Light & Living lampor

 • Vitora 30cm (Svart)

  Vitora 30cm (Svart)
  Vitora är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet, men passar också perfekt i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad helt i metall och går genomgående i mattsvart. Den är uppbyggd av flera smala stänger som är sammansatta med ringarna i mitten och omger ljuskällan. När lampan är tänd så sprids ljuset i springorna mellan metallstängerna och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 10st pendlar som hänger ner från takplattan i olika höjder. Varje pendel bär på en bronfärgad lamphållare som omfångas av en rökfärgad glaskupa. Kupan omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Khedira 35cm (Brons)

  Khedira 35cm (Brons)
  Kedira är en vacker taklampa som i formen påminner om den klassiska kristallkronan. Den är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är sammansatta och formade till denna vackra kreation. Lampan har en finish i antikbrons med matchande detaljer och öppen ljuskälla - en kombination som ger lampan ett industriellt uttryck. En elegant taklampa som skapar en fin ljusspridning och en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för snyggast resultat och koppla den gärna till en dimmer.Ljuskälla ingår ej. 
 • Ostrich vägglampa (Svart)

  Ostrich vägglampa (Svart)
  Ostrich är en extravagant vägglampa i svart färg. En elegant design som garanterat drar många blickar till sig. Fin att placera i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande inredningsdetalj.Ostrich finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Vitora 30cm (Antikmässing)

  Vitora 30cm (Antikmässing)
  Vitora är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet, men passar också perfekt i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad helt i metall och går genomgående i antikmässing. Den är uppbyggd av flera smala stänger som är sammansatta med ringarna i mitten och omger ljuskällan. När lampan är tänd så sprids ljuset i springorna mellan metallstängerna och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Ljuskälla ingår ej. 
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Wesly golvlampa (Svart)

  Wesly golvlampa (Svart)
 • Lion vägglampa (Svart)

  Lion vägglampa (Svart)
  Lion är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Deer vägglampa (Brons)

  Deer vägglampa (Brons)
 • Lennox 34cm (Mässing/guld)

  Lennox 34cm (Mässing/guld)
  Lennox är en elegant taklampa som är skapad i en industriell design och gärna hamnar i blickfånget. Lampan är en nytänkande version av den klassiska kristallkronan och blir nästan som ett smycke i taket. Den är uppbyggd av klara glasväggar som omger ljuskällan, en dekorativ ram i mässingfärgad metall och matchande socklar, kedja och detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd  en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Koppla med fördel lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Ivot 15cm LED (Grå)

  Ivot 15cm LED (Grå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett ljusgrått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Snake vägglampa (Brons)

  Snake vägglampa (Brons)
  Snake är en iögonfallande vägglampa i extravagant design som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av syntet i mässingsfärg och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Snake, då ljuskällan är fullt synlig. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Xela takpendel (Vit)

  Xela takpendel (Vit)
  Xela är en enkel men elegant takpendel som imponerar med sin randiga skärm gjord av keramik. På grund av sin neutrala färg och vackra form kan denna lampa användas i alla rum i hemmet. Låt det tala för sig själv genom att hänga den ensam över ett bord, eller genom att hänga flera lampor tillsammans i ett hörn i rummet för att skapa volym. Xela finns även i en större variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Elay 2 (Silver)

  Elay 2 (Silver)
  Elay är en taklampa som passar in perfekt i den industriella miljön, men är också en spännande och utstickande detalj i det moderna hemmet. Lampan är robust, stabil och är utsmyckad med flera grova och råa detaljer. Denna variant är försedd med två stycken metallskärmar som är naturligt slitna och går att vinkla och rikta dit det önskas. Varje skärm sitter fast i de mörka träbalkarna som hänger ner från taket och separerar skärmarna. Lampan ger ett bra ljus och passar lika bra över matsalsbordet som i vardagsrummet eller sovrummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och känsla i rummet.Lampan har en finish i antiksilver.Finns även i fler färger.Ljuskällor ingår ej.
 • Plumeria pendel (Grön)

