Stora glödlampor

En stor rund glödlampa med synlig glödtråd är mer än bara en ljuskälla. Globlampor är inredningsdetaljer som tillför känsla till rummet. Det finns klotlampor i flera olika storlekar och de mäts i millimeter för den runda globens diameter. Tänk också på att kolla vilken sockel som passar till lampan: E14 eller E27?

Populärt inom stora glödlampor

 • E27 decoration G125 0,8W (Transparent)

  E27 decoration G125 0,8W (Transparent)
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)

  E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)
  Dekorativ globlampa i amberglas med stor sockel (E27). Ger ett varmt och behagligt ljus och är fullt dimbar. 1800K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 decoration G95 0,8W

  E27 decoration G95 0,8W
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K. LED-lampa med amberfärgat glas som sprider härligt, varmvitt sken. Lampan har E27-sockel.OBS: I samband med tillverkningen av glaset förekomma det repor i glaset.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på stora glödlampor

 • Titan pendel 40cm (Betong)

  Titan pendel 40cm (Betong)
  Titan är en populär designklassiker vars enkla men tilltalanade design gör att den passar lika bra i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och har en skärm som går genomgåene i samma finish, från utsida till insida av skärmen, vilket ger lampan ett rent och modernt uttryck. När lampan är tänd sprids ett funktionellt, direkt nedljus ned över nedanstående yta, vilket gör den optimal över t.ex. ett köksbord. Då Titan finns i flera olika färger så är det enkelt att hitta en färg som matchar just den inredningen där lampan ska placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Titan för att tuffa till den ytterligare.Titan finns i färgerna vit, sand, betong och svart. Den vita pendeln levereras med vit textilkabel, de andra färgerna levereras med svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Kammi pendel 3L (Mattsvart)

  Kammi pendel 3L (Mattsvart)
  Kammi är en vacker, behaglig och iögonfallande pendel som ger en industriell känsla till interiören. Lampan är tillverkad av svartlackad metall med 3sr matchande kablar och gallerskärmar. Varje skärm omsluter ett cylinderformat, rökfärgat glas och skapar ett spännande och industriellt uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmarna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Kammi finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Osram Päron-/kylskåpslampa, 15 Watt

  Osram Päron-/kylskåpslampa, 15 Watt
  Liten päronformad glödlampa med E14 sockel som passar till bl a kylskåp
 • Magali pendel (Trä)

  Magali pendel (Trä)
  Magali är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål som är svartlackad i sin finish med matchande sladd och takplatta. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. ​Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 125mm 8W dimbar LED

  E27 Globlampa 125mm 8W dimbar LED
  Stor globlampa LED med rejält tryck i ljuset. Motsvarar cirka 70W och får gärna kombineras med dimmer. Ger ett varmvitt ljus likt den traditionella glödlampan.
 • Osram Päron/Kylskåpslampa, 25 Watt

  Osram Päron/Kylskåpslampa, 25 Watt
  Liten päronformad glödlampa med E14 sockel som passar till bl a kylskåp
 • Borka bordslampa (Natur)

  Borka bordslampa (Natur)
  Borka är en vacker, behaglig och iögonfallande bordslampa som ger en jordnära känsla till interiören. Den är skapad i mjuka material, jordnära färger och i en luftig design. Lampan har en fot i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen är tillverkad av rotting och består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Levereras med sladd + stickkontakt och strömbrytare. Borka är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Coretto 2 pendel 40cm (Koppar)

  Coretto 2 pendel 40cm (Koppar)
  Coretto 2 är en härlig pendel som blir en smyckande detalj i den moderna interiören. Den kännetecknas av dess unika former och blir ett levande inslag i hemmet. Lampan är tillverkad av metall, har en kopparfärgad finish samt en vit insida av skärmen som säkerställer ett funktionellt och klart ljus. Använd med fördel en dekorativ globlampa för ett tuffare uttryck.Levereras med svart kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Calimero pendel 18cm (Svart)

  Calimero pendel 18cm (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker trädetalj ovanför skärmen som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera Calimero för sig själv, eller ge rummet ett lite mer lekfullt och spännande intryck med fler lampor i en rad eller i ett kluster. Går att justera i höjden vid montering.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Mina 3 rund (Mattsvart)

