Skrivbordslampor

Vid skrivbordet sitter vi för att fokusera på en uppgift. Det kan vara skrivande arbete på datorn, i en arbetsbok eller så sitter vi där för att teckna, måla eller läsa en bok. Att ha bra belysning är därför jätteviktigt just där. Här kan du kanske hitta en bra och billig skrivbordslampa du kan köpa.

Populärt inom skrivbordslampor

 • Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Bankirlampan Verda - en juvel på skrivbordet Bankirlampan Verda möjliggör inte bara angenämt arbete vid skrivbordet med hjälp av det bländfria ljuset, utan blir samtidigt en dekorativ höjdpunkt med särskild karaktär. Den gröna skärmen utgör tillsammans med den eleganta metallfoten en snygg, färgglad kombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare vilket sätter ytterligare en dekorativ accent. Den gröna skärmen låter sig justeras enligt dina belysningsönskemål.
 • Bankirlampa Steve med grön glasskärm

  Bankirlampa Steve med grön glasskärm
  Bordslampa Steve i bankirstil med fot av lackerad mässing Bordslampan Steve i bankirstil berikar inte bara en antik inredningsstil, utan är också fin i maritimt inredda vardagsrum. I vardagsrummet eller i arbetsrummet på sekretären: Steve skapar harmoniskt läs- och arbetsljus och utgör en glansfull och färgglad accent med sin nobla fot av mässing och den gröna glasskärmen.
 • Klassisk bankirlampa Zora med glasskärm

  Klassisk bankirlampa Zora med glasskärm
  Bankirlampa Zora – en klassiker med opalvit glasskärm Ser man den klassiska skrivbordslampan Zora tänker man direkt på ett förnämt inrett kontor, som de var moderna på 20- och 30-talet. Men de som älskar antika möbler och inredningsaccessoarer blir fortfarande glada för denna klassiska stil. Bankirlampan Zora, som består av en lampfot i antikmässing och en opalvit, svängbar glasskärm, passar perfekt på ett massivt skrivbord i ek, som är ett måste i sådana kontor, för att kompletterar arbetsplatsen.

Fler tips på skrivbordslampor

 • Bordslampa Anne Dolphin svart

  Bordslampa Anne Dolphin svart
  Svart lackerad bordslampa Anne Dolphin med skandinavisk chic bordslampa Anne Dolphin presenterar sig i skandinavisk industridesign. Den har två justeringsalternativ för optimal ljusinriktning. Din lampskärm är vitmålad på insidan och erbjuder den perfekta plattformen för perfekt ljusreflektion. Oavsett om det är en lampa på skrivbordet eller på sängbordet eller helt enkelt som en atmosfärisk extra ljuskälla i vardagsrummet - Anne Dolphin erbjuder inte bara individuellt justerbart ljus utan avrundar också en industriellt utformad levande miljö. Utrustad med ett E27- uttag - alla typer av ljuskällor kan användas. - med på / av-brytare på matningskabeln
 • OLIGO A little bit colour bordslampa svart/röd

  OLIGO A little bit colour bordslampa svart/röd
  Lite färg: LED-bordslampa med flexibel stativ - huvud i svart Denna bordslampa kan lysa i alla riktningar. Detta säkerställs av den flexibla kroppen. En liten färg är utrustad med ett lamphuvud med en svart yta, där en glaslins är inbyggd, vars ljusflöde kan fokuseras på olika sätt: från 20 ° till 60 °. Den perfekta ljuskällan för ett arbetsbord eller för nattduksbordet. Att läsa i sängen blir ett nöje. Ljuset kan också dämpas behagligt. Knappen för detta finns på lamphuvud. Detta används också för att tända och stänga av ljuset. Med en inbyggd lagringsfunktion för den senaste ljusinställningen återkallas den senaste inställningen automatiskt när lampan tänds igen.
 • LED-bordslampa Block, dimbar, svart

  LED-bordslampa Block, dimbar, svart
  LED-bordslampa Block - absolut flexibel och manövrerbar Block bordslampa är ett elegant belysningstillbehör som tack vare sitt minimalistiska utseende smälter in i omgivningen utan problem och kräver lite utrymme. Dessutom är den helt flexibel när det gäller orientering. Tack vare det speciella fästet på foten kan den flexibla armen vridas 360 ° och lutas lätt. Det vinklade lamphuvud kan också flyttas och justeras med en liten fog på fästet. Så här uppnår du riktat, direkt ljus där du behöver det. Därför är Block perfekt för belysning på skrivbordet. bordslampa kan fortfarande påverkas när det dimmer ljusstyrka via den integrerade dimmern i den övre änden, vilket innebär att den kan anpassas till situationen.
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa linnevit

