Nordlux taklampor

Utbudet av lampor för takmontering är väldigt stort från märket Nordlux. Här finns mer än 100 olika taklampor av olika typ (spots, pendel m.m.). Nordlux lighting har breda, platta, konformade, bollampor och många andra former av belysning.

Populärt inom Nordlux taklampor

 • Artist 40 - platt LED-taklampa, koppar

  Artist 40 - platt LED-taklampa, koppar
  Tilltalande LED-taklampa Artist 40 i kopparfärg med vid skärm LED-taklampan Artist 40 är elegant och modern. Den fascinerar med sin eleganta och platta lampskärm av plast. Ovansidan i kopparfärg är attraktiv. Tack vare brett ljusutsläpp kan Artist 40 idealiskt monteras i köket. Bekvämt och enkelt kan plastmaterialet rengöras. Ljusstyrkan är imponerande. 1 460 Lumen ljusström erbjuds av 24-W-LED-lampan. Det tilltalande utseendet passar perfekt i ett tidsenligt kök. Artist 40 är dock även tilltalande över matbordet. LED-drivdon och textilkabel (300 cm) ingår i leveransen. - Tilldelades utmärkelsen Red Dot Award 2017
 • Med läderupphängning – LED-pendellampa Strap 36

  Med läderupphängning – LED-pendellampa Strap 36
  Strap 36 – en LED-hänglampa med det lilla extra En speciell detalj med LED-hänglampan Strap 36 är upphängningen. Den vitlackerade metallskärmen kan fästas antingen på det svarta eller bruna läderbandet, eftersom den levereras med båda, så att utseendet kan ändras något när andan faller på. Med den 3 meter långa textilsladden kan hänglampan hängas upp långt från anslutningen, vilket är extra användbart för rum med mycket högt i tak. För att belysa matbordet, bordet eller köksbänken på ett energisnålt sätt användas en E27-LED-ljuskälla (se tillbehör).
 • Rispapper 40 (Vit)

  Rispapper 40 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Rispapper 35 (Vit)

  Rispapper 35 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Nordlux taklampor

 • Josefine taklampa (Svart)

  Josefine taklampa (Svart)
  Taklampa i matsvart metall med ställbara armar. Lampsocklarna är i antikmässing. Använd dekorativa ljuskällor av eget val för att sätta din prägen på lampan. Sladdlängden är justerbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Cera Taklampa Mässing - Nordlux

  Cera Taklampa Mässing - Nordlux
  Koncept Cera Taklampa Brass från danska nordlux är en annan snygg, modern kvalitetslampa från ett märke som sedan 1977 har arbetat för att alla ska ha råd med läcker belysning. Det vackra mäss
 • Lilly Pendel

  Lilly Pendel
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Samspelet mellan den borstade mässingen och det lätta opalglaset gör Lilly-pendeln mycket elegant och träffar samtidigt rätt i en av dagens stora designtrender. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 36 graders ljus i hela rummet.
 • Step 17 taklampa (Svart)

  Step 17 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart metall med svart textilsladd. Ger ett fint ljus nedåt och passar perfekt över köksbord, köksö eller arbetsplats.​Ljuskälla ingår ej.
 • Groa 34 Taklampa Svart - Nordlux

  Groa 34 Taklampa Svart - Nordlux
  Koncept Groa 34 Taklampa Svartär en vacker öppen taklampa där läckra böjda trälameller livligt omger ljuskällan och skapar ett subtilt spel mellan skugga och ljus. Den öppna lampskärmen avger
 • Milford 20 Pendel

  Milford 20 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Pop pendel (Antracit)

  Pop pendel (Antracit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Piso TaklampaVit

  Piso TaklampaVit
  Piso utstrålar skandinavisk minimalism. Den stilrena designen ger Piso ett tidlöst och modernt uttryck där den stora belysningsytan bidrar till ett vackert och enhetligt ljus. Den strama designen har kombinerats med integrerad dim-to-warm-teknik som drivs av din väggdimmer, så att du otroligt lätt kan anpassa ljustemperaturen i rummet till alla vardagliga situationer.Piso är en tidlös plafond som med sitt enkla uttryck passar in fint i alla hem. Plafonden är perfekt för rum där du behöver bra belysning som inte tar för mycket plats, till exempel i hallen eller en korridor. Piso är tillverkad av vit, matt metall och den matta skärmen ger ett jämnt ljus som inte bländar.
 • Oja 42 IP54 2700K

  Oja 42 IP54 2700K
  Oja-serien kännetecknas av sin klassiska runda och tunna design med backlight-effekt som gör att den passar perfekt in i alla inredningar. Oja Sensor har en hög IP-klass (IP54) vilket gör den perfekt för badrummet eller andra fuktiga utrymmen samt en inbyggd sensor som tänder ljuset vid detektering av rörelse.
 • Grant 3-pendel (Svart)