  Mina 3 rund (Mattsvart)
  Mina är en vacker, industriell och iögonfallande taklampa som ger en jordnära känsla till interiören. Lampan är skapad i fantastiska materialkombinationer av trä och metall. Denna varianten har en rund, svart takplatta med matchande kablar och skärmar. Varje skärm består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett industriellt uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Mina är lika fin i matsalen som i vardagsrummet och kommer garanterat hamna i blickfånget. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Mina finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • G95 (Transparent)

  G95 (Transparent)
  En E27 globlampa från varumärket Lucide. Lampan håller hög kvalitet och har lång livslängd. Glödlampan har 5 watt och en färgtemperatur på 2700 kelvin. Glödlampan ger en ljuseffekt på 550 lumen och har energimärkningen A++. Livslängden är upp till 30 000 användningstimmar och är fullt dimbar.
 • Jacinto pendel (Brun)

  Jacinto pendel (Brun)
  JACINTO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ, tunn, rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår. Finns i fler varianter.
 • Gustav taklampa 19cm (Vit)

  Gustav taklampa 19cm (Vit)
  Gustav är en vacker, klassisk och elegant taklampa som är liten och nätt i storleken och passar in fint i lantliga miljöer och stugor. Lampan har en böljande lampskärm i plåt och finns i flera olika färger, vilket gör att den passar in hos de flesta. Denna varianten har en sockel i borstad mässing, en vitlackad lampskärm och en brun, tvinnad textilkabel. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, förslagsvis en globlampa, för ett elegant och effektfullt uttryck. Gustav är lika fin att placera över ett köksbord som i sovrummet eller i ett fönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Hubble 22 (Mässing/guld)

  Hubble 22 (Mässing/guld)
  Hubble är en tubformad, räfflad pendel i metall som har flera användningsområden. Placera en och en, eller varför inte flera i grupp över matsalsbordet eller köksön. Hubble går att variera i oändlighet med olika ljuskällor och du väljer själv om du vill ha riktat ljus i form av arbetsbelysning, eller om du hellre vill ha mysigare belysning med en större globlampa. Finns även i svart, samt i en större storlek (38cm).Sladdlängd: 350cm (svart textilkabel + strömbrytare).Ljuskälla ingår ej.
 • G95 (Amber)

  G95 (Amber)
  En globlampa från varumärket Lucide. Lampan håller hög kvalitet och har lång livslängd. Glödlampan har en E27-fattning, 5 watt och en färgtemperatur på 2700 kelvin. Glödlampan ger en ljuseffekt på 550 lumen och har energimärkningen A++. Livslängden är upp till 30 000 användningstimmar och är fullt dimbar.
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Kian vägglampa (Trä)

  Kian vägglampa (Trä)
  Kian är en stilren vägglampa som tillför en jordnära och elegant känsla till interiören. Den är tillverkad av trä och är smyckad med svarta detaljer i metall. Dessa detaljer ger lampan iögonfallande kontraster som bidrar till den eleganta looken. Kian är anpassad för att användas tillsammans med en dekorativ ljuskälla, vilket ger möjligheten att variera utseendet på lampan efter egen smak. Ett tips är att använda en toppförseglad globlampa för att få ett lite mer indirekt ljus på lampan.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Jova (Svart)

  Jova (Svart)
  Jova är en vacker takpendel som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har svart upphäng tillverkad i metall och svart sladd. Den räfflade lamphållaren skapar dels en snygg retro-look men ger också lampan en modern touch. Kombinera med valfri ljuskälla, förslagsvis en stor, dekorativ globlampa för finast resultat. Jova finns i färgerna svart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Kammi vägglampa (Mattsvart)

  Kammi vägglampa (Mattsvart)
  Kammi är en vacker, behaglig och iögonfallande vägglampa som ger en industriell känsla till interiören. Lampan är tillverkad av svartlackad metall med matchande gallerskärm. Skärmen omsluter ett cylinderformat, rökfärgat glas och skapar ett spännande och industriellt uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmarna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Kammi finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Matrix vägglampa (Svart)

