Light & Living lampor

 • Vitora 30cm (Svart)

  Vitora 30cm (Svart)
  Vitora är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet, men passar också perfekt i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad helt i metall och går genomgående i mattsvart. Den är uppbyggd av flera smala stänger som är sammansatta med ringarna i mitten och omger ljuskällan. När lampan är tänd så sprids ljuset i springorna mellan metallstängerna och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Ostrich vägglampa (Svart)

  Ostrich vägglampa (Svart)
  Ostrich är en extravagant vägglampa i svart färg. En elegant design som garanterat drar många blickar till sig. Fin att placera i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande inredningsdetalj.Ostrich finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Khedira 35cm (Brons)

  Khedira 35cm (Brons)
  Kedira är en vacker taklampa som i formen påminner om den klassiska kristallkronan. Den är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är sammansatta och formade till denna vackra kreation. Lampan har en finish i antikbrons med matchande detaljer och öppen ljuskälla - en kombination som ger lampan ett industriellt uttryck. En elegant taklampa som skapar en fin ljusspridning och en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för snyggast resultat och koppla den gärna till en dimmer.Ljuskälla ingår ej. 
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 10st pendlar som hänger ner från takplattan i olika höjder. Varje pendel bär på en bronfärgad lamphållare som omfångas av en rökfärgad glaskupa. Kupan omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Ivot 15cm LED (Grå)

  Ivot 15cm LED (Grå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett ljusgrått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Plumeria pendel (Grön)

  Plumeria pendel (Grön)
  Plumeria pendel har en modern och elegant design. Meshtyget runt skärmen ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.Plumeria finns i andra varianter.
 • Elay 2 (Silver)

  Elay 2 (Silver)
  Elay är en taklampa som passar in perfekt i den industriella miljön, men är också en spännande och utstickande detalj i det moderna hemmet. Lampan är robust, stabil och är utsmyckad med flera grova och råa detaljer. Denna variant är försedd med två stycken metallskärmar som är naturligt slitna och går att vinkla och rikta dit det önskas. Varje skärm sitter fast i de mörka träbalkarna som hänger ner från taket och separerar skärmarna. Lampan ger ett bra ljus och passar lika bra över matsalsbordet som i vardagsrummet eller sovrummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och känsla i rummet.Lampan har en finish i antiksilver.Finns även i fler färger.Ljuskällor ingår ej.
 • Lennox 34cm (Mässing/guld)

  Lennox 34cm (Mässing/guld)
  Lennox är en elegant taklampa som är skapad i en industriell design och gärna hamnar i blickfånget. Lampan är en nytänkande version av den klassiska kristallkronan och blir nästan som ett smycke i taket. Den är uppbyggd av klara glasväggar som omger ljuskällan, en dekorativ ram i mässingfärgad metall och matchande socklar, kedja och detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd  en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Koppla med fördel lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Anien 30cm (Brons)

  Anien 30cm (Brons)
  Anien är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i antikbrons som omger ljuskällan. Resterande detaljer går i mattsvart vilket skapar snygga kontraster och ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Denna variant har en finish i antikbrons. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Vancouver (Antikmässing)

  Vancouver (Antikmässing)
  Vancouver är en inbjudande lampa som passar fint i de flesta interiörer. Den är skapad i runda, mjuka former och har ett elegant uttryck. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i antikmässing och bär på en fin skärm i glas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Placera i vardagsrummet, hallen, eller använd som ett inbjudande ljus i entrén.  Sladdlängd: 160cm + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Jovany bordslampa (Brun)

  Jovany bordslampa (Brun)
  Jovany är en elegant golvlampa som består av en träfot och en svart lampskärm gjord av stål. Denna vackra lampa kan garanterat bli ett blickfång, placera förslagsvis uppe på en byrå eller avlastningsbord. Jovany finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Elephant vägglampa (Svart)

  Elephant vägglampa (Svart)
  Elephant är en elegant extravagant vägglampa som garanterat blir blickfånget i rummet. Med sin udda design och mässingsdetaljer blir det en snygg inredningsdetalj. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i hallen. Ljuskälla ingår ej.
 • Digo (Grå)

  Digo (Grå)
  Digo är en iögonfallande plafond som blir en riktig tuff detalj i hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av två stycken skärmar som ligger i lager med varandra. Den inre skärmen är prydd med ett dekorativt hålmönster som döljer ljuskällan och släpper igenom en fin mängd ljus genom hålen. Den yttre skärmen är större och kantigare och bidrar till att lampan får sitt unika utseende. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskar ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan har en finish i antikzink.Ljuskälla ingår ej. 
 • Snake vägglampa (Brons)

  Snake vägglampa (Brons)
  Snake är en iögonfallande vägglampa i extravagant design som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av syntet i mässingsfärg och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Snake, då ljuskällan är fullt synlig. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tolfa golvfot (Brun)

  Tolfa golvfot (Brun)
  Multifunktionell belysning där bord och lampa kommer i ett. Det runda charmiga träbordet finns både i svart och naturlig färg. Lamparmen går centralt ifrån mitten av armaturen och har en E27 sockel upptill. Kombinera med en läcker skärm för finast effekt.
 • Tomek bordslampa (Svart)

  Tomek bordslampa (Svart)
 • Strøby (Brons)

  Strøby (Brons)
  Strøby är en vägglampa som passar lika fint i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall med finish i antikbrons och har klara glasväggar som omger ljuskällan. Kombinationen av färg och material ger lampan sin industriella prägel, men stilen går att variera i oändlighet med hjälp av dekorativa LED-lampor. Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Transparent)

  Magdala bordslampa (Transparent)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med tre klarglasa kupor i olika höjder. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Nikki 45cm (Brons)

  Nikki 45cm (Brons)
  Nikki är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i antikbrons som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.Info: På miljöbilden visas även taklampan "Nina".
 • Orion golvlampa (Svart)

  Orion golvlampa (Svart)
  ORION är en spännande golvlampa i svart som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt lju, riktat nedåt. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns även med två armar.Ljuskälla ingår ej.
 • Feather golvlampa (Svart)

  Feather golvlampa (Svart)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans som garanterat blir en smyckande detalj i hemmet. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Sagar pendel (Brun)

  Sagar pendel (Brun)
  Sagar är en modern och minimalistisk designad lampa. Med skärmen av rotting ger den en varm och harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.Sagar finns i fler varianter.
 • Suzy (Brons)

