Ljusstakar

En ljusstake kan vara gjord för ett till många ljus. Se massor av förslag på ljusstakar här. Vissa är för levande ljus och andra är elektriska.

Populärt inom ljusstakar

 • Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart

  Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart
  Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.Detta är ett set och däri ingår:- Själva Stump
 • Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 26 cm Silver

  Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 26 cm Silver
  Ljusstake Puzzle är en asymmetrisk ljushållare med lekfull design, formgiven av David Olschewski för Born in Sweden. Ljusstaken finns i olika färger och storlekar, och kan kombineras för att passa just din inredning.Med ljusstaken följer en plastring som du kan placera på toppen av ljushållaren för att undvika droppande stearin.
 • Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 2 delar Guld

  Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 2 delar Guld
  Ljusstake Puzzle är en asymmetrisk ljushållare med lekfull design, formgiven av David Olschewski för Born in Sweden. Ljusstaken finns i olika färger och storlekar, och kan kombineras för att passa just din inredning.Med ljusstaken följer en plastring som du kan placera på toppen av ljushållaren för att undvika droppande stearin.
 • Born in Sweden - Låda till Stumpastaken lång 4 ljus Natur

  Born in Sweden - Låda till Stumpastaken lång 4 ljus Natur
  Praktisk förvaring till Stumpastaken lång, fyra hål. I den här korklådan förvarar du ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands.Observera att ljusstaken säljs separat.

Fler tips på ljusstakar

 • Ljusstake 25 cm Svärtad krom

  Ljusstake 25 cm Svärtad krom
 • Bloomingville Mamie ljusstake 2 delar Stengods

  Bloomingville Mamie ljusstake 2 delar Stengods
 • Dassel ljusstake (Natur (Brun))

  Dassel ljusstake (Natur (Brun))
  Dassel är en detaljrik, laserskuren ljusstake i trä. I formen av en båge finns siluetten av genomskärningen i ett hus, träd och djur. Det lyser i ljusen på bågen. Ljusstaken är i huvudsak omålad och vackert naturell i färgen. Dekorera till advent och jul, placera ljusstaken i ett fönster eller på en byrå för att få den perfekta julkänslan. Timer: 6h på, 18h av - repeterande. 2st AA-batterier ingår ej.
 • Ljusstake Trapp (Grå)

  Ljusstake Trapp (Grå)
  Grå träljusstake, 5 ljus. Placera ljusstaken exempelvis i förnstret för att skapa en härlig adventsstämning i hemmet.
 • Halla ljusstake 53cm (Grå)

  Halla ljusstake 53cm (Grå)
  Halla är en vacker träljusstake i ett rakt och tydligt formspråk som bär på sju stycken ljus. Den har en matt finish och är smyckad med mässingbelagda ljushållare som skapar fina kontraster och ett elegant uttryck. Dess klassiska design gör att den passar lika bra i ett fönster som inne i rummet på en bänk eller byrå. Ljusstaken säkerställer en stämningsfull och behaglig atmosfär i hemmet, med sitt varmvita ljus och mjuka ljusspridning. Levereras med vit sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna mörkgrå och vit.Ljuskällor ingår.
 • Navida 5L ljusstake (Vit)

  Navida 5L ljusstake (Vit)
  Navida är en elegant träljusstake med 5st ljus och en behaglig färgton. Placera adventsljusstaken i ett fönster eller på en skänk där den får utrymme till att sprida sitt varmvita och mjuka ljus. Navida skapar en härlig julstämning i både hem och offentlig miljö.Ljuskällor ingår.
 • KLONG Tender ljusstake liten Nickel

  KLONG Tender ljusstake liten Nickel
 • ALMOST NEW - VALTER CANDLE STICK

  ALMOST NEW - VALTER CANDLE STICK
   Vit ljusstake med fem armar. Tillverkad i trä med unik design. Tekniskt: Lampan kräver fem glödlampor med E10-sockel om max 3W eller motsvarande i LED, ingår. 2m vit sladd. Den här produkten säljs som Almost New och klassificeras som andrahandsvara. Lampan är i gott skick utan elfel, har mindre repor och kartongen är något skadad. Läs
 • Gynning Design - Ljusstake Butterfly 23 cm Mässing

