Väglampor

Lys upp vägen, garageuppfarten eller grusgången till ditt hus med dessa fina väglampor. Vi listar väglyktor och gånglampor online av olika modeller och stil. Med kombinerad teknik som solceller och effektiva LED-lampor kan dina väglampor vara självgående.

Populärt inom väglampor

 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
 • Arcchio Dynorma LED-gånglampa

  Arcchio Dynorma LED-gånglampa
  Grafitfärgad LED-vägbelysning Dynorma av aluminiumgjutgods i exklusiv design Uppfarter, stigar, terrasser - alla dessa områden kan belysas energieffektivt och säkert med Dynorma LED-vägbelysning. Den vinklade designen och den grafitfärgade lackerade armaturen i exklusiv design är gjuten i aluminiumgjutgods och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade i toppen av lamphuvud bakom ett glaslock och belyser ett stort område under armaturen.
 • Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor

  Theben theLeda D B plus S gång eluttag sensor
  LED-gånglampa theLeda D B plus S AL - inklusive PIR-sensor och eluttag Tillverkad av högkvalitativ, aluminiumprofil med en metallisk, elegant look berikar LED-gånglampan theLeda D B plus S AL varje modern tomt med mjukt, individuellt anpassningsbar ljus. Den integrerade PIR-rörelsesensorn med en dagsljussensor aktiverar endast belysningen när det behövs, vilket naturligtvis också återspeglas i låga energikostnader. Som ett litet extra har gånglampan ett eluttag på baksidan av höljet som gör det möjligt att koppla in gräsklippare och andra saker med strömsladd så att man inte behöver hämta en förlängningssladd. – Registreringsvinkel: 180° - registreringsområde: ca 12 meter - inställningsområde omgivningsljusstyrka: 2-800 lux - stopptid för ljus: 10 sekunder till 20 minuter - kan anslutas trådlöst (endast möjligt med hjälp av theSenda B med theSenda Plug (finns tillgänglig från Tillbehör) - fjärrkontrollsfunktioner som kan ställas in via theSenda B och appen theSenda Plug: körtest, skymningsrelä, Teach-In, dimbart orienteringsljus och självberäknande nattavbrott (ingår ej) - manuell styrning över avbrottsknapp (kontinuerlig belysning i 6 timmar)
 • Lucande Lignus LED-gånglampa, rörelsesensor

  Lucande Lignus LED-gånglampa, rörelsesensor
  Den dekorativa LED-gånglampan Lignus med rörelse- och skymningssensor Denna vackra lampa lyser inte bara med sina många funktioner utan även med en modern och individuell design. LED-gånglampan Lignus är ett dekorativt och funktionellt komplement till utomhusbelysningen. Den är utpräglad av sin rätlinjiga form, som är designad med en mörk finish. Det mest utmärkande kännetecknet är dock det inbyggda frontelementet i naturlig träpolitik som skapar en fin kontrast. Lampan fortsätter att poängtera med en skymningssensor och en integrerad rörelsesensor som har en räckvidd på upp till 10 meter och som kan registrera rörelser inom en vinkel på 120°. Även ljustiden kan anpassas individuellt enligt egna önskemål.

Fler tips på väglampor

 • antracitfärgad gånglampa KLAMP

  antracitfärgad gånglampa KLAMP
  KLAMP-vägbelysningen ger ljus och komfort utomhus KLAMP är ett modernt format stigljus som enkelt passar in i alla utomhusområden tack vare sitt enkla utseende. Den nedåtriktade ljuskällan fungerar å ena sidan som ett säkert orienteringsljus, å andra sidan sprider den ett bländningsfritt och därför mycket behagligt ljus. KLAMP-väglampan är också ett populärt designelement, eftersom det elegant förbättrar utomhusfaciliteterna.
 • Modern väglampa Hoosic med rörelsesensor

