Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart

  Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart
  Snygg marklykta Liddi i svart rostfritt stål med en robust karaktär Med sitt fashionabla exteriör kan Liddi enkelt integreras i dekorationen och möblerna på utomhusområdet. Den är gjord av svart rostfritt stål och imponerar med sin vinklade och höga form. Din lampskärm påminner om en bur och har en plastdiffusor som omger ett uttag där en E27-lampa kan sättas in. Den Liddi marklykta ljus är skyddad mot vattenstänk tack vare IP44 kapslingsklass och kan kombineras med andra ljus från sin serie som krävs för att skapa en harmonisk helhetsbild i trädgården.
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
 • LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor

  LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor
  Modern väglampa med rörelsedetektor och två uttag En energikolonn som också kan användas som en vägbelysning visar sig vara extremt användbar för utomhusområdet. Eftersom de två inbyggda uttagen inte bara är användbara för trädgårdsskötsel, för anslutning av elektriska apparater utan också till exempel till julbelysning. Uttagen skyddas av det praktiska gångjärnskyddet. Men det är inte allt: armaturen har också en integrerad rörelsedetektor som kan ställas in på ett detektionsavstånd på 1 till 8 meter. Detektionsområdet är 120 °. Ljuslängden från 10 sekunder till 8 minuter kan också ställas in variabelt. - Total anslutbar effekt: max 3680 W.
 • Väglampa Gero i lantlig stil, med krans

  Väglampa Gero i lantlig stil, med krans
  Slank väglampa Gero med krans passar till tomter med lantlig atmosfär I vägglampan Gero förenar sig materialen glas och aluminium till en samstämmig helhetsbild. Den slanka aluminiumfoten har en smal styrning som strävar uppåt och i vars ände sitter en rund burliknande skärm med krans. I denna skärm sitter bakom glas uttaget för ljuskällan. Väglampan Gero blir med sin böjda lamparm och krans till ett nostalgiskt ljuselement i trädgården och längs med tomtvägarna. Även under dagtid understryker den en lantlig atmosfär konsekvent. Eftersom den utformades som utomhuslampa är detta rustika blickfång väderbeständigt tillverkat och har lång livslängd.

Fler tips på väglampor

 • Lucande Fenti LED-gånglampa, 65 cm

  Lucande Fenti LED-gånglampa, 65 cm
  Fenti LED-vägbelysning med en påfallande modern belysning Denna lampa övertygar med sin minimalistiska och samtidigt mycket moderna design. Den har en i grunden rektangulär form, med en stor öppning i mitten som understryker den speciella karaktären hos LED-väglampan. LED-väglampan Fenti var gjord av aluminiumgjutgods och har tekniskt sofistikerade lysdioder som avger ett varmt vitt ljus. Ljuset distribueras indirekt till omgivningen, vilket har en trevlig och inbjudande effekt på betraktaren - perfekt som guide på terrassen och trädgården.
 • ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål

  ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål
  Väglampa Leyana av rostfritt stål i modern design Leyana är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en väg på natten. Den smala ljuskällan är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan som ska införas är placerad. Den enkla grå färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger armaturen en ganska diskret karaktär och en elegant touch. Leyana-gångarmaturen kan utrustas med lämpliga ljuskällor så att valet av ljusintensitet och ljusfärg kan anpassas till personliga behov.
 • Lucande Kelini gånglampa, 90 cm, mörkgrå

  Lucande Kelini gånglampa, 90 cm, mörkgrå
  Rundbana ljus Kelini i en mörk version Denna ljuskälla garanterar snygg belysning för trädgården, terrassen och stigarna. Tillverkad av högkvalitativ aluminiumgjutgods och försedd med ett högt kapslingsklass, är Kelini-vägbelysningen idealisk för utomhusbruk. Ljuset sänds ut jämnt på alla sidor, med lampskärmens plastlock som en diffusor och låter ljuset dyka upp försiktigt och mjukt. Bakom det finns ett E27- uttag som kan utrustas med en lämplig ljuskälla.
 • Yolena - grafitgrå LED-pollarelampa, 100 cm

  Yolena - grafitgrå LED-pollarelampa, 100 cm
  Rätlinjig LED-pollarelampa Yolena med grafitgrå finish Yolena hör till de moderna ljusgivare som har en klar, detaljreducerad design. Allt på LED-pollarelampan är rakt och ljushuvudet lutar snett nedåt så att det mesta av ljuset träffar marken. Genom den integrerade LED-tekniken förbrukas relativt lite ström, medan ljusstyrkan är utmärkt.
 • Diskret sockellampa K7a, grön

