Nordlux takpendel

Det finns otroligt många fina exempel på pendellampa från Nordlux. Vi har satt ihop en översikt med bilder och priser på Nordlux takpendlar. Det finns allt från stora bulliga taklampor av metall till naturnära hänglampor av bambu.

Populärt inom Nordlux takpendel

 • Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - minimalistisk hänglampa, mässing
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Pendellampa Pop Rough av metall, vit

  Pendellampa Pop Rough av metall, vit
  Hänglampa Pop Rough med en metallskärm med grov yta Hänglampan Pop Rough utstrålar enkelhet och purism. Dess metallskärm har förfinats med en grov yta. Dekorationen går att hitta i den lilla detaljen i borstad mässing som fungerar som upphängningssystem ovanpå skärmen. Hänglampan Pop Rough belyser ett bord, en köksbänk eller ett matrum. Den kan kompletteras med andra lampor från serien och kan utrustas med alla typer av E27-lampor, inklusive de moderna, energisparande LED-lamporna. Lampor kan beställas samtidigt.
 • Svart metallpendellampa Lyne

  Svart metallpendellampa Lyne
  Mattsvart metallpendellampa Lyne i industrilook Industriell charm och även lite nostalgi sprider denna pendellampa Lyne i kök, matrum och även hallar. Skärmen av metall är lackerad i matt svart. Pendellampan kan användas med alla typer av ljuskällor med E27-sockel, för att belysa ett bord i köket eller matrummet. Metallskärmen hänger på en textilkabel med en längd på 250 cm, som tillåter en mycket lång upphängning. Ljuskälla ingår ej (se Tillbehör).
 • Äggformad taklampa Nexus

  Äggformad taklampa Nexus
  Taklampan Nexus i oval form För en puristisk inredningsstil passar taklampan Nexus utmärkt. På en upphängning med en längd av 250 cm sitter den ovala lampskärmen som avger ljuset nedåt. Skärmen är tillverkad av borstad metall för att få ett matt skimmer. På så sätt fungerar lampan som centralbelysning och dekorativt element på samma gång.

Fler tips på Nordlux takpendel

 • Tilo 3 pendel (Grå)

  Tilo 3 pendel (Grå)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - den passar lika bra hängande för sig själv i ett hörn, som i vardagsrummet eller över köksbordet. Den är tillverkad av metall med tre hängande lampor som var och en har en avtagbar trähuva i ask. Perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan.Kabellängd: 200cm.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Cafe 30 (Vit)

  Cafe 30 (Vit)
  Upphäng i borstat stål, transparent sladd och opal vitt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Clyde 4-Pendel

  Clyde 4-Pendel
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Har du ett långt matbord eller en stor köksö är pendeln Clyde det perfekta valet eftersom de fyra ljuskällorna sprider mycket ljus. Den smala designen gör att pendeln inte tar upp för mycket plats eller skymmer utsikten. Med den inbyggda moodmaker-funktionen kan du också byta från funktionell belysning när du gör läxor till ett varmt ljus när du äter middag med vänner och familj.
 • Hänglampa Porter i industriell look, Ø 9 cm

  Hänglampa Porter i industriell look, Ø 9 cm
 • Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit

  Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit
 • Ivona 6-Pendel

  Ivona 6-Pendel
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Kombinationen av mässing och opalglas skapar ett glamoröst och elegant designuttryck.
 • Balance LED takpendel (Svart)

  Balance LED takpendel (Svart)
  Balance är en taklampa som är skapad i en skandinavisk och minimalistisk design. Den är gjord i enkla, rena linjer och mjuka, eleganta former. Balance är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett bländfritt och varmvitt ljus (2700K). Dessutom har Balance en inbyggd dimfunktion som gör att du enkelt dimmar lampan i tre steg via väggströmbrytaren. Lampan är tillverkad i metall med en mattsvart finish och akryl som skyddar ljuskällan.Sladdlängd: 200cm svart textilkabel. Integrerad LED-belysning. 
 • Cafe 25 (Vit)

  Cafe 25 (Vit)
  Upphäng i borstat stål, transparent sladd och opal vitt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Trinidad av bambu

