Nordlux vägglampor

Populärt inom Nordlux vägglampor

 • Nordlux Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart

  Nordlux Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart
  Flexibel Vanila vägglampa i vitt med strömbrytare och stickkabelModerna, enkel design och mångsidighet kännetecknar Vanila vägglampan. Huvudet är rörligt så att ljusriktningen kan anpassas efter individuella behov. Dessutom är vägglampan utrustad med en plug-in-kabel och strömbrytare, så att det inte finns något behov av fasta ledningar och extern drift.
 • Vejers Vägglampa Black - Nordlux

  Vejers Vägglampa Black - Nordlux
  Vejers Utomhus Vägglampa Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem. Lampan designades av danska Nordlux, som har mer än fyra decennie
 • Nordlux LED-vägglampa Mento med flexarm, vit

  Nordlux LED-vägglampa Mento med flexarm, vit
  Den flexibla LED-vägglampan Mento sprider ett riktat extraljus LED-vägglampan Mento är den perfekta följeslagaren bredvid sängen eller soffan. Med den böjliga flexarmen kan ljuset (130 lumen) riktas individuellt och på pricken. Därmed passar Mento perfekt till läsning och är tack vare inbyggda LED även ytterst energisnål. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
 • Nordlux Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, vit

  Nordlux Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, vit
  Skapar en skandinavisk känsla i rummet: vägglampa Pop Wall Med sin skandinaviska design är vägglampan inte bara mycket trendig, men skapar också en mysig känsla rummet. Stilen präglas av mjuka färger och enkel design, som är en harmonisk komplettering till resten av inredningen. För att skapa individuell belysning, kan lampskärmen, som är tillverkad av metall, precis som resten av lampan, justeras efter smak och tycke. Så har man alltid bra ljus där man har behov för det.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Nordlux vägglampor

 • Nordlux Freya Vägglampa Svart

  Nordlux Freya Vägglampa Svart
  Design: Says Who Nordlux Koncept: Freya-serien är en samling lampor som elegant kombinerar nordisk enkelhet med rena linjer och ett dekorativt ljusmönster, vilket skapar en känsla av svävande elegans. Lamporna utstrålar ett uppdaterat utseende från 1950- och 1960-talen och designades av Says Who, ett dedikerat team av danska möbeldesigners med djupa rötter i skandinavisk designtradition. Med den här serien kan du föra in en atmosfär av elegans och tidlös skönhet i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller vilket annat rum som helst. Serien består av både taklampor, bords-, golv- och vägglampor med en annan finish.
 • Fleur Vägglampa Beige - Nordlux

  Fleur Vägglampa Beige - Nordlux
  Fleur Vägglampa Beige - Nordlux, Beige, Metall
 • Tin Double Vägglampa Black - Nordlux

  Tin Double Vägglampa Black - Nordlux
  Tin Double Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux - Arild Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Arild Vägglampa Black Nordlux
  Arild Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Otis 40 Vägglampa White - Nordlux

  Otis 40 Vägglampa White - Nordlux
  Otis 40 Vägglampa White - Nordlux, Vit, Aluminium
 • Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, vit

  Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, vit
  Smal LED-vägglampa för badrum Helva Double Basic Tack vare sin neutrala färg och nuvarande design passar Helva Double Basic bra med många moderna badrumsmöbler. LED-vägglampan är också mångsidig när det gäller installationstypen: den kan fästas på väggen horisontellt eller vertikalt och levereras också med en hållare för användning som möbelytmatur. Det varma vita ljuset från de matta omslagen har en trevlig effekt och tack vare CRI 90 presenterar föremålen i rummet mycket realistiskt.
 • Nordlux Vägglampa Dicte, USB-anslutning och hylla, vit

  Nordlux Vägglampa Dicte, USB-anslutning och hylla, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Nordlux - Helva Double Basic Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Helva Double Basic Vägglampa Black Nordlux
  Design Nordlux Helva Double Basic Wall Light Black är en mångsidig modell som passar in överallt. Detta beror inte bara på dess minimalistiska design utan även på dess flexibilitet när det gäller installation. Lampan kan monteras både horisontellt och vertikalt, vilket gör att du kan bestämma hur du vill integrera denna vackra vägglampa i resten av din inredning. Lampan kännetecknas av sin smala, cylindriska form som påminner om en stång. Staven fungerar som en diffusor som mjukar upp ljuset från den inbyggda LED-modulen inuti, så att det sprids jämnt, enhetligt och bländfritt i hela rummet. Med skyddsklass IP44 är Helva skyddad mot fukt, vilket gör den idealisk som exempelvis badrumslampa, där den också ger rummet en vacker och elegant touch. Helva Basic Double Wall Light finns i två färger och ingår i ett helt sortiment av lampor från Nordlux. Se dem alla här
 • Marsi Vägglampa Beige - Nordlux

