Nordlux vägglampor

Populärt inom Nordlux vägglampor

 • Nordlux Tin Maxi Svart 21509903

  Nordlux Tin Maxi Svart 21509903
  Vägglampa Tin Maxi 21509903 från NordluxVägglampa från Nordlux med en mycket elegant och modern design. Lampan passar perfekt för ytterväggen eller som terrasslamp
 • Cyklone kläm (Vit)

  Cyklone kläm (Vit)
  Klämlampan Cyklone finns i antingen svart eller vitt. Den är enkel att placera och flytta på, dessutom sprider den ett väldigt bra ljus - optimalt till läsning eller arbete. Max. avståndet mellan klämpiggarna är ca 5cm.Sladdlängd 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Mento kläm (Svart)

  Mento kläm (Svart)
  Den populära och lekfulla klämspotten Mento med rörlig flexarm och lättillgänglig strömbrytare. Utrustad med en Power LED 3W som ger ett bra läsljus. Finns i flera olika färger, vilken tycker du är finast? Varmvitt ljus.Klämmått - 4cmLevereras med 180cm sladd och en stickkontakt.
 • Pine vägglampa (Grå)

  Pine vägglampa (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på toppen av lampan vilket gör det enkelt att tända och släka lampan. Pine är lättplacerad och fungerar lika bra i vardagsrummet, köket eller som sänglampa.Sladdlängd: 150cm svart sladdFinns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 

Fler tips på Nordlux vägglampor

 • Vägglampa Lotus med kabel och kontakt

  Vägglampa Lotus med kabel och kontakt
  Väggfläck Lotus med kabel och kontakt i svart med mässingsdetalj Vägglampan Lotus kombinerar den moderna kombinationen av svart och mässing / guld med användarvänlig flexibilitet. Det vridbara och svängbara fästet för den fläckliknande svarta nyansen på det runda väggfästet via en upphängning i en glänsande mässingsfinish möjliggör justering efter önskemål. Dessutom kan Lotus manövreras med en stickkabel och omkopplare, i linje med den skandinaviska trenden.
 • IP S13 Vägglampa 40 LED Vit - Nordlux

  IP S13 Vägglampa 40 LED Vit - Nordlux
  Koncept IP S13 Vägglampa är en läcker gallerilampa, med rena kontemporära linjer och ett vackert ljus. Perfekt för en gallerisituation, antingen i det privata eller offentliga rummet, om fokus oc
 • Pop Vägg

  Pop Vägg
  Snygg retrovägglampa tillverkad av metall med högglansig yta. Lampan har vridbart huvud och har strömbrytare på sladden.
 • Vägglampa Strap med läderremmar, vit

  Vägglampa Strap med läderremmar, vit
  Mångsidigt användbar vägglampa Strap i skandinavisk design Den här vägglampans kännetecken är läderbandet som förbinder den annars enkla lampskärmen med väggfästet och ger hela lampan ett underbart varmt och naturligt utseende. Ett brunt och ett svart läderband medföljer för individuell dekoration. I och med att skärmen är öppen uppåt och nedåt avges ljuset bländfritt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Detta är anledningen till att lampan är idealisk till vardagsrummet, men även sovrummet. Om lampan placeras till höger och vänster om sängen kan den ersätta bordslampan på nattduksbordet; den är ett mycket attraktivt belysningsobjekt som också tar mindre utrymme.
 • Eik Vägg

  Eik Vägg
  Diskret och praktisk spotlight med en spot i vitt. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Omari Vägg

  Omari Vägg
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade vägglampan har en tänd/släck-touchkontakt och dimmer. Placera den bredvid sängen för att få ett funktionellt ljus som du lätt anpassar efter dina behov.
 • Stay Vägglampa Grå - DFTP

  Stay Vägglampa Grå - DFTP
  Koncept Stay Vägglampa Grå är en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglamp
 • Vejers Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Vejers Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Galvanized är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem.
 • Curtiz 3-Step

  Curtiz 3-Step
  Curtiz är en LED-vägglampa i modern, minimalistisk design. Den ger både uppåt- och nedåtriktat ljus och skapar en mysig atmosfär som du kan justera med Moodmaker™-dimmern i tre steg. Dimmern fungerar via den vanliga väggbrytaren och ställer in ljusets ljusstyrka med en, två eller tre klick på strömbrytaren. Inbyggd minnesfunktion kommer ihåg din senaste dimmerinställning.
 • Omari Vägg

