Konstsmide fasadbelysning

Lys upp fasaden med en snygg och prisvärd fasadbelysning från Konstsmide. De har lyktor, sensorlampor och husnummerlampor i klassiska stilar. Konstsmide är ett lampmärke som finns att köpa online och hos många svenska återförsäljare i butik.

Populärt inom Konstsmide fasadbelysning

 • Vacker husnummerlampa Modena 7655, svart

  Vacker husnummerlampa Modena 7655, svart
  Praktisk husnummerlampa Modena 7655 Husnummer och utomhusvägglampa tillsammans är Modena 7655: Den enkla designen förstärkar den moderiktiga framtoningen. En liten spotlight belyser siffrorna. Leverans inklusive sifforna (3 x 0-9).
 • Vacker husnummerlampa Modena 7655, grå

  Vacker husnummerlampa Modena 7655, grå
  Praktisk husnummerlampa Modena 7655 Husnummer och utomhusvägglampa tillsammans är Modena 7655: Den enkla designen förstärkar den moderiktiga framtoningen. En liten spotlight belyser siffrorna. Leverans inklusive sifforna (3 x 0-9).
 • Nemi vägglykta m. rörelsevakt (Svart)

  Nemi vägglykta m. rörelsevakt (Svart)
  Snygga vägglampan Nemi med rörelsevakt. Stommen är i aluminium och kupan är i klarglas så att ljuskällan blir synlig. Rörelsevakten går att justera så att det är tänt mellan 5 sekunder och 10 minuter efter upptäckt rörelse. Den sträcker sig 140 grader på 10 meters avstånd.Ljuskälla ingår ej. 
 • Modern LED-husnummerlampa Monza inkl. siffror

  Modern LED-husnummerlampa Monza inkl. siffror
  Modern LED-husnummerlampa Monza - variabla monteringsalternativ Monza LED-husnummerlampa är idealisk för montering till vänster och höger i entréområdet, eftersom den kan monteras med eller utan husnummerskylten så att den också kan användas som en enkel yttervägglampa. Detta garanterar inte bara optimal sikt på husnumret, utan också elegant accentuering av hela entrén. Ljuset från den inbyggda LED-lampan med hög effekt lyser på båda sidor från den halvcirkelformade armaturkroppen, som är förseglad med frostade akrylrutor. Som ett resultat är ljuset inte bara försiktigt bländningsfritt utan strålar också effektivt på fasaden. - Inklusive limnummer 0-9 x 3

Fler tips på Konstsmide fasadbelysning

 • Benu vägglykta ned svart

  Benu vägglykta ned svart
  Benu vägglykta från Konstsmide. En vacker vägglykta för utomhusbruk. Höjd 43 cm Bredd 26 cm Djup 32 cm Effekt max 100W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej Färg Aluminium Material Svart&hellip:
 • Cremona - LED-utomhusvägglampa, justerbar, vit

  Cremona - LED-utomhusvägglampa, justerbar, vit
  Cremona - vit LED-utomhusvägglampa med justerbar ljusstråle Den kvadratiska, ganska platta LED-utomhusvägglampan Cremona förvandlar varje fasad till ett blickfång. På alla fyra sidor av lampan kan ljusstrålen justeras individuellt från 0 till 90°. Den mattvitt lackerade LED-utomhusvägglampan i aluminium har fyra Edison märkes-LED-lampor bakom transparent glas som avger varmvitt ljus genom justerbara vinklar. Tack vare det är LED-utomhusvägglampan inte bara energisnål, men också en fantastisk dekoration på väggen när det är mörkt.
 • Fenix Utomhus Vägglampa Koppar - Konstsmide

  Fenix Utomhus Vägglampa Koppar - Konstsmide
  Fenix Utomhus Vägglampa Koppar - Konstsmide
 • Trento vägglykta upp E27 (Rostfritt stål)

  Trento vägglykta upp E27 (Rostfritt stål)
  Trento vägglykta upp E27 max watt 11 rostfri
 • Fenix vägglykta ned E27 koppar (Koppar)

  Fenix vägglykta ned E27 koppar (Koppar)
  Fenix vägglykta ned E27 koppar
 • Utomhusvägglampa MILANO i svart/silver, hängande

  Utomhusvägglampa MILANO i svart/silver, hängande
  Utomhusvägglampa MILANO i aluminium övertygar genom elegant stil Utomhusvägglampan MILANO i aluminium finns med upprätt stående eller nedhängande lykthus. Båda varianterna har en mycket stilren framtoning genom akrylglaset i blykristall-look och utsmyckningarna. Det transparenta akrylglaset ger god belysning.
 • Riktbar spotlight (Borstat stål)

