Nordlux golvlampor

Nordlux golvlampor är stilrena och minimalistiska i sin design. Se och jämför Vanila, Adrian och Ray i färgerna vit och svart. Gillar du mässing finns Cera golvlampa och vill du inreda med golvlampan som har veckad skärm tar du Break.

Populärt inom Nordlux golvlampor

 • Golvlampa Ray av svart metall, 2 lampor

  Golvlampa Ray av svart metall, 2 lampor
  Praktisk golvlampa Ray med två ljuskällor De flesta golvlampor har bara en huvudsaklig ljuskälla. Det kan vara opraktiskt, om man vill belysa två olika platser – exempelvis två fåtöljer bredvid varandra – på samma gång. Då passar golvlampan Ray perfekt. Dess båda lamphuvuden pekar åt motsatt håll och kan samtidigt belysa två olika områden i rummet. Otillräckligt ljus vid läsning i fåtöljen på kvällen hör därmed till det förflutna. Och Ray övertygar även med sin design. Med sin smala, svarta metallstomme och de båda böjda lamphuvudena är den en tidlös ljuskälla som utan problem kan integreras på många olika platser. Med hjälp av strömbrytaren i sladden tänds och släcks båda ljuskällorna samtidigt. Den som vill ha en lampa som är helt svart med en yta som inte störs av något annat, kan ta bort de två gyllene ringar.
 • Golvlampa Vanila, justerbar, vit

  Golvlampa Vanila, justerbar, vit
  Enkel Vanila-golvlampa med rörligt huvudDesignen av Vanila-golvlampan är modern och enkel, men ändå innovativ. Armaturhuvudet kan ställas in individuellt efter behov för att passa olika situationer. Den enkla designen gör den mångsidig. Dessutom kan höjden varieras mellan 74 cm och 129 cm.
 • Golvlampa Vanila, justerbar, svart

  Golvlampa Vanila, justerbar, svart
  Vanila golvlampan kan ställas in som du villVanila golvlampan är utmärkt som elegant tilläggsbelysning. Modellen består av en hals med en maxlängd på 129 cm, som dock kan kortas ner efter önskemål. Lamphuvudet kan också justeras individuellt för att ge riktad belysning.
 • Adrian Golvlampa Anthracite - Nordlux

  Adrian Golvlampa Anthracite - Nordlux
  Koncept Adrian Golvlampa Svartär en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – från det vä

Fler tips på Nordlux golvlampor

 • Nordlux - Clyde LED Golvlampa Black

  Nordlux - Clyde LED Golvlampa Black
  Design Nordlux Clyde LED-golvlampan Black kännetecknas av en strikt design som är tydligt inspirerad av den nordiska stilen - ett inredningskoncept som länge har satt tonen för modern inredning. I den här modellen har det enkla utseendet kombinerats med innovativ belysningsteknik för att skapa en praktisk lampa med förstklassig funktionalitet. Inuti det cylindriska lamphuvudet finns en inbyggd LED-ljuskälla som avger ett kraftfullt nedåtriktat sken i en varmvit färgton. Tack vare den smarta Moodmaker-funktionen kan ljuset justeras i tre steg. Minnesfunktionen ser till att lampan kommer ihåg den senast valda inställningen nästa gång du slår på lampan. Lampan ingår i en hel serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Det minimalistiska utseendet och den universellt användbara mattsvarta skärmen är ett kännetecken för alla lampor i Clyde-serien, varför de är lätta att kombinera på olika sätt. Se hela Clyde-serien här.
 • Dicte Golv

  Dicte Golv
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den stora veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus som hänger elegant från lampans svängda bas och böjer sig perfekt över en fåtölj eller soffbord.
 • Nordlux - Ray Single Golvlampa Chrome Nordlux

  Nordlux - Ray Single Golvlampa Chrome Nordlux
  Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Nordlux - Cera Golvlampa Brass

  Nordlux - Cera Golvlampa Brass
  Design Nordlux Cera Golvlampa Brass fångar ögat med sin vackra gyllene mässingsfärg och eleganta, designinriktade form. Mässingsfärgen ger en känsla av mysighet och värme som snabbt sprider sig till omgivningen. Den runda lampskärmen är inspirerad av portobellosvampen, vilket ger lampan en organisk touch och skapar en fin visuell volym i den annars strama designen. Lamporna från Cera-serien är ett exempel på mässingstrenden som blir alltmer populär överallt, vilket vackert kompletterar den minimalistiska nordiska designstilen. Designen väcker också associationer till Art Deco-perioden, där värdet av ett bruksföremål inte bara begränsas till dess funktion utan även definieras av estetiska överväganden. Metallskärmen riktar ljuset nedåt i ett behagligt downlight. Den nedåt böjda formen säkerställer att ljuset inte skär in i ögonen. Se alla vackra lampor i Cera-sortimentet från Nordlux just här.
 • Nordlux - Dial Golvlampa White

  Nordlux - Dial Golvlampa White
  Design Säger vem för Nordlux Dial Golvlampa Vit är en underbar förening av moderna och retroinspirerade element i en vacker design som drar tydliga linjer tillbaka till 50- och 60-talets karaktärsfulla stil. Lampan är en del av en hel serie som utformats av den danska designgruppen Says Who för Nordlux. Lampans enskilda element ingår i en geometrisk konstruktion som ger den ett särskilt formorienterat uttryck och sprider ljuset effektivt till omgivningen. Lampan är utrustad med en standardfattning som passar många olika glödlampsmodeller. När du slår på lampan lyser ljuset ut genom den breda öppningen i botten av lampskärmen och ger dig ett tydligt och direkt downlight. Lampan finns i vitt, grått och gult och ingår i en större serie som innehåller golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Nordlux - Ray 2-Spot Golvlampa Chrome Nordlux

