Nordlux taklampor

Utbudet av lampor för takmontering är väldigt stort från märket Nordlux. Här finns mer än 100 olika taklampor av olika typ (spots, pendel m.m.). Nordlux lighting har breda, platta, konformade, bollampor och många andra former av belysning.

Populärt inom Nordlux taklampor

 • Rispapper 40 (Vit)

  Rispapper 40 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Rispapper 35 (Vit)

  Rispapper 35 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - minimalistisk hänglampa, mässing
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Pendellampa Pop Rough av metall, vit

  Pendellampa Pop Rough av metall, vit
  Hänglampa Pop Rough med en metallskärm med grov yta Hänglampan Pop Rough utstrålar enkelhet och purism. Dess metallskärm har förfinats med en grov yta. Dekorationen går att hitta i den lilla detaljen i borstad mässing som fungerar som upphängningssystem ovanpå skärmen. Hänglampan Pop Rough belyser ett bord, en köksbänk eller ett matrum. Den kan kompletteras med andra lampor från serien och kan utrustas med alla typer av E27-lampor, inklusive de moderna, energisparande LED-lamporna. Lampor kan beställas samtidigt.

Fler tips på Nordlux taklampor

 • Piso Pendel

  Piso Pendel
  Piso utstrålar skandinavisk minimalism. Den stilrena designen ger Piso ett tidlöst och modernt uttryck där den stora belysningsytan bidrar till ett vackert och enhetligt ljus. Den strama designen har kombinerats med integrerad dim-to-warm-teknik som drivs av din väggdimmer, så att du otroligt lätt kan anpassa ljustemperaturen i rummet till alla vardagliga situationer.Pendeln Piso har tagits fram i elegant grå metall som tillsammans med de mjuka formerna ger lampan ett stramt och enkelt uttryck. Pendeln sprider ett jämnt ljus genom den frostade skärmen och den passar därför perfekt över matbordet eller köksön.
 • Hänglampa Groa av trä, svart

  Hänglampa Groa av trä, svart
  Hängande lampa Groa av trä Fina trästrån symboliserar skuggan på den öppna hängande lampan Groa. Ljuskällan är alltså tydligt synlig, varför en dekorativ glödlampa rekommenderas här. Ljuset tar sig fram genom stöttorna och skapar ett vackert ljus- och skuggspel i taket. På samma sätt belyses ytan nedanför, till exempel ett bord, över ett stort område. Den trattformade skärmen är ansluten till taket med en svart upphängning.
 • Smart 5M IP44 Skensystem (Vit)

  Smart 5M IP44 Skensystem (Vit)
  Med Nordlux LED-remsor kan du skapa ditt eget ljusuttryck var du vill – även på trånga platser med väldigt lite utrymme. Använd LED-remsorna för att skapa mysig, dämpad vit och färgad belysning som är lätt att dölja under köksskåp, längs med trappan, bakom en tv-skärm ... bara din fantasi sätter gränserna. Discoläget gör att ljuset blinkar i takt med musiken. Den självhäftande remsan är enkel att sätta upp. Fjärrkontroll ingår.
 • Taklampa Ethan, 2 lampor, svart

  Taklampa Ethan, 2 lampor, svart
 • Omari Plafond 5 Plafond White - Nordlux

  Omari Plafond 5 Plafond White - Nordlux
  Omari Plafond 5 Plafond White - Nordlux
 • Milford 20 2.0 Taklampa Brass - Nordlux

  Milford 20 2.0 Taklampa Brass - Nordlux
  Koncept Milford 20 2.0 Taklampa Mässing på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bordslampor och taklampor – alla med samma grundläggande kvalitetsegens
 • Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, gul, Ø 45 cm
 • Hänglampa Pine, 2 lampor, grå

  Hänglampa Pine, 2 lampor, grå
  Två-flammande hängande lampa Pine med attraktiva metallskärmar Den enkla karaktären hos de två trunkerade konformade metallskärmarna i Pine hängande ljus förenas av en effektiv detalj med ett perforerat mönster. Den är inkorporerad ovanför uttag och runt underkanten och fyller rummet med ett atmosfäriskt ljusmönster under drift. Dessutom uppnås direkt belysning så att Pine också kan användas för områdesbelysning, till exempel ovanför ett långsträckt bord. Smala mässingselement vid kabelinföringarna ger pendellampa en ädel touch.
 • Fura 25 Taklampa White - Nordlux

  Fura 25 Taklampa White - Nordlux
  Koncept Fura 25 Taklampa Vitär en modern taklampa med klassiska värderingar från det hyllade och älskade design- och belysningsmärket Nordlux. Den vackra Fura taklampa finns i två storlekar, Ø2
 • Trinidad Pendel

  Trinidad Pendel
  Trinidad-serien tillverkas i det vackra och naturliga materialet bambu som tar in naturen i din inredning på det allra finaste sätt. Det flätade gallermönstret av bambu är handgjort och ger ett dekorativt ljusmönster i rummet när ljuset bryter igenom de flätade bambustråna, vilket skapar en varm och mysig atmosfär. Pendeln Trinidad sprider ett mjukt diffust ljus i alla riktningar och är därför idealisk för att hänga över matbordet eller som stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Med sitt enkla och naturliga uttryck passar den in i de flesta hem.
 • Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux

  Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux
  Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux
 • Taklampa Cole av glas och metall, 3 lampor

  Taklampa Cole av glas och metall, 3 lampor
  Svängbara glasskärmar - Taklampa Cole Cole taklampan med tre lampor är idealisk för allmänbelysning i vardagsrum, hallar och sovrum. De svängbara och roterbara skärmarna kan belysa specifika områden i rummet och ger nästan indirekt och svagt bländande ljus tack vare de omslutande glasskärmarna. Uttagen kan förses med valfria ljuskällor. Tack vare den svartvita färgkombinationen och den ganska klassiska designen passar armaturen in i många inredningsstilar och är därför alltid ett bra alternativ. Det är också möjligt att installera Cole som en vägglampa.
 • Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm

  Hänglampa Dial med metallskärm, grå, Ø 45 cm
 • Paco Upphäng

  Paco Upphäng
  Med sin strömlinjeformade och minimalistiska design kan Paco-serien stylas för att passa din egen personliga smak perfekt. Lägg till en stor dekorativ glödlampa och häng lampan i kluster med två eller fler för att skapa en perfekt och mysig atmosfär.Kombinationen av svart metall och en dekorativ glödlampa ger ett trendigt och industriellt designuttryck.
 • Bretagne (Vit)

  Bretagne (Vit)
  Taklampa i metall och avskärmande nivåer.Ljuskälla ingår ej.
 • Groa 34 Pendel

  Groa 34 Pendel
  Groa är en öppen pendellampa där trästrukturen stöder ett vackert skuggspel – samspelet mellan ljus och skugga är själva kärnan i den här pendeln. Ljuset sprider sig nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa.
 • Oja 29 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)

  Oja 29 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)
  Med den universella, väldigt platta taklampan Oja med integrerad LED- och Moodmaker™-funktion kan du dimra ljuset i tre steg med din vanliga väggströmbrytare. Oja har ett neutralt, vitt ljus (4 000K), vacker backlight-effekt och en mycket lång livslängd på 25 000 timmar.
 • Molli Pendel

  Molli Pendel
  Molli-serien består av lampor i en minimalistisk och klassisk design. De sneda, matt opalvita glasskärmarna ger ett behagligt, diffust ljus som är perfekt för mysiga stunder runt middagsbordet.
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Link spotlight (Svart)

  Link spotlight (Svart)
  Link spotlight är utformad för Link-systemet och ger ett funktionellt och riktat ljus. Lampan har en flexibel, svängbar skärm som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att kunna belysa specifika delar av rummet, eller för att tillföra en bra allmänbelysning. Den kan enkelt och snabbt installeras i ett eluttag och är även lätt att flytta på. Link spotlight är tillverkad av metall och har en mattsvart finish. Ljuskälla ingår ej. 
 • Eik 3-spot

  Eik 3-spot
  Diskret och praktisk spotlight med tre spottar i vitt. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Tribeca 38 Pendel

  Tribeca 38 Pendel
  De varma färgerna och levande strukturerna som finns i naturen har förvandlats till stilren och nordisk design i vår Tribeca-serie. Formspråket och materialvalet är organiskt och skapar ett balanserat och behagligt ljus genom de fina lamellerna som på vackraste sätt passar över vilken matplats eller myshörna som helst.
 • Alton 23 (Mässing/guld)

  Alton 23 (Mässing/guld)
  Vacker takpendel i opalvitt glas och med en mässingsockel. Vit textilkabel (3m).Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Pop med metallskärm, grön

  Hänglampa Pop med metallskärm, grön
  Harmonisk hänglampa Pop i kupolform Pop-hänglampans skugga är utformad som en kupol som öppnas nedåt. I kombination med enfärgad finish blir resultatet en visuellt återhållen pendellampa som är lämplig för direktbelysning i många olika inredda interiörer - särskilt ovanför vardagsrummet och matbordet. Endast ett litet metallelement, genom vilket hållarkabeln är ansluten till skärmen, ger en optisk kontrapunkt.
 • Ethan 1-Spot

  Ethan 1-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Hänglampa Trude med metallskärm, svart

  Hänglampa Trude med metallskärm, svart
  Kupolformad hänglampa Trude av metall Med den kupolformade metallskärmen i återhållsamma färger har hänglampan Trude ett enkelt utseende. Den kan kombineras med de mest olika inredningskoncept. Tack vare den skärm som öppnas nedåt är Trude en direkt ljuskälla som är utmärkt som huvudbelysning över ett bord.
 • Kitchenio 3-kit LED (Svart)

  Kitchenio 3-kit LED (Svart)
  Kitchenio är en stilren och enkel spotlight för inbyggnad som ger möjligheten att belysa såväl små utymmen som stora rum. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, har en svart finish och bygger endast 2,1cm i höjden, vilket ger en mängd med möjligheter för inbyggnad. Kitchenio är försedd med integrerad LED-belysning som går att dimra i färgtemperatur mellan varmvitt ljus och kallvitt (3000K / 4000K). Levereras i 3-pack.Integrerad LED-belysning. 
 • Ivona 4-Pendel

  Ivona 4-Pendel
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Kombinationen av mässing och opalglas skapar ett glamoröst och elegant designuttryck.
 • Noxy Plafond Dim. White - Nordlux

  Noxy Plafond Dim. White - Nordlux
  Noxy Plafond Dim. White - Nordlux
 • Coupar Udendørs Taklampa White - Nordlux

  Coupar Udendørs Taklampa White - Nordlux
  Coupar Udendørs Taklampa White - Nordlux
 • Carmen 45 taklampa (Svart)

  Carmen 45 taklampa (Svart)
  Carmen är en familj med ett minimalistiskt och klassiskt men ändå mjukt och rundat designuttryck. Skärmarna i flera lager säkerställer ett mjukt och bländfritt ljus som skapar den perfekta atmosfären ovanför matbordet.
 • Beroni 40 taklampa (Svart)

  Beroni 40 taklampa (Svart)
  Pendellampan Beroni har en särpräglad minimalistisk design som ger ett fascinerande ljus- och skuggspel när den är tänd. De böjda metalltrådarna skapar en öppen och luftig look, där du kan skapa ditt eget designuttryck genom att lägga till en dekorativ glödlampa.
 • Dorado Plafond Smarte Light Black - Nordlux

  Dorado Plafond Smarte Light Black - Nordlux
  Dorado Plafond Smarte Light Black - Nordlux
 • Bretagne 38 taklampa (Koppar)

  Bretagne 38 taklampa (Koppar)
  Bretagne-serien är sinnebilden av rena och mjuka skandinaviska linjer. Den klassiska designen med flera skiktade skärmar ger ett mjukt, bländfritt ljus som skapar den perfekta, mysiga atmosfären.
 • Dial 25 taklampa (Grå)

  Dial 25 taklampa (Grå)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Alton 25 pendel (Smoke)

  Alton 25 pendel (Smoke)
  Alton är en elegant taklampa med bas i svartlackad metall kombinerat med en lyxig, rökfärgad glaskupa. Ger ett mjukt, behagligt och inbjudande ljus och passar lika bra i entrén som i sovrummet eller hallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan och koppla med fördel till en dimmer för pampigast resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Verona Taklampa Opal - Nordlux

  Verona Taklampa Opal - Nordlux
  Verona Taklampa Opal - Nordlux
 • Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 41,5 cm

  Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 41,5 cm
 • William 27 taklampa (Vit)

  William 27 taklampa (Vit)
  Taklampa i metall i färgerna mattsvart eller mattvit. Matchande textilsladd 2m medföljer, höjden går att ställa in vid montering. Lyser bara neråt och passar bra över ett matbord eller arbetsplats.Ljuskälla ingår ej.
 • Alton 25 Taklampa White - Nordlux

  Alton 25 Taklampa White - Nordlux
  Koncept Alton 25 Taklampa White - Black/Brassär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföra
 • Landon 8 badrum (Vit)

  Landon 8 badrum (Vit)
  Landon är en serie utanpåliggande spottar med inbyggd Moodmaker ™- funktion som dimrar ljuset i den inre och yttre ljusringen i tre olika steg. Det tredje steget ger ett svagt nattbelysning som är perfekt när man behöver gå på toaletten under natten. Högt IP-skydd (IP44) gör denna spotlight lämplig för fuktiga utrymmen, till exempel badrum.
 • Äggformad taklampa Nexus

  Äggformad taklampa Nexus
  Taklampan Nexus i oval form För en puristisk inredningsstil passar taklampan Nexus utmärkt. På en upphängning med en längd av 250 cm sitter den ovala lampskärmen som avger ljuset nedåt. Skärmen är tillverkad av borstad metall för att få ett matt skimmer. På så sätt fungerar lampan som centralbelysning och dekorativt element på samma gång.
 • Arlington 150 Plafond White - Nordlux

  Arlington 150 Plafond White - Nordlux
  Arlington 150 Plafond White - Nordlux
 • Magia 26 taklampa (Svart)

  Magia 26 taklampa (Svart)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Stake Plafond LED Dim. White - Nordlux

  Stake Plafond LED Dim. White - Nordlux
  Stake Plafond LED Dim. White - Nordlux
 • Sóller 17 Plafond White - Nordlux

  Sóller 17 Plafond White - Nordlux
  Sóller 17 Plafond White - Nordlux
 • Oja Plafond 42 IP20 3000/4000K White - Nordlux

  Oja Plafond 42 IP20 3000/4000K White - Nordlux
  Oja Plafond 42 IP20 3000/4000K White - Nordlux
 • Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Chrome - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Chrome - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Chrome - Nordlux
 • Ray 2-kit Pendel

  Ray 2-kit Pendel
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkad av vitlackerad metall med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • LED-taklampa Fallon, 12 cm hög

  LED-taklampa Fallon, 12 cm hög
  LED-taklampa Fallon som rund cylinder LED-taklampan Fallon kan diskret smälta in i många olika interiörer tack vare det subtila utseendet som erhålls av en vit metallcylinder med en cirkulär plastdiffusor. LED-lampornas varmvita ljus avges nedåt med en vinkel på 110°. MoodMaker™-funktionen är en funktionell höjdpunkt. Tack vare dessa kan alla LED-lampor styras via väggströmbrytaren. Man kan till exempel ändra de som finns inomhus till 100 % eller 50 % eller enbart tända de yttre LED-lamporna.
 • Pop taklampa (Mattsvart)

  Pop taklampa (Mattsvart)
  Pop är en snygg, strömlinjeformad designlampa i en mjuk, matt finish. Mässingsdetaljen högst upp ger en elegant touch till den klassiska skärmen. Pendellampan hänger vackert ovanför mat- eller köksbordet.
 • Pop pendel (Antracit)

  Pop pendel (Antracit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Ask 28 Plafond

  Ask 28 Plafond
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Oja 42 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)

  Oja 42 IP20 4000K Step-Dim plafond (Svart)
  Med den universella, väldigt platta taklampan Oja med integrerad LED- och Moodmaker™-funktion kan du dimra ljuset i tre steg med din vanliga väggströmbrytare. Oja har ett neutralt, vitt ljus (4 000K), vacker backlight-effekt och en mycket lång livslängd på 25 000 timmar.
 • LED-pendellampa Lilt, svart

  LED-pendellampa Lilt, svart
  Svart LED-hängande lampa Lilt i form av en stång - dimbar i tre steg med en väggbrytare Lilt LED-pendellampa pendelarmatur är perfekt för direktbelysning ovanför bord och köksbänkar. Den är utformad som en enkel, svart stapel på vars undersida en diffusor är inbyggd över hela längden. LED-lamporna inuti ger ett varmt vitt ljus vars intensitet kan regleras från 100% till 50% och till 25% med en konventionell väggströmbrytare tack vare Moodmaker-dimningsfunktionen.
 • Hänglampa Groa, av trä, ljust hell

  Hänglampa Groa, av trä, ljust hell
  Hängande lampa Groa av trä Fina trästrån symboliserar skuggan på den öppna hängande lampan Groa. Ljuskällan är alltså tydligt synlig, varför en dekorativ glödlampa rekommenderas här. Ljuset tar sig fram genom stöttorna och skapar ett vackert ljus- och skuggspel i taket. På samma sätt belyses ytan nedanför, till exempel ett bord, över ett stort område. Den trattformade skärmen är ansluten till taket med en svart upphängning.
 • Standard Taklampa

  Standard Taklampa
  Plafonden Standard från Nordlux är en klassisk lampa i tidlös design. Med den opalvita glasskärmen avger lampan ett härligt, mjukt och varmt ljus som gör att den passar till flera olika rum. Använd den i badrummet, i hallen eller i barnrummet.
 • Ellen 30 Taklampa White - Nordlux

  Ellen 30 Taklampa White - Nordlux
  Ellen 30 Taklampa White - Nordlux
 • Landon Smart Long plafond (Vit)

  Landon Smart Long plafond (Vit)
  Landon Ingår i Smartlight och du kan styra den från Nordlux Smart Light app
 • Grant 3 Taklampa Black - Nordlux

  Grant 3 Taklampa Black - Nordlux
  Grant 3 Taklampa Black - Nordlux
 • Chino 25 taklampa (Trä)

  Chino 25 taklampa (Trä)
  Chino taklampa på 25cm i diameter, med en burliknande ram i trä. Snygg lampa som passar över matbordet, soffbordet eller varför inte i sovrummet? Mycket stilfull med sin synliga ljuskälla som man ser genom ramen. Chino finns i fler storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Omari Plafond 3 Plafond Black - Nordlux

  Omari Plafond 3 Plafond Black - Nordlux
  Omari Plafond 3 Plafond Black - Nordlux
 • Alanis 4 taklampa (Svart)

  Alanis 4 taklampa (Svart)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan är perfekt ovanför mat- eller köksbordet.
 • Step 36 taklampa (Svart)

  Step 36 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart metall med svart textilsladd. Ger ett fint ljus nedåt och passar perfekt över köksbord, köksö eller arbetsplats.Ljuskälla ingår ej.
 • Siv Taklampa Marmor Black - Nordlux

  Siv Taklampa Marmor Black - Nordlux
  Siv Taklampa Marmor Black - Nordlux
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön
 • Spinner Taklampa

  Spinner Taklampa
  Plafonden Spinner från Nordlux är en klassisk lampa i tidlös design. Med den opalvita glasskärmen avger lampan ett härligt, mjukt och varmt ljus som gör att den passar till flera olika rum. Använd den i badrummet, i hallen eller i barnrummet.
 • Milford 20 taklampa (Opal)

  Milford 20 taklampa (Opal)
  Milford är en dekorativ belysningsserie där det opalvita munblåsta glaset skapar en mjuk och nästan ”veckad” look. Designen är klassisk och vintage, balanserad med en modern twist i form av mässingsupphängningen. Kombinationen av de organiska formerna och den räfflade ytan skapar elegans och lyser upp rummet med ett mjukt och varmt ljus.
 • Lotus 4 Plafond Black - Nordlux

  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
 • Alanis 4 Taklampa Black - Nordlux

  Alanis 4 Taklampa Black - Nordlux
  Alanis 4 Taklampa Black - Nordlux
 • Ellen 30 Taklampa Black - Nordlux

  Ellen 30 Taklampa Black - Nordlux
  Ellen 30 Taklampa Black - Nordlux
 • Asti 30 Taklampa Wood - Nordlux

  Asti 30 Taklampa Wood - Nordlux
  Asti 30 Taklampa Wood - Nordlux
 • Lilly Pendel

  Lilly Pendel
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Samspelet mellan den borstade mässingen och det lätta opalglaset gör Lilly-pendeln mycket elegant och träffar samtidigt rätt i en av dagens stora designtrender. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 36 graders ljus i hela rummet.
 • Cafe 30 (Vit)

  Cafe 30 (Vit)
  Upphäng i borstat stål, transparent sladd och opal vitt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Verona i vitt och svart

  Hänglampa Verona i vitt och svart
  Upphängningslampa Verona i klassisk, skandinavisk design Verona pendellampa erbjuder en slående färgkontrast med färgerna svart och vitt, vilket också ger denna lampa en modern touch. Två opalvita, böjda glaselement i platt och smal form bildar skuggan medan locket är tillverkat av metall. Den opalglas orsakar att ljus som kommer ut från sidan och uppåt för att vara utspridda, så att förutom direkt ljus riktade nedåt, harmonisk grundbelysning belysning skapas också. Detta gör Verona särskilt lämpligt för att belysa ett bord.
 • Chicago 2-skena

  Chicago 2-skena
  Ljus är en praktisk nödvändighet som påverkar vår uppfattning av rum och vårt humör. Därför är det viktigt att välja en effektiv spotlight som Chicago som ger ett bra och jämnt fördelat ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Ray 2-kit Pendel

  Ray 2-kit Pendel
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkade i krom med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • Link Cole Spot

  Link Cole Spot
  Tack vare sin minimalistiska och klassiska design är spotlightserien Cole lätt att integrera i de flesta inredningar. Den matta opalglasskärmen skapar ett mjukt och diffust ljus som kan justeras i den riktning du behöver. Passar Nordlux länksystem.
 • Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 31 cm

  Hänglampa Groa av trä, rund, Ø 31 cm
 • Notti 10 taklampa (Terracotta)

  Notti 10 taklampa (Terracotta)
  Notti har en organisk och harmonisk form med ett lätt nordiskt designuttryck. Här är enkelhet nyckeln – den mjuka, matta ytan matchar färgen inuti pendellampan för en elegant effekt och ett mjukt ljus. Häng tre eller fler lampor tillsammans i en rad eller ett kluster för att skapa en cool effekt.
 • Rispapir 48 cm Pendel

  Rispapir 48 cm Pendel
  Rispapir 35 pendellampa från Nordlux har en mycket klassisk och enkel utformning. Skärmen är tillverkad av beigefärgat rispapper som ger ett behagligt ljus. Pendellampan har många användningsområden. Den kan användas i stugan, i barnens rum, i sovrummet eller tonårsrummet eller i hallen. Lampan levereras utan upphäng.
 • Dicte 40 Pendel

  Dicte 40 Pendel
  Den runda skärmen i Dicte-serien är tillverkad av mjukt handveckat tyg som ger vilket rum som helst en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den veckade bomullsskärmen ger ett mjukt och diffust ljus som är perfekt för att lysa upp ett hörn eller ditt matbord.
 • Djay Smart Color plafond (Vit)

  Djay Smart Color plafond (Vit)
  Djay Smart ingår i kollektionen Smart Light. Du kan styra din Djays belysning, färgtemperatur och musik från Smart Light appen.
 • Teton Plafond

  Teton Plafond
  Modern rund vägglampa med grafisk design i svartlackerad metall och frostad skärm. Lampan passar utmärkt vid ytterdörren, uppfarten eller på terrassen och levereras med en LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Trude taklampa (Svart)

  Trude taklampa (Svart)
  Trude är en vacker pendel i en skandinavisk och vacker design. Tillverkad i metall och finns i två olika färger - svart eller vit. Sprider ett bra ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp.Ljuskälla ingår ej.
 • Ask 41 Plafond 

  Ask 41 Plafond 
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Ivona 4 Taklampa Black - Nordlux

  Ivona 4 Taklampa Black - Nordlux
  Ivona 4 Taklampa Black - Nordlux
 • Strap 16 Taklampa Opal - DFTP

  Strap 16 Taklampa Opal - DFTP
  Strap 16 Taklampa Opal - DFTP
 • Ethan 1 Plafond White - Nordlux

  Ethan 1 Plafond White - Nordlux
  Ethan 1 Plafond White - Nordlux
 • Siv taklampa (Brun)

  Siv taklampa (Brun)
  Hos Siv är enkelheten nyckeln. Den tunga marmorfoten kontrasterar elegant mot den varma, dekorativa ljuskällan och skapar ett effektfullt designuttryck. Skapa din egen look genom att lägga till en glödlampa som passar din inredning. Marmor är ett naturmaterial och därför kan linjer, färger och mönster variera från lampa till lampa.
 • Andor nedgrävningsspot (Rostfritt stål)

  Andor nedgrävningsspot (Rostfritt stål)
  Den infällda spotlighten Andor gör att du kan belysa din uppfart, gång eller trädgård och få utmärkt belysning utan synliga spotlights. Kan parallellkopplas.
 • Alton Plafond Smoke - Nordlux

  Alton Plafond Smoke - Nordlux
  Koncept Alton Plafond Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla m
 • Ellen 40 Taklampa Black - Nordlux

  Ellen 40 Taklampa Black - Nordlux
  Ellen 40 Taklampa Black - Nordlux
 • Nori 39 Taklampa Black - Nordlux

  Nori 39 Taklampa Black - Nordlux
  Nori 39 Taklampa Black - Nordlux
 • Karma Nordic 14 Taklampa Glas - Nordlux

  Karma Nordic 14 Taklampa Glas - Nordlux
  Karma Nordic 14 Taklampa Glas - Nordlux
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige
 • Freya 35 Taklampa Black - Nordlux

  Freya 35 Taklampa Black - Nordlux
  Freya 35 Taklampa Black - Nordlux
 • Desi 22 Plafond Black - Nordlux

  Desi 22 Plafond Black - Nordlux
  Desi 22 Plafond Black - Nordlux
 • Milford 20 Taklampa Opal - Nordlux

  Milford 20 Taklampa Opal - Nordlux
  Koncept Milford 20 Taklampa Opalär en av lamporna i den nya retroinspirerade serien Milford, som överraskar på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bords