Utebelysning

Utebelysning på funkisvillan Utebelysningen ger ett välkomnande intryck av hus och trädgårdar.

Utomhusbelysningen kanske inte kan förvandla ett kråkslott till ett palats, men nära på! Med rätt utomhuslampor kan man göra trädgården, garageuppfarten och husfasaden till att vara välkomnande. Här hittar du allt från altanbelysning och trädgårdsbelysning till solcellsbelysning och spotbelysning som lyser upp äppelträdet.

Typer av utebelysning: Solcellsbelysning | Trädgårdsbelysning | Fasadbelysning | Lyktor | Ljusslingor | Väglampor

Populärt inom utebelysning

 • Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800

  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. 2392-800
  Konstsmide Ljusslinga 10 amber utbytbara LEDlampor 24V/IP44. Platt kabel. En ny typ av ljusslinga från Konstsmide där man kan dimra på transformatorn med så kallad 4 stegs dimmer. Du kan dessutom byta ljuskällorna på ljusslingan. Själva kabeln är den populära platta kabeln eller så kallad rovkabel. Slingan är IP44 klassad vilket gör att du kan använda den utomhus året runt i trädgården, på balkongen eller på fasaden. Ljuset är varmvitt / bärnstensfärgat och man kan enkelt hänga upp den med smarta klämmor som säljs i 10-pack
 • Nordlux Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå

  Nordlux Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå
  Utåtriktad utomhusvägglampa Bergen Den kan användas både inomhus och i skyddade utomhusområden. Obs: Kopparytan kommer att utveckla verdigris över tiden. Det är en naturlig process. Innan denna kemiska process är klar kan ytan verka oregelbunden. Kvalitets- och säkerhetsfunktioner: isoleringsklass I jordad, kapslingsklass IP 23
 • Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad

  Konstsmide Christmas LED-ljuskedja med förlängning för ölträdgård, bärnstensfärgad
  LED-ljuskedja för ölträdgård med bärnstensfärgade LED, förlängning Med förlängningen kan ljuskedjan förlängas så att den passar till grundsatsen för ölträdgård med bärnstensfärgade LED. Med upp till tre förlängningar kan man skapa en stor ölträdgårdsljuskedja med en längd på upp till 50 meter och 40 ljuspunkter, som kan lysa upp både små och stora trädgårdsfester. Längden på ljuskedjan kan justeras när som helst tack vare ett enkelt plug-in-system. Obs: Denna förlängning fungerar endast med en matchande grundsats (se tillbehör)

Fler tips på utebelysning

 • Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Odense är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval, aluminium i en svart färg och plast i en grå transparent färg, är det en verkligt modern lampa. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång och även funktionell. Lampans totala mått är 33 cm hög, 8,5 cm lång och 17,2 cm bred. Se till att du beställer två ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Skapa extra atmosfär i trädgården genom att dämpa vägglampan utomhus. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Odense det perfekta valet för din trädgård. 8.5 cm x 17.2 cm x 33 cm
 • Nordlux - Luxembourg Utomhus Vägglampa Rust Nordlux

  Nordlux - Luxembourg Utomhus Vägglampa Rust Nordlux
  Design Nordlux Luxembourg Outdoor Wall Light Rust är en nostalgisk lampmodell som utstrålar mysighet och goda minnen. Lampan har en distinkt design med en bred skuggad lampskärm i stål och en transparent glaskupol som ger fri sikt till ljuskällan inuti. Eftersom ljuskällan är en viktig del av lampans visuella uttryck är det en stor fördel att lampan är utrustad med en standardfattning som passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Här kan du betona den nostalgiska designen genom att välja en dekorativ retrofit glödlampa, eller så kan du lägga till din personliga prägel med den glödlampa som tilltalar dig mest. Eftersom glaskupolen är helt klar lyser ljuset direkt till omgivningen. Samtidigt riktar lampskärmen ljuset nedåt och skapar ett vackert downlight. Lampan är en del av Luxembourg-serien, som innehåller både utomhus- och inomhuslampor i flera färger. Utomhuslamporna har alla en hög skyddsklass och finns även med en rörelsesensor. Se hela sortimentet här.
 • Bellhop pollare, grå 38cm