  Grant 3-pendel (Svart)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det mattlackade fästet kombinerat med de sfäriska glaskuporna skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom skärmarna. Koppla med fördel lampan till en dimmer för ett mildare intryck.Finns i färgerna svart och mässing. Ljuskällor ingår ej. 
 • Hänglampa Alton med glasskärm rökgrå Ø 23 cm

  Hänglampa Alton med glasskärm rökgrå Ø 23 cm
  Alton pendellampa med rök grått glas nyans Med Alton pendellampa är fokus på harmoni mellan form och färg. Glasskärmen med tilltalande rundhet är tonad rökgrå och uppnår en särskilt globlampa effekt med en klar glödlampa, rustik eller liten klotlampa . Den övre cylindriska hållaren av svart metall smälter harmoniskt in i glasskärmen. Oavsett om det är dekorativt eller funktionellt för huvud- och grundbelysning - Alton är mångsidig.
 • Aslak 3-spot

  Aslak 3-spot
  Läcker och praktisk spotlight med tre spottar i vitt. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Pop Maxi (Svart)

  Pop Maxi (Svart)
  Enkel taklampa i svart eller vitlackerad plåt. Ger ett fint ljus nedåt och funkar bra som arbetsbelysning över t.ex. köksö. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, rak

  LED-pendellampa Clyde, 4 lampor, rak
  Clyde bar pendellampa i skandinavisk design - 4 lampor, i en rad Klart strukturerad och i neutralt svart, LED-taklampan Clyde med fyra lampor harmoniserar med nästan alla interiörfärger och kan integreras i många levande stilar. Det varma vita ljuset riktas nedåt från huvuden placerade bredvid varandra och säkerställer därmed effektiv direktbelysning, till exempel ovanför ett matbord. En dimstegsfunktion i tre steg är integrerad i Clyde-hänglampan, som kan manövreras med den normala väggomkopplaren. Ljusstyrkan kan minskas från 100% (switch 1 x) till 50% (switch 2 x) eller ner till 25% (switch 3 x).
 • Ethan 2-Spot

  Ethan 2-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Galloway Pendel

  Galloway Pendel
  Mässing är en populär inredningstrend som utgör en vacker kontrast till den ljusa skandinaviska inredningen. Mässing har också införlivats i designen av den vackra Galloway-serien där detaljerna vackert bryter av de stilrena och enkla linjerna i metallytan. Sätt en dekorativ glödlampa i den fina Galloway-sockeln med räfflad yta och eleganta mässingsdetaljer – det ger en vacker pendel både när den är tänd och släckt. Levereras utan ljuskälla.
 • Hänglampa Theo, 3 lampor, av askträ

  Hänglampa Theo, 3 lampor, av askträ
  Trendig, tre-lampig hängande lampa Theo av trä och metall Theo hängande lampa kombinerar ljust asketrä och svart metall. De tre socklarna har alla tre motsvarande glödlampor, som kan beställas via tillbehören. Metallskärmarna reflekterar ljuset uteslutande nedåt och ger därmed en vacker, storskalig belysning av mat- och köksbord. Det ljusa träet ger rummet en naturlig touch och kan kombineras perfekt med träfärgade möbler.
 • Máni 32 Plafond 

  Máni 32 Plafond 
  Máni-plafonden från Nordlux har en modern och enkel design. Máni har en vit plastskärm som ger ett mjukt och varmvitt ljus. Lampan kan placeras både på väggen och i taket. Använd den i entrén eller badrummet, köket eller barnrummet – det är bara din fantasi som sätter gränser. 
 • Petri Plafond

  Petri Plafond
  En klassisk plafond från Nordlux, som både kan monteras på väggen och i taket. Plafonden är försedd med en alabastervit skärm, vilket ger vacker och stämningsfull belysning. Lampan har ett enkelt uttryck och passar därför i de flesta rum och hem.
 • Grant 35 (Opal)

  Grant 35 (Opal)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det matta, mässingfärgade fästet kombinerat med den sfäriska glaskupan skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom glaskupan.Grant finns i flera olika storlekar som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa sin egna prägel i hemmet.Ljuskälla ingår ej. 
 • LED-taklampa Bronx 2 700 K, Ø 42 cm

  LED-taklampa Bronx 2 700 K, Ø 42 cm
  Bronx LED-taklampa - en lysande cirkel Bronx är en minimalistisk taklampa som ger den moderna interiören jämn och behaglig belysning. Den cirkulära skivformen är kantad av en vit kant som ramar in en matt plastdiffusor. Detta verkar som en lysande yta genom ljuset från lysdioderna som finns inuti.
 • Hänglampa Strap med metallskärm beige, 48 cm

