Nordlux bordslampor

Populärt inom Nordlux bordslampor

 • Modern bordslampa CYCLONE svart

  Modern bordslampa CYCLONE svart
  CYCLONE bordslampa ger färg åt inredningen CYCLONE bordslampa, enkel i formen men slående i färgen, är den perfekta ljuskällan för ett modernt hem. Den attraktiva skärmen ger fräschör åt rummet och utstrålar mysigt ljus nedåt för en harmonisk tilläggsbelysning. CYCLONE gör också det moderna kontorslivet lite mer färgstarkt. Kabel: vit, längd 175 cm. Kabeln är utrustad med en strömbrytare. Leverans exklusive belysningsarmatur.
 • Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet

  Tidlös bordslampa Ray för skrivbordet
  Enkel skrivbordslampa Ray i svart När bordslampan Ray placeras på skrivbordet är den inte bara en praktisk ljuskälla, utan också mycket snygg. Den som lägger mindre vikt vid en puristisk, modern design vid inredningen av kontoret, utan hellre vill ha en klassisk stil, gör rätt val med Ray. Och om du tycker att den nätta, mässingsfärgade dekorativa ringen på skärmen inte passar in i det svarta helhetsintrycket, då kan du enkelt ta bort den. I enkelt svart är bordslampan ytterst diskret och ger, utrustad med en svängbar skärm, just det ljus som behövs för läsning och arbete vid skrivbordet. Rays användningsområde inskränker sig dock inte på något sätt till skrivbordet. Även som läslampa vid sängen fungerar den bra.
 • Bordslampa Vanila, justerbar, vit

  Bordslampa Vanila, justerbar, vit
  Trendig Vanila bordslampa för modern arbetsplatsbelysningModerna design och beprövad belysningsteknik kombineras i den här eleganta arbetsplatslampan. Det rörliga armaturhuvudet med växelströmbrytare kan anpassas till individuella belysningskrav.
 • Bordslampa Vanila, justerbar, svart

  Bordslampa Vanila, justerbar, svart
  Trendig Vanila bordslampa för modern belysning i vardagsrum och arbetsrumModerna design och beprövad belysningsteknik kombineras i denna eleganta Vanila bordslampa i svart. Det rörliga armaturhuvudet med växelströmbrytare kan anpassas till individuella ljusbehov.

Fler tips på Nordlux bordslampor

 • Ellen Mini Bordslampa (Blå)

  Ellen Mini Bordslampa (Blå)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Denna blå och färgglada lampan i "miniversion" är perfekt för att lysa upp en hylla, fönsterkarm, barnrum eller andra ställen där det inte finns så mycket plats.
 • Grant Bordslampa Brass - Nordlux

  Grant Bordslampa Brass - Nordlux
  Grant Bordslampa Brass - Nordlux
 • Bordslampa Alton med vit glasskärm

  Bordslampa Alton med vit glasskärm
  Allsidigt strålande bordslampa Alton Glasskärmen på bordslampan Alton är först och främst imponerande tack vare dess vackra utformning, vilket gör att denna lampa ser väldigt dekorativ ut även när den är släckt. Så snart ljuset tänds lyser den vita glasskärmen och skapar en behaglig stämning. En estetisk ljuskälla som kan användas som till exempel nattduksbordslampa eller som en lampa på fönsterbänken där den kan avge sitt inbjudande ljus utåt. - med svart textilkabel med strömbrytare
 • Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux

  Temple 30 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Omari LED Bordslampa White - Nordlux

  Omari LED Bordslampa White - Nordlux
  Design Nordlux Omari LED bordslampa Vit omfamnar funktionalitet och elegans i ett vackert belysningskoncept som berikar omgivningen med ett minimalistiskt, skandinaviskt uttryck. Lampans enkla design och&hellip:
 • Ellen 20 Bordslampa Beige - Nordlux

  Ellen 20 Bordslampa Beige - Nordlux
  Ellen 20 Bordslampa Beige - Nordlux
 • Linton Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux

  Linton Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
  Linton Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Bordslampa Ellen 20 av metall, svart

  Bordslampa Ellen 20 av metall, svart
  Bordslampan Ellen 20 presenterar sig i skandinavisk design. Den är helt tillverkad av metall och passar in i varje interiör. Den halvklotformade skärmen låter ljuset från glödlampan (ingår ej) stråla uteslutande nedåt.
 • Ray Bordslampa Black - Nordlux