  Omari Vägg
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade vägglampan har en tänd/släck-touchkontakt och dimmer. Placera den bredvid sängen för att få ett funktionellt ljus som du lätt anpassar efter dina behov.
 • LED-vägglampa Hester, IP44, vit

  LED-vägglampa Hester, IP44, vit
  Trestegs dimbar Hester LED-vägglampa med ett modernt utseende Med kapslingsklass IP44 kan Hester LED-vägglampa också placeras i fuktiga rum, till exempel i badrummet eller spaavdelningen. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna sprids av den runda rutan av satinerat glas och fördelas optimalt i miljön. Genom att trycka på väggomkopplaren flera gånger kan den dämpas i tre steg från 100, till 50 eller nattlampa . Hester imponerar också med en mycket bra färgåtergivning av CRI 90
 • Ray vägglampa (Svart)

  Ray vägglampa (Svart)
  Ray vägglampa i metall med en mattsvart yta. Lampans skärm går enkelt att rikta. Skärmens vita insida gör lampan optimal till läsning.Strömbrytare på väggplattan.Ljuskälla ingår ej.OBS! Detaljerna på lampan är guldfärgade.
 • Balance LED vägglampa (Svart)

  Balance LED vägglampa (Svart)
  Balance är en vägglampa som är skapad i en skandinavisk och minimalistisk design. Den är gjord i enkla, rena linjer och mjuka, eleganta former. Balance är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett bländfritt och varmvitt ljus (2700K). Dessutom har Balance en inbyggd dimfunktion som gör att du enkelt dimmar lampan i tre steg via strömbrytaren. Lampan är tillverkad i metall med en mattsvart finish och akryl som skyddar ljuskällan.Sladdlängd: 150cm svart textilkabel + strömbrytare. Integrerad LED-belysning. 
 • Vejers Vägglampa Rostfri Stål - Nordlux

  Vejers Vägglampa Rostfri Stål - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Stainless Steel är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla
 • Cyklone kläm (Svart)

  Cyklone kläm (Svart)
  Klämlampan Cyklone finns i antingen svart eller vitt. Den är enkel att placera och flytta på, dessutom sprider den ett väldigt bra ljus - optimalt till läsning eller arbete. Max. avståndet mellan klämpiggarna är ca 5cm.Sladdlängd 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Blokhus Down Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Blokhus Down Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Blokhus Utomhus Vägglampa Down Galvanized är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sands
 • Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, vit

  Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, vit
  Vägglampa Cody med hylla och USB-anslutning Modellen Cody kan fästas särskilt bra vid sidan av sängar eller sittplatser, eftersom det rundade stödet gör det möjligt att placera små föremål bekvämt eller att iscensätta föremålen avsiktligt. Dessutom finns en USB-port integrerad på sidan, som kan användas för att till exempel ladda en mobiltelefon, som också kan placeras bekvämt på hyllan. Dessutom är en tunn stav med en cylindrisk ljuskälla fastsatt, vars ljuskägla kan justeras individuellt genom att vrida och svänga. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Det enfärgade elementet har en silverdetalj vid övergången till lamphuvudet, vilket tydligt förstärker Cody-vägglampans design. En annan fördel är den långa matarkabeln, som gör att armaturen kan installeras lite längre bort från strömkällan.
 • Contina Vägg/Tak

  Contina Vägg/Tak
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina vägglampa i svart matt metall gör upp med den traditionella uppfattningen om hur lampor används. Den långa, flexibla armen gör att Contina kan användas både som vägg- och taklampa, så här får du en lampa som du själv kan sätta din egen prägel på.
 • Josefine Vägglampa Svart/Mässing - Nordlux

  Josefine Vägglampa Svart/Mässing - Nordlux
  Koncept Josefine Vägglampa Mat Black/Brass har en elegant nordisk utstrålning med den mjuka vinkeln mellan de två lamparmarna. Det råa nästan industriella uttrycket från de enkla svarta armarna
 • Amalienborg Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Amalienborg Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Amalienborg Utomhus Vägglampa Galvanized är en snygg utomhuslampa från danska Nordlux som tydligt speglar deras mer än fyra decennier långa erfarenhet av att designa vackra kvalitetslampo
 • Mona 3-Step

  Mona 3-Step
  Mona-serien har en krökt, modern design som skapar en vacker effekt med uppåt- och nedåtriktat ljus på väggen. Med Moodmaker™-dimmer i tre steg som styrs via den vanliga väggbrytaren. Dimmerfunktionen justerar ljusets ljusstyrka med ett, två eller tre klick på strömbrytaren. Inbyggd minnesfunktion kommer ihåg din senaste dimmerinställning.
 • Adrian Vägglampa Svart - Nordlux

