Nordlux plafond

Populärt inom Nordlux plafond

 • Landon Smart plafond (Svart)

  Landon Smart plafond (Svart)
  Landon Ingår i Smartlight och du kan styra den från Nordlux Smart Light app
 • Piso TaklampaVit (Vit)

  Piso TaklampaVit (Vit)
  Piso utstrålar skandinavisk minimalism. Den stilrena designen ger Piso ett tidlöst och modernt uttryck där den stora belysningsytan bidrar till ett vackert och enhetligt ljus. Den strama designen har kombinerats med integrerad dim-to-warm-teknik som drivs av din väggdimmer, så att du otroligt lätt kan anpassa ljustemperaturen i rummet till alla vardagliga situationer.Piso är en tidlös plafond som med sitt enkla uttryck passar in fint i alla hem. Plafonden är perfekt för rum där du behöver bra belysning som inte tar för mycket plats, till exempel i hallen eller en korridor. Piso är tillverkad av vit, matt metall och den matta skärmen ger ett jämnt ljus som inte bländar.
 • Alton plafond (Opal)

  Alton plafond (Opal)
  Alton är en mjuk och elegant taklampa med bas i exklusiv mässingfärgad metall och en vit kupa i opalglas. Ger ett bländfritt, behagligt och inbjudande ljus och passar lika bra i entrén som i sovrummet eller hallen. Finns i färgerna opalglas/mässing och rökfärgad/svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vic plafond (Vit)

  Vic plafond (Vit)
  Vic är en serie klassiska taklampor i en väldigt slimmad design. Den integrerade LED-modulen belyser ytan jämnt med en väldigt hög lumeneffekt, vilket gör belysningen väldigt praktisk.

Fler tips på Nordlux plafond

 • Oja 42 plafond (Natur)

  Oja 42 plafond (Natur)
  Oja är en mycket platt taklampa med många användningsområden, utrustad med integrerad LED och Moodmaker™-funktion som gör att du kan dimma ljuset i tre steg med din vanliga väggströmbrytare. Oja avger ett behagligt varmvitt ljus (2 700 K), ger en vacker motljuseffekt och har en mycket lång livslängd på 25 000 timmar.
 • Oja 29 IP54 2700K (Vit)

  Oja 29 IP54 2700K (Vit)
  Oja är en ultratunn plafond i en modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda plafonden avger ett vackert och funktionellt ljus och har till och med den höga skyddsklassen IP54, som gör att lampan lämpar sig för fuktiga områden – till exempel badrummet eller källaren.
 • Oja 42 IP20 2700K Step-Dim plafond (Svart)

  Oja 42 IP20 2700K Step-Dim plafond (Svart)
  Med den universella, väldigt platta taklampan Oja med integrerad LED- och Moodmaker™-funktion kan du dimra ljuset i tre steg med din vanliga väggströmbrytare. Oja har ett fint varmvitt ljus (2 700K), vacker backlight-effekt och en mycket lång livslängd på 25 000 timmar.
 • Nordlux - Oja 29 Plafond 3-Step White

  Nordlux - Oja 29 Plafond 3-Step White
  Design Nordlux Oja 29 Taklampa 3-stegs vit presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Oja 42 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)

  Oja 42 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)
  Med den universella, väldigt platta taklampan Oja med integrerad LED- och Moodmaker™-funktion kan du dimra ljuset i tre steg med din vanliga väggströmbrytare. Oja har ett neutralt, vitt ljus (4 000K), vacker backlight-effekt och en mycket lång livslängd på 25 000 timmar.
 • Foam Plafond Black - Nordlux

  Foam Plafond Black - Nordlux
  Foam Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K White Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP20 2700K Step Dim Wood Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP20 2700K Step Dim Wood Nordlux
  Oja 29 Plafond IP20 2700K Step Dim Wood - Nordlux
 • Desi 28 Plafond Black - Nordlux

  Desi 28 Plafond Black - Nordlux
  Desi 28 Plafond Black - Nordlux
 • Ethan 4 Plafond Black - Nordlux

  Ethan 4 Plafond Black - Nordlux
  Ethan 4 Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Desi 28 Plafond Black

