Speciallampor

Det här är speciallamporna som belyser och därmed löser ett specifikt problem. Vi har samlat ihop specialbelysning av olika slag online.

Typer av speciallampor: Boklampor | Växtlampor

Populärt inom speciallampor

 • Växtlampa

  Växtlampa
  Får växterna att trivasKan användas inne och i växthusLED-lampa med varmvitt ljusVäxtlampan är en energismart LED-lampa som ger dina växter lite extra välbehövligt ljus under de mörka månaderna.&hellip:
 • Energizer Boklampa LED

  Energizer Boklampa LED
  Boklampa med LED-belysning. Använder sig av klämma för att hålla fast vid boken och har en flexibel arm. Riktat ljus för att ej störa andra. Drivs med 2x CR2032-batterier (medföljer) och har en batteritid på upp till 30 h. Ljusstyrka: 11 lm.
 • MEGAMAN E27 8,5W LED-växtlampa PAR38 35°

  MEGAMAN E27 8,5W LED-växtlampa PAR38 35°
  E27 8,5W LED-växtlampa - från MEGAMANDDenna växtlampa ger hela 25 000 timmars ljus och avger det i en vinkel på 25°. Lampan är särskilt lämplig för växter som ser lite dagsljus, där växtlampan också främjar sund växttillväxt tack vare en speciell ljusfärg.Vänligen notera: Denna lampa är inte avsedd för rumsbelysning i hushållet, eftersom det är en extra speciell lampa för växter.
 • Megaman Pinolite LED-växtlampa, 58 cm, 8,5 W

  Megaman Pinolite LED-växtlampa, 58 cm, 8,5 W
  Pinolite LED-växtbelysning kan kombineras upp till 9 meter Vare sig som en under-skåp eller vägglampa, är installationen av Pinolite LED plantlampa barns lek tack vare ready-to-connect design. Leveransen omfattar monteringsfästen och en anslutningskabel. Tack vare de integrerade kontakterna kan ytterligare lampor upp till en total längd på 9 meter anslutas till varandra. Växtlampan är utrustad med ett speciellt ljusspektrum som har en hög andel rött och blått. Detta stöder optimalt fotosyntes i växter och stimulerar tillväxt. Dessutom förbättrar det resulterande violetta ljuset den naturliga färgen på växterna. Perfekt för blomsterbutiker, vinterträdgårdar, odlingsstationer eller helt enkelt fönstret hemma, som är rikt på blommor. Pinolit hjälper framgångsrikt över tider när det saknas naturligt dagsljus. Manövreringen är bekväm via den integrerade strömbrytaren på lampan. - Ej lämplig för allmän rumsbelysning

Fler tips på speciallampor

 • LED Lampa E27 6,5W normal växtbelysning

  LED Lampa E27 6,5W normal växtbelysning
  Energieffektiv LED-växtlampa i klart glas, som avger ett behagligt ljus med våglängder optimerade för att dina växter skall trivas och må bra. Lampan är lämplig som underhållsbelysning för dina&hellip:
 • Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S3 rödblå fotosyntes

  Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S3 rödblå fotosyntes
  LED-växtlampa GoLeaf X1, 150 W, rödblått spektrum S3 för högeffektiv fotosyntes En optimering av växttillväxt uppnås med denna GoLeaf LED plantlampa Bioledex, som kan användas som ytterligare ljus och växande ljus för naturligt solljus eller andra ljuskällor. Med ett mycket högt flöde av fotoner och rött och blått ljus stöder det fotosyntes i växter. Växtljusets ljusspektrum kan växlas och är perfekt för odlingslådor. Under tillväxtfasen använder du det blå-tunga spektrumet S4 och för blomningsfasen byter du till den högröda komponenten - spektrum S1. På grund av dess konstruktion behöver armaturen inte någon fläkt. Den kyls passivt så att den fungerar tyst och är hållbar och underhållsfri. Växtlampan är tillverkad i Tyskland och utrustad med specialdesignade OSRAM lysdioder. Den kan användas både inne och ute (IP65) och är enkel att installera eftersom den är utrustad med en 1,5 m lång kabel med säkerhetsplugg. Det robusta höljet är vattentätt; Det genomskinliga glaslocket säkerställer förlustfritt ljus, är lätt att rengöra och kan bytas ut vid behov. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 ° C - Spectrum S3 - effektiv röd 620 - 660 nm och blå 450 nm - Fotonflöde: 260 µmol / s - med 1,5 m kabel med säkerhetsplugg - Strömförsörjning uppbyggd
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa
  Dimbar LED-bordslampa Indoor Garden Kit Pro 360 BK för användning som växtlampa med specialutvecklat LED-spektrum för att främja fotosyntesen LED-bordslampan Indoor Garden Kit Pro 360 BK är en funktionell växtlampa med svart hölje av polykarbonat. Den är utrustad med ett specialutvecklat LED-spektrum som främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Dessutom använder ljuset en kombination av vita fullspektrum-LED:er och röda LED:er för att stödja växternas utveckling. För att maximera växternas tillväxt har armaturen också en sensor som indikerar vattenbrist. Dessutom finns det en automatisk timer inbyggd som efterliknar dag- och nattcykeln. Dessutom är växtbelysningen dimbar och armaturhuvudet är höjdjusterbart, så att ljuset alltid kan anpassas till växtens storlek.
 • Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR20 6W

  Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR20 6W
  Växtlampa med rött/blått LED ljus, perfekt för hemma odling och även för större växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset&hellip:
 • Fiora växttaklampa, vit

  Fiora växttaklampa, vit
  Pendlad växtbelysningsarmatur som är lämplig som växtbelysning i bostad eller växthus. Armaturen har en högglansig reflektor och en LED-växtlampa som ger ett behagligt ljus för ögat samtidigt&hellip:
 • Boklampa

  Boklampa
  Fästs med klämmaBöjbar hals25 timmars batteritidSupersmart liten boklampa med böjbar hals som du klämmer fast på boken när du behöver lite extra ljus. Boklampan väger endast 50 gram och är praktisk&hellip:
 • Paulmann Neordic Lavea växtpendel, vit

  Paulmann Neordic Lavea växtpendel, vit
  Pendel lampa Neordic Lavea med svängbar skärm Neordic Lavea pendelarmatur, som harmoniskt passar in i många inredningsstilar, förvandlas till en armatur som stimulerar växttillväxt inomhus med hjälp av en speciell växtlampa (finns som tillbehör). Skärmen är försedd med små slitsar som säkerställer optimal ventilation av den använda lampan. Dessutom kan skärmen vridas så att ljuset alltid lyser där det behövs. - Dimbar (extern)
 • Airam Växtlampa Led A60 5W E27 Filament

  Airam Växtlampa Led A60 5W E27 Filament
  Växtlampa av filamenttyp från Airam Typ: Växtlampa, typ Normallampa Mått: H 10,5cm - Ø 6cm Sockel: E27 Effekt: 240V 5W Lumen: 160Lm Medellivslängd: 10000h EJ DIMBAR! Växterna utnyttjar ljuset på&hellip:
 • Sylvania SHP-TS Grolux 400W 2050K Klar E40

  Sylvania SHP-TS Grolux 400W 2050K Klar E40
  Gro-Lux High Pressure Sodium 400W växtlampa med patenterat bågrör levererar den högsta fotosyntetiska effektiviteten. Optimerad för de högsta fytolumen. Branschledande ljusflöde om 95% även vid&hellip:
 • Paulmann LED växtlampa E27 R80 6,5W

  Paulmann LED växtlampa E27 R80 6,5W
  R80 LED växtlampa E27 6,5W Ljuset från denna R80 LED-reflektor med en färgtemperatur på 1 300 K avger ett speciellt färgspektrum som främjar växternas tillväxt inomhus. Där inomhusväxter inte får tillräckligt med dagsljus kan denna LED-reflektor ge det ljus de behöver för att växa - Färgtemperatur 1 300 K - Strålningsvinkel 60°
 • Växtlampa på spett 7W, Vit

