Nordlux bordslampor

Populärt inom Nordlux bordslampor

 • Modern bordslampa CYCLONE svart

  Modern bordslampa CYCLONE svart
  CYCLONE bordslampa ger färg åt inredningen CYCLONE bordslampa, enkel i formen men slående i färgen, är den perfekta ljuskällan för ett modernt hem. Den attraktiva skärmen ger fräschör åt rummet och utstrålar mysigt ljus nedåt för en harmonisk tilläggsbelysning. CYCLONE gör också det moderna kontorslivet lite mer färgstarkt. Kabel: vit, längd 175 cm. Kabeln är utrustad med en strömbrytare. Leverans exklusive belysningsarmatur.
 • Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet

  Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet
  Enkel skrivbordslampa Ray i svart När bordslampan Ray placeras på skrivbordet är den inte bara en praktisk ljuskälla, utan också mycket snygg. Den som lägger mindre vikt vid en puristisk, modern design vid inredningen av kontoret, utan hellre vill ha en klassisk stil, gör rätt val med Ray. Och om du tycker att den nätta, mässingsfärgade dekorativa ringen på skärmen inte passar in i det svarta helhetsintrycket, då kan du enkelt ta bort den. I enkelt svart är bordslampan ytterst diskret och ger, utrustad med en svängbar skärm, just det ljus som behövs för läsning och arbete vid skrivbordet. Rays användningsområde inskränker sig dock inte på något sätt till skrivbordet. Även som läslampa vid sängen fungerar den bra.
 • Bordslampa Vanila, justerbar, vit

  Bordslampa Vanila, justerbar, vit
  Trendig Vanila bordslampa för modern arbetsplatsbelysningModerna design och beprövad belysningsteknik kombineras i den här eleganta arbetsplatslampan. Det rörliga armaturhuvudet med växelströmbrytare kan anpassas till individuella belysningskrav.
 • Glansfull klämlampa Clone vit

  Glansfull klämlampa Clone vit
  Clone klämlampa med många användningsmöjligheter Modern klämlampa Clone med glänsande lampskärm i speciellt vacker design. En fantastisk kombination av flexibilitet och funktionalitet. Lampan är lämplig för att sätta den fast på olika möbler. På så sätt kan man skapa optimal belysning överallt. Lampan finns i olika färger och passar alla inredningar. Klämlampa är utrustad med en 150 cm lång sladd med kontakt och strömbrytare. Klämområde 5 cm.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Nordlux bordslampor

 • Bordslampa Lilly Marble med marmorsockel, grå

  Bordslampa Lilly Marble med marmorsockel, grå
  Lilly Marble är en bordslampa i modern art deco-design. Basen är tillverkad av äkta marmor och den sfäriska skärmen av munblåst glas. Både sockel och skärm kan variera från armatur till armatur, eftersom marmor är en naturprodukt och glaset är munblåst.
 • Bordslampa Milford med glasskärm, fot svart

  Bordslampa Milford med glasskärm, fot svart
  Bordslampa Milford med en räfflad glasskärm på en svart metallfot Som en nattduksbordslampa, fönsterbänkslampa eller på ett sidobord, en hylla eller ett kaffebord ger den relativt kompakta bordslampan Milford ett mycket behagligt och jämnt ljus. Lampans cylindriska, platta fot är tillverkad av svartlackerad metall. Ovanpå den sitter en opalvit glasskärm med ett fint, räfflat mönster som är särskilt dekorativt när ljuset tänds. Lampans omkopplare har integrerats i kabeln.
 • Nordlux Dial Bordslampa Grå

  Nordlux Dial Bordslampa Grå
  Design: Says Who för Nordlux Koncept: Dial-lamporna representerar en samling lampor som vackert smälter samman nordisk enkelhet med rena linjer och ett dekorativt ljusmönster som skapar en känsla av svävande elegans. Serien utstrålar ett uppdaterat utseende från 1950- och 1960-talen och designades av Says Who, ett dedikerat team av danska möbeldesigners med starka rötter i skandinavisk designtradition. Med denna lampa kan du lägga till en touch av elegans och tidlös skönhet till dina belysningslösningar, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller vilket annat rum som helst i ditt hem. Serien består av både taklampor, bords-, golv- och vägglampor med en annan finish.
 • Nordlux Dial Bordslampa Vit

  Nordlux Dial Bordslampa Vit
  Design: Says Who för Nordlux Koncept: Dial-lamporna representerar en samling lampor som vackert smälter samman nordisk enkelhet med rena linjer och ett dekorativt ljusmönster som skapar en känsla av svävande elegans. Serien utstrålar ett uppdaterat utseende från 1950- och 1960-talen och designades av Says Who, ett dedikerat team av danska möbeldesigners med starka rötter i skandinavisk designtradition. Med denna lampa kan du lägga till en touch av elegans och tidlös skönhet till dina belysningslösningar, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller vilket annat rum som helst i ditt hem. Serien består av både taklampor, bords-, golv- och vägglampor med en annan finish.
 • Av glas - bordslampa Hollywood rökgrå

  Av glas - bordslampa Hollywood rökgrå
  bordslampa Hollywood i ett trendigt retroutseende Med sin bas av färgat men ändå lite genomskinligt glas förtrollar Hollywood- bordslampa överallt i vardagsrummet: i vardagsrummet som leverantör av mysig extrabelysning, i sovrummet som en ljuskälla för nattduksbordet eller till exempel, som en fönsterbräda, som också ger ljus ger ett inbjudande intryck till omvärlden. Utrustad med en svart textilkabel. Integrerad strömbrytare på kabeln.
 • Nordlux Linton Bordslampa Mässing

  Nordlux Linton Bordslampa Mässing
  Design: Says Who för Nordlux Koncept: Dessa lampor är idealiska för att belysa utomhusområden med stil och funktionalitet. Oavsett om du belyser din trädgård, vägg eller hänger som en taklampa utomhus, låter denna lampa dig skapa en snygg och hållbar ljusmiljö som kommer att behålla sin skönhet och prestanda i många år framöver. Serien är en kollektion utomhuslampor designade av den danska designduon, Says Who.
 • Bordslampa Lilly Marble med marmorsockel, brun

  Bordslampa Lilly Marble med marmorsockel, brun
  Lilly Marble är en bordslampa i modern art deco-design. Basen är tillverkad av äkta marmor och den sfäriska skärmen av munblåst glas. Både sockel och skärm kan variera från armatur till armatur, eftersom marmor är en naturprodukt och glaset är munblåst.
 • Nordlux Dicte Beige

  Nordlux Dicte Beige
  Bordslampa Dicte Beige Nordlux Bordslampa Dicte Beige från Nordlux är en elegant och stilren belysning för ditt hem. Denna bordslampa har en vacker design med en svart lampfot oc
 • Galloway Bord (Guldfärgad)

  Galloway Bord (Guldfärgad)
  Mässing är en populär inredningstrend som utgör en vacker kontrast till den ljusa skandinaviska inredningen. Mässing har också införlivats i designen av den vackra Galloway-serien där detaljerna vackert bryter av de stilrena och enkla linjerna i metallytan. Sätt en dekorativ glödlampa i den fina Galloway-stommen med räfflad yta och eleganta mässingsdetaljer – det ger en vacker bordslampa både när den är tänd och släckt. Levereras utan ljuskälla.
 • Sponge 20 Bordslampa Black/White - Nordlux

  Sponge 20 Bordslampa Black/White - Nordlux
  Koncept Sponge 20 ToGo Bordslampa High hämtar inspiration till sin design från naturen, där de små vita svamparna spirar upp från skogens mark. Likheten är slående, eftersom denna vackra ToGo-lampa oc
 • Bordslampa Ellen Mini av metall, dammgrön

  Bordslampa Ellen Mini av metall, dammgrön
  Ellen Mini är, som namnet antyder, den lilla versionen av Ellen bordslampserie. Den består helt av metall och tack vare sina små dimensioner kan den placeras på nattduksbordet såväl som på fönsterbrädan och ger indirekt nedåtriktad belysning.
 • Ellen Mini Bordslampa (Beige)

  Ellen Mini Bordslampa (Beige)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Denna beigebruna trendiga lampan i "miniversion" är perfekt för att lysa upp en hylla, fönsterkarm, barnrum eller andra ställen där det inte finns så mycket plats.
 • Nordlux - Grant Bordslampa Brass

  Nordlux - Grant Bordslampa Brass
  Design Nordlux Grant Bordslampa Mässing är en otroligt mjuk och läcker lampa som ger ett sofistikerat och stilfullt utseende som vackert sprider sig till omgivningen. Lampan består helt enkelt av en monokrom stomme med en matt finish och en skärm i frostat glas som ger en mycket speciell aura när ljuset är tänd. Den förenklade designen är idealisk för ett brett utbud av utrymmen och interiörer, och kan integreras i privata såväl som offentliga bostadsområden. När lampskärmen är påslagen lyser den upp som en mjukt lysande sfär. Skärmens sfäriska form innebär att ljuset strålar perfekt jämnt ut till alla sidor i ett vackert allsidigt sken. Lampan är försedd med en standardfattning som kan förses med en glödlampa efter eget val. Lampan finns i två vackra färger och ingår i en större serie som kan kombineras för att uppnå en förstärkt effekt av den vackra designen. Se dem alla här
 • Sponge 34 bärbar (Vit)

  Sponge 34 bärbar (Vit)
  Sponge är en modern och elegant serie som fått sin inspiration från svamparna i skogen, vilket visar sig i både design, form och uttryck. Denna härliga bordlampa är lika fin att dekorera med inne i hemmet som utanpå - Den är nämligen IP65-klassad och därav anpassad för att klara av hårda väderförhållanden. Sponge är försedd med ett inbyggt batteri som ger möjligheten att flytta runt lampan, helt utan sladdar eller strömtillförsel. Armaturen är dessutom försedd med en trestegsdimmer som gör att man med enkelhet kan justera ljusstyrkan i tre olika nivåer. Detta är perfekt för den som önskar att kunna variera mellan funktionell belysning till mysbelysning på några få klick och därav kunna tillföra precis den stämning och atmosfär som önskas för stunden.Sponge finns även i andra varianter. Levereras med en USB-kabel för laddning.Batteriet har en hållbarhet på upp till 5 timmar. Integrerad LED-belysning.
 • Lilly Bordslampa Brown/Marble - Nordlux

  Lilly Bordslampa Brown/Marble - Nordlux
  Lilly Bordslampa Brown/Marble - Nordlux, Brun, Marmor&Glas
 • Nordlux - Dial Bordslampa Yellow

  Nordlux - Dial Bordslampa Yellow
  Design Säger vem för Nordlux Dial Table Lamp Yellow är en underbar förening av moderna och retroinspirerade element i en vacker design som drar tydliga linjer tillbaka till 50- och 60-talets karaktärsfulla stil. Lampan är en del av en hel serie som utformats av den danska designgruppen Says Who för Nordlux. Lampans enskilda element ingår i en geometrisk konstruktion som ger den ett särskilt formorienterat uttryck och sprider ljuset effektivt till omgivningen. Lampan är utrustad med en standardfattning som passar många olika glödlampsmodeller. När du slår på lampan lyser ljuset ut genom den breda öppningen i botten av lampskärmen och ger dig ett tydligt och direkt downlight. Lampan finns i vitt, grått och gult och ingår i en större serie som innehåller golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Ray Bord (Silverfärgad)

