GUBI bordslampor

Kolla in Gubi bordslampor ur serien Bestlite i olika färger. Vi visar också deras klassiska gräshoppa och cobra, stilfulla bordslampor i snygg design. Gubis designerlampor är formgivna av deras duktiga designers genom åren.

Populärt inom GUBI bordslampor

 • Gubi - Gräshoppa Bordslampa Blå Grå

  Gubi - Gräshoppa Bordslampa Blå Grå
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Blå Grå designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella, långsträckta och konformade skärmen är fint kombinerad med en rörformad mässinghållare ett gott exempel på Grossmans ljumna designspråk. Det är både ekologosikt och modernt. Gräshoppa Bordslampa är inte bara perfekt och funktionell till skrivbordet utan kan också användas som en snygg och sofistikerad lampa i alla rum.
 • Gubi - H2O Bordslampa Vit

  Gubi - H2O Bordslampa Vit
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Vit är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz Millet, och med sin karaktäristiska stil och inspiration taget från Corsinis ikoniska PD2 golvlampa ger H2O bordslampan ljus, liv och karaktär till alla hem. Barba Corsini blev i 1955 utpekad till att bygga om taken på det framträdande Antoni Gaudi landmärkena La Pedrera. Här förvandlade hon ett tvättrum och ett förråd till 13 moderna lägenheter. Hon har designat och dekorerat lägenheterna med sin egna design som är inspirerad av byggnadens karakteristiska utseende. 1991 blev det beslutat att taket i La Pedrera skulle återupprättas till Gaudis ursprungliga uppfattning. Interiören från Corsini revs ned och det mesta kasserades. Men under renoveringen upptäckte arkitekten och galleristen Joaquim Ruiz Millet PD2 Golvlampan och räddade den från att kastad i soptunnan. Ruiz Millet började sammarbeta med Corsini och hans design, och dem återskapade de originalprodukterna och gjorde dem mer kända och tillgängliga för offentligheten.
 • Gubi - Cobra Bordslampa Jet-Black

  Gubi - Cobra Bordslampa Jet-Black
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den autentiska Cobra bordslampan i Jet-Black designad av Greta M. Grossman. Bordslampan är ursprungligen designad i 1950 och har fått sitt namn efter formen på skärmen, som påminner om en kobrahals. Cobra bordslampan vann designpriset i samma årtionde och blev efterföljande utställd på Good Design Show på Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Cobra bordslampa är en klassisk men ända ganska unik lampa. Med sin flexibilitet kan den vridas i 360 grader vilket ger ett behagligt ljus vid skrivbordet eller ett soft ljus i vardagsrummet.
 • Gubi - H2O Bordslampa Svart

  Gubi - H2O Bordslampa Svart
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Svart är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz Millet, och med sin karaktäristiska stil och inspiration taget från Corsinis ikoniska PD2 golvlampa ger H2O bordslampan ljus, liv och karaktär till alla hem. Barba Corsini blev i 1955 utpekad till att bygga om taken på det framträdande Antoni Gaudi landmärkena La Pedrera. Här förvandlade hon ett tvättrum och ett förråd till 13 moderna lägenheter. Hon har designat och dekorerat lägenheterna med sin egna design som är inspirerad av byggnadens karakteristiska utseende. 1991 blev det beslutat att taket i La Pedrera skulle återupprättas till Gaudis ursprungliga uppfattning. Interiören från Corsini revs ned och det mesta kasserades. Men under renoveringen upptäckte arkitekten och galleristen Joaquim Ruiz Millet PD2 Golvlampan och räddade den från att kastad i soptunnan. Ruiz Millet började sammarbeta med Corsini och hans design, och dem återskapade de originalprodukterna och gjorde dem mer kända och tillgängliga för offentligheten.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på GUBI bordslampor

 • Bestlite BL1 Bordslampa Mässing

  Bestlite BL1 Bordslampa Mässing
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL1 Bordslampa är en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite lampan står utställd på Design Museum i London. Flexibel och justerbar lampa monterad med strömbrytare på sladden
 • Pedrera Bordslampa ABC - Gubi (Svart)

  Pedrera Bordslampa ABC - Gubi (Svart)
  Pedrera Bordslampa ABC Otroligt vacker lampa från GUBI designad 1955. Lampan är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona. Pedrera ABC Bordslampa sprider ett vackert ljus och sätter rätt stämning i hemmet. Finns i svart och vit.
 • Seine Bordslampa Smoke/Antique Brass - GUBI