  Matrix vägglampa (Svart)
  Matrix är en tuff vägglampa som fått sin inspiration från den industriella stilen, med flera grova inslag, maffiga materialval och rustika detaljer. Lampan har ett svartlackat väggfäste i metall och håller upp en robust trädstomme som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in hur ljuset ska falla helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Matrix för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Vippströmbrytaren är placerad på väggplattan.Matrix finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Osram Glödlampa Dekorationslampa CL 25W E14 2-Pack

  Osram Glödlampa Dekorationslampa CL 25W E14 2-Pack
  2-pack glödlampor från Osram. Klassiska päronlampor, små glödlampor i 2-pack och med den lilla sockeln E14
 • Lysman Normalformad glödlampa klart glas E27 40W

  Lysman Normalformad glödlampa klart glas E27 40W
  Normalformad klassisk glödlampa. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.
 • Willa läslampa (Svart)

  Willa läslampa (Svart)
  Willa är en tuff vägglampa som fått sin inspiration från den industriella stilen och rustika detaljer. Lampan har ett brunt väggfäste i trä som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in hur ljuset ska falla helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Willa för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Willa finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Lysman Glödlampa 100W E27 Klar

  Lysman Glödlampa 100W E27 Klar
  Glödlampa 100W E27 Klar. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.
 • Jedd vägglampa (Mattsvart)

  Jedd vägglampa (Mattsvart)
  Jedd är en vacker, industriell och iögonfallande vägglampa som ger en modern känsla till interiören. Denna varianten har en svart väggplatta med matchande kabel och skärm. Skärmen består av en snyggt nätad skärm och skapar ett industriellt uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Jedd är lika fin i sovrummet som i vardagsrummet och kommer garanterat hamna i blickfånget. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Levereras med sladd, stickkontakt och strömbrytare. Jedd finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Jedd pendel 12 (Mattsvart)

  Jedd pendel 12 (Mattsvart)
  Jedd är en vacker, industriell och iögonfallande taklampa som ger en modern känsla till interiören. Denna varianten har en svart takplatta med matchande kabel och skärm. Skärmen består av en snyggt nätad skärm och skapar ett industriellt uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Jedd är lika fin i matsalen som i vardagsrummet och kommer garanterat hamna i blickfånget. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Jedd finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Okinzuri 45cm (Svart)

  Okinzuri 45cm (Svart)
  Okinzuri är en spännande pendel som blir en utstickande detalj i såväl moderna hem som i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad av stål och består av flera metallstänger som ramar in ljuskällan och tillsammans skapar denna spektakulära kreation. Allt går genomgående i en svartlackad nickelfinish, i allt från skärm till upphäng och takplatta, vilket skapar ett rent intryck. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat.  Ljuskälla ingår ej.
 • Karen taklampa 70cm (Brun)

  Karen taklampa 70cm (Brun)
  Karen är en behaglig och dekorativ taklampa som tillför en jordnära och hemtrevlig atmosfär till interiören. Den är tillverkad av flätad rotting och har en kontrasterande svart sladd med matchande sockel och takkopp. När lampan är tänd sprids ljuset på ett mycket behagligt vis genom den flätade rottingen och skapar en fin ljusbild i rummet den placeras i. Använd en dekorativ globlampa i Karen för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Karen finns även som utomhuslampa (Karen utomhus).Ljuskälla ingår ej. 
 • LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)

  LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)
  E27 Globlampa 95mm i glas där LED-lampan sitter nere i sockeln och lyser upp den dekorativa glödtråden i mitten, vilket ger en fin effekt när lampan är tänd. Finns med tre olika ytor/varianter på glaset.
 • Embleton taklampa (Svart)

  Embleton taklampa (Svart)
  Embleton är en spännande taklampa som är skapad i en rustik och industriell design. Den är tillverkad av stål och består av en robust och dekorativ stålram som ramar in ljuskällan och verkligen sätter sin prägel på lampan. Embleton är lika fin hängande i ett vardagsrum som i ett sovrum eller större entré. Använd en dekorativ globlampa i lampan för finast resultat och koppla den med fördel till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gustav taklampa 19cm (Blå)

