Skrivbordslampor

Vid skrivbordet sitter vi för att fokusera på en uppgift. Det kan vara skrivande arbete på datorn, i en arbetsbok eller så sitter vi där för att teckna, måla eller läsa en bok. Att ha bra belysning är därför jätteviktigt just där. Här kan du kanske hitta en bra och billig skrivbordslampa du kan köpa.

Populärt inom skrivbordslampor

 • Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Bankirlampan Verda - en juvel på skrivbordet Bankirlampan Verda möjliggör inte bara angenämt arbete vid skrivbordet med hjälp av det bländfria ljuset, utan blir samtidigt en dekorativ höjdpunkt med särskild karaktär. Den gröna skärmen utgör tillsammans med den eleganta metallfoten en snygg, färgglad kombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare vilket sätter ytterligare en dekorativ accent. Den gröna skärmen låter sig justeras enligt dina belysningsönskemål.
 • Bankirlampa Steve med grön glasskärm

  Bankirlampa Steve med grön glasskärm
  Bordslampa Steve i bankirstil med fot av lackerad mässing Bordslampan Steve i bankirstil berikar inte bara en antik inredningsstil, utan är också fin i maritimt inredda vardagsrum. I vardagsrummet eller i arbetsrummet på sekretären: Steve skapar harmoniskt läs- och arbetsljus och utgör en glansfull och färgglad accent med sin nobla fot av mässing och den gröna glasskärmen.
 • Selea – bankirlampa med grön skärm

  Selea – bankirlampa med grön skärm
  Skrivbordslampa med kultstatus: bankirlampan Selea med grön glasskärm Bankirlampan Selea med nostalgisk känsla har en grön skärm i glas och en metallstomme i antikmässing, så att den liknar lamporna, som i början av 1900-talet stod på skrivborden i finanscenter i stora städer, framför allt på Wall Street i New York. Den gröna glasskärmen sörjer för att bara lite ljus avges utåt i omgivningen och att man inte blir bländad, men bordsytan har bra ljus till läsning. Anslutningssladden är 180 cm lång och en strömbrytare för att tända och släcka lampan integrerades i sladden. För ett autentiskt utseende rekommenderas en LED-filamentlampa, som liknar en klassisk glödlampan, men har en lägre energiförbrukning.

Fler tips på skrivbordslampor

 • Practico (Svart)

  Practico (Svart)
  Practico är en stilren skrivbordslampa i modern och klassisk design som erbjuder många alternativ för att få den perfekta belysningen i alla behov. En inbyggd kontrollpanel sitter praktiskt placerad i lampfoten. Välj mer eller mindre ljusstyrka, belysning för läsning eller för användning som nattlampa. Den integrerade LED-belysningen anpassar sig till alternativen med hjälp av endast ett knapptryck. Lampan är även justerbar i höjdled. Tillverkad av ABS-plast för extra formstabilitet.Integrerad LED-belysning som avger ett ljus på 500 lumen och 11W, vilket förser rummet med den belysning som krävs.
 • TRAE Luni LED-bordslampa, Qi, 5 000 K röd

  TRAE Luni LED-bordslampa, Qi, 5 000 K röd
  Svanhals skrivbordslampa Luni med LED-ljuskälla Svanhalsen på Luni LED- skrivbordslampa, gjord av plast, gör att lamphuvudet kan justeras efter behov, tack vare den mycket individuella vridbarheten i nacken, så att ljuset lyser exakt där det behövs. Det ultramoderna utseendet ger varje rum en ny touch. Lysdioderna är mycket ljusa i den ljusa färgen universalvit, så att optimal arbetsbelysning, t.ex. B. garanteras vid skrivbordet på hemmakontoret. Utrustad med en Qi-funktion, dvs. en Qi-kompatibel smartphone kan laddas helt enkelt (utan kabelanslutning) genom att placera den på lampbasen. - Inbyggt USB-uttag
 • LED-bordslampa Student med lutbart huvud

  LED-bordslampa Student med lutbart huvud
  Enkel LED-bordslampa Student med vridbart huvud Den minimalistiska LED-bordslampa Student är inte bara avsedd för studenter. Dess specialitet är det vridbara och svängbara huvudet, genom vilket ljuskällan kan anpassas till omständigheterna. LED-lamporna ger varmvitt, bländningsfritt ljus. Det finns en vippströmbrytare på försörjningsledningen, vilket möjliggör bekväm till- och frånkoppling, och den cirkulära basen gör denna lampa mycket stabil. Tack vare sin tidlösa design trotsar denna smala LED-bordslampa Student snabbt förändrade trender och ser alltid elegant och professionell ut. Den är mycket lämplig som en skrivbordslampa och som en nattduksbordslampa .
 • LED-bordslampa Block, dimbar, svart