  Diskret sockellampa K7a, grön
  Klassisk sockellampa K7a Denna sockellampa är inte bara smakfullt designad, utan sprider med sin belysning även en stämningsfull atmosfär utomhus och ökar säkerheten. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • Lindby Liddi sockellampa, kantig, grå

  Lindby Liddi sockellampa, kantig, grå
  Smal marklykta Liddi i rostfritt stål i grått Den smala sockellampa Liddi finner sin perfekta platsen bredvid en trädgårdsgång och genererar den nödvändiga belysningen nattetid. Lampkroppen är tillverkad av rostfritt stål, är grå och har en elegant karaktär. Lampskärmens form påminner om en bur och har en transparent diffusor som omger en lampa som ska användas. Den IP44 kapslingsklass skyddar Liddi marklykta ljuset mot vattenstänk och det rostfria stålet ger en robust utseende. Om det behövs kan det kombineras med andra lampor från sin serie för att skapa en harmonisk helhetsbild i trädgården.
 • BEGA 84498 LED-gånglampa, grafit, kantigt huvud

  BEGA 84498 LED-gånglampa, grafit, kantigt huvud
  LED-pollare av trä och aluminium, IP65, med skruvbar bas Den högkvalitativa LED-pollare är tillverkad av Accoya-trä, aluminium och rostfritt stål. Denna kombination utstrålar hållbarhet, modernitet och elegans och föreslår en genomtänkt produkt. Den speciella BEGA Unidure-beläggningstekniken garanterar en lång livslängd eftersom det är en extremt väderbeständig pulverlack. Det eleganta och naturliga utseendet gör att armaturen ser bra ut överallt utomhus, för vilken den är förutbestämd på grund av sin höga kapslingsklass IP65. Med de varma vita lysdioderna säkerställer vägbelysningen en jämn och bländningsfri belysning av golvytan och tack vare den nedåtriktade reflektor ger den ljuset precis där det behövs. Dessutom levereras en skruvbar bas av stål, som är varmförzinkad och lämplig för montering av ljuset på ett fundament som tillverkats av kunden eller en annan fast yta, såsom banplattor. Denna lampa kombinerar funktionalitet och estetik och skapar säker belysning för trädgården och gångvägar i mörkret. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • Gånglampa vit, med munblåst glas

  Gånglampa vit, med munblåst glas
  Högkvalitativ banljus med en boll gjord av bubblaglas Denna vackra vägbelysning trivs med sin robusta stativ av gjuten aluminium. Den sfäriska armaturkroppen av bubbelglas avger bekvämt ljus. Utrustad med kapslingsklass IP44 För montering på en fundament eller en underjordisk del kan lämplig underjordisk installationsbas beställas som tillbehör. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Gånglampa Carpi, lyktform, svart

  Gånglampa Carpi, lyktform, svart
  Stigbelysning Carpi i modern lanterndesign Carpi-lampan övertygar med en speciell kombination av svart stål och klart glas. Capri imponerar framför allt med sin moderna lanternform och smälter dekorativt in i fastigheten. Tack vare det klara glaset strålar ljuset ut till alla sidor och lyser upp omgivningen mycket effektivt. Ljuskällan som ska användas är synlig genom det klara glaset, så därför rekommenderas användning av dekorativa glödlampor. Med skyddsklass IP44 är Carpi skyddad mot stänkvatten.
 • LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm

  LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm
  Med tresidig ljusemission - LED-vägbelysning Lilia i en imponerande storlek Lilia väglampa är tillverkad av pulverlackerad aluminium i lång, cylindrisk form. Den är täckt med lysande ränder vertikalt; De tre av dessa smickrar in den återhållna grafitfärgade designen av banljuset och fördelar därmed ljuset till alla sidor. Konstruerad i enlighet med kapslingsklass IP54, är den motståndskraftig mot vind och väder. Den matta ljusutgångsytan säkerställer jämn och bländningsfri ljusfördelning. LED-väglampan Lilia är perfekt för att belysa gångstigar och gemensamma utrymmen i parker, trädgårdar eller förgårdar för offentliga byggnader; Den kan också användas i den privata trädgården eller vid ingången till gården. LED-armatur Lilia levereras med en integrerad LED-förkopplingsdon och en kabelanslutning (kapslingsklass IP68).
 • LED-gånglampa 2278, rörelsesensor, antracit

