Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart

  Lindby Liddi sockellampa, kantig, svart
  Snygg marklykta Liddi i svart rostfritt stål med en robust karaktär Med sitt fashionabla exteriör kan Liddi enkelt integreras i dekorationen och möblerna på utomhusområdet. Den är gjord av svart rostfritt stål och imponerar med sin vinklade och höga form. Din lampskärm påminner om en bur och har en plastdiffusor som omger ett uttag där en E27-lampa kan sättas in. Den Liddi marklykta ljus är skyddad mot vattenstänk tack vare IP44 kapslingsklass och kan kombineras med andra ljus från sin serie som krävs för att skapa en harmonisk helhetsbild i trädgården.
 • LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor

  LED-gånglampa 400166, 2 eluttag rörelsesensor
  Modern väglampa med rörelsedetektor och två uttag En energikolonn som också kan användas som en vägbelysning visar sig vara extremt användbar för utomhusområdet. Eftersom de två inbyggda uttagen inte bara är användbara för trädgårdsskötsel, för anslutning av elektriska apparater utan också till exempel till julbelysning. Uttagen skyddas av det praktiska gångjärnskyddet. Men det är inte allt: armaturen har också en integrerad rörelsedetektor som kan ställas in på ett detektionsavstånd på 1 till 8 meter. Detektionsområdet är 120 °. Ljuslängden från 10 sekunder till 8 minuter kan också ställas in variabelt. - Total anslutbar effekt: max 3680 W.
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
 • LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag

  LED-gånglampa 400166, rostfritt stål med 2 eluttag

Fler tips på väglampor

 • Lucande Tekiro LED-gånglampa, betong, 60 cm

  Lucande Tekiro LED-gånglampa, betong, 60 cm
  Rätlinjig LED-gånglampa Tekiro av betong och aluminium med mörkgrå finish Tekiro liknar mer en ram än en traditionell gånglampa och har därmed en mycket modern design som passar utmärkt till den moderna arkitekturen. Aluminiumramen är lackerad i mörkgrått medan betongfoten eller -sockeln har den betongtypiska ljusgråa färgen. På så sätt uppstår en lätt kontrast mellan ljus och mörker, men den verkar helt harmonisk. De varmvita lysdioderna sitter i den övre delen av lampan och dess ljus är nedåtriktat så att aluminiumramen blir effektivt belyst och så att det inte uppstår några bländningar. Det ser inte bara mycket elegant ut utomhus, utan den möjliggör också bra orientering och säker rörelse runt innergårdar och trädgårdar efter mörkret har fallit. Med stöthållfastheten IK02 och den höga kapslingsklassen IP65 är Tekiro en robust lampa för användning på en utomhusanläggning. I detta sammanhang är det möjligt att använda en genomkoppling.
 • Högkvalitativ gatlykta Miranda, svart

  Högkvalitativ gatlykta Miranda, svart
  Elegant gatlykta Miranda i pulverbelagd aluminium Gatlyktan i serien Miranda pryder infarter, trädgårdsgångar och parker på stilfullt sätt. Den tidlösa designen av pulverbelagd aluminium och opalglas passar i många olika omgivningar och ger bästa tänkbara ljus för att orientera sig i mörkret. Med IP43 är den optimalt skyddad mot nedsmutsning av främmande ämnen och vattenstänk.
 • Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 60 cm

  Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 60 cm
  Attraktiv LED-gångarmatur Gamion med varmvit ljusfärg LED-gångarmaturen Gamion har ett trendigt utseende i mörkgrått och imponerar med sin moderna design som ser öppen och elegant ut. De permanent installerade lysdioderna är dolda under den ljusa skärmen och ger ett varmvitt ljus som huvudsakligen avges nedåt och åt sidorna, vilket minskar risken för bländning. Den här armaturen är bäst när den placeras i en rad av flera längs trädgårdsgången och lyser upp vägen till husets entré på ett behagligt sätt
 • Gånglampa Hoosic av aluminiumgjutgods, antracit

  Gånglampa Hoosic av aluminiumgjutgods, antracit
  Hoosic banljus i cylindrisk form, antracit Hoosic-väglampan, gjord av aluminiumgjutgods med antracitfärgad yta och en liten plastskärm, är helt tidlös och mångsidig. Enhetlig belysning tränger igenom skärmen i alla riktningar och belyser ett stort område. Armaturen är lämplig för användning med alla typer av ljuskällor (E27-uttag).
 • Väglampa Sambesi med skymningssensor 60cm