  Riktbar spotlight (Borstat stål)
  Riktbar spotlight för utomhusbruk. Går att vinkla både upp och ner och åt sidan.Ljuskälla ingår ej.
 • Cremona vägglykta LED m.grå (Antracit)

  Cremona vägglykta LED m.grå (Antracit)
  Cremona vägglykta upp/ned 2x3W High Power LED mörkgrå
 • Monza vägglykta 5W LED, anodiserad 15cm

  Monza vägglykta 5W LED, anodiserad 15cm
  En modern vägglykta från Konstsmide. Armaturen har en integrerad LED-ljuskälla och lämpar sig för utomhusbruk. Höjd 15 cm Bredd 15 cm Djup 10,5 cm Effekt max 5W Sockel Integrerad Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Konstsmide Sassari vägglampa 4W antracitgrå High Power LED 7525-370

  Konstsmide Sassari vägglampa 4W antracitgrå High Power LED 7525-370
  Fasadbelysning från Konstsmide. High Power LED vägglykta i lackad aluminium med opalfärgat glas. Finns i två utföranden. Brinntid 40000 timmar, 3000 kelvin, 280 lumen, 1x4 W LED
 • Modern utomhusvägglampa SORRENTO i rostfritt stål

  Modern utomhusvägglampa SORRENTO i rostfritt stål
  Modern utomhusvägglampa SORRENTO i rostfritt stål Modernt designad utomhusvägglampa SORRENTO i rostfritt stål. Den vackert utformade, stora ädelstålskärmen och metallstavarna skyddar glaskupan och gör denna lampa till en höjdpunkt på varje vägg.
 • Utomhusvägglampa av Napoli, av stål

  Utomhusvägglampa av Napoli, av stål
  Utomhus vägglampa Napoli med transparent glasskärm och varmförzinkat stål Den maritima utformningen av Napoli utomhusvägglampa är mycket lämplig för dekorativ och användbar belysning, till exempel i entréområden, på terrasser eller på verandan, som ger ljus i mörkret. Lampan är gjord av galvaniserat stål och har en lampskärm av klart glas som säkert omslutar den ljuskälla som ska användas. När du använder dekorativa glödlampor eller eftermonteringslampor understryks också Napoli-lampans nostalgiska karaktär.
 • Konstsmide Modena vägglampa upp/ned rörelsesensor. 7542-320. Galvanisert

  Konstsmide Modena vägglampa upp/ned rörelsesensor. 7542-320. Galvanisert
  Konstsmide Modena vägglykta rörelsevakt ned. Klart glas. Försedd med rörelsevakt plast. 2x35W GU10 ingår EJ. IP44
 • Latina vägglykta 12W LED (Antracit)

  Latina vägglykta 12W LED (Antracit)
  Latina vägglykta 12W High Power LED rörelsevakt mörkgrå
 • Mani vägglykta, grå

  Mani vägglykta, grå
  Mani grå vägglykta från Konstsmide. En stilren vägglykta för utomhusbruk, dimbar med en dimbar ljuskälla. Lycktan finns i vitt, gavaniserad, svart och koppar utförande. Höjd 21 cm Bredd 29 cm Djup&hellip:
 • Modena Utomhus Vägglampa Stor Double Svart - Konstsmide

  Modena Utomhus Vägglampa Stor Double Svart - Konstsmide
  Modena Utomhus Vägglampa Stor Double Svart - Konstsmide
 • Pollux vägglykta GU10 vit (Vit)

  Pollux vägglykta GU10 vit (Vit)
  Pollux vägglykta 2xGU10 vit/dubbel transparent, upp och ned
 • Firenze Utomhus Vägglampa Stor Svart - Konstsmide

  Firenze Utomhus Vägglampa Stor Svart - Konstsmide
  Firenze Utomhus Vägglampa Stor Svart - Konstsmide
 • LED-utomhusvägglampa Cremona med bakgrundsljus

  LED-utomhusvägglampa Cremona med bakgrundsljus
  Samtida fasadbelysning - upp och ner yttervägglampa Cremona Den moderna LED-utomhusvägglampan Cremona erbjuder effektiv belysning för utomhusområdet. Den genererar en ljusstråle vardera uppåt och nedåt samt en diffus, indirekt väggljusning. Strålvinkeln uppåt och nedåt kan ställas in individuellt från 0 ° till 90 °. Detta gör Cremona perfekt för fasadbelysning på moderna bostads- eller kommersiella byggnader. Tack vare den stänksäkra och robusta konstruktionen kan vind och väder inte skada denna utomhusvägglampa.
 • LED-utomhusvägglampa Gela, nedåtstrålande vit

