Hübsch lampor

Hübsch lampor och belysning blir lätt en del i inredningen och har fin lampdesign. Vi har plockat ihop ett urval av Hübsch designerlampor som finns att beställa online. Här hittar du populära lampan Svamp, Reflect och Sen Geometric.

Lampor från Hübsch

 • Taklampa vit 30cm (Vit)

  Taklampa vit 30cm (Vit)
  Taklampa i ett opalvitt glas och upphäng i borstad mässing. Svart textilsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Glas/Mässing ø12xh40cm

  Bordslampa Glas/Mässing ø12xh40cm
 • Golvlampa klot Mässing

  Golvlampa klot Mässing
 • Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla forme
 • Taklampa vit/guld hängande Hubsch (Mässing/guld)

  Taklampa vit/guld hängande Hubsch (Mässing/guld)
  Taklampa i guld i en unik design. Snygg vit glaskupa som omger lampan, ger ett fint bländfritt ljus och kan användas som dekoration eller allmänbelysning.Lampan är ifrån Danmark så ingen takkontakt medföljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Glas Vit 39cm

  Bordslampa Glas Vit 39cm
 • Hübsch - Moon Bordslampa Ø20 Opal/Blue

  Hübsch - Moon Bordslampa Ø20 Opal/Blue
  Design Snygg Bordslampa Ø20 Opal/Blue är en enkel och unik design som mest av allt framkallar ett snöigt landskap som du kan vara säker på kommer att väcka dina gästers intresse. Lampan består av en opalglaskula som sitter ovanpå en ljusblå glasfot, vilket är en oerhört fin komposition som ger den ett elegant och exklusivt utseende, och när det är mörkt och lampan är tänd ser det ut som om glaskulan svävar. Den distinkta designen fungerar bäst i moderna, stilfulla och minimalistiska inredningsstilar där du kan placera den var som helst på grund av dess blygsamma storlek. Här kan den sprida sitt vackra, behagliga och bländfria ljus på hyllan eller bokhyllan, på skrivbordet eller nattduksbordet, egentligen är den enda gränsen din fantasi med den här finurliga designen, som är en mycket dekorativ belysningslösning. Se alla vackra bordslampor från Hübsch här
 • Hübsch - Solo Bordslampa Nickel

  Hübsch - Solo Bordslampa Nickel
  Design Snygg En hit på kontoret, skrivbordet, vardagsrumsbordet, sideboardet eller hyllan - Solo från Hübsch kan förvandla ditt utrymme utan hjälp från andra och ge stor lyx, elegans och praktiska egenskaper till din inredning! Solo är en ny bordslampa från Hübsch som utstrålar elegans och stil i sin fantastiska mässingskonstruktion. Den förnämliga lampan lyser även när den är avstängd för ren estetisk överdrift - och när du äntligen slår på den möts du av en behaglig nedåtriktad pelare av ljus som kan belysa exakt det dokument, den ritning eller den yta du behöver belysas. Se fler vackra bordslampor från Hübsch här!
 • Golvlampa med Marmorfot Mässing 168cm

  Golvlampa med Marmorfot Mässing 168cm
 • Vägglampa Borstat Nickel

  Vägglampa Borstat Nickel
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Black

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Large Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black

  Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Geometric Black är en vacker kombination av runda och kantiga former, som ger lampan en visuell charm. Lampans ljuskälla är dold i den cylinderformade basen, varifrån den strålar ut ljus upp i skärmen och vidare ut i omgivningen. Resultatet är ett behagligt ljus som ger rummet en avslappnad och levande atmosfär. Den tidlös och skandinaviska designen passar in i nästan alla hem, där det abstrakta formspråket ger ett chickt uttryck i inredningen. Placera lampan på en byrå, i bokhyllan eller på ett bord, precis där du vill ha ett lugnt och trivsamt ljus. Se eventuellt flera bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass

  Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa White/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Takkrona 6L Hubsch (Mässing/guld)

