Skrivbordslampor

Vid skrivbordet sitter vi för att fokusera på en uppgift. Det kan vara skrivande arbete på datorn, i en arbetsbok eller så sitter vi där för att teckna, måla eller läsa en bok. Att ha bra belysning är därför jätteviktigt just där och vi vill här hjälpa dig att hitta en bra och billig skrivbordslampa att köpa.

Populärt inom skrivbordslampor

 • ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Verda - klassisk banklampa i antik lookTidlös och alltid populär för att lysa upp skrivbordet - banklampan Verda - här i antik version med antikbrun metallbas och lätt böjd, grön glasskärm. Särskilt praktisk är utrustningen med en dragströmbrytare, med vilken lampan manövreras. Lampans skärm kan roteras i hållarna.
 • Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm

  Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm
  Skrivbordslampa med kultstatus: bankirlampan Selea med grön glasskärm Bankirlampan Selea med nostalgisk känsla har en grön skärm i glas och en metallstomme i antikmässing, så att den liknar lamporna, som i början av 1900-talet stod på skrivborden i finanscenter i stora städer, framför allt på Wall Street i New York. Den gröna glasskärmen sörjer för att bara lite ljus avges utåt i omgivningen och att man inte blir bländad, men bordsytan har bra ljus till läsning. Anslutningssladden är 180 cm lång och en strömbrytare för att tända och släcka lampan integrerades i sladden. För ett autentiskt utseende rekommenderas en LED-filamentlampa, som liknar en klassisk glödlampan, men har en lägre energiförbrukning.
 • Markslöjd Bordslampa Bankers, höjd 25 cm grön

  Markslöjd Bordslampa Bankers, höjd 25 cm grön
  bordslampa Bankers med en grön glasskärm Namnet ger bort det; Bankers är en bankirlampa. Oavsett om det är på skrivbordet eller i vardagsrummet - Bankers är den perfekta dekorativa och representativa lampa. Metallramen med konstnärlig design med en yta i patinerad mässing ger bordslampa en antik yta. Skuggan är gjord av grönt glas. Strömställaren är integrerad i kabeln.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på skrivbordslampor

 • Ah Belysning B638 Skövde Förstoringslampa 5 Dioptriers M Skruvfäste

  Ah Belysning B638 Skövde Förstoringslampa 5 Dioptriers M Skruvfäste
  B638 Förstoringslampa från AH Belysning Material: Metall/Glas Mått: Armlängd 120cm Ljuskälla: Cirkellysrör 28W T5, Ingår Strömbrytare på huvudet, Skruvfäste för bord Förstoring: 5 dioptrier&hellip:
 • Clayre&Eef Skrivbordslampa 553, grå

  Clayre&Eef Skrivbordslampa 553, grå
  bordslampa 553 - en attraktivt designad extra ljuskälla Den breda nyansen på den grålackerade bordslampa 553 säkerställer en bred spridning av ljus. Skärmens insida hålls vit, så en optimal ljusreflektion garanteras. När det gäller stil passar 553 bra med de mest olika boendealternativen, det ger behagligt extra ljus i vardagsrum och sovrum. bordslampa 553 slås på eller av med den inbyggda strömbrytaren.
 • Dalfern skrivbordslampa nickel/vit

  Dalfern skrivbordslampa nickel/vit
  Dalfern från Ralph Lauren, inspirerad av resorts, kombinerar naturlig bambu med elegant metallarbete. Denna kombination är smyckad med vita pergament- eller lampskärmar i metall för en tidlös effekt i både traditionella och moderna miljöer.
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/krom