  LED-gånglampa 2278, rörelsesensor, antracit
  Modern LED-vägbelysning 2278 i cylinderform med rörelsedetektor Med sin smala pelarform passar LED-vägarmaturen i robust gjuten aluminium obetydligt in i det övergripande konceptet med moderna utomhusanläggningar under dagen. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn säkerställer den ljusa, allroundbelysningen att omgivningen säkert belyses när den behövs. Ljuset från LED-lamporna inuti bryts jämnt av opalglasskyddet. En monteringsplatta ingår. Givarens tekniska data: - registreringsvinkel: 90 ° - Räckvidd: 6 till 8 m - Tidsinställning: 10 s till 4 min - Ljusstyrkajustering: 5 till 150 lx - Ljusstyrka justerbar via extern dimmer (ingår ej)
 • Gånglampa Boston, höjd 80 cm

  Gånglampa Boston, höjd 80 cm
  Boston Slim Path Light av rostfritt stål i enkel design Bostons gångstråkslampa är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa ett gångstråk utomhus. Den är tillverkad av rostfritt stål och är därför hållbar och robust, och den diskreta grå färgen kompletterar den smala designen, som integreras väl i trädgårdens atmosfär. På toppen av kroppen sitter ett plastelement som fungerar som en slags lampskärm och som kan förses med en lämplig ljuskälla. Boston Path-armaturen har en IP44-skyddsklass och är därför skyddad mot stänkvatten. De som vill ha en perfekt belysning av sitt hem på natten kommer inte att bli besvikna på den här armaturen.
 • Gatlykta Djori av rostfritt stål

  Gatlykta Djori av rostfritt stål
  80 cm hög gatlykta Djori med stomme i rostfritt stål Djoris lampkropp består av rostfritt stål och rostar därför inte, vilket naturligtvis är mycket värdefullt vid användning utomhus. Gatlyktans utseende i rostfritt stål ser också helt enkelt mycket tilltalande och tidsenligt ut. För att inget av lampans lyskraft ska gå förlorad är insatsen tillverkad av klart polykarbonat. En utomhuslampa som lovar långvarig glädje!
 • LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor

  LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor
  Med rörelsedetektor - LED-ljus Qubo Pollarlampan Qubo är tillverkad av gjuten aluminium och består av en antracitfärgad pelare som verkar rama in en vit diffusor. Den integrerade sensorn slår på Qubo endast när en rörelse registreras och stöder därmed aktivt energibesparing. Den okomplicerade designen passar perfekt in i moderna trädgårdar och parker. - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och en räckvidd på 10 meter. - Skymningssensorn kan ställas in manuellt. - Tändningstiden kan ställas in manuellt från 10 sekunder till 8 minuter. - Detektionsvinkel 120 °
 • BEGA 77246K3 gånglampa kantig grafit ensidig

  BEGA 77246K3 gånglampa kantig grafit ensidig
  77246K3 – LED-gånglampa i kantig design som avger ljuset fritt åt ett håll LED-gånglampan 77246K3 övre halva består av en vit skärm av säkerhetsglas som täcker ena sidan och avger ljuset fritt. Den är speciellt lämplig för mörka områden där man bara har behov för belysning åt ett håll. Väglampan av aluminiumgjutgods levereras inklusive ett jordfäste av galvaniserat stål. Detta cementeras i marken. Sedan ansluts väglampan med hjälp av en skarvanslutning, monteras på jordfästet och skruvas fast. LED-gånglampan 77246K3 från märket BEGA garanterar en lång livslängd på grund av materialets höga kvalitet och den moderna LED-tekniken. Lysdioderna har en livslängd på minst 50 000 timmar. Kapslingsklass IP65
 • Pollare Zico, krom matt

  Pollare Zico, krom matt
  Zico pollare i tidlös design Zico pollare lyser med sin enkelhet och elegans. I en modern krom anpassar den sig till alla yttre förhållanden och lyser i en enkel design. Genom att använda LED-lampor kan lampan användas på ett energibesparande sätt. pollare är gjord av robust aluminium som trotsar alla väderförhållanden.
 • SLV F-POL-lampa höjd 86cm rund antracit

  SLV F-POL-lampa höjd 86cm rund antracit
  Modernt ljus F-POL i cylinderform F-POL-gångarmaturen ger en behaglig belysning på alla sidor. Den är utformad som en cylinder i aluminium i antracit och har ett klart ljusuttag i det övre området. Här kan man använda en E27-lampa vars ljus bländas av ett galler. - Skyddsklass: IP54 - Slagtålighet: IK05 - Anslutning med kopplingsdosa (se tillbehör) rekommenderas.
 • Klassisk stolplampa LUCA, 155 cm

