Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor

  LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor
  Modern väglampa med rörelsedetektor och två uttag En energikolonn som också kan användas som en vägbelysning visar sig vara extremt användbar för utomhusområdet. Eftersom de två inbyggda uttagen inte bara är användbara för trädgårdsskötsel, för anslutning av elektriska apparater utan också till exempel till julbelysning. Uttagen skyddas av det praktiska gångjärnskyddet. Men det är inte allt: armaturen har också en integrerad rörelsedetektor som kan ställas in på ett detektionsavstånd på 1 till 8 meter. Detektionsområdet är 120 °. Ljuslängden från 10 sekunder till 8 minuter kan också ställas in variabelt. - Total anslutbar effekt: max 3680 W.
 • LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag

  LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag
  G & L Handels GmbH led-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag, rostfritt stål, plast, E27, 5 W, energiefficiens: F, L: 8 cm, B: 8 cm, H: 80 cm
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
  Trio Lighting gånglampa hoosic med eluttag, antracit Hoosic, aluminiumgjutgods, plast, E27, 28 W, H: 80 cm
 • Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor

  Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor
  LED-gånglampa theLeda D B plus S AL - inklusive PIR-sensor och eluttag Tillverkad av högkvalitativ, aluminiumprofil med en metallisk, elegant look berikar LED-gånglampan theLeda D B plus S AL varje modern tomt med mjukt, individuellt anpassningsbar ljus. Den integrerade PIR-rörelsesensorn med en dagsljussensor aktiverar endast belysningen när det behövs, vilket naturligtvis också återspeglas i låga energikostnader. Som ett litet extra har gånglampan ett eluttag på baksidan av höljet som gör det möjligt att koppla in gräsklippare och andra saker med strömsladd så att man inte behöver hämta en förlängningssladd. – Registreringsvinkel: 180° - registreringsområde: ca 12 meter - inställningsområde omgivningsljusstyrka: 2-800 lux - stopptid för ljus: 10 sekunder till 20 minuter - kan anslutas trådlöst (endast möjligt med hjälp av theSenda B med theSenda Plug (finns tillgänglig från Tillbehör) - fjärrkontrollsfunktioner som kan ställas in via theSenda B och appen theSenda Plug: körtest, skymningsrelä, Teach-In, dimbart orienteringsljus och självberäknande nattavbrott (ingår ej) - manuell styrning över avbrottsknapp (kontinuerlig belysning i 6 timmar)

Fler tips på väglampor

 • Arcchio Fineria LED-gånglampa aluminium

  Arcchio Fineria LED-gånglampa aluminium
  Mörkgrå LED-vägbelysning Fineria i vacker design På stigar, på terrassen eller i uppfarten garanterar Fineria LED-vägarmatur säkerhet på ett energieffektivt sätt genom belysning som strålar över ett stort område. Den plana nyansen med en böjd diffusor i plast fäst i botten gör att ljuset från de varma vita lysdioderna inuti kan lysa över ett stort område för att belysa ett stort område. Väglampan är gjord av aluminium och designad i mörkgrå så att den passar in i alla utomhusområden.
 • Gatlyktan Adessora - saltvattenbeständig

  Gatlyktan Adessora - saltvattenbeständig
  Iögonfallande gatlykta Adessora med rejäl, rund glasskärm Gatlyktan Adessora är imponerande tack vare den i förhållande till stolpen mycket stora glaskulan. Det klara glaset skapar bra och bredstrålande belysning i trädgården. Även parkanläggningar får säker och klar belysning med Adessora.
 • LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp

  LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp
  Rund LED-gånglampa Cyra i elegant design - vridbar lampkropp LED-gånglampan Cyra är en smal cylinder av antracitfärgat aluminium med en opalvit diffusor. Lamphuvudets fastsättning möjliggör dess rotation i 350° så att ljusriktningen kan ändras vid behov. Cyra avger de integrerade LED-lampornas ljus utan bländning och ger en homogen omgivningsbelysning som också bidrar till ökad säkerhet på området.
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart
  LED-gångarmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, dubbelsidig fördelning Den nedåtriktade Palos Round 2.0 LED-belysningsarmaturen ger ett behagligt, varmvitt ljus på fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av gjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och en kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i sin utformning och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Palos Round 2.0 är ett perfekt komplement till moderna utomhusinstallationer. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • Arcchio Rudolfine gånglampa V4A stål 60 cm