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/krom
  Kaiser idell™ Bordslampa i lyxig design med mattlackerad, förkromad ram Det speciella med den här bordslampan, som designades redan på trettiotalet under förra seklet, är dess utseende. På den tiden förkroppsligade Bauhaus-stilen, i vilken Kaiser idell™-lampserien utformades, modernitetens gryning med de karakteristiska formerna sfär, cylinder och cirkel. Även nästan hundra år senare har denna stil inte förlorat något av sin fascination. Kaiser idell™ Luxus bordslampa kan placeras var som helst, men passar bäst som skrivbordsbelysning tack vare sin asymmetriska skärm med patenterad vridbar led. Den tvåfärgade designen har en mycket dekorativ effekt. Skärmen har en matt färgad yta, medan mässingsramen glänser i en ädel kromfinish. Christian Dell (1893-1974), den kreativa hjärnan bakom designen av Kaiser idell™-lampserien, föddes i Offenbach, utbildade sig till silversmed i Hanau och gick även i teckningsskola där. Därefter studerade han i två år vid Saxon School of Arts and Crafts i Weimar under Henry van de Velde. Senare (1922-1925) blev han förman för metallverkstaden vid Bauhaus i Weimar. Därefter tog han över ledningen av konstskolan i Frankfurt. Hans designstil ansågs vara mycket innovativ och trendsättande. I den första idell-katalogen 1936 presenterades Kaiser idell™ Luxus bordslampa för första gången. Den blev snabbt toppmodellen i Kaiser idell™-serien - en synonym för ädel tysk design, som utfördes exakt för hand och maskin med hjälp av utsökta material. Idag tillverkas bordslampan Kaiser idell™ Luxus av det danska företaget FRITZ HANSEN, ett traditionellt företag som grundades av snickaren Fritz Hansen 1872, var rent familjeägt i mer än 100 år och 1979 överfördes 75 % av aktierna till Skandinavisk Holding. Företaget FRITZ HANSEN står för högkvalitativt förverkligande av kända designers design.
 • Elstead Bordslampa Franklin i retrostil, grå

  Elstead Bordslampa Franklin i retrostil, grå
  Franklin bordslampa med dekorativ retrolook Franklin bordslampa med retrolook är mycket estetisk: lamphuvudet och basen är gjorda av lackerat stål, den böjda armen är gjord av glänsande förkromad metall. Skärmens insida är vitlackerad för optimal ljusreflektion. Franklin är perfekt som en elegant skrivbordslampa för hemmet.
 • Minipoint bordslampa, vit 71cm

  Minipoint bordslampa, vit 71cm
  Minipoint ? en serie som kombinerar form och funktion på bästa vis. Uttrycket är rent, enkelt med långa, slanka linjer och grundtanken att skapa en serie med optimalt läsljus och riktbarhet lämnar&hellip:
 • Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blå

  Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blå
  Design: Charlotte Perriand, 2022 Koncept: Lampe de Bureau spårar sina rötter ända tillbaka till 1965, då designern Charlotte Perriand designade den första Lampe de Bureau som vägglampa. Den designades för att lysa upp en spegel i ett skåp tillverkat av det berömda franska glasbruket Boussois. Senare gjordes lampan som en fin bordslampa. Med en vit innerskärm och en färgad ytterskärm ger lampan ett snyggt neutralt ljus, men lyser ändå upp lampskärmen och framhäver färgen på ytterskärmen snyggt och dekorativt. Det grå stålföremålet höjs över ytan, vilket ger en lätt, nästan svävande känsla. Använd den dekorativa bordslampa Nemo som skrivbordslampa på kontoret eller som dekorativ belysning på skänken i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Evander Bordslampa Guld - Bloomingville

  Evander Bordslampa Guld - Bloomingville
  Koncept Nostalgic bordslampa i guldär en vacker elegant lampa som passar in perfekt i de flesta hem. Med dess gyllene färg och simpla design kan den skapa en rustik och trevlig känsla i det rum den placeras i. Nostalgic bordslampa i guld passar in i
 • GRUPA Arigato Palace bordslampa med dubbel arm svart

  GRUPA Arigato Palace bordslampa med dubbel arm svart
  Elegant Arigato Palace bordslampa med rund skärm och smal ram Bordslampan Arigato, designad och tillverkad av det kroatiska företaget GRUPA, kan kombineras på många olika sätt och är extremt flexibel. Bordslampan består av en rund fot, en stålram som är uppdelad i två delar och en rund skärm i aluminium. Förbanden vid anslutningspunkterna gör det möjligt att fritt justera och placera skärmen. Den sistnämnda är utrustad med en skärm för att optimera den visuella komforten och en vitlackerad interiör för låg ljusförlust. - Slå på stickkabeln - tillverkad i Europa
 • Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Grön

  Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Grön
  Design: Charlotte Perriand, 2022 Koncept: Lampe de Bureau spårar sina rötter ända tillbaka till 1965, då designern Charlotte Perriand designade den första Lampe de Bureau som vägglampa. Den designades för att lysa upp en spegel i ett skåp tillverkat av det berömda franska glasbruket Boussois. Senare gjordes lampan som en fin bordslampa. Med en vit innerskärm och en färgad ytterskärm ger lampan ett snyggt neutralt ljus, men lyser ändå upp lampskärmen och framhäver färgen på ytterskärmen snyggt och dekorativt. Det grå stålföremålet höjs över ytan, vilket ger en lätt, nästan svävande känsla. Använd den dekorativa bordslampa Nemo som skrivbordslampa på kontoret eller som dekorativ belysning på skänken i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blågrå

  Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blågrå
  Design: Charlotte Perriand, 2022 Koncept: Lampe de Bureau spårar sina rötter ända tillbaka till 1965, då designern Charlotte Perriand designade den första Lampe de Bureau som vägglampa. Den designades för att lysa upp en spegel i ett skåp tillverkat av det berömda franska glasbruket Boussois. Senare gjordes lampan som en fin bordslampa. Med en vit innerskärm och en färgad ytterskärm ger lampan ett snyggt neutralt ljus, men lyser ändå upp lampskärmen och framhäver färgen på ytterskärmen snyggt och dekorativt. Det grå stålföremålet höjs över ytan, vilket ger en lätt, nästan svävande känsla. Använd den dekorativa bordslampa Nemo som skrivbordslampa på kontoret eller som dekorativ belysning på skänken i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Fabas Luce LED-skrivbordslampa Regina med dimmer, svart

  Fabas Luce LED-skrivbordslampa Regina med dimmer, svart
  LED-skrivbordslampa Regina - justerbar, dimbar och justerbar i ljus färg Regina LED-bordslampa visar sig vara en användbar och flexibel assistent för skrivbordet och vardagsrumsbordet. Flera fogar gör att ramens djup och höjd, som stöds av en rund bas, och att det cirkulära paraplyets orientering kan justeras efter behov. Men det är inte allt: två kontrollytor på ramens nedre sektion gör att ljuseffekten kan regleras i fem steg och färgtemperaturen kan justeras i tre steg från varmvit 2700 K till universalvit 5.000 K. Regina ger rätt ljus för avslappnad tidningsläsning till koncentrerat arbete på hemmakontoret redo.
 • Swan Skrivbordslampa Vit

  Swan Skrivbordslampa Vit
  Diskret skrivbordslampa med trestegs-dimmer och USB-uttag. Flexarm som gör den lättanpassad till arbetsmomentet. Vi rekommenderar: Perfekt som skrivbordslampa. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 4,5W. USB-kontakt. Brytare/dimmer på bordsplattan.
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Niklas aluminium höjd 83cm

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Niklas aluminium höjd 83cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • PR Home - Skrivbordslampa Luna 60 cm - Svart

  PR Home - Skrivbordslampa Luna 60 cm - Svart
  Skrivbordslampa Luna i metall med matt lack och antikmässing finish. Skärmen är justerbar för att kunna rikta ljuset. Lampan väger ca 2,3 kg så den står stadigt. Höjd 55-62 cm, bottenplattan diameter 20 cm. 1,3 meter plastsladd med strömbrytare ca 30
 • Albie skrivbordslampa Blush

  Albie skrivbordslampa Blush
  Albie Small Desk Lamp in Blush with Cream Linen Shade
 • Steinhauer Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål

  Steinhauer Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål
  Ädel bordslampa Zenith: dimbar LED-lampa för modernt arbeteDen är tillverkad av ljust, glänsande stål och visar högkvalitativ bearbetning i varje element: Zenith bordslampa är ett ädelt blickfång och avslöjar sin ljusa ljusstyrka i skymningen. Detta tack vare den integrerade LED-lampan som kan ställas in både i ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av dimmern - ju svagare ljuset ställs in, desto varmare blir det. Pulsdimmern reagerar på en lätt beröring och kan därför aktiveras och avaktiveras särskilt snabbt. Genom att stanna till en kort stund framför pulsdimmerhuvudet ställs önskad nivå in. För att matcha denna intelligenta hantering är lamphuvudet lutningsbart och vridbart. Det högkvalitativa utförandet gör LED-golvlampan Zenith till ett hållbart och pålitligt element på alla skrivbord. Men den passar även utmärkt på moderna sideboards och barbord.
 • DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Matt Light Blue

  DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Matt Light Blue
  Dynamo bordslampa har ett ställbart lamphuvud och ger ett bra arbetsljus. I Dynamofamiljen finns även pendlar i olika storlekar, golvlampor och vägglampor och i flera fina färger. Diameter skärm 11&hellip:
 • Lindby LED-bordslampa Valtaris, grå, aluminium, CCT, dimbar

