Vintage by bright 1-2-3 lampor

Vintage by Bright 1-2-3 är en satsning på att sälja begagnad belysning i retrostil. Det är nätbutiken Bright 1-2-3 som tar in och lägger upp olika vintagelampor som de kontrollerat skicket på och i vissa fall rustat upp.

Second hand lampor hos Bright 1-2-3

 • Nova fönsterlampa klockskärm, frostat glas

  Nova fönsterlampa klockskärm, frostat glas
  Frostad klockskärm i nytt skick: Renoverad fönsterlampa. Uppdatera din inredning med vår renoverade fönsterlampa. Den frostade klockskärmen i glas ger ett diffust och vackert ljus, och med den nya&hellip:
 • Skärmlyra med skruv, mässing

  Skärmlyra med skruv, mässing
  Skärmlyra med skruv i en elegant design. Denna unika skärmlyra är tillverkad av högkvalitativ mässing, vilket ger den en tidlös och klassisk känsla. Med en höjd på 15 cm och en diameter på 9&hellip:
 • Myles 3-armad golvlampa, mässing

  Myles 3-armad golvlampa, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra läslampskärmar här. En golvlampa med tre armar i mässing från 1950-talet, en klassisk och iögonfallande belysningsarmatur som belyser den moderna stilen från&hellip:
 • Vintage Malmkrona 6-arm oxid

  Vintage Malmkrona 6-arm oxid
  Vacker Malmkrona i oxiderad metall. Takkronan har 6-armar med ljusimitationhylsor. Häng denna taklampa från 1900-talet över matbordet för att ge ditt kök en barockstil. Vi rustar upp vintage lampor.&hellip:
 • Miracle 2-armad golvlampa med bord

  Miracle 2-armad golvlampa med bord
  OBS! Skärmar väljs och köps separat, se alla våra läslampskärmar här! Denna eleganta golvlampa i mässing och metall med bord i trä fångar den klassiska stilen från 1950-60 talet. Med sin tidlösa&hellip:
 • Heylin fönsterlampa, rosa

  Heylin fönsterlampa, rosa
  OBS! Priset avser per styck. Rosa fönsterlampa i glas och mässing från 1900-talet. Denna fönsterlampa tillför värme, charm och karaktär till ett rum samtidigt som den förstärker atmosfären i&hellip:
 • Carl Fagerlund Plafond Orrefors, mässing/glas

  Carl Fagerlund Plafond Orrefors, mässing/glas
  Carl Fagerlund Plafond från Orrefors är en mästerverk i design och hantverk som kombinerar elegans och funktionalitet på ett extraordinärt sätt. Denna takplafond i mässing och glas kommer att bli&hellip:
 • AH vägglampett, mässing/glas

  AH vägglampett, mässing/glas
  Denna vägglampett ger inte bara en behaglig belysning utan är även en vacker dekoration i sig själv. Den Gustavianska stilen ger en tidlös och klassisk atmosfär till ditt hem och kompletterar olika&hellip:
 • Karl vägglampett, mässing

  Karl vägglampett, mässing
  OBS! Pris avser styck, säljs i par. Vägglampetter i Gustaviansk stil, mässing (Säljs i par) Dessa förtjusande vägglampetter i Gustaviansk stil är en tidlös och eleganta belysning för ditt hem.&hellip:
 • Fergus bordslampa, koboltblå

  Fergus bordslampa, koboltblå
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Koboltblå, lackerad lampfot i trä från 1960-talet. Ge sängbordet en färgklick med denna nyrenoverade vintagelampa med ny el. Alla lampor&hellip:
 • Vintage takkrona 5-arm, mässing/frostat glas

  Vintage takkrona 5-arm, mässing/frostat glas
  Vintage takkrona med 5 armar i mässing och glasskärmar i frostat glas. Taklampan är från mitten av 1900-talet. Vi rustar upp vintage lampor. Denna taklampa har fått ny el och stickpropp. Höjd 64&hellip:
 • Vintage lampfot, porslin

  Vintage lampfot, porslin
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Vackert handmålad lampfot i porslin. Lampfoten har ett handmålat motiv av rosor och blad. Vi rustar upp vintage lampor. Denna lampa har&hellip:
 • Fågelmara fönsterlampa, naturvit