  Ray Bord (Silverfärgad)
  Bordslampan Ray från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med en skärm av glas. Den vita glasskärmen ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa vid favoritfåtöljen eller på nattygsbordet.
 • Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black - Nordlux

  Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black - Nordlux
  Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black - Nordlux, Svart, Plast
 • Fleur Bord (Beige)

  Fleur Bord (Beige)
  Fleur är inspirerad av gamla tider, vintagedesign och mjuka linjer. Den puderbeiga bordslampan är dekorerad med vackra mässingsdetaljer. Lamphuvudet är lätt att justera för ett behagligt riktat ljus. Lampan tänds och släcks med en retroströmbrytare.
 • Carmen Bordslampa Black - Nordlux

  Carmen Bordslampa Black - Nordlux
  Carmen Bordslampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux - Milford Bordslampa Ash/Opal

  Nordlux - Milford Bordslampa Ash/Opal
  Design Nordlux Milford bordslampa Ash/Opal är en underbar kombination av stil och mysighet i en harmonisk, retroinspirerad design. Lampan har en karaktäristisk långsträckt lampskärm med en veckad struktur. Lampskärmen är inte gjord av tyg utan av munblåst glas och ger därför ett särskilt behagligt, diffust ljus när du tänder lampan. Ljuset lyser i ett mysigt allsidigt sken som skapar en stämningsfull atmosfär. Den enkla, stilrena lampdesignen kan lätt integreras i privata hem samt på caféer, restauranger, hotell och andra områden där man önskar en avslappnad atmosfär. Lampan är utrustad med ett standard E27-fäste, så du kan utrusta lampan med en ljuskälla som du själv väljer. Milford är en hel belysningskollektion från Nordlux, alla i samma karaktärsfulla plisserade design, vilket gör dem lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se hela Milford-sortimentet här.
 • Milford Bordslampa Ash/Opal - Nordlux

  Milford Bordslampa Ash/Opal - Nordlux
  Koncept Milford Bordslampa Brown/Opalär en av lamporna i den nya retroinspirerade serien Milford, som överraskar på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bord
 • Bordslampa Freya av metall, beige

  Bordslampa Freya av metall, beige
  Bordslampan Freya övertygar med sin organiska form, vilket gör den till ett blickfång i vardagsrummet. En smal ram förbinder den runda basen med den dubbelt utformade skärmen. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Samtidigt täcker den ljuskällan inuti, så att ljuset avges diffust och bländfritt till omgivningen. Freya kan användas i olika rum, till exempel i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet.
 • Nordlux - Notti Bordslampa Terracotta

  Nordlux - Notti Bordslampa Terracotta
  Design Nordlux Notti Bordslampa Terracotta har ett organiskt formspråk som ger ett estetiskt och komplett uttryck inte bara till lampan själv utan även till omgivningen runt omkring. Det matta utsidan och en dämpad färg kan enkelt kombineras med ett brett utbud av olika stil- och färgkoncept. Lampan är perfekt för dem som vill ha en praktisk ljuskälla som också fungerar som ett estetiskt element i inredningen. Designens mjuka intryck återspeglas även i lampans ljuskvalitet, som är utformad för att alltid lysa i ett mjukt och bländfritt ljus. Lampan tillhör Notti-serien, som består av vackra lampmodeller av olika typer och storlekar, alla med samma voluminösa former och mjuka uttryck. Alla Notti-lampor levereras med en standardsockel som passar ett stort antal olika typer av glödlampor. Det är en bra idé att välja en energieffektiv LED-lampa som skapar optimala ljusförhållanden med minimal strömförbrukning. Se dem alla här.
 • Nordlux - Ellen 20 Bordslampa Brass Nordlux

  Nordlux - Ellen 20 Bordslampa Brass Nordlux
  Ellen 20 Bordslampa Brass - Nordlux
 • Nordlux - Christina Bordslampa Wood/Clear

  Nordlux - Christina Bordslampa Wood/Clear
  Design Nordlux Christina Table Lamp Wood/Clear passar perfekt in i moderna, unga och kreativa miljöer tack vare sitt designorienterade och enkla men finurliga uttryck. Den här lampan kännetecknas av sina runda former, som återspeglas i den cylindriska basen och den kupolformade lampskärmen. Skärmen är tillverkad av genomskinligt glas, vilket gör att du kan se ljuskällan inuti. När lampan är tänd ger den därför en tydlig, direkt belysning på alla sidor. Lampan är försedd med en standard E27-fäste som passar ett stort antal olika typer av glödlampor. Du kan till exempel välja en dekorativ glödlampa som vackert framhäver lampans kreativa design, eller en modell med en frostad yta för en mjukare ljusfördelning. Du kan också ge lampan din egen individuella prägel genom att välja en modell som passar din personliga stil eller välja en modell som matchar rummets övergripande koncept. Se lampan i tre olika nyanser här.
 • Nordlux Bretagne Bordslampa Grå

  Nordlux Bretagne Bordslampa Grå
  Design: Kåre Bækgård för Nordlux Koncept: Nordlux Bretagne-serie är en förfinad kollektion av belysningsprodukter som harmoniskt kombinerar de karakteristiska rena och mjuka linjerna i skandinavisk design med flerskiktiga lampskärmar som skapar en mjuk och behaglig, diffus belysning. Serien kännetecknas av sin eleganta design som omfamnar skandinavisk estetik med enkelhet och mjuka konturer. De flera lager av lampskärmar i lamporna bidrar till att sprida ljuset på ett skonsamt och inbjudande sätt. Lampan finns i två tidlösa färger, nämligen vit och grå, som kan anpassas till olika inredningsstilar. Huvudmaterialet som används i serien är metall, vilket bidrar till dess hållbarhet och snygga finish. Serien består av taklampor, golv-, bords- och vägglampor.
 • Grant (Mässing/guld)