  Anglepoise Original 1227 bordslampa linnevit
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden.
 • Hobby (Svart)

  Hobby (Svart)
  Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar. Ljuskälla ingår ej.
 • I vintagelook - bordslampa Fedra röd

  I vintagelook - bordslampa Fedra röd
  bordslampa Fedra i retrolook - gjord av metall Fedra bordslampa är lämplig för hemmakontoret, i sovrummet som en nattduksbordslampa eller helt enkelt för alla vardagsrum som en dekorativ extra ljuskälla med en vintage karaktär. Metallarmen med ett patina-utseende är en trevlig kontrast till nyans och basens färgschema. Skärmens insida hålls vit så att ljuset kan reflekteras bättre. Fedra bordslampa kan enkelt slås på och av med en strömbrytare på kabeln.
 • Bordslampa Stay Long, grå

  Bordslampa Stay Long, grå
  Tidlös skrivbordslampa stannar länge Den monokroma bordslampan Stay Long ser modern och funktionell ut på samma gång, för skrivbordet eller hemmakontoret. På den runda basen fästs en tunn stång i kanten, som leder till ett gångjärn och en annan förlängning. Lamphuvudet är avfasat på båda sidor och ger därmed ljus uppåt och nedåt. Tack vare ledarna på huvudet och armen kan kontorsbordslampan justeras individuellt. En strömbrytare är placerad bakom ljuskällan på huvudet och gör det enkelt att slå på och av lampan.
 • Asteria Table (+USB) (Antracit)

  Asteria Table (+USB) (Antracit)
  Asteria är en serie som är skapad i en minimalistisk och lätt design, vilket gör att den aldrig går ur stil. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmt och behagligt ljus och en härlig ljusspridning. Den har dessutom en vit, skyddande akrylskärm som omger ljuskällan och säkerställer en mjuk och behaglig ljusspridning. Bordlampan har en dold USB-port som ger möjligheten att ladda telefonen eller surfplattan även när lampan är avstängd. Lampan är perfekt som skrivbordslampa eller nattdukslampa, men ger en elegant touch till varje hörn i hemmet.Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Finns i flera olika färger.Integrerad LED-belysning.
 • Kopparbordslampa Keali

  Kopparbordslampa Keali
  Bordslampa Keali - en mångsidigt användbar armatur som är inställbar på höjden - koppar Denna lilla bordslampa av metall med formskön design passar i många olika rum: på skrivbordet i hemmakontoret, i sovrummet på nattduksbordet, i en hylla eller på en byrå. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med snörströmbrytare.
 • SWAN - Table White USB

  SWAN - Table White USB
  Diskret skrivbordslampa med trestegs-dimmer och USB-uttag. Flexarm som gör den lättanpassad till arbetsmomentet. Vi rekommenderar: Perfekt som skrivbordslampa. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 4,5W. USB-kontakt. Brytare/dimmer på bordsplattan.
 • LED-bordslampa Swan, svart

  LED-bordslampa Swan, svart
  Praktiskt LED-bordslampa Swan med touch-dimmer Swan är en modern, funktionell lampa till skrivbordet. Olika praktiska inställningsmöjligheter går hand i hand med en elegant böjd design och enfärgat understatement. Stativfoten övergår till en flexarm. Detta gör det möjligt att rikta skärmen med LED-ljuskällorna. Tack vare den inbyggda touch-dimmern, och en USB-utgång där till exempel en smartphone kan laddas, blir Swan snabbt oumbärlig på skrivbordet.
 • Fokuserbart LED-flexarmslampa SANNE

  Fokuserbart LED-flexarmslampa SANNE
  Praktisk LED-bordslampa SANNE för att skruva på Den kompakta lampan SANNE erbjuder alltid perfekt belysning. Särskilt på arbetsplatsen eller vid maskiner. Strålvinkeln kan justeras genom att vrida på lamphuvudet. Lamparmen är dessutom flexibel och möjliggör riktad punktbelysning av arbetsytan. - integrerad LED-transformator - fokuserbar från smal- till medelbredstrålande - 1,8 m strömsladd med europlug - även lämpad för svåra miljöförhållanden Beställa bordsklämma eller magnetfot separat.
 • Artemide Tizio Bordslampa med Pelare Svart