  Lindby LED-bordslampa Valtaris, grå, aluminium, CCT, dimbar
  Valtaris LED-bordslampa med CCT och dimmerfunktion i metallicfärg Valtaris LED-bordslampa är perfekt för kontoret eller arbetsrummet. Armaturen är metallicfärgad och har en modern design. Den kan också dimras steglöst och ljusfärgen kan justeras efter behov (3 000 K, 4 000 K och 6 500 K). Ett mycket praktiskt element är den inbyggda trådlösa laddningsstationen, som kan användas för att ladda en mobiltelefon eller andra enheter. Valtaris kombinerar alltså en modern och enkel design med praktiska funktioner.
 • Lucande Angelina bordslampa, svart-guld

  Lucande Angelina bordslampa, svart-guld
  Bordslampa Angelina i modern design, svart- och guldfärgad Med sin rundade lampfot står bordslampan Angelina säkert på bordet och är en elegant ljusgivare för moderna livsmiljöer och gärna även inredningsstilar som inspireras av skandinavisk design, och som främjar ett rent formspråk. Den smala, roterbara lampan är gjord av metall och formen påminner om en kopp. Utsidan är svart som ramen, men insidan är täckt av en matt guldton som inte bara ser elegant ut utan som också påverkar ljuseffekten, genom att ge ljuset ett varmare och mer hemtrevligt sken. Strömbrytaren är inbyggd i den runda lampsockeln och kan därför nås snabbt.
 • GRUPA Arigato bordslampa, tredelad arm, vit

  GRUPA Arigato bordslampa, tredelad arm, vit
  Flexibel Arigato bordslampa med rund skärm och tredelad ram Arigato bordslampa från den kroatiska tillverkaren GRUPA passar med sin tidlösa design utmärkt in i de mest varierande inredningskoncept. Den är inte bara lämplig för användning i vardagsrummet, utan är också en funktionell ljuskälla för skrivbordet tack vare den mångsidiga inställningen. Detta är möjligt tack vare de leder som förbinder de tre smala stålarmarna med varandra och med skärmen. Den senare är tillverkad av aluminium i rund form, vitlackerad på insidan och försedd med en kåpa så att en indirekt och samtidigt låg förlust av ljus uppnås. - Slå på stickkabeln - made in Europe
 • Deko-Light LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, silver

  Deko-Light LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, silver
  LED skrivbordslampa Adhara - justerbar, dimbar i tre nivåer Adhara är ett funktionellt inredningselement för moderna kontor och arbetsrum. LED-bordsarmaturen övertygar på skrivbordet med sin justerbarhet och justerbara ljusstyrka. För detta ändamål är ramen av aluminium utrustad med totalt tre leder för att justera höjd, orientering och projektion. Lysdioderna som är integrerade i det runda huvudet bakom en satinerad kåpa avger ett varmvitt ljus i en bred vinkel, som inte bara kan kopplas om via strömbrytaren på basen, utan även dämpas i tre steg upp till minst 10 %.
 • JUST LIGHT. BARA LJUS. Elly LED-bordslampa, ABS, CCT, dimbar svart

  JUST LIGHT. BARA LJUS. Elly LED-bordslampa, ABS, CCT, dimbar svart
  LED-skrivbordslampa Elly med CCT-funktion och touchdimmer LED-skrivbordslampan Elly med långt lamphuvud, som kan justeras tack vare det flexibla området i ramen, är perfekt för skrivbordet och erbjuder flexibel belysning tack vare CCT-funktionen (valbar färgtemperatur) och en integrerad touchdimmer. Med CCT-funktionen kan färgtemperaturen väljas från varmvitt till universalvitt ljus.
 • Nuura Blossi Bordslampa Svart & Opal

  Nuura Blossi Bordslampa Svart & Opal
  Med Bordslampan Blossi har Nuura skapat en bordslampa som ger ett fantastisk ljus och en härlig värme till rummet. Nuura Blossi Bordslampan är gjord med mycket högt hantverk och högkvalitativa material. Bordslampan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger ett extremt behagligt ljus med sin indirekta glödlampa . Bloosi från Nuura har införlivat den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central del av lampan. LED- glödlampan är placerad så att den inte bländar och lyser därmed upp glaset och metallen, vilket sprider ett vackert och mjukt ljus ut i rummet där bordslampan står Med bordslampan Blossi får du en unik lampa , där designern Sofie Refer verkligen har tänkt igenom designen till minsta detalj. Bordslampan passar perfekt som skrivbordslampa eller som mysbelysning i fönsterbrädan. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • EGLO Clavellina LED-bordslampa, svart, lutningsbar