  Modern väglampa Hoosic med rörelsesensor
  Hoosic – praktisk väglampa med integrerad sensor Väglampan Hoosic har en avskalad men ändå välformad design. Med sin runda kropp i antracitfärgat aluminiumgjutgods och den vita skärmen i plast passar den till alla omgivningar. Den integrerade rörelsesensorn sörjer för extra mycket komfort och är ytterst praktisk. Med en 8 meters räckvidd och en 120 graders registreringsvinkel sörjer sensorn tillförlitligt för att ljuset tänds, när någon närmar sig lampan. För att lampan inte ska vara tänt i onödan, kan lystiden dessutom ändras från 10 sekunder till upp till 7 minuter.
 • BEGA 84498 LED-gånglampa, silver, kantigt huvud

  BEGA 84498 LED-gånglampa, silver, kantigt huvud
  LED-pollare av trä och aluminium, IP65, med skruvbar bas Den högkvalitativa LED-pollare är tillverkad av Accoya-trä, aluminium och rostfritt stål. Denna kombination utstrålar hållbarhet, modernitet och elegans och föreslår en genomtänkt produkt. Den speciella BEGA Unidure-beläggningstekniken garanterar en lång livslängd eftersom det är en extremt väderbeständig pulverlack. Det eleganta och naturliga utseendet gör att armaturen ser bra ut överallt utomhus, för vilken den är förutbestämd på grund av sin höga kapslingsklass IP65. Med de varma vita lysdioderna säkerställer vägbelysningen en jämn och bländningsfri belysning av golvytan och tack vare den nedåtriktade reflektor ger den ljuset precis där det behövs. Dessutom levereras en skruvbar bas av stål, som är varmförzinkad och lämplig för montering av ljuset på ett fundament som tillverkats av kunden eller en annan fast yta, såsom banplattor. Denna lampa kombinerar funktionalitet och estetik och skapar säker belysning för trädgården och gångvägar i mörkret. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart

  Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart
  Birkbana ljus i en klassisk cylindrisk form Det tunna, cylindriskt formade stigljuset Birk kan integreras i alla utomhusområden. Medan det ser väldigt enkelt och iögonfallande ut under dagen, inspirerar det med sin vackra ljusstrålning när det är upplyst. Ljuskällan, som sitter bakom en klar diffusor överst, skapar ett effektivt ljus genom de ringformade ljusuttagen. Birk-stiglampan kan monteras i grupper för att belysa en stig, terrassen eller en uppfart och kan anslutas parallellt. Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i E27- uttag .
 • Luceplan Fienile LED-gånglampa 72 cm ljusgrå

  Luceplan Fienile LED-gånglampa 72 cm ljusgrå
  Indirekt distribuerad LED-strålearmatur Fienile i arkitektonisk design Fienile är en armatur som övertygar med ett behagligt ljus och en egen design. Det är en design av den norska designern Daniel Rybakken. Rybakken inspirerades av byggandet av traditionella höhyttor i sitt hemland. Deras typiska struktur med ett lätt lutande platt tak, två väggar på långsidorna och en mittvägg motsvarar också strukturen hos armaturen Fienile path. Dess kropp är tillverkad av ett enda aluminiumblock. De varmvita lysdioderna är integrerade under det övre locket. Det nedåtriktade ljuset framhäver strukturen på armaturen och ger indirekt belysning på båda sidor. Armaturen levereras med ett dimbart DALI-styrdon. - Skyddsklass: IP65 - Slagtålighet: IK05 - Bra färgåtergivning: CRI 90
 • Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/opal

  Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/opal
  High Cubic³ 3371 banljus - antik mässing Med Cubic³ 3371 banljus bildar geometriska former och mässing, som är handfärdiga med en antik yta, en mycket attraktiv kombination som kan användas på många fastigheter. Den cylindriska lampan av mässing och glas är inramad av en skyddande mässingsrektangel. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den skadliga påverkan av salt luft och saltvatten inte påverkar dess hållbarhet, så att den är idealisk för vägbelysning av utomhusanläggningar nära kusten.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • LED-gånglampa Lotus

  LED-gånglampa Lotus
  Lotus - LED-gånglampa i modern design Varmvita LED-lampor belyser vägar, stigar eller terrassområden. Lotus, en modern gånglampa med kapslingsklass IP65 och stöthållfasthet IK08, är en tillförlitlig och robust lampa. Samtidigt erbjuder Lotus en dekorativ utsida, vilket gör gånglampan Lotus till ett snyggt inslag i utsidan, även i dagsljus.
 • Väglykta PHILADELPHIA i historisk design