  Adrian Vägglampa Svart - Nordlux
  Koncept Adrian Vägglampa Svart är en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – fr
 • LED-vägglampa Clyde med kontakt och dimmer

  LED-vägglampa Clyde med kontakt och dimmer
  Plug vägglampa Clyde i ett skandinaviskt utseende Den lilla svarta LED-vägglampan Clyde tar inte mycket utrymme och är med sin tydliga design i skandinavisk stil en mångsidig, kombinerbar extra ljuskälla. Till exempel är den idealisk - placerad på väggen bredvid sängen - som en läslampa. Vägglampan är enkel att använda med dimmerbrytaren på väggfästet. Den är helt enkelt ansluten till ett eluttag med hjälp av pluggen. - Utrustad med en 3-stegs dimmer (100% / 50% / 25%) - Huvudet kan vridas 320 °
 • Agger Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Agger Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Agger Utomhus Vägglampa Galvanized är en vacker traditionell utomhuslampa i vacker nordisk stil. Lampan kommer från danska Nordlux, som i mer än fyra decennier har designat kvalitetslampor
 • Nordlux Aleria Grå

  Nordlux Aleria Grå
  Vägglampa Aleria Grå NORDLUX Nordlux Aleria har skapats med inspiration från det sydeuropeiska designspråket och har fått namn och form från den trevliga byn p&arin
 • Nordlux Scorpius Maxi Vit

  Nordlux Scorpius Maxi Vit
  Mångsidig vägglampa  Nordlux Scorpius Maxi är en vägglampa för utomhusbruk med en klassisk och tidlös design. Scorpius fungerar ypperligt i flera sammanhang &ndash
 • LED-badrumsvägglampa Helva Night, krom

  LED-badrumsvägglampa Helva Night, krom
  LED-vägglampa Helva Double Night med väggfäste i krom look En pekbrytare är installerad på väggfästet på denna lampa , som också kan användas i badrummet tack vare kapslingsklass IP44. Första gången den berörs visas full ljusström (600 lumen), andra gången nattljusfunktionen aktiveras. Om vägglampan manövreras via en enkel väggbrytare finns en minnesfunktion tillgänglig. Oavsett om det är en spegellampa i badrummet eller som en ljuskälla på väggen i korridoren passar Helva Night LED-väggarmaturen med sitt moderna utseende bra med många boendealternativ och, tack vare sitt höga färgåtergivningsindex, sätter scenen för föremålen i rummet.
 • Nordlux Focus Wall

  Nordlux Focus Wall
  Vägglampan Focus från Nordlux är en snygg fasadbelysning i metall. Den lyser i huvudsak nedåt, men lite ljus släpps också igenom den genomskinliga öppningen runto
 • Dubbel vägglampa Target IP44

  Dubbel vägglampa Target IP44
  Vägglampan Target är perfekt för badrum och våtrum Funktion och estetik bildar en perfekt enhet i denna moderna lampa. Den består av förkromad metall och två satinerade glasskärmar, som garanterar en bländfri belysning, t.ex. i badrummet. Kvalitets- och säkerhetsegenskaper: Skyddsklass II med dubbel isoering, damm- och stänkvattenskyddad med kapslingsklass IP44
 • Strap 15 Vägglampa Svart - DFTP

  Strap 15 Vägglampa Svart - DFTP
  Strap 15 Vägglampa - Svart från Nordlux Strap 15 Vägglampan, som har en tydlig koppling till Strappendeln, är moderna och helt rätt i tiden. Placera den som klassisk belysning vid sängen, eller
 • LED-badrumsvägglampa Helva Night, vit

  LED-badrumsvägglampa Helva Night, vit
  White Helva Night - badrums- och spegellampa med nattbelysningsfunktion I vanlig vit är Helva Night LED-vägglampa en diskret ljuskälla som kan kombineras med många vägg- och interiörfärger. Tack vare stänkskyddet är Helva Night också lämplig för badrummet. Som en specialfunktion är vägg- och spegellampa utrustad med en Moodmaker SceneSelect-funktion: om man trycker på beröringsknappen på ljuset en gång kommer Helva Night till full effekt på 600 lm, om man vidrör den igen växlar ljuset till nattlampa fungera. Alternativt kan den också manövreras med en konventionell väggbrytare, med en minnesfunktion som valfritt kan justeras.
 • Andy Vägglampa Brown - Nordlux