  LED-utomhusvägglampa Gela, nedåtstrålande vit
  Halvcirkulär LED utomhusvägglampa Gela med en ljusstråle riktad nedåt Designad som en enkel, platt cylinder med monokrom finish, Gela LED utomhusvägglampa harmoniserar idealiskt med moderna utomhusanläggningar. Höljet i aluminium har en konvex glaslins på undersidan. Som ett resultat avges det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna som en skarpt definierad kon. På detta sätt gör Gela det inte bara lättare att orientera sig på gångstigar längs byggnaden eller i entréområden, utan ger också en tilltalande accent på fasaden.
 • Potenza vägglykta GU10 (Antracit)

  Potenza vägglykta GU10 (Antracit)
  Potenza vägglykta GU10 mörkgrå
 • Utomhusvägglampa Modena med skåra, 2 lampor, svart

  Utomhusvägglampa Modena med skåra, 2 lampor, svart
  Trendig utomhusvägglampa Modena Den känsliga formen kan fästas för att spara utrymme och möjliggör en mängd olika användningsområden. Det ljus som lyser uppåt och nedåt avges indirekt, vilket säkerställer behaglig belysning av entréområdet eller fasaden och tilltalande ljuseffekter.
 • Mani vägglykta, vit

  Mani vägglykta, vit
  Mani vit vägglykta från Konstsmide. En stilren vägglykta för utomhusbruk, dimbar med en dimbar ljuskälla. Lycktan finns i vitt, gavaniserad, svart och koppar utförande. Höjd 21 cm Bredd 29 cm Djup&hellip:
 • Modena big enkel (Svart)

  Modena big enkel (Svart)
  Lite större än de vanlig tubformade effektbelysningarna på marknaden. Ger en spotlight effekt neråt.Ljuskälla ingår ej.
 • Carpi vägglykta upp/ner E27 svart med klarglas

  Carpi vägglykta upp/ner E27 svart med klarglas
  En modern vägglykta i svart från Konstsmide. Armaturen är både prisvärd och ger en bra ljusspridning till entrén. Höjd 33 cm Bredd 16,5 cm Djup 21 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor&hellip:
 • Solid utomhusvägglampa TORINO E27, svart

  Solid utomhusvägglampa TORINO E27, svart
  Indirekt ljus med utomhusvägglampan TORINO TORINO är en formskön och modern utomhusvägglampa som med sitt halvrunt stängda hölje släpper ut ljuset nedåt. Lampan lämpar sig särskilt bra för accentbelysning.
 • Cremona Utomhus Vägglampa Grå LED Grå - Konstsmide

  Cremona Utomhus Vägglampa Grå LED Grå - Konstsmide
  Cremona Utomhus Vägglampa Grå LED Grå - Konstsmide
 • Konstsmide Modena vägglampa ned med rörelsesensor. 7541-320. Galvanisert

  Konstsmide Modena vägglampa ned med rörelsesensor. 7541-320. Galvanisert
  Konstsmide Modena vägglykta rörelsevakt ned. Klart glas. Försedd med rörelsevakt plast. Max 1x35W GU10. Ljuskälla ingår EJ. IP44
 • Vega vägglykta, koppar

  Vega vägglykta, koppar
  Vega kopparfärgad vägglykta från Konstsmide. En stilren och dimbar vägglykta för utomhusbruk. Lycktan finns i vitt, gavaniserad, svart och koppar utförande. Höjd 26,5 cm Bredd 29 cm Djup 36 cm Effekt&hellip:
 • Libra vägglykta stor (Svart)

  Libra vägglykta stor (Svart)
  Libra vägglykta i svart eller vit. Klassisk design med ett klart glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)

  Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)
  Pollux vägglykta GU10 svart/dubbel transparent, ned
 • Firenze vägglykta ned E27 grön (Grön)

  Firenze vägglykta ned E27 grön (Grön)
  Firenze vägglykta ned E27 grön
 • Modena vägglykta upp/ned GU10 (Rostfritt stål)

  Modena vägglykta upp/ned GU10 (Rostfritt stål)
  Modena vägglykta upp/ned GU10 rostfri
 • Monza vägglykta upp/ned LED (Silver)

  Monza vägglykta upp/ned LED (Silver)
  Monza vägglykta upp/ned 2x6W High Power LED
 • Utomhusvägglampa Modena, rostfritt stål, 2 lampor

