Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 60 cm

  Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 60 cm
  Målinriktad belysning Benerike i aluminium med rörelsesensor Om du letar efter pålitlig belysning för en utomhusväg kommer du inte att bli besviken på Benerike-lampan. Den smala basen och skärmen är tillverkade av aluminium och har en harmonisk mörkgrå färg. Skärmen har ett cylindriskt utseende och påminner om en sorts bur. Benerike-lampan kan utrustas med lämpliga ljuskällor så att ljusintensiteten och ljusfärgen kan anpassas till personliga behov. Dessutom har den en rörelsesensor som registrerar rörelser och styr ljuset. - Avkänningsvinkel 120 - Detektionsavstånd 6-10 m - Justerbar ljuslängd, 8 sekunder till 8 minuter
 • Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm

  Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm
  Slående ljus Berenike i aluminium med praktisk rörelsesensor Berenike-lampan kombinerar funktionalitet och estetik. Den har ett elegant yttre i aluminium med mörkgrå yta. Dess cylindriska lampskärm kan utrustas med lämpliga ljuskällor och ger därmed möjlighet att fritt välja ljusintensitet och ljusfärg, som kan anpassas till personliga behov. Dessutom har armaturen en rörelsesensor som registrerar rörelser och därmed styr ljuset. När Berenike kombineras med andra armaturer från serien skapar de en harmonisk helhetsbild av utomhusmiljön. - Justerbar ljuslängd (8 sekunder till 8 minuter) - Detekteringsvinkel 120 - Detektionsområde 6-10 m
 • Trio Lighting Gånglampa Roya, rörelsevakt, antracit

  Trio Lighting Gånglampa Roya, rörelsevakt, antracit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Globo Boston vägbelysning med rörelsedetektor Höjd 80 cm

  Globo Boston vägbelysning med rörelsedetektor Höjd 80 cm
  Rörelsesensor: - Räckvidd 2 till 8 meter - Avkänningsvinkel 90° - Belysningstid inställbar från 10 sek. till 4 min.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på väglampor

 • LUTEC LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp

  LUTEC LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp
  Rund LED-gånglampa Cyra i elegant design - vridbar lampkropp LED-gånglampan Cyra är en smal cylinder av antracitfärgat aluminium med en opalvit diffusor. Lamphuvudets fastsättning möjliggör dess rotation i 350° så att ljusriktningen kan ändras vid behov. Cyra avger de integrerade LED-lampornas ljus utan bländning och ger en homogen omgivningsbelysning som också bidrar till ökad säkerhet på området.
 • Nordlux Utomhusgånglampa Arki krom, saltvattenbeständig

  Nordlux Utomhusgånglampa Arki krom, saltvattenbeständig
  Arki 100 armatur som lämpar sig för kustområden Pollarlampan Arki 100 består av en robust stång med en fot och en skärm som pekar nedåt. Den är helt tillverkad av galvaniserad metall och lämpar sig även för installation i närheten av saltvatten och klarar vind och väder tack vare stänkskyddet. För att ge användbart och bländfritt orienteringsljus för uppfarter eller terrasser riktas ljuset helt enkelt mot trädgårdsgången utan att blända. En lämplig ljuskälla kan beställas direkt via tillbehören och skyddas av en plastdiffusor. Designen är gjord av konstnären Bønnelycke MDD från Danmark.
 • Paulmann LED-vägbelysning Kimu 1, antracit, 2.200 K

  Paulmann LED-vägbelysning Kimu 1, antracit, 2.200 K
  Kimu LED-gångbelysning, antracit, insektsvänlig ljusfärg Kimu LED-gångbelysning är perfekt för belysning av gångvägar, uppfarter, uteplatser och mycket mer. Extra varmvita LED-lampor (guldljus) har installerats i det justerbara armaturhuvudet och armaturen är utrustad med ett integrerat LED-drivdon för direkt anslutning till 230 V. Den är tillverkad av aluminium, skyddad mot väder och vind med IP44-skydd och motståndskraftig mot havsvatten, vilket gör att den även kan installeras i kustområden. Det gyllene ljuset från den inbyggda lysdioden skapar en trevlig atmosfär runt huset och är särskilt insektsvänligt, eftersom det ligger utanför det synliga området för de flesta insekter så att de inte lockas av ljuset. Ljuset skyddar därför aktivt insekter utan att försumma fördelarna för människor.
 • BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen

  BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen
  Modern LED-gånglampa 77265K3 med riktad belysning LED-gånglampan 77265K3 nedre halva består av en försluten kropp av aluminiumgjutgods, övre halvan av ett ramformat element av samma material. I detta integrerades en diffusor av vitt säkerhetsglas genom vilken ljuset från de varmvita lysdioderna avges och skapar en intressant ljuseffekt till höger och vänster om lampan. Längs stigar, terrassen eller ingången sörjer LED-väglampan med sitt riktade ljus för fantastiska effekter, speciellt när flera lampor monteras i rad. Tack vare kapslingsklass IP65 är lampan dessutom skyddad på bästa sättet. 77265K3 är en väglampa av märket BEGA som utmärks av fantastisk kvalitet och en lång livslängd. Den levereras inklusive ett jordfäste. Efter att jordfästet har cementerats i marken, ansluts väglampan med en skarvanslutning, monteras på jordfästet och skruvas fast.
 • Searchlight Gånglampa Tucson av aluminiumgjutgods

  Searchlight Gånglampa Tucson av aluminiumgjutgods
  Tidlöst vacker Tucson-gångarmatur i aluminium Tucson-gångarmaturen med sin robusta ram av gjuten aluminium med mörkgrå finish passar harmoniskt in i många utomhusmiljöer. Den vita diffusorn är tillverkad av plast och polykarbonat och avger ljuset bländfritt i alla riktningar. Utrustad med skydd mot stänkvatten (IP44). En lämplig ljuskälla för säker belysning av fastighetsvägar.
 • Arcchio Yolena - grafitgrå LED-pollarelampa, 100 cm

  Arcchio Yolena - grafitgrå LED-pollarelampa, 100 cm
  Rätlinjig LED-pollarelampa Yolena med grafitgrå finish Yolena hör till de moderna ljusgivare som har en klar, detaljreducerad design. Allt på LED-pollarelampan är rakt och ljushuvudet lutar snett nedåt så att det mesta av ljuset träffar marken. Genom den integrerade LED-tekniken förbrukas relativt lite ström, medan ljusstyrkan är utmärkt.
 • Lindby ledljus Othil, 80 cm hög, grå, aluminium

  Lindby ledljus Othil, 80 cm hög, grå, aluminium
  Enflammig Othil-gångbelysning med justerbar skärm Othil-gångbelysningen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och har en diskret mörkgrå färg. Det moderna utseendet förhöjer alla utomhusområden och ger dem en attraktiv touch. Othil kan t.ex. placeras i trädgården, på uteplatsen eller längs uppfarter. Den vinklade skärmen riktar ljuset mot marken och kan dessutom vridas 90°. Det gör det möjligt att rikta ljuskäglan dit den behövs.
 • BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt

  BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt
  77218K3 – en brett nedåtlysande LED-gånglampa, IP65 Bländfritt och jämnt ljussätter LED-gånglampa 77218K3 stigar, terrasser m.m. på tomten. Samtidigt är den tack vare den effektiva LED-tekniken en modern ljuskälla som kräver nästan inget underhåll. Väglampan levereras inklusive ett jordfäste. Detta cementeras i marken, sedan ansluts lampan med en skarvanslutning, monteras och skruvas fast. LED-gånglampa 77218K3 är en produkt från den kända lamptillverkaren BEGA. I nästan 70 år har företaget BEGA utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för inom- och utomhusbruk.
 • Lindby LED-väglampa Dionys i mörkgrått

  Lindby LED-väglampa Dionys i mörkgrått
  Kantig LED-väglampa Dionys med puristisk utstrålning och mörkgrå yta Dionys hör till de moderna lamporna för utomhusbruk. Detta gäller både utseendet och tekniken. Angående LED-tekniken kan väglampan nämligen övertygar med en god ljusstyrka och en låg energiförbrukning samt en lång livslängd. Utseendemässigt lägger man märke till LED-väglampan Dionys på grund av den mycket raka strukturen som passar underbart till puristisk arkitektur med en individuell utstrålning. Ljuset avges nedåt och lampan är perfekt lämplig för infarten och trädgården för att visa vägen med behagligt ljus. Tack vare den vita polykarbonaten och ljusutsläppet nedåt bländas man nästan inte och omgivningen belyses mjukt.
 • Lucande LED-gatlykta Half med rörelsesensor

  Lucande LED-gatlykta Half med rörelsesensor
  LED-gatlykta Half med halvrund plastdiffusor och rörelsesensor Den halvrunda lampkroppen hos denna vägglampa för utomhusbruk är riktad nedåt och skapar behagligt ljus i varmvit färgtemperatur, som ger tillräckligt ljus utomhus när det är mörkt. Den vita diffusorn kompletteras av en grafitgrå stomme av aluminium - en kombination som ser modern och tilltalande ut i många miljöer. De integrerade SMD-LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och skiljer sig från vanliga ljuskällor genom sin höga energieffektivitet. På stommen sitter dessutom en integrerad rörelsesensor som gör att gatlyktan kan tändas endast vid behov. Räckvidden till rörelsesensorn är max 9 m och registreringsvinkeln är 120°. Hur länge lampan skall lysa, kan ställas in från 5 sekunder till 8 minuter.
 • LCD Pulverlackerad gånglampa Mason, svart

