Nordlux badrumsbelysning

Populärt inom Nordlux badrumsbelysning

 • Ancona Maxi E27 (Vit)

  Ancona Maxi E27 (Vit)
  Ancona maxi i vit eller borstat stål med opalglas. Denna armatur har vanliga E27 socklar istället för G9 (halogen). Normalstora LED-lampor E27 får ej plats, mindre varianter ex. klot måste användas.Ljuskälla ingår ej.
 • Ask 36 LED Plafond IP44 White - Nordlux

  Ask 36 LED Plafond IP44 White - Nordlux
  Ask 36 LED-plafond IP44 - Nordlux LED-plafond med ett klassiskt uttryck. Använd den i badrummet, hallen, källaren eller på andra platser där du behöver mycket ljus.
 • Ask 28 LED Plafond IP44 White - Nordlux

  Ask 28 LED Plafond IP44 White - Nordlux
  Ask 28 LED-plafond IP44 - Nordlux Klassisk plafond som passar bra i badrummet, hallen eller barnrummet.
 • Marina (Krom)

  Marina (Krom)
  Badrumslampa med inspiration från de klassiska marinlamporna. Sprider ett bra ljus och kan placera egentligen lite överallt. Kanske på väggen in till stallet, eller vid entrén i ditt hem?Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Nordlux badrumsbelysning

 • Tinia 60 vägglampa (Vit)

  Tinia 60 vägglampa (Vit)
  Tinia är en modern vägglampa som är perfekt ovanför eller bredvid badrumsspegeln eller -skåpet. Den ger en hög ljuseffekt som kan dimmas med den inbyggda Moodmaker™-funktionen.
 • Helva dubbel LED (Vit)

  Helva dubbel LED (Vit)
  Helva Double Basic är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED som med sitt höga IP44-skydd passar för fuktiga områden som badrummet.Vägglampan avger ett vackert och naturligt R90-sken och lampan tänds och släcks med väggströmbrytaren. Helva Double Basic kan både installeras vertikalt och horisontellt vilket gör att du kan rama in alla sidorna på din spegel för att skapa den perfekta belysningen. Om du istället föredrar att montera lampan på ett skåp gör du det enkelt med hjälp av de medföljande skåpfästena.
 • Leonis infälld spot (Borstad nickel)

  Leonis infälld spot (Borstad nickel)
  Leonis är en enkel inbyggnadsspot med låg inbyggnadshöjd. Spotten har integrerad LED, plastram samt ett varmt vitt ljus (2 700 kelvin).Leonis är enkel och snabb att installera, har en flexibel infällningsdiameter (Φ68–73/76mm) och kan parallellkopplas. Den höga skyddsgraden (IP65) gör Leonis särskilt lämplig för till exempel badrummet.
 • Sóller 22 Taklampa

  Sóller 22 Taklampa
  Sóller är en serie infällda eller ytmonterade taklampor i en rund och minimalistisk design. Sóller har en Moodmaker™-dimmer i tre steg via den vanliga väggbrytaren som gör att man kan justera ljuset efter varje situation. Perfekt för badrum eller andra fuktiga utrymmen (IP44).
 • Tangens dubbel (Borstat stål)

  Tangens dubbel (Borstat stål)
  Spännande vägglampa designad i rena och enkla linjer.Ljuskälla ingår ej.
 • IP S13 60cm LED (Vit)

  IP S13 60cm LED (Vit)
  Stilren badrumslampa i mattvit lackad metall. Integrerad LED på 6,5W som motsvarar ca 25-30W. Ger ett varmvitt ljus.
 • Sóller 12 Taklampa (Vit)

  Sóller 12 Taklampa (Vit)
  Sóller är en serie infällda eller ytmonterade taklampor i en rund och minimalistisk design. Sóller har en Moodmaker™-dimmer i tre steg via den vanliga väggbrytaren som gör att man kan justera ljuset efter varje situation. Perfekt för badrum eller andra fuktiga utrymmen (IP44).
 • Albric infälld spot (Svart)

  Albric infälld spot (Svart)
  Albric är en downlight med integrerad LED och ett naturligt, bländfritt ljus. Dess höga IP-klassning (IP44) gör den perfekt för badrummet.
 • Helva Double (Natur)

