Nordlux väglampor

Populärt inom Nordlux väglampor

 • Gånglampa Matrix svart

  Gånglampa Matrix svart
  Smal ljuskälla Matrix i anodiserad aluminium Det specialbehandlade höljet är mer korrosionsbeständigt än målad metall och tillför därmed en viktig egenskap till en utomhusarmatur. I den övre delen är den ribbade cylindriska pelaren utrustad med en diffusor på insidan, under vilken ljuskällan skruvas in. Ljuset lyser genom lamellerna och lyser upp gångvägar och uppfarter. En specialutvecklad monteringsspik ger den nödvändiga stabiliseringen utomhus.
 • Utomhusgånglampa Arki svart

  Utomhusgånglampa Arki svart
  Arki 100 ljus i en enkel design En robust stång med en bas håller den nedåtriktade skärmen på Arki 100-pollarmaturen, som riktar ljuset mot trädgårdsgången för att ge användbart, bländfritt orienteringsljus för uppfarter eller terrasser. Ljuskällan, som kan beställas direkt som tillbehör, skyddas av en plastdiffusor. Designen är gjord av den danska konstnären Bønnelycke MDD.
 • Stilfull väglykta Vejers, svart

  Stilfull väglykta Vejers, svart
  Modern väglykta Vejers: ett dekorativt inslag i alla utomhusområden Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Gånglampa Concordia av aluminium

  Gånglampa Concordia av aluminium
  Concordia path light - minimalistisk, men ändå attraktiv och effektiv Aluminiumbaneljuset Concordia har en enkel grundform som en långsträckt, stående kuboid. Detta skärs på en sidokant i ett område. Ljuset från GU10-lampan dyker upp genom denna öppning åt sidan och nedåt så att effektiv vägbelysning uppnås och samtidigt en bländning undviks. Tack vare den antracitfärgade ytan förblir Concordia optiskt i bakgrunden under dagen. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt

Fler tips på Nordlux väglampor

 • Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart

  Gånglampa Birk med effektivt ljus, svart
  Birkbana ljus i en klassisk cylindrisk form Det tunna, cylindriskt formade stigljuset Birk kan integreras i alla utomhusområden. Medan det ser väldigt enkelt och iögonfallande ut under dagen, inspirerar det med sin vackra ljusstrålning när det är upplyst. Ljuskällan, som sitter bakom en klar diffusor överst, skapar ett effektivt ljus genom de ringformade ljusuttagen. Birk-stiglampan kan monteras i grupper för att belysa en stig, terrassen eller en uppfart och kan anslutas parallellt. Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i E27- uttag .
 • Utomhusgånglampa Arki krom, saltvattenbeständig

  Utomhusgånglampa Arki krom, saltvattenbeständig
  Arki 100 armatur som lämpar sig för kustområden Pollarlampan Arki 100 består av en robust stång med en fot och en skärm som pekar nedåt. Den är helt tillverkad av galvaniserad metall och lämpar sig även för installation i närheten av saltvatten och klarar vind och väder tack vare stänkskyddet. För att ge användbart och bländfritt orienteringsljus för uppfarter eller terrasser riktas ljuset helt enkelt mot trädgårdsgången utan att blända. En lämplig ljuskälla kan beställas direkt via tillbehören och skyddas av en plastdiffusor. Designen är gjord av konstnären Bønnelycke MDD från Danmark.
 • Väglyktan Blokhus i koppar

  Väglyktan Blokhus i koppar
  Den detaljerade väglyktan Blokhus passar många arkitektoniska stilar Med sin tidlöst attraktiva karaktär passar väglyktan Blokhus bra till att belysa trädgårdar och utomhusområden av olika typ. Utrustad med kapslingsklass IP44. Kopparytan blir genom den naturliga oxideringsprocessen mörkare och får patina. Detta påverkar inte lampans funktion eller kvalitet, utan ger den bara en egen karaktär.
 • Gånglampa Linton Garden, förzinkad

  Gånglampa Linton Garden, förzinkad
 • Väglyktan Vejers, förzinkat stål

  Väglyktan Vejers, förzinkat stål
  Modern väglykta Vejers Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Gånglampa Coupar Garden i aluminium, svart

  Gånglampa Coupar Garden i aluminium, svart
 • Väglyktan Blokhus av rostfritt stål

  Väglyktan Blokhus av rostfritt stål
  Högklassig väglykta Bokhus av rostfritt stål Den detaljerade väglyktan Blokhus passar flera arkitektoniska stilar, skapar en vacker atmosfär och säkerhet på vägarna utomhus. Utrustad med skyddsklass IP44.
 • Gånglampa Coupar Garden av aluminium, sand

  Gånglampa Coupar Garden av aluminium, sand
 • Gånglampa Helix, galvaniserad, höjd 80 cm

  Gånglampa Helix, galvaniserad, höjd 80 cm
 • Gånglampa Pontio Garden i aluminium, vit

  Gånglampa Pontio Garden i aluminium, vit
 • Gånglampa Linton Garden, mässing

  Gånglampa Linton Garden, mässing
 • Gånglampa Pontio Garden i aluminium, svart

  Gånglampa Pontio Garden i aluminium, svart
 • Solid väglykta Vejers i rostfritt stål

  Solid väglykta Vejers i rostfritt stål
  Väglyktan Vejers av högkvalitativt rostfritt stål: ett dekorativt inslag i alla utomhusområden Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Gånglampa Elm i kantig design

  Gånglampa Elm i kantig design
  Almbana ljus i fyrkantig form med en vacker ljuseffekt Elm-väglampan, som är gjord av aluminium och målad i svart, är modern, rak och vinkel. Banljuset är utrustat med ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor kan användas. Förutom en glödlampa kan också en modern LED-ljuskälla användas. Ljuset sänds ut på sidorna genom den genomskinliga diffusorn av plast, varigenom den dekorativa metallringen skapar en dekorativ effekt inte bara visuellt utan även när det gäller belysning.
 • Gånglampa Coupar Garden i aluminium, vit

  Gånglampa Coupar Garden i aluminium, vit