  Hänglampa Strap med metallskärm beige, 48 cm
  Rem - hängande lampa med konskärm och läderdekor En monokrom metallskärm i form av en kon, försedd med en dekorativ lätt läderslinga - upphängningslampan Strap uppnår en fantastisk effekt med enkla medel, enligt kriterierna i skandinavisk stil. Med tanke på strukturen som är öppen längst ner är Strap idealisk som en direkt ljuskälla ovanför vardags- och matbordet, men också i den offentliga loungen. Beroende på vilken ljuskälla som används kan Rem kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden.
 • Disa pendel (Amber)

  Disa pendel (Amber)
  Vacker, stilren och elegant - tre ord som beskriver denna härliga pendeln. Den har ett fäste i antikmässing, svarta detaljer och skärm i antingen klart eller amberfärgat glas. Vilken passar bäst in hos dig? Använd en dekorativ glödlampa i denna pendeln för att framhäva den ytterligare.Ljuskälla ingår ej.
 • Spinner Taklampa

  Spinner Taklampa
  Plafonden Spinner från Nordlux är en klassisk lampa i tidlös design. Med den opalvita glasskärmen avger lampan ett härligt, mjukt och varmt ljus som gör att den passar till flera olika rum. Använd den i badrummet, i hallen eller i barnrummet.
 • IP S4 (Vit)

  IP S4 (Vit)
  Riktbar spotlight i vitlackad metall eller borstat stål. Frostat glas för att förhindra bländning, samt hög IP klass (IP44). Går endast att ha LED-ljuskälla i denna armatur!Ljuskälla ingår ej.
 • Ethan 1-Spot

  Ethan 1-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i vitt och silver att välja mellan.
 • Link Diskie Spot

  Link Diskie Spot
  Diskie spot för strömskena är lätt att montera i Nordlux Link-systemet. Den runda och strömlinjeformade designen passar perfekt in i de flesta inredningsstilar och spotten kan enkelt flyttas efter dina behov. Dimbar med extern dimmerbrytare.
 • Ask 28 Plafond

  Ask 28 Plafond
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Adrian 25 Taklampa Svart - Nordlux

  Adrian 25 Taklampa Svart - Nordlux
  Koncept Adrian 25 Taklampa Svartär en del av den nya vackra Adrian-serien. En läcker serie lampor bestående av taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor i gråa eller svarta nyanser – fr
 • Alton Plafond Røk - Nordlux

  Alton Plafond Røk - Nordlux
  Koncept Alton Plafond Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla m
 • Hänglampa Hollywood med glasskärm, bärnsten

  Hänglampa Hollywood med glasskärm, bärnsten
  Pendellampa Hollywood med glasskärm i retrolook Hänglampan Hollywood:s cylindriska skärm är tillverkad av genomskinligt glas med en mångfasetterad design. Den delikata lampan i retrostil är perfekt för belysning av små bord. Men det är även möjligt att kombinera den med flera lampor - monterade i rader eller cirklar - för att belysa en bänk eller ett större område. Hollywood-serien är särskilt dekorativ i kombination med andra från samma serie i olika färger.
 • Ask 36 Plafond Sensor

  Ask 36 Plafond Sensor
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Grant 25 (Opal)

  Grant 25 (Opal)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det matta, mässingfärgade fästet kombinerat med den sfäriska glaskupan skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom glaskupan.Grant finns i flera olika storlekar som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa sin egna prägel i hemmet.Ljuskälla ingår ej. 
 • Uma 18 Pendel

  Uma 18 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Pine 2-kit (Grå)

  Pine 2-kit (Grå)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmarna. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Pine passar perfekt över ett matsalsbord, en köksö eller ett biljardbord. Den ger både ett funktionellt och bra ljus, samtidigt som den är en iögonfallande inredningsdetalj. Kabellängd: 200cm svarta textilkablar. Finns i färgerna svart och grå.Ljuskällor ingår ej. 
 • Hänglampa Aver, 50 cm

  Hänglampa Aver, 50 cm
  Upphängningslampa Aver med en skärm av metallstag Ljuset som släpps ut av Aver-pendellampan faller obehindrat utåt mellan stag som spårar en sfär som är öppen längst ner. Ljuskällan är fritt synlig; Med en matt dropplampa lampa, kan Aver tjäna som den primära ljuskällan i rummet, medan pendellampa med en tydlig världen och rustik lampa har även en dekorativ effekt. Förutom skärmen består den helt svarta hänglampan av en cylinder som förbinder kabeln och skärmen och fungerar som en uttag .
 • SpaceB Taklampa Svart - Nordlux

