Segula lampor

 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld

  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld
  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
 • SEGULA Diamant pendellampa i koppar

  SEGULA Diamant pendellampa i koppar
  Taklampa Diamant i färgen koppar med burskärm och textilkabel Taklampan Diamant designades i trendfärgen koppar. Namnet härrör från formen på burskärmen, som består av fina stag som är sammansatta som en klippt ädelsten. Den hänger på en tvinnad textilkabel som är utformad för att matcha den i färgerna whisky och svart. Det är särskilt effektivt när flera lampor kombineras för att belysa ett större bord eller en disk i köket.
 • SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar

  SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar
  Glamorös hänglampa Concav med metallskärm Concav-hänglampan kan användas för att belysa bord eller diskar i ett kök, en matsal eller i en mängd olika gastronomiska områden. Ljuset från lampan reflekteras optimalt av den vita insidan av skuggan så att ett stort område under lampan lyser upp. Den blanka kopparfärgade utsidan av skuggan och upphängningen sätter en ädel accent i varje rum och gör den till ett smycke och dekorativt föremål i rummet.
 • Hänglampa New York av svart porslin

  Hänglampa New York av svart porslin
  New York - minimalistisk taklampa utan skärmDen här taklampan New York kan varieras i utseende beroende på hur ljuskällan används. Armaturen består endast av en rund skärm och en E40-lamphållare av blankt svart porslin. Med en klotlampa, en spegelhuvudlampa eller en ovanligt formad ljuskälla, som måste beställas separat, kan armaturens utseende och även ljuseffekt anpassas helt till personlig smak och belysningsbehov.
 • SEGULA Concav pendellampa av metall, svart

  SEGULA Concav pendellampa av metall, svart
  Concav pendellampa med glänsande svart metall skugga Concav-hänglampan med sin plana, runda lampskärm, som var lackerad svart på utsidan och blank vit på insidan, är en perfekt ljuskälla för bords- eller diskbelysning i kök, matsalar eller till och med gastronomiska områden. Hänglampans kapell och uttag är glänsande förkromad. Ljuset från det använda belysningsmedlet avger långt och starkt nedåt så att ett bord eller en räknare är perfekt upplyst.
 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing

  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing
  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
 • SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött

  SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött
  Svart burskärm taklampa Diamant med röd kabel En svart nyans i form av en bur vars form påminner om en klippt ädelsten, en rund, svart baldakin och en textilkabel i rött och svart - detta är taklampan Diamant - en slående ljuskälla för moderna vardagsrum såsom matsalar, vardagsrum eller kök. Om större områden ska belysas rekommenderas det att installera flera lampor bredvid varandra eller i grupp.
 • SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart

  SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart
  Svart väggfäste 20121 från X-Tra Line-serien Det svarta väggfästet i metall är minimalistiskt och reducerat till det väsentliga. Den är rektangulär och är helt enkelt fäst vid väggen. Majoriteten av denna vägglampa är ett S14d- uttag. Den använda ljuskällan kommer till sin rätt tack vare den enkla hållaren, för ingenting kommer att distrahera från ljuseffekten och den eleganta linjära lampan.
 • LED-lampa E27 T55 6,2 W 2 700 K klar räfflad dim

  LED-lampa E27 T55 6,2 W 2 700 K klar räfflad dim
  LED-lampa E27 T55 6.2W med räfflat glas i form av ett långt rörSom en idealisk ljuskälla för många belysningsuppgifter, till exempel i en lamphållare i vardagsrummet, presenterar sig denna LED-lampa från Soft Line-serien från SEGULA med sin varma ljusfärg, dimbarhet med de vanligaste dimmers och dekorativa utseende i form av ett långt rör av transparent glas med en fin räfflad struktur och de inbyggda LED-glödtrådarna som ser förvirrande likadana ut som glödtrådar.- varm ljusfärg (2 700 K)- dimbar med de flesta vanliga dimrar- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90)- mycket hög kopplingsstabilitet (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA Alix Wave hänglampa E14 upphängning 106 cm

  SEGULA Alix Wave hänglampa E14 upphängning 106 cm
  Alix Wave hängande lampa i matt svart med E14-fäste Den delikata, enflammiga Alix Wave hängande lampan fängslar med sitt fina spårmönster som pryder den cylindriska skärmen, fästena och även den lilla upphängningen på lampans skärm och ger lampan sitt speciella utseende. Skärmen har en E14-fäste som kan förses med en valfri glödlampa. Enskilt eller som en ensemble av flera armaturer kan armaturen användas för att belysa sängbord, köksbänkar, matbord, sittplatser i vardagsrummet och även områden i en mängd olika kommersiella utrymmen.
 • SEGULA LED-globlampa E27 G60 5W 2 200 K guld dim

  SEGULA LED-globlampa E27 G60 5W 2 200 K guld dim
  LED-klotlampa E27 G80 5W glödtråd, 2200 K, dimbarDet vackra utseendet med guldfärgat glas i klotform och dekorativa LED-glödtrådar på insidan samt den extra varma ljusfärgen och möjligheten att dimma med de vanligaste dimmerna gör den här LED-klotlampan till den perfekta ljuskällan i alla öppna armaturer i vardagsrummet. - särskilt bra färgåtergivning Ra >90- Dimbar med de flesta dimrar- Mycket bra kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-linjär lampa E27 6W 100cm 2 200K klar

