Hübsch lampor

Hübsch lampor och belysning blir lätt en del i inredningen och har fin lampdesign. Vi har plockat ihop ett urval av Hübsch designerlampor som finns att beställa online. Här hittar du populära lampan Svamp, Reflect och Sen Geometric.

Lampor från Hübsch

 • Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor
 • Hübsch - Solo Bordslampa Nickel

  Hübsch - Solo Bordslampa Nickel
  Design Snygg En hit på kontoret, skrivbordet, vardagsrumsbordet, sideboardet eller hyllan - Solo från Hübsch kan förvandla ditt utrymme utan hjälp från andra och ge stor lyx, elegans och praktiska egenskaper till din inredning! Solo är en ny bordslampa från Hübsch som utstrålar elegans och stil i sin fantastiska mässingskonstruktion. Den förnämliga lampan lyser även när den är avstängd för ren estetisk överdrift - och när du äntligen slår på den möts du av en behaglig nedåtriktad pelare av ljus som kan belysa exakt det dokument, den ritning eller den yta du behöver belysas. Se fler vackra bordslampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Black

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Large Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Vägglampa Borstat Nickel

  Vägglampa Borstat Nickel
 • Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black

  Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Geometric Black är en vacker kombination av runda och kantiga former, som ger lampan en visuell charm. Lampans ljuskälla är dold i den cylinderformade basen, varifrån den strålar ut ljus upp i skärmen och vidare ut i omgivningen. Resultatet är ett behagligt ljus som ger rummet en avslappnad och levande atmosfär. Den tidlös och skandinaviska designen passar in i nästan alla hem, där det abstrakta formspråket ger ett chickt uttryck i inredningen. Placera lampan på en byrå, i bokhyllan eller på ett bord, precis där du vill ha ett lugnt och trivsamt ljus. Se eventuellt flera bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass

  Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa White/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal

  Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Brass/Opal fyller rummet med ett fantastiskt och stämningsfullt ljus. Dess simpla design – en klotformad skärm av opalglas, som balanserar på ryggen av en bas i mässing, är både minimalistisk och skulpturlik. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger designen en elegant och klassisk karaktär som passar in i alla former av inredning. Skärmen mäter 18 cm i diameter, medan basen har en längd på 30 cm. Den kan därför placeras in enkelt i inredningen, där det finns lite plats med behovet för trevligt ljus är stort. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow

  Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow
  Design Snygg Taklampan Ø40 Nickel/Gul är en enkel och snygg design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Du kan placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Large Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Black

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor
 • Hübsch - Muse Taklampa Ø25 Opal/Brass

  Hübsch - Muse Taklampa Ø25 Opal/Brass
  Design Snygg Taklampan Ø25 Opal/Brass har en enkel, tidlös och snygg design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Above Taklampa White/Brass

  Hübsch - Above Taklampa White/Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa White/Brass består av den klotformade skärmen i opalglas, med en diameter på 30 cm som ihop med det smala upphänge i mässing har ett enkelt och elegant utseende. Kombinationen av glas och mässing ger lampan en klassisk look, som ihop med det moderna formspråket passar in enkelt i alla hem. När lampan tänds lyser glaskulan och verkar näst intill svävande i mörkret – perfekt som stämningsfull belysning i myshörnan eller över matbordet. Lampan är helt ideell för att skapa den mjuka och lugna belysningen som ger en avslappnad och mysig atmosfär i hemmet. Se flera vackra taklampor från Hübsch här
 • Hübsch - Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass

  Hübsch - Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass
  Design Snygg Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns med en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga hörnan eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch
  Koncept Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former.
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange
  Design Snygg Taklampan Ø35 Brown/Green/Orange är en enkel och stilren design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i vilken inredningsstil som helst. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel över matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett fint, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Sphere Bordslampa Green/Opal

  Hübsch - Sphere Bordslampa Green/Opal
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Green/Opal är designad med fokus på ljuset. Uttrycket är simpelt, medan ljuset har stor inverkan på stämning i inredningen. När skärmen av opalglas lyses upp, skickar den ut ett mjukt och behagligt ljus ut i rummet. Den gröna basen i glas ger lampan en lätthet och får den klotformade skärmen att verka sväva i mörkret. Den enkla bordslampan passar in perfekt i dagens trender, där minimalistisk design och bra belysning får en del uppmärksamhet i inredningen. En enkel och funktionell lampa som passar in bra i alla former av inredning – både den moderna så som den traditionella. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här .
 • Kumu Bordslampa Opal - Hübsch