  Suzy (Brons)
  Suzy är en plafond som är både grov, rejäl och rå i sitt uttryck. Den har en finish i mörk brons, är tillverkad av metall och är skapad av flera grova metallringar och stänger som omger ljuskällan. Kombinationen av design, material och färg ger lampan dess industriella uttryck och kan verkligen sätta prägel på hela rummet. Lampan har en öppen ljuskälla så använd en dekorativ LED-lampa i för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av en pendel som hänger ner från takplattan. Pendeln bär på en bronsfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Adeta takpendel (Silver)

  Adeta takpendel (Silver)
  Adeta är en iögonfallande och lyxig takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart sladd som bär på en silverfärgad metallskärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över ett rektangulärt matsalsbord och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Adeta för finast restultat. Adeta finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Adeta bordslampa (Guld)

  Adeta bordslampa (Guld)
  Adeta är en iögonfallande och lyxig bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan består av en mässingsfärgad metallbas med en matchande skärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Adeta för finast restultat.Adeta finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Brun)

  Magdala bordslampa (Brun)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med en amberfärgad glaskupa. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Leopard LED 10cm (Grå)

  Leopard LED 10cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i mörkgrå/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Ananya 32cm (Rost)

  Ananya 32cm (Rost)
  Ananya är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Askjer 10cm (Svart)

  Askjer 10cm (Svart)
  Askjer är en tuff bordlampa som är skapad i en industriell design. Den har raka, tydliga linjer och blir en spännande inredningsdetalj i hemmet. Lampan har en svartlackad ram i metall, klara glasväggar som omger ljuskällan och en stabil fot i mörkt trä. Ljuskällan är fullt synlig genom glasväggarna så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Snake LED 12cm (Mässing/guld)

  Snake LED 12cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Ikkin 31cm (Svart)

  Ikkin 31cm (Svart)
  Ikkin är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät som omger ljuskällan. Resterande detaljer går genomgående i samma färg vilket ger ett rent och elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Denna variant har en finish i mattsvart.Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Lavello 45cm (Vit)

  Lavello 45cm (Vit)
  Lavello är en vacker, spännande och iögonfallande lampa som blir en utstickande detalj i såväl offentliga miljöer som privata. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm som är öppen nedtill. Lampan är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper längs hela skärmen och skapar ett lite mer levande uttryck. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom hålmönstret på skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat.Lavello har en finish i antikguld/vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 45cm (Antikmässing)

  Kylie 45cm (Antikmässing)
  Kylie är en grov och rå taklampa som passar in i industriella miljöer där den smälter in bland övrig inredning. Den kan även bli en riktigt markant och spännande detalj i det vita och minimalistiska hemmet. Lampan är tillverkad av metall och har en naturligt sliten look, vilket höjer det industriella uttrycket ytterligare. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i antikmässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 45cm (Betong)

  Kylie 45cm (Betong)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en betongfinish med ett matchande takfäste och svart textilkabel. Insidan av skärmen är vit vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till en funktionell och bra ljusspridning. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i betong/vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Saida 28cm (Brons)

  Saida 28cm (Brons)
  Saida är en droppformad taklampa som är en spännande detalj i såväl offentliga miljöer som privata. Den är tillverkad av metall, har en bronsfärgad finish och är prydd med en dekorativ topp av trä som ger lampan en lite mer jordnära touch. Skärmen är naturligt sliten och gör att lampan, tillsammans med färg och material, får en industriell touch. Lampan passar lika bra till att belysa ett hörn, som att placera fler tillsammans över ett matsalsbord eller köksö.Finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej. 
 • Samana 40cm (Betong)

  Samana 40cm (Betong)
  Samana är en vacker taklampa som passar bra i moderna och skandinaviska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en finish i betong med svart kabel och kedja. Längst upp på skärmen är det en topp av trä som verkligen sätter sin prägel på lampan och gör att den dels känns mer levande, men också mer jordnära. Skärmen har även en vit insida vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Ljuskälla ingår ej. 
 • Abby 16cm (Svart)

  Abby 16cm (Svart)
  Abby är en elegant och stilren pendel som passar perfekt in i det moderna hemmet. Den är skapad i ett mjukt och behagligt formspråk och sprider ett fint ljus omkring sig när den är tänd. Skärmen består av flera nätta metallstänger som är fint formade kring den öppna ljuskällan. Allt går genomgående i mattsvart vilket ger lampan ett mer elegant och stramt intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka.Finns i flera färger och storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Nola 18cm (Mässing/guld)

  Nola 18cm (Mässing/guld)
  Nola är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i ljust guld som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Lavello 44cm (Mässing/guld)

  Lavello 44cm (Mässing/guld)
  Lavello är en spännande och unik vägglampa som garanterat drar blickarna till sig. Den är tillverkad av metall, har detaljer i antikguld och har en vackert formad skärm som är lika fin från alla vinklar. Skärmen har ett runt hål framtill och är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper genomgående längst hela resterande yta. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket elegant vis, dels genom mönstret men också framtill på skärmen.Finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Emine 51,5cm (Rost)

  Emine 51,5cm (Rost)
  Emine är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Marley 4L (Mässing/guld)

  Marley 4L (Mässing/guld)
  Marley är en mycket elegant taklampa som har en spännande och industriell touch. Den blir en intressant inredningsdetalj i hemmet som garanterat hamnar i blickfånget i vilket rum den än placeras i. Lampan är försedd med 4st ljuskällor som hänger ner via svarta textilkablar i olika etapper. Ljuskällorna är omgivna av rektangulära metallramar i olika storlekar som tillsammans skapar ett vackert visuellt och optiskt uttryck. Då ljuskällorna är fullt synliga så rekommenderas det att använda dekorativa LED-lampor i lampan. Koppla även lampan till en dimmer för att ha möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Lampan har en finish i antikguld.Ljuskällor ingår ej.
 • Crane bordslampa (Guld)

  Crane bordslampa (Guld)
  Crane är en stilren men extravagant lampa som blir fokuspunkten i rummet. Den svarta tygskärmen tillsammns med mässingen ger den sin charm. Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Davino golvfot (Svart)

  Davino golvfot (Svart)
  Höj och sänkbar golvlampa i stilren, diskret och smidig stil. Stommen är i svart metall varpå sockeln utgör en fin detalj i antikmässing. Ljuskälla ingår ej. Kombinera med lampskärm för finast resultat.
 • Willena golvlampa (Vit)

