Skrivbordslampor

Vid skrivbordet sitter vi för att fokusera på en uppgift. Det kan vara skrivande arbete på datorn, i en arbetsbok eller så sitter vi där för att teckna, måla eller läsa en bok. Att ha bra belysning är därför jätteviktigt just där och vi vill här hjälpa dig att hitta en bra och billig skrivbordslampa att köpa.

Populärt inom skrivbordslampor

 • ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm

  ORION Zora – bankirlampa med grön glasskärm
  Liten bankirlampa Zora En klassiker bland skrivbordslamporna som är lika trendig än idag: bankirlampan. För små skrivbord är bankirlampan Zora det perfekta valet, eftersom den med en höjd på 23 cm inte behöver mycket plats. Vad gäller kultstatus är den också minst lika bra som de stora varianterna. En stomme i antik mässing och den för bankirlampa typiska svängbara glasskärmen i iögonfallande grönt – med denna design kan Zora lätt förväxlas med en lampa ur Art déco-tiden. Under 20- och 30-talet hittade man denna sort skrivbordslampa nämligen i otaliga bibliotek, domstolar, juristkontor, banker och företagskontor.
 • Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Verda - klassisk banklampa i antik lookTidlös och alltid populär för att lysa upp skrivbordet - banklampan Verda - här i antik version med antikbrun metallbas och lätt böjd, grön glasskärm. Särskilt praktisk är utrustningen med en dragströmbrytare, med vilken lampan manövreras. Lampans skärm kan roteras i hållarna.
 • Sea-Club Steve bankirlampa med grön glasskärm

  Sea-Club Steve bankirlampa med grön glasskärm
  Steve bordslampa i bankerstil med sockel av lackerad mässing Steve bordslampa i bankerstil är inte bara ett imponerande komplement till en antik inredningsstil, utan passar även utmärkt i inredningar i maritim stil. Oavsett om det är i vardagsrummet eller på skrivbordet i arbetsrummet: med sin eleganta bas av lackerad mässing och den gröna glasskärmen skapar Steve en glamorös och färgstark accent var den än placeras och ger dessutom ett harmoniskt läs- och arbetsljus.
 • Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm

  Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm
  Skrivbordslampa med kultstatus: bankirlampan Selea med grön glasskärm Bankirlampan Selea med nostalgisk känsla har en grön skärm i glas och en metallstomme i antikmässing, så att den liknar lamporna, som i början av 1900-talet stod på skrivborden i finanscenter i stora städer, framför allt på Wall Street i New York. Den gröna glasskärmen sörjer för att bara lite ljus avges utåt i omgivningen och att man inte blir bländad, men bordsytan har bra ljus till läsning. Anslutningssladden är 180 cm lång och en strömbrytare för att tända och släcka lampan integrerades i sladden. För ett autentiskt utseende rekommenderas en LED-filamentlampa, som liknar en klassisk glödlampan, men har en lägre energiförbrukning.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på skrivbordslampor

 • Tanum bordslampa, aluminium 40cm

  Tanum bordslampa, aluminium 40cm
  Höjd 40 cm (upprätt 60 cm) Diameter 25 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Aluminium Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Vippströmbrytare på foten. AH Belysning&hellip:
 • Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld

  Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld
  Elegant bordslampa Angelina av metall, med mässingfärgad skärm och svart ram Angelina är en bordslampa med en stilren design som är väl lämpad för modernt inredda miljöer och som vackert kan kombineras med skandinaviska stilar. Den runda ljusfoten är liksom resten av lampan tillverkad av metall och har en svart yta, medan lampskärmen är gjord av matt mässing och har en smal koppform. Här används LED-ljuskällor med en GU10-sockel och huvudet kan vridas något för att justera ljuset bättre. En diskret strömbrytare är inbyggd i lampsockeln så att du snabbt kan nå den från skrivbordet. Elegant design för speciella miljöer!
 • Dyberg Larsen Woody bordslampa