  Hänglampa Trinidad av bambu
  Upphängningslampa Trinidad med handgjord bambuskärm Denna hängande lampa har ett mycket individuellt utseende med sin tvåskiktsskärm gjord av naturlig bambu. För detta ändamål sattes bambustjälkarna samman för hand för att bilda ett vackert nät som i kombination med det avgivna ljuset skapar underbara ljuseffekter. Trinidad är en upphängningslampa som har en naturligt inspirerad hemdesign. till exempel som en ljuskälla ovanför vardagsrumsbordet, underbart kompletterat.
 • Pine 2-kit (Svart)

  Pine 2-kit (Svart)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmarna. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Pine passar perfekt över ett matsalsbord, en köksö eller ett biljardbord. Den ger både ett funktionellt och bra ljus, samtidigt som den är en iögonfallande inredningsdetalj. Kabellängd: 200cm svarta textilkablar. Finns i färgerna svart och grå.Ljuskällor ingår ej. 
 • Freya 35 taklampa (Svart)

  Freya 35 taklampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus. Denna pendellampa är perfekt för att lysa upp ditt matbord, ensam eller i en uppsättning om två, eller varför inte över köksbänken?
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Disa pendel (Transparent)

  Disa pendel (Transparent)
  Vacker, stilren och elegant - tre ord som beskriver denna härliga pendeln. Den har ett fäste i antikmässing, svarta detaljer och skärm i antingen klart eller amberfärgat glas. Vilken passar bäst in hos dig? Använd en dekorativ glödlampa i denna pendeln för att framhäva den ytterligare.Ljuskälla ingår ej.
 • Siv Pendel

  Siv Pendel
  Denna designlampa har sina rötter i den råa naturen och återspeglar en kontrast mellan en elegant, färgad marmoryta och den varma dekorativa ljuskällan. Marmor har under århundraden varit ett naturligt och populärt material som alltid visar upp unika färger, mönster och strukturer.
 • Omari Pendel

  Omari Pendel
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Tees Taklampa

  Tees Taklampa
  Pendellampa i modern och grafisk design med skärm i svartlackerad metall. Eftersom ljuskällan är synlig mellan lamellerna, rekommenderar vi att lampan kompletteras med en dekorativ glödlampa. Lampan är perfekt för vardagsrum eller hall och levereras utan ljuskälla.
 • Aslak Pendel

  Aslak Pendel
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Hänglampa Contina av glas, 1 lampa, svart

  Hänglampa Contina av glas, 1 lampa, svart
 • Magia 18 taklampa (Svart)

  Magia 18 taklampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm
 • Groa 34 Pendel

  Groa 34 Pendel
  Groa är en öppen pendellampa där trästrukturen stöder ett vackert skuggspel – samspelet mellan ljus och skugga är själva kärnan i den här pendeln. Ljuset sprider sig nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa.
 • Josefine taklampa (Svart)

  Josefine taklampa (Svart)
  Taklampa i matsvart metall med ställbara armar. Lampsocklarna är i antikmässing. Använd dekorativa ljuskällor av eget val för att sätta din prägen på lampan. Sladdlängden är justerbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Dial 45 taklampa (Gul)

  Dial 45 taklampa (Gul)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Uma 18 Pendel

  Uma 18 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Gloom taklampa (Mässing)

  Gloom taklampa (Mässing)
  Gloom är en ny version av den klassiska ljuskronan med en modern och elegant twist. Pendellampan har roterbara armar för enkel justering. Skapa ditt eget unika designuttryck genom att lägga till dekorativa glödlampor.Kombinationen av mässing och glas skapar ett glamoröst och elegant designuttryck.
 • Contina pendel (Svart)

  Contina pendel (Svart)
  Contina är en pendel som erbjuder attraktiv design, funktionalitet och noggrant utvalda detaljer. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av en ram med tre stycken ljuskällor som sitter fast undertill. Dessa ljuskällor omger av vackra opalvita glaskupoler som skapar fina och eleganta kontraster mot den annars svarta designen. Contina passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord eller köksö, där den får sprida sitt ljus ned över nedanstående yta och bidra med en funktionell allmänbelysning i rummet. Dess nätta och smidiga uttryck gör dessutom att lampan inte tar allt för mycket plats i rummet. Levereras med 2st svarta textilkablar.Ljuskällor ingår ej.
 • Cera Pendel