  Marsi Vägglampa Beige - Nordlux
  Marsi Vägglampa Beige - Nordlux, Beige, Metall
 • Nordlux - Helford Vägglampa Nickel Nordlux

  Nordlux - Helford Vägglampa Nickel Nordlux
  Design Nordlux Helford Wall Light Nickel sticker ut med sin råa, maritima design inspirerad av det hårda nordiska vädret och de brusande haven. Helfords rustika utseende gör den till en mycket dekorativ vägglampa som berikar omgivningen med ett mysigt ljus. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Lampan är försedd med en standardfattning, så du kan utrusta den med en glödlampa efter eget val. Ljuset lyser genom glasskärmen, som dominerar hela armaturens utsida. Glaset har en räfflad struktur, så att ljuset inte bländar utan smälter i ett mjukt och varmt sken. Vägglampan finns i två varianter, båda tillverkade av mässing, varav den ena har en speciell nickelbehandling som gör den mycket motståndskraftig mot aggressiva vädermiljöer, inklusive kustområden. Med tiden kommer mässingen att utveckla en naturligt vacker patina som ger känslan av att du följer med lampan genom tidens upp- och nedgångar. Se båda Helford-lamporna här
 • Nordlux - Marlee LED Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Marlee LED Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Marlee LED-vägglampa Vit har ett mycket modernt utseende med sin eleganta form och monokroma yta som diskret försvinner i bakgrunden och lyser upp omgivningen på bästa sätt. Lampans minimalistiska, avskalade design passar lätt in i många typer av utrymmen och interiörer, privata såväl som offentliga och kommersiella. Den inbyggda LED-ljuskällan löper längs undersidan av lamphuvudet. Ljuset avges i ett direkt nedåtriktat sken och gör vägglampan idealisk för användning som gallerilampa för att belysa bilder och fotografier, eller eventuellt ovanför speglar. IP44-klassningen skyddar lampan mot fukt och vattenstänk, så den kan även användas på toaletter, i badrum och andra våtrum. Samtidigt är ljuskällan avskärmad av en långsträckt kåpa som sprider ljuset effektivt, så att det framstår som jämnt och enhetligt. Se Marlee vägglampa i flera färgvarianter just här.
 • Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux

  Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
  Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux, Metall
 • Vägglampa Aslak

  Vägglampa Aslak
  Läcker och praktisk metallspotlight med en spot i svart. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet, till exempel sänglampa, och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Nene Vägglampa Black - Nordlux

  Nene Vägglampa Black - Nordlux
  Nene Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux - Franca Vägglampa Brass Nordlux

  Nordlux - Franca Vägglampa Brass Nordlux
  Franca Vägglampa Brass kännetecknas av en exklusiv och elegant design i vackert, glansigt glas och blank mässing. Lampan innehåller vintagedetaljer men ger dem en modern touch, vilket gör den lätt att passa in i ett brett spektrum av interiörer. Glasskärmen har en mjölkvitt yta som jämnar ut ljuset så att det framstår som mjukt och enhetligt, vilket skapar en diffus belysning runt om. Eftersom skärmen också är öppen nedtill kan ljuset också tränga in i en praktisk direkt downlight. Glaset i denna lampa är munblåst och bearbetas individuellt. På grund av den unika tillverkningsprocessen kan luftbubblor förekomma i glaset och glasets tjocklek kan variera från lampa till lampa. Detta ger glaset ett levande uttryck och en individuell karaktär. Lampan är en del av Franca-serien, som omfattar tak-, vägg- och pendellampor. Lamporna har olika antal ljuskällor och kan enkelt kombineras för ett särskilt elegant belysningskoncept. Var god notera att denna lampa endast kan tändas med ett tryck på lampan, men den är inte dimbar. Se hela Franca-serien från Nordlux här
 • Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Night, krom

  Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Night, krom
  LED-vägglampa Helva Double Night med väggfäste i krom look En pekbrytare är installerad på väggfästet på denna lampa , som också kan användas i badrummet tack vare kapslingsklass IP44. Första gången den berörs visas full ljusström (600 lumen), andra gången nattljusfunktionen aktiveras. Om vägglampan manövreras via en enkel väggbrytare finns en minnesfunktion tillgänglig. Oavsett om det är en spegellampa i badrummet eller som en ljuskälla på väggen i korridoren passar Helva Night LED-väggarmaturen med sitt moderna utseende bra med många boendealternativ och, tack vare sitt höga färgåtergivningsindex, sätter scenen för föremålen i rummet.
 • Tin Maxi Double Vägglampa Black - Nordlux

  Tin Maxi Double Vägglampa Black - Nordlux
  Tin Maxi Double Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Artego Square LED Vägglampa Black - Nordlux

  Artego Square LED Vägglampa Black - Nordlux
  Artego Square LED Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Aluminium
 • Nordlux - Contina Vägglampa/Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Contina Vägglampa/Plafond Black Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Contina Wall/Loft Lamp Black kännetecknas av en vacker och formorienterad design som fångar ögat utan att vara dominant eller överskuggande i rummet. Det vackra samspelet mellan den slanka men starka ramen och de vackra voluminösa lampskärmarna skapar en vacker komposition av kompletterande element. Lampskärmen har en karakteristisk tvådelad design, där den övre delen matchar ramen, medan den nedre delen är tillverkad av opalglas med en vit matt yta som säkerställer att stora mängder ljus kan tränga in, men i ett mjukt och diffust sken. Den runda formen säkerställer en perfekt jämn fördelning av ljuset. Lampan är en del av Contina-serien som designföretaget Says Who har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Alla Contina-lampor finns i två vackra färger, matt svart för moderna interiörer och blank mässing för klassiska och vintageinspirerade stilkoncept. Se dem alla här
 • Vägglampa Freya

  Vägglampa Freya
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design i matt metall. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett b
 • Artego Round LED Vägglampa Black - Nordlux

  Artego Round LED Vägglampa Black - Nordlux
  Artego Round LED Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Aluminium
 • Nordlux - Model 2110 Vägglampa Beige Nordlux

  Nordlux - Model 2110 Vägglampa Beige Nordlux
  Model 2110 Vägglampa Beige - Nordlux, Beige, Metall
 • Birk Single Vägglampa Black - Nordlux

  Birk Single Vägglampa Black - Nordlux
  Birk Vägglampa Down Black är en vacker utomhuslampa från Nordlux, vars mer än 4 decennier långa erfarenhet av högkvalitativ nordisk design lyser ur denna läckra design. Med sina rena enkla linjer, grafisk design och subtila svarta färg har lampan en
 • Nordlux Nadia vägglampa, plisserad lampskärm, vit

  Nordlux Nadia vägglampa, plisserad lampskärm, vit
  Nadia rund vägglampa med veckad skärm Den runda vägglampan Nadia med veckad, vit plastskärm och böjt metallfäste är en modern tolkning av den klassiska vägglampan med pappersskärm, som avger ett diffust, mjukt ljus och samtidigt - oavsett om den är tänd eller släckt - utgör en vacker väggdekoration.
 • Nordlux Vägglampa Roomi med hylla och USB, vit

  Nordlux Vägglampa Roomi med hylla och USB, vit
  Roomi vägglampa som en allroundlampa bredvid sängen Vägglampan Roomi erbjuder många fördelar, eftersom den har många användbara funktioner som är särskilt effektiva vid soffan eller sängen. Ljuskällan och dess konus kan justeras flexibelt. I ett fack bakom den kan du snabbt förvara anteckningsböcker eller tidskrifter. Roomi har dessutom en USB-port och en hylla där till exempel en mobiltelefon kan laddas och förvaras. På det hela taget passar Roomi inte bara in i ditt eget sovrum, utan är också mycket praktisk i hotell- och gästrum och mycket lätt att integrera tack vare sin monokroma design.
 • Clyde LED Vägglampa Black - Nordlux

  Clyde LED Vägglampa Black - Nordlux
  Clyde LED Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Fold 10 LED Vägglampa Corten - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Corten - Nordlux
  Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Corten har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten du vill att lampans ljus ska ge. En klassisk blindplatta ingår
 • Nordlux - Roomi Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Roomi Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Roomi Wall Light White uppvisar en grad av praktiska egenskaper som sällan ses i andra lampmodeller eller interiörer i allmänhet. Detta multifunktionella och flexibla mästerverk erbjuder en mängd möjligheter som gör det till ett välkommet tillägg i alla rum i hemmet. Väggfästet är relativt stort, eftersom det har ett fack för böcker och tidskrifter och en hylla för förvaring av småsaker. Hyllans ytterkant svänger något uppåt så att föremål som placeras på den inte faller ner. På undersidan finns två inbyggda USB-uttag som gör att du kan ladda din telefon eller andra elektroniska apparater, som under tiden bekvämt kan placeras på hyllan. Ramen består av en smart flexarm, så ljusriktningen kan justeras med största precision. Detta är en stor fördel eftersom lamphuvudet avger ett relativt fokuserat ljus, vilket gör Roomi Wall Light till den perfekta läslampan. Se Roomi vägglampan i två vackra färger här.
 • Nordlux Bretagne Vägglampa Vit

