Stora glödlampor

En stor rund glödlampa med synlig glödtråd är mer än bara en ljuskälla. Globlampor är inredningsdetaljer som tillför känsla till rummet. Det finns klotlampor i flera olika storlekar och man mäter de oftast i millimeter. Måttet är då vilken diameter som globen har. Tänk också på att kolla vilken sockel som passar till lampan. Vanligtvis är det E14 eller E27.

Populärt inom stora glödlampor

 • E27 decoration G125 0,8W (Transparent)

  E27 decoration G125 0,8W (Transparent)
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)

  E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)
  Dekorativ globlampa i amberglas med stor sockel (E27). Ger ett varmt och behagligt ljus och är fullt dimbar. 1800K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Globlampa 125mm Amber deco dimbar

  E27 Globlampa 125mm Amber deco dimbar
  E27 Globlampa 125mm i amberfärgat glas med ny led-teknik. LED-lampan sitter nere i sockeln och lyser upp, glas i mitten och mönstrad som en klassisk glödlampa ger en fin effekt när lampan är tänd.
 • E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.

Fler tips på stora glödlampor

 • Barnaby pendel (Svart)

  Barnaby pendel (Svart)
  Barnaby är en spännande taklampa som är skapad i en rustik och industriell design. Den är tillverkad av stål och består av en robust och dekorativ stålram som ramar in ljuskällan och verkligen sätter sin prägel på lampan. Barnaby är lika fin hängande i ett vardagsrum som i ett sovrum eller större entré. Använd en dekorativ globlampa i lampan för finast resultat och koppla den med fördel till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka i rummet. Ljuskälla ingår ej. 
 • DC Cableset 10cm (Svart)

  DC Cableset 10cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel och takkopp. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. Något som är utmärkande med lampan är det vackra trähänget som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Denna lilla pendel blir som finast med en dekorativ globlampa. Placera gärna fler i en rad eller i ett kluster för ett mer effektfullt uttryck.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Magali plafond (Trä)

  Magali plafond (Trä)
  Magali är en dekorativ plafond som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål och en skärm i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • AIRAM glödlampa Flicker Flame, 3 Watt

  AIRAM glödlampa Flicker Flame, 3 Watt
  Airam glödlampa Flicker Flame, 3 Watt. En klassisk glödlampa med ett fladdrande ljussken som påminner mycket om ett levande ljus och som ger ett gul-orange ljus.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Neordic Nordin bordlampa (Vit)

  Neordic Nordin bordlampa (Vit)
  Neordic Nordin är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger möjligheten att tillföra både ett fint ljus, men också en smakfull inredningsdetalj till hemmets alla hörn. Lampan är liten och nätt, tidlös i sitt uttryck och skapad i en skandinavisk design. Lampan har en fot av äkta marmor och är anpassad för att ha en öppen ljuskälla i. Detta gör att man med enkelhet kan skapa sin egen prägel på lampan genom att kombinera olika ljuskällor.  Kombinera gärna denna bordlampa med andra lampor i Neordic-serien för att få en levande, enhetlig och modern känsla i hemmet. Ett tips är att använda en toppförseglad globlampa för att få ett mer dekorativt och mjukt ljus.Levereras med vit textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • DC Cableset 10cm (Vit)

  DC Cableset 10cm (Vit)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel och takkopp. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. Något som är utmärkande med lampan är det vackra trähänget som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Denna lilla pendel blir som finast med en dekorativ globlampa. Placera gärna fler i en rad eller i ett kluster för ett mer effektfullt uttryck.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Cabar fasadbelysning (Trä)

  Cabar fasadbelysning (Trä)
  Cabar är en modern och tilltalande fasadbelysning som lyser upp entrén, altanen och fasaden på ett mycket elegant vis. Den är IP44-klassad och tät mot både vattenstänk, fukt och hårda väderförhållanden. Armaturen är tillverkad av trä, har en svartlackad hållare i metall och bär på en fast, klar glaskupa som hänger nedåt från hållaren. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ globlampa i egen smak och tycke för finast resultat. Cabar är dimbar via en extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.
 • Jova (Mässing/guld)