  Andy Vägglampa Brown - Nordlux
  Koncept Andy Vägglampa Brown är en del av den coola och prisvärda Andy-serien. En serie lampor bestående av taklampa, vägglampa och bordslampa – alla med en hel del spännande karaktär. De fan
 • Alexander Vägglampa Svart - Nordlux

  Alexander Vägglampa Svart - Nordlux
  Koncept Alexander Vägglampa Svart är en av medlemmarna i den vackra Alexander-familjen. En förnuftig och modern lampserie som inkluderar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor – som a
 • Pure - LED-vägglampa i vitt med trädetaljer

  Pure - LED-vägglampa i vitt med trädetaljer
  Exceptionell vägglampa Pure förenar metall och trä Vägglampan Pure är en i grunden klassisk väggspotlight. Den runda vägghållaren och den konformade spotlighten består av vitlackerad metall. Den är avsedd för en GU10-LED-lampa (se Tillbehör) och kan svängas flexibelt. Exceptionell är trästaven på spotlightens huvud. Den består av högkvalitativt valnötsträ med oljad yta. Detta grepp används för att vrida lamphuvudet. Pure är utrustad m ed en kabel (180 cm) och kan därför placeras på valfri plats på väggen - eluttag i närheten räcker.
 • Vägglampa Josefine med kabel och kontakt

  Vägglampa Josefine med kabel och kontakt
  Svart vägglampa Josefine med mässingsdetaljer, kabel och kontakt Den öppna designen av lampans uttag i mässingsfärgade cylindrar gör Josefine vägglampa i kombination med glödlampor till en dekorativ blickfång. På en krökt stångram av svart metall med vertikalt och horisontellt utskjutande sektioner är ramarna orienterade uppåt och åt sidan. Det runda väggfästet är försett med en kabel som är utrustad med en kontakt och en av / på-brytare.
 • Vägglampa Fleur med fina mässingdetaljer

  Vägglampa Fleur med fina mässingdetaljer
  Snygg vägglampa Fleur med strömbrytare Det franska namnet Fleur betyder blomma och är också det passande produktnamnet för den här vägglampan. Det är inte bara den nedåtriktade skuggan som gör det möjligt att associera till den, utan även den mjuka, runda designen gör att man med lite fantasi kan se en likhet. Särskilt eleganta och ädla är detaljerna i mässing och den filigrana växelbrytaren på väggfästet. Ljuskällan kan svängas och kan på så sätt fungera som t.ex. en läslampa bredvid sängen.
 • Cole Vägg

  Cole Vägg
  Tack vare sin minimalistiska och klassiska design är spotlightserien Cole lätt att integrera i de flesta inredningar. Den matta opalglasskärmen skapar ett mjukt och diffust ljus som kan justeras i den riktning du behöver.
 • IP S13 Vägglampa 60 LED Vit - Nordlux

  IP S13 Vägglampa 60 LED Vit - Nordlux
  Koncept IP S13 Vägglampa Vit är en läcker gallerilampa, med rena kontemporära linjer och ett vackert ljus. Perfekt för en gallerisituation, antingen i det privata eller offentliga rummet, om foku
 • Vejers Vägglampa Vit - Nordlux

  Vejers Vägglampa Vit - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa White är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem. Lamp
 • Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, svart

  Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, svart
  Vägglampa Cody med hylla och USB-anslutning Modellen Cody kan fästas särskilt bra vid sidan av sängar eller sittplatser, eftersom det rundade stödet gör det möjligt att placera små föremål bekvämt eller att iscensätta föremålen avsiktligt. Dessutom finns en USB-port integrerad på sidan, som kan användas för att till exempel ladda en mobiltelefon, som också kan placeras bekvämt på hyllan. Dessutom är en tunn stav med en cylindrisk ljuskälla fastsatt, vars ljuskägla kan justeras individuellt genom att vrida och svänga. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Det enfärgade elementet har en silverdetalj vid övergången till lamphuvudet, vilket tydligt förstärker Cody-vägglampans design. En annan fördel är den långa matarkabeln, som gör att armaturen kan installeras lite längre bort från strömkällan.
 • LED-badrumsvägglampa Helva Double, borstat nickel

