Light & Living lampor

Light & Living är ett varumärk som ingår i den holländska företagsgruppen Lightmakers BV. Ursprungligen tillverkade de endast lampskärmar men idag har de ett mer komplett utbud av belysning. Här visar vi upp det som de säljer vi svenska återförsäljare på nätet.

Belysning från Light & Living

 • Vitora 30cm (Svart)

  Vitora 30cm (Svart)
  Vitora är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet, men passar också perfekt i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad helt i metall och går genomgående i mattsvart. Den är uppbyggd av flera smala stänger som är sammansatta med ringarna i mitten och omger ljuskällan. När lampan är tänd så sprids ljuset i springorna mellan metallstängerna och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Lion vägglampa (Svart)

  Lion vägglampa (Svart)
  Lion är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Lennox 34cm (Mässing/guld)

  Lennox 34cm (Mässing/guld)
  Lennox är en elegant taklampa som är skapad i en industriell design och gärna hamnar i blickfånget. Lampan är en nytänkande version av den klassiska kristallkronan och blir nästan som ett smycke i taket. Den är uppbyggd av klara glasväggar som omger ljuskällan, en dekorativ ram i mässingfärgad metall och matchande socklar, kedja och detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd  en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Koppla med fördel lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Lavello 45cm (Vit)

  Lavello 45cm (Vit)
  Lavello är en vacker, spännande och iögonfallande lampa som blir en utstickande detalj i såväl offentliga miljöer som privata. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm som är öppen nedtill. Lampan är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper längs hela skärmen och skapar ett lite mer levande uttryck. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom hålmönstret på skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat.Lavello har en finish i antikguld/vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Lavello 44cm (Mässing/guld)

  Lavello 44cm (Mässing/guld)
  Lavello är en spännande och unik vägglampa som garanterat drar blickarna till sig. Den är tillverkad av metall, har detaljer i antikguld och har en vackert formad skärm som är lika fin från alla vinklar. Skärmen har ett runt hål framtill och är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper genomgående längst hela resterande yta. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket elegant vis, dels genom mönstret men också framtill på skärmen.Finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Iliano vägglampa (Trä)

  Iliano vägglampa (Trä)
  Iliano är en iögonfallande vägglampa som tillför en industriell och rå känsla i rummet den placeras i. Den är tillverkad med både väggfäste och skärm i trä och har dekorativa mattsvarta detaljer i metall. Lampan passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller hallen. Den blir också väldigt maffig ifall man placerar flera i rad i t.ex.  en längre hall eller i trappen. Skärmen går att vinkla efter behov.Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Snake vägglampa (Brons)

  Snake vägglampa (Brons)
  Snake är en iögonfallande vägglampa i extravagant design som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av syntet i mässingsfärg och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Snake, då ljuskällan är fullt synlig. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Ostrich vägglampa (Svart)

  Ostrich vägglampa (Svart)
  Ostrich är en extravagant vägglampa i svart färg. En elegant design som garanterat drar många blickar till sig. Fin att placera i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande inredningsdetalj.Ostrich finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Montana golvfot (Brons)

  Montana golvfot (Brons)
  Montana är en klassisk och elegant golvlampa. Den går att justera helt efter egen stil med hjälp av olika lampskärmar. Den är tillverkad av metall, har en snygg finish och är skapad i en design med en rolig extra detalj i form av en riktbar läsarm nertill, under skärmen. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla upptill ingår ej(E27). Finns i fler färger och även som bordslampa.
 • Wesly golvlampa (Svart)

  Wesly golvlampa (Svart)
  Wesly är en robust golvlampa som ger en modern känsla till interiören. Den är tillverkad av metall, har en svartlackerad finish och är skapad i en stilren design. Skärmen har en vit insida, vilket ger en funktionell ljusspridning och går även att justera - perfekt som läsbelysning eller att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Lampan är lika fin i vardagsrummet som i kontoret. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Levereras med sladd + stickkontakt och strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Pacino pendel (Brun)

  Pacino pendel (Brun)
  PACINO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår.
 • Ivot 15cm LED (Grå)

  Ivot 15cm LED (Grå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett ljusgrått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Plumeria pendel (Grön)

  Plumeria pendel (Grön)
  Plumeria pendel har en modern och elegant design. Meshtyget runt skärmen ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.Plumeria finns i andra varianter.
 • Jovany bordslampa (Brun)

