Nordlux taklampor

Utbudet av lampor för takmontering är väldigt stort från märket Nordlux. Här finns mer än 100 olika taklampor av olika typ (spots, pendel m.m.). Nordlux lighting har breda, platta, konformade, bollampor och många andra former av belysning.

Populärt inom Nordlux taklampor

 • Rispapper 40 (Vit)

  Rispapper 40 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Rispapper 35 (Vit)

  Rispapper 35 (Vit)
  Fin och klassisk rislampa, perfekt till sovrummet då den sprider ett behagligt och mjukt ljus. Upphäng ingår ej.Ljuskälla ingår ej.
 • Avra - minimalistisk hänglampa, mässing

  Avra - minimalistisk hänglampa, mässing
  Avra - en hänglampa, som endast består av en sockel och upphängningsdon Absolut minimalistisk är denna hänglampa Avra. Den består helt enkelt av en upphängningsanordning med en 200 cm lång textilkabel och en metallsockel, i vilken E27-ljuskällan placeras (ingår ej). Därigenom ligger fokus hos denna hänglampa nästan uteslutande på ljuskällan, vilket är skälet till att vi rekommenderar användning av en dekorativt globformad lampa eller en globlampa med diamantform. Inte bara som enskild lampa, utan även i kombination med flera - kanske i olika färger eller med olika ljuskällor - är denna hänglampa mycket vacker.
 • Svart metallpendellampa Lyne

  Svart metallpendellampa Lyne
  Mattsvart metallpendellampa Lyne i industrilook Industriell charm och även lite nostalgi sprider denna pendellampa Lyne i kök, matrum och även hallar. Skärmen av metall är lackerad i matt svart. Pendellampan kan användas med alla typer av ljuskällor med E27-sockel, för att belysa ett bord i köket eller matrummet. Metallskärmen hänger på en textilkabel med en längd på 250 cm, som tillåter en mycket lång upphängning. Ljuskälla ingår ej (se Tillbehör).

Fler tips på Nordlux taklampor

 • Balance LED Taklampa Black - Nordlux

  Balance LED Taklampa Black - Nordlux
  Balance LED Taklampa Black - Nordlux
 • Avra Taklampa

  Avra Taklampa
  Pendelupphäng med patinerat utseende från Avra-serien. Avra passar all slags inredning och levereras med svart textilsladd som ger en snygg avslutning på upphänget. Används utan skärm med en stor dekorativ glödlampa och passar bland annat perfekt i hallen eller i kluster över matbordet.
 • Pop taklampa (Mattsvart)

  Pop taklampa (Mattsvart)
  Pop är en snygg, strömlinjeformad designlampa i en mjuk, matt finish. Mässingsdetaljen högst upp ger en elegant touch till den klassiska skärmen. Pendellampan hänger vackert ovanför mat- eller köksbordet.
 • Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux

  Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux
  Oja 42 Plafond 3-Step White - Nordlux
 • Desi 28 - en taklampa för utomhusbruk

  Desi 28 - en taklampa för utomhusbruk
  Rund taklampa Desi för utomhusbruk Genom den satinerade diffusorn av polykarbonat erbjuder taklampan Desi en enhetlig utomhusbelysning, vilken genom användningen av energispar- eller LED-ljuskällor dessutom är mycket energisnål. Den lackerade metallramen är en fin kontrast till taket. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör, och särskilt lämpade är LED-ljuskällor eller energisparlampor på upp till 12 Watt.
 • Torina 25 Taklampa Clear - Nordlux

  Torina 25 Taklampa Clear - Nordlux
  Torina 25 Taklampa Clear - Nordlux
 • Tin Dubbel svart

  Tin Dubbel svart
  Tin dubbel, utelampa som ger en spotlight effekt både uppåt och neråt. Väldigt snygg fasadbelysning. Vi rekommenderar inte denna lampan till agressiva miljöer.Ljuskällor ingår ej.
 • Milford 30 Pendel