  LED-badrumsvägglampa Helva Double, borstat nickel
  LED-badrumsvägglampa Helva Double med väggfäste i borstat nickel Helva Double är en vägglampa som uppfyller alla kraven på en modern ljuskälla för badrummet. Den är utrustad med en Moodmaker touch-dimmer. Detta gör att ljusstyrkan kan kontrolleras och ljusfärgen kan växlas från varmvit eller universalvit. De högkvalitativa lysdioderna återger troget färgerna på objekten i området.
 • Largo Vägg

  Largo Vägg
  Largo ger dig associationer till en rå och läcker vindsvåning i New York. I samspel med exponerade tegelväggar, obehandlat trä, stora fönsterpartier och industriella möbler skapar Largo autenticitet och mysig belysning i varje hörn av ditt hem.
 • Nordlux Focus Duo Wall

  Nordlux Focus Duo Wall
  Focus Duo från Nordlux är en vägglampa som ger en snygg ljusbild både uppåt och neråt och genom den genomskinliga öppningen. Focus Duo monteras mycket tätt
 • Eik Vägglampa Grå - Nordlux

  Eik Vägglampa Grå - Nordlux
  EIK Vägglampa Grå - Nordlux Helt klassisk vägglampa från Nordlux som kan roteras och vinklas.
 • Cody Vägg

  Cody Vägg
  Cody är en multifunktionell vägglampa i en kompakt, minimalistisk design. Den praktiska hyllan erbjuder perfekt förvaring av de saker du vill ha nära till hands. En USB-port under lampan gör det enkelt att ladda din telefon eller någon annan enhet. Lamphuvudet är lätt att justera för ett praktiskt riktat ljus.
 • Cody Vägg

  Cody Vägg
  Cody är en multifunktionell vägglampa i en kompakt, minimalistisk design. Den praktiska hyllan erbjuder perfekt förvaring av de saker du vill ha nära till hands. En USB-port under lampan gör det enkelt att ladda din telefon eller någon annan enhet. Lamphuvudet är lätt att justera för ett praktiskt riktat ljus.
 • IP S5 (Vit)

  IP S5 (Vit)
  Riktbar spotlight i vitlackad metall eller borstat stål. Frostat glas för att förhindra bländning, samt hög IP klass (IP44). Går endast att ha LED-ljuskälla i denna armatur!Ljuskälla ingår ej.
 • Molli Vägg

  Molli Vägg
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. Den sneda, matt opalvita glasskärmen ger ett behagligt, diffust ljus. Lamphuvudet kan lätt justeras för att få ett riktat ljus.
 • Ray Vägglampa Svart - Nordlux

  Ray Vägglampa Svart - Nordlux
  Ray Vägglampa Svart Vägglampa från Nordlux i svart med mässingsdetaljer. Ray-serien, är en klassisk lampserie. Placera vägglampan i sovrummet, korridoren eller var helst du tycker att den passar
 • Arki 35 Udendøres Vägglampa Svart - Nordlux

  Arki 35 Udendøres Vägglampa Svart - Nordlux
  Arki Utomhus Vägglampa Svart Med inspiration från den klassiska arkitektlampan är Arki utomhuslampan en elegant klassisk vägglampa. Placera den klassiska vid ytterdörren - eller hela vägen runt
 • Largo Vägg

  Largo Vägg
  Largo ger dig associationer till en rå och läcker vindsvåning i New York. I samspel med exponerade tegelväggar, obehandlat trä, stora fönsterpartier och industriella möbler skapar Largo autenticitet och mysig belysning i varje hörn av ditt hem.
 • Phoenix Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Phoenix Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Phoenix Utomhus Vägglampa Galvanized Phoenix vägglampa för utomhusbruk har en enkel och stilren design i galvaniserat stål och passar därför in på de flesta infarter, ingångar eller garage. La
 • Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Svart - Nordlux

  Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Svart - Nordlux
  Koncept Blokhus Utomhus Vägglampa w/sensor Black är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sandst
 • Vanila vägglampa (Vit)

  Vanila vägglampa (Vit)
  Snygg designad vägglampa med strömbrytare bak på huvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexander Vägg

  Alexander Vägg
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Roomi Vägg

  Roomi Vägg
  Roomi vägglampa är både en funktionell lampa, ett tidskriftsställ och en praktisk hylla där du kan förvara de saker du vill ha till hands. Lamphuvudet justeras enkelt för riktat ljus, och du kan ladda din telefon eller någon annan enhet med den inbyggda USB-porten som är placerad under hyllan. Perfekt bredvid sängen eller i hallen för att hålla reda på din telefon och nycklar.
 • Nordlux Focus Antracit 874063