  Jovany bordslampa (Brun)
  Jovany är en elegant golvlampa som består av en träfot och en svart lampskärm gjord av stål. Denna vackra lampa kan garanterat bli ett blickfång, placera förslagsvis uppe på en byrå eller avlastningsbord. Jovany finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Nikki 45cm (Brons)

  Nikki 45cm (Brons)
  Nikki är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i antikbrons som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.Info: På miljöbilden visas även taklampan "Nina".
 • Elay 2 (Silver)

  Elay 2 (Silver)
  Elay är en taklampa som passar in perfekt i den industriella miljön, men är också en spännande och utstickande detalj i det moderna hemmet. Lampan är robust, stabil och är utsmyckad med flera grova och råa detaljer. Denna variant är försedd med två stycken metallskärmar som är naturligt slitna och går att vinkla och rikta dit det önskas. Varje skärm sitter fast i de mörka träbalkarna som hänger ner från taket och separerar skärmarna. Lampan ger ett bra ljus och passar lika bra över matsalsbordet som i vardagsrummet eller sovrummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och känsla i rummet.Lampan har en finish i antiksilver.Finns även i fler färger.Ljuskällor ingår ej.
 • Cody golvfot (Brons)

  Cody golvfot (Brons)
  Cody är en modern och elegant golvlampa gjord av metall med en tidlös design. Den här klassiska lampan med böjd arm gör den perfekt som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. Finns i fler färger.
 • Kyomi golvlampa (Svart)

  Kyomi golvlampa (Svart)
  Kyomi är en spännande serie i metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns som bord, pendel och golvlampa. I svart och antik brons. Ljuskälla ingår ej.
 • Deer vägglampa (Brons)

  Deer vägglampa (Brons)
  Deer är en extravagant vägglampa i elegant look. Denna vackra lampa består av ett rådjur i svart färg med lampsockel i mässing. Fin att placera i hallen eller vardagsrummet som en smyckande inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Disc vägglampa (Mässing/guld)

  Disc vägglampa (Mässing/guld)
  Disc är en intressant vägglampa som passar lika bra för sig själv som fler i rad längs med väggen. Den är tillverkad av metall, har en guldgrå finish och en dekorativ rund väggplatta som ramar in lampan på ett stiligt sätt. Dess enkla men robusta design sätter verkligen prägel på lampan och ger rummet en industriell touch. Ljuskällan är öppen så använd gärna en dekorativ LED-lampa för det bästa visuella resultatet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Strøby (Brons)

  Strøby (Brons)
  Strøby är en vägglampa som passar lika fint i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall med finish i antikbrons och har klara glasväggar som omger ljuskällan. Kombinationen av färg och material ger lampan sin industriella prägel, men stilen går att variera i oändlighet med hjälp av dekorativa LED-lampor. Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Crane vägglampa (Svart)

  Crane vägglampa (Svart)
  Crane är en extravagant vägglampa i lyxig look. Denna lampa blir garanterat blickfånget i hemmet. En trana i svart färg som inte bara funkar som lampa utan är även en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Pavas vägglampa (Svart)

  Pavas vägglampa (Svart)
  Pavas är en ljuvligt vacker och iögonfallande vägglampa som ger en elegant känsla till interiören. Den är skapad i dekorativa blad, en lyxig matt finish och i en luftig design. Lampan är tillverkad i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Skärmen som består av flera, snyggt sammansatta blad ramar in ljuskällan och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom skärmen, så använd en dekorativ globlampa för finast resultat. Pavas är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla. Pavas finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Neva vägglampa (Brons)

  Neva vägglampa (Brons)
  Neva är en unik vägglampa med en elegant design. Skärmen av en metall ger en fin ljusspridning och blir en snygg inredningsdetalj. Rekommenderas att använda med en dekorationsljuskälla för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Emine 51,5cm (Rost)

  Emine 51,5cm (Rost)
  Emine är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Jovany golvfot (Brun)

  Jovany golvfot (Brun)
  Jovany en elegant lampfot som blir en smyckande detalj i varje hem och kan varieras i oändlighet med dekorativa lampskärmar. Den är tillverkad av trä, har en snygg oljad finish och är skapad i en robust och ståtlig design. Denna varianten har en guldfärgad sockel som ger ett mycket elegant uttryck på lampfoten. Lampan är lika fin i vardagsrummet som i sovrummet och kommer absolut lyfta upp din inredning till något lyxigt och hemtrevligt. Var den än placeras så garanterar den ett bra ljus och en fantastisk design! Levereras med svart sladd + strömbrytare och stickkontakt .Jovany finns även i flera andra varianter.Ljuskälla och lampskärm ingår ej.
 • Merel bordslampa (Svart)