  Dyberg Larsen Woody bordslampa
  Woody bordslampa av trä och metall Denna vackra bordslampa kan användas för en mängd olika belysningsuppgifter. Woody består av en ram tillverkad av svartlackerad metall och ljust trä samt ett lamphuvud, som också är tillverkat av svartlackerad metall. Huvudet kan vridas och ljuset kan riktas efter behov. Strömbrytaren för att tända och släcka sitter på matningskabeln. - Utrustad med svart textilkabel
 • Top Light Bordslampa Puk Maxx Table, matt nickel

  Top Light Bordslampa Puk Maxx Table, matt nickel
  Roterbar och svängbar bordslampa Puk Maxx Table bordslampa Puk Maxx Table är ett modernt tillskott till alla skrivbord. Det imponerar med sitt moderna metallutseende och höga flexibilitet. Både vid lampan och lamphuvud Puk Maxx Table i båda fallen en kulled, som roterar ljuset och svänger. Denna lampa garanterar riktad belysning av skrivbordsområdet och kan enkelt styras från sida till sida med hjälp av den inbyggda justeringsstiftet, vilket underlättar användningen. Det speciella med denna bordslampa är att ljuset fokuseras nedåt genom en lins och fördelas homogent uppåt genom ett lätt frostat glas. Så här skapar Puk Maxx Table snygga ljus accenter i rummet utan att kompromissa med funktionaliteten.
 • SIS-Licht LED-bordslampa Take 5 med klämma, universalvit

  SIS-Licht LED-bordslampa Take 5 med klämma, universalvit
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Ta 5 med en praktisk bordsklämma Take 5 LED-bordslampa har en inbyggd LED-modul, vilket är ekonomiskt tack vare modern teknik. Ljuset avges över ett stort område i en universell vit ton, så att den här lampan är perfekt för läsning och arbete. Dessutom kan Take 5 fästas vid bordskanten i några enkla steg med hjälp av en klämma, så att det finns många möjliga användningsområden för denna lampa. - bred, symmetrisk ljusfördelning - 2400 lm (universalvit) - Fjäderstöd i fotleden - 1,5 m nätsladd med Schuko-kontakt - flexibel justerbar stativ
 • Briloner Swan LED bordslampa, CCT, dimbar

  Briloner Swan LED bordslampa, CCT, dimbar
  Svart plast Swan LED bordslampa Med den funktionella bordslampan Swan LED är det en barnlek att variera belysningen från kontor till en avslappnad vardagsrumsatmosfär. Den svarta plastramens smala och minimalistiska utseende framhäver ljusets harmoni i det önskade området. Swan LED bordslampa står på en platt, rund bas. Den smala ramen kan justeras i höjdled och avslutas med ett platt lamphuvud. Detta kan också flyttas. CCT-ljusstyrning säkerställer att ljusfärgen kan dimmas steglöst från dagsljus till varmvitt. Styrningen är möjlig via symboler. Designen och funktionerna hos denna diskreta och funktionella bordslampa gör den till en allroundlampa för företag och vardagsbruk.
 • Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, vit

  Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, vit
  Vit LED-byrålampa Bima T1 med USB-anslutning LED-byrålampan Bima T1 USB i metall fungerar inte bara som belysning för skrivbordet, utan också som laddningsstation för smarttelefoner, bärbara datorer och andra elektroniska enheter tack vare USB-anslutningen i lampans bas. Denna praktiska tilläggsfunktion gör att den inte bara passar för skrivbordet hemma, utan även kan vara en populär produkt inom hotellbranschen. Tack vare den plastdiffusor som finns i skärmen avges ljuset jämnt och bländfritt, vilket ger en behaglig belysning som är särskilt lämplig för accentbelysning. Ljusstyrkan kan justeras med en strömbrytare på ramen. LED-bordlampan Bima T1 har designats av Filippo Protasoni, en italiensk produktdesigner, för belysningstillverkaren Prandina. Varumärket för Prandinas lampor är de munblåsta glasskärmarna, som har tillverkats i Italien sedan 1982 enligt den italienska glasblåsarkonsten.
 • Lucande Wasko LED-bordslampa