  Bellhop pollare, grå 38cm
  Pollarversionen av Bellhop för utomhusbruk. Bellhop är tillverkad av extruderat och gjutet aluminium eller rostfritt stål. Klar för installation på fast yta. Varje armatur är utrustad med 200 mm&hellip:
 • Nordlux - Luchy Utomhus Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Luchy Utomhus Vägglampa Black Nordlux
  Luchy Utomhus Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Solcellspollare Napoli 36cm, Copper

  Solcellspollare Napoli 36cm, Copper
  Gå:ngbelysning av kopparplä:terat stå:l som ger ett snyggt varmvitt sken med 14 Lumen. Belysningen drivs av solenergi och har 1 LED-ljuskä:lla. Passar perfekt att ha i entré:n och i&hellip:
 • Norlys London 480 Vit Vägglampa Uppåt

  Norlys London 480 Vit Vägglampa Uppåt
  London 480 utomhusbelysning från Norlys Material: Gjuten aluminium/polykarbonat Mått: H 52cm - Bredd 20,5cm - Djup 33cm Ljuskälla: Max 240V 77W E27, Ingår ej Fast installation KAPSLINGSKLASS: IP54&hellip:
 • Norlys - Sandvik Up/Down Utomhus Vägglampa LED Aluminium

  Norlys - Sandvik Up/Down Utomhus Vägglampa LED Aluminium
  Sandvik Up/Down Utomhus Vägglampa LED Aluminium - Norlys, Aluminium
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Norlys - Bergen Utomhus Taklampa Svart

  Norlys - Bergen Utomhus Taklampa Svart
  Design Norlys När de flesta tänker på utomhusbelysning är det troligt att de tänker på klassiska vägglampor för utomhusbruk eller kanske sänglampor - men utomhusbelysning kan vara mycket mer än så. Det vet de på Norlys, ett stort utomhusbelysningsföretag med säte i Norge. De skapar parklampor, bordslampor, sänglampor, vägglampor - och taklampor! Ibland behöver du en taklampa i din utomhusinredning, och den här smarta modellen är den perfekta lösningen. Använd den vid den täckta terrassen, i carporten, garaget eller någon annanstans där du har ett tak över ditt uterum. Se fler taklampor från Norlys här!
 • Lucande Virgalia LED-gånglampa, 65 cm

  Lucande Virgalia LED-gånglampa, 65 cm
  Virgalia LED-vägbelysning i grafitgrå, modern design I denna moderna design kombinerar grafitgrå och opalvit en tydligt definierad form. En mängd detaljer har utelämnats här och istället har samtida minimalism använts, så att LED-lampan Virgalia kan integreras underbart i moderna utomhusområden. Den inbyggda LED-modulen skapar ett behagligt, varmt vitt ljus som släpps ut jämnt och utan bländning utåt genom plasthöljet. kapslingsklass IP65 erbjuder optimalt skydd mot väder och vind och garanterar därmed livslängden för denna ljuskälla.
 • Fumagalli LED-hänglampa Sichem Anna 6W 2 700 K vit/klar

  Fumagalli LED-hänglampa Sichem Anna 6W 2 700 K vit/klar
  Utomhushänglampa Sichem Anna som lykta med klara skivor - inklusive 6 W LED-filamentlampor LED-pendellampan Sichem Anna med 1 lampa för utomhusområdet är utformad som en hängande lykta. Skärmens hölje är tillverkad av gjutharts, medan de klara sidorna av PMMA visar den filamentljuskälla som används. Denna belyser omgivningen med varmvitt ljus. Skärmen hålls upp med en kedja från den runda takkåpan. - utbytbar ljuskälla ingår i leveransen
 • Northern - Mim Broom Black w/Yellow Brush

  Northern - Mim Broom Black w/Yellow Brush
  Design Vera och Kyte för Northern Mim Broom Black w/Yellow Brush är en modern tolkning av den ödmjuka sopkvasten utomhus. Med sitt eleganta formspråk har den svepande kvasten ett minimalistiskt och elegant utseende som ger en ny uppdatering av alla utomhusområden. Det smala skaftet och konformade hättan är gjorda av anodiserad aluminium, med en robust borste. Den är därför både lätthanterlig, effektiv och samtidigt motståndskraftig mot de våta utomhusförhållandena. När kvasten inte används kan Mim Broom enkelt hängas upp på väggen, i nylonsnöret som är integrerat i toppen av skaftet. Mim Broom finns i två olika varianter; med antingen svart eller gul borste och matchande nylonsnöre. Se de olika Mim Broom här
 • Marset - Babila 18 Utomhus Vägglampa Alu-Brown

