Nordlux golvlampor

Populärt inom Nordlux golvlampor

 • Golvlampa Ray av svart metall, 2 lampor

  Golvlampa Ray av svart metall, 2 lampor
  Praktisk golvlampa Ray med två ljuskällor De flesta golvlampor har bara en huvudsaklig ljuskälla. Det kan vara opraktiskt, om man vill belysa två olika platser – exempelvis två fåtöljer bredvid varandra – på samma gång. Då passar golvlampan Ray perfekt. Dess båda lamphuvuden pekar åt motsatt håll och kan samtidigt belysa två olika områden i rummet. Otillräckligt ljus vid läsning i fåtöljen på kvällen hör därmed till det förflutna. Och Ray övertygar även med sin design. Med sin smala, svarta metallstomme och de båda böjda lamphuvudena är den en tidlös ljuskälla som utan problem kan integreras på många olika platser. Med hjälp av strömbrytaren i sladden tänds och släcks båda ljuskällorna samtidigt. Den som vill ha en lampa som är helt svart med en yta som inte störs av något annat, kan ta bort de två gyllene ringar.
 • Golvlampa Vanila, justerbar, vit

  Golvlampa Vanila, justerbar, vit
  Enkel Vanila-golvlampa med rörligt huvudDesignen av Vanila-golvlampan är modern och enkel, men ändå innovativ. Armaturhuvudet kan ställas in individuellt efter behov för att passa olika situationer. Den enkla designen gör den mångsidig. Dessutom kan höjden varieras mellan 74 cm och 129 cm.
 • Golvlampa Vanila, justerbar, svart

  Golvlampa Vanila, justerbar, svart
  Vanila golvlampan kan ställas in som du villVanila golvlampan är utmärkt som elegant tilläggsbelysning. Modellen består av en hals med en maxlängd på 129 cm, som dock kan kortas ner efter önskemål. Lamphuvudet kan också justeras individuellt för att ge riktad belysning.
 • Adrian Golvlampa Anthracite - Nordlux

  Adrian Golvlampa Anthracite - Nordlux
  Koncept Adrian Golvlampa Svartär en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – frå

Fler tips på Nordlux golvlampor

 • Ray 2-Spot Golvlampa Black - Nordlux

  Ray 2-Spot Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Svart Dimbar Golvlampa med 2 huvuden Dimbar golvlampa med 2 huvuden. Golvlampanär med 2 ljusdämpare, så att varje lampa kan styras separat. Ray-golvlampan har flexarm, vilket gör att man både
 • Aslak Golv

  Aslak Golv
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Contina Golvlampa Brass - Nordlux

  Contina Golvlampa Brass - Nordlux
  Koncept Contina Golvlampa Brassär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid på
 • Freya golvlampa (Svart)

  Freya golvlampa (Svart)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus. Placera Freya bredvid din favoritläsplats eller i ett mörkt hörn som behöver belysas.
 • Dial Golvlampa White - Nordlux

  Dial Golvlampa White - Nordlux
  Dial Golvlampa White - Nordlux
 • Omari LED Golvlampa Black - Nordlux

  Omari LED Golvlampa Black - Nordlux
  Omari LED Golvlampa Black - Nordlux
 • Contina Golv

  Contina Golv
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en modern golvlampa i svart matt metall med många funktioner. Lamphuvudet kan vridas åt båda håll och samtidigt kan den övre delen av stativet justeras både uppåt och nedåt, vilket ger många användningsmöjligheter.
 • LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 2 lampor

  LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 2 lampor
  LED-golvlampan Bend med två lampor har en modern design och kan användas efter behov tack vare de många funktionerna, t.ex. en integrerad touchdimmer och en minnesfunktion. Dessutom kan de två lamphuvudena användas separat.
 • Magia golvlampa (Vit)

  Magia golvlampa (Vit)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Explorer golvlampa (Svart)

  Explorer golvlampa (Svart)
  Explore personifierar själva kärnan i modern estetik när den möter flexibel funktionalitet. Designen är enkel och stram med justerbara lamphuvuden för ett riktat ljus. Mycket praktiskt för läsning eller arbete.
 • Dicte Golvlampa Beige - Nordlux

  Dicte Golvlampa Beige - Nordlux
  Dicte Golvlampa Beige - Nordlux
 • Ray Double Golvlampa Black - Nordlux

  Ray Double Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Double Golvlampa Black - Nordlux
 • Milford Golvlampa White/Opal - Nordlux

  Milford Golvlampa White/Opal - Nordlux
  Koncept Milford Golvlampa White/Opalär en av lamporna i den nya retroinspirerade serien Milford, som överraskar på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, b
 • Molli Dubbel Golv

  Molli Dubbel Golv
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. De sneda, matt opalvita glasskärmarna ger ett behagligt, diffust ljus. Det är lätt att justera lamporna på de flexibla armarna för att få ett riktat ljus. De två lamphuvudena kan manövreras separat.
 • Ellen golvlampa (Svart)

  Ellen golvlampa (Svart)
  Stilren golvlampa i matt metall med en skärm som bara släpper igenom ljus nedåt. Ger en fin indirekt belysning. Sladd med golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Vanila Golvlampa White - Nordlux

  Vanila Golvlampa White - Nordlux
  Vanila Golvlampa White - Nordlux
 • Ray golvlampa dubbel (Svart)

  Ray golvlampa dubbel (Svart)
  Ray är en väldigt snygg golvlampa i en rund, mjuk design och två stycken lamphuvud. Den är gjord i metall, med en mattsvart yta. Ger ett väldigt bra ljus och är väldigt enkel att placera i ditt hem.Ljuskällor ingår ej.
 • Theo Golv

  Theo Golv
  Bjud in naturen i ditt hem med en trendig kombination av trä och metall. Theo-serien har ett mycket modernt och unikt designuttryck som mjukas upp med ljust askträ. Det flexibla lamphuvudet kan enkelt justeras för att ge ett behagligt riktat ljus.
 • Golvlampa Adrian av metall, grå

  Golvlampa Adrian av metall, grå
  Golvlampa Adrian i skandinavisk design Golvlampan Adrian, utformad i metall, är mycket elegant och enkel. Den är perfekt för läsning och smälter väl in i många olika inredningsstilar. I stativets övre del kan den riktas in via den böjliga sektionen. Utöver det kan lampan, som är gjord av metall, roteras i fästet och positioneras i önskat läge med hjälp av vingskruvarna till höger och vänster. Lite ljus tränger ut genom öppningarna i vingskruvarna, vilket ger en väldigt speciell belysning. En fotomkopplare på sladden gör det bekvämt att använda den.
 • Alton Golvlampa Smoke - Nordlux

  Alton Golvlampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton Golvlampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla
 • Golvlampa Alexander i delikat form, svart

  Golvlampa Alexander i delikat form, svart
  Golvlampa Alexander i skandinavisk design Den attraktiva golvlampan Alexander, med sin lutande ram och vackert utformade skärm, är perfekt designad och kombinerar en vacker skandinavisk design med hög funktionalitet. Den kan justeras genom fogar, vilket gör den till den perfekta läslampan i många vardagsrum. Foten, skärmen och större delen av metallstativet har lackerats i sidenmatt. Endast den övre stommen har förkromats och utgör en filigran kontrast. Fogen med låsspaken gör det möjligt att luta lamparmen så att den riktas mot skärmen och därmed mot ljusets kon. Vippströmbrytaren integrerades på en lättillgänglig plats i stativet för praktisk användning direkt på lampan.
 • Explore Golvlampa Black - Nordlux

  Explore Golvlampa Black - Nordlux
  Explore Golvlampa Black - Nordlux
 • Break golvlampa (Svart)

  Break golvlampa (Svart)
  Golvlampa Break med en rörlig arm och en klassisk veckad vit skärm. Fin bakom fåtöljen i vardagsrummet, som till att belysa det mörka hörnet i sovrummet. Golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexander Golvlampa Black - Nordlux

  Alexander Golvlampa Black - Nordlux
  Koncept Alexander Golvlampa Svartär en av medlemmarna i den vackra Alexander-familjen. En förnuftig och modern lampserie som inkluderar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor – som all
 • Ray Golv

  Ray Golv
  Golvlampa Ray från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med en skärm av glas. Den vita glasskärmen ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa bakom favoritfåtöljen. Lamphuvudet kan vridas i alla riktningar, vilket ger många användningsområden.
 • Molli Golvlampa Black/Opal - Nordlux

  Molli Golvlampa Black/Opal - Nordlux
  Molli Golvlampa Black/Opal - Nordlux
 • Golvlampa Alexander i delikat form, vit

  Golvlampa Alexander i delikat form, vit
  Golvlampa Alexander i skandinavisk design Den attraktiva golvlampan Alexander, med sin lutande ram och vackert utformade skärm, är perfekt designad och kombinerar en vacker skandinavisk design med hög funktionalitet. Den kan justeras genom fogar, vilket gör den till den perfekta läslampan i många vardagsrum. Foten, skärmen och större delen av metallstativet har lackerats i sidenmatt. Endast den övre stommen har förkromats och utgör en filigran kontrast. Fogen med låsspaken gör det möjligt att luta lamparmen så att den riktas mot skärmen och därmed mot ljusets kon. Vippströmbrytaren integrerades på en lättillgänglig plats i stativet för praktisk användning direkt på lampan.
 • Vanila Golvlampa Black - Nordlux

  Vanila Golvlampa Black - Nordlux
  Vanila Golvlampa Black - Nordlux
 • Dial golvlampa (Vit)

  Dial golvlampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd. Det svängda väggfästet understryker det lätta och eleganta uttrycket.
 • Cera Golvlampa Brass - Nordlux

  Cera Golvlampa Brass - Nordlux
  Koncept Cera Golvlampa Brass från danska nordlux är en annan snygg, modern kvalitetslampa från ett märke som sedan 1977 har arbetat för att alla ska ha råd med läcker belysning. Det vackra mäs
 • Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux

  Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux
  Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux
 • Golvlampa Verona, svart stativ, opal skärm

  Golvlampa Verona, svart stativ, opal skärm
  golvlampa Verona - skandinaviskt inspirerad extra ljusdispenser i en modern färgkombination Verona presenterar sig å ena sidan som en golvlampa i klassisk skandinavisk stil; Färgkontrasten mellan svart och vitt ger det också ett modernt utseende. De två opalglasfärgerna med olika krökningar garanterar en mjuk, bländningsfri ljusfördelning. golvlampa tänds och släcks med en liten dragknapp för textil i uttag.
 • Clyde LED Golvlampa Black - Nordlux

  Clyde LED Golvlampa Black - Nordlux
  Clyde LED Golvlampa Black - Nordlux
 • Ellen Golvlampa White - Nordlux

  Ellen Golvlampa White - Nordlux
  Ellen Golvlampa White - Nordlux
 • Magia golvlampa (Svart)

  Magia golvlampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Dial Golvlampa Black - Nordlux

  Dial Golvlampa Black - Nordlux
  Dial Golvlampa Black - Nordlux
 • Alexander Golv

  Alexander Golv
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Alton Golvlampa Opal - Nordlux

  Alton Golvlampa Opal - Nordlux
  Koncept Alton Golvlampa Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla
 • Golvlampa Fleur med rörlig skärm

  Golvlampa Fleur med rörlig skärm
  Nordlux golvlampa fleur med rörlig skärm Fleur, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 15 W, B: 26.5 cm, H: 148 cm
 • LED-golvlampa Balance, dimmer integrerad

  LED-golvlampa Balance, dimmer integrerad
  Tidlöst vacker Balance LED-golvlampa med dimmer Balance - namnet på den här vackert formade golvlampan står både för det harmoniskt utformade utseendet och för balansen i ljuset, som är brett spritt och bländfritt. Balance kan användas på många olika sätt i kombination med de mest varierande livsstilar. Ramen är utrustad med en Moodmaker TM-dimmer som kan användas för att justera ljusintensiteten till 100, 50 eller 25 % i tre steg. Du kan variera utseendet med de två medföljande dekorativa spetsarna i mässing och svart.
 • Vanila golvlampa (Svart)

  Vanila golvlampa (Svart)
  Otroligt snygg golvlampa som dessutom är funktionell. Höj och sänkbar, lätt tillgänglig strömbrytare på lampan, vridbart lamphuvud.Sladdlängd - 210cmLjuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Theo, av askträ

  Golvlampa Theo, av askträ
  Med ljusa trädetaljer - Golvlampa Theo Svart metall och FSC-certifierat asketrä - det är det som gör Theo golvlampa. Det ljusa träet dekorerar den annars helt svarta golvlampan och utgör en vacker materialblandning. Golvlampan har också mycket att erbjuda funktionellt, eftersom det svarta metallhuvudet kan svängas åt båda hållen och ljuskäglan kan också riktas nedåt med hjälp av den inbyggda ledningen. Theo kan på så sätt göra det ännu trevligare att läsa i din favoritfåtölj. Designen kommer från de danska möbelformgivarna Says Who.
 • Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Omari Golv

  Omari Golv
  Omari har lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade golvlampan har en tänd/släck-touchkontakt och dimmer. Placera den i ett mysigt hörn eller på någon annan plats där du behöver ett funktionellt ljus som är lätt att justera efter dina behov.
 • LED-golvlampa Clyde, 2 lampor, med dimmer

  LED-golvlampa Clyde, 2 lampor, med dimmer
  LED-golvlampa Clyde i skandinavisk stil - dimbar i tre steg Clyde presenterar sig i tidlös skandinavisk design och erbjuder utmärkt funktionalitet. Det övre av de två armaturhuvudena kan riktas både uppåt och nedåt, så att Clyde till exempel kan användas i vardagsrummets sittgrupp. På så sätt ger det nedre huvudet läsljus, medan det övre armaturhuvudet - som är orienterat uppåt - skapar indirekt omgivande belysning. För att reglera ljusstyrkan finns en trestegs dimmer (Moodmaker) integrerad i kabeln, med vilken ljusstyrkan kan sänkas från 100 % via 50 % till 25 %. - Huvudet kan vridas 130°
 • Golvlampa Dial med svängbart huvud, vit

  Golvlampa Dial med svängbart huvud, vit
  Dial-golvlampans design är lätt välvd och påminner om 1950-talets belysningskoncept. Skärmen kan lutas efter önskemål och övertygar med en attraktiv uplight-effekt. Tack vare den smala och diskreta designen passar golvlampan väl in i olika boendemiljöer. Den är till exempel lämplig som läslampa i vardagsrummet. Ratten slås på och av med en fotomkopplare.
 • Theo Golvlampa Black - Nordlux

  Theo Golvlampa Black - Nordlux
  Theo Golvlampa Black - Nordlux
 • Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Vanila golvlampa (Vit)

  Vanila golvlampa (Vit)
  Otroligt snygg golvlampa som dessutom är funktionell. Höj och sänkbar, lätt tillgänglig strömbrytare på lampan, vridbart lamphuvud.Sladdlängd - 210cmLjuskälla ingår ej.
 • Clyde Golv

  Clyde Golv
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Clyde är en snygg och funktionell golvlampa med två huvuden där det översta huvudet kan justeras uppåt och nedåt efter behov. Denna golvlampa är perfekt bredvid soffan eller din favoritfåtölj eftersom du får både en bra läslampa och varm stämningsbelysning med den inbyggda moodmaker-funktionen.
 • Alton golvlampa (Opal)

  Alton golvlampa (Opal)
  Alton är en stilren och inbjudande serie som passar in i de flesta hem och interiörer. Den består av en fot i metall som håller upp en smakfull, lyxig glaskupa. Välj mellan en klassisk, elegant mässingfot med opalglas, eller en lite tuffare variant med svart fot, rökfärgat glas och synlig ljuskälla. Sladdlängd: 150cm (vit sladd till mässing, svart sladd till svart).Ljuskälla ingår ej. 
 • Verona Golvlampa Opal - Nordlux

  Verona Golvlampa Opal - Nordlux
  Verona Golvlampa Opal - Nordlux
 • Adrian Golv

  Adrian Golv
  Med sin råa och industriella design skapar Adrian-serien en motvikt till den ljusa och feminina skandinaviska inredningsstilen. Samspelet mellan den råa ytan och de integrerade skruvarna förstärker den industriella känslan. I motsats till den råa designen ger skärmen en stämningsfull belysning med nedåtriktat ljus samtidigt som ljuset sprids ut i rummet genom skruvarna på sidan, vilket bidrar till en helt ny ljusupplevelse.
 • Milford Golv

  Milford Golv
  Milford är en dekorativ serie med opalvitt glas som ger serien ett mycket speciellt uttryck. Kombinationen av de organiska formerna och den spårförsedda genomskinliga ytan skapar elegans och lyser upp rummet med ett mjuk och varmt ljus.
 • Contina Golv

  Contina Golv
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en exklusiv golvlampa i den vackraste mässing som tillför värme och en ombonad känsla till den ljusa skandinaviska inredningen. Den eleganta lampan har många funktioner och användningsmöjligheter eftersom lamphuvudet kan vridas åt båda sidor samt den övre delen av stativet justeras både upp och ner efter behov.Ljuskälla ingår ej.
 • Dial golvlampa (Svart)

  Dial golvlampa (Svart)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd. Det svängda väggfästet understryker det lätta och eleganta uttrycket.
 • Golvlampa Paco i minimalistisk stil

  Golvlampa Paco i minimalistisk stil
  Minimalistiskt designad golvlampa Paco Golvlampan Paco består endast av en metallram. Stativet består av den ringformade basen, där den långa staven når ljuskällan via en kurva. Eftersom ljuskällan inte är synlig är det lämpligt att använda en dekorativ ljuskälla, t.ex. en glödlampa. Men även andra lampor med ovanliga former kommer till sin rätt här. Tack vare sitt ganska diskreta utseende passar Paco in i nästan alla inredningsstilar och är lätt att konfigurera tack vare den utbytbara ljuskällan.
 • Golvlampa Adrian av metall, svart

  Golvlampa Adrian av metall, svart
  Golvlampa Adrian i skandinavisk design Golvlampan Adrian, utformad i metall, är mycket elegant och enkel. Den är perfekt för läsning och smälter väl in i många olika inredningsstilar. I stativets övre del kan den riktas in via den böjliga sektionen. Utöver det kan lampan, som är gjord av metall, roteras i fästet och positioneras i önskat läge med hjälp av vingskruvarna till höger och vänster. Lite ljus tränger ut genom öppningarna i vingskruvarna, vilket ger en väldigt speciell belysning. En fotomkopplare på sladden gör det bekvämt att använda den.
 • Bretagne Golvlampa White - Nordlux

  Bretagne Golvlampa White - Nordlux
  Bretagne Golvlampa White - Nordlux
 • Pine golvlampa (Grå)

  Pine golvlampa (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Pine är lättplacerad och kan stå i princip vart som helst - bakom favoritfåtöljen, vid sidan av soffan eller varför inte i sovrummet.Sladdlängd: 150cm svart textilkabel. Strömbrytare uppe på skärmen.Finns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • Bend Dbl.-Golv

  Bend Dbl.-Golv
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design. De två lamporna i det övre och nedre läget kan manövreras separat.
 • Golvlampa Milford med vit glasskärm

  Golvlampa Milford med vit glasskärm
  Golvlampa Milford med vit glasskärm med räfflat mönster Golvlampan Milford, helt i strålande vitt, passar in i många inredningsstilar och ger en liten touch av skandinavisk charm. På det enkla stativet av vitlackerad metall sitter en nästan stängd, glasskärm med mjuka former och rundade kanter som har ett räfflat mönster runt omkring sig. Mönstret exponeras mer effektivt med ljuset tänt och ger en unik, jämn ljusstrålning åt alla sidor som inte bländar.
 • Patton Golvlampa White - Nordlux

  Patton Golvlampa White - Nordlux
  Patton Golvlampa Vit En golvlampa med många möjligheter. Den har justerbar skärm så at lampan både kan användas både som en klassisk läslampa, eller vänd skärmen uppåt så kan den användas
 • Omari LED Golvlampa White - Nordlux

  Omari LED Golvlampa White - Nordlux
  Omari LED Golvlampa White - Nordlux
 • Dicte Golv

  Dicte Golv
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den stora veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus som hänger elegant från lampans svängda bas och böjer sig perfekt över en fåtölj eller soffbord.
 • Cera golvlampa (Mässing/guld)

  Cera golvlampa (Mässing/guld)
  Cera är en serie i komplett mässing som är skapad i en minimalistisk stil. Lampan är lättplacerad och passar lika bra vid soffan, bakom fåtöljen eller vid det kala hörnet i sovrummet. Den sprider ett behagligt nedåtriktat ljus och ger en ombonad känsla i hemmet. Lampan är tillverkad i metall med matt mässingfärgad finish.Sladdlängd: 150cm textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Molli Golv

  Molli Golv
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. Den sneda, matt opalvita glasskärmen ger ett behagligt, diffust ljus. Det är lätt att justera lamphuvudet på den flexibla armen för att få ett riktat ljus.
 • Verona Golv

  Verona Golv
  Verona är en traditionell serie i en klassisk skandinavisk design. Verona består av två skärmar i vackert vitt opalglas som ger en vacker och jämn ljusspridning i rummet. Kontrasten mellan det fina vita opalglaset och den matta svarta metallen ger samtidigt serien ett modernt uttryck. Golvlampan Verona ger ett mjukt ljus som inte bländar utan att kompromissa med ljusflödet. Därför kan den fina golvlampan användas på många platser i hemmet där man behöver lite extra ljus, till exempel bakom soffan eller intill favoritfåtöljen. Golvlampan tänds och släcks med ett elegant textilsnöre från sockeln.
 • Dicte Golv

  Dicte Golv
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den stora veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus som hänger elegant från lampans svängda bas och böjer sig perfekt över en fåtölj eller soffbord.
 • Sponge 34 Golvlampa Black/White - Nordlux

  Sponge 34 Golvlampa Black/White - Nordlux
  Koncept Sponge 34 ToGo Golvlampa hämtar inspiration till sin design från naturen, där de små vita svamparna spirar upp från skogens mark. Likheten är slående, eftersom denna vackra ToGo-lampa o
 • Ray Golv Dubbel

  Ray Golv Dubbel
  Ray dubbel golvlampa från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med skärmar av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa bakom favoritfåtöljen. Lamphuvudena kan vridas i alla riktningar, vilket ger många användningsområden.
 • Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Ray golvlampa (Svart)

  Ray golvlampa (Svart)
  Ray är en väldigt snygg golvlampa i en rund, mjuk design. Den är gjord i metall, med en mattsvart yta. Ger ett väldigt bra ljus och är väldigt enkel att placera i ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Ray Single Golvlampa Black - Nordlux

  Ray Single Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Golvlampa Svart Golvlampa i stilrent design, med mässingsdetaljer. Använd den som läslampa, eller som mysbelysning.
 • Alton golvlampa (Smoke)

  Alton golvlampa (Smoke)
  Alton är en stilren och inbjudande serie som passar in i de flesta hem och interiörer. Den består av en fot i metall som håller upp en smakfull, lyxig glaskupa. Välj mellan en klassisk, elegant mässingfot med opalglas, eller en lite tuffare variant med svart fot, rökfärgat glas och synlig ljuskälla. Sladdlängd: 150cm (vit sladd till mässing, svart sladd till svart).Ljuskälla ingår ej. 
 • Golvlampa Dicte, handbunden skärm, vit

  Golvlampa Dicte, handbunden skärm, vit
  Nordlux golvlampa dicte, handbunden skärm, vit Dicte,, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 60 W, H: 180 cm
 • Paco Golvlampa Black - Nordlux

  Paco Golvlampa Black - Nordlux
  Paco Golvlampa Black - Nordlux
 • Bretagne golvlampa (Vit)

  Bretagne golvlampa (Vit)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Contina Golvlampa Black - Nordlux

  Contina Golvlampa Black - Nordlux
  Koncept Contina Golvlampa Blackär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid på
 • Ellen Golvlampa Black - Nordlux

  Ellen Golvlampa Black - Nordlux
  Ellen Golvlampa Black - Nordlux
 • Freya Golvlampa Black - Nordlux

  Freya Golvlampa Black - Nordlux
  Freya Golvlampa Black - Nordlux
 • Bend Enkelt Golv

  Bend Enkelt Golv
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design.
 • Alexander Golv

  Alexander Golv
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Fleur Golvlampa Beige - Nordlux

  Fleur Golvlampa Beige - Nordlux
  Fleur Golvlampa Beige - Nordlux
 • LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 1 lampa

  LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 1 lampa
  Nordlux led-golvlampa bend med touchdimmer, 1 lampa Bend, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, energiefficiens: F, L: 36.8 cm, B: 25 cm, H: 135 cm
 • Golvlampa Dicte, handbunden skärm, bärnsten

  Golvlampa Dicte, handbunden skärm, bärnsten
  Nordlux golvlampa dicte, handbunden skärm, bärnsten Dicte,, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 60 W, H: 180 cm
 • Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux

  Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux
  Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux
 • Dicte Golvlampa White - Nordlux

  Dicte Golvlampa White - Nordlux
  Dicte Golvlampa White - Nordlux
 • Bretagne golvlampa (Grå)

  Bretagne golvlampa (Grå)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Lilly Golvlampa Black/Opal - Nordlux

  Lilly Golvlampa Black/Opal - Nordlux
  Lilly Golvlampa Black/Opal - Nordlux
 • Fleur Golv

  Fleur Golv
  Fleur är inspirerad av gamla tider, vintagedesign och mjuka linjer. Den puderbeiga golvlampan är dekorerad med vackra mässingsdetaljer. Lamphuvudet är lätt att justera för ett behagligt riktat ljus. Lampan tänds och släcks med en retroströmbrytare.