  Ray Bordslampa Black - Nordlux
  Ray Bordslampa Svart Klassisk bordslampa från Nordlux med justerbart huvud. Bordlampan passar fint både som skrivbordslampa, mysbelysning på en skänk, eller som nattbordslampa.
 • Ellen bordslampa (Svart)

  Ellen bordslampa (Svart)
  Enkel och stilren bordslampa i matt metall som spridet ljuset på ett fint sätt nedåt. Passar perfekt där man vill ha dämpande indirekt belysning. Textilsladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Av glas - bordslampa Hollywood bärnsten

  Av glas - bordslampa Hollywood bärnsten
  bordslampa Hollywood i ett trendigt retroutseende Med sin bas av färgat men ändå lite genomskinligt glas förtrollar Hollywood- bordslampa överallt i vardagsrummet: i vardagsrummet som leverantör av mysig extrabelysning, i sovrummet som en ljuskälla för nattduksbordet eller till exempel, som en fönsterbräda, som också ger ljus ger ett inbjudande intryck till omvärlden. Utrustad med en svart textilkabel. Integrerad strömbrytare på kabeln.
 • Groa bordslampa (Svart)

  Groa bordslampa (Svart)
  Groa är en öppen bordslampa där trästrukturen bjuder in naturen och skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. Den luftiga designen låter ljuset spridas in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Bretagne Bordslampa Grey - Nordlux

  Bretagne Bordslampa Grey - Nordlux
  Design Kaare Bækgaard för Nordlux Bretagne Bordslampa Grå är epitetet för skandinavisk estetik tack vare sitt enkla visuella uttryck, sin enkla men fulländade design och universellt smickrande neutrala&hellip:
 • Bordslampa Adrian av metall, svart

  Bordslampa Adrian av metall, svart
  Bordslampa Adrian med justerbar metallskärm Bordslampan Adrian ger en industriell touch till skriv-, sido- eller nattduksbordet. Ljuskonens riktning kan orienteras precist eftersom skärmen kan fastsättas i önskad position i fästet med hjälp av vingskruvarna på vardera sida. Lite ljus smiter även ut genom de små öppningar i vingskruvarna, vilket bidrar till att lampskärmen hamnar i fokus hos betraktaren.
 • Theo Bordslampa Black - Nordlux

  Theo Bordslampa Black - Nordlux
  Design Nordlux Theo Table Lamp Black är en elegant belysningsmodell som kombinerar industriella och organiska element till en vacker och elegant helhet. Den lyckade föreningen av matt svart metall och&hellip:
 • Grant (Svart)

  Grant (Svart)
  Eleganta bordlampa Grant som finns i svart eller mässing. Opalvitt glas och en matchande textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Dean Bord (Guldfärgad)

  Dean Bord (Guldfärgad)
  Med referenser till exklusiv hotellstil med stora möbler och härliga tyger kompletterar Dean den aktuella designtrenden “more is more”. Det slutliga uttrycket uppnås genom valet av en dekorationsglödlampa som fulländar den extravaganta looken.
 • Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux
  Design Nordlux Ellen Table Lamp Opal/Brushed Steel är en klassiskt utformad belysningsmodell med en vacker tidlöshet i sin form, så den kommer alltid att framstå som ett stilfullt inslag i din inredning.&hellip:
 • Freya bordslampa (Beige)

  Freya bordslampa (Beige)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus.
 • Alanis Bordslampa Black - Nordlux

  Alanis Bordslampa Black - Nordlux
  Alanis Bordslampa Black - Nordlux
 • Christina Bord (Grå)

  Christina Bord (Grå)
  Christina bidrar till den populära inredningstrenden att använda glas. Den rökfärgade glaskupolen ger lampan en speciell utstrålning vid användning av dekorativa ljuskällor som sprider ett varmt och mjukt ljus i rummet. Samtidigt skapar den robusta foten en vacker kontrast till det mjuka glaset och passar fint in i en minimalistisk inredning.
 • Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux

  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Bretagne Bordslampa White - Nordlux

  Bretagne Bordslampa White - Nordlux
  Bretagne Bordslampa White - Nordlux
 • Dicte Bord (Vit)

  Dicte Bord (Vit)
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus.
 • Dial bordslampa (Svart)