  Helva Double (Natur)
  Helva Double Basic är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED som är lämplig för användning i fuktiga utrymmen som badrum tack vare sin höga IP-klassning (IP44).Vägglampan avger ett vackert och naturligt RA90-sken och lampan tänds och släcks med väggströmbrytaren. Helva Double Basic kan både installeras vertikalt och horisontellt vilket gör att du kan rama in alla sidorna på din spegel för att skapa den perfekta belysningen. Om du istället föredrar att montera lampan på ett skåp gör du det enkelt med hjälp av de medföljande skåpfästena.
 • Oja 42 taklampa (Svart)

  Oja 42 taklampa (Svart)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Foam taklampa (Vit)

  Foam taklampa (Vit)
  Foam är en taklampa med en strömlinjeformad och enkel design. Den höga IP-klassningen (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ger ett dämpat och behagligt ljus.
 • Otis 40 Vägg (Grå)

  Otis 40 Vägg (Grå)
  Otis är en elegant vägglampa som lämpar sig perfekt för badrummet tack vare sitt höga IP44-skydd. Otis är utrustad med tvåstegsfunktionen Moodmaker och kan installeras både vertikalt och horisontellt – vilket gör den perfekt för dina egna belysningsbehov. Med tvåstegsfunktionen Moodmaker kan du med ett klick på en vanlig väggströmbrytare skapa ett naturligt ljus med full ljusstyrka. Genom att klicka en andra gång aktiverar du en behaglig nattbelysning som inte lyser dig mitt i ögonen när du behöver gå på toaletten på natten. Otis är en mycket praktisk lampa eftersom den har en roterande reflektor och ett justerbart djup, men även en minnes- och återställningsfunktion som memorerar dina preferenser när du har tänt och släckt ljuset fem gånger. Dessutom ingår ett skåpfäste som gör det enkelt att montera Otis på ett skåp.
 • Helva Dubbel Vägg (Silverfärgad)

  Helva Dubbel Vägg (Silverfärgad)
  Helva Double är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED och tvåstegsfunktionen Moodmaker SceneSelect som gör att du kan dämpa ljuset genom beröring, och välja din ideala färgtemperatur med ett vackert och naturligt R90-ljus. Eftersom vägglampan är välskyddad med IP44 lämpar den sig utmärkt för fuktiga områden som exempelvis badrum. Moodmaker-funktionen har en steglös beröringsströmbrytare som gör att du kan dämpa ljuset, tända/släcka ljuset eller ställa in färgtemperaturen på varmare eller kallare ljus. Med ett kort tryck kan du enkelt växla mellan ett kallt och varmt ljus, medan en lång beröring dämpar ljuset efter dina specifika behov. Moodmaker-funktionen levereras med en minnesfunktion som gör att lampan tänds i det senast memorerade läget. Helva Double kan monteras vertikalt eller horisontellt på väggen eller på ett skåp med hjälp av det medföljande skåpfästet
 • Oja 29 taklampa (Vit)

  Oja 29 taklampa (Vit)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K när du monterar lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Helva Night Vägg (Silverfärgad)

  Helva Night Vägg (Silverfärgad)
  Helva Night är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED och tvåstegsfunktionen Moodmaker SceneSelect som kommer i form av en touch switch på själva lampan. Den första beröringen ger en full styrka på 600 lm medan den andra beröringen aktiverar nattbelysningen. Nedanstående får en ökad lumenutgång med full effekt jämfört med när den tänds med nattbelysning. Helva Night har också ett högt IP44-skydd som gör vägglampan lämplig för fuktiga miljöer som exempelvis badrummet. Helva Night är utrustad med en minnes- och återställningsfunktion som gör att du kan återgå till det senaste memorerade läget när du använder väggströmbrytaren för att styra ljuset. När vägglampan tänds sprider den ett naturligt RA90-ljus som motsvarar LED-ljustrenden som är säkrare och bättre för vårt välbefinnande.
 • Hester Vägg (Svart)