  Nordlux Bretagne Vägglampa Vit
  Design: Kåre Bækgård för Nordlux Koncept: Nordlux Bretagne-serie är en förfinad kollektion av belysningsprodukter som harmoniskt kombinerar de karakteristiska rena och mjuka linjerna i skandinavisk design med flerskiktiga lampskärmar som skapar en mjuk och behaglig, diffus belysning. Serien kännetecknas av sin eleganta design som omfamnar skandinavisk estetik med enkelhet och mjuka konturer. De flera lager av lampskärmar i lamporna bidrar till att sprida ljuset på ett skonsamt och inbjudande sätt. Lampan finns i två tidlösa färger, nämligen vit och grå, som kan anpassas till olika inredningsstilar. Huvudmaterialet som används i serien är metall, vilket bidrar till dess hållbarhet och snygga finish. Serien består av taklampor, golv-, bords- och vägglampor.
 • Vägglampa Omari

  Vägglampa Omari
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer i metall. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. Moodmaker™ (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt a
 • Helva Double Basic Vägglampa Black - Nordlux

  Helva Double Basic Vägglampa Black - Nordlux
  Helva Double Basic Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Plast
 • Ellen 20 Vägglampa Chrome - Nordlux

  Ellen 20 Vägglampa Chrome - Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa Chrome - Nordlux, Krom, Metall
 • Eik Vägglampa White - Nordlux

  Eik Vägglampa White - Nordlux
  EIK Vägglampa Vit - Nordlux Helt klassisk vägglampa från Nordlux som kan roteras och vinklas.
 • Lilibeth Vägglampa Brown - Nordlux

  Lilibeth Vägglampa Brown - Nordlux
  Lilibeth Vägglampa Brown - Nordlux, Brun, Metall
 • Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux

  Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux
  Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux, Krom, Aluminium
 • Nordlux - Helva Double Basic Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Helva Double Basic Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Helva Double Basic Wall Light White är en mångsidig modell som passar in överallt. Detta beror inte bara på dess minimalistiska design utan även på dess flexibilitet när det gäller installation. Lampan kan monteras både horisontellt och vertikalt, vilket gör att du kan bestämma hur du vill integrera denna vackra vägglampa i resten av din inredning. Lampan kännetecknas av sin smala, cylindriska form som påminner om en stång. Staven fungerar som en diffusor som mjukar upp ljuset från den inbyggda LED-modulen inuti, så att det sprids jämnt, enhetligt och bländfritt i hela rummet. Med skyddsklass IP44 är Helva skyddad mot fukt, vilket gör den idealisk som exempelvis badrumslampa, där den också ger rummet en vacker och elegant touch. Helva Basic Double Wall Light finns i två färger och ingår i ett helt sortiment av lampor från Nordlux. Se dem alla här
 • Nordlux Flexibel vägglampa CYCLONE, svart

  Nordlux Flexibel vägglampa CYCLONE, svart
  Vägglampan CYCLONE - mångsidig och flexibel Den formmässigt enkla, men färgglada vägglampan CYCLONE är den perfekta ljusspridaren för ett modernt inrett hem. Den tilltalande skärmen skänker glädje och fräschhet i rummet och utstrålar ett behagligt ljus för en bra extrabelysning nedåt. Flexhalsen gör att ljuset kan riktas åt önskat håll. CYCLONE gör också kontorsvardagen lite färggrannare. Vägglampan är utrustad med en strömbrytare. Ljuskälla ingår inte i leveransen.
 • Malte Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Malte Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Malte Vägglampa Galvanised - Nordlux, Metall, Metall
 • Nordlux Vägglampa Konchi med kabel och kontakt, svart

  Nordlux Vägglampa Konchi med kabel och kontakt, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ellen 20 Vägglampa White - Nordlux

  Ellen 20 Vägglampa White - Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa White - Nordlux, Vit, Metall
 • Vägglampa Grant