  Willena golvlampa (Vit)
  Willena wood är en golvlampa där naturligt material möter moderna element. Kombinationen av metallen i industriell vit finish möter stommen av behandlat trä. Vilket resulterar i en mysig, lantlig belysningsarmatur som tillför en snygg detalj till rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Milan vägglampa (Natur)

  Milan vägglampa (Natur)
  Milan är en modern och minimalistisk designad lampa. Skärmen av rotting skapar en harmonisk atmosfär i rummet. Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rudra bordslampa (Svart)

  Rudra bordslampa (Svart)
  Rudra är en modern bordslampa i häftig design som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har en svart metallbas med en snygg cirkel som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Rudra för finast resultat. Placera förslagsvis uppe på en hylla eller byrå i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala pendel (Brun)

  Magdala pendel (Brun)
  Magdala är en vacker takpendel som för in glamour till hemmet. Lampan består av en rund glaskupa i färgat glas och detaljer i mässing. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Adrienne (Svart)

  Adrienne (Svart)
  Adrienne är en smyckande taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Skärmen är uppbyggd av ett dekorativt stålnät med mattsvart finish som har en matchande sockel och en öppen ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset genom skärmen och skapar en härlig ljusbild och atmosfär i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta din egen prägel på lampan och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Ljuskälla ingår ej. 
 • Hippo bordslampa (Guld)

  Hippo bordslampa (Guld)
  Hippo är en söt bordslampa i extravagant design som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av guldfärgad syntet och livar upp hemmet med sitt fantastiska utseende och tillsätter en färgklick till interiören. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla som en smyckande detalj och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Giraffe för finast resultat.Hippo finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe bordslampa (Brons)

  Giraffe bordslampa (Brons)
  Giraffe är en elegant bordslampa i extravagant design som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av bronsfärgad syntet och bär på en svart sammetskärm i cylinder form som bidrar till en mjuk och behaglig atmosfär. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla som en smyckande detalj och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Giraffe för finast resultat.Giraffe finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Ronin golvfot (Brun)

  Ronin golvfot (Brun)
  RONIN golvlampa utmärker sig enligt följande; · Denna golvlampa bjuder på en snygg och spännande design i trä. Perfekt för dig som gillar att inreda med element i naturligt material. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Ekerd golvfot (Silver)

  Ekerd golvfot (Silver)
  Rustika EKERD golvlampa utmärker sig enligt följande; · Spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av metall och trä - denna svårslagna kombo utmärker tjusiga Ekerd. Finns i olika färg. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Banu vägglampa (Svart)

  Banu vägglampa (Svart)
  Banu är en modern vägglampa i lantlig design. Lampan består av svart metall där armen är fäst i en pelare av trä. En unik och spännande design som passar perfekt i vardagsrummet. Placera förslagsvis bakom soffan eller fåtöljen. Ljuskälla ingår ej.
 • Cebu golvfot (Silver)

  Cebu golvfot (Silver)
  Tidlösa CEBU golvlampa utmärker sig enligt följande; · Stilren, enkel och tidlös golvlampa. Dekoreras förslagsvis med maffig skärm för ett spännande intryck. Finns i två olika färger. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Mayson takpendel (Brun)

  Mayson takpendel (Brun)
  Mayson är en iögonfallande och spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 10st pendlar som hänger ner från takplattan i olika längder och former, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en brunfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Mayson för finast restultat.Mayson finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Medina pendel (Svart)

  Medina pendel (Svart)
  Medina pendel har en minimalistisk och modern design. Det rökfärgade glaset med mässingsdetaljer ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis fler i rad över matbordet eller köksön.Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek bordslampa (Svart)

  Tomek bordslampa (Svart)
 • Tomek bordslampa (Vit)

  Tomek bordslampa (Vit)
  Tomek har en minimalistisk och modern design som passar bra i de flesta inredningsstilar. Skärmen med de dekorativa stansningarna ger en fin ljusspridning och gör det till en smyckande detalj. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med vit sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala takpendel (Transparent)

  Magdala takpendel (Transparent)
  Magdala är en vacker takpendel som för in glamour till hemmet. Lampan består av en rund klarglas kupa med detaljer av mässing. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Robbia golvfot (Svart)

  Robbia golvfot (Svart)
  Lampfot Robbia med E27 sockel och fin finish i svartlackad trä. Placeras förslagsvis i fönsterbrädan, på kontorsbordet eller skänken i hallen. Kombinera med en läcker skärm och ljuskälla för finast effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vancouver golvlampa (Silver)

  Vancouver golvlampa (Silver)
 • Kylie 45cm (nickel) (Svart)

  Kylie 45cm (nickel) (Svart)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en mattsvart finish med matchande textilkabel och takfäste. Insidan av skärmen är i nickel vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till att lampan får dess eleganta uttryck. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i svart/nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Elay vägglampa (Grön)

  Elay vägglampa (Grön)
  Elay har en industriell och elegant design. Väggfästet i trä tillsammans med metallen ger den sin charm. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Armata golvfot (Svart)

  Armata golvfot (Svart)
  Exotiska ARMATA golvlampa utmärker sig enligt följande. · Dekorativ metalllampa i form av ett palmträd med dekorativa detaljer. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra lampfot med en av alla underbara lampskärmar.
 • Mirash (Svart)

  Mirash (Svart)
  Mirash är en spännande vägglampa som är lika fin hängande för sig själv, som fler i rad längs väggen eller i trappen. Lampan har ett mattsvart metallnät framtill som skymmer ljuskällan och är prydd med ett dekorativ spegelglas baktill. Detta blir otroligt effektfullt när lampan är tänd, då ljuset reflekteras genom spegeln och nätet på ett mycket elegant vis. Den spännande kombinationen av färg och material ger även lampan en lite industriell prägel. Levereras med svart sladd, strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar takpendel (Grå)

  Lekar takpendel (Grå)
  Lekar är en modern och stilren takpendel som består av ett rökfärgat glas. Tack vare sin enkla design passar denna lampa in i de flesta inredningsstilar. Placera förslagsvis fler på rad över matbordet eller köksön. Lekar finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Delilo pendel (Grå)

