Nordlux bordslampor

Populärt inom Nordlux bordslampor

 • Modern bordslampa CYCLONE svart

  Modern bordslampa CYCLONE svart
  CYCLONE bordslampa ger färg åt inredningen CYCLONE bordslampa, enkel i formen men slående i färgen, är den perfekta ljuskällan för ett modernt hem. Den attraktiva skärmen ger fräschör åt rummet och utstrålar mysigt ljus nedåt för en harmonisk tilläggsbelysning. CYCLONE gör också det moderna kontorslivet lite mer färgstarkt. Kabel: vit, längd 175 cm. Kabeln är utrustad med en strömbrytare. Leverans exklusive belysningsarmatur.
 • Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet

  Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet
  Enkel skrivbordslampa Ray i svart När bordslampan Ray placeras på skrivbordet är den inte bara en praktisk ljuskälla, utan också mycket snygg. Den som lägger mindre vikt vid en puristisk, modern design vid inredningen av kontoret, utan hellre vill ha en klassisk stil, gör rätt val med Ray. Och om du tycker att den nätta, mässingsfärgade dekorativa ringen på skärmen inte passar in i det svarta helhetsintrycket, då kan du enkelt ta bort den. I enkelt svart är bordslampan ytterst diskret och ger, utrustad med en svängbar skärm, just det ljus som behövs för läsning och arbete vid skrivbordet. Rays användningsområde inskränker sig dock inte på något sätt till skrivbordet. Även som läslampa vid sängen fungerar den bra.
 • Trendig bordslampa Liam vit

  Trendig bordslampa Liam vit
  Trendig bordslampa LIAM för en modern arbetsplatsbelysning Modern design och beprövad ljusteknik förenas i denna snygga arbetsplatslampa. Det rörliga lamphuvudet med vippbrytare kan anpassas till individuella belysningsönskemål.
 • Trendig skrivbordslampa Liam svart

  Trendig skrivbordslampa Liam svart
  Trendig bordslampa LIAM för en modern arbetsplatsbelysning Modern design och beprövad ljusteknik förenas i denna snygga arbetsplatsbelysning. Det rörliga lamphuvudet med vippströmbrytare kan anpassas till individuella belysningsönskemål.

Fler tips på Nordlux bordslampor

 • Dicte Bordslampa White - Nordlux

  Dicte Bordslampa White - Nordlux
  Dicte Bordslampa White - Nordlux
 • Böjlig LED-klämlampa Mento, vit

  Böjlig LED-klämlampa Mento, vit
  Den flexibla LED-klämlampan Mento sparar plats och är effektiv Den lilla klämlampan Mento kan enkelt användas överallt. Tack vare den praktiska klämfoten kan den utan problem fästas på bord eller hyllor och lätt lossas. Ljusstrålen från den starka LED-lampan kan riktas med flexarmen, så att Mento även kan användas som läslampa på skrivbordet.
 • Bordslampa Andy med rostig finish

  Bordslampa Andy med rostig finish
  Rostfärgad bordslampa Andy av metall bordslampa Andy har en mycket speciell effekt på grund av den rostfärgade, grova ytan på metallelementen och passar perfekt in i en miljö i lantlig-rustik stil. Den breda nyansen gör det möjligt för belysningsinstrumentet (ingår ej) att lysa i vidvinkel så att ett stort område är upplyst. Brytaren på bordslampa integrerades i kabeln. En glödlampa ser särskilt snygg ut i den breda nyansen.
 • Theo Bord

  Theo Bord
  Bjud in naturen i ditt hem med en trendig kombination av trä och metall. Theo-serien har ett mycket modernt och unikt designuttryck som mjukas upp med ljust askträ. Det flexibla lamphuvudet kan enkelt justeras för att ge ett behagligt riktat ljus.
 • Carmen bordslampa (Svart)

  Carmen bordslampa (Svart)
  Carmen är en familj med ett minimalistiskt och klassiskt men ändå mjukt och rundat designuttryck. Skärmarna i flera lager säkerställer ett mjukt och bländfritt ljus som skapar den perfekta atmosfären var du än placerar den.
 • Sponge 34 bärbar (Vit)