  Cera Pendel
  Mässingstrenden vinner mark överallt – även inom belysning, och kompletterar den minimalistiska skandinaviska designen på finaste sätt. Cera är en serie i komplett mässing som ger värme, en ombonad känsla samt exklusivitet till den ljusa inredningsstilen. Lampskärmens runda form skapar stor visuell volym till den strama ramen. Pendeln Cera ger ett trevligt nedåtriktat ljus och passar perfekt över matbordet, köksön eller soffbordet.
 • Glastaklampa Read, 14 cm

  Glastaklampa Read, 14 cm
  Opalvit glastaklampa Read En välgörande ljusatmosfär skapar taklampan Read, vars lampskärm är tillverkad av opalvitt glas. På så sätt ger den klart ljus, inte bara nedåt, utan även genom lampskärmen tränger ett mjukt ljussken ut nedåt. Hållaren av metall ger lampan en glänsande finish. Genom sin enkelhet och elegans kan Read integreras i många olika boendemiljöer.
 • Disa pendel (Amber)

  Disa pendel (Amber)
  Vacker, stilren och elegant - tre ord som beskriver denna härliga pendeln. Den har ett fäste i antikmässing, svarta detaljer och skärm i antingen klart eller amberfärgat glas. Vilken passar bäst in hos dig? Använd en dekorativ glödlampa i denna pendeln för att framhäva den ytterligare.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar

  LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar
 • Alanis taklampa (Mässing)

  Alanis taklampa (Mässing)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan kan hängas i rad eller i ett kluster med tre eller flera lampor för att skapa en intressant look i din inredning.
 • Pop pendel (Vit)

  Pop pendel (Vit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Josefine (Svart)

  Josefine (Svart)
  Josefine är en ny, modern tolkning av den klassiska takkronan. Lampan har 7st ljuskällor som hänger ut från grenar och ser nästintill svävande ut, då den hänger i tre tunna vajrar. Placera över matsalsbordet eller i vardagsrummet där den får ta sin plats och synas vid första anblick. Det är lätt att sätta sin egna prägel på lampan genom att använda dekorativa ljuskällor i lampan. Det rekommenderas även att koppla lampan till en dimmer för pampigast effekt. Josefine är tillverkad av metall, med kontrasterande mässingfärgade socklar och matt finish. Kabellängd: 200cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Groa 34 Pendel

  Groa 34 Pendel
  Groa är en öppen pendellampa där trästrukturen stöder ett vackert skuggspel – samspelet mellan ljus och skugga är själva kärnan i den här pendeln. Ljuset sprider sig nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa.
 • Hänglampa Pine, 2 lampor, grå

  Hänglampa Pine, 2 lampor, grå
  Två-flammande hängande lampa Pine med attraktiva metallskärmar Den enkla karaktären hos de två trunkerade konformade metallskärmarna i Pine hängande ljus förenas av en effektiv detalj med ett perforerat mönster. Den är inkorporerad ovanför uttag och runt underkanten och fyller rummet med ett atmosfäriskt ljusmönster under drift. Dessutom uppnås direkt belysning så att Pine också kan användas för områdesbelysning, till exempel ovanför ett långsträckt bord. Smala mässingselement vid kabelinföringarna ger pendellampa en ädel touch.
 • Uma 30 Pendel

  Uma 30 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Den matta opalvita glasskärmen skapar ett mjukt, diffust ljus.
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, bärnsten

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, bärnsten
 • Omari Pendel

  Omari Pendel
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Hänglampa Pine, 1 lampa, grå

  Hänglampa Pine, 1 lampa, grå
  Tallhänglampa med perforerat mönster - 1 lampa lampa Den mattlackerade metallskärmen på Pine-hänglampan är vit på insidan och är formad som en trunkerad kon och dekorerad med ett vanligt öppningsmönster på toppen och botten. Ljuset från den använda lampan avges inte bara nedåt utan tränger också in genom hålen uppåt och åt sidorna. En karakteristisk ljuseffekt skapas som fyller rummet med atmosfär. Kabeln leds genom ett mässingselement in i skölden. Tall kan användas både för områdesbelysning ovanför ett bord och för allmän belysning av rummet.
 • Paco pendel 3L (Svart)