  Hester Vägg (Svart)
  Hester är en modern och dimbar vägglampa med en nyans i vackert härdat, frostat, skuret glas. Kombinationen av det höga IP44-skyddet, och den integrerade och dimbara trestegsfunktionen Moodmaker gör Hester perfekt som badrumsbelysning. Trestegsfunktionen Moodmaker som är integrerad i Hester drivs av den vanliga väggströmbrytaren för att ändra ljuskällans intensitet. Ett klick på väggbrytaren ger 100 % ljus medan två klick sänker styrkan till 50 % och det tredje klicket aktiverar nattlampan. Hester vägglampa sprider ett naturligt sken och har en minnes- och återställningsfunktion som aktiveras när ljuset tänds/släcks fem gånger.
 • Marlee vägglampa (Vit)

  Marlee vägglampa (Vit)
  Marlee är den perfekta spegelbelysningen för badrummet, utförd i en tunn, rektangulär design. Lätt att montera på ett skåp, på spegeln eller på väggen. Ger ett behagligt och praktiskt nedåtriktat ljus. Hög IP-klass (IP44) gör den lämplig för badrummet eller andra fuktiga utrymmen.
 • Montone 33 taklampa (Vit)

  Montone 33 taklampa (Vit)
  Montone är en klassisk och tidlös taklampa med en opalvit skärm som ger ett fint och behagligt kallvitt ljus. Det enkla uttrycket gör att Montone passar i de flesta hem Taklampan har en sensor som tänder ljuset när den upptäcker rörelse. Den höga IP-klassen (IP44) gör den lämplig för fuktiga utrymmen som badrum.
 • Sóller 17 Taklampa (Vit)

  Sóller 17 Taklampa (Vit)
  Sóller är en serie infällda eller ytmonterade taklampor i en rund och minimalistisk design. Sóller har en Moodmaker™-dimmer i tre steg via den vanliga väggbrytaren som gör att man kan justera ljuset efter varje situation. Perfekt för badrum eller andra fuktiga utrymmen (IP44).
 • Otis 60 Vägg

  Otis 60 Vägg
  Otis är en elegant vägglampa som lämpar sig perfekt för badrummet tack vare sitt höga IP44-skydd. Otis är utrustad med tvåstegsfunktionen Moodmaker och kan installeras både vertikalt och horisontellt – vilket gör den perfekt för dina egna belysningsbehov. Med tvåstegsfunktionen Moodmaker kan du med ett klick på en vanlig väggströmbrytare skapa ett naturligt ljus med full ljusstyrka. Genom att klicka en andra gång aktiverar du en behaglig nattbelysning som inte lyser dig mitt i ögonen när du behöver gå på toaletten på natten. Otis är en mycket praktisk lampa eftersom den har en roterande reflektor och ett justerbart djup, men även en minnes- och återställningsfunktion som memorerar dina preferenser när du har tänt och släckt ljuset fem gånger. Dessutom ingår ett skåpfäste som gör det enkelt att montera Otis på ett skåp.
 • Marina Vägg (Svart)

  Marina Vägg (Svart)
  Den rustika, maritima lampan Marina är designad av Kaare Bækgaard. Designen är inspirerad av element i den maritima miljön där naturens krafter kräver välskyddad belysning. Glödlampans sandblästrade ljuskälla omges av rustika metallelement som bidrar till den rå designen.
 • Marlee Bath (Vit)

  Marlee Bath (Vit)
  Marlee är den perfekta spegelbelysningen för badrummet, utförd i en tunn, rektangulär design. Lätt att montera på ett skåp, på spegeln eller på väggen. Ger ett behagligt och praktiskt nedåtriktat ljus. Hög IP-klass (IP44) gör den lämplig för badrummet eller andra fuktiga utrymmen.
 • Tangens dubbel (Krom)

  Tangens dubbel (Krom)
  Spännande vägglampa designad i rena och enkla linjer.Ljuskälla ingår ej.
 • Fremont 1-Kit infälld spot (Svart)

  Fremont 1-Kit infälld spot (Svart)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Helva Dubbel Vägg (Grå)