  Väglykta PHILADELPHIA i historisk design
  Väglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med väglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Vacker pollare Arcturus, vit

  Vacker pollare Arcturus, vit
  Pollare Arcturus med vit skärm i akryl Klassisk pollare med klotformad skärm i opalfärgad akrylglas. Det matta akrylglaset sprider ett behagligt ljus.
 • Grafitgrå LED-väglampa Jupp, 60 cm

  Grafitgrå LED-väglampa Jupp, 60 cm
  Ramformad LED-väglampa Jupp med nedåtriktat ljussken Eftersom ljuskällan på LED-väglampan Jupp nästan inte syns, verkar ljuset särskilt behagligt eftersom ingen bländning utvecklas. Den rektangulära designen ser väldigt modern ut och passar utmärkt till modern arkitektur. Detsamma gäller den mörka, grafitgrå ytan som övertygar med dess svala elegans. En utmärkt ljuskälla om du behöver ett behagligt orienteringsljus i trädgården eller vid infartsvägarna till tomten, så att boende och gäster kan känna sig säkra på väg in eller ut ur huset.
 • Kantig LED-gatlykta Holly i grafitgrått

  Kantig LED-gatlykta Holly i grafitgrått
  Smal LED-gatlykta Holly i rektangulär form Denna gatlykta med LED-lampor är inte bara tekniskt avancerad enligt modern standard, den övertygar också med absolut tidsenligt utseende, som fascinerar med sin detaljreducerade minimalism. Lampkroppen består uteslutande av ett rätblock, runda former och andra formelement får man söka förgäves. I stommen av grafitgrå aluminium sitter opalvita plattor av plast på båda sidorna och bidrar till en särskilt jämn och bländfri ljusfördelning. För moderna områden utomhus med puristisk utstrålning är LED-gatlyktan Holly ett absolut konststycke!
 • Gatlampa Firenze, svart

  Gatlampa Firenze, svart
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Väglampa Klemens med rörelsedetektor 65 cm

  Väglampa Klemens med rörelsedetektor 65 cm
  Grafitgrå väglampa Klemens med användbar sensor som detekterar rörelser Klemens har med sin kantiga form ett modernt utseende och är därför mycket väl lämpad för montering i närheten av moderna byggnader. I övre delen sitter klara glasinsatser på alla sidor, som sprider skenet från ljuskällan direkt och därmed inte tar bort något av dess ljusstyrka. Det faktum att väglampan har en integrerad sensor visar sig vara mycket praktiskt, eftersom den så snart en person närmar sig reagerar med att slå på ljuset, så att du omedelbart har tillräckligt med ljus för att orientera dig. Sensordata: - avkänningsvinkel 180° - räckvidd 8 m - lystid justerbar: 5 s - 30 s - 1 min - 3 min - 5 min - 8 min
 • Pollare svart med munblåst glas

  Pollare svart med munblåst glas
  Högkvalitativt pollare med kula av bubbelglas, design och kvalitet Made in Germany Detta vackra pollare i robust gjuten aluminium med en stor lampkropp gjord av bubblaglas presenterar sig som en riktig prydnad på alla fastigheter. Utrustad med kapslingsklass IP44. - för montering på en fundament eller en underjordisk artikelnummer 4001013 - finns även med rörelsedetektor Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Lucande Miray LED-utomhusgånglampa 60 cm

  Lucande Miray LED-utomhusgånglampa 60 cm
  LED-vägbelysning Miray med lampskärm i buroptik LED-stiglampan är den perfekta följeslagaren för utomhusbruk när det gäller att belysa en trädgårdsstig eller en uppfart. Den består av ett ben av aluminium och en lampskärm som ser ut som en bur. Bakom stagarna finns en inbyggd lysdiod vars ljus buntas genom luckorna i skuggan och genererar ett intressant mönster. LED-väglampan Miray är skyddad mot damm och stänkvatten tack vare IP54- kapslingsklass och är därför idealisk för utomhusbruk. Men deras moderna och eleganta utseende passar också perfekt i en uppfart eller i trädgården.
 • LED-gånglampa Mimik 10 Post 600 grå 4 000 K