  LED-bordslampa Block, dimbar, svart
  LED-bordslampa Block - absolut flexibel och manövrerbar Block bordslampa är ett elegant belysningstillbehör som tack vare sitt minimalistiska utseende smälter in i omgivningen utan problem och kräver lite utrymme. Dessutom är den helt flexibel när det gäller orientering. Tack vare det speciella fästet på foten kan den flexibla armen vridas 360 ° och lutas lätt. Det vinklade lamphuvud kan också flyttas och justeras med en liten fog på fästet. Så här uppnår du riktat, direkt ljus där du behöver det. Därför är Block perfekt för belysning på skrivbordet. bordslampa kan fortfarande påverkas när det dimmer ljusstyrka via den integrerade dimmern i den övre änden, vilket innebär att den kan anpassas till situationen.
 • I fräsig röd färg - bordslampan Franklin

  I fräsig röd färg - bordslampan Franklin
  Franklin, röd lackerad skrivbordsslampa Ett riktigt blickfång, och inte bara för skrivbordet. Det är Franklin, som är en skrivbordsslampa i Retrolook. Tack vare den stora skärmen - som har en diameter på 30 cm - kommer den att ge en underbar omgivningsbelysning. Den lysande röda färgen återfinns i foten och i strömsladden. En bordlampa som i sin helhet påminner om 60-tals design. Försedd med en omkopplare på kabeln.
 • LED-bordslampa Space med touchdimmer matt nickel

  LED-bordslampa Space med touchdimmer matt nickel
  Effektiv LED-skrivbordslampa med touchdimmer Space och flexibel stativ LED-skrivbordslampa Space, tillverkad av den välkända belysningstillverkaren Knapstein , är imponerande inte bara visuellt utan också när det gäller ljusteknik. Den har en fin lampa stativ som gör att variabel inriktning och är täckt med en matt förnicklad finish, vilket ger det en modern och tidlös look. Med sin variabla lamparm arm med svängbara och roterande huvud och dess integrerade lysdioder som kan regleras i ljusstyrka via en integrerad beröring dimmer, garanterar det perfekta ljusförhållanden vid skrivbordet och en lika effektiv drift. Knapstein från Sauerland, som grundades av bröderna Knapstein för över 60 år sedan. Vid tillverkningen av sina lampor lägger tillverkaren, som tillverkar uteslutande i Tyskland, inte bara stor vikt vid en speciell kvalitet utan också en modern och stilmedveten design.
 • Dimbar LED skrivbordslampa Mion

  Dimbar LED skrivbordslampa Mion
  Blågrå LED skrivbordslampa Mion med tre leder och touch-strömbrytare för inställning av ljusstyrkan i tre steg Mion består av aluminium och har en blågrå yta med modern effekt. Med hjälp av tre leder kan lampans riktning och ljusstyrkan bestämmas individuellt. Dessutom har LED skrivbordslampan en touch-strömbrytaren som inte bara gör det möjligt att tända och släcka den, utan även att dimma den i tre steg (100 %/50 %/10 %/av).
 • TRAE Kuki LED-skrivbordslampa 5 000 K, vit

  TRAE Kuki LED-skrivbordslampa 5 000 K, vit
  Original Kuki LED-skrivbordslampa med en flexibel svanhals Kuki LED-skrivbordslampa inte bara visat sig vara en källa till utmärkt arbetsbelysning för kontorsarbete, utan fungerar också som ett blickfång och stilförstärkande element i en modern inredningsstil tack vare sitt dekorativa utseende. Medan den koniska basen på bordslampa av plast är stel, kan det koniska huvudet, som är anslutet till Basis med en flexibel svanhals, vridas i vilken som helst tänkbar riktning. Å ena sidan avger Kuki ett utmärkt och med den ljusa färgen universalvit också mycket starkt ljus och å andra sidan kan dess utseende ändras när som helst genom att böja nacken.
 • Ray vit skrivbordslampa äkta mässing (Vit)

  Ray vit skrivbordslampa äkta mässing (Vit)
  Skrivbordslampa Ray i vit och detaljer i äkta mässing. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på.Ljuskälla ingår ej.Denna variant var tidigare med mässingfärg men är nu omgjord till äkta mässing.
 • Skrivbordslampa Shivanja i trä med vit skärm

  Skrivbordslampa Shivanja i trä med vit skärm
  Tilltalande skrivbordslampa Shivanja i trä med vit metallskärm Om man har inrett vardagsrummet i modernt eller skandinaviskt lantlig stil utgör lampor med trädetaljer ett vackert komplement till denna. Detta gäller speciellt skrivbordslampan Shivanja i trä som kombinerar detta med metall. Skärmen och foten består av metall, som försetts med en matt vit lackering och stången av trä med yta av ask. Lampan placeras idealiskt på skrivbordet. Sladden är utrustad med en strömbrytare och har ett trendigt mönster med en svart-vit textilyta.
 • Prandina Paraph T3 LED-bordslampa dimbar svart