  Väglampa Sambesi med skymningssensor 60cm
  Snygg väglampa Sambesi i lyktform I en dekorativ stomme med rund fot hänger väglampan Sambesis lykta. Kombinationen av antracitfärgat aluminiumgjutgods och genomskinlig akryl samt den avskalade och moderna formgivningen gör den till ett blickfång på tomten. En integrerad skymningssensor ser till att lampan tänds automatiskt vid mörkrets inbrott. Vackrast ser väglampan Sambesi ut när den förses med en ljuskälla med klarglas och filamentdesign.
 • Mångsidigt set med 3 LED-väglampor Amalfi

  Mångsidigt set med 3 LED-väglampor Amalfi
  Praktiskt set med 3 LED-väglampor Amalfi Med dessa praktiska LED-väglampor kan varje utomhusområde belysas på ett stilfullt sätt. Enkel montering med hjälp av markspett. Setet kan nästan användas direkt och avger det varmvita ljuset åt alla håll så att en jämn belysning av omgivningen är möjlig. I leveransen ingår: 3 lampor, anslutningskabel 1,9 m, 1 transformator 12 V, 1 förlängningskabel 10 m.
 • LED-gånglampa Doninni 1, antracit, höjd 80 cm

  LED-gånglampa Doninni 1, antracit, höjd 80 cm
 • Pulverlackerad gånglampa Mason, svart

  Pulverlackerad gånglampa Mason, svart
  Den eleganta gångvägsarmaturen Mason - ett absolut måste för varje ägare av ett hem eller en trädgård Mason är inte bara en visuell tillgång för alla utomhusområden, utan ger också ett strålande vackert omgivande ljus tack vare skärmens runda design. Den cylinderformade, 75 cm höga armaturkroppen är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium och har fått en sista pulverlackering. I den övre delen ansluter sig den högkvalitativa skärmen av opalglas, som är visuellt delad med fina stöttor, till det rundade armaturhuvudet. Detta ger ett mycket modernt utseende som passar harmoniskt in i vilken utomhusdesign som helst. IP44 skyddar Mason mot regn och damm.
 • LED-gånglampa 2295, antracit/klar

  LED-gånglampa 2295, antracit/klar
  LED-vägbelysning 2294/2295 - allround stark belysning 2294/2295 LED-vägarmatur, som är gjord av robust gjuten aluminium, ger omfattande och tack vare de inbyggda lysdioderna mycket energieffektiv vägbelysning på fastigheten. Den varma vita ljusfärgen skapar också en mysig atmosfär. Deras samtida utseende smälter in harmoniskt med många moderna utomhusanläggningar. Utrustad med överspänningsskydd. - inklusive monteringsplatta - Ljusstyrka justerbar via extern dimmer (ingår ej)
 • Lucande Berenike gånglampa, 85 cm

  Lucande Berenike gånglampa, 85 cm
  Modern gångbelysning Benerike i en slående design av mörkgrå aluminium Benerike-lampan är det perfekta tillägget till utomhusområdet. Den klarar av att lysa upp en väg intensivt även i mörker och att sätta den perfekt i scenen. Lampans kropp är tillverkad av aluminium i mörkgrått, vilket ger den en robust karaktär. Lampskärmen, som sitter på toppen av benet, har en cylindrisk form och kan utrustas med lämpliga lampor. Om du vill skapa ett harmoniskt helhetsintryck i utomhusmiljön kan Benerike-lampan enkelt kombineras med andra lampor i serien.
 • Sensor-gatlykta Lorian i kantig form

  Sensor-gatlykta Lorian i kantig form
  Rätlinjig sensor-gatlykta Lorian med mjukt ljussken Sensorn sitter hos gatlyktan Lorian strax under det kantiga lamphuvudet och reagerar på rörelser i omgivningen. Avkänningsvinkeln är 120° och räckvidden ligger mellan 1 och 8 meter. Lystiden kan ställas in mellan 10 sekunder - 8 minuter. Större delen av lampkroppen är tillverkad av rostfritt stål, som inte bara ser modernt ut utan även är rostfritt. Bara i övre delen ser man den kantiga diffusorn av plast, som är särskilt stötsäkert.
 • LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm

  LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm
  Alhena - LED-gångarmatur med tidlös design Alhena LED-gångsarmatur ger effektiv och säker belysning i utomhusområden, till exempel vid husentréer. Den fängslar med sin tidlösa, moderna form som är återhållsam men ändå elegant. Det robusta höljet i gjuten aluminium med vit diffusor ger en allsidig belysning och klarar lätt vind och väder tack vare den höga skyddsklassen.
 • Gånglampa 1257 i stål saltvattenbeständig 100cm

  Gånglampa 1257 i stål saltvattenbeständig 100cm
 • Utomhusgånglampa Arki svart

  Utomhusgånglampa Arki svart
  Arki 100 ljus i en enkel design En robust stång med en bas håller den nedåtriktade skärmen på Arki 100-pollarmaturen, som riktar ljuset mot trädgårdsgången för att ge användbart, bländfritt orienteringsljus för uppfarter eller terrasser. Ljuskällan, som kan beställas direkt som tillbehör, skyddas av en plastdiffusor. Designen är gjord av den danska konstnären Bønnelycke MDD.
 • LED-gånglampa Lotus

  LED-gånglampa Lotus
  Lotus - LED-gånglampa i modern design Varmvita LED-lampor belyser vägar, stigar eller terrassområden. Lotus, en modern gånglampa med kapslingsklass IP65 och stöthållfasthet IK08, är en tillförlitlig och robust lampa. Samtidigt erbjuder Lotus en dekorativ utsida, vilket gör gånglampan Lotus till ett snyggt inslag i utsidan, även i dagsljus.
 • Gånglampa 5101 i rostfritt stål

  Gånglampa 5101 i rostfritt stål
  Modern gånglampa 5101 med fot i rostfritt stål Tack vare möjligheten att använda en ljuskälla på 100 W ger denna vattenlampa effektiv vägledning till uppfarter, gångbanor eller trädgårdar. Diffusorn tillverkad i opalglas bryter ljuset och gör att det inte bländar. Under dagen håller sig 5101 i bakgrunden tack vare dess enkla utformning. Här går ett modernt understatement och övertygande funktionalitet hand i hand.
 • LED-lykta-gånglampa 1152LED

  LED-lykta-gånglampa 1152LED
  Estetiskt utformad LED-belysningsarmatur för säker belysning av fastigheten Oavsett om det gäller vägen till huset eller infarten till garaget - LED-gångarmaturen i populär antik design med lyktformat armaturhuvud, som också sätter en elegant accent när den inte är upplyst, sprider ett ljust omgivande ljus. Lysdioderna bakom armaturens opalglas avger sitt ljus bländfritt och åt alla håll. Den svart-silverfärgade färgen ger armaturen en nästan elegant touch. - damm- och stänkskydd med skyddsklass IP43
 • Lindby Eireen LED-solcellsutomhusvägglampa 80 cm

  Lindby Eireen LED-solcellsutomhusvägglampa 80 cm
  LED-solbelysning Eireen i smal design i aluminium med rörelsesensorEireen kombinerar en modern och enkel design med en praktisk rörelsesensor. Armaturkroppen är tillverkad av aluminium och har en smal och antracitfärgad form. I toppen finns en kompakt lampskärm med en plastdiffusor. LED-solbelysningsarmaturen har fast installerade lysdioder som genererar ett universellt vitt ljus och därmed ger rätt ljusintensitet för utomhusbruk. Om Eireen kombineras med andra armaturer från serien kan ett harmoniskt helhetsintryck skapas i miljön framför dörren.- Avkänningsvinkel 90°- Avkänningsområde 2-7m
 • Lindby Elinda gånglampa, 1 lampa

  Lindby Elinda gånglampa, 1 lampa
  Enkelriktad vägbelysning Elinda med en vit glasskärm Elindabanljuset presenteras i sin enda flammversion och är perfekt för att belysa träd- och terrassvägar. Det kommer till sin rätt särskilt bra när du monterar den i en rad med flera lampor på fastigheten. Ljuset avges nedåt, med E27-brännaren skyddad av en vit glasskärm. Detta tjänar också till att sprida ljuset så att det fördelas försiktigt och jämnt. kapslingsklass IP44 är underbart lämplig för permanent utomhusbruk.
 • Modern gångvägsbelysning VAP SLIM 60

  Modern gångvägsbelysning VAP SLIM 60
  Gångvägsbelysning VAP SLIM 60 i rostfritt ståll Gångvägsbelysningen i rostfritt stål har en ytterst slank och tilltalande cylinderform. Armaturen är robust, lätt att hålla ren och tålig mot väder och vind. Serien VAP SLIM omfattar också andra armaturer i tilltalande och tålig design. Armaturerna berikar utomhusplatsen på ett modernt sätt.
 • Pulverlackerad gånglampa Mason, vit