  SEGULA LED-linjär lampa E27 6W 100cm 2 200K klar
  LED-lampa E27 6W i lång tubform, 2 200 K, roterbar och dimbarDenna LED-lampa är utformad i stil med en linjelampa, men här utrustad med en E27-sockel, så att den kan användas i många skärmlösa armaturer med denna sockel och gör dem till ett blickfång tack vare sin längd på 100 cm. På sin gänga kan lampan vridas 90°. Den moderna och energieffektiva LED-filamenttekniken får den långa LED-linjelampan att lysa i ett särskilt varmt ljus som också kan dimmas med många vanliga dimmer.- Särskilt bra färgåtergivning med en CRI på >90 - Dimbar med många vanliga dimmer, t.ex. GIRA, Jung, ELTAKO- Särskilt varmt ljus med 2 200 K- Kan vridas med 90°
 • SEGULA LED-lampa E27 T30 8W Top Flat 1 900 K klar

  SEGULA LED-lampa E27 T30 8W Top Flat 1 900 K klar
  LED-lampa E27 8W T30 i rörform 1900 K, dimbarDenna helt nya LED-lampa från Soft Line-serien från SEGULA är en innovation. De flexibla LED-trådarna ser förvillande lika ut som glödtrådar och är idealiska för dekorativ belysning med sitt extremt varma ljus. Lampan är fullt dimbar med många vanliga dimmerdon och är ett riktigt blickfång redan innan den är tänd.- extremt varm ljusfärg 1 900 K- särskilt bra färgåtergivning (CRI >90)- dimbar med många vanliga dimmerdon som GIRA, ELTAKO, Jung m.fl.
 • SEGULA LED-lampa E27 T30 8W Top Flat ambient matt

  SEGULA LED-lampa E27 T30 8W Top Flat ambient matt
  LED-lampa E27 8W T30 tubform med ambient dimningDenna LED-lampa med E27-sockel, utformad i en lång tubform av glas, lyser i full ljusstyrka med varm vit ljusfärg med 2 700 K. Lampan kan dimmas med många vanliga dimrar och tack vare Ambient Dimming-funktionen förändras ljusfärgen med dimmningen. Ju mer ljuset dämpas, desto varmare blir det- dimbar med t.ex. GIRA, Jung, ELTAKO och många fler- ambient dimming (ljusfärgen förändras från 2 700 K till 2 000 K med dimming)
 • SEGULA LED-globlampa E27 G125 5W 2 200 K guld dim

  SEGULA LED-globlampa E27 G125 5W 2 200 K guld dim
  LED-klotlampa E27 G125 5W glödtråd, guldfärgad, extra varm vit (2 200 K), dimbarEtt vackert utseende och en extra varm ljusfärg samt dimbarhet med de flesta kommersiellt tillgängliga dimrar kännetecknar denna LED-klotlampa med E27-sockel, som ser särskilt bra ut i armaturer utan skärmar. - särskilt bra färgåtergivning Ra >90- Dimbar med de flesta vanliga dimmerna- Mycket god stabilitet vid omkoppling (100 000 omkopplingscykler)
 • SEGULA LED-globlampa E27 G95 5W 2 200 K guld dim

  SEGULA LED-globlampa E27 G95 5W 2 200 K guld dim
  LED-klotlampa E27 G95 5W guldfärgad, extra varm vit 2 200 KDen särskilt varma ljusfärgen och det vackra utseendet med guldfärgat glas i klotform och LED-trådar gör den här klotlampan till en idealisk ljuskälla för öppna armaturer i vardagsrummet. Ljusstyrkan kan regleras med de vanligaste dimmerna.- Särskilt bra färgåtergivning Ra >90- Dimbar med de flesta dimmerna- Extra varm ljusfärg (2 200 K) - Mycket bra kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-reflektor GU5.3 7W ambient dimming

  SEGULA LED-reflektor GU5.3 7W ambient dimming
  LED-reflektor GU5.3 7W svart/krom med Ambient Dimming, 12 VTDenna GU5.3 LED-reflektor med svart bas och silverglänsande huvud med genomskinligt lock är en energieffektiv ersättning för halogenreflektorer på många områden. LED-reflektorn är dimbar med de vanligaste dimmerna och ändrar sin ljusfärg med dämpningen tack vare ambient dimming. Från 3 000 K varmvitt blir ljuset varmare och varmare när det dämpas ner till 2 000 K.- Strålningsvinkel 40°- dimbar med de flesta vanliga dimmerna- särskilt högt kopplingsmotstånd med 100 000 kopplingscykler- lågspänningsljuskälla (12 V AC/DC)
 • SEGULA LED-linjär lampa E27 5W 50cm 2 200 K dim