  Dial bordslampa (Svart)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd , och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Omari LED Bordslampa Black - Nordlux

  Omari LED Bordslampa Black - Nordlux
  Omari LED Bordslampa Black - Nordlux
 • Nordlux Dicte Bordslampa Vit

  Nordlux Dicte Bordslampa Vit
  Bordslampa Dicte Bordslampa Vit Nordlux Den runda skärmen i Nordlux Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. De
 • Dial bordslampa (Vit)

  Dial bordslampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd , och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Vanila skrivbordslampa (Svart)

  Vanila skrivbordslampa (Svart)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Ellen 20 Bordslampa Beige - Nordlux

  Ellen 20 Bordslampa Beige - Nordlux
 • Carmen Bordslampa Black - Nordlux

  Carmen Bordslampa Black - Nordlux
  Carmen Bordslampa Black - Nordlux
 • Alton Bordslampa White - Nordlux

  Alton Bordslampa White - Nordlux
  Design Nordlux Alton Table Lamp White gör ett slående intryck tack vare sitt eleganta utseende som utstrålar överflöd och extravagans. Den satinerade mässingsramen och den voluminösa, pärlvita&hellip:
 • Notti bordlampa (Grå)

  Notti bordlampa (Grå)
  Notti är en vacker och elegant serie med lampor som är resultatet av när form, material och detaljer förenas i en fantastisk design. Den har ett rent och estetiskt uttryck som gör att den passar in bra i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall och bär på en kontrasterande, vit glaskupa som skapar fina kontraster mot metallen. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och mjukt ljus genom glaskupan som skapar en härlig och inbjudande atmosfär i rummet.Denna variant är ljusgrå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Magia bordslampa (Vit)

  Magia bordslampa (Vit)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Bordslampa Paco i minimalistisk stil

  Bordslampa Paco i minimalistisk stil
  Enkel Paco bordslampa med stor mångsidighet Paco bordslampa har en minimalistisk design och består endast av en metallram och en glödlampshållare. Basen är utformad som en ring och ljuskällan är riktad nedåt. Tack vare det stora urvalet av matchande glödlampor kan användaren välja en ganska ovanlig, elegant lampa eller en dekorativ glödlampa. Genom att byta ut glödlampan är Paco mycket snabbt utbytbar och passar in i nästan alla miljöer.
 • Christina Bordslampa Anthracite/Smoke - Nordlux

  Christina Bordslampa Anthracite/Smoke - Nordlux
  Design Nordlux Christina Bordslampa Antracit/Rök passar perfekt in i moderna, unga och kreativa miljöer tack vare sitt designinriktade och enkla men finurliga uttryck. Lampan kännetecknas av sina runda&hellip:
 • Ellen Bord (Silverfärgad)

  Ellen Bord (Silverfärgad)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt in i de flesta inredningar. Den exklusiva skärmen i opalglas är en elegant kontrast till den lätta ramen och tillför visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen är den perfekta bordslampan som lyser upp ditt hem med ett mjukt och behagligt ljus.
 • Lilly Marble bordslampa (Grå)

  Lilly Marble bordslampa (Grå)
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på allra finaste sätt. Ett stilrent samspel mellan den tunga marmorfoten och den upplysta, opalvita glaskupolen skapar ett modernt designuttryck med art déco-referenser. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Cera Bordslampa Brass - Nordlux

  Cera Bordslampa Brass - Nordlux
  Koncept Cera Bordslampa Brass från danska nordlux är en annan snygg, modern kvalitetslampa från ett märke som sedan 1977 har arbetat för att alla ska ha råd med läcker belysning. Det vackra mässingsma
 • Nordlux Notti Svart

  Nordlux Notti Svart
  Bordslampa Notti Svart Nordlux En lampa som verkligen fångar upp den perfekta balansen mellan estetik och funktionalitet är bordslampan Notti från Nordlux. Med sin eleganta design oc
 • Ellen Bordslampa Opal/Brass - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Brass - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Brass - Nordlux
 • Bordslampa Theo, av askträ

  Bordslampa Theo, av askträ
  Skrivbordslampa Theo med inslag av asketrä Skrivbordslampan Theo är utformad i en lyckad blandning av ljust trä och svart metall. Skärmen kan vridas och även lutas upp och ner för att rikta ljuskäglan på önskat sätt. Lampstången är delvis tillverkad av ask och passar bra ihop med andra trämöbler. Förutom den nordiska inredningsstilen passar Theo också utmärkt in i moderna miljöer och har dessutom en hållbar komponent, eftersom träet är FSC-certifierat. En strömbrytare är placerad på matarledningen.
 • Dial bordslampa (Gul)

