Ljusstakar

En ljusstake kan vara gjord för ett till många ljus. Se massor av förslag på ljusstakar här. Vissa är för levande ljus och andra är elektriska.

Populärt inom ljusstakar

rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på ljusstakar

 • Bloomingville Kalinka ljusstake 21 cm Mässing

  Bloomingville Kalinka ljusstake 21 cm Mässing
 • Applicata Blossom Tulip ljusstake 33,5 cm Lavender

  Applicata Blossom Tulip ljusstake 33,5 cm Lavender
 • Byon - Ljusstake/ljuslykta Calore Curve XS - Brun

  Byon - Ljusstake/ljuslykta Calore Curve XS - Brun
  Ljusstaken/ljuslyktan Calore Curve, ser ut som seg kola eller som en vriden polka och gäller alla nya familjemedlemmarna i ByOn:s populära Calore-serie. Fina var för sig men storslagna tillsammans med resten av Calore-serien. Mått: 10x10x10 cm.
 • Stoff Nagel Nagel Ljusstake 3 Delar - Ljusstakar Mässing

  Stoff Nagel Nagel Ljusstake 3 Delar - Ljusstakar Mässing
  Ljusstake från Stoff med en modulär design med flera olika kombinationer för att skapa din egen vackra design. Den har en tidlös känsla med en exklusiv look för en sofistikerad och elegant touch perfekt för alla hem. Ett måste för den designintresserade. Formgivning av Werner Stoff. Originaldesign från år 1965. Om ljusstaken från Stoff- Tysk design som aldrig går ur tiden.- Set med tre ljusstakar.- Ljusstaken finns i olika färger.- Formgivning av Werner Stoff.- Tillverkad i Kina.- Från serien Nagel.- Passar med 13 mm ljus. Ljusstakens mått:- Höjd: 69 mm.- Diameter: 102 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • KRISTINA elljusstake

  KRISTINA elljusstake
  7-armad elljusstake av metall, för inomhusbruk. En vacker adventsljusstake som sprider julstämning i hela hemmet. Lampor medföljer. Sladdlängd 180 cm. Material: Metall. Storlek: Höjd 47 cm, bredd 31 cm, djup 7 cm. Sockel/lampa: E10. Tips/råd: Stearin
 • Alto Basso Ljusstake 39 cm Nickel/Ek

  Alto Basso Ljusstake 39 cm Nickel/Ek
 • Ljusstake Eli

  Ljusstake Eli
  Träljusstake med 5 ljuskällor och guldmålad dekoration, lätt att placera och skapar en härlig julstämmning både i fönster och inne i rummet på tex en hylla eller skänk. E10-sockel, ljuskälla ingår. Vit anslutningskabel, 180 cm. Höjd 47 cm, bredd/läng
 • Star Trading Lottie adventsljusstake Krom

  Star Trading Lottie adventsljusstake Krom
 • Elljusstake 5 ljus trä 22,7cm

  Elljusstake 5 ljus trä 22,7cm
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration i form av en julbockar i naturfärgat trä. 5 utbytbar LED-lampor. Drivs med en 24-volts transformator med inbyggd dimmer. Transparant anslutningskabel på 2,4 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/p
 • Star Trading Elias adventsljusstake vit

  Star Trading Elias adventsljusstake vit
 • Adventsljusstake Rut

  Adventsljusstake Rut
  7-armad träljusstake Rut. Höjd 53 cm. Djup 7 cm. Bredd 42 cm. Anslutningskabel med brytare 1,8 m. Ljusstaken är betsad och nyansskillnader mellan olika ljusstakar kan förekomma beroende på träslaget och hur mycket bets som träslaget suger åt sig. Ny
 • LIND DNA Silhouette ljusstake 120 Black

  LIND DNA Silhouette ljusstake 120 Black
 • HAY Column blockljusstake medium Ø11 cm Off-white

  HAY Column blockljusstake medium Ø11 cm Off-white
 • Applicata Blossom Tulip ljusstake 33,5 cm Oiled oak

  Applicata Blossom Tulip ljusstake 33,5 cm Oiled oak
 • Stripes Ljusstake Ø8 cm Grå

  Stripes Ljusstake Ø8 cm Grå
 • Kosta Boda Rocky Baroque ljusstake 175 mm Kryptonit

  Kosta Boda Rocky Baroque ljusstake 175 mm Kryptonit
 • Ljusstake Accent

  Ljusstake Accent
  Stilren ljusstake, träbasen har en elegant böjd form. 5 ljuskällor med målade ljuspipor i metall. Bas och ljuspipor i vitt. Ljusstaken ger ett stämningsfullt ljus i både hemmet och offentlig miljö.
 • Star Trading - Ljusstake Reinbek 30 cm - Vit