  Lucande Wasko LED-bordslampa
  Wasko LED-bordslampa kan justeras i fyra ljusnivåer Wasko LED-bordslampa är en praktisk följeslagare på ett skrivbord och ett arbetsbord. Den har tydligt definierade former och en kantig, slående design som är imponerande. Det finns en strömbrytare på lampskärmen med vilken du inte bara kan slå på och av lampan utan också reglera dess ljusstyrka i fyra nivåer. Wasko är ett vackert ljusobjekt med praktisk användning för det designorienterade skrivbordet.
 • Top Light LED-bordslampa Puk MegMaxxEyeTable 47 cm krom matt

  Top Light LED-bordslampa Puk MegMaxxEyeTable 47 cm krom matt
  Modern LED-bordslampa Puk Meg Maxx Eye Table LED-bordslampa Puk Meg Maxx Eye Table gör med sitt anmärkningsvärt stora och expansiva lamphuvud som står i en visuell kontrast till den plana basen. Detta följer därför att essensen betonas och att ögat därför först mot lamphuvud rör sig. Utrustad med två linser buntar armaturen ljuset på ett riktat sätt och avger det både nedåt på bordet och uppåt i rummet. Det är därför som denna bordslampa lyckas ställa in eleganta belysningsaccent utan att behöva kompromissa med dess funktionalitet. Det moderna metallutseendet är för närvarande på modet och berikar alla samtida interiörer.
 • Lindby Ailina LED-bordslampa, rund fot, svart

  Lindby Ailina LED-bordslampa, rund fot, svart
  Svart LED-bordslampa Ailina med touchdimmer och justerbar skärmAilina gör en bra figur på skrivbordet hemma och är en bordslampa utrustad med varmvita lysdioder som är sparsamma i förbrukning. Ljushuvudet är runt och reducerat i detalj, vilket ger ett modernt utseende, och det kan också justeras tack vare den flexibla armen i den övre delen. Den genomgående svarta ytan understryker den eleganta effekten av LED-byrålampan. Med hjälp av en beröringsbrytare, som också är en beröringsdimmer, kan du reglera ljusstyrkan i tre steg vid behov. Den passar lika bra i arbetsrummet som på andra ställen i vardagsrummet och är en verklig lättnad vid läsning
 • Lindby LED-skrivbordslampa Ivan, ljusgrå/svart

  Lindby LED-skrivbordslampa Ivan, ljusgrå/svart
  En vacker allroundlampa för varje hushåll: Ivan LED-byrålampan Ivan kan säkert fungera som ett praktiskt komplement på många ställen. LED-bordslampan har en strömbrytare direkt vid basen och en del av armkroppen är flexibel så att du bättre kan reglera ljusets riktning. Den runda, platta skärmen och lampans fot är tillverkade i ljusgrå plast som har en modern struktur.
 • COCO - TABLE

  COCO - TABLE
  Snygg skrivbordslampa i svartfärgad metall med detaljer i antikfärgad metall. Reglerbart lamphuvud för optimal belysning. Tekniskt: Lampan kräver en glödlampa med GU10-sockel om max 12W i LED, ingår ej. 2m lång sladd med strömbrytare.
 • SIS-Licht LED-bordslampa Take 5, med fot, universalvit

  SIS-Licht LED-bordslampa Take 5, med fot, universalvit
  Flexibel Take 5 LED-skrivbordslampa med stativ Take 5 LED-skrivbordslampa imponerar med sin smala design och flexibelt justerbara stativ. Tack vare den moderna LED-tekniken är den inbyggda LED-modulen ljus och ekonomisk samtidigt. Take 5 erbjuder omfattande belysning och är därför underbart lämplig för användning på arbetsplatsen. - bred, symmetrisk ljusfördelning - flexibel justerbar stativ - 2400 lm (universalvit) - Fjäderstöd i fotleden - 1,5 m nätsladd med Schuko-kontakt
 • HELL LED-bordslampa Graz, matt nickel

  HELL LED-bordslampa Graz, matt nickel
  Variabel LED-bordslampa Graz med touchdimmerDen elegant formade LED-bordslampan Graz anpassar sig perfekt till användarens behov, eftersom den har en ultraflexibel armaturram som möjliggör flexibel och individuell belysning.Höjden kan inte bara justeras efter önskemål från 40 till 60 cm, utan armaturarmen kan också svängas flexibelt och armaturhuvudet kan också lutas och roteras. Dessutom har armaturen en knapp som kan användas för att justera ljusstyrkan steglöst.På så sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att kunna arbeta bekvämt och behagligt vid skrivbordet hemma.Armaturen är tillverkad av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut juvel på skrivbordet.
 • Barton skrivbordslampa mässing

  Barton skrivbordslampa mässing
  Den minimalistiska Barton-serien från Ralph Lauren har moderna linjer med vintagekänsla. Vägglamporna, bordslamporna och taklamporna har alla enkla eller dubbla detaljer i mässing, nickel eller brons, vilket förhöjer den cylindriska ljuskällan med sofistikerad stil. Parvis eller flera tillsammans avger dessa lampor ett fängslande ljus som är idealiskt för badrum, sovrum eller vardagsrum.
 • Fabas Luce LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, vit

  Fabas Luce LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, vit
  Minimalistisk LED-skrivbordslampa perfekt med modern justerbarhet På bordet i studiet eller i ett modernt vardagsrum är LED-bordslampa Ideal en flexibel lampa. Aluminiumstrukturen reduceras till det väsentliga; En vertikal stång reser sig från en rund bas och bär en lutbar arm. Dess undersida är utrustad med lysdioder. Den nedre stången är utrustad med två manuella omkopplare som används för att reglera ljusstyrkan i fem nivåer och för att välja ljusfärgen i tre nivåer från varmvit till universalvit.
 • Aluminor Bob LED-skrivbordslampa CCT dim svart

  Aluminor Bob LED-skrivbordslampa CCT dim svart
  Justerbar LED-skrivbordslampa Bob med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Bob är en funktionell ljuskälla för det moderna kontoret och hemmakontoret. Skrivbordslampan av stål, aluminium och plast är utrustad med två vridbara och lutningsbara profiler; den övre rymmer LED-lamporna. Deras ljusstyrka och ljusfärg (varmvit till dagsljus) kan justeras via touch-kontrollen på basen. Det finns också en USB-laddningsutgång, t.ex. för smartphones.
 • DESKY bordslampa

  DESKY bordslampa
  Bordslampa i mattsvart järn. Lampan är enkel och homogen med fixerad arm och även lampskärmen är i metall. DESKY är en bordslampa som fungerar bra som skrivbordslampa och den är också utmärkt att placera på sängbordet. Svart plastsladd med strömbryta
 • Jieldé Loft C6000 bordslampa, böjd, vit

  Jieldé Loft C6000 bordslampa, böjd, vit
  Böjd bordslampa Loft C6000 från Jieldé Det robusta materialet och de iögonfallande detaljerna kännetecknar den industriella designen på Loft C6000 bordslampa , vilket ger varje arbetsplats en viss vintage charm. Den böjda formen på halsen ger en modern kontrast så att lampan kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Det halvcirkelformade lamphuvud gör en riktad ljusstråle för korrekt belysning av arbetsstationen som kan placeras exakt tack vare lampans fogar och roterande mekanismer. Designen är baserad på originalutkasten till franska Jean-Louis Domecq, som han tänkte på 1950-talet för uteslutande industriella ändamål. Liksom nu är lamporna noggrant handgjorda i familjeföretaget han grundade, Jieldé, och sätter belysningsaccent över hela världen med sin omisskännliga, industriella design.
 • Kusk bordslampa, järnoxid/brun

  Kusk bordslampa, järnoxid/brun
  En bordslampa i järnoxid med en vacker läderdetalj. Bordslampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 70 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Järnoxid / Brun&hellip:
 • GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Skärm av Segelduk Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Skärm av Segelduk Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Lindby Heyko bordslampa, dimbar

  Lindby Heyko bordslampa, dimbar
  Modern LED-bordslampa Heyko, dimbar LED-bordslampan Heyko:s flexibla arm ger en flexibel inställning av det lamphuvud som är utrustat med en konformad lampskärm. Tack vare det lilla handtaget på skärmen sker det mycket bekvämt och utan större ansträngningar. Här ingår en passande LED-ljuskälla som kan tändas och släckas med strömbrytaren på bordslampans fot. Heyko är den idealiska bordslampan på till exempel skrivbordet hemma.
 • Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-grön

  Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-grön
  Funktionell design med utbytbar glasreflektor - Berenice bordslampa Berenice bordslampa är stabil och väl genomtänkt och passar perfekt för din arbetsplats eller ditt skrivbord. Den står på en mycket stabil bas och anpassar sig till alla belysningssituationer med mångsidighet och precision. Armaturens ledade armar möjliggör flytande och flexibla rörelser och kan enkelt justeras med det praktiska handtaget på armaturhuvudet. På så sätt kan ljuset anpassas individuellt, eftersom bordslyktans huvud också kan roteras 360°. Reflektorskärmen i glas ger en touch av färg till den annars svarta designen.
 • Briloner LED-bordslampa Servo, dimbar, CCT, vit

  Briloner LED-bordslampa Servo, dimbar, CCT, vit
  Servo LED-bordslampa - inklusive minnesfunktion, justerbar ljusfärg och 3-stegs dimmteknik Den eleganta och snygga Servo LED-bordslampan är den perfekta ljuskällan för skrivbordet. Höljet är tillverkat av plast och den rektangulära lampfoten ger ett bra och fast läge. I det långsträckta lamphuvudet har effektiva lysdioder installerats vars ljusfärg kan justeras efter önskemål från mysigt varmvitt till klart dagsljusvitt. Med den flexibla halsen kan lampskärmen justeras individuellt för att säkerställa ett perfekt ljusinsläpp. Dessutom kan armaturen dimmas i tre steg via en beröringsbrytare på armaturhuvudet så att ljusstyrkan kan anpassas till varje situation. Med den integrerade minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen också sparas så att ljusförhållandena är exakt desamma som tidigare när armaturen slås på nästa gång. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljusvitt
 • Dalfern skrivbordslampa nickel/vit

  Dalfern skrivbordslampa nickel/vit
  Dalfern från Ralph Lauren, inspirerad av resorts, kombinerar naturlig bambu med elegant metallarbete. Denna kombination är smyckad med vita pergament- eller lampskärmar i metall för en tidlös effekt i både traditionella och moderna miljöer.
 • URBAN TABLE LAMP, Matt Olive

  URBAN TABLE LAMP, Matt Olive
  En bordslampa i vacker retro design. Urban bordslampa i mattoliv kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 46 cm Diameter 12 cm Effekt max 25 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg&hellip:
 • Jieldé Signal SI333 bordslampa med fot, svart

  Jieldé Signal SI333 bordslampa med fot, svart
  bordslampa Signal SI333 erbjuder mångsidiga justerbar arbetsplatsbelysning Med belysningen av Signal SI333 bordslampa från Jieldé kan det också göras knepigt arbete på arbetsbänken som kräver en bra sikt. Signal SI333 är en mer uppdaterad och lite mer känslig version av den välkända Loft-lampan, som grundaren av familjeföretaget från Lyon (Frankrike) utvecklade 1950. Det var hans strävan att skapa en mycket funktionell och samtidigt mycket flexibelt justerbar armaturkonstruktion som underlättar arbetet. Loft har blivit en klassiker inom industriell design och Signal SI333 är inte på något sätt sämre än den. Den robust utformade bordslampa i stål, aluminium och järn är det perfekta alternativet för att belysa skrivbord och arbetsbord. Oavsett var ljuset skall riktas: Signal SI333 gör det möjligt för lamparm redan kan roteras genom 280 ° över foten, de tre lederna hos den tvådelade armen är vardera kan roterbar med 300 °, och till och med huvudet roteras 360 ° bli. reflektor är designad i vitt på insidan, så inga kompromisser görs när det gäller att reflektera ljuset. - Utrustad med keramikuttag - tillverkad i Frankrike - varje lampa är unik med ett numrerat märke
 • Lindby Ludmilla LED-bordslampa, display, svart

  Lindby Ludmilla LED-bordslampa, display, svart
  Svart, dimbar LED-multifunktions-bordslampa Ludmilla med digital display, färgväxlingsfunktion, termometer och USB-port Här kombineras olika funktioner så att LED-skrivbordslampan Ludmilla kan fungera som en vacker ljuskälla för en privat arbetsplats. Tack vare de integrerade fogarna kan ljuset justeras exakt och den diskreta svarta ytan kombineras med många miljöer. Det finns en touchstyrningselement på lampan, så att både ljusstyrkan och ljusfärgen kan justeras steg för steg. Detta gör att du bättre kan anpassa ljuset på skrivbordet till olika situationer och välja mellan ljusnyanser, som antingen är varma och behagliga eller mer ljusstarka för koncentrerat arbete. Om kontakten inte dras ur, behålls de valda inställningarna genom en minnesfunktion tills lampan slås på nästa gång. Displayen i mittensektionen visar inte bara tid och datum utan mäter också rumstemperaturen. Dessutom har lampan en integrerad alarmfunktion. USB-porten på ramen används för en snabb och bekväm laddning av elektriska enheter, till exempel smartphones. OBS: Dessutom krävs ett batteri (CR2032) för att displayen ska fungera.
 • Benton skrivbordslampa justerbar nickel/mörkbrun

  Benton skrivbordslampa justerbar nickel/mörkbrun
  Benton från Ralph Lauren är både raffinerad och funktionell. Det ledade stativet i massiv mässing eller polerad nickel gör det möjligt att justera både höjd och längd, vilket möjliggör att både ljus och stämning kan anpassas efter behov i bibliotek eller vardagsrum. De släta läderskärmarna ger en touch av elegans.
 • GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Vit Skärm Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Vit Skärm Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. .
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas.
 • Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4

  Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4
  Design: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Begrepp: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Type 75 är en elegant och elegant skrivbordslampa. Designen är mjukare och mer rundad än de ursprungliga Anglepoise lamporna, men du får samma justerings- och fjädersystem som på originalet. Denna modell är gjord i samarbete med den välkända, brittiska designern Paul Smith, med unika färgkombinationer. Välj mellan fyra färgkombinationer. Paul Smith Edition 4 har mörka höstfärger och uttrycket är inspirerat av en gammal version av Land Rover. Anglepoise Type 80- serien innehåller bordslampor, vägglampor och hängen
 • Fabas Luce LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, svart

  Fabas Luce LED-skrivbordslampa ideal med dimmer, svart
  Minimalistisk LED-skrivbordslampa perfekt med modern justerbarhet På bordet i studiet eller i ett modernt vardagsrum är LED-bordslampa Ideal en flexibel lampa. Aluminiumstrukturen reduceras till det väsentliga; En vertikal stång reser sig från en rund bas och bär en lutbar arm. Dess undersida är utrustad med lysdioder. Den nedre stången är utrustad med två manuella omkopplare som används för att reglera ljusstyrkan i fem nivåer och för att välja ljusfärgen i tre nivåer från varmvit till universalvit.
 • Northern Buddy bordslampa Mörkgrön

  Northern Buddy bordslampa Mörkgrön
 • Ellos - Bordslampa Moldy - Beige

  Ellos - Bordslampa Moldy - Beige
  Skrivbordslampa av målad metall i retromodell. Böjbar arm i kromad metall. Strömbrytare på lampfoten. Plastsladd. Skärmens mått: Diameter 14 cm, höjd 13 cm. Fotens mått: Diameter 12 cm, höjd 3,5 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Varnhem förstoringslampa, vit

  Varnhem förstoringslampa, vit
  Varnhem bordslampa med skruvfäste och 3 dioptrier. Förstoringslampa från AH Belysning. Armlängd 70 cm Lons 14,5x10 cm Effekt max 10W Sockel Integrerad LED Dimbar 2-stegs dimmer Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Aluminor Bordslampa Casting 2

  Aluminor Bordslampa Casting 2
  Casting 2 bordslampa - en flexibel ljuskälla Casting 2 bordslampa kombinerar många fördelar. Den kan användas antingen som en bordslampa med fot eller som en klämlampa (bordsklämma ingår) och når en maximal höjd på 84,5 cm när den står rakt upp. Ramen är utrustad med tre leder så att ljuset kan riktas mycket flexibelt. Utrustad med en strömbrytare. Ljuskällan ingår också i leveransen
 • Ideallux Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium

  Ideallux Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium
  LED skrivbordslampa Futura med många led Futura är en LED-bordslampa som är perfekt som skrivbordslampa tack vare de många inställningsmöjligheterna, höjden, det höga ljusflödet och den universella vita ljusfärgen. Det runda armaturhuvudet kan vridas och ställas in i sin orientering enligt behov med hjälp av de två armarna med leder. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en rund fot som ger den ett stadigt stöd. - Med touch dimmer
 • Lindby Profina skrivbordslampa, brons

  Lindby Profina skrivbordslampa, brons
  Profina skrivbordslampa designad i bankirstil - optimal ljuskälla för arbetsplatsenSkrivbordslampan Profina designades som en klassisk bankirlampa, som har en nostalgisk och samtidigt elegant effekt med sin speciella look. Banklampan har sitt ursprung i början av förra seklet, där den främst fanns i banker, bibliotek och advokatbyråer.Tack vare den böjda lampskärmen av opalvitt glas avges ljuset huvudsakligen nedåt, så att arbetsytan vid bordet är väl upplyst och omgivningen förblir bländfri. En praktisk dragströmbrytare sitter på armaturen så att användningen förblir enkel och bekväm för användaren.
 • Globen Lighting Hubble Read Bordslampa Borstad Mässing

  Globen Lighting Hubble Read Bordslampa Borstad Mässing
  Hubble Read Bordslampa Borstad Mässing En modern skrivbordslampa, Hubble Read, är en tubformad enkel räfflad skärm i metall. Lampfoten är ledad på mitten och skärmen är vinklingsbar. Detta gör så att du kan rikta ljuset dit du önskar. Lampan är gjord i borstad mässingsfärgad och kommer med en 2 meter lång svart textilkabel med strömbrytare.
 • IDRE bordlampa, vit

  IDRE bordlampa, vit
  Idre bordslampa har en klassisk design i vitlackerad metall med en kromfärgad dekorring. Idre passar lika bra på skrivbordet som sängbordet eller hallbyrån. Den böjbar armen låter dig rikta ljuset&hellip:
 • TECNOLUMEN LUM LED-bordslampa, svart

  TECNOLUMEN LUM LED-bordslampa, svart
  Dimbar LED-bordslampa LUM i Bauhaus-stil LUM-belysningsserien av arkitekten och designern Ulf Möller kombinerar klassisk Bauhaus-design och modern teknik. 20 mm stålrör är en egenskap hos möblerna som Möller redan har designat för THONET-företaget. Samarbetet med belysningstillverkaren TECNOLUMEN, som arbetar under signetten THONET av TECNOLUMEN , har producerat en serie lampor som också kretsar kring det berömda rörstål. bordslampa LUM består av en enda krökt 20mm stålrör. Den övre änden innehåller inte bara LED-ljuskällan utan den kan också roteras 360 ° så att ljusets riktning kan justeras efter önskemål. Armaturen har också en sensordämpare för att slå på och stänga av den och för att dimma. TECNOLUMEN grundades 1979 i Bremen och har sedan dess producerat Bauhaus-lampor och lampor enligt Bauhaus-traditionen.
 • Artic bordlampa, vit 52cm

  Artic bordlampa, vit 52cm
  Artic är en stilren, snygg och modern skrivbordslampa som med det smala lamphuvudet också bidrar med en hög funktionalitet. Höjd 52 cm Bredd 16 cm Effekt max 6W Sockel Intergrerad Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Top Light LED-bordslampa Puk Table Single nickel matt

  Top Light LED-bordslampa Puk Table Single nickel matt
  Flexibel LED-bordslampa Puk Table Single LED-bordslampa Puk TableSingleMarkableCell övertygar med sin höga flexibilitet, eftersom både foten och lamphuvud som en kulled är integrerad, vilket gör ljuset flexibelt och svängbart och lamphuvud justerbart. Detta garanterar riktad belysning. Den inbyggda justeringsstiftet gör driften ännu enklare. Olika färgfilter finns tillgängliga för denna lampa via tillbehören. Dessa kan sättas in mellan huset och linsen i några enkla steg.
 • GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Skärm av Segelduk Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Skärm av Segelduk Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Lindby Jamelia vintage bordslampa, stål, svart