  Prandina Paraph T3 LED-bordslampa dimbar svart
  Flexibel LED-byrålampa Paraph T3 med dimfunktion Paraph T3 bordslampans huvud och ram bildar en elegant enhet. Den platta, fyrkantiga basen, som stöder armen som kan böjas och roteras i alla riktningar, säkerställer att armaturen står säkert. Varmvita lysdioder är installerade i armaturhuvudet, vars ljus kan riktas direkt mot bordsytan nedanför eller mot väggen för indirekt belysning, beroende på behov. Dessutom kan ljusstyrkan justeras med hjälp av en dimmer. Paraph-serien designades av Serge och Robert Cornelissen för den italienska belysningstillverkaren Prandina. Deras produkter har ett högt igenkänningsvärde och en oklanderlig kvalitet och är efterfrågade världen över som inredningsdetaljer för hotell och affärslokaler.
 • Dyberg Larsen Skagen bordslampa i svart matt

  Dyberg Larsen Skagen bordslampa i svart matt
  Skagen bordslampa i matt-svart metall i enkel design Skagen bordslampa passar in i många inredningar tack vare sin enkla och minimalistiska form och metallens matt svarta lackering. Bordslampans användningsområden är mycket varierande, oavsett om den används för att belysa skrivbordet på hemmakontoret eller som en specifikt justerbar läslampa bredvid läsfåtöljen i vardagsrummet. Lampan är utrustad med en textilmantlad kabel och strömbrytaren är integrerad i toppen av lamphuvudet. Skagen bordslampans skärm är utformad i vitt på insidan så att lampans ljus reflekteras perfekt och ett optimalt ljusutbyte garanteras. Den kan justeras särskilt med hjälp av en led. Skagen är en bordslampa från det danska företaget Dyberg Larsen. Lampan är - liksom alla andra produkter i Skagen-serien - funktionellt och enkelt utformad enligt principen om enkelhet och passar därför in i många miljöer.
 • Astro Enna LED-bordslampa, mattvit

  Astro Enna LED-bordslampa, mattvit
  LED-bordlampa Enna med flexibelt lamphuvud LED-bordlampan Enna övertygar med sin tydliga design och speciella funktionalitet. Företaget Astro utformar sina produkter enligt principen om enkelhet, vilket även återspeglas i denna armatur: Fokus ligger på en enkel design och användning av högkvalitativa material, som i möjligaste mån ska vara hållbara. Bordslampan ger ett behagligt varmt ljus i arbetsrummet, passar bra in i vardagsrummet med sin smala form eller fungerar som ljuskälla på nattduksbordet. En speciell egenskap är lampans 330° roterbara och 90° vinklingsbara skärm. Tillsammans med den inbyggda LED-lampan säkerställer den alltid idealiska ljusförhållanden på platsen. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av den strömbrytare som sitter på lampans fot.
 • LED-bordslampa MAULseven, batteri, blå

  LED-bordslampa MAULseven, batteri, blå
  MAULseven LED skrivbordslampa - mobil användning tack vare batteridrift Den hopfällbara LED-byrålampan MAULseven imponerar med sin fräscha trendfärg och sin höga funktionalitet. Den är mobil för vardag och fritid, till exempel som en bekväm ljuskälla på skrivbordet, och kan tas med överallt där ljus behövs: vid köksbordet, på terrassen, i husbilen, i källaren eller till och med på hotellet. Den kan vikas ihop för att spara utrymme och med sina mått passar den också i en väska eller ryggsäck. Ljuset kan justeras från mysigt varmvitt för avkoppling till starkt dagsljus för arbete och är dimbart. Huvudet kan lutas och basen är utrustad med en skrivbordsvänlig kudde. MAULseven är utrustad med en Micro-B USB-port på sidan av basen. En USB-laddningskabel ingår. Den mobila lampan är utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri och lyser i upp till två timmar när den är fulladdad. Laddningstiden är fyra timmar. - Bekvämt handhavande genom beröring på fältet - trendig färgdesign som kan kombineras optimalt med neutrala färger som svart, grått eller vitt.
 • serien.lighting Job Table LED-bordslampa med fot

  serien.lighting Job Table LED-bordslampa med fot
  Job Table LED-skrivbordslampa med dimmer Job Table är en exklusiv variant av den klassiska skrivbordslampa tillverkad av högkvalitativa material. Alla metallsektioner är gjorda av massivt, polerat rostfritt stål. Armarna är täckta med transparent borosilikatglas, lampans botten är täckt med läder på undersidan för att skydda möblerna från repor. Flera fogar gör armaturen flexibel när det gäller inriktning och höjd, så att E27 LED-lampa i det cylindriska huvudet alltid lyser upp det önskade området. LED-skrivbordslampa är utrustad med en dimmerbrytare i lamphuvud. Den medföljande lampan har en dim-till-warm-funktion, som ändrar färgtemperaturen från 2700 K med 100% ljuseffekt upp till 2200 K med nedtonat ljus. Job Table är en kvalitetsprodukt från serien.lighting. Designen kommer från den israeliska industridesignern Yaacov Kaufman.
 • Northern Buddy bordslampa Warm beige

  Northern Buddy bordslampa Warm beige
 • Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit

  Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Northern Buddy – skrivbordslampa, vit