  Klassisk stolplampa LUCA, 155 cm
  Underbara stolplampan LUCA ger ett romantiskt ljus Den förtrollande stolplampan LUCA skapar en atmosfär av välmående där den sprider en typisk italiensk flair särskilt i trådgården, parker och hotellanläggningar. Tillverkad i kopparfärgad, antikbehandlad mässing är LUCA samtidigt både elegant och rustik. Denna lampa passar elegant in i medelhavsatmosfären och sörjer där för ett angenämt ljus, romantik och avslappning. Garanterad semesterstämning! Den medelhavsbetonade stolplampan LUCA kan med fördel drivas med lågenergilampor.
 • Sensor-LED-väglampa Yolena, 60 cm

  Sensor-LED-väglampa Yolena, 60 cm
  Modern LED-väglampa Yolena med grafitgrå yta och integrerad sensor På Yolena kan du söka förgäves efter många detaljer, så därför passar den minimalistiska designen på LED-väglampan särskilt bra för moderna omgivningar med en liknande modern stil. Det sneda lamphuvudet pekar i riktning mot marken, så att ljuset också avges i denna riktning. Dessutom har LED-väglampan en integrerad sensor, som har en detektionsvinkel på 150° och ett intervall på upp till 12 m. Belysningstiden kan ställas in från minst 5 sekunder till maximalt 8 minuter.
 • Luceplan Flia gånglampa, 3 lampor, on/off

  Luceplan Flia gånglampa, 3 lampor, on/off
  LED-designarmatur Flia med tre lampor för utomhusbelysning Om du letar efter ovanliga belysningsobjekt för utomhusområdet hittar du dem i Flia-serien från Luceplan. Flia är nämligen allt annat än en vanlig utomhusarmatur. Halvvägsbelysning, halv golvlampa eller till och med stolpbelysning, den passar för många områden. På stigar eller på terrassen - den tre-lampiga armaturen med tre olika armaturarmar, som är mycket filigrana och tillverkade av kolfiber, ger rätt ljus överallt. Armaturens fina design gör också att den smälter in i sin omgivning utan att dra till sig mycket uppmärksamhet. Flia är en modell av den italienska designljustillverkaren Luceplan, som designades av Alessandro Zambelli. Italienaren arbetar med industriell design och produktdesign samt med experimentell kreativitet, där han utformar installationer.
 • Arcchio Lienna LED-pollare, höjd 60 cm

  Arcchio Lienna LED-pollare, höjd 60 cm
  Snygg LED-pollare ljus i mörkgrå aluminium LED-pollare är ett påfallande och modernt alternativ för att belysa utsidan. Deras geometriska form omger en permanent installerad LED-modul som genererar rätt ljus för en stig i trädgården. Det subtila mörkgrå färgschemat kan integreras i dekorationen av trädgården eller terrassen utan att bryta resten av stilen. Med kapslingsklass IP65 är LED-pollare dammtät och skyddad mot vattenstrålar och trotsar lätt väderförhållandena ute. Så om du letar efter en vacker och praktisk lampa för utomhusbruk är du snäll med den.
 • Grafitgrå LED-väglampa Yolena, 60 cm

  Grafitgrå LED-väglampa Yolena, 60 cm
  Modern Yolena LED-vägglampa med diagonalt placerat ljushuvud Yolena har en platt armaturkropp i aluminium med en grafitgrå finish. Det vinklade ljushuvudet har ett lutande läge och avger sitt ljus huvudsakligen nedåt. Bakom den här armaturen av polykarbonat finns ljusstarka lysdioder med god energieffektivitet.
 • Lucande Dewari LED-gånglampa

  Lucande Dewari LED-gånglampa
  Modern LED-gångsarmatur Dewari med varmvitt ljus Dewari LED-gångsarmatur har ett modernt utseende som främst definieras av den raka och kantiga designen och den mörkgrå ytfinishen. Ramen är tillverkad av stabilt gjutet aluminium, medan skärmskyddet är tillverkat av plast. De energibesparande lysdioderna är fast installerade och avger ett varmvitt ljus - så att utomhusområdet blir inbjudande upplyst.
 • Antracitfärgad gångvägsbelysning QUADRASYL75

  Antracitfärgad gångvägsbelysning QUADRASYL75
  Diskret gångvägsbelysning QUADRASYL 75 i modern design Armaturens minimalistiska, kantiga design gör gångvägsbelysningen till en höjdpunkt. Det varmvita ljuset avges nedåt och belyser inte bara omgivningen utan även lampfoten. QUADRASYL kan monteras utomhus i trädgården, på uppfarten eller på gångvägar och är utrustad med skyddsklass IP44. Ett betonankarset för fastsättning på marken ingår i leverans. Finns i silvergrå och antracit.
 • BEGA 84499 LED-gånglampa, runt huvud, grafit

