Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag

  LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag
  G & L Handels GmbH led-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag, rostfritt stål, plast, E27, 5 W, energiefficiens: F, L: 8 cm, B: 8 cm, H: 80 cm
 • LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor

  LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor
  Modern väglampa med rörelsedetektor och två uttag En energikolonn som också kan användas som en vägbelysning visar sig vara extremt användbar för utomhusområdet. Eftersom de två inbyggda uttagen inte bara är användbara för trädgårdsskötsel, för anslutning av elektriska apparater utan också till exempel till julbelysning. Uttagen skyddas av det praktiska gångjärnskyddet. Men det är inte allt: armaturen har också en integrerad rörelsedetektor som kan ställas in på ett detektionsavstånd på 1 till 8 meter. Detektionsområdet är 120 °. Ljuslängden från 10 sekunder till 8 minuter kan också ställas in variabelt. - Total anslutbar effekt: max 3680 W.
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
  Trio Lighting gånglampa hoosic med eluttag, antracit Hoosic, aluminiumgjutgods, plast, E27, 28 W, H: 80 cm
 • Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor

  Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor
  LED-gånglampa theLeda D B plus S AL - inklusive PIR-sensor och eluttag Tillverkad av högkvalitativ, aluminiumprofil med en metallisk, elegant look berikar LED-gånglampan theLeda D B plus S AL varje modern tomt med mjukt, individuellt anpassningsbar ljus. Den integrerade PIR-rörelsesensorn med en dagsljussensor aktiverar endast belysningen när det behövs, vilket naturligtvis också återspeglas i låga energikostnader. Som ett litet extra har gånglampan ett eluttag på baksidan av höljet som gör det möjligt att koppla in gräsklippare och andra saker med strömsladd så att man inte behöver hämta en förlängningssladd. – Registreringsvinkel: 180° - registreringsområde: ca 12 meter - inställningsområde omgivningsljusstyrka: 2-800 lux - stopptid för ljus: 10 sekunder till 20 minuter - kan anslutas trådlöst (endast möjligt med hjälp av theSenda B med theSenda Plug (finns tillgänglig från Tillbehör) - fjärrkontrollsfunktioner som kan ställas in via theSenda B och appen theSenda Plug: körtest, skymningsrelä, Teach-In, dimbart orienteringsljus och självberäknande nattavbrott (ingår ej) - manuell styrning över avbrottsknapp (kontinuerlig belysning i 6 timmar)

Fler tips på väglampor

 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • Väglampa Klemens med rörelsedetektor 90 cm

  Väglampa Klemens med rörelsedetektor 90 cm
  Kantig väglampa Klemens med grafitgrå aluminiumkropp och integrerad rörelsedetektor. Klemens kan användas var som helst på utomhusområdet där en modern effekt ska uppnås, eftersom väglampan ger ett väldigt modern intryck med sin raka design. Huvuddelen av lampan består av aluminiumgjutgods; endast i övre delen finns klara glasinsatser. Dessa säkerställer att lampans ljus kan spridas till utsidan utan hinder. Dessutom är en sensor integrerad, som reagerar på rörelser i miljön och slår på väglampan vid behov. Sensordata: - avkänningsvinkel 180° - räckvidd 8 m - lystid justerbar: 5 s - 30 s - 1 min - 3 min - 5 min - 8 min
 • LED-gånglampa Nelson, höjd 100 cm, med sensor

  LED-gånglampa Nelson, höjd 100 cm, med sensor
  Enkel LED-vägbelysning Nelson med rörelsesensor i antracitfärg Tekniska specifikationer: - registreringsvinkel på 120 ° - Ljusvaraktighet justerbar mellan 8 sekunder och 8 minuter - Skymningströskel kontinuerligt justerbar från 5 till 2000 lx - Detektionsområde på 9 meter
 • LED-väglampa Gregory grå

  LED-väglampa Gregory grå
  Formskön väglampa Gregory i grått ombesörjer belysning med LED.ljus I utomhusmiljö är ljus inte bara efterfrågat direkt på husväggar utan är även viktig fristående längs vägar intill rabatter eller ytterst vid kanten på terrassen. För dessa platser är LED-väglampan Gregory idealisk. Den har en smal lampfot från vilken det runda styrelementet strävar lodrätt uppåt. Änden övergår i en form som påminner om en modern lykta med platt tak. Hållen helt i grått är väglampan Gregory tidlöst stilfull och ombesörjer med sitt LED-ljus ett varmvitt ljus i närheten.
 • LED-gånglampa Wali, antracit

