Nordlux takpendel

Det finns otroligt många fina exempel på pendellampa från Nordlux. Vi har satt ihop en översikt med bilder och priser på Nordlux takpendlar. Det finns allt från stora bulliga taklampor av metall till naturnära hänglampor av bambu.

Populärt inom Nordlux takpendel

 • Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - minimalistisk hänglampa, mässing
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Svart metallpendellampa Lyne

  Svart metallpendellampa Lyne
  Mattsvart metallpendellampa Lyne i industrilook Industriell charm och även lite nostalgi sprider denna pendellampa Lyne i kök, matrum och även hallar. Skärmen av metall är lackerad i matt svart. Pendellampan kan användas med alla typer av ljuskällor med E27-sockel, för att belysa ett bord i köket eller matrummet. Metallskärmen hänger på en textilkabel med en längd på 250 cm, som tillåter en mycket lång upphängning. Ljuskälla ingår ej (se Tillbehör).
 • Äggformad taklampa Nexus

  Äggformad taklampa Nexus
  Taklampan Nexus i oval form För en puristisk inredningsstil passar taklampan Nexus utmärkt. På en upphängning med en längd av 250 cm sitter den ovala lampskärmen som avger ljuset nedåt. Skärmen är tillverkad av borstad metall för att få ett matt skimmer. På så sätt fungerar lampan som centralbelysning och dekorativt element på samma gång.
 • Avra - minimalistisk hänglampa, koppar

  Avra - minimalistisk hänglampa, koppar
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.

Fler tips på Nordlux takpendel

 • LED-pendellampa Lilt, svart

  LED-pendellampa Lilt, svart
  Svart LED-hängande lampa Lilt i form av en stång - dimbar i tre steg med en väggbrytare Lilt LED-pendellampa pendelarmatur är perfekt för direktbelysning ovanför bord och köksbänkar. Den är utformad som en enkel, svart stapel på vars undersida en diffusor är inbyggd över hela längden. LED-lamporna inuti ger ett varmt vitt ljus vars intensitet kan regleras från 100% till 50% och till 25% med en konventionell väggströmbrytare tack vare Moodmaker-dimningsfunktionen.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 45 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Josefine (Svart)

  Josefine (Svart)
  Josefine är en ny, modern tolkning av den klassiska takkronan. Lampan har 7st ljuskällor som hänger ut från grenar och ser nästintill svävande ut, då den hänger i tre tunna vajrar. Placera över matsalsbordet eller i vardagsrummet där den får ta sin plats och synas vid första anblick. Det är lätt att sätta sin egna prägel på lampan genom att använda dekorativa ljuskällor i lampan. Det rekommenderas även att koppla lampan till en dimmer för pampigast effekt. Josefine är tillverkad av metall, med kontrasterande mässingfärgade socklar och matt finish. Kabellängd: 200cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Ray 2-kit Pendel

  Ray 2-kit Pendel
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkad av vitlackerad metall med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • Trude taklampa (Svart)

  Trude taklampa (Svart)
  Trude är en vacker pendel i en skandinavisk och vacker design. Tillverkad i metall och finns i två olika färger - svart eller vit. Sprider ett bra ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp.Ljuskälla ingår ej.
 • Porter 40 taklampa (Galvaniserat stål)

  Porter 40 taklampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått och industriellt galvaniserat uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Denna pendellampa är den perfekta lösningen om du vill lysa upp ditt matbord, och den är försedd med ett coolt och dekorativt rutnät som täcker öppningen.
 • Contina Pendel

  Contina Pendel
  Pendellampan Continas vackra design kompletterar Contina-serien med noggrant utvalda detaljer som gör att serien verkligen sticker ut. Den lätta ramen kompletteras av en sfärisk opalvit glaskula som döljer ljuskällan och sprider ett mjukt bländfritt ljus i rummet. Den slanka designen gör att pendellampan inte tar upp onödigt utrymme i rummet.
 • Hänglampa Milford, opalvit/mässing, Ø 30 cm

  Hänglampa Milford, opalvit/mässing, Ø 30 cm
  Milford hängande lampa består av en opalvit skärm av munblåst glas och ett filigran, mässingsfärgat metallelement. Kombinationen av material och färger gör att pendellampan ser särskilt elegant ut. Skärmens räfflade yta gör att den ser ut som en lampion. Den avger ljuset diffust och varmt till omgivningen. Milford är särskilt lämplig för att belysa vardagsrummet eller matbordet.
 • Ivona 4-Pendel

  Ivona 4-Pendel
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Svart stål och rökfärgat glas ger ett coolt, industriellt utseende. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa ditt eget designuttryck.
 • Ray 2-kit Pendel

  Ray 2-kit Pendel
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkade i krom med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • Hänglampa Magia Ø 18 cm, svart

  Hänglampa Magia Ø 18 cm, svart
  I modern dubbelglasoptik - Magia hängande lampa Ljuskällan är dold bakom ett opalglas som i sin tur är omgivet av en annan genomskinlig skärm. Den dubbla glasskärmen är ansluten till den avsmalnande kapellet med en metalländan med en tråd i samma färg. Den rundade formen ger en modern och högkvalitativ effekt. Ljuset dämpas på så sätt och strålar ut helhetsmässigt i rummet, vilket ger en bra allmänbelysning i vardagsrummet och lämpar sig även för att belysa bord.
 • Hänglampa Groa av trä, svart

  Hänglampa Groa av trä, svart
  Hängande lampa Groa av trä Fina trästrån symboliserar skuggan på den öppna hängande lampan Groa. Ljuskällan är alltså tydligt synlig, varför en dekorativ glödlampa rekommenderas här. Ljuset tar sig fram genom stöttorna och skapar ett vackert ljus- och skuggspel i taket. På samma sätt belyses ytan nedanför, till exempel ett bord, över ett stort område. Den trattformade skärmen är ansluten till taket med en svart upphängning.
 • Step 17 taklampa (Svart)

  Step 17 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart metall med svart textilsladd. Ger ett fint ljus nedåt och passar perfekt över köksbord, köksö eller arbetsplats.​Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Adrian i svart, Ø 16 cm

  Pendellampa Adrian i svart, Ø 16 cm
  Hänglampa Adrian med metallskärm i industriell, robust design Hänglampan Adrian är robust och ger industricharm till alla rum. Med två vingskruvar är det möjligt att rotera metallampskärmen i dess ledstång och fastsatta den i önskat läge. Lampans ljuskon kan då orienteras i önskad riktning. Lampans särskilda höjdpunkt är det ljus som tar sig ut genom skruvarna på sidan. Med pendellampan Adrian, som imponerar med dess kombination av grov metallyta, en industriell look och en mysig belysningseffekt, kan många områden belysas, från köksdisken till matbordet eller sidobordet i vardagsrummet eller till sovrummet som ersättning för nattduksbordslampan.
 • Paco pendel (Svart)

  Paco pendel (Svart)
  Med sin industriella och minimalistiska design kan Paco-serien stylas för att passa din personliga smak perfekt. Lägg till en stor och dekorativ glödlampa för att skapa den perfekta, mysiga atmosfären. Kombinationen av svart metall och en dekorativ glödlampa ger ett trendigt och industriellt designuttryck.
 • Clyde 4-Pendel

  Clyde 4-Pendel
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Har du ett långt matbord eller en stor köksö är pendeln Clyde det perfekta valet eftersom de fyra ljuskällorna sprider mycket ljus. Den smala designen gör att pendeln inte tar upp för mycket plats eller skymmer utsikten. Med den inbyggda moodmaker-funktionen kan du också byta från funktionell belysning när du gör läxor till ett varmt ljus när du äter middag med vänner och familj.
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Hänglampa Magia Ø 18 cm, vit

  Hänglampa Magia Ø 18 cm, vit
  I modern dubbelglasoptik - Magia hängande lampa Ljuskällan är dold bakom ett opalglas som i sin tur är omgivet av en annan genomskinlig skärm. Den dubbla glasskärmen är ansluten till den avsmalnande kapellet med en metalländan med en tråd i samma färg. Den rundade formen ger en modern och högkvalitativ effekt. Ljuset dämpas på så sätt och strålar ut helhetsmässigt i rummet, vilket ger en bra allmänbelysning i vardagsrummet och lämpar sig även för att belysa bord.
 • Uma 30 Pendel

  Uma 30 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Dial 25 taklampa (Svart)

  Dial 25 taklampa (Svart)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Contina pendel (Svart)

  Contina pendel (Svart)
  Contina är en pendel som erbjuder attraktiv design, funktionalitet och noggrant utvalda detaljer. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av en ram med tre stycken ljuskällor som sitter fast undertill. Dessa ljuskällor omger av vackra opalvita glaskupoler som skapar fina och eleganta kontraster mot den annars svarta designen. Contina passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord eller köksö, där den får sprida sitt ljus ned över nedanstående yta och bidra med en funktionell allmänbelysning i rummet. Dess nätta och smidiga uttryck gör dessutom att lampan inte tar allt för mycket plats i rummet. Levereras med 2st svarta textilkablar.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 25 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 25 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Pop Maxi (Vit)

  Pop Maxi (Vit)
  Enkel taklampa i svart eller vitlackerad plåt. Ger ett fint ljus nedåt och funkar bra som arbetsbelysning över t.ex. köksö. Ljuskälla ingår ej.
 • Alton 35 Pendel

  Alton 35 Pendel
  Alton-serien förenar på ett vackert sätt enkelt, opalvitt glas och en vacker, rundad form, vilket skapar ett elegant och klassiskt uttryck. Den kommer med två olika toppar – en i matt, svart metall och en i borstad mässing så att du kan välja precis den look du föredrar. Kombinationen av opalvitt glas och borstad mässing skapar ett varmt, modernt designuttryck, medan den matta, svarta metallen ger en klassisk och minimalistisk look.Ljuskälla ingår ej
 • Aslak Pendel

  Aslak Pendel
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Gloom taklampa (Svart)

  Gloom taklampa (Svart)
  Gloom är en ny version av den klassiska ljuskronan med en modern och elegant twist. Pendellampan har roterbara armar för enkel justering. Skapa ditt eget unika designuttryck genom att lägga till dekorativa glödlampor.Det industriella och minimalistiska utseendet gör att den svarta pendellampan kan stylas för att passa perfekt till din personliga smak.
 • LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar

  LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar
  Nordlux led-pendellampa clyde, 1 lampa, dimbar Clyde,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 5 W, H: 17.5 cm
 • Modern pendellampa Tees

  Modern pendellampa Tees
  Iögonfallande pendellampa Tees med en öppen skärm bestående av tunna metallstavar Intressant och modern verkar pendellampan Tees genom dess utformning. Den öppna skärmen består av tunna metallstavar, som nedtill är formade som en diamant. Pricken över i på lampan är ljuskällan. Särskilt snyggt blir det med ljuskällor i diamantform, som också är formen på lampskärmen. Man kan även använda globformade lampor med sockel E14 (max. 60 W). En passande ljuskälla hittar du under Tillbehör.
 • Notti pendel 20cm (Grå)

  Notti pendel 20cm (Grå)
  Notti är en vacker och elegant taklampa som är resultatet av när form, material och detaljer förenas i en fantastisk design. Den har ett rent och estetiskt uttryck som gör att den passar in bra i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall och bär på en kontrasterande, vit glaskupa som skapar fina kontraster mot metallen. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och funktionellt ljus genom glaskupan. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv kunna styra ljusstyrkan. Denna variant är varmgrå.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Tribeca 38 Pendel

  Tribeca 38 Pendel
  De varma färgerna och levande strukturerna som finns i naturen har förvandlats till stilren och nordisk design i vår Tribeca-serie. Formspråket och materialvalet är organiskt och skapar ett balanserat och behagligt ljus genom de fina lamellerna som på vackraste sätt passar över vilken matplats eller myshörna som helst.
 • Asti 30 taklampa (Natur)

  Asti 30 taklampa (Natur)
  Asti är en öppen pendellampa där trästrukturen bjuder in naturen och skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. Den luftiga designen låter ljuset spridas nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Kromsockeln och de många lamellerna skapar ett elegant men ändå lätt designuttryck. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa din egen look.
 • Lilt taklampa (Mörkgrå)

  Lilt taklampa (Mörkgrå)
  Lilt-serien personifierar funktionalitet och design i vacker förening. Lilt har en jämnt upplyst yta i hela lampan, och är utrustad med en inbyggd trestegs Moodmaker™-funktion som gör att du kan justera ljuset i tre steg från din vanliga väggströmbrytare efter behov.Pendellampans enkelhet understryks av två vackra svarta beslag som kontrasterar mot den stringenta rektangulära metallytan. Perfekt ovanför det långa mat- eller köksbordet.
 • LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, rak

  LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, rak
  Strålpendelarmatur Clyde i skandinavisk design - fyrflammig, i rad Den fyrflammiga LED-pendelarmaturen Clyde är klart strukturerad och neutral svart och harmonierar med nästan alla inredningsfärger och kan integreras i många olika stilar. Det varmvita ljuset avges nedåt från huvudena som är placerade bredvid varandra och ger en effektiv direktbelysning, till exempel ovanför ett matbord. Clyde pendelarmaturen har en trestegs dimfunktion som kan manövreras via den vanliga väggströmbrytaren. Detta gör det möjligt att minska ljusstyrkan från 100 % (1 x omkopplare) till 50 % (2 x omkopplare) eller ner till 25 % (3 x omkopplare).
 • Alanis 4 taklampa (Svart)

  Alanis 4 taklampa (Svart)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan är perfekt ovanför mat- eller köksbordet.
 • Hänglampa Pine, 1 lampa, svart

  Hänglampa Pine, 1 lampa, svart
  Tallhänglampa med perforerat mönster - 1 lampa lampa Den mattlackerade metallskärmen på Pine-hänglampan är vit på insidan och är formad som en trunkerad kon och dekorerad med ett vanligt öppningsmönster på toppen och botten. Ljuset från den använda lampan avges inte bara nedåt utan tränger också in genom hålen uppåt och åt sidorna. En karakteristisk ljuseffekt skapas som fyller rummet med atmosfär. Kabeln leds genom ett mässingselement in i skölden. Tall kan användas både för områdesbelysning ovanför ett bord och för allmän belysning av rummet.
 • Hänglampa Alton med glasskärm opal Ø 35 cm

  Hänglampa Alton med glasskärm opal Ø 35 cm
  Pendellampan Alton har en opalvit glasskärm och levereras med två element som kan fästas ovanför skärmen. Elementet i matt svart metall ger lampan ett modernt utseende, medan den borstade mässingen bidrar till ett ädelt utseende. Pendellampan är idealisk för att t.ex. belysa mat- eller vardagsrumsbordet.
 • Alanis taklampa (Mässing)

  Alanis taklampa (Mässing)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan kan hängas i rad eller i ett kluster med tre eller flera lampor för att skapa en intressant look i din inredning.
 • Carmen 45 taklampa (Svart)

  Carmen 45 taklampa (Svart)
  Carmen är en familj med ett minimalistiskt och klassiskt men ändå mjukt och rundat designuttryck. Skärmarna i flera lager säkerställer ett mjukt och bländfritt ljus som skapar den perfekta atmosfären ovanför matbordet.
 • Magia 26 taklampa (Svart)

  Magia 26 taklampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Read 20 Pendel

  Read 20 Pendel
  Read 2 pendellampa från Nordlux är elegant och enkel. Pendellampan är tillverkad av metall och opalvitt glas. Read hänger vackert över matbordet eller köksbänken.
 • Milford 20 Pendel

  Milford 20 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit

  Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit
  Pendellampan Bretagne har en flerskiktad skärm som är utformad i olika graderingar av vitt. Detta skapar ett mjukt, diffust ljus som strålar ut i rummet utan att blända. Med en extern fasdimmer och en lämplig ljuskälla är det också möjligt att variera ljusstyrkan. Det kromfärgade elementet ovanför skärmen ger armaturen ett extra modernt utseende. Bretagne är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet.
 • Freya 35 taklampa (Svart)

  Freya 35 taklampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus. Denna pendellampa är perfekt för att lysa upp ditt matbord, ensam eller i en uppsättning om två, eller varför inte över köksbänken?
 • Ellen 30 taklampa (Svart)

  Ellen 30 taklampa (Svart)
  Taklampa i metall i mattvit eller mattsvart, vit insida för bästa ljusreflektion. 200cm textilkabel som enkelt går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Trude med metallskärm, svart

  Hänglampa Trude med metallskärm, svart
  Kupolformad hänglampa Trude av metall Med den kupolformade metallskärmen i återhållsamma färger har hänglampan Trude ett enkelt utseende. Den kan kombineras med de mest olika inredningskoncept. Tack vare den skärm som öppnas nedåt är Trude en direkt ljuskälla som är utmärkt som huvudbelysning över ett bord.
 • Avra Taklampa

  Avra Taklampa
  Pendelupphäng med patinerat utseende från Avra-serien. Avra passar all slags inredning och levereras med svart textilsladd som ger en snygg avslutning på upphänget. Används utan skärm med en stor dekorativ glödlampa och passar bland annat perfekt i hallen eller i kluster över matbordet.
 • Tilo 5 pendel (Grå)

  Tilo 5 pendel (Grå)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Den är tillverkad av metall med fem hängande lampor som var och en har en avtagbar trähuva i ask. Perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Lampan passar perfekt över ett matsalsbord, en köksö eller över biljardbordet. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan.Kabellängd: 200cm.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Magia 26 taklampa (Vit)

  Magia 26 taklampa (Vit)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Porter 9 taklampa (Galvaniserat stål)

  Porter 9 taklampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått och industriellt uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Den här lilla pendellampan är perfekt att hänga som en spotlight för att lyfta fram utvalda detaljer i din inredning, vid sängen eller varför inte över köksbänken? Lampan har ett justerbart lamphuvud så att du kan rikta ljuset.
 • Piso Pendel

  Piso Pendel
  Piso utstrålar skandinavisk minimalism. Den stilrena designen ger Piso ett tidlöst och modernt uttryck där den stora belysningsytan bidrar till ett vackert och enhetligt ljus. Den strama designen har kombinerats med integrerad dim-to-warm-teknik som drivs av din väggdimmer, så att du otroligt lätt kan anpassa ljustemperaturen i rummet till alla vardagliga situationer.Pendeln Piso har tagits fram i elegant grå metall som tillsammans med de mjuka formerna ger lampan ett stramt och enkelt uttryck. Pendeln sprider ett jämnt ljus genom den frostade skärmen och den passar därför perfekt över matbordet eller köksön.
 • Notti Pendelupphäng

  Notti Pendelupphäng
  Notti är ett fint exempel på när form, material och detaljer förenas till en högre enhet. Det vackra organiska och harmoniska formspråket ger Notti ett fulländat, estetiskt uttryck som passar bra i alla typer av inredningar. Utgångspunkten är den eleganta, dekorativa glödlampan som här är kompletteras på ett otroligt fint sätt av en sockel av matt metall med rund organisk form. Detta ger en fin lampa som skapar en mysig atmosfär både tänd och släckt. Häng gärna flera ihop i ett hörn med olika dekorativa glödlampor – det skapar liv i inredningen och ger ett vackert visuellt uttryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Step 36 taklampa (Svart)

  Step 36 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart metall med svart textilsladd. Ger ett fint ljus nedåt och passar perfekt över köksbord, köksö eller arbetsplats.Ljuskälla ingår ej.
 • Tilo pendel (Svart)

  Tilo pendel (Svart)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - placera den hängande för sig själv i hörnet eller fönstret, eller placera flera i rad över köksbordet för att snyggt visuellt uttryck. Den är tillverkad av metall och har en avtagbar trähuva i ask - perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan nedanför.Sladdlängd: 200cm, textilkabel.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Tilo 5 pendel (Svart)

  Tilo 5 pendel (Svart)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Den är tillverkad av metall med fem hängande lampor som var och en har en avtagbar trähuva i ask. Perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Lampan passar perfekt över ett matsalsbord, en köksö eller över biljardbordet. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan.Kabellängd: 200cm.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, vit

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, vit
  Nordlux hänglampa dicte, handbunden, ø 53 cm, vit Dicte, Ø, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 60 W, H: 29 cm
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige
  Freya hängande lampa har en organisk form och är idealisk för att belysa vardagsrumsbordet eller matsalsbordet. Med flera armaturer på rad kan den dock också ge ljus till exempel till en köksbänk. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Skärmen innehåller ljuskällan och kan enkelt tas bort för att sätta in eller byta ut lampor. Det indirekta ljuset ger en bländfri belysning av omgivningen.
 • Bretagne 38 taklampa (Koppar)

  Bretagne 38 taklampa (Koppar)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Chino 30 taklampa (Trä)

  Chino 30 taklampa (Trä)
  Chino taklampa på 30cm i diameter, med en burliknande ram i trä. Snygg lampa som passar över matbordet, soffbordet eller varför inte i sovrummet? Mycket stilfull med sin synliga ljuskälla som man ser genom ramen. Chino finns i fler storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Porter i industriell look, Ø 9 cm

  Hänglampa Porter i industriell look, Ø 9 cm
  Den slående designen med industriell charm gör Porter pendellampan till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Armaturhuvudet är tillverkat av galvaniserad metall och kan svängas så att ljuset kan riktas i önskad riktning. Pendelarmaturen lämpar sig därför särskilt väl för accentbelysning och kommer till sin rätt både som enskilt ljuselement och i kombination med flera pendelarmaturer.
 • Beroni 40 taklampa (Svart)

  Beroni 40 taklampa (Svart)
  Pendellampan Beroni har en särpräglad minimalistisk design som ger ett fascinerande ljus- och skuggspel när den är tänd. De böjda metalltrådarna skapar en öppen och luftig look, där du kan skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, svart

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, svart
  Freya hängande lampa har en organisk form och är idealisk för att belysa vardagsrumsbordet eller matsalsbordet. Med flera armaturer på rad kan den dock också ge ljus till exempel till en köksbänk. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Skärmen innehåller ljuskällan och kan enkelt tas bort för att sätta in eller byta ut lampor. Det indirekta ljuset ger en bländfri belysning av omgivningen.
 • Grant 35 (Opal)

  Grant 35 (Opal)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det matta, mässingfärgade fästet kombinerat med den sfäriska glaskupan skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom glaskupan.Grant finns i flera olika storlekar som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa sin egna prägel i hemmet.Ljuskälla ingår ej. 
 • Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Alton 23 Pendel

  Alton 23 Pendel
  Alton i rökfärgat glas skapar en vacker samhörighet mellan den svarta toppen och den fina runda formen som gör serien mycket elegant. Det rökfärgade glaset och de fina formerna ger ljusskenet en mjuk och varm glöd som skapar behaglig belysning. Glas är en stor inredningstrend och kombinationen av glaset och den mattsvarta metallen ger Alton ett elegant utseende.
 • Torina 20 taklampa (Klar)

  Torina 20 taklampa (Klar)
  Pendellampan Torina i glas har ett luftigt vintageuttryck med en feminin touch. Använd vilken glödlampa som helst – och skapa en intressant look genom att hänga tre eller fler pendellampor i rad eller i ett kluster.
 • Alton 35 Pendel

  Alton 35 Pendel
  Alton i rökfärgat glas skapar en vacker samhörighet mellan den svarta toppen och den fina runda formen som gör serien mycket elegant. Det rökfärgade glaset och de fina formerna ger ljusskenet en mjuk och varm glöd som skapar behaglig belysning. Glas är en stor inredningstrend och kombinationen av glaset och den mattsvarta metallen ger Alton ett elegant utseende.
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön
  Freya pendellampan har en organisk form och är idealisk för att belysa bordet i vardagsrummet eller matsalen. Med flera armaturer på rad kan den dock också ge ljus till exempel till en köksbänk. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Skärmen innehåller ljuskällan och kan enkelt tas bort för att sätta in eller byta ut lampor. Det indirekta ljuset ger en bländfri belysning av omgivningen.
 • Ray dubbel pendel (Svart)

  Ray dubbel pendel (Svart)
  Ray taklampa i metall med en mattsvart yta och en rund, mjuk design. Två snygga pendlar som passar bra i alla typer av rum. Båda pendlarna levereras med en varsin takkopp.Ljuskällor ingår ej.
 • Avra Taklampa

  Avra Taklampa
  Pendelupphäng med patinerat utseende från Avra-serien. Avra passar all slags inredning och levereras med svart textilsladd som ger en snygg avslutning på upphänget. Används utan skärm med en stor dekorativ glödlampa och passar bland annat perfekt i hallen eller i kluster över matbordet.
 • Pop pendel (Vit)

  Pop pendel (Vit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Pop 3 taklampa (Mattsvart)

  Pop 3 taklampa (Mattsvart)
  Pop är en snygg, strömlinjeformad designlampa i en mjuk, matt finish. Mässingsdetaljerna högst upp ger de klassiska skärmarna en elegant touch. Pendellampan på skena har tre skärmar som hänger vackert ovanför mat- eller köksbordet.
 • Beroni taklampa (Svart)

  Beroni taklampa (Svart)
  Pendellampan Beroni har en särpräglad minimalistisk design som ger ett fascinerande ljus- och skuggspel när den är tänd. De böjda metalltrådarna skapar en öppen och luftig look, där du kan skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Hänglampa Pop med metallskärm, grön

  Hänglampa Pop med metallskärm, grön
  Harmonisk hänglampa Pop i kupolform Pop-hänglampans skugga är utformad som en kupol som öppnas nedåt. I kombination med enfärgad finish blir resultatet en visuellt återhållen pendellampa som är lämplig för direktbelysning i många olika inredda interiörer - särskilt ovanför vardagsrummet och matbordet. Endast ett litet metallelement, genom vilket hållarkabeln är ansluten till skärmen, ger en optisk kontrapunkt.
 • Hollywood Pendel

  Hollywood Pendel
  Hollywood har något nostalgiskt över sig – den ger associationer till en tid med kristall i inredningen, vilket under de senaste åren har blivit ett återupptäckt inredningselement. Hollywood ger med sina många aspekter ett gnistrande uttryck som bidrar till en stilfull atmosfär, vilket ger en exklusiv och behaglig stämning.
 • Dial 25 taklampa (Grå)

  Dial 25 taklampa (Grå)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Hänglampa Hollywood med glasskärm, bärnsten

  Hänglampa Hollywood med glasskärm, bärnsten
  Pendellampa Hollywood med glasskärm i retrolook Hänglampan Hollywood:s cylindriska skärm är tillverkad av genomskinligt glas med en mångfasetterad design. Den delikata lampan i retrostil är perfekt för belysning av små bord. Men det är även möjligt att kombinera den med flera lampor - monterade i rader eller cirklar - för att belysa en bänk eller ett större område. Hollywood-serien är särskilt dekorativ i kombination med andra från samma serie i olika färger.
 • Adrian 25 Pendel

  Adrian 25 Pendel
  Med sin råa och industriella design skapar Adrian-serien en motvikt till den ljusa och feminina skandinaviska inredningsstilen. Samspelet mellan den råa ytan och de integrerade skruvarna förstärker den industriella känslan. I motsats till den råa designen ger skärmen en stämningsfull belysning med nedåtriktat ljus samtidigt som ljuset sprids ut i rummet genom skruvarna på sidan, vilket bidrar till en helt ny ljusupplevelse. Den funktionella Adrian-pendeln kan riktas och ge ljus precis där det behövs. Detta ger fler användningsmöjligheter och pendeln kan både användas över matbordet, i köket eller som läslampa vid sängen.
 • Pop taklampa (Mattsvart)

  Pop taklampa (Mattsvart)
  Pop är en snygg, strömlinjeformad designlampa i en mjuk, matt finish. Mässingsdetaljen högst upp ger en elegant touch till den klassiska skärmen. Pendellampan hänger vackert ovanför mat- eller köksbordet.
 • Lilly Pendel

  Lilly Pendel
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Samspelet mellan den mattsvarta ytan och det lätta opalglaset gör Lilly-pendeln mycket elegant. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 36 graders ljus i hela rummet.
 • Pop pendel (Antracit)

  Pop pendel (Antracit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Disa pendel (Transparent)

  Disa pendel (Transparent)
  Vacker, stilren och elegant - tre ord som beskriver denna härliga pendeln. Den har ett fäste i antikmässing, svarta detaljer och skärm i antingen klart eller amberfärgat glas. Vilken passar bäst in hos dig? Använd en dekorativ glödlampa i denna pendeln för att framhäva den ytterligare.Ljuskälla ingår ej.
 • Link Rondie Pendel

  Link Rondie Pendel
  Rondie har en rund, klassisk design med en frostad glasring som ger den en intressant ljuseffekt. Ger ett behagligt, riktat ljus. Enkel installation och justering med Nordlux Link-systemet.
 • Bretagne (Vit)

  Bretagne (Vit)
  Taklampa i metall och avskärmande nivåer.Ljuskälla ingår ej.
 • Tilo 3 pendel (Grå)

  Tilo 3 pendel (Grå)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - den passar lika bra hängande för sig själv i ett hörn, som i vardagsrummet eller över köksbordet. Den är tillverkad av metall med tre hängande lampor som var och en har en avtagbar trähuva i ask. Perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan.Kabellängd: 200cm.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Uma 18 Pendel

  Uma 18 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Den matta opalvita glasskärmen skapar ett mjukt, diffust ljus.
 • Ivona 6-Pendel

  Ivona 6-Pendel
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Svart stål och rökfärgat glas ger ett coolt, industriellt utseende. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa ditt eget designuttryck.
 • Tilo pendel (Grå)

  Tilo pendel (Grå)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - placera den hängande för sig själv i hörnet eller fönstret, eller placera flera i rad över köksbordet för att snyggt visuellt uttryck. Den är tillverkad av metall och har en avtagbar trähuva i ask - perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan nedanför.Sladdlängd: 200cm, textilkabel.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Glastaklampa Read, 14 cm

  Glastaklampa Read, 14 cm
  Opalvit glastaklampa Read En välgörande ljusatmosfär skapar taklampan Read, vars lampskärm är tillverkad av opalvitt glas. På så sätt ger den klart ljus, inte bara nedåt, utan även genom lampskärmen tränger ett mjukt ljussken ut nedåt. Hållaren av metall ger lampan en glänsande finish. Genom sin enkelhet och elegans kan Read integreras i många olika boendemiljöer.
 • Josefine taklampa (Svart)

  Josefine taklampa (Svart)
  Taklampa i matsvart metall med ställbara armar. Lampsocklarna är i antikmässing. Använd dekorativa ljuskällor av eget val för att sätta din prägen på lampan. Sladdlängden är justerbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 25 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, vit, Ø 25 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Hänglampa Pine, 1 lampa, grå

  Hänglampa Pine, 1 lampa, grå
  Tallhänglampa med perforerat mönster - 1 lampa lampa Den mattlackerade metallskärmen på Pine-hänglampan är vit på insidan och är formad som en trunkerad kon och dekorerad med ett vanligt öppningsmönster på toppen och botten. Ljuset från den använda lampan avges inte bara nedåt utan tränger också in genom hålen uppåt och åt sidorna. En karakteristisk ljuseffekt skapas som fyller rummet med atmosfär. Kabeln leds genom ett mässingselement in i skölden. Tall kan användas både för områdesbelysning ovanför ett bord och för allmän belysning av rummet.
 • Ellen 30 taklampa (Vit)

  Ellen 30 taklampa (Vit)
  Taklampa i metall i mattvit eller mattsvart, vit insida för bästa ljusreflektion. 200cm textilkabel som enkelt går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 25 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 25 cm
  Tack vare sin enkla, skandinaviska design passar Dial pendelarmaturen lätt in i olika boendemiljöer och passar till exempel som ljuskälla för vardagsrumsbordet eller matbordet. Det mesta av ljuset riktas mot golvet, men pendelarmaturen har också en attraktiv uplight-effekt, som innebär att en del av ljuset riktas uppåt. Dial kan också dämpas med en fasdimmer och en lämplig ljuskälla.
 • Skylar Pendel

  Skylar Pendel
  Skylar pendellampa är sinnebilden av hög funktionalitet och cool, industriell design. Den vackra minimalistiska designen är utrustad med innovativ teknik i form av en inbyggd funktion för trestegsdimning (MoodMaker) som gör att du lätt kan förändra ljuset från din vanliga väggbrytare. Välj mellan samtidigt nedåtriktat ljus och sidoljus, endast nedåtriktat ljus eller endast sidoljus. Med minnesfunktion som kommer ihåg din senaste dimmerinställning.
 • Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm

  Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm
  Det speciella vintage-utseendet gör Torina-pendellampan till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Den graciöst utformade skärmen av glas påminner om en fläkt eller en blomma och ger armaturen en lätthet. Den fritt synliga ljuskällan strålar ljuset nedåt och åt sidan till omgivningen. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig. Torina passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet.
 • Omari Pendel

  Omari Pendel
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Clyde taklampa (Svart)

  Clyde taklampa (Svart)
  Slank nordisk design och innovativ teknik kombineras på det mest övertygande sätt i Clyde-serien. Clyde har en inbyggd Moodmaker™-funktion som gör att du kan justera ljuset i tre steg från din vanliga väggbrytare efter behov.
 • Pop pendel (Grön)

  Pop pendel (Grön)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Adrian i svart, Ø 25cm

  Pendellampa Adrian i svart, Ø 25cm
  Hänglampa Adrian med metallskärm i industriell, robust design Hänglampan Adrian är robust och ger industricharm till alla rum. Med två vingskruvar är det möjligt att rotera metallampskärmen i dess ledstång och fastsatta den i önskat läge. Lampans ljuskon kan då orienteras i önskad riktning. Lampans särskilda höjdpunkt är det ljus som tar sig ut genom skruvarna på sidan. Med pendellampan Adrian, som imponerar med dess kombination av grov metallyta, en industriell look och en mysig belysningseffekt, kan många områden belysas, från köksdisken till matbordet eller sidobordet i vardagsrummet eller till sovrummet som ersättning för nattduksbordslampan.