  Vägglampa Grant
  Grant balanserar enkelhet och elegans på bästa sätt. Den mycket vackra, lysande glaskupolen omsluts av sin bas som skapar en fulländad och dekorativ helhet. Samtidigt bidrar grant till en av dagens designtrender genom användningen av mässing och opal
 • Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux, Metall, Metall
 • Nordlux - Malaika 68 Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Malaika 68 Vägglampa White Nordlux
  Malaika 68 Vägglampa White - Nordlux, Vit, Aluminium
 • Nordlux Vägglampa Foam i oval form med IP44, vit

  Nordlux Vägglampa Foam i oval form med IP44, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Bretagne Vägglampa White - Nordlux

  Bretagne Vägglampa White - Nordlux
  Bretagne Vägglampa White - Nordlux, Vit, Metall
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Black Nordlux
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Black är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Nordlux - Fold 15 LED Vägglampa Copper Nordlux

  Nordlux - Fold 15 LED Vägglampa Copper Nordlux
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 15 LED Wall Light Copper är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Se hela Fold-serien här
 • Front Single Vägglampa Black - Nordlux

  Front Single Vägglampa Black - Nordlux
  Front Single Vägglampa Black - Nordlux, Vit
 • Fold 10 LED Vägglampa Brass - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Brass - Nordlux
  Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Brass har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten du vill att lampans ljus ska ge. En klassisk blindplatta ingår o
 • Tinia 60 Vägglampa Black - Nordlux

  Tinia 60 Vägglampa Black - Nordlux
  Tinia 60 Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux Bastia 24 Vägglampa Svart

  Nordlux Bastia 24 Vägglampa Svart
  Design: Nordlux Koncept: Bastia-serien har designats med fokus på att förena det klassiska och tidlösa utseendet med ett modernt och arkitektoniskt uttryck. Detta gör serien mångsidig och lämplig för ett brett utbud av interiörer, oavsett om det är i en traditionell eller modern hemmiljö. Färgalternativen i serien inkluderar svart och galvaniserad. Den svarta versionen är tillverkad i metall, vilket ger den ett stilrent och modernt utseende, och den andra versionen är tillverkad i stål med galvanisering, vilket gör den extra tålig och lämplig för områden med hög luftfuktighet och saltvatten, såsom kustområden. Serien består av både taklampor och vägglampor.
 • Vägglampa Curtiz

  Vägglampa Curtiz
  Curtiz är en led-vägglampa i modern, minimalistisk design i metall. Den ger både uppåt- och nedåtriktat ljus och skapar en mysig atmosfär som du kan justera med den inbyggda moodmaker™-dimmern i tre steg. Dimmern fungerar genom att strömbrytaren på d
 • Nordlux - Hester Vägglampa Dim. Black Nordlux

  Nordlux - Hester Vägglampa Dim. Black Nordlux
  Design Nordlux Hester vägglampa Dim. Black imponerar inte bara med sin moderna, minimalistiska design utan även med sina många smarta funktioner och hållbara armatur som gör lampan integrerbar i alla rum i hemmet. Lampan består av en skivformad lampskärm och en rektangulär hållare. Den matta lampskärmen garanterar ett bländfritt ljus som lyser mjukt och behagligt på omgivningen, medan den finurliga formen skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga på väggen. Skyddsgraden IP44 gör Hester Wall Light motståndskraftig mot fukt, vilket gör att lampan enkelt kan passa in i till exempel badrummet. Lampan är utrustad med en Moodmaker SceneSelect-funktion som gör det möjligt att dimma ljuset på den vanliga väggbrytaren genom att trycka upprepade gånger. Det första klicket ger full ljusstyrka (3000K), medan det andra klicket ger halva ljusstyrkan och det tredje klicket ger ett fint nattljus som skyddar ögonen. Se Hester vägglampan i tre vackra färger här.
 • Nordlux Vägglampan Grant med kontakt, mässing

  Nordlux Vägglampan Grant med kontakt, mässing
  Vägglampa Grant med kabel och omkopplare Med den opalvita glasskärmen, det rundade väggfästet och den böjda staven av mässingsfärgad metall ser vägglampan Grant modern och elegant ut. Den är passande som en optisk tilltalande lampa med bländfri verkan för inomhusbruk. Ett funktionellt element helt i den skandinaviska stilen är den flexibla strömanslutningen via kabel med kontakt och omkopplare.
 • Agger Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Agger Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Agger Utomhus Vägglampa Galvanized är en vacker traditionell utomhuslampa i vacker nordisk stil. Lampan kommer från danska Nordlux, som i mer än fyra decennier har designat kvalitetslampor till rimliga priser. Deras öga för solid kvalitet är väldigt
 • Tin Double Vägglampa Copper - Nordlux

