Nordlux utebelysning

Nordlux utelampor kommer i form av vägglyktor eller fristående pollare där du kan hitta till exempel Virum, Lönstrup och Amalienborg lampor. Alla Nordlux-lamporna här på sidan uppfyller kraven för att monteras som utomhusbelysning.

Populärt inom Nordlux utebelysning

 • Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)

  Luxembourg Rörelsevakt (Galvaniserat stål)
  Stallykta i galvaniserat stål och med sensor.Rörelsevakt 100 grader.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå

  Vägglampa Bergen, halvrund, silvergrå
  Utåtriktad utomhusvägglampa Bergen Den kan användas både inomhus och i skyddade utomhusområden. Obs: Kopparytan kommer att utveckla verdigris över tiden. Det är en naturlig process. Innan denna kemiska process är klar kan ytan verka oregelbunden. Kvalitets- och säkerhetsfunktioner: isoleringsklass I jordad, kapslingsklass IP 23
 • Vejers Rörelsevakt (Svart)

  Vejers Rörelsevakt (Svart)
  Klassisk och snygg utelampa - Nu med rörelsevakt!Rörelsevakt - 8mSensor - 100graderLjuskälla ingår ej.
 • Sparsam utomhusväggbelysning Nibe förzinkad

  Sparsam utomhusväggbelysning Nibe förzinkad
  Stillfull, energisnål utomhusväggbelysning Nibe - en klassiker för utomhusområdet Den formsköna utomhusvägglampan Nibe skänker ett fullgott, huvudsakligen nedåtriktat ljus och passar perfekt för entréer, terrasser etc. De förzinkade lamporna är mycket väderbeständiga och kan användas nästan överallt. kapslingsklass IP44

Fler tips på Nordlux utebelysning

 • Scorpius Maxi (Vit)

  Scorpius Maxi (Vit)
  Scorpius har blivit en riktigt omtyckt klassiker, med all rätt. Den är stilren i sitt utförande och sprider ett fint och behagligt ljus nedåt. Vägglampan i flera olika färger och är av mycket hög kvalitet.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Fluctus 28 Utomhus Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Fluctus 28 Utomhus Vägglampa Black Nordlux
  Fluctus 28 Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • Focus Utomhus Vägglampa White - Nordlux

  Focus Utomhus Vägglampa White - Nordlux
  Focus Vägglampa En elegant utomhusvägglampa som finns i färgerna svart, vit, antracit och aluminium. Lampan är IP44-certifierad. Focus kan t.ex. monteras på husfasaden. Lampan har en fin detalj där lj
 • Polperro Vägg (Mässing/guld)

  Polperro Vägg (Mässing/guld)
  Polperro är inspirerad av karga kustområden med brusande hav och höga vågor. Den maritima designen gör Polperro till en dekorativ och klassisk vägglampa som passar fint vid ytterdörren, garaget eller på staketet. Dessutom kan Polperro parallellkopplas, vilket gör den extremt funktionell. Mässing är ett robust och väderbeständigt material, vilket gör att lampan lämpar sig för tuffa förhållanden i kustområden. Med tiden får mässing en mörkare patina som resulterar i en vacker brunaktig färg.
 • Focus dubbel (Vit)

  Focus dubbel (Vit)
  Focus ger en väldigt snygg ljusbild både upp och ner. Man kan med fördel använda LED och lågenergilampor. Unik design som försökts kopieras av många trots att Nordlux har designskydd på lampan.
 • Gånglampa Pontio Garden i aluminium, vit

  Gånglampa Pontio Garden i aluminium, vit
  Armaturen Pontio Garden Path säkerställer ett väl upplyst entréområde, men kan också monteras längs uppfarter eller trädgårdsgångar. Ljuset riktas mot marken och ljusstyrkan kan justeras med en extern fasdimmer och en lämplig ljuskälla. Armaturen är tillverkad av robust aluminium och har IP54-skydd.
 • Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Grey

  Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Grey
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Canto Kubi 2 Wall Light Grey ger en mycket speciell ljusupplevelse, oavsett om den placeras inomhus eller utomhus. Lampans utseende kännetecknas av en minimalistisk enkelhet som återspeglas i både form och färg, vilket ger den här modellen en dekorativ och skulptural karaktär. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Ljuset från de inbyggda lysdioderna kastas på väggen bakom i ett mjukt, indirekt sken som glädjer ögat och samtidigt skapar goda förutsättningar för orientering på kvällen. Tre mönstrade insatser medföljer, som gör att du kan ändra ljusmönstret efter önskemål, så att du kan ge belysningen din personliga prägel. Den höga inkapslingsklassen gör att lampan lämpar sig för utomhusbruk, men den kan också enkelt installeras i badrum och andra våtrum. Vägglampan ingår i en större serie som designgruppen Bønnelycke MDD har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Se vägglampan i flera vackra versioner och färgvarianter här.
 • Utomhushänglampa Linton, förzinkad

  Utomhushänglampa Linton, förzinkad
  Linton utomhuspendel är utrustad med skyddsklass IP54 och är tillverkad av galvaniserat stål. Detta gör den särskilt robust, den kan användas utomhus utan problem och är särskilt lämplig för användning i kustregioner. Den räfflade plastskärmen avger ljuset bländfritt till omgivningen. Med en extern fasdimmer och en motsvarande lysdiod kan ljusstyrkan regleras.
 • Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Black - Nordlux

  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • Fold 15 Vägg

  Fold 15 Vägg
  ”Vik ett pappersark och placera en ljuskälla bakom det så har du en lampa.” Även om det inte är riktigt så enkelt ska det enligt formgivaren Henrik Bønnelycke helst se precis så enkelt ut. Formmässigt lyser Fold strålande klart med sina få utvalda detaljer och senaste LED-teknik i fokus. Den magnetiska skärmen gör installationen enkel och designen stilren utan synliga skruvar. Ljuset flödar både uppåt och nedåt, och de fyra medföljande ljusmönstren förändrar ljusbilden efter önskemål och personlig stil och kan dessutom användas för att dämpa belysningen efter behov. Designen är både dekorativ och skulptural, vilket gör att vägglampan Fold i galvaniserat stål passar både inomhus och utomhus. Galvaniserat stål är ett väldigt resistent material som därför passar bra i kustnära områden.
 • Nordlux - Don Smart Color Inbyggdasspot Black