  Plumeria pendel (Grön)
  Plumeria pendel har en modern och elegant design. Meshtyget runt skärmen ger fin ljusbelysning och en harmonisk atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej.Plumeria finns i andra varianter.
 • Askjer 10cm (Svart)

  Askjer 10cm (Svart)
  Askjer är en tuff bordlampa som är skapad i en industriell design. Den har raka, tydliga linjer och blir en spännande inredningsdetalj i hemmet. Lampan har en svartlackad ram i metall, klara glasväggar som omger ljuskällan och en stabil fot i mörkt trä. Ljuskällan är fullt synlig genom glasväggarna så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Snake LED 12cm (Mässing/guld)

  Snake LED 12cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Ikkin 31cm (Svart)

  Ikkin 31cm (Svart)
  Ikkin är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät som omger ljuskällan. Resterande detaljer går genomgående i samma färg vilket ger ett rent och elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Denna variant har en finish i mattsvart.Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Lavello 45cm (Vit)

  Lavello 45cm (Vit)
  Lavello är en vacker, spännande och iögonfallande lampa som blir en utstickande detalj i såväl offentliga miljöer som privata. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm som är öppen nedtill. Lampan är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper längs hela skärmen och skapar ett lite mer levande uttryck. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom hålmönstret på skärmen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat.Lavello har en finish i antikguld/vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 45cm (Antikmässing)

  Kylie 45cm (Antikmässing)
  Kylie är en grov och rå taklampa som passar in i industriella miljöer där den smälter in bland övrig inredning. Den kan även bli en riktigt markant och spännande detalj i det vita och minimalistiska hemmet. Lampan är tillverkad av metall och har en naturligt sliten look, vilket höjer det industriella uttrycket ytterligare. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i antikmässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 45cm (Betong)

  Kylie 45cm (Betong)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en betongfinish med ett matchande takfäste och svart textilkabel. Insidan av skärmen är vit vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till en funktionell och bra ljusspridning. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i betong/vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Saida 28cm (Brons)

  Saida 28cm (Brons)
  Saida är en droppformad taklampa som är en spännande detalj i såväl offentliga miljöer som privata. Den är tillverkad av metall, har en bronsfärgad finish och är prydd med en dekorativ topp av trä som ger lampan en lite mer jordnära touch. Skärmen är naturligt sliten och gör att lampan, tillsammans med färg och material, får en industriell touch. Lampan passar lika bra till att belysa ett hörn, som att placera fler tillsammans över ett matsalsbord eller köksö.Finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej. 
 • Samana 40cm (Betong)

  Samana 40cm (Betong)
  Samana är en vacker taklampa som passar bra i moderna och skandinaviska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en finish i betong med svart kabel och kedja. Längst upp på skärmen är det en topp av trä som verkligen sätter sin prägel på lampan och gör att den dels känns mer levande, men också mer jordnära. Skärmen har även en vit insida vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Ljuskälla ingår ej. 
 • Abby 16cm (Svart)

  Abby 16cm (Svart)
  Abby är en elegant och stilren pendel som passar perfekt in i det moderna hemmet. Den är skapad i ett mjukt och behagligt formspråk och sprider ett fint ljus omkring sig när den är tänd. Skärmen består av flera nätta metallstänger som är fint formade kring den öppna ljuskällan. Allt går genomgående i mattsvart vilket ger lampan ett mer elegant och stramt intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka.Finns i flera färger och storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Nola 18cm (Mässing/guld)

  Nola 18cm (Mässing/guld)
  Nola är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i ljust guld som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Lavello 44cm (Mässing/guld)