  Utomhusvägglampa Modena, rostfritt stål, 2 lampor
  Vägglampa Modena i rostfritt stål upp / ner för utsidan Den attraktiva och tack vare användningen av rostfritt stål också den mycket slitstarka utomhusvägglampan Modena är en prydnad för varje byggnad. Den moderna och tidlösa designen gör Modena till ett mångsidigt ljusobjekt. Den tänds z. B. - används som en patiens eller parvis - entréområdet till huset optimalt och säkert. Andelen ljus som lyser indirekt uppåt skapar en mycket mysig atmosfär.
 • Ull LED fasadbelysning (Galvaniserat stål)

  Ull LED fasadbelysning (Galvaniserat stål)
  Fasadbelysning i galvaniserat stål och med integrerade LED-lampor. LED-lamporna ger att varmvitt ljus som motsvarar ca 40W.Ljuskälla ingår.
 • Parma vägglykta upp E27 PIR (Svart)

  Parma vägglykta upp E27 PIR (Svart)
  Parma vägglykta upp E27 svart rörelsevakt
 • Utomhusvägglampa PARMA tak rostfritt stål hängande

  Utomhusvägglampa PARMA tak rostfritt stål hängande
  Underbart vacker utomhusvägglampa PARMA i aluminium med tak i rostfritt stål Glaset i utomhusvägglampan PARMA ger optimal belysning. Den klassiska designen i svart med silverfärgat tak i rostfritt stål är alltid stilfull och i hög grad tidlös.
 • Carpi vägglykta liten E27 förmässingad med klarglas

  Carpi vägglykta liten E27 förmässingad med klarglas
  En modern vägglykta i mässing från Konstsmide. Armaturen är både prisvärd och ger en bra ljusspridning till entrén. Höjd 30 cm Bredd 12,5 cm Djup 15 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor&hellip:
 • LED-utomhusvägglampa Chieri 17 cm vit

  LED-utomhusvägglampa Chieri 17 cm vit
  Smal form och modern design - LED utomhusvägglampa Chieri De tydliga linjerna och den moderna designen talar för LED-utomhusvägglampan Chieri, som ser ganska iögonfallande ut med en smal, linjär urtagning i huset. Den pryder ytterväggen, särskilt när den slås på, eftersom det varma vita ljuset från de två kraftfulla lysdioderna avges uppåt och nedåt genom glasdiffusorerna. Ytterväggen sätts i scen av Chieri. Försedd med IP54-skydd är LED-utomhusvägglampan skyddad från damm och fukt.
 • Torino halvmåneplafond E14 (Rostfritt stål)

  Torino halvmåneplafond E14 (Rostfritt stål)
  Torino halvmåneplafond E14 rostfri liten
 • Libra vägglykta (Vit)

  Libra vägglykta (Vit)
  Libra vägglykta i svart eller vit. Klassisk design med ett klart glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Klassisk utomhusvägglampa CAGLIARI I, vit

  Klassisk utomhusvägglampa CAGLIARI I, vit
  Klassisk utomhusvägglampa CAGLIARI för montering direkt på väggen Utomhusvägglampan CAGLIARI är tillverkad i aluminium. Den är avsedd för montering direkt på väggen och har ett hölje med runda kanter och mjuka linjer. Det transparenta glaset ger mycket god belysning.
 • Firenze small upp (Vit)

  Firenze small upp (Vit)
  Klassisk vägglykta i svart eller vit. Gedigen konstruktion och en klassisk design.Ljuskälla ingår ej.
 • Monza dubbel fasadbelysning (Antracit)

  Monza dubbel fasadbelysning (Antracit)
  Monza dubbel grå aluminium som ger en spotlight effekt upp- och neråt.Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Carpi, mässing, bredd 18cm

  Utomhusvägglampa Carpi, mässing, bredd 18cm
  Noble utomhus vägglampa Carpi i mässingsdesign Carpi vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin raka design. Armaturens ram är tillverkad av högkvalitativ aluminium och har en mässingsfinish. Mellan ramarna finns klara glasrutor som ger direkt insyn i ljuskällan. Användningen av glödlampor i glödlampsform ger armaturen en extraordinär karaktär.
 • Vale vägglykta 2x5W LED sv (Svart)

  Vale vägglykta 2x5W LED sv (Svart)
  Vale vägglykta 2x5W LED, dimbar svart/koppar
 • Utomhusvägglampa Carpi, mässing, bredd 12,5 cm