  Nordlux - Don Smart Color Inbyggdasspot Black
  Design Nordlux Design Nordlux Don Smart Ceiling Light 2700-6500K RGB XX är en praktisk modell i tidlös design som ger goda ljusförhållanden och maximerar utrymmesbesparingen. Lampan ser modern ut och smälter samtidigt in i sin omgivning, så utan att dra till sig all uppmärksamhet belyser den rummets övriga element från deras bästa sida. Denna modell kan styras via telefon och surfplatta. Genom att ladda ner Nordlux-appen till elektroniska enheter kan du ansluta till lampan och styra, justera och finjustera ljuset. Funktioner inkluderar: - dimmer ljuset - Inställning av färgtemperaturen (varmt eller kallt ljus). - Byta färger med möjlighet att välja miljontals olika nyanser. Eftersom strålkastaren har skyddsklass IP65 är den optimalt skyddad mot inträngning av vatten och dammpartiklar och är därför även lämplig för utomhusbruk. Om du vill belysa ett större område kan upp till 15 infällda spotlights kopplas parallellt. Se Don Smart taklampa i tre underbara nyanser här. är en praktisk modell i tidlös design som ger goda ljusförhållanden och maximerar utrymmesbesparingen. Lampan ser modern ut och smälter samtidigt in i sin omgivning, så att den utan att dra till sig all uppmärksamhet belyser rummets övriga element från deras bästa sida. Denna modell kan styras via telefon och surfplatta. Genom att ladda ner Nordlux-appen till elektroniska enheter kan du ansluta till lampan och styra, ställa in och finjustera ljuset. Funktioner inkluderar: - dimmer ljuset - Inställning av färgtemperaturen (varmt eller kallt ljus). - Byta färger med möjlighet att välja miljontals olika nyanser. Eftersom strålkastaren har skyddsklass IP65 är den optimalt skyddad mot inträngning av vatten och dammpartiklar och är därför även lämplig för utomhusbruk. Om du vill belysa ett större område kan upp till 15 infällda spotlights kopplas parallellt. Se Don Smart taklampa i tre vackra nyanser här.
 • Nordlux - Helix Trädgårdslampa Corten

  Nordlux - Helix Trädgårdslampa Corten
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Helix Garden Lamp Corten kännetecknas av sitt både stilfulla och robusta utseende. Lampan har en galvaniserad yta, vilket gör den både tålig och därmed lämplig för kustområden och andra tuffa väderförhållanden, samtidigt som den ger designen kant och karaktär. Ljuskällan är monterad under lampans topp och därifrån lyser den ner i en vacker ridå av varmvitt ljus. Ljuskällans strategiska placering garanterar en mjuk belysning som aldrig bländar. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Eftersom lampans sidor är täckta av klar, genomskinlig och hållbar plast kan ljuset flöda ut på alla sidor. Samtidigt kastar de fyra stolparna som ramar in mitten vackra skuggor och skapar ett attraktivt mönster. Med en isoleringsklass IP44 är lampan väl skyddad mot inträngande fukt och vattenstänk. Detta garanterar ett tillförlitligt och hållbart ljus året runt. Helix är en hel serie utomhuslampor från Nordlux. Se dem alla här
 • Nene Vägg (Svart)

  Nene Vägg (Svart)
  Enkel och elegant vägglampa för utomhusbruk i lackerad metall. Lampan ger ett vackert nedåtriktat ljus och passar bland annat perfekt för uppfarten eller vid huvudingången. Levereras inklusive LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Nordlux - Turn LED Vägglampa White

  Nordlux - Turn LED Vägglampa White
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Turn LED Wall Light White drar genast till sig uppmärksamhet med sin originella och genomtänkta design. Både hållaren och lamphuvudet är formade som kvadrater i lackerad aluminium. Själva lamphuvudet kan roteras 360 grader så att du själv kan rikta ljuset, samtidigt som varje position ger en ny touch till lampans övergripande utseende. Lamphuvudet är öppet i båda ändarna, så den inre LED-modulen lyser ut i ett vackert dubbelt ljus som skapar vackra kontraster mellan ljus och skugga på väggen. LED-modulen är inbyggd i ljuskällan och har en livslängd på upp till 30 000 timmar. Med skyddsklass IP54 är lampan skyddad mot de flesta väderförhållanden, ger ett praktiskt och pålitligt orienteringsljus och tillför ett estetiskt element till inredningen. Lampan kan därför lätt användas som utomhuslampa och som lampa i badrum eller tvättstuga. Se Turn Wall Light i tre vackra färgvarianter just här.
 • Piana 30 trädgård

  Piana 30 trädgård
  Piana-serien gör din utomhusmiljö mysig och inbjudande. Den moderna och minimalistiska serien är uppkallad efter den vackra byn på Korsika med samma namn. Serien är både snygg och skulptural med få utvalda detaljer i fokus. Piana har integrerad LED och tål fukt, vilket gör att den passar perfekt för din uteplats. Piana 3 är en diskret trädgårdslampa tillverkad av svartlackerad aluminium som kan placeras på plattor eller trä. 
 • Tidlös utomhusbelysning Vejers utan sensor

  Tidlös utomhusbelysning Vejers utan sensor
  Vägglampan Vejers är gjord av varmförzinkat stål Vägglampan Vejers är gjord i en modern, men ändå speciell design. Den passar på så sätt både moderna och klassiska byggnader. Helt gjord i varmförzinkat stål kommer den vara en höjdpunkt på din husfasad i många år framöver.
 • Lønstrup 32 trädgård

  Lønstrup 32 trädgård
  Fin trädgårdslampa från Nordlux som med sin enkla och klassiska design är mycket användbar. Lampan kan exempelvis placeras vid brevlådan, längs gångar, i en rabatt eller runt terrassen.Den galvaniserade ytan gör lampan tålig i det nordiska klimatet. Vi rekommenderar lampor i galvaniserat stål för kustnära områden. Köp eventuellt till markfästet för nedgrävning som passar till den här produkten.
 • Lönstrup 32 (Galvaniserat stål)

  Lönstrup 32 (Galvaniserat stål)
  Lönstrup vägglykta, genomarbetad vägglampa för utomhusbruk som finns i tre olika färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Pino fasadbelysning svart (Svart)

  Pino fasadbelysning svart (Svart)
  Enkel och diskret vägglampa som sprider ett bra och behagligt ljus. Den är även elegant och mjuk när den inte är tänd, vilket sätter ett härligt intryck på ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Coupar Utomhus Taklampa White

  Nordlux - Coupar Utomhus Taklampa White
  Design Säger vem för Nordlux Coupar Lamp är en smart och modern version av den klassiska lyktlampan. Lampan har ett vackert sammanhängande formspråk med ett karakteristiskt cylindriskt lamphuvud av räfflat glas som låter ljuset inuti lysa ut till alla sidor i ett mjukt, bländfritt sken. Den enkla, avskalade designen och den neutrala färgskalan hör tydligt hemma i den minimalistiska stilen, medan det räfflade glaset ger mysiga vintageaccenter till den övergripande lampdesignen. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Lampan finns i tre vackra färger och ingår i en hel serie utomhuslampor från Nordlux. Alla Coupar-lampor kan anslutas parallellt, så att du kan styra flera lampor med en och samma strömanslutning. Därför är Coupar-serien också den idealiska belysningslösningen för utomhusområden på kaféer, restauranger och andra stora områden. Tack vare sin höga skyddsklass (IP54) klarar lampan även tuffa väderförhållanden utan att påverkas. Se hela Coupar-serien här.
 • Elm Trädgård

  Elm Trädgård
  Ett fulländat försök att skapa utomhusbelysning som är modern och vacker har resulterat i Elm-serien. Den stringenta formen i kombination med det mjuka, varma och välkomnande ljuset ger en effektfull kontrast som gör Elm vacker och beundransvärd.
 • Grip fasad LED (Smart) (Vit)