  Takkrona 6L Hubsch (Mässing/guld)
  Otroligt vacker och elegant taklampa som garanterat drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall med en mässingfärgad finish. Placera i vardagsrummet, över tv-bordet eller matsalsbordet där dina gäster kan beundra dess skönhet. Använd ljuskällor i din egen smak för att sätta en egen touch på lampan. Levereras med svart tygkabel.Ljuskällor (6st) ingår (ej dimbara).
 • Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal

  Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Brass/Opal fyller rummet med ett fantastiskt och stämningsfullt ljus. Dess simpla design – en klotformad skärm av opalglas, som balanserar på ryggen av en bas i mässing, är både minimalistisk och skulpturlik. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger designen en elegant och klassisk karaktär som passar in i alla former av inredning. Skärmen mäter 18 cm i diameter, medan basen har en längd på 30 cm. Den kan därför placeras in enkelt i inredningen, där det finns lite plats med behovet för trevligt ljus är stort. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här.
 • Golvlampa S Brass/White - Hübsch

  Golvlampa S Brass/White - Hübsch
  Koncept Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imp
 • Bordslampa Metall Nickel 33 cm

  Bordslampa Metall Nickel 33 cm
 • Vägglampa Metall Glas Mässing

  Vägglampa Metall Glas Mässing
 • Skrivbordslampa svart/guld Hubsch (Svart)

  Skrivbordslampa svart/guld Hubsch (Svart)
  Snygg och praktisk bordlampa i svartlackad metall med guldfärgade detaljer. Perfekta lampan att placera på skrivbordet, då den sprider ett bra ljus samtidigt som den är otroligt hemtrevlig och stilren! Riktbar skärm och strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Large Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Rope Golvlampa Svart

  Hübsch - Rope Golvlampa Svart
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Svart är simpel och elegant i sitt utryck. Lampan har ett klassiskt utseende som vi associerar med den traditionella standardlampan. En enkel lampa som passar in fantastiskt i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som i den traditionella stilen. Den långa armen, varpå skärmen är placerad kan justeras lodrätt längs med stången, så att ljuset kommer i den höjd du har behov av. Med en strömbrytare placerad på lampans sladd, kan du enkelt tända och släcka ljuset med foten, utan att behöva böja dig ned för att trycka på kontakten. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där hittar du lampan i både svart och Nikkel.
 • Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow

  Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow
  Design Snygg Taklampan Ø40 Nickel/Gul är en enkel och snygg design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Du kan placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch
  Koncept Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imp
 • Hübsch - Taklampa White/Brass

  Hübsch - Taklampa White/Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa White/Brass består av den klotformade skärmen i opalglas, med en diameter på 30 cm som ihop med det smala upphänge i mässing har ett enkelt och elegant utseende. Kombinationen av glas och mässing ger lampan en klassisk look, som ihop med det moderna formspråket passar in enkelt i alla hem. När lampan tänds lyser glaskulan och verkar näst intill svävande i mörkret – perfekt som stämningsfull belysning i myshörnan eller över matbordet. Lampan är helt ideell för att skapa den mjuka och lugna belysningen som ger en avslappnad och mysig atmosfär i hemmet. Se flera vackra taklampor från Hübsch här
 • Skrivbordslampa Round svart Hubsch (Svart)

  Skrivbordslampa Round svart Hubsch (Svart)
  Stilren skrivbordslampa i snygg design som har en svart finish. Den har ett riktbar huvud och lampan passar bra både som arbetsbelysning och som dekoration. Den är en härlig inredningsdetalj och drar verkligen blickar till sig.Ljuskälla ingår ej.
 • Fuse vägglampa (Mässing)

  Fuse vägglampa (Mässing)
  Fuse är en stilren vägglampa som passar lika bra som sänglampa i sovrummet såväl som en smyckande detalj i vardagsrummet. Den är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och är skapad i runda, mjuka och enkla former. Skärmen går att vinkla upp och ned, vilket ger bra förutsättningar till såväl läsning som till arbete. Levereras med svart kabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Hubsch golvlampa (Svart)