  SpaceB Taklampa Svart - Nordlux
  Koncept SpaceB Taklampa Svartär en del av den nya fantastiska SpaceB-serien. En supervacker serie lampor, bestående av en golvlampa och en taklampa. Båda typerna finns i en vacker svart eller vit f
 • Eldr 25cm pendel (Svart)

  Eldr 25cm pendel (Svart)
  Eldr är en vacker och lite ovanlig pendel som drar blickar till sig. Den är tillverkad i metall och finns i färgerna vit eller svart. Stilren pendel som blir extra elegant i kombination med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Ethan 1-Spot

  Ethan 1-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Aud  Pendel

  Aud  Pendel
  Pendelupphänget har en enkel design som passar utmärkt in i alla slags inredningar. Det retroinspirerade upphänget har en tygsladd, som tillsammans med resten av lampan skapar den perfekta stämningsbelysningen. Observera att glödlampa inte medföljer.
 • Vit metalltaklampa Pure

  Vit metalltaklampa Pure
  Smal metalltaklampa Pure med detaljer i valnöt Lampskärmen hos taklampan Pure har en diameter på 10 cm och är tillverkad av metall. Den enkla vita finishen i kombination med detaljerna i valnöt ger lampan dess speciella ton. Perfekt som allmänbelysning i moderna och puristiskt inredda vardagsrum.
 • Milford 30 Pendel

  Milford 30 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Lyne taklampa (Svart)

  Lyne taklampa (Svart)
  Lyne taklampa i en rustik design, med mjuka runda kanter. Snygg och enkel att placera där du önskar i ditt hem. Finish i svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Pop Maxi (Vit)

  Pop Maxi (Vit)
  Enkel taklampa i svart eller vitlackerad plåt. Ger ett fint ljus nedåt och funkar bra som arbetsbelysning över t.ex. köksö. Ljuskälla ingår ej.
 • Lilly Pendel

  Lilly Pendel
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Samspelet mellan den mattsvarta ytan och det lätta opalglaset gör Lilly-pendeln mycket elegant. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 36 graders ljus i hela rummet.
 • Flat hänglampa Anniversary, svart

  Flat hänglampa Anniversary, svart
  Hänglampan Anniversary i geometrisk design Framför allt moderna boendestilar kan dekoreras passande med hänglampan Anniversary. Den flata lampskärmen av lackerad metall påminner om geometriska former och passar perfekt som belysning av ett bord i vardagsrummet eller matsalen. Upphängningen och baldakinen har anpassats färgmässigt, vilket skapar en attraktiv helhetsbild.
 • Omari 5-Skena

  Omari 5-Skena
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Denna minimalistiska och strömlinjeformade taklampa med fem spottar passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Hänglampa Strap i svart, Ø 27 cm

  Hänglampa Strap i svart, Ø 27 cm
  Konformad pendellampa Strap med läderrem Strap är en ypperlig lösning när det krävs en hänglampa i skandinaviskt format för belysning av bord. Den nedåtriktade, konformade skärmen med en svart yta ger direkt belysning. Den dekorativa detalj som ger namnet är en läderrem som placeras ovanför det, vilken även fungerar som skärmfäste.
 • Alton Plafond Opal - Nordlux

  Alton Plafond Opal - Nordlux
  Koncept Alton Plafond Brass/Opalär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Alla me
 • Alton 35 Taklampa Vit - Nordlux

  Alton 35 Taklampa Vit - Nordlux
  Koncept Alton 35 Taklampa Black/Brassär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Al
 • LED-taklampa Oja IP54 2 700K dimbar Ø 42 cm

  LED-taklampa Oja IP54 2 700K dimbar Ø 42 cm
  Platt LED-taklampa Oja med kapslingsklass IP54. LED-taklampa Oja har byggts på ett mycket platt sätt. Den runda LED-lampan av plast är skyddad mot damm och stänkvatten med kapslingsklass IP54 och är inte bara lämplig för badrummet utan även utmärkt för användning i wellness-områden. Detta eftersom ljuset från de varmvita LED-lamporna som har byggts bakom det satinerade höljet även kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Den avger mycket homogent, varmvitt ljus med en vinkel på 120 grader.
 • Ancona Maxi LED Plafond från Nordlux ()

  Ancona Maxi LED Plafond från Nordlux ()
  Ancona maxi LED plafond Plafondenär tillverkad av borstat stål och glas och finns i två färger - vit och borstat stål. Enkel och funktionell lampa som passar perfekt i alla typer av rum. Ancona m
 • William 27 taklampa (Vit)