  Gustav taklampa 19cm (Blå)
  Gustav är en vacker, klassisk och elegant taklampa som är liten och nätt i storleken och passar in fint i lantliga miljöer och stugor. Lampan har en böljande lampskärm i plåt och finns i flera olika färger, vilket gör att den passar in hos de flesta. Denna varianten har en sockel i mässing, en ljusblå lampskärm och en beige, tvinnad textilkabel. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, förslagsvis en globlampa, för ett elegant och effektfullt uttryck. Gustav är lika fin att placera över ett köksbord som i sovrummet eller i ett fönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Pompeya 45cm (Svart)

  Pompeya 45cm (Svart)
  Pompeya är en stilren taklampa som ger ett exklusivt intryck till interiören. Den är tillverkad av stål och går genomgående i en svart finish, från skärm till sladd och takfäste, vilket ger lampan ett enhetligt uttryck. Skärmen är skapad i en böljande form och är snyggt nätad, vilket gör att ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat - förslagsvis en större globlampa med synlig glödtråd.Pompeya finns även i andra storlekar.Ljuskälla ingår ej. 
 • DC Cableset 10cm (Svart)

  DC Cableset 10cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel och takkopp. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. Något som är utmärkande med lampan är det vackra trähänget som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Denna lilla pendel blir som finast med en dekorativ globlampa. Placera gärna fler i en rad eller i ett kluster för ett mer effektfullt uttryck.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Calimero golvlampa (Svart)

  Calimero golvlampa (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker fot i trä som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Calimero är enkel att placera och ger en dekorativ allmänbelysning i hemmets alla hörn.Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Paco vägglampa (Svart)

  Paco vägglampa (Svart)
  Paco är en industriell vägglampa som är skapad i en minimalistisk design. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och känns både enkel och ren, vilket gör att den passar in bra i de flesta rum och interiörer. Paco bär på en öppen ljuskälla som ger möjligheten att variera lampan helt efter vad som passar. Använd t.ex. en större globlampa som på bilden för ett tuffare uttryck, eller gör den förslagsvis mer elegant med en opalvit ljuskälla.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • AIRAM Glödlampa Flicker Flame, 3 Watt

  AIRAM Glödlampa Flicker Flame, 3 Watt
  Airam glödlampa Flicker Flame, 3 Watt. En klassisk glödlampa med ett fladdrande ljussken som påminner mycket om ett levande ljus och som ger ett gul-orange ljus.
 • Calari taklampa light (Svart)

  Calari taklampa light (Svart)
  Calari är en tidlös och dekorativ pendel som passar in lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall, är skapad i en svartlackad finish med dekorativa, mässingfärgade detaljer på sockeln. Pendeln bär på en öppen ljuskälla som ger möjligheten att variera utseendet på upphänget, helt efter egen stil och tycke. En stor globlampa med synlig glödtråd eller en assymetrisk ljuskälla - helt vad som önskas. Ljuskälla ingår ej.
 • Neordic Nordin bordlampa (Svart)

  Neordic Nordin bordlampa (Svart)
  Neordic Nordin är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger möjligheten att tillföra både ett fint ljus, men också en smakfull inredningsdetalj till hemmets alla hörn. Lampan är liten och nätt, tidlös i sitt uttryck och skapad i en skandinavisk design. Lampan har en fot av äkta marmor och är anpassad för att ha en öppen ljuskälla i. Detta gör att man med enkelhet kan skapa sin egen prägel på lampan genom att kombinera olika ljuskällor.  Kombinera gärna denna bordlampa med andra lampor i Neordic-serien för att få en levande, enhetlig och modern känsla i hemmet. Ett tips är att använda en toppförseglad globlampa för att få ett mer dekorativt och mjukt ljus.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Delica taklampa (Grön)

  Delica taklampa (Grön)
  Delica är en vacker, elegant och iögonfallande taklampa som är smyckad med flera smakfulla detaljer. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel. Skärmen är skapad i en grön, mönstrad design med en guldfärgad sockel, vilket skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Lampan är lika fin i vardagsrummet som i sovrummet och kommer garanterat hamna i blickfånget. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Delica finns i två olika varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 3-Steg Bianca Glob 125mm Opal 4W 3000K

  E27 3-Steg Bianca Glob 125mm Opal 4W 3000K
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Okinzuri 45cm (Mässing/guld)