  Sponge 34 bärbar (Vit)
  Sponge är en modern och elegant serie som fått sin inspiration från svamparna i skogen, vilket visar sig i både design, form och uttryck. Denna härliga bordlampa är lika fin att dekorera med inne i hemmet som utanpå - Den är nämligen IP65-klassad och därav anpassad för att klara av hårda väderförhållanden. Sponge är försedd med ett inbyggt batteri som ger möjligheten att flytta runt lampan, helt utan sladdar eller strömtillförsel. Armaturen är dessutom försedd med en trestegsdimmer som gör att man med enkelhet kan justera ljusstyrkan i tre olika nivåer. Detta är perfekt för den som önskar att kunna variera mellan funktionell belysning till mysbelysning på några få klick och därav kunna tillföra precis den stämning och atmosfär som önskas för stunden.Sponge finns även i andra varianter. Levereras med en USB-kabel för laddning.Batteriet har en hållbarhet på upp till 5 timmar. Integrerad LED-belysning.
 • Alton bordlampa (Smoke)

  Alton bordlampa (Smoke)
  Alton är en elegant bordlampa med bas i svartlackad metall kombinerat med en lyxig, rökfärgad glaskupa. Ger ett mjukt, behagligt och inbjudande ljus och passar lika bra i sovrummet som i hallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Dicte, handbunden skärm, bärnsten

  Bordslampa Dicte, handbunden skärm, bärnsten
 • Christina 20 bordslampa (Antracit)

  Christina 20 bordslampa (Antracit)
  Christina har en stor klarglaskupol som skapar ett unikt ljus och designuttryck när man använder en stor, dekorativ ljuskälla. Samtidigt kontrasterar den robusta foten elegant mot glaskupolen, vilket gör att den passar perfekt in i de flesta minimalistiska inredningar.
 • Milford bordslampa (Mässing)

  Milford bordslampa (Mässing)
  Milford är en dekorativ belysningsserie där det opalvita munblåsta glaset skapar en mjuk och nästan ”veckad” look. Designen är klassisk och vintage, balanserad med en modern twist i form av mässingsfoten. Kombinationen av de organiska formerna och den räfflade ytan skapar elegans och lyser upp rummet med ett mjukt och varmt ljus.
 • Ellen Bord

  Ellen Bord
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt in i de flesta inredningar. Den exklusiva skärmen i opalglas är en elegant kontrast till den lätta ramen och tillför visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen är den perfekta bordslampan som lyser upp ditt hem med ett mjukt och behagligt ljus.
 • Sponge 34 Bordslampa Black/White - Nordlux

  Sponge 34 Bordslampa Black/White - Nordlux
  Koncept Sponge 34 ToGo Bordslampa hämtar inspiration till sin design från naturen, där de små vita svamparna spirar upp från skogens mark. Likheten är slående, eftersom denna vackra ToGo-lampa
 • Ellen Bordslampa White - Nordlux

  Ellen Bordslampa White - Nordlux
  Ellen Bordslampa White - Nordlux
 • Trinidad Bord

  Trinidad Bord
  Trinidad-serien tillverkas i det vackra och naturliga materialet bambu som tar in naturen i din inredning på det allra finaste sätt. Det flätade gallermönstret av bambu är handgjort och ger ett dekorativt ljusmönster i rummet när ljuset bryter igenom de flätade bambustråna, vilket skapar en varm och mysig atmosfär. Bordslampan Trinidad sprider ett mjukt diffust ljus i alla riktningar och är därför idealisk som stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Med sitt enkla och naturliga uttryck passar den in i de flesta hem.
 • Adrian Bord

  Adrian Bord
  Med sin råa och industriella design skapar Adrian-serien en motvikt till den ljusa och feminina skandinaviska inredningsstilen. Samspelet mellan den råa ytan och de integrerade skruvarna förstärker den industriella känslan. I motsats till den råa designen ger skärmen en stämningsfull belysning med nedåtriktat ljus samtidigt som ljuset sprids ut i rummet genom skruvarna på sidan, vilket bidrar till en helt ny ljusupplevelse.
 • Contina Bordslampa Brass - Nordlux