  Pulverlackerad gånglampa Mason, vit
  Den eleganta gångvägsarmaturen Mason - ett absolut måste för varje ägare av ett hem eller en trädgård Mason är inte bara en visuell tillgång för alla utomhusområden, utan ger också ett strålande vackert omgivande ljus tack vare skärmens runda design. Den cylindriskt formade, 75 cm höga armaturkroppen är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium och har fått en slutlig pulverlackering. I den övre delen ansluter sig den högkvalitativa skärmen av opalglas, som är visuellt delad med fina stöttor, till det rundade armaturhuvudet. Detta ger ett mycket modernt utseende som passar harmoniskt in i vilken utomhusdesign som helst. IP44 skyddar Mason mot regn och damm.
 • LED-gånglampa Lilia, höjd 75 cm

  LED-gånglampa Lilia, höjd 75 cm
  LED-gångarmatur Lilia med ljusutstrålning på tre sidor Den grafitfärgade gångarmaturen Lilia är utrustad med varmvita lysdioder och är idealisk för att belysa gångvägar eller trädgårdar på offentliga och privata områden. Enligt skyddsklass IP54 är den skyddad mot stänkvatten och damm. Materialet är pulverlackerat aluminium, vilket ger armaturen ett modernt och robust utseende. Som en speciell egenskap har stigarmaturen ett ljusutbyte på tre sidor. Smala, matta remsor löper vertikalt genom kroppen med jämna mellanrum. Lilia har ett integrerat LED-ballast och levereras med kabelanslutning (skyddsklass IP68).
 • LEDS-C4 Diago LED-gånglampa, antracit

  LEDS-C4 Diago LED-gånglampa, antracit
  LED-pollarmatur Diago i antracit, bottenfördelning Diago Bollard LED-gångsarmatur ger en behaglig belysning av intilliggande uppfarter, gångvägar och grönområden i modernt utformade utomhusområden. Det rektangulära aluminiumhöljet i antracit innehåller ett ovalt, rundat huvud med ett lock av klart glas på undersidan. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna avges diffust nedåt genom denna kåpa. - Skyddsklass: IP66
 • BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt

  BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt
  77218K3 – en brett nedåtlysande LED-gånglampa, IP65 Bländfritt och jämnt ljussätter LED-gånglampa 77218K3 stigar, terrasser m.m. på tomten. Samtidigt är den tack vare den effektiva LED-tekniken en modern ljuskälla som kräver nästan inget underhåll. Väglampan levereras inklusive ett jordfäste. Detta cementeras i marken, sedan ansluts lampan med en skarvanslutning, monteras och skruvas fast. LED-gånglampa 77218K3 är en produkt från den kända lamptillverkaren BEGA. I nästan 70 år har företaget BEGA utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för inom- och utomhusbruk.
 • Vägglampa Lanea i rostfritt stål, LED 60cm

  Vägglampa Lanea i rostfritt stål, LED 60cm
  Vägglampa Lanea i rostfritt stål med Epistar märkes-LED:er Rostfritt stål är helt klart nummer 1, när det handlar om material till utomhuslampor, då modernitet och tidlöst sken här förenas på ett optimalt sätt. Den mattsilvriga ytan passar till många fasader, arkitekturstilar och omgivningar. Med sitt moderna formspråk sprider LED-vägglampan Lanea på ett energibesparande sätt ljus i mörkret, lysdioderna visar upp en jämförelsevis hög ljuseffekt samtidigt som energiförbrukningen förblir på låg nivå. Märkes-LED:er från Epistar lyser varmvitt, vilket fungerar i alla boendeområden, då de i jämförelse med kallare ljusfärger ger mer värme och behagligt sken.
 • Elegant gångvägsbelysning ANTOINE

  Elegant gångvägsbelysning ANTOINE
  Utsökt gångvägsbelysning ANTOINE med kopparplåttak i antikt utseende Denna gångvägsbelysning skänker varje utomhusområde en dos av tidiga århundranden. Material som svart-grålackerat aluminium och rostbrun kopparplåt skänker armaturen en nostalgisk charm - men det är formen som påminner om en lykta som gör gångvägsbelysningen till en riktig höjdpunkt.
 • Modern väglampa Onze, mörkgrå