  William 27 taklampa (Vit)
  Taklampa i metall i färgerna mattsvart eller mattvit. Matchande textilsladd 2m medföljer, höjden går att ställa in vid montering. Lyser bara neråt och passar bra över ett matbord eller arbetsplats.Ljuskälla ingår ej.
 • Link Koniekel Spot

  Link Koniekel Spot
  Koniekel-serien har en klassisk konformad design som passar perfekt in i de flesta inredningar och inte tar upp onödigt utrymme. Ger ett behagligt riktat ljus som är perfekt i korridoren eller ovanför köksbänken där du behöver en funktionell och praktisk belysning.
 • Groa 34 Taklampa Träd - Nordlux

  Groa 34 Taklampa Träd - Nordlux
  Koncept Groa 34 Taklampa Natureär en vacker öppen taklampa där läckra böjda trälameller livligt omger ljuskällan och skapar ett subtilt spel mellan skugga och ljus. Den öppna lampskärmen avge
 • Pure 20 Taklampa Vit - DFTP

  Pure 20 Taklampa Vit - DFTP
  Pure 20 Taklampa Vit Pureär en snygg och slank grå pendel designad av Bønnelycke för lampfirman Nordlux. Pure är tillverkad av metall som är grålackerad och vit invändigt med topp av valnöt.
 • Pop Rough Taklampa Vit - Nordlux

  Pop Rough Taklampa Vit - Nordlux
  Koncept Pop Rough Taklampa Vitär bara en av delarna i den vackra Rough-utgåvan av den populära POP-serien. Serien görs med koncentration - och lägger till en läcker ruggad yta till det välkänd
 • Alton 23 Taklampa Vit - Nordlux

  Alton 23 Taklampa Vit - Nordlux
  Koncept Alton 23 Taklampa Black/Brassär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Al
 • LED-pendellampa Lilt, svart

  LED-pendellampa Lilt, svart
  Svart LED-hängande lampa Lilt i form av en stång - dimbar i tre steg med en väggbrytare Lilt LED-pendellampa pendelarmatur är perfekt för direktbelysning ovanför bord och köksbänkar. Den är utformad som en enkel, svart stapel på vars undersida en diffusor är inbyggd över hela längden. LED-lamporna inuti ger ett varmt vitt ljus vars intensitet kan regleras från 100% till 50% och till 25% med en konventionell väggströmbrytare tack vare Moodmaker-dimningsfunktionen.
 • Groa 40 Taklampa Träd - Nordlux

  Groa 40 Taklampa Träd - Nordlux
  Koncept Groa 40 Taklampaär en vacker öppen taklampa där läckra böjda trälameller livligt omger ljuskällan och skapar ett subtilt spel mellan skugga och ljus. Den öppna lampskärmen avger mycke
 • LED-taklampa Planura, dimbar, Ø 29 cm

  LED-taklampa Planura, dimbar, Ø 29 cm
  LED-taklampa Planura - dimbar och cirkulär Planura är det främsta exemplet på en modern taklampa. Medan den cirkulära, helt vita plastkonstruktionen ser obetydlig och minimalistisk ut, är fokus på funktionalitet. Planura är utrustad med varmvita lysdioder som sitter bakom ett matt lock och därmed säkerställer belysning utan bländning. Dessutom, tack vare MoodMaker ™ -funktionen, kan ljuset dämpas med hjälp av väggbrytaren.
 • Ray dubbel pendel (Svart)

  Ray dubbel pendel (Svart)
  Ray taklampa i metall med en mattsvart yta och en rund, mjuk design. Två snygga pendlar som passar bra i alla typer av rum. Båda pendlarna levereras med en varsin takkopp.Ljuskällor ingår ej.
 • Trinidad Pendel

  Trinidad Pendel
  Trinidad-serien tillverkas i det vackra och naturliga materialet bambu som tar in naturen i din inredning på det allra finaste sätt. Det flätade gallermönstret av bambu är handgjort och ger ett dekorativt ljusmönster i rummet när ljuset bryter igenom de flätade bambustråna, vilket skapar en varm och mysig atmosfär. Pendeln Trinidad sprider ett mjukt diffust ljus i alla riktningar och är därför idealisk för att hänga över matbordet eller som stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Med sitt enkla och naturliga uttryck passar den in i de flesta hem.
 • Pop Maxi Taklampa Vit - Nordlux

  Pop Maxi Taklampa Vit - Nordlux
  Koncept POP taklamporär en vacker och prisvärd lampserie från Nordlux. Pop Maxi Taklampa Vit, är en något större version av den älskade pop-lampan och får som alla andra POP-taklampor, mycket
 • Alton 25 Taklampa Røk - Nordlux

  Alton 25 Taklampa Røk - Nordlux
  Koncept Alton 25 Taklampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Al
 • LED-pendellampa Lilt, borstat stål

  LED-pendellampa Lilt, borstat stål
  Långsträckt LED-pendellampa pendelarmatur Lilt i borstat stålfinish - dimbar i tre steg med en väggbrytare Lilt representerar en enkelt designad hängande lampa med den barformade metallskärmen, över vilken hela LED-ljusytan som integreras nedan också löper. Med tanke på borstat stålutseende är Lilt det perfekta valet för direkt belysning i modern interiör, till exempel ovanför ett långbord eller en köksbänk. Ljusstyrkan kan - tack vare den inbyggda Moodmaker-dimningsfunktionen - regleras med den vanliga väggomkopplaren; från 100% till 50% och till 25%.
 • Oja 29 IP54 3000/4000K

  Oja 29 IP54 3000/4000K
  Oja är en ultratunn taklampa i en modern och minimalistisk design som är integrerad med trestegsfunktionen Moodmaker SceneSelect. Taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus, och har även ett högt skydd i form av IP54, som gör lampan lämplig för fuktiga områden som exempelvis fuktiga miljöer som badrum eller källare.Moodmaker-funktionen gör att du kan växla mellan 100 % ljus vid antingen 4000 K eller 3000 K och nattbelysning på 20 % 3000 k från din vanliga väggströmbrytare. En annan funktion som ingår i Oja är minnes- och återställningsfunktionen som gör det enkelt att spara och välja önskad ljusinställning för färg och ljusstyrka.
 • Slope 22 (Svart)

  Slope 22 (Svart)
  Taklampan slope är riktigt tuff och härlig - både när den är tänd och släckt. Det är tillverkad i svart plåt med lackerad vit insida. Passar bra över matsalsbordet och varför inte placera flera i rad?Sladdlängd: 300cm tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Cole 5-Skena

  Cole 5-Skena
  Tack vare sin minimalistiska och klassiska design är spotlightserien Cole lätt att integrera i de flesta inredningar. De matta opalglasskärmarna ger ett mjukt och diffust ljus som kan justeras i den riktning du behöver.
 • Taklampa Orbiform av glas

  Taklampa Orbiform av glas
  Orbiform taklampa - mässing och mönstrat rökt glas Orbiform taklampa är en blickfång för vardagsrum, sovrum och korridorer med kombinationen borstat mässing och rökgrått transparent glas. Den femkantiga glasskärmen är försedd med ett diamantmönster som skapar attraktiva refraktioner och reflektioner. Orbiform passar bra med många inredningsstilar och fyller varje rum med en glamorös touch.
 • Andy 30 Taklampa Brown - Nordlux

  Andy 30 Taklampa Brown - Nordlux
  Koncept Andy 30 Taklampa Brownär en del av den coola och prisvärda Andy-serien. En serie lampor bestående av taklampa, vägglampa och bordslampa – alla med en hel del spännande karaktär. De fan
 • Pine pendel (Svart)

  Pine pendel (Svart)
  Pine är en dekorativ lampserie som är skapad i en industriell stil - perfekt för att t.ex. bryta av den ljusa, skandinaviska stilen. Lampan är tillverkad av metall med eleganta mässingdetaljer och små, dekorativa hål längs nederkanten av skärmen. Hålen bidrar till att lampan får sin unika stil, men också till att det blir en effektfull ljusbild i rummet när lampan är tänd. Pine är lika fin hängande för sig själv, som fler tillsammans i grupp över t.ex. matsalsbordet. Sladdlängd: 200cm svart textilkabel. Finns i färgerna svart och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • SpaceB Taklampa Vit - Nordlux

  SpaceB Taklampa Vit - Nordlux
  Koncept SpaceB Taklampa Vitär en del av den nya fantastiska SpaceB-serien. En supervacker serie lampor, bestående av en golvlampa och en taklampa. Båda typerna finns i en vacker svart eller vit fä
 • Ask 41 Plafond 

  Ask 41 Plafond 
  Klassisk plafond för inomhusbruk med frostad skärm. IP44. Plafonden passar bland annat perfekt i taket i hallen eller källaren och levereras inkl. LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • LED-taklampa Fallon, 6 cm hög

  LED-taklampa Fallon, 6 cm hög
  LED-taklampa Fallon som rund cylinder LED-taklampan Fallon kan diskret smälta in i många olika interiörer tack vare det subtila utseendet som erhålls av en vit metallcylinder med en cirkulär plastdiffusor. LED-lampornas varmvita ljus avges nedåt med en vinkel på 110°. MoodMaker™-funktionen är en funktionell höjdpunkt. Tack vare dessa kan alla LED-lampor styras via väggströmbrytaren. Man kan till exempel ändra de som finns inomhus till 100 % eller 50 % eller enbart tända de yttre LED-lamporna.
 • Trumpet Taklampa

