Stora glödlampor

En stor rund glödlampa med synlig glödtråd är mer än bara en ljuskälla. Globlampor är inredningsdetaljer som tillför känsla till rummet. Det finns klotlampor i flera olika storlekar och man mäter de oftast i millimeter. Måttet är då vilken diameter som globen har. Tänk också på att kolla vilken sockel som passar till lampan. Vanligtvis är det E14 eller E27.

Populärt inom stora glödlampor

 • E27 Globlampa 125mm Amber deco dimbar

  E27 Globlampa 125mm Amber deco dimbar
  E27 Globlampa 125mm i amberfärgat glas med ny led-teknik. LED-lampan sitter nere i sockeln och lyser upp, glas i mitten och mönstrad som en klassisk glödlampa ger en fin effekt när lampan är tänd.
 • E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)

  E27 Vintage gold 95mm LED 3,7W (Guld)
  Dekorativ globlampa i amberglas med stor sockel (E27). Ger ett varmt och behagligt ljus och är fullt dimbar. 1800K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 95mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • E27 decoration G95 0,8W (Transparent)

  E27 decoration G95 0,8W (Transparent)
  Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K.OBS: I samband med tillverkningen av glaset förekomma det repor i glaset.

Fler tips på stora glödlampor

 • Julius taklampa 20cm (Smoke)

  Julius taklampa 20cm (Smoke)
  Julius är en elegant och spännande taklampa som passar perfekt i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall, har en svartlackad finish och en kontrasterande sockel i mässing. Lampan är smyckad med en rund glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mycket elegant och lyxig look. Denna glaskupan har en spännande ombrefinish och går från rökfärgad till transparent i en härlig övergång. Ljuskällan blir synlig genom glaset, så använd med fördel en dekorativ globlampa i Julius för ett mycket smyckande resultat. Levereras med svart textilkabel och matchande taksockel.Julius finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Bali taklampa 35cm (Trä)

  Bali taklampa 35cm (Trä)
  Vackra skärmen Bali tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och bambumöbler. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och har ett behagligt, böljande mönster som verkligen sätter sin prägel på lampan. Denna lampskärm gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet. Bali är lika fin hängande inne i vardagsrummet som ute på altanen eller uterummet. Tänk dock på att väder och vind kan naturligt förändra utseende på naturmaterial. Använd en dekorativ globlampa i Bali för finast resultat. Placeras den inomhus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Bali finns även i en större storlek.Skärmen har ringfäste.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm!Lägg till önskat upphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • E27 125mm Elegance LED

  E27 125mm Elegance LED
  Globlampa LED 2W med dekorativt varmt ljus 2200K som är fullt dimbar. Ränder i glaset vilket ger ett mer dekorativt intryck.
 • Jacinto pendel (Brun)

  Jacinto pendel (Brun)
  JACINTO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ, tunn, rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår. Finns i fler varianter.
 • UP bordlampa (Svart)

  UP bordlampa (Svart)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vessa Golvlampa

  Vessa Golvlampa
  VESSA är en snygg golvlampa som passar fint in i det skandinaviska hemmet. Den rundade stommen är i kromlackad finish vilket bryts av en större rundad skärm i högkvalitativ hårdplast upptill. Använd gärna en dekorativ globlampa i lampan, då den blir fullt synlig under skärmen.ljuskälla ingår ej.
 • Gaya golvlampa (Grå)

  Gaya golvlampa (Grå)
  Gaya är en vacker serie med lampor som passar in perfekt i det skandinaviska hemmet. Den ger ett fint ljus till rummet samtidigt som den tillför en jordnära känsla till interiören. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i antik nickel och är smyckad med en dekorativ topp av trä som sitter precis ovanför skärmen. Denna detalj skapar fina kontraster mot den hårda metallen och ger lampan ett inbjudande uttryck. Skärmen är vrid- och riktbar efter behov och fungerar lika bra som läsbelysning, som till allmänbelysning. Placera golvlampan bakom soffan, fåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. Använd gärna en dekorativ globlampa i Gaya, då den blir fullt synlig under skärmen.Gaya finns även i andra varianter.Levereras med svart sladd + golvströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pompeya 45cm (Svart)

