Nordlux vägglampor

Populärt inom Nordlux vägglampor

 • Cyklone kläm (Vit)

  Cyklone kläm (Vit)
  Klämlampan Cyklone finns i antingen svart eller vitt. Den är enkel att placera och flytta på, dessutom sprider den ett väldigt bra ljus - optimalt till läsning eller arbete. Max. avståndet mellan klämpiggarna är ca 5cm.Sladdlängd 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Mento kläm (Svart)

  Mento kläm (Svart)
  Den populära och lekfulla klämspotten Mento med rörlig flexarm och lättillgänglig strömbrytare. Utrustad med en Power LED 3W som ger ett bra läsljus. Finns i flera olika färger, vilken tycker du är finast? Varmvitt ljus.Klämmått - 4cmLevereras med 180cm sladd och en stickkontakt.
 • Pine vägglampa (Grå)

  Pine vägglampa (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på toppen av lampan vilket gör det enkelt att tända och släka lampan. Pine är lättplacerad och fungerar lika bra i vardagsrummet, köket eller som sänglampa.Sladdlängd: 150cm svart sladdFinns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart

  Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, svart
  Flexibel Vanila vägglampa i vitt med strömbrytare och stickkabelModerna, enkel design och mångsidighet kännetecknar Vanila vägglampan. Huvudet är rörligt så att ljusriktningen kan anpassas efter individuella behov. Dessutom är vägglampan utrustad med en plug-in-kabel och strömbrytare, så att det inte finns något behov av fasta ledningar och extern drift.

Fler tips på Nordlux vägglampor

 • Ray Vägg

  Ray Vägg
  Ray vägglampa från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa bakom favoritfåtöljen, som sänglampa i sovrummet eller i tonårsrummet.
 • Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, vit

  Vägglampa Vanila, strömbrytare, stickkabel, vit
  Vacker vägglampa Vanila i vitt med strömbrytare och stickkabelInnovativ design i kombination med modern enkelhet ger vägglampan Vanila sin speciella touch. Den justerbara fästningen av huvudet gör att belysningen kan riktas som önskat. Tack vare den instickbara kabeln behövs ingen fast kabeldragning. Vanila är dessutom utrustad med en omkopplare.
 • Cody Vägglampa Green - Nordlux

  Cody Vägglampa Green - Nordlux
  Cody Vägglampa Green - Nordlux
 • Roomi Vägglampa Black - Nordlux

  Roomi Vägglampa Black - Nordlux
  Roomi Vägglampa Black - Nordlux
 • Bend Vägg

  Bend Vägg
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design.
 • Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Helix Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Mento läslampa (Vit)

  Mento läslampa (Vit)
  Mento är en stilren och lekfull läslampa som är utrustad med en Power LED på 3W. Detta ger ett mycket bra läsljus som är varmvitt i färgtonen. Mento har en ledbar flexarm som gör att du enkelt kan vrida den efter eget behov.strömbrytare på lampan.Integrerad LED-belysning.
 • Nene Vägglampa Black - Nordlux

  Nene Vägglampa Black - Nordlux
  Nene Vägglampa Black - Nordlux
 • Vanila vägglampa (Vit)

  Vanila vägglampa (Vit)
  Snygg designad vägglampa med strömbrytare bak på huvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Canto 2 Vägglampa White - Nordlux

  Canto 2 Vägglampa White - Nordlux
  Canto 2 Vägglampa White - Nordlux
 • Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Bastian 24 Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Porter klämlampa (Galvaniserat stål)

  Porter klämlampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått och industriellt uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Klämlampan Porter kan placeras på en bokhylla, en hylla eller på en annan plats där du vill lyfta fram utvalda detaljer i din inredning. Lampan har ett justerbart lamphuvud så att du kan rikta ljuset.
 • Explore flex (Svart)

  Explore flex (Svart)
  Explorer vägglampa med en lång flexarm, strömbrytaren sitter vid väggfästet. Levereras inklusive lågenergilampa som inte avger samma värme som halogen.Ljuskälla ingår ej.
 • Alanis Vägglampa Black - Nordlux

  Alanis Vägglampa Black - Nordlux
  Alanis Vägglampa Black - Nordlux
 • Explore Vägglampa Black - Nordlux

  Explore Vägglampa Black - Nordlux
  Explore Vägglampa Black - Nordlux
 • Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa White - Nordlux

  Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa White - Nordlux
  Canto Maxi Kubi 2 Vägglampa White - Nordlux
 • Front Single Vägglampa Black - Nordlux

  Front Single Vägglampa Black - Nordlux
  Front Single Vägglampa Black - Nordlux
 • Vejers Vägglampa Black - Nordlux

  Vejers Vägglampa Black - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem. Lamp
 • Iögonfallande vägglampa MARINA

  Iögonfallande vägglampa MARINA
  Vägglampan MARINA - starkt ljus för våtrum Vägglampan MARINA av metall och glas är mycket modern och funktionell med sitt skyddsgaller framför den stora glaskroppen. MARINA är utrustad med kapslingsklass IP44 och därmed lika lämpad för badrummet hemma som bastun i badhuset.
 • Blokhus Up Vägglampa Copper - Nordlux

  Blokhus Up Vägglampa Copper - Nordlux
  Koncept Blokhus Utomhus Vägglampa Copper är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sandstormar i
 • Dubbel vägglampa Target IP44

  Dubbel vägglampa Target IP44
  Vägglampan Target är perfekt för badrum och våtrum Funktion och estetik bildar en perfekt enhet i denna moderna lampa. Den består av förkromad metall och två satinerade glasskärmar, som garanterar en bländfri belysning, t.ex. i badrummet. Kvalitets- och säkerhetsegenskaper: Skyddsklass II med dubbel isoering, damm- och stänkvattenskyddad med kapslingsklass IP44
 • Bretagne vägglampa (Grå)

  Bretagne vägglampa (Grå)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Omari LED Vägglampa White - Nordlux

  Omari LED Vägglampa White - Nordlux
  Omari LED Vägglampa White - Nordlux
 • Heka Vägglampa Grey - Nordlux

  Heka Vägglampa Grey - Nordlux
  Heka Vägglampa Grey - Nordlux
 • Vejers Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Vejers Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa w/sensor Black är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla
 • Balance LED vägglampa (Svart)

  Balance LED vägglampa (Svart)
  Balance är en vägglampa som är skapad i en skandinavisk och minimalistisk design. Den är gjord i enkla, rena linjer och mjuka, eleganta former. Balance är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett bländfritt och varmvitt ljus (2700K). Dessutom har Balance en inbyggd dimfunktion som gör att du enkelt dimmar lampan i tre steg via strömbrytaren. Lampan är tillverkad i metall med en mattsvart finish och akryl som skyddar ljuskällan.Sladdlängd: 150cm svart textilkabel + strömbrytare. Integrerad LED-belysning. 
 • IP S13 60 LED Vägglampa Brushed Steel - Nordlux

  IP S13 60 LED Vägglampa Brushed Steel - Nordlux
  Koncept IP S13 Vägglampa W60 Brushed Steel är en läcker gallerilampa, med rena kontemporära linjer och ett vackert ljus. Perfekt för en gallerisituation, antingen i det privata eller offentliga r
 • Marlee LED Vägglampa Black - Nordlux

  Marlee LED Vägglampa Black - Nordlux
  Marlee LED Vägglampa Black - Nordlux
 • Bretagne Vägglampa White - Nordlux

  Bretagne Vägglampa White - Nordlux
  Bretagne Vägglampa White - Nordlux
 • Fold 10 LED Vägglampa Brass - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Brass - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Brass har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten d
 • Explore Flex Vägglampa Brass - Nordlux

  Explore Flex Vägglampa Brass - Nordlux
  Explore Flex Vägglampa Brass - Nordlux
 • Explore flex (Vit)

  Explore flex (Vit)
  Explorer vägglampa med en lång flexarm, strömbrytaren sitter vid väggfästet. Levereras inklusive lågenergilampa som inte avger samma värme som halogen.Ljuskälla ingår ej.
 • Scorpius Vägglampa Copper - Nordlux

  Scorpius Vägglampa Copper - Nordlux
  Scorpius Vägglampa Copper - Nordlux
 • Cole Vägg 2-Spot

  Cole Vägg 2-Spot
  Tack vare sin minimalistiska och klassiska design är spotlightserien Cole lätt att integrera i de flesta inredningar. De matta opalglasskärmarna ger ett mjukt och diffust ljus som kan justeras i den riktning du behöver. Perfekt för dubbelsängen tack vare den dubbla på/av-brytaren.
 • IP S13 40 LED Vägglampa White - Nordlux

  IP S13 40 LED Vägglampa White - Nordlux
  Koncept IP S13 Vägglampa är en läcker gallerilampa, med rena kontemporära linjer och ett vackert ljus. Perfekt för en gallerisituation, antingen i det privata eller offentliga rummet, om fokus oc
 • Contina Vägg/Tak

  Contina Vägg/Tak
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina vägglampa i svart matt metall gör upp med den traditionella uppfattningen om hur lampor används. Den långa, flexibla armen gör att Contina kan användas både som vägg- och taklampa, så här får du en lampa som du själv kan sätta din egen prägel på.
 • Vägglampa Roomi med hylla och USB, svart

  Vägglampa Roomi med hylla och USB, svart
  Roomi vägglampa som en allroundlampa bredvid sängen Vägglampan Roomi erbjuder många fördelar, eftersom den har många användbara funktioner som är särskilt effektiva vid soffan eller sängen. Ljuskällan och dess konus kan justeras flexibelt. I ett fack bakom den kan du snabbt förvara anteckningsböcker eller tidskrifter. Roomi har dessutom en USB-port och en hylla där till exempel en mobiltelefon kan laddas och förvaras. På det hela taget passar Roomi inte bara in i ditt eget sovrum, utan är också mycket praktisk i hotell- och gästrum och mycket lätt att integrera tack vare sin monokroma design.
 • Alexander Vägg

  Alexander Vägg
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Fold 10 LED Vägglampa Copper - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Copper - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Copper har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten
 • Vägglampa Alexander med sladd och kontakt, vit

  Vägglampa Alexander med sladd och kontakt, vit
  Vägglampa Alexander med kabel och kontakt Vägglampan Alexander kombinerar sidenmattlackerad metall och en förkromad, delikat arm som sammanför väggfästet och skärmen och skapar en filigran lampa. Den är utrustad med en kabel med en kontakt som gör den till en mångsidig ljuskälla som bara behöver ett eluttag. Vägglampan Alexander kan användas både i vardagsrummet och i sovrummet, där den ersätter nattduksbordslampan. En vippströmbrytare för att slå på lampan direkt finns installerad i det runda väggfästet.
 • Nordlux Cuba Energy Vit

  Nordlux Cuba Energy Vit
  Vägglampa Cuba Energy Vit Nordlux Vägglampan Nordlux Cuba är designad med en fast LED-modul som möjliggör en tunn och minimalistisk design med hög funktionalitet som &au
 • Helix Vägglampa Corten - Nordlux

  Helix Vägglampa Corten - Nordlux
  Helix Vägglampa Corten - Nordlux
 • Porter vägglampa (Galvaniserat stål)

  Porter vägglampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått och industriellt uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Vägglampan Porter är perfekt att placera bredvid din soffa, säng eller till och med ovanför köksbänken. Lampan har ett justerbart lamphuvud så att du kan rikta ljuset.
 • Explorer vägglampa (Mässing)

  Explorer vägglampa (Mässing)
  Explore personifierar själva kärnan i modern estetik när den möter flexibel funktionalitet. Designen är enkel och strömlinjeformad med ett justerbart lamphuvud för ett riktat ljus. Perfekt ovanför köksbänken som utmärkt arbetsbelysning.
 • Vanila Vägglampa Black - Nordlux

  Vanila Vägglampa Black - Nordlux
  Vanila Vägglampa Black - Nordlux
 • Helford Vägglampa Nickel - Nordlux

  Helford Vägglampa Nickel - Nordlux
  Helford Vägglampa Nickel - Nordlux
 • Tin Double Vägglampa Black - Nordlux

  Tin Double Vägglampa Black - Nordlux
  Tin Double Vägglampa Black - Nordlux
 • Phoenix Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Phoenix Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Phoenix Utomhus Vägglampa Galvanized Phoenix vägglampa för utomhusbruk har en enkel och stilren design i galvaniserat stål och passar därför in på de flesta infarter, ingångar eller garage. La
 • Canto 2 Vägglampa Grey - Nordlux

  Canto 2 Vägglampa Grey - Nordlux
  Canto 2 Vägglampa Grey - Nordlux
 • Bretagne vägglampa (Vit)

  Bretagne vägglampa (Vit)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Lønstrup 32 Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux

  Lønstrup 32 Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
  Lønstrup 32 Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
 • Agger Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux

  Agger Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
  Koncept Agger Utomhus Vägglampa w/sensor Galvanized är en vacker traditionell utomhuslampa i vacker nordisk stil. Lampan kommer från danska Nordlux, som i mer än fyra decennier har designat kvalit
 • Pop Vägglampa White - Nordlux

  Pop Vägglampa White - Nordlux
  Koncept Denna vackra POP E27 Vit Vägglampa från Nordlux är tillverkad av metall och har ett rått, industriellt utseende. Vägglampan kan lutas och vridas så att du har möjlighet att riktningsbes
 • Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, svart

  Tilltalande gestaltad vägglampa Pop Wall, svart
  Skapar en skandinavisk känsla i rummet: vägglampa Pop Wall Med sin skandinaviska design är vägglampan inte bara mycket trendig, men skapar också en mysig känsla rummet. Stilen präglas av mjuka färger och enkel design, som är en harmonisk komplettering till resten av inredningen. För att skapa individuell belysning, kan lampskärmen, som är tillverkad av metall, precis som resten av lampan, justeras efter smak och tycke. Så har man alltid bra ljus där man har behov för det.
 • LED-vägglampa Clyde med kontakt och dimmer

  LED-vägglampa Clyde med kontakt och dimmer
  Plug-in vägglampa Clyde i skandinavisk stil Den lilla, svarta LED-vägglampan Clyde tar inte mycket plats och är med sin tydliga design i skandinavisk stil en mångsidig extra ljuskälla som kan kombineras. Den passar till exempel utmärkt som läslampa när den placeras på väggen bredvid sängen. Vägglampan är enkel att använda med hjälp av dimmerknappen på vägghållaren. Den ansluts helt enkelt till ett uttag via stickkabeln. - utrustad med 3-stegs dimmer (100 %/50 %/25 %) - huvudet kan vridas 320°
 • Fold 10 LED Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Galvanized har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effek
 • Eik Vägglampa Grey - Nordlux

  Eik Vägglampa Grey - Nordlux
  EIK Vägglampa Grå - Nordlux Helt klassisk vägglampa från Nordlux som kan roteras och vinklas.
 • Turn LED Vägglampa Black - Nordlux

  Turn LED Vägglampa Black - Nordlux
  Turn LED Vägglampa Black - Nordlux
 • LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, vit

  LED-badrumsvägglampa Helva Double Basic, vit
  Smal LED-vägglampa för badrum Helva Double Basic Tack vare sin neutrala färg och nuvarande design passar Helva Double Basic bra med många moderna badrumsmöbler. LED-vägglampan är också mångsidig när det gäller installationstypen: den kan fästas på väggen horisontellt eller vertikalt och levereras också med en hållare för användning som möbelytmatur. Det varma vita ljuset från de matta omslagen har en trevlig effekt och tack vare CRI 90 presenterar föremålen i rummet mycket realistiskt.
 • Sjaver LED Vägglampa White - Nordlux

  Sjaver LED Vägglampa White - Nordlux
  Sjaver LED Vägglampa White - Nordlux
 • Pop Vägg

  Pop Vägg
  Snygg retrovägglampa tillverkad av metall med högglansig yta. Lampan har vridbart huvud och har strömbrytare på sladden.
 • LED-vägglampa Mento med flexarm, vit

  LED-vägglampa Mento med flexarm, vit
  Den flexibla LED-vägglampan Mento sprider ett riktat extraljus LED-vägglampan Mento är den perfekta följeslagaren bredvid sängen eller soffan. Med den böjliga flexarmen kan ljuset (130 lumen) riktas individuellt och på pricken. Därmed passar Mento perfekt till läsning och är tack vare inbyggda LED även ytterst energisnål. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
 • Ray vägglampa (Svart)

  Ray vägglampa (Svart)
  Ray vägglampa i metall med en mattsvart yta. Lampans skärm går enkelt att rikta. Skärmens vita insida gör lampan optimal till läsning.Strömbrytare på väggplattan.Ljuskälla ingår ej.OBS! Detaljerna på lampan är guldfärgade.
 • Avenue LED Vägg BS

  Avenue LED Vägg BS
  Den här vägglampan i klassisk design från Nordlux ger ett vackert ljus som passar i de flesta av husets rum. Lamphuvudet kan roteras i alla riktningar och det ger lampan en mängd användningsområden. Använd den exempelvis som läslampa eller som sänglampa i sovrummet eller tonårsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-vägglampa Hester, IP44, svart

  LED-vägglampa Hester, IP44, svart
  Trestegs dimbar Hester LED-vägglampa med ett modernt utseende Med kapslingsklass IP44 kan Hester LED-vägglampa också placeras i fuktiga rum, till exempel i badrummet eller spaavdelningen. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna sprids av den runda rutan av satinerat glas och fördelas optimalt i miljön. Genom att trycka på väggomkopplaren flera gånger kan den dämpas i tre steg från 100, till 50 eller nattlampa . Hester imponerar också med en mycket bra färgåtergivning av CRI 90
 • Helford Vägglampa Brass - Nordlux

  Helford Vägglampa Brass - Nordlux
  Helford Vägglampa Brass - Nordlux
 • Dial Vägglampa White - Nordlux

  Dial Vägglampa White - Nordlux
  Dial Vägglampa White - Nordlux
 • Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Copper - Nordlux

  Blokhus Up Vägglampa w/Sensor Copper - Nordlux
  Koncept Blokhus Utomhus Vägglampa w/sensor Copper är en klassisk utomhuslampa i solida material som ståndaktigt trotsar vind och väder under alla årstider. Inte ens den salta havsluften och sands
 • Drop LED Vägg

  Drop LED Vägg
  Vägglampa i vitt med inbyggd LED-ljuskälla från Lampekonsulenten. Lampan har en lång flexibel arm och passar därför perfekt som sänglampa – även till ställbara sängar. Lampan är på 3 watt/130 lumen. 5 års garanti
 • Bastian 35 Vägglampa Black - Nordlux

  Bastian 35 Vägglampa Black - Nordlux
  Bastian 35 Vägglampa Black - Nordlux
 • Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux

  Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
  Tin Maxi Double Vägglampa w/Sensor Black - Nordlux
 • Ray Vägglampa Black - Nordlux

  Ray Vägglampa Black - Nordlux
  Ray Vägglampa Svart Vägglampa från Nordlux i svart med mässingsdetaljer. Ray-serien, är en klassisk lampserie. Placera vägglampan i sovrummet, korridoren eller var helst du tycker att den passar
 • Marlee LED Vägglampa White - Nordlux

  Marlee LED Vägglampa White - Nordlux
  Marlee LED Vägglampa White - Nordlux
 • Virum Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Virum Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Virum Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Pine vägglampa (Svart)

  Pine vägglampa (Svart)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på toppen av lampan vilket gör det enkelt att tända och släka lampan. Pine är lättplacerad och fungerar lika bra i vardagsrummet, köket eller som sänglampa.Sladdlängd: 150cm svart sladdFinns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • Dial Vägglampa Grey - Nordlux

  Dial Vägglampa Grey - Nordlux
  Dial Vägglampa Grey - Nordlux
 • LED-vägglampa Mona, dimbar, svart

  LED-vägglampa Mona, dimbar, svart
  Mona LED-vägglampan är en modern armatur som genom sin opalvita glasskärm sprider ett behagligt ljus uppåt och nedåt på väggen. Ljusstyrkan är dimbar via en konventionell väggströmbrytare tack vare en integrerad trestegsdimmer. Mona är utrustad med kabel och stickpropp. Minnesfunktion ingår.
 • Front Single Vägglampa White - Nordlux

  Front Single Vägglampa White - Nordlux
  Front Single Vägglampa White - Nordlux
 • Vägglampa Dial med kontakt, grå