  LCD Pulverlackerad gånglampa Mason, svart
  Den eleganta gångvägsarmaturen Mason - ett absolut måste för varje ägare av ett hem eller en trädgård Mason är inte bara en visuell tillgång för alla utomhusområden, utan ger också ett strålande vackert omgivande ljus tack vare skärmens runda design. Den cylinderformade, 75 cm höga armaturkroppen är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium och har fått en sista pulverlackering. I den övre delen ansluter sig den högkvalitativa skärmen av opalglas, som är visuellt delad med fina stöttor, till det rundade armaturhuvudet. Detta ger ett mycket modernt utseende som passar harmoniskt in i vilken utomhusdesign som helst. IP44 skyddar Mason mot regn och damm.
 • Lindby Lolani aluminium gatubelysning 2fl 120 cm

  Lindby Lolani aluminium gatubelysning 2fl 120 cm
  Slim Lolani väglampa i svart med två lampskärmar Med sin robusta karaktär är Lolani perfekt för utomhusbruk. Stigljuset är tillverkat av robust aluminium och har en svart färg. Den har också kapslingsklass IP54, vilket innebär att den är skyddad mot damm och vattenstänk. Två lampskärmar, som kan utrustas med lämpliga ljuskällor och är riktade nedåt, är fästa på den slimmade kroppen. Skärmarnas placering ger en bländfri belysning. Lolani Path Light kan placeras bredvid en trädgårdsgång och kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck och ge nödvändig belysning i mörkret.
 • Helestra Sky LED-gånglampa aluminium

  Helestra Sky LED-gånglampa aluminium
  Sky LED-gångsarmatur i solid aluminium Sky LED-gångsarmatur, pulverlackerad i mörk grafitlera, är utformad som ett rör som öppnas på ena sidan. Varmvita lysdioder är installerade i det övre locket och sänder ut sitt ljus nedåt i det öppna röret. Detta sätter själva armaturen i fokus och skapar en bländfri ljuskägla på golvet. Den moderna och enkelt utformade gångstråksarmaturen är perfekt för att belysa gångar runt om i huset och uppfyller denna uppgift på ett energisnålt sätt tack vare moderna lysdioder.
 • Kundalini Modern pollare Spillo

  Kundalini Modern pollare Spillo
  Spillo designvägbelysning med jordspettModellen Spillo från den milanesiska tillverkaren Kundalini visar på ett imponerande sätt att vägbelysning för utomhusbruk inte alltid behöver vara rustik och massiv. Denna armatur övertygar direkt med en graciös och filigran design som är sällsynt i världen av utomhusarmaturer. Hjärtat i Spillo Path Light är den droppformade kupan som är tillverkad av polyeten. Detta material och det högkvalitativa utförandet säkerställer att armaturen tål alla väder. Armaturen kompletteras med en jordstång av stål. Det gör att Spillo kan monteras överallt där det finns mjuk mark och kan flyttas om och om igen. Armaturen är därför idealisk för användning i trädgården. Tillverkarens namn - Kundalini - kommer från fornindiska och betyder ungefär "kraften i människan". Den kraft som nämns här överförs till varje enskild armatur från Kundalini. Alla modeller anses vara särskilt progressiva och innovativa. Det är därför inte förvånande att Kundalini är en av de ledande armaturtillverkarna.
 • Albert Leuchten Modern gånglampa 202, svart

  Albert Leuchten Modern gånglampa 202, svart
  Path light 202 SIL - en pärla för varje modernt utomhusområde Den modernt designade 202 SIL-vägbelysningen i robust gjuten aluminium garanterar inte bara bra ljus på fastigheten utan fungerar också som en designfunktion i en modern vardagsstil. Utrustad med kapslingsklass IP44. - för montering på ett fundament eller ett underjordiskt stycke 4001013 Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Lucande Berenike gånglampa, 85 cm

  Lucande Berenike gånglampa, 85 cm
  Modern gångbelysning Benerike i en slående design av mörkgrå aluminium Benerike-lampan är det perfekta tillägget till utomhusområdet. Den klarar av att lysa upp en väg intensivt även i mörker och att sätta den perfekt i scenen. Lampans kropp är tillverkad av aluminium i mörkgrått, vilket ger den en robust karaktär. Lampskärmen, som sitter på toppen av benet, har en cylindrisk form och kan utrustas med lämpliga lampor. Om du vill skapa ett harmoniskt helhetsintryck i utomhusmiljön kan Benerike-lampan enkelt kombineras med andra lampor i serien.
 • Lucande Dewari LED-gånglampa