  EGLO Clavellina LED-bordslampa, svart, lutningsbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Aluminor Luna LED-bordslampa med USB

  Aluminor Luna LED-bordslampa med USB
  LED-byrålampa Luna med induktionsyta, uppladdningsbar via USB-anslutning Tack vare sin smala, diskreta design är LED-byrålampan Luna en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar. Kraftfulla lysdioder installeras för att ge en homogen arbetsplatsbelysning. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt och därmed anpassas till respektive krav. Basen är utrustad med en induktionsyta så att en kompatibel smartphone kan laddas genom att helt enkelt placeras på basen. Luna är utrustad med en integrerad USB-port samt en kabel med plug-in-strömförsörjning för laddning vid strömkällan. - Reflektorn kan lutas åt sidan - höjdjusterbar (10-42 cm)
 • Aluminor Lora LED-skrivbordslampa, trä, vit

  Aluminor Lora LED-skrivbordslampa, trä, vit
  LED-skrivbordslampa Lora med bokträ LED-skrivbordslampan Lora kombinerar tidlös design, modern teknik och naturlig utstrålning. Den består av ljust bokträ med element av metall. Två leder gör att den kan vridas och lutas så att ljusriktningen kan justeras efter behov. Det vita universalljuset kan dimmas i tre steg med knappen på huvudet.
 • Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa vit

  Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa vit
  Universellt användbar LED-bordslampa Original 1227 Mini med bordsklämma Originalprodukten, Anglepoise ® arbetslampa , vars konstanta fjädermekanism också används i 1227 Mini LED-bordslampa , utvecklades runt 1930 av den engelska fordonsingenjören George Carwardine. År 1932 patenterade han den variabelt justerbara lampan. Senare sålde han licensen till Terry & Sons, från vilken han tidigare hade fått fjädrarna för sin lampa dispenser. Precis som den första lampan, den ursprungliga 1227 Mini bordslampa imponerar med sin rörlighet, som är baserad på det faktum att skuggan är ansluten till en lång arm som böjs två gånger. Så lampan kan justeras annorlunda. Balansen upprätthålls av fjädrar fästa på båda sidor vid avböjningspunkten för lamparmen, som fungerar enligt principen för de mänskliga armmusklerna. De arbetar med dra och dra och se till att lampan förblir i balans. Obs: Lampans vikt bör vara mellan 25-45 g för att bibehålla balansen mellan lampan. - Maximal watt för den LED-ljuskälla som ska användas: 6 W LED Den praktiska bordsklämman är färgmatchad efter lampans design och ingår i leveransen. Den kan fästas på en bordsskiva eller en hylla med en maximal tjocklek på 6 cm.
 • Lindby Radka bordslampa, svart, plast, flexibel arm

  Lindby Radka bordslampa, svart, plast, flexibel arm
  Svart Radka bordslampa med flexibel arm Den minimalistiska Radka bordslampan har en flexibel arm som gör att lamphuvudet kan riktas som man vill. En strömbrytare är integrerad i sockeln. Ljusstämningen kan påverkas genom valet av GU10-ljuskälla. Ljuskäglan avges på ett riktat sätt eftersom ljuskällan är placerad något inåt i den spotliknande skärmen.
 • Kusk bordslampa, järnoxid/brun

  Kusk bordslampa, järnoxid/brun
  En bordslampa i järnoxid med en vacker läderdetalj. Bordslampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 70 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Järnoxid / Brun&hellip:
 • Vibia LED-bordslampan Flex, glänsande vit

  Vibia LED-bordslampan Flex, glänsande vit
  Blank vit LED-skrivbordslampa Flex LED-skrivbordslampan Flex kan placeras mycket flexibelt på skrivbordet för att belysa arbetsområdet optimalt. Den är utrustad med en dimmer på lamphuvudet så att ljusintensiteten kan justeras steglöst. LED-skrivbordslampan, som tillverkas i Spanien, kännetecknas av en tydlig, minimalistisk design och LED-belysningsteknik med lång livslängd. Företaget VIBIA grundades i Barcelona 1987. Tillverkarens samarbete med olika formgivare ger belysningsprodukter som kännetecknas av innovativ teknik, tidlös design med det där lilla extra och mycket hög kvalitet.  
 • Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin Whiteär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i fle
 • Lindby Metallbordslampa Adriana,svart/guld