  Kumu Bordslampa Opal - Hübsch
  Koncept Otroligt snygg och vacker lampa, med romantiska trender - från Hübsch. Ett företag som sätter Kvalitet och Design först och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor i alla former - och denna vackra lilla bordslampa är inget undantag. Här är
 • Valley Bordslampa Brass - Hübsch

  Valley Bordslampa Brass - Hübsch
  Koncept Bordslampa Brassär en superläcker bordslampa, tillverkad i mässing och med respektfulla hintar till de klassiska lampdesignerna du känner och älskar, från Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet först, som också har ett imponerande
 • Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass

  Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass
  Design Snygg Muse Ellipse Opal/Brass Taklampa har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal

  Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal
  Design Snygg I skärningspunkten mellan praktiska, eleganta och utsökta saker ligger den fantastiska golvlampan Balance från Hübsch. En lampa som lyckas skapa ett utomordentligt lyxigt uttryck var den än används - och som garanterat kommer att ge din inredning den spets som din inredning förtjänar. Tre rör som växer ut ur en bas. Tre ljuskällor vars glödlampor är som bubbelgummibubblor som växer ut ur socklarna. En konstruktion i den vackraste mässing. Balans är verkligen så lätt att beskriva, och den underbara lampans namn är utan tvekan en hänvisning till golvlampans fantastiska balans i rummet. Se fler chica golvlampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Solo Bordslampa Brass

  Hübsch - Solo Bordslampa Brass
  Design Snygg En hit på kontoret, skrivbordet, vardagsrumsbordet, sideboardet eller hyllan - Solo från Hübsch kan förvandla ditt utrymme utan hjälp från andra och ge stor lyx, elegans och praktiska egenskaper till din inredning! Solo är en ny bordslampa från Hübsch som utstrålar elegans och stil i sin fantastiska mässingskonstruktion. Den förnämliga lampan lyser även när den är avstängd för ren estetisk överdrift - och när du äntligen slår på den möts du av en behaglig nedåtriktad pelare av ljus som kan belysa exakt det dokument, den ritning eller den yta du behöver belysas. Se fler vackra bordslampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Serene Taklampa Ø32 Opal/Brass

  Hübsch - Serene Taklampa Ø32 Opal/Brass
  Design Snygg Taklampan Ø32 Opal/Brass har en enkel, tidlös och snygg design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns med en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna är snygga över matbordet, soffbordet, i den mysiga hörnan eller hallen, där du lyckas skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Current Vägglampa Red/Maroon

  Hübsch - Current Vägglampa Red/Maroon
  Design Snygg Current är en modern lampa med klassiska egenskaper från det fantastiska märket Hübsch. Lampan är en vägglampa, men har i själva verket fler funktioner av en klassisk taklampa - vilket ger ditt rum inte bara djup som en vägglampa normalt gör, utan också höjd som en taklampa vanligtvis gör. Förutom sin unika och härliga design är Current också en lampa som kännetecknas av lyxiga material - en lampskärm i vackert opaliserat glas och en kropp i starkt järn, vilket understryker Hübschs förmåga att skapa starka lampor som håller väldigt länge. Se fler smarta och vackra vägglampor från Hübsch här!
 • Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch

  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch
  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch, Glas&Metall
 • Tap Vägglampa Brass - Hübsch

  Tap Vägglampa Brass - Hübsch
  Tap Vägglampa Brass - Hübsch, Mässing, Metall
 • Hübsch - Balance Golvlampa L Brass/White

  Hübsch - Balance Golvlampa L Brass/White
  Design Hübsch Koncept Golvlampa L Brass/White är designad med den klotformade glasskärmen i fokus. I kontrast till den runda mjuka formen, vilar skärmen på ett stativ, med smala och eleganta former. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger lampan ett vackert klassiskt uttryck och är en säker match i den moderna inredningen. Golvlampan fås i två olika storlekar; den lilla med en höjd på 53 cm och en diameter på 30 cm, eller den stora som mäter 25 cm i diameter och har en höjd på 60 cm. Båda lamporna ger ett mysigt stämningsfullt ljus, som kan användas i vardagsrummet, sovrummet eller som ett välkomnande ljus i entrén. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där du också hittar golvlampan i två storlekar.
 • Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch

  Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch
  Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch, Mässing&Opalt Glas, Mässing&Munblåst Glas
 • Hübsch - Stellar Golvlampa Black

  Hübsch - Stellar Golvlampa Black
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Black är en elegant standardlampa, med två skärmar som kan justeras individuellt i höjd och riktning. De två skärmarna har en strömbrytare på sladdarna, så de kan tändas och släckas oberoende av varandra. Dess simpla design passar in i alla inredningar och fungerar perfekt som läsljus i favorit läshörnan. En enkel och funktionell lampa som passar in fantastiskt bra i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som den traditionella inredningen. Se eventuellt fler vackra golvlampor från Hübsch här, där du hittar golvlampan i svart och röd.
 • Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch

  Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch
  Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch, Mässing&Svart, Marmor&Metall
 • Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch

  Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch
  Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch, Metall
 • Hübsch - Muse Taklampa Ø40 Opal/Brass

  Hübsch - Muse Taklampa Ø40 Opal/Brass
  Design Snygg Muse taklampa Ø40 Opal/Brass har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Solo Bordslampa Nickel - Hübsch

  Solo Bordslampa Nickel - Hübsch
  Solo Bordslampa Nickel - Hübsch, Stål, Metall
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Nickel är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch Taklampa Ø40 Vit

  Hübsch Taklampa Ø40 Vit
  Design: för Hübsch Koncept: Muse Taklampan kombinerar vackert glas och metall och skapar en modern och stilren belysningslösning. Dess eleganta och enkla design gör den lämplig för att lägga till skönhet och modernitet till alla inomhusmiljöer. Detta taklampa är ett unikt och vackert tillskott till alla rum.
 • Balance Golvlampa L Brass/White - Hübsch

  Balance Golvlampa L Brass/White - Hübsch
  Koncept Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former.
 • Shape Bordslampa Green - Hübsch

  Shape Bordslampa Green - Hübsch
  Koncept Bordslampa greenär en vacker och traditionell bordslampa i fantastisk kvalitet från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet först och har ett imponerande utbud av vackra lampor i alla former och denna vackra lilla bordslampa är inget undantag
 • Hübsch - Stage Taklampa Blue

  Hübsch - Stage Taklampa Blue
  Design Snygg Kameror, ljus, action! Bli stjärnan i showen med precis rätt belysning från det fantastiska belysningsföretaget Hübsch. Den här taklampan i världsklass har ett unikt utseende och en unik känsla och påminner mest om de strålkastare som används inom film- och teaterindustrin - med samma funktionalitet. Det mjuka och bländfria ljuset kan enkelt roteras, riktas och kontrolleras, vilket ger ljus för alla vardagliga ögonblick varhelst de inträffar. Använd den vackra ljusstaken i ditt vardagsrum, kök, sovrum eller gästrum - och häng 2-3 i din inredning! Se alla tre färger som den vackra Stage finns i här!
 • Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass

  Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass
  Design Snygg En verkligt unik bordslampa, i en unik men otroligt vacker stil. Så enkelt är det att beskriva den charmiga Keen, som gärna vill flytta in i ditt hem och sprida sitt fantastiska ljus och mysiga uttryck. Keen är tillverkad i metall och är därför, precis som du förväntar dig att en lampa från Hübsch ska vara, extremt stark. Keen är en lampa som du kan ha i många år och som inte kommer att göra dig besviken! Lampans platta lampskärm ger ett nedåtriktat ljus som varken bländar eller irriterar. Se båda de vackra färgerna som Keen finns i!
 • Rope Vägglampa Black - Hübsch

  Rope Vägglampa Black - Hübsch
  Koncept Fantastiskt läcker och justerbar vägglampa, i två färgnyanser: svart och nickel - från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet och design i första hand - och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former och denna vackra väggl
 • Hübsch - Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown

  Hübsch - Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown
  Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown - Hübsch, Brun, Metall
 • Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604

  Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604
  Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Ardent vägglampa - Ardent uppskattas för den stilrena designen.- Vägglampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Kombinera vägglampan med en bordslampa från Hübsch.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Sleek Bordslampa /ljusgrå - Bordslampor Järn Brun