  Lucande Dewari LED-gånglampa
  Modern LED-gångsarmatur Dewari med varmvitt ljus LED-gångsarmaturen Dewari presenterar sig i ett modernt utseende, som främst definieras av den raka och kantiga designen och den mörkgrå ytfinishen. Ramen är tillverkad av stabilt gjutet aluminium, medan skärmskyddet är tillverkat av plast. De energibesparande lysdioderna är fast installerade och avger ett varmvitt ljus som lyser upp utomhusområdet på ett inbjudande sätt.
 • Oluce Otto 329 LED-lampa för gångväg, indianbrun

  Oluce Otto 329 LED-lampa för gångväg, indianbrun
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Globo Gånglampa Boston höjd 80 cm

  Globo Gånglampa Boston höjd 80 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lindby Modern gatlykta Djori i mörkgrått

  Lindby Modern gatlykta Djori i mörkgrått
  Attraktiv gatlykta Djori med mörkgrå lackering Djori är utrustad med en LED-lampa för fattning E27 och eftersom polykarbonatinsatsen är klar, rekommenderas en ljuskälla med tilltalande utseende, exempelvis en filamentlampa, som liknar en glödlampa till utseendet. Stommen av rostfritt stål har en mörkgrå finish och lampskärmen i cylinderform pryder designen utmärkt. Djori är en gatlykta som man kan ge gårdsinfarter och trädgårdsgångar förstklassig belysning med, så att man känner sig säker och hittar lätt, även efter mörkrets inbrott.
 • Lindby LED-gånglampa Gregory mörkgrå med sensor

  Lindby LED-gånglampa Gregory mörkgrå med sensor
  Grå väglampa Gregory sprider tack vare sensor ett varmvitt ljus vid rörelse Vid mulet väder och efter skymningens inbrott kan husägare dra fördel av att väglampor placeras strategiskt för en angenäm belysning. Det ökar inte bara säkerheten utan erbjuder även en estetisk uppvärdering av exteriören. LED-väglampan Gregory fascinerar genom sin slanka form med tidlös lykta i grått. Lampan har dessutom en sensor som reagerar på rörelser och aktiverar LED-ljuset när det behövs. Det sparar energikostnader och ökar livslängden på LED-ljuskällan. Väglampan Gregory består passande nog av aluminium av hög kvalitet och trotsar varje väderlek för åratal framöver. Data för rörelsesensorn: - räckvidd 5-7 meter - lystid inställbar (10 sekunder - 4 minuter) - avkänningsvinkeln är 90 grader
 • Albert Leuchten Pollare svart, med opalglas

  Albert Leuchten Pollare svart, med opalglas
  Högkvalitativ pollare med kula av opalglas, design och kvalitet Made in Germany Ljusstarkt ljus kommer från denna vackra pollares stora opalglasskula på sockeln av robust aluminiumgjutning som ger ett strålande vackert ljus på alla tomtområden. Utrustad med kapslingsklass IP44. För montering på husgrund eller mark Nr. 4001013 Högsta kvalitetskrav – Made in Germany Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Philips myGarden Bridge gånglampa E27 antracit

  Philips myGarden Bridge gånglampa E27 antracit
  Bridge myGarden gångvägsarmatur med E27-fästeEn antracitfärgad, rak ram av formsprutad aluminium och en rektangulär diffusor av vit plast som sitter i det övre området - det är komponenterna i Bridge gångvägsarmatur. E27-uttaget på insidan gör det möjligt att använda moderna energieffektiva och långlivade LED-lampor och gör armaturen till en energisparande ljuskälla, inte bara för moderna utomhusområden.
 • FARO BARCELONA Aluminium stolplampa Wilma

  FARO BARCELONA Aluminium stolplampa Wilma
  Modern stolplampa Wilma med aluminiumarmatur Den stiliga stolplampan Wilma passar p.g.a. sitt tidlösa, diskreta utförande till många fasader och ger därvid en mycket dekorativ effekt. Den mörkgrå armaturen består av aluminium och innefattar en kupa i vit plast som är ansvarig för den välbalanserade ljudspridningen. Stolplampan Wilma sprider inte bara ett balanserat ljus, utan skapar även orienteringshjälp i det nattliga trädgårdslandskapet.
 • Trio Lighting Väglampa Sambesi med skymningssensor 60cm

  Trio Lighting Väglampa Sambesi med skymningssensor 60cm
  Snygg väglampa Sambesi i lyktform I en dekorativ stomme med rund fot hänger väglampan Sambesis lykta. Kombinationen av antracitfärgat aluminiumgjutgods och genomskinlig akryl samt den avskalade och moderna formgivningen gör den till ett blickfång på tomten. En integrerad skymningssensor ser till att lampan tänds automatiskt vid mörkrets inbrott. Vackrast ser väglampan Sambesi ut när den förses med en ljuskälla med klarglas och filamentdesign.
 • Lucande Jupp LED-hänglampa, grafitgrå, aluminium, 90 cm