  Dial bordslampa (Gul)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd, och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Klarinett Bordslampa Mini White - Nordlux

  Klarinett Bordslampa Mini White - Nordlux
  Design Nordlux Koncept Klarinett Mini bordslampa är en modern och vacker lampa där lamphuvudet kan justeras beroende på var ditt behov av ljus finns. Denna vackra bordslampa från märket Nordlux har&hellip:
 • Ellen Mini Bordslampa (Beige)

  Ellen Mini Bordslampa (Beige)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Denna beigebruna trendiga lampan i "miniversion" är perfekt för att lysa upp en hylla, fönsterkarm, barnrum eller andra ställen där det inte finns så mycket plats.
 • Alanis Bordslampa Black - Nordlux

  Alanis Bordslampa Black - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Alanis Table Lamp Black är en stilorienterad belysningsmodell som ingår i en hel belysningskollektion designad av Says Who, ett team av dedikerade danska designers som&hellip:
 • Sponge 20 Bordslampa Black/White - Nordlux

  Sponge 20 Bordslampa Black/White - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Sponge 20 Table Lamp Black/White är en vackert designad lampa som får höga poäng på både form och funktionalitet. Lampan är en del av en hel serie som utformats av&hellip:
 • Freya Bordslampa Green - Nordlux

  Freya Bordslampa Green - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Freya Table Lamp Green är nordisk design när den är som bäst. Den enkla designen, den känsliga, monokroma ytan och de mjuka, organiska formerna kombineras för att skapa&hellip:
 • Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux

  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux
  Clyde LED Bordslampa Black - Nordlux
 • Milford Bordslampa Metal/Opal - Nordlux

  Milford Bordslampa Metal/Opal - Nordlux
  Koncept Milford Bordslampa Black/Opalär en av lamporna i den nya retroinspirerade serien Milford, som överraskar på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bord
 • Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
 • Groa bordslampa (Natur)

  Groa bordslampa (Natur)
  Groa är en öppen bordslampa där trästrukturen bjuder in naturen och skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. Den luftiga designen låter ljuset spridas in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Theo Bordslampa Black - Nordlux

  Theo Bordslampa Black - Nordlux
  Theo Bordslampa Black - Nordlux
 • Bordslampa Dicte, handbunden skärm, vit

  Bordslampa Dicte, handbunden skärm, vit
  Nordlux bordslampa dicte, handbunden skärm, vit Dicte,, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 40 W, H: 42.5 cm
 • Groa Bordslampa Black - Nordlux

  Groa Bordslampa Black - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Groa Table Lamp Black är en inspirerande belysningsmodell som berikar omgivningen med ett vackert och naturligt uttryck. Lampan har en karaktäristisk lamelldesign som består&hellip:
 • Bordslampa Alexander med fogar, vit

  Bordslampa Alexander med fogar, vit
  Funktionell bordslampa Alexander med kromdetaljer Sidenmattlackerad och förkromad metall bildar en mycket fin kombination hos bordslampan Alexander och gör lampan tidlös med en extremt dekorativ skandinaviskt touch. Genom olika fogar kan den perfekt konstruerade bordslampan Alexander justeras flexibelt, och ljuskonen, som strålar från den halvformade metallskärmen som är målad i vitt på insidan, kan orienteras i önskad riktning. Bordslampan är utrustad med en 150 cm lång sladd och den känsliga vippströmbrytaren i form av en kromspak har integrerats direkt i foten.
 • Bordslampa Josefine med 2 uttag

  Bordslampa Josefine med 2 uttag
  Dekorativ bordslampa Josefine i svart och mässing bordslampa Josefine är en stämningsfull höjdpunkt för den moderna interiören. Placerad på sidobordet eller fönsterbrädan och utrustad med dekorativa glödlampor, fungerar Josefine som ett attraktivt inslag i interiören. Lampans uttag är inneslutna i mässingsfärgade cylindrar som stöds av två stavar i olika höjder av en svart, U-formad ram, som står på en rund bas. Den manövreras med strömbrytaren på kabeln.
 • Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux

  Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux
  Notti Bordslampa Terracotta - Nordlux
 • Contina Bord (Svart)

  Contina Bord (Svart)
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en modern bordslampa i svart matt metall med många funktioner. Lamphuvudet kan vridas åt båda håll och samtidigt kan den övre delen av stativet justeras både uppåt och nedåt, vilket ger många användningsmöjligheter.
 • Freya Bordslampa Beige - Nordlux

  Freya Bordslampa Beige - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Freya Table Lamp Beige är nordisk design när den är som bäst. Den enkla designen, den känsliga, monokroma ytan och de mjuka, organiska formerna kombineras för att skapa&hellip:
 • Modern bordslampa CYCLONE vit

  Modern bordslampa CYCLONE vit
  CYCLONE bordslampa ger färg åt inredningen CYCLONE bordslampa, enkel i formen men slående i färgen, är den perfekta ljuskällan för ett modernt hem. Den attraktiva skärmen ger fräschör åt rummet och utstrålar mysigt ljus nedåt för en harmonisk tilläggsbelysning. CYCLONE gör också det moderna kontorslivet lite mer färgstarkt. Kabel: vit, längd 175 cm. Kabeln är utrustad med en strömbrytare. Leverans exklusive belysningsarmatur.
 • Milford Bordslampa Metal/Opal - Nordlux

  Milford Bordslampa Metal/Opal - Nordlux
  Design Nordlux Milford bordslampa Metal/Opal är en underbar kombination av stil och mysighet i en harmonisk, retroinspirerad design. Lampan har en karaktäristisk långsträckt lampskärm med en veckad&hellip:
 • Arild bordslampa (Svart)

  Arild bordslampa (Svart)
  Arild är en serie lampor i modern design med industriell touch. Den vita, runda och matta skärmen i opalglas kompletteras elegant av detaljer i brunaktig mässing. Lamphuvudet är enkelt att justera för att få ett riktat ljus.Glaset i den här lampan är munblåst och har tillverkats individuellt för hand. På grund av denna unika process kan luftbubblor uppstå i glaset och dessutom kan glasets tjocklek variera. Detta ger glaset dess karaktär och levande utseende.
 • Dial bordslampa (Grå)

  Dial bordslampa (Grå)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd, och det böjda stativet ger både ett mjukt och retroinspirerat uttryck.
 • Bordslampa Groa, svart

  Bordslampa Groa, svart
  Filigran, specialformade träelement utgör ramen för bordslampan Groa. Den ger en vacker naturlig känsla i vardagsrummet och övertygar med sin öppna design. Ljuskällan har fri sikt på insidan, vilket gör den särskilt lämplig som dekorativ ljuskälla. Groa kan till exempel användas som en ljuskälla i vardagsrummet eller i hallen. Bordslampan kan tändas och släckas med en strömbrytare på matarledningen.
 • Vanila skrivbordslampa (Vit)

  Vanila skrivbordslampa (Vit)
  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Dial Bordslampa Yellow - Nordlux

  Dial Bordslampa Yellow - Nordlux
  Dial Bordslampa Yellow - Nordlux
 • Ellen Mini Bordslampa (Svart)

  Ellen Mini Bordslampa (Svart)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Ellen Mini är perfekt för att lysa upp en hylla, fönsterkarm, barnrum eller andra ställen där det inte finns så mycket plats.
 • Nordlux Dicte Beige

  Nordlux Dicte Beige
  Bordslampa Dicte Beige Nordlux Bordslampa Dicte Beige från Nordlux är en elegant och stilren belysning för ditt hem. Denna bordslampa har en vacker design med en svart lampfot oc
 • Josefine bordslampa (Svart)

  Josefine bordslampa (Svart)
  Eleganta bordlampa Josefine i mattsvart bas med lampsocklar i borstad mässingsfärg. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Notti bordslampa (Terracotta)

  Notti bordslampa (Terracotta)
  Notti har en organisk och harmonisk form med ett lätt nordiskt designuttryck. Nyckeln här är enkelhet och mjukhet – den rundade, matta foten är en fin kontrast till den vita opalglaskupolen som bidrar till visuell volym och ett mjukt bländfritt ljus.
 • Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux
  Ellen Bordslampa Opal/Brushed Steel - Nordlux
 • Ellen Bordslampa Black - Nordlux