  Paco pendel 3L (Svart)
  Paco är en elegant taklampa som är skapad i en minimalistisk design och går att variera helt efter egen stil och tycke. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av tre stycken pendlar som hänger ner från takplattan. Dessa pendlar går att justera i längd, vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på lampan. Förutom detta så levereras Paco utan ljuskällor, vilket medför till att man med enkelhet kan framhäva sin egen stil med hjälp av olika dekorativa ljuskällor. Ett förslag är att blanda olika typer för ett mer lekfullt uttryck. Placera lampan över matsalsbordet, eller låt den vara en inbjudande detalj i hörnet vid entrén - oavsett var den placeras så ger den ett fint ljus och en iögonfallande design.Ljuskällor ingår ej.
 • Dial 25 taklampa (Gul)

  Dial 25 taklampa (Gul)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm
 • Hollywood Pendel

  Hollywood Pendel
  Hollywood har något nostalgiskt över sig – den ger associationer till en tid med kristall i inredningen, vilket under de senaste åren har blivit ett återupptäckt inredningselement. Hollywood ger med sina många aspekter ett gnistrande uttryck som bidrar till en stilfull atmosfär, vilket ger en exklusiv och behaglig stämning.
 • Alanis 4 taklampa (Svart)

  Alanis 4 taklampa (Svart)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan är perfekt ovanför mat- eller köksbordet.
 • Milford 20 Pendel

  Milford 20 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Ray 2-kit Pendel

  Ray 2-kit Pendel
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkad av vitlackerad metall med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • Contina Pendel

  Contina Pendel
  Pendellampan Continas vackra design kompletterar Contina-serien med noggrant utvalda detaljer som gör att serien verkligen sticker ut. Den lätta ramen kompletteras av en sfärisk opalvit glaskula som döljer ljuskällan och sprider ett mjukt bländfritt ljus i rummet. Den slanka designen gör att pendellampan inte tar upp onödigt utrymme i rummet.
 • Galloway Pendel

  Galloway Pendel
  Mässing är en populär inredningstrend som utgör en vacker kontrast till den ljusa skandinaviska inredningen. Mässing har också införlivats i designen av den vackra Galloway-serien där detaljerna vackert bryter av de stilrena och enkla linjerna i metallytan. Sätt en dekorativ glödlampa i den fina Galloway-sockeln med räfflad yta och eleganta mässingsdetaljer – det ger en vacker pendel både när den är tänd och släckt. Levereras utan ljuskälla.
 • Milford 30 Pendel

  Milford 30 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Link Rondie Pendel

  Link Rondie Pendel
  Rondie har en rund, klassisk design med en frostad glasring som ger den en intressant ljuseffekt. Ger ett behagligt, riktat ljus. Enkel installation och justering med Nordlux Link-systemet.
 • Alton 25 (Mässing/guld)

  Alton 25 (Mässing/guld)
  Vacker takpendel i opalvitt glas och med en mässingsockel. Vit textilkabel (3m).Ljuskälla ingår ej.
 • Torina 25 taklampa (Klar)

  Torina 25 taklampa (Klar)
  Pendellampan Torina i glas har ett luftigt vintageuttryck med en feminin touch. Använd vilken glödlampa som helst – och skapa en intressant look genom att hänga tre eller fler pendellampor i rad eller i ett kluster.
 • Notti pendel 20cm (Svart)

  Notti pendel 20cm (Svart)
  Notti är en vacker och elegant taklampa som är resultatet av när form, material och detaljer förenas i en fantastisk design. Den har ett rent och estetiskt uttryck som gör att den passar in bra i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall och bär på en kontrasterande, vit glaskupa som skapar fina kontraster mot den mörka metallen. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och funktionellt ljus genom glaskupan. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna styra ljusstyrkan. Denna variant är i färgen "mocka". Ljuskälla ingår ej.
 • Orbiform 3-pendel (Smoke)

  Orbiform 3-pendel (Smoke)
  Orbiform är en läcker serie med exklusiva och glamourösa lampor i olika storlekar och utföranden. Kombinationen av borstad mässing och femkantiga, rökfärgade glaskupor har återigen blivit ett populärt inslag i många moderna hem. De tre kuporna är prydda med ett smakfullt diamantmönster som inte bara är en stilren detalj, utan skapar även en unik ljuseffekt i rummet. Sladdlängd: 200cm (svarta textilkablar).Ljuskälla ingår ej. 
 • Hänglampa Asti av trälameller, höjd 40 cm

  Hänglampa Asti av trälameller, höjd 40 cm
 • LED-hänglampa Balance med 3-stegsdimmer

  LED-hänglampa Balance med 3-stegsdimmer
  Bländfri LED-pendellampa Balans - kan dimas i tre steg med en väggbrytare Valet av namn uttrycker de fullständiga egenskaperna hos denna dekorativa ljuskälla: Balance är en LED-pendellampa vars design med tydliga linjer och runda former framkallar associering med den skandinaviska stilen och passar bra med många levande variationer. Det utsända ljuset fördelas homogent och bländningsfritt i miljön och lyser upp det behagligt i en varmvit ton. En Moodmaker TM- dimmer är integrerad i Balance, som kan styras i tre steg (100%, 50%, 25%) med den konventionella väggomkopplaren.
 • Notti pendel 20cm (Grå)

  Notti pendel 20cm (Grå)
  Notti är en vacker och elegant taklampa som är resultatet av när form, material och detaljer förenas i en fantastisk design. Den har ett rent och estetiskt uttryck som gör att den passar in bra i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall och bär på en kontrasterande, vit glaskupa som skapar fina kontraster mot metallen. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och funktionellt ljus genom glaskupan. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna styra ljusstyrkan. Denna variant är varmgrå.Ljuskälla ingår ej.
 • Molli Pendel

  Molli Pendel
  Molli-serien består av lampor i en minimalistisk och klassisk design. De sneda, matt opalvita glasskärmarna ger ett behagligt, diffust ljus som är perfekt för mysiga stunder runt middagsbordet.
 • Aud Pendel

  Aud Pendel
  Pendelupphänget har en enkel design som passar utmärkt in i alla slags inredningar. Det retroinspirerade upphänget har en tygsladd, som tillsammans med resten av lampan skapar den perfekta stämningsbelysningen. Observera att glödlampa inte medföljer.
 • Contina 3-Pendel

  Contina 3-Pendel
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en exklusiv långpendel med tre ljuskällor i den vackraste mässing som tillför värme och en ombonad känsla till den ljusa skandinaviska inredningen. Den smala designen gör att pendeln inte tar för mycket plats i rummet eller skymmer utsikten, och den är därför perfekt över det långa middags- eller köksbordet.
 • Hänglampa Miry med grå skärm

  Hänglampa Miry med grå skärm
  pendellampa Miry - harmonisk kombination av metall och glas En grå, konvex metallskärm bildar det yttre skalet, en diskret synlig insats av opalglas hittar sin plats i mitten - så enkel och ändå tilltalande är designen på Miry-hänglampan. Ljuset från det belysningsmedel som ska användas reflekteras från insidan av den vita nyansen och släpps ut genom glaset både direkt nedåt och uppåt. Miry ger alltså direkt och indirekt belysning samtidigt.
 • Milford 20 taklampa (Opal)

  Milford 20 taklampa (Opal)
  Milford är en dekorativ belysningsserie där det opalvita munblåsta glaset skapar en mjuk och nästan ”veckad” look. Designen är klassisk och vintage, balanserad med en modern twist i form av mässingsupphängningen. Kombinationen av de organiska formerna och den räfflade ytan skapar elegans och lyser upp rummet med ett mjukt och varmt ljus.
 • Hollywood Pendel

  Hollywood Pendel
  Hollywood har något nostalgiskt över sig – den ger associationer till en tid med kristall i inredningen, vilket under de senaste åren har blivit ett återupptäckt inredningselement. Hollywood ger med sina många aspekter ett gnistrande uttryck som bidrar till en stilfull atmosfär, vilket ger en exklusiv och behaglig stämning.
 • Pendellampa Pop Rough av metall, antracit

  Pendellampa Pop Rough av metall, antracit
  Upphängningslampa Pop Rough med metallskärm i mörk antracitgrått Pop Rough-upphängningslampan utstrålar enkelhet och purism, vars metallskärm har en grov yta i antracit. Den lilla detalj i borstad mässing, som fungerar som upphängning högst upp i skuggan, har en dekorativ effekt. Hänglampan Pop Rough lyser upp ett bord eller en disk i köket eller matsalen. Det kan helst kompletteras med andra lampor från serien.
 • Magia 26 taklampa (Svart)

  Magia 26 taklampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Pendellampa Adrian i grått, Ø 25cm

  Pendellampa Adrian i grått, Ø 25cm
  Hänglampa Adrian med metallskärm i industriell, robust design Hänglampan Adrian är robust och ger industricharm till alla rum. Med två vingskruvar är det möjligt att rotera metallampskärmen i dess ledstång och fastsatta den i önskat läge. Lampans ljuskon kan då orienteras i önskad riktning. Lampans särskilda höjdpunkt är det ljus som tar sig ut genom skruvarna på sidan. Med pendellampan Adrian, som imponerar med dess kombination av grov metallyta, en industriell look och en mysig belysningseffekt, kan många områden belysas, från köksdisken till matbordet eller sidobordet i vardagsrummet eller till sovrummet som ersättning för nattduksbordslampan.
 • Magia 18 taklampa (Vit)

  Magia 18 taklampa (Vit)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Uma 18 Pendel

  Uma 18 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Den matta opalvita glasskärmen skapar ett mjukt, diffust ljus.
 • Beroni 35 taklampa (Svart)

  Beroni 35 taklampa (Svart)
  Pendellampan Beroni har en särpräglad minimalistisk design som ger ett fascinerande ljus- och skuggspel när den är tänd. De böjda metalltrådarna skapar en öppen och luftig look, där du kan skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Ellen 40 taklampa (Svart)

  Ellen 40 taklampa (Svart)
  Stilren metallpendel i mattvit eller mattsvart, med vit insida för bästa ljusreflektion. 200cm textilkabel som enkelt går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Asti 50 taklampa (Natur)

  Asti 50 taklampa (Natur)
  Asti är en öppen pendellampa där trästrukturen bjuder in naturen och skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. Den luftiga designen låter ljuset spridas nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Kromsockeln och de många lamellerna skapar ett elegant men ändå lätt designuttryck. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa din egen look.
 • Siv taklampa (Brun)

  Siv taklampa (Brun)
  Hos Siv är enkelheten nyckeln. Den tunga marmorfoten kontrasterar elegant mot den varma, dekorativa ljuskällan och skapar ett effektfullt designuttryck. Skapa din egen look genom att lägga till en glödlampa som passar din inredning. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Tilo 3 pendel (Svart)

  Tilo 3 pendel (Svart)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - den passar lika bra hängande för sig själv i ett hörn, som i vardagsrummet eller över köksbordet. Den är tillverkad av metall med tre hängande lampor som var och en har en avtagbar trähuva i ask. Perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan.Kabellängd: 200cm.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Ivona 4-Pendel

  Ivona 4-Pendel
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Svart stål och rökfärgat glas ger ett coolt, industriellt utseende. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa ditt eget designuttryck.
 • Uma 30 Pendel

  Uma 30 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 25 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 25 cm
 • Pop 3 taklampa (Mattsvart)

  Pop 3 taklampa (Mattsvart)
  Pop är en snygg, strömlinjeformad designlampa i en mjuk, matt finish. Mässingsdetaljerna högst upp ger de klassiska skärmarna en elegant touch. Pendellampan på skena har tre skärmar som hänger vackert ovanför mat- eller köksbordet.
 • Siv Pendel

  Siv Pendel
  Denna designlampa har sina rötter i den råa naturen och återspeglar en kontrast mellan en elegant, färgad marmoryta och den varma dekorativa ljuskällan. Marmor har under århundraden varit ett naturligt och populärt material som alltid visar upp unika färger, mönster och strukturer.
 • Grant 35 (Opal)

  Grant 35 (Opal)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det matta, mässingfärgade fästet kombinerat med den sfäriska glaskupan skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom glaskupan.Grant finns i flera olika storlekar som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa sin egna prägel i hemmet.Ljuskälla ingår ej. 
 • Trude taklampa (Svart)