  Utomhusvägglampa Carpi, mässing, bredd 12,5 cm
  Noble utomhus vägglampa Carpi i mässingsdesign Carpi vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin raka design. Armaturens ram är tillverkad av högkvalitativ aluminium och har en mässingsfinish. Mellan ramarna finns klara glasrutor som ger direkt insyn i ljuskällan. Användningen av glödlampor i glödlampsform ger armaturen en extraordinär karaktär.
 • Carpi Utomhus Vägglampa Medium Svart - Konstsmide

  Carpi Utomhus Vägglampa Medium Svart - Konstsmide
  Carpi Utomhus Vägglampa Medium Svart - Konstsmide
 • Fenix vägglykta upp E27 koppar (Koppar)

  Fenix vägglykta upp E27 koppar (Koppar)
  Fenix vägglykta upp E27 koppar
 • Monza Utomhus Vägglampa Liten LED Aluminium - Konstsmide

  Monza Utomhus Vägglampa Liten LED Aluminium - Konstsmide
  Monza Utomhus Vägglampa Liten LED Aluminium - Konstsmide
 • Utomhusvägglampa Nemi med rörelsedetektor, svart

  Utomhusvägglampa Nemi med rörelsedetektor, svart
  Utomhusvägglampa Nemi med stor akrylkupa och rörelsedetektor Nemi är en enkel utomhusvägglampa med inbyggd rörelsedetektor och stor, transparent akrylkupa som ger mycket bra belysning åt alla håll. Rörelsedetektorns lystid kan ställas in mellan 5 sekunder och 10 minuter. Detektionsvinkeln är 140°, räckvidden 10 m.
 • Vega Mini Utomhus Vägglampa Vit E27 - Konstsmide

  Vega Mini Utomhus Vägglampa Vit E27 - Konstsmide
  Vega Mini Utomhus Vägglampa Vit E27 - Konstsmide
 • Konstsmide Imola High Power LED. Aluminium 7911-310

  Konstsmide Imola High Power LED. Aluminium 7911-310
  Imola från Konstsmide är en vägglykta i aluminium med klart glas. Med integrerad High Power LED-belysning som lyser uppåt och nedåt.
 • Oden vägglykta E27 grå (Grå)

  Oden vägglykta E27 grå (Grå)
  Oden vägglykta E27 grå
 • Batteridriven LED-utomhusvägglampa Prato, 16 cm

  Batteridriven LED-utomhusvägglampa Prato, 16 cm
  Batteridriven LED-utomhusvägglampa Prato, vrid- och svängbar LED-utomhusvägglampan Prato är en mycket flexibel och användbar ljuskälla, då den kan monteras överallt, eftersom den är batteridriven och inte beroende av elnätet. Dessutom är lampan utrustad med en rörelsesensor så att det universalvita ljuset från LED-lampan i lamphuvudet automatiskt tänds vid rörelse. För att rikta ljuset dit man vill ha det, kan lamphuvudet justeras individuellt. Drift med 2 x D batterier (ej inkluderad): ca 2500 x 30 sekunder Teknisk information rörelsesensor: - Räckvidd: 5 -10 meter - Avkänningsvinkel: 160° - Lystid: 5 till 30 sekunder
 • Amalfi vägglykta LED vit (Vit)

  Amalfi vägglykta LED vit (Vit)
  Amalfi vägglykta vit plast ink sladd 3W/IP44
 • Modena vägglykta ned GU10 svart

  Modena vägglykta ned GU10 svart
  Klassiska Modena vägglykta från Konstsmide. Väggarmaturen är både prisvärd och ger ett vackert släpande ljus mot väggen. Höjd 9 cm Bredd 6 cm Djup 9 cm Effekt max 35 w Sockel GU10 Ljuskällor&hellip:
 • Modena vägglykta upp/ned, svart

  Modena vägglykta upp/ned, svart
  Moderna vägglykta i aluminium från Konstsmide. Skapa en varm och välkomnande entré med modern fasadbelysning. Lyktan finns i flera olika utföranden. Höjd 24 cm Bredd 8,5 cm Djup 14,5 cm Effekt max&hellip:
 • Formskön utomhusvägglampa TORINO E14, svart

  Formskön utomhusvägglampa TORINO E14, svart
  Indirekt ljus med utomhusvägglampan TORINO Formskön och modern utomhusvägglampa TORINO som med sitt halvrunt stängda hölje släpper ut ljuset nedåt och sätter riktade belysningsaccenter med sitt indirekta ljus. Lampan lämpar sig särskilt bra för accentbelysning.
 • LED-utomhusvägglampa Cesena, kvadratisk