  Delilo pendel (Grå)
  Delilo är en stilren och elegant pendel.Det dekorativa gråa glaset ger en fin ljusbelysning rummet. Ljuskälla ingår ej.Delilo finns även i andra varianter.
 • Vime pendel (Natur)

  Vime pendel (Natur)
  Vime pendel är en varm och harmonisk pendel.Skärmen av rotting gör det till en snygg inredningsdetalj och ger även fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Plumeria pendel (Svart)

  Plumeria pendel (Svart)
  Plumeria pendel har en modern och elegant design. Meshtyget runt skärmen ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.Plumeria finns i andra varianter.
 • Washington golvfot (Svart)

  Washington golvfot (Svart)
  Golvlampfot WASHINGTON i svart ytfinish. En stilren och elegant fot som passar in i olika miljöer. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Rilanu pendel (Brons)

  Rilanu pendel (Brons)
  Rilanu är en modern och elegant pendel.Den bronsfärgade skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilanu finns även i andra varianter.
 • Bhutan golvfot (Svart)

  Bhutan golvfot (Svart)
  Stilrena BHUTAN golvlampa utmärker sig enligt följande; · Stilren, enkel och tidlös golvlampa. Dekoreras förslagsvis med maffig skärm för ett spännande intryck. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Alvaro pendel (Brons)

  Alvaro pendel (Brons)
  Alvaro är en elegant takpendel gjord av anik-brons metall skärmar som fint omger skenet av ljuskällorna och passar perfekt i den moderna inredningsstilen. Placera förslagsvis ovanför köksön eller kanske ett avlångt matbord. Alvaro finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Alvaro pendel (Svart)

  Alvaro pendel (Svart)
  Alvaro är en elegant takpendel gjord av svarta metall skärmar som fint omger skenet av ljuskällorna och passar perfekt i den moderna inredningsstilen. Placera förslagsvis ovanför köksön eller kanske ett avlångt matbord. Alvaro finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Meya golvlampa (Svart)

  Meya golvlampa (Svart)
  Meya är en spännande serie som passar lika bra i det moderna hemmet som i rustika eller industriella miljöer. Lampan består av ett metallnät i lackad finish och matchande detaljer som snyggt släpper igenom skenet från ljuskällan. När lampan är tänd sprids ett dekorativt ljus genom skärmen och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa i lampan för finast resultat. Finns som tak och golvlampa, i vitt och svart + guld. Ljuskälla ingår ej.
 • Zebra vägglampa (Svart)

  Zebra vägglampa (Svart)
  En spännande, extraordinär vägglampa som smyckar sig fint i hallen, barnrummet eller varför inte sovrummet. ZEBRA är i plast i form av en Zebra . Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden..
 • Nicolo golvfot (Brun)

  Nicolo golvfot (Brun)
  NICOLO är en snygg och stilren golvlampa som garanterat sprider en hemtrevlig och härlig atmosfär omkring sig! Foten är tillverkad i massivt trä. Vacker bordslampa som du kan placera både på bänken, bordet eller fönsterkarmen. Skärm & ljuskälla ingår ej.
 • Medina pendel (Transparent)

  Medina pendel (Transparent)
  Medina pendel har en minimalistisk och modern design. Det klara glaset med mässingdetaljer ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis fler i rad över matbordet eller köksön.Ljuskälla ingår ej.
 • Medina pendel (Guld)

  Medina pendel (Guld)
  Medina pendel har en minimalistisk och modern design. Det amber färgade glaset med mässingsdetaljer ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis fler i rad över matbordet eller köksön.Ljuskälla ingår ej.
 • Orion golvlampa (Svart)

  Orion golvlampa (Svart)
  ORION är en spännande golvlampa i svart som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett dekorativt inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt lju, riktat nedåt ifrån bägge lamparmar. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns även i enkel modell. Ljuskällor ingår ej.
 • Feather pendel (Vit)

  Feather pendel (Vit)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Höjden är justerbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera flera på rad över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Kyomi golvlampa (Svart)

  Kyomi golvlampa (Svart)
  Kyomi är en spännande serie i metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns som bord, pendel och golvlampa. I svart och antik brons. Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek golvlampa (Svart)

  Tomek golvlampa (Svart)
  Tomek är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande metallskärm i svart färg som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Tomek för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet, kontoret eller sovrummet som en smyckande detalj.Tomek finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Jumeirah golvfot (Brons)

  Jumeirah golvfot (Brons)
  JUMEIRAH golvlampa utmärker sig enligt följande; · En elegant golvlampa gjord av metall, likt basen av ett palmträd. Passar perfekt i det moderna hemmet. finns i två olika färger. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Adeta takpendel (Guld)

  Adeta takpendel (Guld)
  Adeta är en vacker takpendel som ger både elegans och lyx-känsla till hemmet. Placera förslagsvis flera på rad eller i olika höjder för ett snyggt resultat. Passar perfekt äver matbordet, köksön eller i vardagsrummet. Denna varianten är i guld färg. Adeta finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Adeta takpendel (Svart)

  Adeta takpendel (Svart)
  Adeta är en vacker takpendel som ger både elegans och lyx-känsla till hemmet. Placera förslagsvis flera på rad eller i olika höjder för ett snyggt resultat. Passar perfekt äver matbordet, köksön eller i vardagsrummet. Denna varianten är i svart färg. Adeta finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Klobu golvlampa (Brons)

  Klobu golvlampa (Brons)
  Klobu är en unik golvlampa gjord av svart metall som passar perfekt i den moderna inredningsstilen. Placera förslagsvis i vardagasrummet eller kontoret för bra allmänljus eller bara som en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel bordslampa (Brons)

  Rakel bordslampa (Brons)
  Rakel är en elegant och vacker bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en mässingsfot i metall och består av en skräm i rökfärgat glas. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis på nattduksbordet eller avlastningsbordet i hallen som en smyckande detalj. Levereras med svart sladd och strömbrytare + stickkontakt.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Hippo bordslampa (Svart)

  Hippo bordslampa (Svart)
  Hippo är en speciell och unik lampa som blir en garanterad fokuspunkt i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet.Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Karlovo golvfot (Brun)

  Karlovo golvfot (Brun)
  Jordnära KARLOVO golvlampa utmärker sig enligt följande; ·Stämningsfull, spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av trä. En armatur som kommer sprida en mysig och dekorativ känsla i hemmet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Alvaro golvlampa (Brons)