  Helva Dubbel Vägg (Grå)
  Helva Double är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED och tvåstegsfunktionen Moodmaker SceneSelect som gör att du kan dämpa ljuset genom beröring, och välja din ideala färgtemperatur med ett vackert och naturligt R90-ljus. Eftersom vägglampan är välskyddad med IP44 lämpar den sig utmärkt för fuktiga områden som exempelvis badrum. Moodmaker-funktionen har en steglös beröringsströmbrytare som gör att du kan dämpa ljuset, tända/släcka ljuset eller ställa in färgtemperaturen på varmare eller kallare ljus. Med ett kort tryck kan du enkelt växla mellan ett kallt och varmt ljus, medan en lång beröring dämpar ljuset efter dina specifika behov. Moodmaker-funktionen levereras med en minnesfunktion som gör att lampan tänds i det senast memorerade läget. Helva Double kan monteras vertikalt eller horisontellt på väggen eller på ett skåp med hjälp av det medföljande skåpfästet
 • Tinia 60 vägglampa (Svart)

  Tinia 60 vägglampa (Svart)
  Tinia är en modern vägglampa som är perfekt ovanför eller bredvid badrumsspegeln eller -skåpet. Den ger en hög ljuseffekt som kan dimmas med den inbyggda Moodmaker™-funktionen.
 • Malaika 49 vägglampa (Vit)

  Malaika 49 vägglampa (Vit)
  Malaika är den perfekta belysningen att placera intill din badrumsspegel. Malaika erbjuder praktisk belysning när du ska raka dig eller göra dig i ordning och det inbyggda eluttaget gör det enkelt att koppla in en rakapparat, hårtork eller telefonladdare.
 • Sjaver Bath (Vit)

  Sjaver Bath (Vit)
  Sjaver är en rektangulär LED-lampa med justerbar färgtemperatur som ställs in på en strömbrytare på armaturen. Den höga IP-klassen (IP44) gör den perfekt att placera bredvid badrumsspegeln eller i andra fuktiga utrymmen.
 • IP S13 60cm LED borstat stål (Borstat stål)

  IP S13 60cm LED borstat stål (Borstat stål)
  Stilren vägglampa för badrum. Helt i borstat stål och integrerad LED på 6,5W som motsvarar ca 25-30W.
 • Leonis infälld spot (Svart)

  Leonis infälld spot (Svart)
  Leonis är en enkel inbyggnadsspot med låg inbyggnadshöjd. Spotten har integrerad LED, plastram samt ett varmt vitt ljus (2 700 kelvin).Leonis är enkel och snabb att installera, har en flexibel infällningsdiameter (Φ68–73/76mm) och kan parallellkopplas. Den höga skyddsgraden (IP65) gör Leonis särskilt lämplig för till exempel badrummet.
 • Fremont 3-Kit infälld spot (Svart)

  Fremont 3-Kit infälld spot (Svart)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Fremont 3-Kit infälld spot (Borstat stål)

  Fremont 3-Kit infälld spot (Borstat stål)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Marlee vägglampa (Svart)

  Marlee vägglampa (Svart)
  Marlee är den perfekta spegelbelysningen för badrummet, utförd i en tunn, rektangulär design. Lätt att montera på ett skåp, på spegeln eller på väggen. Ger ett behagligt och praktiskt nedåtriktat ljus. Hög IP-klass (IP44) gör den lämplig för badrummet eller andra fuktiga utrymmen.
 • Tiaki infälld spot (Svart)

  Tiaki infälld spot (Svart)
  Tiaki är en rund downlight med integrerad LED, vilket möjliggör parallellkoppling. Tiaki har en Moodmaker™-funktion som gör att den kan dimmas i två steg med din vanliga väggströmbrytare helt utan någon dimmer. Downlighten kommer automatiskt ihåg den tidigare ljusinställningen. Tiaki låter dig växla mellan 600 lm vid 4 000 K och 345 lm vid 2 700 K. Den uppfyller dessutom skyddsklass IP65, vilket gör den lämplig att använda i fuktiga utrymmen som exempelvis badrummet.
 • Ufo (Vit)

  Ufo (Vit)
  Badrumsplafond med opalvit glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Noxy LED 3-steg (Svart)