  SEGULA LED-linjär lampa E27 5W 50cm 2 200 K dim
  LED-lampa E27 5W i rörform, 2 200 K, vridbarDenna LED-lampa är tillverkad i stil med linjelampor, men här utrustad med en E27-sockel så att den kan användas i många paraplylösa armaturer med denna sockel. Lampan kan vridas 90° på sin gänga så att den kan placeras i vilket läge som helst. Den senaste och energieffektiva LED-glödtrådstekniken får linjelampan att lysa i en särskilt varm ljusfärg i ett mycket behagligt ljus som också kan dimmas med många vanliga dimrar- särskilt bra färgåtergivning med en CRI på >90- dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, Jung, ELTAKO- särskilt varmt ljus med 2 200 K- roterbart i 90°
 • SEGULA LED-linjär lampa S14d 5W 50cm 2 200K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14d 5W 50cm 2 200K klar
  Klar LED-linjelampa S14d 5W, längd 50 cm, 2 200K, dimbarDen LED-filamenten i den här LED-lampan S14d avger ett mycket varmt ljus med 2 200 K, runtomkring. Ljusstyrkan kan regleras med många vanliga dimmers. Den särskilt goda färgåtergivningen med ett index Ra >90, där färgerna i ljuset framstår som mycket naturliga och oförfalskade, bör också framhållas.- Jämförelsevärde: 32 W- extra varm vit ljusfärg (2 200 K)- högt färgåtergivningsindex (CRI >90)- mycket god kopplingsstabilitet med upp till 100 000 kopplingscykler- externt dimbar med många vanliga dimmare, t.ex. ELTAKO, Jung, GIRA
 • SEGULA LED-linjär lampa S14d 4,5W 30cm 2 200K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14d 4,5W 30cm 2 200K klar
  LED-linjelampa S14d längd 30 cm 4,5W 2 200 K.Den här LED-linjelampan med S14d-sockel ger ett extra varmvitt ljus tack vare de inbyggda LED-filamenten. Dessa är placerade i en genomskinlig glaskolv, genom vilken deras ljus lyser mycket behagligt med en varmvit ljusfärg på 2 200 K. - Särskilt högt färgåtergivningsindex Ra >90- Dimbar med många vanliga dimmare, t.ex. GIRA, ELTAKO, Jung m.fl.
 • Segula LED-linjär lampa S14d 4W 30cm 2 200 K guld

  Segula LED-linjär lampa S14d 4W 30cm 2 200 K guld
  LED-linjelampa S14d 4W 2 200K guldfärgad, dimbarLed-linjelampa med S14d-sockel och guldfärgat glas avger ett extra varmt ljus och kan regleras i ljusstyrka med många vanliga dimrar.- Särskilt högt färgåtergivningsindex Ra >90- Dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, ELTAKO, Jung och andra.
 • SEGULA LED-linjär lampa S14d 6,2W 2 700 K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14d 6,2W 2 700 K klar
  LED-linjelampa S14d från SEGULA, 6,2 W, 2 700 K med räfflat glasEn mycket bra färgåtergivning, varmvitt ljus och en räfflad glasyta kännetecknar denna LED-linjelampa med S14d-sockel från SEGULA. Den räfflade ytan gör att den ser ännu mer dekorativ ut, oavsett om den är tänd eller släckt.- Dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. ELTAKO, GIRA, Jung- Särskilt bra färgåtergivning Ra >90
 • SEGULA LED-linjär lampa S14s 6W 100cm 2 200 K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14s 6W 100cm 2 200 K klar
  LED-linjelampa S14s med 100 cm längd, 6W, 2200 KDenna LED-linjelampa med dubbelsidig fot (S14s) är lämplig för många områden tack vare det särskilt varma ljuset och den mycket goda färgåtergivningen (Ra90) och kan dimmas med många vanliga dimrar dekorativt utseende med klart glas och glödtrådsteknik - strålningsvinkel 360 ° - mycket god färgåtergivning Ra >90- dimbar med t.ex. ELTAKO, EUD12NPN, GIRA, System 2000/ 3000
 • SEGULA Madox Square 3X Wave hänglampa svart E14

  SEGULA Madox Square 3X Wave hänglampa svart E14
  Madox Square 3X Wave hängande lampa i svart med E14-uttagPå Madox Square 3X hängande lampa hänger tre E14-uttag från den fyrkantiga lamphuven och omsluts av ett cylindriskt hölje i aluminium med en vacker räfflingsrelief. De insatta glödlamporna sticker ut helt från sockelns botten, varför armaturen ser särskilt vacker ut med dekorativa och ovanliga glödlampor.
 • LED-lampa E27 T35 4,5W 2 200 K räfflad dimbar

  LED-lampa E27 T35 4,5W 2 200 K räfflad dimbar
  LED-lampa E27 T35 4,5W i lång rörform med räfflat glasDenna LED-lampa från Soft Line-serien från SEGULA har en ovanlig, lång rörform av transparent glas med en fin räfflingstruktur. De flexibla LED-trådarna ser förvillande lika ut som trådar och avger ett varmt och bländfritt ljus. Den långa LED-lampan är idealisk för dekorativa belysningsuppgifter i skärmlösa armaturer och kan dimmas med de flesta standarddimmare.- extra varm ljusfärg (2 200 K)- dimbar med de flesta standarddimmare- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90)- mycket hög kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-lampa E14 2,5W tub matt dimbar 2 700 K

  SEGULA LED-lampa E14 2,5W tub matt dimbar 2 700 K
  LED-lampa E14 2,5W i rörform med matt glas, 2 700K, dimbarDenna LED-lampa i form av ett rör med matt glas ser bra ut i många armaturer och utstrålar varmvitt ljus i alla riktningar. I ljuset med särskilt god färgåtergivning (Ra >90) återges alla färger, även fina färgnyanser, mycket troget. - varmvit ljusfärg 2 700 K- dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, Jung, ELTAKO m.fl
 • SEGULA LED-kronljuslampa GU10 3W Filament dim

