Hübsch lampor

Hübsch lampor och belysning blir lätt en del i inredningen och har fin lampdesign. Vi har plockat ihop ett urval av Hübsch designerlampor som finns att beställa online. Här hittar du populära lampan Svamp, Reflect och Sen Geometric.

Lampor från Hübsch

 • Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Brass - Hübsch
  Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från . En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor är bestämt int
 • Hübsch - Moon Bordslampa Blue/White Hübsch

  Hübsch - Moon Bordslampa Blue/White Hübsch
  Bordslampan Moon Blue/White har fått sitt namn efter sin fantastiska kupolskärm och sitt vackra, mjuka ljus som gör den till ett tilltalande och inbjudande inslag i alla inredningar. Både lampskärmen och den korsformade ramen är tillverkade av munblåst glas, som är handgjort och därmed har en unik charm. Lampskärmen är tillverkad av opalglas och avger därför ett särskilt behagligt ljus. Ljuset från den bakomliggande glödlampan kan effektivt tränga igenom det vita glaset, medan den matta ytan jämnar ut ljuset så att det verkar helt enhetligt på alla sidor. På så sätt skapas en vacker accentbelysning samtidigt som den visuella designen framhävs varje gång lampan tänds. Den bländfria belysningen gör Moon Table Lamp idealisk på ett nattduksbord eller i andra sammanhang där du behöver ett särskilt mjukt ljus. Moon finns även som vägglampa i samma vackra design. Se hela serien här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Black Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Black Hübsch
  Bordslampa Large Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black Hübsch

  Hübsch - Sen Bordslampa Geometric Black Hübsch
  Bordslampa Geometric Black är en vacker kombination av runda och kantiga former, som ger lampan en visuell charm. Lampans ljuskälla är dold i den cylinderformade basen, varifrån den strålar ut ljus upp i skärmen och vidare ut i omgivningen. Resultatet är ett behagligt ljus som ger rummet en avslappnad och levande atmosfär. Den tidlös och skandinaviska designen passar in i nästan alla hem, där det abstrakta formspråket ger ett chickt uttryck i inredningen. Placera lampan på en byrå, i bokhyllan eller på ett bord, precis där du vill ha ett lugnt och trivsamt ljus. Se eventuellt flera bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow Hübsch

  Hübsch - Yama Taklampa Ø40 Nickel/Yellow Hübsch
  Taklampan Ø40 Nickel/Gul är en enkel och snygg design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Du kan placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass Hübsch

  Hübsch - Slant Bordslampa White/Brass Hübsch
  Bordslampa White/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Brass Hübsch
  Bordslampa Small Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass Hübsch

  Hübsch - Muse Taklampa Ellipse Opal/Brass Hübsch
  Design Snygg Muse Ellipse Opal/Brass Taklampa har en enkel, tidlös och elegant design som förtjänar en plats i varje inredning. Finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Muse Taklampa Ø25 Opal/Brass Hübsch

  Hübsch - Muse Taklampa Ø25 Opal/Brass Hübsch
  Design Snygg Taklampan Ø25 Opal/Brass har en enkel, tidlös och snygg design som förtjänar en plats i varje inredning. Den finns i två versioner, den ena är en vacker vit kupol i glas och mässing, där dess vita färg och mjuka form gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus i rummet, som inte verkar bländande på grund av det frostat glaset. Den andra är tillverkad i mässing och reflekterande glas, vilket ger lampan ett modernt och exklusivt utseende för hemmet, samt optimerar lampans förmåga att skugga och sprida ljuset på ett härligt sätt. Dessa vackra taklampor är handgjorda, vilket innebär att varje taklampa är unik i sitt uttryck och storlek. Lamporna passar utmärkt över matbordet, soffbordet, i den mysiga nocken eller hallen, där du kan skapa en mysig atmosfär och bra belysning med dessa unika och eleganta taklampor. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal Hübsch

  Hübsch - Balance Bordslampa Brass/Opal Hübsch
  Bordslampa Brass/Opal fyller rummet med ett fantastiskt och stämningsfullt ljus. Dess simpla design – en klotformad skärm av opalglas, som balanserar på ryggen av en bas i mässing, är både minimalistisk och skulpturlik. Kombinationen av det vita glaset och mässingen, ger designen en elegant och klassisk karaktär som passar in i alla former av inredning. Skärmen mäter 18 cm i diameter, medan basen har en längd på 30 cm. Den kan därför placeras in enkelt i inredningen, där det finns lite plats med behovet för trevligt ljus är stort. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Above Taklampa White/Brass Hübsch

  Hübsch - Above Taklampa White/Brass Hübsch
  Taklampa White/Brass består av den klotformade skärmen i opalglas, med en diameter på 30 cm som ihop med det smala upphänge i mässing har ett enkelt och elegant utseende. Kombinationen av glas och mässing ger lampan en klassisk look, som ihop med det moderna formspråket passar in enkelt i alla hem. När lampan tänds lyser glaskulan och verkar näst intill svävande i mörkret – perfekt som stämningsfull belysning i myshörnan eller över matbordet. Lampan är helt ideell för att skapa den mjuka och lugna belysningen som ger en avslappnad och mysig atmosfär i hemmet. Se flera vackra taklampor från Hübsch här
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Brass Hübsch
  Bordslampa Large Brass är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Black Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Black Hübsch
  Bordslampa Small Black är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch

  Mush Bordslampa Large Brass - Hübsch
  Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från . En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor är bestämt int
 • Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Golvlampa Brass/Opal - Hübsch
  Fantastisk golvlampa, konstruerad i mässing och opalvitt glas som ger en fantastisk stämning och ljusfall, från . En firma som sätter design och kvalitet först, och som också har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former. Snygg och mod
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange Hübsch

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Brown/Green/Orange Hübsch
  Taklampan Ø35 Brown/Green/Orange är en enkel och stilren design som har en touch av vintage-look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i vilken inredningsstil som helst. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel över matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett fint, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Solid Golvlampa Sand - Hübsch

  Solid Golvlampa Sand - Hübsch
  Solid Golvlampa Sand - Hübsch, Beige, Glas
 • Kumu Bordslampa Opal - Hübsch

  Kumu Bordslampa Opal - Hübsch
  Otroligt snygg och vacker lampa, med romantiska trender - från . Ett företag som sätter Kvalitet och Design först och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor i alla former - och denna vackra lilla bordslampa är inget undantag. Här är en vacker bor
 • Valley Bordslampa Brass - Hübsch

  Valley Bordslampa Brass - Hübsch
  Bordslampa Brassär en superläcker bordslampa, tillverkad i mässing och med respektfulla hintar till de klassiska lampdesignerna du känner och älskar, från . Ett företag som sätter design och kvalitet först, som också har ett imponerande utbud av vack
 • Hübsch - Current Vägglampa Red/Maroon Hübsch

  Hübsch - Current Vägglampa Red/Maroon Hübsch
  Design Snygg Current är en modern lampa med klassiska egenskaper från det fantastiska märket Hübsch. Lampan är en vägglampa, men har i själva verket fler funktioner av en klassisk taklampa - vilket ger ditt rum inte bara djup som en vägglampa normalt gör, utan också höjd som en taklampa vanligtvis gör. Förutom sin unika och härliga design är Current också en lampa som kännetecknas av lyxiga material - en lampskärm i vackert opaliserat glas och en kropp i starkt järn, vilket understryker Hübschs förmåga att skapa starka lampor som håller väldigt länge. Se fler smarta och vackra vägglampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal Hübsch

  Hübsch - Balance Golvlampa Brass/Opal Hübsch
  Design Snygg I skärningspunkten mellan praktiska, eleganta och utsökta saker ligger den fantastiska golvlampan Balance från Hübsch. En lampa som lyckas skapa ett utomordentligt lyxigt uttryck var den än används - och som garanterat kommer att ge din inredning den spets som din inredning förtjänar. Tre rör som växer ut ur en bas. Tre ljuskällor vars glödlampor är som bubbelgummibubblor som växer ut ur socklarna. En konstruktion i den vackraste mässing. Balans är verkligen så lätt att beskriva, och den underbara lampans namn är utan tvekan en hänvisning till golvlampans fantastiska balans i rummet. Se fler chica golvlampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown Hübsch

  Hübsch - Ripple Taklampa Ø20 Brown Hübsch
  Taklampan Ø20 Brown är en unik och elegant lampa som skapar ett blickfång i inredningen. Lampan består av den vackraste genomskinliga lampskärm i glas, som kommer i den läckraste rödbruna färgen, med ett litet räfflat mönster i toppen, som är fäst på en vacker metallupphängning. Den här kompositionen ger taklampan ett exklusivt och retroinspirerat utseende som passar perfekt i minimalistiska och vintageinspirerade inredningsstilar. Här kan du placera taklampan ensam eller tillsammans med flera andra, till exempel i hallen, i köket eller bredvid sängen, där den sprider ett varmt, behagligt och färgstarkt ljus som skapar en avslappnande och mysig atmosfär. Med den här taklampan får du en praktisk och estetisk belysningslösning som garanterat kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch Zenith Vägglampa Mässing

  Hübsch Zenith Vägglampa Mässing
  Design: för Hübsch Koncept: Denna vackra vägglampa är perfekt som läslampa eller sänglampa och hämtar inspiration från de enkla stållamporna från 70-talet. Denna design ger en touch av nostalgi och elegans till din inredning. Även när lampan är släckt ger den en varm atmosfär till rummet med sin charmiga design.
 • Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch

  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch
  Kumu Vägglampa Ø25 Opal/Brass - Hübsch, Opal, Glas
 • Twice Taklampa Brass - Hübsch

  Twice Taklampa Brass - Hübsch
  Twice Taklampa Brass - Hübsch, Mässing, Metall
 • Reflect Taklampa Ellipse Reflect - Hübsch

  Reflect Taklampa Ellipse Reflect - Hübsch
  Reflect Taklampa Ellipse Reflect - Hübsch, Grå, Glas
 • Hübsch - Stage Taklampa Blue Hübsch