  Merel bordslampa (Svart)
  Merel är en elegant bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av matt svart metall och består av en skärm formad som en halvmåne. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Merel för att skapa en mjuk och behaglig känla till hemmet. Levereras med svart sladd och stickkontakt.Merel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Klobu golvlampa (Svart)

  Klobu golvlampa (Svart)
  Klobu är en unik golvlampa gjord av svart metall som passar perfekt i den moderna inredningsstilen. Placera förslagsvis i vardagasrummet eller kontoret för bra allmänljus eller bara som en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Vidin golvfot (Brun)

  Vidin golvfot (Brun)
  Spännande VIDIN golvlampa utmärker sig enligt följande; · Stilren, spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av trä. En armatur som kommer sprida en mysig och dekorativ känsla i hemmet. Finns i olika färg och storlek. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Tanya 43,5cm (Rost)

  Tanya 43,5cm (Rost)
  Tanya är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Calgary golvfot (Silver)

  Calgary golvfot (Silver)
  Calgary är en elegant golvlampa som går att variera helt efter egen smak och tycke med hjälp av olika skärmar. Foten är tillverkad av metall, har en blank kromad finish. Lampan är försedd med två stycken armar, varav den ena skiner uppåt och den andra blir ett mer riktat läs-ljus - perfekt för att kunna låta ljuset falla över specifika delar eller detaljer som önskas att belysas.Utrustad med två stycken separata strömbrytare, vilket ger möjligheten att själv bestämma om man vill ha alla lampor tända samtidigt, eller en åt gången. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Alwina 50cm (Brons)

  Alwina 50cm (Brons)
  Alwina är en smyckande taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad i en rå design där både färg och materialval bidrar till det industriella uttrycket. Skärmen är uppbyggd av ett dekorativt stålnät med finish i antikbrons, matchande sockel och en öppen ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset genom skärmen och skapar en härlig ljusbild och atmosfär i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta din egen prägel på lampan och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Lampan finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej. 
 • Demi 70cm (Antikmässing)

  Demi 70cm (Antikmässing)
  Demi är en grov och rå taklampa som passar lika bra i offentliga miljöer som i de privata. Lampan är stor och maffig med sina 70cm i diameter, vilket gör att den utmärker sig i rummet den placeras i och garanterat hamnar i blickfånget. Den är tillverkad av metall och går genomgående i antikmässing. Skärmen är naturligt sliten vilket höjer det rustika uttrycket ytterligare. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej. 
 • Leia (Svart)

  Leia (Svart)
  Leia är en spännande taklampa som passar lika bra i moderna och skandinaviska hem som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har en finish i svart tenn med matchande svart kabel och kedja. Längst upp på skärmen är det en dekorativ topp av trä som verkligen sätter sin prägel på lampan och gör att den dels känns mer levande, men också mer jordnära. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Ljuskälla ingår ej. 
 • Tartu taklampa (Svart)

  Tartu taklampa (Svart)
  Tartu är en vacker, behaglig och iögonfallande taklampa som ger en jordnära känsla till interiören. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackerad finish och är skapad i en luftig design. Skärmen består av flera stänger som är snyggt sammansatta med varandra och skapar ett spännande uttryck på lampan. Centrerat sitter en ljuskälla som blir synlig genom stängerna, så använd en dekorativ lampa för finast resultat. Lampan är lätt att placera i hemmet och ger interiören en luftig och behaglig känsla. Tartu finns i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Snake LED 12cm (Mässing/guld)

  Snake LED 12cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Jacinto pendel (Brun)

  Jacinto pendel (Brun)
  JACINTO är en dekorativ pendel som är skapad i en skandinavisk stil och tillför en jordnära och behagligt känsla i hemmet. Lampans skärm är skapad i högkvalitativ, tunn, rotting och vackert placerad i sin design. Centrerad i lampan sitter en öppen ljuskälla som är fullt synlig genom skärmen, så använd med fördel en dekorativ globlampa för finast resultat. Ljuskälla ingår ej. Upphäng textil ingår. Finns i fler varianter.
 • Adeta bordslampa (Guld)

  Adeta bordslampa (Guld)
  Adeta är en iögonfallande och lyxig bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan består av en mässingsfärgad metallbas med en matchande skärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Adeta för finast restultat.Adeta finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek bordslampa (Svart)

  Tomek bordslampa (Svart)
 • Corby bordslampa (Svart)

  Corby bordslampa (Svart)
  Corby är en stilren bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av svart metall i enkel och tidlös design. Placera förslagsvis på ett skrivbord eller nattduksbord och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat.Corby finns även i en större variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar bordslampa (Grå)

  Lekar bordslampa (Grå)
  Lekar är en stilren bordslampa som passar perfekt i den moderna inredningsstilen. Lampan har svart sladd och stomme, en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Lekar för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis i ett fönster eller kanske som inredningsdetalj på ett avlastningsbord. Lekar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Levereras med sladd + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek golvlampa (Svart)

  Tomek golvlampa (Svart)
  Tomek är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande metallskärm i svart färg som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Tomek för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet, kontoret eller sovrummet som en smyckande detalj.Tomek finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Feather golvlampa (Svart)

  Feather golvlampa (Svart)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans som garanterat blir en smyckande detalj i hemmet. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Sagar pendel (Brun)

  Sagar pendel (Brun)
  Sagar är en modern och minimalistisk designad lampa. Med skärmen av rotting ger den en varm och harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.Sagar finns i fler varianter.
 • Ananya 32cm (Rost)

  Ananya 32cm (Rost)
  Ananya är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Orion golvlampa (Svart)

  Orion golvlampa (Svart)
  ORION är en spännande golvlampa i svart som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt lju, riktat nedåt. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns även med två armar.Ljuskälla ingår ej.
 • Tolfa golvfot (Brun)

  Tolfa golvfot (Brun)
  Multifunktionell belysning där bord och lampa kommer i ett. Det runda charmiga träbordet finns både i svart och naturlig färg. Lamparmen går centralt ifrån mitten av armaturen och har en E27 sockel upptill. Kombinera med en läcker skärm för finast effekt.
 • Karlovo golvfot (Brun)

  Karlovo golvfot (Brun)
  Jordnära KARLOVO golvlampa utmärker sig enligt följande; ·Stämningsfull, spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av trä. En armatur som kommer sprida en mysig och dekorativ känsla i hemmet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Kylie 45cm (Betong)

  Kylie 45cm (Betong)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en betongfinish med ett matchande takfäste och svart textilkabel. Insidan av skärmen är vit vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till en funktionell och bra ljusspridning. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i betong/vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Samana 40cm (Betong)

  Samana 40cm (Betong)
  Samana är en vacker taklampa som passar bra i moderna och skandinaviska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en finish i betong med svart kabel och kedja. Längst upp på skärmen är det en topp av trä som verkligen sätter sin prägel på lampan och gör att den dels känns mer levande, men också mer jordnära. Skärmen har även en vit insida vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Ljuskälla ingår ej. 
 • Abby 16cm (Svart)

  Abby 16cm (Svart)
  Abby är en elegant och stilren pendel som passar perfekt in i det moderna hemmet. Den är skapad i ett mjukt och behagligt formspråk och sprider ett fint ljus omkring sig när den är tänd. Skärmen består av flera nätta metallstänger som är fint formade kring den öppna ljuskällan. Allt går genomgående i mattsvart vilket ger lampan ett mer elegant och stramt intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka.Finns i flera färger och storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Nola 18cm (Mässing/guld)

  Nola 18cm (Mässing/guld)
  Nola är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i ljust guld som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Digo (Grå)

  Digo (Grå)
  Digo är en iögonfallande plafond som blir en riktig tuff detalj i hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av två stycken skärmar som ligger i lager med varandra. Den inre skärmen är prydd med ett dekorativt hålmönster som döljer ljuskällan och släpper igenom en fin mängd ljus genom hålen. Den yttre skärmen är större och kantigare och bidrar till att lampan får sitt unika utseende. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskar ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan har en finish i antikzink.Ljuskälla ingår ej. 
 • Kylie 30cm (nickel) (Svart)

  Kylie 30cm (nickel) (Svart)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en mattsvart finish med matchande textilkabel och takfäste. Insidan av skärmen är i nickel vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till att lampan får dess eleganta uttryck. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i svart/nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en imponerande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i olika höjder. Varje pendel bär på en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett matsalsbord, över soffbordet eller i hallen och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Svart)