  Modern väglampa Onze, mörkgrå
  Utomhuslampa Onze i snygg pollar-look för multifunktionell användning Lampans utformning baseras på enkla geometriska former och kombinerar en tydlig stil med maximal funktionalitet. Väglampan Onze är skyddad mot både damm och sprayvatten genom kapslingsklass IP54, och därför lämplig att använda utomhus under hela året. En kombination av väderbeständigt aluminium och en diffusor av robust plast med opal-look skapar ökad stabilitet och ett behagligt ljus som inte bländar. Den moderna väglampan Onze i mörkgrått rekommenderas inte bara som en säker belysning av trädgårdsgångar, utan även i ett set för t.ex. tilltalande inramning av dammar eller som ljusmarkering på uppfarter. Flera utomhuslampor Onze ser också mycket trevligt ut på terrasser. Denna modell harmonierar i första hand med en tidsenlig, trendig trädgårdsdesign med tydliga kanter.
 • LED-gånglampa Flat

  LED-gånglampa Flat
  Linjär vägbelysning Flat tillverkad av rostfritt stål LED-väglampan Flat har en mycket rak struktur och består endast av den rektangulära basen och en stor, matt vit diffusor. Basen är gjord av rostfritt stål och smälter sömlöst in i diffusorn, som också är rektangulär. Inuti diffusorn finns lysdioderna som får hela lampans övre del att lysa. Lampans linjära design är tidlös och passar varje arkitektonisk stil. Lampan är därför mycket anpassningsbar och mångsidig.
 • Lindby Elinda gånglampa, 3 lampor

  Lindby Elinda gånglampa, 3 lampor
  Designorienterad stigljus Elinda med tre ljuskällor Denna vackra vägbelysning övertygar med sin nostalgiska design och goda ljusstyrka, vilket beror på de tre ljuskällorna. På detta sätt kan den också belysa större delar av trädgårdsstigen på kvällen och därmed förhindra snubblingsrisker. stativ är tillverkad helt av aluminium och har belagts med en mörkgrå yta. De tre lampskärmarna i vitt glas, som är halvklotformade, ger en snygg kontrast. De skyddar inte bara ljuspunkterna utan fungerar också som diffusorer så att ljuset kan släppas ut försiktigt och jämnt i omgivningen.
 • LED-väglampa Twist

  LED-väglampa Twist
  Fascinerande utomhusbelysning - LED-väglampa Twist Lampan ger inte bara tillförlitligt ljus till terrasser, infarter eller trädgårdsgångar - den pryder även varje utomhusområde på ett fulländat sätt. Med sin särskilda utformning är väglampan Twist ett verkligt blickfång. Den öppna aluminiumstommen, designad med enskilda strävor upptill, ser ut som om den hade blivit vriden upptill. Ljuset på de integrerade lysdioderna avges exakt nedåt i detta öppna område. Detta skapar ett fascinerande spel av lju och skuggor som dels är mycket dekorativt, dels svarar för den nödvändiga säkerhetsnivån i mörkret.
 • Maritim gatlykta Rusty Cone 70

  Maritim gatlykta Rusty Cone 70
  Gatlykta Rusty Cone 70 fascinerar med individuell rostdesign Den högkvalitativa gatlyktan Rusty Cone är en ung medlem i lampfamiljen Rusty. Den rätlinjiga, moderna designen motsvarar en modern utformning av området utomhus. Varje armatur är unik och är noga övervägd gällande form och yta. Rusty-serien förenar en rostbrun yta med modern, energisnål belysningsteknik i en ytterst stabil lampa. Armaturen är tillverkad i stål och utmärker sig för mycket hög tålighet mot väder och vind. Den speciella stållegeringen utgör ett spärrskydd mot fukt som vill tränga in i materialet och skyddar därmed mot ytterligare rost. Rostavflagning förhindras därmed effektivt.
 • LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K

  LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K
  Modern LED-gånglampa Pano: inställbar färgtemperatur Med denna attraktiva ljuskälla kan alla utvändiga vägar belysas på bästa sätt. Pano är utrustad med en platt diffusor, som lutar framåt något, som ger en effektiv belysning av en stor yta. I stativet är en rotationskopplare monterad längst fram på framsidan, vilket gör det möjligt att justera färgtemperaturen inom ett intervall på varma 3 000 K till svala 5 000 K.
 • Prios Ruvino gånglampa med markspett, 100 cm