  Ellen Bordslampa Black - Nordlux
  Design Nordlux Ellen Table Lamp Black är en klassiskt utformad belysningsmodell med en vacker tidlöshet i sin form, så den kommer alltid att framstå som ett stilfullt inslag i din inredning. Den kupolformade&hellip:
 • Bordslampa Groa, trä ljus

  Bordslampa Groa, trä ljus
  Filigran, specialformade träelement utgör ramen för bordslampan Groa. Den ger en vacker naturlig känsla i vardagsrummet och övertygar med sin öppna design. Ljuskällan har fri sikt på insidan, vilket gör den särskilt lämplig som dekorativ ljuskälla. Groa kan till exempel användas som en ljuskälla i vardagsrummet eller i hallen. Bordslampan kan tändas och släckas med en strömbrytare på matarledningen.
 • Molli Bordslampa Black/Opal - Nordlux

  Molli Bordslampa Black/Opal - Nordlux
  Design Nordlux Molli bordslampa Svart/Opal är en hyllning till de skandinaviska designtraditionerna som odlar den enkla, rena looken. I den här vackra modellen förenas kontrasterande former, färger&hellip:
 • Notti Bordslampa Green - Nordlux

  Notti Bordslampa Green - Nordlux
  Notti Bordslampa Green - Nordlux
 • Sponge 34 bärbar (Vit)

  Sponge 34 bärbar (Vit)
  Sponge är en modern och elegant serie som fått sin inspiration från svamparna i skogen, vilket visar sig i både design, form och uttryck. Denna härliga bordlampa är lika fin att dekorera med inne i hemmet som utanpå - Den är nämligen IP65-klassad och därav anpassad för att klara av hårda väderförhållanden. Sponge är försedd med ett inbyggt batteri som ger möjligheten att flytta runt lampan, helt utan sladdar eller strömtillförsel. Armaturen är dessutom försedd med en trestegsdimmer som gör att man med enkelhet kan justera ljusstyrkan i tre olika nivåer. Detta är perfekt för den som önskar att kunna variera mellan funktionell belysning till mysbelysning på några få klick och därav kunna tillföra precis den stämning och atmosfär som önskas för stunden.Sponge finns även i andra varianter. Levereras med en USB-kabel för laddning.Batteriet har en hållbarhet på upp till 5 timmar. Integrerad LED-belysning.
 • Linton Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux

  Linton Bordslampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Lilly Bordslampa Grey/Marble - Nordlux

  Lilly Bordslampa Grey/Marble - Nordlux
  Lilly Bordslampa Grey/Marble - Nordlux
 • Siv Bordslampa Brown/Marble - Nordlux

  Siv Bordslampa Brown/Marble - Nordlux
  Siv Bordslampa Brown/Marble - Nordlux
 • Freya bordslampa (Svart)

  Freya bordslampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus.
 • Sponge 34 Bordslampa Black/White - Nordlux

  Sponge 34 Bordslampa Black/White - Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Sponge 34 Table Lamp Black/White är en vackert designad lampa som får höga poäng på både form och funktionalitet. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den&hellip:
 • Bordslampa Verona, vit och svart

  Bordslampa Verona, vit och svart
  bordslampa Verona med en skärm av två lager glas Denna bordslampa utstrålar den klassiska, skandinaviska stilen och har också en modern touch tack vare färgkontrasten mellan svart och vitt. De två olika böjda lagren av opalglas, placerade över varandra, fördelar ljuset homogent och bländfritt i rummet. Lampan byts via en liten dragomkopplare i uttag.
 • Trinidad Bord (Natur)

  Trinidad Bord (Natur)
  Trinidad-serien tillverkas i det vackra och naturliga materialet bambu som tar in naturen i din inredning på det allra finaste sätt. Det flätade gallermönstret av bambu är handgjort och ger ett dekorativt ljusmönster i rummet när ljuset bryter igenom de flätade bambustråna, vilket skapar en varm och mysig atmosfär. Bordslampan Trinidad sprider ett mjukt diffust ljus i alla riktningar och är därför idealisk som stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Med sitt enkla och naturliga uttryck passar den in i de flesta hem.
 • Bordslampa Freya av metall, svart