  Fågelmara fönsterlampa, naturvit
  Handgjord i stengods och handmålad med förtjusande fågelmotiv, denna fönsterlampa är en sällsynt skatt från Krukmakeriet i Fågelmara, en pittoresk by i Blekinge. Krukmakeriet, en älskad institution&hellip:
 • Alabaster lampfot, vit

  Alabaster lampfot, vit
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Alabaster lampfoten i vit färg är en elegant och stilfull belysningskomponent som ger en sofistikerad touch till ditt hem. Tillverkad&hellip:
 • Ralf fönsterlampa, räfflat glas

  Ralf fönsterlampa, räfflat glas
  Skapa en atmosfär av tidlös elegans i ditt hem med vår nyrenoverade fönsterlampa. Den unika kombinationen av räfflat glas, mässing och trädetaljer ger en varm och sofistikerad belysningslösning&hellip:
 • Ellie golvlampa 2-arm, orange

  Ellie golvlampa 2-arm, orange
  En tvåarmad golvlampa i färgen orange, ett iögonfallande och livligt tillskott till ditt hem. Den orange färgen ger en känsla av energi och glädje till inredningen. Alla lampor under varumärket&hellip:
 • Ebba fönsterlampa klockskärm, frostat glas

  Ebba fönsterlampa klockskärm, frostat glas
  Återupplivad skönhet: Fönsterlampa med frostad klockskärm och ny el. Denna återupplivade skönhet är redo att lysa upp ditt hem. Med sin frostade klockskärm i glas och nya elanslutning kombinerar&hellip:
 • William skomakarlampa, opal/mässing 20 cm

  William skomakarlampa, opal/mässing 20 cm
  Ge ditt hem en vintage touch med vår nyrenoverade skomakarlampa. Den har en opal glasskärm som sprider ett behagligt ljus och ger en avslappnad stämning. Med sitt 4 meters upphäng i vit plast kan du&hellip:
 • Clara taklampa, beige/brun

  Clara taklampa, beige/brun
  En taklampa med fransar som ger en distinkt och karaktäristisk look till taklampan. Dess bohemiska och romantiska utseende gör den till en populär designfunktion för sovrum, vardagsrum och andra utrymmen&hellip:
 • Gabe skomakarlampa, grön

  Gabe skomakarlampa, grön
  Den tidlösa skomakarlampan gjorde entré på1800-talet och var den första egentliga inomhusarmaturen för elektriskt ljus. Den hängande taklampan pryder köket lika väl som hallen eller varför inte&hellip:
 • Brianna bordslampa, marmor/mässing

  Brianna bordslampa, marmor/mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Renoverad vintage lampfot i mässing och marmor. Lampfoten kommmer från 1900-talets andra hälft och är decorerad med marmor och mässingsdetaljer.&hellip:
 • Lina bordslampa, glas/mässing

  Lina bordslampa, glas/mässing
  Denna antika bordslampa i mässing med glasskärm utstrålar en tidlös och nostalgisk charm som påminner om en svunnen tid. Detta minutiöst utformade föremål visar upp konstnärskapet och elegansen&hellip:
 • Jerry lampfot, mässing

  Jerry lampfot, mässing
  OBS! Skärm ingår ej. Se alla våra bordslampskärmar här. En antik liten lampfot i mässing, vackert utformad dekorativ belysning som utstrålar elegans och nostalgi. Höjden på 25cm gör den kompakt&hellip:
 • Cassandra lampfot, mässing

  Cassandra lampfot, mässing
  OBS! Priset avser per styck. Skärm ingår ej. Se alla våra bordslampskärmar här. Detaljerad lampfot i mässing, detaljerna visar upp hantverket från en svunnen tid. Lampfoten är från 1900-talets&hellip:
 • Anna kristallkrona 5-arm

  Anna kristallkrona 5-arm
  Denna eleganta vintage kristallkrona med 5 armar har blivit noggrant restaurerad och ombyggd med helt ny elektrisk utrustning för att förena tidlös skönhet med modern funktionalitet. Den här produkten&hellip:
 • Johan takkrona 5-arm, trä/klarglas

  Johan takkrona 5-arm, trä/klarglas
  Denna renoverade taklampa från 1960/70-talet är ett utmärkt sätt att införliva retrostilen i din inredning med modern prestanda. Oavsett om den används som huvudbelysning i vardagsrummet eller som&hellip:
 • Vintage fönsterlampa, mässing/frostat glas