  Trumpet Taklampa
  Klassisk och tidlös pendellampa från Nordlux med skärm i vitt glas och dekorerad med en kromfärgad ring. Opalglasskärmen avger ett mjukt och dämpat ljus som är särskilt lämpligt för utrymmen där du vill ha en stämningsfullare belysning. Lampan är idealisk för matbordet eller över köksbänken och levereras utan ljuskälla.
 • Pendellampa Pop Rough av metall, antracit

  Pendellampa Pop Rough av metall, antracit
  Upphängningslampa Pop Rough med metallskärm i mörk antracitgrått Pop Rough-upphängningslampan utstrålar enkelhet och purism, vars metallskärm har en grov yta i antracit. Den lilla detalj i borstad mässing, som fungerar som upphängning högst upp i skuggan, har en dekorativ effekt. Hänglampan Pop Rough lyser upp ett bord eller en disk i köket eller matsalen. Det kan helst kompletteras med andra lampor från serien.
 • Groa taklampa 40cm (Trä)

  Groa taklampa 40cm (Trä)
  Groa är en härlig pendel på 40cm i diameter. Tillverkad med en snygg ram i trä där ljuskällan blir fullt synlig. Skapar en härlig ljusbild när lampan är tänd. Finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm

  Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm
  Rem - hängande lampa med konskärm och läderdekor En monokrom metallskärm i form av en kon, försedd med en dekorativ lätt läderslinga - upphängningslampan Strap uppnår en fantastisk effekt med enkla medel, enligt kriterierna i skandinavisk stil. Med tanke på strukturen som är öppen längst ner är Strap idealisk som en direkt ljuskälla ovanför vardags- och matbordet, men också i den offentliga loungen. Beroende på vilken ljuskälla som används kan Rem kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden.
 • Ciambo 36cm (Vit)

  Ciambo 36cm (Vit)
  Ciambo är en fascinerande pendel, tillverkad i munblåst glas med vita detaljer och matchande upphäng. Lampans vackra design får den att upplevas som svävande och viktlös - den lyfter verkligen upp ett helt rum. Ett mjukt och vackert ljus sprids genom glaset när lampan är tänd.​Ciambo finns även i en mindre storlek.Integrerad LED-belysning. 
 • Teton Plafond

  Teton Plafond
  Modern rund vägglampa med grafisk design i svartlackerad metall och frostad skärm. Lampan passar utmärkt vid ytterdörren, uppfarten eller på terrassen och levereras med en LED-ljuskälla med låg energiförbrukning och lång livslängd.
 • Glastaklampa Read, 14 cm

  Glastaklampa Read, 14 cm
  Opalvit glastaklampa Read En välgörande ljusatmosfär skapar taklampan Read, vars lampskärm är tillverkad av opalvitt glas. På så sätt ger den klart ljus, inte bara nedåt, utan även genom lampskärmen tränger ett mjukt ljussken ut nedåt. Hållaren av metall ger lampan en glänsande finish. Genom sin enkelhet och elegans kan Read integreras i många olika boendemiljöer.
 • Link Omari Spot

  Link Omari Spot
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Denna minimalistiska och strömlinjeformade spotlight för taklänk passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären. Passar Nordlux länksystem.
 • Clyde 4-Pendel

  Clyde 4-Pendel
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt.
 • Hänglampa Strap, Ø 16,5 cm, vit

  Hänglampa Strap, Ø 16,5 cm, vit
  Skapar en skandinavisk känsla i moderna hem: pendellampan Strap Pendellampan Strap är ett underbart inslag i modern och skandinavisk inredning, för med sin vita metallskärm och den smala läderupphängningen i svart eller brunt (båda ingår) är den både trendig och kompletterar samtidigt båda dessa inredningsstilar. Kombinationen med lädermaterialet ger lampan dessutom en underbart varm och naturlig utstrålning och fyller rummet med ett behagligt, hemtrevligt ljus.
 • Leroy 2700K

  Leroy 2700K
  Leroy är en klassisk och tidlös LED-takarmatur med integrerade LED-lampor med jämn ljusfördelning och ett bländskydd av opalplast i IP20.
 • Groa 34 Pendel

  Groa 34 Pendel
  Groa är en öppen pendellampa där trästrukturen stöder ett vackert skuggspel – samspelet mellan ljus och skugga är själva kärnan i den här pendeln. Ljuset sprider sig nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa.
 • Hänglampa Trude med metallskärm, svart