  Tin Double Vägglampa Copper - Nordlux
  Tin Double Vägglampa Copper - Nordlux, Koppar, Metall
 • Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Tin Maxi Double Wall Light White presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare den höga skyddsklassen (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • Vägglampa Vanila

  Vägglampa Vanila
  Klassisk, tidlös och modern vägglampa.vägglampan är tillverkad av robust metall. Vanila, som med sitt enkla och stilsäkra snitt passar till dagens moderna och strikta inredning. En lampa som är skapad utan överflödiga detaljer, vilket gör att den pas
 • Vägglampa Bretagne

  Vägglampa Bretagne
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer trots den stilrena metallskärmen. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Nordlux Iögonfallande vägglampa MARINA

  Nordlux Iögonfallande vägglampa MARINA
  Vägglampan MARINA - starkt ljus för våtrum Vägglampan MARINA av metall och glas är mycket modern och funktionell med sitt skyddsgaller framför den stora glaskroppen. MARINA är utrustad med kapslingsklass IP44 och därmed lika lämpad för badrummet hemma som bastun i badhuset.
 • Nordlux - Marlee LED Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Marlee LED Vägglampa Black Nordlux
  Design Nordlux Marlee LED Wall Light Black har ett mycket modernt utseende med sin eleganta form och monokroma yta som diskret försvinner i bakgrunden och lyser upp omgivningen på bästa sätt. Lampans minimalistiska, avskalade design passar lätt in i många typer av utrymmen och interiörer, privata såväl som offentliga och kommersiella. Den inbyggda LED-ljuskällan löper längs undersidan av lamphuvudet. Ljuset avges i ett direkt nedåtriktat sken och gör vägglampan idealisk för användning som gallerilampa för att belysa bilder och fotografier, eller eventuellt ovanför speglar. IP44-klassningen skyddar lampan mot fukt och vattenstänk, så den kan även användas på toaletter, i badrum och andra våtrum. Samtidigt är ljuskällan avskärmad av en långsträckt kåpa som sprider ljuset effektivt, så att det framstår som jämnt och enhetligt. Se Marlee vägglampa i flera färgvarianter just här.
 • Marlee Vägglampa IP44 4000K White - Nordlux

  Marlee Vägglampa IP44 4000K White - Nordlux
  Marlee Vägglampa IP44 4000K White - Nordlux, Vit, Metall
 • Cody Vägglampa Black - Nordlux

  Cody Vägglampa Black - Nordlux
  Cody Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black Nordlux

  Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black Nordlux
  Design Nordlux Tin Maxi Double Wall Light w/Sensor Black presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare den höga skyddsklassen (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux

  Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
  Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux, Metall
 • Vägglampa Omari

  Vägglampa Omari
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer i metall. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. Moodmaker™ (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt a
 • Tin Single Vägglampa Alu - Nordlux

  Tin Single Vägglampa Alu - Nordlux
  Tin Single Vägglampa Alu - Nordlux, Aluminium, Metall
 • Front 26 Vägglampa Black - Nordlux

  Front 26 Vägglampa Black - Nordlux
  Front LED Svart Utomhuslampa Utomhuslampa i smidig design. Inbyggd LED downlight med en snygg färg. Ger en snygg belysning längsmed muren eller gångar i trädgården. Mixa de två storlekarna eller håll det enkelt med bara en lampa.
 • Vägglampa Dial

  Vägglampa Dial
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna metallskärmen skapar ett dekorativt uppåt
 • Mona LED Vägglampa 3-Step Black/Opal - Nordlux

  Mona LED Vägglampa 3-Step Black/Opal - Nordlux
  Mona LED Vägglampa 3-Step Black/Opal - Nordlux, Vit, Metall
 • Nordlux - Januka Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Januka Vägglampa White Nordlux
  Januka Vägglampa White - Nordlux, Vit, Glas
 • Nadia Vägglampa White - Nordlux

  Nadia Vägglampa White - Nordlux
  Nadia Vägglampa White - Nordlux, Vit, Metall
 • Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Galvanised Nordlux