  Jova (Mässing/guld)
  Jova är en vacker takpendel som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har svart upphäng tillverkad i metall och svart sladd. Den mässingsfärgade lamphållaren skapar dels snygga kontraster mot den svarta finishen, men ger också lampan en modern touch. Kombinera med valfri ljuskälla, förslagsvis en stor, dekorativ globlampa för finast resultat. Jova finns i färgerna svart och mässing.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Elect LED filament 80mm gold 2,5W

  E27 Elect LED filament 80mm gold 2,5W
  Globlampa med amberfärgat glas och 2,5W LED. Ger ett fint varmgult ljus och lampan är fullt dimbar.
 • Lysman Glödlampa 60W E27 Klar

  Lysman Glödlampa 60W E27 Klar
  Glödlampa 60W E27 Klar. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.
 • Busan pendel (Brun)

  Busan pendel (Brun)
  Busan är en vacker, behaglig och iögonfallande taklampa som ger en jordnära känsla till interiören. Den är skapad i mjuka material, ljusa färger och i en luftig design. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen är tillverkad av bambu och består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Busan är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Julius taklampa 40cm (Smoke)

  Julius taklampa 40cm (Smoke)
  Julius är en elegant och spännande taklampa som passar perfekt i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall, har en svartlackad finish och en kontrasterande sockel i mässing. Lampan är smyckad med en rund glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mycket elegant och lyxig look. Denna glaskupan har en spännande ombrefinish och går från rökfärgad till transparent i en härlig övergång. Ljuskällan blir synlig genom glaset, så använd med fördel en dekorativ globlampa i Julius för ett mycket smyckande resultat. ​Levereras med svart textilkabel och matchande taksockel.Julius finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Matrix golvlampa (Trä)

  Matrix golvlampa (Trä)
  Matrix är en tuff golvlampa som fått sin inspiration från den industriella stilen, med flera grova inslag, maffiga materialval och rustika detaljer. Lampan står stabilt på en svartlackad fot i metall och håller upp en robust trädstomme som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in ljuset helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Matrix för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Matrix finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W

  E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W
  Globlampa 125mm LED med ett varmgult ljus 2200K som kan användas som en dekorationslampa. Ljuskällan motsvarar cirka 60W men har en 3-stegsfunktion vilket innebär att du kan dimra ner lampan med en vanlig strömbrytare. Perfekt om du har en vanlig väggströmbrytare och inte vill byta till en dimmer.​OBS: Funkar EJ med en väggdimmer
 • Verso taklampa (Trä)

  Verso taklampa (Trä)
  Taklampa Verso i trä med synlig ljuskälla. Använd en ljuskälla som är dekorativ och vacker att se på, gärna en globlampa 95mm. Sladdlängden är ställbar vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Borneo taklampa 43cm (skärm) (Brun)

  Borneo taklampa 43cm (skärm) (Brun)
  Vackra skärmen Borneo tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och bambumöbler. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och offwhite linnetyg, vilket släpper igenom en fin mängd med ljus. Denna taklampa gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet. Borneo är lika fin hängande inne i vardagsrummet som ute på altanen eller uterummet. Tänk dock på att väder och vind kan naturligt förändra utseende på naturmaterial. Använd en dekorativ globlampa i Borneo för finast resultat. Placeras den inomhus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Borneo finns även i en större storlek.Skärmen har ringfäste.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm!Lägg till önskat upphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • Karen 70cm (utomhus) (Brun)

  Karen 70cm (utomhus) (Brun)
  Karen är en behaglig och dekorativ taklampa som är anpassad för utomhusbruk, men då helst under ett tak eller en skyddad uteplats då materialet kan påverkas av väder och vind. Lampan är handgjord och tillverkad av flätad rotting och har en kontrasterande svart sladd med matchande sockel. När lampan är tänd sprids ljuset på ett mycket behagligt vis genom den flätade rottingen och skapar en fin ljusbild i uterummet eller på altanen. Använd en dekorativ globlampa i Karen för finast resultat.Levereras med svart sladd + stickkontakt (IP44-klassad).Karen finns även som inomhuslampa.Ljuskälla ingår ej. 
 • LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)

  LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)
  E27 Globlampa 95mm i glas där LED-lampan sitter nere i sockeln och lyser upp den dekorativa glödtråden i mitten, vilket ger en fin effekt när lampan är tänd. Finns med tre olika ytor/varianter på glaset.
 • Hubble 22 (Svart)

  Hubble 22 (Svart)
  Hubble är en tubformad, räfflad pendel i metall som har flera användningsområden. Placera en och en, eller varför inte flera i grupp över matsalsbordet eller köksön. Hubble går att variera i oändlighet med olika ljuskällor och du väljer själv om du vill ha riktat ljus i form av arbetsbelysning, eller om du hellre vill ha mysigare belysning med en större globlampa. Finns även i mässing, samt i en större storlek (38cm).Sladdlängd: 350cm (svart textilkabel + strömbrytare).Ljuskälla ingår ej.
 • Magali pendel (Trä)

  Magali pendel (Trä)
  Magali är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål som är svartlackad i sin finish med matchande sladd och takplatta. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. ​Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K

  E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Sora pendel (Svart)

  Sora pendel (Svart)
  Sora är en vacker pendel som är skapad i en kombination av svart och naturlig bambu. En härlig taklampa som gör sig fint såväl i vardagsrummet som inne på den inglasade altanen. Ljuskällan är synlig genom skärmen så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Borneo bordlampa 30cm (Trä)

  Borneo bordlampa 30cm (Trä)
  Vackra bordlampan Borneo tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och möbler i bambu. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och offwhite linnetyg, vilket släpper igenom en fin mängd med ljus. Denna bordlampa gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet, i allt från sovrummet till vardagsrummet eller hallen. Använd en dekorativ globlampa i Borneo för finast resultat. Levereras med vit textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Borneo finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Titan pendel 40cm (Brun)

  Titan pendel 40cm (Brun)
  Titan är en populär designklassiker vars enkla men tilltalanade design gör att den passar lika bra i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och har en skärm som går genomgåene i samma finish, från utsida till insida av skärmen, vilket ger lampan ett rent och modernt uttryck. När lampan är tänd sprids ett funktionellt, direkt nedljus ned över nedanstående yta, vilket gör den optimal över t.ex. ett köksbord. Då Titan finns i flera olika färger så är det enkelt att hitta en färg som matchar just den inredningen där lampan ska placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Titan för att tuffa till den ytterligare.Titan finns i färgerna vit, sand, betong och svart. Den vita pendeln levereras med vit textilkabel, de andra färgerna levereras med svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Matrix bordlampa (Trä)

  Matrix bordlampa (Trä)
  Matrix är en tuff serie som fått sin inspiration från den industriella stilen, med flera grova inslag, maffiga materialval och rustika detaljer. Lampan står stabilt på en svartlackad fot i metall och håller upp en robust trädstomme som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in var ljuset ska falla helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Matrix för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Matrix finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Carlton pendel (Mässing/guld)

  Carlton pendel (Mässing/guld)
  Carlton är en trendig taklampa som blir en smyckande detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en mässinglackad finish och en svart kabel som skapar fina och eleganta kontraster mot mässingen. Skärmen påminner om formen av en diamant och består av flera smala stänger som både ramar in och framhäver ljuskällan på ett mycket fint vis. Använd en dekorativ globlampa i egen smak för att på så vis sätta din egen prägel på lampan.Carlton finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Calimero bordlampa (Svart)

  Calimero bordlampa (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker fot i trä som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Calimero är enkel att placera och ger ett bra ljus i hemmets alla hörn, förslagsvis på byrån i sovrummet eller på bänken i hallen. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Titan pendel 40cm (Svart)

  Titan pendel 40cm (Svart)
  Titan är en populär designklassiker vars enkla men tilltalanade design gör att den passar lika bra i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och har en skärm som går genomgåene i samma finish, från utsida till insida av skärmen, vilket ger lampan ett rent och modernt uttryck. När lampan är tänd sprids ett funktionellt, direkt nedljus ned över nedanstående yta, vilket gör den optimal över t.ex. ett köksbord. Då Titan finns i flera olika färger så är det enkelt att hitta en färg som matchar just den inredningen där lampan ska placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Titan för att tuffa till den ytterligare.Titan finns i färgerna vit, sand, betong och svart. Den vita pendeln levereras med vit textilkabel, de andra färgerna levereras med svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa Amber 95mm 4W varmgul dimbar

  E27 Globlampa Amber 95mm 4W varmgul dimbar
  E27 globlampa 95mm med amberfärgat glas (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmgult ljus 2000K med hög färgåtervigning (90/100) och är fullt dimbar.
 • Vessa Golvlampa

  Vessa Golvlampa
  VESSA är en snygg golvlampa som passar fint in i det skandinaviska hemmet. Den rundade stommen är i kromlackad finish vilket bryts av en större rundad skärm i högkvalitativ hårdplast upptill. Använd gärna en dekorativ globlampa i lampan, då den blir fullt synlig under skärmen.ljuskälla ingår ej.
 • G95 (Amber)

  G95 (Amber)
  En globlampa från varumärket Lucide. Lampan håller hög kvalitet och har lång livslängd. Glödlampan har en E27-fattning, 5 watt och en färgtemperatur på 2700 kelvin. Glödlampan ger en ljuseffekt på 550 lumen och har energimärkningen A++. Livslängden är upp till 30 000 användningstimmar och är fullt dimbar.
 • E27 Globlampa 125mm 8W dimbar LED

  E27 Globlampa 125mm 8W dimbar LED
  Stor globlampa LED med rejält tryck i ljuset. Motsvarar cirka 70W och får gärna kombineras med dimmer. Ger ett varmvitt ljus likt den traditionella glödlampan.
 • Gaetano 1 38cm (guld) (Svart)

  Gaetano 1 38cm (guld) (Svart)
  Gaetano är en stilren och enkel taklampa som är lätt att placera i det moderna hemmet. Den ger ett funktionellt ljus till interiören samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av stål, har en svartlackad finish och en guldfärgad insida på skärmen, vilket ger varma och iögonfallande kontraster. Använd gärna en dekorativ globlampa i lampan för ett spännande uttryck.​Gaetano finns även i andra varianter.​Ljuskälla ingår ej.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Nero pendel (Brun)

  Nero pendel (Brun)
  Nero är en mycket elegant och smakfull pendel som är formgiven av Joakim Thedin. Tanken var att kombinera en glob med en oval rörform, då formgivaren ville skapa en snygg och passande form till en fönsterpendel. Lampan är tillverkad av metall och har en tydlig midja som skapar ett starkt grafiskt uttryck. Nero visas på bilderna tillsammans med en vit globlampa, men kan även kombineras med en ljuskälla som inte hänger synligt ner under pendeln för ett mer riktat ljus nedåt. Nero är lika fin hängande för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans på rad eller i ett kluster. Finns i fägerna beige, brun och svart.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Den vita globen på bilden ingår EJ. Den ljuskällan som används på bilden är "E27 LED Glob 125mm Opal 7W" (art.nr L221). Ligger som rekommenderat tillbehör.
 • Pompeya 57cm (Svart)

  Pompeya 57cm (Svart)
  Pompeya är en stilren taklampa som ger ett exklusivt intryck till interiören. Den är tillverkad av stål och går genomgående i en svart finish, från skärm till sladd och takfäste, vilket ger lampan ett enhetligt uttryck. Skärmen är skapad i en böljande form och är snyggt nätad, vilket gör att ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat - förslagsvis en större globlampa med synlig glödtråd.Pompeya finns även i andra storlekar.Ljuskälla ingår ej. 
 • Osram Osram CLAS BW CL 11W 230-240V E14

  Osram Osram CLAS BW CL 11W 230-240V E14
  Klassisk glödlampa i vriden kronljusform med klart glas.
 • E27 3-steg Nero Dimbar Glob 100 4w 2200K Minne

  E27 3-steg Nero Dimbar Glob 100 4w 2200K Minne
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer 
 • Wella taklampa 81cm (Trä)

  Wella taklampa 81cm (Trä)
  Wella är en stor och trendig taklampa som garanterat kommer skapa en jordnära och mysig atmosfär i hemmet. Skärmen är tillverkad av rotting som är snyggt flätad och formad i en böljande form. Ljuskällan sitter centrerad under skärmen, vilket blir mycket vackert och effektfullt när ljuset silas igenom flätningen på lampan. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Wella för finast resultat.Levereras med svart upphäng (ej takkontakt).Ljuskälla ingår ej.
 • Roccamena bordlampa (Svart)

  Roccamena bordlampa (Svart)
  Roccamena är en spännande bordlampa som ger ett inbjudande intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en dekorativ skärm som är sammansatt av flera metallstänger som tillsammans ramar in ljuskällan. Roccamena går genomgående i en svart finish vilket gör att den får ett rent och elegant uttryck. Lampans utseende går att variera med hjälp av olika ljuskällor, men använd gärna en dekorativ globlampa i lampan då den är fullt synlig genom skärmen.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Neordic Mik bordlampa (Betong)

  Neordic Mik bordlampa (Betong)
  Neordic Mik är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger möjligheten att tillföra både ett fint ljus, men också en smakfull inredningsdetalj till hemmets alla hörn. Lampan är liten och nätt, tidlös i sitt uttryck och skapad i en skandinavisk design. Lampan har en fot av äkta betong och är anpassad för att ha en öppen ljuskälla i. Detta gör att man med enkelhet kan skapa sin egen prägel på lampan genom att kombinera olika ljuskällor. Kombinera gärna denna bordlampa med andra lampor i Neordic-serien för att få en levande, enhetlig och modern känsla i hemmet. Ett tips är att använda en toppförseglad globlampa för att få ett mer dekorativt och mjukt ljus.Levereras med grå textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)

  E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)
  Globlampa 9,5cm i rökfärgat glas med en varm ton i ljuset. Motsvarar cirka 15W glödlampa.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • Nero pendel (Brun)

  Nero pendel (Brun)
  Nero är en mycket elegant och smakfull pendel som är formgiven av Joakim Thedin. Tanken var att kombinera en glob med en oval rörform, då formgivaren ville skapa en snygg och passande form till en fönsterpendel. Lampan är tillverkad av metall och har en tydlig midja som skapar ett starkt grafiskt uttryck. Nero visas på bilderna tillsammans med en vit globlampa, men kan även kombineras med en ljuskälla som inte hänger synligt ner under pendeln för ett mer riktat ljus nedåt. Nero är lika fin hängande för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans på rad eller i ett kluster. Finns i fägerna beige, brun och svart.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Den vita globen på bilden ingår EJ. Den ljuskällan som används på bilden är "E27 LED Glob 125mm Opal 7W" (art.nr L221). Ligger som rekommenderat tillbehör.
 • E27 3-Steg Bianca Glob 125mm Opal 4W 3000K

  E27 3-Steg Bianca Glob 125mm Opal 4W 3000K
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Gustav taklampa 19cm (Grön)

  Gustav taklampa 19cm (Grön)
  Gustav är en vacker, klassisk och elegant taklampa som är liten och nätt i storleken och passar in fint i lantliga miljöer och stugor. Lampan har en böljande lampskärm i plåt och finns i flera olika färger, vilket gör att den passar in hos de flesta. Denna varianten har en sockel i mässing, en grönlackad lampskärm och en beige, tvinnad textilkabel. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, förslagsvis en globlampa, för ett elegant och effektfullt uttryck. Gustav är lika fin att placera över ett köksbord som i sovrummet eller i ett fönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Julius taklampa 28cm (Smoke)

  Julius taklampa 28cm (Smoke)
  Julius är en elegant och spännande taklampa som passar perfekt i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall, har en svartlackad finish och en kontrasterande sockel i mässing. Lampan är smyckad med en rund glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mycket elegant och lyxig look. Denna glaskupan har en spännande ombrefinish och går från rökfärgad till transparent i en härlig övergång. Ljuskällan blir synlig genom glaset, så använd med fördel en dekorativ globlampa i Julius för ett mycket smyckande resultat. ​Levereras med svart textilkabel och matchande taksockel.Julius finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Caen takpendel (Grå)

  Caen takpendel (Grå)
  CAEN takpendel i en elegant design med dess gråa metallskärm och detaljer i borstad mässing. Lampans skärm går att vinkla och rikta mot specifika föremål vid behov. Kombinera gärna med de andra lamporna i samma serie. Tuffa gärna till looken lite med en dekorativ globlampa.Ljuskällor ingår ej. 
 • Petal 60cm (Mässing/guld)

  Petal 60cm (Mässing/guld)
  Petal är en iögonfallande och elegant taklampa som ger hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och har en kontrasterande svart kabel med matchande upphäng. Skärmen består av flera metallbrickor som är snyggt sammansatta och tillsammans skapar denna härliga kreation. Använd en dekorativ globlampa i Petal för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Petal finns även i andra varianter.Levereras med svart kabel + takkopp.Ljuskälla ingår ej.