  BEGA 84499 LED-gånglampa, runt huvud, grafit
  LED-pollare i trä och aluminium med ett rundat lamphuvud En vägarmatur i en rektangulär, smal form som slutar med grå detaljer på båda sidor - LED-pollare består till stor del av Accoya-trä, som anses vara särskilt högkvalitativt, hållbart och beständigt. Basen och det rundade lamphuvud är gjorda av aluminium och står i direkt kontrast till det mycket naturliga träet. lamphuvud sticker ut något och de varma vita lysdioderna är installerade på undersidan bakom säkerhetsglaset. Ljuset riktas nedåt och belyser golvyta effektivt. Banljuset säkerställer säkerhet i mörkret och ger samtidigt god orientering. Utomhusområdena är atmosfäriskt upplysta och trädgårdarna sätts i scen - oavsett var stångarmaturen används, tack vare IP65 är den idealiskt utrustad mot väderpåverkan. Med hjälp av den medföljande skruvfoten i varmförzinkat stål kan den monteras på fundament gjorda av kunden eller på stenlagda ytor som terrasser. För att stödja dess hållbarhet behandlas ytan med en speciell BEGA Unidure-beläggningsteknik. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • Väglykta Alois, grön

  Väglykta Alois, grön
  Grön, högkvalitativ väglykta ALOIS av aluminiumgjutgods Väglyktan ALOIS kombinerar tydliga former och en stämningsfull helhetsbild som passar i båda klassiska och moderna stilar. Väglyktan Alois är tillverkad av aluminiumgjutgods har en skärm av genomskinligt polycarbonatglas som passar perfekt för utomhusbruk eftersom det är tåligt mot väder och vind.
 • Modern LED-väglampa Marius

  Modern LED-väglampa Marius
  Grafitgrå LED-väglampa Marius – vinnare av 2 designpriser Med denna LED-väglampa kan stigar i trädgården och infarter belysas utmärkt, särskilt om de har en modern stil eller hör till exempelvis en modern byggnad. För att kunna rikta ljuset bättre är lamphuvudet inte fast, utan rörligt med hjälp av en flexibel led på stommen. Därigenom kan den böjas uppåt och nedåt. Dessutom har den högkvalitativa LED-väglampan Marius fått två priser: German Design Award Special 2018 och Reddot Award 2017 (winner lighting design).
 • Lindby Abilum gånglampa, mörkgrå

  Lindby Abilum gånglampa, mörkgrå
  Sensorkontrollerat Abilum-vägljus i ett mörkgrått utseende Banljuset Abilum har en stativ av aluminium som är utrustad med en sensor. Detta registrerar rörelser i en vinkel på 90 grader och på ett avstånd upp till maximalt 6 meter. Belysningstiden kan ställas in som önskat mellan 10 sekunder och 7 minuter. Tack vare plastskärmen är lampan som ska användas tydligt synlig från alla håll, vilket säkerställer god belysning. Tack vare IP44- kapslingsklass är den här lampan väl skyddad mot vind och väder och kan därför användas under lång tid i trädgården eller på terrassen.
 • LEDS-C4 Row LED-gånglampa av cement

  LEDS-C4 Row LED-gånglampa av cement
  Rad LED-pollare av cement - vattentät Row LED-ledarmaturen är perfekt för att belysa alla stigar på privata och offentliga fastigheter. Den består av cement i havsvattensäker design och kan därför också användas på utomhusanläggningar nära havet. Den levereras med en bottenplatta med Pro-Base-systemet designat av lysdioderna C4. Detta säkerställer problemfri installation, större stabilitet och förlängd livslängd. Elektronisk förkoppling ingår. - Utrustad med UV-skydd - 2 kabelutgångar för enkel installation med genomkoppling
 • Vacker väglampa Marius med sensor, 100 cm

  Vacker väglampa Marius med sensor, 100 cm
  Justerbar LED-väglampa Marius med inbyggd sensor – vinnare av två designpriser Denna LED-drivna väglampa förbrukar bara lite energi, men kan ändå ge klart ljus, naturligtvis tack vare den moderna LED-tekniken, som är känd för sin höga energieffektivitet. Marius har även ett justerbart lamphuvud , så att ljusets riktning kan justeras individuellt. Den inbyggda sensorn ger ännu större flexibilitet, för ingen behöver leta efter strömbrytaren, vilket är ganska irriterande utomhus. Väglampan kan tack vare sensorns avkänningsvinkel på 120° reagera och tändas när någon närmar sig tomten. Lystiden kan förändras från minimum 5 sekunder till maximalt 8 minuter. Räckvidden ligger mellan 6 och 10 meter. Den högkvalitativa lampan med rak design har vunnit två priser: - German Design Award Special 2018 - Reddot Award 2017 (winner lighting design)
 • Gånglampa Kelsey