  Lindby Metallbordslampa Adriana,svart/guld
  Metallbordslampa Adriana i svart och guld Elegans och extravagans kombineras på ett lyckat sätt av den ädla bordslampan Adriana i metall. De kontrastrika färgerna består av en svart sockel och skärm samt en gyllene lamparm som bidrar till den högkvalitativa lampans charm. Oavsett om den placeras på skriv- eller nattduksbordet: Den välformade lampan med stabil fot och bred skärm sörjer för kraftfullt ljus som underlättar både arbete och läsning. På så sätt kompletterar lampan ljuskonceptet därhemma på ett idealiskt sätt och fungerar med sitt utseende även på dagen som ett strålande blickfång.
 • midgard modulär TYP 551 bordslampa svart 70 cm

  midgard modulär TYP 551 bordslampa svart 70 cm
  Justerbar bordslampa modular TYPE 551 - klassisk ljusdispenser i Bauhaus-stil, "Made in Germany" Ingenjören Curt Fischer (1890-1956) anses vara uppfinnaren av det "styrbara ljuset" med sina konstruktioner av lampor med leder, saxarmar och roterbara skärmar. Det här konceptet finns med i den modulära bordslampan TYPE 551 från 1930-talet. Den är en vidareutveckling av modellerna nr 113 och 114, som bland annat användes som ljusautomater i Bauhaus metallverkstäder. Designen, som var revolutionerande på den tiden, togs sedan upp av många andra designers och tillverkare och är än i dag välkommen i nästan alla vardagsrum eller på skrivbordet tack vare sin extremt mångsidiga anpassning. Precis som tidigare tillverkas alla komponenter av midgard i Tyskland och slutmonteringen sker i Hamburg. Konstruktionen består av en rund aluminiumbas, två stålarmar och en aluminiumskärm i form av en strypt kon med något snedställd ljusavgivning. Dessutom finns det en svart textilkabel och tre metallförband som gör det möjligt att justera höjd, projektion och inriktning. Lampan styrs med hjälp av en vridbar strömbrytare på skärmens lock.
 • Architect Skrivbordslampa Svart

  Architect Skrivbordslampa Svart
   Bordslampa i svart metall. Riktbar skärm i svart metall med vit insida. Lampans fot är justerbar och ger bättre kontroll över ljusets riktning. Svart kabel på 2m med brytare. En klassisk skrivbordslampa som passar de flesta hem och arbetsplatser. Tekniskt: Lampan kräver en glödlampa med liten sockel (E27) om max 40W eller motsvarande i LED, ingår
 • Brilliant Henry skrivbordslampa, svart, höjd 50 cm, justerbar

  Brilliant Henry skrivbordslampa, svart, höjd 50 cm, justerbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande bankirlampa Nysira, modern, svart, 2 lampor, metall

  Lucande bankirlampa Nysira, modern, svart, 2 lampor, metall
  Elegans på arbetsplatsen: Nysira bordslampa i svart med två ljuskällor Bordslampan Nysira, i tidlös svart, förkroppsligar en modern stil som smälter in sömlöst i inredningen i alla vardagsrum. Denna lampa är inte bara en visuell höjdpunkt utan också en garanti för en atmosfär som kan bidra till både avkoppling och ökad produktivitet. Nysira har en dragströmbrytare som kan användas för att slå på och av den. Med sin enkla elegans och förmåga att rikta ljuset på ett målinriktat sätt blir den det centrala elementet i alla arbetsytor i vardagsrummet.
 • Anglepoise Typ 75 Mini Metallic bordslampa guld

  Anglepoise Typ 75 Mini Metallic bordslampa guld
  bordslampa Typ 75 Mini Metallic med LED-ljuskälla bordslampa Type 75 Mini Metallic från Anglepoise samma funktionella och optiska fördelar som storebror med samma namn, Type 75. Den legendariska konstanta fjädermekanismen, som garanterar största möjliga flexibilitet med perfekt balans i varje position, är också här ihop med en tidlös design som kännetecknas av den industriella stilen. Den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange, som bland annat arbetade för Kodak, Kenwood och British Post, tillhandahöll designen för Type 75. Sedan 2003 har han varit designchef för Anglepoise, som är kända för sina tekniskt sofistikerade lampor, främst skrivbordsbelysning som kan användas på ritbordet i studion eller i verkstaden samt i vardagsrummet hemma. För att säkerställa balans mellan lampan i varje läge får den använda ljuskällan bara väga mellan 25 och 45 g. Inklusive brytare på huvudet.
 • YEP! Bordslampa, petroleum