  Vägglampa Dial med kontakt, grå
  Det böjda fästet ger Dial-vägglampan ett elegant utseende. Den koniskt formade skärmen kan svängas flexibelt så att ljuset riktas i önskad riktning. Ljuset sänds huvudsakligen nedåt. En liten del av ljuset strålar ut genom en öppning mellan de två skärmarna, vilket ger en vacker effekt. Påkopplingsknappen är placerad på insticksledningen.
 • Adrian Vägglampa Anthracite - Nordlux

  Adrian Vägglampa Anthracite - Nordlux
  Koncept Adrian Vägglampa Svart är en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – fr
 • Klarinett Vägglampa Mini Black - Nordlux

  Klarinett Vägglampa Mini Black - Nordlux
  Klarinett Vägglampa Mini Black - Nordlux
 • Omari LED Vägglampa Black - Nordlux

  Omari LED Vägglampa Black - Nordlux
  Omari LED Vägglampa Black - Nordlux
 • Cross 25 Vägglampa Black - Nordlux

  Cross 25 Vägglampa Black - Nordlux
  Cross 25 Vägglampa Black - Nordlux
 • Explore Vägglampa White - Nordlux

  Explore Vägglampa White - Nordlux
  Explore Vägglampa White - Nordlux
 • Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux

  Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux
  Otis 60 Vägglampa Chrome - Nordlux
 • Tangens Single Vägglampa Brushed Steel - Nordlux

  Tangens Single Vägglampa Brushed Steel - Nordlux
  Tangens Single Vägglampa Brushed Steel - Nordlux
 • Theo Vägglampa Black - Nordlux

  Theo Vägglampa Black - Nordlux
  Theo Vägglampa Black - Nordlux
 • Omari Vägg

  Omari Vägg
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade vägglampan har en tänd/släck-touchkontakt och dimmer. Placera den bredvid sängen för att få ett funktionellt ljus som du lätt anpassar efter dina behov.
 • Tin Vägglampa Black - Nordlux

  Tin Vägglampa Black - Nordlux
  Tin Vägglampa Black - Nordlux
 • Luxembourg Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux

  Luxembourg Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
  Luxembourg Vägglampa w/Sensor Galvanised - Nordlux
 • Vejers Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Vejers Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Koncept Vejers Utomhus Vägglampa Galvanized är en vacker och klassisk utomhuslampa. De enkla och strikta linjerna ger lampan en tydlig touch av nordisk stil och elegans, som passar nästan alla hem.
 • Tin Vägglampa Copper - Nordlux

  Tin Vägglampa Copper - Nordlux
  Tin Vägglampa Copper - Nordlux
 • Roomi Vägglampa White - Nordlux

  Roomi Vägglampa White - Nordlux
  Roomi Vägglampa White - Nordlux
 • Fold 10 LED Vägglampa Black - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Black - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Black har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten d
 • Bastian 35 Vägglampa Galvanised - Nordlux

  Bastian 35 Vägglampa Galvanised - Nordlux
  Bastian 35 Vägglampa Galvanised - Nordlux
 • Largo Vägg

  Largo Vägg
  Largo ger dig associationer till en rå och läcker vindsvåning i New York. I samspel med exponerade tegelväggar, obehandlat trä, stora fönsterpartier och industriella möbler skapar Largo autenticitet och mysig belysning i varje hörn av ditt hem.
 • Fold 10 LED Vägglampa Corten - Nordlux

  Fold 10 LED Vägglampa Corten - Nordlux
  Koncept Med Fold 10 Utomhus Vägglampa Corten har du nu möjlighet att skapa dina egna vackra ljuseffekter. Det medföljer flera olika insatsplattor med olika utskärningar, så du kan styra effekten
 • Otis 60 Vägglampa White - Nordlux

  Otis 60 Vägglampa White - Nordlux
  Otis 60 Vägglampa White - Nordlux
 • Vägglampa Porter i industrilook med kontakt

  Vägglampa Porter i industrilook med kontakt
  Tack vare sin speciella industriella design är Porter-vägglampan ett attraktivt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Den är tillverkad av galvaniserad metall och kan användas till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Lamphuvudet kan ställas in på ett flexibelt sätt så att ljuset riktas i önskad riktning.