  Lavello 44cm (Mässing/guld)
  Lavello är en spännande och unik vägglampa som garanterat drar blickarna till sig. Den är tillverkad av metall, har detaljer i antikguld och har en vackert formad skärm som är lika fin från alla vinklar. Skärmen har ett runt hål framtill och är prydd med ett dekorativt hålmönster som löper genomgående längst hela resterande yta. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket elegant vis, dels genom mönstret men också framtill på skärmen.Finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Digo (Grå)

  Digo (Grå)
  Digo är en iögonfallande plafond som blir en riktig tuff detalj i hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av två stycken skärmar som ligger i lager med varandra. Den inre skärmen är prydd med ett dekorativt hålmönster som döljer ljuskällan och släpper igenom en fin mängd ljus genom hålen. Den yttre skärmen är större och kantigare och bidrar till att lampan får sitt unika utseende. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna ställa in önskar ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan har en finish i antikzink.Ljuskälla ingår ej. 
 • Jovany bordslampa (Brun)

  Jovany bordslampa (Brun)
  Jovany är en elegant golvlampa som består av en träfot och en svart lampskärm gjord av stål. Denna vackra lampa kan garanterat bli ett blickfång, placera förslagsvis uppe på en byrå eller avlastningsbord. Jovany finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Kylie 30cm (nickel) (Svart)

  Kylie 30cm (nickel) (Svart)
  Kylie är en vacker och elegant taklampa som passar in bra i industriella miljöer, såväl som en spännande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och skapad i en mattsvart finish med matchande textilkabel och takfäste. Insidan av skärmen är i nickel vilket dels skapar tuffa kontraster, men också bidrar till att lampan får dess eleganta uttryck. Kylie finns i flera färger, stilar & storlekar. Denna varianten är i svart/nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Nayla 40cm (Brons)

  Nayla 40cm (Brons)
  Nayla är en pendel som blir en smyckande detalj i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad helt i metall och består av flera smala stänger som är dekorativt sammansatta med varandra och omger ljuskällan. När lampan är tänd sprids ljuset i springorna mellan stängerna och skapar en behaglig och mjuk ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Lampan har en finish i brons/guld.Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en imponerande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i olika höjder. Varje pendel bär på en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett matsalsbord, över soffbordet eller i hallen och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Nikki 45cm (Brons)

  Nikki 45cm (Brons)
  Nikki är en iögonfallande pendel som blir ett spännande inslag i det moderna hemmet. Lampan är uppbyggd av ett dekorativt format metallnät i antikbrons som omger ljuskällan. Resterande detaljer går också genomgående i samma färg vilket skapar ett mycket elegant uttryck. När lampan är tänd så sprids ljuset genom nätet och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad atmosfär. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.Info: På miljöbilden visas även taklampan "Nina".
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Transparent)

  Magdala bordslampa (Transparent)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med tre klarglasa kupor i olika höjder. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Vancouver (Antikmässing)

  Vancouver (Antikmässing)
  Vancouver är en inbjudande lampa som passar fint i de flesta interiörer. Den är skapad i runda, mjuka former och har ett elegant uttryck. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i antikmässing och bär på en fin skärm i glas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Placera i vardagsrummet, hallen, eller använd som ett inbjudande ljus i entrén.  Sladdlängd: 160cm + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rakel takpendel (Brons)

  Rakel takpendel (Brons)
  Rakel är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av en pendel som hänger ner från takplattan. Pendeln bär på en bronsfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Rakel för finast restultat.Rakel finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar bordslampa (Grå)

  Lekar bordslampa (Grå)
 • Leopard LED 10cm (Grå)

  Leopard LED 10cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i mörkgrå/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Magdala bordslampa (Brun)

  Magdala bordslampa (Brun)
  Magdala är en vacker bordslampa som för in glamour till hemmet. Lampan består av en fot gjord av mässing med en amberfärgad glaskupa. Placera förslagsvis i ett fönster, avlastningsbord eller använd som sänglampa. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Tomek bordslampa (Svart)

  Tomek bordslampa (Svart)
 • Adeta bordslampa (Guld)