  Lucande Jupp LED-hänglampa, grafitgrå, aluminium, 90 cm
  LED-pollarlampan Jupp med mjukt ljus, grafitgrå yta och kantig ramform Jupp är ett utmärkt komplement till moderna boendemiljöer. LED-pollarlampan ger inte ett bländande sken, utan snarare ett mycket behagligt ljus som främst används för orientering, eftersom ingen i fastigheten ska lämnas i mörkret, utan istället känna sig väl vägledd när de passerar vägen till huset eller i trädgården. Den grafitgrå ytan kompletterar den stilrena, moderna designen perfekt.
 • LEDS-C4 Diago LED-gånglampa, antracit

  LEDS-C4 Diago LED-gånglampa, antracit
  LED-pollarmatur Diago i antracit, bottenfördelning Diago Bollard LED-gångsarmatur ger en behaglig belysning av intilliggande uppfarter, gångvägar och grönområden i modernt utformade utomhusområden. Det rektangulära aluminiumhöljet i antracit innehåller ett ovalt, rundat huvud med ett lock av klart glas på undersidan. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna avges diffust nedåt genom denna kåpa. - Skyddsklass: IP66
 • Lucande Caius LED-väglampa

  Lucande Caius LED-väglampa
  Modern och robust - LED-väglampa Caius, saltvattenbeständig Väder och vind är ingen match för den moderna väglampan Caius med energisnåla LED-lampor. Här får design och funktionalitet råda. I den snygga ramen i mörkgrått sitter lampkroppen, som har utformats som en modern lykta. Den är utrustad med genomskinligt glas och ger en behaglig runtombelysning med de inbyggda LED-lamporna. Väglampan Caius är även saltvattenbeständig.
 • Lucande 100 cm hög – LED-väglampa Fenia

  Lucande 100 cm hög – LED-väglampa Fenia
  Antracitfärgad LED-väglampa Fenia i rund form, kapslingsklass IP65 Fenia är en väglykta som med sin runda och minimalistiska form passar speciellt bra i omgivningar med modern arkitektur. Lysdioderna i väglyktan lyser varmvitt och ger lagom belysning med låg energiförbrukning, så att man alltid hittar rätt när dagen närmar sig sitt slut. Kapslingsklassen IP65 står för täta lampor både vad gäller smuts och vatten.
 • K.S. Verlichting Stigbelysning Livorno, IP44, svart/klar

  K.S. Verlichting Stigbelysning Livorno, IP44, svart/klar
  Livorno Path Light - för stämningsfull belysning av trädgårdsgångar, uppfarter och uteplatser Livorno Path Light är idealisk för belysning av många olika utomhusområden när mörkret redan har fallit. Pollarlampan har en gammal holländsk design med ett charmigt utseende som påminner om 1800-talet. Armaturhuset är tillverkat av aluminium och har en elegant svart finish som gör att den smälter in i alla miljöer utan problem. Placerad individuellt eller sida vid sida kan den med varmvita ljuskällor ge stämningsfull belysning till alla utomhusområden och ge behaglig belysning längs trädgårdsgångar, uppfarter eller uteplatser och fungera som en kandelaber.
 • Lindby Aiven - gatlykta med klotskärm

  Lindby Aiven - gatlykta med klotskärm
  Tidlös gatlykta Aiven av rostfritt stål och plast Klotskärmen hos Aiven består av plast, vilket gör den särskilt stöttålig. Dessutom har den en tidlös karaktär, då klotet är en universell form som varit omtyckt i hundratals år och som uppfattas som estetiskt tilltalande i de mest skilda kulturkretsar. Som gatlykta kan Aiven monteras längs infarter och trädgårdsgångar, där den alltid ger praktiskt orienteringsljus under natten.
 • Lindby Väglampa Lanea med rörelsesensor, LED 60cm

  Lindby Väglampa Lanea med rörelsesensor, LED 60cm
  Vacker Lanea-gångarmatur i rostfritt stål med cylindrisk formLanea passar perfekt i moderna miljöer, eftersom den smala, runda formen och ytan i rostfritt stål ger en mycket modern effekt. För ökad komfort är den utrustad med en närvarodetektor, som är placerad en bit under de två ljusinsatserna. I insatserna sitter LED-chips som lyser indirekt nedåt, där de möter stegformade reflektorer som skapar ett speciellt ljusmönster. Närvarodetektorn reagerar med en detekteringsvinkel på 90° på personer som närmar sig gångarmaturen i rostfritt stål och ser till att den tänds. För att kunna göra en mer individuell anpassning kan lysdiodernas belysningstid varieras mellan 5 sekunder och 4 minuter efter rörelseavkänningen, medan räckvidden kan bestämmas mellan 2 och 8 meter.
 • Lucande Ninon - LED-väglampa med avrundade kanter