  Artemide Tizio Bordslampa med Pelare Svart
  Design: Richard Sapper för ArtemideKoncept:Elegant skrivbordslampa från Artemide med justerbara armar med kontravikt, vilket ger en fantastisk flexibilitet. Till lampan kan man köpa en pelare så att den också kan användas som golvlampa. Pelaren är 70 cm hög. Välj "ingen pelare" under tillbehör om du endast vill ha bordslampan. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Bordslampa Famous med tre leder, röd

  Bordslampa Famous med tre leder, röd
 • Inklusive dimmersensor - LED-bordslampa Omar

  Inklusive dimmersensor - LED-bordslampa Omar
  Energieffektiv, dimbar LED-skrivbordslampa Omar i mässing Den dimbara LED-bordslampa Omar ser inte bara bra ut på skrivbordet. Snarare hittar skrivbordslampa också rätt plats som en läslampa på ett nattduksbord eller sidobord. Denna kompakta LED-bordslampa kan också få poäng med sin energibesparande funktion och den integrerade dimmer . Slutligen kan skrivbordslampa dämpas steglöst och enkelt slås på och av. Förutom den visuella elegansen är den höga användarvänligheten för detta moderna ljus tydligt i förgrunden. Det raka utseendet i matt mässing ger LED-lampa en ädel elegans, så att denna bordslampa också passar perfekt med ett klassiskt-modernt inredningskoncept.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, mullvadsgrå

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, mullvadsgrå
  Modern version av en klassiker: skrivbordslampa av typ 75 Industri- och produktdesignern Sir Kenneth Grange designade Anglepoise Type 75 för Anglepoise. Alla modeller i serien har en mycket tidlös design och är också mycket funktionella med en touch av industriell charm. 2020-versionen av Type 75 Mini- skrivbordslampa har en lätt böjd stålarm som ersätter den ursprungliga fjädermekanismen. Men lampan kan ändå justeras flexibelt i huvudet. Strömställaren är ergonomiskt placerad på lampans botten. Förutom lampor har Sir Kenneth Grange redan skapat ett brett utbud av objekt för välkända märken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades också på hans utkast.
 • Varm Nordic Trombone Bordslampa Aluminium

  Varm Nordic Trombone Bordslampa Aluminium
  Design: Jo Hammerborg, 1966 Koncept: Trombone-serien designades 1966 av den välrenommerade danska ljusdesignern Jo Hammerborg, som låg bakom ett stort antal originallampor som har fått klassikerstatus med tiden. Lampan är en enkel och elegant bordslampa i en geometrisk design som kompletterar den moderna inredningen. Den vita färgen på cylinderns insida ger tillsammans med de små vertikala sprickorna ett unikt och vackert ljusutbyte. Bordslampan passar många platser i hemmet och kan placeras på hyllan, hyllan eller sidobordet i vardagsrummet, för att bidra till en mysig och dämpad belysning eller på kontoret som skrivbordslampa. Trombonserien består även av en golvlampa och en taklampa, alla inspirerad av en trumpet - därav namnet.
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/krom

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/krom
  Kaiser idell™ Bordslampa i lyxig design med mattlackerad, förkromad ram Det speciella med den här bordslampan, som designades redan på trettiotalet under förra seklet, är dess utseende. På den tiden förkroppsligade Bauhaus-stilen, i vilken Kaiser idell™-lampserien utformades, modernitetens gryning med de karakteristiska formerna sfär, cylinder och cirkel. Även nästan hundra år senare har denna stil inte förlorat något av sin fascination. Kaiser idell™ Luxus bordslampa kan placeras var som helst, men passar bäst som skrivbordsbelysning tack vare sin asymmetriska skärm med patenterad vridbar led. Den tvåfärgade designen har en mycket dekorativ effekt. Skärmen har en matt färgad yta, medan mässingsramen glänser i en ädel kromfinish. Christian Dell (1893-1974), den kreativa hjärnan bakom designen av Kaiser idell™-lampserien, föddes i Offenbach, utbildade sig till silversmed i Hanau och gick även i teckningsskola där. Därefter studerade han i två år vid Saxon School of Arts and Crafts i Weimar under Henry van de Velde. Senare (1922-1925) blev han förman för metallverkstaden vid Bauhaus i Weimar. Därefter tog han över ledningen av konstskolan i Frankfurt. Hans designstil ansågs vara mycket innovativ och trendsättande. I den första idell-katalogen 1936 presenterades Kaiser idell™ Luxus bordslampa för första gången. Den blev snabbt toppmodellen i Kaiser idell™-serien - en synonym för ädel tysk design, som utfördes exakt för hand och maskin med hjälp av utsökta material. Idag tillverkas bordslampan Kaiser idell™ Luxus av det danska företaget FRITZ HANSEN, ett traditionellt företag som grundades av snickaren Fritz Hansen 1872, var rent familjeägt i mer än 100 år och 1979 överfördes 75 % av aktierna till Skandinavisk Holding. Företaget FRITZ HANSEN står för högkvalitativt förverkligande av kända designers design.
 • 90 Mini Mini Bordslampa Jasmine White - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Jasmine White - Anglepoise
  Koncept 90 Mini Mini Bordslampa Jasmine Whiteär en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas till di
 • Läza bordlampa svart (Svart)

