Nordlux vägglampor

Populärt inom Nordlux vägglampor

 • Cyklone kläm (Vit)

  Cyklone kläm (Vit)
  Klämlampan Cyklone finns i antingen svart eller vitt. Den är enkel att placera och flytta på, dessutom sprider den ett väldigt bra ljus - optimalt till läsning eller arbete. Max. avståndet mellan klämpiggarna är ca 5cm.Sladdlängd 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Pine vägglampa (Grå)

  Pine vägglampa (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på toppen av lampan vilket gör det enkelt att tända och släka lampan. Pine är lättplacerad och fungerar lika bra i vardagsrummet, köket eller som sänglampa.Sladdlängd: 150cm svart sladdFinns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • Photo klämlampa (Aluminium)

  Photo klämlampa (Aluminium)
  Photo är en enkel klämspott som ger bra ljus - optimalt till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Fäst den på skärmväggen eller bordsskivan och låt den underlätta ditt arbete.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart

  Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart
  Flexibel Vanila vägglampa i vitt med strömbrytare och stickkabelModerna, enkel design och mångsidighet kännetecknar Vanila vägglampan. Huvudet är rörligt så att ljusriktningen kan anpassas efter individuella behov. Dessutom är vägglampan utrustad med en plug-in-kabel och strömbrytare, så att det inte finns något behov av fasta ledningar och extern drift.

Fler tips på Nordlux vägglampor

 • Fleur Vägg

  Fleur Vägg
  Fleur är inspirerad av gamla tider, vintagedesign och mjuka linjer. Den puderbeiga vägglampan är dekorerad med vackra mässingsdetaljer. Lamphuvudet är lätt att justera för ett behagligt riktat ljus. Lampan tänds och släcks med en retroströmbrytare.
 • Josefine Vägglampa Black/Brass - Nordlux

  Josefine Vägglampa Black/Brass - Nordlux
  Koncept Josefine Vägglampa Mat Black/Brass har en elegant nordisk utstrålning med den mjuka vinkeln mellan de två lamparmarna. Det råa nästan industriella uttrycket från de enkla svarta armarna balans
 • Cyclone flex svart (Svart)

  Cyclone flex svart (Svart)
  Stilren vägglampa i metall, med en svart yta och en flexarm i krom. Men den praktiska flexarmen så kan du vrida och justera lampan helt efter eget behov av ljus.Strömbrytare på väggplattan.Ljuskälla ingår ej. 
 • Pop Vägglampa Matt Black - Nordlux

  Pop Vägglampa Matt Black - Nordlux
  Pop Vägglampa Matt Black - Nordlux
 • Ellen 20 Vägglampa (Vit)

  Ellen 20 Vägglampa (Vit)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Den rundade skärmen tillför en elegant och modern kontrast till den lätta ramen och bidrar med visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen ger ett perfekt, behagligt ljus, till exempel bredvid din säng eller soffa.
 • Ellen 20 Vägglampa Black - Nordlux

  Ellen 20 Vägglampa Black - Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa Black - Nordlux
 • Canto Kubi 2 Vägglampa Black - Nordlux

  Canto Kubi 2 Vägglampa Black - Nordlux
  Canto Kubi 2 Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Helva Night Vägglampa Dim. Chrome

  Nordlux - Helva Night Vägglampa Dim. Chrome
  Helva Night Vägglampa Dim. Chrome - Nordlux
 • Helva Wood Double Vägglampa Wood - Nordlux

  Helva Wood Double Vägglampa Wood - Nordlux
  Helva Wood Double Vägglampa Wood - Nordlux
 • Nordlux - Bretagne Vägglampa White

  Nordlux - Bretagne Vägglampa White
  Design Kaare Bækgaard för Nordlux Bretagne vägglampa vit är epitetet för skandinavisk estetik tack vare sitt enkla visuella uttryck, sin enkla men fulländade design och sin universellt smickrande neutrala färgskala som kan kombineras med en myriad av rum och inredningar. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designern Kaare Bækgaard, som har lyckats skapa en modern, stilinriktad lampmodell till ett rimligt pris. Bretagne-lamporna är inspirerade av den klassiska PH-lampan, men i en ny, spännande och mer lättillgänglig design som ger stil åt alla vardagsrum. Lampskärmens karakteristiska flerskiktsdesign garanterar en mycket mjuk ljusfördelning. Eftersom lampskärmarna är tillverkade av metall riktar de den totala ljuskvaliteten nedåt, vilket ger en bra belysning av området under lampan. Bretagne finns som pendel-, bords-, vägg- och golvlampa i flera vackra nyanser. Kombinera lamporna för ett sammanhängande belysningskoncept i de många rummen i ditt hem. Se hela kollektionen här.
 • Tin Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Tin Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Tin Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
 • Nordlux - Tangens Double Vägglampa Chrome