  Trude taklampa (Svart)
  Trude är en vacker pendel i en skandinavisk och vacker design. Tillverkad i metall och finns i två olika färger - svart eller vit. Sprider ett bra ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp.Ljuskälla ingår ej.
 • Porter 21 taklampa (Galvaniserat stål)

  Porter 21 taklampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått, industriellt uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Denna pendellampa är perfekt för att lysa upp ett mörkt hörn, ditt matbord i en uppsättning om två eller tre eller varför inte över köksbänken? Den har ett coolt och dekorativt rutnät som täcker öppningen.
 • Chino 40 taklampa (Trä)

  Chino 40 taklampa (Trä)
  Chino taklampa på 40cm i diameter, med en burliknande ram i trä. Snygg lampa som passar över matbordet, soffbordet eller varför inte i sovrummet? Mycket stilfull med sin synliga ljuskälla som man ser genom ramen. Chino finns i fler storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, i två steg

  LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, i två steg
  Dekorativ LED-pendellampa med fyra flammor Clyde med avbländningsfunktion Även om den inte är upplyst, LED-pendellampa Clyde med fyra lampor en tilltalande bild: två raka metallstänger med ett runt lamphuvud i vardera änden korsas varandra så att det finns ett huvud i vardera riktningen. De inbyggda lysdioderna avger sitt varma vita ljus direkt nedåt. Ljusstyrkan kan bestämmas med hjälp av den integrerade dimningsfunktionen för Moodmaker, som lätt kan manövreras med hjälp av väggbrytaren - växla 100% en gång, växla 50% två gånger och växla 25% tre gånger.
 • Dial 45 taklampa (Vit)

  Dial 45 taklampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Villo lampskärm (Vit)

  Villo lampskärm (Vit)
  Villo är en variant på den tidlösa och klassiska rispapperslampan. Den har ett mycket lätt och luftigt utseende och kan skapa en mysig stämning var du än placerar den – där den sprider ett mjukt och diffust ljus i rummet.
 • Dial 25 taklampa (Grå)

  Dial 25 taklampa (Grå)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Hänglampa Pop med metallskärm, antracit

  Hänglampa Pop med metallskärm, antracit
  Harmonisk hänglampa Pop i kupolform Pop-hänglampans skugga är utformad som en kupol som öppnas nedåt. I kombination med enfärgad finish blir resultatet en visuellt återhållen pendellampa som är lämplig för direktbelysning i många olika inredda interiörer - särskilt ovanför vardagsrummet och matbordet. Endast ett litet metallelement, genom vilket hållarkabeln är ansluten till skärmen, ger en optisk kontrapunkt.
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, vit

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, vit
 • Villo lampskärm (Grå)

  Villo lampskärm (Grå)
  Villo är en variant på den tidlösa och klassiska rispapperslampan. Den har ett mycket lätt och luftigt utseende och kan skapa en mysig stämning var du än placerar den – där den sprider ett mjukt och diffust ljus i rummet.Denna nya tolkning av grått ger ett dekorativt och mysigt nedtonat ljus. Den spräckliga grå effekten skapar en vacker look även när den är släckt.
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön
 • Alanis taklampa (Svart)

  Alanis taklampa (Svart)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan kan hängas i rad eller i ett kluster med tre eller flera lampor för att skapa en intressant look i din inredning.
 • Alton 35 Pendel

  Alton 35 Pendel
  Alton i rökfärgat glas skapar en vacker samhörighet mellan den svarta toppen och den fina runda formen som gör serien mycket elegant. Det rökfärgade glaset och de fina formerna ger ljusskenet en mjuk och varm glöd som skapar behaglig belysning. Glas är en stor inredningstrend och kombinationen av glaset och den mattsvarta metallen ger Alton ett elegant utseende.
 • Pine 2-kit (Grå)

  Pine 2-kit (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmarna. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Pine passar perfekt över ett matsalsbord, en köksö eller ett biljardbord. Den ger både ett funktionellt och bra ljus, samtidigt som den är en iögonfallande inredningsdetalj. Kabellängd: 200cm svarta textilkablar. Finns i färgerna svart och grå.Ljuskällor ingår ej. 
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, bärnsten

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, bärnsten
 • Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 41,5 cm

  Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 41,5 cm
 • Uma 30 Pendel

  Uma 30 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.