  Växtlampa på spett 7W, Vit
  Håller dina gröna växter fräscha och livfullaMöjliggör året-runt odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro, eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så har&hellip:
 • Megaman Pinolite LED-växtlampa, 28 cm, 4 W

  Megaman Pinolite LED-växtlampa, 28 cm, 4 W
  Pinolite LED-växtbelysning kan kombineras upp till 9 meter Vare sig som en under-skåp eller vägglampa, är installationen av Pinolite LED plantlampa barns lek tack vare ready-to-connect design. Leveransen omfattar monteringsfästen och en anslutningskabel. Tack vare de integrerade kontakterna kan ytterligare lampor upp till en total längd på 9 meter anslutas till varandra. Växtlampan är utrustad med ett speciellt ljusspektrum som har en hög andel rött och blått. Detta stöder optimalt fotosyntes i växter och stimulerar tillväxt. Dessutom förbättrar det resulterande violetta ljuset den naturliga färgen på växterna. Perfekt för blomsterbutiker, vinterträdgårdar, odlingsstationer eller helt enkelt fönstret hemma, som är rikt på blommor. Pinolit hjälper framgångsrikt över tider när det saknas naturligt dagsljus. Manövreringen är bekväm via den integrerade strömbrytaren på lampan. - Ej lämplig för allmän rumsbelysning
 • Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S1 fullspektrum vegetativ

  Bioledex Plantlampa GoLeaf X1 S1 fullspektrum vegetativ
  LED-växtlampa GoLeaf X1, 150 W, fullspektrum S1 för vegetativ tillväxt Denna LED- Bioledex för professionellt bruk erbjuder hela spektrumet av fotosyntetiskt aktiv strålning. Den är idealisk för användning i odlingstält med ytor på 0,8 x 0,8 m och 1,0 x 1,0 m. Den ersätter konventionella natriumånglampor med en effekt på 275 W, varigenom en stor del av energikostnaderna sparas. GoLeaf X1 är perfekt för odlingslådor. Spektrumet kan bytas - för tillväxtfasen används det blå-tunga spektrumet S4, under blomningsperioden växlar man till en högröd komponent (S1). Det balanserade hela spektrumet är optimerat för sund tillväxt och höga avkastningar. Armaturen tillverkad i Tyskland kännetecknas av sin mycket goda kvalitet och är utrustad med OSRAM lysdioder och modern elektronik som är speciellt optimerade för ändamålet. Lampan kan användas både inne och ute och är praktiskt taget underhållsfri. Installationen med en 1,5 m strömkabel med säkerhetsplugg gör installationen enkel. Tack vare sitt fulla spektrum med vitt ljus är GoLeaf X1 växtbelysning också lämplig för användning utan extra eller dagsljus. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 ° C - S1 fullspektrum, kontinuerligt från 410 till 780 nm - Fotonflöde: 296 µmol / s - med 1,5 m kabel med säkerhetsplugg - Strömförsörjning uppbyggd
 • Växtlampa på spett 7W, Grafitgrå

  Växtlampa på spett 7W, Grafitgrå
  Håller dina gröna växter fräscha och livfullaMöjliggör året-runt odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro, eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så har&hellip:
 • Bioledex LED-växtlampa GoLeaf Q1 S1 45 Watt