  Nordlux - Tangens Double Vägglampa Chrome
  Design Nordlux Tangens Double Wall Light Chrome har en enkel, modern och minimalistisk design som gör den till en otroligt mångsidig lampa som är lätt att passa in i många typer av rum och inredningar. Lampan kännetecknas av sitt smala, cylindriska lamphuvud av opalvitt glas i form av en stång. Staven fungerar som en diffusor som mjukar upp ljuset från ljuskällan bakom den, så att det sprids jämnt, enhetligt och bländfritt i rummet. Lampan är försedd med en standardsockel som passar ett stort antal olika typer av glödlampor, så det står dig fritt att montera den med en lämplig glödlampa efter eget val. Med en IP44-skyddsklass är Tangens vägglampa skyddad mot fukt, vilket gör den idealisk som lampa i exempelvis badrummet, där den också ger rummet en vacker och elegant touch. Se Tangens vägglampa i fler färger och utföranden här.
 • Eik Vägg (Grå)

  Eik Vägg (Grå)
  Diskret och praktisk spotlight med en spot i grått. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Explore Vägglampa Black - Nordlux

  Explore Vägglampa Black - Nordlux
  Explore Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Lilibeth Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Lilibeth Vägglampa White Nordlux
  Lilibeth Vägglampa White - Nordlux
 • Nordlux - Dial Vägglampa Grey Nordlux

  Nordlux - Dial Vägglampa Grey Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Dial Wall Lamp Grey är en underbar förening av moderna och retroinspirerade element i en vacker design som drar tydliga linjer tillbaka till 50- och 60-talets karaktärsfulla stil. Lampan är en del av en hel serie som utformats av den danska designgruppen Says Who för Nordlux. Lampans enskilda element ingår i en geometrisk konstruktion som ger den ett särskilt formorienterat uttryck och sprider ljuset effektivt till omgivningen. Lampan är utrustad med en standardfattning som passar många olika glödlampsmodeller. När du slår på lampan lyser ljuset ut genom den breda öppningen i botten av lampskärmen och ger dig ett tydligt och direkt downlight. Lampan finns i vitt, grått och gult och ingår i en större serie som innehåller golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Nordlux - Blokhus Up Vägglampa Black

  Nordlux - Blokhus Up Vägglampa Black
  Design Nordlux Blokhus Up Wall Light Black är en hållbar kvalitetslampa som också drar till sig ögonen med sin vackra design. Armaturen har en klassisk design med skärmpaneler som omsluter en glaskupol. Kupolens klara yta gör att ljuset sprids ut på alla sidor i ett praktiskt, direkt sken, medan panelerna mjukt riktar ljuset nedåt. Den traditionella designen passar både moderna byggnader och industriella eller rustika miljöer. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Bakom kupolen finns en standardsockel som passar ett brett utbud av glödlampsmodeller, klassiska såväl som smarta LED-varianter. Eftersom armaturen dessutom har skyddsklass IP54 är du garanterad tillförlitlig belysning året runt. Lampan är dessutom saltvattenresistent, vilket gör den idealisk för kustnära områden. Lampan ingår i en hel serie och finns i en mängd olika färger och varianter, bland annat en version med en smart sensor som känner av rörelse. Se dem alla här
 • Nordlux - Helford Vägglampa Brass

  Nordlux - Helford Vägglampa Brass
  Design Nordlux Helford Wall Light Brass sticker ut med sin råa, maritima design inspirerad av det hårda nordiska vädret och de brusande haven. Helfords rustika utseende gör den till en mycket dekorativ vägglampa som berikar omgivningen med ett mysigt ljus. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Lampan är försedd med en standardfattning, så du kan utrusta den med en glödlampa efter eget val. Ljuset lyser genom glasskärmen, som dominerar hela armaturens utsida. Glaset har en räfflad struktur, så att ljuset inte bländar utan smälter i ett mjukt och varmt sken. Vägglampan finns i två varianter, båda tillverkade av mässing, varav den ena har en speciell nickelbehandling som gör den mycket motståndskraftig mot aggressiva vädermiljöer, inklusive kustområden. Med tiden kommer mässingen att utveckla en naturligt vacker patina som ger känslan av att du följer med lampan genom tidens upp- och nedgångar. Se båda Helford-lamporna här
 • Vejers Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Vejers Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa w/sensor Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem
 • Nordlux - Fold 15 LED Vägglampa Galvanised