  Hubsch golvlampa (Svart)
  Snygg golvlampa, tillverkad i metall med en mattsvart finish och mässinfärgade detaljer. Lampan är en otroligt fin inredningsdetalj som både fungerar bra som allmänbelysning och läslampa. Du kan placera den bakom fåtöljen i vardagsrummet, eller varför inte i sovrummet som en extra ljuskälla. Oavsett var du väljer att placera din lampa så tillför den garanterat stil och elegans till rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa vit/guld Hubsch (Vit)

  Taklampa vit/guld Hubsch (Vit)
  Modern och tuff taklampa i vitlackad metall med detaljer i guld. Ger ett fint släpljus neråt och är även snygg att hänga två bredvid varandra.Lampan är ifrån Danmark så ingen takkontakt medföljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa duo (Mässing/guld)

  Taklampa duo (Mässing/guld)
  Taklampa i metall med två lamphållare, använd dekorativa ljuskällor i globform till lampan.Ljuskällor ingår ej.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Black

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Fusion bordslampa (Svart)

  Fusion bordslampa (Svart)
  Fusion är en modern bordlampa som inte bara ger en bra arbetsbelysning, utan sätter också en fin prägel på rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av metall, har en mässinglackad finish och står stabilt på en kvadratisk fot i svart marmor. Skärmen går att rikta efter behov och brytaren är diskret placerad på skärmens topp, vilket gör det enkelt att tända och släcka lampan. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett optimalt ljus till arbete och läsning. Levereras med sladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ripple pendel (Transparent)

  Ripple pendel (Transparent)
  Ripple är en modern takpendel med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 2,5m svart sladd. Ripple finns i fler varianter. OBS! Lampan är handgjord och glaset munblåst. Bubblor och andra olikheter kan därför förekomma.
 • Mono pendel (Mässing)

  Mono pendel (Mässing)
  Mono är en elegant pendel med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad över köksbänken eller i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 2,5m svart sladd. Mono finns i fler varianter.
 • Hübsch - Sphere Bordslampa Green/Opal

  Hübsch - Sphere Bordslampa Green/Opal
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Green/Opal är designad med fokus på ljuset. Uttrycket är simpelt, medan ljuset har stor inverkan på stämning i inredningen. När skärmen av opalglas lyses upp, skickar den ut ett mjukt och behagligt ljus ut i rummet. Den gröna basen i glas ger lampan en lätthet och får den klotformade skärmen att verka sväva i mörkret. Den enkla bordslampan passar in perfekt i dagens trender, där minimalistisk design och bra belysning får en del uppmärksamhet i inredningen. En enkel och funktionell lampa som passar in bra i alla former av inredning – både den moderna så som den traditionella. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här .
 • Kumu Bordslampa Opal - Hübsch

  Kumu Bordslampa Opal - Hübsch
  Koncept Otroligt snygg och vacker lampa, med romantiska trender - från Hübsch. Ett företag som sätter Kvalitet och Design först och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor i alla former - och denna
 • Bordslampa ø12xh50 cm - Vit

  Bordslampa ø12xh50 cm - Vit
 • Valley Bordslampa Brass - Hübsch

  Valley Bordslampa Brass - Hübsch
  Koncept Bordslampa Brassär en superläcker bordslampa, tillverkad i mässing och med respektfulla hintar till de klassiska lampdesignerna du känner och älskar, från Hübsch. Ett företag som sätter design
 • Hübsch - Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass

  Hübsch - Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass
  Design Snygg Serene Taklampa Ø42 Opal/Brass har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns med en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga hörnan eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Serene Taklampa Ø32 Opal/Brass

  Hübsch - Serene Taklampa Ø32 Opal/Brass
  Design Snygg Taklampan Ø32 Opal/Brass har en enkel, tidlös och snygg design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns med en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna är snygga över matbordet, soffbordet, i den mysiga hörnan eller hallen, där du lyckas skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Ljusstake Glas Rosa/Orange