  Grip fasad LED (Smart) (Vit)
  Grip är en modern och tidlös fasadbelysning som är designad av den danska designern Maria Berntsen. Den är skapad i vackra och runda former och skapar ett fint upp- och nedljus till alla typer av utomhusutrymmen. Grip är tillverkad av aluminium och är försedd med en skärm i akryl som skyddar och omger ljuskällan. Lampan ingår i serien Nordlux Smart, vilket gör att man dels kan justera ljusstyrkan, men också färgtemperaturen från varmgul till kallvit via smartphone, surfplatta eller fjärrkontroll. Perfekt för att kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär efter vad som passar för stunden eller miljön den placeras i. Denna varianten finns i vitt eller svart.Integrerad LED-belysning.
 • Nordlux - Rica Round LED Solcelle Trädgårdslampa Black

  Nordlux - Rica Round LED Solcelle Trädgårdslampa Black
  Design Nordlux Rica Round LED Solar Garden Light Black presenterar sig i en enkel, modern och mångsidig design som lätt finner sin plats i alla typer av utomhusutrymmen. Lampan har en diskret mörk yta och är tillverkad av rostfritt stål med skyddsklass IP44 som gör den motståndskraftig mot vattenstänk, fukt och smuts. Rica finns i två versioner och ingår i en större serie som innehåller både vägglampor och trädgårdslampor med markspikar. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Denna lampa har en inbyggd LED-ljuskälla, solpanel och rörelsesensor. Det varmvita LED-ljuset lyser i ett nedåtriktat sken som ger god orientering utan att blända. Under dagen laddar lampan sig själv och behöver därför ingen extern strömanslutning. På kvällen reagerar lampan på rörelse och släcker ljuset igen, vilket gör att den kan vara sparsam med sin energiförbrukning. Se hela Rica-sortimentet här.
 • Linton Utomhus Vägglampa Galvanized - Nordlux

  Linton Utomhus Vägglampa Galvanized - Nordlux
  Linton Utomhus Vägglampa Galvanized - Nordlux
 • Skotlampe E27 Vägg/Tak

  Skotlampe E27 Vägg/Tak
  Skot vägglampa för utomhusbruk från Nordlux är en klassisk lampa i tidlös design. Skot fortsätter att vara en av de mest använda utomhuslamporna tack vare dess enkelhet och användbarhet. Använd den i garaget, på staketet eller vid ytterdörren.
 • Pontio 15 vägglampa (Vit)

  Pontio 15 vägglampa (Vit)
  Pontio är en serie utomhuslampor av den danska designduon Says Who i en strömlinjeformad, arkitektonisk design. Den geometriska formen ger ditt hem ett modernt men tidlöst uttryck – medan den sneda skärmen ger den ett unikt och intressant utseende från alla vinklar. Matt, lätt strukturerad yta i lackerad aluminium.
 • Canto maxi 2 Vägg (Svart)

  Canto maxi 2 Vägg (Svart)
  Oavsett om Canto Maxi 2 placeras inne eller ute ger lampan en helt unik belysningsupplevelse. Den minimalistiska designen gör lampan både dekorativ och skulptural. Den är designad av danska Bønnelycke mdd.
 • Nordlux - Coupar Utomhus Taklampa Sand

  Nordlux - Coupar Utomhus Taklampa Sand
  Design Säger vem för Nordlux Coupar Lamp är en smart och modern version av den klassiska lyktlampan. Lampan har ett vackert sammanhängande formspråk med ett karakteristiskt cylindriskt lamphuvud av räfflat glas som låter ljuset inuti lysa ut till alla sidor i ett mjukt, bländfritt sken. Den enkla, avskalade designen och den neutrala färgskalan hör tydligt hemma i den minimalistiska stilen, medan det räfflade glaset ger mysiga vintageaccenter till den övergripande lampdesignen. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Lampan finns i tre vackra färger och ingår i en hel serie utomhuslampor från Nordlux. Alla Coupar-lampor kan anslutas parallellt, så att du kan styra flera lampor med en och samma strömanslutning. Därför är Coupar-serien också den idealiska belysningslösningen för utomhusområden på kaféer, restauranger och andra stora områden. Tack vare sin höga skyddsklass (IP54) klarar lampan även tuffa väderförhållanden utan att påverkas. Se hela Coupar-serien här.
 • Canto maxi kubi 2 Vägg (Galvaniserat stål)

  Canto maxi kubi 2 Vägg (Galvaniserat stål)
  Canto Kubi Maxi ger en helt unik belysningsupplevelse där ljuset flödar både uppåt och nedåt. Den kubiska designen osar av skandinavisk minimalism och gör lampan både dekorativ och skulptural. Canto Kubi Maxi kan parallellkopplas med flera lampor vilket gör den extremt funktionell.
 • Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux

  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux
  Scorpius Maxi Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux
 • Tin Maxi fasad (Galvaniserat stål)

  Tin Maxi fasad (Galvaniserat stål)
  Tin är en elegant och modern vägglampa för utomhusbruk i en strömlinjeformad design – en snygg utomhuslampa att placera vid ytterdörren, terrassen eller carporten. Lampan har både uppåt- och nedåtriktat ljus, vilket ger en vacker och dekorativ effekt.Den vackra och hållbara versionen i galvaniserat stål är särskilt lämplig för användning i hårda kustklimat. Nordlux erbjuder 15 års garanti på galvaniserat stål. Denna garanti täcker omfattande korrosion i form av hål i metallen orsakade av rost.
 • Nordlux - Vejers Vägglampa w/Sensor Black

  Nordlux - Vejers Vägglampa w/Sensor Black
  Design Nordlux Vejers Wall Light w/Sensor Black är en klassisk utomhusmodell med ett speciellt uttryck som är nostalgiskt och tidlöst på samma gång. Designen kännetecknas av en flerskiktad skärm som omger en klar glaskupol där ljuskällan är placerad. Den genomskinliga kupolen låter ljuset tränga in fritt på alla sidor, medan skärmpanelerna förhindrar bländning och försiktigt riktar ljuset nedåt för ett praktiskt orienteringsljus. Armaturen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör den till en robust och saltvattenbeständig modell som är särskilt väl lämpad för nordiskt klimat och kustområden. Eftersom armaturen också har en hög inkapslingsklass är den ogenomtränglig för effekter av vind och väder, vilket garanterar en tillförlitlig belysning året runt. Lampan finns i flera färgvarianter och ingår i en hel serie. Den finns även i andra varianter med en rörelsesensor. Se alla vackra utomhuslampor från Vejers sortiment här.
 • Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green - Nordlux

  Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green - Nordlux
  Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green - Nordlux
 • Vejers down (Galvaniserat stål)

  Vejers down (Galvaniserat stål)
  Vejers är en tuff och vacker utelampa som passar både moderna och klassiska miljöer. Skapar en härlig och hemtrevlig atmosfär omkring sig när den är tänd och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Modern utomhusvägglampa Front i svart