  Milford 30 Pendel
  Milford är en vacker och dekorativ pendellampa med organiska former. Dess lättare transparenta, matta yta låter ett mjukt och behagligt ljus tränga igenom och den räfflade ytan ger pendellampan sin egen, helt speciella utstrålning.
 • Explore 3 Plafond White - Nordlux

  Explore 3 Plafond White - Nordlux
  Explore 3 Plafond White - Nordlux
 • LED-pendellampa Lilt, svart

  LED-pendellampa Lilt, svart
  Svart LED-hängande lampa Lilt i form av en stång - dimbar i tre steg med en väggbrytare Lilt LED-pendellampa pendelarmatur är perfekt för direktbelysning ovanför bord och köksbänkar. Den är utformad som en enkel, svart stapel på vars undersida en diffusor är inbyggd över hela längden. LED-lamporna inuti ger ett varmt vitt ljus vars intensitet kan regleras från 100% till 50% och till 25% med en konventionell väggströmbrytare tack vare Moodmaker-dimningsfunktionen.
 • Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 Chrome - Nordlux
 • Notti Pendelupphäng

  Notti Pendelupphäng
  Notti är ett fint exempel på när form, material och detaljer förenas till en högre enhet. Det vackra organiska och harmoniska formspråket ger Notti ett fulländat, estetiskt uttryck som passar bra i alla typer av inredningar. Utgångspunkten är den eleganta, dekorativa glödlampan som här är kompletteras på ett otroligt fint sätt av en sockel av matt metall med rund organisk form. Detta ger en fin lampa som skapar en mysig atmosfär både tänd och släckt. Häng gärna flera ihop i ett hörn med olika dekorativa glödlampor – det skapar personlighet och ett vackert visuellt uttryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Vic 22 3000K plafond (Vit)

  Vic 22 3000K plafond (Vit)
  Vic är en serie klassiska taklampor i en väldigt slimmad design. Den integrerade LED-modulen belyser ytan jämnt med en väldigt hög lumeneffekt, vilket gör belysningen väldigt praktisk.
 • Taklampa Clyde, 4 lampor, dimbar

  Taklampa Clyde, 4 lampor, dimbar
  Fyrljusig LED-taklampa Clyde med integrerad dimfunktionLed-taklampa Clyde består av en rektangulär skärm och en smal ram, där fyra runda ljuselement är fästade. Dessa strålar ut det varma ljuset på golvet. Taklampan övertygar med sin minimalistiska design, vilket gör den lämplig för många bostadsområden, till exempel som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Särskilt praktiskt: Med den vanliga väggströmbrytaren kan man reglera taklampans ljusstyrka i tre steg. På så sätt kan ljusförhållandena justeras snabbt och enkelt. Minnesfunktionen sparar den valda ljusstyrkan så att den automatiskt återkommer när lampan slås på igen.
 • Orbiform 3-pendel (Smoke)

  Orbiform 3-pendel (Smoke)
  Orbiform är en läcker serie med exklusiva och glamourösa lampor i olika storlekar och utföranden. Kombinationen av borstad mässing och femkantiga, rökfärgade glaskupor har återigen blivit ett populärt inslag i många moderna hem. De tre kuporna är prydda med ett smakfullt diamantmönster som inte bara är en stilren detalj, utan skapar även en unik ljuseffekt i rummet. Sladdlängd: 200cm (svarta textilkablar).Ljuskälla ingår ej. 
 • Dial 45 taklampa (Gul)

  Dial 45 taklampa (Gul)
  Dial är en modern, nutida serie inspirerad av karakteristisk belysningsdesign från 1950-talet. Stilen är nordisk och funktionell, med en öppen och geometrisk form som låter mycket ljus skina igenom. Den öppna skärmen skapar ett dekorativt uppåtriktat ljus när lampan är tänd.
 • Magia 26 taklampa (Vit)