  Hübsch Sleek Bordslampa /ljusgrå - Bordslampor Järn Brun
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, tvåfärgad design med en stadig fot och en oval lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- 25x8xh25 cm- Sleek uppskattas för den unika designen.- Bordslampan finns i olika färger.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Como Golvlampa Linen/vit - Golvlampor Beige

  Hübsch Como Golvlampa Linen/vit - Golvlampor Beige
  Golvlampa från Hübsch med en elegant, sofistikerad design med en beige färgton som harmoniskt smälter in i hemmet, två justerbara, vita, högkvalitativa lampskärmar i glas och en stabil lampfot. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Om golvlampan från Hübsch- 30x50xh165 cm Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Poise Bordslampa Black/Marble - Hübsch

  Poise Bordslampa Black/Marble - Hübsch
  Koncept Moderna serier av snygga bordslampor i häftiga material, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalité väldigt högt, och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av moderna bordslampor är inte
 • Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch

  Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch
  Koncept Bordslampan Geometric Blackär en modern och vacker bordslampa med ett intelligent designat ljus från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor av alla former och denna fantastiska bordslamp
 • Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch
  Koncept Galet, modernt och skulpturalt på vackraste sätt. En bordslampa utan många sidostycken - från Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former - och denna fantastiska
 • Aki Bordslampa Khaki - Hübsch

  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch
  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch, Metall
 • Ljusstake Glas klar 11 cm

  Ljusstake Glas klar 11 cm
 • Hübsch - Edge Taklampa Perforated Brass

  Hübsch - Edge Taklampa Perforated Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa Perforated Brass har en enkel och tidlös design, som passar in i vilken inredningsstil som helst. Den består av de två perforerade skärmarna där den lilla skärmen är placerad i den stora. Ljuskällan är placerad i lampans centrum, varifrån den skiner med ett uppåt- och nedåtriktat ljus – perfekt över matbordet eller soffbordet. Förutom att lysa upp ytor över och under lampan, låter den perforerade metallen ett diffust och jämnt ljus strålar ut i rummet. Tack vare lampans finish i mässing får ljuset ett gyllene skär, som ger rummet en varm och trevlig atmosfär. Lampan har en E27-fattning och det är stora möjligheter att välja en ljuskälla som passar till personliga önskemål – dekorativ, LED eller med möjlighet för dimmerfunktion. Se flera vackra taklampor från Hübsch här
 • Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown

  Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown
  Design Snygg Taklampan Ø20 Brown är en unik och elegant lampa som skapar ett blickfång i inredningen. Lampan består av den vackraste genomskinliga lampskärm i glas, som kommer i den läckraste rödbruna färgen, med ett litet räfflat mönster i toppen, som är fäst på en vacker metallupphängning. Den här kompositionen ger taklampan ett exklusivt och retroinspirerat utseende som passar perfekt i minimalistiska och vintageinspirerade inredningsstilar. Här kan du placera taklampan ensam eller tillsammans med flera andra, till exempel i hallen, i köket eller bredvid sängen, där den sprider ett varmt, behagligt och färgstarkt ljus som skapar en avslappnande och mysig atmosfär. Med den här taklampan får du en praktisk och estetisk belysningslösning som garanterat kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect

  Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect
  Design Snygg Med sin vackra, tidlösa och raffinerade design kommer taklampan Ellipse Reflect att bli ett absolut måste i moderna och stilfulla hem. Den finns i två versioner; en i vitt opalglas och den andra i reflekterande glas. Lampans vita färg, mjuka form och varma ljus kombineras för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i hemmet, medan det reflekterande glaset har en unik förmåga att sprida och reflektera ljuset optimalt i rummet. Den estetiska och eleganta designen ger ett modernt och stilfullt uttryck som gör sig bra på många ställen i inredningen, där den med fördel kan pryda matsalen, sovrummet eller hallen. Förutom en mjuk och behaglig belysning får du också ett dekorativt element till din inredning. Taklamporna är munblåsta och handgjorda, vilket innebär att de kan variera något i storlek och uttryck. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux
  Design Snygg Pendel lampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux är en enkel och ren design som har en touch av en vintage look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Bordslampa Glas Opal