  Pompeya 45cm (Svart)
  Pompeya är en stilren taklampa som ger ett exklusivt intryck till interiören. Den är tillverkad av stål och går genomgående i en svart finish, från skärm till sladd och takfäste, vilket ger lampan ett enhetligt uttryck. Skärmen är skapad i en böljande form och är snyggt nätad, vilket gör att ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat - förslagsvis en större globlampa med synlig glödtråd.Pompeya finns även i andra storlekar.Ljuskälla ingår ej. 
 • Ausnby pendel (Svart)

  Ausnby pendel (Svart)
  Ausnby är en modern och trendig taklampa som ger ett behagligt intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en svartlackad takplatta med matchande kabel. Skärmen är vackert flätad och tillverkad av trä, även den i en svart färg vilket ger lampan ett rent och enhetligt uttryck. Ljuskällan sitter centrerad i lampan och skymtar lite genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera förslagsvis Ausnby över köksbordet eller soffbordet. Ausnby finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Kenilworth bordlampa (Svart)

  Kenilworth bordlampa (Svart)
  Kenilworth är en stilren och tuff bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer rustika miljöer. Den är skapad i en grov design och känns väldigt rå och rustik i sitt uttryck. Lampan är tillverkad av stå och har en svartlackad finish som går genomgående över hela lampan. Lampan gör sig lika bra på ett nattygsbord som på en byrå eller fönsterkarm. Använd en dekorativ globlampa i Kenilworth för finast resultat.Kenilworth finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • DC Cableset 10cm (Svart)

  DC Cableset 10cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel och takkopp. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. Något som är utmärkande med lampan är det vackra trähänget som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Denna lilla pendel blir som finast med en dekorativ globlampa. Placera gärna fler i en rad eller i ett kluster för ett mer effektfullt uttryck.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Borneo taklampa 43cm (skärm) (Brun)

  Borneo taklampa 43cm (skärm) (Brun)
  Vackra skärmen Borneo tar direkt tankarna till varmare breddgrader, bland tropiska miljöer, vita ständer och bambumöbler. Skärmen är tillverkad av naturfärgad rotting och offwhite linnetyg, vilket släpper igenom en fin mängd med ljus. Denna taklampa gör så att man med små medel kan tillföra en mer jordnära och behaglig atmosfär i hemmet. Borneo är lika fin hängande inne i vardagsrummet som ute på altanen eller uterummet. Tänk dock på att väder och vind kan naturligt förändra utseende på naturmaterial. Använd en dekorativ globlampa i Borneo för finast resultat. Placeras den inomhus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Borneo finns även i en större storlek.Skärmen har ringfäste.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm!Lägg till önskat upphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • Calimero golvlampa (Svart)

  Calimero golvlampa (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker fot i trä som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Calimero är enkel att placera och ger en dekorativ allmänbelysning i hemmets alla hörn.Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Calimero pendel 33cm (Svart)

  Calimero pendel 33cm (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker trädetalj ovanför skärmen som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera Calimero för sig själv, eller ge rummet ett lite mer lekfullt och spännande intryck med fler lampor i en rad eller i ett kluster. Går att justera i höjden vid montering.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Matrix väggplafond (Trä)

  Matrix väggplafond (Trä)
  Matrix är en tuff vägglampa som fått sin inspiration från naturen och den varma skogen, där mörka färger kombineras med trä och skapar en mysig atmosfär i hemmet. Lampan har en stomme i svartlackad metall och bär på en antik skärm i trä som omger och framhäver ljuskällan på ett mycket fint vis. Matrix har en enkel look som verkligen kan sätta prägel på interiören, oavsett var det placeras i hemmet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat.Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.  
 • E27 Uni-Ledison deco 125mm 2W LED

  E27 Uni-Ledison deco 125mm 2W LED
  Deco LED-globlampa som har många filamenttrådar men som ändå bara motsvarar en 15W glödlampa. Ger ett dekorativt och inte så "stickigt" ljus. Behaglig att kolla på och ger ett varmgult ljus.
 • E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar

  E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar
  E27 globlampa 95mm (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmvitt ljus 2700K med hög färgåtervigning (80/100) och är fullt dimbar.
 • Osram CLAS BW CL 11W 230-240V E14

  Osram CLAS BW CL 11W 230-240V E14
  Klassisk glödlampa i vriden kronljusform med klart glas.
 • Coretto 2 pendel 40cm (Koppar)

