Bisso Anna - en lampa som med sin neutrala färgsättning passar till många olika fasadstilar och som garanterar lång glädje, då den är rost- och korrosionsbeständig. LED-ljuskällan ingår i leveransen och kan bytas. Made in Italy! - havsvatten- och stötsäker - skyddsklass IP55 - UV-beständig
 • Star Trading Solcells-ljusslinga Flame

  Star Trading Solcells-ljusslinga Flame
  En solcellsdriven slinga som har åtta rutmönstrade bollar som lyser upp med flammande låga i mörkret. Dessa LED-lampor är fina att dekorera på din balkong med eller i din trädgård. En separat panel gör det möjligt att placera slingan i skuggan och panelen på soligt ställe. Kabellängden är 200cm.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-utomhusvägglampa grå

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-utomhusvägglampa grå
  Mörkgrå LED väggarmatur Endura Style Bat i futuristisk design LED-väggarmaturen Endura Style Bat är en lysande ljuskälla för utomhusbruk. Den kan användas antingen som en ljuskälla för balkonger och terrasser eller som entrébelysning och med sina varmvita lysdioder ger den ett behagligt och indirekt ljus. Det mörkgrå höljet är tillverkat av aluminium och har en mycket futuristisk design, vilket gör att LED-armaturen gör en bra figur särskilt på fasaden av moderna byggnader. - Enkel installation tack vare de medföljande monterings- och anslutningstillbehören
 • Illusion plan II (Svart)

  Illusion plan II (Svart)
  Väggarmatur med upp och nedljus. Stomme i anodiserad och pulverlackerad aluminium. Bestyckad med LED-moduler. Mikroprismatiskt glas som ger god avbländning. Drivdonet är integrerat och bakstycket har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Lämplig för fasadbelysning, entréer
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor
  Brick – LED-utomhusvägglampan med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan kan installeras var som helst där ljuset behövs, oberoende av strömförsörjning, eftersom den är utrustad med en 1,5 W polykrystalin solcellsmodul. Den laddar det inbyggda batteriet när solen skiner så att lampan kan tändas om den registrerar rörelser i sin omgivning efter att solen har gått ned. Brick har en enkel och modern design. Kroppen av rostfritt stål får den att se elegant och tidslös ut. Rörelsesensorn är inbyggd i bländaren av rostfritt stål på framsidan av lampan. Rörelsesensorns tekniska specifikationer: - tillämpningsområde: 0-8 meter (med en monteringshöjd på 2 meter) - registreringsvinkel: 120 grader
 • Safira - LED-utomhusvägglampa i vitt

  Safira - LED-utomhusvägglampa i vitt
  LED-utomhusvägglampa Safira med vit ovanyta Safira har en kantig utformning och utgör ett utomordentligt modernt belysningsobjekt. Armaturen är inte bara modern rent utseendemässigt utan detta gäller också den integrerade tekniken med inbyggda LED. LED är utomordentligt långlivade och drar lite ström i jämförelse med klassiska ljuskällor som glöd- och halogenlampor. Täckplattan av vitt aluminium med ljusöppningar drar blickarna till sig. Armaturen sörjer för ovanliga och vackra ljuseffekter.
 • La Lampe Gras N°304 Classic Outdoor Seaside Vägglampa Svart - Utomhusbelysning Glas Svart - No304OUTD SEA BLx2

  La Lampe Gras N°304 Classic Outdoor Seaside Vägglampa Svart - Utomhusbelysning Glas Svart - No304OUTD SEA BLx2
  Lampe Gras 304 Classic Outdoor Seaside är tillverkad av 316 rostfritt stål. Vilket innebär att den tål tuffa påfrestningar från klimatet och lämpar sig även väl nära havet där det kan vara hårt väder. Den klassiska designen på Lampe Gras gör att den håller än, även fast det nästan är 100 år sedan det första exemplaret lanserades på marknaden.EgenskaperIP64Justerbart lamphuvudLjuskälla köpes separat 1xE14 Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Glas från La Lampe Gras med stor omsorg.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • Lindby Liddi utomhusvägglampa, cylinderformad

  Lindby Liddi utomhusvägglampa, cylinderformad
  Cylindrisk yttervägglampa Liddi i rostfritt stål i svart Liddi är en kompakt och elegant utomhusvägglampa som enkelt kan integreras i husets arkitektoniska stil. Väggfästet och lampskärmen är gjorda i svart rostfritt stål och det har också en genomskinlig plastdiffusor. Detta omger ett uttag där en E27-lampa kan sättas in, vilket genererar nödvändigt ljus. kapslingsklass IP44 gör utomhusvägglampan Liddi skyddad mot stänkvatten och perfekt för täckta väggar utomhus. Vid behov kan den kombineras med andra lampor i sin serie för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Oden duo (Aluminium)

  Oden duo (Aluminium)
  Utomhusbelysning Oden duo som ger ett vacker sken uppåt/nedåt och passar såväl moderna som klassiska miljöer. Ljuskällor ingår ej, välj själv GU10 lampor med de ljus du önskar. Varmvitt sken GU10 ligger som rekommenderad ljuskälla.
 • Utomhusvägglampa Helford, nickel

  Utomhusvägglampa Helford, nickel
  Maritim utomhusvägglampa Helford med förnicklad mässingsram Speciellt på fasader av stenbyggnader eller med rustika klinkerstenar är Helford utomhusvägglampa en snygg blickfångare och lampa. skeppsarmatur består av en oval stativ gjord av förnicklad mässing, som får en rustik touch tack vare de öppna fästskruvarna och en gitterkonstruktion på framsidan. Det finns också ett räfflat lock. Den havsvattenskyddade utomhusvägglampan kan också användas nära havet. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • LightsOn Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zin

  LightsOn Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zin
  Aries 4 lampor 10lm Ø3,5cm Zink

Automatisk utebelysning med skymningsrelä eller rörelsesensor

Ett sätt att spara ström på är att utrusta lamporna utomhus med skymningsrelä. Det finns moderna LED-lampor som har skymningsrelä. En sån lampa kan läsa av mängden dagsljus och slå på eller av lampan när det behövs.

En annan kategori av automatiska lampor är utebelysning med rörelsevakt (rörelsesensor). Det kan vara bra kring garage eller förråd så att lampan tänds automatiskt när du närmar dig.

Andra sätt att automatiskt lysa upp är med lampor som har solceller och batteri som energikälla. För att de ska funka behöver de såklart exponeras för solljus under dagen. Det finns många olika solcellslampor man kan köpa i prisklasser från billigt till exklusivt.