  Bioledex LED-växtlampa GoLeaf Q1 S1 45 Watt
  Med fullt spektrum för vegetativ tillväxt - LED-växtljus GoLeaf Q1 GoLeaf LED-växtlampan har utvecklats för den professionella sektorn och tillverkas i Tyskland. Den högkvalitativa armaturen i platt design, robustheten och de långlivade lysdioderna från Osram gör den till en högkvalitativ armatur som ersätter konventionella natriumdamparmaturer i barnträdgårdar osv. Det fullspektrumljuset, som har optimerats särskilt för växttillväxt, är lätt rosa, men skiljer sig bara minimalt från vitt ljus och är behagligt för ögat. På växterna har ljuset med fullt spektrum en optimal effekt för att främja tillväxt och blomning. Tack vare det robusta, vattentäta höljet kan GoLeaf användas både inomhus och utomhus och klarar även de extrema förhållandena i ett växthus med hög luftfuktighet och temperaturväxlingar. Tack vare den passiva kylningen av växtlampan är GoLeaf helt ljudlös och underhållsfri utan fläkt. - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 °C - Fullspektrum S1 med vitljuskomponent, kontinuerligt från 410 till 710 nm. - Företrädesvis användning: Optimal vegetativ tillväxt och blomning. - föredrar växtarter: grönsaker, sallad, blommor - föredrades på följande platser: växthus, mörka rum - Fotonutbyte: 1,97 µmol/J
 • Airam Fiora Växtlampa Vit Pendel Inkl Ljuskälla Led

  Airam Fiora Växtlampa Vit Pendel Inkl Ljuskälla Led
  Fiora Växtlampa från Airam Material: Polykarbonat/Högglansig Reflektor Mått: Ø 17,4 cm - H 22 cm Ljuskälla: 9,5W LED E27 - 3500K - 800Lm, Ingår Krokupphäng, Sladdlängd 3m, Stickpropp för vägguttag,&hellip:
 • LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W

  LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W
  Led-lampa från Star Trading. Enkel, energieffektiv LED-växtlampa, som avger ljus med våglängder optimerade för att dina växter skall trivas och må bra, samtidigt som ljuset är behagligt varmvitt.&hellip:
 • Fiora växttaklampa, svart

  Fiora växttaklampa, svart
  Pendlad växtbelysningsarmatur som är lämplig som växtbelysning i bostad eller växthus. Armaturen har en högglansig reflektor och en LED-växtlampa som ger ett behagligt ljus för ögat samtidigt&hellip:
 • LED Lampa GU10 3,5W MR16 växtbelysning

  LED Lampa GU10 3,5W MR16 växtbelysning
  Energieffektiv LED-växtlampa med GU10-sockel, som avger ett behagligt ljus med våglängder optimerade för att dina växter skall trivas och må bra. Lampan är lämplig som underhållsbelysning för&hellip:
 • Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR38 13W

  Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR38 13W
  Växtlampa med rött/blått LED ljus, perfekt för hemma odling och även för större växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset&hellip:
 • Sylvania SHP-TS Grolux 250W 2050K Klar E40

  Sylvania SHP-TS Grolux 250W 2050K Klar E40
  Gro-Lux High Pressure Sodium 250W växtlampa med patenterat bågrör levererar den högsta fotosyntetiska effektiviteten. Optimerad för de högsta fytolumen. Branschledande ljusflöde om 95% även vid&hellip:
 • Paulmann Neordic Hilla pendellampa, svart

  Paulmann Neordic Hilla pendellampa, svart
  Hängande lampa Neordic Hilla - lämplig för användning som växtlampa Hilla taklampan från Neordic-serien från Paulmann kan enkelt kombineras med alla andra lampor i serien. Dessutom kan det antingen vara utrustad med en standard E27 lampa för allmän vardagsrum belysning eller med en speciell plantlampa lampa (se tillbehör) så att lampan kan användas för att främja tillväxten av växter i inredningen.
 • LED Lampa E14 3,5W PAR16 växtbelysning

  LED Lampa E14 3,5W PAR16 växtbelysning
  Energieffektiv LED-växtlampa med E14-sockel, som avger ett behagligt ljus med våglängder optimerade för att dina växter skall trivas och må bra. Lampan är lämplig som underhållsbelysning för&hellip:
 • Växtlampa Grow LED 13W, Ø 12.3 cm

  Växtlampa Grow LED 13W, Ø 12.3 cm
  Växtlampa med LED-belysning, perfekt för hemmaodling och även för växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset till plantorna (ca 0,3m) för bästa möjliga uppdrivning. Lampan har E27-sockel
 • Airam Växtlampa Led Par20 6,2W E14 3500K