  Nordlux - Desi 28 Plafond Black
  Design Nordlux Desi 28 Ceiling Lamp Black är en klassisk taklampa som kännetecknas av en harmonisk, cirkulär design och en vacker ljuskvalitet. Den enkla formen består av en perfekt cirkel och ett svart aluminiumband som löper i en ring längs utsidan och framhäver den vackra grundformen. Designens enkelhet gör att taklampan passar såväl i privata hem som i offentliga byggnader och kontor. Med en täthetsklass IP44 tål lampan fukt och är därför även utmärkt för badrummet eller på den täckta terrassen. Lampan kan monteras på både väggar och tak. Note - Denna produkt patinerar med tiden och är inte lämplig för användning i kustområden. Lampskärmen består av ett hölje i matt, pärlvit plast som jämnar ut ljuset från den bakomliggande ljuskällan så att det tränger in mjukt, bländfritt och jämnt till omgivningen. Den vita färgen gör att mycket ljus kan flöda ut i alla riktningar, vilket gör Desi Ceiling Light idealisk som ambient belysning i ett rum. Taklampan finns i två olika storlekar, som du kan se här.
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 w/Sensor White

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 w/Sensor White
  Design Nordlux Oja 42 Taklampa IP54 w/Sensor White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Omari 3 Plafond Black

  Nordlux - Omari 3 Plafond Black
  Design Nordlux Omari 3 Ceiling Light Black omfamnar funktionalitet och elegans i ett vackert belysningskoncept som berikar omgivningen med ett minimalistiskt, skandinaviskt utseende. Lampans enkla design och neutrala monokroma yta passar många inredningar, men är särskilt idealisk för moderna hem, där den vackert betonar den befintliga stilen. Lampan har en karakteristisk spotdesign med en cylindrisk lampskärm som avger ett fokuserat ljus. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras, så att du kan rikta ljuset för att betona önskade delar av rummet. Eftersom lampan har en inbyggd dimfunktion kan du också justera ljusstyrkan efter tid, syfte och behov, så att du alltid har rätt belysning till hands. Lampan är en del av Omari-serien, som omfattar bords-, golv-, vägg-, tak- och taklampor. Alla lampor finns i en svart och en vit version. Se dem alla här.
 • Oja 29 Plafond 3-Step White - Nordlux

  Oja 29 Plafond 3-Step White - Nordlux
  Oja 29 Plafond 3-Step White - Nordlux
 • Ask 36 Plafond Sensor (Vit)

  Ask 36 Plafond Sensor (Vit)
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.Sensorräckvidd (m) 4-6
 • Nordlux - Foam Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Foam Plafond Black Nordlux
  Foam Plafond Black - Nordlux
 • Oja 29 IP54 2700K D (Vit)

  Oja 29 IP54 2700K D (Vit)
  Oja är en ultratunn plafond i en modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda plafonden avger ett vackert och funktionellt ljus och har till och med den höga skyddsklassen IP54, som gör att lampan lämpar sig för fuktiga områden – till exempel badrummet eller källaren.Med den dimbara funktionen kan du enkelt anpassa belysningen efter behov och situation, från ett praktisk ljus till ett lugnt och stämningsfullt.
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K Black Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K Black Nordlux
  Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K Black - Nordlux
 • Eik 3 Plafond Grey - Nordlux

  Eik 3 Plafond Grey - Nordlux
  Eik 3-spot Grå Klassisk 3-spotskena med ett modernt uttryck. Placera den vid garderoben eller i gången.
 • Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black Nordlux
  Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black - Nordlux
 • Oja 29 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond 2700K Step Dim Black Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond 2700K Step Dim Black Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Vic 22 4000K plafond (Vit)

  Vic 22 4000K plafond (Vit)
  Vic är en serie klassiska taklampor i en väldigt slimmad design. Den integrerade LED-modulen belyser ytan jämnt med en väldigt hög lumeneffekt, vilket gör belysningen väldigt praktisk.
 • Nordlux - Ethan 2 Plafond Black

  Nordlux - Ethan 2 Plafond Black
  Design Nordlux Ethan 2 Ceiling Light Black framstår som en modern lampa med sin detaljreducerade design, neutrala färgskala och rena formspråk. Lampan är särskilt idealisk för moderna och minimalistiska utrymmen och inredningar där det befintliga stilkonceptet betonas, men tack vare sin enkla design kan den också enkelt integreras i andra typer av inredningar utan att dra till sig uppmärksamhet eller verka malplacerad. Lampan har en kubisk grundstruktur med ett fyrkantigt ljusuttag på undersidan. Den använder en GU10 glödlampa som avger ett effektivt ljus. Glödlampan är placerad en bit in i lampkroppen så att ljuset inte bländar. Detta ger en fokuserad belysning, vilket är särskilt bra om du behöver extra ljus i vissa delar av rummet. Lampskärmen har en gyllene insida som reflekterar ljuset och ger det en varm och djup karaktär. Taklampan Ethan finns i både svart och vitt och kan fås med 1-4 ljuskällor. Se Ethan-sortimentet här.
 • Oja 42 IP54 2700K D (Vit)

  Oja 42 IP54 2700K D (Vit)
  Oja är en ultratunn plafond i en modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda plafonden avger ett vackert och funktionellt ljus och har till och med den höga skyddsklassen IP54, som gör att lampan lämpar sig för fuktiga områden – till exempel badrummet eller källaren.
 • Alton Plafond Opal - Nordlux

  Alton Plafond Opal - Nordlux
  Koncept Alton Plafond Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med samm
 • Oja 29 Square Plafond 3000/4000K White - Nordlux

  Oja 29 Square Plafond 3000/4000K White - Nordlux
  Oja 29 Square Plafond 3000/4000K White - Nordlux
 • Nordlux - Ask 41 LED Plafond White

  Nordlux - Ask 41 LED Plafond White
  Design Nordlux Ash 41 LED taklampa Vit har en platsbesparande form och en tidlös enkelhet i sitt uttryck som gör lampan lätt att integrera i många olika typer av miljöer, rum och interiörer. Den här taklampan har en opalvit lampskärm som ser till att ljuset sprids jämnt och bländfritt över en stor yta. Den inbyggda LED-ljuskällan har en lång livslängd och är ett energisparande alternativ till den vanliga glödlampan. Dessutom har taklampan en IP44-skyddsklass, vilket gör lampan motståndskraftig mot fukt och stänk. Lampan är därför idealisk för installation i badrummet, toaletten eller källaren, men kan också enkelt integreras i många andra rum i hemmet. Taklampan Ash är en del av en hel belysningskollektion från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Lampan finns i flera storlekar och varianter med och utan rörelsesensor. Se dem alla här
 • Arlington 150 Plafond White - Nordlux

  Arlington 150 Plafond White - Nordlux
  Arlington 150 Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 2700K Dim Wood Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 2700K Dim Wood Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond White

  Nordlux - Oja 29 Plafond White
  Design Nordlux Oja 29 Ceiling Light White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Grant 3 Plafond Brass

  Nordlux - Grant 3 Plafond Brass
  Design Nordlux Grant 3 Taklampa Brass är en otroligt mjuk och läcker lampa som ger ett sofistikerat och stilfullt utseende som vackert sprider sig till omgivningen. Lampan består helt enkelt av en monokrom stomme med en matt finish och en skärm i frostat glas som ger en alldeles speciell aura när ljuset är tänt. Den förenklade designen är idealisk för ett brett utbud av utrymmen och interiörer, och kan integreras i privata såväl som offentliga bostadsområden. När lampskärmen är påslagen lyser den upp som en mjukt lysande sfär. Skärmens sfäriska form innebär att ljuset strålar perfekt jämnt ut till alla sidor i ett vackert allsidigt sken. Lampan är försedd med en standardfattning som kan förses med en glödlampa efter eget val. Lampan finns i två vackra färger och ingår i en större serie som kan kombineras för att uppnå en förstärkt effekt av den vackra designen. Se dem alla här
 • Nordlux - Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel Nordlux

  Nordlux - Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel Nordlux
  Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel - Nordlux
 • Nordlux - Oja Smart 42 Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Oja Smart 42 Plafond Black Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Explore 3 Plafond Brass - Nordlux

  Explore 3 Plafond Brass - Nordlux
  Explore 3 Plafond Brass - Nordlux
 • Vic 35 3000K plafond (Vit)

  Vic 35 3000K plafond (Vit)
  Vic är en serie klassiska taklampor i en väldigt slimmad design. Den integrerade LED-modulen belyser ytan jämnt med en väldigt hög lumeneffekt, vilket gör belysningen väldigt praktisk.
 • Nordlux - Eik 3 Plafond White

  Nordlux - Eik 3 Plafond White
  Design Nordlux Eik 3 Taklampa Vit är en tidlös belysningsmodell som står emot tidens tand, så att du kan njuta av dess praktiska belysning i många år framöver. Lampan är formad som en spotlight och ger därför en relativt fokuserad belysning. Ljuset utgår från en bred öppning i det enkla, kolvformade lamphuvudet och avges tydligt och direkt till omgivningen. Lamphuvudet är monterat på en svängbar led som gör att du kan ändra ljusets riktning efter önskemål, så att du enkelt kan ändra fokus i rummet och ge varje område sin tid i rampljuset. Lampan finns i både en vit och en grå skärm. Den ingår i en större serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserar sig på designlampor av god kvalitet och högt estetiskt värde till överkomliga priser som alla har råd med. Se hela Oak-serien här
 • Nordlux - Oja Smart 60 Plafond White

  Nordlux - Oja Smart 60 Plafond White
  Design Nordlux Oja Smart 60 Ceiling Light White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till den perfekta belysningen för många olika områden, oavsett om det är i hemmet eller på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Explore 3 Plafond White Nordlux

  Nordlux - Explore 3 Plafond White Nordlux
  Explore 3 Plafond White - Nordlux
 • Oja 42 plafond (Vit)

  Oja 42 plafond (Vit)
  Oja är en väldigt tunn taklampa i modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K när du monterar lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Nordlux - Eik 3 Plafond Grey

  Nordlux - Eik 3 Plafond Grey
  Design Nordlux Eik 3 Taklampa Grå är en tidlös belysningsmodell som står emot tidens tand, så att du kan njuta av dess praktiska belysning i många år framöver. Lampan är formad som en spotlight och ger därför en relativt fokuserad belysning. Ljuset strömmar ut från en bred öppning i det enkla, kolvformade lamphuvudet och avges tydligt och direkt till omgivningen. Lamphuvudet är monterat på en svängbar led som gör att du kan ändra ljusets riktning efter önskemål, så att du enkelt kan ändra fokus i rummet och ge varje område sin tid i strålkastarljuset. Lampan finns i både en vit och en grå skärm. Den ingår i en större serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserar sig på designlampor av god kvalitet och högt estetiskt värde till överkomliga priser som alla har råd med. Se hela Oak-serien här
 • Nordlux - Frida 4 Plafond Plafond White

  Nordlux - Frida 4 Plafond Plafond White
  Design Nordlux Frida 4 Taklampa Frida 4 Taklampa Vit passar många typer av inredningar tack vare sin enkla design och neutrala, mångsidiga, ljusa färgskala. Lampans effektiva belysning och geometriskt enkla form gör att den inte är begränsad till privat bruk utan också lätt kan integreras i offentliga eller kommersiella utrymmen. Lampans GU10-fäste är placerat i slutet av varje lampskärm, vilket gör att ljuset kan lysa direkt in i rummet för ett tydligt och praktiskt sken. Lampan kan också användas som en spotlight, eftersom varje lampskärm kan roteras i olika riktningar så att du kan justera ljusets riktning. Frida är en del av en större serie från Nordlux som inkluderar en vägglampa och två taklampor. Lampornas enkla design gör dem lätta att kombinera, så du kan installera dem i samma eller flera olika rum för att skapa ett konsekvent tema i belysningen i ditt hem. Se hela sortimentet här
 • Franca plafond (Mässing)

  Franca plafond (Mässing)
  Franca-serien har en exklusiv och elegant design med vackert skinande glas och blank mässing. Taklampan är inspirerad av den klassiska ljuskronan och har vintagedetaljer med en modern twist. De vita glaskupolerna skapar ett mjukt och diffust ljus.Glaset i den här lampan är munblåst och har tillverkats individuellt för hand. På grund av denna unika process kan luftbubblor uppstå i glaset och dessutom kan glasets tjocklek variera. Detta ger glaset dess karaktär och levande utseende.
 • Nordlux - Oja Smart 29 Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Oja Smart 29 Plafond Black Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Oja Smart 60 Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Oja Smart 60 Plafond Black Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 w/Sensor White