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Galvanised Nordlux
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Galvaniserad är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Tin Maxi Double Vägglampa Black Nordlux
  Design Nordlux Tin Maxi Double Wall Light Black presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare den höga skyddsklassen (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • Nordlux - Marlee Vägglampa IP44 4000K White Nordlux

  Nordlux - Marlee Vägglampa IP44 4000K White Nordlux
  Marlee Vägglampa IP44 4000K White - Nordlux, Vit, Metall
 • Nordlux - Cody Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Cody Vägglampa Black Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Cody Wall Lamp Black är en snygg och praktisk belysningsmodell som passar både i vardagsrummet och sovrummet. Lampan har ett iögonfallande väggfäste som leder till en liten hylla för förvaring av småsaker. Eftersom det finns en USB-port för laddning av elektroniska enheter på hyllans undersida kan den användas för att förvara telefoner eller surfplattor medan de laddas. Det cylindriska lamphuvudet avger ett ganska fokuserat ljus, perfekt för läsning och andra aktiviteter. Lamphuvudet kan roteras för att ändra ljusets riktning. Designmässigt är lampan också en höjdpunkt, eftersom dess monokroma yta gör den lätt att integrera i en mängd olika interiörer, så att alla kan dra nytta av denna mångsidiga och multifunktionella belysningsmodell. Lampan är en idé från det danska designföretaget Says Who för Nordlux. Se Cody vägglampan i tre vackra nyanser här.
 • Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, svart

  Nordlux LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, svart
  Smal LED-vägglampa för badrum Helva Double Basic Tack vare sin neutrala färg och nuvarande design passar Helva Double Basic bra med många moderna badrumsmöbler. LED-vägglampan är också mångsidig när det gäller installationstypen: den kan fästas på väggen horisontellt eller vertikalt och levereras också med en hållare för användning som möbelytmatur. Det varma vita ljuset från de matta omslagen har en trevlig effekt och tack vare CRI 90 presenterar föremålen i rummet mycket realistiskt.
 • Dial Vägglampa White - Nordlux

  Dial Vägglampa White - Nordlux
  Dial Vägglampa White - Nordlux, Vit, Metall
 • Nordlux Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, vit

  Nordlux Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, vit
  Vägglampa Cody med hylla och USB-anslutning Modellen Cody kan fästas särskilt bra vid sidan av sängar eller sittplatser, eftersom det rundade stödet gör det möjligt att placera små föremål bekvämt eller att iscensätta föremålen avsiktligt. Dessutom finns en USB-port integrerad på sidan, som kan användas för att till exempel ladda en mobiltelefon, som också kan placeras bekvämt på hyllan. Dessutom är en tunn stav med en cylindrisk ljuskälla fastsatt, vars ljuskägla kan justeras individuellt genom att vrida och svänga. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Det enfärgade elementet har en silverdetalj vid övergången till lamphuvudet, vilket tydligt förstärker Cody-vägglampans design. En annan fördel är den långa matarkabeln, som gör att armaturen kan installeras lite längre bort från strömkällan.
 • Fold 15 LED Vägglampa Corten - Nordlux

  Fold 15 LED Vägglampa Corten - Nordlux
  Med Fold 15 Utomhus Vägglampa Corten har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten du vill att lampans ljus ska ge. En klassisk blindplatta ingår
 • Franca Vägglampa Brass - Nordlux

  Franca Vägglampa Brass - Nordlux
  Franca Vägglampa Brass - Nordlux, Mässing, Metall
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Copper Nordlux

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Copper Nordlux
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Copper är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Se hela Fold-serien här
 • Fold 15 LED Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Fold 15 LED Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Med Fold 15 Utomhus Vägglampa Galvanized har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten du vill att lampans ljus ska ge. En klassisk blindplatta in
 • Nordlux Lancio Oblong vägglampa av gips, med stickpropp, vit

  Nordlux Lancio Oblong vägglampa av gips, med stickpropp, vit
  Lancio Oblong vägglampa av gips Lancio Oblong vägglampa är tillverkad av gips med en rundad form och ett utseende i flera lager. Ljuskällan (ingår ej) lyser både uppåt och nedåt genom mellanrummen mellan de enskilda lagren, vilket skapar atmosfäriska ljuseffekter. Lampan är försedd med en kabel med stickkontakt. Den kan därför anslutas antingen till ett uttag eller, med kabeln borttagen, direkt till en strömanslutning på väggen.
 • Chisell Vägglampa Brass - Nordlux

  Chisell Vägglampa Brass - Nordlux
  Chisell Vägglampa Brass - Nordlux, Mässing, Metall
 • Vägglampa Marsi