  Marset - Babila 18 Utomhus Vägglampa Alu-Brown
  Design Marco Zanuso Jr för Marset Babila 18 Outdoor Wall Light Alu-Brown är en elegant och enkel design som lyckas skapa en mysig och avslappnad atmosfär och belysning i dina utomhusutrymmen. Den cirkulära formen är tillverkad av aluminium i en mängd vackra färger med antingen en matt eller glansig finish, och finns även i två olika storlekar på 18 och 28 cm i diameter, så att du kan få exakt den lampa som uppfyller dina behov av belysning och inredning. Den förkromade versionen har en spegelliknande effekt som gör att den reflekterar sin omgivning. Du kan enkelt använda en lampa för sig själv, men du kan också placera flera lampor tillsammans i olika storlekar och färger för en mer personlig och unik touch till dina utomhusområden. Lamporna har en Kelvin-klassning på 2700, vilket innebär att de avger ett härligt varmvitt ljus som sprider sig på väggen och skapar ett vackert ljusspel och en behaglig atmosfär. Om du vill ha både ett dekorativt arkitektoniskt element och en ljuskälla är Babila det självklara valet. Se alla bordslampor från Chispa här
 • Carpyen LED-utomhusvägglampa Montoya nedåt strålande, grön

  Carpyen LED-utomhusvägglampa Montoya nedåt strålande, grön
  Montoya LED väggarmatur för utomhusbruk i aluminium med glasdiffusorDe Barcelona-baserade formgivarna Jordi Veciana och Skye Maunsell skapade Montoya armaturserien som en modern, reducerad tolkning av klassiska utomhusarmaturer. LED-väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av aluminium och består av ett runt väggfäste, ett nedåtlutande fäste och en platt, rund skärm. Den sistnämnda är utrustad med en sandblästrad glasdiffusor på undersidan, som rymmer en varmvit LED-ljuskälla.-skyddsklass: IP65-god färgåtergivning: CRI 90
 • LUTEC LED-gånglampa Fele antracit, vridbar

  LUTEC LED-gånglampa Fele antracit, vridbar
  Roterbar LED-skiva - Bollard light Fele Det halvcirkelformade huvudet, den kubiska basen och bottenstycket på Fele Path-armaturen är tillverkade av gjuten aluminium. Som belysning används en rund skiva som på ena sidan är försedd med ett vitt skydd som skyddar den varmvita LED-belysningen och ger ett homogent ljus. Skivan kan svängas upp till 320° och kan därmed ge individuell belysning.
 • Prios Epava LED utomhusvägglampa, fyrkantig

  Prios Epava LED utomhusvägglampa, fyrkantig
  Epava LED utomhusvägglampa med IP65-skyddsklass för utomhusområden Epava LED utomhusvägglampa har en kvadratisk, slimmad design som ser bra ut i alla moderna miljöer. Den har kapslingsklass IP65 och är därmed väl skyddad mot damm och vattenstrålar från alla håll. Höljet är tillverkat av pressgjuten aluminium i en komplex process och har en mörkgrå finish, som för närvarande är på modet. Den ljusa polykarbonatskärmen skyddar lysdioderna undertill och fungerar som en diffusor, så att ljuset kan spridas mjukt och jämnt i omgivningen.
 • Klassisk utomhuslykta svart 200 cm IP44 - Havanna

  Klassisk utomhuslykta svart 200 cm IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Den klassiska utomhuslyktan, men med en modern twist! Havanna är tillbaka och helt samtida med sin nostalgiska design. Utomhuslyktan är gjord av aluminium med glas. Den har en höjd på 200 cm och en diameter på 26 cm. Havanna levereras utan ljuskälla. Så se till att du har en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Utomhuslyktan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan lämplig för utomhusbruk. Ge din trädgård en klassisk look med Havanna utomhuslyktan! 26 cm x 200 cm
 • Capri bordslampa vit fyrkantig

  Capri bordslampa vit fyrkantig
  Uppladningsbar bordslampa för utomhusbruk från Konstsmide. Bordslampan är försedd med integrerad led och är dimbar. Höjd 36 cm Bredd 10 cm Djup 10 cm Sockel Integrerad LED Ljuskällor Ingår Färg&hellip:
 • Elstead Utomhusvägglampa Portofino rostfritt stål, grå