  Gynning Design - Ljusstake Butterfly 23 cm Mässing
  Ljusstake Butterfly signerad allkonstnären Carolina Gynning. På foten av ljusstaken sitter en fjäril. Ljusstaken finns i olika storlekar och är lika fin ensam som i grupp.
 • HKliving HK Living värmeljusstake Ø9 cm Olive

  HKliving HK Living värmeljusstake Ø9 cm Olive
 • Globen Lighting - Adventsljusstake Natale 5 - Vit

  Globen Lighting - Adventsljusstake Natale 5 - Vit
  Adventsljusstake Natale med sina glorior i olika nivåer och nätta ljuskällor sprider ett stämningsfullt och stjärnliknande ljus. Lampans höjd gör att den blir fin både i fönstret och på byrån, den är dessutom lika fin från båda håll. L
 • Ljusstake Mässing 4

  Ljusstake Mässing 4
 • Hilke Collection Insieme ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Insieme ljusstake Solid mässing
 • Glas Art Ljusstake Medium Beige

  Glas Art Ljusstake Medium Beige
 • Otok Ljusstake Large Beige

  Otok Ljusstake Large Beige
 • Orrefors - Carat Ljusstake 18,3 cm Mässing

  Orrefors - Carat Ljusstake 18,3 cm Mässing
  Formgivaren Lena Bergström har de senaste åren inspirerats av juveler och ädelstenar. I ljusstaken Carat har hon skapat ett unikt uttryck med hjälp av ny teknik. Intrycket av slipade diamanter som ställs på varandra fulländas av den stilrena ljushållaren i borstat rostfritt stål. Detta är designteknikutveckling i sant Orreforsmanér.
 • Star Trading - Ljusstake Bore - Svart

  Star Trading - Ljusstake Bore - Svart
  Vår eleganta metalljusstake Bore. 7 led ljuskällor, soft glow ingår. Sprider ett härligt ljus och skapar julstämning. Lampans effekt 0,5W.
 • Bloomingville Indica ljusstake 26 cm Gul

  Bloomingville Indica ljusstake 26 cm Gul
 • Alex 9-armad metallljusstake LED (Vit)

  Alex 9-armad metallljusstake LED (Vit)
  Alex är en stilren och elegant ljusstake med 9st armar. Den är tillverkad av metall, har en lackad finish och är lätt att placera ut i hemmet. När ljusstaken är tänd sprids ett mjukt, behagligt och stämningsfullt ljus som garanterat kommer skapa julkänsla i interiören. Placera på fönsterkarmen eller låt den stå på en byrå eller bänk.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Georg Jensen - Copenhagen Ljusstake 44 cm

  Georg Jensen - Copenhagen Ljusstake 44 cm
  En elegant och stilren ljusstake som är ett typiskt exempel på dansk design. Rena linjer som ger ett lugnt men samtidigt pampigt intryck.
 • Cooee Design Quarter värmeljusstake Carrara

  Cooee Design Quarter värmeljusstake Carrara
 • Georg Jensen - Masterpieces Ljusstake 2-pack

  Georg Jensen - Masterpieces Ljusstake 2-pack
  Masterpieces ljusstake 2-pack från George Jensen. Ljusstakarna är gjorda i blankpolerat rostfritt stål och är 4,2 cm höga och 7,5 cm i diameter. Henning koppel står bakom designen på dessa vackra ljusstakar, dem är vackra i sin enkelhet. Från början gjordes dessa ljusstakar endast i silver men finns nu även i rostfritt stål vilket ge
 • Ljusstake Cylo Antik zink