  Adeta bordslampa (Guld)
  Adeta är en iögonfallande och lyxig bordslampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan består av en mässingsfärgad metallbas med en matchande skärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis uppe på en byrå eller hylla och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Adeta för finast restultat.Adeta finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Sagar pendel (Brun)

  Sagar pendel (Brun)
  Sagar är en modern och minimalistisk designad lampa. Med skärmen av rotting ger den en varm och harmonisk atmosfär i rummet. Ljuskälla ingår ej.Sagar finns i fler varianter.
 • Emine 51,5cm (Rost)

  Emine 51,5cm (Rost)
  Emine är en vacker pendel som garanterat sätter sin prägel i rummet den placeras i. Den är är rå och robust och blir ett spännande inslag till inredningen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldbrun finish och dekorativa rustika detaljer. Skärmen är prydd med ett smyckande hålmönster som dels ger lampan ett lite mer levande uttryck, men också skapar en spännande ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Koppla lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Giraffe vägglampa (Svart)

  Giraffe vägglampa (Svart)
  Giraffe är en elegant vägglampa med extravagans och blir garanterat fokuspunkten i rummet. Mässingsdetaljen tillsammns med den dekorativa lampan blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Calgary golvfot (Silver)

  Calgary golvfot (Silver)
  Calgary är en elegant golvlampa som går att variera helt efter egen smak och tycke med hjälp av olika skärmar. Foten är tillverkad av metall, har en blank kromad finish. Lampan är försedd med två stycken armar, varav den ena skiner uppåt och den andra blir ett mer riktat läs-ljus - perfekt för att kunna låta ljuset falla över specifika delar eller detaljer som önskas att belysas.Utrustad med två stycken separata strömbrytare, vilket ger möjligheten att själv bestämma om man vill ha alla lampor tända samtidigt, eller en åt gången. Ljuskälla ingår ej, E27.
 • Tomek golvlampa (Svart)

  Tomek golvlampa (Svart)
  Tomek är en iögonfallande och elegant golvlampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande metallskärm i svart färg som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en tubformad ljuskälla i Tomek för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet, kontoret eller sovrummet som en smyckande detalj.Tomek finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Deer vägglampa (Brons)

  Deer vägglampa (Brons)
  Deer är en extravagant vägglampa i elegant look. Denna vackra lampa består av ett rådjur i svart färg med lampsockel i mässing. Fin att placera i hallen eller vardagsrummet som en smyckande inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
 • Strøby (Brons)

  Strøby (Brons)
  Strøby är en vägglampa som passar lika fint i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall med finish i antikbrons och har klara glasväggar som omger ljuskällan. Kombinationen av färg och material ger lampan sin industriella prägel, men stilen går att variera i oändlighet med hjälp av dekorativa LED-lampor. Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Feather golvlampa (Svart)

  Feather golvlampa (Svart)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans som garanterat blir en smyckande detalj i hemmet. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Kyomi golvlampa (Svart)

  Kyomi golvlampa (Svart)
  Kyomi är en spännande serie i metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns som bord, pendel och golvlampa. I svart och antik brons. Ljuskälla ingår ej.
 • Orion golvlampa (Svart)

  Orion golvlampa (Svart)
  ORION är en spännande golvlampa i svart som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt lju, riktat nedåt. Levereras med sladd & stickkontakt. Finns även med två armar.Ljuskälla ingår ej.
 • Karlovo golvfot (Brun)

  Karlovo golvfot (Brun)
  Jordnära KARLOVO golvlampa utmärker sig enligt följande; ·Stämningsfull, spännande och nytänkande golvlampa i maffig design av trä. En armatur som kommer sprida en mysig och dekorativ känsla i hemmet. Finns i olika storlek. · E27 sockel. Ljuskälla och skärm ingår ej. · Under “Fakta” återfinns lampfotens mått specificerat. Lampskärm och lampfot går hand i hand. Varumärket, Light & living, har över 40 års erfarenhet inom skärm-produktion. Ett tips är därför att kombinera denna vackra golvlampa med en av alla underbara lampskärmar.
 • Tolfa golvfot (Brun)