  Bordslampa Glas Opal
 • Hübsch - Twice Taklampa Brass

  Hübsch - Twice Taklampa Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa Brass ger, trots sin simpla design, en massa uttryck till rummet. Med sina synliga glödlampor passar lampan in perfekt i tidens trender, där den industriella looken i inredningen är mycketpopulär. Lampan är fin över ett långt matbord, men ger också en rå och personlig look över köksön eller på kontoret. Lampan är gjord i järn med en finish i antingen svart eller mässing, med matchande beslag till montering i taket. Med två E27-fattningar är det stora möjligheter för att sätta sin egen prägel på lampan, med en dekorativ ljuskälla. Se lampan i både svart och mässing här
 • Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass

  Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Valley Bordslampa Brass

  Hübsch - Valley Bordslampa Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Brass är en helt simpel bordslampa med många användningsmöjligheter. Lampan använder en glödlampa med E27 sockel, och det är stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lampan med en dekorativ glödlampa. Använd den som trevlig belysning på byrån i vardagsrummet, eller som arbetsljus på skrivbordet. Lampans minimalistiska och exklusiva look, passar in enkelt i dagens trender. Dess gyllene mässing skapar ett varmt och inbjudande uttryck i hemmet, och fungerar som en klassisk kontrast till den moderna inredningen. Se eventuellt flera vackra lampor från Hübsch här
 • Hübsch - Poise Bordslampa Black/Marble

  Hübsch - Poise Bordslampa Black/Marble
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black/Marble är gjord i en simpel design och är ändå full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen i svart metall är kombinerad med en solid bas i marmor, samt en vinklad och justerbar arm. Lampan vittnar om Hübschs kvalitetskänsla och deras förmåga att sätta estetisk design först. En enkel och vacker lampa som passar in i alla typer av inredningar på ett fantastiskt sätt – både den moderna såväl som den traditionella inredningen. Med en höjd på 48 cm. och en diameter på 30 cm., kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, på fönsterbrädet eller på en hylla. Se eventuellt flera bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Audio Bordslampa Black

  Hübsch - Audio Bordslampa Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black är så simpel som bordslampa kan bli. Den blottade ljuskällan är väldigt populär i den moderna inredningen, där det är fokus på bra belysning och minimalistisk design. En enkel och funktionell lampa som passar perfekt in i alla former av inredning – både den moderna så som den traditionella. Ljuskällan är placerad på en liten fot, som framhäver och nästan exponerar ljuset. Den industriella stilen har fått en minimalistisk touch här, som landar i en skulpturlik liten bordslampa. Med en höjd på 10 centimeter, är lampan perfekt att has där det inte finns så mycket plats men där behovet för ljus är stort. Se eventuellt flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du hittar lampan i både svart och röd.
 • Hübsch - Sphere Golvlampa Marble/Opal

  Hübsch - Sphere Golvlampa Marble/Opal
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Marble/Opal är en vacker och annorlunda golvlampa. Dess runda skärm av opalglas är placerad ovanpå en solid bas av vit marmor. Tillsammans skapas det en elegant lampa, som är enkel och exklusiv i sitt uttryck. När det vita glaset lyses upp, skickas det ut ett diffust stämningsljus i rummet. Med en diameter på 40 cm och en samlad höjd på 50 cm, kan lampan både lysa upp hemmets mörka hörn från golvet, eller ge ett stämningsfullt ljus från byrån eller från ett litet bord. Var uppmärksam på att marmor är ett naturligt material och att mönstret i marmor-basen därför kan variera från lampa till lampa. Den minimalistiska designen passar in perfekt i tidens trender, där marmor och stämningsfull belysning för uppmärksamhet i inredningen. En enkel och funktionell lampa som ser fantastisk ut i alla typer av inredningar – både ny modern såväl som i den traditionella stilen. Se eventuellt flera eleganta golvlampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Kumu Bordslampa Opal

  Hübsch - Kumu Bordslampa Opal
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Opal är enkel och lätt i dess design och passar med sin klassiska look in i de flesta hem. Skärmen av opalglas lyses upp och skickar ut ett diffust ljus till omgivningen och skapar en trevlig atmosfär i rummet. De lodräta spåren tillför lampan ett elegant och vackert utryck, som framhävs när lampan tänds i mörkret. Med en diameter på 23 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats i inredningen – på ett litet bord i vardagsrummet eller sovrummet, på byrån i entrén eller som ett inbjudande ljus på fönsterbrädan. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Nickel

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Nickel
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Large Nickel är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Rope Golvlampa Nickel