  Vägglampa Marsi
  Marsi är en liten vägglampa som består av två perfekt runda skärmar i matt metall i mjuka färger. Ljuset reflekteras mot den bakre skärmen och skapar ett mysigt och diffust ljus. Dimma ljuset i tre steg med den inbyggda moodmaker™-funktionen genom at
 • Roomi Vägglampa Black - Nordlux

  Roomi Vägglampa Black - Nordlux
  Roomi Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Nordlux Vägglampa Cole av glas och metall, 1 lampa

  Nordlux Vägglampa Cole av glas och metall, 1 lampa
  Vägglampa Cole med vit glasskärm Cole-vägglampan har ett svart, runt väggfäste där ljuselementet i form av en opal, något utskjutande glasskärm är fäst. Ljuskäglan kan justeras efter behov tack vare den inbyggda ledningen. Strömbrytaren, som är placerad direkt på väggfästet, är också praktisk. En lång kabel gör det också möjligt att montera vägglampan längre bort från den egentliga strömkällan. Utöver användningen i privatlivet är Cole också särskilt intressant för hotell- och restaurangbranschen, eftersom den enkla designen kan integreras väl i många rum.
 • Skyku Cloud Vägglampa White - Nordlux

  Skyku Cloud Vägglampa White - Nordlux
  Skyku Cloud Vägglampa White - Nordlux, Glas
 • Nordlux - Otis 60 Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Otis 60 Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Otis 60 Wall Light White kännetecknas av sin eleganta, strömlinjeformade design, minimalistiska uttryck och effektiva belysning. Lampan avger ett direkt och fokuserat ljus som är idealiskt för att framhäva ett specifikt område; det kan vara runt diskbänken, ovanför skrivbordet, vid bokhyllor eller vid bilder. Otis kan monteras både horisontellt och vertikalt, vilket ger många olika möjligheter. De medföljande fästena gör lampan enkel att installera. Med en skyddsklass IP44 är Otis idealisk för badrummet men kan enkelt integreras i alla andra rum tack vare sin enkla form. Samtidigt har lampan en smart tvåstegs Moodmaker-funktion som gör det möjligt att justera ljusintensiteten via väggbrytaren. Du kan alltså välja mellan full styrka, som ger ett kraftfullt och effektivt ljus, och ett mysigt nattljus som är skonsamt för ögonen. Otis vägglampa finns i flera olika färger och storlekar. Se dem alla här
 • Nordlux Bretagne Vägglampa Grå

  Nordlux Bretagne Vägglampa Grå
  Design: Kåre Bækgård för Nordlux Koncept: Nordlux Bretagne-serie är en förfinad kollektion av belysningsprodukter som harmoniskt kombinerar de karakteristiska rena och mjuka linjerna i skandinavisk design med flerskiktiga lampskärmar som skapar en mjuk och behaglig, diffus belysning. Serien kännetecknas av sin eleganta design som omfamnar skandinavisk estetik med enkelhet och mjuka konturer. De flera lager av lampskärmar i lamporna bidrar till att sprida ljuset på ett skonsamt och inbjudande sätt. Lampan finns i två tidlösa färger, nämligen vit och grå, som kan anpassas till olika inredningsstilar. Huvudmaterialet som används i serien är metall, vilket bidrar till dess hållbarhet och snygga finish. Serien består av taklampor, golv-, bords- och vägglampor.
 • Helix Vägglampa Corten - Nordlux

  Helix Vägglampa Corten - Nordlux
  Helix Vägglampa Corten - Nordlux, Rost, Metall
 • Nordlux - Gaston Vägglampa Dusty Pink Nordlux

  Nordlux - Gaston Vägglampa Dusty Pink Nordlux
  Gaston Vägglampa Dusty Pink - Nordlux, Rosa, Metall
 • Vanila Vägglampa Black - Nordlux

  Vanila Vägglampa Black - Nordlux
  Vanila Vägglampa Black - Nordlux, Svart, Metall
 • Vägglampa Dial

  Vägglampa Dial
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna metallskärmen skapar ett dekorativt uppåt
 • Vägglampa Dial

  Vägglampa Dial
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna metallskärmen skapar ett dekorativt uppåt
 • Vägglampa Contina

  Vägglampa Contina
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett v
 • Nordlux - Model 2110 Vägglampa Green Nordlux

  Nordlux - Model 2110 Vägglampa Green Nordlux
  Model 2110 Vägglampa Green - Nordlux, Grön, Metall