  LED-gånglampa Wali, antracit
  Öppet designad LED-väglampa Wali - antracit LED-väglampan Wali är också en höjdpunkt för alla moderna utomhusområden när den inte är upplyst. Det gjutna aluminiumhöljet, som består av fyra smala stag, ger intrycket av modern lätthet. Den opala akryldiffusorn tar den rektangulära formen och avger effektivt ljuset från de inbyggda lysdioderna till alla sidor. Detta skapar omfattande stigbelysning. - inklusive monteringsplatta - Integrerat överspänningsskydd - Ljusstyrka justerbar via extern dimmer (ingår ej)
 • Svart gånglampa 256 med rörelsesensor

  Svart gånglampa 256 med rörelsesensor
  Estetik och harmoni präglar detta attraktiva vägljus - MADE IN GERMANY Med integrerad rörelsedetektor: Nominell spänning 230V / 50Hz, max kopplingskapacitet 1000 W, egenförbrukning ca 1,5 W. Detektionsområde: 110 grader Räckvidd: ca 8-10 m (beroende på temperatur, infartsriktning och monteringshöjd) Tidsinställning: 2 sekunder till 20 minuter (steglös) Ljusstyrka: 5 - 1000 lux kapslingsklass IP44 Leverans inklusive monteringsplatta För montering på fundament eller förankring 4001013 Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkarinformation: Alla lampor i denna serie tillverkas i vår fabrik i utkanten av Ruhrområdet - med vårt eget aluminiumgjuteri och toppmoderna maskiner med laserteknik. Vi använder endast utvalda material som tål den ökande miljöföroreningarna. Även komponenter som vi inte tillverkar själva erhålls endast från högkvalitativa leverantörer i Tyskland och Europa. Våra lampor är utvecklade och tillverkade i enlighet med EN60598 / VDE0711 och genomgår tillhörande tester. Detta gäller även definitionen av lamporna. Ständiga kontroller understryker våra höga kvalitetsstandarder. Plats Tyskland och därmed Made in Germany är fast förankrad i vår affärsfilosofi. Genom att ständigt investera i ny teknik har vi skapat en smal och lyhörd organisationsstruktur samt effektiva produktionsprocesser som gör det möjligt att erbjuda våra högkvalitativa lampor till extremt attraktiva priser.
 • LED-gånglampa Conroy med rörliga diffusorer

  LED-gånglampa Conroy med rörliga diffusorer
  LED-gångsarmatur Conroy med två roterbara diffusorer Vinkelformade former och stor flexibilitet kännetecknar LED-gångsarmaturen Conroy. De två diffusorerna, som sitter i den gjutna aluminiumramen, kan vardera svängas 230°, vilket möjliggör flexibel ljusdesign och ljusfördelning. Lysdioder i en behaglig varmvit ljusfärg har installerats i ljuselementen.
 • Lucande Timio gånglampa, 80 cm

  Lucande Timio gånglampa, 80 cm
  Timio armatur för belysning av trädgårdsgångar och terrasser Timio Pathway-armaturen har en stabil ram av aluminium som är designad i trendigt mörkgrått. Stativet har en cylindrisk form, medan den vita skärmen är täckt av en kubisk ram. Den här designen kan kombineras utmärkt med moderna designalternativ och ser väldigt trevlig ut på en trädgårdsväg eller nära terrassen. Den goda skyddsklassen garanterar att armaturen är väderbeständig och kan användas länge.
 • Elegant gångvägsbelysning ANTOINE

  Elegant gångvägsbelysning ANTOINE
  Utsökt gångvägsbelysning ANTOINE med kopparplåttak i antikt utseende Denna gångvägsbelysning skänker varje utomhusområde en dos av tidiga århundranden. Material som svart-grålackerat aluminium och rostbrun kopparplåt skänker armaturen en nostalgisk charm - men det är formen som påminner om en lykta som gör gångvägsbelysningen till en riktig höjdpunkt.
 • BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen

  BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen
  Modern LED-gånglampa 77265K3 med riktad belysning LED-gånglampan 77265K3 nedre halva består av en försluten kropp av aluminiumgjutgods, övre halvan av ett ramformat element av samma material. I detta integrerades en diffusor av vitt säkerhetsglas genom vilken ljuset från de varmvita lysdioderna avges och skapar en intressant ljuseffekt till höger och vänster om lampan. Längs stigar, terrassen eller ingången sörjer LED-väglampan med sitt riktade ljus för fantastiska effekter, speciellt när flera lampor monteras i rad. Tack vare kapslingsklass IP65 är lampan dessutom skyddad på bästa sättet. 77265K3 är en väglampa av märket BEGA som utmärks av fantastisk kvalitet och en lång livslängd. Den levereras inklusive ett jordfäste. Efter att jordfästet har cementerats i marken, ansluts väglampan med en skarvanslutning, monteras på jordfästet och skruvas fast.
 • Luceplan Flia gånglampa, 3 lampor, on/off