  Lucande Ninon - LED-väglampa med avrundade kanter
  Mörkgrå LED-väglampa Ninon av ramformat aluminiumgjutgods Ninon har inbyggda lysdioder som sitter i väglampans överdel och vars ljus riktas nedåt, vilket ger en mycket behaglig belysningseffekt. Ljuseffekten är i stort sett bländfri och installationen av LED-väglampan Ninon ger ett fint orienteringsljus, så att du känner dig säker och guidad när du går igenom trädgården eller över tomten. Särskilt sevärd är den ramformade konstruktionen med avrundade hörn, vilken passar utmärkt till modern arkitektur.
 • LCD Väglampa 1041 gjuten aluminium med lameller, höjd 100 cm

  LCD Väglampa 1041 gjuten aluminium med lameller, höjd 100 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pferdekaemper Väglykta Alois, grön

  Pferdekaemper Väglykta Alois, grön
  Grön, högkvalitativ väglykta ALOIS av aluminiumgjutgods Väglyktan ALOIS kombinerar tydliga former och en stämningsfull helhetsbild som passar i båda klassiska och moderna stilar. Väglyktan Alois är tillverkad av aluminiumgjutgods har en skärm av genomskinligt polycarbonatglas som passar perfekt för utomhusbruk eftersom det är tåligt mot väder och vind.
 • CMD Vacker väglykta Polos i rostfritt stål

  CMD Vacker väglykta Polos i rostfritt stål
  Polos vägarmatur med dekorativt opalglasPolos är en dekorativ vägarmatur av rostfritt stål med en vacker skärm av opalglas som ger behaglig ljusstyrka vid uppfarter, i entréområden eller på terrasser och därmed ger mer säkerhet. Det runda opalglaset är utrustat med en gänga, vilket gör det mycket enklare att byta lampa eller rengöra. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik.
 • Lucande Grafitgrå LED-lampa för gångväg Jaron

  Lucande Grafitgrå LED-lampa för gångväg Jaron
  Jaron - LED-lampa för gångväg i grafitgrå Denna gångvägslampa med modernt utseende ser särskilt elegant ut runt trädgården och huset och lyser med en indirekt ljuseffekt. Detta beror på att LED-ljuskällan är placerad i den raka armaturens övre del och lyser nedåt, varvid ljuskällan vanligtvis inte är direkt synlig, beroende på perspektivet. Dessutom står LED-armaturen för särskilt hög energieffektivitet och lång livslängd, vilket innebär att de senaste standarderna har följts inte bara visuellt utan också tekniskt.
 • Deko-Light LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm

  Deko-Light LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm
  LED-väglampa Cata IV - diskret orienteringslampa för moderna utomhusområden Med sin aluminiumgjutgods , som är formad som en enkel ram och har en antracitfärgad finish, följer Cata IV-vägbelysningen modern modernism helt. Undersidan av den övre sektionen rymmer bredstrålande lysdioder som ligger bakom ett matt lock. Det breda och diffusa ljuset som dyker upp nedåt belyser försiktigt omgivningen. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur under drift: - 20 ° C till + 50 ° C
 • LEDVANCE Endura Classic Amber gångvägslampa, mörkgrå

  LEDVANCE Endura Classic Amber gångvägslampa, mörkgrå
  Endura Classic Amber gångbelysning med E27-sockel Den cylindriskt formade Amber gångbelysningen från Endura Classic-serien från LEDVANCE består av en bas i rostfritt stål med mörkgrå finish och en kupa i transparent polykarbonat. Lamphållaren i blank aluminium och den transparenta kupan skapar en särskilt attraktiv ljuseffekt och den fritt valbara ljuskällan ger maximal flexibilitet i valet av ljusfärg och ljusflöde. Armaturen är snabb och enkel att installera och levereras med monterings- och anslutningstillbehör.
 • 9010 Gånglampa Ercole - DesignStudio Formidable svart

  9010 Gånglampa Ercole - DesignStudio Formidable svart
  Ercole - ett designerljus från speciella material Ercole är ett stigljus som kännetecknas av olika specialfunktioner. Förutom den perfekta designen imponerar lampan med de material som används, som utvecklats av den italienska tillverkaren Belfiore . Lampans kropp består av Betaly®, ett material som kännetecknas av robusthet, väderbeständighet och en vacker yta. Pelarna som omger denna cylinder har en skiva gjord av Alumite®, som skyddar ljuskällan från vädret och reflekterar det ljus som den strålar uppåt mot golvet så att bländning undviks och golvytan blir starkt upplyst. Lampans design kommer från Formidable designstudio, som grundades 2014 av inredningsarkitekten Giulia Ciccarese och arkitekten Devis Busato. Enkla och skulpturliknande former formar personligheten i belysningssamlingarna av dessa designers. Ercole-banan påminner till exempel om det vestala cirkulära templet som bevakade den heliga elden.
 • Albert Leuchten Gånglampa 475 med rörelsesensor

