Stora glödlampor

En stor rund glödlampa med synlig glödtråd är mer än bara en ljuskälla. Globlampor är inredningsdetaljer som tillför känsla till rummet. Det finns klotlampor i flera olika storlekar och man mäter de oftast i millimeter. Måttet är då vilken diameter som globen har. Tänk också på att kolla vilken sockel som passar till lampan. Vanligtvis är det E14 eller E27.

Populärt inom stora glödlampor

 • E27 decoration G125 0,8W (Transparent)

  E27 decoration G125 0,8W (Transparent)
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)

  E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)
  Dekorativ globlampa i amberglas med stor sockel (E27). Ger ett varmt och behagligt ljus och är fullt dimbar. 1800K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 decoration G95 0,8W

  E27 decoration G95 0,8W
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K. LED-lampa med amberfärgat glas som sprider härligt, varmvitt sken. Lampan har E27-sockel.OBS: I samband med tillverkningen av glaset förekomma det repor i glaset.

Fler tips på stora glödlampor

 • Calimero pendel 18cm (Svart)

  Calimero pendel 18cm (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker trädetalj ovanför skärmen som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera Calimero för sig själv, eller ge rummet ett lite mer lekfullt och spännande intryck med fler lampor i en rad eller i ett kluster. Går att justera i höjden vid montering.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • E27 Globlampa 125mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)

  E27 Globlampa 125mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)
  Globlampa 12,5cm i rökfärgat glas med en varm ton i ljuset. Motsvarar cirka 15W och passar bra som dekorativ belysning.
 • Lysman Glödlampa 75W E27 Klar

  Lysman Glödlampa 75W E27 Klar
  Glödlampa 75W E27 Klar. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.
 • Jacinto pendel (Brun)

  Jacinto pendel (Brun)
  JACINTO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ, tunn, rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår. Finns i fler varianter.
 • E27 Uni-flex glob 125mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 125mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.
 • Titan pendel 40cm (Brun)

  Titan pendel 40cm (Brun)
  Titan är en populär designklassiker vars enkla men tilltalanade design gör att den passar lika bra i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och har en skärm som går genomgåene i samma finish, från utsida till insida av skärmen, vilket ger lampan ett rent och modernt uttryck. När lampan är tänd sprids ett funktionellt, direkt nedljus ned över nedanstående yta, vilket gör den optimal över t.ex. ett köksbord. Då Titan finns i flera olika färger så är det enkelt att hitta en färg som matchar just den inredningen där lampan ska placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Titan för att tuffa till den ytterligare.Titan finns i färgerna vit, sand, betong och svart. Den vita pendeln levereras med vit textilkabel, de andra färgerna levereras med svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Magali pendel (Trä)

  Magali pendel (Trä)
  Magali är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål som är svartlackad i sin finish med matchande sladd och takplatta. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. ​Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • Roccamena bordlampa (Svart)

  Roccamena bordlampa (Svart)
  Roccamena är en spännande bordlampa som ger ett inbjudande intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en dekorativ skärm som är sammansatt av flera metallstänger som tillsammans ramar in ljuskällan. Roccamena går genomgående i en svart finish vilket gör att den får ett rent och elegant uttryck. Lampans utseende går att variera med hjälp av olika ljuskällor, men använd gärna en dekorativ globlampa i lampan då den är fullt synlig genom skärmen.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 125mm Opalglob 3-stegs LED 7W

  E27 125mm Opalglob 3-stegs LED 7W
  E27 globlampa LED på 7W som ger ett varmvitt ljus. Smart funktion där du kan dimra lampan genom en vanlig strömbrytare. Tänd lampan och den lyser 100%, släck och tänd snabbt så går lampan ner på 50% av ljuset, upprepa och ljusnivån är nere på 15%.
 • DC Cableset 10cm (Svart)

  DC Cableset 10cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel och takkopp. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. Något som är utmärkande med lampan är det vackra trähänget som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Denna lilla pendel blir som finast med en dekorativ globlampa. Placera gärna fler i en rad eller i ett kluster för ett mer effektfullt uttryck.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Neordic Nordin bordlampa (Svart)

  Neordic Nordin bordlampa (Svart)
  Neordic Nordin är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger möjligheten att tillföra både ett fint ljus, men också en smakfull inredningsdetalj till hemmets alla hörn. Lampan är liten och nätt, tidlös i sitt uttryck och skapad i en skandinavisk design. Lampan har en fot av äkta marmor och är anpassad för att ha en öppen ljuskälla i. Detta gör att man med enkelhet kan skapa sin egen prägel på lampan genom att kombinera olika ljuskällor.  Kombinera gärna denna bordlampa med andra lampor i Neordic-serien för att få en levande, enhetlig och modern känsla i hemmet. Ett tips är att använda en toppförseglad globlampa för att få ett mer dekorativt och mjukt ljus.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pavas vägglampa (Svart)