  Hänglampa Trude med metallskärm, svart
  Kupolformad hänglampa Trude av metall Med den kupolformade metallskärmen i återhållsamma färger har hänglampan Trude ett enkelt utseende. Den kan kombineras med de mest olika inredningskoncept. Tack vare den skärm som öppnas nedåt är Trude en direkt ljuskälla som är utmärkt som huvudbelysning över ett bord.
 • Kitchenio 3-kit LED (Svart)

  Kitchenio 3-kit LED (Svart)
  Kitchenio är en stilren och enkel spotlight för inbyggnad som ger möjligheten att belysa såväl små utymmen som stora rum. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, har en svart finish och bygger endast 2,1cm i höjden, vilket ger en mängd med möjligheter för inbyggnad. Kitchenio är försedd med integrerad LED-belysning som går att dimra i färgtemperatur mellan varmvitt ljus och kallvitt (3000K / 4000K). Levereras i 3-pack.Integrerad LED-belysning. 
 • Aslak 3-spot

  Aslak 3-spot
  Läcker och praktisk spotlight med tre spottar i svart. Denna spotlight kan placeras på olika platser i hemmet och skapa fokus eller stämning beroende på hur den placeras.
 • Link Rondie Pendel

  Link Rondie Pendel
  Rondie har en rund, klassisk design med en frostad glasring som ger den en intressant ljuseffekt. Ger ett behagligt, riktat ljus. Enkel installation och justering med Nordlux Link-systemet.
 • Hollywood Pendel

  Hollywood Pendel
  Hollywood har något nostalgiskt över sig – den ger associationer till en tid med kristall i inredningen, vilket under de senaste åren har blivit ett återupptäckt inredningselement. Hollywood ger med sina många aspekter ett gnistrande uttryck som bidrar till en stilfull atmosfär, vilket ger en exklusiv och behaglig stämning.
 • Effektfull hänglampa Belly, Ø 46 cm

  Effektfull hänglampa Belly, Ø 46 cm
  Japan möter Skandinavien – hänglampa Belly i samma runda form som en tekanna Med inspiration från traditionella japanska tekannor och den nordiska stilen, skapades denna hänglampas unika design. Den lökformiga skärmen och stilrena formen imponerar redan vid första blicken. En särskild detalj: Bellys upphängning som mynnar i den svarta textilsladd utstrålar med sin öppna formgivning en underbar lätthet. - Belly 38: Tilldelades utmärkelsen Red Dot Award 2018
 • Hänglampa Nori av metall, kopparfärg, Ø 27 cm

  Hänglampa Nori av metall, kopparfärg, Ø 27 cm
  Kopparfärgad hängande lampa Nori med bred lampskärm Med sin kopparfärgade skärm blir pendellampan Nori ett vackert blickfång i vardagsrummet. Lampan är tillverkad av metall och har även ett diskret element av ljust trä i toppen. Nori är fäst vid baldakinen med den svarta tygkabeln. Den utskjutande skärmen strålar ljuset mot golvet och gör sig särskilt bra över vardagsrums- eller matbordet, men kan också användas lika bra i hallen eller i sovrummet.
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, vit

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, vit
 • Montone 30 IP20 2700K

  Montone 30 IP20 2700K
  Montone är en klassisk och tidlös takplafond med en opalvit skärm som ger ett vackert och behagligt ljus. Det enkla uttrycket gör att Montone passar fint in i de flesta hem. Plafonden har integrerad LED, som är energibesparande och bidrar till lång livslängd.
 • Theros Plafond

  Theros Plafond
  Theros taklampa är integrerad med trestegsfunktionen Moodmaker SceneSelect som styrs från din vanliga väggströmbrytare och erbjuder ett nattbelysningsalternativ som riktar ljuset mot taket. Det höga IP44-skyddet gör Theros perfekt när du vill skapa den perfekta belysningen i badrummet. Den integrerade trestegsfunktionen Moodmaker gör att du kan skapa en naturlig RA90-belysning för varje tillfälle genom att välja mellan en kall eller varm belysning samt nattbelysning som projiceras bakåt mot taket. Dessa specialfunktioner hanteras enkelt med en vanlig väggströmbrytare.
 • Oja 42 IP20 3000/4000K

  Oja 42 IP20 3000/4000K
  Oja är en ultratunn taklampa i en modern och minimalistisk design som är integrerad med LED och Moodmaker SceneSelect-funktionen i tre steg som styrs från din vanliga väggströmbrytare. Moodmaker-funktionen gör att du kan växla mellan 100 % ljus vid antingen 4000 K eller 3000 K och nattbelysning på 20 % 3000 k från din vanliga väggströmbrytare. En annan funktion som ingår i Oja är minnes- och återställningsfunktionen som gör det enkelt att spara och välja önskad ljusinställning för färg och ljusstyrka.
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, bärnsten

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 53 cm, bärnsten