  Lindby Jamelia vintage bordslampa, stål, svart
  Svart Jamelia bordslampa med vintagekaraktär Alla komponenter i Jamelia bordslampa, som mestadels är matt svart, är gjorda av stål och ljuset lyser nedåt, där det är fokuserat på ett sådant sätt att ljuset är perfekt för läsning. Lampskärmen kan justeras via en led så att ljuset lyser exakt där det behövs. I allmänhet är skrivbordslampan idealisk för läsning och i motsats till basen och skärmen, som är svarta, är stången i mittsektionen i glänsande krom. Lampan kan manövreras via en strömbrytare på basen och den platta, runda metallskärmen har en speciell vintagekaraktär och påminner om ljuskällor från mitten av förra seklet, vilket innebär att Jamelia utan tvekan kan kategoriseras som en vintagelampa.
 • Maul Trendig skrivbordslampa Starlet - röd

  Maul Trendig skrivbordslampa Starlet - röd
  Energibesparande Starlet skrivbordslampaSkrivbordslampan Starlet presenterar sig i ett piggare utseende, vilket gör att den genast blir ett blickfång på skrivbordet. Lampan levereras med en energisparande glödlampa som garanterar en livslängd på 10 000 timmar. För att kunna rikta ljuset optimalt kan armaturhuvudet roteras 310° och lutas 135°. Ett stabilt stativ säkerställs av den robusta metallramen och den stora basen. Starlet är utrustad med en på/av-knapp på kabeln.
 • Clayre&Eef Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm

  Clayre&Eef Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm
  Estetiskt utformad skrivbordslampa 5LL-5100WDTen typiska Tiffany-stilen har förverkligats på ett relativt enkelt sätt i utformningen av denna skrivbordslampa. Den vita skärmen övertygar med den klassiska formen av den så kallade banklampan. Denna lampa garanterar bländfritt ljus, vilket är idealiskt för skrivbordsarbete. Men denna vackra ljuskälla ser också mycket dekorativ ut på andra platser i hemmet.
 • HAY Apex Clip skrivbordslampa Emerald green

  HAY Apex Clip skrivbordslampa Emerald green
 • PURE Grafo LED-bordslampa med sensordimmer

  PURE Grafo LED-bordslampa med sensordimmer
  Filigree Pure Grafo LED-bordslampa med sensordimmer Om du vill lägga till en modern ljuskälla i ditt arbetsrum eller vardagsrum är Pure Grafo LED-bordslampa ett lämpligt alternativ. Tack vare den smala designen och den diskreta svarta färgen passar den lätt in i olika miljöer. Bordslampan ger ett varmt ljus nedåt. Med den integrerade sensorn på basen är det möjligt att dimma lampan kontinuerligt och att tända och släcka den.
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank

  Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden.
 • OLIGO A little bit colour bordslampa krom/rött

  OLIGO A little bit colour bordslampa krom/rött
  Flexibel riktad LED-bordslampa Lite färg - krom lamphuvud LED-bordslampa A little bit color har en mycket flexibel hals som kan roteras i alla riktningar. Oavsett om du är på skrivbordet på hemmakontoret eller på sängbordet som en läslampa - En liten färg är perfekt för många användningsområden. bordslampa är utrustad med en glaslins med fokuserat ljusemission (20-60 °). Lite färg kan slås på eller av och dämpas med den påfallande inbyggda knappen på lamphuvud . En minnesfunktion är också integrerad, vilket säkerställer att den senaste ljusscenuppsättningen sparas och behålls även efter att ljuset tänds igen.

Tips på speciella skrivbordslampor

Vid en arbetsplats, oavsett om det är i hemmet eller på ett kontor, behöver vi bra belysning. Att hitta en kombination mellan snygg design och funktionellt ljus kan vara en utmaning.

Det finns allt från minimalistisk design där lampan inte tar platsen i anspråk utan lägger allt fokus på bra ljus bara, till iögonfallande design som Tiffanylampor med målad glasskärm eller den klassiska bankirlampan med grön skärm på mässingsfot.

De flesta skrivbordslampor står på en fot men vill man hålla skrivbordsytan så ren som möjligt kan man använda sig av en klämspot.