  Coretto 2 pendel 40cm (Koppar)
  Coretto 2 är en härlig pendel som blir en smyckande detalj i den moderna interiören. Den kännetecknas av dess unika former och blir ett levande inslag i hemmet. Lampan är tillverkad av metall, har en kopparfärgad finish samt en vit insida av skärmen som säkerställer ett funktionellt och klart ljus. Använd med fördel en dekorativ globlampa för ett tuffare uttryck.Levereras med svart kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Hubble 22 (Mässing/guld)

  Hubble 22 (Mässing/guld)
  Hubble är en tubformad, räfflad pendel i metall som har flera användningsområden. Placera en och en, eller varför inte flera i grupp över matsalsbordet eller köksön. Hubble går att variera i oändlighet med olika ljuskällor och du väljer själv om du vill ha riktat ljus i form av arbetsbelysning, eller om du hellre vill ha mysigare belysning med en större globlampa. Finns även i svart, samt i en större storlek (38cm).Sladdlängd: 350cm (svart textilkabel + strömbrytare).Ljuskälla ingår ej.
 • Wrington pendel 15cm (Svart)

  Wrington pendel 15cm (Svart)
  Wrington är en härlig taklampa som erbjuder en modern design kombinerat med flera nostalgiska detaljer. Lampan är tillverkad av metall och går genomgående i en svart finish, vilkekt ger den ett väldigt rent och stiligt uttryck. Pendeln har en oval, nätad skärm som omger ljuskällan och bidrar till en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Ljuskällam är synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa i för finast resultat. Placera förslagsvis Wrington över ett middagsbord, soffbord eller fler tillsammans i olika etapper.Wrington finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 globlampa 120 LED dimbar (Transparent)

  E27 globlampa 120 LED dimbar (Transparent)
  Globlampa med samma utseende och egenskaper som en traditionell globlampa. Drar endast 5W och motsvarar ca 35W glödlampa. Fullt dimbar och lång livslängd.
 • Matrix vägglampa (Svart)

  Matrix vägglampa (Svart)
  Matrix är en tuff vägglampa som fått sin inspiration från den industriella stilen, med flera grova inslag, maffiga materialval och rustika detaljer. Lampan har ett svartlackat väggfäste i metall och håller upp en robust trädstomme som skapar fina kontraster mot de svarta detaljerna. Lampans skärm är riktbar upp och ned, vilket ger möjligheten att ställa in hur ljuset ska falla helt efter eget behov. Lampan blir en prydande detalj i hemmet och är resultatet av när mörka färger kompletterar naturliga, varma material på allra bästa vis. Använd en dekorativ globlampa i Matrix för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Vippströmbrytaren är placerad på väggplattan.Matrix finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Magali plafond (Trä)

  Magali plafond (Trä)
  Magali är en dekorativ plafond som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampan har en stomme i stål och en skärm i högkvalitativ rotting, som är grovt flätad och vackert ellipsformad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Magali finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och ljus trä.Ljuskälla ingår ej.
 • Basia pendel 48cm (Svart)

  Basia pendel 48cm (Svart)
  Basia är en mycket vacker och inbjudande pendel som för tankarna till gamla slottsmiljöer, med en behaglig mystik och pampig design. Lampan är tillverkad av metall och har en antik finish i svart stål (ser mer brun/rost ut i färgen). Centrerat i lampan sitter ljuskällan som blir snyggt inramad och framhävd av den robusta metallramen. När lampan är tänd skapar den en mysig atmosfär i hemmet, oavsett var den placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Basia för en inbjudande ljusspridning.Basoa finns även i andra varianter.Sladden och kedjan är justerbara vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 3-steg Nero Dimbar Glob 80 4W 2200K Minne

  E27 3-steg Nero Dimbar Glob 80 4W 2200K Minne
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • E14 UNI-K Glob 80 Klar Dimb

  E14 UNI-K Glob 80 Klar Dimb
  Globlampa 8cm med integrerad LED i lampsockeln, get ett bländfritt och effektfullt ljus. Liten lampsockel (E14) och fullt dimbar.
 • Titan pendel 40cm (Brun)

