Segula lampor

 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld

  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d guld
  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
 • SEGULA Diamant pendellampa i koppar

  SEGULA Diamant pendellampa i koppar
  Taklampa Diamant i färgen koppar med burskärm och textilkabel Taklampan Diamant designades i trendfärgen koppar. Namnet härrör från formen på burskärmen, som består av fina stag som är sammansatta som en klippt ädelsten. Den hänger på en tvinnad textilkabel som är utformad för att matcha den i färgerna whisky och svart. Det är särskilt effektivt när flera lampor kombineras för att belysa ett större bord eller en disk i köket.
 • SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar

  SEGULA Concav hänglampa av metall, koppar
  Glamorös hänglampa Concav med metallskärm Concav-hänglampan kan användas för att belysa bord eller diskar i ett kök, en matsal eller i en mängd olika gastronomiska områden. Ljuset från lampan reflekteras optimalt av den vita insidan av skuggan så att ett stort område under lampan lyser upp. Den blanka kopparfärgade utsidan av skuggan och upphängningen sätter en ädel accent i varje rum och gör den till ett smycke och dekorativt föremål i rummet.
 • Hänglampa New York av svart porslin

  Hänglampa New York av svart porslin
  New York - minimalistisk pendellampa utan skugga Optiken för denna hängande lampa New York kan varieras beroende på användning av ljuskällan. Lampan består endast av en rund kapell och en E40 uttag gjord av blankt svart porslin. Med en globlampa, en spegelhuvudlampa eller en ovanligt formad lampa, som måste beställas separat, kan lampans utseende och ljuseffekt anpassas till personlig smak och belysningsbehov.
 • SEGULA Diamant hänglampa med burskärm i turkos

  SEGULA Diamant hänglampa med burskärm i turkos
  pendellampa Diamant med en burskärm i lysande turkos Takskärmen på hänglampan Diamant, vars form ger lampan sitt namn, består av tunna metallstänger, men fångar omedelbart med sin turkosa yta. Hänglampan ger friskhet och pizzazz till alla områden, vare sig i vardagsrummet eller i något annat rum. uttag och det lilla, runda taket har förkromats och utgör en effektiv kontrast till skuggan. Kabeln är täckt med textil.
 • SEGULA Heng Balance LED-bordslampa röd

  SEGULA Heng Balance LED-bordslampa röd
  Röd LED-bordslampa Heng Balance med varmt vitt ljus Den röda LED-bordslampa Heng Balance är praktisk och elegant samtidigt, den är utrustad med en USB-port och är ansluten med matningskabeln. Till- och frånkoppling sker via en magnetisk kontakt. Den exklusiva designen fångar omedelbart ögonen, utrustad med en cylindrisk, subtil bas och en oval nyans, den är designad på ett minimalistiskt sätt. All uppmärksamhet ägnas åt de två sfäriska magneterna som är fästa på toppen och botten av skuggan med en fin tråd och tack vare deras attraktionskrafter håller de sig i upphängning. Skärmens insida är försedd med en kontinuerlig LED-ljusremsa som avger sitt ljus inåt över hela ytan och därmed skapar en varm och intensifierad ljuseffekt.
 • SEGULA Concav pendellampa av metall, svart

  SEGULA Concav pendellampa av metall, svart
  Concav pendellampa med glänsande svart metall skugga Concav-hänglampan med sin plana, runda lampskärm, som var lackerad svart på utsidan och blank vit på insidan, är en perfekt ljuskälla för bords- eller diskbelysning i kök, matsalar eller till och med gastronomiska områden. Hänglampans kapell och uttag är glänsande förkromad. Ljuset från det använda belysningsmedlet avger långt och starkt nedåt så att ett bord eller en räknare är perfekt upplyst.
 • SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing

  SEGULA Xtra Line vägglampa S14d mässing
  Vägglampa Xtra Line av metall med uttag för S14d-lampa Xtra Line vägglampa blir bara en komplett lampa med rätt ljuskälla. Den lilla metallbotten med S14d- uttag kan utrustas med en lämplig lampa upp till 25 W och dess utseende kan varieras beroende på lampans optik och längd eller form. Inte bara kan en linjär lampa sättas in i uttag , det finns även andra variationer så att önskad modell kan väljas beroende på belysningskrav och smak.
 • SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött

  SEGULA Diamant hänglampa i svart och rött
  Svart burskärm taklampa Diamant med röd kabel En svart nyans i form av en bur vars form påminner om en klippt ädelsten, en rund, svart baldakin och en textilkabel i rött och svart - detta är taklampan Diamant - en slående ljuskälla för moderna vardagsrum såsom matsalar, vardagsrum eller kök. Om större områden ska belysas rekommenderas det att installera flera lampor bredvid varandra eller i grupp.
 • SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart

  SEGULA 20121 X-Tra Line vägglampa, svart
  Svart väggfäste 20121 från X-Tra Line-serien Det svarta väggfästet i metall är minimalistiskt och reducerat till det väsentliga. Den är rektangulär och är helt enkelt fäst vid väggen. Majoriteten av denna vägglampa är ett S14d- uttag. Den använda ljuskällan kommer till sin rätt tack vare den enkla hållaren, för ingenting kommer att distrahera från ljuseffekten och den eleganta linjära lampan.
 • Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart

  Hänglampa Phoenix med 9 lampor, svart
  Hanglampa Phoenix med nio pendellampa för flexibel, decentrerad montering En kreativ design av belysningen kan uppnås med Phoenix-hänglampan med nio lampor, eftersom var och en av de nio uttagen hänger på en 2 meter lång textilkabel på den svarta baldakinen och kan fästas i taket i valfri position. Detta möjliggör en variabel form och omfattande belysning, oavsett om det är över ett stort bord eller i en restaurang, som kan skräddarsys exakt efter rummet. Hänglampans effekt kan varieras med valet av ljuskälla. LED-glödlampor i en mängd olika former med klart eller tonat glas ser vackrare ut.
 • SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit

  SEGULA 20120 X-Tra Line vägglampa, vit
  Vit väggfäste 20120 med S14d- uttag från X-Tra Line-serien Det rektangulära, vita väggfästet är väldigt diskret och litet och rymmer ett S14d- uttag. Den fungerar som en plattform för en S14d-ljuskälla, som kommer till sin rätt tack vare de saknade detaljerna och blomstrar på konsolen. Det fungerar särskilt bra i restauranger eller hallar, där det ger en fantastisk bild för flera personer.
 • Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart

  Hänglampa Phoenix med 5 lampor, svart
  Phoenix - pendellampa med fem lampor med upphängning i mitten Flexibel belysning skräddarsydd efter rumsutformningen kan implementeras med Phoenix-pendellampan med fem lampor. Lampan består av en rund kapell från vilken fem svarta porslinsuttag hänger på 2 meter långa textilkablar. Var och en av dessa uttag kan fästas på olika punkter i taket med sin egen upphängning, så att formen och upphängningen kan utformas på olika sätt. En dekorativ lampa i glödteknik eller i en ovanlig form kommer till sin rätt i socklarna.
 • SEGULA vägglampa Equator i guld och svart

  SEGULA vägglampa Equator i guld och svart
  Equator vägglampa av metall för en S14d-lampaEquator vägglampa består av ett platt, runt väggfäste av stål med guldfärgad yta och en utskjutande ring i svart på toppen, där uttaget för ljuskällan, en S14d-lampa, är placerat. Dess utseende och även ljuseffekten kan varieras beroende på vilken ljuskälla som väljs. Vägglampan kan monteras vertikalt eller horisontellt.
 • SEGULA hänglampa Level i modern design

  SEGULA hänglampa Level i modern design
  Level hängande lampa för en S14d-linjelampaHängande lampan Level kännetecknas av modern minimalism och kompletteras endast av den matchande glödlampan. I mitten av den svarta metallringen, som hänger i kabeln, finns en sockel för en S14d-lampa, i vilken en valfri glödlampa kan sättas in (ingår inte). Lampans längd, effekt och ytfinish (klar eller opal) kan väljas individuellt beroende på armaturens användningsområde och personliga preferenser.
 • SEGULA hänglampa Axis, 2 lampor, roterbar

  SEGULA hänglampa Axis, 2 lampor, roterbar
  Svart Axis hängande lampa av stål för två S14d-lamporPå en svart upphängning, som delvis består av kabeln och i den nedre delen av en stålstång, finns två S14d-uttag i Axis hängande lampa. De är utformade som ett koordinatsystem för ljuset; linjelamporna, som står i rät vinkel mot varandra, bildar X- och Y-axeln, upphängda t.ex. över ett bord. Ljuskällorna ingår inte i leveransen, så att valet av S14d-linjelampor kan falla på olika längder och olika ytor, beroende på personlig smak och önskad ljuseffekt.
 • SEGULA vägglampa Piano i svart, svängbar