  Vintage fönsterlampa, mässing/frostat glas
  2st i lager Vintage fönsterlampa med mässingsfattning och skärm i frostat glas. Fransk art deco tidigt 1900-tal. Vi rustar upp vintage lampor. Denna lampa har fått ny el och en vit tvinnad kabel med&hellip:
 • Vintage Strindbergslampa

  Vintage Strindbergslampa
  Klassisk Strindbergslampa från tidigt 1900-tal. Bordslampan inspirerades ursprungligen av en lampa på August Strindbergs skrivbord. Vi rustar upp vintage lampor. Denna bordslampa har fått en ny skärm,&hellip:
 • Vintage golvfot, mässing

  Vintage golvfot, mässing
  Vintage golvfot i mässing med patina från 1900-talet. Lampfoten passar perfekt ihop med en lampskärm från Bergo lampskärmar . Vi rustar upp vintage lampor. Denna golvfot har fått ny el, strömbrytare&hellip:
 • Vintage Golvlampa polerad mässing/läder

  Vintage Golvlampa polerad mässing/läder
  OBS! lampskärm ingår ej. Mässingsfot inklädd i vackert brunt läder från 1960/70-tal. Lampfoten passar perfekt ihop med en lampskärm från Bergo lampskärmar . Vi rustar upp vintage lampor. Denna&hellip:
 • Glödande Gabriel bordslampa, mässing/glas

  Glödande Gabriel bordslampa, mässing/glas
  Denna bordslampa kombinerar tidlös elegans med högkvalitativa material för att skapa en lysande atmosfär i ditt hem. Tillverkad av förstklassig mässing ger denna lampa en lyxig och hållbar känsla.&hellip:
 • Lamphjärta Hugo lampfot, mässing

  Lamphjärta Hugo lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Placera denna lilla skatt på ditt nattduksbord, på en hylla eller som en central punkt på ett sidobord. Den mjuka belysningen från lampan&hellip:
 • Heinz Schlichting bordslampa, blå/grå

  Heinz Schlichting bordslampa, blå/grå
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Denna Unika Bordslampa bär Heinz Schlichtings signatur, en bekräftelse på konstnärens touch som lyfter den bortom det funktionella ljuset&hellip:
 • Alex Lampfot, mässing

  Alex Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Denna vackra antika bordslampa i mässing från 1900-talet har genomgått en kärleksfull renovering och har nu en helt ny elinstallation.&hellip:
 • Jordan Lampfot, mässing

  Jordan Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En förtrollande antik bordslampa i mässing från det tidiga 1900-talet. Dess eleganta design och moderna elektriska uppdatering gör den&hellip:
 • Taylor Lampfot, mässing

  Taylor Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Ett smakfullt val för ditt hem. Denna renoverade antika mässingslampa från 1900-talet ger en touch av historia till ditt rum med modern&hellip:
 • Casey Lampfot, mässing

  Casey Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Skäm bort dig själv med denna förtjusande antika bordslampa i mässing. Renoverad med omsorg och kärlek, den ger ett varmt sken till&hellip:
 • Morgan Lampfot, mässing

  Morgan Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En tidlös skatt! Den här antika mässingslampan från 1900-talet har blivit omvandlad till en praktisk och vacker belysningslösning.&hellip:
 • Avery Lampfot, mässing

  Avery Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Känn historiens närvaro med denna fantastiska antika bordslampa i mässing. Den har blivit professionellt renoverad och är redo att lysa&hellip:
 • Riley Lampfot, mässing

  Riley Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En unik kombination av gammalt och nytt! Denna antika mässingslampa har bevarat sin charm medan den har fått en modern elinstallation.&hellip:
 • Jamie Lampfot, mässing

  Jamie Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Skapa en atmosfär av elegans med denna renoverade antika bordslampa från 1900-talet i mässing. Perfekt för att komplettera din inredning.&hellip:
 • Quinn Lampfot, mässing

  Quinn Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En mässingsklenod från det förra seklet! Den här vackra lampan har återupplivats med modern teknik för att passa in i ditt moderna&hellip:
 • Dakota Lampfot, mässing

  Dakota Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Ge ditt hem en antik touch med denna renoverade mässingslampa från 1900-talet. Dess unika utseende kommer att skilja sig från mängden.&hellip:
 • Cameron Lampfot, mässing

  Cameron Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Denna antika bordslampa i mässing är som en tidsmaskin till det förflutna. Renoverad och redo att lysa upp ditt rum med en nostalgisk&hellip:
 • Skylar Lampfot, mässing