  LED-utomhusvägglampa Cesena, kvadratisk
  Vägglampa Cesena med fyrkantig skärm - kan användas utomhus Den fyrkantiga LED-utomhusvägglampan Cesena är en mångsidig ljuskälla som också kan fästas inte bara på väggen utan även i taket. Med kapslingsklass IP54 är den skyddad mot inträngande av damm och stänkande vatten från alla sidor och därmed tål också negativa effekter. Det enkla utseendet passar bra med många fasadstilar. Den perfekta lampa för ingången till huset, garageentrén eller en täckt terrass.
 • Modena Utomhus Vägglampa E27 Svart - Konstsmide

  Modena Utomhus Vägglampa E27 Svart - Konstsmide
  Modena Utomhus Vägglampa E27 Svart - Konstsmide
 • Toppmodern LED-utomhusvägglampa Matera

  Toppmodern LED-utomhusvägglampa Matera
  Underbar LED utomhusvägglampa Matera Om du fäster denna LED-utomhusvägglampa på husfasaden kommer du inte bara att bli förvånad över det vackra ljuset som den projicerar utan också hur elegant det kompletterar husfasaden. Detta uppnås främst genom den speciella designen, som härrör från den lilla, mörkgrå aluminiumfästet och den frostat akrylplattan, som sätts i scen bakifrån med varmvitt LED-ljus. Matera - ett ljusobjekt som gör varje husfasad till en blickfång!
 • Bolzano vägglykta upp/ned GU10 (Rostfritt stål)

  Bolzano vägglykta upp/ned GU10 (Rostfritt stål)
  Bolzano vägglykta upp/ned GU10 rostfri reflektor
 • Castor väggplafond E27 galv (Zink)

  Castor väggplafond E27 galv (Zink)
  Castor väggplafond E27 galvaniserad
 • Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)

  Pollux vägglykta GU10 svart (Svart)
  Pollux vägglykta GU10 svart/transparent, ned
 • Carrara Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide

  Carrara Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide
  Carrara Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide
 • Utomhusvägglampa Modena 1 lampa, 2 skåror, svart

  Utomhusvägglampa Modena 1 lampa, 2 skåror, svart
  Enkelhuvud utomhusvägglampa Modena: lyser nedåt Den modernt designade utomhusvägglampan Modena avger sitt ljus direkt nedåt. De genomskinliga akrylringarna inbyggda i aluminiumskärmen låter också ljus tränga igenom hela området. Visuellt och när det gäller belysningsteknik är det en höjdpunkt för moderna utomhusområden, som kommer att hålla länge tack vare det robusta utförandet.
 • Massa Utomhus Vägglampa LED Antracit Grå - Konstsmide

  Massa Utomhus Vägglampa LED Antracit Grå - Konstsmide
  Massa Utomhus Vägglampa LED Antracit Grå - Konstsmide
 • Carpi Utomhus Vägglampa Stor Mässing - Konstsmide

  Carpi Utomhus Vägglampa Stor Mässing - Konstsmide
  Carpi Utomhus Vägglampa Stor Mässing - Konstsmide
 • Sanremo vägglykta 6W LED (Grå)

  Sanremo vägglykta 6W LED (Grå)
  Sanremo vägglykta 6W High Power LED aluminium
 • Konstsmide Virgo väggplafond E27 svart

  Konstsmide Virgo väggplafond E27 svart
  Konstsmide Virgo väggplafond E27 svart. Klassiskt utformade lyktor från Konstsmide som är gjorda i aluminium och är gjorda för ljuskällor med E27 sockel. »Ledlampor med E27 sockel
 • Mantova vägglykta E27 vit (Vit)

  Mantova vägglykta E27 vit (Vit)
  Mantova vägglykta E27 vit plast
 • Ull vägglykta LED ned (Zink)

  Ull vägglykta LED ned (Zink)
  Ull vägglykta ned 8W dimbar LED galvaniserad
 • Utomhusvägglampa Brindisie

  Utomhusvägglampa Brindisie
  Utomhus vägglampa Brindisie med glasskärm Utomhuslampan Brindisie har flera speciella egenskaper. Materialblandningen av stål och högkvalitativt glas gör armaturen mycket värdefull och exklusiv. Dessutom understryker glasskärmen armaturens värde och gör den till ett verkligt blickfång. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen stänkskyddad.
 • Pallas vägglykta ned, svart 53,5cm