  Albert Leuchten Gånglampa 475 med rörelsesensor
  Det cylindriska, långvägsbelysningen 475 är en produkt från en tysk traditionell belysningstillverkare. Hans produkter har alltid varit kända för sitt stabila och stabila utförande, vilket de också är skyldiga de högkvalitativa råvarorna som tillverkaren använder. Dessutom tillverkas alla produkter i tillverkarens tyska hem. Den eleganta väglampan 475 är en extremt attraktiv blickfångare, eftersom det ädla rostfria stålet och det högkvalitativa glaset kombinerar underbart för att bilda en harmonisk helhetsbild. Den funktionella väglampan är utrustad med en rörelsesensor som förutom ljusets ljusa ljusstyrka garanterar extra säkerhet. Rörelsedetektorens nominella spänning är 230V / 50Hz, den maximala omkopplingseffekten är 1000W. Självförbrukningen är cirka 1,5 W. Avkänningsområdet är 110 grader, räckvidden beror på monteringshöjd, temperatur och infartsriktning och är cirka 8 till 10 meter. Tidsinställningen är, precis som ljusstyrkan (från 5 - 1000 lux), steglös (från 2 sekunder till 20 minuter). Armaturen är också utrustad med kapslingsklass IP44. Montering är möjlig på många ställen (på ett fundament eller ett underjordiskt stycke 4001013).
 • Lucande Fiola stigljus

  Lucande Fiola stigljus
  Attraktiv och modern belysning för utomhusbruk - gånglampa Fiola Den moderna gånglampan Fiola ger tillräckligt ljus i skymningen eller på natten, av trädgårdsvägar, uppfarter eller till och med i infarten till husentrén. Den attraktiva lampan med sitt moderna utseende gör inte bara nytta på natten som en utmärkt ledstjärna runt huset, utan övertygar även i dagsljus. Den rektangulära lampkroppen av mörkgrått aluminium är något avfasad på ovansidan och kompletteras med en något rökgrå plastskärm. Ljuskällan på insidan, som inte ingår i leveransomfånget, är tydligt synlig. Moderna filament- eller retrofitlampor kan därför användas i gånglampan Fiola. Passande modeller är tillgängliga som tillbehör.
 • Lucande Taskalin LED-gånglampa, 2 lampor, 90 cm

  Lucande Taskalin LED-gånglampa, 2 lampor, 90 cm
  Exceptionell LED-gångsarmatur Taskalin med två vridbara armaturhuvuden Taskalin är en smart belysningslösning som ser särskilt attraktiv ut i en modern miljö. Den här LED-armaturen för gångvägar har en smal ram i svart som pryds av en varm trädekor. På kvällen, när ljuset tänds, sätts detta stilfullt i scen med hjälp av de permanent installerade lysdioderna. Lysdioderna avger ett varmvitt sken som är inbjudande längs trädgårdsgången. De två armaturhuvudena ger en bra belysning runtomkring och kan dessutom lutas efter önskemål så att strålriktningen kan justeras individuellt.
 • K.S. Verlichting Leipzig - klassisk vägbelysning, svart

  K.S. Verlichting Leipzig - klassisk vägbelysning, svart
  Den klassiska vägbelysningen Leipzig med en antik touch skapar en historisk atmosfär Det spetsdekorerade taket på den kantiga skärmen och den konstnärligt utformade basen ger denna utomhusbelysning stil. Det är en handgjord kvalitetsprodukt av massivt gjutet aluminium och den är inbrennlackad för att klara de mest extrema väderförhållanden enligt högsta kvalitetsstandard. Leipzig-lampan imponerar därför inte bara med sin genomarbetade antika design, utan är också extremt väderbeständig. Installationsanvisning: Lampan ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en kvalificerad elektriker, eftersom tillverkaren rekommenderar att gummikablar används.
 • Albert Leuchten Fulländad pollare Elvio

  Albert Leuchten Fulländad pollare Elvio
  Praktisk pollare Elvio av rostfritt stål med antracitfärgad cylinderform Elvio, 90 cm hög, har en elegant cylinderform. Lamphöljet är tillverkat av rostfritt stål och lackerat i matt antracit. Lamphuvudet har ett yttre hölje av akrylglas. Inuti finns en vit diffusor av utseendemässigt fint opalglas. Glaset ger bländfri omgivningsbelysning. Elvio kan placeras intill uppfarts- och tomtvägar. För detta ändamål kan den därför monteras på fast grund. Det är möjligt att placera dem på oasfalterade gångvägar med hjälp av jordsockel (kan erhållas från Tillbehör). Pollaren är en tysktillverkad produkt. Utvalda material och en stabil livslängd är viktiga egenskaper för denna kvalitetslampa.
 • Lucande Dewari gånglampa med E27-uttag, sensor