  LED-gånglampa Mimik 10 Post 600 grå 4 000 K
  Klart designad LED-väglampa Mimik 10 Mimik 10 LED-vägbelysning levereras inklusive en bottenplatta, ansluts på nolltid tack vare QUICK-anslutningen och dekorerar fastigheten på ett tidlöst sätt. Ett markeringsljus som - med kapslingsklass IP65 - klarar ännu starkare väderförhållanden och indikerar farokällor som dammkanter, sänggränser och landningar. Obs! Armaturen behöver inte öppnas för QUICK-anslutningen. Den levereras förmonterad och inkluderar Water Stop System och kan därför anslutas direkt till strömförsörjningen. Tekniska specifikationer - Hölje och lock: aluminiumgjutgods - Pollare: strängpressad aluminium, målad - Diffusor gjord av härdat säkerhetsskärmtryckt glas - reflektor gjord av matt högrenhetsaluminium (99,98) - silikontätning - extern strömanslutning via vattentät anslutning QUICK inkl. kabel
 • Väglyktan Vejers, förzinkat stål

  Väglyktan Vejers, förzinkat stål
  Modern väglykta Vejers Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Sensor-LED-Pollarelampa Juvia, aluminium

  Sensor-LED-Pollarelampa Juvia, aluminium
  Grafitgrå LED-pollarelampa Juvia med inbyggd sensor Genom LED-lamporna kan Juvia erbjuda ett starkt ljus utan att förbruka mycket energi. Så kan du belysa vägar och uppfarter på utomhusområdet på ett energieffektivt sätt. Ännu mer optimalt anpassas ljuset till dess användares behov genom en integrerad rörelsedetektor, som befinner sig strax under ljusområdet och det krökta lamphuvudet. Lampan har en detektionsvinkel på 120° och ett intervall som uppgår till högst 6-9 m. Här kan du ställa in belysningstiden, som kan variera från 5 sekunder till 8 minuter.
 • Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor

  Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor
  Gånglampa CMD 9018 med praktisk rörelsesensor Den moderna gånglampan CMD 9018 är tillverkad av ett robust aluminiumhölje och en diffusor av opalglas. Glasdiffusorn ger jämn och bländfri belysning, aluminiumhöljet är väderbeständigt. Ideal för trädgården, terrassen eller som belysning på uppfarter eller små stigar. Gånglampan CMD 9018 ger alltid tillförlitligt ljus där det behövs. Den inbyggda rörelsesensorn ser till att detta sker. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd max. 6 m - registreringsvinkel: ca. 120° - lystid från 5 sekunder till 8 minuter
 • Maritim gatlykta Rusty Cone 70

  Maritim gatlykta Rusty Cone 70
  Gatlykta Rusty Cone 70 fascinerar med individuell rostdesign Den högkvalitativa gatlyktan Rusty Cone är en ung medlem i lampfamiljen Rusty. Den rätlinjiga, moderna designen motsvarar en modern utformning av området utomhus. Varje armatur är unik och är noga övervägd gällande form och yta. Rusty-serien förenar en rostbrun yta med modern, energisnål belysningsteknik i en ytterst stabil lampa. Armaturen är tillverkad i stål och utmärker sig för mycket hög tålighet mot väder och vind. Den speciella stållegeringen utgör ett spärrskydd mot fukt som vill tränga in i materialet och skyddar därmed mot ytterligare rost. Rostavflagning förhindras därmed effektivt.
 • av rostfritt stål - gånglampa Kreta

  av rostfritt stål - gånglampa Kreta
  Estetisk stigljus Kreta i elegant form Att belysa fastighetsstigar på ett säkert sätt är det uppgiften för stigljuset Kreta. Hon uppfyller dem till det bästa. Tack vare det genomskinliga plastskyddet kan ljuset från lampan som används stråla runt ostört. Om en filamentlampa väljs som ljuskälla kan det övergripande utseendet göras ännu mer dekorativt. Lämpliga lampor med E27-bas finns under tillbehör. Rhodos: Denna vägbelysning står för en lång livslängd samt en atmosfärisk ljuseffekt. - Kropp av 1,8 mm tjockt rostfritt stål - Skydd: polykarbonat, UV-beständigt
 • Gånglampa Sirmione med glasskärm