  Bordslampa Freya av metall, svart
  Bordslampan Freya övertygar med sin organiska form, vilket gör den till ett blickfång i vardagsrummet. En smal ram förbinder den runda basen med den dubbelt utformade skärmen. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Samtidigt täcker den ljuskällan inuti, så att ljuset avges diffust och bländfritt till omgivningen. Freya kan användas i olika rum, till exempel i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet.
 • Ray Bord (Silverfärgad)

  Ray Bord (Silverfärgad)
  Bordslampan Ray från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med en skärm av glas. Den vita glasskärmen ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa vid favoritfåtöljen eller på nattygsbordet.
 • Bordslampa Orbiform, glas rökgrå-transparent

  Bordslampa Orbiform, glas rökgrå-transparent
  Orbiform bordslampa med en extravagant glasskärm Orbiform bordslampa lockar magiskt ögat: Den fungerar inte bara som en dispenser för direkt glamorös extrabelysning, men tack vare dess extraordinära skönhet fungerar den också som ett dekorativt tillbehör i rummet. En rökgrå-genomskinlig glasskärm i femkantig form sitter på en stativ av borstad mässing. Glaset har också ett diamantliknande mönster, vilket gör ljuseffekten mycket effektiv med en glittrande karaktär.
 • Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux

  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux
  Temple 35 Portable Bordslampa IP54 Brass - Nordlux
 • Milford Bord (Vit)

  Milford Bord (Vit)
  Milford är en dekorativ serie med opalvitt glas som ger serien ett mycket speciellt uttryck. Kombinationen av de organiska formerna och den spårförsedda genomskinliga ytan skapar elegans och lyser upp rummet med ett mjuk och varmt ljus. Trä är ett av de viktigaste materialen i skandinavisk inredning. Med den vackra foten i FSC-certifierat trä bidrar Milford bordslampa till den här trenden och för in naturen i inredningen på allra finaste sätt.
 • Grant (Mässing/guld)

  Grant (Mässing/guld)
  Eleganta bordlampa Grant som finns i svart eller mässing. Opalvitt glas och en matchande textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux

  Ellen Bordslampa Opal/Black - Nordlux
  Design Nordlux Ellen Bordslampa Opal/Svart är en klassiskt utformad belysningsmodell med en vacker tidlöshet i sin form, så den kommer alltid att framstå som ett stilfullt element i din inredning.&hellip:
 • Groa Bordslampa Black - Nordlux

  Groa Bordslampa Black - Nordlux
  Groa Bordslampa Svartär en vacker öppen lampa där läckra böjda trälameller livligt omger ljuskällan och skapar ett subtilt spel mellan skugga och ljus. Den öppna lampskärmen avger mycket ljus som flöd
 • Bordslampa Time, grå

  Bordslampa Time, grå
  Dekorativ bordslampa Time - lyser uppåt och nedåt Även om den inte lyser är Time- bordslampa en iögonfallande. Deras design är inspirerad av svampformen. En liten glaskåpa är integrerad i toppen av svartmetallskärmen. Som ett resultat avges ljuset från den använda lampan inte bara nedåt utan också uppåt. Resultatet är en särskilt atmosfärisk ljuseffekt som skapar en atmosfärisk atmosfär. Tiden kan slås på eller av direkt på ljuset.
 • Dicte Bord (Beige)

  Dicte Bord (Beige)
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus.
 • Bretagne bordslampa (Svart)

  Bretagne bordslampa (Svart)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Av glas - bordslampa Hollywood rökgrå

  Av glas - bordslampa Hollywood rökgrå
  bordslampa Hollywood i ett trendigt retroutseende Med sin bas av färgat men ändå lite genomskinligt glas förtrollar Hollywood- bordslampa överallt i vardagsrummet: i vardagsrummet som leverantör av mysig extrabelysning, i sovrummet som en ljuskälla för nattduksbordet eller till exempel, som en fönsterbräda, som också ger ljus ger ett inbjudande intryck till omvärlden. Utrustad med en svart textilkabel. Integrerad strömbrytare på kabeln.
 • Ellen 20 Bordslampa (Krom)

  Ellen 20 Bordslampa (Krom)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt in i de flesta inredningar. Den rundade skärmen tillför en elegant och modern kontrast till den lätta ramen och bidrar med visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen är den perfekta bordslampan som lyser upp ditt hem med ett mjukt och behagligt ljus. Krom är tillbaka i nutidens trend och produkten finns även som matchande vägglampa.