  Nordlux Focus Antracit 874063
  Vägglampa Focus Duo från NordluxArmaturen är smidig och kommer in tätt mot väggen jämfört med många liknande vägglampor. Ljuskällorna lyser upp
 • Aslak Vägg

  Aslak Vägg
  Läcker och praktisk spotlight med en spot i svart. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Arki 20 Udendøres Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Arki 20 Udendøres Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Arki Utomhus Vägglampa Galvanized Med inspiration från den klassiska arkitektlampan är Arki utomhuslampan en elegant klassisk vägglampa. Placera den klassiska vid ytterdörren - eller hela vägen
 • Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, vit

  Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, vit
  Skapar en skandinavisk känsla i rummet: vägglampa Pop Wall Med sin skandinaviska design är vägglampan inte bara mycket trendig, men skapar också en mysig känsla rummet. Stilen präglas av mjuka färger och enkel design, som är en harmonisk komplettering till resten av inredningen. För att skapa individuell belysning, kan lampskärmen, som är tillverkad av metall, precis som resten av lampan, justeras efter smak och tycke. Så har man alltid bra ljus där man har behov för det.
 • Stay Vägglampa Svart - DFTP

  Stay Vägglampa Svart - DFTP
  Koncept Stay Vägglampa Svart är en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglam
 • Nordlux Cuba Energy Vit

  Nordlux Cuba Energy Vit
  Vägglampa Cuba Energy Vit Nordlux Vägglampan Nordlux Cuba är designad med en fast LED-modul som möjliggör en tunn och minimalistisk design med hög funktionalitet som &au
 • Aslak Vägg

  Aslak Vägg
  Läcker och praktisk spotlight med en spot i vitt. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Vägglampa Alexander med kabel och kontakt, svart

  Vägglampa Alexander med kabel och kontakt, svart
  Vägglampa Alexander med kabel och kontakt Vägglampan Alexander kombinerar sidenmattlackerad metall och en förkromad, delikat arm som sammanför väggfästet och skärmen och skapar en filigran lampa. Den är utrustad med en kabel med en kontakt som gör den till en mångsidig ljuskälla som bara behöver ett eluttag. Vägglampan Alexander kan användas både i vardagsrummet och i sovrummet, där den ersätter nattduksbordslampan. En vippströmbrytare för att slå på lampan direkt finns installerad i det runda väggfästet.
 • LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, svart

  LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, svart
  Smal LED-vägglampa för badrum Helva Double Basic Tack vare sin neutrala färg och nuvarande design passar Helva Double Basic bra med många moderna badrumsmöbler. LED-vägglampan är också mångsidig när det gäller installationstypen: den kan fästas på väggen horisontellt eller vertikalt och levereras också med en hållare för användning som möbelytmatur. Det varma vita ljuset från de matta omslagen har en trevlig effekt och tack vare CRI 90 presenterar föremålen i rummet mycket realistiskt.
 • Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, svart

  Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, svart
  Skapar en skandinavisk känsla i rummet: vägglampa Pop Wall Med sin skandinaviska design är vägglampan inte bara mycket trendig, men skapar också en mysig känsla rummet. Stilen präglas av mjuka färger och enkel design, som är en harmonisk komplettering till resten av inredningen. För att skapa individuell belysning, kan lampskärmen, som är tillverkad av metall, precis som resten av lampan, justeras efter smak och tycke. Så har man alltid bra ljus där man har behov för det.
 • Drop LED Vägg

  Drop LED Vägg
  Vägglampa i vitt med inbyggd LED-ljuskälla från Lampekonsulenten. Lampan har en lång flexibel arm och passar därför perfekt som sänglampa – även till ställbara sängar. Lampan är på 3 watt/130 lumen. 5 års garanti
 • Fleur Vägg

  Fleur Vägg
  Fleur är inspirerad av gamla tider, vintagedesign och mjuka linjer. Den puderbeiga vägglampan är dekorerad med vackra mässingsdetaljer. Lamphuvudet är lätt att justera för ett behagligt riktat ljus. Lampan tänds och släcks med en retroströmbrytare.
 • Kinver Vägglampa Svart - Nordlux

  Kinver Vägglampa Svart - Nordlux
  Använd Kinver LED Svart Utomshus Lampa för att skapa en vacker, ljus sfär kring huset. Utomhuslampan kastar ljuset upp och ner på husets murar – något som gör att huset på kvällen ramas in a
 • Texas Vägg