  Pavas vägglampa (Svart)
  Pavas är en ljuvligt vacker och iögonfallande vägglampa som ger en elegant känsla till interiören. Den är skapad i dekorativa blad, en lyxig matt finish och i en luftig design. Lampan är tillverkad i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen som består av flera, snyggt sammansatta blad ramar in ljuskällan och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Pavas är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla. Pavas finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Malva pendel (Brun)

  Malva pendel (Brun)
  Malva är en vacker, behaglig och iögonfallande taklampa som ger en jordnära känsla till interiören. Den är skapad i mjuka material, ljusa färger och i en luftig design. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen är tillverkad av jute och består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Malva är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 globlampa 95mm LED 4,7W (Transparent)

  E27 globlampa 95mm LED 4,7W (Transparent)
  Globlampa LED 95mm på 4,7W som motsvarar en 40W glödlampa. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar. Klarglas.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W

  E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W
  Globlampa 125mm LED med ett varmgult ljus 2200K som kan användas som en dekorationslampa. Ljuskällan motsvarar cirka 60W men har en 3-stegsfunktion vilket innebär att du kan dimra ner lampan med en vanlig strömbrytare. Perfekt om du har en vanlig väggströmbrytare och inte vill byta till en dimmer.​OBS: Funkar EJ med en väggdimmer
 • Magali pendel (Svart)

  Magali pendel (Svart)
  Magali är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål som är svartlackad i sin finish med matchande sladd och takplatta. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. ​Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • Gaetano 1 38cm (guld) (Svart)

  Gaetano 1 38cm (guld) (Svart)
  Gaetano är en stilren och enkel taklampa som är lätt att placera i det moderna hemmet. Den ger ett funktionellt ljus till interiören samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av stål, har en svartlackad finish och en guldfärgad insida på skärmen, vilket ger varma och iögonfallande kontraster. Använd gärna en dekorativ globlampa i lampan för ett spännande uttryck.​Gaetano finns även i andra varianter.​Ljuskälla ingår ej.
 • Nero pendel

  Nero pendel
  Nero är en mycket elegant och smakfull pendel som är formgiven av Joakim Thedin. Tanken var att kombinera en glob med en oval rörform, då formgivaren ville skapa en snygg och passande form till en fönsterpendel. Lampan är tillverkad av metall och har en tydlig midja som skapar ett starkt grafiskt uttryck. Nero visas på bilderna tillsammans med en vit globlampa, men kan även kombineras med en ljuskälla som inte hänger synligt ner under pendeln för ett mer riktat ljus nedåt. Nero är lika fin hängande för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans på rad eller i ett kluster. Finns i fägerna beige, brun och svart.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Den vita globen på bilden ingår EJ. Den ljuskällan som används på bilden är "E27 LED Glob 125mm Opal 7W" (art.nr L221). Ligger som rekommenderat tillbehör.
 • Calimero bordlampa (Svart)

  Calimero bordlampa (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker fot i trä som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Calimero är enkel att placera och ger ett bra ljus i hemmets alla hörn, förslagsvis på byrån i sovrummet eller på bänken i hallen. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Arthur (Svart)

  Arthur (Svart)
  Arthur är en vacker bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant har en kvadratisk ram i högkvalitativ metall som fästs i väggen. Denna ram ger dels lampan en industriell touch, men ramar också in och framhäver ljuskällan på ett mycket elegant vis. Ljuskällan sitter i en kopparfärgad sockel, vilket skapar tuffa kontraster som gör att lampan ser lite mer levande ut i sitt utförande. Använd en dekorativ globlampa i lampan för bästa resultat. Arthur finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Amarah takpendel (Svart)

  Amarah takpendel (Svart)
  Amarah en vacker, elegant och iögonfallande takpendel som ger en rustik känsla till interiören. Den är skapad i en industriell design, mattsvart metall och har en luftig design. Lampan har ett snyggt kedjeupphäng som bär på en rund luftig skärm. Skärmen består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Amarah är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och rustik känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Pavas vägglampa (Svart)

  Pavas vägglampa (Svart)
  Pavas är en ljuvligt vacker och iögonfallande vägglampa som ger en elegant känsla till interiören. Den är skapad i dekorativa blad, en lyxig matt finish och i en luftig design. Lampan är tillverkad i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen som består av flera, snyggt sammansatta blad ramar in ljuskällan och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Pavas är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla. Pavas finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Delila taklampa (Grön)

  Delila taklampa (Grön)
  Delila är en vacker, elegant och iögonfallande taklampa som är smyckad med flera smakfulla detaljer. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel. Skärmen är skapad i en grön, mönstrad design med en guldfärgad sockel, vilket skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Lampan är lika fin i vardagsrummet som i sovrummet och kommer garanterat hamna i blickfånget. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Delila finns i färgerna orange och grön.Ljuskälla ingår ej.
 • Willa läslampa (Svart)