  Contina Bordslampa Brass - Nordlux
  Koncept Contina Bordslampa Brassär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid på
 • Bordslampa Dial av metall, grå

  Bordslampa Dial av metall, grå
 • Freya Bordslampa Beige - Nordlux

  Freya Bordslampa Beige - Nordlux
  Freya Bordslampa Beige - Nordlux
 • Time Bord

  Time Bord
  Inspirationen till det lätta formspråket har hämtats från svampar i skogen och tillsammans med kombinationen matt metall och glas skapas ett enkelt och elegant uttryck. Det lilla glaspartiet högst upp på lampan skapar ett ljus som riktas både uppåt och nedåt, vilket bidrar till att ge en ombonad känsla. Dessutom har lampan en inbyggd tänd/släck-funktion som aktiveras vid beröring var som helst på lampsockeln, vilket gör att design och teknik förenas på ett utsökt sätt i denna vackra lampa. Den matta grå metallen framhäver bordslampans minimalistiska och moderna uttryck.
 • Freya Bordslampa Green - Nordlux

  Freya Bordslampa Green - Nordlux
  Freya Bordslampa Green - Nordlux
 • Theo Bordslampa Black - Nordlux

  Theo Bordslampa Black - Nordlux
  Theo Bordslampa Black - Nordlux
 • Molli Bordslampa Black/Opal - Nordlux

  Molli Bordslampa Black/Opal - Nordlux
  Molli Bordslampa Black/Opal - Nordlux
 • Bordslampa Time, grå

  Bordslampa Time, grå
  Dekorativ bordslampa Time - lyser uppåt och nedåt Även om den inte lyser är Time- bordslampa en iögonfallande. Deras design är inspirerad av svampformen. En liten glaskåpa är integrerad i toppen av svartmetallskärmen. Som ett resultat avges ljuset från den använda lampan inte bara nedåt utan också uppåt. Resultatet är en särskilt atmosfärisk ljuseffekt som skapar en atmosfärisk atmosfär. Tiden kan slås på eller av direkt på ljuset.
 • Groa Bordslampa Black - Nordlux

  Groa Bordslampa Black - Nordlux
  Groa Bordslampa Svartär en vacker öppen lampa där läckra böjda trälameller livligt omger ljuskällan och skapar ett subtilt spel mellan skugga och ljus. Den öppna lampskärmen avger mycket ljus
 • Bordslampa Adrian av metall, svart

  Bordslampa Adrian av metall, svart
  Bordslampa Adrian med justerbar metallskärm Bordslampan Adrian ger en industriell touch till skriv-, sido- eller nattduksbordet. Ljuskonens riktning kan orienteras precist eftersom skärmen kan fastsättas i önskad position i fästet med hjälp av vingskruvarna på vardera sida. Lite ljus smiter även ut genom de små öppningar i vingskruvarna, vilket bidrar till att lampskärmen hamnar i fokus hos betraktaren.
 • Freya bordslampa (Grön)

  Freya bordslampa (Grön)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus.
 • Bordslampa Alexander med fogar, vit

  Bordslampa Alexander med fogar, vit
  Funktionell bordslampa Alexander med kromdetaljer Sidenmattlackerad och förkromad metall bildar en mycket fin kombination hos bordslampan Alexander och gör lampan tidlös med en extremt dekorativ skandinaviskt touch. Genom olika fogar kan den perfekt konstruerade bordslampan Alexander justeras flexibelt, och ljuskonen, som strålar från den halvformade metallskärmen som är målad i vitt på insidan, kan orienteras i önskad riktning. Bordslampan är utrustad med en 150 cm lång sladd och den känsliga vippströmbrytaren i form av en kromspak har integrerats direkt i foten.
 • Hollywood Bord

  Hollywood Bord
  Hollywood har något nostalgiskt över sig – den ger associationer till en tid med kristall i inredningen, vilket under de senaste åren har blivit ett återupptäckt inredningselement. Hollywood ger med sina många aspekter ett gnistrande uttryck som bidrar till en stilfull atmosfär, vilket ger en exklusiv och behaglig stämning.
 • Bordslampa Freya av metall, svart