  Airam Växtlampa Led Par20 6,2W E14 3500K
  LED-lampa Växtlampa från Airam Avsedd för växter Typ: Växtlampa, typ PAR20 Mått: H 9cm - Ø 6,3cm Sockel: E14 Effekt: 240V 6,2W Lumen: 400Lm Candela: 1350Cd Färgtemperatur: 3500K Medellivslängd:&hellip:
 • Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR30 12W

  Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR30 12W
  Växtlampa med rött/blått LED ljus, perfekt för hemma odling och även för större växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset&hellip:
 • LIGHTME LED-plantlampa E27 PAR38 12W 50° strålvinkel

  LIGHTME LED-plantlampa E27 PAR38 12W 50° strålvinkel
  LED-växtlampa E27 PAR38 för hälsosam växttillväxtLIGHTME® LED-växtlampa bidrar till hälsosam växttillväxt och kan alltid användas där växterna får lite dagsljus. Tack vare sitt speciella ljusspektrum stödjer växtarmaturen fotosyntesen, främjar en sund tillväxt och förstärker växternas naturliga färger.- Strålvinkel 50°- Skyddsklass IP55- Fotonflöde 25µmol/sObservera: Växtlampan är inte lämplig för rumsbelysning.
 • Airam Fiora Växtlampa Svart Pendel Inkl Ljuskälla Led

  Airam Fiora Växtlampa Svart Pendel Inkl Ljuskälla Led
  Fiora Växtlampa från Airam Material: Polykarbonat/Högglansig Reflektor Mått: Ø 17,4 cm - H 22 cm Ljuskälla: 9,5W LED E27 - 3500K - 800Lm, Ingår Krokupphäng, Sladdlängd 3m, Stickpropp för vägguttag,&hellip:
 • LIGHTME LED-plantlampa E27 4W, 360° strålande

  LIGHTME LED-plantlampa E27 4W, 360° strålande
  LED-växtlampa E27 4W LIGHTME® för hälsosam växttillväxtLIGHTME® LED-växtlampor främjar hälsosam växttillväxt i avsaknad av dagsljus. Lampans speciella ljusspektrum stöder fotosyntesen och förstärker växternas naturliga färg, men den är inte lämplig för rumsbelysning.- Skyddsklass IP55- Rundstrålande 360°- Fotonflöde 8 µmol/s
 • Paulmann Neordic Hilla pendellampa, borstat järn

  Paulmann Neordic Hilla pendellampa, borstat järn
  Hängande lampa Neordic Hilla - lämplig för användning som växtlampa Hilla taklampan från Neordic-serien från Paulmann kan enkelt kombineras med alla andra lampor i serien. Dessutom kan det antingen vara utrustad med en standard E27 lampa för allmän vardagsrum belysning eller med en speciell plantlampa lampa (se tillbehör) så att lampan kan användas för att främja tillväxten av växter i inredningen.
 • Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR20 7W

  Grow LED IP65 E27, 30° E27 PAR20 7W
  Växtlampa med anpassat vitt LED ljus perfekt för hemma odling. Denna lampa används med fördel att underhålla växterna under den mörka årstiden eller där växterna inte får tillräckligt med dagsljus.&hellip:
 • Paulmann Neordic Lavea växtpendel, järn

  Paulmann Neordic Lavea växtpendel, järn
  Pendel lampa Neordic Lavea med svängbar skärm Neordic Lavea pendelarmatur, som harmoniskt passar in i många inredningsstilar, förvandlas till en armatur som stimulerar växttillväxt inomhus med hjälp av en speciell växtlampa (finns som tillbehör). Skärmen är försedd med små slitsar som säkerställer optimal ventilation av den använda lampan. Dessutom kan skärmen vridas så att ljuset alltid lyser där det behövs. - Dimbar (extern)
 • Paulmann LED växtlampa E14 R50 4W