  Läza bordlampa svart (Svart)
  Läza bordlampa är skapad i en rund och modern design. Den är i matt svart med stilfulla mässingfärgade detaljer. Den ultimata skrivbordslampan som både är enkel men samtidigt otroligt elegant. Den sprider dessutom ett bra ljus till läsning! ​Skärmens diameter är på 12cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin Whiteär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd
 • Hester skrivbordslampa (Vit)

  Hester skrivbordslampa (Vit)
  Flexibel skrivbordslampa med ställbart huvud och lättplacerad fot. Använd en GU10 LED-lampa av eget val. Sladd med strömbrytare och stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Paulmann Numis LED-bordslampa, laddningsfunktion

  Paulmann Numis LED-bordslampa, laddningsfunktion
  LED-skrivbordslampa Numis med Qi-laddningsfunktion och många funktioner LED-skrivbordslampan Numis är tillverkad av aluminium och plast och presenterar sig med en modern design och många praktiska anpassningsmöjligheter. Förutom den form som alltid kan anpassas efter skrivbordsbehoven med hjälp av tre lederna kan även ljuset alltid väljas så att det passar. Utöver Tunable-White-funktionen som möjliggör ljustemperatursinställningar från varmvitt (2 700 K) till dagsljus (6 500 K) kan ljusstyrkan kontinuerligt dimmas med den integrerade touchdimmern. En annan mycket praktisk funktion hos LED-skrivbordslampan Numis är att armaturen är utrustad med en Qi-laddningsfunktion i sin runda fot. Här kan man ladda sin smartphone helt utan kablar genom att bara lägga den på lampfoten.
 • Bordslampa Redo av metall, svart

  Bordslampa Redo av metall, svart
 • Nimbus Roxxane Home New LED-bordslampa vit 927

  Nimbus Roxxane Home New LED-bordslampa vit 927
  Anpassningsbar Roxxane skrivbordslampa för hemmet med kontaktlös dimning Hur är det möjligt att ändra ljusstyrkan på en armatur utan att använda en touch- eller knappkontroll? Den nya gestkontrollstekniken gör detta möjligt! Allt du behöver göra är att köra handen över ljusets huvud för att dimma den steglöst eller för att enkelt slå på och av den. lamphuvud, som kan vridas och vridas 270 °, är lika praktiskt. De två gångjärnen, som gör att ljuskällan kan justeras flexibelt under lång tid, kan också användas för ett specifikt ändamål. De inbyggda lysdioderna har en bred stråle och är markerade med en färgåtergivning på mer än 90 RA. Detta säkerställer särskilt naturlig belysning på skrivbordet och arbetsbordet. Den raka formen passar in i både puristiska och moderna faciliteter. Roxxane Home- skrivbordslampa ser inte bara bra ut på hemmakontoret eller i vardagsrummet utan ger också ett modernt utseende i kommersiella rum.
 • I fräsig röd färg - bordslampan Franklin

  I fräsig röd färg - bordslampan Franklin
  Franklin, röd lackerad skrivbordsslampa Ett riktigt blickfång, och inte bara för skrivbordet. Det är Franklin, som är en skrivbordsslampa i Retrolook. Tack vare den stora skärmen - som har en diameter på 30 cm - kommer den att ge en underbar omgivningsbelysning. Den lysande röda färgen återfinns i foten och i strömsladden. En bordlampa som i sin helhet påminner om 60-tals design. Försedd med en omkopplare på kabeln.
 • Asteria Table (+USB) (Vit)

  Asteria Table (+USB) (Vit)
  Asteria är en serie som är skapad i en minimalistisk och lätt design, vilket gör att den aldrig går ur stil. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmt och behagligt ljus och en härlig ljusspridning. Den har dessutom en vit, skyddande akrylskärm som omger ljuskällan och säkerställer en mjuk och behaglig ljusspridning. Bordlampan har en dold USB-port som ger möjligheten att ladda telefonen eller surfplattan även när lampan är avstängd. Lampan är perfekt som skrivbordslampa eller nattdukslampa, men ger en elegant touch till varje hörn i hemmet.Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Finns i flera olika färger.Integrerad LED-belysning.
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g.
 • COCO - TABLE

  COCO - TABLE
  Snygg skrivbordslampa i vit metall med detaljer i antikfärgad metall. Reglerbart lamphuvud för optimal belysning. Tekniskt: Lampan kräver en glödlampa med GU10-sockel om max 12W i LED, ingår ej. 2m lång sladd med strömbrytare.
 • LED-bordslampa Pattaya, svart, dimbar, CCT

  LED-bordslampa Pattaya, svart, dimbar, CCT
  Svart LED skrivbordslampa Pattaya med flexibel arm Pattaya LED skrivbordslampa finner sin perfekta plats i ett arbetsrum. Den består av två metallelement som är kopplade till varandra med en böjbar arm. Den svarta färgen rundar av lampans enkla design på ett välvilligt sätt och passar lätt in i de mest varierande inredningsstilar. Dessutom har Pattaya en touch dimmer, som inte bara gör det möjligt att dimma utan också att ändra ljusfärgen i flera steg. Pattaya LED skrivbordslampa kan placeras flexibelt i rummet med hjälp av strömkabeln, och den flexibla armen gör det möjligt att välja hur lampskärmen och därmed även ljuset ska ställas in.
 • Aluminor Lunia LED-bordslampa med USB

  Aluminor Lunia LED-bordslampa med USB
  LED-byrålampa Lunia med induktionsyta uppladdningsbar via USB-anslutning Tack vare sin smala, diskreta design är Lunia LED-byrålampan en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar. Kraftfulla lysdioder installeras för att ge en homogen arbetsplatsbelysning. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt och därmed anpassas till respektive krav. Basen är utrustad med en induktionsyta så att en kompatibel smartphone kan laddas genom att helt enkelt placeras på basen. Lunia är utrustad med en integrerad USB-port och en kabel med ett plug-in nätaggregat för laddning vid strömkällan. - Reflektorn kan lutas i sidled - Höjdjusterbar (10-42 cm)
 • Swingo bord (Vit)

  Swingo bord (Vit)
  Klassisk skrivbordslampa som skruvas fast med klämfäste i ett bord. Ledbar armatur med ett PL lysrör på 11W som ger en bra arbetsbelysning. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår.
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631-T Luxus glans grönt

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631-T Luxus glans grönt
  Kaiser idell™ Luxus bordslampa med blank lackerad skärm och kromad ram Den här bordslampan har redan i sitt namn egenskapen lyx. Bordslampan Kaiser idell™ Luxus - designad av Christian Dell (1893-1974) - är ett blickfång i rummet redan när den inte är upplyst, till exempel på skrivbordet, där den ger effektivt ljus för kontorsarbete när den är tänd med sin asymmetriska skärm med patenterad vridbar led. Bordslampan - som publicerades 1936 - är ett visuellt uttryck för den populära Bauhaus-stilen. Dess skapare, tysken Christian Dell, som är silversmed och lärare i industriell design, undervisade som hantverksmästare vid Bauhaus i Weimar. Den här modellens tvåfärgseffekt är särskilt dekorativ: medan skärmen har en glänsande färgad lack har mässingsramen en dekorativ kromfinish. Liksom hela Kaiser idell™ lampserien tillverkas Kaiser idell™ Luxus bordslampa av företaget FRITZ HANSEN i Danmark. Sedan starten för nästan 150 år sedan har företaget stått för produktion av ojämförlig design av kända designers som Verner Panton, Kaare Klint, Cecilie Manz, Bodil Kjær och andra.
 • Bordslampa Keali i matt nickel

  Bordslampa Keali i matt nickel
  Bordslampa Keali - en mångsidigt användbar armatur som är inställbar på höjden - matt nickel Denna lilla bordslampa av metall med formskön design passar i många olika rum: på skrivbordet i hemmakontoret, i sovrummet på nattduksbordet, i en hylla eller på en byrå. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med snörströmbrytare.
 • Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart

  Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt

  B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt
  Variabel justerbar LED-skrivbordslampa Graz med touchdimmer Den delikat formade LED-skrivbordslampa Graz passar perfekt efter användarnas behov, eftersom den har en extremt flexibel stativ som möjliggör flexibel och individuell belysning. Inte bara kan höjden ställas in från 40 till 60 cm, lamparm kan också svängas flexibelt och lamphuvud kan också lutas och vridas. Dessutom har lampan en knapp med vilken ljusstyrkan kontinuerligt kan regleras. På detta sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att arbeta bekvämt och bekvämt vid ditt skrivbord hemma. Lampan är gjord av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut pärla på skrivbordet.
 • LED-bordslampa Mitti med USB-anslutning silver/vit

  LED-bordslampa Mitti med USB-anslutning silver/vit
  Mitti LED skrivbordslampa med USB-anslutning och många praktiska funktioner Mitti LED-bordslampa är en riktig allroundtalang och lämpar sig särskilt bra för kontoret, men kan också användas i barn- och ungdomsrummet. Lampan har en flexibel arm som kan justeras individuellt. Armaturens ljusstyrka regleras med den integrerade dimfunktionen, och det är också möjligt att variera ljusfärgen från varmvitt till dagsljusvitt. I basen finns en RGB-belysning som lyser i klara färger och kan fungera som ett trevligt nattljus. En särskilt praktisk funktion är den integrerade USB-porten, som kan användas för att ladda smartphones eller surfplattor med en lämplig USB-kabel.
 • Flexibel textilskrivbordslampa Leandro

  Flexibel textilskrivbordslampa Leandro
  Bordslampan Leandro med tre leder och textilskärm Bordslampan Leandro är ett stilfullt alternativ till alla alltför tekniskt gestaltade skrivbordslampor. Den ger kraftfullt, direkt ljus, utan att kompromissa med välbehaget. Detta garanteras nämligen tack vare textilskärmen, genom vilken ljuset lyser mjukt. Den svarta stommen och vita lampskärmen utgör i kombination med lampfoten i kontrasterade glänsande krom och de lika förkromade leder en tidlös färgkombination. Individuell justering av lampan garanteras tack vare de tre lederna.
 • KARE Axe bordslampa svart med kontrastdetaljer

  KARE Axe bordslampa svart med kontrastdetaljer
  bordslampa Axe - harmoniskt samspel mellan färger och material Denna bordslampa Ax är resultatet av modern design och användningen av högkvalitativa, välkoordinerade material. En svart konsol löper något vinklat uppåt från en stel, rund bas och korsas av en mässingsfärgad stav. Förutom kabeln är den misslyckade skärmen också ansluten till denna stång. Detta avsmalnar uppåt och liknar en abstrakt formad tratt. Ljusstrålen avges direkt nedåt via den relativt stora ljusutgångsytan, vilket innebär att en yta på ett skrivbord eller sidobord kan underbart belysas. Genom den kopparpläterade insidan av lampskärmen framträder ljuset i en betydligt varmare färg och skapar en mysig atmosfär.
 • Grimstad bordlampa (Mässing/guld)

  Grimstad bordlampa (Mässing/guld)
  Grimstad vär en läcker bordlampa som både ger ett bra och funktionellt ljus, samtidigt som den bjuder på en fin och iögonfallande design. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i mörk mässing och är skapad med flera klassiska detaljer. Grimstad är justerbar i två leder, mitt på foten och även uppe vid skärmen, vilket ger full belysningskontroll då man själv bestämmer var ljuset ska falla. Detta underlättar också för att undvika bländning, vilket gör att Grimstad är den perfekta skrivbordslampan. Lampan går att placera var som helst i hemmet där det behövs en funktionell ljuskälla, i allt från sovrummet till vardagsrummet eller kontoret. Grimstad finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Nimbus Roxxane Leggera LED-bordslampa, svart

  Nimbus Roxxane Leggera LED-bordslampa, svart
  Uppladdningsbar LED-bordlampa Roxxane Leggera 52 CL med USB-laddningsstation LED-bordlampan Roxxane Leggera 52 CL är ett verkligt funktionellt mästerverk. Den kan användas flexibelt och trådlöst tack vare det högpresterande batteriet, har en powerbank för att ladda elektroniska enheter och kan styras och dimmas med hjälp av geststyrning. Fördelarna med den här ultramoderna bordslampan sträcker sig från den moderna och praktiska designen till dess sofistikerade inre funktioner. Handtaget gör det enkelt att bära den från A till B. Det flexibla armaturhuvudet kan svängas och roteras upp till 270 grader och kan enkelt anpassas till alla belysningssituationer. Att ladda batteriet är också en barnlek tack vare laddningspucken, som helt enkelt måste fästas på undersidan av basen med hjälp av en magnet. Med hjälp av geststyrning kan ljuset slås på och av samt dämpas i intervallet 25-800 lumen. Normal drift sker i intervallet upp till 400 lumen. Mellan 400 och 800 lumen är lampan i boost-läge, där den förbrukar betydligt mer energi, vilket minskar batteritiden på upp till 100 timmar. Ytterligare tekniska fördelar: - Ytterligare USB-C-laddningsport plus laddkabel - Utbytbart litiumjonbatteri - Mycket bra färgåtergivningsindex Ra > 90
 • Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4

  Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4
  Design: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Begrepp: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Type 75 är en elegant och elegant skrivbordslampa. Designen är mjukare och mer rundad än de ursprungliga Anglepoise lamporna, men du får samma justerings- och fjädersystem som på originalet. Denna modell är gjord i samarbete med den välkända, brittiska designern Paul Smith, med unika färgkombinationer. Välj mellan fyra färgkombinationer. Paul Smith Edition 4 har mörka höstfärger och uttrycket är inspirerat av en gammal version av Land Rover. Anglepoise Type 80- serien innehåller bordslampor, vägglampor och hängen Hitta mer inspiration här www.anglepoise.com
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631-T Luxus glans röd

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6631-T Luxus glans röd
  Kaiser idell™ Luxus bordslampa med blank lackerad skärm och kromad ram Den här bordslampan har redan i sitt namn egenskapen lyx. Bordslampan Kaiser idell™ Luxus - designad av Christian Dell (1893-1974) - är ett blickfång i rummet redan när den inte är upplyst, till exempel på skrivbordet, där den ger effektivt ljus för kontorsarbete när den är tänd med sin asymmetriska skärm med patenterad vridbar led. Bordslampan - som publicerades 1936 - är ett visuellt uttryck för den populära Bauhaus-stilen. Dess skapare, tysken Christian Dell, som är silversmed och lärare i industriell design, undervisade som hantverksmästare vid Bauhaus i Weimar. Den här modellens tvåfärgseffekt är särskilt dekorativ: medan skärmen har en glänsande färgad lack har mässingsramen en dekorativ kromfinish. Liksom hela Kaiser idell™ lampserien tillverkas Kaiser idell™ Luxus bordslampa av företaget FRITZ HANSEN i Danmark. Sedan starten för nästan 150 år sedan har företaget stått för produktion av ojämförlig design av kända designers som Verner Panton, Kaare Klint, Cecilie Manz, Bodil Kjær och andra.
 • Cordero XL skrivbordslampa mässing

  Cordero XL skrivbordslampa mässing
  Cordero XL skrivbordslampa från Eichholtz är den perfekta skrivbordslampan till kontoret. Enkel, exklusiv och justerbar är nyckelorden. Ultimat blandning av modern och retro gör att lampan passar in i många olika miljöer. Skrivbordslampan har en stomme i mässingfinish och en fot av svart marmor. Sockel: E14 Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • Skrivbordslampa LED m. dimmer (Svart)

  Skrivbordslampa LED m. dimmer (Svart)
  Skrivbordslampa med rörligt spotthuvud och dimmer på lampan. Utbytbar LED-lampa med varmvitt ljus som motsvarar cirka 35W.
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6556-T blänkande vit

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell 6556-T blänkande vit
  Kaiser idell™ design bordslampa från Christian Dell med högglansig finish Kaiser idell™ bordslampa kännetecknas av modernismens grundläggande former: cirkel, cylinder och sfär. 1931 utformade Christian Dell (1893-1974), en tysk silversmed och lärare i industriell design som redan arbetade som mästare i metallverkstaden vid Bauhaus Weimar och var känd för sin innovativa design, lampserien Kaiser idell™, som även omfattar hängande lampor, vägglampor och golvlampor. Den asymmetriska skärmen och den 15 graders svängbarhet på båda sidor gör Kaiser idell™ bordslampa till en mångsidig följeslagare i vardagen. Den är idealisk för användning som skrivbordslampa, till exempel. Kaiser idell™ tillverkas av det danska företaget FRITZ HANSEN. Företaget bär fortfarande namnet på sin grundare, en snickare från Nakskov i Danmark (sedan 1979 ägs 75 % av företaget av Skandinavisk Holding). Han fick handelstillstånd i Köpenhamn 1872 och grundade 1885 ett möbeltillverkningsföretag som snabbt blev känt för sin höga kvalitetsstandard och som på 1930-talet blev ett av de ledande företagen inom området genom att ångböjning av bokträ. Verk av många välkända formgivare som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen och Kaare Klint, bland andra, präglar företagets historia och framgång.
 • Northern bordslampa Buddy table mörkgrön

  Northern bordslampa Buddy table mörkgrön
  Bordslampa Buddy table från Northern - en praktisk hjälp i vardagen Användningen och det praktiska har kombinerats till en tidslös design i bordslampan Buddy table. Det stöd som bildar lampans fot är en intressant detalj som å ena sidan utnyttjar allt som lampan ger och å andra sidan är väl genomtänkt. Det hjälper användaren att organisera sitt arbete och alltid ha det viktigaste på plats. Det innebär att användbara föremål alltid är inom räckhåll och att bordslampans användningsområden har utnyttjats helt. Den multidirektionella skärmen gör det möjligt att rikta lampan exakt till det område man vill belysa. Den är därför särskilt lämpad som skrivbordslampa och passar enkelt in i omgivningen tack vare sitt diskreta utseende. Färgen på den inre väggen har exakt samma färg som lampans yttre vägg. Bordslampan Buddy table är designad 2016 av den danska designern Mads Sætter-Lassen, som gärna presenterar lampan som en liten hjälpreda som alla behöver. Han gick på den berömda designskolan Det Kongelige Danske Kunstakademi i Köpenhamn. Dess tyngdpunkt ligger på produkternas enkelhet och funktion. Han är mycket mån om att betona materialets skönhet, och han ogillar komplicerade, lekfulla detaljer. Hans konstverk ska vara tidlösa och kunna användas av alla. Northern själv fäster stor vikt vid naturliga material och hantverkskonst. De vill kombinera funktionell design med tidslös skönhet. Detta skapar en kombination av lyx och tuffhet som kan användas på ett flexibelt sätt.
 • Luxy T1 Bordslampa Ljus Brons/Glas - Rotaliana

  Luxy T1 Bordslampa Ljus Brons/Glas - Rotaliana
  Koncept Luxy T1 Bordslampa Ljus Brons/Glasär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är
 • Luceplan Berenice bordslampa 13,5 cm, aluminium

  Luceplan Berenice bordslampa 13,5 cm, aluminium
  Exakt och stabil - Berenice bordslampa med metallreflektor Dess funktionalitet gör den idealisk som skrivbordslampa. Berenice bordslampa från Luceplan övertygar inte bara med sitt moderna utseende. Designen är också mycket praktisk och funktionell, vilket gör Berenice-lampan till ett mångsidigt belysningsobjekt. Bordslampan har flexibla ledningar som är kabelfria tack vare lågspänningstekniken och som dessutom är mycket lätta att justera. Lamphuvudet, som har ett användbart handtag, kan också vridas 360°. På så sätt kan ljusstrålen anpassas individuellt. Dessutom finns det en metallreflektor på toppen som säkerställer att ljusstyrkan är fokuserad.
 • LED-bordslampa Basica 930 E med bom, svart

  LED-bordslampa Basica 930 E med bom, svart
  Flexibel, vridbar och kontinuerligt dimbar - LED-bordslampa Basica 930 E. LED-bordslampa Basica 930 E med sin runda bas och filigranstång är en modern skrivbordslampa utrustad med många funktioner. Ljusstången är uppdelad i två delar och gör att den övre delen kan böjas 90 grader, medan den nedre delen kan svängas med cirka 45 grader samtidigt. Båda inställningarna möjliggörs av typiska svängfogar. Ytterligare anpassning är möjlig genom att rotera och svänga punkthuvudet, vilket kan justeras variabelt tack vare en monterad kulhuvudmagnetfog. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna lyser där det behövs. Med touch-O-matic-funktionen kan ljusstyrkan ändras efter behov genom att röra vid ljusstången. Under beröringstiden ändras ljusstyrkan kontinuerligt. Ljuskällan slås också på och av genom att kort röra vid stången. Basica 930 E är ett modernt ljusobjekt på varje skrivbord i en modern studie.
 • Cato LED skrivbordslampa (Vit)

  Cato LED skrivbordslampa (Vit)
  Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).

Tips på speciella skrivbordslampor

» Tiffanylampor med målad glasskärm