  Modern utomhusvägglampa Front i svart
  Utomhusvägglampa Front i tidlöst vacker design Utomhusvägglampan Fronts design är modern och tidlös och passar idealisk som belysning längs mörka vägar runt huset. Den är tillverkad av robust och vädertåligt aluminium och övertygar med sin enkla, men ändå attraktiva form. Ljuset som avges från en lämplig GU10-ljuskälla på insidan avges nedåt genom det frostade glaset för att belysa omgivningen bländfritt och homogent. - Tilldelades utmärkelsen Red Dot Award 2017
 • Vejers Vägg Sensor (Galvaniserat stål)

  Vejers Vägg Sensor (Galvaniserat stål)
  En klassisk lampa från Nordlux, som är lämplig för montering på uppfarten, vid entrén, på terrassen eller i trädgården. Den här modellen är designad med uppåtvänd lampskärm. Den inbyggda sensorn säkerställer att lampan tänds automatiskt när den upptäcker rörelse i närheten. Samtidigt ser den till att lampan inte är tänd i onödan. Den galvaniserade ytan gör lampan tålig i det nordiska klimatet. Vi rekommenderar lampor i galvaniserat stål för kustnära områden.
 • Kurnos 35cm (Galvaniserat stål)

  Kurnos 35cm (Galvaniserat stål)
  Kurnos är en vacker fasadlampa som kombinerar både klassisk och modern design på ett mycket fint vis. Den är tillverkad av metall och har två stycken mjukt rundade skärmar som ger ett bländfritt ljus, samtidigt som ljuset är funktionellt. Innanför de yttre skärmarna sitter en cylindrisk akrylskärm som omger ljuskällan och ger en fin och mjuk ljusspridning. Kurnos är fin att placera vid entrén, längs fasaden eller till att belysa garageuppfarten.Finns i färgerna svart och galvaniserat stål.​Kurnus finns även i en annan storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Kurnos 35 Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux

  Kurnos 35 Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux
  Kurnos 35 Utomhus Vägglampa Sanded - Nordlux
 • Nordlux - Pontio 27 Utomhus Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Pontio 27 Utomhus Vägglampa Black Nordlux
  Pontio 27 Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • Tilltalande utomhusvägglampa Bergen, vit

  Tilltalande utomhusvägglampa Bergen, vit
  Halvrund utomhusväggbelysning Bergen av metall Bergen sparar energi, är tack vare sitt material mycket långlivad och med sitt tilltalande utseende passar den måga arkitektoniska stilar.
 • Oliver vägglampa (Svart)

  Oliver vägglampa (Svart)
  Den fyrkantiga vägglampan Oliver avger ett vackert och diffust ljus som kan skräddarsys med de två medföljande kåporna så att du kan skapa ditt eget designuttryck. Oliver passar för både vägg och tak och har en vacker backlight-effekt när den är tänd. Ger praktisk belysning i olika typer av områden utomhus.
 • Nordlux - Nene Vägglampa Black

  Nordlux - Nene Vägglampa Black
  Design Nordlux Nene Wall Light Black presenterar sig som en minimalistisk och mångsidig modell med sina raka linjer, diskreta färger och självsäkra, detaljreducerade formspråk. Den förenklade rektangulära formen och den diskreta grafitgrå ytan gör Nene Wall Light enkel att installera i otroligt många områden, där den lätt smälter in som en integrerad del av omgivningen. Armaturen har en skyddsklass IP54, vilket skyddar lampan mot vind, väder och elementens vrede. Lampan är utrustad med en inbyggd LED-ljuskälla som lyser effektivt och utnyttjar energin optimalt. Lampan har två ljusuttag, ett i varje ände, vilket skapar ett vackert tvådelat ljus som kastas upp och ner på väggen i ett indirekt ljus. Den indirekta belysningsmetoden garanterar ett bra orienteringsljus som samtidigt undviker bländning. Se fler vägglampor för utomhusbruk från Nordlux här.
 • Väglyktan Vejers, förzinkat stål

  Väglyktan Vejers, förzinkat stål
  Modern väglykta Vejers Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Gånglampa Concordia av aluminium

  Gånglampa Concordia av aluminium
  Concordia path light - minimalistisk, men ändå attraktiv och effektiv Aluminiumbaneljuset Concordia har en enkel grundform som en långsträckt, stående kuboid. Detta skärs på en sidokant i ett område. Ljuset från GU10-lampan dyker upp genom denna öppning åt sidan och nedåt så att effektiv vägbelysning uppnås och samtidigt en bländning undviks. Tack vare den antracitfärgade ytan förblir Concordia optiskt i bakgrunden under dagen. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • Nordlux - Fluctus 13 Utomhus Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Fluctus 13 Utomhus Vägglampa Black Nordlux
  Fluctus 13 Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Lønstrup 32 Vägglampa Black

  Nordlux - Lønstrup 32 Vägglampa Black
  Design Nordlux Lønstrup 32 Wall Light Black är en tidlös utomhusmodell som du kan njuta av år efter år - inte minst på grund av lampans höga hållbarhet och vackra ljuskvalitet. Lampkroppen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör lampan till en robust och saltvattenbeständig modell som passar utmärkt för nordiskt klimat och kustnära områden i synnerhet. Denna modell har en klassisk design där lamphuvudet består av en transparent, kristallklar kupol som omges av skärmpaneler. Kupolen gör att ljuset sprids ut på alla sidor i ett praktiskt, direkt sken, medan panelerna försiktigt riktar ljuset nedåt för att undvika bländning. Lampans E27-fäste passar ett stort antal glödlampsmodeller, klassiska såväl som smarta LED-varianter. Eftersom armaturen dessutom har en hög kapslingsklass är du garanterad tillförlitlig belysning året runt. Lampan finns i två färgvarianter och ingår i en hel serie. Den finns även i andra varianter med en rörelsesensor. Se hela serien här.
 • Arn enkel fasadbelysning (Vit)

  Arn enkel fasadbelysning (Vit)
  Snygg och stilren vägglampa i aluminiun, anpassad för utomhusbruk. Sprider ett varmt nedljus på din vägg och är samtidigt diskret och enkel. Arn finns även som en dubbel variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Cuba Energy Oval (Vit)

  Cuba Energy Oval (Vit)
  Cuba är en LED-lampa med minimalistisk design och hög funktionalitet eftersom den kan placeras både i taket och på väggen. Den runda lampan avger ett vackert och funktionellt ljus och har även en hög IP-skyddsklass, IP54, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Eftersom Cuba är lämplig för fuktiga utrymmen kan den även monteras i badrummet eller källaren. Cuba Energy avger ett mjukt och varmt ljus som ger rummet en mysig känsla. Lampans opalvita färg gör att den passar i alla inredningsstilar.
 • Tin Maxi dubbel (Vit)

  Tin Maxi dubbel (Vit)
  Tin Maxi dubbel, en populär utelampa från Nordlux. Tillverkad i vitlackad aluminium som ger en snygg spotlighteffekt uppåt och nedåt. Enkel och elegant vägglampa som dessutom sprider ett bra ljus på din husvägg. Vad mer kan man önska?Ljuskälla ingår ej.
 • Linton bordslampa (Galvaniserat stål)

