Skrivbordslampor

Vid skrivbordet sitter vi för att fokusera på en uppgift. Det kan vara skrivande arbete på datorn, i en arbetsbok eller så sitter vi där för att teckna, måla eller läsa en bok. Att ha bra belysning är därför jätteviktigt just där. Här kan du kanske hitta en bra och billig skrivbordslampa du kan köpa.

Populärt inom skrivbordslampor

 • Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Bankirlampan Verda - en juvel på skrivbordet Bankirlampan Verda möjliggör inte bara angenämt arbete vid skrivbordet med hjälp av det bländfria ljuset, utan blir samtidigt en dekorativ höjdpunkt med särskild karaktär. Den gröna skärmen utgör tillsammans med den eleganta metallfoten en snygg, färgglad kombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare vilket sätter ytterligare en dekorativ accent. Den gröna skärmen låter sig justeras enligt dina belysningsönskemål.
 • Bankirlampa Steve med grön glasskärm

  Bankirlampa Steve med grön glasskärm
  Bordslampa Steve i bankirstil med fot av lackerad mässing Bordslampan Steve i bankirstil berikar inte bara en antik inredningsstil, utan är också fin i maritimt inredda vardagsrum. I vardagsrummet eller i arbetsrummet på sekretären: Steve skapar harmoniskt läs- och arbetsljus och utgör en glansfull och färgglad accent med sin nobla fot av mässing och den gröna glasskärmen.
 • Selea – bankirlampa med grön skärm

  Selea – bankirlampa med grön skärm
  Skrivbordslampa med kultstatus: bankirlampan Selea med grön glasskärm Bankirlampan Selea med nostalgisk känsla har en grön skärm i glas och en metallstomme i antikmässing, så att den liknar lamporna, som i början av 1900-talet stod på skrivborden i finanscenter i stora städer, framför allt på Wall Street i New York. Den gröna glasskärmen sörjer för att bara lite ljus avges utåt i omgivningen och att man inte blir bländad, men bordsytan har bra ljus till läsning. Anslutningssladden är 180 cm lång och en strömbrytare för att tända och släcka lampan integrerades i sladden. För ett autentiskt utseende rekommenderas en LED-filamentlampa, som liknar en klassisk glödlampan, men har en lägre energiförbrukning.

Fler tips på skrivbordslampor

 • Stalia bordlampa (Vit)

  Stalia bordlampa (Vit)
  Stalia är en enkel, praktisk och klassisk skrivbordslampa som är enkel i sitt uttryck vilket gör att den passar in bra i de flesta interiörer. Tillverkad av metall i färgkombinationen vit och krom, vilket gör den lätt att matcha och kombinera med andra detaljer i hemmet. Skärmen är riktbar vilket gör det optimalt till läsning eller annat arbete.Ljuskälla ingår ej.
 • YES! bordslampa, svart

  YES! bordslampa, svart
  Lampserien YES! från Co Bankeryd är designad av Monika Mulder och finns i vägg, golv och bordsmodell. Lamphuvud ger ett riktat läsljus med hjälp av en GU10. Höjd 54 cm Diameter 41 cm Bredd 51 cm&hellip:
 • Lucande Velanoris bordslampa, svart

  Lucande Velanoris bordslampa, svart
  Svart Velanoris bordslampa i böjd form - ett vackert tillägg till en modern inredning Velanoris är en modern skrivbordslampa vars kropp är tillverkad nästan helt i aluminium och har en svart yta. Lamparmen är böjd och avslutas med en skålformad skärm som kan vridas, medan lampfoten har en cirkulär form. Bordslampan lämpar sig väl som läslampa på ett bord och har en svart textilkabel med en strömbrytare i denna ledning, så att den kan användas snabbt och bekvämt
 • Megatron Ottica LED-bordslampa med dimmer, svart

  Megatron Ottica LED-bordslampa med dimmer, svart
  Kompakt Ottica LED-bordslampa med integrerad dimmer Ottica LED-bordslampans design är tidlöst elegant och samtidigt platsbesparande, vilket gör den till en flexibel ljuskälla. Lamphuvudet kan roteras och svängas, och ramen kan också lutas och anpassas individuellt. I den runda basen finns en roterande dimmer som gör att ljusstyrkan kan regleras steglöst från 100 % - 10 %. Det varma ljuset belyser till exempel ett skrivbord över ett stort område. Den inbyggda Brighteye-ljuskällan har utmärkt belysningsteknik med imponerande optiska effekter och är särskilt skonsam för ögonen. I slutet av sin livslängd kan LED-ljuskällan bytas ut med ett enkelt handgrepp utan verktyg. En ersättningsljuskälla kan köpas direkt från tillbehören. - Fair Trade LED (socialt rättvis produktion, rättvist arbete och sociala normer) - 5 års tillverkargaranti - miljövänlig förpackning utan plast - mycket god färgåtergivning (CRI >93)
 • Trotsig bordslampa, oxid 46cm

  Trotsig bordslampa, oxid 46cm
  Höjd 46 cm Diameter 10,2 cm Effekt max 8 W Sockel GU10 Färg Oxid Material Metall Energiklass A-A++ Övrigt Strömbrytare på sladd Belid tillverkar sedan 1974 sina lampor i egen fabrik i Varberg. Deras&hellip:
 • Ball single bordlampa (Röd)

  Ball single bordlampa (Röd)
  Ball är en äkta dansk designklassiker, skapad av Benny Frandsen, som finns i flera olika färger och varianter. Denna fantastiska skrivbordslampan är tillverkad av metall, har ett utmärkande runt lamphuvud och är skapad i mjuka, runda former. Dess eleganta och enkla design gör att den är lätt att placera då den passar in såväl i moderna hem som i mer klassiska interiörer. Ball finns även i andra varianter, såsom pendlar, golvlampor och vägglampor.Ljuskälla ingår ej.
 • Paulmann FlexBar LED-skrivbordslampa svart

  Paulmann FlexBar LED-skrivbordslampa svart
  LED skrivbordslampa FlexBar - maximal rörlighet och vit skärm FlexiBar har allt som en bra skrivbordslampa bör ha. Å ena sidan kan den flyttas till alla tänkbara lägen tack vare de tre ledarna och en svängfunktion vid lampans huvud. För det andra har bordslampan en vit omkopplingsfunktion och en dimmer. På så sätt kan ljusfärgen varieras i tre steg. En ytterligare dimfunktion gör det möjligt att dämpa ljuset. En annan punkt är den energieffektiva LED-tekniken, som är oumbärlig för varje modern skrivbordslampa. - Färgtemperatur 3 000 K, 4 000 K eller 6 500 K justerbar - Ljusstyrka 100 %, 60 % eller 30 % justerbar
 • Midgard modulär TYP 551 bordslampa svart 60 cm

  Midgard modulär TYP 551 bordslampa svart 60 cm
  Justerbar bordslampa modular TYPE 551 - klassisk ljusdispenser i Bauhaus-stil, Made in Germany Ingenjören Curt Fischer (1890-1956) anses vara uppfinnaren av det styrbara ljuset med sina konstruktioner av lampor med leder, saxarmar och roterbara skärmar. Det här konceptet finns med i den modulära bordslampan TYPE 551 från 1930-talet. Den är en vidareutveckling av modellerna nr 113 och 114, som bland annat användes som ljusautomater i Bauhaus metallverkstäder. Designen, som var revolutionerande på den tiden, togs sedan upp av många andra designers och tillverkare och är än i dag välkommen i nästan alla vardagsrum eller på skrivbordet tack vare sin extremt mångsidiga anpassning. Precis som tidigare tillverkas alla komponenter av midgard i Tyskland och slutmonteringen sker i Hamburg. Konstruktionen består av en rund aluminiumbas, två stålarmar och en aluminiumskärm i form av en strypt kon med något snedställd ljusavgivning. Dessutom finns det en svart textilkabel och tre metallförband som gör det möjligt att justera höjd, projektion och inriktning. Lampan styrs med hjälp av en vridbar strömbrytare på skärmens lock.
 • SWAN - LED Table Black USB

  SWAN - LED Table Black USB
  Diskret skrivbordslampa med trestegssdimmer och USB-uttag. Flexarm som gör den lättanpassad till arbetsmomentet. Vi rekommenderar: Perfekt som skrivbordslampa. Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 4,5W. USB-kontakt. Brytare/dimmer på bordsplattan.
 • Bordslampa Anne Dolphin svart

  Bordslampa Anne Dolphin svart
  Svart lackerad bordslampa Anne Dolphin med skandinavisk chic bordslampa Anne Dolphin presenterar sig i skandinavisk industridesign. Den har två justeringsalternativ för optimal ljusinriktning. Din lampskärm är vitmålad på insidan och erbjuder den perfekta plattformen för perfekt ljusreflektion. Oavsett om det är en lampa på skrivbordet eller på sängbordet eller helt enkelt som en atmosfärisk extra ljuskälla i vardagsrummet - Anne Dolphin erbjuder inte bara individuellt justerbart ljus utan avrundar också en industriellt utformad levande miljö. Utrustad med ett E27- uttag - alla typer av ljuskällor kan användas. - med på / av-brytare på matningskabeln
 • Martinelli Luce L'amica LED-bordslampa, pistasch

  Martinelli Luce L'amica LED-bordslampa, pistasch
  Flexibel LED-skrivbordslampa L'amica LED-bordslampa L'amica är visuellt lite kitschig och samtidigt funktionellt övertygande. En tunn, lång metallram stiger på en rund bas som kan lutas framåt eller bakåt i ett begränsat område vid Basis . Rätt ovanför mitten stativ med en lutande fog. Lutningen på överarmen kan ställas in här med en skruv som kan låsas för hand. Det finns en annan fog överst, som kan användas för att justera huvudets lutning. Den senare är utformad som en ring med lysdioder integrerade på ena sidan och kan också roteras runt. Med dessa många inställningsalternativ för att placera och justera ljuset lever bordslampa L'amica faktiskt upp till sitt namn och visar sig vara en riktig vän på skrivbordet eller i läshörnet, som alltid ger rätt belysning. Utformningen av bordslampa kommer från Elio Martinelli och hans dotter Emiliana Martinelli. Familjeföretaget Martinelli Luce , som de grundade eller driver, producerar L'amica i den vanliga höga kvaliteten.
 • Puls bord H49cm Matt vit

  Puls bord H49cm Matt vit
  Puls bordslampa är en ultramodern bordslampa i minimalistisk, och geometrisk design som passar lika bra som arbetslampa på kontorsbordet som den gör som prydnad i en hylla eller i ett fönster. Höjd&hellip:
 • Stav bordslampa, vit/råmässing 64cm

  Stav bordslampa, vit/råmässing 64cm
  Stav bordslampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Höjd 64 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED Färg Vit / Råmässing&hellip:
 • MARSET Funiculí bordslampa, pärlvit

  MARSET Funiculí bordslampa, pärlvit
  Funiculí design bordslampa - en extra ljusdispenser som kan justeras efter behov Funiculí bordslampa designades av Lluís Porqueras redan 1979. Den enkelt utformade, men ändå mycket funktionella ljusautomaten blev en riktig designklassiker tack vare sin diskreta enkelhet, som har en tidlöst modern effekt. På skrivbordet eller på nattduksbordet kommer Funiculí-bordlampan definitivt att bli en oumbärlig accessoar för en bekväm livsstil. Skärmen kan vridas 360 grader och även flyttas upp eller ner i höjdled med hjälp av en klämma på ramstången. Detta skapar en hög grad av flexibilitet när det gäller ljusets riktning. Funiculís fot och ram är tillverkade av lackerat järn, skärmen är tillverkad av lackerad aluminium. Underredet har gummi på undersidan, vilket ökar stabiliteten och samtidigt förhindrar att bordsytan blir repad. Strömbrytaren är integrerad i matningskabeln. - Kabel: svart
 • Allison skrivbordslampa (Silver)

  Allison skrivbordslampa (Silver)
  Enkel och praktisk skrivbordslampa med riktbar skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt

  B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt
  Variabel justerbar LED-skrivbordslampa Graz med touchdimmer Den delikat formade LED-skrivbordslampa Graz passar perfekt efter användarnas behov, eftersom den har en extremt flexibel stativ som möjliggör flexibel och individuell belysning. Inte bara kan höjden ställas in från 40 till 60 cm, lamparm kan också svängas flexibelt och lamphuvud kan också lutas och vridas. Dessutom har lampan en knapp med vilken ljusstyrkan kontinuerligt kan regleras. På detta sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att arbeta bekvämt och bekvämt vid ditt skrivbord hemma. Lampan är gjord av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut pärla på skrivbordet.
 • Cato Curved bordslampa för bordskiva LED, mattvit 45,9cm

  Cato Curved bordslampa för bordskiva LED, mattvit 45,9cm
  Med sin diskreta, eleganta och enkla form passar Cato Curved var som helst i ditt hem och den böjda formen gör Cato Curved till en perfekt läslampa. Serien inkluderar bord- och golvlampor i mattvit&hellip:
 • Loras (Mässing/guld)

  Loras (Mässing/guld)
  Loras är en modern bordslampa i en unik och minimalistisk design. Designen är en nytolkning av en gammal skrivbordslampa. De raka linjerna tillsammans med den bronsfärgade stålen gör lampan extra modern och unik. Lampan är lutbar och kan dimras via peksensorn, vilket skapar ett funktionellt och praktiskt ljus till skrivbordet i kontoret. Levereras med textilsladd och stickkontakt.Finns i färgerna matt guld och brons.Ljuskälla ingår ej.
 • Magni bord/kläm LED (Vit)

  Magni bord/kläm LED (Vit)
  Magni är en praktiskt skrivbordslampa som blir en hjälpande hand på kontoret eller hemma vid skrivbordet. Den är tillverkad av metall, är lackad i en vit finish och skruvas enkelt på plats med det praktiska fästet. Lampan är försedd med ett förstoringsglas som förstorar x3 och går att rikta helt efter eget behov. Den är också utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) - perfekt vid läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Det lilla locket på toppen gör det enkelt att stänga för förstoringsglaset när det inte används och endast använda den som skrivbordslampa. Lampan har förstoring x3.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Deluxe bordslampa LED, varmgrå/mässing 50,7cm

  Deluxe bordslampa LED, varmgrå/mässing 50,7cm
  Höjd 50,7 cm Dimmer Ja Effekt max 6 w Sockel GU5,3 / MR16 (12v) Ljuskällor 1st, ingår ej Färg Varmgrå / Mässing Material Metall Design Joakim Fihn Energiklass A-A++ Övrigt Dimmer inbyggd i lampfoten.&hellip:
 • DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Matt Duck Green

  DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Matt Duck Green
  Dynamo bordslampa har ett ställbart lamphuvud och ger ett bra arbetsljus. I Dynamofamiljen finns även pendlar i olika storlekar, golvlampor och vägglampor och i flera fina färger. Diameter skärm 11&hellip:
 • Northern Buddy bordslampa Warm beige

  Northern Buddy bordslampa Warm beige
 • Anglepoise Type 80 bordslampa, rosé

  Anglepoise Type 80 bordslampa, rosé
  Modern tolkning av en klassiker: Bordslampa Type 80 från Anglepoise Skrivbordslampan Type 80 är en av de nyare skapelserna från kreatören Sir Kenneth Grange. Den utgavs 2019. Grange är sedan 2003 chefsdesigner på Anglepoise, en lamptillverkare som är känd för sina funktionella designerlampor. Framför allt de tekniskt avancerade skrivbordslamporna. Vissa klassiker från denna tillverkare har tillverkats i drygt 80 år och har inte förändrats i utformning eller funktion. Men Type 80 är en modern tolkning av de bästa klassikerna. Precis som med klassikerna handlar denna moderna Anglepoise-modell om maximal flexibilitet och samtidigt stabilitet. Type 80:s två leder gör det möjligt att ställa in ljuskäglan till önskad position så att man kan arbeta vid skrivbordet eller läsa i sängen. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det tunna cirkulära utloppet på skärmen som förutom den fokuserade belysningen också ger en liten omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Strömbrytaren befinner sig vid lamphuvudet.
 • Lucande Nordin bordslampa svart/guld justerbar

  Lucande Nordin bordslampa svart/guld justerbar
  Höjdjusterbar bordslampa Nordin med svarta och guldelement Nordin är perfekt för skrivbordet hemma och är en lampa som underbart kan stödja arbetet. bordslampa består av flera metallelement och är, tack vare fogarna, inte stel, men dess orientering kan ändras. Skuggan, basen och de två stolparna är svarta, medan insidan av skuggan och övergångarna med fogarna är färgade guld. Detta skapar en vacker, snygg kontrast som lossar utseendet och garanterar varma ljusreflektioner. Höjden kan justeras av fogarna från 59 cm till 100 cm och glödlampor ger ett lämpligt utseende i skuggan, eftersom de liknar glödlampor och är därför en bra rekommendation för valet av ljuskälla.
 • LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, svart

  LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, svart
  Minimalistisk LED-skrivbordslampa perfekt med modern justerbarhet På bordet i studiet eller i ett modernt vardagsrum är LED-bordslampa Ideal en flexibel lampa. Aluminiumstrukturen reduceras till det väsentliga; En vertikal stång reser sig från en rund bas och bär en lutbar arm. Dess undersida är utrustad med lysdioder. Den nedre stången är utrustad med två manuella omkopplare som används för att reglera ljusstyrkan i fem nivåer och för att välja ljusfärgen i tre nivåer från varmvit till universalvit.
 • Catya bordlampa (Guldfärgad)

  Catya bordlampa (Guldfärgad)
  Catya är elegans i all sin enkelhet. Den är tillverkad av metall, har en mässinglackad finish och en vit insida på skärmen vilket gör den perfekt till läsning. Skärmen går att rikta upp och ned efter eget behov. Catya är den perfekta skrivbordslampan, men dess design gör också att den är en fin detalj på både byrån, skänken och fönsterbrädan. Ljuskälla ingår ej.
 • Office Ideal Light Eyeprotection Bordslampa Dark Grey - Halo Design

  Office Ideal Light Eyeprotection Bordslampa Dark Grey - Halo Design
  Office-serien från Halodesign är den idealiska skrivbordslampan för dig som vill ha ett perfekt arbetsljus. Hos Designlite har vi 3 av de populära lamporna i vårt sortiment. 3 lampor med de samma
 • Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam

  Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam
  Amsterdam - en modern, multifunktionell LED-bordsarmatur Oavsett vilka krav som ställs på denna arbetsplatsarmatur - med Amsterdam LED-bordsarmatur garanteras rätt lösning för alla eventualiteter. Förutom stativet för placering på skrivbordet levereras bordsarmaturen med en bordsklämma för fastsättning på skrivbordskanten eller en hylla och även med ett väggfäste. De tre ledarna gör det möjligt att anpassa det varmvita ljuset från de inbyggda COB-ljusdioderna på ett extremt flexibelt sätt. Ett särskilt blickfång är den klarröda kabeln som löper längs armaturen. Stickproppen och anslutningskabeln med strömbrytare är svarta.
 • Paulmann Zed LED-skrivbordslampa järn borstat

  Paulmann Zed LED-skrivbordslampa järn borstat
 • Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm

  Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm
 • Arbetsplatsbelysning Pierre krom

  Arbetsplatsbelysning Pierre krom
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • Kelvin LED bordslampa, svart

  Kelvin LED bordslampa, svart
  Justerbar bordslampa som ger direkt belysning, med dubbel strömavtagararm och justerbart huvud. PÅ / AV-omkopplaren är elektronisk med den optiska mekanismen är placerad i lamphuvudet. Två möjligheter&hellip:
 • Lindby Ludmilla LED-bordslampa, display, vit

  Lindby Ludmilla LED-bordslampa, display, vit
  Multifunktionell LED-skrivbordslampa Ludmilla med integrerad display, dimmer, USB-port och justerbar färgtemperatur Ludmilla är en skrivbordslampa som kan integreras väl i ett hemmakontor, med dess många funktioner och tidlösa utseende. Lamphuvudet, som rymmer LED-ljuskällorna, kan roteras och vridas så att ett individuellt ljusutsläpp är möjligt. Dessutom finns det en digital display på lamphuset, som inte bara visar datum och tid utan också fungerar som en termometer för att bestämma rumstemperaturen. En larmfunktion kan också användas vid behov. Dessutom kan LED-ljuskällorna justeras i flera nivåer, inte bara i ljusfärgen utan också i ljusstyrkan. För detta ändamål har man integrerat en panel med en touchstyrningseffekt. Om inte kontakten dras ur sparas inställningarna tills nästa gång, även efter att ljuset slåtts av, eftersom en så kallad minnesfunktion är installerad. Dessutom tjänar en integrerad USB-port på armaturen för en snabb och bekväm laddning av mobiltelefoner och liknande. En oumbärlig ljusgivare för hemmabruk, som har ett speciellt mervärde! OBS: Dessutom krävs ett batteri (CR2032) för att displayen ska fungera.
 • LED-bordslampa MAULpearly, CCT dimbar silver

  LED-bordslampa MAULpearly, CCT dimbar silver
  Dimbar LED-byrålampa MAULpearly - ljusfärgen kan justeras i tre steg Med den här trendigt designade LED-bordslampan kan man skapa optimala ljusförhållanden, t.ex. på skrivbordet i arbetsrummet, eftersom både färgtemperaturen och ljusstyrkan kan dämpas. Ljusfärgen kan väljas i tre nivåer: Varmt vitt, universellt vitt eller dagsljus. Den viktning som är inbyggd i basen gör att MAULpearly alltid står säkert, medan en skrivbordsvänlig kudde på basen förhindrar att bordsskivan blir repad. Strömbrytare integrerad i basen. - Arm med flexibel räckvidd för att justera ljusvinkeln. - 3-stegs dimbar - kompakt armatur med hög ljusstyrka - bekväm touch-fältstyrning vid armaturens bas
 • YEP! Bordslampa, petroleum

  YEP! Bordslampa, petroleum
  Blå bordslampa från Halo Design. Lampan passar både som skrivbordslampa och på sängbordet som sänglampa. I YEP! Serien ingår även golvlampor och pendlar. Höjd 37 cm Diameter 10 cm Sladdlängd&hellip:
 • Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld

  Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld
  Elegant bordslampa Angelina av metall, med mässingfärgad skärm och svart ram Angelina är en bordslampa med en stilren design som är väl lämpad för modernt inredda miljöer och som vackert kan kombineras med skandinaviska stilar. Den runda ljusfoten är liksom resten av lampan tillverkad av metall och har en svart yta, medan lampskärmen är gjord av matt mässing och har en smal koppform. Här används LED-ljuskällor med en GU10-sockel och huvudet kan vridas något för att justera ljuset bättre. En diskret strömbrytare är inbyggd i lampsockeln så att du snabbt kan nå den från skrivbordet. Elegant design för speciella miljöer!
 • Lindby Cerula LED-skrivbordslampa med dimmer

  Lindby Cerula LED-skrivbordslampa med dimmer
  Svart LED-skrivbordslampa Cerula med justerbar ljusfärg och dimmer Cerula LED-skrivbordslampa ger ljus belysning för skrivbordet, vars färg kan justeras. Den kan lysa i antingen en varmvit ljusfärg eller en universell vitljusfärg, valet görs via en pekbrytare på basen. Den långa, justerbar lampa lamparm tillåter ljusstrålningen att riktas på ett målinriktat sätt. Förutom den valbara ljusfärgen är armaturen utrustad med en beröringsbrytare för dimning. Lysdiodernas ljusstyrka kan justeras till fem nivåer för att välja rätt ljus beroende på den omgivande ljusstyrkan och aktiviteten. Så länge ljuset inte kopplas bort från elnätet sparar minnesfunktionen den senaste ljusinställningen och låter den lysa igen nästa gång den slås på.
 • Cordero XL skrivbordslampa mässing

  Cordero XL skrivbordslampa mässing
  Cordero XL skrivbordslampa från Eichholtz är den perfekta skrivbordslampan till kontoret. Enkel, exklusiv och justerbar är nyckelorden. Ultimat blandning av modern och retro gör att lampan passar in i många olika miljöer. Skrivbordslampan har en stomme i mässingfinish och en fot av svart marmor. Sockel: E14 Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Multi Jubilee

  DYNAMO 345 TABLE LAMP MATT, Multi Jubilee
  Super living's dansk designade och bästsäljande Dynamo bordslampa fyller 10 år. För att fira 10-årsjubileet har de designat två begränsade upplagor av deras favorit Dynamo bordslampa med en kombination&hellip:
 • Lindby Binera LED-bordslampa med 3-stegsdimmer

  Lindby Binera LED-bordslampa med 3-stegsdimmer
  Binera LED-bordslampa - inte bara för skrivbordet Mycket mångsidig, LED-bordslampa Binera kan enkelt dekoreras med rund bas och lamphuvud - den gjorde för att belysa ett skrivbord eller som flexibelt justerbart ljus i vardagsrummet, bra för läsning eller handarbete. Lysdioderna installerade bakom det frostat locket på armaturhuvudet avger varmvit belysning som kan bytas i tre steg med den integrerade pekbrytaren.
 • Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blågrå

  Nemo Lampe de Bureau Bordslampa Blågrå
  Design: Charlotte Perriand, 2022 Koncept: Lampe de Bureau spårar sina rötter ända tillbaka till 1965, då designern Charlotte Perriand designade den första Lampe de Bureau som vägglampa. Den designades för att lysa upp en spegel i ett skåp tillverkat av det berömda franska glasbruket Boussois. Senare gjordes lampan som en fin bordslampa. Med en vit innerskärm och en färgad ytterskärm ger lampan ett snyggt neutralt ljus, men lyser ändå lampskärmen skärmen och framhäver färgen på ytterskärmen vackert och dekorativt. Det grå stålföremålet höjs över ytan, vilket ger en lätt, nästan svävande känsla. Använd den dekorativa bordslampa Nemo som skrivbordslampa på kontoret eller som dekorativ belysning på skänken i vardagsrummet eller sovrummet.
 • HEAVN One LED-bordslampa, svart

  HEAVN One LED-bordslampa, svart
  Framtidens ljus för hemmet och kontoret: LED-byrålampan HEAVN One Med det här ljuset hör trötthet på arbetsplatsen snabbt till det förflutna: LED-bordsarmaturen HEAVN One anses vara en ny ikon som kombinerar konceptet skrivbordslampa och dagsljusarmatur i en globalt unik design. Tack vare HCL-tekniken (Human Centric Lighting) efterliknar den solens naturliga rytm och visar hur bra ljus kan ge ökat välbefinnande och högre produktivitet. Förutom ljusstyrkan kontrolleras även den blå komponenten i ljuset, ett spektrum som har en biologiskt aktiverande effekt under dagen och som reduceras på kvällen för att skapa en avslappnad atmosfär för rekreation med varmvitt ljus. Den anses vara världens ljusaste skrivbordsarmatur och kan förstärka rytmen mellan dag och natt och öka livskraften på ett hållbart sätt tack vare sin simulering av solens gång. Med sitt unika videokonferensläge och sin ljusdusch skiljer den sig från andra armaturer på marknaden. Tre olika ljuskällor med sammanlagt mer än 500 högkvalitativa lysdioder garanterar en perfekt upplyst arbetsmiljö. Med bred skrivbordsbelysning, stämningsfullt indirekt ljus mot taket och en biodynamisk dagsljusbelysningsfunktion med en effekt på 10 000 lux. Var och en av dessa ljuskällor kan justeras separat i ljusfärg och intensitet enligt individuella önskemål. Alla funktioner kan styras vid behov och när som helst via en touchpanel direkt på armaturen. Alternativt kan du använda den kostnadsfria appen för Android och iOS. Den infraröda rörelsedetektorn kan också ställas in individuellt i den här appen. HEAVN-armaturerna tillverkas lokalt och hållbart i München och har en högkvalitativ design. Hållbarhetsaspekten är särskilt viktig. Alla produkter är hållbara och HEAVN erbjuder direkt service på alla komponenter långt utöver garantin. Tekniska egenskaper: - solstrålningsprogression för en stabil biorytm - utmärkt skrivbordsbelysning med god färgåtergivning (CRI>90) - spotlight-funktion i taket med indirekt ljus - dagsljusarmatur med hög ljussättning med en effekt på 10.000 lux - Mild belysning av ansiktet via videokonferensfunktion - Närvarodetektering via infraröd rörelsesensor med skymningsfunktion - Styrbar via gratis HEAVN-app (Android och iOS) eller via touchpanel på armaturen - Färgtemperaturen kan ställas in steglöst från varmvitt (1.800 K) till dagsljusvitt (6 500 K) - Individuellt och kontinuerligt dimbar för varje ljusriktning - Ständigt roterbart 360° via en länk - Handgjord i Tyskland
 • Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit

  Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit
  Höjdjusterbar skrivbordslampa Kelly i industriell stil bordslampa Kelly kännetecknas visuellt av sin industriella design. Fjädrar, skruvar, fogar och kablar syns tydligt och får lampan att se väldigt teknisk ut. Detta ger intrycket att Kelly är väldigt smidig och flexibel i användning - vilket är helt sant. bordslampa är justerbar i höjdled och lamphuvud kan rotera och lutas så att en optimal inriktning av det direktemitterade ljuset kan uppnås. Det typiska, välkända bordslamphuvudet kombinerar modern design och tekniska detaljer med den ursprungliga formen på en bordslampa . Strömbrytaren är på kabeln.
 • Lighting Collection (Svart)

  Lighting Collection (Svart)
  Skrivbordslampa i mattsvart mteall och med en svart linneskärm. Flexibel arm som gör att du kan rikta ljuset där du önskar. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa Viktoria justerbart huvud, svart

  Skrivbordslampa Viktoria justerbart huvud, svart
  Skrivbordslampa Viktoria - flexibelt justerbar genom lederna Den här skrivbordslampan, som är utrustad med led och därmed kan justeras i ljusriktningen, kan användas i hela bostadsområdet. Den är inte bara en utmärkt ljuskälla för skrivbordet utan även för till exempel nattduksbordet. Dess design kännetecknas av tidlös skönhet och kan kombineras med många moderna inredningsstilar.
 • Lagerlöf Bordslampa, Förnicklad mässing

  Lagerlöf Bordslampa, Förnicklad mässing
  OBS! Skärm ingår ej. Lagerlöf är en klassisk skrivbordslampa med riktbar skärm. Med sitt flexibla fäste kan den förses med såväl textilskärm som glas- eller metallskärm, beroende på hur den&hellip:
 • Northern Buddy bordslampa White

  Northern Buddy bordslampa White
 • LED-bordslampa Cobra i matt mässing

  LED-bordslampa Cobra i matt mässing
  LED-bordslampa Cobra: ljusstyrka och ljusfärg kan ställas in steglöst Den mässingsfärgade LED-bordslampan Cobra är ett utmärkt tillbehör för varje skrivbord. Tack vare den böjbara svanhalsen har den ett flexibelt justeringsalternativ för armaturhuvudet. Ljuset kan ställas in kontinuerligt både när det gäller ljusstyrka och ljusfärg via den inbyggda tryckknappen. - Ljusfärgen kan justeras mellan 2 200 K (varmvitt) och 6 000 K (dagsljus)
 • Streck bordslampa, varmgrå/mässing

  Streck bordslampa, varmgrå/mässing
  ?En del av mitt sätt att arbeta handlar mycket om att betrakta. Som om man alltid var på besök i ett museum. Streck är resultatet av det, essensen av en viss typ armatur som jag alltid har tyckt&hellip:
 • Bordslampa MAULstella med QI-laddare

  Bordslampa MAULstella med QI-laddare
  MAULstella LED-byrålampa med trådlös laddningsfunktion och USB-A-anslutning MAULstella LED-byrålampa är inte bara imponerande ur belysningssynpunkt - ljusfärgen kan ändras tre gånger och den kan dämpas i tre steg - utan har även andra funktionella höjdpunkter. MAULstella har inte bara en USB-A-port, utan även en trådlös Qi-laddningsyta så att två mobila enheter (t.ex. smartphones eller smartklockor) kan laddas samtidigt. - extremt sparsam förbrukning - utrustad med diffusor (låg skuggkastning) - bekväm touch field-manövrering vid armaturens bas
 • Inklusive dimmersensor - LED-bordslampa Omar

  Inklusive dimmersensor - LED-bordslampa Omar
  Energieffektiv, dimbar LED-skrivbordslampa Omar i mässing Den dimbara LED-bordslampa Omar ser inte bara bra ut på skrivbordet. Snarare hittar skrivbordslampa också rätt plats som en läslampa på ett nattduksbord eller sidobord. Denna kompakta LED-bordslampa kan också få poäng med sin energibesparande funktion och den integrerade dimmer . Slutligen kan skrivbordslampa dämpas steglöst och enkelt slås på och av. Förutom den visuella elegansen är den höga användarvänligheten för detta moderna ljus tydligt i förgrunden. Det raka utseendet i matt mässing ger LED-lampa en ädel elegans, så att denna bordslampa också passar perfekt med ett klassiskt-modernt inredningskoncept.

Tips på speciella skrivbordslampor

» Tiffanylampor med målad glasskärm