  Magia 26 taklampa (Vit)
  Magia-serien utstrålar i all sin enkelhet en modern och minimalistisk design. Den munblåsta glasskärmens tonade färgeffekt ger en modern och trendig look. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa eller använd den medföljande diffusorn som ger ett mjukt, bländfritt ljus.
 • Siv Taklampa Marble/White - Nordlux

  Siv Taklampa Marble/White - Nordlux
  Siv Taklampa Marble/White - Nordlux
 • Lilly Taklampa Black/Opal - Nordlux

  Lilly Taklampa Black/Opal - Nordlux
  Lilly Taklampa Black/Opal - Nordlux
 • Strap 16 Taklampa Opal - DFTP

  Strap 16 Taklampa Opal - DFTP
  Strap 16 Taklampa Opal - DFTP
 • Pop pendel (Grön)

  Pop pendel (Grön)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Sóller 22 Plafond White - Nordlux

  Sóller 22 Plafond White - Nordlux
  Sóller 22 Plafond White - Nordlux
 • Alton 35 Taklampa Smoke - Nordlux

  Alton 35 Taklampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton 35 Taklampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Al
 • Theo 3-Pendel

  Theo 3-Pendel
  Bjud in naturen i ditt hem med en trendig kombination av trä och metall. Theo-serien har ett mycket modernt och unikt designuttryck som mjukas upp med ljust askträ. Perfekt ovanför matbordet för att skapa en trevlig atmosfär.
 • Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux

  Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux
  Aludra Utendørs Plafond Alu - Nordlux
 • Sóller 17 Plafond White - Nordlux

  Sóller 17 Plafond White - Nordlux
  Sóller 17 Plafond White - Nordlux
 • Dial 45 Taklampa Black - Nordlux

  Dial 45 Taklampa Black - Nordlux
  Dial 45 Taklampa Black - Nordlux
 • Step 36 taklampa (Svart)

  Step 36 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart metall med svart textilsladd. Ger ett fint ljus nedåt och passar perfekt över köksbord, köksö eller arbetsplats.Ljuskälla ingår ej.
 • Read 20 Pendel

  Read 20 Pendel
  Read 2 pendellampa från Nordlux är elegant och enkel. Pendellampan är tillverkad av metall och opalvitt glas. Read hänger vackert över matbordet eller köksbänken.
 • Lotus 4 Plafond Black - Nordlux

  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
  Lotus 4 Plafond Black - Nordlux
 • Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux

  Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux
  Uma 23 Taklampa Amber - Nordlux
 • Clyde 4-Pendel

  Clyde 4-Pendel
  I Clyde-serien kombineras stram skandinavisk design och innovativ teknik på det mest övertygande sätt. Clyde har en inbyggd moodmaker-funktion som gör att du kan justera belysningen i tre steg efter behov och situation från din vanliga stickkontakt. Har du ett långt matbord eller en stor köksö är pendeln Clyde det perfekta valet eftersom de fyra ljuskällorna sprider mycket ljus. Den smala designen gör att pendeln inte tar upp för mycket plats eller skymmer utsikten. Med den inbyggda moodmaker-funktionen kan du också byta från funktionell belysning när du gör läxor till ett varmt ljus när du äter middag med vänner och familj.
 • Josefine (Svart)

  Josefine (Svart)
  Josefine är en ny, modern tolkning av den klassiska takkronan. Lampan har 7st ljuskällor som hänger ut från grenar och ser nästintill svävande ut, då den hänger i tre tunna vajrar. Placera över matsalsbordet eller i vardagsrummet där den får ta sin plats och synas vid första anblick. Det är lätt att sätta sin egna prägel på lampan genom att använda dekorativa ljuskällor i lampan. Det rekommenderas även att koppla lampan till en dimmer för pampigast effekt. Josefine är tillverkad av metall, med kontrasterande mässingfärgade socklar och matt finish. Kabellängd: 200cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Uma 30 Taklampa Amber - Nordlux