  Linton bordslampa (Galvaniserat stål)
  Linton-serien av den danska designduon Says Who är utförd i en rund och elegant design med tydliga referenser till den klassiska lyktan. Den har en räfflad diffusor som ger ett behagligt mjukt ljus och en bas av galvaniserat stål som är väl lämpad för hårt väder. Bordslampan är vattentät och perfekt att placera på trädgårdsbordet, balkongen eller i växthuset.
 • Nordlux - Vejers Trädgårdslampa Galvanised

  Nordlux - Vejers Trädgårdslampa Galvanised
  Design Nordlux Vejers Garden Lamp Galvaniserad är en klassisk utomhusmodell med ett speciellt uttryck som är nostalgiskt och tidlöst på samma gång. Designen kännetecknas av en flerskiktad skärm som omger en klar glaskupol där ljuskällan är placerad. Den genomskinliga kupolen låter ljuset tränga in fritt på alla sidor, medan skärmpanelerna förhindrar bländning och försiktigt riktar ljuset nedåt för ett praktiskt orienteringsljus. Armaturen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör den till en robust och saltvattenbeständig modell som är särskilt väl lämpad för nordiskt klimat och kustområden. Eftersom armaturen också har en hög inkapslingsklass är den ogenomtränglig för effekter av vind och väder, vilket garanterar en tillförlitlig belysning året runt. Lampan finns i flera färgvarianter och ingår i en hel serie. Den finns även i andra varianter med en rörelsesensor. Se alla vackra utomhuslampor från Vejers sortiment här.
 • Tin Vägg (Svart)

  Tin Vägg (Svart)
  Vägglampa från Nordlux med en mycket elegant och modern design. Lampan passar perfekt för ytterväggen eller som terrasslampa.
 • Stilfull väglykta Vejers, svart

  Stilfull väglykta Vejers, svart
  Modern väglykta Vejers: ett dekorativt inslag i alla utomhusområden Väglyktan Vejers övertygar med sin moderna design, som inte bara sticker ut utseendemässigt, utan även är ytterst användbar. Lampan ger optimal belysning i alla utomhusmiljöer - i trädgården, på terrassen eller över entrén.
 • Utomhushänglampa Coupar, Ø 13 cm, vit

  Utomhushänglampa Coupar, Ø 13 cm, vit
  Den pendelbelysta utomhusarmaturen Coupar är lämplig som ljuskälla på terrassen eller balkongen tack vare sin IP54-skyddsklass. Den består av robust aluminium och en räfflad plastskärm som avger ljuset bländfritt till omgivningen och skapar speciella ljuseffekter. Pendelarmaturen kan också dimmas med en extern fasdimmer och en motsvarande ljuskälla.
 • Nordlux - Artego Square LED Vägglampa Black

  Nordlux - Artego Square LED Vägglampa Black
  Design Nordlux Artego Square LED Wall Light Black presenterar sig i en minimalistisk, detaljreducerad design med en neutral färgskala och en geometrisk stramhet som kan integreras i vilken modern inredning som helst. Armaturen är tillverkad av aluminium med en fascinerande matt och grov yta som ger den ett speciellt utseende. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. De inbyggda lysdioderna lyser ut genom ett opalvitt plasthölje som kan ses runt kanterna och skapar en självlysande kontur runt den geometriska strukturen när lampan är tänd. Lampan är därför den självklara accentbelysningen och ett mysigt tillägg till ljusförhållandena utomhus. Om du vill betona den vackra ljuseffekten kan du med fördel installera flera lampor av samma modell längs fasaden. Med skyddsklass IP54 är lampan optimalt skyddad mot vind och väder. Lampan har en varmvit färgton (3000K) som är idealisk för utomhusbelysning där ett mjukt sken önskas. Se Artego vägglampa i flera varianter här.
 • LED-utomhusvägglampa Fold 15 x 21 cm, svart

  LED-utomhusvägglampa Fold 15 x 21 cm, svart
  Vik LED-vägglampor utomhus med varierande strålvarianter Denna speciella ljuskälla är ganska enkel, eftersom ett subtilt och klassiskt färgschema valdes för aluminiumhöljet. På kvällen är dock LED-utomhusvägglampan en riktig blickfång. Deras ljus avges både uppåt och nedåt. De permanent installerade lysdioderna ger ett varmt vitt ljus som hjälper till att rikta in buntade eller levererade mallar i olika Abstrahlvarianten trasiga. Detta säkerställer mycket vackra ljus accenter på ytterfasaden, som definitivt är värda att se.
 • Nordlux - Lønstrup 22 Trädgårdslampa w/Sensor Galvanised

  Nordlux - Lønstrup 22 Trädgårdslampa w/Sensor Galvanised
  Design Nordlux Lønstrup 22 Garden Lamp w/Sensor Galvaniserad är en tidlös utomhusmodell som du kan njuta av år efter år - inte minst tack vare lampans höga hållbarhet och läckra ljuskvalitet. Lampkroppen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör lampan till en robust och saltvattenbeständig modell som passar utmärkt för nordiskt klimat och kustnära områden i synnerhet. Denna modell har en klassisk design där lamphuvudet består av en transparent, kristallklar kupol omgiven av skärmpaneler. Kupolen gör att ljuset sprids ut på alla sidor i ett praktiskt, direkt sken, medan panelerna försiktigt riktar ljuset nedåt för att undvika bländning. Lampans E27-fäste passar ett stort antal glödlampsmodeller, klassiska såväl som smarta LED-varianter. Eftersom armaturen dessutom har en hög kapslingsklass är du garanterad tillförlitlig belysning året runt. Lampan finns i två färgvarianter och ingår i en hel serie. Den finns även i andra varianter med en rörelsesensor. Se hela serien här.
 • Artego Fyrkantig Vägg (Svart)

  Artego Fyrkantig Vägg (Svart)
  Det enkla och robusta kompletterar varandra på finaste sätt i Artego. Lampan erbjuder en design för alla smaker med ett behagligt och effektfullt ljus.
 • Jim Portable Utomhus Lampa Black - Nordlux

  Jim Portable Utomhus Lampa Black - Nordlux
  Jim Portable Utomhus Lampa Black - Nordlux
 • LED-solcellsgånglampa Rica Square, kantig

  LED-solcellsgånglampa Rica Square, kantig
  Rica Square LED-pollarlampa med integrerad solcellsmodul Den pelarformade Rica Square-lampan har många användbara funktioner. För det första har den en inbyggd solcellsmodul i lampskärmen och kan därför generera ljus utan att vara ansluten till en strömkälla. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet lagrar den omvandlade energin. Å andra sidan kan den upptäcka rörelser med den medföljande sensorn och ge nödvändig omgivande belysning. En markspik för montering i en obanad bädd eller på gräsmattan ingår också i leveransen. - Batteri 2 200 mAh - Sensorn känner av rörelser inom en radie på 8 meter och en vinkel på 100°
 • LED-utomhusvägglampa Kinver platt form, svart

  LED-utomhusvägglampa Kinver platt form, svart
  Kinver LED utomhusvägglampa i platt design Kinver LED-vägglampa designades i en rektangulär form med rundade kanter och mycket platt med bara en liten djup . Varma vita lysdioder installerades uppåt och nedåt i armaturen, som utstrålar sitt ljus i en vidvinkel på 120 ° på fasaden och placerar den perfekt. På grund av den mycket platta designen sticker Kinver LED utomhusvägglampa knappast ut från väggen, så att den också är idealisk för smala gångar eller mycket frekventa områden.
 • Nordlux - Heka Vägglampa Black