  Luceplan Flia gånglampa, 3 lampor, on/off
  LED-designarmatur Flia med tre lampor för utomhusbelysning Om du letar efter ovanliga belysningsobjekt för utomhusområdet hittar du dem i Flia-serien från Luceplan. Flia är nämligen allt annat än en vanlig utomhusarmatur. Halvvägsbelysning, halv golvlampa eller till och med stolpbelysning, den passar för många områden. På stigar eller på terrassen - den tre-lampiga armaturen med tre olika armaturarmar, som är mycket filigrana och tillverkade av kolfiber, ger rätt ljus överallt. Armaturens fina design gör också att den smälter in i sin omgivning utan att dra till sig mycket uppmärksamhet. Flia är en modell av den italienska designljustillverkaren Luceplan, som designades av Alessandro Zambelli. Italienaren arbetar med industriell design och produktdesign samt med experimentell kreativitet, där han utformar installationer.
 • Lucande Berenike gånglampa, 60 cm

  Lucande Berenike gånglampa, 60 cm
  Smal armatur Benerike i slående design i mörkgrå aluminium Benerike ger en tillförlitlig belysning av utomhusområdet och lyckas sätta en väg perfekt i scenen även på natten. Den är tillverkad av aluminium och har en mörkgrå yta. I armaturens topp finns en cylindrisk lampskärm som är en slags bur och som kan utrustas med lämpliga lampor. Benerike Path-armaturen kan därför utrustas med en valfri ljuskälla, vilket gör att ljusintensiteten och ljusfärgen kan anpassas till personliga behov. Genom att kombinera Benerike med andra armaturer från serien skapas ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Väglykta PHILADELPHIA i historisk design

  Väglykta PHILADELPHIA i historisk design
  Väglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med väglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Pollarlampa Miko med rörelsesensor

  Pollarlampa Miko med rörelsesensor
  Pollarlampa Miko med rörelsesensor Miko består av ett platt tak av rostfritt stål, en klar insats av plast och tre dekorringar av metall i höjd med lampfattningen. Även stommen består av rostfritt stål och under skärmen sitter en rörelsesensor som står för hög funktionalitet. Den registrerar varje rörelse inom en vinkel på 120° och lyser från 10 sekunder - 8 minuter (individuellt inställbart). Rörelsedetektorns räckvidd är 1 - 8 meter.
 • Aluminium-väglykta Nanna med LED

  Aluminium-väglykta Nanna med LED
  LED-gångsarmatur Nanna i elegant antracit LED-gångsarmaturen från Nanna-serien är ett rekommenderat komplement för alla som vill iscensätta sin trädgård och fastighet på ett modernt och energisnålt sätt. Den kantiga armaturkroppen är tillverkad av antracitlackad aluminium. På insidan finns ett chip med lysdioder av märket Epistar, som ger en behaglig belysning med en färgtemperatur på 2700 Kelvin. Ljuset lyser utåt genom de långsträckta öppningarna på alla sidor, men ljuskällan är placerad i armaturens övre del, vilket skapar vackra och indirekta ljuseffekter runt huset eller på vägar. Dessutom är LED-strålearmaturen optimalt skyddad mot väder och vind med skyddsklass IP54.
 • Stilfull pollare Parma med tak i rostfritt stål

  Stilfull pollare Parma med tak i rostfritt stål
  Underbart vacker pollare PARMA med transparent akrylglaskupa och tak i rostfritt stål Glaset i pollaren PARMA ger optimal belysning. Den klassiska designen i svart framstår som mycket tidlös och tar sig bra överallt.
 • Helestra Sky LED-gånglampa aluminium

  Helestra Sky LED-gånglampa aluminium
  Sky LED-gångsarmatur i solid aluminium Sky LED-gångsarmatur, pulverlackerad i mörk grafitlera, är utformad som ett rör som öppnas på ena sidan. Varmvita lysdioder är installerade i det övre locket och sänder ut sitt ljus nedåt i det öppna röret. Detta sätter själva armaturen i fokus och skapar en bländfri ljuskägla på golvet. Den moderna och enkelt utformade gångstråksarmaturen är perfekt för att belysa gångar runt om i huset och uppfyller denna uppgift på ett energisnålt sätt tack vare moderna lysdioder.
 • Martinelli Luce Bruco gånglampa 1 lampa 65 cm