  Northern Buddy – skrivbordslampa, vit
  Kombination av en lampa och ett pennställ: skrivbordslampan Buddy Skrivbordslampan Buddy är en bra vän för alla som tillbringar mycket tid vid skrivbordet och inte bara behöver ljus i detta syfte, utan även ett passande ställ för pennor och andra små tillbehör som annars bara ligger på skrivbordet. Hela lampan tillverkades av stål och på dess lampfot monterades ett pennställ – i samma färg som resten av lampan. Skärmen har samma form som pennstället och kan tack vare leden justeras. Skrivbordslampan Buddys stil kan beskrivas som puristiskt, modernt och skandinaviskt och designades av danska Mads Sætter-Lassen. Sætter-Lassen har vunnit Northern Lighting Student Design Award för Buddy år 2015. Han beskriver Buddy som ”en liten hjälpare som alla har behov för”.
 • Nuvola (Krom)

  Nuvola (Krom)
  Nuvola är en skrivbordslampa i tidlös och klassisk design med en modern touch. Den är gjord av högkvalitativ metall och kommer i färgerna matt krom och svart. Armaturen är försedd med integrerad LED som avger ett varmvitt ljus och är dimbar. Lampan går även att rikta efter egna önskemål vilket är praktiskt för läsning eller i ett kontor förslagsvis. Strömbrytare sitter på lampan. Levereras med textilsladd och stickkontakt.Nuvola finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.
 • Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-vit

  Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-vit
  Funktionell design med utbytbar glasreflektor - Berenice bordslampa Berenice bordslampa är stabil och väl genomtänkt och passar perfekt för din arbetsplats eller ditt skrivbord. Den står på en mycket stabil bas och anpassar sig till alla belysningssituationer med mångsidighet och precision. Armaturens ledade armar möjliggör flytande och flexibla rörelser och kan enkelt justeras med det praktiska handtaget på armaturhuvudet. På så sätt kan ljuset anpassas individuellt, eftersom bordslyktans huvud också kan roteras 360°. Reflektorskärmen i glas ger en touch av färg till den annars svarta designen.
 • LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar

  LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar
  MAULjack LED-skrivbordslampa bordslampa med uppladdningsbart batteri, klämfot och touchdimmer Modern, praktisk och mobil användning - den vita LED-skrivbordslampa MAULjack är den perfekta lampan för lite utrymme och även för resor. Oavsett om det är i husbilen, i källaren, vid ditt eget skrivbord eller på terrassen, med den moderna lampan, kommer ljuset varhelst det behövs. Detta möjliggörs genom den nätoberoende batteridriften, som låter MAULjack-ljuset lysa i cirka 14 timmar innan det måste laddas med den medföljande USB-kabeln. Tack vare den praktiska och stabila klämfoten kan MAULjack LED-lampa enkelt fästas var som helst. Förutom att klämmas fast på hyllor eller kanten på ett bord kan skrivbordslampa också placeras nedåt. lamphuvud kan vridas och lutas, armlängden kan maximalt vara 33 cm höjdjusterbar. Ljusintensiteten kan enkelt justeras i tre steg när som helst med en pekskärm på lampbotten. Det tekniska säkerhetskonceptet från MAUL säkerställer också att MAULjack LED-armatur uppfyller alla relevanta riktlinjer, lagar, förordningar och standarder.
 • Nimbus Roxxane Home New LED-bordslampa brons 927

  Nimbus Roxxane Home New LED-bordslampa brons 927
  Anpassningsbar Roxxane skrivbordslampa för hemmet med kontaktlös dimning Hur är det möjligt att ändra ljusstyrkan på en armatur utan att använda en touch- eller knappkontroll? Den nya gestkontrollstekniken gör detta möjligt! Allt du behöver göra är att köra handen över ljusets huvud för att dimma den steglöst eller för att enkelt slå på och av den. lamphuvud, som kan vridas och vridas 270 °, är lika praktiskt. De två gångjärnen, som gör att ljuskällan kan justeras flexibelt under lång tid, kan också användas för ett specifikt ändamål. De inbyggda lysdioderna har en bred stråle och är markerade med en färgåtergivning på mer än 90 RA. Detta säkerställer särskilt naturlig belysning på skrivbordet och arbetsbordet. Den raka formen passar in i både puristiska och moderna faciliteter. Roxxane Home- skrivbordslampa ser inte bara bra ut på hemmakontoret eller i vardagsrummet utan ger också ett modernt utseende i kommersiella rum.
 • Bordslampa Skansen, justerbar, grå

  Bordslampa Skansen, justerbar, grå
 • Deluxe skrivbordslampa (Grå)

  Deluxe skrivbordslampa (Grå)
  Skrivbordslampa i lackad plåt och mässingdetaljer. Dimmer på lampan och en utbytbar LED-lampa som motsvarar ca 40W ingår.Ljuskälla ingår.
 • Pose bordslampa (Svart)