  Hübsch - Stage Taklampa Blue Hübsch
  Design Snygg Kameror, ljus, action! Bli stjärnan i showen med precis rätt belysning från det fantastiska belysningsföretaget Hübsch. Den här taklampan i världsklass har ett unikt utseende och en unik känsla och påminner mest om de strålkastare som används inom film- och teaterindustrin - med samma funktionalitet. Det mjuka och bländfria ljuset kan enkelt roteras, riktas och kontrolleras, vilket ger ljus för alla vardagliga ögonblick varhelst de inträffar. Använd den vackra ljusstaken i ditt vardagsrum, kök, sovrum eller gästrum - och häng 2-3 i din inredning! Se alla tre färger som den vackra Stage finns i här!
 • Hübsch Taklampa Ljusgrå

  Hübsch Taklampa Ljusgrå
  Design: för Hübsch Koncept: Detta vackra taklampa är iögonfallande var det än placeras. Oavsett om den svävar över ditt matbord eller någon annanstans i hemmet, ger den här lampan ljus till fantastiska samtal och stunder. Denna moderna taklampa har en matchande sladd som kompletterar helhetsuttrycket och gör den till den perfekta belysningslösningen för alla interiörer. Taklampan finns i flera olika färger.
 • Hübsch - Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown Hübsch

  Hübsch - Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown Hübsch
  Mush Mini Bordslampa Light Blue/Brown - Hübsch, Brun, Metall
 • Hübsch Como Golvlampa Linen/vit - Golvlampor Beige

  Hübsch Como Golvlampa Linen/vit - Golvlampor Beige
  Golvlampa från Hübsch med en elegant, sofistikerad design med en beige färgton som harmoniskt smälter in i hemmet, två justerbara, vita, högkvalitativa lampskärmar i glas och en stabil lampfot. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Om golvlampan från Hübsch- 30x50xh165 cm Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Sleek Bordslampa /ljusgrå - Bordslampor Järn Brun

  Hübsch Sleek Bordslampa /ljusgrå - Bordslampor Järn Brun
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, tvåfärgad design med en stadig fot och en oval lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- 25x8xh25 cm- Sleek uppskattas för den unika designen.- Bordslampan finns i olika färger.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Aki Bordslampa Khaki - Hübsch

  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch
  Aki Bordslampa Khaki - Hübsch, Grön, Metall
 • Hübsch Taklampa Ø40 Vit

  Hübsch Taklampa Ø40 Vit
  Design: för Hübsch Koncept: Muse Taklampan kombinerar vackert glas och metall och skapar en modern och stilren belysningslösning. Dess eleganta och enkla design gör den lämplig för att lägga till skönhet och modernitet till alla inomhusmiljöer. Detta taklampa är ett unikt och vackert tillskott till alla rum.
 • Hübsch - Magic Bordslampa Green/Olive Hübsch

  Hübsch - Magic Bordslampa Green/Olive Hübsch
  Magic Bordslampa Green/Olive - Hübsch, Grön, Metall
 • Pipe Vägglampa Brass - Hübsch

  Pipe Vägglampa Brass - Hübsch
  Pipe Vägglampa Brass - Hübsch, Mässing, Glas
 • Clearly Plafond Brushed Steel - Hübsch

  Clearly Plafond Brushed Steel - Hübsch
  Clearly Plafond Brushed Steelär en dekorativ belysningsmodell med en hållbar design och funktionell belysning i toppkvalitet. Lampan har en speciell robusthet både i sin design och i materialvalen. Samtidigt riktar metallskärmen allt ljus nedåt i en
 • Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604

  Hübsch Ardent Vägglampa Svart - Vägglampor Järn Svart - 961604
  Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Ardent vägglampa - Ardent uppskattas för den stilrena designen.- Vägglampan finns i olika färgval.- Sockel: E14- Kombinera vägglampan med en bordslampa från Hübsch.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Järn från Hübsch med stor omsorg.
 • Tap Vägglampa Brass - Hübsch

  Tap Vägglampa Brass - Hübsch
  Tap Vägglampa Brass - Hübsch, Mässing, Metall
 • Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch

  Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch
  Pipe Golvlampa Black/Brass - Hübsch, Svart, Marmor
 • Edge Vägglampa Black - Hübsch

  Edge Vägglampa Black - Hübsch
  Edge Wall Light Blackär ett vackert och praktiskt tillskott till hemmet. Lampskärmen har en voluminös kupolform och är tillverkad av järn med en vacker monokrom finish, precis som ramen och fästet. Vägglampan finns både i en svartlackerad version och
 • Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass Hübsch

  Hübsch - Keen Bordslampa Burnished Brass Hübsch
  Design Snygg En verkligt unik bordslampa, i en unik men otroligt vacker stil. Så enkelt är det att beskriva den charmiga Keen, som gärna vill flytta in i ditt hem och sprida sitt fantastiska ljus och mysiga uttryck. Keen är tillverkad i metall och är därför, precis som du förväntar dig att en lampa från Hübsch ska vara, extremt stark. Keen är en lampa som du kan ha i många år och som inte kommer att göra dig besviken! Lampans platta lampskärm ger ett nedåtriktat ljus som varken bländar eller irriterar. Se båda de vackra färgerna som Keen finns i!
 • Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect Hübsch