  YEP! Bordslampa, petroleum
  Blå bordslampa från Halo Design. Lampan passar både som skrivbordslampa och på sängbordet som sänglampa. I YEP! Serien ingår även golvlampor och pendlar. Höjd 37 cm Diameter 10 cm Sladdlängd&hellip:
 • Elstead Bordslampa Quinto, mörkgrå/nickel

  Elstead Bordslampa Quinto, mörkgrå/nickel
  Modern designad bordslampa Quinto i grått och polerat nickel Quinto bordslampa design ser mycket funktionell ut vid första anblicken. Detta beror på den raka strukturen och den mörkgrå färgen. Men så snart ljuset tänds kommer både de nickelfärgade detaljerna på stativ och insidan av skärmen, som hålls i vitt, till sin rätt, vilket säkerställer optimal reflektion av ljuset. Oavsett om det är på skrivbordet eller på skänk i vardagsrummet, erbjuder Quinto bordslampa accentbelysning överallt.
 • Markslöjd - Bordslampa POSE 1L - Svart

  Markslöjd - Bordslampa POSE 1L - Svart
  Bordslampa Pose från Markslöjd är skrivbordslampa med både fot och skärm i metall. Den har en 200 cm lång textilkabel med strömbrytare på sladden och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • IDRE bordlampa, vit

  IDRE bordlampa, vit
  Idre bordslampa har en klassisk design i vitlackerad metall med en kromfä:rgad dekorring. Idre passar lika bra på: skrivbordet som sä:ngbordet eller hallbyrå:n. Den bö:jbar armen lå:ter&hellip:
 • Briloner LED-skrivbordslampa Haiti touchdim CCT svart

  Briloner LED-skrivbordslampa Haiti touchdim CCT svart
  Svängbar LED-byrålampa Haiti med touchdimmer och tre steg justerbar ljusfärgHaiti är en modern skrivbordslampa vars struktur är uppdelad i en rund bas och två platta och rektangulära armar. Båda är vridbart monterade så att ljusets höjd, projektion och riktning kan justeras. Den övre armen rymmer LED-modulen som lyser åt ena sidan. Dess ljus styrs via den beröringsbara kontrollytan på basen. Förutom en steglös dimfunktion finns även en CCT-funktion som gör det möjligt att välja ljusfärgerna varmvitt, universalvitt och dagsljus. Tack vare minnesfunktionen är den senast valda inställningen tillgänglig igen efter att man slagit på. Som extrautrustning är en USB-utgång integrerad, vilket gör det möjligt att ladda smartphones etc.
 • 90 Mini Mini Bordslampa Biscuit Beige - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Biscuit Beige - Anglepoise
  90 Mini Mini Bordslampa Biscuit Beigeär en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas till din bärbara dator, ansluten till ett bärbart batteri eller bara sät
 • RL '67 skrivbordslampa mässing

  RL '67 skrivbordslampa mässing
  RL '67 av Ralph Lauren i vintage design med smart funktionalitet. Stativet i vacker brons, nickel eller mässing är justerbart på flera ställen och ger dedikerat ljus där det behövs i samtliga traditionalla sittutrymmen.
 • Lindby Vlada bordslampa för läsning, mässing svart

  Lindby Vlada bordslampa för läsning, mässing svart
  Elegant bordslampa Vlada med mässingsfärgad metallskärm Vlada är en utmärkt extraljuskälla för boningsrummet och är en bordslampa som fungerar som läsbelysning. Hela lampan är gjord av metall, där lampskärmen är synligt avskild från den runda foten och stången, eftersom den är bearbetad i en matt mässingston. Kontrasten är mycket effektiv och bidrar till ett stilfullt utseende. Generellt sett är bordslampan mycket väl integrerad med sitt detaljreducerade och tydliga formspråk i skandinavisk stil som alltid anses vara trendmedveten och alltid bidrar med hemtrevlighet.
 • Paulmann Zed LED-skrivbordslampa järn borstat

  Paulmann Zed LED-skrivbordslampa järn borstat
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • ORION LED-bordslampa Student med lutbart huvud

  ORION LED-bordslampa Student med lutbart huvud
  Enkel LED-bordslampa Student med vridbart huvud Den minimalistiska LED-bordslampa Student är inte bara avsedd för studenter. Dess specialitet är det vridbara och svängbara huvudet, genom vilket ljuskällan kan anpassas till omständigheterna. LED-lamporna ger varmvitt, bländningsfritt ljus. Det finns en vippströmbrytare på försörjningsledningen, vilket möjliggör bekväm till- och frånkoppling, och den cirkulära basen gör denna lampa mycket stabil. Tack vare sin tidlösa design trotsar denna smala LED-bordslampa Student snabbt förändrade trender och ser alltid elegant och professionell ut. Den är mycket lämplig som en skrivbordslampa och som en nattduksbordslampa .
 • Lindby Grandesa bordslampa med träfot