  Skylar Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En investering i stil och historia! Denna antika mässingslampa har återuppstått med moderna elektriska komponenter för din bekvämlighet.&hellip:
 • Reese Lampfot, mässing

  Reese Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Enastående skönhet och funktionalitet i ett! Denna antika bordslampa i mässing är ett konstverk som har blivit renoverat med kärlek.&hellip:
 • Payton Lampfot, mässing

  Payton Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Charmig och praktisk! Den här antika mässingslampan från 1900-talet har fått nytt liv och är nu redo att förgylla ditt hem. Höjd&hellip:
 • Sydney Lampfot, mässing

  Sydney Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En renoverad skatt från det förflutna! Denna antika bordslampa i mässing är ett konstverk som ger ditt rum en unik elegans och karaktär.&hellip:
 • Emma fönsterlampa, rosa

  Emma fönsterlampa, rosa
  Lys upp ditt hem med stil med vår nyrenoverade fönsterlampa i porslin. Denna eleganta lampa har fått ny eldragning för att säkerställa säkerhet och pålitlig prestanda. Den är en perfekt kombination&hellip:
 • Olivia fönsterlampa, rosa

  Olivia fönsterlampa, rosa
  Denna fönsterlampa har genomgått en noggrann renovering för att återställa dess skönhet och funktion. Den är i utmärkt skick och redo att lysa upp ditt hem i många år framöver. Skärmen på&hellip:
 • Isabella fönsterlampa, rosa

  Isabella fönsterlampa, rosa
  Denna nyrenoverade skomakarlampa i porslin är en fantastisk inredningsdetalj som kommer att sätta prägel på ditt hem. Med sin unika design och högkvalitativa material kommer den att bli ett älskat&hellip:
 • Lysande Livia taklampa, koppar/glas

  Lysande Livia taklampa, koppar/glas
  Upptäck charm och elegans från tidigt 1900-tal med denna vackert nyrenoverade jugendtaklampa. Med en hänförande design och omsorgsfullt bevarade detaljer, ger denna taklampa ditt hem en smakfull touch&hellip:
 • Elljusstake 7-arm, svart/röd

  Elljusstake 7-arm, svart/röd
  Denna antika elljusstake är en vacker och tidlös ljusdekoration som ger en touch av klassisk elegans till ditt hem. Tillverkad med noggrannhet och kärlek till detaljer, är denna elljusstake en perfekt&hellip:
 • Sofia fönsterlampa, beige

  Sofia fönsterlampa, beige
  Uppgradera din inredning med vår nyrenoverade skomakarlampa i porslin. Denna unika lampa har fått ny eldragning för att garantera både säkerhet och pålitlig prestanda. Den är en kombination av traditionell&hellip:
 • Ella fönsterlampa, beige

  Ella fönsterlampa, beige
  Denna lampa är tillverkad av högkvalitativt porslin, vilket ger den en tidlös och charmig estetik. Basen är gjord av mässing och har en E14-sockel för att rymma vanliga små glödlampor. Skomakarlampan&hellip:
 • Alexander skomakarlampa, blommor 20cm

  Alexander skomakarlampa, blommor 20cm
  Förnya din belysning med vår exklusiva nyrenoverade skomakarlampa med opal dekorerad glasskärm. Den här lampan är utformad för att lysa upp ditt hem med elegans och stil. Opal glasskärmen sprider&hellip:
 • Mia fönsterlampa klockskärm, frostat glas

  Mia fönsterlampa klockskärm, frostat glas
  Elegant fönsterlampa med frostad klockskärm i glas. Lys upp ditt hem med vår eleganta fönsterlampa. Den har en frostad klockskärm i glas som sprider ett mjukt och behagligt ljus. Efter en noggrann&hellip:
 • Amelia fönsterlampa klockskärm, frostat glas

  Amelia fönsterlampa klockskärm, frostat glas
  Tidlös charm i ny förpackning: Fönsterlampa med frostat glas. Denna tidlöst charmiga fönsterlampa har fått nytt liv. Den frostade klockskärmen i glas ger en vacker ljusdispersion, och med den nya&hellip:
 • Linnéa fönsterlampa klockskärm, vit

  Linnéa fönsterlampa klockskärm, vit
  Dekorativ klockskärm och ny el: Renoverad frönsterlampa. Vår renoverade fönsterlampa är en kombination av klassisk design och modern teknik. Den vita klockskärmen i glas ger ett förtrollande ljus,&hellip:
 • Wilma fönsterlampa klockskärm, aprikos