  Pose bordslampa (Svart)
  Pose bordslampa från Markslöjd. Skrivbordslampa med fot och skärm i grått och detaljer i svart. 2m svart textil kabel med brytare på sladd och stickkontakt. Max 1x25W. E14- sockel. Ljuskälla ingår ej.
 • The Banker (Antikmässing)

  The Banker (Antikmässing)
  The Banker är en klassisk och tidlös skrivbordslampa somn aldrig kommer gå ur tiden. Den är tillverkad av metall, har en antik finish och en grön skärm i glas som går att vinkla efter behov. Lampan är lika fin på en byrå eller skänk, men är också en bra skrivbordslampa att placera på kontoret eller vid skrivbordet. Insidan av skärmen är vit vilket bidrar till en fin och bra ljusspridning när lampan är tänd.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Navy skrivbordslampa nickel

  Navy skrivbordslampa nickel
  Addera en touch av retro i ditt vardagsrum med skrivbordslampan Navy. Både praktisk och snygg. Lampan är justerbar i nickelfinish och en utmärkt funktionell skrivbordslampa för studier, läsning eller pyssel. 
 • Arbetslampa med LED MAULintro med stativfot

  Arbetslampa med LED MAULintro med stativfot
  Oändligt dimbar MAULintro LED-skrivbordslampa Fint arbete på skrivbordet eller på arbetsbordet i laboratoriet eller verkstaden är inget problem med LED-bordslampa MAULintro. Det ger vitt arbetsbelysning i dagsljus som kan justeras perfekt tack vare det tredimensionellt justerbara lamphuvud . Ljuset manövreras via kontrollpanelen på lamphuvud. Där kan den också nedtonas kontinuerligt. - 2,920 lux ljusstyrka på ett avstånd av 35 cm
 • Kiwi arbetslampa

  Kiwi arbetslampa
 • Denver LQI- 105 LED-bordslampa, dim, CCT, USB, QI

  Denver LQI- 105 LED-bordslampa, dim, CCT, USB, QI
  Svart USB-byrålampa LQI-105, ljusstyrka och färgtemperatur justerbar, med laddningsuttag och QI-laddningsyta Med den här skrivbordslampan kan inte bara arbetsytan på kontoret eller på vägen belysas efter behov, utan även t.ex. smartphones kan laddas via QI-laddningsytan på den rektangulära basen eller via den bakre utgången, beroende på version. De nedåtstrålande lysdioderna kan kopplas direkt på armaturen, dämpas och deras ljusfärg kan justeras i tre steg från varmvitt till dagsljusvitt. Det behövs inget uttag för att använda skrivbordslampan; den medföljande USB-kabeln ansluts till mikro-USB-ingången och ansluts till exempel till en bärbar dator eller en powerbank.
 • Astro Miura Desk USB LED-bordslampa nickel/svart

  Astro Miura Desk USB LED-bordslampa nickel/svart
  LED-bordlampa Miura med rörligt lamphuvud och USB-port Design och funktionalitet står i fokus för Miura LED bordslampa. Miura kan användas optimalt både på arbetsbordet och på nattduksbordet och ger möjlighet att ladda smarttelefonen eller surfplattan tack vare den integrerade USB-porten. USB-porten och växelströmbrytaren är placerade i LED-bordlampans mattsvarta fot. Ovanför bordslampans nickelmatta arm är ett matt svart lamphuvud monterat på en ledad länk som gör att huvudet kan rotera upp till 330° och luta upp till 90°.
 • Rostfärgad LED-bordslampa Zera, easydim

  Rostfärgad LED-bordslampa Zera, easydim
  Dimbar LED-bordslampa Zera i antik-look Zera levereras med Easydim-lampor, så att man lätt kan dimma dem med hjälp av den vanliga strömbrytaren. När bordslampan är tänd, trycker man bara två gånger i snabb följd på strömbrytaren för att aktivera dimmerförloppet. Man kan stoppa förloppet och fixera en ljusstyrka genom att än en gång trycka två gånger i snabb följd på strömbrytaren, annars går ljusstyrkan ned till tio procent. LED-bordslampan förkroppsligar ett antikt-rustikt utseende, eftersom utsidan är i en schatterad rostton. Skärmens insida, däremot, är i guldton, så att ljuset reflekteras särskilt varmt och vackert understryker en hemtrevlig stämning i rummet.
 • FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/mässing

  FRITZ HANSEN Kaiser Idell Luxus matt svart/mässing
  Kaiser idell™ Luxus design bordslampa med matt färgad lack och elegant mässingsram Den här bordslampan, vars utsökta Bauhaus-design härstammar från 1936 av Christian Dell, är inte bara en bekväm ljuskälla för många tillfällen, utan fungerar även avstängd som ett inredningstillbehör för en exklusiv livsstil. Kaiser idell™ Luxus är en del av den legendariska lampserien Kaiser idell™, som började tillverkas 1931 och som omfattar olika bords-, vägg-, golv- och pendellampor. Bordslampan är utrustad med en asymmetrisk skärm i metall med matt färglack, som tronar på en elegant mässingsram. Designern Christian Dell (1893-1974), som skapade Kaiser idell™, var en mästare i sitt yrke. Han lärde sig först att bli silversmed, studerade sedan vid Saxon School of Arts and Crafts och blev 1922 verkstadsmästare för metallverkstaden vid Bauhaus Weimar. 1926 flyttade han till Frankfurt och tog över ledningen av konstskolan där. Hans design var alltid innovativ och framtidsinriktad. Lampserien Kaiser idell™ (skapad 1931) - inklusive bordslampan Kaiser idell™ Luxus som lanserades 1936 - tillverkas av FRITZ HANSEN, ett belysningsföretag i Danmark som har funnits sedan 1872 och som även är känt utanför Danmarks gränser för sina högkvalitativa designprodukter på möbel- och belysningsmarknaden.
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit
  Vit LED-bordlampa Tamarin med 6-stegs dimfunktion Tamarin LED-bordslampa har en neutral färgskala i vitt och harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Med sin klämma kan den enkelt fästas vid bordskanten, klämmans längd är 6 cm. De lysande lysdioderna avger ett universellt vitt ljus som kan dämpas i 6 steg om så önskas. På så sätt säkerställer Tamarin perfekta arbetsförhållanden på skrivbordet.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell blå

  Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell blå
  LED-bordslampa typ 75 - Margaret Howell Collection En välkänd bordslampa med en helt annan twist: Den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell var ansvarig för färgdesignen av denna version av den flexibelt justerbara LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, designad av Sir Kenneth Grange. En färgattraktiv version av bordslampa med den berömda konstanta fjädermekanismen , som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan säkerställer en bra balans. Oavsett var typ 75- bordslampa används - på skrivbordet på hemmakontoret eller som en arbetsplatslampa i en verkstad: dess funktionalitet gör den oumbärlig och dess vackra färg ger inredningen en modern touch. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Nimbus Roxxane Leggera LED-bordslampa, brons

  Nimbus Roxxane Leggera LED-bordslampa, brons
  Uppladdningsbar LED-bordlampa Roxxane Leggera 52 CL med USB-laddningsstation LED-bordlampan Roxxane Leggera 52 CL är ett verkligt funktionellt mästerverk. Den kan användas flexibelt och trådlöst tack vare det högpresterande batteriet, har en powerbank för att ladda elektroniska enheter och kan styras och dimmas med hjälp av geststyrning. Fördelarna med den här ultramoderna bordslampan sträcker sig från den moderna och praktiska designen till dess sofistikerade inre funktioner. Handtaget gör det enkelt att bära den från A till B. Det flexibla armaturhuvudet kan svängas och roteras upp till 270 grader och kan enkelt anpassas till alla belysningssituationer. Att ladda batteriet är också en barnlek tack vare laddningspucken, som helt enkelt måste fästas på undersidan av basen med hjälp av en magnet. Med hjälp av geststyrning kan ljuset slås på och av samt dämpas i intervallet 25-800 lumen. Normal drift sker i intervallet upp till 400 lumen. Mellan 400 och 800 lumen är lampan i boost-läge, där den förbrukar betydligt mer energi, vilket minskar batteritiden på upp till 100 timmar. Ytterligare tekniska fördelar: - Ytterligare USB-C-laddningsport plus laddkabel - Utbytbart litiumjonbatteri - Mycket bra färgåtergivningsindex Ra > 90
 • Hester skrivbordslampa (Vit)

  Hester skrivbordslampa (Vit)
  Flexibel skrivbordslampa med ställbart huvud och lättplacerad fot. Använd en GU10 LED-lampa av eget val. Sladd med strömbrytare och stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Trendig LED-skrivbordslampa Puck i grönt

  Trendig LED-skrivbordslampa Puck i grönt
  Ett trendigt tillbehör för skrivbordet: Puck LED-bordslampa Puck- skrivbordslampa är ett absolut blickfång på varje skrivbord tack vare sin snygga design, som särskilt skapas av den tvåfärgade designen. Tack vare den utdragbara dubbla teleskoparmen och det justerbara lamphuvudet kan inte bara höjden mellan 18,5 cm och 33 cm bestämmas individuellt utan det skivformade huvudet kan också lutas 180 °. Den integrerade lysdioden, som är särskilt energieffektiv med bara 5 watt, är integrerad i lamphuvud och har en lång livslängd på upp till 15 000 driftstimmar. Pucken styrs via kontaktpunkten på foten. Basen har en viktinsats och en skrivvänlig undersida. - 1.300 lux ljusstyrka på ett avstånd av 33 cm
 • LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, svart

  LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, svart
  LED skrivbordslampa Adhara - justerbar, dimbar i tre nivåer Adhara är ett funktionellt inredningselement för moderna kontor och arbetsrum. LED-bordsarmaturen övertygar på skrivbordet med sin justerbarhet och justerbara ljusstyrka. För detta ändamål är ramen av aluminium utrustad med totalt tre leder för att justera höjd, orientering och projektion. Lysdioderna som är integrerade i det runda huvudet bakom en satinerad kåpa avger ett varmvitt ljus i en bred vinkel, som inte bara kan kopplas om via strömbrytaren på basen, utan även dimmas i tre steg upp till minst 10 %.
 • Astro Atelier bordslampa, mattvit