  Hübsch - Rope Golvlampa Nickel
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Nickel är simpel och elegant i sitt utryck. Lampan har ett klassiskt utseende som vi associerar med den traditionella standardlampan. En enkel lampa som passar in fantastiskt i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som i den traditionella stilen. Den långa armen, varpå skärmen är placerad kan justeras lodrätt längs med stången, så att ljuset kommer i den höjd du har behov av. Med en strömbrytare placerad på lampans sladd, kan du enkelt tända och släcka ljuset med foten, utan att behöva böja dig ned för att trycka på kontakten. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där hittar du lampan i både svart och Nikkel.
 • Stellar Golvlampa Black - Hübsch

  Stellar Golvlampa Black - Hübsch
  Koncept Vacker och samtida golvlampa som fås i två moderna nyanser, röd eller svart, från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först – och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna fina golvlampa är inget und
 • Mush Bordslampa Large Black - Hübsch

  Mush Bordslampa Large Black - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor
 • Rope Vägglampa Brushed Nickel - Hübsch

  Rope Vägglampa Brushed Nickel - Hübsch
  Koncept Fantastiskt läcker och justerbar vägglampa, i två färgnyanser: svart och nickel - från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet och design i första hand - och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former och denna vackra väggl
 • Audio Bordslampa Black - Hübsch

  Audio Bordslampa Black - Hübsch
  Koncept Snygg och supermodern bordslampa, som naturligtvis fås i två lika moderna nyanser: röd och svart, från Hübsch. En firma som värderar kvalitet och design högt – och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla utformningar – och denna
 • Slant Bordslampa White/Brass - Hübsch

  Slant Bordslampa White/Brass - Hübsch
  Koncept Bordslampa White/Brass– Denna fantastiska bordslampa, i antingen vit eller svart finish, är en av de coola lamporna från inredningsföretaget Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet först, som också har ett imponerande utbud av vack
 • Sphere Bordslampa Green/Opal - Hübsch

  Sphere Bordslampa Green/Opal - Hübsch
  Koncept Den här vackra bordslampan i grönt och opaliserat glas, är en fantastisk, modern och atmosfärisk bordslampa, fylld med karaktär - från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor i alla forme
 • Hübsch - Edge Taklampa Mesh White

  Hübsch - Edge Taklampa Mesh White
  Design Hübsch Koncept Taklampa Mesh White är en modern taklampa från det danska märket Hübsch. Den är uppbyggd av två cylinderformade skärmar av mattlackerad metall. Med en diameter på 20 cm är lampan vacker enskilt men kan också användas i par eller i en grupp, där du önskar att lysa upp ett större område. Skärmens öppning överst och nederst garanterar en fin fördelning av ljuset både uppåt och nedåt. Lampan ger ett vackert ljus över matbordet eller över köksön, där det finns behov av ett bra ljus. Se lampan här i flera olika färger - antingen en djup röd färg eller den vita.
 • Mush Bordslampa Small Black - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Black - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor
 • Hübsch - Twice Taklampa Black

  Hübsch - Twice Taklampa Black
  Design Hübsch Koncept Taklampa Black ger, trots sin simpla design, en massa uttryck till rummet. Med sina synliga glödlampor passar lampan in perfekt i tidens trender, där den industriella looken i inredningen är mycketpopulär. Lampan är fin över ett långt matbord, men ger också en rå och personlig look över köksön eller på kontoret. Lampan är gjord i järn med en finish i antingen svart eller mässing, med matchande beslag till montering i taket. Med två E27-fattningar är det stora möjligheter för att sätta sin egen prägel på lampan, med en dekorativ ljuskälla. Se lampan i både svart och mässing här
 • Hübsch - Elegant Taklampa Marble Black/Brass

  Hübsch - Elegant Taklampa Marble Black/Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa Marble Black/Brass är en simpel taklampa som består av ett cylinderformat upphänge i marmor med mässingsdetaljer. Med en E27-fattning har du stora möjligheter att sätta din egen prägel på lampan, med hjälp av en dekorativ glödlampa. Dess enkla design tillåter ljuset att skina i hela rummet – antingen ensam eller i en dekorativ klunga. Det naturliga materialet marmor har ännu en gång hittat sin plats i inredningen, där den drar med naturen in i hemmet. De små detaljerna i mässing ger lampan ett extra stilfullt utseende som passar in i alla hem. Var uppmärksam på att marmor är ett naturligt material och lampans struktur kommer därför variera från lampa till lampa. Välj mellan den svarta och den vita marmortaklampan här
 • Rope Golvlampa Nickel - Hübsch