  Lucande Dewari gånglampa med E27-uttag, sensor
  Dewari gångljus i mörkgrå design utrustad med en sensor Dewari-gångarmaturen imponerar med sitt kantiga hölje av gjuten aluminium som har en mörkgrå yta. Den passar bra in i olika miljöer och ser modern och inbjudande ut. Lampskärmen är tillverkad av plast och låter ljuset stråla utåt utan att blända. Tack vare den goda skyddsklassen och stöttåligheten kan den här armaturen användas utomhus även på lång sikt. Den integrerade rörelsedetektorn är extremt praktisk och ger effektiv belysning precis när du behöver den. Sensordata: - Räckvidd upp till 8 meter (justerbar) - Detektionsvinkel upp till 100 - 10 till 2 000 lux (justerbar) - Ljusets varaktighet kan justeras (5 s, 30 s, 1 min, 3 min, 5 min, 8 min).
 • LCD Robust vägbelysning Liara havsvattenbeständig grafit

  LCD Robust vägbelysning Liara havsvattenbeständig grafit
  Havsvattenbeständig Liara gångvägslampa - grafitfärgad Liara gångvägslampa i neutral grafit rekommenderas för optimala ljusförhållanden på alla fastighetsvägar. Den övertygar med sin moderna form och tidlösa färgsättning samt sin långa livslängd (även i kustområden). De använda materialen - kromaterat pressgjutet aluminium och polykarbonat - är mycket robusta. Den stora armaturkroppen ger atmosfäriskt ljus över ett brett område, vilket bidrar till ökad säkerhet i utomhusområden - skyddsklass IP43
 • Lucande Lorik - LED-lampa för gångväg med flexibelt huvud

  Lucande Lorik - LED-lampa för gångväg med flexibelt huvud
  LED-driven Lorik vägarmatur med justerbart ljusflöde Ljushuvudet - precis som ramen i en modern kubform - är inte fast monterat på LED-vägarmaturen, utan kan riktas in efter önskemål och anpassas till omgivningen. Rörligheten gör att lamphuvudet kan svängas upp till 320°. Ljuset kan därför riktas uppåt, nedåt, åt sidorna eller någonstans däremellan. Den moderna ramen är lackerad i grafitgrått och Bridgelux LED lyser med en varmvit ljusfärg. Vägarmaturen Lorik LED gör en förstklassig figur längs vägar och uppfarter i moderna byggnadskomplex!
 • Paulmann Juntea LED-vägbelysning, antracit, sensor, 2-ljus.

  Paulmann Juntea LED-vägbelysning, antracit, sensor, 2-ljus.
  Juntea LED-vägbelysning med skymningssensor Juntea LED-vägbelysning med två lampor är robust, havsvattenbeständig och skyddad enligt IP 44 och kan därför installeras var som helst utomhus, även i kustområden. Det varmvita ljuset avges snett nedåt på båda sidor och lyser upp ett brett område på marken. Utrustad med en skymningssensor tänds belysningen automatiskt vid 20 % ljusstyrka i skymningen
 • Albert Leuchten Gånglampa 169 i böjd form, svart

  Albert Leuchten Gånglampa 169 i böjd form, svart
  Path lamp 169: en vacker båglampa - design och kvalitet tillverkad i Tyskland Banljuset 169 imponerar med sin harmoniska design, vilket ger hela fastigheten en romantisk ton av modern karaktär. Utrustad med kapslingsklass IP44. - för montering på ett fundament eller ett underjordiskt stycke 4001013 Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Lucande LED-sockellampa Lennik med rörelsedetektor

  Lucande LED-sockellampa Lennik med rörelsedetektor
  Funktionell LED-sockellampa Lennik med rörelsesensor för en effektiv belysning av utomhusområden Den böjda formen hos denna LED-sockellampa ser mordern och tilltalande ut. Det lutande lamphuvudet gör att ljuset kan riktas mot golvet. Den integrerade rörelsedetektor står för en hög grad av funktionalitet och gör så att ljuset tänds när det behövs. Sensorns räckvidd är 6-10 meter, med en ljusvaraktighet kan ställas in mellan 5 sekunder och 8 minuter. Registreringsvinkeln är 120 grader.
 • Moretti Luce Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal

  Moretti Luce Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal
  Liten Cubic³ 3370 banljus i antik mässing Cubic³-vägbelysningen sticker ut först och främst på grund av dess dekorativa, linjära form och ljushuvudets dubbla optik. En cylindrisk lampa gjord av mässing och glas sitter i ett rektangulärt hus av mässing som avger ljuset från det ljus som används i alla riktningar och därmed försiktigt belyser omgivningen. En robust utformad stigljus med en antik touch som visuellt förstärker alla egenskaper och utrustar den med säker stigbelysning. - vattentät - med en manuellt applicerad yta