GUBI ljuskronor

Populärt inom GUBI ljuskronor

 • GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus Ø 66 cm gunmetal

  GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus Ø 66 cm gunmetal
  Designkrona Howard från Space Copenhagen - fyrljus med korta armar Howard-kronan med fyra ljus har ett kompakt utseende. Ramen och skärmarna är tillverkade av gunmetal, en metallegering som huvudsakligen består av brons - med lite tenn och zink. Denna metall har ett mycket elegant utseende tack vare sitt lätta skimmer. Skärmarna sprider ljuset direkt nedåt och skapar en omfattande belysning av området nedanför. Howard-ljuskronan skapades av Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou, som sedan 2005 driver sin egen designstudio under varumärket Space Copenhagen och även är mycket framgångsrika internationellt med sin kontrastrika design. Howard tillverkas av det danska företaget Gubi, vars produktportfölj omfattar högkvalitativ designbelysning, möbler och accessoarer.
 • GUBI Ljuskrona Howard 6-ljus 134x73 cm gunmetal/vit

  GUBI Ljuskrona Howard 6-ljus 134x73 cm gunmetal/vit
  Kontraststark Howard-ljuskrona med eleganta porslinsskärmar Sex korta armar sticker ut med jämna mellanrum från Howard-ljuskronans ram. Liksom basen är de tillverkade av gunmetal (gunmetal), en metallegering som huvudsakligen består av brons med en liten mängd tenn och zink. Den imponerar med sin mörkgrå yta, som ser mycket elegant ut tack vare den lätta glansen. I kontrast till denna metall står de fina porslinsskärmarna av benporslin, det finaste och mest utsökta porslinet, som är något genomskinligt så att ljuset från de använda lamporna inte bara strålar direkt nedåt, utan även lyser genom benporslinet. Denna eleganta belysning kommer från Space Copenhagen, en designstudio i Köpenhamn som har funnits sedan 2005 och är internationellt känd för sin design, där formgivarna vanligtvis uttrycker kontraster som ljus och skugga, skulpturalism och minimalism eller klassicism och modernism - tillverkad i hög kvalitet av den danska designprodukttillverkaren Gubi
 • GUBI Ljuskrona Howard 6-ljus 134x73 cm gunmetal

  GUBI Ljuskrona Howard 6-ljus 134x73 cm gunmetal
  Utsökt, sexljus Howard-ljuskrona - Gunmetal/Bone China Den sexljusa Howard-ljuskronan med korta armar är en elegant komposition vars exklusivitet återspeglas i kontrasten mellan metallramen och porslinsskärmarna. Stommen är tillverkad av gunmetal, en legering av brons, tenn och zink, även känd som gunmetal, och bone china, det finaste och mest raffinerade porslin som finns. Trots sin finhet har det en mycket hög slagtålighet. Det är också genomskinligt, dvs. det släpper igenom ljus. Det innebär att ljuset inte bara avges direkt nedåt, utan även något runt om i rummet. Howard-ljuskronan är idealisk för harmonisk belysning av vardagsrum och entréhallar. Howard-armaturserien har designats av Space Copenhagen. Bakom detta namn står grundarna av designstudion, Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou, som har varit baserad i Köpenhamn sedan 2005. I sitt arbete använder de ofta kontraster när det gäller material, form och stil, till exempel industriellt och organiskt eller klassiskt och modernt. Space Copenhagen arbetar även internationellt. Den sexdelade Howard-ljuskronan är en designprodukt från det danska företaget Gubi, som är internationellt erkänt för sitt högkvalitativa sortiment av möbler, belysning och accessoarer. Företagets visionära kollektion spänner över nästan 100 års designhistoria.
 • GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus Ø 66 cm gunmetal/vit

  GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus Ø 66 cm gunmetal/vit
  Howard-ljuskrona med fyra lampor och korta armar Howard-ljuskronan med fyra lampor har en mycket elegant look: stommen är gjord av gunmetal, en gunmetalmetall med en huvudkomponent av brons, tenn och zink, som är mycket trendig. Stommen har en lätt industriell karaktär som står i tydlig kontrast till de fina benporslinsfärgerna. Bone china är det finaste och ädlaste porslinet. Det består av benaska, fältspat och kaolin, är svagt genomskinligt och har mycket hög slagtålighet. Ljuset från lamporna som används i Howard avges direkt nedåt och tränger också något in i rummet genom porslinet. Howard-ljuskronan är lämplig för atmosfärisk belysning av vardagsrum och prestigefyllda entréhallar och smälter harmoniskt in i många moderna inredningsstilar. Howard har designats av Space Copenhagen. Space Copenhagen är en designstudio som grundades 2005 av Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou och som designar möbler, lampor, föremål och konstinstallationer. Deras design återspeglar ofta kontraster, såsom klassiskt och modernt, industriellt och organiskt eller skulpturalt och minimalt. Den globalt verksamma designstudion har bland annat inrett elva Howard Hotels i New York och restaurangerna Geranie och Noma i Köpenhamn. Det danska företaget Gubi tillverkar möbler, belysning och accessoarer med högkvalitativ design. Den visionära kollektionen sträcker sig över nästan 100 år med ikoner från det förflutna och morgondagens klassiker.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på GUBI ljuskronor

 • GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus 134x103 cm vit/gunmetal

  GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus 134x103 cm vit/gunmetal
  Howard ljuskrona med fyra porslinsskärmar och långa armar Fyra långa armar förgrenar sig med jämna mellanrum från ramen på Howard ljuskrona från varumärket GUBI, som, liksom basen, är gjord av metall med en gunmetal finish. I kontrast till detta står de runda, öppna skärmarna av vitt benporslin, vars fina material är lätt genomskinligt. Denna eleganta ljusskapelse kommer från Space Copenhagen, en designstudio från Danmark som har funnits sedan 2005 och vars design uttrycker kontraster som ljus och skugga, skulpturalism och minimalism eller klassicism och modernism.
 • GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus 134x103 cm gunmetal

  GUBI Ljuskrona Howard 4-ljus 134x103 cm gunmetal
  Howard ljuskrona med fyra metallskärmar och långa armar Från ramen på Howard ljuskronan från varumärket GUBI utgår fyra långa armar med jämna mellanrum, som liksom basen är tillverkade av metall med en gunmetal finish. Den eleganta ljuskreationen kommer från Space Copenhagen, en dansk designstudio som grundades 2005 och vars design uttrycker kontraster som ljus och skugga, skulpturalism och minimalism eller klassicism och modernitet.