  Gånglampa Sirmione med glasskärm
  Elegant stigljus Sirmione med en liten guld accent Banljuset Sirmione är en riktig höjdpunkt för utformningen av utomhusområdet. Det ger tillräckligt med ljus och ljusstyrka så att säkerheten i mörkret i området nära huset garanteras perfekt. Den opala vita glasskärmen ger bländningsfritt ljus som riktas nedåt. Den svarta stålramen på stigljuset Sirmione kompletteras med en liten gyllene detalj som avrundar hela den harmoniska designen. Stigljuset är inte bara ett praktiskt ljus i mörkret utan är också en riktig blickfång på huset, terrassen eller trädgården under dagen.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • Lindby Liddi sockellampa, kantig, grå

  Lindby Liddi sockellampa, kantig, grå
  Smal marklykta Liddi i rostfritt stål i grått Den smala sockellampa Liddi finner sin perfekta platsen bredvid en trädgårdsgång och genererar den nödvändiga belysningen nattetid. Lampkroppen är tillverkad av rostfritt stål, är grå och har en elegant karaktär. Lampskärmens form påminner om en bur och har en transparent diffusor som omger en lampa som ska användas. Den IP44 kapslingsklass skyddar Liddi marklykta ljuset mot vattenstänk och det rostfria stålet ger en robust utseende. Om det behövs kan det kombineras med andra lampor från sin serie för att skapa en harmonisk helhetsbild i trädgården.
 • Theben theLeda D BL plus AL gånglampa 72 cm

  Theben theLeda D BL plus AL gånglampa 72 cm
  TheLeda D BL plus AL LED-vägbelysning med frontljusemission Den frontmonterade LED-ljuskällan i LED-vägbelysningen Leda DE BL plus AL ser ut som en spot . Det belyser omgivningen med varmt vitt ljus och erbjuder därmed inte bara säker omgivningsbelysning utan bidrar också till en trevlig atmosfär på fastigheten med sin mjuka ljus . theLeda DE BL plus AL är en energieffektiv LED-vägbelysning som imponerar med sin höga ljuseffekt och sitt dekorativa utseende. - Kan anslutas via radio: Inställning endast möjlig via Senda B (tillgänglig via tillbehör) med Senda Plug - Standby-effekt: ~ 0,5 W (med trådlöst nätverk) - Omgivningstemperatur: - 25 ° C till + 45 ° C - Skyddad mot damm och vattenstrålar
 • Paulmann Adya LED-pollare med sensor

  Paulmann Adya LED-pollare med sensor
  LED-pollarmatur Adya - smal belysning för utomhusvägar Adya LED-pollarmatur är idealisk för att belysa gångvägar utomhus. Den är väderskyddad enligt IP44 och har en robust aluminiumkropp. I slutet av kroppen finns en vinkelformad diffusor som är riktad något nedåt på grund av den vinklade formen. På så sätt lyser det varmvita ljuset från lysdioderna exakt där det behövs i mörkret och bländar inte direkt. Den inbyggda rörelsedetektorn upptäcker rörelser av människor och ljuset tänds automatiskt när det upptäcks. - Skymningssensor slår på lampan automatiskt när det blir mörkt (< 20 lux). - Detektionsvinkel 105 - Detekteringsområde 5 m - Belysningstid 30 sekunder
 • Stilfull väglykta Parma 77 cm, svart

  Stilfull väglykta Parma 77 cm, svart
  Vacker väglykta Parma Denna lampa är helt igenom smakful design. Den mörkgröna metallen skänker lampan en touch klassisk elegans. Den stilfullt bearbetade huvan understryker det dekorativa utseendet. Förutom det är den fri från onödiga dekorationer och krusiduller. Lampan möjliggör talrika användningsmöjligheter och kommer även på dagen till sin fulla rätt.
 • Gånglampa Adenika stål saltvattenbeständig

  Gånglampa Adenika stål saltvattenbeständig
  Klaas - sjövattentät rostfritt stålbana Den rundade Klaas-väglampan är av hög kvalitet och är också lämplig för användning nära kusten tack vare användning av havsvattentåligt rostfritt stål. Ett rutnät skyddar inte bara polykarbonatdiffusorn, det säkerställer också att det inte finns någon bländning uppåt och att Klaas path-ljuset har ett modernt utseende, vilket också är lämpligt för användning av energibesparande ljuskällor eller LED-lampor och är utrustat med kapslingsklass IP44
 • Väglampa Cottage, svart

  Väglampa Cottage, svart
  Väglampa Cottage med antik prägel, svart Den svarta väglampan Cottage är optiskt tilltalande med sin nostalgiska charm. Den levererar extra säkerhet utomhus under den mörka delen av dygnet. Den nedåtriktade skärmen har en matt glaskolv som avger ljus på sidorna och nedåt. Som hållare används en sidplacerad halvrund stav som bärs upp av ett vertikalt stativ.
 • Kantig pollarlampa Lorian av rostfritt stål

  Kantig pollarlampa Lorian av rostfritt stål
  Pollarlampa Lorian i enkel, modern form Pollarlampor passar framför allt för att belysa infarter och vägar i trädgården. I Lorians fall har den dessutom ett modernt utseende med en viss enkelhet. Undre delen av stommen är tillverkad av rostfritt stål, som är särskilt väderbeständigt. I övre delen sitter en kantig diffusor av vit plast, som fördelar ljuset relativt jämnt.
 • Lindby Yvain sockellampa, cylinderformad

  Lindby Yvain sockellampa, cylinderformad
  Yvain marklykta i en tunn design gjord av svart rostfritt stål Den tunna sockellampa Yvain hittar sin perfekta plats bredvid en trädgårdsväg och ger behaglig belysning. Den är gjord av rostfritt stål, som hålls i svart och har en genomskinlig plastdiffusor. Bakom denna diffusor finns en E27-lampa som ska användas som genererar nödvändigt ljus. IP44- kapslingsklass gör armaturen skyddad mot stänkvatten och gör att den kan installeras utomhus. Med sitt subtila utseende kan Yvain enkelt integreras i dekorationen i trädgården och i husets arkitektoniska stil utan att bryta den.
 • LED-gånglampa Flat

  LED-gånglampa Flat
  Linjär vägbelysning Flat tillverkad av rostfritt stål LED-väglampan Flat har en mycket rak struktur och består endast av den rektangulära basen och en stor, matt vit diffusor. Basen är gjord av rostfritt stål och smälter sömlöst in i diffusorn, som också är rektangulär. Inuti diffusorn finns lysdioderna som får hela lampans övre del att lysa. Lampans linjära design är tidlös och passar varje arkitektonisk stil. Lampan är därför mycket anpassningsbar och mångsidig.
 • Sockellampa K3b med kopparlock, grön

  Sockellampa K3b med kopparlock, grön
  Sockellampa K3b med stilfull pickelhuva Med denna klassiska sockellampa lyser man upp utomhusområdet på ett stilfullt och anpassat sätt. Samtidigt uppfyller lampan även dekorativa krav. Extra lyckat är den mörka metallens harmoni med huvan i koppar. En helt och hållet smakfull lampa som övertygar med klassisk elegans. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Leipzig - klassisk sockellampa, grön

  Leipzig - klassisk sockellampa, grön
  Den klassiska sockellampan Leipzig med antik stämning skapar en historisk ambiens Det spetsiga taket på den kantiga skärmen och den konstfullt utformade sockeln skänker stil åt denna utomhusbelysning. Denna produkt är av handtillverkad kvalitet av massivt aluminiumgods, samt är brännlackerad som skydd mot extrema väderförhållanden. Sockellampan Leipzig imponerar alltså inte bara med sin utvändigt antika design, utan är även ytterst väderbeständig.
 • BEGA 84073K3 LED-gånglampa asymmetrisk grafit

  BEGA 84073K3 LED-gånglampa asymmetrisk grafit
  Modern LED-gångarmatur 84073 i grafit med sidomonterad skärm LED-belysningsarmaturen 84073 är en högkvalitativ, mångsidig och behaglig ljuskälla för moderna uppfarter, gångvägar eller entréer. Den är tillverkad i aluminium med en grafitsvart finish och består av en rund bas, en cylindrisk kropp och en konisk skärm. Den senare är vinklad nedåt och utrustad med en diffusor av munblåst opalglas, så att det varmvita ljuset från den medföljande LED-lampan mjukt lyser upp omgivningen. - Skyddsklass: IP64 - Slagtålighet: IK06
 • Lucande Fenti LED-gånglampa, 65 cm

  Lucande Fenti LED-gånglampa, 65 cm
  Fenti LED-vägbelysning med en påfallande modern belysning Denna lampa övertygar med sin minimalistiska och samtidigt mycket moderna design. Den har en i grunden rektangulär form, med en stor öppning i mitten som understryker den speciella karaktären hos LED-väglampan. LED-väglampan Fenti var gjord av aluminiumgjutgods och har tekniskt sofistikerade lysdioder som avger ett varmt vitt ljus. Ljuset distribueras indirekt till omgivningen, vilket har en trevlig och inbjudande effekt på betraktaren - perfekt som guide på terrassen och trädgården.
 • Arcchio LED-pollare Vavara, höjd 70 cm

  Arcchio LED-pollare Vavara, höjd 70 cm
  Robust LED-pollare Vavara av betong i modern design Vavara LED-väglampa kombinerar ett elegant utseende och praktiska egenskaper för utomhusbruk. Armaturkroppen är gjord av grå betong och stiger från en bred bas och slutar i en vinkel där en permanent installerad LED sitter. På grund av vinkeln lyser det genererade ljuset snett mot marken och är perfekt för att belysa en stig i trädgården eller i uppfarten. Med kapslingsklass IP65 är Vavara LED-pollare utrustad för alla väderförhållanden framför ytterdörren, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Deras subtila utseende gör det möjligt att sätta upp dem i trädgården utan att bryta husets arkitektoniska stil eller överskugga resten av dekorationen på terrassen. På grund av sin smala kropp pollare perfekt på sidan av en stig, dess permanent installerade lysdioder genererar ett varmt vitt ljus och ger en lämplig atmosfär.
 • Gånglampa Norfolk NR4

  Gånglampa Norfolk NR4
  Antik designad stigljus Norfolk NR4 med blyglas Banljuset Norfolk NR4 är redan släckt som lampa, som med sin tilltalande optik får ett antikdesignat utomhusområde att se nästan ståtligt ut. Så snart ljuset tänds och ljuset lyser genom det blyade glaset skapas en fantastisk ljuseffekt. - Varje glasruta består av fem enskilda delar som har bländats för hand.
 • Väglyktan Blokhus av rostfritt stål

  Väglyktan Blokhus av rostfritt stål
  Högklassig väglykta Bokhus av rostfritt stål Den detaljerade väglyktan Blokhus passar flera arkitektoniska stilar, skapar en vacker atmosfär och säkerhet på vägarna utomhus. Utrustad med skyddsklass IP44.
 • Gatlampa Firenze, grön

  Gatlampa Firenze, grön
  Stilvolle pollare Firenze i aluminium för en stämningsfull atmosfär Firenze är en klassisk utomhusvägglampa i lykthusutförande med antik framtoning som ger säker belysning i utomhusområdet. Stolpe ingår.
 • Solid väglykta Vejers i rostfritt stål

  Solid väglykta Vejers i rostfritt stål
  Väglyktan Vejers av högkvalitativt rostfritt stål: ett dekorativt inslag i alla utomhusområden Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Lucande Fiene gånglampa, 100 cm

  Lucande Fiene gånglampa, 100 cm
  Modern belysning för utomhusbruk - gånglampa Fiene Den moderna gånglampan Fiene:s stativ är tillverkat av mörkgrå aluminium, kompletterad med en genomskinlig lampskärm av plast. Den ger fri syn av den ljuskälla som sitter inuti som inte ingår i leveransen. För att uppnå en övergripande dekorativ optik är det lämpligt att använda en filamentlampa som idealiskt kompletterar gånglampans design. Det är inte bara trädgården eller terrassens som kan belysas av Fiene:s starka ljus utan den kan även användas som utomhusvägglampa längs med uppfarter.
 • Gånglampa Gilbert med fot

  Gånglampa Gilbert med fot
 • BEGA 84808K3 LED-gånglampa öppen rektangel grafit

  BEGA 84808K3 LED-gånglampa öppen rektangel grafit
  Modern LED-gångarmatur 84808 i grafit med nedåtriktat ljus När det gäller finish, ljusteknik och design är 84808-lampan helt uppdaterad. Den är tillverkad av gjuten aluminium i form av en öppen rektangel i mörk grafit. Den varmvita LED-modulen är integrerad i undersidan av den övre delen, vilket lyser upp den omgivande marken och framhäver den karakteristiska formen på armaturen. Ett jordstycke av varmförzinkat stål ingår i leveransen för fastsättning i marken. - Skyddsklass: IP65 - LED-strömförsörjning ingår
 • LED-gånglampa Bermuda

  LED-gånglampa Bermuda
  Modern LED-väglampa Bermuda Den robusta Bermuda LED-vägbelysningen är perfekt för elegant och modern belysning av utomhusområdet. Den moderna designen kombineras med effektiv LED-teknik som lyser upp mörkret med varmt vitt ljus. Vägljuskroppen är också gjord av aluminiumgjutgods och tål vind och väder.
 • LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag

  LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag
  LED Path Light Cuba med integrerat utomhusstift för utomhusbruk LED-pollarlampan Cuba är tillverkad av antracitfärgad gjuten aluminium och har ett praktiskt uttag med gångjärnslock. Det speciella med Cuba är det vridbara kubhuvudet, eftersom armaturelementet kan vridas upp till 350°. I gårdsentréer, men även i trädgården och på terrassen, ger Cuba tillförlitlig LED-belysning i ljusfärgen varmvitt och kan försörja ytterligare utomhuslampor och elektriska apparater med ström. - Vridbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°. - maximal effekt 3 500 watt
 • LED-pollare Silvan, 65 cm

  LED-pollare Silvan, 65 cm
  LED-pollare Silvan i mörkgrå design LED-pollaren Silvan fascinerar genom sin eleganta återhållsamhet i tidlös design. Den sprider ett mjukt ljus som tillförlitligt lyser upp utomhusmiljön och vägarna. Den genomgående pelaren av lätt, men robust aluminium har med sin slanka form och matta mörkgrå färg inget uppseendeväckande utseende. Den opalfärgade diffusorn i det vridbara lamphuvudet ger ett behagligt ljusinfall som bidrar till en väl avvägd belysningsatmosfär.
 • Lucande Keke gånglampa, höjd 70 cm

  Lucande Keke gånglampa, höjd 70 cm
  Säker belysning även i många områden - gånglampa Keke Gånglampan Keke:s moderna, kantiga form passar in i många utomhusanläggningar och kan därför användas på många olika sätt. Den övertygar också med den robusta konstruktionen och det grafitgrå aluminiumhöljet, som kompletteras med en rökgrå plastskärm. Ljuskällan, som är innesluten, avger ett säkert och tillförlitligt ljus i omgivningen och ger tillräckligt ljus i mörkret.
 • Gånglampa 1132 med kulskärm, vit

  Gånglampa 1132 med kulskärm, vit
 • Dekorativ väglykta Kiana

  Dekorativ väglykta Kiana
  Väglykta Kiana med opalkulglas Denna väglykta blir en attraktiv kvalitetsprodukt tack vare klassisk kuldesign, förstklassig bearbetning och högkvalitativt material. Armaturen sörjer för säkerhet och angenäm ljusstyrka med hjälp av ett opalkulglas. Används med fördel vid infarter, vägar, parker och trädgårdar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.