  Rope Golvlampa Nickel - Hübsch
  Koncept Slank och vacker golvlampa, med moderna trender, i två vackra nyanser: svart eller nickel - från Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet i första hand och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former - och denna fa
 • Ljusstake Glas klar 14 cm

  Ljusstake Glas klar 14 cm
 • Ljusstake Ø10x14 cm Kristall Grön/Röd

  Ljusstake Ø10x14 cm Kristall Grön/Röd
 • Hübsch Aki Bordslampa Kakhi - Bordslampor Järn Khaki - 991508

  Hübsch Aki Bordslampa Kakhi - Bordslampor Järn Khaki - 991508
  Aki bordslampa från Hübsch med en elegant design. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Aki bordslampa - Ø30xh37cm- Aki uppskattas för den eleganta designen. Vi har valt ut Khaki Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Disc Bordslampa - Bordslampor Röd - 961501

  Hübsch Disc Bordslampa - Bordslampor Röd - 961501
  Disc bordslampa från Hübsch med en lekfull, flerfärgad design. Den har ett texturerat glas för att reflektera ljuset vackert. Bra att veta om Disc bordslampa - Disc uppskattas för den eleganta designen. Vi har valt ut Röd Bordslampor från Hübsch med stor omsorg.
 • Magic Bordslampa Green/Olive - Hübsch

  Magic Bordslampa Green/Olive - Hübsch
  Magic Bordslampa Green/Olive - Hübsch, Grön, Metall
 • Hübsch - Magic Bordslampa Green/Olive Hübsch

  Hübsch - Magic Bordslampa Green/Olive Hübsch
  Magic Bordslampa Green/Olive - Hübsch, Grön, Metall
 • Hübsch Kumu Bordslampa - Bordslampor Glas Vit - 991107

  Hübsch Kumu Bordslampa - Bordslampor Glas Vit - 991107
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Kumu bordslampa - H:28 cm- Ø23 cm- Kumu uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Glas från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Svart - Bordslampor Stål Svart - 961503

  Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Svart - Bordslampor Stål Svart - 961503
  BringMe bordslampa från Hübsch med en stilren, portabel design med en smart, uppladdningsbar funktion och en praktisk touchdimmer för justering av ljusstyrka. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Bra att veta om BringMe bordslampa - Bordslampan är portabel.- Bordslampan är uppladdningsbar.- H:28 cm- Ø25 cm- BringMe uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Mini Bordslampa Sand/röd - Bordslampor Järn Röd - 991680

  Hübsch Mush Mini Bordslampa Sand/röd - Bordslampor Järn Röd - 991680
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Mini bordslampa - H:33 cm- Ø25 cm- Mush Mini uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Röd Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Stage Taklampa Svart - Taklampor Järn Svart - 961602

  Hübsch Stage Taklampa Svart - Taklampor Järn Svart - 961602
  En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Bra att veta om Stage taklampa - Stage uppskattas för den praktiska designen.- Taklampan finns i olika färgval.- Inbyggd LED. Vi har valt ut Svart Taklampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch - Magic Bordslampa Purple/Petrol/Orange/Yellow

  Hübsch - Magic Bordslampa Purple/Petrol/Orange/Yellow
  Magic Bordslampa Purple/Petrol/Orange/Yellow - Hübsch, Multicolour, Metall
 • Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Grön - Bordslampor Stål Grön - 961504

  Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Grön - Bordslampor Stål Grön - 961504
  BringMe bordslampa från Hübsch med en stilren, portabel design med en smart, uppladdningsbar funktion och en praktisk touchdimmer för justering av ljusstyrka. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Bra att veta om BringMe bordslampa - Bordslampan är portabel.- Bordslampan är uppladdningsbar.- H:28 cm- Ø25 cm- BringMe uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Grön Bordslampor i Stål från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Serene Pendellampa Ø32 - Taklampor Glas Vit - 991320

  Hübsch Serene Pendellampa Ø32 - Taklampor Glas Vit - 991320
  Serene pendellampa från Hübsch med en elegant design med ett mässingfärgat takfäste och en dekorativ, vit lampskärm i glas för att ge ett behagligt ljus perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Bra att veta om Serene pendellampa - Pendellampan finns i 2 olika storlekar.- Serene uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Sockel: E27- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Glas från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Ardent Bordslampa Ljusgrå - Bordslampor Järn Ljusgrå - 961607