  Uma 30 Taklampa Amber - Nordlux
  Uma 30 Taklampa Amber - Nordlux
 • Omari LED Taklampa Black - Nordlux

  Omari LED Taklampa Black - Nordlux
  Omari LED Taklampa Black - Nordlux
 • Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön

  Hänglampa Freya gjord av metall Ø 35 cm, grön
  Freya pendellampan har en organisk form och är idealisk för att belysa bordet i vardagsrummet eller matsalen. Med flera armaturer på rad kan den dock också ge ljus till exempel till en köksbänk. Den övre skuggan överlappar den mindre skuggan. Skärmen innehåller ljuskällan och kan enkelt tas bort för att sätta in eller byta ut lampor. Det indirekta ljuset ger en bländfri belysning av omgivningen.
 • Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, vit

  Hänglampa Dicte, handbunden, Ø 40 cm, vit
  Nordlux hänglampa dicte, handbunden, ø 40 cm, vit Dicte, Ø, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 60 W, H: 28 cm
 • Oja Smart 42 Plafond White - Nordlux

  Oja Smart 42 Plafond White - Nordlux
  Oja Smart 42 Plafond White - Nordlux
 • Alanis 4 taklampa (Mässing)

  Alanis 4 taklampa (Mässing)
  Alanis har en tiosidig profil som skapar ett unikt designuttryck – stramt och mjukt på samma gång. Den minimalistiska pendellampan är perfekt ovanför mat- eller köksbordet.
 • Omari 5 Plafond White - Nordlux

  Omari 5 Plafond White - Nordlux
  Omari 5 Plafond White - Nordlux
 • Ancona Maxi LED Plafond från Nordlux ()

  Ancona Maxi LED Plafond från Nordlux ()
  Ancona maxi LED plafond Plafondenär tillverkad av borstat stål och glas och finns i två färger - vit och borstat stål. Enkel och funktionell lampa som passar perfekt i alla typer av rum. Ancona m
 • Josefine Taklampa Black/Brass - Nordlux

  Josefine Taklampa Black/Brass - Nordlux
  Koncept Josefine Taklampa Black/Brass balanserar som en utbildad akrobat sex fritt sittande glödlampor på sina tre eleganta armar. Denna lekfulla omprövning av en traditionell ljuskrona är superfl
 • Noxy Plafond Dim. White - Nordlux

  Noxy Plafond Dim. White - Nordlux
  Noxy Plafond Dim. White - Nordlux
 • Grant 35 (Opal)

  Grant 35 (Opal)
  Grant är en exklusiv serie som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Det matta, mässingfärgade fästet kombinerat med den sfäriska glaskupan skapar ett mycket smakfullt intryck redan vid första anblick. När lampan är tänd sprids ett behagligt och bländfritt ljus genom glaskupan.Grant finns i flera olika storlekar som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa sin egna prägel i hemmet.Ljuskälla ingår ej. 
 • Clyde 4 LED Taklampa Long Black - Nordlux

  Clyde 4 LED Taklampa Long Black - Nordlux
  Clyde 4 LED Taklampa Long Black - Nordlux
 • Chino 40 taklampa (Trä)

  Chino 40 taklampa (Trä)
  Chino taklampa på 40cm i diameter, med en burliknande ram i trä. Snygg lampa som passar över matbordet, soffbordet eller varför inte i sovrummet? Mycket stilfull med sin synliga ljuskälla som man ser genom ramen. Chino finns i fler storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Alton 25 pendel (Smoke)

  Alton 25 pendel (Smoke)
  Alton är en elegant taklampa med bas i svartlackad metall kombinerat med en lyxig, rökfärgad glaskupa. Ger ett mjukt, behagligt och inbjudande ljus och passar lika bra i entrén som i sovrummet eller hallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan och koppla med fördel till en dimmer för pampigast resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Oja 42 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux

  Oja 42 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux
  Oja 42 Plafond IP54 w/Sensor White - Nordlux
 • Omari 5 Plafond Black - Nordlux

  Omari 5 Plafond Black - Nordlux
  Omari 5 Plafond Black - Nordlux
 • Luxembourg Taklampa Rust - Nordlux

  Luxembourg Taklampa Rust - Nordlux
  Luxembourg Taklampa Rust - Nordlux
 • LED-taklampa Planura, dimbar, Ø 42 cm

  LED-taklampa Planura, dimbar, Ø 42 cm
  LED-taklampa Planura - dimbar och cirkulär Planura är det främsta exemplet på en modern taklampa. Medan den cirkulära, helt vita plastkonstruktionen ser obetydlig och minimalistisk ut, är fokus på funktionalitet. Planura är utrustad med varmvita lysdioder som sitter bakom ett matt lock och därmed säkerställer belysning utan bländning. Dessutom, tack vare MoodMaker ™ -funktionen, kan ljuset dämpas med hjälp av väggbrytaren.
 • Grant 3 Plafond Black - Nordlux

  Grant 3 Plafond Black - Nordlux
  Grant 3 Plafond Black - Nordlux
 • Chino 30 taklampa (Trä)

  Chino 30 taklampa (Trä)
  Chino taklampa på 30cm i diameter, med en burliknande ram i trä. Snygg lampa som passar över matbordet, soffbordet eller varför inte i sovrummet? Mycket stilfull med sin synliga ljuskälla som man ser genom ramen. Chino finns i fler storlekar.Ljuskälla ingår ej.
 • Dial 25 Taklampa Grey - Nordlux

  Dial 25 Taklampa Grey - Nordlux
  Dial 25 Taklampa Grey - Nordlux
 • Dial 45 Taklampa Grey - Nordlux

  Dial 45 Taklampa Grey - Nordlux
  Dial 45 Taklampa Grey - Nordlux
 • Explore 3 Plafond Brass - Nordlux

  Explore 3 Plafond Brass - Nordlux
  Explore 3 Plafond Brass - Nordlux
 • Contina Taklampa Black/Opal - Nordlux

  Contina Taklampa Black/Opal - Nordlux
  Koncept Contina Taklampa Svart/Opalär ett stycke läcker nordisk design från danska Nordlux, som sedan 1977 har tillverkat vackra kvalitetslampor till skarpa priser. På Nordlux ligger fokus alltid
 • Notti 10 Taklampa Black - Nordlux

  Notti 10 Taklampa Black - Nordlux
  Notti 10 Taklampa Black - Nordlux
 • Contina Pendel

  Contina Pendel
  Pendellampan Continas vackra design kompletterar Contina-serien med noggrant utvalda detaljer som gör att serien verkligen sticker ut. Den lätta ramen kompletteras av en sfärisk opalvit glaskula som döljer ljuskällan och sprider ett mjukt bländfritt ljus i rummet. Den slanka designen gör att pendellampan inte tar upp onödigt utrymme i rummet. Kombinationen av mässing och opalglas skapar ett glamoröst och modernt designuttryck.
 • Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux

  Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux
  Uma 23 Taklampa Smoke - Nordlux
 • Munin Link Plafond White - Nordlux

  Munin Link Plafond White - Nordlux
  Munin Link Plafond White - Nordlux
 • Lyne taklampa (Svart)

  Lyne taklampa (Svart)
  Lyne taklampa i en rustik design, med mjuka runda kanter. Snygg och enkel att placera där du önskar i ditt hem. Finish i svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Porter 40 taklampa (Galvaniserat stål)

  Porter 40 taklampa (Galvaniserat stål)
  Porter är en serie lampor med ett rått och industriellt galvaniserat uttryck som ger din inredning det där lilla extra. Denna pendellampa är den perfekta lösningen om du vill lysa upp ditt matbord, och den är försedd med ett coolt och dekorativt rutnät som täcker öppningen.
 • Contina pendel (Svart)