  Hübsch - Reflect Taklampa Ellipse Reflect Hübsch
  Design Snygg Med sin vackra, tidlösa och raffinerade design kommer taklampan Ellipse Reflect att bli ett absolut måste i moderna och stilfulla hem. Den finns i två versioner; en i vitt opalglas och den andra i reflekterande glas. Lampans vita färg, mjuka form och varma ljus kombineras för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i hemmet, medan det reflekterande glaset har en unik förmåga att sprida och reflektera ljuset optimalt i rummet. Den estetiska och eleganta designen ger ett modernt och stilfullt uttryck som gör sig bra på många ställen i inredningen, där den med fördel kan pryda matsalen, sovrummet eller hallen. Förutom en mjuk och behaglig belysning får du också ett dekorativt element till din inredning. Taklamporna är munblåsta och handgjorda, vilket innebär att de kan variera något i storlek och uttryck. Se fler unika taklampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux Hübsch

  Hübsch - Crayon Taklampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux Hübsch
  Pendel lampa Ø35 Beige/Blue/Mint/Bordeaux är en enkel och ren design som har en touch av en vintage look, vilket är extremt populärt och tidlöst, och kan därför passa in i alla inredningsstilar. Här kan du placera den på de flesta ställen, antingen ensam eller i kluster av flera, till exempel ovanför matbordet, i köket, i vardagsrummet eller bredvid sängen, där den vita insidan av lampskärmen ser till att ljuset sprids på ett trevligt, behagligt och jämnt sätt i rummet. Den konformade taklampan är tillverkad av solid metall eller trä, finns i en mängd olika vackra färger och levereras med antingen en unikt färgad topp eller sladd. Därför kan du kombinera de olika lamporna för att få en mer personlig, färgglad och unik touch till din inredning. Dekorera ditt hem med denna funktionella och dekorativa belysningslösning. Se alla vackra taklampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Small Nickel Hübsch
  Bordslampa Small Nickel är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Rope Golvlampa Nickel Hübsch

  Hübsch - Rope Golvlampa Nickel Hübsch
  Golvlampa Nickel är simpel och elegant i sitt utryck. Lampan har ett klassiskt utseende som vi associerar med den traditionella standardlampan. En enkel lampa som passar in fantastiskt i alla typer av inredningar – både den ny-moderna såväl som i den traditionella stilen. Den långa armen, varpå skärmen är placerad kan justeras lodrätt längs med stången, så att ljuset kommer i den höjd du har behov av. Med en strömbrytare placerad på lampans sladd, kan du enkelt tända och släcka ljuset med foten, utan att behöva böja dig ned för att trycka på kontakten. Se eventuellt fler golvlampor från Hübsch här, där hittar du lampan i både svart och Nikkel.
 • Shape Bordslampa Green - Hübsch

  Shape Bordslampa Green - Hübsch
  Bordslampa greenär en vacker och traditionell bordslampa i fantastisk kvalitet från . Ett företag som sätter kvalitet först och har ett imponerande utbud av vackra lampor i alla former och denna vackra lilla bordslampa är inget undantag. Det kan vara
 • Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch

  Balance Bordslampa Brass/Opal - Hübsch
  Galet, modernt och skulpturalt på vackraste sätt. En bordslampa utan många sidostycken - från . Ett företag som sätter design och kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former - och denna fantastiska lilla bordsla
 • Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch

  Sen Bordslampa Geometric Black - Hübsch
  Bordslampan Geometric Blackär en modern och vacker bordslampa med ett intelligent designat ljus från . Ett företag som sätter kvalitet först - och har ett fantastiskt utbud av läckra lampor av alla former och denna fantastiska bordslampa är verkligen
 • Hübsch Ljusstake 11 cm Rosa-orange

  Hübsch Ljusstake 11 cm Rosa-orange
 • Hübsch - Valley Bordslampa Brass Hübsch

  Hübsch - Valley Bordslampa Brass Hübsch
  Bordslampa Brass är en helt simpel bordslampa med många användningsmöjligheter. Lampan använder en glödlampa med E27 sockel, och det är stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lampan med en dekorativ glödlampa. Använd den som trevlig belysning på byrån i vardagsrummet, eller som arbetsljus på skrivbordet. Lampans minimalistiska och exklusiva look, passar in enkelt i dagens trender. Dess gyllene mässing skapar ett varmt och inbjudande uttryck i hemmet, och fungerar som en klassisk kontrast till den moderna inredningen. Se eventuellt flera vackra lampor från Hübsch här
 • Hübsch - Audio Bordslampa Black Hübsch

  Hübsch - Audio Bordslampa Black Hübsch
  Bordslampa Black är så simpel som bordslampa kan bli. Den blottade ljuskällan är väldigt populär i den moderna inredningen, där det är fokus på bra belysning och minimalistisk design. En enkel och funktionell lampa som passar perfekt in i alla former av inredning – både den moderna så som den traditionella. Ljuskällan är placerad på en liten fot, som framhäver och nästan exponerar ljuset. Den industriella stilen har fått en minimalistisk touch här, som landar i en skulpturlik liten bordslampa. Med en höjd på 10 centimeter, är lampan perfekt att has där det inte finns så mycket plats men där behovet för ljus är stort. Se eventuellt flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du hittar lampan i både svart och röd.
 • Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass Hübsch