  Titan pendel 40cm (Brun)
  Titan är en populär designklassiker vars enkla men tilltalanade design gör att den passar lika bra i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och har en skärm som går genomgåene i samma finish, från utsida till insida av skärmen, vilket ger lampan ett rent och modernt uttryck. När lampan är tänd sprids ett funktionellt, direkt nedljus ned över nedanstående yta, vilket gör den optimal över t.ex. ett köksbord. Då Titan finns i flera olika färger så är det enkelt att hitta en färg som matchar just den inredningen där lampan ska placeras. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Titan för att tuffa till den ytterligare.Titan finns i färgerna vit, sand, betong och svart. Den vita pendeln levereras med vit textilkabel, de andra färgerna levereras med svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)

  LED-lampa E27 G125 Decoled New Generation Classic (Vit)
  E27 Globlampa 95mm i glas där LED-lampan sitter nere i sockeln och lyser upp den dekorativa glödtråden i mitten, vilket ger en fin effekt när lampan är tänd. Finns med tre olika ytor/varianter på glaset.
 • Ausnby pendel (Trä)

  Ausnby pendel (Trä)
  Ausnby är en modern och trendig taklampa som ger ett jordnära intryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en svartlackad takplatta med matchande kabel. Skärmen är vackert flätad och tillverkad av ljust trä, vilket skapar varma kontraster mot den annars svarta finishen. Ljuskällan sitter centrerad i lampan och skymtar lite genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Placera Ausnby över köksbordet, soffbordet eller var som helst i hemmet där det önskas att tillföras en jordnära och trendig känsla.Ausnby finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 3-stegs HG Dimbar Glob 80 opal 7W 2700K Minne

  E27 3-stegs HG Dimbar Glob 80 opal 7W 2700K Minne
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Calimero bordlampa (Svart)

  Calimero bordlampa (Svart)
  Calimero är en dekorativ och behaglig serie med lampor som är skapade i en vintage stil med flera moderna inslag. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en vacker fot i trä som skapar varma och jordnära kontraster mot den annars svarta finishen. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd gärna en dekorativ globlampa i för finast resultat. Calimero är enkel att placera och ger ett bra ljus i hemmets alla hörn, förslagsvis på byrån i sovrummet eller på bänken i hallen. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Calimero finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Arthur pendel (Svart)

  Arthur pendel (Svart)
  Arthur är en vacker pendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant har en kvadratisk ram i högkvalitativ metall som hänger ner från takplattan i en svart textilkabel. Denna ramen ger dels lampan en industriell touch, men ramar också in och framhäver ljuskällan på ett mycket elegant vis. Ljuskällan sitter i en kopparfärgad sockel, vilket skapar tuffa kontraster som gör att lampan ser lite mer levande ut i sitt utförande. Använd en dekorativ globlampa i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Lampan går att justera i höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Karen 70cm (utomhus) (Brun)

  Karen 70cm (utomhus) (Brun)
  Karen är en behaglig och dekorativ taklampa som är anpassad för utomhusbruk, men då helst under ett tak eller en skyddad uteplats då materialet kan påverkas av väder och vind. Lampan är handgjord och tillverkad av flätad rotting och har en kontrasterande svart sladd med matchande sockel. När lampan är tänd sprids ljuset på ett mycket behagligt vis genom den flätade rottingen och skapar en fin ljusbild i uterummet eller på altanen. Använd en dekorativ globlampa i Karen för finast resultat.Levereras med svart sladd + stickkontakt (IP44-klassad).Karen finns även som inomhuslampa.Ljuskälla ingår ej. 
 • Elect LED 3-Step dim

  Elect LED 3-Step dim
  Elect LED 3-Stegs dimbar Globlampa 125mm. Anpassa ljuset med strömbrytaren i tre steg. 220/110/55lm. Amber E27. 4W. A+. 2000K. Ra90
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Basildon bordlampa (Trä)

  Basildon bordlampa (Trä)
  Basildon är en vacker bordlampa som erbjuder fina kontraster och jordnära detaljer till interiören. Lampan har en bas i svartlackad metall som ringas in av en vacker ring i ljust trä. Kombination av metall och trä skapar varma, jordnära kontraster och ger lampan dess trendiga look. Centrerat i lampan sitter en ljuskälla som är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ globlampa i för ett fint resultat. Basildon är lika fin på en byrå i sovrummet som på en skänk i hallen eller vardagsrummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)

  E27 Globlampa 95mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)
  Globlampa 9,5cm i rökfärgat glas med en varm ton i ljuset. Motsvarar cirka 15W glödlampa.OBS: I samband med tillverkningen av glaset kan det förekomma repor.
 • Airam glödlampa Flicker Flame, 3 Watt

  Airam glödlampa Flicker Flame, 3 Watt
  Airam glödlampa Flicker Flame, 3 Watt. En klassisk glödlampa med ett fladdrande ljussken som påminner mycket om ett levande ljus och som ger ett gul-orange ljus.
 • E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K

  E27 3-Steg DNA Clear Glob 125mm 3,5w 1800K
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer. 
 • Petal 60cm (Mässing/guld)

  Petal 60cm (Mässing/guld)
  Petal är en iögonfallande och elegant taklampa som ger hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och har en kontrasterande svart kabel med matchande upphäng. Skärmen består av flera metallbrickor som är snyggt sammansatta och tillsammans skapar denna härliga kreation. Använd en dekorativ globlampa i Petal för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Petal finns även i andra varianter.Levereras med svart kabel + takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • E27 3-steg Nero Dimbar Glob 100 4w 2200K Minne

  E27 3-steg Nero Dimbar Glob 100 4w 2200K Minne
  Globlampa LED som är dimbar med en vanlig strömbrytare. Lyser maximalt första gången du tänder, släck och tänd snabbt igen så lyser lampan på 50% av ljusstyrkan. Upprepa och lampan lyser 20%. Perfekt där man inte kan eller vill ha en väggdimmer 
 • Wella taklampa 81cm (Trä)

  Wella taklampa 81cm (Trä)
  Wella är en stor och trendig taklampa som garanterat kommer skapa en jordnära och mysig atmosfär i hemmet. Skärmen är tillverkad av rotting som är snyggt flätad och formad i en böljande form. Ljuskällan sitter centrerad under skärmen, vilket blir mycket vackert och effektfullt när ljuset silas igenom flätningen på lampan. Använd med fördel en dekorativ globlampa i Wella för finast resultat.Levereras med svart upphäng (ej takkontakt).Ljuskälla ingår ej.
 • Glödlampa 60W E27 Klar

  Glödlampa 60W E27 Klar
  Glödlampa 60W E27 Klar. Dessa glödlampor har slutat att tillverkas och vi säljer dessa så långt lagret räcker därför kan dessa glödlampor komma från olika leverantörer och varumärken.
 • E27 Globlampa 95mm 4W varmvitt dimbar

  E27 Globlampa 95mm 4W varmvitt dimbar
  E27 globlampa 95mm (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmvitt ljus med hög färgåtervigning (90/100) och är fullt dimbar.
 • E27 Uni-flex glob 125mm LED 5W

  E27 Uni-flex glob 125mm LED 5W
  Globlampa LED med spiraltrådar i LED som ger ett varmt och dekorativt ljus. Klar glob, fullt dimbar.
 • E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W

  E27 Glob 125mm LED 3-stegsdimbar 7W
  Globlampa 125mm LED med ett varmgult ljus 2200K som kan användas som en dekorationslampa. Ljuskällan motsvarar cirka 60W men har en 3-stegsfunktion vilket innebär att du kan dimra ner lampan med en vanlig strömbrytare. Perfekt om du har en vanlig väggströmbrytare och inte vill byta till en dimmer.​OBS: Funkar EJ med en väggdimmer
 • E27 Globlampa 125mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)

  E27 Globlampa 125mm Rökfärgad LED 1,8W (Smoke)
  Globlampa 12,5cm i rökfärgat glas med en varm ton i ljuset. Motsvarar cirka 15W och passar bra som dekorativ belysning.
 • Hubble 38

  Hubble 38
  Hubble är en tubformad, räfflad pendel i metall som har flera användningsområden. Placera en och en, eller varför inte flera i grupp över matsalsbordet eller köksön. Hubble går att variera i oändlighet med olika ljuskällor och du väljer själv om du vill ha riktat ljus i form av arbetsbelysning, eller om du hellre vill ha mysigare belysning med en större globlampa. Finns även i mässing, samt i en mindre storlek (22cm).Sladdlängd: 350cm (svart textilkabel + strömbrytare).Ljuskälla ingår ej.