  Martinelli Luce Bruco gånglampa 1 lampa 65 cm
  Enkel låga LED-väglampa Bruco som en cylinder i antracit Bruco-vägarmaturen är visuellt begränsad men med generöst ljus. Detta gör den idealisk för att belysa entréområden, gångstigar, uppfart och grönområden i moderna utomhusanläggningar. Det antracitsvarta höljet är tillverkat som en cylinder av aluminium. Det runda ljusuttaget ligger nära den övre änden. LED-lampor är integrerade här, vars varma vita ljus sprids jämnt av en opal polykarbonatdiffusor. Denna samtida ljusdispenser för utomhusbruk produceras i utmärkt kvalitet av den italienska tillverkaren Martinelli Luce . Konceptet för Bruco-serien kommer från Studio Natural, en designbyrå grundad av Marco De Santi och Alessandro Paoletti.
 • Paulmann Caissa sensor väglampa antracit 3 000 K

  Paulmann Caissa sensor väglampa antracit 3 000 K
  Paulmann paulmann caissa sensor väglampa antracit 3 000 k Caissa 3 000 K, aluminium, 9 W, B: 10.5 cm, H: 79.3 cm
 • LEDS-C4 Way gånglampa, IP66, antracit, 60 cm

  LEDS-C4 Way gånglampa, IP66, antracit, 60 cm
  Robust Way path-armatur i linjär design, lamphållaren kan lutas. Med Way-pollarmaturen kan uppfarter och gångvägar i moderna miljöer belysas efter behov när en varierande höjd på ljuskäglan krävs. För detta ändamål kan lamphållarens orientering justeras vertikalt; om ljuskällans strålningsvinkel (ingår inte) väljs specifikt kan belysningen anpassas perfekt till förhållandena. Den antracitfärgade armaturens höga, kubiska design är enkel och modern. - Skyddsklass: IP66 - Slagtålighet: IK08 - Korrosionsbeständig; lämplig för användning nära kusten
 • Lindby Yonan gånglampa, rund, mörkgrå, E27

  Lindby Yonan gånglampa, rund, mörkgrå, E27
  Runda gånglampan Yonan med mörkgrått hölje av rostfritt stål och genomskinligt polykarbonat Yonan övertygar omedelbart med ett stiligt utseende som gör att utomhuslampan passar särskilt bra i alla moderna stilar med reducerat formspråk och ett elegant uttryck. Lampstativet av rostfritt stål mynnar ovanpå ut i en cylinderformad skärm av genomskinligt polykarbonat som är utrustat med en E27-lampa. Den kompletteras dessutom med diagonala stöttor som förskönar helhetsdesignen. Ljuskällan är alltid väl synlig och utgör även en beståndsdel av lampan, därför bör man vara uppmärksam på att man har en ljuskälla som passar utseendet. Rustik- och filamentlampor har alltid en nostalgisk touch och kompletterar lampan moderna look på ett tilltalande sätt.
 • Lindby Lolani gånglampa aluminium 2 lampor 120 cm

  Lindby Lolani gånglampa aluminium 2 lampor 120 cm
  Smal stiglampa Lolani i svart med två lampskärmar Med sin robusta karaktär är Lolani gjord för utomhusbruk. Lampan är tillverkad av robust aluminium och har en svart färgskala. Dessutom har den skyddsklass IP54, vilket innebär att den är skyddad mot damm och stänkvatten. På lampans smala kropp finns två lampskärmar som kan utrustas med motsvarande lampor och som är riktade nedåt. Skuggornas justering skapar en bländfri belysning. Lolani Path-armaturen kan placeras intill en trädgårdsväg och kombineras med andra lampor från serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck och ge den nödvändiga belysningen i mörkret.
 • Antracitfärgad gångvägsbelysning QUADRASYL75

  Antracitfärgad gångvägsbelysning QUADRASYL75
  Diskret gångvägsbelysning QUADRASYL 75 i modern design Armaturens minimalistiska, kantiga design gör gångvägsbelysningen till en höjdpunkt. Det varmvita ljuset avges nedåt och belyser inte bara omgivningen utan även lampfoten. QUADRASYL kan monteras utomhus i trädgården, på uppfarten eller på gångvägar och är utrustad med skyddsklass IP44. Ett betonankarset för fastsättning på marken ingår i leverans. Finns i silvergrå och antracit.
 • Lantlig stil modern - gånglampa Fiona

  Lantlig stil modern - gånglampa Fiona
  Modern tolkad lantgårdstil - Fiona stigljus Väglampan Fiona, som tillverkades i Tyskland och gjord av gjuten aluminium och glas, presenterar sig i raka och tydliga former. Metallens yta fick en brun-mässingsfärgad yta, så att den enkelt designade lampan är perfekt för användning på landsbygden. Förutom glödlampor kan vägarmaturen utrustas med alla andra typer av ljuskällor med ett E27-uttag. Om en modern och effektiv LED-lampa används, belyses utomhusområdet på ett mycket energibesparande sätt. Dessutom kännetecknas LED-lampor av en mycket lång livslängd.
 • Gånglampa Halleron med Londonderry-finish