  Wilma fönsterlampa klockskärm, aprikos
  Skapa stämning med frostat glas: Fönsterlampa i ny tappning. Skapa en atmosfär av mystik med vår fönsterlampa med frostad klockskärm i glas. Den har renoverats för att återuppliva sin forna prakt&hellip:
 • Elljusstake 4-arm, mässing

  Elljusstake 4-arm, mässing
  Förhöj din inredning med en touch av förtjusande elegans med vår antika 4-armade elljusstake i mässing. Denna vackert utformade ljusstake är en hyllning till det förflutnas charm och ger ditt hem&hellip:
 • Astrid fönsterlampa klockskärm, orange

  Astrid fönsterlampa klockskärm, orange
  Renoverad skönhet: Fönsterlampa med frostat glas och ny el. Denna renoverade skönhet har en frostad klockskärm i glas som ger ett mjukt och behagligt ljus. Med den nya elanslutningen är det enkelt&hellip:
 • Bordsljus Bella lampfot, mässing

  Bordsljus Bella lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Förstärk ditt hem med historisk elegans med denna antika lampfot i mässing, vars tidlösa skönhet kombineras med modern funktionalitet&hellip:
 • Emelie fönsterlampa klockskärm, rosa

  Emelie fönsterlampa klockskärm, rosa
  Vintage charm i modern tid: Fönsterlampa med frostat glas Ge ditt hem en touch av vintagecharm med vår fönsterlampa. Den frostade klockskärmen i glas ger en drömlik ljuseffekt, och tack vare den nya&hellip:
 • Elljusstake 7-arm, svart

  Elljusstake 7-arm, svart
  Upplev en tidlös elegans med vår antika 7-armade elljusstake i svart stål. Denna vackra ljusstake är en perfekt kombination av traditionell charm och modern stil, vilket gör den till en imponerande&hellip:
 • Henrik skomakarlampa, opal/lila 20 cm

  Henrik skomakarlampa, opal/lila 20 cm
  Uppgradera din belysning med vår unika skomakarlampa med opal glasskärm och 4 meters upphäng. Den nyrenoverade lösningen ger ditt hem en touch av klassisk elegans. Opal glasskärmen sprider ett jämnt&hellip:
 • Viktor skomakarlampa, opal/mässing 15 cm

  Viktor skomakarlampa, opal/mässing 15 cm
  Skapa en atmosfär av raffinerad skönhet med vår nyrenoverade skomakarlampa. Dess opal glasskärm sprider ett förtrollande ljus som ger ditt hem en unik karaktär. Med en 4 meters upphängning i vit&hellip:
 • Constantine golvfot, mässing

  Constantine golvfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra golvlampskärmar här. Denna nyrenoverade golvlampfot i mässing från 1900-talet kombinerar det bästa från två världar: historisk charm och modern funktionalitet.&hellip:
 • Lady vägglampa, mässing/keramik

  Lady vägglampa, mässing/keramik
  Upptäck charm och elegans från en svunnen tid med vår retro vägglampa med keramik lampskärm och mässing arm, skickligt återupplivad från Gamla Stans Lampverkstad. Denna unika lampa har fått nytt&hellip:
 • Hypatia golvlampa, mässing/vit

  Hypatia golvlampa, mässing/vit
  Denna golvlampa i mässing från 1900-talets andra hälft är en investering i både stil och funktionalitet. Dess tidlösa skönhet och kvalitet gör den till ett utmärkt tillskott till din inredning&hellip:
 • Cleopatra golvlampa 3-arm, mässing/trä

  Cleopatra golvlampa 3-arm, mässing/trä
  OBS! lampskärmar ingår ej, se alla våra läslampskärmar här. Den trearmade golvlampan från 1940/50-tal är en elegant golvlampa som kommer att addera en klassisk och vintage atmosfär till ditt heminredning.&hellip:
 • Elsa vägglampa, mässing/opal klockskärm

  Elsa vägglampa, mässing/opal klockskärm
  OBS! Pris avser styck, säljs i par. Denna vägglampa är en fantastisk kombination av rustik charm och romantisk elegans. Med sin stora sockel kan du använda olika typer av ljuskällor för att skapa&hellip:
 • Eric industrilampa, grön