  Elstead Utomhusvägglampa Portofino rostfritt stål, grå
  Grålackerad utomhusvägglampa Portofino av rostfritt stål Portofino är en vägglampa tillverkad av rostfritt stål 304 med en neutral grå lackfinish, så att armaturen matchar många fasaddesigner. Glasskärmen har en klar design, ljuskällan är fritt synlig och kan sprida sitt ljus i alla riktningar. Det rekommenderas att använda en dekorativ glödtråd eller rustik lampa - externt dimbar
 • Näve Utomhusvägglampa Romb med sensor, 2 lampor

  Näve Utomhusvägglampa Romb med sensor, 2 lampor
  Rombe utomhus vägglampa med sensor, upp/ner Rombe utomhus vägglampa med upp/ner ljusfördelning är tillverkad av antracitfärgad pulverlackerad aluminium och är utrustad med en skymnings- och rörelsesensor.- Sensorområde 8-10 meter- Sensordetekteringsvinkel 120°- Ljusets varaktighet är justerbar från 10 sekunder till 5 minuter
 • Pallas vägglykta upp, svart 48cm

  Pallas vägglykta upp, svart 48cm
  En klassisk vägglykta från Konstsmide. Armaturen är både prisvärd och ger en bra ljusspridning. Höjd 48 cm Bredd 18 cm Djup 23 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej Färg&hellip:
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, spets

  STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • Egger Licht Tubo LED-utomhusvägglampa med dubbelljus

  Egger Licht Tubo LED-utomhusvägglampa med dubbelljus
  LED-utomhusvägglampa med belysning uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Tubo sätter accenter och avger direkt och indirekt ljus på utomhus- och inomhusväggar, som till exempel i korridorer. Lampan som är tillverkad i robust aluminium och har en rörform har LED-lampor högst upp och längst ned, vilket avger ett varmvitt ljus och uppmärksammar fasaden med sin ljusstråle.
 • Konstsmide Elmas vägglykta. Svart 7650-750

  Konstsmide Elmas vägglykta. Svart 7650-750
  Vägglykta Elmas från Konstsmide i plast och räfflat glas. Ljuskälla ingår EJ.
 • Fumagalli Vägglampa Golia för utomhus, svart, klar 2 700 K

  Fumagalli Vägglampa Golia för utomhus, svart, klar 2 700 K
  Snygg LED-vägglampa Golia i antik stil Golia LED-vägglykta är utrustad med moderna material och en utbytbar LED-lampan som står i behaglig kontrast till den här dekorativa ljusautomatens antika utseende. Materialet som används är en robust plast (polyresin) som är motståndskraftig mot UV-strålar, LED-ljuskällan ingår. En effektiv fasadbelysning när det gäller ljusflöde och dekorativt värde. Tillverkad i Italien. - inkl. LED-lampa (E27-sockel) - slagtålig - jet-säkert
 • Norlys Bremen 630 vägglampa Galvad/Klar Ip54

  Norlys Bremen 630 vägglampa Galvad/Klar Ip54
  Bremen 630 vägglampa/utomhusbelysning från Norlys Material: Gjuten Aluminium/Galvaniserad Stål/Klar polykarbonat Mått: Ø 28cm - Djup 14cm Ljuskälla: Max 240V 46W E27 , Ingår Ej Fast Installation&hellip:
 • Norlys Geneve 874 Vägglampa Vit Ip54

  Norlys Geneve 874 Vägglampa Vit Ip54
  Geneve 874 väggarmatur/utomhusbelysning från Norlys Material: Aluminium/polykarbonat Mått: H 31,5cm - B 21cm - Djup 9,5cm Ljuskälla: Max 230V 46W E27, ingår ej Fast installation KAPSLINGSKLASS: IP54&hellip:
 • Albert Leuchten LED-lampa för gångväg 2277, antracit

  Albert Leuchten LED-lampa för gångväg 2277, antracit
  Cylindrisk LED-vägbelysning 2277 för tillförlitlig belysning runt om LED-vägbelysningen 2277 av gjuten aluminium med kupa av opalglas sprider ljuset från de varmvita LED-lamporna åt alla håll och ger en optimal belysning av omgivningen. Pelarformen och den antracitfärgade ytan är helt neutrala och kan kombineras på många olika sätt. Monteringsplattan ingår redan i leveransen - Ljusflödet kan justeras med en extern dimmer (ingår ej) - Med överspänningsskydd - Kapslingsklass: IP54
 • LUTEC LED-utomhusvägglampa Kira, rörelsevakt, IP54