  Alvaro golvlampa (Brons)
 • Banu golvlampa (Svart)

  Banu golvlampa (Svart)
 • Braja golvlampa (Svart)

  Braja golvlampa (Svart)
 • Cherle golvlampa (Guld)

  Cherle golvlampa (Guld)
  Cherle är en snygg trebent golvlampa i exklusiv look. Lampan är gjord av klarglas med guldfärgade detaljer. Denna lampa funkar inte bara som vardagsrumslampa utan även som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Imbert golvlampa (Brun)

  Imbert golvlampa (Brun)
 • Jody golvlampa (Svart)

  Jody golvlampa (Svart)
  Jody är en golvlampa i ren, industriell look med fina trädetaljer. Passar perfekt i den trendiga och minimalistiska intredningsstilen. Placera förslagsvis i vardagsrummet vid soffan eller fåtöljen som läslampa. Jody finns även i bordslampa som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Elephant vägglampa (Guld)

  Elephant vägglampa (Guld)
  En spännande, extraordinär vägglampa som smyckar sig fint i hallen, barnrummet eller varför inte sovrummet. Elephant är i plast i form av en Elefant. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden..
 • Lipa bordslampa (Grå)

  Lipa bordslampa (Grå)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med grön finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri 
 • Lipa bordslampa (Röd)

  Lipa bordslampa (Röd)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med röd finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Lipa bordslampa (Brun)

  Lipa bordslampa (Brun)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med brun finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Pavas pendel (Brun)

  Pavas pendel (Brun)
  Pavas är en unik och elegant pendel.Skärmen av metall med utformning av dekorativa blad ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej.Pavas finns i fler varianter.
 • Lotta bordslampa (Svart)

  Lotta bordslampa (Svart)
 • Alvaro takpendel (Brons)

  Alvaro takpendel (Brons)
  Alvaro är en iögonfallande och elegant takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd och bär på en bronsfärgad metallskärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad ovanför matbordet eller köksön och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Alvaro för finast restultat.Alvaro finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Dorina takpendel (Rosa)

  Dorina takpendel (Rosa)
  Dorina är en lekfull takpendel som tillsätter en liten färgklick till interiören och garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd och bär på två rosa metallringar i olika storlekar. Låt det tala för sig själv genom att hänga den ensam över ett bord, eller genom att hänga flera lampor tillsammans i ett hörn i rummet för att skapa volym.Ljuskälla ingår ej.
 • Monica takpendel (Transparent)

  Monica takpendel (Transparent)
  Monica är en vacker takpendel i modern design som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd och bär på en bronsfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Monica för finast resultat. Låt det tala för sig själv genom att hänga den ensam över ett bord, eller genom att hänga flera lampor tillsammans i ett hörn i rummet för att skapa volym.Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar golvlampa (Brons)

  Lekar golvlampa (Brons)
  Lekar är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har svart fot med en detalj av mässing och består av en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Lekar för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis vid soffan eller fåtöljen i vardagsrummet som en smyckande detalj.Lekar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Mace bordslampa (Svart)

  Mace bordslampa (Svart)
 • Ophra bordslampa (Svart)

  Ophra bordslampa (Svart)
  Ophra är en modern bordslampa i häftig design som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har en svart metallbas med en snygg randig skärm som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Ophra för finast resultat. Placera förslagsvis uppe på en hylla eller byrå i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Rehan bordslampa (Brun)

  Rehan bordslampa (Brun)
 • Rudra bordslampa (Svart)

  Rudra bordslampa (Svart)
  Rudra är en modern bordslampa i häftig design som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har en svart metallbas med en snygg cirkel som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Rudra för finast resultat. Placera förslagsvis uppe på en hylla eller byrå i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Ardella 30cm

  Ardella 30cm
  Ardella är en smyckande taklampa som är lika fin hängande för sig själv som fler i rad över ett större bord. Skärmen består av ett dekorativt stålnät med mattsvart finish som har en matchande sockel och en öppen ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset genom skärmen och skapar en härlig ljusbild och atmosfär i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta din egen prägel på lampan och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej. 
 • Elephant vägglampa (Brun)

  Elephant vägglampa (Brun)
  En spännande, extraordinär vägglampa som smyckar sig fint i hallen, barnrummet eller varför inte sovrummet. Elephant är i plast i form av en Elefant. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden..
 • Ardella 39cm (Svart)

  Ardella 39cm (Svart)
  Ardella är en smyckande taklampa som är lika fin hängande för sig själv som fler i rad över ett större bord. Skärmen består av ett dekorativt stålnät med mattsvart finish som har en matchande sockel och en öppen ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset genom skärmen och skapar en härlig ljusbild och atmosfär i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta din egen prägel på lampan och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej. 
 • Olando golvfot (Silver)

  Olando golvfot (Silver)
  Stilrena OLANDO golvlampa utmärker sig enligt följande; · En elegant golvlampa gjord av metall - med dess tidlösa och smäckra utseende passar den perfekt in i det moderna hemmet. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Pocita pendel (Natur)

  Pocita pendel (Natur)
  Pocita är en unik och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Giada pendel (Svart)

  Giada pendel (Svart)
  Giada är en modern och stilren pendel. Skärmen av metallpinnarna skapar en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar pendel (Svart)

  Lekar pendel (Svart)
  Lekar är en iögonfallande och elegant Serie som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har svart bas med en detaljer av mässing och rökfärgat glas som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i LEKAR för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Lekar finns i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Jamiri golvfot (Guld)

  Jamiri golvfot (Guld)
  Ögonstenen Jamiri lampfot utmärker sig enligt följande; · Enkel men ack så härlig, nytänkande och spännande design. Finns i svart, brons, krom, guld. Samt som bordslampa - perfekt för dig som vill matcha och kombinera. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Dorina 40cm (Svart)

  Dorina 40cm (Svart)
  Dorina är en iögonfallande lampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är en elegant inredningsdetalj. Lampan är uppbyggd av två stycken ringar i metall som sitter ihop snyggt på mitten med den öppna lampsockel. Lampan går genomgående i mattsvart, vilket ger den en stilren och elegant look. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa visuella resultat. Koppla till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Dorina finns i flera storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Misty pendel (Grå)

  Misty pendel (Grå)
 • Misty pendel (Grå)

  Misty pendel (Grå)
 • Soriano (Svart)