  Prios Ruvino gånglampa med markspett, 100 cm
  Ruvino stigarmatur med markspik i mörk design Ruvino stigarmatur gör succé med sitt moderna utseende i mörkgrått och den praktiska markspiken, som gör att den enkelt kan sättas ner i marken eller flyttas om konceptet senare ändras. Den kan utrustas med en lämplig GU10-lampa, optimalt med energisparande LED-teknik, och ger direkt nedåtriktat ljus så att gångvägen belyses optimalt samtidigt som risken för bländning minimeras. Med IP65-skydd är Ruvino motståndskraftig mot väder och vind, vilket gör den perfekt för långvarig utomhusanvändning.
 • Arcchio Dakari LED-gånglampa, smart styrbar

  Arcchio Dakari LED-gånglampa, smart styrbar
  Mörk LED-gångarmatur Dakari med smarta funktioner - styrbar via WLAN med Tuya Smart App Dakari LED-belysningsarmatur för gångvägar har en mörk design och övertygar med sina tekniska fördelar. Ramen i aluminium har en mörkgrå finish som passar bra in i olika miljöer. Lampskärmen ger 360° belysning och har ljusstarka lysdioder som enkelt kan styras via WLAN med Tuya Smart-appen. Både ljusfärgen och ljusstyrkan kan ändras på olika sätt. De extra timer- och minnesfunktionerna är mycket praktiska. Dessutom kan den här stigbelysningen också installeras och kopplas i en grupp av flera, så att hela utomhusbelysningen kan styras helt och hållet med smarttelefonen. Tekniska data: - Kan styras via hemmets WLAN med den kostnadsfria Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android). - Överföringsräckvidd upp till 45 meter - Ljusfärgen kan justeras från varmvitt (3 000 K) till universalvitt (5 000 K) - Dimbar utan ytterligare installation - Integrerad timerfunktion - integrerad minnesfunktion - Möjlighet att skapa och växla armaturgrupper - Lämplig för långvarig utomhusanvändning tack vare IP54 - 360° belysning runt om
 • Svart väglykta Daphne

  Svart väglykta Daphne
  Vacker väglykta Daphne med robust polykarbonatdiffusor Armaturerna i serien Daphne utmärker sig för tidlös design i färgen svart. Lamphuvudet sträcker ut sig som en båge från väglyktans stomme och skärmen breder ut sig nedåt som en koskälla. Ljuskällan skyddas av en genomskinlig diffusor av polykarbonat vilket ger armaturen en robusthet som behövs när den används utomhus (skydd mot väder och vind). Armaturen är utrustad med en E27-skruvfattning och kan därmed användas med många olika typer av ljuskällor Klassiak glöd- och halogenlampor, energisnåla LED-lampor och energisparlampor.
 • LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm

  LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm
  Med tresidigt ljusutbyte - LED-gångarmatur Lilia i imponerande storlek Lilia-gångarmaturen är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har en hög cylindrisk form. Den är vertikalt täckt av ljusremsor; tre av dem smickrar den grafitfärgade armaturens återhållsamma design och sprider ljuset till alla sidor. Den är tillverkad enligt skyddsklass IP54 och är motståndskraftig mot väder och vind. Den matta ytan för ljusemission säkerställer en jämn och bländfri ljusfördelning. Lilia LED-gångarmatur är idealisk för att belysa gångvägar och gemensamma utrymmen i parker, trädgårdar och förgårdar i offentliga byggnader, men kan också användas i privata trädgårdar eller i entréer till innergårdar. Lilia LED-armatur levereras med integrerat LED-ballast och kabelanslutning (skyddsklass IP68).
 • Prios Fardin gånglampa

  Prios Fardin gånglampa
  Mörk Fardin-lampan med genomskinlig skärm Fardin är en modern lampan som sticker ut med sin ovanliga design. Den har en stabil ram av gjuten aluminium som är utformad i mörkgrått. Under den genomskinliga skärmen finns en E27-lampan som kan utrustas med en lämplig lampa. Ljuskällan bör helst vara dekorativ för att framhäva helhetsintrycket av denna stigarmatur. Tack vare sin goda skyddsklass är Fardin väl skyddad mot stänkvatten och kan därför användas utomhus under lång tid.
 • Lucande Tiany LED-gånglampa, 80 cm

  Lucande Tiany LED-gånglampa, 80 cm
  Formskön LED-gånglampa Tiany En smal stång med en modern lampskärm placerad på den övre delen är vad som utgör LED-gånglampan Tiany. Själva skärmen är tillverkad av genomskinlig plast och har en omvänd kon med lysdioder som är placerade uppifrån och sprider den varmvita ljusstrålen jämnt ut i omgivningen. Det ljus som uppstår på detta sätt ger god vägledning och maximal säkerhet i mörker. Till exempel vid husentrén eller längs trädgårdsgången.
 • Paulmann LED-solcellsgånglampa Soley antracit

  Paulmann LED-solcellsgånglampa Soley antracit
  Sensorstyrd LED-solvägsljus Soley i en ovanlig form Om du letar efter ett pollare som kombinerar funktionalitet och oberoende design, Paulmann Soley vara på listan. Det lutande trattformade huvudet på antracitfärgad plast stöds av två upprättstående, vinkelförskjutna remsor i aluminiumfinish. En markspets som kan skruvas fast till armaturen ingår i leveransomfånget för förankring. Strömförsörjningen är ett 3,7 V 18650 batteri, som ger upp till 10 timmars energi på natten och laddas inom 8 timmar under dagen via den inbyggda solmodulen. Lysdioderna, som är uppdelade i tre ljuspunkter på undersidan av huvudet, aktiveras i mörkret av en skymningssensor som ett diskret orienteringsljus. En rörelsedetektor reagerar på människor upp till 2 m bort och växlar Soley till full ljusström. En manuell huvudströmbrytare är placerad under huvudet.
 • LED-gånglampa Fiumicino i böjd form

  LED-gånglampa Fiumicino i böjd form
  Fiumicino LED-vägbelysning av aluminiumgjutgods med ett böjt ljuselement Fiumicino LED-vägarmatur lyser exakt var ljuset behövs på stigar, terrasser och uppfart, nämligen i vidvinkel framåt och ner på marken. Detta orsakas av det svarta stigljusets böjda lamphuvud . Ett kraftfullt LED-kretskort byggdes in i det, som täcks av en satinerad diffusor så att ljuset släpps ut jämnt. Väglampans kaross och stativ var gjord av aluminiumgjutgods och pulverlackerad i svart med en lätt struktur.
 • Tidlöst vacker gatlampa Kurt - IP44

  Tidlöst vacker gatlampa Kurt - IP44
  Gatlykta Kurt - säker belysning för alla områden utomhus Med den formsköna gatlyktan Kurt blir gångar utomhus säkrare, den passar framför allt som adekvat belysning av gårdsplaner och garageinfarter, men också som begränsande ljus i trappuppgångar. Den utstrålar ljus runt om och förhindrar att man snubblar. Kurt är tillverkad av aluminium och genom sitt IP44-skydd både damm- och stänkskyddad. Med sin moderna färgsättning i enkelt mörkgrått passar den för belysning av många ställen utomhus.
 • Väglykta Noemi i rostfritt stål för utomhusbruk

  Väglykta Noemi i rostfritt stål för utomhusbruk
  Väglyktan Noemi med genomskinlig plastdiffusor och stomme i rostfritt stål Noemi är perfekt för att belysa infarter och vägar i trädgården och sörjer för god belysning efter mörkrets inbrott, så att väglyktan även är ett bra orienteringsljus. Tack vare E27-sockeln kan man välja mellan många olika ljuskällor, men man borde ta hänsyn till ljuskällans utseende, så att den harmoniserar med resten av lampan. Stommen i rostfritt stål är perfekt för att användas utomhus.
 • Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm

  Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm
  Slående ljus Berenike i aluminium med praktisk rörelsesensor Berenike-lampan kombinerar funktionalitet och estetik. Den har ett elegant yttre i aluminium med mörkgrå yta. Dess cylindriska lampskärm kan utrustas med lämpliga ljuskällor och ger därmed möjlighet att fritt välja ljusintensitet och ljusfärg, som kan anpassas till personliga behov. Dessutom har armaturen en rörelsesensor som registrerar rörelser och därmed styr ljuset. När Berenike kombineras med andra armaturer från serien skapar de en harmonisk helhetsbild av utomhusmiljön. - Justerbar ljuslängd (8 sekunder till 8 minuter) - Detekteringsvinkel 120 - Detektionsområde 6-10 m
 • Sockellampa K43, höjd 61 cm, grön

  Sockellampa K43, höjd 61 cm, grön
  Sockellampa K43 med stilfull pickelhuva Förutom en anpassad belysning uppfyller denna lampa även dekorativa krav: extra lyckad är den mörka metallen i kombination med huvan i koppar. De stora glasytorna ger en adekvat belysning och därmed ökad säkerhet utomhus. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Modern gånglampa 202, svart

  Modern gånglampa 202, svart
  Path light 202 SIL - en pärla för varje modernt utomhusområde Den modernt designade 202 SIL-vägbelysningen i robust gjuten aluminium garanterar inte bara bra ljus på fastigheten utan fungerar också som en designfunktion i en modern vardagsstil. Utrustad med kapslingsklass IP44. - för montering på ett fundament eller ett underjordiskt stycke 4001013 Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Väglampa Klemens, grafitgrå, höjd 90 cm

  Väglampa Klemens, grafitgrå, höjd 90 cm
  Kvadratisk pollarelampa Klemens med glasinsats och mörkgrå yta Klemens är en utomhuslampa som passar perfekt för att belysa trädgårdar och motorvägar. Tack vare glasinsatserna kan ljuset tränga in utan hinder och utan att minska ljusstyrkan på utsidan. Således har du alltid tillräckligt med ljus för att kunna känna dig trygg och röra dig fritt även efter mörkrets inbrott. Lampkroppen har en kvadratisk form och en grafitgrå yta som optiskt harmoniserar utmärkt med den moderna designen.
 • Gånglampa Norfolk NR4

  Gånglampa Norfolk NR4
  Antik designad stigljus Norfolk NR4 med blyglas Banljuset Norfolk NR4 är redan släckt som lampa, som med sin tilltalande optik får ett antikdesignat utomhusområde att se nästan ståtligt ut. Så snart ljuset tänds och ljuset lyser genom det blyade glaset skapas en fantastisk ljuseffekt. - Varje glasruta består av fem enskilda delar som har bländats för hand.
 • LOOM DESIGN Odin LED-gånglampa, höjd 90 cm

  LOOM DESIGN Odin LED-gånglampa, höjd 90 cm
  LED-gångsarmatur Odin, nedåtriktad LED-gångsarmaturen Odin är med sin behagliga ljuseffekt och moderna design ett övertygande val för nästan alla moderna utomhusinstallationer. Den höga, kubiska strukturen är tillverkad av aluminium och har en svart finish. På undersidan av den övre delen finns de varmvita lysdioderna, som är skyddade bakom ett skydd av klart, härdat glas. Ljuset avges nedåt och släpps ut i omgivningen genom de öppna sidoytorna, vilket minimerar bländning. - Skyddsklass: IP65
 • LED-gånglampa Cuba, 2 lampor, roterbara

  LED-gånglampa Cuba, 2 lampor, roterbara
  Flexibelt justerbart ljus – LED-gånglampa Cuba På trädgårdarvägar, entréer eller på uppfarter är LED-gånglampan Cuba mycket effektiv och ger säker belysning i mörkret med sina varmvita LED-lampor. De två fyrkantiga lamphuvudena som finns till vänster och höger om gånglampan kan också enkelt ställas in upp till 350°. Detta gör det enkelt att ställa in ljusstrålen – oavsett om den ska stråla nedåt, åt sidan eller uppåt.
 • Lucande Timio gånglampa, 60 cm

  Lucande Timio gånglampa, 60 cm
  Attraktivt ljus Timio i mörk design Timio Path-armaturen inspirerar med sin minimalistiska design, som samtidigt är mycket speciell. Fokus ligger på geometriska former som det cylindriska stativet och den kubiska ramen runt den vita lampskärmen. Armaturen är tillverkad i aluminium och har en mörkgrå finish, vilket är mycket trendigt just nu. Timio passar väl in i en modern miljö och kan användas länge utomhus tack vare sin goda skyddsklass.
 • Paulmann Ivo LED-gånglampa, 230 V

  Paulmann Ivo LED-gånglampa, 230 V
  Ivo LED-vägbelysning för indirekt accentbelysning LED-vägbelysningen Ivo förkroppsligar ett elegant och modernt ljusobjekt för utsidan. Den är idealisk för accentbelysning på stigar och terrasser och imponerar med sin design även när den är avstängd. Den fyrkantiga, plana kroppen är försedd med ett runt hålrum ovanför, genom vilket man kan se igenom. En LED-ljuskälla är integrerad ovanför denna cirkulära urskärning, som strålar ut sitt ljus nedåt på ett riktat och selektivt sätt, varigenom det åter reflekteras av ramen och skapar indirekt belysning.