  Hübsch - Slant Bordslampa Black/Brass Hübsch
  Bordslampa Black/Brass har, med dess simpla lampskärm och tunna ram, ett enkelt och coolt uttryck. Med detaljer i mässing har lampan en modern look som passar in i alla inredningsstilar – från den klassiska till den moderna. Ljuskällan är dold i lampans skärm, varifrån ljuset reflekteras i den vita inre skärmen, så du får den optimala belysningen. Skärmen kan dessutom justeras i dess riktning, beroende på vilket typ av behov du har – perfekt som praktisk belysning på skriv- eller arbetsbordet. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Kumu Bordslampa Opal Hübsch

  Hübsch - Kumu Bordslampa Opal Hübsch
  Bordslampa Opal är enkel och lätt i dess design och passar med sin klassiska look in i de flesta hem. Skärmen av opalglas lyses upp och skickar ut ett diffust ljus till omgivningen och skapar en trevlig atmosfär i rummet. De lodräta spåren tillför lampan ett elegant och vackert utryck, som framhävs när lampan tänds i mörkret. Med en diameter på 23 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats i inredningen – på ett litet bord i vardagsrummet eller sovrummet, på byrån i entrén eller som ett inbjudande ljus på fönsterbrädan. Se eventuellt fler bordslampor från Hübsch här.
 • Hübsch - Mush Bordslampa Large Nickel Hübsch

  Hübsch - Mush Bordslampa Large Nickel Hübsch
  Bordslampa Large Nickel är en mycket enkel lampa som fortfarande är full av uttryck. Den kupolformade lampskärmen är placerad ovanpå en klotformad bas, som tillsammans skapar en minimalistisk och ren design. Ljuset reflekteras i en vita inre skärm, så du får den optimala belysningen. Välj mellan två olika storlekar, med en höjd på 35 respektive 52 cm. Lampan passar bra som mysbelysning på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Den enkla och strömlinjeformade designen är ett super komplement till alla inredningar. Se flera vackra bordslampor från Hübsch här, där du dessutom hittar lampan i både mässing, nickel och svart.
 • Hübsch - Edge Taklampa Mesh White Hübsch

  Hübsch - Edge Taklampa Mesh White Hübsch
  Taklampa Mesh White är en modern taklampa från det danska märket Hübsch. Den är uppbyggd av två cylinderformade skärmar av mattlackerad metall. Med en diameter på 20 cm är lampan vacker enskilt men kan också användas i par eller i en grupp, där du önskar att lysa upp ett större område. Skärmens öppning överst och nederst garanterar en fin fördelning av ljuset både uppåt och nedåt. Lampan ger ett vackert ljus över matbordet eller över köksön, där det finns behov av ett bra ljus. Se lampan här i flera olika färger - antingen en djup röd färg eller den vita.
 • Hübsch - Twice Taklampa Brass Hübsch

  Hübsch - Twice Taklampa Brass Hübsch
  Twice Taklampa Brass, trots sin superenkla design, tillför mycket uttryck till rummet. Med sina synliga glödlampor passar lampan perfekt in i de aktuella trenderna där den industriella looken är populär inom inredning. Lampan gör sig inte bara bra över ett långt matbord, utan ger också en rå och personlig look över köksön eller på kontoret. Lampan är tillverkad av järn med antingen svart eller mässingsfinish med matchande fästen för takmontering. Med två E27-socklar finns det gott om möjligheter att sätta din egen prägel på denna dekorativa ljuskälla. Se lampan i både svart och mässing här
 • Hübsch - Twice Taklampa Black Hübsch

  Hübsch - Twice Taklampa Black Hübsch
  Taklampa Black ger, trots sin simpla design, en massa uttryck till rummet. Med sina synliga glödlampor passar lampan in perfekt i tidens trender, där den industriella looken i inredningen är mycketpopulär. Lampan är fin över ett långt matbord, men ger också en rå och personlig look över köksön eller på kontoret. Lampan är gjord i järn med en finish i antingen svart eller mässing, med matchande beslag till montering i taket. Med två E27-fattningar är det stora möjligheter för att sätta sin egen prägel på lampan, med en dekorativ ljuskälla. Se lampan i både svart och mässing här
 • Hübsch - Elegant Taklampa Marble Black/Brass Hübsch

  Hübsch - Elegant Taklampa Marble Black/Brass Hübsch
  Taklampa Marble Black/Brass är en simpel taklampa som består av ett cylinderformat upphänge i marmor med mässingsdetaljer. Med en E27-fattning har du stora möjligheter att sätta din egen prägel på lampan, med hjälp av en dekorativ glödlampa. Dess enkla design tillåter ljuset att skina i hela rummet – antingen ensam eller i en dekorativ klunga. Det naturliga materialet marmor har ännu en gång hittat sin plats i inredningen, där den drar med naturen in i hemmet. De små detaljerna i mässing ger lampan ett extra stilfullt utseende som passar in i alla hem. Var uppmärksam på att marmor är ett naturligt material och lampans struktur kommer därför variera från lampa till lampa. Välj mellan den svarta och den vita marmortaklampan här
 • Rope Golvlampa Nickel - Hübsch