  Tripoli takpendel (Svart)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i svart och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Vancouver (Antikmässing)

  Vancouver (Antikmässing)
  Vancouver är en inbjudande lampa som passar fint i de flesta interiörer. Den är skapad i runda, mjuka former och har ett elegant uttryck. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i antikmässing och bär på en fin skärm i glas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Placera i vardagsrummet, hallen, eller använd som ett inbjudande ljus i entrén.  Sladdlängd: 160cm + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av en pendel som hänger ner från takplattan. Pendeln bär på en bronsfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Transparent)

  Magdala bordslampa (Transparent)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med tre klarglasa kupor i olika höjder. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Marley 4L (Mässing/guld)

  Marley 4L (Mässing/guld)
  Marley är en mycket elegant taklampa som har en spännande och industriell touch. Den blir en intressant inredningsdetalj i hemmet som garanterat hamnar i blickfånget i vilket rum den än placeras i. Lampan är försedd med 4st ljuskällor som hänger ner via svarta textilkablar i olika etapper. Ljuskällorna är omgivna av rektangulära metallramar i olika storlekar som tillsammans skapar ett vackert visuellt och optiskt uttryck. Då ljuskällorna är fullt synliga så rekommenderas det att använda dekorativa LED-lampor i lampan. Koppla även lampan till en dimmer för att ha möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Lampan har en finish i antikguld.Ljuskällor ingår ej.
 • Patuk pendel (Grön)

  Patuk pendel (Grön)
  Patuk är en unik och elegant pendel. Den gröna bambuskärmen tillsamsn med träringen skapar en harmonisk ljusbelysning och atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Vit)

  Tripoli takpendel (Vit)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i vit och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Mayson pendel (Guld)

  Mayson pendel (Guld)
  Mayson är en vacker takpendel som består av ett lyxigt guldtonat glas med matchande sockel och detalj på toppen. Denna lampa är garanterat blickfånget i varje hem. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet. Mayson finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Mayson pendel (Guld)

  Mayson pendel (Guld)
  Mayson är en vacker takpendel som består av ett lyxigt guldtonat glas med matchande sockel och detalj på toppen. Denna lampa är garanterat blickfånget i varje hem. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet. Mayson finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Mayson pendel (Guld)

  Mayson pendel (Guld)
  Mayson är en vacker takpendel som består av ett mönstrat klar-/ guld- färgat glas och detaljer i guld. Denna lampa är garanterat blickfånget i varje hem. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet. Mayson finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar pendel (Svart)

  Lekar pendel (Svart)
  Lekar är en iögonfallande och elegant Serie som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har svart bas med en detaljer av mässing och rökfärgat glas som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i LEKAR för finast resultat, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Lekar finns i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Puerto pendel (Natur)

  Puerto pendel (Natur)
  Puerto är en unik och elegant pendel. Skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Puerto pendel (Svart)

  Puerto pendel (Svart)
  Puerto är en unik och elegant pendel. Skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Puerto pendel (Svart)

  Puerto pendel (Svart)
  Puerto är en unik och elegant pendel. Skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Moroc pendel (Guld)

  Moroc pendel (Guld)
  Moroc är en modern och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av metall ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Moroc pendel (Guld)

  Moroc pendel (Guld)
  Moroc är en modern och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av metall ger en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Giada pendel (Brons)

  Giada pendel (Brons)
  Giada är en modern och stilren pendel. Skärmen av metallpinnarna skapar en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Giada pendel (Svart)

  Giada pendel (Svart)
  Giada är en modern och stilren pendel. Skärmen av metallpinnarna skapar en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Giada pendel (Brons)

  Giada pendel (Brons)
  Giada är en modern och stilren pendel. Skärmen av metallpinnarna skapar en fin ljusbelysning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pocita pendel (Natur)

  Pocita pendel (Natur)
  Pocita är en unik och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pocita pendel (Svart)

  Pocita pendel (Svart)
  Pocita är en unik och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pocita pendel (Svart)

  Pocita pendel (Svart)
  Pocita är en unik och elegant pendel. Den dekorativa skärmen av rotting ger den sin charm. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Feather pendel (Svart)

  Feather pendel (Svart)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Höjden är justerbar.Ljuskälla ingår ej.
 • Feather pendel (Vit)