  Arcchio Rudolfine gånglampa V4A stål 60 cm
  Smal gångljus Rudolfina i modern design av robust rostfritt stål Rudolfina har en modern och enkel karaktär. Den är tillverkad av robust rostfritt stål och har den typiska grå färgen. I toppen har den en enkel lampskärm som kan förses med lämpliga lampor. Här kan ljusintensiteten och ljusfärgen anpassas efter personliga behov. Skyddsklassen IP54 skyddar Rudolfina-lampan mot damm och vattenstänk, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Vid behov kan stiglampan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Väglampa Klemens med rörelsedetektor 65 cm

  Väglampa Klemens med rörelsedetektor 65 cm
  Grafitgrå väglampa Klemens med användbar sensor som detekterar rörelser Klemens har med sin kantiga form ett modernt utseende och är därför mycket väl lämpad för montering i närheten av moderna byggnader. I övre delen sitter klara glasinsatser på alla sidor, som sprider skenet från ljuskällan direkt och därmed inte tar bort något av dess ljusstyrka. Det faktum att väglampan har en integrerad sensor visar sig vara mycket praktiskt, eftersom den så snart en person närmar sig reagerar med att slå på ljuset, så att du omedelbart har tillräckligt med ljus för att orientera dig. Sensordata: - avkänningsvinkel 180° - räckvidd 8 m - lystid justerbar: 5 s - 30 s - 1 min - 3 min - 5 min - 8 min
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit
  LED-gångarmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, dubbelsidig fördelning Den nedåtriktade Palos Round 2.0 LED-belysningsarmaturen ger ett behagligt, varmvitt ljus på fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av gjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och en kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i sin utformning och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Palos Round 2.0 är ett perfekt komplement till moderna utomhusinstallationer. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • Pollare Marius med LED-lampor, 60 cm

  Pollare Marius med LED-lampor, 60 cm
  Modern LED-pollare Marius med tunn skärm – vinnare av två kända designpriser Det är enkelt att se att pollaren Marius är en snarare modern lampan, eftersom lampkroppen av aluminium är grafitgrått lackerad och har inga iögonfallande detaljer, utan utstrålar något minimalistiskt. Det tunna lamphuvudet är försedd med högkvalitativa lysdioder som lyser behagligt varmvitt och avger kraftfullt ljus. För att kunna rikta ljuset bättre är LED-pollaren försedd med en led som kan användas för att röra lamphuvudet uppåt och nedåt. LED-pollarens design är fått två kända priser: Reddot Award 2017 (winner lighting design) och German Design Award Special 2018.
 • Arcchio Dakari LED-gånglampa, smart styrbar

  Arcchio Dakari LED-gånglampa, smart styrbar
  Mörk LED-gångarmatur Dakari med smarta funktioner - styrbar via WLAN med Tuya Smart App Dakari LED-belysningsarmatur för gångvägar har en mörk design och övertygar med sina tekniska fördelar. Ramen i aluminium har en mörkgrå finish som passar bra in i olika miljöer. Lampskärmen ger 360° belysning och har ljusstarka lysdioder som enkelt kan styras via WLAN med Tuya Smart-appen. Både ljusfärgen och ljusstyrkan kan ändras på olika sätt. De extra timer- och minnesfunktionerna är mycket praktiska. Dessutom kan den här stigbelysningen också installeras och kopplas i en grupp av flera, så att hela utomhusbelysningen kan styras helt och hållet med smarttelefonen. Tekniska data: - Kan styras via hemmets WLAN med den kostnadsfria Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android). - Överföringsräckvidd upp till 45 meter - Ljusfärgen kan justeras från varmvitt (3 000 K) till universalvitt (5 000 K) - Dimbar utan ytterligare installation - Integrerad timerfunktion - integrerad minnesfunktion - Möjlighet att skapa och växla armaturgrupper - Lämplig för långvarig utomhusanvändning tack vare IP54 - 360° belysning runt om
 • Gatlampa Firenze, vit

  Gatlampa Firenze, vit
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • LED-gatlampa Annika av aluminium, 80 cm