  Ljusstake Glas Rosa/Orange
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange
  Design Snygg Taklampan Ø35 Brown/Green/Orange är en enkel och stilren design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i vilken inredningsstil som helst. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel över matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett fint, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Solo Bordslampa Brass

  Hübsch - Solo Bordslampa Brass
  Design Snygg En hit på kontoret, skrivbordet, vardagsrumsbordet, sideboardet eller hyllan - Solo från Hübsch kan förvandla ditt utrymme utan hjälp från andra och ge stor lyx, elegans och praktiska egenskaper till din inredning! Solo är en ny bordslampa från Hübsch som utstrålar elegans och stil i sin fantastiska mässingskonstruktion. Den förnämliga lampan lyser även när den är avstängd för ren estetisk överdrift - och när du äntligen slår på den möts du av en behaglig nedåtriktad pelare av ljus som kan belysa exakt det dokument, den ritning eller den yta du behöver belysas. Se fler vackra bordslampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal

  Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal
  Design Snygg I skärningspunkten mellan praktiska, eleganta och utsökta saker ligger den fantastiska golvlampan Balance från Hübsch. En lampa som lyckas skapa ett utomordentligt lyxigt uttryck var den än används - och som garanterat kommer att ge din inredning den spets som din inredning förtjänar. Tre rör som växer ut ur en bas. Tre ljuskällor vars glödlampor är som bubbelgummibubblor som växer ut ur socklarna. En konstruktion i den vackraste mässing. Balans är verkligen så lätt att beskriva, och den underbara lampans namn är utan tvekan en hänvisning till golvlampans fantastiska balans i rummet. Se fler chica golvlampor från Hübsch här!
 • Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla forme
 • Bordslampa 18x26xh58 cm - Svart/Mässing

  Bordslampa 18x26xh58 cm - Svart/Mässing
 • Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass

  Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass
  Design Snygg En verkligt unik bordslampa, i en unik men otroligt vacker stil. Så enkelt är det att beskriva den charmiga Keen, som gärna vill flytta in i ditt hem och sprida sitt fantastiska ljus och mysiga uttryck. Keen är tillverkad i metall och är därför, precis som du förväntar dig att en lampa från Hübsch ska vara, extremt stark. Keen är en lampa som du kan ha i många år och som inte kommer att göra dig besviken! Lampans platta lampskärm ger ett nedåtriktat ljus som varken bländar eller irriterar. Se båda de vackra färgerna som Keen finns i!
 • Tap Vägglampa Brass - Hübsch

  Tap Vägglampa Brass - Hübsch
  Tap Vägglampa Brass - Hübsch
 • Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch

  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch
  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch
 • Pipe vägglampa (Mässing)

  Pipe vägglampa (Mässing)
  Pipe är en stilren vägglampa med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen på den rörliga armen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet som läslampa eller en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 2m svart sladd, strömbrytare och stickkontakt. Pipe finns i fler varianter.
 • Edge vägglampa (Mässing)

  Edge vägglampa (Mässing)
  Edge är unik vägglampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning neråt. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj eller i sovrummet som läslampa. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 2m svart sladd och stickkontakt. Edge finns i fler varianter.
 • Fuse vägglampa (Svart)

  Fuse vägglampa (Svart)
  Fuse är en stilren vägglampa som passar lika bra som sänglampa i sovrummet såväl som en smyckande detalj i vardagsrummet. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en svartlackad finish, vilket ger ett mycket rent och tidlöst uttryck. Skärmen går att vinkla upp och ned, vilket ger bra förutsättningar till såväl läsning som till arbete. Levereras med svart kabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch

  Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch
  Chipper Bordslampa Sand/Burgundy - Hübsch
 • Solo Bordslampa Nickel - Hübsch

  Solo Bordslampa Nickel - Hübsch
  Solo Bordslampa Nickel - Hübsch
 • Crayon pendel (Grön)

  Crayon pendel (Grön)
  Crayon är en livfull taklampa med en retro design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning neråt. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 2,5m svart sladd. Crayon finns i fler varianter.
 • Aki Bordslampa Khaki - Hübsch