  Rope Golvlampa Nickel - Hübsch
  Slank och vacker golvlampa, med moderna trender, i två vackra nyanser: svart eller nickel - från . Ett företag som sätter design och kvalitet i första hand och har ett fantastiskt utbud av imponerande lampor i alla former - och denna fantastiska golv
 • Mush Bordslampa Large Black - Hübsch

  Mush Bordslampa Large Black - Hübsch
  Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från . En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor är bestämt int
 • Audio Bordslampa Black - Hübsch

  Audio Bordslampa Black - Hübsch
  Snygg och supermodern bordslampa, som naturligtvis fås i två lika moderna nyanser: röd och svart, från . En firma som värderar kvalitet och design högt – och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla utformningar – och denna fina lilla bo
 • Mush Bordslampa Small Black - Hübsch

  Mush Bordslampa Small Black - Hübsch
  Fin liten serie av vackra bordslampor, med ett klassiskt uttryck från . En firma som sätter kvalitet och design först, och som har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av eleganta bordslampor är bestämt int
 • Slant Bordslampa White/Brass - Hübsch

  Slant Bordslampa White/Brass - Hübsch
  Bordslampa White/Brass– Denna fantastiska bordslampa, i antingen vit eller svart finish, är en av de coola lamporna från inredningsföretaget . Ett företag som sätter design och kvalitet först, som också har ett imponerande utbud av vackra lampor i al
 • Hübsch - Wally Vägglampa Sand Hübsch

  Hübsch - Wally Vägglampa Sand Hübsch
  Wally Vägglampa Sand - Hübsch, Beige, Metall
 • Hübsch Astro Ljusstake 14 Cm - Ljuslyktor Kristall Blå

  Hübsch Astro Ljusstake 14 Cm - Ljuslyktor Kristall Blå
  Ljusstake från Hübsch med en elegant design i kristall med en härlig färgkombination perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Om ljusstaken från Hübsch- Astro uppskattas för de vackra färgerna. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hübsch - Satellite Vägglampa Sand Hübsch

  Hübsch - Satellite Vägglampa Sand Hübsch
  Satellite Vägglampa Sand - Hübsch, Beige, Metall
 • Hübsch - Sleek Bordslampa Green/Red Hübsch

  Hübsch - Sleek Bordslampa Green/Red Hübsch
  Sleek Bordslampa Green/Red - Hübsch, Röd, Plast
 • Hübsch - Sleek Bordslampa Brown/Light Grey Hübsch

  Hübsch - Sleek Bordslampa Brown/Light Grey Hübsch
  Sleek Bordslampa Brown/Light Grey - Hübsch, Brun, Plast
 • Hübsch - Orbit Bordslampa Dark Green Hübsch

  Hübsch - Orbit Bordslampa Dark Green Hübsch
  Orbit Bordslampa Dark Green - Hübsch, Grön, Metall
 • Hübsch - Studio Vägglampa Brown Hübsch

  Hübsch - Studio Vägglampa Brown Hübsch
  Studio Vägglampa Brun är enkel och stilren i sin design, perfekt för både moderna och traditionella inredningar. Här gör den lilla storleken och den tidlösa designen att den utan problem kan smälta in i resten av inredningsstilen. Lampan är tillverkad av beigefärgat järn med en rödgul tygklädd sladddetalj, vilket gör lampan extra unik och modern. Den ljusa lampskärmen ger ett behagligt och koncentrerat ljus, vilket gör lampan särskilt lämplig för läsning. Du kan därför placera den bredvid din säng, vid ditt skrivbord eller i läshörnan i vardagsrummet. Lampskärmen är också flexibel och kan justeras upp och ner, så att du kan rikta belysningen bättre efter behov. Observera att färgen på den här lampan är mer grönaktig än beige och därför kan skilja sig något från bilden. Se fler unika vägglampor från Hübsch här!
 • Hübsch - Como Golvlampa Beige Hübsch

  Hübsch - Como Golvlampa Beige Hübsch
  Como Golvlampa Beige - Hübsch, Beige, Metall
 • Hübsch - Solid Golvlampa Sand Hübsch

  Hübsch - Solid Golvlampa Sand Hübsch
  Solid Golvlampa Sand - Hübsch, Beige, Metall
 • Hübsch - Muri Bordslampa Black Hübsch

  Hübsch - Muri Bordslampa Black Hübsch
  Muri Bordslampa Black - Hübsch, Svart, Metall
 • Hübsch - Velo Bordslampa Black Hübsch

  Hübsch - Velo Bordslampa Black Hübsch
  Velo Bordslampa Black - Hübsch, Svart, Plast
 • Hübsch - Velo Bordslampa Sand Hübsch

  Hübsch - Velo Bordslampa Sand Hübsch
  Velo Bordslampa Sand - Hübsch, Beige, Plast
 • Hübsch - Salon Portable Bordslampa Black Hübsch