  Gånglampa Halleron med Londonderry-finish
  Ger utomhusområdet det där lilla extra - Halleron-lampan Halleron-lampan presenterar sig helt i viktoriansk stil, och dess enkla närvaro i alla utomhusområden ger den nödvändiga extra elegansen. Som en slags krona tronar den sfäriska glasskärmen, som är märkt av luftinklusioner, på basen, som är klädd i en mörkbrun Londonderry-finish, precis som glasskärmens konstnärliga kant. Ljuset avges på ett underbart jämnt sätt till omgivningen genom den öppna skärmen, vilket skapar ett långtgående ljussken.
 • Gånglampa Bronx

  Gånglampa Bronx
  Bronx vägarmatur för säker belysning av fastighetenMed sin moderna design matchar Bronx vägarmatur många aktuella fastighetsvarianter. Stommen i Bronx Pathway Armature är tillverkad av en metalllegering som är både temperatur- och korrosionsbeständig, så att du kan ha glädje av denna estetiska ljuskälla under lång tid. Bronx Path Armature är också ett vackert tillbehör för modern utomhusdesign under dagtid.
 • LED-väglampa Mhairi, kantig, mörkgrå, 100 cm

  LED-väglampa Mhairi, kantig, mörkgrå, 100 cm
  Antracitfärgad LED-väglampa Mhairi i smal, kantig form LED-väglampan Mhairi sörjer för energieffektivt ljus i trädgården eller längs infarten så att man alltid behåller överblicken – även mitt på natten. Utomhuslampans grundform är kantig, vilket ger hela designen en modern känsla. Den smala lampkroppen består av aluminiumgjutgods och har en diskret yta i antracit. Väglampans lysdioder är fast integrerade och har en varmvit ljustemperatur. Tack vare den höga kapslingsklassen kan Mhairi utan problem användas utomhus.
 • Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal

  Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal
  Liten Cubic³ 3370 banljus i antik mässing Cubic³-vägbelysningen sticker ut först och främst på grund av dess dekorativa, linjära form och ljushuvudets dubbla optik. En cylindrisk lampa gjord av mässing och glas sitter i ett rektangulärt hus av mässing som avger ljuset från det ljus som används i alla riktningar och därmed försiktigt belyser omgivningen. En robust utformad stigljus med en antik touch som visuellt förstärker alla egenskaper och utrustar den med säker stigbelysning. - vattentät - med en manuellt applicerad yta
 • 100 cm hög – LED-väglampa Fenia

  100 cm hög – LED-väglampa Fenia
  Antracitfärgad LED-väglampa Fenia i rund form, kapslingsklass IP65 Fenia är en väglykta som med sin runda och minimalistiska form passar speciellt bra i omgivningar med modern arkitektur. Lysdioderna i väglyktan lyser varmvitt och ger lagom belysning med låg energiförbrukning, så att man alltid hittar rätt när dagen närmar sig sitt slut. Kapslingsklassen IP65 står för täta lampor både vad gäller smuts och vatten.
 • Lucande Belna LED-gånglampa, 100 cm

  Lucande Belna LED-gånglampa, 100 cm
  Ramformad Belna LED-pollare i mörkgrå med betongelement Belna ger behaglig belysning runt byggnader med ett modernt utseende och belyser också försiktigt uppfarter och trädstigar. lamphuvud är platt och runt och sitter i den övre delen, varigenom ljus från de varma vita lysdioderna riktas nedåt och därmed säkerställer en så bländningsfri belysning som möjligt runt huset. LED-tekniken är ekonomisk i konsumtion och ändå effektiv, så att trots den låga förbrukningen finns tillräcklig ljusstyrka. Visuellt kännetecknas pollare med sina lysdioder av ett massivt betongblock i nedre delen och en ganska filigran aluminiumram ovan. Detta ser väldigt designorienterat ut och är det perfekta tillskottet till motsvarande byggnader.
 • Gatlampa Firenze, grön

  Gatlampa Firenze, grön
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Gånglampa Boston med uttag och sensor