  Nordlux - Ray 2-Spot Golvlampa Chrome Nordlux
  Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Arild golvlampa (Svart)

  Arild golvlampa (Svart)
  Arild är en serie lampor i modern design med industriell touch. Den vita, runda och matta skärmen i opalglas kompletteras elegant av detaljer i brunaktig mässing. Lamphuvudena är enkla att justera för att få ett riktat ljus.Glaset i den här lampan är munblåst och har tillverkats individuellt för hand. På grund av denna unika process kan luftbubblor uppstå i glaset och dessutom kan glasets tjocklek variera. Detta ger glaset dess karaktär och levande utseende.
 • Ray Golv (Krom)

  Ray Golv (Krom)
  Golvlampa Ray från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lampan är tillverkad i krom med en skärm av glas. Den vita glasskärmen ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd den i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller som läslampa bakom favoritfåtöljen. Lamphuvudet kan vridas i alla riktningar, vilket ger många användningsområden.
 • Bretagne Golvlampa White - Nordlux

  Bretagne Golvlampa White - Nordlux
  Bretagne Golvlampa White - Nordlux
 • Omari Golv

  Omari Golv
  Omari har lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade golvlampan har en tänd/släck-touchkontakt och dimmer. Placera den i ett mysigt hörn eller på någon annan plats där du behöver ett funktionellt ljus som är lätt att justera efter dina behov.
 • Alton Golvlampa Smoke - Nordlux

  Alton Golvlampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton Golvlampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med s
 • Nordlux - Arild Golvlampa Black Nordlux

  Nordlux - Arild Golvlampa Black Nordlux
  Arild Golvlampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Molli Golvlampa Black/Opal

  Nordlux - Molli Golvlampa Black/Opal
  Design Nordlux Molli Golvlampa Svart/Opal är en hyllning till de skandinaviska designtraditionerna som odlar den enkla, rena looken. I den här vackra modellen förenas kontrasterande former, färger och material till en harmonisk helhet som bara passar in överallt. Lampan har en elegant svart ram och pärlvita glasskärmar i en modern, asymmetrisk form som ger designen edge och karaktär. Den universellt smickrande svarta och vita färgskalan kan enkelt integreras i det befintliga färgkonceptet, och enkelheten i lampans form gör den till ett elegant men diskret tillägg som inte dominerar rummet. Lampan har en standardfäste, så du kan sätta in en glödlampa som du själv väljer. Ljuset lyser ut genom ett ljusuttag längst ner på varje lampskärm och genom själva lampskärmen. Det matta glasmaterialet belyses därför i ett vackert, diffust sken som ger en stämningsfull aura. Lampan är en del av en större serie från Nordlux. Se hela serien här.
 • Golvlampa Dial med svängbart huvud, vit

  Golvlampa Dial med svängbart huvud, vit
  Dial-golvlampans design är lätt välvd och påminner om 1950-talets belysningskoncept. Skärmen kan lutas efter önskemål och övertygar med en attraktiv uplight-effekt. Tack vare den smala och diskreta designen passar golvlampan väl in i olika boendemiljöer. Den är till exempel lämplig som läslampa i vardagsrummet. Ratten slås på och av med en fotomkopplare.
 • Dicte Golvlampa White - Nordlux

  Dicte Golvlampa White - Nordlux
  Dicte Golvlampa White - Nordlux
 • Ray 2-Spot Golvlampa Black - Nordlux

  Ray 2-Spot Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Svart Dimbar Golvlampa med 2 huvuden Dimbar golvlampa med 2 huvuden. Golvlampanär med 2 ljusdämpare, så att varje lampa kan styras separat. Ray-golvlampan har flexarm, vilket gör att man både kan
 • Theo Golvlampa Black - Nordlux

  Theo Golvlampa Black - Nordlux
  Theo Golvlampa Black - Nordlux
 • Dial Golvlampa White - Nordlux

  Dial Golvlampa White - Nordlux
  Dial Golvlampa White - Nordlux
 • Nordlux - Alton Golvlampa Opal

  Nordlux - Alton Golvlampa Opal
  Design Nordlux Alton Golvlampa Opal gör ett slående intryck tack vare sitt eleganta utseende som utstrålar överflöd och extravagans. Den satinerade mässingsramen och den voluminösa, pärlvita glasskärmen kompletterar varandra perfekt och skapar ett klassiskt helhetsintryck som passar perfekt i alla stilorienterade hem. Skärmens mattvita yta säkerställer att ljuset kan tränga in på alla sidor i ett mjukt och behagligt sken som inte bländar. Lampan är utrustad med en E27-fäste som passar en mängd olika glödlampsmodeller. Den här vackra skapelsen ingår i en hel serie lampor från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserat sig på snygg design till ett rimligt pris. Alla lampor inom Alton-serien kännetecknas av samma enkla elegans och samma lyckade kombination av metall och glas, men med individuella variationer som gör lamporna lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Alexander Golv

  Alexander Golv
  Alexander är en modern lampa i tidlös design. De blanka metalldetaljerna i kombination med den sidenmatta ytan gör lampan mycket dekorativ, och tillsammans med den runda metallskärmen som ger ett vackert nedåtriktat ljus balanseras design och funktionalitet på allra finaste sätt. Funktionaliteten är noga genomtänkt med en justerbar skärm och en på/av-knapp som är snyggt integrerad i designen.
 • Dial golvlampa (Svart)

  Dial golvlampa (Svart)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd. Det svängda väggfästet understryker det lätta och eleganta uttrycket.
 • Contina Golv

  Contina Golv
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en modern golvlampa i svart matt metall med många funktioner. Lamphuvudet kan vridas åt båda håll och samtidigt kan den övre delen av stativet justeras både uppåt och nedåt, vilket ger många användningsmöjligheter.
 • Vanila golvlampa (Vit)

  Vanila golvlampa (Vit)
  Otroligt snygg golvlampa som dessutom är funktionell. Höj och sänkbar, lätt tillgänglig strömbrytare på lampan, vridbart lamphuvud.Sladdlängd - 210cmLjuskälla ingår ej.
 • Bretagne golvlampa (Grå)

  Bretagne golvlampa (Grå)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Nordlux - Contina Golvlampa Black

  Nordlux - Contina Golvlampa Black
  Design Säger vem för Nordlux Contina Golvlampa Svart kännetecknas av en vacker och formorienterad design som fångar ögat men utan att vara dominant eller överskuggande i rummet. Det vackra samspelet mellan den slanka men starka ramen och de vackra voluminösa lampskärmarna skapar en vacker komposition av kompletterande element. Lampskärmen har en karakteristisk tvådelad design, där den övre delen matchar ramen, medan den nedre delen är tillverkad av opalglas med en vit matt yta som gör att stora mängder ljus kan tränga in, men i ett mjukt och diffust sken. Den runda formen säkerställer en perfekt jämn fördelning av ljuset. Lampan är en del av Contina-serien som designföretaget Says Who har utformat för den danska belysningstillverkaren Nordlux. Alla Contina-lampor finns i två vackra färger, matt svart för moderna interiörer och blank mässing för klassiska och vintageinspirerade stilkoncept. Se dem alla här
 • Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray 2-Spot Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Cera golvlampa (Mässing/guld)

  Cera golvlampa (Mässing/guld)
  Cera är en serie i komplett mässing som är skapad i en minimalistisk stil. Lampan är lättplacerad och passar lika bra vid soffan, bakom fåtöljen eller vid det kala hörnet i sovrummet. Den sprider ett behagligt nedåtriktat ljus och ger en ombonad känsla i hemmet. Lampan är tillverkad i metall med matt mässingfärgad finish.Sladdlängd: 150cm textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Ray Double Golvlampa Chrome Nordlux

  Nordlux - Ray Double Golvlampa Chrome Nordlux
  Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Nordlux - Lilly Golvlampa Black/Opal

  Nordlux - Lilly Golvlampa Black/Opal
  Design Säger vem för Nordlux Lilly Golvlampa Svart/Opal är en enkelt designad lampa med få men eleganta detaljer som ger lampan en sofistikerad touch. Särskilt iögonfallande är den sfäriska lampskärmen av munblåst glas, som både är mycket dekorativ och samtidigt ger en behaglig ljuseffekt när du tänder lampan. Skärmens mattvita yta gör att ljuset kan tränga in utan ansträngning men i ett mjukt och diffust sken. Ljuset lyser ut jämnt på alla sidor och skapar en mysig atmosfär. Lampans behagliga inverkan på omgivningen gör den idealisk för privata hem såväl som för caféet, hotellet eller andra områden där du vill möta människor med ett behagligt och avkopplande ljus som sätter tonen för en bra kväll. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designduon Says Who för belysningstillverkaren Nordlux. Se alla lampor i Lilly-kollektionen här
 • Nordlux - Freya Golvlampa Black

  Nordlux - Freya Golvlampa Black
  Design Säger vem för Nordlux Freya Golvlampa Svart är nordisk design när den är som bäst. Den enkla designen, den känsliga, monokroma ytan och de mjuka, organiska formerna kombineras för att skapa ett harmoniskt och stilfullt uttryck som lyser upp hemmets många rum. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designduon Says Who för Nordlux. Alla lampor i Freya-kollektionen har samma mjuka kurvor och samma behagliga färgskala av ljusbeige, matt svart och jadegrön, som lätt kan kombineras. Eftersom lampskärmen är gjord av metall tränger ljuset inte igenom den utan riktas ner genom öppningen i en enda kon som effektivt lyser upp området under lampan. Samtidigt har lampan en karakteristisk rund kapsel i botten som förhindrar att ljuset bländar, så att du alltid får en mjuk och behaglig ljusfördelning. Se hela Freya-serien här.
 • LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 2 lampor

  LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 2 lampor
  LED-golvlampan Bend med två lampor har en modern design och kan användas efter behov tack vare de många funktionerna, t.ex. en integrerad touchdimmer och en minnesfunktion. Dessutom kan de två lamphuvudena användas separat.
 • Golvlampa Dicte, handbunden skärm, vit

  Golvlampa Dicte, handbunden skärm, vit
  Nordlux golvlampa dicte, handbunden skärm, vit Dicte,, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 60 W, H: 180 cm
 • Alton golvlampa (Smoke)

  Alton golvlampa (Smoke)
  Alton är en stilren och inbjudande serie som passar in i de flesta hem och interiörer. Den består av en fot i metall som håller upp en smakfull, lyxig glaskupa. Välj mellan en klassisk, elegant mässingfot med opalglas, eller en lite tuffare variant med svart fot, rökfärgat glas och synlig ljuskälla. Sladdlängd: 150cm (vit sladd till mässing, svart sladd till svart).Ljuskälla ingår ej. 
 • Nordlux - Bretagne Golvlampa White

  Nordlux - Bretagne Golvlampa White
  Design Kaare Bækgaard för Nordlux Bretagne Golvlampa Vit är epitetet för skandinavisk estetik tack vare sitt enkla visuella uttryck, sin enkla men fulländade design och sin universellt smickrande neutrala färgskala som kan kombineras med en myriad av rum och inredningar. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designern Kaare Bækgaard, som har lyckats skapa en modern, stilinriktad lampmodell till ett rimligt pris. Bretagne-lamporna är inspirerade av den klassiska PH-lampan, men i en ny, spännande och mer lättillgänglig design som ger stil åt alla vardagsrum. Lampskärmens karakteristiska flerskiktsdesign garanterar en mycket mjuk ljusfördelning. Eftersom lampskärmarna är tillverkade av metall riktar de den totala ljuskvaliteten nedåt, vilket ger en bra belysning av området under lampan. Bretagne finns som pendel-, bords-, vägg- och golvlampa i flera vackra nyanser. Kombinera lamporna för ett sammanhängande belysningskoncept i de många rummen i ditt hem. Se hela kollektionen här.
 • Nordlux - Paco Golvlampa Black

  Nordlux - Paco Golvlampa Black
  Design Nordlux Paco Golvlampa Svart kombinerar minimalistiska och industriella stildrag i en innovativ och designorienterad belysningsmodell. Lampan är helt tillverkad av klara, svarta linjer som ger den en smal siluett och ger lampan en puristisk touch. Samtidigt kryddas de rena linjerna med vackra runda former som upprepas på toppen av ramen och på lampans fot, vilket skapar en fin samstämmighet i den övergripande designen. Eftersom designen inte innehåller någon lampskärm är ljuskällan fullt synlig. När du slår på lampan lyser därför ett tydligt och direkt ljus ut på alla sidor. Eftersom ljuskällan är en visuell komponent i lampdesignen är det en fördel om lampan är utrustad med en standardfattning som passar ett stort antal olika typer av glödlampor. Du kan till exempel välja en dekorativ glödlampsmodell eller en glödlampa med frostad yta för mjukare belysning. Se fler golvlampor från Nordlux här.
 • Lilly Golv

  Lilly Golv
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Kombinationen av den stringenta ramen och de lysande kupolerna i opalvitt skapar en elegant och stilren golvlampa. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 360 graders ljus i hela rummet.
 • Omari LED Golvlampa White - Nordlux

  Omari LED Golvlampa White - Nordlux
  Omari LED Golvlampa White - Nordlux
 • Nordlux - Ray 2-Spot Golvlampa Black Nordlux

  Nordlux - Ray 2-Spot Golvlampa Black Nordlux
  Ray 2-Spot Golvlampa Black - Nordlux
 • Patton Golvlampa White - Nordlux

  Patton Golvlampa White - Nordlux
  Patton Golvlampa Vit En golvlampa med många möjligheter. Den har justerbar skärm så at lampan både kan användas både som en klassisk läslampa, eller vänd skärmen uppåt så kan den användas som uplight
 • Aslak Golv (Svart)

  Aslak Golv (Svart)
  Aslak-serien har både ett modernt och ett industriellt uttryck tack vare formen, konstruktionen och de estetiska detaljerna. Aslak har en behaglig ljusyta som ger ett effektfullt och vackert ljus och fungerar perfekt i rum där du saknar bra belysning som kan riktas.
 • Sponge 34 Golvlampa Black/White - Nordlux

  Sponge 34 Golvlampa Black/White - Nordlux
  Koncept Sponge 34 ToGo Golvlampa hämtar inspiration till sin design från naturen, där de små vita svamparna spirar upp från skogens mark. Likheten är slående, eftersom denna vackra ToGo-lampa också är
 • Nordlux - Patton Golvlampa White

  Nordlux - Patton Golvlampa White
  Design Nordlux Patton Golvlampa Vit presenterar sig i en vackert tidlös design med en klassisk form och en universellt smickrande vit yta som lätt hittar sin väg genom rum och interiörer. Lampskärmen är tillverkad i metall och ger ett djärvt och iögonfallande uttryck till lampan, så att dess diskreta utseende undviker att bli anonymt. Den solida metallskärmen har också ett praktiskt syfte, eftersom den riktar allt ljus till en enda kon, vilket skapar en mycket effektiv downlight. Eftersom lampan har en stor standardfattning finns det ett brett utbud av glödlampor som passar den här modellen, så du kan utrusta den med en glödlampa som du själv väljer. Lampan finns både som golvlampa och som taklampa. Golvlampan kan monteras på sockeln på två olika sätt, beroende på om du vill ha en vertikal eller vinklad sockel. Se Patton-serien här.
 • Explore Golvlampa Black - Nordlux

  Explore Golvlampa Black - Nordlux
  Explore Golvlampa Black - Nordlux
 • Golvlampa Paco i minimalistisk stil

  Golvlampa Paco i minimalistisk stil
  Minimalistiskt designad golvlampa Paco Golvlampan Paco består endast av en metallram. Stativet består av den ringformade basen, där den långa staven når ljuskällan via en kurva. Eftersom ljuskällan inte är synlig är det lämpligt att använda en dekorativ ljuskälla, t.ex. en glödlampa. Men även andra lampor med ovanliga former kommer till sin rätt här. Tack vare sitt ganska diskreta utseende passar Paco in i nästan alla inredningsstilar och är lätt att konfigurera tack vare den utbytbara ljuskällan.
 • Nordlux - Omari LED Golvlampa Black

  Nordlux - Omari LED Golvlampa Black
  Design Nordlux Omari LED Golvlampa Svart omfamnar funktionalitet och elegans i ett vackert belysningskoncept som berikar omgivningen med ett minimalistiskt, skandinaviskt uttryck. Lampans enkla design och neutrala monokroma yta passar många inredningar, men är särskilt idealisk för moderna hem, där den vackert framhäver den befintliga stilen. Lampan har en karakteristisk spotdesign med en cylindrisk lampskärm som avger ett fokuserat ljus. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras, så att du kan rikta ljuset för att betona önskade delar av rummet. Eftersom lampan har en inbyggd dimfunktion kan du också justera ljusstyrkan efter tid, syfte och behov, så att du alltid har rätt belysning till hands. Lampan är en del av Omari-serien, som omfattar bords-, golv-, vägg-, tak- och taklampor. Alla lampor finns i en svart och en vit version. Se dem alla här.
 • Golvlampa Ellen 40 med metallskärm, svart

  Golvlampa Ellen 40 med metallskärm, svart
  Golvlampan Ellen 40 är tillverkad helt i metall och passar in i de flesta inredningar tack vare sin minimalistiska och tidlösa skandinaviska design. Lampan med en halvklotformad metallskärm är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • Golvlampa Milford med vit glasskärm

  Golvlampa Milford med vit glasskärm
  Golvlampa Milford med vit glasskärm med räfflat mönster Golvlampan Milford, helt i strålande vitt, passar in i många inredningsstilar och ger en liten touch av skandinavisk charm. På det enkla stativet av vitlackerad metall sitter en nästan stängd, glasskärm med mjuka former och rundade kanter som har ett räfflat mönster runt omkring sig. Mönstret exponeras mer effektivt med ljuset tänt och ger en unik, jämn ljusstrålning åt alla sidor som inte bländar.
 • Vanila Golvlampa Black - Nordlux

  Vanila Golvlampa Black - Nordlux
  Vanila Golvlampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Milford Golvlampa White/Opal

  Nordlux - Milford Golvlampa White/Opal
  Design Nordlux Milford Golvlampa Vit/Opal är en underbar kombination av stil och mysighet i en harmonisk, retroinspirerad design. Lampan har en karaktäristisk långsträckt lampskärm med en veckad struktur. Lampskärmen är inte gjord av tyg utan av munblåst glas och ger därför ett särskilt behagligt, diffust ljus när du tänder lampan. Ljuset lyser i ett mysigt allsidigt sken som skapar en stämningsfull atmosfär. Den enkla, stilrena lampdesignen kan lätt integreras i privata hem samt på caféer, restauranger, hotell och andra områden där man önskar en avslappnad atmosfär. Lampan är utrustad med ett standard E27-fäste, så du kan utrusta lampan med en ljuskälla som du själv väljer. Milford är en hel belysningskollektion från Nordlux, alla i samma karaktärsfulla plisserade design, vilket gör dem lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se hela Milford-sortimentet här.
 • Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray Double Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Theo Golv

  Theo Golv
  Bjud in naturen i ditt hem med en trendig kombination av trä och metall. Theo-serien har ett mycket modernt och unikt designuttryck som mjukas upp med ljust askträ. Det flexibla lamphuvudet kan enkelt justeras för att ge ett behagligt riktat ljus.
 • Fleur Golv

  Fleur Golv
  Fleur är inspirerad av gamla tider, vintagedesign och mjuka linjer. Den puderbeiga golvlampan är dekorerad med vackra mässingsdetaljer. Lamphuvudet är lätt att justera för ett behagligt riktat ljus. Lampan tänds och släcks med en retroströmbrytare.
 • Alton Golvlampa Opal - Nordlux

  Alton Golvlampa Opal - Nordlux
  Koncept Alton Golvlampa Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med sa
 • Golvlampa Alexander i delikat form, svart

  Golvlampa Alexander i delikat form, svart
  Golvlampa Alexander i skandinavisk design Den attraktiva golvlampan Alexander, med sin lutande ram och vackert utformade skärm, är perfekt designad och kombinerar en vacker skandinavisk design med hög funktionalitet. Den kan justeras genom fogar, vilket gör den till den perfekta läslampan i många vardagsrum. Foten, skärmen och större delen av metallstativet har lackerats i sidenmatt. Endast den övre stommen har förkromats och utgör en filigran kontrast. Fogen med låsspaken gör det möjligt att luta lamparmen så att den riktas mot skärmen och därmed mot ljusets kon. Vippströmbrytaren integrerades på en lättillgänglig plats i stativet för praktisk användning direkt på lampan.
 • Adrian Golv (Antracit)

  Adrian Golv (Antracit)
  Med sin råa och industriella design skapar Adrian-serien en motvikt till den ljusa och feminina skandinaviska inredningsstilen. Samspelet mellan den råa ytan och de integrerade skruvarna förstärker den industriella känslan. I motsats till den råa designen ger skärmen en stämningsfull belysning med nedåtriktat ljus samtidigt som ljuset sprids ut i rummet genom skruvarna på sidan, vilket bidrar till en helt ny ljusupplevelse.
 • Clyde Golv

  Clyde Golv
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Clyde är en snygg och funktionell golvlampa med två huvuden där det översta huvudet kan justeras uppåt och nedåt efter behov. Denna golvlampa är perfekt bredvid soffan eller din favoritfåtölj eftersom du får både en bra läslampa och varm stämningsbelysning med den inbyggda moodmaker-funktionen.
 • Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux

  Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux
  Radiate LED Golvlampa Black - Nordlux
 • Dicte Golv

  Dicte Golv
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den stora veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus som hänger elegant från lampans svängda bas och böjer sig perfekt över en fåtölj eller soffbord.
 • Nordlux - Theo Golvlampa Black

  Nordlux - Theo Golvlampa Black
  Design Nordlux Theo Floor Lamp Black är en elegant belysningsmodell som kombinerar industriella och organiska element till en vacker och stilfull helhet. Den lyckade föreningen av matt svart metall och ljust trä i sitt naturliga ytmönster ger lampan en skandinavisk touch som gör den lämplig för nordiska, moderna och minimalistiska inredningar. Det massiva metallmaterialet som utgör lampskärmen riktar allt ljus ner genom den breda öppningen i en enda ljuskägla, vilket ger en mycket effektiv belysning av området under lampan. Eftersom ljuset är direkt och relativt fokuserat är det en fördel att lamphuvudet kan vridas så att ljuset kan riktas. Lampan är en del av Theo-serien från Nordlux, som omfattar en bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa, alla i samma snygga, mörka design och alla med vackra, enkla träelement som gör dem lätta att kombinera för ett sammanhängande belysningskoncept. Se hela Theo-serien här.
 • Dial Golvlampa Black - Nordlux

  Dial Golvlampa Black - Nordlux
  Dial Golvlampa Black - Nordlux
 • Freya Golvlampa Black - Nordlux

  Freya Golvlampa Black - Nordlux
  Freya Golvlampa Black - Nordlux
 • Bend Dbl.-Golv

  Bend Dbl.-Golv
  Bend är en serie funktionella lampor med inbyggd LED och ett flexibelt lamphuvud som du kan justera efter dina behov, oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling. Dimma ljuset på touchdimmern för fullständig anpassning. Minnesfunktionen kommer ihåg din senaste dimmerinställning. Bend kombinerar flexibilitet och funktion med mjuk och hemtrevlig design. De två lamporna i det övre och nedre läget kan manövreras separat.
 • Ellen golvlampa (Vit)

  Ellen golvlampa (Vit)
  Stilren golvlampa i matt metall med en skärm som bara släpper igenom ljus nedåt. Ger en fin indirekt belysning. Sladd med golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Dicte Golvlampa Beige - Nordlux

  Dicte Golvlampa Beige - Nordlux
  Dicte Golvlampa Beige - Nordlux
 • Fleur Golvlampa Beige - Nordlux

  Fleur Golvlampa Beige - Nordlux
  Fleur Golvlampa Beige - Nordlux
 • Verona Golv

  Verona Golv
  Verona är en traditionell serie i en klassisk skandinavisk design. Verona består av två skärmar i vackert vitt opalglas som ger en vacker och jämn ljusspridning i rummet. Kontrasten mellan det fina vita opalglaset och den matta svarta metallen ger samtidigt serien ett modernt uttryck. Golvlampan Verona ger ett mjukt ljus som inte bländar utan att kompromissa med ljusflödet. Därför kan den fina golvlampan användas på många platser i hemmet där man behöver lite extra ljus, till exempel bakom soffan eller intill favoritfåtöljen. Golvlampan tänds och släcks med ett elegant textilsnöre från sockeln.
 • Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux

  Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux
  Bretagne Golvlampa Grey - Nordlux
 • Milford Golvlampa White/Opal - Nordlux

  Milford Golvlampa White/Opal - Nordlux
  Koncept Milford Golvlampa White/Opalär en av lamporna i den nya retroinspirerade serien Milford, som överraskar på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bords
 • Golvlampa Verona, svart stativ, opal skärm

  Golvlampa Verona, svart stativ, opal skärm
  golvlampa Verona - skandinaviskt inspirerad extra ljusdispenser i en modern färgkombination Verona presenterar sig å ena sidan som en golvlampa i klassisk skandinavisk stil; Färgkontrasten mellan svart och vitt ger det också ett modernt utseende. De två opalglasfärgerna med olika krökningar garanterar en mjuk, bländningsfri ljusfördelning. golvlampa tänds och släcks med en liten dragknapp för textil i uttag.
 • Cera Golvlampa Brass - Nordlux

  Cera Golvlampa Brass - Nordlux
  Koncept Cera Golvlampa Brass från danska nordlux är en annan snygg, modern kvalitetslampa från ett märke som sedan 1977 har arbetat för att alla ska ha råd med läcker belysning. Det vackra mässingsmat
 • Ray Double Golvlampa Black - Nordlux

  Ray Double Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Double Golvlampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Verona Golvlampa Opal

  Nordlux - Verona Golvlampa Opal
  Design Nordlux Verona Golvlampa Opal är en lyckad kombination av svart och vitt, glas och metall, i en vacker, tidlös design som genom sina kontrasterande färger och material framstår som en välbalanserad och genomtänkt lampmodell som alltid kommer att framstå som smakfull och snygg. Lampskärmen har ett klassiskt flerskiktat utseende. Varje skärmpanel är tillverkad av vitt opalglas som lyser upp i ett vackert matt sken när lampan är tänd. Samtidigt riktar lampskärmarna ljuset nedåt i ett vackert downlight. Lampan är en del av Verona-serien från Nordlux. Serien innehåller en taklampa, golvlampa och bordslampa, alla i samma exklusiva design som enkelt kan kombineras för ett sammanhängande och stilfullt belysningskoncept. Bords- och golvlampan är utrustad med en elegant sladd vid ramen som kan användas för att driva lampan. Se hela Verona-serien här.
 • Nordlux - Alton Golvlampa Smoke

  Nordlux - Alton Golvlampa Smoke
  Design Nordlux Alton Floor Lamp Smoke är ett mästerverk av designkonst för att glädja och gynna hemmets interiör. Lampan är innovativt utformad med en genomskinlig glasskärm i en fascinerande rökfärgad nyans som förhindrar att ljuset bländar och istället skapar en diffus och mysig ljusemission. När lampan är påslagen blir ljuskällan delvis synlig. Vi rekommenderar därför att du väljer en glödlampa eller en annan dekorativ modell som stödjer den snygga designerns utseende. Lampan finns även i en vacker pärlvit version med en stomme i mässing. Den ingår i en hel serie lampor från den danska belysningstillverkaren Nordlux, som specialiserat sig på snygg design till ett rimligt pris. Alla lampor i Alton-serien kännetecknas av samma enkla elegans och samma lyckade kombination av metall och glas, men med individuella variationer som gör lamporna lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Nordlux - Explore Golvlampa Black Nordlux

  Nordlux - Explore Golvlampa Black Nordlux
  Explore Golvlampa Black - Nordlux
 • Alexander Golvlampa Black - Nordlux

  Alexander Golvlampa Black - Nordlux
  Koncept Alexander Golvlampa Svartär en av medlemmarna i den vackra Alexander-familjen. En förnuftig och modern lampserie som inkluderar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor – som alla nat
 • Paco Golvlampa Black - Nordlux

  Paco Golvlampa Black - Nordlux
  Paco Golvlampa Black - Nordlux
 • Contina Golvlampa Black - Nordlux

  Contina Golvlampa Black - Nordlux
  Koncept Contina Golvlampa Blackär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid på kvali
 • Molli Dubbel Golv

  Molli Dubbel Golv
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. De sneda, matt opalvita glasskärmarna ger ett behagligt, diffust ljus. Det är lätt att justera lamporna på de flexibla armarna för att få ett riktat ljus. De två lamphuvudena kan manövreras separat.
 • Nordlux - Dial Golvlampa Black Nordlux

  Nordlux - Dial Golvlampa Black Nordlux
  Design Säger vem för Nordlux Dial är en underbar förening av moderna och retroinspirerade element i en vacker design som drar tydliga linjer tillbaka till 50- och 60-talens karaktärsfulla stil. Lampan är en del av en hel serie som utformats av den danska designgruppen Says Who för Nordlux. Lampans enskilda element ingår i en geometrisk konstruktion som ger den ett särskilt formorienterat uttryck och sprider ljuset effektivt till omgivningen. Lampan är utrustad med en standardfattning som passar många olika glödlampsmodeller. När du slår på lampan lyser ljuset ut genom den breda öppningen i botten av lampskärmen och ger dig ett tydligt och direkt downlight. Lampan finns i vitt, grått och gult och ingår i en större serie som innehåller golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Molli Golv

  Molli Golv
  Molli-serien består av flexibla lampor i en minimalistisk och klassisk design. Den sneda, matt opalvita glasskärmen ger ett behagligt, diffust ljus. Det är lätt att justera lamphuvudet på den flexibla armen för att få ett riktat ljus.
 • Alton golvlampa (Opal)

  Alton golvlampa (Opal)
  Alton är en stilren och inbjudande serie som passar in i de flesta hem och interiörer. Den består av en fot i metall som håller upp en smakfull, lyxig glaskupa. Välj mellan en klassisk, elegant mässingfot med opalglas, eller en lite tuffare variant med svart fot, rökfärgat glas och synlig ljuskälla. Sladdlängd: 150cm (vit sladd till mässing, svart sladd till svart).Ljuskälla ingår ej. 
 • LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 1 lampa

  LED-golvlampa Bend med touchdimmer, 1 lampa
  Nordlux led-golvlampa bend med touchdimmer, 1 lampa Bend, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, energiefficiens: F, L: 36.8 cm, B: 25 cm, H: 135 cm
 • Golvlampa Adrian av metall, svart

  Golvlampa Adrian av metall, svart
  Golvlampa Adrian i skandinavisk design Golvlampan Adrian, utformad i metall, är mycket elegant och enkel. Den är perfekt för läsning och smälter väl in i många olika inredningsstilar. I stativets övre del kan den riktas in via den böjliga sektionen. Utöver det kan lampan, som är gjord av metall, roteras i fästet och positioneras i önskat läge med hjälp av vingskruvarna till höger och vänster. Lite ljus tränger ut genom öppningarna i vingskruvarna, vilket ger en väldigt speciell belysning. En fotomkopplare på sladden gör det bekvämt att använda den.
 • Omari LED Golvlampa Black - Nordlux

  Omari LED Golvlampa Black - Nordlux
  Omari LED Golvlampa Black - Nordlux
 • Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux

  Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux
  Ray Single Golvlampa Chrome - Nordlux
 • Nordlux - Alexander Golvlampa Black

  Nordlux - Alexander Golvlampa Black
  Design Nordlux Alexander Golvlampa Svart är ett utmärkt exempel på den klassiska och enkla elegans som kännetecknar skandinavisk design. Med bara några få verktyg uppnås stor uttrycksfullhet i den övergripande lampdesignen, där kombinationen av fina och solida element skapar en vacker balans mellan olika kontraster. Särskilt iögonfallande för den här lampan är den böjda filigranramen som slutar i en halvoval, som utgör lampskärmen. Eftersom lampskärmen är gjord av metall tränger ljuset inte in utan riktas ner genom öppningen i en enda kon, vilket ger en direkt och effektiv belysning av området under lampan. Det finns en växelströmbrytare monterad direkt på ramen för snabb och enkel användning av lampan. Tack vare den smarta låsarmen kan lampskärmen vridas för att justera ljusets riktning, vilket gör den här modellen perfekt som läslampa i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Lampan ingår i en hel serie från Nordlux. Se dem alla här.
 • Nordlux - Ray Single Golvlampa Black Nordlux

  Nordlux - Ray Single Golvlampa Black Nordlux
  Ray Single Golvlampa Black - Nordlux
 • Ray Single Golvlampa Black - Nordlux

  Ray Single Golvlampa Black - Nordlux
  Ray Golvlampa Svart Golvlampa i stilrent design, med mässingsdetaljer. Använd den som läslampa, eller som mysbelysning.
 • Arild Golvlampa Black - Nordlux

  Arild Golvlampa Black - Nordlux
  Arild Golvlampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Ellen Golvlampa Black

  Nordlux - Ellen Golvlampa Black
  Design Nordlux Ellen Golvlampa Vit är en klassiskt utformad belysningsmodell med en vacker tidlöshet i sin form, så den kommer alltid att framstå som ett stilfullt inslag i din inredning. Den kupolformade lampskärmen kompletterar vackert den slanka ramen och skapar ett spännande samspel av former samtidigt som designen är enkel och minimalistisk. Lampan har en liten standardsockel som passar många olika typer av glödlampor. När du tänder ljuset riktas det ner genom den breda öppningen i ett harmoniskt downlight. Eftersom ljuskällan sitter en bit in i den kupolformade lampskärmen bländar den samtidigt aldrig, eftersom den sitter en bit in i den kupolformade lampskärmen. Eftersom lampskärmen är vit på insidan reflekteras ljuset, vilket gör att det verkar ännu ljusare. Lampan ingår i en hel serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Lampan finns i en mängd vackra färger och utföranden som lätt kan kombineras om du vill ha en enhetlig stil i din belysning. Se dem alla här
 • Nordlux - Bretagne Golvlampa Grey

  Nordlux - Bretagne Golvlampa Grey
  Design Kaare Bækgaard för Nordlux Bretagne Golvlampa Grå är epitetet för skandinavisk estetik tack vare sitt enkla visuella uttryck, sin enkla men fulländade design och universellt smickrande neutrala färgskala som kan kombineras med en myriad av rum och inredningar. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designern Kaare Bækgaard, som har lyckats skapa en modern, stilinriktad lampmodell till ett rimligt pris. Bretagne-lamporna är inspirerade av den klassiska PH-lampan men i en ny, spännande och mer lättillgänglig design som ger stil åt alla vardagsrum. Lampskärmens karakteristiska flerskiktsdesign garanterar en mycket mjuk ljusfördelning. Eftersom lampskärmarna är tillverkade av metall riktar de den totala ljuskvaliteten nedåt, vilket ger en bra belysning av området under lampan. Bretagne finns som pendel-, bords-, vägg- och golvlampa i flera vackra nyanser. Kombinera lamporna för ett sammanhängande belysningskoncept i de många rummen i ditt hem. Se hela kollektionen här.
 • Contina Golv

  Contina Golv
  Contina kombinerar attraktiv design och funktion där det är de noggrant utvalda detaljerna som får serien att sticka ut och gör den helt unik. Den lätta ramen avslutas med ett kulformat glasklot i opalvitt glas som döljer ljuskällan och sprider ett vackert bländfritt ljus i rummet samt bidrar till ett elegant uttryck. Contina är en exklusiv golvlampa i den vackraste mässing som tillför värme och en ombonad känsla till den ljusa skandinaviska inredningen. Den eleganta lampan har många funktioner och användningsmöjligheter eftersom lamphuvudet kan vridas åt båda sidor samt den övre delen av stativet justeras både upp och ner efter behov.Ljuskälla ingår ej.
 • Ellen golvlampa (Svart)

  Ellen golvlampa (Svart)
  Stilren golvlampa i matt metall med en skärm som bara släpper igenom ljus nedåt. Ger en fin indirekt belysning. Sladd med golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Vanila golvlampa (Svart)

  Vanila golvlampa (Svart)
  Otroligt snygg golvlampa som dessutom är funktionell. Höj och sänkbar, lätt tillgänglig strömbrytare på lampan, vridbart lamphuvud.Sladdlängd - 210cmLjuskälla ingår ej.
 • Nordlux - Vanila Golvlampa White

  Nordlux - Vanila Golvlampa White
  Design Nordlux Vanila Golvlampa Vit presenterar sig i en modern design som är både enkel och karaktärsfull på samma gång. Lampan kännetecknas av en neutral, monokrom färgskala och en asymmetrisk form med snedställda linjer, vilket gör den till ett verkligt statement piece i det moderna hemmet. Samtidigt ger den asymmetriska utformningen ett extra brett ljusinsläpp. Skärmens insida är hållen i vitt, så att ljuset reflekteras effektivt och framstår som ännu ljusare. Ljuset är direkt och nedåtriktat, vilket gör Vanila lämplig som läslampa. Här är det en klar fördel att lamphuvudet kan vridas för att justera ljusriktningen. Lampan finns i två vackra färgvarianter och finns som både golv- och vägglampa. Se alla Vanila-lampor här.
 • Dial golvlampa (Vit)

  Dial golvlampa (Vit)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd. Det svängda väggfästet understryker det lätta och eleganta uttrycket.