  SEGULA vägglampa Piano i svart, svängbar
  Svart Piano vägglampa för en S14d-lampaEn rund väggfäste och en liten förlängningsarm på vilken sockeln för en S14d-lampa sitter - det är Piano vägglampan. Beroende på valet av lampa (klar eller opal och olika längder) kan vägglampans utseende och ljusstrålning varieras.
 • SEGULA vägglampa Voltage, 2 lampor

  SEGULA vägglampa Voltage, 2 lampor
  Voltage vägglampa av stål i svart med två S14d-uttagVolta vägglampa med två lampor består av ett runt väggfäste och två S14d-uttag monterade mitt emot varandra. Den kan monteras horisontellt eller vertikalt och utrustas med lämpliga lampor (ingår inte) med S14d-socklar enligt önskemål. Lampor av olika längd ser också intressanta ut, till exempel.
 • SEGULA hänglampa Wiper-ljus lutbar

  SEGULA hänglampa Wiper-ljus lutbar
  Pendellampa Wiper i svart för en S14d-lampaPendellampan Wiper, som är utformad i en enkel svart finish av stål, sätter scenen för ljuskällan. I ringen, som kan lutas med hjälp av en led, sitter en S14d-fäste som kan förses med en glödlampa av valfri ljusfärg, yta och längd, så att armaturen kan anpassas både visuellt och i fråga om ljuseffekt, beroende på personlig smak.
 • SEGULA hänglampa Compass med bred ring

  SEGULA hänglampa Compass med bred ring
  Compass hängande lampa med metallring och S14d-fästeCompass hängande lampa fängslar med sin minimalistiska, svarta ring av stål som omger uttaget tillsammans med ljuskällan. Lampfästet hänger i mitten av ringen på en textilklädd kabel. Den kan utrustas med en valfri LED-linjelampa med S14d-sockel, så att både utseendet och ljuseffekten kan påverkas av valet av ljuskälla, beroende på om man väljer en matt eller klar ljuskälla (ingår inte).
 • SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön

  SEGULA kub bordslampa av kork, kabel grön
  bordslampa Cube - en korkork med ett E27- uttag och färgad kabel Minimalism med att vissa något - det är kubens bordslampa. Den består endast av en kuboid av naturfärgad kork i vilken ett E27- uttag inbäddats och en färgad textilkabel. Denna design gör den till en bordslampa som kan integreras i många rum och inredning och som garanterat kommer att fånga ögat. bordslampa är utrustad med en Euro-kontakt och omkopplaren har integrerats i textilkabeln.
 • SEGULA Heng Balance Mini bordslampa mörkgrå

  SEGULA Heng Balance Mini bordslampa mörkgrå
  LED-bordslampa Heng Balance Mini med USB-anslutningHeng Balance Mini är en ovanlig LED-bordslampa som avger varmvitt ljus genom de lysdioder som är installerade inuti det ovala ljuselementet och därmed ger ett bländfritt och mysigt ljus. Till skillnad från andra bordslampor har den inte någon konventionell strömbrytare, utan styrs via de sfärer som sitter i den ovala lampan. Den nedre sfären lyfts upp så att den magnetiskt dras till den övre sfären och hålls på plats av den nedre dragkroken, stannar kvar i luften och tänder ljuset.Bordslampan är utrustad med en USB-anslutning, så att den kan användas till exempel på en bärbar dator eller en plug-in-strömförsörjning med USB-utgång (ingår inte).
 • SEGULA Heng Balance Mini LED-bordslampa ljusgrå

  SEGULA Heng Balance Mini LED-bordslampa ljusgrå
  LED-bordslampa Heng Balance Mini med USB-anslutningHeng Balance Mini är en ovanlig LED-bordslampa som avger varmvitt ljus genom de lysdioder som är installerade inuti det ovala ljuselementet och därmed ger ett bländfritt och mysigt ljus. Till skillnad från andra bordslampor har den inte någon konventionell strömbrytare, utan styrs via de sfärer som sitter i den ovala lampan. Den nedre sfären lyfts upp så att den magnetiskt dras till den övre sfären och hålls på plats av den nedre dragkroken, stannar kvar i luften och tänder ljuset.Bordslampan är utrustad med en USB-anslutning, så att den kan användas till exempel på en bärbar dator eller en plug-in-strömförsörjning med USB-utgång (ingår inte).