  Star Trading - Ljusstake Reinbek 30 cm - Vit
  Ljusstake med laserskurna detaljer. Julmotiv för inomhusbruk. Ljusstaken har 4 stycken led ljus och många fina detaljer. Placera i fönster eller på en skänk för en härlig julkänsla. Höjd 30 cm, Bredd 30 cm. Drivs med 2 batterier AA (ingår ej). Timer:
 • Normann Copenhagen Heima Blockljusstake - Ljuslyktor Gjutjärn Svart

  Normann Copenhagen Heima Blockljusstake - Ljuslyktor Gjutjärn Svart
  Heima Blockljusstake från Normann Copenhagen. Denna ljusstake i gjutjärn för blockljus skapar en mysig atmosfär i ditt hem, och blir ett fint komplement till både moderna och klassiska inredningar. Ett annorlunda och snyggt sätt att lysa upp rummet med hjälp av blockljus. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • House Doctor The Ring ljusstake för blockljus Ø45 cm Betong

  House Doctor The Ring ljusstake för blockljus Ø45 cm Betong
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 40 cm Bronzed brass-grey

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 40 cm Bronzed brass-grey
 • Ljusstake Jarve

  Ljusstake Jarve
  Träljusstake, 7-armad i härlig design. Passar fint in i ett fönster för en vacker och hemtrevlig inredning. Skapar en mysig adventstämning i hemmet. E10-sockel, ljuskälla ingår. Vit anslutningskabel, 180 cm. Höjd 36 cm, bredd/längd 41 cm och djup 5 c
 • Dbkd Fil Me Up Adventsljusstake - Adventsljusstakar Keramik Shiny Mole

  Dbkd Fil Me Up Adventsljusstake - Adventsljusstakar Keramik Shiny Mole
  Adventsljusstaken från DBKD är perfekt för att fira advent och gjord av glaserad keramik. Adventsljusstaken har en enkel, stilren design med en organisk form. Den har höga kanter för olika typer av dekorationer. Om adventsljusstaken från DBKD- Fil Me Up uppskattas för den tidlösa designen.- Adventsljusstaken kommer i 2 olika färger.- Adventsljusstaken är vattentät.- Kombinera adventsljusstaken med juldekorationer från DBKD. Skötselråd för adventsljusstaken- Tål diskmaskin. Shoppa Adventsljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljusstake Rut

  Ljusstake Rut
  Vacker träljusstake i en fin grå färg. Ljusstakens vackra rut-mönster är iögonfallande. Med sina 7 ljuskällor skapar den en mysig belysning. Höjd 53 cm, bredd 43 cm, djup 7 cm. Sockel E10. Sladdlängd 180 cm.
 • Bordsljusstake SURROUND 5L

  Bordsljusstake SURROUND 5L
  Bordsljusstake i metall, med fem ljus som sitter placerade i en cirkelformad stomme. Lampan kräver fem glödlampor med E10-sockel om max 3W, ingår. Modern ljusstake i svävande design. Längd 47 cm, bredd 10 cm och höjd 50 cm. Kabellängd 200 cm.
 • Ljusstake Gustavo 37cm

  Ljusstake Gustavo 37cm
  Stilren ljusstake i metall. Ljusstaken har 7 ljuskällor med mysigt sken. En dekorativ ljusstake att ha i hemmet.
 • Ellos - Ljusstake Ronja - Svart

  Ellos - Ljusstake Ronja - Svart
  5-armad ljusstake av metall med fot av trä.
 • Elljusstake 5 lj trä 44cm

  Elljusstake 5 lj trä 44cm
  En 5 armad elljusstake i lackerat trä med dekorationsringar 230V. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter med sladdströmbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 44 cm och bredd 42 cm.
 • Ellos - Ljusstake Orient höjd 18 cm - Transparent

  Ellos - Ljusstake Orient höjd 18 cm - Transparent
  Ljusstake av glas. Höjd 18 cm. Diameter upptill 11 cm, diameter nedtill 11,5 cm.
 • STAR TRADING Ljusstake pil, platt, 7-flamma, vit

  STAR TRADING Ljusstake pil, platt, 7-flamma, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading - Ljusstake Sara 38cm - Grön

  Star Trading - Ljusstake Sara 38cm - Grön
  Traditionell träljusstake med fina detaljer. Med sina 7 ljuskällor ger ljusstaken en mysig belysning och en hemtrevlig julkänsla.
 • Ljusstake Lightarch 1 Arm

  Ljusstake Lightarch 1 Arm
  Köp din singelarm utöver din trearmade lightarch mini som är en samling individuella ljusstakebågar som passar perfekt ihop på ett antal sätt för att skapa ett vackert unikt ljusstakarrangemang. Minst tre enkla bågar krävs som startbas. Mått: höjd 18
 • Born In Sweden Puzzle Ljusstake Liten - Ljusstakar Rostfritt Stål Svart

  Born In Sweden Puzzle Ljusstake Liten - Ljusstakar Rostfritt Stål Svart
  Denna unika ljusstake har en snygg formgivning som passar in i det moderna hemmet. Tillsammans med ett kronljus formas en mysig atmosfär året om. En silikonring ingår till varje ljusstake som du kan använda för att undvika droppande vax. Ljusstaken finns i flera utföranden. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • House Doctor - Ljusstake Mold Star - Grå

  House Doctor - Ljusstake Mold Star - Grå
  Om din juldekor behöver något extraordinärt är ljusstaken Mould Star perfekt. Den stjärnformade designen från House Doctor är gjord av polystone, vilket skapar en känsla av cement som är lika delar minimalistisk som industriell. Mitten har plats för
 • STOFF STOFF Nagel ljusstake 3-pack Bronzed brass

  STOFF STOFF Nagel ljusstake 3-pack Bronzed brass
 • Konstsmide - Elljusstake 6 ljus "Lucia" 30cm - Grå

  Konstsmide - Elljusstake 6 ljus
  Skandinavisk designad ljusstake/bordsdekoration med 6 ljus i form av ett luciatåg i lackerat trä. Varmvita lampor. Anslutningskabel på 1,7 meter. Strömbrytare för manuell avstängning/påslagning. Höjd 30 cm, längd 29 cm.
 • Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Förnicklad mässing
 • Star Trading Anno 7 Ljusstake - Advents- & Julbelysning Trä Mullvad

  Star Trading Anno 7 Ljusstake - Advents- & Julbelysning Trä Mullvad
  Ljusstaken från Star Trading har en stämningsfull stil i trä med målade, dekorativa brickor. Den har sju armar med en traditionell känsla perfekt för att skapa en mysig stämning i jultider. Om ljusstaken från Star Trading- Anno 7 uppskattas för den traditionella designen.- Anno 7 är också omtyckt för den stämningsfulla känslan.- Ljusstaken finns i olika färger.- Finns även med fem armar. Ljusstakens tekniska egenskaper:- Sockel: E10- 3.0 Watt- Djup: 100 mm.- Bredd: 510 mm.- Höjd: 710 mm.- Ljuskälla ingår. Shoppa Advents- & Julbelysning och mer Lampor hos Royal Design.
 • Star Trading Vind båge adventsljusstake Vit

  Star Trading Vind båge adventsljusstake Vit
 • Ellos - Ljusstake Arty Scallop, 2 st med olika höjd - Rosa

  Ellos - Ljusstake Arty Scallop, 2 st med olika höjd - Rosa
  2 st ljusstakar av metall med olika höjd. Bredd 4,5 cm, djup 4,5 cm. Höjd 5 resp. 8 cm.
 • Star Trading - Ljusstake Gillian 40cm - Beige

  Star Trading - Ljusstake Gillian 40cm - Beige
  Beige bågformad träljusstake med mässing belagda ljushållare. Fin adventsljusstake att dekorera med till jul. Ljusstaken har 7 ljuskällor.
 • Tell Me More Luna ljusstake Ø14 cm Klar

  Tell Me More Luna ljusstake Ø14 cm Klar
 • ERNST - Ljusstake Ø 8 cm, h 25 cm - Svart

  ERNST - Ljusstake Ø 8 cm, h 25 cm - Svart
  Vacker ljusstake med fina detaljer såsom den konformade ljuskoppen samt den mönstrade foten. Ljusstaken kommer i flera storlekar och gör sig lika bra tillsammans som var för sig.
 • NAVIDA elljusstake

  NAVIDA elljusstake
  En elegant träljusstake i vit färg som skapar en härlig julstämning i ditt hem. Ljusskällor ingår. Textilsladd, sladdlängd 1,8 m. Material: Trä. Storlek: Höjd 30 cm, bredd 60 cm, djup 5,5 cm. Sockel/lampa: 7 st E10-sockel, max 3W.
 • HAY Wavy ljusstake stor 21 cm Jade light blue

  HAY Wavy ljusstake stor 21 cm Jade light blue
 • Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Solid mässing
 • AYTM Angui ljusstake 34 cm Svart-guld

  AYTM Angui ljusstake 34 cm Svart-guld
 • Crystal Art Bowl Ljusstake Small Klar

  Crystal Art Bowl Ljusstake Small Klar
 • Star Trading - Ljusstake Selma - Brun

  Star Trading - Ljusstake Selma - Brun
  Träljusstake med 5 ljuskällor, lätt att placera då den är liten i storleken. Skapar en härlig julstämmning både i fönster och inne i rummet på tex en hylla eller skänk. E10-sockel, ljuskälla ingår. Vit anslutningskabel, 180 cm. Höjd 40 cm, bredd/läng
 • Haida Ljusstake S Rose Marmor

  Haida Ljusstake S Rose Marmor
 • Lyric Ljusstake Xs Mörkgrå

  Lyric Ljusstake Xs Mörkgrå
 • Mette Ditmer Art Piece ljusstake Ø23 cm Clay

  Mette Ditmer Art Piece ljusstake Ø23 cm Clay