  Hübsch - Salon Portable Bordslampa Black Hübsch
  Salon Portable Bordslampa Black - Hübsch, Svart, Metall
 • Hübsch - Camp Portable Bordslampa Black Hübsch

  Hübsch - Camp Portable Bordslampa Black Hübsch
  Camp Portable Bordslampa Black - Hübsch, Svart, Metall
 • Poise Bordslampa White/Marble - Hübsch

  Poise Bordslampa White/Marble - Hübsch
  Moderna serier av snygga bordslampor i häftiga material, från . En firma som sätter design och kvalité väldigt högt, och har ett imponerande sortiment av vackra lampor i alla former – och denna lilla serie av moderna bordslampor är inte något undanta
 • Hübsch - Poise Bordslampa White/Marble Hübsch

  Hübsch - Poise Bordslampa White/Marble Hübsch
  Poise Bordslampa White/Marble - Hübsch, Vit, Metall
 • Hübsch - Ripple Plafond Green Hübsch

  Hübsch - Ripple Plafond Green Hübsch
  Ripple Plafond Green - Hübsch, Brun, Metall
 • Hübsch Taklampa Blå

  Hübsch Taklampa Blå
  Design: för Hübsch Koncept: Detta vackra taklampa är iögonfallande var det än placeras. Oavsett om den svävar över ditt matbord eller någon annanstans i hemmet, ger den här lampan ljus till fantastiska samtal och stunder. Denna moderna taklampa har en matchande sladd som kompletterar helhetsuttrycket och gör den till den perfekta belysningslösningen för alla interiörer. Taklampan finns i flera olika färger.
 • Hübsch Taklampa Svart

  Hübsch Taklampa Svart
  Design: för Hübsch Koncept: Detta vackra taklampa är iögonfallande var det än placeras. Oavsett om den svävar ovanför ditt matbord eller någon annanstans i hemmet, ger denna lampa ljus till fantastiska samtal och stunder. Denna moderna taklampa har en matchande sladd som kompletterar helhetsuttrycket och gör den till den perfekta belysningslösningen för alla interiörer. Taklampan finns i flera olika färger.
 • Hübsch Fuse Vägglampa Mässing

  Hübsch Fuse Vägglampa Mässing
  Design: Hübsch Koncept: Denna vackra vägglampa är perfekt som läslampa eller sänglampa och hämtar inspiration från de enkla stållamporna från 70-talet. Denna design ger en touch av nostalgi och elegans till din inredning. Även när lampan är släckt ger den en varm atmosfär till rummet med sin charmiga design.
 • Hübsch Tap Vägglampa Svart

  Hübsch Tap Vägglampa Svart
  Design: Hübsch Koncept : Tap Vägglampa Black är en minimalistisk och elegant design som liknar en vanlig ficklampa. Denna enkla vägglampa har ett klassiskt och tidlöst uttryck, som kan passa in i alla möjliga inredningsstilar, där den på ett vackert sätt kommer att komplettera resten av inredningen. Dess blygsamma storlek gör också att den kan placeras var som helst, där bredvid sängen, i den mysiga läshörnan eller på kontoret bara är några av de mest självklara platserna. Vägglampan är tillverkad i metall, som du kan få i antingen en mässing som ger den en varm och vintage look, eller i en svart nyans som ger den ett mer modernt och exklusivt uttryck. Oavsett vilken lampa som passar din inredning bäst får du både en funktionell ljuskälla samt ett estetiskt inslag som fångar blickarna.
 • Hübsch Sleek Bordslampa /orange - Bordslampor Järn Beige

  Hübsch Sleek Bordslampa /orange - Bordslampor Järn Beige
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, tvåfärgad design med en stadig fot och en oval lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- 25x8xh25 cm- Sleek uppskattas för den unika designen.- Bordslampan finns i olika färger.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Orbit Bordslampa Mörkgrön/ - Bordslampor Vit

  Hübsch Orbit Bordslampa Mörkgrön/ - Bordslampor Vit
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, tvåfärgad design med en stadig fot och en elegant, vit lampskärm i glas för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- Ø35xh40 cm- Orbit uppskattas för den eleganta designen.- Tillverkad av glas och järn.- Sockel: E27- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Muri Bordslampa - Bordslampor Järn Svart

  Hübsch Muri Bordslampa - Bordslampor Järn Svart
  Bordslampa från Hübsch med en iögonfallande design med en tidlös, mattsvart färg, en stadig, lättplacerad fot och en klassisk lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- H:31 cm- Ø29 cm- Muri uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Solid Golvlampa /vit - Golvlampor Sand

  Hübsch Solid Golvlampa /vit - Golvlampor Sand
  Golvlampa från Hübsch med en elegant, sofistikerad design med en beige färgton som harmoniskt smälter in i hemmet, en vit, högkvalitativ, räfflad lampskärm och en stadig lampfot. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Om golvlampan från Hübsch- 67x44xh158 cm Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Velo Bordslampa - Bordslampor Järn Sand

  Hübsch Velo Bordslampa - Bordslampor Järn Sand
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, lättplacerad design med en stadig fot och en kupolformad lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- H:37 cm- Ø20 cm- Velo uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färger.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Satellit Lampa - Vägglampor Järn Vit