  Soriano (Svart)
  Soriano är en spännande och elegant vägglampa som påminner lite om den klassiska facklan. Det är tillverkad av metall i en mattsvart finish med matchande sockel och detaljer. Använd en skärm av egen smak och stil på lampan, eller ha istället en öppen dekorativ LED-lampa för ett lite tuffare uttryck. Lampan går även att placeras liggande om det skulle önskas. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Eefje takpendel (Silver)

  Eefje takpendel (Silver)
  Eefje är en rustik och unik takpendel gjord av metall. Fin att placera flera på rad över köksbordet eller köksön och ger en industriell känsla över ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Neva vägglampa (Svart)

  Neva vägglampa (Svart)
  Neva är en unik och minimalistisk vägglampa med en industriell design. Skärmen av en metall ger en fin ljusspridning och blir en snygg inredningsdetalj. Rekommenderas att använda med en dekorationsljuskälla för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Mataka vägglampa (Brun)

  Mataka vägglampa (Brun)
  Mataka är en modern och vacker vägglampa gjord av svart rotting och har en unik design. Denna lampa bidrar garanterat till en mjuk och behaglig atmosfär vart den än placeras. Fin att placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Mataka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel pendel (Svart)

  Rakel pendel (Svart)
  Rakel pendel har en modern och stilren design. Det klara glaset ger bra ljusbelysning i rummer. Placera förslagsvis flera i grupp eller på rad över matbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar vägglampa (Brons)

  Lekar vägglampa (Brons)
  Lekar är en iögonfallande och elegant vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en böjd arm i svart metall och består av en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Lekar för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Lekar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar vägglampa (Brons)

  Lekar vägglampa (Brons)
  Lekar är en iögonfallande och elegant vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en böjd arm i svart metall och består av en bronsfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Lekar för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Lekar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Glenny (Svart)

  Glenny (Svart)
  Glenny är en vägglampa som är spännande, smart och stilren. Den passar in i de flesta interiörer och kan varieras i oändlighet med dekorativa ljuskällor. Lampan har en rektangulär ram i mattsvart metall som bär upp en kontrasterande sockel i mässing. Den är en fin detalj i hemmet och kan bli riktigt maffig ifall det placeras flera av samma typ längs väggen.Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Kyan golvlampa (Grå)

  Kyan golvlampa (Grå)
  Kyan är en modern, industriell golvlampa där detaljerna i form av ett fläkthuvud med galler bidrar till ett fint och genomtänkt helhetsintryck. Armaturens finnish är i svart zink. Levereras med sladd & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Lekar bordslampa (Grå)

  Lekar bordslampa (Grå)
 • Buxton (Trä)

  Buxton (Trä)
  Buxton är en modern vägglampa som passar perfekt för den som önskar att tillföra en mer jordnära och industriell touch i hemmet. Väggplattan är tillverkad av trä och bär upp en metallsockel i antikbrons. En vacker vägglampa där färg och material kombineras på bästa sätt. Sätt din egen prägel på lampan genom att använda en dekorativ LED-lampa i egen smak. Sladdlängd: 160cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Malu bordslampa (Gul)

  Malu bordslampa (Gul)
  Malu är en enkel och fin bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Det gröna glaset ger en fin ljusbelysning. Går på batteri.
 • Banu vägglampa (Svart)

  Banu vägglampa (Svart)
  Banu är en modern vägglampa i lantlig design. Lampan består av svart metall där en lång arm är fäst i en pelare av trä. En unik och spännande design som passar perfekt i vardagsrummet. Placera förslagsvis bakom soffan eller fåtöljen. Ljuskälla ingår ej.
 • Lazar bordslampa (Svart)

  Lazar bordslampa (Svart)
  Lazar är en extremt vacker bordslampa gjord av svartfärgad metall i unik design. Denna lampa passar perfekt i den moderna inredningsstilen och är garanterat ett blickfång i varje hem. Placera förslagsvis uppe på en hylla eller ett avlastningsbord. Lazar finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Calgary golvfot (Brons)

  Calgary golvfot (Brons)
  Calgary är en elegant golvlampa som går att variera helt efter egen smak och tycke med hjälp av olika skärmar. Foten är tillverkad av metall, har en guldlackad finish. Lampan är försedd med två stycken armar, varav den ena skiner uppåt och den andra blir ett mer riktat läs-ljus - perfekt för att kunna låta ljuset falla över specifika delar eller detaljer som önskas att belysas.Utrustad med två stycken separata strömbrytare, vilket ger möjligheten att själv bestämma om man vill ha alla lampor tända samtidigt, eller en åt gången. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Magdala bordslampa (Transparent)

  Magdala bordslampa (Transparent)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med två klarglasa kupor i olika höjder. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Brun)

  Magdala bordslampa (Brun)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med två amberfärgade glaskupor i olika höjder. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Fieke (Svart)

  Fieke (Svart)
  Fieke är en spännande och elegant vägglampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och skapad i en mattsvart finish med matchande textilkabel och detaljer. Kombinationen av utseende, färg och material ger lampan en industriell look som piffar upp de flesta interiörer. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat.Levereras med sladd + strömbrutare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Maku 42cm (Brons)

  Maku 42cm (Brons)
  Maku är en vägglampa som blir en spännande inredningsdetalj i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i antikbrons och ett unikt och intressant uttryck som garanterat drar blickarna till sig. Lampan har en utsmyckande böjd skärm som i mönstret påminner lite om sköldpaddans vackra skal. När lampan är tänd så reflekteras ljuset på ett elegant vis mot den bakre skärmen och sprider ett mjukt ljus i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej. 
 • Jamiri golvfot (Silver)

  Jamiri golvfot (Silver)
  Ögonstenen Jamiri lampfot utmärker sig enligt följande; · Enkel men ack så härlig, nytänkande och spännande design. Finns i svart, brons, krom, guld. Samt som bordslampa - perfekt för dig som vill matcha och kombinera. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Hippo bordslampa (Grå)

  Hippo bordslampa (Grå)
  Hippo är en söt bordslampa i extravagant design som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av gråfärgad syntet och livar upp hemmet med sitt fantastiska utseende och tillsätter en färgklick till interiören. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla som en smyckande detalj och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Giraffe för finast resultat.Hippo finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Hippo bordslampa (Svart)

  Hippo bordslampa (Svart)
  Hippo är en söt bordslampa i extravagant design som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av svartfärgad syntet och livar upp hemmet med sitt fantastiska utseende och tillsätter en färgklick till interiören. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla som en smyckande detalj och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Giraffe för finast resultat.Hippo finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Preston bordslampa (Svart)

  Preston bordslampa (Svart)
  Preston är en elegant golvlampa i enkel och lyxig design. Denna lampa är tillverkad av svart metall med vit insida som bryter ljuset underbart. Placera förslagsvis på skrivbordet eller nattduksbordet.Preston finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pavas vägglampa (Svart)

  Pavas vägglampa (Svart)
 • Delilu pendel (Orange)

  Delilu pendel (Orange)
  Fin pendellampa med genomarbetat glas i en guldig ton och dekorativt mönster. Armaturen släpper igenom skenet från ljuskällan i ett icke-bländande sken. Finns i fler storlekar. Ljuskälla ingår ej. Upphäng i textil medföljer.
 • Azoyu golvfot (Brons)

  Azoyu golvfot (Brons)
  Dekorativa AZOYU golvfot utmärker sig enligt följande; · spännande och iögonfallande design. Antikmässing och matt svart i färgen. Finns i fler varianter · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra lampfot med en av alla underbara lampskärmar.
 • Gizon golvfot (Svart)

  Gizon golvfot (Svart)
  Tjusiga GIZON golvlampa utmärker sig enligt följande; · Dekorativ och stilren golvlampa i formad metall. Finns även som bordslampa. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Lipa bordslampa (Röd)

  Lipa bordslampa (Röd)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med röd finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Mataka pendel (Brun)

  Mataka pendel (Brun)
  MATAKA är en modern och elegant pendel. Den vackra rottingen skapar en harmonisk atmosfär i rummet. Armaturen finns i flera olika färger och storlekar. Som vägg & takpendel - lampa. Kombinera förslagsvis flera olika storlekar i en grupp för ett maffigt och spännande intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Gularo takpendel (Svart)

  Gularo takpendel (Svart)
  Gularo är en häftig takpendel i unik design gjord av svart metall. Fin att placera över matbordet eller i vardagsrummet för att skapa rustik känsla till hemmet. Gularo finns även i bordslampa som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gularo takpendel (Svart)

  Gularo takpendel (Svart)
  Gularo är en häftig takpendel i unik design gjord av svart metall. Fin att placera över matbordet eller i vardagsrummet för att skapa rustik känsla till hemmet. Gularo finns även i bordslampa som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Jacinto bordslampa (Brun)

  Jacinto bordslampa (Brun)
  Jacinto är en mysig bordslampa som är en perfekt smyckande detalj i vardagsrummet eller sovrummet. Lampan är tillverkad av trä med ett tunt nät som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis uppe på en hylla eller byrå och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Jacinto för finast resultat. Levereras med strömbrytare på sladden + stickkontakt.Jacinto finns även i en större variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett fint helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Toah golvlampa (Svart)

  Toah golvlampa (Svart)
  Fängslande TOAH golvlampa utmärker sig enligt följande; · Spännande och nytänkande gallerlampa i maffig design av metall. En armatur som kommer sprida ett vackert sken i rummet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Matisse golvfot (Brun)

  Matisse golvfot (Brun)
  MATISSE är en stilren och jordnära armatur som sätter en elegant prägel på interiören. Denna golvlampa är tillverkad av trä och har tre stycken ben som bär upp en rund, vit textilskärm. Denna skärm är stiligt mönstrad i sitt utttryck och sprider ett ljus som både är dekorativt och funktionellt, vilket gör att lampan lämpar sig perfekt som allmän- och dekorationsbelysning. Lampan passar också perfekt i det rum där det önskas att tillföras en lite mer jordnära och behaglig känsla till interiören. _x000D_Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. ._x000D_Ljuskälla ingår ej. _x000D_
 • Saigon golvfot (Silver)

  Saigon golvfot (Silver)
  Stilrena SAIGON golvlampa utmärker sig enligt följande; · Stilren, enkel och tidlös golvlampa. Dekoreras förslagsvis med maffig skärm för ett spännande intryck. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Puerto pendel (Natur)

  Puerto pendel (Natur)
  Puerto är en unik och elegant pendel. Skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Robbia golvfot (Brun)

  Robbia golvfot (Brun)
  Golvfot Robbia med E27 sockel och fin finish i mörkt trä. Placeras förslagsvis framför ett lågt fönster, jämte kontorsbordet eller i vardagsrummet. Kombinera med en läcker skärm och ljuskälla för finast effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Leopard LED 12cm (Blå)

  Leopard LED 12cm (Blå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i blått/guld.Integrerad LED-belysning.2xAAA-batterier ingår ej.
 • Santos golvlampa (Brun)

  Santos golvlampa (Brun)
  SANTOS är en modern och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget. Förutom att den beiga skärmen är en smyckande detalj i rummet är designen en ny, rolig variant av den annars traditionella golvlampan. Den runda stommen är tillverkad av svartlackad metall och ramar snyggt in skärmen. Ljuskälla ingår ej. Finns i fler varianter och färger.
 • Robbia golvfot (Brun)

  Robbia golvfot (Brun)
  Golvfot Robbia med E27 sockel och fin finish i mörkt trä. Placeras förslagsvis framför ett lågt fönster, jämte kontorsbordet eller i vardagsrummet. Kombinera med en läcker skärm och ljuskälla för finast effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Puerto pendel (Svart)

  Puerto pendel (Svart)
  Puerto är en unik och elegant pendel. Skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Crane vägglampa (Svart)

  Crane vägglampa (Svart)
  Crane är en extravagant vägglampa i lyxig look. Denna lampa blir garanterat blickfånget i hemmet. En trana i svart färg som inte bara funkar som lampa utan är även en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant extravagant vägglampa som garanterat blir blickfånget i rummet. Med sin udda design och mässingsdetaljer blir det en snygg inredningsdetalj. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i hallen. Ljuskälla ingår ej.
 • Yuri golvlampa (Svart)

  Yuri golvlampa (Svart)
  Yuri är en modern, industriell golvlampa där detaljerna i form av ett fläkthuvud med galler bidrar till ett fint och genomtänkt helhetsintryck. Armaturens finnish är i antik svart. Levereras med sladd & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Moroc pendel (Guld)

  Moroc pendel (Guld)
  Moroc är en modern och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av metall ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek golvlampa (Svart)