  Lindby Grandesa bordslampa med träfot
  bordslampa Grandesa med trä bas och justerbar spot Den Grandesa bordslampa kan placeras på skrivbordet, på sidan bordet i vardagsrummet och även på bordslampa att ge riktade ljus, till exempel för att läsa eller göra hantverk. Lampan, gjord i ett vintageutseende från en träbas med flammad yta och svartlackerad metall, fästs på den raka stativ med ett strålkastarhuvud i fästet, som kan vridas och vridas för att rikta in ljusstrålen. Strömställaren integrerades i försörjningskabeln.
 • Deko-Light LED-bordslampa Brahe, vit

  Deko-Light LED-bordslampa Brahe, vit
  LED-bordslampa Brahe med direkt och indirekt ljus, separat omkopplingsbar Den moderna Brahe LED-bordlampan har en minimalistisk design och ger varmvitt ljus. Den är utrustad med ett armaturhuvud som kan vridas till den position som behövs. Dessutom finns det integrerade lysdioder i bordslampans fot, som kan slås på separat och ger ett bra, indirekt ljus. På så sätt kan Brahe LED-bordslampa användas perfekt som extra ljus i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Trio Lighting LED-bordslampa Ava med dimfunktion, vit

  Trio Lighting LED-bordslampa Ava med dimfunktion, vit
  Ava LED-bordlampa med hög funktionalitet Ava LED-bordslampa är tillverkad av plast och passar bra in i alla bostadsområden med sin diskreta färgdesign. Den är idealisk som läslampa i vardagsrummet eller sovrummet och kan även användas som ljuskälla på skrivbordet på kontoret. Det speciella med Ava bordslampan är dess många funktioner: Lampans ljusstyrka kan justeras med den integrerade sensordimmern. Dessutom är det möjligt att variera ljusfärgen från varmvitt, universalvitt till dagsljusvitt. Ljusförhållandena kan därför när som helst anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Minnesfunktionen sparar den senast valda inställningen så att den används när armaturen slås på igen. Ava har en USB-anslutning med vilken mobila enheter som smartphones eller surfplattor kan laddas via en motsvarande USB-kabel (ingår inte i leveransen). Bordslampan är också flexibelt justerbar. - Integrerad sensordimmer - Ständig inställning av ljusfärgen (3 000 K - 4 000 K - 6 300 K). - minnesfunktion - USB-anslutning med laddningsfunktion
 • Jieldé Signal SIC400 bordslampa, fot 1 arm blå

  Jieldé Signal SIC400 bordslampa, fot 1 arm blå
  bordslampa SIC400 med en något krökt ledad arm SIC400 bordslampa från Jieldé är en kopia av den välkända Loft- bordslampa i något mindre format. Precis som sin stora förebild av Jean-Louis Domecq, som har format Frankrikes industriella stil sedan 1950-talet, imponerar SIC400 med dess dekorativa utseende och höga profil funktionella armaturstruktur. Den lätt böjda lamparmen är ansluten till lamparm med en led, vilket gör att hela armen kan roteras 280 ° och svängas 300 °. Anslutningen till lamphuvud skapar också en fog. Huvudet kan vridas 360 ° och svängas 300 ° samtidigt. Detta ger användaren enormt utrymme för sina belysningsbehov. På / av-brytaren finns på lampbasen. - gjord av Jieldé i Saint-Priest (Frankrike) - Märkt som ett enda objekt med en nummerskylt

Tips på speciella skrivbordslampor

Vid en arbetsplats, oavsett om det är i hemmet eller på ett kontor, behöver vi bra belysning. Att hitta en kombination mellan snygg design och funktionellt ljus kan vara en utmaning.

Det finns allt från minimalistisk design där lampan inte tar platsen i anspråk utan lägger allt fokus på bra ljus bara, till iögonfallande design som Tiffanylampor med målad glasskärm eller den klassiska bankirlampan med grön skärm på mässingsfot.

De flesta skrivbordslampor står på en fot men vill man hålla skrivbordsytan så ren som möjligt kan man använda sig av en klämspot.