  Eric industrilampa, grön
  Ge ditt utrymme en dos av industriell elegans med vår renoverade taklampa i grön metall. Denna lampa kombinerar en robust design med en unik färgpalett för att skapa en tidlös och karakteristisk belysning.&hellip:
 • Madelene bordslampa 2-arm, mässing

  Madelene bordslampa 2-arm, mässing
  Denna eleganta bordslampa i mässing med 2 armar är en tidlös skatt i gustaviansk stil från andra hälften av 1900-talet. Lampan har nyligen genomgått en omsorgsfull renovering och är nu redo att&hellip:
 • Estelle golvlampa, mässing

  Estelle golvlampa, mässing
  Här presenterar vi en förtrollande nyrenoverad golvlampa från 1940-talet med en elegant mässingsstomme inklusive skärm. Denna lampa är en tidlös skatt med en touch av vintagestil som har restaurerats&hellip:
 • Svanhals golvlampa, rosa

  Svanhals golvlampa, rosa
  Här har vi en underbar nyrenoverad golvlampa från 1940-talet med en eleganta svanhalsstomme inklusive skärm. Denna lampa är en tidlös klassiker med en vacker retrostil och är nu i utmärkt skick&hellip:
 • Marie golvlampa 2-arm, mässing

  Marie golvlampa 2-arm, mässing
  Här presenterar vi en förtrollande nyrenoverad golvlampa från 1900-talet, tillverkad med högsta precision och elegans. Denna 2-armade golvlampa kombinerar mässing och onyx i sin design och är ett&hellip:
 • Rosa golvlampa 3-arm, trä/mässing

  Rosa golvlampa 3-arm, trä/mässing
  Här har vi en fantastiskt vacker nyrenoverad 3-armad golvlampa med blommformade skärmar och unika metallprydnader. Denna lampa är av märket Metallprydnader K-Holm och av modelltyp 305, tillverkad någon&hellip:
 • Linda golvlampa 3-arm, trä/mässing

  Linda golvlampa 3-arm, trä/mässing
  OBS! Skärmar väljs och köps separat, se alla våra läslampskärmar här! Här har vi en enastående golvlampa tillverkad av Eskilstuna Elektrofabrik under andra hälften av 1900-talet. Denna lampa&hellip:
 • Anna Golvlampa 2-arm m bord

  Anna Golvlampa 2-arm m bord
  OBS! Skärmar väljs och köps separat, se alla våra läslampskärmar här! Denna eleganta golvlampa i mässing och metall med bord i trä fångar den klassiska stilen från 1950-60 talet. Med sin tidlösa&hellip:
 • Oscar golvfot, trä

  Oscar golvfot, trä
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra golvlampskärmar här. Ge ditt hem en smak av historisk charm med vår renoverade golvfot i trä från 1900-talet. Denna vackra golvfot har blivit varsamt återställd&hellip:
 • Sofia golvfot, mässing/trä

  Sofia golvfot, mässing/trä
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra golvlampskärmar här. Vår golvlampa i mässing och trä från 1900-talet är en tidlös skatt som kommer att förbättra inredningen i ditt hem. Den kombinerar&hellip:
 • David golvlampa, mässing

  David golvlampa, mässing
  Vår golvlampa i mässing från 1900-talet är en tidlös skatt som kommer att förbättra inredningen i ditt hem. Den kombinerar estetisk skönhet med modern bekvämlighet och ger en varm och inbjudande&hellip:
 • Carl golvlampa med bord

  Carl golvlampa med bord
  Skapa en unik atmosfär i ditt hem med denna golvlampa i trä. Denna eleganta och funktionella lampa kombinerar form och funktion på ett smakfullt sätt och är ett utmärkt tillskott till din inredning.&hellip:
 • Emma golvlampa 3-arm, trä

  Emma golvlampa 3-arm, trä
  Denna renoverade vintage golvlampa med 3 armar från tidigt 1900-tal är en charmig inredningsdetalj som kombinerar klassisk design med modern funktionalitet. Den är idealisk för att skapa en atmosfär&hellip:
 • Svanhalslampa inkl. skärm

  Svanhalslampa inkl. skärm
  Denna typ av golvlampa har en böjd arm som liknar en hals på en svan, vilket ger den dess karakteristiska namn svanhalslampa. Golvlampan är ett vacker tillskott till ditt hem eller arbetsplats och ger&hellip:
 • Louise takkrona 5-arm, mässing/trä