  Feather pendel (Vit)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Höjden är justerbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Pavas pendel (Guld)

  Pavas pendel (Guld)
  Pavas är en unik och elegant pendel.Skärmen av metall med utformning av dekorativa blad ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej.Pavas finns i fler varianter.
 • Pavas pendel (Brun)

  Pavas pendel (Brun)
  Pavas är en unik och elegant pendel.Skärmen av metall med utformning av dekorativa blad ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej.Pavas finns i fler varianter.
 • Vime pendel (Natur)

  Vime pendel (Natur)
  Vime pendel är en varm och harmonisk pendel.Skärmen av rotting gör det till en snygg inredningsdetalj och ger även fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Delilo pendel (Grå)

  Delilo pendel (Grå)
  Delilo är en stilren och elegant pendel.Det dekorativa gråa glaset ger en fin ljusbelysning rummet. Ljuskälla ingår ej.Delilo finns även i andra varianter.
 • Delilo pendel (Grå)

  Delilo pendel (Grå)
  Delilo är en stilren och elegant pendel.Det dekorativa gråa glaset ger en fin ljusbelysning rummet. Ljuskälla ingår ej.Delilo finns även i andra varianter.
 • Rilanu pendel (Svart)

  Rilanu pendel (Svart)
  Rilanu är en modern och elegant pendel.Den svarta skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilanu finns även i andra varianter.
 • Rilanu pendel (Brons)

  Rilanu pendel (Brons)
  Rilanu är en modern och elegant pendel.Den bronsfärgade skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilanu finns även i andra varianter.
 • Rilanu pendel (Svart)

  Rilanu pendel (Svart)
  Rilanu är en modern och elegant pendel.Den svarta skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilanu finns även i andra varianter.
 • Rilanu pendel (Brons)

  Rilanu pendel (Brons)
  Rilanu är en modern och elegant pendel.Den bronsfärgade skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilanu finns även i andra varianter.
 • Rilana pendel (Guld)

  Rilana pendel (Guld)
  Rilana är en modern och elegant pendel.Den guldiga skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilana finns även i andra varianter.
 • Rilana pendel (Guld)

  Rilana pendel (Guld)
  Rilana är en modern och elegant pendel.Den guldiga skärmen av metallpinnarna ger en fin ljusbelysning i rummet. Ljuskälla ingår ej. Rilana finns även i andra varianter.
 • Fynn pendel (Brun)

  Fynn pendel (Brun)
  Fynn är en unik och elegant pendel. Den dekorativt mörkrosa skärmen av metallpinnarna gör den till något extra. Ljuskälla ingår ej.
 • Fynn pendel (Rosa)

  Fynn pendel (Rosa)
  Fynn är en unik och elegant pendel. Den dekorativt rosa skärmen av metallpinnarna gör den till något extra. Ljuskälla ingår ej.
 • Kasper pendel (Svart)

  Kasper pendel (Svart)
  Kasper har en modern och industriell design. Den svarta skärmen av metallpinnarna skapar en fin illusion av ljusbelysning. Finns även i andra storlekar som går att kombinera med varandra för ett snyggt intryck i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Dorina takpendel (Rosa)

  Dorina takpendel (Rosa)
  Dorina är en lekfull takpendel som tillsätter en liten färgklick till interiören och garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd och bär på två rosa metallringar i olika storlekar. Låt det tala för sig själv genom att hänga den ensam över ett bord, eller genom att hänga flera lampor tillsammans i ett hörn i rummet för att skapa volym.Ljuskälla ingår ej.
 • Namco takpendel (Brons)

  Namco takpendel (Brons)
  Namco är absolut ett modernt blickfång som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd som bär på en snygg metallskärm i svart och brons. Fin att placera över matbordet eller soffbordet förslagsvis. Namco finns i flera varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Namco takpendel (Brons)

  Namco takpendel (Brons)
  Namco är absolut ett modernt blickfång som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan har svart sladd som bär på en snygg metallskärm i svart och brons. Fin att placera över matbordet eller soffbordet förslagsvis. Namco finns i flera varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Mayson takpendel (Grå)

  Mayson takpendel (Grå)
  Mayson är en iögonfallande och spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 10st pendlar som hänger ner från takplattan i olika längder och former, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Mayson för finast restultat.Mayson finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.