  Bordslampa Freya av metall, svart
 • Dial bordslampa (Vit)

  Dial bordslampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd , och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Bretagne Bordslampa Grey - Nordlux

  Bretagne Bordslampa Grey - Nordlux
  Bretagne Bordslampa Grey - Nordlux
 • Bordslampa Notti av metall och glas, terrakotta

  Bordslampa Notti av metall och glas, terrakotta
 • Klämlampa Photo i blänkande aluminium

  Klämlampa Photo i blänkande aluminium
  Klämlampa Photo med blänkande metallskärm av aluminium Den praktiska klämlampan Pop ger belysning på olika platser. Oavsett om den befinner sig på sängkarmen i sovrummet, på hyllan i vardagsrummet eller i hobbyrummet i källaren, kan man med klämlampan, som är utrustad med en 200 cm lång kabel med kontakt och strömbrytare inbyggd i kabeln, snabbt och enkelt tillhandahålla ljus överallt. Den formsköna Spotlighten av blänkande aluminium gör även att den ser bra ut.
 • Nordlux Dicte Bordslampa Beige

  Nordlux Dicte Bordslampa Beige
  Bordslampa Dicte Bordslampa Beige Nordlux Den runda skärmen i Nordlux Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär.
 • Magia bordslampa (Svart)

  Magia bordslampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux
 • Grant Bordslampa Brass - Nordlux

  Grant Bordslampa Brass - Nordlux
  Grant Bordslampa Brass - Nordlux
 • Bretagne bordslampa (Grå)

  Bretagne bordslampa (Grå)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Av glas - bordslampa Hollywood bärnsten

  Av glas - bordslampa Hollywood bärnsten
  bordslampa Hollywood i ett trendigt retroutseende Med sin bas av färgat men ändå lite genomskinligt glas förtrollar Hollywood- bordslampa överallt i vardagsrummet: i vardagsrummet som leverantör av mysig extrabelysning, i sovrummet som en ljuskälla för nattduksbordet eller till exempel, som en fönsterbräda, som också ger ljus ger ett inbjudande intryck till omvärlden. Utrustad med en svart textilkabel. Integrerad strömbrytare på kabeln.
 • Bordslampa Milford, metall och glas, mässing/opal

  Bordslampa Milford, metall och glas, mässing/opal
 • Contina Bord

  Contina Bord
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en modern bordslampa i svart matt metall med många funktioner. Lamphuvudet kan vridas åt båda håll och samtidigt kan den övre delen av stativet justeras både uppåt och nedåt, vilket ger många användningsmöjligheter.
 • LED-bordslampa Balance, dimmer integrerad

  LED-bordslampa Balance, dimmer integrerad
  Rund LED-bordslampa Balance med trestegsdimmer LED-bordslampan Balance övertygar redan i obelyst tillstånd med sin tydliga design i skandinavisk stil. De klart definierade runda formerna gör den till ett stilfullt inredningselement som passar till många olika stilar i hemmet. En 3-stegs dimmer (Moodmaker TM) är integrerad i ramen och kan användas för att justera ljusstyrkan till 100 %, 50 % eller 25 % - för att passa stämningen för stunden. Två utbytbara dekorativa spetsar i mässing och svart ingår i leveransen.
 • Alexander Bordslampa Black - Nordlux

  Alexander Bordslampa Black - Nordlux
  Koncept Alexander Bordslampa Svartär en av medlemmarna i den vackra Alexander-familjen. En förnuftig och modern lampserie som inkluderar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor – som al
 • Contina Bord

  Contina Bord
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en exklusiv bordslampa i den vackraste mässing som tillför värme och en ombonad känsla till den ljusa skandinaviska inredningen. Den eleganta bordslampan har många funktioner och användningsmöjligheter eftersom lamphuvudet kan vridas åt båda sidor samt den övre delen av stativet justeras både upp och ned efter behov.
 • Vanila skrivbordslampa (Svart)

  Vanila skrivbordslampa (Svart)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Omari LED Bordslampa Black - Nordlux