  Tolfa golvfot (Brun)
  Multifunktionell belysning där bord och lampa kommer i ett. Det runda charmiga träbordet finns både i svart och naturlig färg. Lamparmen går centralt ifrån mitten av armaturen och har en E27 sockel upptill. Kombinera med en läcker skärm för finast effekt.
 • Marley 4L (Mässing/guld)

  Marley 4L (Mässing/guld)
  Marley är en mycket elegant taklampa som har en spännande och industriell touch. Den blir en intressant inredningsdetalj i hemmet som garanterat hamnar i blickfånget i vilket rum den än placeras i. Lampan är försedd med 4st ljuskällor som hänger ner via svarta textilkablar i olika etapper. Ljuskällorna är omgivna av rektangulära metallramar i olika storlekar som tillsammans skapar ett vackert visuellt och optiskt uttryck. Då ljuskällorna är fullt synliga så rekommenderas det att använda dekorativa LED-lampor i lampan. Koppla även lampan till en dimmer för att ha möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Lampan har en finish i antikguld.Ljuskällor ingår ej.
 • Adeta takpendel (Svart)

  Adeta takpendel (Svart)
  Adeta är en iögonfallande och lyxig takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart sladd som bär på en svart metallskärm som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning.Placera förslagsvis flera på rad över ett rektangulärt matsalsbord och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Adeta för finast restultat. Adeta finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Feather bordslampa (Svart)

  Feather bordslampa (Svart)
  Feather är en unik och elegant lampa med extravagans. Färgkombinationen ger den sin charm och ger en fin ljusbelysning i rummet. Rekomenderas att använda dekorationsljuskällor till lampan för bästa resultat.Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Vit)

  Tripoli takpendel (Vit)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i vit och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Svart)

  Tripoli takpendel (Svart)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i svart och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Svart)

  Tripoli takpendel (Svart)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i svart och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Vit)

  Tripoli takpendel (Vit)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i vit och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis över matbordet, i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Vit)

  Tripoli takpendel (Vit)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i vit och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tripoli takpendel (Svart)

  Tripoli takpendel (Svart)
  Tripoli är en iögonfallande och vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande design i svart och brun rotting som bryter ljuset underbart igenom när den är påslagen. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Tripoli för finast resultat. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som en smyckande detalj.Tripoli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Subar takpendel (Grå)

  Subar takpendel (Grå)
  Subar är en enkel och stilren takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har svart sladd och består av en rökfärgad lampkupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Subar, då ljuskällan är fullt synlig.Subar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Subar takpendel (Grå)

  Subar takpendel (Grå)
  Subar är en enkel och stilren takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har svart sladd och består av en rökfärgad lampkupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Subar, då ljuskällan är fullt synlig.Subar finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Demsey takpendel (Brons)

  Demsey takpendel (Brons)
  Demsey är en snygg och lyxig takepndel tillverkad av metall i brons finish. Fin att placera flera på rad över köksbordet eller köksön och ger en lätt industriell känsla över ditt hem.Demsey finns även i en mindre variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett fint helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Suden takpendel (Guld)

  Suden takpendel (Guld)
  Suden är en iögonfallande och elegant takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande skärm i mässingsfärgad metall som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Suden, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller över köksön.Suden finns även i en större variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Suden takpendel (Guld)

  Suden takpendel (Guld)
  Suden är en iögonfallande och elegant takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en imponerande skärm i mässingsfärgad metall som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Suden, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet.Suden finns även i en mindre variant som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Subar takpendel (Grå)

  Subar takpendel (Grå)
  Subar är en iögonfallande och modern takpendel som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 10st pendlar som hänger ner från takplattan i olika höjder. Varje pendel bär på en rökfärgad glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Subar för finast restultat.Subar finns även i bordslampa och golvlampa som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Reilley takpendel (Svart)