  LUTEC LED-utomhusvägglampa Kira, rörelsevakt, IP54
  LED-väggarmatur Kira för utomhusbruk med rörelsesensor, IP54Den modernt utformade LED-väggarmaturen Kira för utomhusbruk lutar sig något bort från väggen. De integrerade lysdioderna producerar universellt vitt ljus som avges jämnt och med låg bländning genom den opalvita diffusorn.Ramen är återigen tillverkad av gjuten aluminium och är målad antracit, vilket ger en fin kontrast. Kira kan reagera på rörelser eftersom en rörelsesensor är integrerad. Den är också skyddad mot stänkvatten så att den kan användas utomhus.Tekniska egenskaper- Detektionsvinkel sensor: 120 °- Räckvidd sensor: 0 - 9 meter (monteringshöjd 2,5 meter)- Känslighet sensor justerbar: 10 lux till dagsljus- Ljusets varaktighet justerbar vid detektering: 10 sekunder till 8 minuter- Rörelsesensor kan avaktiveras vid behov
 • LCD Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED-lampa

  LCD Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED-lampa
  Vinkelformad Luis LED utomhusvägglampa med opal glasskiva Luis utomhusvägglampa har en lätt frostad opal glasskiva och ger ett underbart bländfritt ljus. Den bulbformade formen gör att det varmvita LED-ljuset sprids över ett stort område. Kombinationen med den grafitfärgade, vinklade armaturen ger utomhusvägglampan en modern men samtidigt puristisk look som gör sig särskilt bra på moderna husfasader.
 • EGLO LED-gånglampa Doninni 1, antracit, höjd 80 cm

  EGLO LED-gånglampa Doninni 1, antracit, höjd 80 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande Halogen utomhusvägglampa Maurice, IP54, 4-pack

  Lucande Halogen utomhusvägglampa Maurice, IP54, 4-pack
  Kubformad utomhusvägglampa Maurice i set om 4 Halogen utomhusvägglampan Maurice ger långvarig glädje tack vare sin enkla form och kan användas på en mängd olika sätt utomhus. De vackra, indirekta ljuseffekterna är värda att lyfta fram, som inte bara ser vackra ut utan också ger den nödvändiga orienteringen i mörkret varje natt. Kapslingsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot damm och vattenstänk. Här finns Maurice i ett praktiskt 4-pack.
 • Eco-Light Droppbelysning, IP65, 54 cm hög

  Eco-Light Droppbelysning, IP65, 54 cm hög
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Searchlight LED-solcellslampa för vägg 67421BK-PIR, rörelsedetektor

  Searchlight LED-solcellslampa för vägg 67421BK-PIR, rörelsedetektor
  Rörelsedetektor data: - Detekteringsvinkel 120° - Belysningstid 30 sek - Räckvidd 5-8 m - Monteringshöjd 1,80 m till 2,50 m. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lindby LED-utomhusvägglampa Ilvita, antracit, med sensor

  Lindby LED-utomhusvägglampa Ilvita, antracit, med sensor
  LED-utomhusväggarmatur Ilvita med antracitfinish och rörelsedetektor Ilvita, med sin detaljreducerade form och nedåtvända lamphuvud, passar mycket bra till en modern stil. Genom dess lutande form träffar LED-ljuset med varmvit färgtemperatur i synnerhet golvet och uppfattas som trevligt och jämnt, eftersom ett vitt polykarbonatskydd sitter ovanför lamporna och försiktigt dimmar ljuset. Det gjutna aluminiumhöljet har en mörkgrå yta med en tidlös effekt, och en rörelsedetektor ökar belysningskomforten genom att automatiskt slå på lampan vid rörelseregistrering. Stöthållfasthetsgrad IK08. Data för rörelsesensorn: - registreringsvinkel 110° - Räckvidd max. 10 m - inställbar lystid (10 sek–6 min)
 • Konstsmide Hängare till rund kabel - 2391-800, 10-pakk. 2367-700

  Konstsmide Hängare till rund kabel - 2391-800, 10-pakk. 2367-700
  Konstsmide. Hängare till rund kabel - svart, 10-pack. 2367-700. Passar som hängare till runda kablar
 • Lucande Florka LED-utomhusvägglampa

  Lucande Florka LED-utomhusvägglampa
  Avlång LED-utomhusvägglampa Florka med växtkruka LED-utomhusvägglampa Florka fascinerar hela vägen med sin kreativa design. Det mörkgrå stativet är tillverkat av långlivat aluminium. Den är präglad av natuligt flytande former och innehåller två LED-moduler som är utformade för att ge ett angenämt, varmvitt ljus på den mellanliggande växtkrukan. Tack vare kapslingsklassen är Florka väl skyddat mot väder och vind, och lämpar sig därför på bästa sätt för utomhusbruk. Det övergripande konceptet för denna lampa, som är både dekorativ och funktionell, understryks av en lantlig flair som gör den till en riktigt höjdpunkt på terrasser.
 • Star Trading Solcells-pollare Marbella

  Star Trading Solcells-pollare Marbella
  En solcells gångbelysning med PIR samt skymningssensor. Den fungerar så att när sensorn aktiveras lyser den med 80 lumen under 40 sekunder och sedan ner till 10 lumen. Sensoravståndet är mellan 5 till maximalt 8 meter och med 100 graders vinkel. »Monteringsanvisning
 • Näve LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur

  Näve LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading - Solcells-pollare Vicini - Svart

  Star Trading - Solcells-pollare Vicini - Svart
  Solcellsbelysning Vicini är tillverkad i aluminium som står emot väder och vind. Gångbelysning lyser upp med 40 Lumen i mörkret. Solcellsbelysningen passar utmärkt att placera som gångbelysning eller som dekorationsbelysning. Solcellspollaren ger ett
 • Arcchio - Yariki LED Inbyggdsvägglampa Black

  Arcchio - Yariki LED Inbyggdsvägglampa Black
  Design Arcchio Yariki LED Infälld vägglampa Svart är en modern ljuskälla med en praktisk och utrymmessparande design som enkelt integreras i sin omgivning och hittar en plats där effektiv belysning behövs i utomhusområden. Lampan har en mångsidig kvadratisk form med en lamellkåpa som säkerställer en mjuk, bländfri belysning. LED-ljuskällan är inbyggd i armaturen och avger ett praktiskt sken i en varmvit färgton. Med en IP65-klassificering är lampan skyddad mot regn, skräp och andra hårda väderförhållanden, så du kan vara säker på att den här modellen kommer att ge oklanderligt ljus året runt. Den enkla formen gör det enkelt att installera flera lampor av samma modell om du vill belysa större områden, till exempel längs väggar eller trappor. Se hela vårt utbud av infällda vägglampor här.
 • Paulmann LED-solcellshusnummer 6

  Paulmann LED-solcellshusnummer 6
  Utomhus solnummer i svart med varm vit belysning Solens husnummer är utrustat med en solmodul som är osynligt integrerad i numret, som laddar det integrerade, utbytbara batteriet under dagen, så att det lysande husnumret kan fästas på fasaden, fastighetsväggen eller någon annan plats helt oberoende av strömanslutning. Så snart det blir mörkt belyses husnumret indirekt av de integrerade, varma vita lysdioderna. Ljuset lyser i sidled genom nummerets mättade kant. - Max. Belysningstid med ett fulladdat batteri 8 timmar - Batteriets laddningstid 12 timmar - 1 x AAA 1,5V (mikro) batteri ingår

Automatisk utebelysning med skymningsrelä eller rörelsesensor

Ett sätt att spara ström på är att utrusta lamporna utomhus med skymningsrelä. Det finns moderna LED-lampor som har skymningsrelä. En sån lampa kan läsa av mängden dagsljus och slå på eller av lampan när det behövs.

En annan kategori av automatiska lampor är utebelysning med rörelsevakt (rörelsesensor). Det kan vara bra kring garage eller förråd så att lampan tänds automatiskt när du närmar dig.

Andra sätt att automatiskt lysa upp är med lampor som har solceller och batteri som energikälla. För att de ska funka behöver de såklart exponeras för solljus under dagen. Det finns många olika solcellslampor man kan köpa i prisklasser från billigt till exklusivt.