  Ljusstake Cylo Antik zink
 • RAKEL ljusstake 3-pack

  RAKEL ljusstake 3-pack
  3-pack ljusstakar i aluminium. En klassisk ljusstake som skapar en stämningsfull miljö i ditt hem. Material: Metall. Storlek: Höjd 23/32,5/43 ø 10 cm. Tips/Råd: Skapa en trivsam stämning genom att matcha med liknande ljusstakar i olika höjd
 • Holy ljusstake (Svart)

  Holy ljusstake (Svart)
  Holy är en elegant träljnusstake med fem stycken ljuspipor i metall. Den är skapad i en nordisk design och ger ett rent, mjukt och fint intryck till interiören. Ljusstaken ger en stämningsfull atmosfär i hemmet när den är tänd och passar lika bra i fönstret som på bänken eller i bokhyllan.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Ljusstake Rut (Brun)

  Ljusstake Rut (Brun)
 • Bitz Kusintha värmeljusstake 7,5 cm 2-pack Grön

  Bitz Kusintha värmeljusstake 7,5 cm 2-pack Grön
 • Aion Ljusstake Gjutjärn L Svart

  Aion Ljusstake Gjutjärn L Svart
 • December 4 ljusstake, dis 36 cm

  December 4 ljusstake, dis 36 cm
  Är du ute efter en unik elljusstake? Finstämd och varsam form i vitt. December ljusstaken finns i olika storlekar och flera olika material. Design av Sabina Grubbeson. Höjd 36 cm Längd 24 cm Effekt&hellip:
 • Ljusstake Eli

  Ljusstake Eli
  Träljusstake med 5 ljuskällor och guldmålad dekoration, lätt att placera och skapar en härlig julstämmning både i fönster och inne i rummet på tex en hylla eller skänk. E10-sockel, ljuskälla ingår. Vit anslutningskabel, 180 cm. Höjd 47 c
 • ester & erik ester & erik ljusstake blank 2-pack Guld

  ester & erik ester & erik ljusstake blank 2-pack Guld
 • Morsö - Roots Ljusstake 3 ljus Krom

  Morsö - Roots Ljusstake 3 ljus Krom
  En ljusstake med tre armar som har en vacker pulverlackerad beläggning. Kombineras fint med andra färger eller storlekar i serien för att skapa en iögonfallande, personlig dekoration med stearinljus. Ljusstaken gör sig utmärkt till vardags som till fest. Designad av Jakob Wagner.
 • Markslöjd - KIRUNA Ljusstake 4L - Svart

  Markslöjd - KIRUNA Ljusstake 4L - Svart
  Stilren ljusstake i metall med fyra armar. 2 m meter kabel med strömbrytare på sladden. Max 4x3W. E10-sockel. Höjd 29,5, bredd 30,5, djup 8 cm.
 • HAY Arcs ljusstake 9 cm Mint

  HAY Arcs ljusstake 9 cm Mint
 • Atle träljusstake 9L (Vit)

  Atle träljusstake 9L (Vit)
  Atle är en vacker och klassisk ljusstake i vitt trä som blir en smyckande detalj på såväl fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Denna varianten har 9st ljus som tillsammans säkerställer ett behagligt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Ljusstake Pagod (Grafit)

  Ljusstake Pagod (Grafit)
  Pagod är en adventsljusstake tillverkad i trä och målad i grafit färg. Den unika och eleganta formen är skapad av vår designer Charlotte Falck. Formen påminner om en gran och med sina 5 ljuskällor lyser ljusstaken stämningsfullt och skapar en fantastisk julstämning i hemmet eller i offentliga miljö. Eftersom formen är unik har vi registrerat ett mönsterskydd, EU Design reg. 0081082299.
 • blomus Nona ljusstake Ø12 cm Vanilla

  blomus Nona ljusstake Ø12 cm Vanilla
 • Ljusstake Omaggio Nuovo H16

  Ljusstake Omaggio Nuovo H16
  Kanske har du redan bjudit in naturen med en bukett blommor eller en krukväxt, vackert och stilrent placerad i en vas eller blomkruka från Omaggio Nuovo? Tillkomsten av två Omaggio Nuovo-ljushållare i två storlekar och två färgkombinationer be
 • 101 Copenhagen Cobra ljusstake 25x25 cm Bone White

  101 Copenhagen Cobra ljusstake 25x25 cm Bone White
 • Star Trading - TITUS elljusstake LED - Mässing

  Star Trading - TITUS elljusstake LED - Mässing
  Elegant metalljusstake i mässingsfärg. Elljusstaken har 7 ljuskällor som sprider ett härligt ljus och skapar mysig julstämning i ditt hem. Vit sladd, sladdlängd 1,8 m. Material: Metall. Storlek: Höjd 59 cm, bredd 38 cm, djup 14 cm. Sockel/lamp
 • PR Home - Notice Ljusstake 25 cm - Silver

  PR Home - Notice Ljusstake 25 cm - Silver
  Ljusstake för 4 lampor. Av råmetall. 25 cm i diameter. Djup 9 cm. Textilkabel 1,5 meter med dimmer. 4 x E14 sockel. Max 40W. Ljuskälla LED Edison 45 mm ingår. A. 2,3W. IP klass 20. Energiklass A.
 • Kosta Boda Polar ljusstake liten 19 cm Klar

  Kosta Boda Polar ljusstake liten 19 cm Klar
 • Björn Wiinblad - Tulip Ljusstake 18 cm Smoke

  Björn Wiinblad - Tulip Ljusstake 18 cm Smoke
  Tulip ljusstake från Bjørn Wiinblad, inspirerad av Bjørn Wiinblads egna tulpanljusstakar. Tillverkad i munblåst glas. Ljusstaken finns i tre olika höjder och kommer göra sig perfekt i ditt hem på fönsterbrädan, matsalsbordet vid dukning eller på soffbordet.
 • Elljusstake 9 ljus trä vit (Mattvit)

  Elljusstake 9 ljus trä vit (Mattvit)
  Elljusstake 9 ljus trä matt vit, strömbrytare 230V/IP20
 • Ljusstake Viking Square

  Ljusstake Viking Square
  Metall ljusstake i nytänkande form. Höjd 40cm, bredd 21cm, djup 21cm. E14/liten sockel. Max 40W. Svart textilsladd med dimmer. Ljuskälla ingår ej.
 • Ljusstake Brosa

  Ljusstake Brosa
  Bredd 41 cm, höjd 39 cm. Av metall.
 • Ellos - Ljusstake 2-pack - Guld

  Ellos - Ljusstake 2-pack - Guld
  2 st ljusstakar i metall med mässingfinish. Diameter på ljushållare 2 cm. Vintage. Produkterna är en del av Ellos vintagekollektion. De finns i ett 2-pack på Ellos och säljs i befintligt skick.
 • Ljusstake JUL

  Ljusstake JUL
  En fantastisk ljusstake med bokstäverna
 • Ljusstake Cape cobra

  Ljusstake Cape cobra
  Exklusiv Cape cobra ljusstake med ormdekoration, tillhör Z collection. Tillverkad i rå aluminium. Höjd 53 cm.
 • Ljusstake Ella Candle Holder Medium

  Ljusstake Ella Candle Holder Medium
  Ljusstake i metall.
 • Ljusstake Pagod (Grå)

  Ljusstake Pagod (Grå)
  Pagod är en adventsljusstake tillverkad i trä och målad i vit eller grå färg. Den unika och eleganta formen är skapad av Star Tradings designer Charlotte Falck. Med sina 5st medföljande ljuskällor lyser Pagod stämningsfullt upp i hemmet. Finns i olika färg och varianter
 • Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)

  Elljusstake 7 lj trä grön/grå (Grön)
  Elljusstake 7 ljus trä grön m grå ringar, strömbr 230V/IP20