  Astro Atelier bordslampa, mattvit
  Dimbar bordslampa Atelier med flexibelt lamphuvud Bordslampan Atelier fängslar med sina tydliga linjer och diskreta färger. Armaturtillverkaren Astro definierar sig just genom dessa designprinciper för enkelhet, som återspeglas i bordslampans utseende. Tack vare sin enkla och samtidigt högkvalitativa design förhöjer den varje boendemiljö och passar perfekt i arbetsrummet eller i vardagsrummet. Dessutom är lampan en riktig allroundtalang: Lampans skärm kan vridas 330° och svängas 180°. Dessutom kan en dimbar ljuskälla användas. Detta garanterar alltid en idealisk belysning av bordslampans plats. Strömbrytaren som är fäst vid strömkabeln gör lampan lätt att använda. - Maximal längd på det ljuskälla som ska användas 11,5 cm.
 • Luceplan Berenice bordslampa 13,5 cm, svart

  Luceplan Berenice bordslampa 13,5 cm, svart
  Exakt och stabil - Berenice bordslampa med metallreflektor Dess funktionalitet gör den idealisk som skrivbordslampa. Berenice bordslampa från Luceplan övertygar inte bara med sitt moderna utseende. Designen är också mycket praktisk och funktionell, vilket gör Berenice-lampan till ett mångsidigt belysningsobjekt. Bordslampan har flexibla ledningar som är kabelfria tack vare lågspänningstekniken och som dessutom är mycket lätta att justera. Lamphuvudet, som har ett användbart handtag, kan också vridas 360°. På så sätt kan ljusstrålen anpassas individuellt. Dessutom finns det en metallreflektor på toppen som säkerställer att ljusstyrkan är fokuserad.
 • Asteria Table (+USB) (Antracit)

  Asteria Table (+USB) (Antracit)
  Asteria är en serie som är skapad i en minimalistisk och lätt design, vilket gör att den aldrig går ur stil. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmt och behagligt ljus och en härlig ljusspridning. Den har dessutom en vit, skyddande akrylskärm som omger ljuskällan och säkerställer en mjuk och behaglig ljusspridning. Bordlampan har en dold USB-port som ger möjligheten att ladda telefonen eller surfplattan även när lampan är avstängd. Lampan är perfekt som skrivbordslampa eller nattdukslampa, men ger en elegant touch till varje hörn i hemmet.Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Finns i flera olika färger.Integrerad LED-belysning.
 • Northern Birdy – retro-bordslampa, grå

  Northern Birdy – retro-bordslampa, grå
  Designbordslampa Birdy i retro-stil Birdy har sitt ursprung år 1952, när den norska designern Birger Dahl (1916–1998) skapade lampserien Birdy. Rena geometriska former utan dekorativa detaljer och krusiduller är Dahls kännetecken. Hos Birdy innebär det att skärmen består av en enkel kon i aluminium som monterades på en smal stomme med två praktiska leder. Bordslampan kan justeras på skärmen samt i mitten av stommen och är perfekt lämplig som skrivbordslampa. Produkter som bordslampan Birdy i typisk 50- och 60-tals stil ligger helt rätt i tiden igen. Purismen, som denna stil och speciellt Birger Dahls stil baseras på, är det perfekta grundlaget för en produkt som alltid är modern.
 • LED-bordslampa MAULgrace colour vario, dimbar

  LED-bordslampa MAULgrace colour vario, dimbar
  Högkvalitativ LED-skrivbordslampa MAULcrace Färgvario, dimbar Med LED-skrivbordslampa MAULgrace kan belysningen på skrivbordet utformas på ett helt varierande sätt. Förutom de praktiska och omfattande justeringsalternativen för ljuset med hjälp av tre fogar, kan ljusfärgen också justeras kontinuerligt i intervallet 3000 till 6500 K och ljusstyrkan kan också dämpas i fyra steg. Den silver, ädla lampan kan flyttas inom en stor handlingsradie tack vare den långa dubbla armen, så att ljusstrålningen också är möjlig uppifrån utan skuggor. Den manövreras via en pekpanel på lamphuvud. - den dubbla ledade armen kan vridas och lutas - armlängden på toppen och botten är 36,5 cm vardera - Kabellängd: ca 2,00 m
 • B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT ljusgrå

  B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT ljusgrå
  Tim skrivbordslampa med touch dimmer och CCT-teknik Med sin moderna inredning är den raka bordslampan Tim en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordslampan står på en fyrkantig fot och slutar med en smal, långsträckt, stavliknande hals, som det fyrkantiga ljuselementet är fäst vid. Den tunna men robusta ramen är förbunden med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in i olika ljusfärger. Detta gör det möjligt för Tim att variera ljuset från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • Athena skrivbordslampa ställbar LED (Vit)

  Athena skrivbordslampa ställbar LED (Vit)
  Skrivbordslampa Athena LED i mattvit med detaljer i krom. Ställbar läsarm med integrerad LED som ger ett bra varmvitt ljus motsvarande cirka 40-50W halogen. Strömbrytaren sitter nära lampfoten.
 • Markslöjd - Bordslampa POSE 1L - Svart

  Markslöjd - Bordslampa POSE 1L - Svart
  Bordslampa Pose från Markslöjd är skrivbordslampa med både fot och skärm i metall. Den har en 200 cm lång textilkabel med strömbrytare på sladden och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Baltensweiler PINA LED T Bordlampa Aluminium

  Baltensweiler PINA LED T Bordlampa Aluminium
  Design: Baltensweiler för BaltensweilerKoncept:Enkel och elegant skrivbordslampa från schweiziska Baltensweiler. Skärmen är ytterst flexibel vilket gör så att den kan lysa åt alla håll. Pina Led T âr en bordslampa som inte liknar något man har sett förr, en produkt av bästa schweiziska kvalitet. LED dioderna ger riktigt mycket ljus och kan dämpas som att man får den belysning man önskar. En bordslampa som sätter de konkurrerande lamporna på plats!Hitta mer inspiration här www.baltensweiler.ch
 • Bow bordlampa (Svart)

  Bow bordlampa (Svart)
  Bow är en stilren bordlampa som blir en smyckande detalj i den moderna eller skandinaviska interiören. Den är tillverkad av metall och är smyckad med ett dekorativt hänge i konstläder som dels skapar fina kontraster, men också ger lampan ett lite mer elegant uttryck. Skärmen är vridbar och går att ställa in efter hur det önskas att ljuset faller. Bling fungerar bra som skrivbordslampa, men är också fin på nattygsbordet, bänken eller byrån.Lampan har dekorativa detaljer i mässing.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Arcchio Liak LED-bordslampa 6 000 K dimbar vit

  Arcchio Liak LED-bordslampa 6 000 K dimbar vit
  För koncentrationsarbete - LED-skrivbordslampan Liak LED-skrivbordslampan Liak genererar ljus som är särskilt ljusstarkt och koncentrationsfrämjande. Den har en formskön design och är mycket funktionell. Den moderna arbetsplatsen får här ett dimbart ljus i fem steg, som tack vare den bekväma touch-betjäningen är enkelt att använda. Ljuset kan tändas, släckas och dimmar i fem steg genom upprepade aktiveringar. En timerfunktion är också inkluderad som efter 60 minuter automatiskt stänger av skrivbordslampan. Lamphuvudet i LED-skrivbordslampan Liak är dessutom lätt att ställa in uppåt och nedåt så att ljuset kan justeras individuellt medan man arbetar.
 • Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart

  Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart
  Modern tolkning av en klassiker: bordslampa typ 80 av Anglepoise skrivbordslampa Type 80 är en av de nyare skapelserna av designern Sir Kenneth Grange; det är från 2019. Grange har varit chefsdesigner på Anglepoise sedan 2003, en belysningstillverkare känd för sina funktionella designerlampor, särskilt tekniskt sofistikerade skrivbordsbelysning. Medan några av klassikerna från denna tillverkare har tillverkats i över 80 år och inte har förändrats i sin design eller funktionalitet, är Type 80 en modern tolkning av de beprövade klassikerna. Som med klassikerna handlar den här moderna Anglepoise modellen om maximal flexibilitet med samtidig stabilitet. De två fogarna av typ 80 gör det möjligt att justera ljuskotten till önskat läge så att du kan arbeta vid ditt skrivbord eller läsa i sängen. Det speciella tillägget med denna lampa, som annars är fokuserad på enkelhet, är det tunna allroundljusuttaget i skuggan, som förutom den fokuserade belysningen också skapar en lätt omgivande belysning och därmed en mysig atmosfär. Strömbrytaren är placerad på lamphuvud.
 • Bordslampa Puk Maxx Table, krom

  Bordslampa Puk Maxx Table, krom
  Roterbar och svängbar bordslampa Puk Maxx Table bordslampa Puk Maxx Table är ett modernt tillskott till alla skrivbord. Det imponerar med sitt moderna metallutseende och höga flexibilitet. Både vid lampan och lamphuvud Puk Maxx Table i båda fallen en kulled, som roterar ljuset och svänger. Denna lampa garanterar riktad belysning av skrivbordsområdet och kan enkelt styras från sida till sida med hjälp av den inbyggda justeringsstiftet, vilket underlättar användningen. Det speciella med denna bordslampa är att ljuset fokuseras nedåt genom en lins och fördelas homogent uppåt genom ett lätt frostat glas. Så här skapar Puk Maxx Table snygga ljus accenter i rummet utan att kompromissa med funktionaliteten.

Tips på speciella skrivbordslampor

» Tiffanylampor med målad glasskärm