  SEGULA LED-kronljuslampa GU10 3W Filament dim
  LED-ljuslampa 3W glödtråd 2 200K med GU10-sockel, dimbarMed denna LED-ljuslampa från SEGULA med GU10-sockel kan en armatur med GU10-fäste även utrustas med en dekorativ glödtrådslampa i form av ett ljus utöver de vanliga reflektorerna. Det extra varma ljuset och det särskilt höga färgåtergivningsindexet (CRI) >90 garanterar en mysig ljuseffekt och en oförfalskad återgivning av även de finaste färgnyanserna.- Klassisk ljusform nu även för GU10-fästen- Dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, ELTAKO, Jung m.fl.
 • SEGULA LED-linjär lampa S14s 5W 50cm 2 200K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14s 5W 50cm 2 200K klar
  LED-linjelampa S14s 5W Soft 50 cm klar 2 200 KA mysig, mycket varm ljusfärg och särskilt bra färgåtergivning är de utmärkande egenskaperna för denna LED-linjelampa S14s från SEGULA, som är särskilt lämplig för vardagsrum.- extra varm ljusfärg med 2 200 K- särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90- dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, Jung, ELTAKO och andra.
 • SEGULA LED-kronljuslampa G9 3W filament 2 200 K

  SEGULA LED-kronljuslampa G9 3W filament 2 200 K
  LED-ljuslampa 3W glödtråd 2.200K med G9-fästeDenna LED-ljuslampa med vackra glödtrådar i en klassisk form är speciell på grund av sin G9-fäste. Den kan användas i armaturer där man tidigare bara kunde använda stiftsockel-lampor och ger öppna armaturer med denna sockel ett helt nytt utseende.Ljuslampan avger extra varmvitt ljus och kan dimmas.- Särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90- Extra varm ljusfärg 2.200 K- Dimbar med många kommersiellt tillgängliga dimmer, t.ex. Jung, GIRA, ELTAKO m.fl.
 • SEGULA LED-lampa E27 ST64 5W 2 200 K guld/guld dim

  SEGULA LED-lampa E27 ST64 5W 2 200 K guld/guld dim
  LED-lampa E27 ST64 5W Rustika 2.200K guld dimbarI rustik form med guldfärgat glas, vackra LED-filament och med extra varm ljusfärg 2.200 K, är denna LED-lampa en ljuskälla som är idealisk för användning i armaturer utan skärm. Ljusstyrkan kan också dimmas med de vanligaste dimmerna.- Guldfärgad bas- Särskilt bra färgåtergivning med ett index på Ra >90- Dimbar med de vanligaste dimmerna- Särskilt bra kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-lampa E27 ST64 2 200 K guld/silver dim

  SEGULA LED-lampa E27 ST64 2 200 K guld/silver dim
  LED-lampa E27 ST64 5W Filament 2.200K guld i rustik formDenna LED-lampa med E27-fäste och ett guldfärgat glas i rustik form är utrustad med LED-filament som avger ett extra varmvitt ljus och kan dessutom dimmas med de flesta vanliga dimmerna. Ljuskällan är därför idealisk för vardagsrummet, där den också fungerar mycket bra i skuggfria armaturer.- Särskilt bra färgåtergivning Ra >90- Dimbar med de flesta dimrar- Mycket bra kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-linjär lampa S14d 4,5W 2 200 K guld

  SEGULA LED-linjär lampa S14d 4,5W 2 200 K guld
  LED-lampa S14d 4,5W, längd 50cm, 2.200K, guldfärgat glasVarm och mysig belysning avges av denna LED-lampa från SEGULA, dels tack vare den extra varma ljusfärgen och dels tack vare det guldfärgade glaset. Ljuset med särskilt god färgåtergivning gör att färgerna framstår som mycket naturliga i omgivningen. Lampans ljusstyrka kan också regleras via en dimmer i rumsinstallationen.- extra varm ljusfärg (2 200 K)- dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. ELTAKO, GIRA, Jung- särskilt bra färgåtergivning Ra >90
 • LED-lampa E27 T55 5W 2 200 K klar räffflad dimbar

  LED-lampa E27 T55 5W 2 200 K klar räffflad dimbar
  LED-lampa E27 T55 5W i lång tubform med räfflat glasDenna LED-lampa från Soft Line-serien från SEGULA har tillverkats i en lång tubform av transparent glas med en fin räfflad struktur och med LED-trådar som ser förvirrande likadana ut som trådar. Den extra varma ljusfärgen gör LED-lampan till den idealiska belysningen för dekorativa belysningsuppgifter i armaturer utan skärmar. Ljusstyrkan kan dimmas med de flesta standarddimmare.- extra varm ljusfärg (2 200 K)- dimbar med de flesta standarddimmare- särskilt god färgåtergivning (Ra >90)- mycket hög kopplingsmotstånd (100 000 kopplingscykler)
 • SEGULA LED-linjär lampa S14d 6W 100cm 2 200K klar

  SEGULA LED-linjär lampa S14d 6W 100cm 2 200K klar
  LED-linjelampa S14d 6W, längd 100 cm, 2 200 K, klar, dimbarDenna långa LED-linjelampa med transparent glas och inbyggd LED-glödtråd avger sitt extra varma ljus runtomkring och dess ljusstyrka kan regleras via en extern dimmer.- Extra varm ljusfärg (2 200 K)- Dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. ELTAKO, GIRA, Jung- Särskilt bra färgåtergivning Ra >90
 • SEGULA LED-lampa GU10 5W G80 filament dim 2 200 K

  SEGULA LED-lampa GU10 5W G80 filament dim 2 200 K
  LED-klotlampa G80 5W glödtråd 2 200K dimbar med GU10-fästeDekorationslampor kan nu också användas i armaturer med GU10-fäste, som den här LED-klotlampan med klart glas och LED-glödtrådar tack vare sin GU10-fäste. Globenlampan avger ett extra varmvitt ljus och dess ljusstyrka kan också regleras med hjälp av en extern dimmer. - extra varm ljusfärg 2 200 K- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90) - dimbar med många vanliga dimrar som GIRA, ELTAKO, Jung och andra.
 • SEGULA LED-lampa GU10 5W filament dimbar 2 200 K

  SEGULA LED-lampa GU10 5W filament dimbar 2 200 K
  LED-lampa 5W glödtråd dimbar i klassisk form med GU10-fästeFör armaturer med GU10-fästen har den här LED-lampan utvecklats i klassisk glödlampsform med klart glas och dekorativa LED-glödtrådar. Där tidigare endast reflektorer kunde användas kan nu en dekorativ filamentlampa med ett dekorativt päronformat utseende användas.- extra varm ljusfärg 2 200 K- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90)- dimbar med många vanliga dimrar som GIRA, ELTAKO, Jung m.fl.
 • SEGULA LED-lampa G9 3,2W filament dim 2 700 K

  SEGULA LED-lampa G9 3,2W filament dim 2 700 K
  LED-lampa 3.2W glödtråd dimbar i droppform med G9-fästeDenna LED-lampa med klart glas och dekorativa LED-glödtrådar har utvecklats för armaturer med G9-fästen. Där man tidigare bara kunde använda lampor med stiftsockel kan man nu använda en dekorativ filamentlampa i form av en droppe.- varm ljusfärg 2 700 K- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90)- dimbar med många vanliga dimrar som GIRA, ELTAKO, Jung och andra.
 • SEGULA LED-ljus GU10 3,2 W filament dimbar 2 700 K

  SEGULA LED-ljus GU10 3,2 W filament dimbar 2 700 K
  LED-ljuslampa med GU10-sockel 3,2W glödtråd 2 700K dimbarTack vare GU10-sockeln kan denna LED-lampa i traditionell ljusform med glödtrådsteknik även användas i armaturer där tidigare endast reflektorer kunde användas. Ljuslampan avger varmvitt ljus som kännetecknas av särskilt god färgåtergivning, så att även de finaste färgnyanserna i ljuset återges naturtroget.- varm ljusfärg 2 700 K- särskilt god färgåtergivning (Ra >90)- dimbar med många vanliga dimrar som GIRA, ELTAKO, Jung med flera.
 • SEGULA LED-lampa GU10 6,5W filament dimbar 2 700 K

  SEGULA LED-lampa GU10 6,5W filament dimbar 2 700 K
  LED-lampa 5W glödtråd dimbar i klassisk glödlampsform med GU10-sockelFör armaturer med GU10-sockel, där endast reflektorer hittills kunnat användas, har denna LED-lampa utvecklats i klassisk glödlampsform med klart glas och dekorativa LED-glödtrådar. - varm ljusfärg 2 700 K- särskilt bra färgåtergivning (Ra >90) - dimbar med många vanliga dimrar som GIRA, ELTAKO, Jung etc.
 • SEGULA LED-lampa GU10 6,5W G80 filament 2 700 K

  SEGULA LED-lampa GU10 6,5W G80 filament 2 700 K
  LED-klotlampa G80 5W glödtråd 2 700K dimbar med GU10-sockelMed denna LED-klotlampa med GU10-sockel kan dekorativa lampor nu också användas i armaturer med GU10-sockel utöver de vanliga reflektorerna, som denna LED-klotlampa med klart glas och LED-glödtrådar. Globelampan avger varmvitt ljus och dess ljusstyrka kan också regleras med hjälp av en extern dimmer - Extra varm ljusfärg 2 200 K - Särskilt bra färgåtergivning (Ra >90) - Dimbar med många vanliga dimrar, t.ex. GIRA, ELTAKO, Jung m.fl.
 • SEGULA Onyx Single Wave vägglampa, svart, E27

  SEGULA Onyx Single Wave vägglampa, svart, E27
  Den tidlösa, enkla designen gör det enkelt för Onyx Single Wave-vägglampan att passa in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Armaturen är hållen i svart, armaturhuvudet har dessutom ett linjärt mönster som ger den en speciell touch. Onyx Single Wave kan till exempel användas som ljuskälla i hallen såväl som i vardagsrummet eller sovrummet. En dekorativ ljuskälla lämpar sig särskilt väl för belysning.
 • Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart

  Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart
  Phoenix pendelarmatur med nio flammor för flexibel, excentrisk monteringMed Phoenix pendelarmatur med nio flammor kan man skapa en kreativ ljusdesign, eftersom de nio socklarna hänger i en 2 meter lång textilkabel på den svarta baldakinen och kan fästas i taket på valfri plats med hjälp av upphängningen. Detta möjliggör en variabel form och omfattande belysning, oavsett om det är över ett stort bord eller till och med i en restaurang, som kan anpassas exakt till rummets layout. Effekten av pendelarmaturen kan varieras ytterligare genom valet av ljuskällor. LED-lampor i många olika former med klart eller tonat glas är de vackraste.
 • SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit

  SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit
  Vit väggfäste 20120 med S14d- uttag från X-Tra Line-serien Det rektangulära, vita väggfästet är väldigt diskret och litet och rymmer ett S14d- uttag. Den fungerar som en plattform för en S14d-ljuskälla, som kommer till sin rätt tack vare de saknade detaljerna och blomstrar på konsolen. Det fungerar särskilt bra i restauranger eller hallar, där det ger en fantastisk bild för flera personer.
 • Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart

  Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart
  Phoenix - pendlad armatur med fem lampor och excentrisk upphängningDen pendlade armaturen Phoenix med fem lampor ger en flexibel belysning som passar rummets utformning. Armaturen består av en rund baldakin från vilken fem socklar av svart porslin hänger på 2 meter långa textilkablar. Var och en av dessa lamphållare kan fästas i olika delar av taket med sin egen upphängning, så att form och upphängning kan varieras. I socklarna kommer en dekorativ glödlampa i glödtrådsteknik eller i en ovanlig form särskilt väl till sin rätt.
 • SEGULA vägglampa Equator i guld och svart

  SEGULA vägglampa Equator i guld och svart
  Equator vägglampa av metall för en S14d-lampaEquator vägglampa består av ett platt, runt väggfäste av stål med guldfärgad yta och en utskjutande ring i svart på toppen, där uttaget för ljuskällan, en S14d-lampa, är placerat. Dess utseende och även ljuseffekten kan varieras beroende på vilken ljuskälla som väljs. Vägglampan kan monteras vertikalt eller horisontellt.
 • SEGULA hänglampa Level i modern design

  SEGULA hänglampa Level i modern design
  Level hängande lampa för en S14d-linjelampaHängande lampan Level kännetecknas av modern minimalism och kompletteras endast av den matchande glödlampan. I mitten av den svarta metallringen, som hänger i kabeln, finns en sockel för en S14d-lampa, i vilken en valfri glödlampa kan sättas in (ingår inte). Lampans längd, effekt och ytfinish (klar eller opal) kan väljas individuellt beroende på armaturens användningsområde och personliga preferenser.
 • SEGULA hänglampa Axis, 2 lampor, roterbar

  SEGULA hänglampa Axis, 2 lampor, roterbar
  Svart Axis hängande lampa av stål för två S14d-lamporPå en svart upphängning, som delvis består av kabeln och i den nedre delen av en stålstång, finns två S14d-uttag i Axis hängande lampa. De är utformade som ett koordinatsystem för ljuset; linjelamporna, som står i rät vinkel mot varandra, bildar X- och Y-axeln, upphängda t.ex. över ett bord. Ljuskällorna ingår inte i leveransen, så att valet av S14d-linjelampor kan falla på olika längder och olika ytor, beroende på personlig smak och önskad ljuseffekt.
 • SEGULA vägglampa Piano i svart, svängbar

  SEGULA vägglampa Piano i svart, svängbar
  Svart Piano vägglampa för en S14d-lampaEn rund väggfäste och en liten förlängningsarm på vilken sockeln för en S14d-lampa sitter - det är Piano vägglampan. Beroende på valet av lampa (klar eller opal och olika längder) kan vägglampans utseende och ljusstrålning varieras.
 • SEGULA vägglampa Voltage, 2 lampor

  SEGULA vägglampa Voltage, 2 lampor
  Voltage vägglampa av stål i svart med två S14d-uttagVolta vägglampa med två lampor består av ett runt väggfäste och två S14d-uttag monterade mitt emot varandra. Den kan monteras horisontellt eller vertikalt och utrustas med lämpliga lampor (ingår inte) med S14d-socklar enligt önskemål. Lampor av olika längd ser också intressanta ut, till exempel.
 • SEGULA hänglampa Wiper-ljus lutbar

  SEGULA hänglampa Wiper-ljus lutbar
  Pendellampa Wiper i svart för en S14d-lampaPendellampan Wiper, som är utformad i en enkel svart finish av stål, sätter scenen för ljuskällan. I ringen, som kan lutas med hjälp av en led, sitter en S14d-fäste som kan förses med en glödlampa av valfri ljusfärg, yta och längd, så att armaturen kan anpassas både visuellt och i fråga om ljuseffekt, beroende på personlig smak.
 • SEGULA hänglampa Compass med bred ring

  SEGULA hänglampa Compass med bred ring
  Compass hängande lampa med metallring och S14d-fästeCompass hängande lampa fängslar med sin minimalistiska, svarta ring av stål som omger uttaget tillsammans med ljuskällan. Lampfästet hänger i mitten av ringen på en textilklädd kabel. Den kan utrustas med en valfri LED-linjelampa med S14d-sockel, så att både utseendet och ljuseffekten kan påverkas av valet av ljuskälla, beroende på om man väljer en matt eller klar ljuskälla (ingår inte).
 • SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön

  SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön
  bordslampa Cube - en korkork med ett E27- uttag och färgad kabel Minimalism med att vissa något - det är kubens bordslampa. Den består endast av en kuboid av naturfärgad kork i vilken ett E27- uttag inbäddats och en färgad textilkabel. Denna design gör den till en bordslampa som kan integreras i många rum och inredning och som garanterat kommer att fånga ögat. bordslampa är utrustad med en Euro-kontakt och omkopplaren har integrerats i textilkabeln.
 • SEGULA Heng Balance Mini bordslampa mörkgrå

  SEGULA Heng Balance Mini bordslampa mörkgrå
  LED-bordslampa Heng Balance Mini med USB-anslutningHeng Balance Mini är en ovanlig LED-bordslampa som avger varmvitt ljus genom de lysdioder som är installerade inuti det ovala ljuselementet och därmed ger ett bländfritt och mysigt ljus. Till skillnad från andra bordslampor har den inte någon konventionell strömbrytare, utan styrs via de sfärer som sitter i den ovala lampan. Den nedre sfären lyfts upp så att den magnetiskt dras till den övre sfären och hålls på plats av den nedre dragkroken, stannar kvar i luften och tänder ljuset.Bordslampan är utrustad med en USB-anslutning, så att den kan användas till exempel på en bärbar dator eller en plug-in-strömförsörjning med USB-utgång (ingår inte).
 • SEGULA Heng Balance Mini LED-bordslampa ljusgrå

  SEGULA Heng Balance Mini LED-bordslampa ljusgrå
  LED-bordslampa Heng Balance Mini med USB-anslutningHeng Balance Mini är en ovanlig LED-bordslampa som avger varmvitt ljus genom de lysdioder som är installerade inuti det ovala ljuselementet och därmed ger ett bländfritt och mysigt ljus. Till skillnad från andra bordslampor har den inte någon konventionell strömbrytare, utan styrs via de sfärer som sitter i den ovala lampan. Den nedre sfären lyfts upp så att den magnetiskt dras till den övre sfären och hålls på plats av den nedre dragkroken, stannar kvar i luften och tänder ljuset.Bordslampan är utrustad med en USB-anslutning, så att den kan användas till exempel på en bärbar dator eller en plug-in-strömförsörjning med USB-utgång (ingår inte).
 • SEGULA Onyx Double Wave vägglampa, svart, 2 lampor

  SEGULA Onyx Double Wave vägglampa, svart, 2 lampor
  Onyx Double Wave-vägglampan är tillverkad av aluminium och har två lamphuvuden som strålar ljuset uppåt eller nedåt eller till sidorna eller. De två uttagen har också ett vackert linjärt mönster på utsidan, som harmoniskt avrundar armaturens moderna utseende. Onyx Double Wave kan användas flexibelt i vardagsrummet och kan även monteras i taket. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning.
 • SEGULA vägglampa Bronx Wave med E27-uttag

  SEGULA vägglampa Bronx Wave med E27-uttag
  Bronx Wave vägglampa med en lampa passar utmärkt för stämningsfull belysning av såväl hallen som vardagsrummet eller sovrummet. Väggfästet och skärmen är i svart. De förbinds av ett mässingsfärgat element som ger vägglampan ett ädelt utseende och fulländar den övergripande designen. Bronx Wave har också en 360°-led med vilken vägglampan kan lutas och roteras. Det är också möjligt att montera den som en taklampa.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa E14 upphängning 206 cm

  SEGULA Alix Wave hänglampa E14 upphängning 206 cm
  Alix Wave hängande lampa i matt svart med E14-fäste Den delikata, enflammiga Alix Wave hängande lampan fängslar med sitt fina spårmönster som pryder den cylindriska skärmen, fästena och även den lilla upphängningen på lampans skärm och ger lampan sitt speciella utseende. Skärmen har en E14-fäste som kan förses med en valfri glödlampa. Enskilt eller som en ensemble av flera armaturer kan armaturen användas för att belysa sängbord, köksbänkar, matbord, sittplatser i vardagsrummet och även områden i en mängd olika kommersiella utrymmen.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 108

  SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 108
  Tack vare sin tidlöst eleganta design kan Alix Wave pendellampa enkelt integreras i många olika miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har även mässingsapplikationer som ger den ett ädelt utseende. Den cylindriska skärmen är också utrustad med ett vackert linjärt mönster på utsidan. Alix Wave ser bra ut över till exempel ett vardagsrums- eller matbord. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med andra lampor i serien.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 308

  SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 308
  Tack vare sin tidlöst eleganta design kan Alix Wave pendellampa enkelt integreras i många olika miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har även mässingsapplikationer som ger den ett ädelt utseende. Den cylindriska skärmen är också utrustad med ett vackert linjärt mönster på utsidan. Alix Wave ser bra ut över till exempel ett vardagsrums- eller matbord. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med andra lampor i serien.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 208

  SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 208
  Tack vare sin tidlöst eleganta design kan Alix Wave pendellampa enkelt integreras i många olika miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har även mässingsapplikationer som ger den ett ädelt utseende. Den cylindriska skärmen är också utrustad med ett vackert linjärt mönster på utsidan. Alix Wave ser bra ut över till exempel ett vardagsrums- eller matbord. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med andra lampor i serien.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 408

  SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 408
  Tack vare sin tidlöst eleganta design kan Alix Wave pendellampa enkelt integreras i många olika miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har även mässingsapplikationer som ger den ett ädelt utseende. Den cylindriska skärmen är också utrustad med ett vackert linjärt mönster på utsidan. Alix Wave ser bra ut över till exempel ett vardagsrums- eller matbord. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med andra lampor i serien.
 • SEGULA Bronx Double Wave vägglampa E27 svart

  SEGULA Bronx Double Wave vägglampa E27 svart
  Bronx Double Wave-vägglampan består av två cylindriska punkter som är kopplade till det runda väggfästet via ett mässingsfärgat element. De två spotterna samt väggfästet är hållna i svart. Spottarnas yta är dessutom försedd med ett speciellt linjemönster. Armaturen är lämplig för vägg- och takmontering och har en 360° lutnings- och svängbar led.
 • SEGULA Madox 5X Wave hänglampa, svart E27

  SEGULA Madox 5X Wave hänglampa, svart E27
  Madox 5X Wave pendellampa med fem lampor är särskilt lämplig för att belysa bordet i vardagsrummet eller matsalen. Tack vare den klassiska designen i svart passar pendellampan lätt in i olika boendemiljöer. De fem socklarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan, vilket ger Madox en speciell touch. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Madox 8X Wave hänglampa, svart E27

  SEGULA Madox 8X Wave hänglampa, svart E27
  Madox 8X Wave pendellampa med åtta lampor är särskilt lämplig för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Tack vare den klassiska designen i svart passar pendellampan lätt in i olika boendemiljöer. De åtta socklarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan, vilket ger Madox en speciell touch. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Madox 3X Wave hänglampa, svart, E27

  SEGULA Madox 3X Wave hänglampa, svart, E27
  Madox 3X Wave pendellampa med tre lampor är särskilt lämplig för att belysa bordet i vardagsrummet eller matsalen. Tack vare den klassiska designen i svart passar pendellampan lätt in i olika boendemiljöer. De tre socklarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan, vilket ger Madox en speciell touch. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 508

  SEGULA Alix Wave hänglampa, upphängningssystem 508
  Tack vare sin tidlöst eleganta design kan Alix Wave pendellampa enkelt integreras i många olika miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har även mässingsapplikationer som ger den ett ädelt utseende. Den cylindriska skärmen är också utrustad med ett vackert linjärt mönster på utsidan. Alix Wave ser bra ut över till exempel ett vardagsrums- eller matbord. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med andra lampor i serien.
 • SEGULA Spyder 3 Wave hänglampa, svart, 3 lampor

  SEGULA Spyder 3 Wave hänglampa, svart, 3 lampor
  Den tre-lampiga hängande lampan Spyder 3 Wave påminner om formen på en spindel, som namnet antyder. Den har en rund kapell från vilken tre textilkablar leder till lampfästena. Spyder är särskilt lämplig för att belysa ett vardagsrum eller ett matbord. Längden på respektive upphängning kan bestämmas under installationen. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Madox Square 5X Wave hänglampa svart E27

  SEGULA Madox Square 5X Wave hänglampa svart E27
  Pendellampan Madox Square 5X Wave har en fyrkantig kapell från vilken fem lampfästen hänger ner. Den ser särskilt bra ut över vardagsrums- eller matbordet, men Madox Square kan också användas som en dekorativ ljuskälla. Tack vare den tidlösa designen och den svarta färgen smälter pendelarmaturen väl in i många omgivningar. Lamphållarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Spyder 5 Wave hänglampa, svart, 5 lampor

  SEGULA Spyder 5 Wave hänglampa, svart, 5 lampor
  Den femlampiga hängande lampan Spyder 5 Wave påminner om formen av en spindel, som namnet antyder. Den har en rund kapell från vilken fem textilkablar leder till lampfästena. Spyder är särskilt lämplig för att belysa ett vardagsrum eller ett matbord. Längden på respektive upphängning kan bestämmas under installationen. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Madox Square 3X Wave hänglampa svart E27

  SEGULA Madox Square 3X Wave hänglampa svart E27
  Pendellampan Madox Square 3X Wave har en fyrkantig kapell från vilken tre lampfästen hänger ner. Den ser särskilt bra ut över vardagsrums- eller matbordet, men Madox Square kan också användas som en dekorativ ljuskälla. Tack vare den tidlösa designen och den svarta färgen smälter pendelarmaturen väl in i många omgivningar. Lamphållarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Spyder 7 Wave hänglampa, svart, 7 lampor

  SEGULA Spyder 7 Wave hänglampa, svart, 7 lampor
  Den sjuflammiga hängande lampan Spyder 7 Wave påminner om formen på en spindel, som namnet antyder. Den har en rund kapell från vilken sju textilkablar leder till lampfästena. Spyder är särskilt lämplig för att belysa ett vardagsrum eller ett matbord. Längden på respektive upphängning kan bestämmas under installationen. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.
 • SEGULA Madox Square 9X Wave hänglampa svart E27

  SEGULA Madox Square 9X Wave hänglampa svart E27
  Pendellampan Madox Square 9X Wave har en fyrkantig kapell från vilken nio lampfästen hänger ner. Den ser särskilt bra ut över vardagsrums- eller matbordet, men Madox Square kan också användas som en dekorativ ljuskälla. Tack vare den tidlösa designen och den svarta färgen smälter pendelarmaturen väl in i många omgivningar. Lamphållarna har dessutom ett vackert linjärt mönster på utsidan. Dekorativa ljuskällor kan användas för belysning.