  Omari LED Bordslampa Black - Nordlux
  Omari LED Bordslampa Black - Nordlux
 • Fez bordlampa (Vit)

  Fez bordlampa (Vit)
  Otroligt stilren bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Tillverkad i metall med mässingfärgade detaljer och vridbar skärm. Bordlampan är utrustad med dimmer - justera enkelt ljusstyrkan efter behov av ljus. Optimal lampa att använda till läsning, eller varför inte dimma ner den och ha som mysbelysning?Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ellen med glasskärm, svart

  Bordslampa Ellen med glasskärm, svart
 • Nordlux Time Grå

  Nordlux Time Grå
  Bordslampa Time Grå NORDLUX Inspirationen till det lätta formspråket hos Nordlux bordslampa har hämtats från svampar i skogen och tillsammans med kombinationen matt metall
 • Vanila skrivbordslampa (Vit)

  Vanila skrivbordslampa (Vit)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Balance LED bordlampa (Svart)

  Balance LED bordlampa (Svart)
  Balance är en bordlampa som är skapad i en skandinavisk och minimalistisk design. Den är gjord i enkla, rena linjer och mjuka, eleganta former. Balance är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett bländfritt och varmvitt ljus (2700K). Dessutom har Balance en inbyggd dimfunktion som gör att du enkelt dimmar lampan i tre steg via strömbrytaren. Lampan är tillverkad i metall med en mattsvart finish och akryl som skyddar ljuskällan.2st dekorationshöljen till skärmen (mässing / svart) medföljer.Sladdlängd: 150cm svart textilkabel + strömbrytare. Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa Magia, svart

  Bordslampa Magia, svart
  Magia bordslampa med två sammanfogade skärmar Ljuskällan i bordslampan Magia är dold bakom två rundade, munblåsta glasskärmar. Den mindre nyansen är opal och i gengäld är den större nyansen något transparent. Ljuset är väl avbländat av de två glasen och avger ljuset homogent utåt. Formen har en särskilt modern effekt på grund av den rundade formen och passar bra som ambient belysning i vardagsrummet eller som sänglampa bredvid sängen.
 • Bordslampa Pine, svart

  Bordslampa Pine, svart
  bordslampa Pine med en attraktiv mönstrad metallskärm Denna bordslampa kompletterar moderna levande koncept med en dekorativ touch, oavsett om den är avstängd eller upplyst. Så snart ljuset tänds strålar det inte bara nedåt utan tränger också in genom hålmönstret på skärmens kant och på skärmens övre sida. Detta skapar stämningsfull accentbelysning, till exempel på sängbordet i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. På / av-knappen på toppen av skärmen och element på stativet fungerar också som dekorativa mässingsdetaljer.
 • Christina Bordslampa Wood/Clear - Nordlux

  Christina Bordslampa Wood/Clear - Nordlux
  Koncept Christina Bordslampa Trä/ Klar är en toppmodern liten bordslampa, till ett litet pris. Den fantastiska lilla bordslampan är enkel och simpel i sitt uttryck – och det är fullt medvetet. D
 • Leo To-Go Solcell (bärbar) (Trä)

  Leo To-Go Solcell (bärbar) (Trä)
  Leo är designad av det danska designteamet Says who och är skapad i en organisk och naturlig design. Den är bärbar och enkel att bära med sig, vilket är perfekt för att skapa en mysig atmosfär på altanen, terassen eller på picknicken vid stranden. Den är IP44-klassad och är därav anpassad för utomhusbruk då den är tät mot både fukt och vattenstänk. Lampan är solcellsdriven och laddas av solens ljus under dagen, för att sedan lysa på kvällen när mörkret faller. Den är tillverkad av bambu och är försedd med en akrylskärm i mitten som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk ljusspridning. Armaturen avger ett varmvitt och behagligt ljus när den är tänd och skapar en härlig atmosfär i trädgården eller på uteplatsen.Integrerad LED-belysning.
 • Galloway Bord