  Gånglampa Kelsey
  Kelsey väglampa i aluminiumgjutgods med päronformade dekorskivor lykta på Kelsey-väglampan sitter på den enkla stativ och kommer därmed till sin rätt. Den designades mycket enkelt och enkelt och utrustad med genomskinliga plastrutor runt omkring, som inspirerar med en mycket vacker droppdekor. På grund av det klara materialet lyser ljuset starkt i alla riktningar, så att ett stort område runt banljuset är upplyst. Det vackra utseendet kompletteras med en filamentliknande ljuskälla. Dessa LED-lampor ser inte bara bra ut, de är många gånger mer hållbara än konventionella glödlampor och kräver lite energi.
 • Stilfull väglykta Timor, grön

  Stilfull väglykta Timor, grön
  Tilltalande väglykta Timor med dekorativ huva i koppar Denna väglykta övertygar med sin antikdesignade kopparhuva, som harmoniserar perfekt med den glänsande metallen och ger ett mycket smakfullt intryck. Den högkvalitativa lampan ökar alltså inte bara säkerheten utomhus, utan är samtidigt mycket representativ.
 • LED-gånglampa 2277, antracit

  LED-gånglampa 2277, antracit
  Cylindrisk LED-vägbelysning 2277 för pålitlig allroundbelysning Med den gjutna aluminium LED-väglampan 2277, vars diffusor i opalt glas sprider ljuset från de varma vita lysdioderna på alla sidor, uppnås optimal belysning av omgivningen. Kolonnformen och den antracitfärgade ytan är helt neutral och kan kombineras på många sätt. Monteringsplattan ingår redan i leveransen. - Ljusstyrka justerbar via extern dimmer (ingår ej) - med överspänningsskydd - kapslingsklass: IP54
 • Gånglampa Nios aluminiumgjuten, svart

  Gånglampa Nios aluminiumgjuten, svart
  Stigbelysning Nios - atmosfärisk belysning av alla fastigheters stigar Nios gångstråksarmatur är tillverkad av robust gjuten aluminium (pulverlackerad) och ger starkt ljus för ökad säkerhet på utomhusområdet, t.ex. på vägen från garaget till huset. Den är tidlös och håller länge och glänser med sitt robusta utförande samt med den stora polykarbonatdiffusorn som ger fri sikt till ljuskällan. Utrustad med skyddsklass IP43, d.v.s. armaturen är skyddad mot inträngande vatten och inga främmande föremål (> 1 mm) kan komma in i armaturen.
 • Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form

  Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form
  LED-gånglampa Qubo i modern design En modern utformning med raka linjer kännetecknar LED-gånglampan Qubo som kan monteras för att belysa vägar, terrasser eller trappsteg på tomten. Den kantiga diffusorn av vit plast omges av de två metallbågarna vilket ger lampan en robust optik. Lampan är utrustad med varmvita LED-lampor och skyddas mot väder och vind med IP54.
 • Lucande Virgalia LED-gånglampa, 65 cm

  Lucande Virgalia LED-gånglampa, 65 cm
  Virgalia LED-vägbelysning i grafitgrå, modern design I denna moderna design kombinerar grafitgrå och opalvit en tydligt definierad form. En mängd detaljer har utelämnats här och istället har samtida minimalism använts, så att LED-lampan Virgalia kan integreras underbart i moderna utomhusområden. Den inbyggda LED-modulen skapar ett behagligt, varmt vitt ljus som släpps ut jämnt och utan bländning utåt genom plasthöljet. kapslingsklass IP65 erbjuder optimalt skydd mot väder och vind och garanterar därmed livslängden för denna ljuskälla.
 • Rörelsedetektor-väglykta Lennik med LED-lampor

  Rörelsedetektor-väglykta Lennik med LED-lampor
  Böjd LED-väglykta Lennik med rörelsedetektor för en effektiv belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-väglykta Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar lång ihållande glädje. Ljusflödet ligger på 470 lumen. Den integrerade rörelsedetektor står för en hög grad av funktionalitet och gör så att väglyktan tänds när det behövs. - Räckvidd upp till 9 meter - Lystid inställningsbar från 5 sekunder till 8 minuter - Detekteringsvinkel 120°
 • ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor

  ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor
  Modern gångbelysning i rostfritt stål Kikimora med rörelsesensor Kikimora kombinerar modern design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av rostfritt stål, som har en typisk grå färg, och dess smala fot bär en lampskärm i lyktoptik. Den här skärmen kan utrustas med lämpliga lampor och gör det möjligt att fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Kikimora Path-armaturen är idealisk för att belysa en stig och kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den inbyggda sensorn känner av rörelser och styr ljuset på ett okomplicerat sätt. - Avkänningsvinkel 120 - Detektionsavstånd 1-8m
 • Aiven - gatlykta med klotskärm

  Aiven - gatlykta med klotskärm
  Tidlös gatlykta Aiven av rostfritt stål och plast Klotskärmen hos Aiven består av plast, vilket gör den särskilt stöttålig. Dessutom har den en tidlös karaktär, då klotet är en universell form som varit omtyckt i hundratals år och som uppfattas som estetiskt tilltalande i de mest skilda kulturkretsar. Som gatlykta kan Aiven monteras längs infarter och trädgårdsgångar, där den alltid ger praktiskt orienteringsljus under natten.
 • Gånglampa Naxos av rostfritt stål

  Gånglampa Naxos av rostfritt stål
  Väglampa i rostfritt stål Naxos med en stor yta för ljusemission Den puristiska väglampan Naxos är iögonfallande och diskret med sin enkla design. Den kan integreras perfekt i varje trädgård och i varje utomhusområde och med sin genomskinliga plastdiffusor säkerställer du tillräcklig ljusstyrka och ljus runtom. Resten av kroppen på Naxos-väglampan är gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Leveransen sker utan lampor och med en lämplig säkerhetsanslutningslåda.
 • Karman Xana utomhus LED-hänglampa vit höjd 96 cm

  Karman Xana utomhus LED-hänglampa vit höjd 96 cm
  Charmig LED-belysning Xana för utomhusbruk Xana är en originell ljuskälla för privata och kommersiella utomhusområden. Perfekt för att belysa vägen till entrén, rabatter eller till och med sittplatser. Med skyddsklass IP65 behöver du inte oroa dig för att damm eller vattenstrålar ska tränga in i aluminiumarmaturen, Xana klarar det. Jordspetten sätts helt enkelt ner i marken i en vinkel så att den platta lampskärmen är parallell med marken. En extern transformator (se tillbehör) krävs för drift. Edmondo Testaguzza har använt sig av en asturisk myt för att utforma den attraktiva utomhuslampan. Vackra älvor och vattennymfer med sin förföriska sång är inspirationskällan till filigranlampan.
 • Sensor-utomhusgatlykta Selina av rostfritt stål

  Sensor-utomhusgatlykta Selina av rostfritt stål
  Selina - sensor-gatlykta av rostfritt stål Formen hos denna sensor-gatlykta är smal och både den runda sockeln och stången till lamphuvudet består av rostfritt stål. I övre delen sitter dessutom en opalvit plasttäckskiva, som pryder utsidan av bländskyddet av rostfritt stål. Därigenom blir ljuset behagligt avbländat och jämnt. Sensorn har följande data: - avkänningsvinkel 120° - inställbar lystid (10 sek - 8 min) - räckvidd mellan 1 - 8 m
 • Adriana - ramformad LED-gånglampa

  Adriana - ramformad LED-gånglampa
  Adriana LED-vägbelysning i subtil antracit Det dimbara stigljuset Adriana ser till att vägen det lyser alltid är optimalt upplyst. Dess tydliga design gör den till en tidlös ljuskälla som ger stil i trädgården. Ramlampan i form av en långsträckt kuboid avger ett varmt vitt ljus mot golvet. Den rektangulära formen och de tydliga kanterna på lampan verkar särskilt minimalistiska. Väglampan har formen av en långsträckt, rektangulär ram, mellan vars sidostöd finns ett hålighet i vilket belysningsmedlet lyser. Lampans bas är ganska hög medan sidorna hålls mycket smala. Under toppen, som, liksom resten av lampkroppen, är gjord av gjuten aluminium, är den smala LED-ljuskällan, som är innesluten i opalfärgad akryl.
 • Arcchio Advik LED-gånglampa, 60 cm

  Arcchio Advik LED-gånglampa, 60 cm
  Grafitgrå LED-gånglampa med böjt lamphuvud – perfekt för trädgårdsgångar och infarter, IP65 Advik är en gånglampa utrustad med energisnåla LED-lampor som avger ljus på ett effektivt sätt. Lampkroppen i aluminium har en grå yta och ett modernt utseende med ett framåtvänt lamphuvud. Tack vare ett vitt polykarbonathölje är LED-lampornas ljus tämligen enhetligt och bländfritt. LED-gånglampan ger en ljus, enhetlig belysning i trädgården eller bakgården, och ser till att du alltid kan orientera dig bra när det är mörkt, utan att snubbla eller falla. Kapslingsklass IP65 garanterar det bästa skyddet mot smuts och väta, så att du kan njuta av utomhuslampan länge.
 • Lucande Timio gånglampa, 85 cm, med sensor

  Lucande Timio gånglampa, 85 cm, med sensor
  Timio armatur för gångstråk med uppåtriktad ljuskälla och rörelsesensor Timio-ljuset är en modern teknik och designorienterad design. Den är tillverkad av robust aluminium och har en stabil bas. I förgrunden står dock den kubiska ramen som omger den vita lampskärmen. Dess geometriska form passar bra ihop med moderna stilar. Den här ljuskällan har en rörelsedetektor som kan upptäcka rörelser i en vinkel på 120° och på ett avstånd på 6-10 meter. Ljusets varaktighet kan ställas in manuellt av användaren från 8 sekunder till 8 minuter. Dessutom har Timio en skymningssensor som automatiskt registrerar ljusstyrkan i utomhusområdet.
 • LED-gånglampa Elisa 800, svart, klar, 10W CCT

  LED-gånglampa Elisa 800, svart, klar, 10W CCT
  Med färgväxlingsfunktion - motståndskraftig LED-gånglampa Elisa med kvadratisk reflektor Elisa är utformad för att vara en tillförlitlig ljuskälla på den egna eller företagstomten. Höljet av gjutharts och det klara PMMA-höljet är väderbeständigt. Ljusmönstret med 4 strålar skapas av den kvadratiska reflektorn vilket ger en elegant touch. Vid behov kan ljustemperaturen ställas in till varmvitt, universalvitt eller dagsljus med hjälp av en liten strömbrytare vid GX53 LED-lampa.
 • LED-gånglampa Flat

  LED-gånglampa Flat
  Linjär vägbelysning Flat tillverkad av rostfritt stål LED-väglampan Flat har en mycket rak struktur och består endast av den rektangulära basen och en stor, matt vit diffusor. Basen är gjord av rostfritt stål och smälter sömlöst in i diffusorn, som också är rektangulär. Inuti diffusorn finns lysdioderna som får hela lampans övre del att lysa. Lampans linjära design är tidlös och passar varje arkitektonisk stil. Lampan är därför mycket anpassningsbar och mångsidig.
 • Gånglampa Paulo 80 utan eluttag

  Gånglampa Paulo 80 utan eluttag
  Gånglampa Paolo omgiven av ljusfönster Paolo är en fyrkantig gånglampa i rostfritt stål med symmetriska fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • EVN Halbo LED-gånglampa som halvt torn

  EVN Halbo LED-gånglampa som halvt torn
  LED-belysning Halbo i form av en halv pelare, antracit Halbo är en solid LED-belysning i form av en halvrunda pelare, tillverkad av gjuten aluminium och pulverlackerad i antracit. Tack vare sin utformning skapar armaturen ingen bländningseffekt. Den är perfekt för att belysa stigar, rabatter, terrasser och mycket mer och passar in i alla utomhusområden tack vare sin design. Ljuset är anslutet med en skruvterminal. LED-belysningen Halbo är utrustad med varmvita lysdioder som avger sitt ljus i en bred vinkel.
 • LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm

  LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm
  LED-väglampa Cata IV - diskret orienteringslampa för moderna utomhusområden Med sin aluminiumgjutgods , som är formad som en enkel ram och har en antracitfärgad finish, följer Cata IV-vägbelysningen modern modernism helt. Undersidan av den övre sektionen rymmer bredstrålande lysdioder som ligger bakom ett matt lock. Det breda och diffusa ljuset som dyker upp nedåt belyser försiktigt omgivningen. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur under drift: - 20 ° C till + 50 ° C
 • LED-gånglampa Gemini XF mattsvart

  LED-gånglampa Gemini XF mattsvart
  Matt svart LED-pollarmatur Gemini XF För din egen och dina gästers säkerhet är det mycket viktigt med armaturer för gångvägar i trädgården och vid snubbelrisker som trappor. Detta syfte uppfylls av Gemini XF-armaturen som är tillverkad av svart gjuten aluminium. Den övre delen av den vinklade ljuspelaren innehåller varmvita lysdioder som enbart lyser nedåt. På grund av pollarlampans lilla djup är Gemini XF också extremt utrymmesbesparande.