  Noxy LED 3-steg (Svart)
  Noxy är en minimalistisk taklampa med integrerad LED och Moodmaker SceneSelect-funktion i tre steg som styrs från din vanliga väggströmbrytare och erbjuder dig ett nattljusalternativ som riktar ljuset mot taket.Moodmaker-funktionen i tre steg gör det möjligt för dig att kontrollera färgen på det naturliga ljuset RA90, eftersom du kan växla mellan kalla (3000 K) och varma (4000 K) toner. Noxy i svart levereras med två löstagbara ringar i aluminium och borstad mässing vilket ger dig möjlighet att lägga till den sista detaljen på det sätt du gillar mest.
 • Ancona Maxi E27 (Borstat stål)

  Ancona Maxi E27 (Borstat stål)
  Ancona maxi i vit eller borstat stål med opalglas. Denna armatur har vanliga E27 socklar istället för G9 (halogen). Normalstora LED-lampor E27 får ej plats, mindre varianter ex. klot måste användas.Ljuskälla ingår ej.
 • Leonis infälld spot (Vit)

  Leonis infälld spot (Vit)
  Leonis är en enkel inbyggnadsspot med låg inbyggnadshöjd. Spotten har integrerad LED, plastram samt ett varmt vitt ljus (2 700 kelvin).Leonis är enkel och snabb att installera, har en flexibel infällningsdiameter (Φ68–73/76mm) och kan parallellkopplas. Den höga skyddsgraden (IP65) gör Leonis särskilt lämplig för till exempel badrummet.
 • Aliki infälld spot (Vit)

  Aliki infälld spot (Vit)
  Aliki är en downlight med integrerad LED som ger ett behagligt, naturligt ljus. Dess höga IP-klassning (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ljuset kan lutas åt vilket håll du än väljer.
 • Fremont 1-Kit infälld spot (Borstat stål)

  Fremont 1-Kit infälld spot (Borstat stål)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Malaika 68 vägglampa (Svart)

  Malaika 68 vägglampa (Svart)
  Malaika är den perfekta belysningen att placera intill din badrumsspegel. Malaika erbjuder praktisk belysning när du ska raka dig eller göra dig i ordning och det inbyggda eluttaget gör det enkelt att koppla in en rakapparat, hårtork eller telefonladdare.
 • Helva dubbel LED (Svart)

  Helva dubbel LED (Svart)
  Helva Double Basic är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED som med sitt höga IP44-skydd passar för fuktiga områden som badrummet.Vägglampan avger ett vackert och naturligt R90-sken och lampan tänds och släcks med väggströmbrytaren. Helva Double Basic kan både installeras vertikalt och horisontellt vilket gör att du kan rama in alla sidorna på din spegel för att skapa den perfekta belysningen. Om du istället föredrar att montera lampan på ett skåp gör du det enkelt med hjälp av de medföljande skåpfästena.
 • Oja 29 taklampa (Svart)

  Oja 29 taklampa (Svart)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K när du monterar lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Oja 42 taklampa (Vit)

  Oja 42 taklampa (Vit)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus – välj mellan 3 000 K och 4 000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Front LED Vit IP44 Utomhuslampa - Nordlux ()

  Front LED Vit IP44 Utomhuslampa - Nordlux ()
  Front LED Vit Utomhuslampa Smidig LED-utomhuslampa med en böjd skärm, vilket resulterar i att lampan ger ett diskret och nedåtriktat ljus. Designen är diskret men har starkt ljus vilket ger en fin bel
 • IP S6 (Vit)

  IP S6 (Vit)
  Riktbar spotlight i vitlackad metall eller borstat stål. Frostat glas för att förhindra bländning, samt hög IP klass (IP44). Går endast att ha LED-ljuskälla i denna armatur!Ljuskälla ingår ej.
 • Oja 29 taklampa (Natur)

  Oja 29 taklampa (Natur)
  Oja är en ultratunn plafond i en modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus och har dessutom en hög skyddsklass (IP54), vilket gör den lämplig för t.ex. badrummet eller källaren.Med den dimbara funktionen kan du enkelt anpassa belysningen efter behov och situation, från ett praktisk ljus till ett lugnt och stämningsfullt.
 • Fremont 3-Kit infälld spot (Vit)