  Galloway Bord
  Mässing är en populär inredningstrend som utgör en vacker kontrast till den ljusa skandinaviska inredningen. Mässing har också införlivats i designen av den vackra Galloway-serien där detaljerna vackert bryter av de stilrena och enkla linjerna i metallytan. Sätt en dekorativ glödlampa i den fina Galloway-stommen med räfflad yta och eleganta mässingsdetaljer – det ger en vacker bordslampa både när den är tänd och släckt. Levereras utan ljuskälla.
 • Bordslampa Theo, av askträ

  Bordslampa Theo, av askträ
  Skrivbordslampa Theo med inslag av asketrä Skrivbordslampan Theo är utformad i en lyckad blandning av ljust trä och svart metall. Skärmen kan vridas och även lutas upp och ner för att rikta ljuskäglan på önskat sätt. Lampstången är delvis tillverkad av ask och passar bra ihop med andra trämöbler. Förutom den nordiska inredningsstilen passar Theo också utmärkt in i moderna miljöer och har dessutom en hållbar komponent, eftersom träet är FSC-certifierat. En strömbrytare är placerad på matarledningen.
 • Cyklone bord (Vit)

  Cyklone bord (Vit)
  Enkel och nätt bordlampa.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Galloway med E27-uttag

  Bordslampa Galloway med E27-uttag
  bordslampa Galloway i svart och mässing med E27- uttag Tack vare sin enkla men ändå dekorativa design harmoniserar Galloway bordslampa med många nuvarande levande trender. Metallcylindern i svart pryds med ett vackert spårmönster och mässingsfärgade detaljer på foten och på toppen. I den ovan integrerade uttag av alla slag kan lampor med E27-bas användas, så det finns gott om plats för att ge bordslampa en individuell karaktär.
 • Nordlux Pine Svart

  Nordlux Pine Svart
  Pine bordslampa Svart NORDLUX Pine är en dekorativ serie i industriell design från Nordlux, vilket skapar en vacker kontrast till den ljusa skandinaviska inredningen. Med sin kombinat
 • Bordslampa Milford med glasskärm och träfot

  Bordslampa Milford med glasskärm och träfot
  Bordslampa Milford med räfflad glasskärm och platt träfot Bordslampan Milford utstrålar skandinavisk flair i varje rum. Den runda, platta lampfoten av ljust trä, kombinerat med den vita glasskärmen som omges av en fin räfflad struktur, gör lampan till en ljuskälla med en mycket speciell charm och en mycket fin belysningseffekt. Den bländfria och mycket enhetliga lampan lyser genom skärmen och lyfter fram det dekorativa räffelmönstret. Milford är perfekt för nattduksbordet eller fönsterbänken.
 • Nordlux Dicte Bordslampa Vit

  Nordlux Dicte Bordslampa Vit
  Bordslampa Dicte Bordslampa Vit Nordlux Den runda skärmen i Nordlux Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. De
 • Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
 • Clyde Bord

  Clyde Bord
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Clyde är en praktisk och funktionell bordslampa vars lamphuvud kan justeras upp och ner efter behov. Med sin inbyggda moodmaker-funktion kan lampan både användas som arbetsbelysning och stämningsbelysning i vardagsrummet och sovrummet.
 • Lilly Bordslampa Black/Opal - Nordlux

  Lilly Bordslampa Black/Opal - Nordlux
  Lilly Bordslampa Black/Opal - Nordlux
 • Bordslampa Milford med glasskärm, fot svart

  Bordslampa Milford med glasskärm, fot svart
  Bordslampa Milford med en räfflad glasskärm på en svart metallfot Som en nattduksbordslampa, fönsterbänkslampa eller på ett sidobord, en hylla eller ett kaffebord ger den relativt kompakta bordslampan Milford ett mycket behagligt och jämnt ljus. Lampans cylindriska, platta fot är tillverkad av svartlackerad metall. Ovanpå den sitter en opalvit glasskärm med ett fint, räfflat mönster som är särskilt dekorativt när ljuset tänds. Lampans omkopplare har integrerats i kabeln.
 • Bretagne bordslampa (Vit)

  Bretagne bordslampa (Vit)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Dial bordslampa (Grå)

  Dial bordslampa (Grå)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd, och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Siv Bord