  Tomek golvlampa (Svart)
  Tomek är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande metallskärm i svart färg som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Tomek för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet, kontoret eller sovrummet som en smyckande detalj.Tomek finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 60cm (Silver)

  Kylie 60cm (Silver)
  Kylie är en grov och rå taklampa som passar in i industriella miljöer där den smälter in bland övrig inredning. Den kan även bli en riktigt markant och spännande detalj i det vita och minimalistiska hemmet. Lampan är tillverkad av metall och har en naturligt sliten look, vilket höjer det industriella uttrycket ytterligare. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i rå nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Malu bordslampa (Rosa)

  Malu bordslampa (Rosa)
  Malu är en enkel och fin bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Det gula glaset ger en fin ljusbelysning. Går på batteri.
 • Malu bordslampa (Gul)

  Malu bordslampa (Gul)
  Malu är en enkel och fin bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Det gula glaset ger en fin ljusbelysning. Går på batteri.
 • Rilana pendel (Vit)

  Rilana pendel (Vit)
  Rilana är en modern och elegant pendel.Den vita skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilana finns även i andra varianter.
 • Strøby 30,5 (Brons)

  Strøby 30,5 (Brons)
  Strøby är en vägglampa som passar lika fint i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall med finish i antikbrons och har klara glasväggar som omger ljuskällan. Kombinationen av färg och material ger lampan sin industriella prägel, men stilen går att variera i oändlighet med hjälp av dekorativa LED-lampor. Lampan är lika fin hängande för sig själv som fler i rad i t.ex. hallen eller trappen.Finns även i en större variant.Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Strøby 41cm (Brons)

  Strøby 41cm (Brons)
  Strøby är en vägglampa som passar lika fint i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall med finish i antikbrons och har klara glasväggar som omger ljuskällan. Kombinationen av färg och material ger lampan sin industriella prägel, men stilen går att variera i oändlighet med hjälp av dekorativa LED-lampor. Lampan är lika fin hängande för sig själv, som fler i rad i t.ex. hallen eller trappen.Finns även i en mindre variant. Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek bordslampa (Brons)

  Tomek bordslampa (Brons)
  Tomek är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i brons finish som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Tomek för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tomek finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Malu bordslampa (Blå)

  Malu bordslampa (Blå)
  Malu är en enkel och fin bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Det blå glaset ger en fin ljusbelysning. Går på batteri.
 • Malu bordslampa (Rosa)

  Malu bordslampa (Rosa)
  Malu är en enkel och fin bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Det smutsrosa glaset ger en fin ljusbelysning.Ljuskälla ingår ej.
 • Lazar takpendel (Brons)

  Lazar takpendel (Brons)
  Lazar är en iögonfallande och elegant takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande skärm i mässingsfärgad metall som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Lazar, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis flera på rad ovanför matbordet eller över köksön.Lazar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Sinhalese golvfot (Svart)

  Sinhalese golvfot (Svart)
 • Toah golvlampa (Brons)

  Toah golvlampa (Brons)
  Fängslande TOAH golvlampa utmärker sig enligt följande; · Spännande och nytänkande gallerlampa i maffig design av metall. En armatur som kommer sprida ett vackert sken i rummet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Masey takpendel (Orange)

  Masey takpendel (Orange)
  Masey är en vacker takpendel som består av en handgjord skärm i rostorange textil. Denna lampa skapar en mjuk och behaglig atmosfär vart den än placeras. Fin att placera förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett mysigt resultat. Masey finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Kristel pendel (Guld)

  Kristel pendel (Guld)
  Kristel har en modern och industriell design. Den guldiga skärmen av metallpinnarna skapar en fin illusion och ljusbelysning. Finns även i andra storlekar som går att kombinera med varandra för ett snyggt intryck i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Butia golvfot (Brons)

  Butia golvfot (Brons)
 • Toah golvlampa (Svart)

  Toah golvlampa (Svart)
  Fängslande TOAH golvlampa utmärker sig enligt följande; · Spännande och nytänkande gallerlampa i maffig design av metall. En armatur som kommer sprida ett vackert sken i rummet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Kadiri 23,5cm (Rost)

  Kadiri 23,5cm (Rost)
  Kadiri är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en rostig finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Snake LED 10cm (Mässing/guld)

  Snake LED 10cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Rodrigo golvfot (Svart)

  Rodrigo golvfot (Svart)
  Rodrigo är en klassisk och elegant golvlampa. Den går att justera helt efter egen stil med hjälp av olika lampskärmar. Den är tillverkad av metall och har en snygg svart finish med detalj i mässing. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej(E27). Finns i fler färger och även som bordslampa.
 • Anien 30cm (Mässing/guld)

  Anien 30cm (Mässing/guld)
  Anien är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i ljust guld som omger ljuskällan. Resterande detaljer går i mattsvart vilket skapar snygga kontraster och ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Denna variant har en finish i ljust guld. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Zebra vägglampa (Svart)

  Zebra vägglampa (Svart)
  Zebra är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammans med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Milan vägglampa (Natur)

  Milan vägglampa (Natur)
  Milan är en modern och minimalistisk designad lampa. Skärmen av rotting skapar en harmonisk atmosfär i rummet. Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Lion vägglampa (Svart)

  Lion vägglampa (Svart)
  Lion är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Sinula vägglampa (Svart)

  Sinula vägglampa (Svart)
  Sinula är en modern och elegant vägglampa. Den dekorativa skärmen av metall ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Sinula vägglampa (Guld)

  Sinula vägglampa (Guld)
  Sinula är en modern och elegant vägglampa. Den dekorativa skärmen av metall ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Sinula vägglampa (Svart)

  Sinula vägglampa (Svart)
  Sinula är en modern och elegant vägglampa. Den dekorativa skärmen av metall ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Deer vägglampa (Brons)

  Deer vägglampa (Brons)
  Deer är en extravagant vägglampa i elegant look. Denna vackra lampa består av ett rådjur i svart färg med lampsockel i mässing. Fin att placera i hallen eller vardagsrummet som en smyckande inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 45cm (guld) (Svart)

  Kylie 45cm (guld) (Svart)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en mattsvart finish med matchande textilkabel och takfäste. Insidan av skärmen är guldfärgad vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till en varm och behagligt ljusspridning.Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i svart/guld.Ljuskälla ingår ej.