Nordlux plafond

Populärt inom Nordlux plafond

 • Orbiform plafond

  Orbiform plafond
  Orbiform är en läcker serie med exklusiva och glamourösa lampor i olika storlekar och utföranden. Kombinationen av borstad mässing och en femkantig, rökfärgad glaskupa har återigen blivit ett populärt inslag i många moderna hem. Kupan är prydd med ett smakfullt diamantmönster som inte bara är en stilren detalj, utan skapar även en unik ljuseffekt i rummet. Är lika fin monterad för sig själv som flera i rad i t.ex. hallen eller köket.Ljuskälla ingår ej. 
 • Ip S9 Plafond från Nordlux

  Ip S9 Plafond från Nordlux
  Ip S9 PlafondEnkel och funktionell plafond, som passar perfekt som takbelysning i t.ex. en korridor. Den har en stilren design och passar därför i de flesta rum i hemmet. Plafonden är tillverkad av
 • Alton plafond

  Alton plafond
  Alton är en elegant taklampa med bas i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. Ger ett mjukt, behagligt och inbjudande ljus och passar lika bra i entrén som i sovrummet eller hallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan och koppla med fördel till en dimmer för pampigast resultat. Finns i färgerna opalglas/mässing och rökfärgad/svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Desi 22

  Desi 22
  Utomhusplafond Desi i sprutlackerad aluminium och kupa i akryl.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Nordlux plafond