  Willa läslampa (Svart)
  Willa är en tuff vägglampa som fått sin inspiration från den industriella stilen och rustika detaljer. Lampan har ett brunt väggfäste i trä som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in hur ljuset ska falla helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Willa för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Willa finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Verso taklampa (Svart)

  Verso taklampa (Svart)
  Taklampa Verso i svartlackad trä med synlig ljuskälla. Använd en ljuskälla som är dekorativ och vacker att se på, gärna en globlampa 95mm. Sladdlängden är ställbar vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Ausnby pendel (Trä)

  Ausnby pendel (Trä)
  Ausnby är en modern och trendig taklampa som ger ett jordnära intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en svartlackad takplatta med matchande kabel. Skärmen är vackert flätad och tillverkad av ljust trä, vilket skapar varma kontraster mot den annars svarta finishen. Ljuskällan sitter centrerad i lampan och skymtar lite genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera Ausnby över köksbordet, soffbordet eller var som helst i hemmet där det önskas att tillföras en jordnära och trendig känsla.Ausnby finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 globlampa LED 95mm dimbar 3,6W (Transparent)

  E27 globlampa LED 95mm dimbar 3,6W (Transparent)
  Globlampa med varmt, nästan gulaktigt sken som motsvarar ca 35W. Fullt dimbar. Klarglas.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • Pavas taklampa (Svart)

  Pavas taklampa (Svart)
  Pavas är en ljuvligt vacker och iögonfallande taklampa som ger en elegant känsla till interiören. Den är skapad i dekorativa blad, en lyxig matt finish och i en luftig design. Lampan är tillverkad i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen som består av flera, snyggt sammansatta blad ramar in ljuskällan och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Pavas är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla. Pavas finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Osram Glödlampa kronljus 11W 230-240V E14

  Osram Glödlampa kronljus 11W 230-240V E14
  Klassisk glödlampa i vriden kronljusform med klart glas.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • E14 UNI-K Glob 80 Klar Dimb

  E14 UNI-K Glob 80 Klar Dimb
  Globlampa 8cm med integrerad LED i lampsockeln, get ett bländfritt och effektfullt ljus. Liten lampsockel (E14) och fullt dimbar.
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K

  E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Julius taklampa 28cm (Smoke)

  Julius taklampa 28cm (Smoke)
  Julius är en elegant och spännande taklampa som passar perfekt i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall, har en svartlackad finish och en kontrasterande sockel i mässing. Lampan är smyckad med en rund glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mycket elegant och lyxig look. Denna glaskupan har en spännande ombrefinish och går från rökfärgad till transparent i en härlig övergång. Ljuskällan blir synlig genom glaset, så använd med fördel en dekorativ globlampa i Julius för ett mycket smyckande resultat. ​Levereras med svart textilkabel och matchande taksockel.Julius finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Paco bordlampa (Svart)

  Paco bordlampa (Svart)
  Paco är en industriell bordlampa som är skapad i en minimalistisk design. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och känns både enkel och ren, vilket gör att den passar in bra i de flesta rum och interiörer. Paco bär på en öppen ljuskälla som ger möjligheten att variera lampan helt efter vad som passar. Använd t.ex. en större globlampa som på bilden för ett tuffare uttryck, eller gör den förslagsvis mer elegant med en opalvit ljuskälla.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)

  E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)
  Globlampa 9,5cm i rökfärgat glas med en varm ton i ljuset. Motsvarar cirka 15W glödlampa.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 3-steg Nero Dimbar Glob 125 4W 2200K Minne

  E27 3-steg Nero Dimbar Glob 125 4W 2200K Minne
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Koma 1 pendel (Svart)

  Koma 1 pendel (Svart)
  Koma är en unik takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och har svart finish. Använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Koma finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Koma 1 pendel (Vit)

  Koma 1 pendel (Vit)
  Koma är en unik takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och har vit finish. Använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Koma finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Hubble 22 (Svart)

  Hubble 22 (Svart)
  Hubble är en tubformad, räfflad pendel i metall som har flera användningsområden. Placera en och en, eller varför inte flera i grupp över matsalsbordet eller köksön. Hubble går att variera i oändlighet med olika ljuskällor och du väljer själv om du vill ha riktat ljus i form av arbetsbelysning, eller om du hellre vill ha mysigare belysning med en större globlampa. Finns även i mässing, samt i en större storlek (38cm).Sladdlängd: 350cm (svart textilkabel + strömbrytare).Ljuskälla ingår ej.
 • Petal 60cm (Mässing/guld)