  Gånglampa Boston med uttag och sensor
  Smal stigbelysning Boston i rostfritt stål med skymningssensor och uttag Boston är en modern och praktisk stigbelysning som är perfekt för utomhusbruk. Den har en skymningssensor som automatiskt tänder ljuset när mörkret faller och två uttag som gör det möjligt att ansluta ytterligare strömförbrukare. Lampan är tillverkad av robust och hållbart rostfritt stål och har ett plastelement i spetsen som fungerar som en lampskärm. Skärmen kan utrustas med lämpliga lampor och ger en bländfri, harmonisk belysning av utomhusområdet. Skyddsklass IP44 gör Boston Path-armaturen okänslig för stänkvatten.
 • LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, antracit, 3 000 K

  LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, antracit, 3 000 K
  LED-gångsarmatur Cuba: individuellt justerbar tack vare det vridbara armaturhuvudetMed sin linjära design kan LED-gångsarmaturen Cuba övertyga i många olika moderna fastighetskoncept, även på dagen. Det speciella elementet i stigarmaturen med sin aluminiumram är armaturhuvudet. Det är utformat som en kub som avger ljus via två ytor. Tack vare den roterbara fästanordningen kan dessa riktas in efter önskemål.
 • Philips Splay LED-gånglampa antracit H 96 cm 4000K

  Philips Splay LED-gånglampa antracit H 96 cm 4000K
  Splay LED-gångarmatur i aluminium i antracit är en modernt utformad, energieffektiv ljuskälla för gångar och terrasser, vars ljus avges brett.
 • Lucande Rumina LED-gånglampa, 65 cm

  Lucande Rumina LED-gånglampa, 65 cm
  Liten LED-gångsarmatur Rumina för modernt utformade utomhusområden LED-gångsarmaturen Rumina imponerar med sin mörka design. Den mörkgråa ytan som det robusta aluminiumhöljet har bearbetats med passar mycket bra in i moderna omgivningar utan att vara direkt iögonfallande. Armaturen har en kubformad skärm som döljer ett stort antal lysdioder. De ger ett behagligt, varmvitt ljus som kan se mycket inbjudande ut längs en trädgårdsväg. Lysdioderna har en låg energiförbrukning och är väl skyddade mot väder och vind, så att armaturen kan utföra sitt arbete utomhus på ett tillförlitligt sätt.
 • LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor

  LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor
  Med rörelsedetektor - LED-ljus Qubo Pollarlampan Qubo är tillverkad av gjuten aluminium och består av en antracitfärgad pelare som verkar rama in en vit diffusor. Den integrerade sensorn slår på Qubo endast när en rörelse registreras och stöder därmed aktivt energibesparing. Den okomplicerade designen passar perfekt in i moderna trädgårdar och parker. - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och en räckvidd på 10 meter. - Skymningssensorn kan ställas in manuellt. - Tändningstiden kan ställas in manuellt från 10 sekunder till 8 minuter. - Detektionsvinkel 120 °
 • Gånglampa 1041 aluminiumgjutning, höjd 100 cm

  Gånglampa 1041 aluminiumgjutning, höjd 100 cm
  Sockelarmaturen 1041/1042 är tillverkad av pressgjuten aluminium och har lameller runt kupan av polykarbonat som riktar ljuset nedåt och därmed ger en bländfri belysning.
 • Arcchio Rudolfine gånglampa V4A stål 60 cm

  Arcchio Rudolfine gånglampa V4A stål 60 cm
  Smal gångljus Rudolfina i modern design av robust rostfritt stål Rudolfina har en modern och enkel karaktär. Den är tillverkad av robust rostfritt stål och har den typiska grå färgen. I toppen har den en enkel lampskärm som kan förses med lämpliga lampor. Här kan ljusintensiteten och ljusfärgen anpassas efter personliga behov. Skyddsklassen IP54 skyddar Rudolfina-lampan mot damm och vattenstänk, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Vid behov kan stiglampan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Gånglampa Matrix svart

  Gånglampa Matrix svart
  Smal Aludra-lampan i anodiserad aluminiumDet specialbehandlade höljet på Aludra-lampan är mer korrosionsbeständigt än målad metall och har därmed en viktig egenskap för en utomhuslampa. I den övre delen är den ribbade cylindriska pelaren utrustad med en diffusor på insidan, under vilken ljuskällan skruvas in. Ljuset lyser på så sätt genom lamellerna och belyser gångvägar och uppfarter. En specialutvecklad monteringsspik ger den nödvändiga stabiliseringen utomhus.
 • Smakfull väglykta Bali, grön

  Smakfull väglykta Bali, grön
  Väglyktan Bali med vacker ljuseffekt Denna estetiskt utformade lampa har unikt klassiska drag: det transparenta glasklotet harmoniserar perfekt med den mörka metallkroppen. Den dekorativt utformade metallen understryker denna lampas smakfulla effekt. Glaskroppen skapar en passande och behaglig ljuseffekt. Även i släckt tillstånd pryder denna lampa varje utomhusområde.
 • Aluminium stolplampa Wilma

  Aluminium stolplampa Wilma
  Modern stolplampa Wilma med aluminiumarmatur Den stiliga stolplampan Wilma passar p.g.a. sitt tidlösa, diskreta utförande till många fasader och ger därvid en mycket dekorativ effekt. Den mörkgrå armaturen består av aluminium och innefattar en kupa i vit plast som är ansvarig för den välbalanserade ljudspridningen. Stolplampan Wilma sprider inte bara ett balanserat ljus, utan skapar även orienteringshjälp i det nattliga trädgårdslandskapet.
 • Vacker väglampa Marius med sensor, 100 cm

  Vacker väglampa Marius med sensor, 100 cm
  Justerbar LED-väglampa Marius med inbyggd sensor – vinnare av två designpriser Denna LED-drivna väglampa förbrukar bara lite energi, men kan ändå ge klart ljus, naturligtvis tack vare den moderna LED-tekniken, som är känd för sin höga energieffektivitet. Marius har även ett justerbart lamphuvud , så att ljusets riktning kan justeras individuellt. Den inbyggda sensorn ger ännu större flexibilitet, för ingen behöver leta efter strömbrytaren, vilket är ganska irriterande utomhus. Väglampan kan tack vare sensorns avkänningsvinkel på 120° reagera och tändas när någon närmar sig tomten. Lystiden kan förändras från minimum 5 sekunder till maximalt 8 minuter. Räckvidden ligger mellan 6 och 10 meter. Den högkvalitativa lampan med rak design har vunnit två priser: - German Design Award Special 2018 - Reddot Award 2017 (winner lighting design)
 • Gånglampa Boston, höjd 110 cm, med sensor

  Gånglampa Boston, höjd 110 cm, med sensor
  Modernt ljus Boston i robust rostfritt stål med rörelsesensor Boston-lampan övertygar med sin smala design som integreras väl i utemiljöns atmosfär. Armaturen består av en smal kropp av rostfritt stål, där ett plastelement fungerar som lampskärm. Den kan utrustas med en lämplig ljuskälla som ger ett lämpligt, bländfritt ljus. Dessutom är Boston Path-armaturen utrustad med en rörelsesensor som gör det mycket enkelt att styra ljuset. Skyddsklassen IP44 skyddar armaturen mot vattenstänk och det rostfria stålet ger den en hållbar karaktär. För ett harmoniskt helhetsintryck kan Boston kombineras med andra armaturer i serien. Tekniska data för sensorn: - Detekteringsvinkel 90 - Räckvidd 8 m
 • Prios Tulimar gånglampa, 2 lampa

  Prios Tulimar gånglampa, 2 lampa
  Mörkgrå Tulimar-lampor med två rörliga spotlights Tulimar-lampan finns i en version med två lampor och är trendig och passar perfekt in i moderna miljöer. Den är idealisk för att belysa trädgårdsgångar och kan även användas nära en terrass eller uppfart. Den goda skyddsklassningen garanterar att den här vägbelysningsarmaturen tål väder och vind i utomhusmiljöer på lång sikt. De två spotsen kan utrustas med lämpliga ljuskällor efter önskemål och är också flexibelt justerbara.
 • Gånglampa Carla med utskjutande del, brun/mässing

  Gånglampa Carla med utskjutande del, brun/mässing
  Carla banljus med dekorativ design Carla-väglampan var gjord av aluminiumgjutgods och fick en bronsfärgad yta. Finishen och den vackra formen gör den till den perfekta ljuskällan för lantgårdsområdet, där den inte bara används för belysning utan också för dekorativ dekoration. Förutom glödlampor kan energisparlampor eller moderna LED-lampor också användas i E27- uttag på vägbelysningen. Med hjälp av LED-lampor kan belysningen av utomhusområdet implementeras på ett kostnadseffektivt, energibesparande sätt och LED-lamporna har också en mycket lång livslängd.
 • Lucande Tinna LED-gånglampa, 100 cm

  Lucande Tinna LED-gånglampa, 100 cm
  För optimal belysning runt huset - LED-gånglampa Tinna Varmvita lysdioder ger här ett vackert, mjukt ljus som på ett tillförlitligt sätt belyser vägen. LED-gånglampan Tinna är därför perfekt för trädgårdsvägar, uppfarter, platser runt garaget eller farstun, eller egentligen var som helst där det krävs orienteringsljus på natten. Tinna är utöver detta tillverkad av aluminium och har en liten vit diffusor som den moderna LED-tekniken sitter bakom. Tack vare den höga kapslingsklassen IP65 är LED-gånglampan skyddad mot stänkvatten och damm så att den kan användas var som helst runt huset och i trädgården.
 • Arcchio Advik LED-gånglampa, 100 cm, med sensor

  Arcchio Advik LED-gånglampa, 100 cm, med sensor
  Idealisk för trädgårdar och infarter: LED-gånglampa med inbyggd rörelsesensor Advik ser tack vare sin detaljlösa, samtidiga lampkropp alltid bra ut. Särskilt i ett modernt område. Kroppen är tillverkad i aluminium och går direkt upp till toppen av lamphuvudet som är något nedåtvänd, vilket gör att ljuset strålar nedåt och bländar nästan inget alls. Ljuset är ljust men effektivt, och en integrerad rörelsesensor ökar komforten utomhus. Ljuset tänds så fort en rörelse har registrerats. Detta gör att man hinner se hinder i god tid och skrämmer till och med bort oinbjudna gäster eftersom ljuset tänds och deras närvaro upptäcks tidigt.
 • BEGA 84074K3 LED-gånglampa koppar symmetrisk

  BEGA 84074K3 LED-gånglampa koppar symmetrisk
  Kopparbanearmatur 84074 med symmetriskt nedåtriktat ljus 84074 LED-belysningsarmatur är en högkvalitativ ljuskälla med ett modernt formspråk i det traditionella materialet koppar. Den cylindriska ramen bär en trunkerad kägelformad skärm. Bakom den finns en avskärmad LED-lampa vars varmvita ljus avges nedåt, så att omgivningen belyses utan att bländas och koppararmaturen sätts ytterligare i scen. Med tiden får koppar en karakteristisk patina på grund av väder och vind. - Med gjuten bronsfotplatta - Skyddsklass: IP64
 • Hög lyktstolpe ROBUSTE

  Hög lyktstolpe ROBUSTE
  Lyktstolpen ROBUSTE - charmig lampa med gamla förebilder Lamporna i serien ROBUSTE utmärker sig genom sitt utseende vars förebilder härstammer från gångna tider och förlänar utomhusområdet en alldeles särskild atmosfär. Förebilder från gångna tider, deras konstnärlighet och deras utformnings budskap är mycket efterfrågade även idag. De strukturerade stommarna och skärmarna hos lamporna i serien ROBUSTE är därmed perfekta belysningsanordningar. För oinskränkt utomhusanvändning är lampan skyddad mot partiklar och stänkvatten enligt skyddsklass IP44. Dessutom kan lyktstolpen användas med lågenergilampor (ingår inte i leveransen) vilket ger mätbart lägre energiförbrukning och längre livslängd.
 • Rätlinig LED-väglykta Jenke

  Rätlinig LED-väglykta Jenke
  Varmvitt skinande LED-väglykta Jenke för en modern belysningsstil i ytterområdet Väglyktan Jenke ger med 2.900 till 3.100 Kelvi varmvitt ljus även i ytterområdet och hänför med ett lika vackert som modernt utseende. Den är utrustad med den senaste Bridgelux LED-tekniken, som ger en hög energieffektivitet eftersom ett ljusutbyte på över 77 lumen per watt uppnås redan vid ett totalt ljusflöde på 540 lumen och en effekt på 7 W. Särskilda ljuseffekter uppstår genom den trekantiga formen och den matta guldfärgade ytan av den inre reflektorn och med 2.900 till 3.100 Kelvin är ljuset varmvitt vilket de flesta människorna uppfattar som särskilt trevligt. Skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot inträngande av vatten och smuts. En vacker ljuskälla för moderna ytterområden!
 • LED-solcellsgånglampa Sinnia med markspett

  LED-solcellsgånglampa Sinnia med markspett
  Den mönstrade skärmen gör Sinnia LED-solbelysningen till en dekorativ ljuskälla för utomhusbruk. Lampan har en jordspik och drivs av solenergi. Den kan därför användas flexibelt på gräsmattan i trädgården eller i entrén. Det varma ljuset skapar en inbjudande atmosfär och den mönstrade skärmen skapar också en vacker ljus- och skuggeffekt. - inkl. skymningssensor - ljusstyrka ca 6 timmar
 • Gånglampa Elm i kantig design

  Gånglampa Elm i kantig design
  Almbana ljus i fyrkantig form med en vacker ljuseffekt Elm-väglampan, som är gjord av aluminium och målad i svart, är modern, rak och vinkel. Banljuset är utrustat med ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor kan användas. Förutom en glödlampa kan också en modern LED-ljuskälla användas. Ljuset sänds ut på sidorna genom den genomskinliga diffusorn av plast, varigenom den dekorativa metallringen skapar en dekorativ effekt inte bara visuellt utan även när det gäller belysning.