  Pallas vägglykta ned, svart 53,5cm
  En klassisk vägglykta från Konstsmide. Armaturen är både prisvärd och ger en bra ljusspridning. Höjd 53,5 cm Bredd 25,5 cm Djup 31 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej&hellip:
 • Cesena Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide

  Cesena Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide
  Cesena Utomhus Vägglampa Rund LED - Konstsmide
 • Utomhusvägglampa Firenze halvskål, sensor, grön

  Utomhusvägglampa Firenze halvskål, sensor, grön
  Nostalgisk vägglampa Firenze i aluminium med praktisk rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa i aluminium med antik framtoning monteras direkt på väggen där den utvecklar sin dekorativa effekt och ger stämningsfull belysning. Den inbyggda rörelsedetektorn har en räckvidd på 5 meter och en detektionsvinkel på 120°. Belysningstiden kan ställas in mellan 5 sekunder och 8 minuter.
 • Konstsmide Carrara vägglampa/plafond LED kvadrat dimbar och färgjusterbar. 7986-250

  Konstsmide Carrara vägglampa/plafond LED kvadrat dimbar och färgjusterbar. 7986-250
  Carrara är en dimbar och färgjusterbar armatur från Konstsmide. Kan monteras på vägg eller tak. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du dimra ljuset och ändra färgtemperaturen från 3000-5000 Kelvin. Fjärrkontrollen fungerar på upp till 10 meters avstånd. Carrara är gjord i aluminium och opalfärgat polykarbonat glas.
 • Cesena Utomhus Vägglampa Cube LED - Konstsmide

  Cesena Utomhus Vägglampa Cube LED - Konstsmide
  Cesena Utomhus Vägglampa Cube LED - Konstsmide
 • Utomhusvägglampa Bari, svart

  Utomhusvägglampa Bari, svart
  Bari utomhusvägglampa med böjd lamparm Även när den är avstängd visar sig Bari-vägglampan vara en absolut blickfång. En böjd arm sträcker sig från väggfästet in i rummet, som smälter samman till en trattformad lampskärm ovanför akryldiffusorn. Tack vare den genomskinliga diffusorn bör en dekorativ glödtråd eller rustik lampa användas. Lämpliga lampor finns tillgängliga från tillbehören.
 • Pescara Utomhus Vägglampa LED Stjerne Antracit Grå - Konstsmide

  Pescara Utomhus Vägglampa LED Stjerne Antracit Grå - Konstsmide
  Pescara Utomhus Vägglampa LED Stjerne Antracit Grå - Konstsmide
 • Potenza vägglykta (Vit)

  Potenza vägglykta (Vit)
  Ny fasadbelysning från Konstsmide där design och hantering går hand i hand. Enkel installation genom snabbmonteringsfäste samt möjlighet till utanpåliggande kabel.Ger en effektbelysning längs väggen upp/neråt.
 • Monza vägglykta, 12cm

  Monza vägglykta, 12cm
  Monza vägglykta i anodiserad aluminium från Konstsmide. Modern fasadbelysning med inbyggd High power LED. Höjd 12 cm Bredd 10 cm Djup 14 cm Effekt 2x6W Sockel High power LED Ljuskällor 2st, ingår&hellip:
 • Chieri small LED (Antracit)

  Chieri small LED (Antracit)
  Härlig effektbelysning för utomhusbruk. Sprider ett varmvitt upp- och nedljus på väggen när den är tänd. Den är utrustad med LED-belysning som har ett bra tryck i ljuset. Passar bra både på husväggen elelr altanen - ja, där man vill ha en effektfull ljusbild, helt enkelt.Integrerad LED-belysning.
 • Modena vägglykta GU10 (Rostfritt stål)

  Modena vägglykta GU10 (Rostfritt stål)
  Modena vägglykta GU10 rostfri ink husnummer
 • Modena vägglykta ned GU10 PIR (Zink)

  Modena vägglykta ned GU10 PIR (Zink)
  Modena vägglykta ned GU10 galvad rörelevakt
 • Utomhusvägglampa Vega Mini, bredd 22 cm, vit

  Utomhusvägglampa Vega Mini, bredd 22 cm, vit
  Vega Mini utomhusvägglampa i rund design Denna lampa för utsidan kan kombineras på många sätt - från lantlig stil till en modern fastighetsdesign. Vega Mini är tillverkad av aluminium med enfärgad pulverlack. Utomhusvägglampan består av ett runt väggfäste och en bred, nedåtvänd skärm som är förbundna med en böjd arm. Ljuskällan är placerad i ett klart glas i frontal rundad cylinderform. Produktionen sker i Europa och delvis för hand. Lämpliga lampor och ett lämpligt hörnväggfäste finns i tillbehören.
 • Vale vägglykta 2x5W LED vit (Vit)