  LED-gatlampa Annika av aluminium, 80 cm
  Effektfull LED-väglykta Annika i ädel antracit LED-väglyktan Annika visar sig tack vare sin rätlinjiga, kantiga design som dekorativt formgivningsobjekt av moderna utomhusanläggningar. Lampan är tillverkad av robust aluminium och lackerad i färgen antracit vilket ger ett elegant utseende. Annika är utrustad med totalt 90 energisnåla Epistar LED-lampor som lyser indirekt nedåt och som iscensätter trädgårdar och tomtvägar. Väglyktan Annika har skyddsklass IP54 och är på bästa sätt skyddad för väta och andra väderförhållanden.
 • Pollare Norman

  Pollare Norman
  Norman pollararmatur sätter effektivt scenen för både moderna och klassiska utomhusinstallationer. Den har en cylindrisk aluminiumkropp med en fasad, klar lampskärm som ger en mild och jämn belysning av stigar och vägar. Idealisk för användning av dekorativa LED-glödlampor
 • LED-gånglampa 2087, antracit

  LED-gånglampa 2087, antracit
  Toppmodern LED-vägbelysning 2087 av gjuten aluminium i antracit LED-väglampan 2087 sticker ut med sin tydligt strukturerade design. Dess rätvinkliga kropp är gjord av mycket resistent gjuten aluminium, LED-ljuskällan är gömd bakom en platt akryldiffusor och avger sitt varma vita ljus direkt nedåt. På detta sätt kan fastighetsstigar belysas tillräckligt och säkert. Den moderna designen av väglampan 2087 kan integreras i många nuvarande fastighetsdesigner. - inklusive monteringsplatta - kapslingsklass: IP65 - Slagmotstånd: IK08 - Utrustad med överspänningsskydd - Ljusstyrka justerbar via extern dimmer (ingår ej)
 • LED-väglampa Juvia, rörelsedetektor

  LED-väglampa Juvia, rörelsedetektor
  LED-väglampa Juvia med praktisk rörelsedetektor Juvia har en modern och rätlinjig design. Endast i den övre delen lutas lamphuvudet med de integrerade lysdioderna, så att ljuset riktas nedåt mot marken. Aluminiumkroppen har en mörkgrå finish och ett viktigt inslag hos denna LED-väglampa är naturligtvis den integrerade sensorn under ljusytan. Sensorns intervall är 6-9 m och detekteringsvinkeln 120°. Du kan dessutom justera belysningstiden efter önskemål. Denna har ett inställningsintervall från 5 sekunder till 8 minuter.
 • Skandinavisk väglykta Terrence

  Skandinavisk väglykta Terrence
  Skandinavisk väglykta Terrence Den klassiska skandinaviska formen på den här lampan möjliggör en så gott som bländfri och jämn belysning av alla viktiga utomhusområden. Den inneliggande lampan skyddas av en stabil kupol av klarglas. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart

  Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart
  Birkbana ljus i en klassisk cylindrisk form Det tunna, cylindriskt formade stigljuset Birk kan integreras i alla utomhusområden. Medan det ser väldigt enkelt och iögonfallande ut under dagen, inspirerar det med sin vackra ljusstrålning när det är upplyst. Ljuskällan, som sitter bakom en klar diffusor överst, skapar ett effektivt ljus genom de ringformade ljusuttagen. Birk-stiglampan kan monteras i grupper för att belysa en stig, terrassen eller en uppfart och kan anslutas parallellt. Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i E27- uttag .
 • Lucande Overa gånglampa, E27

  Lucande Overa gånglampa, E27
  Cylindrisk stigljus Overa imponerar med ett modernt utseende Overa Path Light överraskar med en speciell design och en framgångsrik kombination av olika material. Huset är helt av aluminium och har en mörkgrå ytfinish. Lampans botten är gjord av cement och säkerställer att Overa är stabilt på golvet. Det genomskinliga locket speglar armaturens cylindriska form och döljer en E27-lampa. Användaren kan utrusta detta med en ljuskälla efter eget val. Allt som allt är Overa en snygg lampa för trädgården eller terrassen.
 • Vit LED-gånglampa Dingo med GU10-LED