  Nordlux - Heka Vägglampa Black
  Design Nordlux Heka Wall Light Black presenterar sig i en enkel och modern design som diskret försvinner i bakgrunden och belyser omgivningen från sin bästa sida. Lampan har en karakteristisk pillerform som gör att du kan montera flera lampor på rad, så att de pryder hela gaveln och fasaden på sitt eget subtila sätt. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Ljuskällan skyddas av en rund glasskärm i armaturens nedre ände. Lampskärmen har en frostad yta, så att ljuset verkar mjukt och bländfritt när du tänder lampan. Samtidigt sprids ljuset ut för ett jämnt och enhetligt utseende. Med skyddsklass IP44 är lampan helt lämplig för utomhusbruk, men kan även installeras i källare, toaletter, badrum och andra våtrum. Se Heka vägglampa i två vackra färger här.
 • Heka fasadbelysning (Svart)

  Heka fasadbelysning (Svart)
  Heka är en vacker fasadbelysning som är skapad med rundade former och ett mjukt, nedåtgående ljus. Den är tillverkad av aluminium, har en mattlackad finish och är smyckad med en behaglig skärm i vitt glas nedtill. Heka tar inte upp så mycket utrymme  och säkerställer ett bra ljus vid entrén, garageuppfarten eller längs med fasaden.Finns i färgerna antracit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Vejers down (Svart)

  Vejers down (Svart)
  Vejers är en tuff och vacker utelampa som passar både moderna och klassiska miljöer. Skapar en härlig och hemtrevlig atmosfär omkring sig när den är tänd och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Nibe Utomhus Vägglampa Galvanised

  Nordlux - Nibe Utomhus Vägglampa Galvanised
  Design Nordlux Nibe Outdoor Wall Light Galvaniserad är en klassisk belysningsdesign som är både nostalgisk och tidlös på samma gång. Lampans metallram fungerar bra tillsammans med den inre glasskärm för att skapa en fin balans mellan kontrasterande material och element, där det ogenomträngliga möter det transparenta. Ljuset strålar genom det genomskinliga glaset i en klar och direkt stråle som lyser jämnt på alla sidor. Samtidigt skärmar de två metallringarna av ljuskällan för att undvika bländning. Lampan finns i både koppar och galvaniserat stål, som båda utgör ett vackert dekorativt element i utomhusområdet. Lampan har skyddsklass IP54, vilket gör den motståndskraftig mot olika väderförhållanden, även i kustområden. Möjligheten till kontinuerlig kabeldragning gör att du kan slinga flera lampor och på så sätt belysa större områden åt gången. Se båda Nibel-lamporna här.
 • Canto 2 Vägg (Rostfritt Stål)

  Canto 2 Vägg (Rostfritt Stål)
  Oavsett om Canto 2. placeras inne eller ute ger lampan en helt unik belysningsupplevelse. Den minimalistiska designen gör lampan både dekorativ och skulptural. Ljuset flödar både uppåt och nedåt och med de tre medföljande mönsterinsatserna ges möjlighet att ändra ljusbilden efter egna önskemål och personlig stil.Rostfritt stål behandlas med syrafri olja 3–4 gånger om året och rekommenderas inte till hårda väderförhållanden. Den är designad av danska Bønnelycke mdd.
 • Arki outdoor (Galvaniserat stål)

  Arki outdoor (Galvaniserat stål)
  Gedigen utelampa som ger ett snyggt ljus neråt. Finns i Galvaniserat stål och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Agger Vägglampa w/Sensor Galvanised

  Nordlux - Agger Vägglampa w/Sensor Galvanised
  Design Nordlux Agger Wall Light w/Sensor Galvaniserad kännetecknas av en klassisk tidlöshet och ett hållbart, beprövat belysningskoncept som säkerställer optimala ljusförhållanden på terrassen, fasaden, uppfarten eller vid ytterdörren. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Lampkroppen är tillverkad av galvaniserat stål som har behållit sin naturliga nyans. Galvaniseringen gör lampan till en robust och saltvattenbeständig modell som är särskilt lämplig för nordiskt klimat och kustområden, och den höga skyddsklassen (IP54) skyddar lampan mot effekter av vind och väder. Bakom skärmpanelerna syns en klar glaskupol som låter ljuset tränga direkt in i omgivningen. De tre skärmelementen riktar ljuset nedåt och badar området under lampan i ett effektivt sken. Denna modell har en smart sensor som känner av rörelse. Sensorn håller lampan på i en minut innan den släcks igen, vilket ger ett praktiskt och energisparande alternativ till konventionell utomhusbelysning. Lampan finns i flera olika varianter. Se hela Agger-serien här.
 • Hänglampa Luxembourg IP23

  Hänglampa Luxembourg IP23
  Modern hänglampa med dragning åt det klassiska Denna formsköna hänglampa påminner om svunna tider. Den sprider ett bländfritt ljus runt om och lyser på så sätt upp en större yta. Avsedd för bruk inomhus eller för övertäckta utomhusområden.
 • Luxembourg (Svart)

  Luxembourg (Svart)
  Luxembourg är en klassisk stallykta som verkligen kan sätta prägel på din husvägg. Den kan med fördel både placeras i offentliga som privata miljöer. Den finns i antingen svart eller galvaniserat stål - bägge med en klar kupa som sprider ljuset på bästa sätt.Ljuskälla ingår ej.
 • Canto maxi 2 Vägg (Grå)

  Canto maxi 2 Vägg (Grå)
  Oavsett om Canto Maxi 2 placeras inne eller ute ger lampan en helt unik belysningsupplevelse. Den minimalistiska designen gör lampan både dekorativ och skulptural. Den är designad av danska Bønnelycke mdd.
 • Nordlux - Arki 35 Utomhus Vägglampa Galvanised

  Nordlux - Arki 35 Utomhus Vägglampa Galvanised
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Arki 35 Outdoor Wall Light Galvaniserad är en robust utomhusmodell som du kan njuta av år efter år tack vare dess tidlösa exteriör och hållbara design. Lampan har en relativt kompakt konstruktion med en solid stålarmatur och en skålformad lampskärm som riktar allt ljus nedåt i ett direkt downlight som sprider sig över ett stort område. Den minimalistiska designen har industriella undertoner men är så enkel att den lätt kan passa in i många olika miljöer. Lampan är därför lämplig för både privat bruk och i offentliga eller kommersiella utrymmen. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Eftersom lampan har skyddsklass IP54 är den motståndskraftig mot fukt, vattenstänk och smuts och därmed optimalt skyddad mot vind och väder. Lampan ingår i Arki-serien, som designgruppen Bønnelycke MDD har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Se hela serien här
 • Nordlux - Bring To-Go 12 Utomhus Lampa White/Green Nordlux

  Nordlux - Bring To-Go 12 Utomhus Lampa White/Green Nordlux
  Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden.
 • Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel

  Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Canto Kubi 2 Wall Light Stainless Steel ger en mycket speciell ljusupplevelse, oavsett om den placeras inomhus eller utomhus. Lampans utseende kännetecknas av en minimalistisk enkelhet som återspeglas i både form och färg, vilket ger den här modellen en dekorativ och skulptural karaktär. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Ljuset från de inbyggda lysdioderna kastas på väggen bakom i ett mjukt, indirekt sken som glädjer ögat och samtidigt skapar goda förutsättningar för orientering på kvällen. Tre mönstrade insatser medföljer, som gör att du kan ändra ljusmönstret efter önskemål, så att du kan ge belysningen din personliga prägel. Den höga inkapslingsklassen gör att lampan lämpar sig för utomhusbruk, men den kan också enkelt installeras i badrum och andra våtrum. Vägglampan ingår i en större serie som designgruppen Bønnelycke MDD har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Se vägglampan i flera vackra versioner och färgvarianter här.
 • Tin Maxi D.Vägg sensor (Aluminium)

  Tin Maxi D.Vägg sensor (Aluminium)
  Elegant utomhusvägglampa från Nordlux i strömlinjeformad design – en mycket snygg ljuskälla till exempel vid ytterdörren eller nära carporten. Lampan har två ljuskällor som ger en snygg och spännande belysning.Den här snygga vägglampan från Nordlux är tillverkad i aluminium och ger ett fint ljus vid exempelvis din ytterdörr eller garaget. Designen är enkel och skandinavisk och kvaliteten är hög. Den här versionen av Tin Maxi-lampan har två ljuskällor, som sprider ljuset både uppåt och nedåt – en väldigt snygg detalj. Den här lampan har en inbyggd sensor som gör att den tänds när den känner av rörelser och släcks när den inte gör det.
 • Utomhusvägglampa Elm i svart, 2 lampor

  Utomhusvägglampa Elm i svart, 2 lampor
  Svart yttervägglampa Elm, lysande uppåt och nedåt Vinklade former, en elegant design med diffusorer i transparent plast på båda sidor och den svarta ytan gör Elms utomhusvägglampa till en lysande blickfång på varje fasad. Oavsett om det är en enda armatur eller flera enheter monterade på fasaden som är parallellkopplade - Elm ytterväggarmatur sätter ljusa accenter. GU10-uttagen i armaturen är också lämpliga för att utrusta med LED-lampor, så att utomhusbelysningen med Elm också kan utföras på ett energieffektivt sätt och även i en valbar ljusfärg. Belysningsmedel ingår inte.
 • Utomhusvägglampa Canto Maxi 2, svart

  Utomhusvägglampa Canto Maxi 2, svart
  LED-vägglampa utomhus Canto Maxi 2 för upp och ned accenter Canto Maxi 2 yttervägglampa i formsprutad aluminium är en korsning mellan en kuboid och en cylinder. Så behärskad och enkel designen är kan lampan från vägglampan vara dekorativ. Totalt är två GU10-lampor lämpliga som ljuskällor, beroende på ditt val. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • Nordlux - Tin Maxi Double Utomhus Vägglampa Galvanized SteelNordlux

  Nordlux - Tin Maxi Double Utomhus Vägglampa Galvanized SteelNordlux
  Tin Maxi Double Utomhus Vägglampa Galvanized Steel- Nordlux
 • Utomhushänglampa Linton, mässing

  Utomhushänglampa Linton, mässing
  Tack vare skyddsklass IP54 och ramen i mässing är Linton utomhuspendellampa perfekt utformad för utomhusbruk. Det robusta materialet gör att pendelarmaturen är särskilt lämplig för användning i kustnära områden. Den räfflade skärmen är tillverkad av plast och ger ett behagligt diffust ljus. Med en lämplig ljuskälla och en extern fasdimmer är det också möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • Blokhus Trädgårdslampa Copper - Nordlux

  Blokhus Trädgårdslampa Copper - Nordlux
  Koncept Blokhus Trädgårdslampa Copper är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sandstormar i kustområ
 • Coupar Trädgårdslampa Black - Nordlux

  Coupar Trädgårdslampa Black - Nordlux
  Coupar Trädgårdslampa Black - Nordlux
 • Coupar vägglampa (Sand)

  Coupar vägglampa (Sand)
  Coupar-serien av den danska designduon Says Who är en modern version av den traditionella lyktan. Med rena linjer och ett samtidigt mjukt och rundat designuttryck kombinerar serien utan ansträngning klassiska egenskaper med en modern, samtida look. Det räfflade glaset skapar både en behaglig atmosfär och ett intressant ljusspel. Utförd i slitstark pulverlackerad metall.
 • Vejers Trädgårdslampa 2 m Galvanised - Nordlux

  Vejers Trädgårdslampa 2 m Galvanised - Nordlux
  Koncept Vejers Trädgårdslampa 2M Galvanized är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem. La
 • Nordlux - Noorstad Utomhus Vägglampa Black

  Nordlux - Noorstad Utomhus Vägglampa Black
  Noorstad Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • Bring To-Go 16 Utomhus Lampa White/Black - Nordlux

  Bring To-Go 16 Utomhus Lampa White/Black - Nordlux
  Bring To-Go 16 Utomhus Lampa White/Black - Nordlux
 • Coupar Trädgårdslampa Sand - Nordlux

  Coupar Trädgårdslampa Sand - Nordlux
  Coupar Trädgårdslampa Sand - Nordlux
 • Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Black

  Nordlux - Canto Kubi 2 Vägglampa Black
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Canto Kubi 2 Wall Light Black ger en mycket speciell ljusupplevelse, oavsett om den placeras inomhus eller utomhus. Lampans utseende kännetecknas av en minimalistisk enkelhet som upprepas i både form och färg, vilket ger den här modellen en dekorativ och skulptural karaktär. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Ljuset från de inbyggda lysdioderna kastas på väggen bakom i ett mjukt, indirekt sken som glädjer ögat och samtidigt skapar goda förutsättningar för orientering på kvällen. Tre mönstrade insatser medföljer, som gör att du kan ändra ljusmönstret efter önskemål, så att du kan ge belysningen din personliga prägel. Den höga inkapslingsklassen gör att lampan lämpar sig för utomhusbruk, men den kan också enkelt installeras i badrum och andra våtrum. Vägglampan ingår i en större serie som designgruppen Bønnelycke MDD har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Se vägglampan i flera vackra versioner och färgvarianter här.
 • Utomhusvägglampa Polperro, nickel

  Utomhusvägglampa Polperro, nickel
  Maritim blickfång för stenfasaden - Polperro utomhusvägglampa Stommen på den runda utomhusvägglampan Polperro är gjord av mässing med nickelbeläggning. Den är försedd med tre dekorativa skruvar och ett skyddsgaller. Avrundat av korrugerat glasöverdrag, är resultatet en maritim, rustik utomhusvägglampa, som med sin optik är särskilt effektiv på fasader av stenbyggnader och på grova klinkstenar och tack vare sjövattenskyddet också kan installeras på byggnader nära havet. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • Nordlux - Kurnos 20 Vägglampa Galvanised