  Nordlux - Fold 15 LED Vägglampa Galvanised
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 15 LED Wall Light Galvaniserad är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Explore Vägglampa Brass - Nordlux

  Explore Vägglampa Brass - Nordlux
  Explore Vägglampa Brass - Nordlux
 • Dial vägglampa (Svart)

  Dial vägglampa (Svart)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd. Det svängda väggfästet understryker det lätta och eleganta uttrycket.
 • Nordlux - Radiate LED Vägglampa White

  Nordlux - Radiate LED Vägglampa White
  Design Nordlux Radiate LED Wall Light White utstrålar en enkel, nordisk elegans. Med sin enkla design och neutrala, monokroma färgskala blir den här belysningsmodellen snabbt en integrerad del av inredningen. Ljuskällan är en inbyggd LED-modul som avger ett starkt ljus i en varmvit färgton. Ljuset lyser i första hand genom ljusuttaget i botten av lampskärmen och i andra hand genom en ljusspalt som löper längs skärmens ovansida. Det direkta ljuset är idealiskt för läsning och andra aktiviteter som kräver koncentration och praktisk belysning för att lindra ansträngda ögon. En fördel här är att lampskärmen kan lutas för att justera ljusets riktning. Strömbrytaren är monterad direkt på ramen, så lampan är snabb och enkel att använda. Lampan ingår i Radiate-serien från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som innehåller både golv- och vägglampor. Se dem alla här
 • Molli Vägg (Svart)

  Molli Vägg (Svart)
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. Den sneda, matt opalvita glasskärmen ger ett behagligt, diffust ljus. Lamphuvudet kan lätt justeras för att få ett riktat ljus.
 • Otis 40 Vägglampa Chrome - Nordlux

  Otis 40 Vägglampa Chrome - Nordlux
  Otis 40 Vägglampa Chrome - Nordlux
 • Tin Vägglampa Black - Nordlux

  Tin Vägglampa Black - Nordlux
  Tin Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Ellen 20 Vägglampa Chrome Nordlux

  Nordlux - Ellen 20 Vägglampa Chrome Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa Chrome - Nordlux
 • Canto Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Canto Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Canto Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux

  Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
  Canto Maxi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
 • Ray Vägglampa Black - Nordlux

  Ray Vägglampa Black - Nordlux
  Ray Vägglampa Svart Vägglampa från Nordlux i svart med mässingsdetaljer. Ray-serien, är en klassisk lampserie. Placera vägglampan i sovrummet, korridoren eller var helst du tycker att den passar.
 • Nordlux - Arild Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Arild Vägglampa Black Nordlux
  Arild Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Tin Double Vägglampa Copper

  Nordlux - Tin Double Vägglampa Copper
  Design Nordlux Tin Double Wall Light Copper presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare sin höga skyddsklass (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. NORDLUX SEASIDE - Denna produkt är en del av Nordlux Seaside. Detta innebär att produkten är utformad för att tåla naturen. Seaside-lampor är särskilt lämpade för att motstå vind, vatten, sand och salt och kan därför användas säkert i kustområden. Lamporna tillverkas i olika material och det är viktigt att vara medveten om vilket material du väljer. Seaside-modeller i galvaniserat stål kan ha små ojämnheter i zinkbehandlingen - och Seaside-modeller i t.ex. koppar och mässing patineras naturligt med tiden. Det är dock viktigt att påpeka att varken ojämnheter eller patinering påverkar lampans hållbarhet och livslängd. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • Nordlux - Balance LED Vägglampa Black

  Nordlux - Balance LED Vägglampa Black
  Design Maria Berntsen för Nordlux Balance LED Wall Light Black är ännu ett vackert tillskott till den designorienterade och genomtänkta belysningskollektionen Balance, som Maria Berntsen har utformat för det danska belysningsmärket Nordlux. Belysningstillverkaren kännetecknas av sin förkärlek för minimalism och funktionalitet i sin design, och lamporna från Balance-serien är inget undantag: de rena linjerna, de runda formerna, den neutrala svarta matta finishen och de reducerade detaljerna på lamporna är ett bevis på skandinavisk charm av högsta klass. Serien innehåller en taklampa, en vägg-, bord- och golvlampa, så att du kan berika ditt hem med ett sammanhängande belysningskoncept. Den cirkulära lampskärmen är extra bred, vilket gör att ljuset kan komma ut i en bred vinkel. Ljuset kommer från en inbyggd LED-ljuskälla monterad bakom en vit lampskärm, som fördelar ljuset i ett mjukt och jämnt sken som inte bländar. Tack vare den smarta Moodmaker-funktionen kan du justera ljusstyrkan genom att trycka på knappen flera gånger. Se hela Balance-sortimentet här.
 • Fold 15 LED Vägglampa Brass -Nordlux

  Fold 15 LED Vägglampa Brass -Nordlux
  Koncept Med Fold 15 Utomhus Vägglampa Brass har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten du vil
 • Nordlux - Pop Vägglampa Beige Nordlux

  Nordlux - Pop Vägglampa Beige Nordlux
  Pop Vägglampa Beige - Nordlux
 • Lilibeth Vägglampa Black - Nordlux

  Lilibeth Vägglampa Black - Nordlux
  Lilibeth Vägglampa Black - Nordlux
 • Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, vit

  Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, vit
  Vacker vägglampa Vanila i vitt med strömbrytare och stickkabelInnovativ design i kombination med modern enkelhet ger vägglampan Vanila sin speciella touch. Den justerbara fästningen av huvudet gör att belysningen kan riktas som önskat. Tack vare den instickbara kabeln behövs ingen fast kabeldragning. Vanila är dessutom utrustad med en omkopplare.
 • Nestor Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Nestor Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Nestor Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
 • Sonate Vägglampa White - Nordlux

  Sonate Vägglampa White - Nordlux
  Sonate Vägglampa White - Nordlux
 • Cody Vägg (Vit)

  Cody Vägg (Vit)
  Cody är en multifunktionell vägglampa i en kompakt, minimalistisk design. Den praktiska hyllan erbjuder perfekt förvaring av de saker du vill ha nära till hands. En USB-port under lampan gör det enkelt att ladda din telefon eller någon annan enhet. Lamphuvudet är lätt att justera för ett praktiskt riktat ljus.
 • Roomi Vägglampa Black - Nordlux

  Roomi Vägglampa Black - Nordlux
  Roomi Vägglampa Black - Nordlux
 • Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Nordlux - Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Black

  Nordlux - Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Black
  Design Nordlux Blokhus Up Wall Light w/Sensor Black är den perfekta ljuskällan för såväl moderna som industriellt eller rustikt inspirerade hem. Den eleganta, traditionella formen och den hållbara designen gör den här modellen till en ljuskälla som står sig i mer än ett avseende. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Ramen består av skuggpaneler som försiktigt riktar ljuset nedåt. Själva ljuskällan är innesluten i en glaskupol med en klar och genomskinlig yta som låter ljuset tränga in på alla sidor. Bakom kupolen finns en standardsockel som passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Eftersom armaturen också har en hög kapslingsklass är lampan skyddad mot väder och vind. Denna modell har en inbyggd rörelsesensor. Sensorn slår automatiskt på och av lampan så att det alltid finns ett starkt ljus när det behövs, men lampan brinner inte onödigt länge. Lampan ingår i en hel serie och finns i en mängd olika färger och varianter. Se dem alla här
 • Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux

  Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
  Koncept Blokhus Utomhus Vägglampa w/sensor Galvanized är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sandst
 • Heka Vägglampa Black - Nordlux

  Heka Vägglampa Black - Nordlux
  Heka Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Tin Vägglampa Copper

  Nordlux - Tin Vägglampa Copper
  Design Nordlux Tin Wall Light Copper presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare sin höga skyddsklass (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • IP S4 Vägglampa/Plafond White - Nordlux

  IP S4 Vägglampa/Plafond White - Nordlux
  IP S4 Vägglampa/Plafond White - Nordlux
 • Vejers Vägglampa Black - Nordlux

  Vejers Vägglampa Black - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem. Lampan
 • Nordlux - Cody Vägglampa Green

  Nordlux - Cody Vägglampa Green
  Cody Vägglampa Green - Nordlux
 • Vägglampa Trio 45 med kabel och strömbrytare

  Vägglampa Trio 45 med kabel och strömbrytare
  Rund vägglampa Trio 45 i fläktform med kabel och strömbrytare Den runda vägglampan Trio 45 ser ut som om den var gjord av blästrat papper. Lampkroppen av vit plast, som avsmalnar framåt, läggs i fina veck och gör, förutom sin funktion som en indirekt ljuskälla, lampan till ett dekorativt tillbehör på varje vägg. Ljuset tränger försiktigt in genom den fläktade lampskärmen, men huvuddelen lyser ut ur skuggan bakåt mot väggen och belyser rummet indirekt. Vägglampan kan enkelt anslutas till ett eluttag med en kabel med kontakt och integrerad brytare. Den kan också användas som taklampa .
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Copper

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Copper
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Copper är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Nordlux - Lilibeth Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Lilibeth Vägglampa Black Nordlux
  Lilibeth Vägglampa Black - Nordlux
 • Alanis vägglampa (Mässing)

  Alanis vägglampa (Mässing)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. De smala, enkla linjerna gör den perfekt att placera ovanför köksbänken för praktisk arbetsbelysning eller bredvid sängen som läslampa eller som riktat ljus i hallen.
 • Adrian Vägglampa Anthracite - Nordlux

  Adrian Vägglampa Anthracite - Nordlux
  Koncept Adrian Vägglampa Svart är en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – från det v
 • Nordlux - Klarinett Vägglampa Mini Black

  Nordlux - Klarinett Vägglampa Mini Black
  Design Nordlux Koncept Klarinett Mini vägglampa är en modern och vacker lampa där lamphuvudet kan justeras beroende på var ditt behov av ljus finns. Denna vackra vägglampa från märket Nordlux har en vacker design som är både minimalistisk och klassisk. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla som ger dig en låg energiförbrukning. Vägglampan har färgen svart och är väldigt flexibel. Den är perfekt som läslampa eller arbetslampa, vilket ger dig många alternativ för att implementera den i ditt hem. Dessutom har Klarinettlampan en integrerad på/av-knapp på själva lampan.
 • Focus Vägglampa White - Nordlux

  Focus Vägglampa White - Nordlux
  Focus Vägglampa White - Nordlux
 • Tin Maxi Double Vägglampa White - Nordlux

  Tin Maxi Double Vägglampa White - Nordlux
  Tin Maxi Double Vägglampa White - Nordlux
 • Kurnos 20 Vägglampa - Black - Nordlux

  Kurnos 20 Vägglampa - Black - Nordlux
  Kurnos 20 Vägglampa - Black - Nordlux
 • Nordlux - Drop LED Vägglampa White

  Nordlux - Drop LED Vägglampa White
  Design Nordlux Drop LED vägglampa XX är den perfekta ljuskällan för sovrummet eller soffhörnan. Detta beror inte bara på dess enkla, moderna utseende och neutrala färgskugga som är lätt att smälta in i vilken inredning som helst, utan även på dess flexibla design och ljusa, praktiska belysning. Den bortre änden av ramen är en flexarm som gör att du kan justera ljusets riktning med största precision. Detta är en klar fördel, eftersom lampans inbyggda LED-modul avger ett effektivt och direkt ljus som återges på ett mycket fokuserat sätt, vilket gör den idealisk för läsning och andra aktiviteter som kräver koncentration, där du behöver avlasta dina ögon. Lampan är utrustad med en växelströmbrytare som sitter direkt på väggfästet för enkel och snabb användning. Drop LED-vägglampan finns i två vackra färger och finns även som bordslampa. Se hela serien här.
 • Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Nordlux - Adrian Vägglampa Grey

  Nordlux - Adrian Vägglampa Grey
  Adrian Vägglampa Grey - Nordlux
 • Adrian Vägg (Antracit)

  Adrian Vägg (Antracit)
  Med sin råa och industriella design skapar Adrian-serien en motvikt till den ljusa och feminina skandinaviska inredningsstilen. Samspelet mellan den råa ytan och de integrerade skruvarna förstärker den industriella känslan. I motsats till den råa designen ger skärmen en stämningsfull belysning med nedåtriktat ljus samtidigt som ljuset sprids ut i rummet genom skruvarna på sidan, vilket bidrar till en helt ny ljusupplevelse.
 • Ellen 20 Vägglampa (Svart)

  Ellen 20 Vägglampa (Svart)
  Med sina referenser till minimalistisk och tidlös skandinavisk design passar Ellen perfekt i de flesta inredningar. Den rundade skärmen tillför en elegant och modern kontrast till den lätta ramen och bidrar med visuell volym och ett brett ljusfält. Ellen ger ett perfekt, behagligt ljus, till exempel bredvid din säng eller soffa.
 • Contina Vägg/Tak (Svart)

  Contina Vägg/Tak (Svart)
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina vägglampa i svart matt metall gör upp med den traditionella uppfattningen om hur lampor används. Den långa, flexibla armen gör att Contina kan användas både som vägg- och taklampa, så här får du en lampa som du själv kan sätta din egen prägel på.
 • Nordlux - Ellen 20 Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Ellen 20 Vägglampa Black Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa Black - Nordlux
 • Eik Vägglampa Black - Nordlux

  Eik Vägglampa Black - Nordlux
  Eik Vägglampa Black - Nordlux
 • Bretagne Vägglampa White - Nordlux

  Bretagne Vägglampa White - Nordlux
  Bretagne Vägglampa White - Nordlux
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Corten

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Corten
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Corten är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Grant Vägglampa Brass - Nordlux

  Grant Vägglampa Brass - Nordlux
  Grant Vägglampa Brass - Nordlux
 • Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux

  Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
  Canto Kubi 2 Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
 • Nordlux - Explore Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Explore Vägglampa Black Nordlux
  Design Nordlux Explore Wall Light LED presenterar sig i en modern och mångsidig design som ger goda ljusförhållanden och kan integreras i många utrymmen. Lampan kännetecknas av en minimalistisk design, där avsaknaden av onödiga detaljer och krusiduller framhäver de rena, enkla formerna och de tydliga linjerna. Lampan är försedd med en GU10-fäste som passar en LED-lampan. LED-lampor har en klar fördel jämfört med konventionella ljuskällor eftersom de utnyttjar energin optimalt och sparar el i andra änden. Ljuset lyser direkt genom en öppning i det cylindriska lamphuvudet. Eftersom ljuset är direkt och fokuserat är Explore därför idealisk som läslampa och passar fint vid soffan eller sängen. En klar fördel här är att lamphuvudet kan vridas för att justera ljusets riktning. Se fler vackra vägglampemodeller från Nordlux här.
 • Canto 2 Vägglampa Brass - Nordlux

  Canto 2 Vägglampa Brass - Nordlux
  Canto 2 Vägglampa Brass - Nordlux
 • Scorpius Maxi Vägglampa Black - Nordlux

  Scorpius Maxi Vägglampa Black - Nordlux
  Scorpius Maxi Vägglampa Black - Nordlux
 • Front Single Vägglampa White - Nordlux

  Front Single Vägglampa White - Nordlux
  Front Single Vägglampa White - Nordlux
 • Amalienborg Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Amalienborg Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Koncept Amalienborg Utomhus Vägglampa Galvanized är en snygg utomhuslampa från danska Nordlux som tydligt speglar deras mer än fyra decennier långa erfarenhet av att designa vackra kvalitetslampor til
 • Pop Vägg (Grå)

  Pop Vägg (Grå)
  Snygg retrovägglampa tillverkad av metall med högglansig yta. Lampan har vridbart huvud och har strömbrytare på sladden.
 • Chisell Vägglampa Brass - Nordlux

  Chisell Vägglampa Brass - Nordlux
  Chisell Vägglampa Brass - Nordlux
 • Nordlux Aludra svart

  Nordlux Aludra svart
  Vägglampa Aludra svart Nordlux Nordlux Aludra är en modern och stilren vägglampa som är perfekt för att skapa en mysig och välkomnande stämning i dina utomhusutry
 • Ellen 20 Vägglampa Brass - Nordlux

  Ellen 20 Vägglampa Brass - Nordlux
  Ellen 20 Vägglampa Brass - Nordlux
 • Nordlux - Lotus Vägglampa Black

  Nordlux - Lotus Vägglampa Black
  Design Nordlux Lotus Wall Light Ceiling Light Black är en fantastisk kombination av modern och industriell design. Lampan har en trendig svart/gyllene färgskala som länge varit populär, eftersom det svarta utsidan gör lampan lätt att passa in i rummet, medan de gyllene bildar en vacker och spännande kontrast som fångar ögat. Samtidigt kännetecknas lampan av en robust design och en armatur i ren metall som är tydligt inspirerad av klassiska, industriella interiörer. Lamphuvudet är avlångt så att ljuset skickas ner genom öppningen i en relativt fokuserad stråle. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras för att justera ljusets riktning. Eftersom ljuskällan är placerad väl inne i lamphuvudet är du garanterad ett bländfritt ljus. Skärmens insida är vit, så att ljuset kan reflekteras och verka ännu ljusare. Lampan är en del av Lotus-serien från Nordlux. I serien ingår vägg- och taklampor, alla i samma vackra design. Se hela serien här.
 • Nordlux - IP S13 60 LED Vägglampa Brushed Steel

  Nordlux - IP S13 60 LED Vägglampa Brushed Steel
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux IP S13 60 LED-vägglampa Brushed Steel förenar form och funktionalitet i en vacker skapelse. Lampan är en del av IP-serien från Nordlux och är skapad av den danske designern Henrik Bønnelycke. Den klassiska, enkla silhuetten och den matta färgen ger lampan ett harmoniskt uttryck. Samtidigt är den utrustad med ett antal smarta funktioner som ger den en otrolig mångsidighet: Med en IP44-skyddsklass är lampan motståndskraftig mot både fukt och stänk, vilket gör den idealisk för installation i badrummet, men samtidigt kan den enkelt integreras i många andra rum tack vare sitt minimalistiska utseende. Lampan avger ett direkt downlight som ger en fokuserad belysning som samtidigt sprids över en större yta via den relativt breda öppningen i lampskärmen. Ljuskällan är avskärmad av en frostat skydd som ger en jämn och jämn fördelning av ljuset. Se hela IP-sortimentet här
 • Vejers Down Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Vejers Down Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Down Galvanized är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla he
 • Helva Night Vägglampa Dim. Chrome - Nordlux

  Helva Night Vägglampa Dim. Chrome - Nordlux
  Helva Night Vägglampa Dim. Chrome - Nordlux
 • Nordlux - Sonate Vägglampa White

  Nordlux - Sonate Vägglampa White
  Design Anders G. Elgaard för Nordlux Sonate Wall Light White är en snygg och praktisk lampa som vinner på både form och funktionalitet. Lampan har en enkel design och en mångsidig vit färg som gör att den lätt passar in i den befintliga inredningen. Ljuskällan är en 10W LED inbyggd i lamphuvudet, som avger ett praktiskt, direkt ljus från den breda öppningen i botten av lamphuvudet. Den nedre delen av lampskärmen är tillverkad av plast och är delvis genomskinlig, så den lyser vackert upp när du slår på lampan. Lampan styrs via en strömbrytare på toppen av lamphuvudet. Strömbrytaren har även en dimfunktion så att du kan justera ljusstyrkan efter behov. LED-tekniken skapar en energieffektiv belysning och ser till att lampan inte genererar värme, så att du inte bränner dig på händerna. Se fler vägglampor från Nordlux här.
 • Nordlux - Explore Vägglampa White Nordlux

  Nordlux - Explore Vägglampa White Nordlux
  Design Nordlux Explore Wall Light LED presenterar sig i en modern och mångsidig design som ger goda ljusförhållanden och kan integreras i många utrymmen. Lampan kännetecknas av en minimalistisk design, där avsaknaden av onödiga detaljer och krusiduller framhäver de rena, enkla formerna och de tydliga linjerna. Lampan är försedd med en GU10-fäste som passar en LED-lampan. LED-lampor har en klar fördel jämfört med konventionella ljuskällor eftersom de utnyttjar energin optimalt och sparar el i andra änden. Ljuset lyser direkt genom en öppning i det cylindriska lamphuvudet. Eftersom ljuset är direkt och fokuserat är Explore därför idealisk som läslampa och passar fint vid soffan eller sängen. En klar fördel här är att lamphuvudet kan vridas för att justera ljusets riktning. Se fler vackra vägglampemodeller från Nordlux här.
 • Nordlux - Browna Bear Vägglampa Brown Nordlux

  Nordlux - Browna Bear Vägglampa Brown Nordlux
  Browna Bear Vägglampa Brown - Nordlux
 • Lotus Vägglampa Black - Nordlux

  Lotus Vägglampa Black - Nordlux
  Lotus Vägglampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Explore Flex Vägglampa Black Nordlux

  Nordlux - Explore Flex Vägglampa Black Nordlux
  Design Nordlux Explore Wall Light LED presenterar sig i en modern och mångsidig design som ger goda ljusförhållanden och kan integreras i många utrymmen. Lampan kännetecknas av en minimalistisk design, där avsaknaden av onödiga detaljer och krusiduller framhäver de rena, enkla formerna och tydliga linjerna. Lampan är försedd med en GU10-fäste som passar en LED-lampan. LED-lampor har en klar fördel jämfört med konventionella ljuskällor eftersom de utnyttjar energin optimalt och sparar el i andra änden. Ljuset lyser direkt genom en öppning i det cylindriska lamphuvudet. Eftersom ljuset är direkt och fokuserat är Explore därför idealisk som läslampa och passar fint vid soffan eller sängen. En klar fördel här är att lamphuvudet kan vridas för att justera ljusets riktning. Se fler vackra vägglampemodeller från Nordlux här.
 • Tippy vägglampa (Vit)

  Tippy vägglampa (Vit)
  Det är de små detaljerna som gör skillnad! Denna vackra vägglampan heter Tippy och är enkel samtidigt som den är otroligt stilren. Tillverkad i metall med en blank yta i antingen vit eller svart. Enkelhet när den är som allra vackrast! Dessutom är den utrustad med en dimmer som är placerad på väggplattan. Justera ljuset helt efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.
 • Tin Maxi Double Vägglampa Alu - Nordlux

  Tin Maxi Double Vägglampa Alu - Nordlux
  Tin Maxi Double Vägglampa Alu - Nordlux
 • Freya vägglampa (Svart)

  Freya vägglampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus.
 • Helford Vägglampa Brass - Nordlux

  Helford Vägglampa Brass - Nordlux
  Helford Vägglampa Brass - Nordlux
 • LED-vägglampa Hester, IP44, svart

  LED-vägglampa Hester, IP44, svart
  Trestegs dimbar Hester LED-vägglampa med ett modernt utseende Med kapslingsklass IP44 kan Hester LED-vägglampa också placeras i fuktiga rum, till exempel i badrummet eller spaavdelningen. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna sprids av den runda rutan av satinerat glas och fördelas optimalt i miljön. Genom att trycka på väggomkopplaren flera gånger kan den dämpas i tre steg från 100, till 50 eller nattlampa . Hester imponerar också med en mycket bra färgåtergivning av CRI 90
 • Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Black

  Nordlux - Fold 10 LED Vägglampa Black
  Design Bønnelycke MDD för Nordlux Fold 10 LED Wall Light Black är en enkel men intressant belysningsmodell med många möjligheter. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Bønnelycke MDD för Nordlux och finns i en mängd vackra färgvarianter, var och en med sin egen fascinerande yta. Gemensamt för alla lampor i Fold-serien är den rektangulära metallarmaturen som omger ljuskällan och den gyllene innersidan som ger ett djupt, varmt sken. Detta gör den till en utmärkt dekorativ accentlampa i vardagsrummet och hallen eller längs korridoren i det stilmedvetna hemmet såväl som på caféet eller hotellet. Lampan drivs av en inbyggd LED-ljuskälla som lyser ut genom en öppning i armaturens övre och nedre del, så att den kastas upp och ner på väggen i ett indirekt tvådelat ljus. Fyra ljusplattor ingår, som kan placeras framför ljusuttagen för att skapa anpassade belysningsscenarier. Se hela Fold-serien här
 • Nordlux - Tin Single Vägglampa Alu

  Nordlux - Tin Single Vägglampa Alu
  Design Nordlux Tin Single Wall Light Aluminium presenterar sig i en enkel och modern design som du aldrig kommer att tröttna på. Den förenklade formen som kännetecknar alla lampor från Tin-serien gör vägglampan till en mångsidig modell som snabbt hittar sin plats på fasaden eller vid ytterdörren. Lampan har en klassisk cylindrisk form med en enkel, monokrom yta. Tack vare den höga skyddsklassen (IP54) är lampan skyddad mot vind och väder. Armaturen är rostfri, men det rekommenderas att applicera en syrafri olja 3-4 gånger per år. Tin Wall Lights finns i en mängd vackra varianter som varierar i både färg och funktion men inte i form, så du kan enkelt uppnå ett sammanhängande belysningskoncept genom att kombinera de olika lamporna inom serien. De olika varianterna har 1-2 ljuskällor och finns även med en inbyggd sensor som känner av rörelse. Se hela sortimentet av vackra Tin-lampor här.
 • Nordlux Skyku Cloud vit

  Nordlux Skyku Cloud vit
  Vägglampa Skyku Cloud vit Nordlux Sjunk in i en mysig värld av drömmar med den söta vägglampan Skyku Cloud från Nordlux. Denna charmiga molnformade barnlampa skapar en
 • Vejers Vägglampa Stainless Steel - Nordlux

  Vejers Vägglampa Stainless Steel - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Stainless Steel är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla he
 • Nordlux - Vanila Vägglampa White

  Nordlux - Vanila Vägglampa White
  Design Nordlux Vanila Wall Light White presenterar sig i en modern design som är både enkel och karaktärsfull på samma gång. Lampan kännetecknas av en neutral, monokrom färgskala och en asymmetrisk form med snedställda linjer, vilket gör den till ett verkligt statement piece i det moderna hemmet. Samtidigt ger den asymmetriska utformningen ett extra brett ljusinsläpp. Skärmens insida är hållen i vitt, så att ljuset reflekteras effektivt och framstår som ännu ljusare. Ljuset är direkt och nedåtriktat, vilket gör Vanila lämplig som läslampa. Här är det en klar fördel att lamphuvudet kan vridas för att justera ljusriktningen. Lampan finns i två vackra färgvarianter och finns som både golv- och vägglampa. Se alla Vanila-lampor här.
 • Nordlux - Marlee Vägglampa IP44 4000K Black Nordlux

  Nordlux - Marlee Vägglampa IP44 4000K Black Nordlux
  Marlee Vägglampa IP44 4000K Black - Nordlux