  Petal 60cm (Mässing/guld)
  Petal är en iögonfallande och elegant taklampa som ger hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och har en kontrasterande svart kabel med matchande upphäng. Skärmen består av flera metallbrickor som är snyggt sammansatta och tillsammans skapar denna härliga kreation. Använd en dekorativ globlampa i Petal för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Petal finns även i andra varianter.Levereras med svart kabel + takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • Bali taklampa 50cm (Trä)

  Bali taklampa 50cm (Trä)
  Vackra skärmen Bali tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och bambumöbler. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och har ett behagligt, böljande mönster som verkligen sätter sin prägel på lampan. Denna lampskärm gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet. Bali är lika fin hängande inne i vardagsrummet som ute på altanen eller uterummet. Tänk dock på att väder och vind kan naturligt förändra utseende på naturmaterial. Använd en dekorativ globlampa i Bali för finast resultat. Placeras den inomhus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Bali finns även i en mindre storlek.Skärmen har ringfäste.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm!Lägg till önskat upphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • Matrix Tripod golvlampa (Svart)

  Matrix Tripod golvlampa (Svart)
  Matrix är en tuff golvlampa som fått sin inspiration från den industriella stilen, med flera grova inslag, maffiga materialval och rustika detaljer. Lampan har en svartlackad fot i metall som är justerbar i höjden genom det lilla hjulet som är placerad på foten. Skärmen är riktbar upp och ned, samt tillverkad av trä vilket skapar behagliga kontraster mot den svarta metallen. Ljuskällan sitter centrerad i lampan och är fullt synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa i Matrix för finast resultat. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis.Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gustav taklampa 19cm (Vit)

  Gustav taklampa 19cm (Vit)
  Gustav är en vacker, klassisk och elegant taklampa som är liten och nätt i storleken och passar in fint i lantliga miljöer och stugor. Lampan har en böljande lampskärm i plåt och finns i flera olika färger, vilket gör att den passar in hos de flesta. Denna varianten har en sockel i borstad mässing, en vitlackad lampskärm och en brun, tvinnad textilkabel. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, förslagsvis en globlampa, för ett elegant och effektfullt uttryck. Gustav är lika fin att placera över ett köksbord som i sovrummet eller i ett fönster. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-lampa E27 G95 Opaque Double Coating (Transparent)

  LED-lampa E27 G95 Opaque Double Coating (Transparent)
  Globlampa med samma utseende och egenskaper som en traditionell globlampa. Drar endast 5W och motsvarar ca 40W glödlampa. Fullt dimbar och lång livslängd.
 • G95 (Transparent)

  G95 (Transparent)
  En E27 globlampa från varumärket Lucide. Lampan håller hög kvalitet och har lång livslängd. Glödlampan har 5 watt och en färgtemperatur på 2700 kelvin. Glödlampan ger en ljuseffekt på 550 lumen och har energimärkningen A++. Livslängden är upp till 30 000 användningstimmar och är fullt dimbar.
 • Cabar fasadbelysning (Trä)

  Cabar fasadbelysning (Trä)
  Cabar är en modern och tilltalande fasadbelysning som lyser upp entrén, altanen och fasaden på ett mycket elegant vis. Den är IP44-klassad och tät mot både vattenstänk, fukt och hårda väderförhållanden. Armaturen är tillverkad av trä, har en svartlackad hållare i metall och bär på en fast, klar glaskupa som hänger nedåt från hållaren. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ globlampa i egen smak och tycke för finast resultat. Cabar är dimbar via en extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.
 • Arthur pendel (Svart)

  Arthur pendel (Svart)
  Arthur är en vacker pendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant har en kvadratisk ram i högkvalitativ metall som hänger ner från takplattan i en svart textilkabel. Denna ramen ger dels lampan en industriell touch, men ramar också in och framhäver ljuskällan på ett mycket elegant vis. Ljuskällan sitter i en kopparfärgad sockel, vilket skapar tuffa kontraster som gör att lampan ser lite mer levande ut i sitt utförande. Använd en dekorativ globlampa i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Lampan går att justera i höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Borneo bordlampa 50cm

  Borneo bordlampa 50cm
  Vackra bordlampan Borneo tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och möbler i bambu. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och offwhite linnetyg, vilket släpper igenom en fin mängd med ljus. Denna bordlampa gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet, i allt från sovrummet till vardagsrummet eller hallen. Använd en dekorativ globlampa i Borneo för finast resultat. Levereras med vit textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Borneo finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Basildon bordlampa (Trä)

  Basildon bordlampa (Trä)
  Basildon är en vacker bordlampa som erbjuder fina kontraster och jordnära detaljer till interiören. Lampan har en bas i svartlackad metall som ringas in av en vacker ring i ljust trä. Kombination av metall och trä skapar varma, jordnära kontraster och ger lampan dess trendiga look. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ globlampa i för ett fint resultat. Basildon är lika fin på en byrå i sovrummet som på en skänk i hallen eller vardagsrummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.