  Fremont 3-Kit infälld spot (Vit)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Malaika 68 vägglampa (Vit)

  Malaika 68 vägglampa (Vit)
  Malaika är den perfekta belysningen att placera intill din badrumsspegel. Malaika erbjuder praktisk belysning när du ska raka dig eller göra dig i ordning och det inbyggda eluttaget gör det enkelt att koppla in en rakapparat, hårtork eller telefonladdare.
 • Foam taklampa (Vit)

  Foam taklampa (Vit)
  Foam är en vägglampa med en strömlinjeformad och enkel design. Den höga IP-klassningen (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ger ett dämpat och behagligt ljus.
 • Malaika 49 vägglampa (Svart)

  Malaika 49 vägglampa (Svart)
  Malaika är den perfekta belysningen att placera intill din badrumsspegel. Malaika erbjuder praktisk belysning när du ska raka dig eller göra dig i ordning och det inbyggda eluttaget gör det enkelt att koppla in en rakapparat, hårtork eller telefonladdare.
 • Otis 60 Vägg (Silverfärgad)

  Otis 60 Vägg (Silverfärgad)
  Otis är en elegant vägglampa som lämpar sig perfekt för badrummet tack vare sitt höga IP44-skydd. Otis är utrustad med tvåstegsfunktionen Moodmaker och kan installeras både vertikalt och horisontellt – vilket gör den perfekt för dina egna belysningsbehov. Med tvåstegsfunktionen Moodmaker kan du med ett klick på en vanlig väggströmbrytare skapa ett naturligt ljus med full ljusstyrka. Genom att klicka en andra gång aktiverar du en behaglig nattbelysning som inte lyser dig mitt i ögonen när du behöver gå på toaletten på natten. Otis är en mycket praktisk lampa eftersom den har en roterande reflektor och ett justerbart djup, men även en minnes- och återställningsfunktion som memorerar dina preferenser när du har tänt och släckt ljuset fem gånger. Dessutom ingår ett skåpfäste som gör det enkelt att montera Otis på ett skåp.
 • Oja 42 taklampa (Natur)

  Oja 42 taklampa (Natur)
  Oja är en ultratunn plafond i en modern och enkel design med många olika användningsområden. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus och har dessutom en hög skyddsklass (IP54), vilket gör den lämplig för t.ex. badrummet eller källaren.Med den dimbara funktionen kan du enkelt anpassa belysningen efter behov och situation, från ett praktisk ljus till ett lugnt och stämningsfullt.
 • Otis 40 Vägg (Silverfärgad)

  Otis 40 Vägg (Silverfärgad)
  Otis är en elegant vägglampa som lämpar sig perfekt för badrummet tack vare sitt höga IP44-skydd. Otis är utrustad med tvåstegsfunktionen Moodmaker och kan installeras både vertikalt och horisontellt – vilket gör den perfekt för dina egna belysningsbehov. Med tvåstegsfunktionen Moodmaker kan du med ett klick på en vanlig väggströmbrytare skapa ett naturligt ljus med full ljusstyrka. Genom att klicka en andra gång aktiverar du en behaglig nattbelysning som inte lyser dig mitt i ögonen när du behöver gå på toaletten på natten. Otis är en mycket praktisk lampa eftersom den har en roterande reflektor och ett justerbart djup, men även en minnes- och återställningsfunktion som memorerar dina preferenser när du har tänt och släckt ljuset fem gånger. Dessutom ingår ett skåpfäste som gör det enkelt att montera Otis på ett skåp.
 • Oja 42 taklampa (Vit)

  Oja 42 taklampa (Vit)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus som kan dimmas. Välj mellan 3 000 K och 4 000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Foam taklampa (Svart)

  Foam taklampa (Svart)
  Foam är en taklampa med en strömlinjeformad och enkel design. Den höga IP-klassningen (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ger ett dämpat och behagligt ljus.
 • Front LED Vit IP44 Utomhuslampa - Nordlux (26)