  Paulmann LED växtlampa E14 R50 4W
  LED växtlampa E14 R50 4W Denna LED-reflektor erbjuder ett speciellt färgspektrum för inomhusväxter. Den gör det möjligt att placera växter där det finns lite eller inget dagsljus och ger dem det ljus de behöver för att växa - Färgtemperatur 1 300 K - Strålningsvinkel 64°
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa
  Funktionell LED-bordslampa Indoor Garden Kit 450 WT för alla vänner av inomhusodling LED-bordslampa Indoor Garden Kit 450 WT är en växtlampa som är speciellt utformad för inomhusodling. Ljuset använder en kombination av vita lysdioder med fullt spektrum och röda lysdioder för effektiv växttillväxt. Ett speciellt utformat LED-spektrum främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Den automatiska timern efterliknar också dag- och nattcykeln. Armaturens utsida är tillverkad av plast och rostfritt stål. I leveransen ingår även två växtbehållare med vattennivåindikator, som också är tillverkade av plast. Armaturhuvudets höjd är justerbar och kan anpassas till växtens storlek.
 • Airam Iris Växtlampa LED med spjut

  Airam Iris Växtlampa LED med spjut
  Obs! strömadapter medföljer inte. Produktbeskrivning Låt dina växter lysa upp ditt hem med Airams fantastiska Växtbelysning Iris. Denna högpresterande LED-växtlampa är perfekt för inomhusbruk&hellip:
 • Bioledex plantlampa GoLeaf X1D S1+S4 spektrum

  Bioledex plantlampa GoLeaf X1D S1+S4 spektrum
  LED-växtlampa GoLeaf med omkopplingsbara spektrum (odling och blomning) Denna GoLeaf-växtlampa från Bioledex ersätter konventionella natriumdamplampor i växthus och mörkrum och är passivt kyld och kräver ingen aktiv kylning eller ventilation. Växelomkopplaren på baksidan kan användas för att växla mellan spektrum S1 för optimal vegetativ tillväxt och blomning eller S4 för unga plantor och fröplantor, för att effektivt och professionellt öka växttillväxten. Armaturen är idealisk för användning i odlingslådor med en yta på 0,6-1 m². GoLeaf X LED-plantljuset, som tillverkas i Tyskland, kännetecknas av särskilt god kvalitet och modern elektronik. Tack vare den höga skyddsfaktorn och det stabila, vattentäta höljet är det möjligt att använda den både inomhus och utomhus. - Omgivningstemperatur: - 30 till + 45 °C - Fullspektrum S1 och S4 med vitljuskomponent, kontinuerligt från 410 till 710 nm. - önskad tillämpning: Förädling, vegetativ tillväxt, blomning - föredrar växtarter: grönsaker, sallad, blommor - Fotonflöde: 296 µmol/s - med 1,5 m kabel med säkerhetskontakt - Kraftförsörjningsenhet byggd
 • Airam Växtlampa Led Par30 9,5W E27 3500K

  Airam Växtlampa Led Par30 9,5W E27 3500K
  LED-lampa Plantlampa från Airam Avsedd för växter Typ: Växtlampa, typ PAR30 Mått: H 11,5cm - Ø 9,5cm Sockel: E27 Effekt: 240V 9,5W Lumen: 800Lm Candela: 1400Cd Färgtemperatur: 3500K Medellivslängd:&hellip:
 • Växtlampa på spett XL 25W, Grafitgrå

  Växtlampa på spett XL 25W, Grafitgrå
  Extra kraftfull växtlampa, perfekt för större växterMöjliggör året-om odlingSnygg och stilrenLyser solen med sin frånvaro eller behöver dina växter bara lite extra kärlek? Oavsett vilket så&hellip:
 • Växtlampa Grow LED 6W, Ø 6.4 cm

  Växtlampa Grow LED 6W, Ø 6.4 cm
  Växtlampa med LED-belysning, perfekt för hemmaodling och även för växthus. Denna lampa används med fördel att driva upp plantor från frön. Håll ett kort avstånd från ljuset till plantorna (ca 0,3m) för bästa möjliga uppdrivning. Lampan har E27-socke