  Grant (Mässing/guld)
  Eleganta bordlampa Grant som finns i svart eller mässing. Opalvitt glas och en matchande textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Verona Bordslampa Opal - Nordlux

  Verona Bordslampa Opal - Nordlux
  Verona Bordslampa Opal - Nordlux, Svart&Opalt Glas, Glas&Metall
 • Christina 20 bordslampa (Klar)

  Christina 20 bordslampa (Klar)
  Christina har en stor klarglaskupol som skapar ett unikt ljus och designuttryck när man använder en stor, dekorativ ljuskälla. Samtidigt kontrasterar den robusta foten elegant mot glaskupolen, vilket gör att den passar perfekt in i de flesta minimalistiska inredningar.
 • Cera bordlampa (Mässing/guld)

  Cera bordlampa (Mässing/guld)
  Cera är en serie i komplett mässing som är skapad i en minimalistisk stil. Lampan är lättplacerad och passar lika bra i fönstret, på byrån eller på bänken i hallen. Den sprider ett behagligt nedåtriktat ljus och ger en ombonad känsla i hemmet. Lampan är tillverkad i metall med matt mässingfärgad finish.Sladdlängd: 150cm textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Freya bordslampa (Svart)

  Freya bordslampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus.
 • Aslak Bord (Svart)

  Aslak Bord (Svart)
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Nordlux - Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black Nordlux

  Nordlux - Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black Nordlux
  Sponge On A Stick Portable Bordslampa IP44 Black - Nordlux
 • Nordlux - Dicte Bordslampa White

  Nordlux - Dicte Bordslampa White
  Design Nordlux Dicte Bordslampa Vit exemplifierar vackert stilfull nordisk minimalism med sin lyckade svartvita färgskala och formorienterade design som kännetecknas av klara, rena linjer, geometrisk enkelhet och vacker symmetri. Den enkla designen passar till både klassiska och minimalistiska inredningar, där den enkla men stilfulla designen vackert lyser upp rummet i mer än en mening. Lampskärmen är handknuten och tillverkad av plisserad bomull, vilket ger lampan en naturlig och hemtrevlig touch som inbjuder till mysighet och avkoppling. När du tänder lampan lyser ljuset varmt genom lampskärmen, vars ljusa, matta textil säkerställer effektiv ljusöverföring, men med ett behagligt diffust sken som värmer rummet. Lampan finns i både en vit och en beige skärm och ingår i en större serie som omfattar golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Nordlux - Linton Bordslampa IP54 Brass Nordlux

  Nordlux - Linton Bordslampa IP54 Brass Nordlux
  Linton Bordslampa IP54 Brass - Nordlux
 • Nordlux Pine Svart

  Nordlux Pine Svart
  Pine bordslampa Svart NORDLUX Pine bordslampa är en del av en dekorativ serie i industriell design från Nordlux. Med sin kombination av matt metall och eleganta mässingsdetaljer
 • Bordslampa Ellen Mini av metall, lila

  Bordslampa Ellen Mini av metall, lila
  Ellen Mini är, som namnet antyder, den lilla versionen av Ellen bordslampserie. Den består helt av metall och tack vare sina små dimensioner kan den placeras på nattduksbordet såväl som på fönsterbrädan och ger indirekt nedåtriktad belysning.
 • Alton Bordslampa White - Nordlux

  Alton Bordslampa White - Nordlux
  Koncept Alton Bordslampa Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med s
 • Contina Bordslampa Brass - Nordlux

  Contina Bordslampa Brass - Nordlux
  Koncept Contina Bordslampa Brassär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid på kval
 • Bordslampa Orbiform, glas rökgrå-transparent

  Bordslampa Orbiform, glas rökgrå-transparent
  Orbiform bordslampa med en extravagant glasskärm Orbiform bordslampa lockar magiskt ögat: Den fungerar inte bara som en dispenser för direkt glamorös extrabelysning, men tack vare dess extraordinära skönhet fungerar den också som ett dekorativt tillbehör i rummet. En rökgrå-genomskinlig glasskärm i femkantig form sitter på en stativ av borstad mässing. Glaset har också ett diamantliknande mönster, vilket gör ljuseffekten mycket effektiv med en glittrande karaktär.
 • Nordlux Freya Bordslampa Beige

  Nordlux Freya Bordslampa Beige
  Design: Says Who Nordlux Koncept: Freya-serien är en samling lampor som elegant kombinerar nordisk enkelhet med rena linjer och ett dekorativt ljusmönster, vilket skapar en känsla av svävande elegans. Lamporna utstrålar ett uppdaterat utseende från 1950- och 1960-talen och designades av Says Who, ett dedikerat team av danska möbeldesigners med djupa rötter i skandinavisk designtradition. Med den här serien kan du föra in en atmosfär av elegans och tidlös skönhet i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller vilket annat rum som helst. Serien består av både taklampor, bords-, golv- och vägglampor med en annan finish.
 • Nordlux - Groa Bordslampa Black

  Nordlux - Groa Bordslampa Black
  Design Säger vem för Nordlux Groa Table Lamp Black är en inspirerande belysningsmodell som berikar omgivningen med ett vackert och naturligt uttryck. Lampan har en karaktäristisk lamelldesign som består av träelement som tillsammans bildar en vacker, formorienterad struktur. Den innovativa användningen av träelement ger ett vackert resultat i form av en mjuk och öppen lampdesign som skapar ett estetiskt samspel mellan ljus och skugga. Lamellkonstruktionen gör att lampan avger ett klart och direkt ljus i alla riktningar samtidigt som den undviker bländning, vilket ger dig det bästa av två världar. Lampan är utrustad med en standard E27-fäste, så du kan sätta in en glödlampa efter eget val. Eftersom ljuskällan är synlig kan du sätta din egen prägel på lampans helhetsuttryck genom att till exempel välja en dekorativ glödlampsmodell för individuella ljuseffekter. Lampan finns i två vackra färger och finns både som taklampa och som bordslampa. Se hela Groa-serien här.
 • Alexander Bordslampa Black - Nordlux

  Alexander Bordslampa Black - Nordlux
  Koncept Alexander Bordslampa Svartär en av medlemmarna i den vackra Alexander-familjen. En förnuftig och modern lampserie som inkluderar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor – som alla na
 • Nordlux - Lilly Bordslampa Grey/Marble

  Nordlux - Lilly Bordslampa Grey/Marble
  Design Säger vem för Nordlux Lilly Table Lamp Grey/Marble är en enkelt designad lampa med få men eleganta detaljer som ger lampan en sofistikerad touch. Särskilt iögonfallande är den sfäriska lampskärmen av munblåst glas, som både är mycket dekorativ och samtidigt ger en behaglig ljuseffekt när du tänder lampan. Skärmens mattvita yta gör att ljuset kan tränga in utan ansträngning men i ett mjukt och diffust sken. Ljuset lyser ut jämnt på alla sidor och skapar en mysig atmosfär. Lampans behagliga inverkan på omgivningen gör den idealisk för privata hem såväl som för caféet, hotellet eller andra områden där du vill möta människor med ett behagligt och avkopplande ljus som sätter tonen för en bra kväll. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designduon Says Who för belysningstillverkaren Nordlux. Se alla lampor i Lilly-kollektionen här
 • Nordlux - Trinidad Bordslampa Bambus

  Nordlux - Trinidad Bordslampa Bambus
  Design Nordlux Trinidad Table Lamp Bamboo är en iögonfallande lampa med en stark organisk karaktär som bara förstärks av att lampan för in doften av naturen i rummet. Lampskärmen är tillverkad av handvävd bambu som har behållit sin naturliga, ljusa yta, vilket skapar en mysig och varm atmosfär som sprider sig till omgivningen. Lampan är därför perfekt för både vardagsrummet och sovrummet, där den ljusa designen öppnar upp rummet vackert och berikar det med en frisk, naturlig andedräkt. Lampskärmens flätade struktur skapar ett vackert mönster som framhävs när du tänder ljuset. Hela lampskärmen lyser upp i ett vackert sken, samtidigt som ljuset kan flöda direkt ut genom den breda runda öppningen, vilket ger dig det bästa av två världar. Trinidad finns som både taklampa och bordslampa i samma vackra bambu-design. Se hela serien här
 • Ellen Bord (Silverfärgad)

  Ellen Bord (Silverfärgad)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt in i de flesta inredningar. Den exklusiva skärmen i opalglas är en elegant kontrast till den lätta ramen och tillför visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen är den perfekta bordslampan som lyser upp ditt hem med ett mjukt och behagligt ljus.
 • Coupar Utomhus Bordslampa Black - Nordlux

  Coupar Utomhus Bordslampa Black - Nordlux
  Coupar Utomhus Bordslampa Black - Nordlux, Svart, Aluminiums&Plast
 • Alexander Bord (Svart)

  Alexander Bord (Svart)
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Ellen bordslampa (Vit)

  Ellen bordslampa (Vit)
  Enkel och stilren bordslampa i matt metall som spridet ljuset på ett fint sätt nedåt. Passar perfekt där man vill ha dämpande indirekt belysning. Textilsladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux, Svart&Opal Vit, Metall&Plast
 • Nordlux - Alton Bordslampa White

  Nordlux - Alton Bordslampa White
  Design Nordlux Alton Table Lamp White gör ett slående intryck tack vare sitt eleganta utseende som utstrålar överflöd och extravagans. Den satinerade mässingsramen och den voluminösa, pärlvita glasskärmen kompletterar varandra perfekt och skapar ett klassiskt helhetsintryck som passar perfekt i alla stilorienterade hem. Skärmens mattvita yta säkerställer att ljuset kan tränga in på alla sidor i ett mjukt och behagligt sken som inte bländar. Lampan är utrustad med en E27-fäste som passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Den här vackra skapelsen ingår i en hel serie lampor från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserat sig på snygg design till ett rimligt pris. Alla lampor inom Alton-serien kännetecknas av samma enkla elegans och samma lyckade kombination av metall och glas, men med individuella variationer som gör lamporna lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Bend Bord (Svart)

  Bend Bord (Svart)
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Med USB-porten kan du enkelt ladda din telefon eller någon annan enhet. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design.
 • Nordlux - Freya Bordslampa Black

  Nordlux - Freya Bordslampa Black
  Design Säger vem för Nordlux Freya Table Lamp Black är nordisk design när den är som bäst. Den enkla designen, den känsliga, monokroma ytan och de mjuka, organiska formerna kombineras för att skapa ett harmoniskt och stilfullt uttryck som lyser upp hemmets många rum. Lampan är en del av en hel serie utformad av den danska designduon Says Who för Nordlux. Alla lampor i Freya-kollektionen har samma mjuka kurvor och samma behagliga färgskala av ljusbeige, matt svart och jadegrön, som lätt kan kombineras. Eftersom lampskärmen är gjord av metall tränger ljuset inte igenom den utan riktas ner genom öppningen i en enda kon som effektivt lyser upp området under lampan. Samtidigt har lampan en karakteristisk rund kapsel i botten som förhindrar att ljuset bländar, så att du alltid får en mjuk och behaglig ljusfördelning. Se hela Freya-serien här.
 • Notti Bordslampa Grey - Nordlux

  Notti Bordslampa Grey - Nordlux
  Notti Bordslampa Grey - Nordlux, Grå, Metall&Glas
 • Dicte Bordslampa White - Nordlux

  Dicte Bordslampa White - Nordlux
  Dicte Bordslampa White - Nordlux, Vit, Metall&Tyg
 • Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux

  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux
  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux, Svart, Metall&Plast
 • Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Black Nordlux

  Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Black Nordlux
  Ellen Mini Bordslampa Black - Nordlux
 • Molli Bord (Svart)

  Molli Bord (Svart)
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. Den sneda, matt opalvita glasskärmen ger ett behagligt, diffust ljus. Lamphuvudet kan lätt justeras för att få ett riktat ljus.
 • Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Yellow Nordlux

  Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Yellow Nordlux
  Ellen Mini Bordslampa Yellow - Nordlux
 • Christina 20 bordslampa (Antracit)

  Christina 20 bordslampa (Antracit)
  Christina har en stor klarglaskupol som skapar ett unikt ljus och designuttryck när man använder en stor, dekorativ ljuskälla. Samtidigt kontrasterar den robusta foten elegant mot glaskupolen, vilket gör att den passar perfekt in i de flesta minimalistiska inredningar.
 • Ray Bordslampa Chrome - Nordlux

  Ray Bordslampa Chrome - Nordlux
  Ray Bordslampa Chrome - Nordlux, Krom
 • Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux

  Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
  Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux, Galvaniserad , Stål&Plast
 • Siv Bord (Vit)

  Siv Bord (Vit)
  Denna designlampa har sina rötter i den råa naturen och återspeglar en kontrast mellan en elegant, färgad marmoryta och den varma dekorativa ljuskällan. Marmor har under århundraden varit ett naturligt och populärt material som alltid visar upp unika färger, mönster och strukturer.
 • Nordlux - Sponge 34 Bordslampa Black/White

  Nordlux - Sponge 34 Bordslampa Black/White
  Design Säger vem för Nordlux Sponge 34 Table Lamp Black/White är en vackert designad lampa som får höga poäng på både form och funktionalitet. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designduon Says Who, som har inspirerats av de former och färger som finns i svampriket i naturen. Lamporna har en vacker vit lampskärm i en lätt tillplattad form som lever upp till sitt namn genom att ge dem en alldeles speciell organisk känsla. Alla lampor från Sponge-serien är trådlöst utformade och kan laddas via den medföljande USB-kabeln. När de är fulladdade kan de lysa i fem timmar eller längre beroende på vald ljusinställning, eftersom ljusstyrkan kan justeras i tre steg. Detta ger dig stor flexibilitet och frihet att placera lamporna var du vill. Lamporna har skyddsklass IP65, vilket gör dem motståndskraftiga mot alla typer av väder. Se hela Sponge-serien här.
 • Nordlux - Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized Nordlux

  Nordlux - Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized Nordlux
  Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Nordlux - Clyde LED Bordslampa Black

  Nordlux - Clyde LED Bordslampa Black
  Design Nordlux Clyde LED bordslampa svart kännetecknas av en strikt design som tydligt är inspirerad av den nordiska stilen - ett inredningskoncept som länge har satt tonen i modern inredning. I den här modellen har det enkla utseendet kombinerats med innovativ belysningsteknik för att skapa en praktisk lampa med förstklassig funktionalitet. Inuti det cylindriska lamphuvudet finns en inbyggd LED-ljuskälla som avger ett kraftfullt nedåtriktat sken i en varmvit färgton. Tack vare den smarta Moodmaker-funktionen kan ljuset justeras i tre steg. Minnesfunktionen ser till att lampan kommer ihåg den senast valda inställningen nästa gång du slår på lampan. Lampan ingår i en hel serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Det minimalistiska utseendet och den universellt användbara mattsvarta skärmen är ett kännetecken för alla lampor i Clyde-serien, varför de också är lätta att kombinera med varandra. Se hela Clyde-serien här.
 • Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux

  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux
  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux, Mässing, Stål&Plast
 • Dial bordslampa (Vit)

  Dial bordslampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd , och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Bordslampa Siv med marmorcylinder, brun

  Bordslampa Siv med marmorcylinder, brun
  E27-sockeln på Siv bordslampa är integrerad i en marmorcylinder. En glaslampa med glödtrådar och tonat glas (ingår ej) ser särskilt vacker ut i denna lampa. På grund av det naturliga materialet marmor är ingen lampa den andra lik - varje lampa är unik.
 • Bordslampa Alton med rökgrå glasskärm

  Bordslampa Alton med rökgrå glasskärm
  Bordslampa Alton med rökgrå glaskula Som dekorativt element och tilläggsbelysning på fönsterbänken och sidobordet erbjuder bordslampan Alton en stämningsfull ljusaccent. För detta ändamål är glasskärmen sfärisk som passar perfekt med en liten E14-lampa i filamentoptik. Den bärs av ett diskret, svart metallstativ med tre vertikala ben. Textilkabeln är bestyckad med en på/av-knapp.
 • Nordlux - Clasi Bordslampa Black Nordlux

  Nordlux - Clasi Bordslampa Black Nordlux
  Clasi Bordslampa Black - Nordlux
 • Bob To-Go Solcell (bärbar) (Trä)

  Bob To-Go Solcell (bärbar) (Trä)
  Bob är en modern och bärbar bordlampa som är perfekt för varma sommarkvällar på balkongen, terassen eller på picknicken vid stranden. Den är IP44-klassad och är därav anpassad för utomhusbruk då den är tät mot både fukt och vattenstänk. Lampan är solcellsdriven och laddas av solens ljus under dagen, för att sedan lysa på kvällen när mörkret faller. Den är tillverkad av bambu och är försedd med en cylindrisk akrylskärm i mitten som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk ljusspridning. Armaturen avger ett varmvitt och behagligt ljus när den är tänd och skapar en härlig atmosfär i trädgården eller på uteplatsen.Laddning med USB-kabel: 4hLaddning med solceller: 10hLampan lyser i ca 4,5h efter full laddningIntegrerad LED-belysning.
 • Freya Bordslampa Beige - Nordlux

  Freya Bordslampa Beige - Nordlux
  Freya Bordslampa Beige - Nordlux, Beige, Metall
 • Vanila skrivbordslampa (Vit)

  Vanila skrivbordslampa (Vit)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux Dial Bordslampa Svart

  Nordlux Dial Bordslampa Svart
  Design: Says Who för Nordlux Koncept: Dial-lamporna representerar en samling lampor som vackert förenar nordisk enkelhet med rena linjer och ett dekorativt ljusmönster som skapar en känsla av svävande elegans. Serien utstrålar ett uppdaterat utseende från 1950- och 1960-talen och designades av Says Who, ett dedikerat team av danska möbeldesigners med starka rötter i skandinavisk designtradition. Med denna lampa kan du lägga till en touch av elegans och tidlös skönhet till dina belysningslösningar, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller vilket annat rum som helst i ditt hem. Serien består av både taklampor, bords-, golv- och vägglampor med en annan finish.
 • Dove Bord (Svart)

  Dove Bord (Svart)
  Enkel och snygg bordslampa med svart yta och flexibel hals som gör att du kan justera ljusriktningen. Lampan har en integrerad på-/av-knapp och passar bland annat perfekt på skrivbordet. Levereras inklusive LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Vanila skrivbordslampa (Svart)

  Vanila skrivbordslampa (Svart)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux

  Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux
  Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux, Ljus Röd, Metall&Glas
 • Ellen Mini Bordslampa Lilla - Nordlux

  Ellen Mini Bordslampa Lilla - Nordlux
  Ellen Mini Bordslampa Lilla - Nordlux, Lila, Metall&Plast
 • Ellen Bordslampa White - Nordlux

  Ellen Bordslampa White - Nordlux
  Ellen Bordslampa White - Nordlux, Vit , Metall&Plast
 • Nordlux - Ray Bordslampa Black Nordlux

  Nordlux - Ray Bordslampa Black Nordlux
  Ray Bordslampa Black - Nordlux
 • Bordslampa Adrian av metall, svart

  Bordslampa Adrian av metall, svart
  Bordslampa Adrian med justerbar metallskärm Bordslampan Adrian ger en industriell touch till skriv-, sido- eller nattduksbordet. Ljuskonens riktning kan orienteras precist eftersom skärmen kan fastsättas i önskad position i fästet med hjälp av vingskruvarna på vardera sida. Lite ljus smiter även ut genom de små öppningar i vingskruvarna, vilket bidrar till att lampskärmen hamnar i fokus hos betraktaren.
 • Trinidad Bordslampa Bambus - Nordlux

  Trinidad Bordslampa Bambus - Nordlux
  koncept Trinidad Bordslampaär tillverkad av handvävd bambu. Det vackra gittermönstret låter ljuset falla in i rummet i ett dekorativt mönster, vilket skapar en mysig och varm atmosfär i rummet. Ljuset
 • Ara Portable Bordslampa IP54 Sanded - Nordlux

  Ara Portable Bordslampa IP54 Sanded - Nordlux
  Ara Portable Bordslampa IP54 Sanded - Nordlux, Sand , Aluminiums&Plast
 • Modern bordslampa CYCLONE vit

  Modern bordslampa CYCLONE vit
  CYCLONE bordslampa ger färg åt inredningen CYCLONE bordslampa, enkel i formen men slående i färgen, är den perfekta ljuskällan för ett modernt hem. Den attraktiva skärmen ger fräschör åt rummet och utstrålar mysigt ljus nedåt för en harmonisk tilläggsbelysning. CYCLONE gör också det moderna kontorslivet lite mer färgstarkt. Kabel: vit, längd 175 cm. Kabeln är utrustad med en strömbrytare. Leverans exklusive belysningsarmatur.
 • Nordlux - Alanis Bordslampa Brass

  Nordlux - Alanis Bordslampa Brass
  Design Säger vem för Nordlux Alanis bordslampa mässing är en stilorienterad belysningsmodell som ingår i en hel belysningskollektion designad av Says Who, ett team av hängivna danska designers som specialiserat sig på skandinavisk stil. Alla lampor från Alanis-serien kännetecknas av sin iögonfallande lampskärm med en 10-sidig profil som ger dem ett strömlinjeformat utseende samtidigt som de bildar en cylindrisk struktur som skapar ett rundat utseende. Designen leker med mjuka och kantiga former och ger intryck av en genomtänkt modell med öga för detaljer. Serien finns både i en matt svart färg med ett modernt och exklusivt utseende och en blank mässingsfinish som utstrålar värme och mysighet - perfekt för vintage- eller retroinspirerade interiörer. Lamporna ser bra ut både enskilt och tillsammans, eftersom det konsekventa designkonceptet gör dem lätta att kombinera på en mängd olika sätt. Se hela serien här
 • Ellen Mini Bordslampa Yellow - Nordlux

  Ellen Mini Bordslampa Yellow - Nordlux
  Ellen Mini Bordslampa Yellow - Nordlux, Gul, Metall&Plast
 • Nordlux - Theo Bordslampa Black

  Nordlux - Theo Bordslampa Black
  Design Nordlux Theo Table Lamp Black är en elegant belysningsmodell som kombinerar industriella och organiska element till en vacker och elegant helhet. Den lyckade föreningen av matt svart metall och ljust trä i sitt naturliga ytmönster ger lampan en skandinavisk touch som gör den lämplig för nordiska, moderna och minimalistiska inredningar. Det massiva metallmaterialet som utgör lampskärmen riktar allt ljus ner genom den breda öppningen i en enda ljuskägla, vilket ger en mycket effektiv belysning av området under lampan. Eftersom ljuset är direkt och relativt fokuserat är det en fördel att lamphuvudet kan vridas så att ljuset kan riktas. Lampan är en del av Theo-serien från Nordlux, som omfattar en bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa, alla i samma snygga, mörka design och alla med vackra, enkla träelement som gör dem lätta att kombinera för ett sammanhängande belysningskoncept. Se hela Theo-serien här.
 • Bordslampa Verona, vit och svart

  Bordslampa Verona, vit och svart
  bordslampa Verona med en skärm av två lager glas Denna bordslampa utstrålar den klassiska, skandinaviska stilen och har också en modern touch tack vare färgkontrasten mellan svart och vitt. De två olika böjda lagren av opalglas, placerade över varandra, fördelar ljuset homogent och bländfritt i rummet. Lampan byts via en liten dragomkopplare i uttag.
 • Ellen 20 Bordslampa Light Brown - Nordlux

  Ellen 20 Bordslampa Light Brown - Nordlux
  Ellen 20 Bordslampa Light Brown - Nordlux, Brun, Metall
 • Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Lilla Nordlux

  Nordlux - Ellen Mini Bordslampa Lilla Nordlux
  Ellen Mini Bordslampa Lilla - Nordlux
 • Clyde Bord (Svart)

  Clyde Bord (Svart)
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Clyde är en praktisk och funktionell bordslampa vars lamphuvud kan justeras upp och ner efter behov. Med sin inbyggda moodmaker-funktion kan lampan både användas som arbetsbelysning och stämningsbelysning i vardagsrummet och sovrummet.
 • Nordlux Bretagne Bordslampa Vit

  Nordlux Bretagne Bordslampa Vit
  Design: Kåre Bækgård för Nordlux Koncept: Nordlux Bretagne-serie är en förfinad kollektion av belysningsprodukter som harmoniskt kombinerar de karakteristiska rena och mjuka linjerna i skandinavisk design med flerskiktiga lampskärmar som skapar en mjuk och behaglig, diffus belysning. Serien kännetecknas av sin eleganta design som omfamnar skandinavisk estetik med enkelhet och mjuka konturer. De flera lager av lampskärmar i lamporna bidrar till att sprida ljuset på ett skonsamt och inbjudande sätt. Lampan finns i två tidlösa färger, nämligen vit och grå, som kan anpassas till olika inredningsstilar. Huvudmaterialet som används i serien är metall, vilket bidrar till dess hållbarhet och snygga finish. Serien består av taklampor, golv-, bords- och vägglampor.
 • LED-bordslampa Clyde, dimmer integrerad

  LED-bordslampa Clyde, dimmer integrerad
  Dimbar LED-bordslampa Clyde med justerbart lamphuvud Den här LED-bordslampan är mångsidig för läsning eller stämningsbelysning. Armaturhuvudet kan justeras uppåt eller nedåt efter behov. Den varmvita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär och ljusstyrkan kan justeras från 100 % till 50 % och 25 % med Moodmaker-stegdimmern som är inbyggd i kabeln till 50 % och till 25 % via Moodmaker-stegdimmern som är inbyggd i kabeln. Med sin tilltalande skandinaviska design kan bordslampan Clyde integreras i många moderna och klassiska inredningar. - Huvudet roterar 130°
 • Ellen 20 Bordslampa Chrome - Nordlux

  Ellen 20 Bordslampa Chrome - Nordlux
  Ellen 20 Bordslampa Chrome - Nordlux, Krom, Metall
 • Nordlux - Alexander Bordslampa White

  Nordlux - Alexander Bordslampa White
  Design Nordlux Alexander Table Lamp White är ett utmärkt exempel på den klassiska och enkla elegans som kännetecknar skandinavisk design. Med bara några få verktyg uppnås stor uttrycksfullhet i den övergripande lampdesignen, där kombinationen av fina och solida element skapar en vacker balans mellan olika kontraster. Särskilt iögonfallande för den här lampan är den böjda filigranramen som slutar i en halvoval, som utgör lampskärmen. Eftersom lampskärmen är gjord av metall tränger ljuset inte in utan riktas ner genom öppningen i en enda kon, vilket ger en direkt och effektiv belysning av området under lampan. Det finns en vippströmbrytare monterad direkt på ramen för snabb och enkel användning av lampan. Tack vare den smarta låsarmen kan lampskärmen vridas för att justera ljusets riktning, vilket gör den här modellen perfekt som läslampa i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Lampan ingår i en hel serie från Nordlux. Se dem alla här.
 • Lilly Marble bordslampa (Brun)

  Lilly Marble bordslampa (Brun)
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på allra finaste sätt. Ett stilrent samspel mellan den tunga marmorfoten och den upplysta, opalvita glaskupolen skapar ett modernt designuttryck med art déco-referenser. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Bordslampa Groa, svart

  Bordslampa Groa, svart
  Filigran, specialformade träelement utgör ramen för bordslampan Groa. Den ger en vacker naturlig känsla i vardagsrummet och övertygar med sin öppna design. Ljuskällan har fri sikt på insidan, vilket gör den särskilt lämplig som dekorativ ljuskälla. Groa kan till exempel användas som en ljuskälla i vardagsrummet eller i hallen. Bordslampan kan tändas och släckas med en strömbrytare på matarledningen.