  Hübsch Ardent Bordslampa Ljusgrå - Bordslampor Järn Ljusgrå - 961607
  Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Ardent bordslampa - Ardent uppskattas för den stilrena designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Kombinera bordslampan med en vägglampa från Hübsch.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Ljusgrå Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Mini Bordslampa Svart - Bordslampor Järn Svart - 990717

  Hübsch Mush Mini Bordslampa Svart - Bordslampor Järn Svart - 990717
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Mini bordslampa - H:33 cm- Ø25 cm- Mush Mini uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Mässing - Bordslampor Stål Mässing - 961502

  Hübsch Bringme Bordslampa Portabel Mässing - Bordslampor Stål Mässing - 961502
  BringMe bordslampa från Hübsch med en stilren, portabel design med en smart, uppladdningsbar funktion och en praktisk touchdimmer för justering av ljusstyrka. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Bra att veta om BringMe bordslampa - Bordslampan är portabel.- Bordslampan är uppladdningsbar.- H:28 cm- Ø25 cm- BringMe uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Stål från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Ateliers Bordslampa Mörkblå - Bordslampor Järn Blå - 961701

  Hübsch Ateliers Bordslampa Mörkblå - Bordslampor Järn Blå - 961701
  Ateliers Bordslampa, Mörkblå från Hübsch. Vi har valt ut Blå Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Tall Bordslampa Mässing - Bordslampor Järn Mässing - 990714

  Hübsch Mush Tall Bordslampa Mässing - Bordslampor Järn Mässing - 990714
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Tall bordslampa - H:50 cm- Ø30 cm- Mush Tall uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Stage Taklampa Ljusgrå - Taklampor Järn Ljusgrå - 961601

  Hübsch Stage Taklampa Ljusgrå - Taklampor Järn Ljusgrå - 961601
  En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Bra att veta om Stage taklampa - Stage uppskattas för den praktiska designen.- Taklampan finns i olika färgval.- Inbyggd LED. Vi har valt ut Ljusgrå Taklampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Mini Bordslampa Ljusblå/brun - Bordslampor Järn Brun - 991682

  Hübsch Mush Mini Bordslampa Ljusblå/brun - Bordslampor Järn Brun - 991682
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Mini bordslampa - H:33 cm- Ø25 cm- Mush Mini uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Brun Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Magic Bordslampa Multi - Bordslampor Järn Orange - 961702

  Hübsch Magic Bordslampa Multi - Bordslampor Järn Orange - 961702
  Magic bordslampa från Hübsch med en lekfull, flerfärgad design med integrerad LED-lampa och en praktisk touchdimmer för justering av ljusstyrka. Bra att veta om Magic bordslampa - Inbyggd LED.- Magic uppskattas för den moderna, lekfulla designen. Vi har valt ut Orange Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Kumu Vägglampa Ø25 Cm - Vägglampor Järn Vit - 991312

  Hübsch Kumu Vägglampa Ø25 Cm - Vägglampor Järn Vit - 991312
  Kumu vägglampa från Hübsch med en elegant design med ett mässingfärgat väggfäste och en dekorativ, vit lampskärm i glas för att ge ett behagligt ljus perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Bra att veta om Kumu vägglampa - Vägglampan finns i 2 olika storlekar.- Kumu uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Sockel: G9- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Mini Bordslampa Nickel - Bordslampor Järn Nickel - 991109

  Hübsch Mush Mini Bordslampa Nickel - Bordslampor Järn Nickel - 991109
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Mini bordslampa - H:33 cm- Ø25 cm- Mush Mini uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Nickel Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Mush Tall Bordslampa Svart - Bordslampor Järn Svart - 990715

  Hübsch Mush Tall Bordslampa Svart - Bordslampor Järn Svart - 990715
  En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Bra att veta om Mush Tall bordslampa - H:50 cm- Ø30 cm- Mush Tall uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Hübsch Ardent Vägglampa Ljusgrå - Vägglampor Järn Ljusgrå - 961605

  Hübsch Ardent Vägglampa Ljusgrå - Vägglampor Järn Ljusgrå - 961605
  Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Ardent vägglampa - Ardent uppskattas för den stilrena designen.- Vägglampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Kombinera vägglampan med en bordslampa från Hübsch.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Ljusgrå Vägglampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.