  Nordlux - Kurnos 20 Vägglampa Galvanised
  Design Nordlux Kurnos 20 Wall Lamp - Galvaniserad är en praktisk och robust belysningsmodell som kännetecknas av en kompakt men elegant utförd design som ger den sin egen råa charm. Armaturen är tillverkad av tjockt galvaniserat stål, vilket gör lampan motståndskraftig mot rost och därmed den perfekta utomhuslampan i alla väderförhållanden. Dessutom har lampan en mycket hög täthetsgrad (IP54), så du är garanterad en hållbar modell som inte skadas av vind och väder. Vägglampan har en omisskännlig industriell design och passar därför perfekt till liknande inredningar eller rustika hem och hus på landet. Lampskärmen kännetecknas av en vacker flerskiktsdesign som ger en vacker sammanhållning till helhetsuttrycket men som också har ett praktiskt syfte: när lampan är tänd styr lampskärmen ljuset nedåt, vilket ger dig ett bländfritt och behagligt sken. Kurnos vägglampa finns i flera färger och storlekar. Se dem alla här
 • Utomhusvägglampa Coupar, vit

  Utomhusvägglampa Coupar, vit
  Coupar vägglampa för utomhusbruk består av en aluminiumram och en transparent skärm av plast. Den här skärmen avger ljuset bländfritt till omgivningen och ger speciella ljuseffekter i utomhusområdet med sin räfflade design. Vägglampan kan till exempel placeras i entrén, på terrassen eller balkongen.
 • LED-utomhusvägglampa Canto 2, 10 cm, grå

  LED-utomhusvägglampa Canto 2, 10 cm, grå
  Rund LED-vägglampa Canto 2 för utomhusbruk LED-utomhusvägglampan Canto 2 är formad som en kuboid, som är rundad fram och motsvarar här en cylinder. Kroppen av formsprutad aluminium har runda öppningar på toppen och botten, som är täckta med klara glasöverdrag. Lysdioderna bakom det avger varmt vitt ljus i en strålningsvinkel på 120 °, vilket belyser utsidan i form av upp och ner-belysning. Medföljande stenciler erbjuder också möjligheten att skapa dekorativa accenter på väggen med hjälp av speciellt designade ljusmönster. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • Nordlux - Venø Trädgårdslampa Copper

  Nordlux - Venø Trädgårdslampa Copper
  Design Nordlux Venø Garden Lamp Copper välkomnar gästerna på ett vackert sätt med sin tilltalande design och praktiska belysning. Lampan är formad som en klassisk utomhusmodell: Lampskärmen har den karakteristiska, tidlösa flerskiktsdesignen som skyddar ljuskällan från bländning och riktar ljuset nedåt i ett praktiskt downlight. Eftersom lampan är försedd med en standardfattning kan den förses med en glödlampa efter eget val. I det här fallet är det fördelaktigt att använda en energieffektiv LED-lampa som skapar optimala ljusförhållanden med minimal strömförbrukning. Armaturen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör lampan till en robust och saltvattenbeständig modell som är särskilt lämplig för nordiskt klimat och kustområden. Eftersom armaturen dessutom har en hög skyddsklass (IP54) är den skyddad mot vind och väder. Lampan finns i både en stålgrå och en blank kopparskärm, och finns som både trädgårds- och vägglampa. Se dem alla här
 • Rica Round Solcell (Svart)

  Rica Round Solcell (Svart)
  Rica är en serie med sladdlösa och solcellsdrivna trädgårdslampor som är skapade i en modern och minimalistisk design. Armaturen laddas under dagen utav solens ljus och slås på automatiskt när den uppfattar rörelse. Rica är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett behagligt, nedåtriktat ljus som passar perfekt för att belysa entrén, uppfarten eller för att helt enkelt skapa ett inbjudande ljus längs fasaden. Då Rica är solcellsdriven så är installationen enkel då den installeras helt utan kablar. Integrerad LED-belysning.
 • Nordlux - Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green Nordlux

  Nordlux - Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green Nordlux
  Kettle To-Go 36 Utomhus Lampa IP65 Green - Nordlux
 • Canto 2 LED (Svart)

  Canto 2 LED (Svart)
  Canto är en modern och exklusiv vägglampa som går lika bra att placera inomhus som utomhus. Oavsett var den placeras så erbjuder den en unik ljusupplevelse och en stilren design. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är försedd med två stycken ljuskällor - ett uppljus och ett nedljus. Dessa ljuskällor går att variera helt hur de faller mot väggen med de medföljande mönsterinsatserna. Ha lika ljus på bägge, variera mellan olika ljusmönster eller stäng igen den ena helt för att bara få ett upp- eller nedljus (Se bilder för exempel). Canto är IP44-klassad och är tät mot fukt, regn och klarar av det nordiska klimatet, så även kustområden. Placera armaturen vid entrén, på en strukturvägg eller fler i rad längs fasaden för ett maffigare uttryck. Den är dessutom försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K.Canto finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning. 
 • Gånglampa Matrix mörk mässing

  Gånglampa Matrix mörk mässing
  Smal Aludra-lampan i anodiserad aluminiumDet specialbehandlade höljet på Aludra-lampan är mer korrosionsbeständigt än målad metall och har därmed en viktig egenskap för en utomhuslampa. I den övre delen är den ribbade cylindriska pelaren utrustad med en diffusor på insidan, under vilken ljuskällan skruvas in. Ljuset lyser på så sätt genom lamellerna och belyser gångvägar och uppfarter. En specialutvecklad monteringsspik ger den nödvändiga stabiliseringen utomhus.
 • Scorpius Utomhus Vägglampa Black - Nordlux

  Scorpius Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
  Scorpius Utomhus Vägglampa Black - Nordlux
 • LED-utomhusvägglampa Canto Kubi 2, 10 cm, svart

  LED-utomhusvägglampa Canto Kubi 2, 10 cm, svart
  LED utomhusvägglampa Canto Kubi 2 i fyrkantig form Med sin design som en fyrkantig, stående kub har denna utomhusvägglampa ett enkelt och modernt formspråk. Lysdioderna på Canto Kubi 2 är placerade bakom runda lock som klart glas på toppen och botten, genom vilket det varma vita ljuset faller utåt i en vinkel på 120 °. Resultatet är upp-och-ner-belysning med en strålvinkel; dekorativa ljusa accenter kan uppnås med de stenciler som ingår i leveransen. Canti Kubi 2 är gjord av gjuten aluminium på ett mycket modernt sätt. - Flera lampor kan kopplas ihop parallellt
 • Cross 20cm (Mässing/guld)

  Cross 20cm (Mässing/guld)
  Cross är en rund och minimalistisk fasadbelysning, designad av Maria Berntsen, som ger ett smyckande intryck till alla utomhusutrymmen. Den är tillverkad av aluminium, har en mässingfinish och en skyddande opalvit skärm i akryl som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk ljusspridning. Utmärkande för armaturen är att skärmen är kryssad, vilket ger en fin och elegant ljusspridning när lampan är tänd. Denna varianten i mässing är särskilt lämplig för kustområden med hårda väderförhållanden. Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Aludra 45 Trädgårdslampa Black - Nordlux

  Aludra 45 Trädgårdslampa Black - Nordlux
  Aludra 45 Trädgårdslampa Black - Nordlux