  Siv Bord
  Denna designlampa har sina rötter i den råa naturen och återspeglar en kontrast mellan en elegant, färgad marmoryta och den varma dekorativa ljuskällan. Marmor har under århundraden varit ett naturligt och populärt material som alltid visar upp unika färger, mönster och strukturer.
 • Dean Bord

  Dean Bord
  Med referenser till exklusiv hotellstil med stora möbler och härliga tyger kompletterar Dean den aktuella designtrenden “more is more”. Det slutliga uttrycket uppnås genom valet av en dekorationsglödlampa som fulländar den extravaganta looken.
 • Siv Bord

  Siv Bord
  Denna designlampa har sina rötter i den råa naturen och återspeglar en kontrast mellan en elegant, färgad marmoryta och den varma dekorativa ljuskällan. Marmor har under århundraden varit ett naturligt och populärt material som alltid visar upp unika färger, mönster och strukturer.
 • Bordslampa Groa, trä ljus

  Bordslampa Groa, trä ljus
 • Alton bordlampa (Mässing/guld)

  Alton bordlampa (Mässing/guld)
  Fin bordlampa i opalvitt glas och en mässingsfot. Svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ellen bordslampa (Svart)

  Ellen bordslampa (Svart)
  Enkel och stilren bordslampa i matt metall som spridet ljuset på ett fint sätt nedåt. Passar perfekt där man vill ha dämpande indirekt belysning. Textilsladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Klarinett Bordslampa Mini White - Nordlux

  Klarinett Bordslampa Mini White - Nordlux
  Klarinett Bordslampa Mini White - Nordlux
 • Bordslampa Bretagne, med skärm i flera lager, vit

  Bordslampa Bretagne, med skärm i flera lager, vit
 • Lilly Marble bordslampa (Grå)

  Lilly Marble bordslampa (Grå)
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på allra finaste sätt. Ett stilrent samspel mellan den tunga marmorfoten och den upplysta, opalvita glaskupolen skapar ett modernt designuttryck med art déco-referenser. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Notti Bordslampa Black/Mokka - Nordlux

  Notti Bordslampa Black/Mokka - Nordlux
  Notti Bordslampa Black/Mokka - Nordlux
 • Christina Bordslampa Grey/Smoke - Nordlux

  Christina Bordslampa Grey/Smoke - Nordlux
  Koncept Christina Bordslampa Grå/Røk är en toppmodern liten bordslampa, till ett litet pris. Den fantastiska lilla bordslampan är enkel och simpel i sitt uttryck – och det är fullt medvetet. De
 • Aslak Bord

  Aslak Bord
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Arki Bordslampa Black - Nordlux

  Arki Bordslampa Black - Nordlux
  Arki Bordslampa Black - Nordlux
 • Orbiform bordlampa (Smoke)

  Orbiform bordlampa (Smoke)
  Orbiform är en läcker serie med exklusiva och glamourösa lampor i olika storlekar och utföranden. Kombinationen av borstad mässing och en femkantig, rökfärgad glaskupa har återigen blivit ett populärt inslag i många moderna hem. Kupan är prydd med ett smakfullt diamantmönster som inte bara är en stilren detalj, utan skapar även en unik ljuseffekt i rummet. Orbiform är en härlig detalj att placera i fönstret, på bordet eller byrån.Sladdlängd: 150cm (svart textilkabel).Ljuskälla ingår ej. 
 • Cera Bordslampa Brass - Nordlux

  Cera Bordslampa Brass - Nordlux
  Koncept Cera Bordslampa Brass från danska nordlux är en annan snygg, modern kvalitetslampa från ett märke som sedan 1977 har arbetat för att alla ska ha råd med läcker belysning. Det vackra mä
 • Verona Bordslampa Opal - Nordlux

  Verona Bordslampa Opal - Nordlux
  Verona Bordslampa Opal - Nordlux
 • Josefine Bordslampa Black/Brass - Nordlux

  Josefine Bordslampa Black/Brass - Nordlux
  Koncept Josefine Bordslampa Black/Brassär en spännande ny bordslampa från danska Nordlux, vars öga för kvalitet och vacker design aldrig kan misstas. De strikta lampstängerna kröner var och en
 • Grant (Mässing/guld)

  Grant (Mässing/guld)
  Eleganta bordlampa Grant som finns i svart eller mässing. Opalvitt glas och en matchande textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Time Bord

  Time Bord
  Inspirationen till det lätta formspråket har hämtats från svampar i skogen och tillsammans med kombinationen matt metall och glas skapas ett enkelt och elegant uttryck. Det lilla glaspartiet högst upp på lampan skapar ett ljus som riktas både uppåt och nedåt, vilket bidrar till att ge en ombonad känsla. Dessutom har lampan en inbyggd tänd/släck-funktion som aktiveras vid beröring var som helst på lampsockeln, vilket gör att design och teknik förenas på ett utsökt sätt i denna vackra lampa. Den matta svarta metallen framhäver bordslampans minimalistiska och moderna uttryck.
 • Christina 20 bordslampa (Klar)

  Christina 20 bordslampa (Klar)
  Christina har en stor klarglaskupol som skapar ett unikt ljus och designuttryck när man använder en stor, dekorativ ljuskälla. Samtidigt kontrasterar den robusta foten elegant mot glaskupolen, vilket gör att den passar perfekt in i de flesta minimalistiska inredningar.
 • Groa bordslampa (Natur)

  Groa bordslampa (Natur)
  Groa är en öppen bordslampa där trästrukturen bjuder in naturen och skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. Den luftiga designen låter ljuset spridas in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Lilly Marble bordslampa (Brun)

  Lilly Marble bordslampa (Brun)
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på allra finaste sätt. Ett stilrent samspel mellan den tunga marmorfoten och den upplysta, opalvita glaskupolen skapar ett modernt designuttryck med art déco-referenser. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Arki (bord/vägg) svart (Svart)

  Arki (bord/vägg) svart (Svart)
  Snygg design och praktiskt bordslampa. Ledbar och rörligt lamphuvud, strömbrytaren sitter precis bakom lamphuvudet.OBS: förrutom bordsplattan följer även vägg och bordfäste med. Det går alltså att montera lampan på väggen eller skruva fast den i ett bord med dessa fästen.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexander Bord

  Alexander Bord
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Bordslampa Molli med glasskärm och strömbrytare

  Bordslampa Molli med glasskärm och strömbrytare
  Med rörlig skärm - Molli bordslampa Den svartvita kombinationen av bordslampan Molli har en minimalistisk och klassisk look. Den svarta metallstången är decentralt fäst vid den runda basen. Skärmen består av ett fasat opalglas och med hjälp av en led kan ljuskäglan anpassas till de lokala förhållandena. Molli kan till exempel användas som sängbordslampa eller som extra belysning i vardagsrummet. Men Molli kan också fungera utmärkt som arbetsplatslampa.
 • Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux

  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux
  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux
 • Bordslampa Verona, vit och svart

  Bordslampa Verona, vit och svart
  bordslampa Verona med en skärm av två lager glas Denna bordslampa utstrålar den klassiska, skandinaviska stilen och har också en modern touch tack vare färgkontrasten mellan svart och vitt. De två olika böjda lagren av opalglas, placerade över varandra, fördelar ljuset homogent och bländfritt i rummet. Lampan byts via en liten dragomkopplare i uttag.
 • Bordslampa Alton med vit glasskärm

  Bordslampa Alton med vit glasskärm
  Allsidigt strålande bordslampa Alton Glasskärmen på bordslampan Alton är först och främst imponerande tack vare dess vackra utformning, vilket gör att denna lampa ser väldigt dekorativ ut även när den är släckt. Så snart ljuset tänds lyser den vita glasskärmen och skapar en behaglig stämning. En estetisk ljuskälla som kan användas som till exempel nattduksbordslampa eller som en lampa på fönsterbänken där den kan avge sitt inbjudande ljus utåt. - med svart textilkabel med strömbrytare
 • Alton Bordslampa Smoke - Nordlux

  Alton Bordslampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton Bordslampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. All