  Louise takkrona 5-arm, mässing/trä
  Ta en resa tillbaka i tiden med vår magnifika 5-armade takkrona, en tidlös skatt från 1930-1940-talet som kombinerar Jugend- och Art Deco-estetik. Denna vackra lampa har genomgått en noggrann renovering&hellip:
 • Karl takkrona 5-arm, mässing/opal

  Karl takkrona 5-arm, mässing/opal
  Ta en resa tillbaka i tiden med vår hängande taklampa från 1960-talet. Den är inte bara en lampa utan även en källa till inspiration och skönhet i ditt hem. Med sin unika design och högkvalitiga&hellip:
 • Sofia takpendel, trä/glas

  Sofia takpendel, trä/glas
  Välkommen till en värld av tidlös elegans och nostalgisk charm med vår extraordinära taklampa i teak och glas, komplett med förtjusande rosmotiv. Denna unika belysningslösning har blivit noggrant&hellip:
 • Skymnings Stella bordslampa, mässing/glas

  Skymnings Stella bordslampa, mässing/glas
  Den svensktillverkade lampan från 60-70-talet i IA-typ och mässing är en fantastisk representant för den stil och design som präglade den eran. Denna bordslampa är inte bara en lampa, utan ett konstverk&hellip:
 • Frida kristallkrona 5-arm, mässing/glas

  Frida kristallkrona 5-arm, mässing/glas
  Förvandla ditt hem med vår spektakulära renoverade taklampa, en mästerverk av design och hantverk. Denna taklampa har en mässingsstomme och är en vertikal pendel som skapar en iögonfallande blickfång&hellip:
 • Maria takkrona 5-arm, mässing/opal

  Maria takkrona 5-arm, mässing/opal
  Denna takkrona är en utmärkt kombination av skönhet och funktionalitet. Den kommer att vara en iögonfallande detalj i ditt hem och skapa en tidlös atmosfär. Oavsett om den placeras i ett vardagsrum,&hellip:
 • Sputnik takkrona 12-arm, vit

  Sputnik takkrona 12-arm, vit
  Denna enastående takkrona, skapad av Emil Stejnar och tillverkad av Rupert Nikoll, är i originalskick och bevarar sin autentiska charm från 1950-talet. Med hela 12 armar ger den ett imponerande och&hellip:
 • Erik takkrona 6-arm mässing/klarglas

  Erik takkrona 6-arm mässing/klarglas
  Med sex armaturer erbjuder denna takkrona generöst med ljus, vilket gör den lämplig som en huvudljuskälla i stora rum eller som en iögonfallande dekorationspunkt. Oavsett om den placeras i vardagsrummet,&hellip:
 • Elidus Kuben skrivbordslampa, orange

  Elidus Kuben skrivbordslampa, orange
  Hans-Agne Jakobsson "Elidus Kuben" bordslampa är en tidlös designklassiker som har fått nytt liv genom en noggrann renovering. Med sin enkla och eleganta estetik passar den perfekt in i olika inredningsstilar&hellip:
 • Oscar lampfot, brun

  Oscar lampfot, brun
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Nyrenoverad lampfot i mörkbetsat trä - Tidlös elegans för ditt hem! Skapa en atmosfär av oöverträfflig skönhet med vår nyrenoverade&hellip:
 • Piano lampa, mässing

  Piano lampa, mässing
  Den eleganta och tidlösa designen gör att denna lampa passar perfekt i alla musikrum eller som en dekorativ skrivbordsbelysning i vilket rum som helst. Vår pianolampa har en justerbar arm och skärm,&hellip:
 • Socrates fönsterlampa, metall

  Socrates fönsterlampa, metall
  Denna runda fönsterlampa är en elegant och praktisk belysningslösning som kan ge ditt hem en unik charm. Tillverkad av metall och försedd med nydragen el är den både dekorativ och funktionell. Lampan&hellip:
 • Augustus taklampa, orange

  Augustus taklampa, orange
  Denna elektrifierade takfotogenlampa är inte bara en funktionell taklampa utan också en konstnärlig dekoration som kommer att bli ett samtalsämne och tillföra karaktär till vilket rum den än placeras&hellip:
 • Carl Fagerlund Pendel Orrefors, mässing/glas

  Carl Fagerlund Pendel Orrefors, mässing/glas
  Den nyrenoverade Carl Fagerlund pendeln från Orrefors är en extraordinär kombination av mässing och pressglas som utstrålar tidlös skönhet och klass. Denna takpendel kommer att addera en sofistikerad&hellip: