Nordlux taklampor

Nordlux har ett brett utbud av lampor för takmontering. Här finns mer än 100 olika taklampor av olika typ (spots, pendel m.m.). Nordlux lighting har breda, platta, konformade, bollampor och många andra former av belysning.

Populärt inom Nordlux taklampor

 • Rispapper 40 (Vit)

  Rispapper 40 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Rispapper 35 (Vit)

  Rispapper 35 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - minimalistisk hänglampa, mässing
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Balance LED takpendel (Svart)

  Balance LED takpendel (Svart)
  Balance är en taklampa som är skapad i en skandinavisk och minimalistisk design. Den är gjord i enkla, rena linjer och mjuka, eleganta former. Balance är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett bländfritt och varmvitt ljus (2700K). Dessutom har Balance en inbyggd dimfunktion som gör att du enkelt dimmar lampan i tre steg via väggströmbrytaren. Lampan är tillverkad i metall med en mattsvart finish och akryl som skyddar ljuskällan.Sladdlängd: 200cm svart textilkabel. Integrerad LED-belysning. 

Fler tips på Nordlux taklampor

 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, beige
  Freya hängande lampa har en organisk form och är idealisk för att belysa vardagsrumsbordet eller matsalsbordet. Med flera armaturer på rad kan den dock också ge ljus till exempel till en köksbänk. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Skärmen innehåller ljuskällan och kan enkelt tas bort för att sätta in eller byta ut lampor. Det indirekta ljuset ger en bländfri belysning av omgivningen.
 • Nordlux - Milford 30 Taklampa Opal

  Nordlux - Milford 30 Taklampa Opal
  Milford 30 Taklampa Opal - Nordlux
 • Nordlux - Cera Taklampa Brass

  Nordlux - Cera Taklampa Brass
  Design Nordlux Taklampan Cera Brass fångar ögat med sin vackra, gyllene mässingsfärg och eleganta, designinriktade form. Mässingsfärgen ger en känsla av mysighet och värme som snabbt sprider sig till omgivningen. Den runda lampskärmen är inspirerad av portobellosvampen, vilket ger lampan en organisk touch och skapar en fin visuell volym i den annars strama designen. Lamporna från Cera-serien är ett exempel på mässingstrenden som blir alltmer populär överallt, vilket vackert kompletterar den minimalistiska nordiska designstilen. Designen väcker också associationer till Art Deco-perioden, där värdet av ett bruksföremål inte bara begränsas till dess funktion utan även definieras av estetiska överväganden. Metallskärmen riktar ljuset nedåt i ett behagligt downlight. Den nedåt böjda formen säkerställer att ljuset inte skär in i ögonen. Se alla vackra lampor i Cera-sortimentet från Nordlux just här.
 • Nordlux - Oja 60 Plafond 3-Step White

  Nordlux - Oja 60 Plafond 3-Step White
  Design Nordlux Oja 60 Taklampa 3-stegs vit presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Fura 25 Taklampa White

  Nordlux - Fura 25 Taklampa White
  Design Nordlux Fura 25 Taklampa White presenterar sig i en vacker, enkel och modern design i skandinavisk stil. Lampan har en vacker rundad lampskärm och en monokrom ytfinish i en matt vit skugga som passar alla inredningar och färgkoncept, vilket gör denna pendelbelysning till en mångsidig modell som kan integreras i både privata och offentliga bostadsutrymmen. Ljuskällan är en inbyggd LED-modul som är ansluten till den breda ljusutgången på armaturens undersida. Ljuset avges därför i ett direkt, nedåtriktat sken som effektivt belyser området under lampan. Av denna anledning är Fura taklampa idealisk över matbord, köksbänkar och andra ytor. Lampan har en varmvit färgton (2700K) och ger en mycket tydlig ljusbild trots LED-modulens låga energiförbrukning. Fura taklampa är därför den perfekta lampan för dig som vill ha en energieffektiv ljuskälla i en tidlös och elegant design. Se fler vackra taklampor från Nordlux här.
 • Ask 36 Plafond Sensor (Vit)

  Ask 36 Plafond Sensor (Vit)
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.Sensorräckvidd (m) 4-6
 • Nordlux - Clyde 4 LED Taklampa Black

  Nordlux - Clyde 4 LED Taklampa Black
  Design Nordlux Clyde 4 LED taklampa Black kännetecknas av en strikt design som tydligt är inspirerad av den nordiska stilen - ett inredningsdesignkoncept som länge har satt tonen i modern inredning. I den här modellen har det enkla utseendet kombinerats med innovativ belysningsteknik för att skapa en praktisk lampa med förstklassig funktionalitet. Inuti det cylindriska lamphuvudet finns en inbyggd LED-ljuskälla som avger ett kraftfullt nedåtriktat sken i en varmvit färgton. Tack vare den smarta Moodmaker-funktionen kan ljuset justeras i tre steg. Minnesfunktionen ser till att lampan kommer ihåg den senast valda inställningen nästa gång du slår på lampan. Lampan ingår i en hel serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Det minimalistiska utseendet och den universellt användbara mattsvarta skärmen är ett kännetecken för alla lampor i Clyde-serien, varför de också är lätta att kombinera med varandra. Se hela Clyde-serien här.
 • Nordlux - Lotus 2 Plafond Black

  Nordlux - Lotus 2 Plafond Black
  Design Nordlux Lotus 2 Taklampa Svart är en fantastisk kombination av modern och industriell design. Lampan har en trendig svart/gyllene färgskala som länge varit populär, eftersom det svarta utsidan gör lampan lätt att passa in i rummet, medan de gyllene bildar en vacker och spännande kontrast som fångar ögat. Samtidigt kännetecknas lampan av en robust design och en armatur i ren metall som är tydligt inspirerad av klassiska, industriella interiörer. Lamphuvudet är avlångt så att ljuset skickas ner genom öppningen i en relativt fokuserad stråle. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras för att justera ljusets riktning. Eftersom ljuskällan är placerad väl inne i lamphuvudet är du garanterad ett bländfritt ljus. Skärmens insida är vit, så att ljuset kan reflekteras och verka ännu ljusare. Lampan är en del av Lotus-serien från Nordlux. I serien ingår vägg- och taklampor, alla i samma vackra design. Se hela serien här.
 • Landon Smart Long plafond (Svart)

  Landon Smart Long plafond (Svart)
  Landon Ingår i Smartlight och du kan styra den från Nordlux Smart Light app
 • Nordlux - Grant 25 Taklampa Brass

  Nordlux - Grant 25 Taklampa Brass
  Design Nordlux Grant 25 Taklampa Brass är en otroligt mjuk och läcker lampa som ger ett sofistikerat och stilfullt utseende som vackert sprider sig till omgivningen. Lampan består helt enkelt av en monokrom stomme med en matt finish och en skärm i frostat glas som ger en mycket speciell aura när ljuset är tänt. Den förenklade designen är idealisk för ett brett utbud av utrymmen och interiörer, och kan integreras i privata såväl som offentliga bostadsområden. När lampskärmen är påslagen lyser den upp som en mjukt lysande sfär. Skärmens sfäriska form innebär att ljuset strålar perfekt jämnt ut till alla sidor i ett vackert allsidigt sken. Lampan är försedd med en standardfattning som kan förses med en glödlampa efter eget val. Lampan finns i två vackra färger och ingår i en större serie som kan kombineras för att uppnå en förstärkt effekt av den vackra designen. Se dem alla här
 • Cafe 25 (Vit)

  Cafe 25 (Vit)
  Upphäng i borstat stål, transparent sladd och opal vitt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Oja 29 plafond (Vit)

  Oja 29 plafond (Vit)
  Oja är en väldigt tunn taklampa i modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K när du monterar lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Ray 2-kit Pendel (Vit)

  Ray 2-kit Pendel (Vit)
  Ray pendellampa i 2-set från Nordlux har en mycket klassisk och elegant design. Lamporna är tillverkad av vitlackerad metall med en skärm av glas. De vita glasskärmarna ger ett mjukt och behagligt ljus som passar på många ställen i hemmet. Använd dem i ett hörn som behöver lite extra ljus, eller placera dem som läslampor bakom favoritfåtöljen. Lamporna kan hänga tillsammans, separat, förskjutna eller på samma höjd – möjligheterna är många.
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White Nordlux
  Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
 • Aeron 40 pendel (Vit)

  Aeron 40 pendel (Vit)
  Aeron har en luftig design och en mjuk tygskärm som ger ett enhetligt och behagligt ljus – perfekt för att skapa en mysig atmosfär i sovrummet. Lampan är enkel att montera med vajrar och ett inbyggt knytsnöre.
 • Ivona 6-Pendel (Smoke)

  Ivona 6-Pendel (Smoke)
  Ivona är en omtolkning av den klassiska ljuskronan – den utmanar den traditionella uppfattningen med ett mer organiskt och aktuellt utseende. Ivona avger ett vackert ljus från flera vackra glaskulor för en modern och extravagant stil. Svart stål och rökfärgat glas ger ett coolt, industriellt utseende. Lägg till en dekorativ glödlampa och skapa ditt eget designuttryck.
 • Nordlux - Pop Taklampa Anthracite

  Nordlux - Pop Taklampa Anthracite
  Design Nordlux Pop taklampa antracit presenterar sig i en enkel och tidlös design. Den klassiska formen och den neutrala färgsättningen gör den här modellen till en lampa som passar alla rum och inredningar, privata såväl som kommersiella. Samtidigt får lampan en industriell look genom den solida metallskärm som ger personlighet och kant till den övergripande lampdesignen. Den ogenomträngliga metallen riktar allt ljus nedåt mot ljusuttaget i en enda kon, vilket ger en mycket effektiv belysning av området under lampan. Eftersom lampan är utrustad med ett standard E27-fäste finns det ett brett utbud av glödlampor som kan användas som ljuskälla för den här modellen. Lampan är en del av Pop-serien från Nordlux, som innehåller bords-, golv-, vägg- och taklampor i olika nyanser, alla i samma klassiska design. Se hela Pop-serien här.
 • Nordlux - Omari 5 Plafond White

  Nordlux - Omari 5 Plafond White
  Design Nordlux Omari 5 Ceiling Light White omfamnar funktionalitet och elegans i ett vackert belysningskoncept som berikar omgivningen med ett minimalistiskt, skandinaviskt utseende. Lampans enkla design och neutrala monokroma yta passar många inredningar, men är särskilt idealisk för moderna hem, där den vackert betonar den befintliga stilen. Lampan har en karakteristisk spotdesign med en cylindrisk lampskärm som avger ett fokuserat ljus. En fördel här är att lamphuvudet kan roteras, så att du kan rikta ljuset för att betona önskade delar av rummet. Eftersom lampan har en inbyggd dimfunktion kan du också justera ljusstyrkan efter tid, syfte och behov, så att du alltid har rätt belysning till hands. Lampan är en del av Omari-serien, som omfattar bords-, golv-, vägg-, tak- och taklampor. Alla lampor finns i en svart och en vit version. Se dem alla här.
 • Oja 42 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
 • Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm

  Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm
  Det speciella vintage-utseendet gör Torina-pendellampan till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Den graciöst utformade skärmen av glas påminner om en fläkt eller en blomma och ger armaturen en lätthet. Den fritt synliga ljuskällan strålar ljuset nedåt och åt sidan till omgivningen. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig. Torina passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet.
 • Hänglampa Tilo, 1 lampa, svart

  Hänglampa Tilo, 1 lampa, svart
  Den minimalistiska Tilo pendellampan med sin smala design utstrålar nordisk elegans och avger ett exakt ljus riktat nedåt. Matt-svart lackerad metall och asketrä, som också är designat i svart, gör Tilo pendellampa till det perfekta tillägget till ett modernt hem.
 • Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux

  Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux
  Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux
 • Fura 25 Taklampa White - Nordlux

  Fura 25 Taklampa White - Nordlux
  Koncept Fura 25 Taklampa Vitär en modern taklampa med klassiska värderingar från det hyllade och älskade design- och belysningsmärket Nordlux. Den vackra Fura taklampa finns i två storlekar, Ø25cm och
 • Nordlux - Oja 42 Plafond 3000/4000K Brushed Nickel Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond 3000/4000K Brushed Nickel Nordlux
  Design Nordlux Oja Taklampa 42 Nickel presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Nordlux - Sóller 22 Plafond White

  Nordlux - Sóller 22 Plafond White
  Design Nordlux Sóller 22 Ceiling Light White vinner inte bara genom sitt tidlösa och lättintegrerade utseende, utan också genom sin funktionella belysning och praktiska inställningsmöjligheter. Lampan har en enkel cirkulär design med en bred, vit kåpa i mitten som sprider ljuset från den inbyggda LED-modulen i ett jämnt och enhetligt sken, vilket gör det mjukt och behagligt för ögat. Den vita ytan på kåpan säkerställer att så mycket ljus som möjligt avges, vilket gör Sóller taklampa idealisk som ambient belysning i ett rum. Lampan är inte begränsad till en typ av rum utan kan passa överallt, även i badrum, toaletter och andra våtrum, eftersom lampan är IP-skyddad. Tack vare den inbyggda Moodmaker-funktionen kan ljuset justeras i tre olika nivåer via den vanliga väggbrytaren, så att du alltid har rätt belysning för alla tider och ändamål. Se Sóller Taklampa i olika storlekar här.
 • Contina pendel (Svart)

  Contina pendel (Svart)
  Contina är en pendel som erbjuder attraktiv design, funktionalitet och noggrant utvalda detaljer. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av en ram med tre stycken ljuskällor som sitter fast undertill. Dessa ljuskällor omger av vackra opalvita glaskupoler som skapar fina och eleganta kontraster mot den annars svarta designen. Contina passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord eller köksö, där den får sprida sitt ljus ned över nedanstående yta och bidra med en funktionell allmänbelysning i rummet. Dess nätta och smidiga uttryck gör dessutom att lampan inte tar allt för mycket plats i rummet. Levereras med 2st svarta textilkablar.Ljuskällor ingår ej.
 • Oja 42 Plafond IP54 Black - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 Black - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 Black - Nordlux
 • Oja 42 Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux

  Oja 42 Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux
  Oja 42 Plafond 3000/4000K Brushed Nickel - Nordlux
 • Milford 20 Taklampa Brass - Nordlux

  Milford 20 Taklampa Brass - Nordlux
  Koncept Milford 20 2.0 Taklampa Mässing på både kvalitet och pris. Det eleganta Milford-sortimentet inkluderar golvlampor, bordslampor och taklampor – alla med samma grundläggande kvalitetsegenskaper
 • Ellen 40 taklampa (Svart)

  Ellen 40 taklampa (Svart)
  Stilren metallpendel i mattvit eller mattsvart, med vit insida för bästa ljusreflektion. 200cm textilkabel som enkelt går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Landon 8 badrum (Svart)

  Landon 8 badrum (Svart)
  Landon är en serie utanpåliggande spottar med inbyggd Moodmaker™- funktion som dimrar ljuset i den inre och yttre ljusringen i tre olika steg. Det tredje steget ger ett svagt nattbelysning som är perfekt när man behöver gå på toaletten under natten. Högt IP-skydd (IP44) gör denna spotlight lämplig för fuktiga utrymmen, till exempel badrum.
 • Nordlux - Aeron 40 Taklampa White Nordlux

  Nordlux - Aeron 40 Taklampa White Nordlux
  Aeron 40 Taklampa White - Nordlux
 • Pop Taklampa Beige - Nordlux

  Pop Taklampa Beige - Nordlux
  Pop Taklampa Beige - Nordlux
 • Explore 3 Plafond Black - Nordlux

  Explore 3 Plafond Black - Nordlux
  Explore 3 Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond 3000/4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond 3000/4000K White Nordlux
  Design Nordlux Oja taklampa 42 vit presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Ellen 30 Taklampa White - Nordlux

  Ellen 30 Taklampa White - Nordlux
  Ellen 30 Taklampa White - Nordlux
 • Nordlux - Ellen 30 Taklampa Black

  Nordlux - Ellen 30 Taklampa Black
  Design Nordlux Ellen 30 Taklampa Black är en klassiskt utformad belysningsmodell med en vacker tidlöshet i sin form, så den kommer alltid att framstå som ett stilfullt element i din inredning. Den kupolformade lampskärmen kompletterar vackert den slanka ramen och skapar ett spännande samspel av former samtidigt som designen är enkel och minimalistisk. Lampan har en liten standardsockel som passar många olika typer av glödlampor. När du tänder ljuset riktas det ner genom den breda öppningen i ett harmoniskt downlight. Eftersom ljuskällan sitter en bit in i den kupolformade lampskärmen bländar den samtidigt aldrig, eftersom den sitter en bit in i den kupolformade lampskärmen. Eftersom lampskärmen är vit på insidan reflekteras ljuset, vilket gör att det verkar ännu ljusare. Lampan ingår i en hel serie från den danska belysningstillverkaren Nordlux. Lampan finns i en mängd vackra färger och utföranden som lätt kan kombineras om du vill ha en enhetlig stil i din belysning. Se dem alla här
 • Nordlux - Oja 29 Plafond 4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond 4000K White Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Oja 42 Plafond 2700K White - Nordlux

  Oja 42 Plafond 2700K White - Nordlux
  Oja 42 Plafond 2700K White - Nordlux
 • Alton 25 Taklampa Smoke - Nordlux

  Alton 25 Taklampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton 25 Taklampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med
 • Nordlux - Avenue 3-Rail Plafond Brushed Steel Nordlux

  Nordlux - Avenue 3-Rail Plafond Brushed Steel Nordlux
  Avenue 3-Rail Plafond Brushed Steel - Nordlux
 • Alton 35 Taklampa White - Nordlux

  Alton 35 Taklampa White - Nordlux
  Koncept Alton 35 Taklampa Black/Brassär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med
 • Nordlux - Milford 30 Taklampa Opal/White Nordlux

  Nordlux - Milford 30 Taklampa Opal/White Nordlux
  Milford 30 Taklampa Opal/White - Nordlux
 • Nordlux - Clyde Taklampa Black Nordlux

  Nordlux - Clyde Taklampa Black Nordlux
  Clyde Taklampa Black - Nordlux
 • Nordlux - Arlington 150 Plafond White

  Nordlux - Arlington 150 Plafond White
  Design Nordlux Arlington 150 Taklampa Vit imponerar med sin eleganta design och höga ljuskvalitet. Den strömlinjeformade strålformen gör lampan till en universellt användbar modell som är särskilt idealisk för industriella interiörer och arbetsmiljöer, där den kan sprida ett bra och praktiskt ljus i kontor såväl som lagerlokaler. Eftersom lampan har en imponerande längd på en och en halv meter skapar den ett brett belysningsscenario som passar bra för större utrymmen. Med sin avancerade LED-belysning som garanterar optimal belysning, maximal energibesparing och en mycket lång livslängd (totalt 25000 timmar) erbjuder Arlington 150-plafondlampan ett energieffektivt alternativ till det klassiska T8-lysröret. Se fler fantastiska taklampor från Nordlux här
 • Freya 35 taklampa (Beige)

  Freya 35 taklampa (Beige)
  Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus. Denna pendellampa är perfekt för att lysa upp ditt matbord, ensam eller i en uppsättning om två, eller varför inte över köksbänken?
 • Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 2700K Dim Wood - Nordlux
 • Nordlux - Oja Smart 60 Plafond White

  Nordlux - Oja Smart 60 Plafond White
  Design Nordlux Oja Smart 60 Ceiling Light White presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Taklampa en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till den perfekta belysningen för många olika områden, oavsett om det är i hemmet eller på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Porter 3 Plafond Galvanised - Nordlux

  Porter 3 Plafond Galvanised - Nordlux
  Porter 3 Plafond Galvanised - Nordlux
 • Paco pendel 3L (Svart)

  Paco pendel 3L (Svart)
  Paco är en elegant taklampa som är skapad i en minimalistisk design och går att variera helt efter egen stil och tycke. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av tre stycken pendlar som hänger ner från takplattan. Dessa pendlar går att justera i längd, vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på lampan. Förutom detta så levereras Paco utan ljuskällor, vilket medför till att man med enkelhet kan framhäva sin egen stil med hjälp av olika dekorativa ljuskällor. Ett förslag är att blanda olika typer för ett mer lekfullt uttryck. Placera lampan över matsalsbordet, eller låt den vara en inbjudande detalj i hörnet vid entrén - oavsett var den placeras så ger den ett fint ljus och en iögonfallande design.Ljuskällor ingår ej.
 • Ethan 2-Spot

  Ethan 2-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux

  Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 Dim. White - Nordlux
 • Clyde Taklampa Black - Nordlux

  Clyde Taklampa Black - Nordlux
  Clyde Taklampa Black - Nordlux
 • Alton Plafond Opal - Nordlux

  Alton Plafond Opal - Nordlux
  Koncept Alton Plafond Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla med samm
 • Oja 29 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux

  Oja 29 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux
  Oja 29 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux
 • Aslak 2-spot (Svart)

  Aslak 2-spot (Svart)
  Läcker och praktisk spotlight med två spottar i svart. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Nordlux - Freya 35 Taklampa Beige

  Nordlux - Freya 35 Taklampa Beige
  Design Säger vem för Nordlux Freya 35 Taklampa Beige är nordisk design när den är som bäst. Den enkla designen, den känsliga, monokroma ytan och de mjuka, organiska formerna kombineras för att skapa ett harmoniskt och stilfullt uttryck som lyser upp hemmets många rum. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designduon Says Who för Nordlux. Alla lampor i Freya-kollektionen har samma mjuka kurvor och samma behagliga färgskala av ljusbeige, matt svart och jadegrön, som lätt kan kombineras. Eftersom lampskärmen är gjord av metall tränger ljuset inte igenom den utan riktas ner genom öppningen i en enda kon som effektivt lyser upp området under lampan. Samtidigt har lampan en karakteristisk rund kapsel i botten som förhindrar att ljuset bländar, så att du alltid får en mjuk och behaglig ljusfördelning. Se hela Freya-serien här.
 • Hänglampa Torina i vintage design, Ø 20 cm

  Hänglampa Torina i vintage design, Ø 20 cm
  Det speciella vintage-utseendet gör Torina-pendellampan till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Den graciöst utformade skärmen av glas påminner om en fläkt eller en blomma och ger armaturen en lätthet. Den fritt synliga ljuskällan strålar ljuset nedåt och åt sidan till omgivningen. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig. Torina passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet.
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 4000K White Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 4000K White Nordlux
  Design Nordlux Taklampan Oja presenterar sig i en minimalistisk design som inte bara är modern i form utan även i funktion. Med en höjd på endast 2,3 cm är Oja Ceiling Light en extremt platsbesparande modell. Lampan har dock en stor diameter, så du får ett mycket brett ljusinsläpp. Av denna anledning lämpar sig lampan utmärkt som grundbelysning i rummet. Den platsbesparande designen och den enkla formen gör Oja Ceiling Light till en idealisk belysning för många olika områden, både i hemmet och på kontoret. Ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser genom den vita kåpan på lampans utsida. Höljet har en matt yta som fördelar ljuset jämnt och säkerställer ett mjukt, bländfritt sken. Taklampan Oja är en del av en hel belysningskollektion. Lampan finns i flera versioner, bland annat med rörelsesensor, justerbar ljusstyrka, hög skyddsklass för användning i badrum etc. Se dem alla här
 • Eik 3-spot (Vit)

  Eik 3-spot (Vit)
  Diskret och praktisk spotlight med tre spottar i vitt. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Uma 30 Taklampa Smoke - Nordlux

  Uma 30 Taklampa Smoke - Nordlux
  Uma 30 Taklampa Smoke - Nordlux
 • LED-downlight Fallon 3-step-dim, svart/stål

  LED-downlight Fallon 3-step-dim, svart/stål
  LED-downlight Fallon, kan kopplas i tre steg med ljusbrytareLed-downlight Fallon är tillverkad av metall och har en dekorativ stålfärgad ring runt den satinfärgade diffusorn och ett extra ringformat ljusuttag i kanten.LED-downlight Fallon kan kopplas i tre ljussteg med den befintliga ljusbrytaren. Om man slår om en gång lyser den 100 %, om man slår om två gånger lyser den 50 % och om man slår om tre gånger lyser endast det fina, ringformade ljusuttaget i kanten.
 • Landon Smart Plafond White - Nordlux

  Landon Smart Plafond White - Nordlux
  Landon Smart Plafond White - Nordlux
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Dim Black - Nordlux
 • Dial 25 Taklampa White - Nordlux

  Dial 25 Taklampa White - Nordlux
  Dial 25 Taklampa White - Nordlux
 • Avra - minimalistisk hänglampa, koppar

  Avra - minimalistisk hänglampa, koppar
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Nordlux - Orbiform Taklampa Smoke

  Nordlux - Orbiform Taklampa Smoke
  Design Maria Berntsen för Nordlux Orbiform Taklampa Smoke är en vacker och iögonfallande belysningsmodell med en unik karaktär. Med sin voluminösa design, glänsande mässingsram och mönstrade glasskärm väcker lampan associationer till klassisk orientalisk design, vilket gör den särskilt lämplig för vintageinspirerade interiörer och andra stilar som odlar originalitet och detaljer. En särskilt iögonfallande egenskap hos den här lampan är dess rika glasskärm, som är prydd med ett genomgående diamantmönster. Detta ger inte bara lampan en estetisk touch, utan ser också till att ljuset från ljuskällan bakom den inte bländar. Glaset har också en fascinerande rökfärgad yta som garanterar en mycket mjuk och diffus belysning, perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i rummet. Eftersom lampan är försedd med en standardfattning kan den utrustas med en glödlampa efter eget val, och utbudet av lämpliga glödlampor är stort. Orbiform finns som bordslampa, taklampa och pendel. Se dem alla här
 • Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit

  Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit
  Pendellampan Bretagne har en flerskiktad skärm som är utformad i olika graderingar av vitt. Detta skapar ett mjukt, diffust ljus som strålar ut i rummet utan att blända. Med en extern fasdimmer och en lämplig ljuskälla är det också möjligt att variera ljusstyrkan. Det kromfärgade elementet ovanför skärmen ger armaturen ett extra modernt utseende. Bretagne är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet.
 • Sponge Spike Spyd

  Sponge Spike Spyd
  Sponge har fått sitt namn efter svampar i skogen där man också har hämtat inspiration till formspråk och uttryck. Den enkla designen och de mjuka formerna gör Sponge till en otroligt elegant serie som passar både inne och ute. Med sitt inbyggda batteri kan Sponge placeras och flyttas som du vill och samtidigt kan ljusstyrkan justeras i tre lägen. Batteriet har en hållbarhet på upp till fem timmar vid full effekt och ännu längre om det skruvas ned till stämningsbelysning. Batteriet laddas enkelt via den medföljande USB-stickan. Möjligheterna är många med denna vackra lampa på spjut. Placera den exempelvis i rabatten, längs uppfarten eller vid terrassen. Spotlighten Sponge är tillverkad av hårdplast och tål vind och vatten.
 • Taklampa Clyde, 4 lampor, dimbar

  Taklampa Clyde, 4 lampor, dimbar
  Fyrljusig LED-taklampa Clyde med integrerad dimfunktionLed-taklampa Clyde består av en rektangulär skärm och en smal ram, där fyra runda ljuselement är fästade. Dessa strålar ut det varma ljuset på golvet. Taklampan övertygar med sin minimalistiska design, vilket gör den lämplig för många bostadsområden, till exempel som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Särskilt praktiskt: Med den vanliga väggströmbrytaren kan man reglera taklampans ljusstyrka i tre steg. På så sätt kan ljusförhållandena justeras snabbt och enkelt. Minnesfunktionen sparar den valda ljusstyrkan så att den automatiskt återkommer när lampan slås på igen.
 • Avra Taklampa (Guldfärgad)

  Avra Taklampa (Guldfärgad)
  Pendelupphäng med patinerat utseende från Avra-serien. Avra passar all slags inredning och levereras med svart textilsladd som ger en snygg avslutning på upphänget. Används utan skärm med en stor dekorativ glödlampa och passar bland annat perfekt i hallen eller i kluster över matbordet.
 • Adrian 25 Taklampa Anthracite - Nordlux

  Adrian 25 Taklampa Anthracite - Nordlux
  Koncept Adrian 25 Taklampa Svartär en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – från det
 • Hänglampa Magia Ø 18 cm, svart

  Hänglampa Magia Ø 18 cm, svart
  I modern dubbelglasoptik - Magia hängande lampa Ljuskällan är dold bakom ett opalglas som i sin tur är omgivet av en annan genomskinlig skärm. Den dubbla glasskärmen är ansluten till den avsmalnande kapellet med en metalländan med en tråd i samma färg. Den rundade formen ger en modern och högkvalitativ effekt. Ljuset dämpas på så sätt och strålar ut helhetsmässigt i rummet, vilket ger en bra allmänbelysning i vardagsrummet och lämpar sig även för att belysa bord.
 • Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux

  Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux
  Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux
 • Umberto Downlight (Vit)

  Umberto Downlight (Vit)
  Umberto är en elegant inbyggd spotlight som är mycket enkel att installera utan fjädrar eller fästen – perfekt även för djupa tak och många olika material.Umberto kräver en standard GU10-lampa och kan justeras för ett riktat ljus. Den höga IP-klassningen (IP44) gör Umberto lämplig för till exempel badrum.
 • Omari LED Taklampa Black - Nordlux

  Omari LED Taklampa Black - Nordlux
  Omari LED Taklampa Black - Nordlux
 • Utomhustaklampa Matrix svart

  Utomhustaklampa Matrix svart
  Taklampa för utomhusbruk Aludra från Jacob Jensen DesignTaklampan Aludra för utomhusbruk är tillverkad av härdat, anodiserat aluminium och glödlampshållaren är skyddad mot väder och vind med en plastdiffusor. Serien har en rund design och genom fina lameller lyser ljuset i alla riktningar i den nedre delen och erbjuder praktiskt och innovativt orienteringsljus. Lampans design kommer från den välkända Jacob Jensen Design och tillverkas av Nordlux från Danmark.
 • Nordlux - Ethan 2 Plafond Black

  Nordlux - Ethan 2 Plafond Black
  Design Nordlux Ethan 2 Ceiling Light Black framstår som en modern lampa med sin detaljreducerade design, neutrala färgskala och rena formspråk. Lampan är särskilt idealisk för moderna och minimalistiska utrymmen och inredningar där det befintliga stilkonceptet betonas, men tack vare sin enkla design kan den också enkelt integreras i andra typer av inredningar utan att dra till sig uppmärksamhet eller verka malplacerad. Lampan har en kubisk grundstruktur med ett fyrkantigt ljusuttag på undersidan. Den använder en GU10 glödlampa som avger ett effektivt ljus. Glödlampan är placerad en bit in i lampkroppen så att ljuset inte bländar. Detta ger en fokuserad belysning, vilket är särskilt bra om du behöver extra ljus i vissa delar av rummet. Lampskärmen har en gyllene insida som reflekterar ljuset och ger det en varm och djup karaktär. Taklampan Ethan finns i både svart och vitt och kan fås med 1-4 ljuskällor. Se Ethan-sortimentet här.
 • Nordlux - Harlow Plafond IP54 3-Step White

  Nordlux - Harlow Plafond IP54 3-Step White
  Design Nordlux Harlow Taklampa IP54 3-Step White är den självklara belysningen i många rum. Lampan har en mångsidig rektangulär form med en skärm i frostat plast som bildar ljusutgången och en smal ram i en neutral vit färgton som gör lampan lätt att integrera i omgivningen. Ljuskällan är en inbyggd LED-modul som framträder genom plastpanelen i ett vackert sken. Panelens breda yta säkerställer ett bra ljusinsläpp. Den vita matta ytan gör att mycket ljus kan flöda ut till omgivningen, samtidigt som den framstår som mjuk, behaglig och jämn för ögonen. Eftersom lampan har skyddsklass IP54 kan den även installeras i badrum och källare utan att skadas av fukt. Lampan har en smart Moodmaker-funktion, så du kan styra ljusstyrkan via den vanliga väggbrytaren. Med upprepade tryck får du en belysning på 100 %, 50 % respektive 25 % av den totala ljusstyrkan. Se fler taklampor från Nordlux här.
 • Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux

  Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
  Oja Square 29 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
 • Lotus 4 Plafond Black - Nordlux

  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
 • Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White Nordlux

  Nordlux - Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 3000/4000K Dim White - Nordlux
 • Orbiform plafond (Smoke)

  Orbiform plafond (Smoke)
  Orbiform är en läcker serie med exklusiva och glamourösa lampor i olika storlekar och utföranden. Kombinationen av borstad mässing och en femkantig, rökfärgad glaskupa har återigen blivit ett populärt inslag i många moderna hem. Kupan är prydd med ett smakfullt diamantmönster som inte bara är en stilren detalj, utan skapar även en unik ljuseffekt i rummet. Är lika fin monterad för sig själv som flera i rad i t.ex. hallen eller köket.Ljuskälla ingår ej. 
 • Nordlux - Ivona 6 Taklampa Black

  Nordlux - Ivona 6 Taklampa Black
  Design Nordlux Ivona 6 Taklampa Black är en vacker och modern omformning av den klassiska ljuskronan. Lampans ljuskällor är arrangerade i ett kluster, vilket tillsammans med deras vackra runda form får dem att se ut som bubblor eller en bukett ballonger. Oavsett om du behöver stämningsfull belysning i din hall, ditt vardagsrum eller din trappuppgång kan du vara säker på att Ivona Taklampa kommer att liva upp din omgivning med sitt glada, bubbliga uttryck och sin sofistikerade design. Lampan är utrustad med standardfattningar som passar ett stort antal olika glödlampsmodeller, så du kan välja den glödlampstyp som tilltalar dig mest. Som tillval kan du välja en Smart Bulb, som gör det möjligt att styra lampan med en telefon, surfplatta eller andra elektroniska enheter. Ivona taklampa är en del av en hel belysningskollektion. Pendelbelysningen finns i två vackra färgvarianter, vintageinspirerad pärlvit & mässing och cool svart & rökfärgad. Se dem alla här.
 • Nordlux - Patton Taklampa White

  Nordlux - Patton Taklampa White
  Design . Design For The People Koncept Patton Taklampa White - Vacker taklampa att hänga från taket, som ser bra ut i hemmet. Se våra många andra taklampor för hemmet här.
 • Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Black Nordlux

  Nordlux - Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Black Nordlux
  Oja 29 Plafond IP54 3000/4000K Black - Nordlux
 • Omari 3-Skena

  Omari 3-Skena
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Denna minimalistiska och strömlinjeformade taklampa med tre spottar passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Landon Smart plafond (Vit)

  Landon Smart plafond (Vit)
  Landon Ingår i Smartlight och du kan styra den från Nordlux Smart Light app
 • Kettle 22 Portable Taklampa Black/White - Nordlux

  Kettle 22 Portable Taklampa Black/White - Nordlux
  Koncept Kettle 22 ToGo Bordslampaär ett skolboksexempel på det fokus danska Nordlux lägger på associationen av läcker design och innovativ funktionalitet. Den praktiska hanken på denna mångsidiga ToGo
 • Nordlux - Dial 45 Taklampa Grey

  Nordlux - Dial 45 Taklampa Grey
  Design Säger vem för Nordlux Dial 45 Taklampa Grey är en underbar förening av moderna och retroinspirerade element i en vacker design som drar tydliga linjer tillbaka till 50- och 60-talets karaktärsfulla stil. Lampan ingår i en hel serie som utformats av den danska designgruppen Says Who för Nordlux. Lampans enskilda element ingår i en geometrisk konstruktion som ger den ett särskilt formorienterat uttryck och sprider ljuset effektivt till omgivningen. Lampan är utrustad med en standardfattning som passar många olika glödlampsmodeller. När du slår på lampan lyser ljuset ut genom den breda öppningen i botten av lampskärmen och ger dig ett tydligt och direkt downlight. Lampan finns i vitt, grått och gult och ingår i en större serie som innehåller golv-, bords- och vägglampor samt taklampor i flera storlekar. Se hela sortimentet här
 • Taklampa Grant, 3 lampor, svart

  Taklampa Grant, 3 lampor, svart
  De tre munblåsta, mattvita glaskulorna i Grant taklampan sitter på den filigrana metallramen och ger en jämn, bländfri och mycket behaglig belysning av omgivningen.
 • Nordlux - Linton Taklampa IP54 Galvanized Nordlux

  Nordlux - Linton Taklampa IP54 Galvanized Nordlux
  Linton Taklampa IP54 Galvanized - Nordlux
 • Taklampa Orbiform av glas

  Taklampa Orbiform av glas
  Orbiform taklampa - mässing och mönstrat rökt glas Orbiform taklampa är en blickfång för vardagsrum, sovrum och korridorer med kombinationen borstat mässing och rökgrått transparent glas. Den femkantiga glasskärmen är försedd med ett diamantmönster som skapar attraktiva refraktioner och reflektioner. Orbiform passar bra med många inredningsstilar och fyller varje rum med en glamorös touch.
 • Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel - Nordlux

  Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel - Nordlux
  Avenue 3-Rondel Plafond Brushed Steel - Nordlux
 • Nordlux - Pop 3 Taklampa Matt Black Nordlux

  Nordlux - Pop 3 Taklampa Matt Black Nordlux
  Pop 3 Taklampa Matt Black - Nordlux
 • Nordlux - Franca Plafond Brass Nordlux

  Nordlux - Franca Plafond Brass Nordlux
  Franca Plafond Brass - Nordlux
 • Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP20 3000/4000K White - Nordlux
 • Hänglampa Groa, av trä, ljust hell

  Hänglampa Groa, av trä, ljust hell
  Hängande lampa Groa av trä Fina trästrån symboliserar skuggan på den öppna hängande lampan Groa. Ljuskällan är alltså tydligt synlig, varför en dekorativ glödlampa rekommenderas här. Ljuset tar sig fram genom stöttorna och skapar ett vackert ljus- och skuggspel i taket. På samma sätt belyses ytan nedanför, till exempel ett bord, över ett stort område. Den trattformade skärmen är ansluten till taket med en svart upphängning.
 • Avra - minimalistisk hänglampa, svart

  Avra - minimalistisk hänglampa, svart
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Grant 25 Taklampa Brass - Nordlux

  Grant 25 Taklampa Brass - Nordlux
  Grant 25 Taklampa Brass - Nordlux