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 w/Sensor White
  Design Nordlux Oja 29 Taklampa IP54 w/Sensor White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Lotus 3 Plafond Black - Nordlux

  Lotus 3 Plafond Black - Nordlux
  Lotus 3 Plafond Black - Nordlux
 • Grant 3 Plafond Black - Nordlux

  Grant 3 Plafond Black - Nordlux
  Grant 3 Plafond Black - Nordlux
 • Oja 29 Plafond 4000K White - Nordlux

  Oja 29 Plafond 4000K White - Nordlux
  Oja 29 Plafond 4000K White - Nordlux
 • Nordlux - Djay Smart Color Plafond White Nordlux

  Nordlux - Djay Smart Color Plafond White Nordlux
  Djay Smart Color Plafond White - Nordlux
 • Ava Smart LED Plafond Grey - Nordlux

  Ava Smart LED Plafond Grey - Nordlux
  Ava Smart LED Plafond Grey - Nordlux
 • Nordlux - Ethan 2 Plafond White

  Nordlux - Ethan 2 Plafond White
  Design Nordlux Ethan 2 Ceiling Light White framstår som en modern lampa med sin detaljreducerade design, neutrala färgskala och rena formspråk. Lampan är särskilt idealisk för moderna och minimalistiska rum och inredningar där det befintliga stilkonceptet betonas, men tack vare sin enkla design kan den också enkelt integreras i andra typer av inredningar utan att dra till sig uppmärksamhet eller verka malplacerad. Lampan har en kubisk grundstruktur med ett fyrkantigt ljusuttag på undersidan. Den använder sig av en GU10 glödlampa som avger ett effektivt ljus. Glödlampan är placerad en bit in i lampkroppen så att ljuset inte bländar. Detta ger en fokuserad belysning, vilket är särskilt bra om du behöver extra ljus i vissa delar av rummet. Lampskärmen har en gyllene insida som reflekterar ljuset och ger det en varm och djup karaktär. Taklampan Ethan finns i både svart och vitt och kan fås med 1-4 ljuskällor. Se Ethan-sortimentet här.
 • Oja Smart 42 Plafond Black - Nordlux

  Oja Smart 42 Plafond Black - Nordlux
  Oja Smart 42 Plafond Black - Nordlux
 • Ava Smart LED Plafond Black - Nordlux

  Ava Smart LED Plafond Black - Nordlux
  Ava Smart LED Plafond Black - Nordlux
 • Frida 4 Plafond Plafond White - Nordlux

  Frida 4 Plafond Plafond White - Nordlux
  Frida 4 Plafond Plafond White - Nordlux
 • Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
 • Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
 • Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP20 3000/4000K Black - Nordlux
 • Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black - Nordlux
 • Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White - Nordlux
 • Landon Smart Plafond White - Nordlux

  Landon Smart Plafond White - Nordlux
  Landon Smart Plafond White - Nordlux
 • Omari 5 Plafond Black - Nordlux

  Omari 5 Plafond Black - Nordlux
  Omari 5 Plafond Black - Nordlux
 • Oja Smart 29 Plafond Black - Nordlux

  Oja Smart 29 Plafond Black - Nordlux
  Oja Smart 29 Plafond Black - Nordlux
 • Teton Plafond

  Teton Plafond
  Modern rund vägglampa med grafisk design i svartlackerad metall och frostad skärm. Lampan passar utmärkt vid ytterdörren, uppfarten eller på terrassen och levereras med en LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Harlow Smart RGB Plafond (Vit)

  Harlow Smart RGB Plafond (Vit)
  Harlow är en rektangulär taklampa i ultratunn design med backlight-effekt. Justera ljuset från kallt till varmvitt, välj mellan miljontals färger och minska eller öka ljusstyrkan med din smartphone eller surfplatta. Du kan också lägga till en smart fjärrkontroll för att styra dina lampor utan din smartphone. Lämplig för fuktiga utrymmen som badrum tack vare den höga IP-klassen (IP54).
 • Vic 22 3000K plafond (Vit)

  Vic 22 3000K plafond (Vit)
  Vic är en serie klassiska taklampor i en väldigt slimmad design. Den integrerade LED-modulen belyser ytan jämnt med en väldigt hög lumeneffekt, vilket gör belysningen väldigt praktisk.
 • Piso LED Plafond White - Nordlux

  Piso LED Plafond White - Nordlux
  Piso LED Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Cole 5 Plafond Svart/Opal

  Nordlux - Cole 5 Plafond Svart/Opal
  Cole 5 Plafond Svart/Opal - Nordlux
 • Máni 32 Plafond  (Vit)

  Máni 32 Plafond  (Vit)
  Máni-plafonden från Nordlux har en modern och enkel design. Máni har en vit plastskärm som ger ett mjukt och varmvitt ljus. Lampan kan placeras både på väggen och i taket. Använd den i entrén eller badrummet, köket eller barnrummet – det är bara din fantasi som sätter gränser. 
 • Oja 42 plafond (Svart)

  Oja 42 plafond (Svart)
  Oja är en väldigt tunn taklampa i modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K när du monterar lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Nordlux - Oja 42 Plafond 2700K Step Dim Black Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond 2700K Step Dim Black Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Djay Smart Color Plafond White - Nordlux

  Djay Smart Color Plafond White - Nordlux
  Djay Smart Color Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White - Nordlux
 • Nordlux - Lotus 2 Plafond Black

  Nordlux - Lotus 2 Plafond Black
  Design Nordlux Lotus 2 Taklampa Svart är en fantastisk kombination av modern och industriell design. Lampan har en trendig svart/gyllene färgskala som länge varit populär, eftersom det svarta utsidan gör lampan lätt att passa in i rummet, medan de gyllene bildar en vacker och spännande kontrast som fångar ögat. Samtidigt kännetecknas lampan av en robust design och en armatur i ren metall som är tydligt inspirerad av klassiska, industriella interiörer. Lamphuvudet är avlångt så att ljuset skickas ner genom öppningen i en relativt fokuserad stråle. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras för att justera ljusets riktning. Eftersom ljuskällan är placerad väl inne i lamphuvudet är du garanterad ett bländfritt ljus. Skärmens insida är vit, så att ljuset kan reflekteras och verka ännu ljusare. Lampan är en del av Lotus-serien från Nordlux. I serien ingår vägg- och taklampor, alla i samma vackra design. Se hela serien här.
 • Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux

  Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux
  Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux
 • Nordlux - Foam Plafond White Nordlux

  Nordlux - Foam Plafond White Nordlux
  Foam Plafond White - Nordlux
 • Lotus 2 Plafond Black - Nordlux

  Lotus 2 Plafond Black - Nordlux
  Lotus 2 Plafond Black - Nordlux
 • Foam Plafond White - Nordlux

  Foam Plafond White - Nordlux
  Foam Plafond White - Nordlux
 • Cole 5 Plafond Svart/Opal - Nordlux

  Cole 5 Plafond Svart/Opal - Nordlux
  Cole 5 Plafond Svart/Opal - Nordlux
 • Nordlux - Liva Smart Color Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Liva Smart Color Plafond Black Nordlux
  Liva Smart Color Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White - Nordlux
 • Nordlux - Omari 3 Plafond White

  Nordlux - Omari 3 Plafond White
  Design Nordlux Omari 3 Ceiling Light White omfamnar funktionalitet och elegans i ett vackert belysningskoncept som berikar omgivningen med ett minimalistiskt, skandinaviskt utseende. Lampans enkla design och neutrala monokroma yta passar många inredningar, men är särskilt idealisk för moderna hem, där den vackert betonar den befintliga stilen. Lampan har en karakteristisk spotdesign med en cylindrisk lampskärm som avger ett fokuserat ljus. En fördel här är att lamphuvudet kan vridas, så att du kan rikta ljuset för att betona önskade delar av rummet. Eftersom lampan har en inbyggd dimfunktion kan du också justera ljusstyrkan efter tid, syfte och behov, så att du alltid har rätt belysning till hands. Lampan är en del av Omari-sortimentet, som omfattar bords-, golv-, vägg-, tak- och taklampor. Alla lampor finns i en svart och en vit version. Se dem alla här.
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Black Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Black Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Black - Nordlux
 • Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K White - Nordlux
 • Explore 3 Plafond White - Nordlux

  Explore 3 Plafond White - Nordlux
  Explore 3 Plafond White - Nordlux
 • Standard Taklampa (Vit)

  Standard Taklampa (Vit)
  Plafonden Standard från Nordlux är en klassisk lampa i tidlös design. Med den opalvita glasskärmen avger lampan ett härligt, mjukt och varmt ljus som gör att den passar till flera olika rum. Använd den i badrummet, i hallen eller i barnrummet.
 • Nordlux - Oja Smart 29 Plafond White

  Nordlux - Oja Smart 29 Plafond White
  Design Nordlux Oja Smart 29 Ceiling Light White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Piso LED Plafond White

  Nordlux - Piso LED Plafond White
  Design Nordlux Piso LED Taklampa Vit är en tidlös och funktionsorienterad lampa som är utformad för att skapa optimala ljusförhållanden i rummet. Lampan är mycket enkel i sin form och kan därför installeras i många typer av rum över olika inrednings- och stilkoncept. I den här lampmodellen har den konventionella glödlampan ersatts av en inbyggd LED-ljuskälla som genererar stora mängder ljus med imponerande låg energiförbrukning. Ljuset strömmar ut genom ett pärlvitt lock som dominerar hela lampans undersida för en mycket bred ljusfördelning. Den vita, matta ytan på locket säkerställer att stora mängder ljus kan passera igenom, men i ett mjukt och jämnt sken som inte bländar. Ljuset har en behaglig varmvit färgton som är perfekt för avkoppling och kvällsbekvämlighet. Lampan finns i två färgvarianter och finns både som taklampa och taklampa. Se alla lampor i Piso-sortimentet här.
 • Oja 29 Plafond White - Nordlux

  Oja 29 Plafond White - Nordlux
  Oja 29 Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Square Plafond 3000/4000K Brushed Nickel Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Square Plafond 3000/4000K Brushed Nickel Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Desi 22 Plafond Black - Nordlux

  Desi 22 Plafond Black - Nordlux
  Desi 22 Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Eik 2 Plafond Black Nordlux

  Nordlux - Eik 2 Plafond Black Nordlux
  Design Nordlux Eik är en tidlös lampmodell som står emot tidens tand, så att du kan njuta av dess praktiska belysning i många år framöver. Lampan är formad som en spotlight och ger därför en relativt fokuserad belysning. Ljuset strömmar ut från en bred öppning i det enkla, kolvformade lamphuvudet och avges tydligt och direkt till omgivningen. Lamphuvudet är monterat på en svängbar led som gör att du kan ändra ljusets riktning efter önskemål, så att du enkelt kan ändra fokus i rummet och ge varje område sin tid i strålkastarljuset. Lampan finns i både en vit och en grå skärm. Den ingår i en större serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserar sig på designlampor av god kvalitet och högt estetiskt värde till rimliga priser som alla har råd med. Se hela Oak-serien här
 • Oja 29 Square Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux

  Oja 29 Square Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux
  Oja 29 Square Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White Nordlux
  Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
 • Nordlux - Liva Smart Color Plafond White Nordlux

  Nordlux - Liva Smart Color Plafond White Nordlux
  Liva Smart Color Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Ethan 1 Plafond White

  Nordlux - Ethan 1 Plafond White
  Design Nordlux Ethan 1 Ceiling Light White framstår som en modern lampa med sin detaljreducerade design, neutrala färgskala och rena formspråk. Lampan passar särskilt bra i moderna och minimalistiska rum och inredningar där det befintliga stilkonceptet betonas, men tack vare sin enkla design kan den också enkelt integreras i andra typer av inredningar utan att dra till sig uppmärksamhet eller verka malplacerad. Lampan har en kubisk grundstruktur med en fyrkantig ljusutgång på undersidan. Den använder en GU10 glödlampa som avger ett effektivt ljus. Glödlampan är placerad en bit in i lampkroppen så att ljuset inte bländar. Detta ger en fokuserad belysning, vilket är särskilt bra om du behöver extra ljus i vissa delar av rummet. Lampskärmen har en gyllene insida som reflekterar ljuset och ger det en varm och djup karaktär. Taklampan Ethan finns i både svart och vitt och kan fås med 1-4 ljuskällor. Se Ethan-sortimentet här.
 • Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux

  Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
  Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux