GUBI bordslampor

Populärt inom GUBI bordslampor

 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Grå designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Matt Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:

Fler tips på GUBI bordslampor

 • Bestlite BL2 bordslampa matt vit-krom

  Bestlite BL2 bordslampa matt vit-krom
 • Bestlite BL2 bordslampa classic white-svart

  Bestlite BL2 bordslampa classic white-svart
 • B-4 bordslampa Chianti red

  B-4 bordslampa Chianti red
 • Gravity L bordslampa Svart marmor-canvas

  Gravity L bordslampa Svart marmor-canvas
 • Multi-Lite Bordslampa Chrome/White - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Chrome/White - GUBI
  DesignLouis Weisdorf för GUBIKonceptMulti-Lites Bordslampa Chrome/White designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • GUBI Gravity Taklampa Ø60 Antik Mässing & Vit

  GUBI Gravity Taklampa Ø60 Antik Mässing & Vit
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2020 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av två taklampor (liten och stor), en bordslampa i två storlekar (liten och stor) och en golvlampa. Lamporna finns i svart eller grå marmor samt svart meshstål.
 • Stemlite bordslampa 70 cm Black Chrome

  Stemlite bordslampa 70 cm Black Chrome
 • Gräshoppa bordslampa matt vit

  Gräshoppa bordslampa matt vit
 • Stemlite Bordslampa H70 Pebble Grey - GUBI

  Stemlite Bordslampa H70 Pebble Grey - GUBI
  DesignWilliam Edwin Curry för GUBIKonceptStemlite Bordslampa H70 Pebble Grey med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver&hellip:
 • H2O Bordslampa Svart - GUBI

  H2O Bordslampa Svart - GUBI
  DesignCorsini & Millet för Gubi KonceptH2O bordslampan i Svart är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz&hellip:
 • Bestlite BL1 bordslampa benporslin-krom

  Bestlite BL1 bordslampa benporslin-krom
 • GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordlampa Blå-Grå

  GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordlampa Blå-Grå
  Design: Greta Grossman Koncept: Den fina Gräshoppa bordlampan från GUBI skapades 2013, men själva skärmens design skapades och producerades första gången under 1950-talet. Lampan är en äkta klassiker och designen gör den ovanligt tidslös.
 • Multi-Lite bordslampa Mässing-vit

  Multi-Lite bordslampa Mässing-vit
 • GUBI Stemlite bordslampa, svart-röd, 70 cm

  GUBI Stemlite bordslampa, svart-röd, 70 cm
  bordslampa Stemlite - designad av den legendariske designern Bill Curry Den bordslampa Stemlite är en storslagen belysning element som inspirerar med sin eleganta karaktär. På grund av sin enkla elegans harmoniserar lampan perfekt med olika inredningsstilar. Eftersom Stemlite inte bara är en riktigt vacker syn hemma, är den också populär inom hotellbranschen tack vare sin tidlöshet. Mjölkglasskärmen, som är fäst vid den eleganta stativ , ger också behagligt, bländningsfritt ljus och skapar en tilltalande känsla-bra atmosfär. Bill Curry (1927-1971) var en amerikansk designer som reflekterade livsstilen på 60- och 70-talet i sitt arbete. Han uppskattades som en av Kaliforniens avantgarde-designers. Energiklass: A++
 • Gräshoppa Bordslampa - Gubi

  Gräshoppa Bordslampa - Gubi
  Grässhoppa Bordslampa producerades första gången år 1947 av Greta M. Grossman. Hon var känd som en kvinnlig pionjär som tog lampdesignen till nya höjder i en tid då designen var mycket traditi
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Krom/Svart designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • Pedrera H2O bordslampa PD1 matt svart

  Pedrera H2O bordslampa PD1 matt svart
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvasär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vitär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL1 bordslampa grå-mässing

  Bestlite BL1 bordslampa grå-mässing
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • GUBI Gräshoppa trebent golvlampa, svart

  GUBI Gräshoppa trebent golvlampa, svart
  Design bordslampa Gräshoppa - en mångsidig ljuskälla med stil Den tilltalande kontrasten mellan den färgade pulverlackerade nyansen och mässingsramen ser imponerande och modern ut i Gräshoppa bordslampa . Designen som skapades av svenskan Greta Magnusson Grossman (1906-1999) går tillbaka till 1947. Designern, som bor i Europa och Nordamerika och vars fokus var på industriell design, ansågs vara en kvinnlig pionjär i designvärlden som tidigare dominerades av män. Hennes mönster för Gräshoppa och Cobra bordslampa är designikoner. Den koniska metallskärmen på Gräshoppa bordslampa kan roteras. Ljusriktningen kan ändras efter behag. Med sin utsmyckade design passar Gräshoppa bra med många nuvarande inredningsstilar och kan användas för många olika ändamål, till exempel som en läslampa på vardagsrumsbordet eller som en skrivbordslampa. - enkel manövrering via vippströmbrytare på lampbotten - Produkt från den danska tillverkaren Gubi Energiklass: A++
 • Cobra bordslampa antracitgrå

  Cobra bordslampa antracitgrå
 • BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI

  BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Svart Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • GUBI 5321 Bordslampa med rotting-stång, mässing

  GUBI 5321 Bordslampa med rotting-stång, mässing
  Design bordslampa 5321 med en skalformad skärm i mässing Den finska formgivaren Paavo Tynell (1890 - 1973) inspirerades ofta av naturens mångfald för sina skapelser och gav de minimalistiska moderna skapelserna en touch av lekfull natur och romantik. Detta är också tydligt med denna extravaganta bordslampa . Dess skugga är modellerad på ett skal, där lampan som används tar rollen som en skalpärla. Rottingstången är en annan naturlig detalj. bordslampa 5321 design har anor från 1938. Förutom ett mysigt extra ljus utstrålar bordslampa en enastående känsla av elegans och övertygar med sitt felfria utförande, som kännetecknar produkterna från den danska tillverkaren Gubi . Paavo Tynell - utbildad smed och utbildad hantverkare - grundade metallbearbetnings- och belysningsföretaget Oy Taito AB 1918 med Emil Wickström, Eric Ehrström, Frans Nykänen och Gösta Serlachius. Under de första åren gjorde de metallarbeten för både inne och ute, som statyer och bestick, innan de började göra lampor på 1930-talet. Tynell, som var verkställande direktör och chefsdesigner på Oy Taito fram till sin pension 1953, arbetade också för Alvar Aalto och Aarne Ervi, som använde Tynells designprodukter för många av hans projekt. Energiklass: A++
 • GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom & Svart

  GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom & Svart
  Designer: Louis Weisdorf Koncept : Multi-Lite Bordslampan designades först 1972 av Louis Weisdorf . Lampan hyllar den danska guldåldern med sin karakteristiska form. Lampans bas består av två cylindriska former, där metallringen runt skapar en r
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL2 bordslampa svart-svart

  Bestlite BL2 bordslampa svart-svart
 • Multi-Lite bordslampa Krom

  Multi-Lite bordslampa Krom
 • Bestlite BL1 bordslampa svart-krom

  Bestlite BL1 bordslampa svart-krom
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Mässing designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Gravity S bordslampa Vit marmor-canvas

  Gravity S bordslampa Vit marmor-canvas
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL2 bordslampa grå-mässing

  Bestlite BL2 bordslampa grå-mässing
 • GUBI Gräshoppa trebent bordslampa, vit

  GUBI Gräshoppa trebent bordslampa, vit
  Design bordslampa Gräshoppa - en mångsidig ljuskälla med stil Den tilltalande kontrasten mellan den färgade pulverlackerade nyansen och mässingsramen ser imponerande och modern ut i Gräshoppa bordslampa . Designen som skapades av svenskan Greta Magnusson Grossman (1906-1999) går tillbaka till 1947. Designern, som bor i Europa och Nordamerika och vars fokus var på industriell design, ansågs vara en kvinnlig pionjär i designvärlden som tidigare dominerades av män. Hennes mönster för Gräshoppa och Cobra bordslampa är designikoner. Den koniska metallskärmen på Gräshoppa bordslampa kan roteras. Ljusriktningen kan ändras efter behag. Med sin utsmyckade design passar Gräshoppa bra med många nuvarande inredningsstilar och kan användas för många olika ändamål, till exempel som en läslampa på vardagsrumsbordet eller som en skrivbordslampa. - enkel manövrering via vippströmbrytare på lampbotten - Produkt från den danska tillverkaren Gubi Energiklass: A++
 • Stemlite Bordslampa H70 Black Red - GUBI

  Stemlite Bordslampa H70 Black Red - GUBI
  DesignWilliam Edwin Curry för GUBIKonceptStemlite Bordslampa H70 Black Red med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver lampans&hellip:
 • GUBI Gravity Taklampa Ø30 Antik Mässing & Canvas

  GUBI Gravity Taklampa Ø30 Antik Mässing & Canvas
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2020 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av två taklampor (liten och stor), en bordslampa i två storlekar (liten och stor) och en golvlampa. Lamporna finns i svart eller grå marmor samt svart meshstål.
 • GUBI Gravity Taklampa Ø60 Antik Mässing & Canvas

  GUBI Gravity Taklampa Ø60 Antik Mässing & Canvas
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2020 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av två taklampor (liten och stor), en bordslampa i två storlekar (liten och stor) och en golvlampa. Lamporna finns i svart eller grå marmor samt svart meshstål.
 • Gravity S bordslampa blackend steel + vit skärm

  Gravity S bordslampa blackend steel + vit skärm
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Stemlite Bordslampa H42 Pebble Grey - GUBI

  Stemlite Bordslampa H42 Pebble Grey - GUBI
  DesignWilliam Edwin Curry för GUBIKonceptStemlite Bordslampa H42 Pebble Grey med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver&hellip:
 • Multi-Lite Bordslampa Chrome/Black - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Chrome/Black - GUBI
  DesignLouis Weisdorf för GUBIKonceptMulti-Lites Bordslampa Chrome/Black designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • GUBI Multi-Lite Bordslampa Mässing

  GUBI Multi-Lite Bordslampa Mässing
  Designer: Louis Weisdorf Koncept:Golvlampan Multi-Lite ritades i 1972 av Louis Weisdorf. Lampan hyllar den danska guldåldern inom design med sin karakteristiska form. Basen av lampan består av två cylindrar, där metallringen omkring skapar en ro
 • Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI
  DesignGreta M. Grossman för Gubi KonceptGräshoppa Bordslampan i Jet-Black designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  Pedrera Bordslampa VitDenna vackra lampa från [b]GUBI[/b] är från 1955 och dess design är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona med samma namn. [b]Pedrera bordslampa[/b] sprider ett härligt
 • Stemlite Bordslampa H42 Black Red - GUBI

  Stemlite Bordslampa H42 Black Red - GUBI
  DesignWilliam Edwin Curry för GUBIKonceptStemlite Bordslampa H42 Black Red med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver lampans&hellip:
 • Bestlite BL2 bordslampa kolsvart-mässing

  Bestlite BL2 bordslampa kolsvart-mässing
 • Gravity L bordslampa Svart-canvas

  Gravity L bordslampa Svart-canvas
 • Pedrera H2O bordslampa PD1 nickel

  Pedrera H2O bordslampa PD1 nickel
 • GUBI Gräshoppa bordslampa, antracit

  GUBI Gräshoppa bordslampa, antracit
  Design bordslampa Gräshoppa - en mångsidig ljuskälla med stil Den tilltalande kontrasten mellan den färgade pulverlackerade nyansen och mässingsramen ser imponerande och modern ut i Gräshoppa bordslampa . Designen som skapades av svenskan Greta Magnusson Grossman (1906-1999) går tillbaka till 1947. Designern, som bor i Europa och Nordamerika och vars fokus var på industriell design, ansågs vara en kvinnlig pionjär i designvärlden som tidigare dominerades av män. Hennes mönster för Gräshoppa och Cobra bordslampa är designikoner. Den koniska metallskärmen på Gräshoppa bordslampa kan roteras. Ljusriktningen kan ändras efter behag. Med sin utsmyckade design passar Gräshoppa bra med många nuvarande inredningsstilar och kan användas för många olika ändamål, till exempel som en läslampa på vardagsrumsbordet eller som en skrivbordslampa. - enkel manövrering via vippströmbrytare på lampbotten - Produkt från den danska tillverkaren Gubi Energiklass: A++
 • Bestlite BL1 bordslampa svart-svart

  Bestlite BL1 bordslampa svart-svart
 • Gräshoppa Bordslampa - Gubi

  Gräshoppa Bordslampa - Gubi
  Grässhoppa Bordslampa producerades första gången år 1947 av Greta M. Grossman. Hon var känd som en kvinnlig pionjär som tog lampdesignen till nya höjder i en tid då designen var mycket traditi
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL1 bordslampa mässing

  Bestlite BL1 bordslampa mässing
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Krom/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Multi-Lite bordslampa Mässing-svart

  Multi-Lite bordslampa Mässing-svart
 • Multi-Lite bordslampa Krom-vit

  Multi-Lite bordslampa Krom-vit
 • Stemlite Bordslampa H42 Black Chrome - GUBI

  Stemlite Bordslampa H42 Black Chrome - GUBI
  KonceptStemlite Bordslampa H42 Black Chrome ingår i en serie bestående av pendellampa, bordslampa och golvlampa. Hela serien är uppbyggd kring den organiska lampskärmen. Den fylliga formen kontra
 • ABC Bordslampa Svart - GUBI

  ABC Bordslampa Svart - GUBI
  DesignCorsini & Millet för Gubi KonceptABC-bordslampa i Svart är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det&hellip:
 • Unbound Bordslampa Canvas - GUBI

  Unbound Bordslampa Canvas - GUBI
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI
  DesignGreta M. Grossman för Gubi KonceptDen autentiska Cobra bordslampan i Jet-Black designad av Greta M. Grossman. Bordslampan är ursprungligen designad i 1950 och har fått sitt namn efter formen&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptDen klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • GUBI Multi-Lite Bordslampa Mässing & Svart

  GUBI Multi-Lite Bordslampa Mässing & Svart
  Designer: Louis Weisdorf Koncept:Golvlampan Multi-Lite ritades i 1972 av Louis Weisdorf. Lampan hyllar den danska guldåldern inom design med sin karakteristiska form. Basen av lampan består av två cylindrar, där metallringen omkring skapar en ro
 • GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Vit Skärm Stor

  GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Vit Skärm Stor
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept:GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producera
 • Pedrera H2O Inner Shade f/Bordslampa - GUBI

  Pedrera H2O Inner Shade f/Bordslampa - GUBI
  DesignGubiKonceptPanel H2O White Panel f/Bordslampa - En vit innerskärm/panel till din Pedrera lampa från Gubi. Har du behov för att byta ut den vita innerskärm/panelen i din lampa, kan denna&hellip:
 • Cobra bordslampa svart

  Cobra bordslampa svart
 • BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI

  BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Svart Mässing/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till&hellip:
 • Unbound bordslampa Vit-grå marmor

  Unbound bordslampa Vit-grå marmor
 • Bestlite BL1 bordslampa classic white-svart

  Bestlite BL1 bordslampa classic white-svart
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvasär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • Gravity L bordslampa Vit marmor-vit

  Gravity L bordslampa Vit marmor-vit
 • GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Vit Skärm Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Vit Skärm Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept:GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producera
 • Bestlite BL1 bordslampa matt vit-krom

  Bestlite BL1 bordslampa matt vit-krom
 • 5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI

  5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI
  Koncept5321 Bordslampanär en helt fantastiskt vacker bordslampa som passar riktigt bra i alla hem som den placeras!Lampan är utformad av Paavo Tynell och det är tydligt att han har tagit lite ins
 • Pedrera H2O bordslampa PD1 matt vit

  Pedrera H2O bordslampa PD1 matt vit
 • Gravity S bordslampa Svart marmor-canvas

  Gravity S bordslampa Svart marmor-canvas
 • Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing/Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing/Vit - GUBI
  DesignRobert Dudley Best för Gubi KonceptBestlite BL1 Bordslampa i Svart Mässing/Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • Bestlite BL2 bordslampa benporslin-mässing

  Bestlite BL2 bordslampa benporslin-mässing
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gräshoppa bordslampa antracit

  Gräshoppa bordslampa antracit
 • GUBI Multi-Lite bordslampa krom/krom

  GUBI Multi-Lite bordslampa krom/krom
  Multi-Lite bordslampa - oberoende och mångsidig Den här bordslampan sticker ut överallt, även när den inte är tänd: Å ena sidan utmärker den sig genom det högkvalitativa hantverk som kännetecknar den danska belysnings- och möbeltillverkaren Gubis produkter. Å andra sidan är designen oomtvistlig: i en mässingsring är två kvartskulor rörligt fastsatta, som kan glida i vilket läge som helst runt två centrala cylindrar. Detta gör det möjligt att ändra armaturens utseende och dess ljusutstrålning på önskat sätt. Bordslampan kan användas på många olika sätt för att ge extra belysning i vardagsrum och sovrum, och förutom sin belysningsfunktion har den också ett stort värde som hemtillbehör. Bordslampan Multi-Lite är en del av den danska designern Louis Weisdorfs likalydande belysningsserie, som började med pendellampan 1972. Energiklass: A++
 • GUBI Bestlite BL3 golvlampa Ø16cm, krom/svart

  GUBI Bestlite BL3 golvlampa Ø16cm, krom/svart
  Individuellt justerbar golvlampa BL3 - stativ i krom När det gäller utseende och funktion presenterar golvlampa BL3 sig som en mångsidighet. Det möjliggör en individuell inriktning av ramen så att ljuset kan anpassas till personliga behov. För designen inspirerades den brittiska industridesignern Robert Dudley Best (1892 - 1984) - en samtida av Walter Gropius - av Bauhaus-stilen. Med sitt puristiska, tidlösa eleganta utseende kan golvlampa BL3 också integreras i många nuvarande levnadsstilar. Den första lampan i Bestlite-serien, BL1- bordslampa , användes ursprungligen i verkstäder på grund av dess höga funktionalitetsnivå. Kungliga flygvapnet använde dem också. Det blev känt som en skrivbordslampa av Winston Churchill och är idag en ikon med sofistikerad design runt om i världen. Bestlite är representerad i samlingar på Victoria and Albert Museum och Design Museum i London. Bestlite-lampserien har tillverkats av Gubi sedan 2004. Det danska företaget är känt för den utmärkta kvaliteten på möblerna och belysningen det producerar. Energiklass: A++
 • Gravity S bordslampa black marble + vit skärm

  Gravity S bordslampa black marble + vit skärm
 • GUBI Multi-Lite bordslampa krom/vit

  GUBI Multi-Lite bordslampa krom/vit
  Multi-Lite bordslampa - oberoende och mångsidig Den här bordslampan sticker ut överallt, även när den inte är tänd: Å ena sidan utmärker den sig genom det högkvalitativa hantverk som kännetecknar den danska belysnings- och möbeltillverkaren Gubis produkter. Å andra sidan är designen oomtvistlig: i en mässingsring är två kvartskulor rörligt fastsatta, som kan glida i vilket läge som helst runt två centrala cylindrar. Detta gör det möjligt att ändra armaturens utseende och dess ljusutstrålning på önskat sätt. Bordslampan kan användas på många olika sätt för att ge extra belysning i vardagsrum och sovrum, och förutom sin belysningsfunktion har den också ett stort värde som hemtillbehör. Bordslampan Multi-Lite är en del av den danska designern Louis Weisdorfs likalydande belysningsserie, som började med pendellampan 1972. Energiklass: A++
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI
  DesignSpace Copenhagen for GUBIKonceptGravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gräshoppa bordslampa blågrå

  Gräshoppa bordslampa blågrå
 • GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordlampa Svart

  GUBI Grossman Collection Gräshoppa Task Bordlampa Svart
  Design: Greta Grossman Koncept: Den fina Gräshoppa bordlampan från GUBI skapades 2013, men själva skärmens design skapades och producerades första gången under 1950-talet. Lampan är en äkta klassiker och designen gör den ovanligt tidslös.
 • Stemlite Bordslampa H70 Black Red - GUBI

  Stemlite Bordslampa H70 Black Red - GUBI
  KonceptStemlite Bordslampa H70 Black Red ingår i en serie bestående av pendellampa, bordslampa och golvlampa. Hela serien är uppbyggd kring den organiska lampskärmen. Den fylliga formen kontraste
 • Bestlite BL2 bordslampa benporslin-svart

  Bestlite BL2 bordslampa benporslin-svart
 • Multi-Lite bordslampa Mässing

  Multi-Lite bordslampa Mässing