  Okinzuri 45cm (Mässing/guld)
  Okinzuri är en spännande pendel som blir en utstickande detalj i såväl moderna hem som i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad av stål och består av flera metallstänger som ramar in ljuskällan och tillsammans skapar denna spektakulära kreation. Skärmen och upphänget går i en vacker mässingfinish, vilket skapar ett lyxigt intryck. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat.  Ljuskälla ingår ej.
 • Borka pendel (Natur)

  Borka pendel (Natur)
  Borka är en vacker, behaglig och iögonfallande pendel som ger en jordnära känsla till interiören. Den är skapad i mjuka material, jordnära färger och i en luftig design. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen är tillverkad av rotting och består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Borka är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Borneo bordlampa 50cm (Trä)

  Borneo bordlampa 50cm (Trä)
  Vackra bordlampan Borneo tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och möbler i bambu. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och offwhite linnetyg, vilket släpper igenom en fin mängd med ljus. Denna bordlampa gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet, i allt från sovrummet till vardagsrummet eller hallen. Använd en dekorativ globlampa i Borneo för finast resultat. Levereras med vit textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Borneo finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Calimero pendel 33cm (Svart)

  Calimero pendel 33cm (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker trädetalj ovanför skärmen som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera Calimero för sig själv, eller ge rummet ett lite mer lekfullt och spännande intryck med fler lampor i en rad eller i ett kluster. Går att justera i höjden vid montering.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Osram Dekorationslampa Classic 11W E14

  Osram Dekorationslampa Classic 11W E14
  Klassisk klotformad glödlampa med klart glas och E14 sockel
 • Ausnby pendel (Trä)

  Ausnby pendel (Trä)
  Ausnby är en modern och trendig taklampa som ger ett jordnära intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en svartlackad takplatta med matchande kabel. Skärmen är vackert flätad och tillverkad av ljust trä, vilket skapar varma kontraster mot den annars svarta finishen. Ljuskällan sitter centrerad i lampan och skymtar lite genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera Ausnby över köksbordet, soffbordet eller var som helst i hemmet där det önskas att tillföras en jordnära och trendig känsla.Ausnby finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Bali taklampa 50cm (Trä)

  Bali taklampa 50cm (Trä)
  Vackra skärmen Bali tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och bambumöbler. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och har ett behagligt, böljande mönster som verkligen sätter sin prägel på lampan. Denna lampskärm gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet. Bali är lika fin hängande inne i vardagsrummet som ute på altanen eller uterummet. Tänk dock på att väder och vind kan naturligt förändra utseende på naturmaterial. Använd en dekorativ globlampa i Bali för finast resultat. Placeras den inomhus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Bali finns även i en mindre storlek.Skärmen har ringfäste.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm!Lägg till önskat upphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • Karen 70cm (utomhus) (Brun)

  Karen 70cm (utomhus) (Brun)
  Karen är en behaglig och dekorativ taklampa som är anpassad för utomhusbruk, men då helst under ett tak eller en skyddad uteplats då materialet kan påverkas av väder och vind. Lampan är handgjord och tillverkad av flätad rotting och har en kontrasterande svart sladd med matchande sockel. När lampan är tänd sprids ljuset på ett mycket behagligt vis genom den flätade rottingen och skapar en fin ljusbild i uterummet eller på altanen. Använd en dekorativ globlampa i Karen för finast resultat.Levereras med svart sladd + stickkontakt (IP44-klassad).Karen finns även som inomhuslampa.Ljuskälla ingår ej. 
 • Wrington pendel 15cm (Svart)

  Wrington pendel 15cm (Svart)
  Wrington är en härlig taklampa som erbjuder en modern design kombinerat med flera nostalgiska detaljer. Lampan är tillverkad av metall och går genomgående i en svart finish, vilkekt ger den ett väldigt rent och stiligt uttryck. Pendeln har en oval, nätad skärm som omger ljuskällan och bidrar till en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Ljuskällam är synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera förslagsvis Wrington över ett middagsbord, soffbord eller fler tillsammans i olika etapper.Wrington finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Lysman Glödlampa 60W E27 Klar

  Lysman Glödlampa 60W E27 Klar
  Glödlampa 60W E27 Klar. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.