  Texas Vägg
  I Texas-serien har allt onödigt skalats av till förmån för ett enkelt och stilrent uttryck som bidrar till ett minimalistiskt och elegant hem. Lampans flexibla vridmekanism möjliggör ett riktat ljus som ger optimala ljusförhållanden. Texas är en tidlös lampserie som kan sprida glädje i många år.
 • Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, grön

  Vägglampa Cody, med hylla och USB-port, grön
  Vägglampa Cody med hylla och USB-anslutning Modellen Cody kan fästas särskilt bra vid sidan av sängar eller sittplatser, eftersom det rundade stödet gör det möjligt att placera små föremål bekvämt eller att iscensätta föremålen avsiktligt. Dessutom finns en USB-port integrerad på sidan, som kan användas för att till exempel ladda en mobiltelefon, som också kan placeras bekvämt på hyllan. Dessutom är en tunn stav med en cylindrisk ljuskälla fastsatt, vars ljuskägla kan justeras individuellt genom att vrida och svänga. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Det enfärgade elementet har en silverdetalj vid övergången till lamphuvudet, vilket tydligt förstärker Cody-vägglampans design. En annan fördel är den långa matarkabeln, som gör att armaturen kan installeras lite längre bort från strömkällan.
 • Fold 15 Vägglampa LED Galvaniserad - Nordlux

  Fold 15 Vägglampa LED Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Med Fold 15 Utomhus Vägglampa Galvanized har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effek
 • Fold 15 Vägglampa LED Vit - Nordlux

  Fold 15 Vägglampa LED Vit - Nordlux
  Koncept Med Fold 15 Utomhus Vägglampa White har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten d
 • Explore flex (Vit)

  Explore flex (Vit)
  Explorer vägglampa med en lång flexarm, strömbrytaren sitter vid väggfästet. Levereras inklusive lågenergilampa som inte avger samma värme som halogen.Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux Focus Wall

  Nordlux Focus Wall
  Vägglampan Focus från Nordlux är en snygg fasadbelysning i metall. Den lyser i huvudsak nedåt, men lite ljus släpps också igenom den genomskinliga öppningen runto
 • Vejers Down Vägglampa Svart - Nordlux

  Vejers Down Vägglampa Svart - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Down Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem.
 • Vejers Down Vägglampa Galvaniserad - Nordlux

  Vejers Down Vägglampa Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Down Galvanized är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla
 • Tippy vägglampa (Vit)

  Tippy vägglampa (Vit)
  Det är de små detaljerna som gör skillnad! Denna vackra vägglampan heter Tippy och är enkel samtidigt som den är otroligt stilren. Tillverkad i metall med en blank yta i antingen vit eller svart. Enkelhet när den är som allra vackrast! Dessutom är den utrustad med en dimmer som är placerad på väggplattan. Justera ljuset helt efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.
 • Arki 20 Udendøres Vägglampa Svart - Nordlux

  Arki 20 Udendøres Vägglampa Svart - Nordlux
  Arki Utomhusvägglampa Svart Med inspiration från den klassiska arkitektlampan är Arki utomhuslampan en elegant klassisk vägglampa. Placera den klassiska vid ytterdörren - eller hela vägen runt h
 • Eik Vägg

  Eik Vägg
  Diskret och praktisk spotlight med en spot i grått. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Vägglampa Alexander med sladd och kontakt, vit

  Vägglampa Alexander med sladd och kontakt, vit
  Vägglampa Alexander med kabel och kontakt Vägglampan Alexander kombinerar sidenmattlackerad metall och en förkromad, delikat arm som sammanför väggfästet och skärmen och skapar en filigran lampa. Den är utrustad med en kabel med en kontakt som gör den till en mångsidig ljuskälla som bara behöver ett eluttag. Vägglampan Alexander kan användas både i vardagsrummet och i sovrummet, där den ersätter nattduksbordslampan. En vippströmbrytare för att slå på lampan direkt finns installerad i det runda väggfästet.
 • Pure Vägglampa Grey/Walnut - DFTP

  Pure Vägglampa Grey/Walnut - DFTP
  Pure Vägglampa Grey/Walnut Pure är en snygg och slank grå pendel designad av Bønnelycke för lampfirman Nordlux. Pure är tillverkad av metall som är grålackerad och vit invändigt med topp av v
 • LED-vägglampa Mento med flexarm, vit

  LED-vägglampa Mento med flexarm, vit
  Den flexibla LED-vägglampan Mento sprider ett riktat extraljus LED-vägglampan Mento är den perfekta följeslagaren bredvid sängen eller soffan. Med den böjliga flexarmen kan ljuset (130 lumen) riktas individuellt och på pricken. Därmed passar Mento perfekt till läsning och är tack vare inbyggda LED även ytterst energisnål. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
 • Fold 10 Vägglampa LED Koppar - Nordlux

  Fold 10 Vägglampa LED Koppar - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Copper har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten
 • Agger Vägglampa w/Sensor Galvaniserad - Nordlux

  Agger Vägglampa w/Sensor Galvaniserad - Nordlux
  Koncept Agger Utomhus Vägglampa w/sensor Galvanized är en vacker traditionell utomhuslampa i vacker nordisk stil. Lampan kommer från danska Nordlux, som i mer än fyra decennier har designat kvalit
 • Vägglampa Cole av glas och metall, 2 lampor

  Vägglampa Cole av glas och metall, 2 lampor
  Vägglampa Cole med två lampor och rörliga skärmar En metallstång är fäst vid det runda taket, som håller de två roterbara och svängbara ljuselementen. De två lampfästena är inneslutna i ett opalglas och ger en genomskinlig och justerbar belysning. Särskilt i korridorer eller i vardagsrum och sovrum är Cole mycket användbar. Förutom i vardagsrum är Cole också särskilt lämplig på hotell och pensionat tack vare sin enkla form och färg.
 • Nordlux Focus

  Nordlux Focus
  Focus Duo från Nordlux är en vägglampa som ger en snygg ljusbild både uppåt och neråt och genom den genomskinliga öppningen. Focus Duo monteras mycket tätt
 • Break (Svart)

  Break (Svart)
  Vägglampa Break med en rörlig arm och en klassisk veckad vit skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Chicago Enkel Spot

  Chicago Enkel Spot
  Ljus är en praktisk nödvändighet som påverkar vår uppfattning av rum och vårt humör. Därför är det viktigt att välja en effektiv spotlight som Chicago som ger ett bra och jämnt fördelat ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Dicte Vägg

  Dicte Vägg
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Dicte vägglampa har en integrerad hylla för bekväm förvaring och en USB-port för laddning av din telefon eller någon annan enhet. Den veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus.
 • Texas Vägg

  Texas Vägg
  I Texas-serien har allt onödigt skalats av till förmån för ett enkelt och stilrent uttryck som bidrar till ett minimalistiskt och elegant hem. Lampans flexibla vridmekanism möjliggör ett riktat ljus som ger optimala ljusförhållanden. Texas är en tidlös lampserie som kan sprida glädje i många år.
 • Theo Vägg

  Theo Vägg
  Bjud in naturen i ditt hem med en trendig kombination av trä och metall. Theo-serien har ett mycket modernt och unikt designuttryck som mjukas upp med ljust askträ. Det flexibla lamphuvudet kan enkelt justeras för att ge ett behagligt riktat ljus.
 • Pop Vägg

  Pop Vägg
  Snygg retrovägglampa tillverkad av metall med högglansig yta. Lampan har vridbart huvud och har strömbrytare på sladden.
 • Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, svart

  Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, svart
  Vinkel svängbar vägglampa med USB-anslutning, designad av Maria Berntsen Vägglampan Angle övertygar med sin funktionella och samtidigt tidlösa design. Tack vare den diskreta färgen passar Angle bra in i många olika boendemiljöer, till exempel som ljuskälla i vardagsrummet eller som läslampa i sovrummet. Lampskärmen fästs på väggfästet med en magnet och kan vridas, lutas och flyttas på ett flexibelt sätt. Detta gör det möjligt att anpassa belysningen optimalt till de personliga behoven. En annan specialfunktion är USB-laddningsporten på sidan, som kan användas för att ladda mobila enheter som smartphones eller surfplattor. Vägglampan är designad av den danska designern Maria Berntsen.
 • Pure Vägglampa Black/Walnut - DFTP

  Pure Vägglampa Black/Walnut - DFTP
  Pure Vägglampa Black/Walnut Pure är en snygg och slank grå pendel designad av Bønnelycke för lampfirman Nordlux. Pure är tillverkad av metall som är grålackerad och vit invändigt med topp av
 • Explore vägglampa svart (Svart)

  Explore vägglampa svart (Svart)
  Härlig svart vägglampa i metall med detaljer i krom. Skärmen riktar du enkelt efter eget behov och lampan sprider ett bra ljus - optimalt till läsning.Ljuskälla ingår ej.
 • Bend Vägg

  Bend Vägg
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design.