  Hübsch Satellit Lampa - Vägglampor Järn Vit
  Lampa från Hübsch med en enkel, vändbar design med en dimbar funktion för att ge ett behagligt ljus perfekt för hallen eller sovrummet. Kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt. Om lampan från Hübsch- Satellit uppskattas för den vändbara designen.- Satellit är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Sockel: Non-Replaceable Led- 12 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Velo Bordslampa - Bordslampor Järn Svart

  Hübsch Velo Bordslampa - Bordslampor Järn Svart
  Bordslampa från Hübsch med en dekorativ, lättplacerad design med en stadig fot och en kupolformad lampskärm för att reflektera ljuset vackert. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Hübsch- H:37 cm- Ø20 cm- Velo uppskattas för den estetiskt tilltalande designen.- Bordslampan finns i olika färger.- Sockel: Non-Replaceable Led- Ljuskälla ingår.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Zenith Vägglampa Polerad Mässing

  Hübsch Zenith Vägglampa Polerad Mässing
  Design: för Hübsch Koncept: Denna vackra vägglampa är perfekt som läslampa eller sänglampa och hämtar inspiration från de enkla stållamporna från 70-talet. Denna design ger en touch av nostalgi och elegans till din inredning. Även när lampan är släckt ger den en varm atmosfär till rummet med sin charmiga design.
 • Hübsch Kumu Vägglampa Ø25 Vit

  Hübsch Kumu Vägglampa Ø25 Vit
  Design: för Hübsch Koncept: Denna bordslampa, gjord av vitt glas, imponerar med sin unika och enkla design. Lampans form ger den ett modernt och tidlöst uttryck som passar perfekt in i alla rum och inredningar. Lampan finns både som bordslampa och vägglampa.
 • Moving Taklampa White - Hübsch

  Moving Taklampa White - Hübsch
  Moving Taklampa Whiteär en mångsidig modell som är lätt att passa in i många olika utrymmen och inredningstyper tack vare sin enkla, moderna design och neutrala färgskala. Lampan ingår i en hel serie och finns i flera färger och i versioner med eller
 • Hübsch Kumu Bordslampa Vit

  Hübsch Kumu Bordslampa Vit
  Denna bordslampa kommer i vitt glas och har en unik, ren design. Lampans form ger den ett modernt utseende.
 • Hübsch Mush Bordslampa Hög Nickel

  Hübsch Mush Bordslampa Hög Nickel
  Design: för Hübsch Koncept: Mush är en serie vackra bordslampor som hämtar sin inspiration från formen på svamparna i våra skogar. Lampskärmens vackra kupolform och den eleganta, konformade basen bidrar till att skapa den unika svampliknande siluetten. Denna lampa passar perfekt på ditt skrivbord, i fönstret eller som ett dekorativt tillskott på ditt soffbord. Med sin tilltalande form och trevliga belysning kommer den att tillföra både funktionalitet och estetik till ditt rum. Finns i flera olika storlekar och färger att välja mellan.
 • Hübsch Mush Bordslampa Liten Nickel

  Hübsch Mush Bordslampa Liten Nickel
  Design: för Hübsch Koncept: Mush är en serie vackra bordslampor som hämtar sin inspiration från formen på svamparna i våra skogar. Lampskärmens vackra kupolform och den eleganta, konformade basen bidrar till att skapa den unika svampliknande siluetten. Denna lampa passar perfekt på ditt skrivbord, i fönstret eller som ett dekorativt tillskott på ditt soffbord. Med sin tilltalande form och trevliga belysning kommer den att tillföra både funktionalitet och estetik till ditt rum. Finns i flera olika storlekar och färger att välja mellan.
 • Hübsch Serene Taklampa Ø32 Vit

  Hübsch Serene Taklampa Ø32 Vit
  Design: för Hübsch Koncept: Serene- taklampan kombinerar vackert räfflat glas och metall, vilket skapar en modern och snygg belysningslösning. Dess eleganta och enkla design gör den lämplig för att lägga till skönhet och modernitet till alla inomhusmiljöer. Detta taklampa är ett unikt och vackert tillskott till alla rum. Serene finns i storlekarna 32 cm och 42 cm i diameter.
 • Hübsch Gem Ljusstake 11 Cm Rosa/ - Ljuslyktor Kristall Blå

  Hübsch Gem Ljusstake 11 Cm Rosa/ - Ljuslyktor Kristall Blå
  Ljusstake från Hübsch med en elegant design i kristall med en härlig färgkombination perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Om ljusstaken från Hübsch- Gem uppskattas för de vackra färgerna.- Kristall. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hübsch Serene Taklampa Ø42 Vit

  Hübsch Serene Taklampa Ø42 Vit
  Design: för Hübsch Koncept: Serene- taklampan kombinerar vackert räfflat glas och metall, vilket skapar en modern och snygg belysningslösning. Dess eleganta och enkla design gör den lämplig för att lägga till skönhet och modernitet till alla inomhusmiljöer. Detta taklampa är ett unikt och vackert tillskott till alla rum. Serene finns i storlekarna 32 cm och 42 cm i diameter.