  Contina pendel (Svart)
  Contina är en pendel som erbjuder attraktiv design, funktionalitet och noggrant utvalda detaljer. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av en ram med tre stycken ljuskällor som sitter fast undertill. Dessa ljuskällor omger av vackra opalvita glaskupoler som skapar fina och eleganta kontraster mot den annars svarta designen. Contina passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord eller köksö, där den får sprida sitt ljus ned över nedanstående yta och bidra med en funktionell allmänbelysning i rummet. Dess nätta och smidiga uttryck gör dessutom att lampan inte tar allt för mycket plats i rummet. Levereras med 2st svarta textilkablar.Ljuskällor ingår ej.
 • Ethan 2-Spot

  Ethan 2-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar).Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Alton 35 Pendel

  Alton 35 Pendel
  Alton-serien förenar på ett vackert sätt enkelt, opalvitt glas och en vacker, rundad form, vilket skapar ett elegant och klassiskt uttryck. Den kommer med två olika toppar – en i matt, svart metall och en i borstad mässing så att du kan välja precis den look du föredrar. Kombinationen av opalvitt glas och borstad mässing skapar ett varmt, modernt designuttryck, medan den matta, svarta metallen ger en klassisk och minimalistisk look.Ljuskälla ingår ej
 • Omari Pendel

  Omari Pendel
  Omari är en serie spotlights med fokus på lätta, rena och enkla nordiska linjer. Den här minimalistiska och strömlinjeformade pendellampan passar perfekt in i de flesta inredningar. MoodMaker (trestegsdimning) på väggbrytaren gör det lätt att skapa den rätta mysiga atmosfären.
 • Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit

  Hänglampa Bretagne skärm i flera lager skärm, vit
  Pendellampan Bretagne har en flerskiktad skärm som är utformad i olika graderingar av vitt. Detta skapar ett mjukt, diffust ljus som strålar ut i rummet utan att blända. Med en extern fasdimmer och en lämplig ljuskälla är det också möjligt att variera ljusstyrkan. Det kromfärgade elementet ovanför skärmen ger armaturen ett extra modernt utseende. Bretagne är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet.
 • Clyde 4 LED Taklampa Black - Nordlux

  Clyde 4 LED Taklampa Black - Nordlux
  Clyde 4 LED Taklampa Black - Nordlux
 • Hänglampa Asti av trälameller, Ø 50 cm

  Hänglampa Asti av trälameller, Ø 50 cm
  Asti hängande lampa består av filigran träelement som ger en vacker naturlig touch till dina egna fyra väggar. Pendellampan passar särskilt bra över ett vardagsrums- eller matbord. Den öppna skärmen avslöjar ljuskällan inuti och skapar ett vackert ljusspel i vardagsrummet. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning.
 • Oja 42 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux

  Oja 42 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux
  Oja 42 Plafond 2700K Step Dim Black - Nordlux
 • Ethan 4-Spot

  Ethan 4-Spot
  Ethan är en serie utanpåliggande fyrkantiga spotlights som ger ett behagligt ljus med de medföljande inre reflektorerna. Passar alla GU10-lampor, har extra kabelingångar på två motsatta sidor och kan kopplas ihop (med interna eller externa ledningar). Levereras med två uppsättningar reflektorer i svart och guld att välja mellan.
 • Uma 30 Pendel

  Uma 30 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt.Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm

  Hänglampa Torina i vintage design, Ø 24 cm
  Det speciella vintage-utseendet gör Torina-pendellampan till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Den graciöst utformade skärmen av glas påminner om en fläkt eller en blomma och ger armaturen en lätthet. Den fritt synliga ljuskällan strålar ljuset nedåt och åt sidan till omgivningen. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig. Torina passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet.
 • Tilo pendel (Grå)