  Front LED Vit IP44 Utomhuslampa - Nordlux (26)
  Front LED Vit Utomhuslampa Smidig LED-utomhuslampa med en böjd skärm, vilket resulterar i att lampan ger ett diskret och nedåtriktat ljus. Designen är diskret men har starkt ljus vilket ger en fin bel
 • Tangens (Borstat stål)

  Tangens (Borstat stål)
  Tangens är en spännande vägglampa  som är anpassad till att placeras i ditt badrum. Den är designad i rena och enkla linjer, som gör att den enkelt kan smälta in i flera olika interiörer.Två olika färger med opal glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Aleria infälld spot (Galvaniserat stål)

  Aleria infälld spot (Galvaniserat stål)
  Aleria är en liten lampa som inte tar upp något onödigt utrymme men som samtidigt ger ett väldigt bra funktionellt ljus. Med sina mjuka former och eleganta design blir denna lampa en vacker dekoration utomhus. Aleria är tillverkad av galvaniserat stål och passar till exempel vid uppfart, ytterdörr eller garage.Den vackra och extra hållbara versionen i galvaniserat stål är särskilt lämplig på utsatta områden längs kusterna. Nordlux erbjuder 15 års garanti på galvaniserat stål. Denna garanti gäller för omfattande korrosion i form av hål i metallen orsakade av rost.
 • Ufo Maxi (Vit)

  Ufo Maxi (Vit)
  Badrumsplafond med opalvit glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Aliki infälld spot (Svart)

  Aliki infälld spot (Svart)
  Aliki är en downlight med integrerad LED som ger ett behagligt, naturligt ljus. Dess höga IP-klassning (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ljuset kan lutas åt vilket håll du än väljer.
 • Otis 40 Vägg (Vit)

  Otis 40 Vägg (Vit)
  Otis är en elegant vägglampa som lämpar sig perfekt för badrummet tack vare sitt höga IP44-skydd. Otis är utrustad med tvåstegsfunktionen Moodmaker och kan installeras både vertikalt och horisontellt – vilket gör den perfekt för dina egna belysningsbehov. Med tvåstegsfunktionen Moodmaker kan du med ett klick på en vanlig väggströmbrytare skapa ett naturligt ljus med full ljusstyrka. Genom att klicka en andra gång aktiverar du en behaglig nattbelysning som inte lyser dig mitt i ögonen när du behöver gå på toaletten på natten. Otis är en mycket praktisk lampa eftersom den har en roterande reflektor och ett justerbart djup, men även en minnes- och återställningsfunktion som memorerar dina preferenser när du har tänt och släckt ljuset fem gånger. Dessutom ingår ett skåpfäste som gör det enkelt att montera Otis på ett skåp.
 • Hester Vägg (Vit)

  Hester Vägg (Vit)
  Hester är en modern och dimbar vägglampa med en nyans i vackert härdat, frostat, skuret glas. Kombinationen av det höga IP44-skyddet, och den integrerade och dimbara trestegsfunktionen Moodmaker gör Hester perfekt som badrumsbelysning. Trestegsfunktionen Moodmaker som är integrerad i Hester drivs av den vanliga väggströmbrytaren för att ändra ljuskällans intensitet. Ett klick på väggbrytaren ger 100 % ljus medan två klick sänker styrkan till 50 % och det tredje klicket aktiverar nattlampan. Hester vägglampa sprider ett naturligt sken och har en minnes- och återställningsfunktion som aktiveras när ljuset tänds/släcks fem gånger.
 • IP S13 40cm LED borstat stål (Borstat stål)

  IP S13 40cm LED borstat stål (Borstat stål)
  Stilren vägglampa för badrum. Helt i borstat stål och integrerad LED på 6,5W som motsvarar ca 25-30W.
 • Marlee Bath (Svart)

  Marlee Bath (Svart)
  Marlee är den perfekta spegelbelysningen för badrummet, utförd i en tunn, rektangulär design. Lätt att montera på ett skåp, på spegeln eller på väggen. Ger ett behagligt och praktiskt nedåtriktat ljus. Hög IP-klass (IP44) gör den lämplig för badrummet eller andra fuktiga utrymmen.
 • IP S13 40cm LED (Vit)

  IP S13 40cm LED (Vit)
  Stilren vägglampa för badrum. Mattvitt och integrerad LED på 6,5W som motsvarar ca 25-30W.
 • Fremont 1-Kit infälld spot (Vit)

  Fremont 1-Kit infälld spot (Vit)
  Fremont är en inbyggd LED-spot med dimbara lysdioder som kan lutas för ett riktat ljus.Fremont har en lång livslängd på 20 000 timmar och ett behagligt varmvitt ljus (2 700 Kelvin).Den höga IP-klassningen (IP65) gör spotten lämplig för till exempel badrummet.
 • Foam taklampa (Svart)

  Foam taklampa (Svart)
  Foam är en vägglampa med en strömlinjeformad och enkel design. Den höga IP-klassningen (IP44) gör den perfekt för badrummet. Ger ett dämpat och behagligt ljus.
 • Albric infälld spot (Vit)

  Albric infälld spot (Vit)
  Albric är en downlight med integrerad LED och ett naturligt, bländfritt ljus. Dess höga IP-klassning (IP44) gör den perfekt för badrummet.
 • Montone 33 taklampa (Vit)

  Montone 33 taklampa (Vit)
  Montone är en klassisk och tidlös taklampa med en opalvit skärm som ger ett fint och behagligt vitt ljus. Det enkla uttrycket gör att Montone passar i de flesta hem Taklampan har en sensor som tänder ljuset när den upptäcker rörelse. Den höga IP-klassen (IP44) gör den lämplig för fuktiga utrymmen som badrum.
 • Mixit Pro infälld spot (Svart)

  Mixit Pro infälld spot (Svart)
  Nordlux Mixit Pro inbyggnadsspot med vitlackerad yta. Spotten kan monteras direkt i isoleringen. Levereras utan GU10 ljuskälla. Spotten kan användas både utomhus och inomhus.
 • Noxy LED 3-step (Vit)

  Noxy LED 3-step (Vit)
  Noxy är en minimalistisk taklampa med integrerad LED och Moodmaker SceneSelect-funktion i tre steg som styrs från din vanliga väggströmbrytare och erbjuder dig ett nattljusalternativ som riktar ljuset mot taket.Moodmaker-funktionen i tre steg gör det möjligt för dig att kontrollera färgen på det naturliga ljuset RA90, eftersom du kan växla mellan kalla (3000 K) och varma (4000 K) toner. Noxy i vitt levereras med två löstagbara ringar i svart och krom vilket ger dig möjlighet att lägga till den sista detaljen på det sätt du gillar mest.EJ dimbar med en väggdimmer.
 • Oja 42 taklampa (Svart)

  Oja 42 taklampa (Svart)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus som kan dimmas. Välj mellan 3 000 K och 4 000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Oja 29 taklampa (Vit)

  Oja 29 taklampa (Vit)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus som kan dimmas – välj mellan 3 000 K och 4000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Oja 29 taklampa (Svart)

  Oja 29 taklampa (Svart)
  Oja är en mycket tunn taklampa med modern och enkel design med hög IP-klassning (IP54), och den kan användas till många olika applikationer. Den runda taklampan avger ett vackert och funktionellt ljus som kan dimmas. Välj mellan 3 000 K och 4 000 K vid montering av lampan. Skapar en dekorativ backlight-effekt när den är påslagen.
 • Helva Night Vägg (Vit)

  Helva Night Vägg (Vit)
  Helva Night är en modern och minimalistisk vägglampa med integrerad LED och tvåstegsfunktionen Moodmaker SceneSelect som kommer i form av en touch switch på själva lampan. Den första beröringen ger en full styrka på 600 lm medan den andra beröringen aktiverar nattbelysningen. Nedanstående får en ökad lumenutgång med full effekt jämfört med när den tänds med nattbelysning. Helva Night har också ett högt IP44-skydd som gör vägglampan lämplig för fuktiga miljöer som exempelvis badrummet. Helva Night är utrustad med en minnes- och återställningsfunktion som gör att du kan återgå till det senaste memorerade läget när du använder väggströmbrytaren för att styra ljuset. När vägglampan tänds sprider den ett naturligt RA90-ljus som motsvarar LED-ljustrenden som är säkrare och bättre för vårt välbefinnande.