  Reilley takpendel (Svart)
  Reilley är en iögonfallande takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en matt svartlackad finish och är smyckad med en snyggt nätad skärm som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Reilley, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis flera på rad över ett matsalsbord eller över en köksö.Reilley finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Reilley takpendel (Svart)

  Reilley takpendel (Svart)
  Reilley är en iögonfallande takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har en svart takplatta i metall och består av 3st pendlar som hänger ner från takplattan. Varje pendel bär på en skärm i matt svartlackad finish och är smyckad med en snyggt nätad skärm som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel dekorativa ljuskällor i Reilley, då skärmarna är fullt synliga och framträdande genom skärmarna. Placera förslagsvis över ett rektangulärt matsalsbord eller över en köksö.Reilley finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskällor ingår ej.
 • Reilley takpendel (Svart)

  Reilley takpendel (Svart)
  Reilley är en iögonfallande takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en matt svartlackad finish och är smyckad med en snyggt nätad skärm som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Reilley, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis över ett matsalsbord eller soffbord.Reilley finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Reilley takpendel (Svart)

  Reilley takpendel (Svart)
  Reilley är en iögonfallande takpendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en matt svartlackad finish och är smyckad med en snyggt nätad skärm som omger och ramar in ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Reilley, då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön.Reilley finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera flera på rad över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Brons)

  Pilka takpendel (Brons)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i rostbrun metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Svart)

  Pilka takpendel (Svart)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i svart metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pilka takpendel (Svart)

  Pilka takpendel (Svart)
  Pilka är en elegant takpendel som imponerar med sin vackra design i svart metall. Med denna lampa får man även en touch av rustik känsla till hemmet tack vare kedjan. Fin att placera flera på rad över matbord eller köksö förslagsvis.Pilka finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Paeru takpendel (Brun)

  Paeru takpendel (Brun)
  Paeru är en modern takpendel tillverkad av trä som skapar mjuk och behaglig känsla till hemmet. Fin att placera flera på rad ovanför matbordet eller i vardagsrummet förslagsvis.Paeru finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Paeru takpendel (Brun)

  Paeru takpendel (Brun)
  Paeru är en modern takpendel tillverkad av trä som skapar mjuk och behaglig känsla till hemmet. Fin att placera ovanför matbordet eller i vardagsrummet förslagsvis.Paeru finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Olaki takpendel (Svart)

  Olaki takpendel (Svart)
  Olaki är en modern och vacker takpendel tillverkad av svart rotting. En fantastisk design som skapar myskänsla i varje hem. Fin att placera ovanför matbordet eller soffbrodet förslagsvis.Olaki finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Olaki takpendel (Svart)

  Olaki takpendel (Svart)
  Olaki är en modern och vacker takpendel tillverkad av svart rotting. En fantastisk design som skapar myskänsla i varje hem. Fin att placera ovanför matbordet eller soffbrodet förslagsvis.Olaki finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Mayson takpendel (Brun)

  Mayson takpendel (Brun)
 • Mayson takpendel (Brun)

  Mayson takpendel (Brun)
  Mayson är en vacker takpendel som består av ett brunt glas och svart metall. Denna lampa är garanterat blickfånget i varje hem. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet. Mayson finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Masey takpendel (Orange)

  Masey takpendel (Orange)
  Masey är en vacker takpendel som består av en handgjord skärm i rostorange textil. Denna lampa skapar en mjuk och behaglig atmosfär vart den än placeras. Fin att placera förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett mysigt resultat. Masey finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Masey takpendel (Orange)

  Masey takpendel (Orange)
  Masey är en vacker takpendel som består av en handgjord skärm i rostorange textil. Denna lampa skapar en mjuk och behaglig atmosfär vart den än placeras. Fin att placera förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett mysigt resultat. Masey finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala takpendel (Grå)

  Magdala takpendel (Grå)
 • Magdala takpendel (Grå)

  Magdala takpendel (Grå)
  Magdala är en vacker takpendel som för in glamour till hemmet. Lampan består av en rund klarglas kupa med detaljer av mässing. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala takpendel (Transparent)

  Magdala takpendel (Transparent)
  Magdala är en vacker takpendel som för in glamour till hemmet. Lampan består av en rund klarglas kupa med detaljer av mässing. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Magdala takpendel (Transparent)

  Magdala takpendel (Transparent)
  Magdala är en vacker takpendel som för in glamour till hemmet. Lampan består av en rund klarglas kupa med detaljer av mässing. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Magdala finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lekar takpendel (Brons)

  Lekar takpendel (Brons)
  Lekar är en modern och vacker takpendel som består av fyra rökfärgade glas som hänger ner i olika höjder. Tack vare detaljerna i mässing är denna lampa garanterat ett blickfång. Placera förslagsvis fler på rad över matbordet eller köksön. Lekar finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Medina bordslampa (Vit)

  Medina bordslampa (Vit)
 • Micha pendel (Svart)

  Micha pendel (Svart)
  MICHA är en spännande serie som passar lika bra i det moderna hemmet som i rustika eller industriella miljöer. Lampan består av ett metallnät i lackad finish och matchande kedja som och släpper snyggt igenom skenet från ljuskällan. När lampan är tänd sprids ett dekorativt ljus genom skärmen och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa i lampan för finast resultat. Finns i guld och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Lipa bordslampa (Grå)

  Lipa bordslampa (Grå)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med grön finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri 
 • Lipa bordslampa (Röd)

  Lipa bordslampa (Röd)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med röd finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Lipa bordslampa (Röd)

  Lipa bordslampa (Röd)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med röd finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Lipa bordslampa (Grön)

  Lipa bordslampa (Grön)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med grön finish ger en fin ljusbelysning i rummet.Går på batteri
 • Lipa bordslampa (Brun)

  Lipa bordslampa (Brun)
  Lipa är en stilren och elegant bordslampa som blir en snygg inredningsdetalj. Glaset med brun finish ger en fin ljusbelysning i rummet. Går på batteri
 • Elephant bordslampa (Svart)

  Elephant bordslampa (Svart)
  En spännande, extraordinär bordslampa som smyckar sig fint på förslagsvis fönsterbrädan, bordet i hallen eller kanske sängbordet. ELEPHANT är i mattsvart plast i form av en Elefant. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden.
 • Penguin bordslampa (Svart)

  Penguin bordslampa (Svart)
  En spännande, extraordinär bordslampa som smyckar sig fint på förslagsvis fönsterbrädan, bordet i hallen eller kanske sängbordet. PENGUIN är i mattsvart plast i form av en pingvin. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Finns i tre storlekar Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden.
 • Penguin bordslampa (Svart)

  Penguin bordslampa (Svart)
  En spännande, extraordinär bordslampa som smyckar sig fint på förslagsvis fönsterbrädan, bordet i hallen eller kanske sängbordet. PENGUIN är i mattsvart plast i form av en pingvin. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Finns i tre storlekar Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden.
 • Penguin bordslampa (Svart)

  Penguin bordslampa (Svart)
  En spännande, extraordinär bordslampa som smyckar sig fint på förslagsvis fönsterbrädan, bordet i hallen eller kanske sängbordet. PENGUIN är i mattsvart plast i form av en pingvin. Armaturen gör sig finast ihop med en dekorativ ljuskälla, E14. Ljuskälla medföljer ej. Finns i tre storlekar Belysning i form av djurmotiv är både trendigt, och snyggt. Spana därför in Light & Livings utbud av belysning i djurmotiv. Perfekt för dig som söker dekorativ belysning som skiljer sig från mängden.