  Tilo pendel (Grå)
  Tilo är en minimalistisk serie som utstrålar skandinavisk elegans med sina rena och enkla linjer. Dess strama design gör att den är lättplacerad - placera den hängande för sig själv i hörnet eller fönstret, eller placera flera i rad över köksbordet för att snyggt visuellt uttryck. Den är tillverkad av metall och har en avtagbar trähuva i ask - perfekt om man önskar att variera utseendet på sin lampa då den går att använda både med och utan trähuvan. Tilo sprider ett nedåtgående och smakfullt ljus somn faller snyggt på ytan nedanför.Sladdlängd: 200cm, textilkabel.Finns i färgerna svart och grå. Ljuskälla ingår ej. 
 • Pop pendel (Vit)

  Pop pendel (Vit)
  Pop - en snyggt formad taklampa i metall som finns i flera behagliga färger. Den har en blank yta och är skapad i mjuka och eleganta former. Sprider ett bra ljus och har kromade detaljer uppe på skärmen.Ljuskälla ingår ej.
 • Tribeca 38 Pendel

  Tribeca 38 Pendel
  De varma färgerna och levande strukturerna som finns i naturen har förvandlats till stilren och nordisk design i vår Tribeca-serie. Formspråket och materialvalet är organiskt och skapar ett balanserat och behagligt ljus genom de fina lamellerna som på vackraste sätt passar över vilken matplats eller myshörna som helst.
 • Omari LED Taklampa White - Nordlux

  Omari LED Taklampa White - Nordlux
  Omari LED Taklampa White - Nordlux
 • Jelly Pendel

  Jelly Pendel
  I pendeln Jelly har allt överflödigt skurits bort till förmån för ett enkelt formspråk och inbjudande uttryck som glas erbjuder. Jelly består av två lager glas med den inre skärmen i vitt opalglas och den yttre i klarglas, vilket tillsammans ger ljuset ett mjukt och varmt sken. En liten detalj är det fina mässingshöljet som ger pendeln ett exklusivt uttryck. Jelly gör sig bra över matbordet eller i alla hörn där du vill skapa lite extra stämning.
 • Lilly Pendel

  Lilly Pendel
  Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på finaste sätt. Det uppstår en härlig lätthet mellan den minimalistiska ramen och de eleganta lysande glaskupolerna där det opalvita glaset låter ett varmt och behagligt ljus tränga igenom. Samspelet mellan den mattsvarta ytan och det lätta opalglaset gör Lilly-pendeln mycket elegant. De lysande glaskupolernas placering skapar en fulländad och dekorativ helhet och ger samtidigt ger 36 graders ljus i hela rummet.
 • Cafe 25 Taklampa Opal - Nordlux

  Cafe 25 Taklampa Opal - Nordlux
  Cafe 25 Taklampa Opal - Nordlux
 • Groa 34 Pendel

  Groa 34 Pendel
  Groa är en öppen pendellampa där trästrukturen stöder ett vackert skuggspel – samspelet mellan ljus och skugga är själva kärnan i den här pendeln. Ljuset sprider sig nedåt och in i rummet på det allra vackraste sätt. Skapa ditt eget designuttryck med en dekorativ glödlampa.
 • Utomhustaklampa Matrix mörkt mässing

  Utomhustaklampa Matrix mörkt mässing
  Taklampa för utomhusbruk Matrix av Jacob Jensen Design Taklampan Matrix för utomhusbruk är tillverkad av härdat, anodiserat aluminium och lampans sockel skyddas mot väder och vind av en plastdiffusor. Serien har en rund design och genom fina lameller lyser ljuset i alla riktningar i den nedre delen och erbjuder praktiskt och innovativt orienteringsljus. Lampans design kommer från den berömda Jacob Jensen Design och tillverkas av Nordlux i Danmark.
 • Paco pendel (Svart)

  Paco pendel (Svart)
  Med sin industriella och minimalistiska design kan Paco-serien stylas för att passa din personliga smak perfekt. Lägg till en stor och dekorativ glödlampa för att skapa den perfekta, mysiga atmosfären. Kombinationen av svart metall och en dekorativ glödlampa ger ett trendigt och industriellt designuttryck.
 • Landon Smart Long plafond (Vit)

  Landon Smart Long plafond (Vit)
  Landon Ingår i Smartlight och du kan styra den från Nordlux Smart Light app
 • Grant 15 Taklampa Brass - Nordlux

  Grant 15 Taklampa Brass - Nordlux
  Grant 15 Taklampa Brass - Nordlux
 • Avra Taklampa

  Avra Taklampa
  Pendelupphäng med patinerat utseende från Avra-serien. Avra passar all slags inredning och levereras med svart textilsladd som ger en snygg avslutning på upphänget. Används utan skärm med en stor dekorativ glödlampa och passar bland annat perfekt i hallen eller i kluster över matbordet.
 • LED-taklampa Oja IP54 2 700K dimbar Ø 29 cm

  LED-taklampa Oja IP54 2 700K dimbar Ø 29 cm
  Platt LED-taklampa Oja med kapslingsklass IP54. LED-taklampa Oja har byggts på ett mycket platt sätt. Den runda LED-lampan av plast är skyddad mot damm och stänkvatten med kapslingsklass IP54 och är inte bara lämplig för badrummet utan även utmärkt för användning i wellness-områden. Detta eftersom ljuset från de varmvita LED-lamporna som har byggts bakom det satinerade höljet även kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Den avger mycket homogent, varmvitt ljus med en vinkel på 120 grader.
 • Uma 23 Pendel

  Uma 23 Pendel
  Uma-serien ger en modern och dekorativ touch till den klassiska pendellampan. Den munblåsta glasskärmen har en elegant, oval form som ramar in ljuset på ett vackert sätt. Glasskärmens tonade färg skapar ett unikt utseende och visar upp glödlampan inuti. Använd en dekorativ glödlampa för att skapa ditt eget designuttryck.
 • Lilly Taklampa Brass/Opal - Nordlux

  Lilly Taklampa Brass/Opal - Nordlux
  Lilly Taklampa Brass/Opal - Nordlux
 • Nori 27 Taklampa Opal - Nordlux

  Nori 27 Taklampa Opal - Nordlux
  Nori 27 Taklampa Opal - Nordlux
 • Explore 3 Plafond Black - Nordlux

  Explore 3 Plafond Black - Nordlux
  Explore 3 Plafond Black - Nordlux
 • Alton 25 Taklampa Smoke - Nordlux

  Alton 25 Taklampa Smoke - Nordlux
  Koncept Alton 25 Taklampa Black/Smokeär en av de vackra lamporna i den populära Alton-serien. En läcker serie glaslampor som innehåller bådetaklampor och bordslampor, i lite olika utföranden. Al
 • Alanis 4 Taklampa Brass - Nordlux

  Alanis 4 Taklampa Brass - Nordlux
  Alanis 4 Taklampa Brass - Nordlux
 • Molli Pendel

  Molli Pendel
  Molli-serien består av lampor i en minimalistisk och klassisk design. De sneda, matt opalvita glasskärmarna ger ett behagligt, diffust ljus som är perfekt för mysiga stunder runt middagsbordet.
 • Hänglampa Contina av glas, 1 lampa, svart

  Hänglampa Contina av glas, 1 lampa, svart
  Nordlux hänglampa contina av glas, 1 lampa, svart Contina, för kök, metall, glas, G9, 5 W, H: 23 cm
 • LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar

  LED-pendellampa Clyde, 1 lampa, dimbar
  Nordlux led-pendellampa clyde, 1 lampa, dimbar Clyde,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 5 W, H: 17.5 cm
 • Alton 25 (Mässing/guld)

  Alton 25 (Mässing/guld)
  Vacker takpendel i opalvitt glas och med en mässingsockel. Vit textilkabel (3m).Ljuskälla ingår ej.