  Vale vägglykta 2x5W LED vit (Vit)
  Vale vägglykta 2x5W LED, dimbar vit/koppar
 • Matera Utomhus Vägglampa 5W LED Antracit Grå - Konstsmide

  Matera Utomhus Vägglampa 5W LED Antracit Grå - Konstsmide
  Matera Utomhus Vägglampa 5W LED Antracit Grå - Konstsmide
 • Utomhusvägglampa NEW MODENA, 2 ljuskällor, grå

  Utomhusvägglampa NEW MODENA, 2 ljuskällor, grå
  Utomhusvägglampa NEW MODENA - ett modernt blickfång Utomhusvägglampan NEW MODENA berikar ett utomhusområde med modern framtoning med klart ljus som sprids ut både uppåt och nedåt. NEW MODENA är avsedd för lågenergilampor. Serien ”Modern” utmärker sig med sin höga kvalitet och erbjuder moderna och eleganta fasadlampor och trädgårdslampor för alla som älskar det ovanliga.
 • LED-utomhusvägglampa Chieri, 8 lampor, antracit

  LED-utomhusvägglampa Chieri, 8 lampor, antracit
  Åtta lampor LED utomhusvägglampa Chieri - modern lampa med en intressant effekt På Chieri är fokus på den speciella ljuskaraktären. Utomhusvägglampan har fyra ljuspunkter vardera på toppen och botten, vilka är placerade i separata, konvexa linser. Som ett resultat avges ljuset i form av skarpt definierade koner. Ljuskonerna på de angränsande lysdioderna överlappar varandra så att en tilltalande upp-och-ner-effekt skapas av geometriskt utseende, olika ljusa sektioner på fasaden. Strukturen som en platt kuboid av monokrom pulverlackerad aluminium möjliggör en harmonisk kombination med alla moderna fastighetsdesigner.
 • Pollux vägglykta GU10 vit (Vit)

  Pollux vägglykta GU10 vit (Vit)
  Pollux vägglykta GU10 vit/dubbel transparent, ned
 • Vale Utomhus Vägglampa LED Svart - Konstsmide

  Vale Utomhus Vägglampa LED Svart - Konstsmide
  Vale Utomhus Vägglampa LED Svart - Konstsmide
 • Konstsmide Matera 6W LED Mörkgrå 7850-370

  Konstsmide Matera 6W LED Mörkgrå 7850-370
  Matera 7850-370 är en vägglykta från Konstsmides moderna serie. Serien "Modern" fokuserar på modernt utformade produkter av hög klass och kvalitet. Matera 7850-370 är gjord i mörkgrå lackad aluminium och med frostat akrylglas. Armaturen är IP54-klassad och har 6W integrerad LED.
 • Monza ned LED (Antracit)

  Monza ned LED (Antracit)
  Monza är en tuff men diskret vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är skapad i en kubisk form och är utrustad med LED-belysning. Sprider ett varmvitt ljus nedåt på din vägg. Integrerad LED-belysning.
 • Enkel utomhusvägglampa NEW SIRACUSA

  Enkel utomhusvägglampa NEW SIRACUSA
  Utomhusvägglampan NEW SIRACUSA strålar ut ljuset uppåt och nedåt Denna moderna utomhusvägglampa NEW SIRACUSA kan sätta accenter och framhäva fasaden i rätt ljus. Lampan är tillverkad i aluminium och kan kombineras mycket enkelt.
 • Fenix vägglykta upp E27 koppar (Koppar)

  Fenix vägglykta upp E27 koppar (Koppar)
  Fenix vägglykta upp E27 koppar
 • Konstsmide Inbyggnadsspot High Power LED 230V IP44. 7097-000

  Konstsmide Inbyggnadsspot High Power LED 230V IP44. 7097-000
  Konstsmides inbyggnadsspot i High Power LED är en snygg och pålitlig spotlight för utomhusbruk.
 • Konstsmide Carrara vägglampa/plafond LED rund dimbar och färgjusterbar. 7985-250

  Konstsmide Carrara vägglampa/plafond LED rund dimbar och färgjusterbar. 7985-250
  Carrara är en dimbar och färgjusterbar vägglykta från Konstsmide. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du dimra ljuset och ändra färgtemperaturen från 3000-5000 Kelvin. Fjärrkontrollen fungerar på upp till 10 meters avstånd. Carrara är gjord i aluminium och opalfärgat polykarbonat glas.