  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch
  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch
 • Hübsch - Taklampa Ø25 Opal/Brass

  Hübsch - Taklampa Ø25 Opal/Brass
  Design Snygg Taklampan Ø25 Opal/Brass har en enkel, tidlös och snygg design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Stage Taklampa Blue

  Hübsch - Stage Taklampa Blue
  Design Snygg Kameror, ljus, action! Bli stjärnan i showen med precis rätt belysning från det fantastiska belysningsföretaget Hübsch. Den här taklampan i världsklass har ett unikt utseende och en unik känsla och påminner mest om de strålkastare som används inom film- och teaterindustrin - med samma funktionalitet. Det mjuka och bländfria ljuset kan enkelt roteras, riktas och kontrolleras, vilket ger ljus för alla vardagliga ögonblick varhelst de inträffar. Använd den vackra ljusstaken i ditt vardagsrum, kök, sovrum eller gästrum - och häng 2-3 i din inredning! Se alla tre färger som den vackra Stage finns i här!
 • BringMe bordslampa (Brun)

  BringMe bordslampa (Brun)
  BringMe är en portabel bordlampa som ger möjligheten att flytta med sig ljuset, oavsett var man väljer att gå. Den är tillverkad av metall, har en elegant finish i polerad mässing och är skapad i en ren och stilren design. Armaturen är anpassad för såväl inomhus- som utomhusbruk, vilket gör att den kan flyttas med ut på picknicken eller till altandäcket för att belysa de ljumma sommarkvällarna. Lampan är utrustad med en dimbar touchfunktion som gör det möjligt att anpassa ljusstyrkan helt efter behov. Den är även uppladdningsbar för många timmar av ljus.Full laddning ger ca 10 timmar med ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Pendel Glas Mässing Ø40cm

  Pendel Glas Mässing Ø40cm
 • H bordslampa (Svart)

  H bordslampa (Svart)
  En vacker bordlampa där enkelhet och elegans står i fokus. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och står stabilt på den kryssade foten. Den runda skärmen är tillverkad av glas och är lätt rökfärgad, vilket skapar ett behagligt och inbjudande ljus när lampan är tänd.Levereras med matchande svart kabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa 14x15xh15 cm - Mässing/Svart

  Vägglampa 14x15xh15 cm - Mässing/Svart
 • Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch

  Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch
  Muse TaklampaØ40 Opal/Brass - Hübsch
 • Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass

  Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass
  Design Snygg Muse Ellipse Opal/Brass Taklampa har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Pomp ljuskrona (Mässing)

  Pomp ljuskrona (Mässing)
  Pomp är en unik taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång. Ljuskällor ingår ej. Levereras med 2,5m svart sladd.
 • Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown

  Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown
  Design Snygg Taklampan Ø20 Brown är en unik och elegant lampa som skapar ett blickfång i inredningen. Lampan består av den vackraste genomskinliga lampskärm i glas, som kommer i den läckraste rödbruna färgen, med ett litet räfflat mönster i toppen, som är fäst på en vacker metallupphängning. Den här kompositionen ger taklampan ett exklusivt och retroinspirerat utseende som passar perfekt i minimalistiska och vintageinspirerade inredningsstilar. Här kan du placera taklampan ensam eller tillsammans med flera andra, till exempel i hallen, i köket eller bredvid sängen, där den sprider ett varmt, behagligt och färgstarkt ljus som skapar en avslappnande och mysig atmosfär. Med den här taklampan får du en praktisk och estetisk belysningslösning som garanterat kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect

  Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect
  Design Snygg Med sin vackra, tidlösa och raffinerade design kommer taklampan Ellipse Reflect att bli ett absolut måste i moderna och stilfulla hem. Den finns i två versioner; en i vitt opalglas och den andra i reflekterande glas. Lampans vita färg, mjuka form och varma ljus kombineras för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i hemmet, medan det reflekterande glaset har en unik förmåga att sprida och reflektera ljuset optimalt i rummet. Den estetiska och eleganta designen ger ett modernt och stilfullt uttryck som gör sig bra på många ställen i inredningen, där den med fördel kan pryda matsalen, sovrummet eller hallen. Förutom en mjuk och behaglig belysning får du också ett dekorativt element till din inredning. Taklamporna är munblåsta och handgjorda, vilket innebär att de kan variera något i storlek och uttryck. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Pendel Metall Svart

  Pendel Metall Svart
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux
  Design Snygg Pendel lampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux är en enkel och ren design som har en touch av en vintage look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Taklampa Perforated Brass

  Hübsch - Taklampa Perforated Brass
  Design Hübsch Koncept Taklampa Perforated Brass har en enkel och tidlös design, som passar in i vilken inredningsstil som helst. Den består av de två perforerade skärmarna där den lilla skärmen är placerad i den stora. Ljuskällan är placerad i lampans centrum, varifrån den skiner med ett uppåt- och nedåtriktat ljus – perfekt över matbordet eller soffbordet. Förutom att lysa upp ytor över och under lampan, låter den perforerade metallen ett diffust och jämnt ljus strålar ut i rummet. Tack vare lampans finish i mässing får ljuset ett gyllene skär, som ger rummet en varm och trevlig atmosfär. Lampan har en E27-fattning och det är stora möjligheter att välja en ljuskälla som passar till personliga önskemål – dekorativ, LED eller med möjlighet för dimmerfunktion. Se flera vackra taklampor från Hübsch här
 • Ljusstake Glas klar 11 cm

  Ljusstake Glas klar 11 cm
 • Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch
  Koncept Galet, modernt och skulpturalt på vackraste sätt. En bordslampa utan många sidostycken - från Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av impone
 • Taklampa 30cm (Smoke)

  Taklampa 30cm (Smoke)
  Taklampa i rökfärgat glas med upphäng i borstad mässing. Svart textilsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Hübsch - Golvlampa L Brass/White

  Hübsch - Golvlampa L Brass/White
  Design Hübsch Koncept Golvlampa L Brass/White är designad med den klotformade glasskärmen i fokus. I kontrast till den runda mjuka formen, vilar skärmen på ett stativ, med smala och eleganta former. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger lampan ett vackert klassiskt uttryck och är en säker match i den moderna inredningen. Golvlampan fås i två olika storlekar; den lilla med en höjd på 53 cm och en diameter på 30 cm, eller den stora som mäter 25 cm i diameter och har en höjd på 60 cm. Båda lamporna ger ett mysigt stämningsfullt ljus, som kan användas i vardagsrummet, sovrummet eller som ett välkomnande ljus i entrén. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där du också hittar golvlampan i två storlekar.
 • Bordslampa Svart Marmor

  Bordslampa Svart Marmor
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Small Nickel är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch

  Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch
  Koncept Bordslampan Geometric Blackär en modern och vacker bordslampa med ett intelligent designat ljus från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av läckra lam
 • Poise Bordslampa Black/Marble - Hübsch

  Poise Bordslampa Black/Marble - Hübsch
  Koncept Moderna serier av snygga bordslampor i häftiga material, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalité väldigt högt, och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – oc
 • Hubsch Glas/Rök taklampa (Smoke)

  Hubsch Glas/Rök taklampa (Smoke)
  Vacker taklampa som har en stilren rökfärgad skärm i glas, kombinerat med mässingfärgade detaljer. Passar in perfekt i ett modernt hem, där den med fördel placeras över middagsbordet eller i vardagsrummet. När lampan är tänd sprids ett behagligt ljus som garanterat tillför stil och elegans i rummet. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan för att sätta din egna prägel på den.Ljuskälla ingår ej.
 • Rustik Hubsch taklampa (Silver)

  Rustik Hubsch taklampa (Silver)
  Tuff taklampa som är skapad i en industriell design. Uppe på skärmen är det ett dekorativt fäste som sätter en extra rustik touch på lampan. Den är snygg hängande en och en, men den industriella känslan förhöjs ytterligare om fler placeras tillsammans i grupp, exempelvis över köksön eller middagsbordet. Den är tillverkad i metall och finns i tre olika färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Slant Bordslampa Black/Brass - Hübsch

  Slant Bordslampa Black/Brass - Hübsch
  Koncept Bordslampa Black/Brass– Denna fantastiska bordslampa, i antingen vit eller svart finish, är en av de coola lamporna från inredningsföretaget Hübsch. Ett företag som sätter design och kvalitet
 • Golvlampa L Brass/White - Hübsch

  Golvlampa L Brass/White - Hübsch
  Koncept Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från Hübsch. En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imp
 • Rope Vägglampa Black - Hübsch

  Rope Vägglampa Black - Hübsch
  Koncept Fantastiskt läcker och justerbar vägglampa, i två färgnyanser: svart och nickel - från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet och design i första hand - och har ett fantastiskt utbud av impon
 • Bordlampa Rök Hubsch (Smoke)

  Bordlampa Rök Hubsch (Smoke)
  Trivsam och stilfull bordlampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig. Den är tillverkad i svartkromad metall, med matchande svart textilkabel och en rökfärgad glaskupa. Placera den gärna på skänken i hallen, eller varför inte på byrån i sovrummet? Oavsett var du placerar den så sprider den ett härligt och behagligt ljus i ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Shape Bordslampa Green - Hübsch

  Shape Bordslampa Green - Hübsch
  Koncept Bordslampa greenär en vacker och traditionell bordslampa i fantastisk kvalitet från Hübsch. Ett företag som sätter kvalitet först och har ett imponerande utbud av vackra lampor i alla former o
 • Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604

  Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604
  Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Ardent vägglampa - Ardent uppskattas för den stilrena designen.- Vägglampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Kombinera vägglampan med en bordslampa från Hübsch.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Solid pendel (Sand)

  Solid pendel (Sand)
  En räfflad glasskärm i opal i kombination med den beige tygsladden är den perfekta matchningen: inte för lite och inte för mycket.
 • Hübsch - Golvlampa Red

  Hübsch - Golvlampa Red
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Red är en elegant standardlampa, med två skärmar som kan justeras individuellt i höjd och riktning. De två skärmarna har en strömbrytare på sladdarna, så de kan tändas och släckas oberoende av varandra. Dess simpla design passar in i alla inredningar och fungerar perfekt som läsljus i favorit läshörnan. En enkel och funktionell lampa som passar in fantastiskt bra i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som den traditionella inredningen. Se eventuellt fler vackra golvlampor från Hübsch här, där du hittar golvlampan i svart och röd.
 • Bordslampa Glas Opal

  Bordslampa Glas Opal
 • Hübsch - Audio Bordslampa Black

  Hübsch - Audio Bordslampa Black
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black är så simpel som bordslampa kan bli. Den blottade ljuskällan är väldigt populär i den moderna inredningen, där det är fokus på bra belysning och minimalistisk design. En enkel och funktionell lampa som passar perfekt in i alla former av inredning – både den moderna så som den traditionella. Ljuskällan är placerad på en liten fot, som framhäver och nästan exponerar ljuset. Den industriella stilen har fått en minimalistisk touch här, som landar i en skulpturlik liten bordslampa. Med en höjd på 10 centimeter, är lampan perfekt att has där det inte finns så mycket plats men där behovet för ljus är stort. Se eventuellt flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du hittar lampan i både svart och röd.
 • Vägglampa Metall Svart Opal

  Vägglampa Metall Svart Opal
 • Golvlampa Metall Nickel

  Golvlampa Metall Nickel
 • Bord/golv stativ opal (Mässing/guld)