  Vit LED-gånglampa Dingo med GU10-LED
  Elegant LED-gånglampa Dingo i vitt På många utomhusområden kan den dekorativa och relativt enkla LED-gånglampan Dingo monteras som ljuskälla på trappor, gångar eller terrasser. I det cylindriska lamphuvudet sitter en GU10-LED-ljuskälla som medföljer och kan bytas ut. LED-gånglampan Dingo är robust bearbetad av aluminium och glas och lackerad i matt vit färg. LED-lampans varmvita ljus avges i en vinkel på 40° nedåt.
 • Modern gånglampa 202, svart

  Modern gånglampa 202, svart
  Path light 202 SIL - en pärla för varje modernt utomhusområde Den modernt designade 202 SIL-vägbelysningen i robust gjuten aluminium garanterar inte bara bra ljus på fastigheten utan fungerar också som en designfunktion i en modern vardagsstil. Utrustad med kapslingsklass IP44. - för montering på ett fundament eller ett underjordiskt stycke 4001013 Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Gånglampa Roya, antracit

  Gånglampa Roya, antracit
  Roya Path-armaturen är tillverkad av mycket robust gjuten aluminium och har ett smalt, tidlöst utseende som kan harmonisera med många olika fastighetsdesigns. Ljuskällan säkerställer en harmonisk ljusspridning och därmed också en säker omgivningsbelysning. Ljuskälla ingår inte.
 • Gånglampa Skittel med kulskärm, höjd 65 cm

  Gånglampa Skittel med kulskärm, höjd 65 cm
  Skittle är en klassisk, elegant och tidlös ljuskälla för många platser utomhus. Armaturen med opalformad sfärisk skärm av väderbeständig plast ger en vacker ljuseffekt och är mycket attraktiv när den monteras enskilt eller i grupp.
 • SLV Rusty Slot 80 LED-gånglampa, höjd 80 cm

  SLV Rusty Slot 80 LED-gånglampa, höjd 80 cm
  Tilltalande LED-gånglampa Rust Slot med IP55 En utomhuslampa ger inte bara tillräckligt ljus för ökad säkerhet på natten, utan bidrar också till områdets design under dagtid med sitt utseende. Detta är särskilt viktigt för LED-gånglampan Rusty-Slot Det stål som användes för armaturen fick en särskild kemisk behandling, vilket ledde till att den trendiga rost-looken uppstod. Optiskt avviker varje lampa något från den andra. Ljuset från de dolda LED-lamporna avges direkt och lyser mjukt ut i omgivningen.
 • Gånglampa York med rörelsesensor

  Gånglampa York med rörelsesensor
  Vacker golvlampa York med rörelsesensor Denna moderna väglykta av rostfritt stål har ett raklinjigt formspråk med en smal stomme av lameller och stag runt lampkroppen av akrylglas. Den uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP23 och är lämplig för användning med lågenergilampor. Rörelsesensor ser till att man tar säkra steg och kan ställas in i registreringsområde, ljuskänslighet och ljustid. - registreringsområde: 1 - 8 m vid en monteringshöjd på 1,8 m - Lystid mellan 10 sekunder - 10 minuter, inställbar - avkänningsvinkel 110°
 • LED-pollarelampa Egon med kvadratisk ljuskälla

  LED-pollarelampa Egon med kvadratisk ljuskälla
  Rätlinjig LED-pollarelampa med mörkgrå finish Genom de inbyggda lysdioderna är Egon en pollarelampa med låg strömförbrukning, vilket säkert uppskattas av konsumenter som gillar moderna idéer. Optiken hos LED-pollarelampans ljus kännetecknas av en viss rätlinjighet, så att ljuset harmoniserar underbart med moderna utomhusområden. Egon belyser gårdsinfarter och trädgårdsvägar utmärkt och du får ett orienteringsljus som hjälper dig att röra dig säkert i mörker.
 • Lindby Elinda gånglampa, 3 lampor

  Lindby Elinda gånglampa, 3 lampor
  Designorienterad stigljus Elinda med tre ljuskällor Denna vackra vägbelysning övertygar med sin nostalgiska design och goda ljusstyrka, vilket beror på de tre ljuskällorna. På detta sätt kan den också belysa större delar av trädgårdsstigen på kvällen och därmed förhindra snubblingsrisker. stativ är tillverkad helt av aluminium och har belagts med en mörkgrå yta. De tre lampskärmarna i vitt glas, som är halvklotformade, ger en snygg kontrast. De skyddar inte bara ljuspunkterna utan fungerar också som diffusorer så att ljuset kan släppas ut försiktigt och jämnt i omgivningen.
 • LED-gånglampa Bermuda

  LED-gånglampa Bermuda
  Modern LED-väglampa Bermuda Den robusta Bermuda LED-vägbelysningen är perfekt för elegant och modern belysning av utomhusområdet. Den moderna designen kombineras med effektiv LED-teknik som lyser upp mörkret med varmt vitt ljus. Vägljuskroppen är också gjord av aluminiumgjutgods och tål vind och väder.
 • Lucande Timio gånglampa, 60 cm

  Lucande Timio gånglampa, 60 cm
  Attraktivt ljus Timio i mörk design Timio Path-armaturen inspirerar med sin minimalistiska design, som samtidigt är mycket speciell. Fokus ligger på geometriska former som det cylindriska stativet och den kubiska ramen runt den vita lampskärmen. Armaturen är tillverkad i aluminium och har en mörkgrå finish, vilket är mycket trendigt just nu. Timio passar väl in i en modern miljö och kan användas länge utomhus tack vare sin goda skyddsklass.
 • Gånglampa 190 aluminiumgjutning, svart

  Gånglampa 190 aluminiumgjutning, svart
  Attraktiv väglampa 190 i design av en båglampa Stigarmaturen 190 imponerar med sin snygga design och kan som en charmig bågarmatur med en höjd av 120 cm visuellt förbättra fastighetsstigarna. Den eleganta lampskärmen på den böjda rörledningen är en iögonfallande. Det ligger som en vacker baldakin över det ganska sfäriska lampglaset. Opalglaset sätter omgivningen i atmosfäriskt ljus och skapar behaglig belysning på golvet. Röret och lampskärmen är gjorda av högkvalitativt gjuten aluminium. Den kan placeras på fundamentet med basen. Om sökvägen ljus 190 är att sättas upp på gräsmattor och trädgårdar, den associerade underjordisk bas (artikel: 4001013) är det bästa valet kapslingsklass IP44. Gjord i Tyskland.
 • Baily – LED-väglykta i rostfritt stål

  Baily – LED-väglykta i rostfritt stål
  LED-gångsarmatur Baily med en kropp i rostfritt stål i vinkelform Baily passar bra in i moderna miljöer. Den rostfria stålkroppen har en kantig form och i den övre delen finns en plastinsats som rymmer de energisparande lysdioderna. Direkt ovanför lysdioderna finns ett satinöverdrag, resten av insatsen är genomskinlig. LED-lampan kan monteras längs trädgårdsgångar och uppfarter och fungerar då som ett praktiskt orienteringsljus så att du lätt kan hitta i mörkret.
 • LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor

  LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor
  Modern LED-vägbelysning Bati som en antracit svart cylinder Den cylindriska väglampan Bati är optiskt enkel och modern. Den är gjord av aluminium med en antracit svart yta. Kroppen skärs ut på ena sidan i det övre området; opalplastdiffusorn finns här. Inuti finns universella vita lysdioder vars ljus belyser området framför och bredvid armaturen.
 • Arcchio Advik LED-gånglampa, 100 cm, med sensor

  Arcchio Advik LED-gånglampa, 100 cm, med sensor
  Idealisk för trädgårdar och infarter: LED-gånglampa med inbyggd rörelsesensor Advik ser tack vare sin detaljlösa, samtidiga lampkropp alltid bra ut. Särskilt i ett modernt område. Kroppen är tillverkad i aluminium och går direkt upp till toppen av lamphuvudet som är något nedåtvänd, vilket gör att ljuset strålar nedåt och bländar nästan inget alls. Ljuset är ljust men effektivt, och en integrerad rörelsesensor ökar komforten utomhus. Ljuset tänds så fort en rörelse har registrerats. Detta gör att man hinner se hinder i god tid och skrämmer till och med bort oinbjudna gäster eftersom ljuset tänds och deras närvaro upptäcks tidigt.
 • Gånglampa svart med munblåst glas

  Gånglampa svart med munblåst glas
  Högkvalitativ banljus med en boll gjord av bubblaglas Denna vackra vägbelysning trivs med sin robusta stativ av gjuten aluminium. Den sfäriska armaturkroppen av bubbelglas avger bekvämt ljus. Utrustad med kapslingsklass IP44 För montering på en fundament eller en underjordisk del kan lämplig underjordisk installationsbas beställas som tillbehör. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Lucande Keke gånglampa, höjd 70 cm

  Lucande Keke gånglampa, höjd 70 cm
  Säker belysning även i många områden - gånglampa Keke Gånglampan Keke:s moderna, kantiga form passar in i många utomhusanläggningar och kan därför användas på många olika sätt. Den övertygar också med den robusta konstruktionen och det grafitgrå aluminiumhöljet, som kompletteras med en rökgrå plastskärm. Ljuskällan, som är innesluten, avger ett säkert och tillförlitligt ljus i omgivningen och ger tillräckligt ljus i mörkret.
 • Egger York LED-gånglampa grå, 65 cm

  Egger York LED-gånglampa grå, 65 cm
  Egger Licht egger york led-gånglampa grå, 65 cm York LED-gånglampa, aluminium, 6 W, L: 10.8 cm, B: 10.8 cm, H: 65 cm
 • Gånglampa Trieste aluminium, antracit

  Gånglampa Trieste aluminium, antracit
  Konstsmide gånglampa trieste aluminium, antracit Trieste, aluminium, glas, GU10, 35 W, B: 11.5 cm, H: 100 cm
 • STEINEL Spot Way LED-gånglampa, lutbar

  STEINEL Spot Way LED-gånglampa, lutbar
  LED-gångsarmatur Spot Way Slave med vridbar och svängbar spotlight Spot Way presenterar sig som en elegant designad fastighets- och vägbelysning i aluminium. Armaturen är lackerad i antracit och passar in i många fastighetsdesigns. Spot Way är utrustad med en horisontellt och vertikalt svängbar spotlight och tack vare den medföljande utbytbara LED-lampan (7 W, GU10) ger den en behaglig och energieffektiv belysning som kan riktas specifikt. GU10-lampor på upp till max. 9 W kan användas. Grundplattan ingår i leveransen. - inkl. 2,5 m lång nätkabel med stickpropp - 90° svängbar - 180° roterbar
 • Gatlykta Sitra i antracit, två ljuskällor

  Gatlykta Sitra i antracit, två ljuskällor
  Aluminiumgatlykta Sitra, två ljuskällor Denna exklusiva gatlykta är tillverkad i aluminium, ljuskällorna skyddas av klara glas. Denna gatlykta passar mycket bra för användning i en modern belysningsomgivning. Eftersom båda spotlightsen är justerbara kan man rikta ljuset mot enskilda objekt för att framhäva dem.
 • Arcchio Liljana gånglampa, svart, IP65, E27

  Arcchio Liljana gånglampa, svart, IP65, E27
  Svart, rund bana ljus Liljana med klar glasskärm, IP65 Liljana är en vacker väglampa som vet hur man på ett tillförlitligt sätt ger ljus utomhus. Det runda aluminiumhöljet är svartmålat och smälter samman med en klar glasskärm på toppen. Optiken är lika harmonisk eftersom de är rika i kontrast och kan användas särskilt i moderna byggnader. E27 glödlampor och rustika lampor är lämpliga glödlampor som ser väldigt bra ut. Stigbelysningen kan placeras längs trädstigar eller uppfart och med kapslingsklass IP65 är den väl skyddad mot vatten och smuts, så att vädret knappast kan påverka ljuset.
 • LED-pollare Silvan, 100 cm, med sensor

  LED-pollare Silvan, 100 cm, med sensor
  Mörkgrå LED-pollare Silvan med sensor LED-pollaren Silvan som aktiveras genom en rörelsesensor i klassiskt mörkgrå kastar ett diskret ljus över vägarna. Därigenom kan belysningsdesignen i utomhusmiljön kompletteras till ett stilfullt och intelligent helhetskoncept. Den slanka aluminiummodellen sprider lätthet och tidlös elegans. Samtidigt är den extremt robust och motståndskraftig och klassad med IP54-skydd. Det flexibla lamphuvudet innebär dessutom att den opalfärgade diffusorns ljusinfall kan ställas in efter behov. Belysningen regleras via en rörelsesensor, varvid dämpnings- och tidsinställningarna på lampan kan anpassas. Data för rörelsesensorn: - registreringsvinkel 120 grader - räckvidd 6 - 10 meter - justerbar lystid mellan 5 sekunder och 10 minuter
 • Väglampa Adenika, rostfritt stål

  Väglampa Adenika, rostfritt stål
  Saltvattenbeständig pollare Adenika i rostfritt stål av hög kvalitet Ljuskällor på tomten är i första hand ett medel för säkerhet och i andra hand ett medel för dekoration. Ska båda aspekterna förenas på bästa sätt i en väglampa är utomhuslampan Adenika ett bra val. Modellen består av rostfritt stål och är saltvattenbeständig. Därför kan den ställas upp överallt på tomten, även i kustregioner. Väglampan Adenika har en slank konstruktion, som är cylindriskt hållen och ombesörjer en mjuk belysning på vägar och uppfarter. Ljuskällan sitter i den övre delen och avslutas med en något rundad kupol. Tre tunna metallstag löper mitt över glaset och bifogar ett stilfullt element till helhetsintrycket.
 • Paulmann Padea gånglampa husnummer sensor 3 000 K

  Paulmann Padea gånglampa husnummer sensor 3 000 K
  LED-gångbelysning Padea med sensorsystem LED-gångbelysningen Padea lyser inte bara upp gångar och entréer, utan fungerar även som husnummerbelysning tack vare de siffror och bokstäver som medföljer för att klistras på. Den integrerade skymnings- och rörelsesensorn tänder ljuset automatiskt.- Sensorns detektionsområde 360°, räckvidd 4 - 8 meter- Tänd 20 lux- Tändningstid 30 sekunder
 • Lindby Lolani gånglampa av aluminium 1 lampa 60 cm

  Lindby Lolani gånglampa av aluminium 1 lampa 60 cm
  Enkel stiglampa Lolani - den perfekta följeslagaren för utomhusområdet Lolani är en modern stiglampa som med sin enkla design passar bra in i trädgården. Den är tillverkad av aluminium och har en rörformad kropp med en cylindrisk skärm. Den här skärmen är riktad mot marken och ger därför en bländfri belysning. För att avrunda det eleganta utseendet presenteras Lolani Path-armaturen i en harmonisk svart färgskala. Dessutom kan den utrustas med lämpliga ljuskällor så att valet av ljusfärg och ljusintensitet kan anpassas till personliga behov. Lolani är skyddad mot damm och stänkvatten, vilket anges av skyddsklassen IP54. Stigen kan enkelt kombineras med andra armaturer i serien, så att de kan placeras i kanten av en trädgårdsväg och skapa den nödvändiga belysningen
 • SLV Grafit gånglampa antracit rätblock höjd 90 cm

  SLV Grafit gånglampa antracit rätblock höjd 90 cm
  Osynlig på dagen, en ljusstråle i mörkret - Path Light Grafit Satinerad akryl ger Grafit-lampans skugga ett strålande ljus runtomkring, så att en jämn och mild belysning uppnås på alla sidor. Den kubformade kroppen är tillverkad av robust aluminium och har en antracitfärgad finish. Grafit pollararmaturen levereras med en öppen kabeländan, och en platt, fyrkantig monteringsfot ingår också. En lämplig IP-anslutningsdosa för anslutning samt en jordspik för förankring i obelagda ytor är tillgängliga separat via tillbehören. - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C
 • Lucande Taskalin LED-gånglampa, 1 lampor, 70 cm

  Lucande Taskalin LED-gånglampa, 1 lampor, 70 cm
  Vippbar LED-gångarmatur Taskalin med attraktiv trädekor LED-gångarmaturen Taskalin är en modern belysningslösning för trädgård och terrass som imponerar med sitt smala och helt enkelt extraordinära utseende. Ramen, som är gjord av aluminium, är svart och dekorerad med en vacker trädekor som lyser upp av lysdioder under kvällstid. Det varmvita ljuset är tack vare den moderna LED-tekniken sparsamt i förbrukning och ser mycket inbjudande ut i utomhusområdet. Eftersom armaturhuvudet är rörligt kan ljusets strålriktning justeras efter behov, vilket är särskilt praktiskt under den mörka årstiden.
 • Gånglampa Alamonte 3, svart

  Gånglampa Alamonte 3, svart
  Alamonte 3 path-armaturen har en svart, rektangulär kropp med en lamphållare som vetter uppåt i det övre området. Ljuset från den glödlampa som ska användas (ingår inte) lyser upp omgivningen genom de många smala öppningarna.
 • Prios Tulimar gånglampa, 1 lampa

  Prios Tulimar gånglampa, 1 lampa
  Smal Tulimar-belysning med flexibel spot Tulimar-belysningen är tillverkad av robust aluminium och har en mörkgrå ytfinish som är mycket trendig just nu. Designen kan integreras i olika miljöer utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. Den här armaturen kan utrustas med alla GU10-lampor, varvid särskilt ekonomiska LED-lampor är fördelaktiga. Den cylindriska fläcken kan justeras utan ansträngning vid behov, så att användaren alltid kan justera strålriktningen.
 • Toulouse - gatlykta i antik-look

  Toulouse - gatlykta i antik-look
  Gatlyktan Toulouse - ett stilfullt blickfång i klassisk design Gatlyktan Toulouse lyser som stilistisk förebild från gångna tider, för orientering i mörkret och ger trädgården en alldeles speciell atmosfär. Den strukturerade stommen av pulverbelagd aluminium i kopparfärg med antik-look gör samtidigt lampan till ett tilltalande blickfång. Med skyddsklass IP43 är Toulouse optimalt skyddad mot inträngande av främmande ämnen till 2,5 mm och vattenstänk. Dessutom är lampan avsedd för energisparlampor, vilket höjer dess attraktivitet.
 • Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart

  Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart
  Snygg marklykta Liddi i svart rostfritt stål med en robust karaktär Med sitt fashionabla exteriör kan Liddi enkelt integreras i dekorationen och möblerna på utomhusområdet. Den är gjord av svart rostfritt stål och imponerar med sin vinklade och höga form. Din lampskärm påminner om en bur och har en plastdiffusor som omger ett uttag där en E27-lampa kan sättas in. Den Liddi marklykta ljus är skyddad mot vattenstänk tack vare IP44 kapslingsklass och kan kombineras med andra ljus från sin serie som krävs för att skapa en harmonisk helhetsbild i trädgården.
 • LED-solcellsgånglampa Folke monterbar i 3 höjder

  LED-solcellsgånglampa Folke monterbar i 3 höjder
  LED-solbelysning Folke i aluminium, monterbar i tre höjder LED-solbelysning Folke är tillverkad i aluminium och kan enkelt monteras i trädgården eller i rabatten med den integrerade markspetsen som har fyra spetsar. Eftersom Folke drivs av solenergi kan lampan placeras flexibelt utomhus. En plats med långvarigt solljus är bäst lämpad, så att det inbyggda batteriet kan laddas fullt ut. Stigen har också en skymningssensor som automatiskt slår på det varma ljuset när det blir mörkt. Särskilt praktiskt: Folke kan monteras i tre olika höjder (79 cm, 130 cm eller 180 cm) - efter behov - eftersom den levereras med tre stavar. - Ljusstyrka ca 6 timmar
 • Paulmann Ivo LED-gånglampa, 230 V

  Paulmann Ivo LED-gånglampa, 230 V
  Ivo LED-vägbelysning för indirekt accentbelysning LED-vägbelysningen Ivo förkroppsligar ett elegant och modernt ljusobjekt för utsidan. Den är idealisk för accentbelysning på stigar och terrasser och imponerar med sin design även när den är avstängd. Den fyrkantiga, plana kroppen är försedd med ett runt hålrum ovanför, genom vilket man kan se igenom. En LED-ljuskälla är integrerad ovanför denna cirkulära urskärning, som strålar ut sitt ljus nedåt på ett riktat och selektivt sätt, varigenom det åter reflekteras av ramen och skapar indirekt belysning.
 • Gånglampa Paulo 80 utan eluttag

  Gånglampa Paulo 80 utan eluttag
  Gånglampa Paolo omgiven av ljusfönster Paolo är en fyrkantig gånglampa i rostfritt stål med symmetriska fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • LED-gånglampa OOL-50018, aluminium, höjd 80 cm

  LED-gånglampa OOL-50018, aluminium, höjd 80 cm
  Smartwares led-gånglampa ool-50018, aluminium, höjd 80 cm OOL-50018,, aluminium, plast, 12 W, L: 9 cm, B: 9 cm, H: 80 cm