  Bord/golv stativ opal (Mässing/guld)
  Modern, stilren och otroligt elegant bordlampa från Hubsch som har det där lilla extra. Den har ett mässingfärgat stativ i metall, som håller upp en rund kupa i opalglas. När lampan är tänd så sprids ett behagligt ljus genom glaskupan som skapar en härlig atmosfär hemma hos dig. Kan också med fördel placeras på golvet.Ljuskälla ingår ej.
 • Hübsch - Golvlampa Brass/Black

  Hübsch - Golvlampa Brass/Black
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Brass/Black har en modern industriell design, med en invändig skärm av glas och en skärm av perforerad metall. De cylinderformade skärmarna stänger delvis ljuset inne, medan de skickar ut ett diffust och behagligt ljus ut i rummet. Öppningen i toppen och botten tillåter ett upp- och nedåtriktat ljus, som bidrar till den samlade rumsbelysningen. Som en elegant kontrast till skärmen, står lampan på 3 smala ben i svart metall. Lampans avbrytare är placerad på sladden, varifrån man enkelt tänder och släcker lampan med foten. En enkel och vacker lampa som passar in fantastiskt i alla former av inredning – både den ny moderna såväl som den traditionella inredningen. Se eventuellt fler vackra golvlampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Valley Bordslampa Brass

  Hübsch - Valley Bordslampa Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Brass är en helt simpel bordslampa med många användningsmöjligheter. Lampan använder en glödlampa med E27 sockel, och det är stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lampan med en dekorativ glödlampa. Använd den som trevlig belysning på byrån i vardagsrummet, eller som arbetsljus på skrivbordet. Lampans minimalistiska och exklusiva look, passar in enkelt i dagens trender. Dess gyllene mässing skapar ett varmt och inbjudande uttryck i hemmet, och fungerar som en klassisk kontrast till den moderna inredningen. Se eventuellt flera vackra lampor från Hübsch här
 • Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass

  Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Golvlampa S Brass/White

  Hübsch - Golvlampa S Brass/White
  Design Hübsch Koncept Golvlampa S Brass/White är designad med den klotformade glasskärmen i fokus. I kontrast till den runda mjuka formen, vilar skärmen på ett stativ, med smala och eleganta former. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger lampan ett vackert klassiskt uttryck och är en säker match i den moderna inredningen. Golvlampan fås i två olika storlekar; den lilla med en höjd på 53 cm och en diameter på 30 cm, eller den stora som mäter 25 cm i diameter och har en höjd på 60 cm. Båda lamporna ger ett mysigt stämningsfullt ljus, som kan användas i vardagsrummet, sovrummet eller som ett välkomnande ljus i entrén. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där du också hittar golvlampan i två storlekar.
 • Hübsch - Poise Bordslampa Black/Marble

  Hübsch - Poise Bordslampa Black/Marble
  Design Hübsch Koncept Bordslampa Black/Marble är gjord i en simpel design och är ändå full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen i svart metall är kombinerad med en solid bas i marmor, samt en vinklad och justerbar arm. Lampan vittnar om Hübschs kvalitetskänsla och deras förmåga att sätta estetisk design först. En enkel och vacker lampa som passar in i alla typer av inredningar på ett fantastiskt sätt – både den moderna såväl som den traditionella inredningen. Med en höjd på 48 cm. och en diameter på 30 cm., kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, på fönsterbrädet eller på en hylla. Se eventuellt flera bordslampor från Hübsch här.
 • Mush Bordslampa Small Black - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Black - Hübsch
  Koncept Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från Hübsch. En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla forme
 • Hübsch - Golvlampa Black

  Hübsch - Golvlampa Black
  Design Hübsch Koncept Golvlampa Black är en elegant standardlampa, med två skärmar som kan justeras individuellt i höjd och riktning. De två skärmarna har en strömbrytare på sladdarna, så de kan tändas och släckas oberoende av varandra. Dess simpla design passar in i alla inredningar och fungerar perfekt som läsljus i favorit läshörnan. En enkel och funktionell lampa som passar in fantastiskt bra i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som den traditionella inredningen. Se eventuellt fler vackra golvlampor från Hübsch här, där du hittar golvlampan i svart och röd.