  Seine Bordslampa Smoke/Antique Brass - GUBI
  Seine Bordslampa Smoke/Antique Brass - GUBI, Smoke (Røyk), Glas
 • Gubi Bestlite Bl1 Bordslampa Mässing/svart - Bordslampor Stål Svart - 10009951

  Gubi Bestlite Bl1 Bordslampa Mässing/svart - Bordslampor Stål Svart - 10009951
  Bordslampa BL1 har ett höj- och sänkbart stativ och justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/krom

  GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/krom
  Multi-Lite bordslampa - oberoende och mångsidig Den här bordslampan sticker ut överallt, även när den inte är tänd: Å ena sidan utmärker den sig genom det högkvalitativa hantverk som kännetecknar den danska belysnings- och möbeltillverkaren Gubis produkter. Å andra sidan är designen oomtvistlig: i en mässingsring är två kvartskulor rörligt fastsatta, som kan glida i vilket läge som helst runt två centrala cylindrar. Detta gör det möjligt att ändra armaturens utseende och dess ljusutstrålning på önskat sätt. Bordslampan kan användas på många olika sätt för att ge extra belysning i vardagsrum och sovrum, och förutom sin belysningsfunktion har den också ett stort värde som hemtillbehör. Bordslampan Multi-Lite är en del av den danska designern Louis Weisdorfs likalydande belysningsserie, som började med pendellampan 1972.
 • GUBI Seine bordslampa Ø17,2x26,2 cm Brass-coral

  GUBI Seine bordslampa Ø17,2x26,2 cm Brass-coral
 • GUBI Stemlite bordslampa, grå, 42 cm

  GUBI Stemlite bordslampa, grå, 42 cm
  Dimbar Stemlite bordslampa - designad av den legendariska designern Bill Curry Stemlite bordslampa är ett storslaget belysningselement som inspirerar med sin eleganta stil. Tack vare sin enkla elegans harmonierar lampan perfekt med olika inredningsstilar. Stemlite är inte bara en riktigt vacker syn i hemmet, utan är också populär inom hotellbranschen på grund av sin tidlöshet. Den frostade glasskärmen, som är monterad på den graciösa armaturramen, ger också ett behagligt bländfritt ljus och skapar en tilltalande atmosfär. - Med vridbar strömbrytare för på/av och dimning Bill Curry (1927-1971) var en amerikansk designer vars verk speglade 60- och 70-talets livsstil. Han uppskattades som en av Kaliforniens avantgardistiska formgivare.
 • Gubi - Obello Portable Bordslampa

  Gubi - Obello Portable Bordslampa
  Design Bill Curry för GUBI Obello från danska GUBI och den amerikanska designern Bill Curry är en verkligt elegant och smart liten bordslampa. Tillverkad i ett enda stycke munblåst glas - och med inbyggda uppladdningsbara batterier - gör lampan picknickar, kvällar på terrassen eller läsning av en bok i ett hörn av trädgården till ett rent nöje. Lampan är designad av Bill Curry, mest känd för sin ikoniska Stemlite. Originalritningarna till Obello är från 1970 - och när man ser lampans svampliknande form kan man ana den dåvarande amerikanska framåtblickande tidsandan med enorma tekniska framsteg, datorer och månlandningar, som på sin tid måste ha känts som science fiction. Obello har ström i upp till 40 timmar och laddas på 4,5 timmar. Se fler vackra bordslampor från GUBI här!
 • Gubi - Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit

  Gubi - Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen; den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen av de två ger designen en perfekt balans – därav namnet 'Gravity'. När lampan är påslagen skickar den ut ett diffust och stämningsfullt ljus till omgivningen, vilket bidrar till den mysiga känslan. Med en bas i marmor passar den stilfulla lampan enkelt in i den tidens trender, där naturmaterial fortsätter att få stor uppmärksamhet i inredningen. Var medveten om att marmor är en naturprodukt och kan därför variera i utseendet från lampa till lampa – varje lampa är unik. Gravity-serien består av bordslampan och golvlampan i olika storlekar. Välj bland de olika storlekarna här där du också hittar lampan med bas i olika nyanser.
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  Pedrera Bordslampa Vit Denna vackra lampa från GUBI är från 1955 och dess design är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona med samma namn. Pedrera bordslampa sprider ett härligt ljus och helt rätt stämning i hemmet.
 • Bestlite BL1 Bordslampa Matt Vit & Mässing

  Bestlite BL1 Bordslampa Matt Vit & Mässing
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL1 Bordslampa är en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite lampan står utställd på Design Museum i London. Flexibel och justerbar lampa monterad med strömbrytare på sladden
 • Gubi Bestlite Bl1 Bordslampa Mässing/vit - Bordslampor Stål Vit - 10009952

  Gubi Bestlite Bl1 Bordslampa Mässing/vit - Bordslampor Stål Vit - 10009952
  Bordslampa BL1 har ett höj- och sänkbart stativ och justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Tynell Collection 9205 Bordslampa Mässing/Bambu

  GUBI Tynell Collection 9205 Bordslampa Mässing/Bambu
  Design: Paavo Tynell, GUBI Begrepp: Paavo Tynell är en legendarisk designer som under hela sin karriär har skapat en vacker kollektion av ikoniska produkter. 9205 är en elegant bordslampa som också faller under denna kategori av ikoniska produkter. Skapad med ett formspråk som påminner om den klassiska bordslampa, har 9205 tydliga tecken från sin designer. Allt från mässingsdetaljerna till den handsydda lampskärm är detta en lampa som döljer ett otroligt hantverk bakom sin lugna design. Elegant lösning för skrivbordet, eller som belysning på en byrå.
 • Multi-Lite Bordslampa Brass/White - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Brass/White - GUBI
  Multi-Lite Bordslampa Brass/White består av två fasta skärmar längst in och två kvarta skärmar längst ut. Dessa skärmarna kan vridas. Detta medför att ljusmängden leds både upp- och neråt. De två kvarta skärmarna kan du vrida oberoende av varandra, s
 • Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome - GUBI

  Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome - GUBI
  Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome - GUBI, Krom, Metall
 • GUBI Stemlite Bordslampa Dimbar Liten Svart/Krom

  GUBI Stemlite Bordslampa Dimbar Liten Svart/Krom
  Design: Stemlite designad av Bill Curry, 1962 Koncept: Idén bakom designen för Stemlite baserades på en förhoppning från Bill Currys sida om att kunna ändra normerna för lampdesign. Han ville skapa en lampa som inte bestod av den på den tiden annars så traditionella bas, glödlampa och lampskärm. Curry ville skapa en lampa som kombinerade de tre komponenterna till en organisk, färgglad lampa. Den önskan resulterade i den första ''Total look''-lampan, Stemlite. Designen hämtar inspiration från blommor som med sina starka men tunna stjälkar kan hålla ett tungt blomhuvud upprätt. Detta kan också ses på metallen som efterliknar stjälkarna på en tulpan. Via den munblåsta glaskulan på toppen skapar Stemlite ett lugnt och behagligt diffust ljus som kan justeras via den inbyggda dimbara funktionen. Stemlite var Bill Currys bästsäljande kollektion och användes även för att presentera amerikansk design i Sovjetunionen, Jugoslavien och Irak på 1960-talet. Stemlite har väckts till liv igen av GUBI för att återintroducera världen till Bill Currys fantastiska verk. Stemlite-kollektionen finns även som bordslampa, taklampa och golvlampa. Som en uppdatering av Stemlite-serien har denna vägglampa en inbyggd dimbar funktion.
 • Gubi Multi-Lite Bordslampa Mässing/Vit

  Gubi Multi-Lite Bordslampa Mässing/Vit
  Multi-Lite Bordslampa från Gubi Diameter 25,5 cm Höjd 50 cm Sladdlängd 200 cm Effekt max 40 W Sockel E14 Ljuskälla Ingår ej Krokupphäng Ja Färg Mässing/Vit Material Lackerad stål/Mässing Design&hellip:
 • GUBI Gräshoppa bordslampa svart

  GUBI Gräshoppa bordslampa svart
 • GUBI Stemlite bordslampa 42 cm Black Chrome

  GUBI Stemlite bordslampa 42 cm Black Chrome
 • GUBI Bestlite BL2 bordslampa classic white-svart

  GUBI Bestlite BL2 bordslampa classic white-svart
 • Gubi Cobra Bordslampa Svart

  Gubi Cobra Bordslampa Svart
  Cobra Bordslampa från Gubi Höjd 34,5 cm Diameter lampfot 16,8 cm Sladdlängd 170 cm Effekt max 28 W Sockel E14 Ljuskälla Ingår ej Färg Svart Material Lackerad metall Design Greta M. Grossman Energiklass&hellip:
 • 9209 Bordslampa Polished Brass - GUBI

  9209 Bordslampa Polished Brass - GUBI
  9209 Bordslampa Polished Brass - GUBI, Mässing, Mässing
 • Gubi Gravity Bordslampa Large Blackened Steel/White Shade

  Gubi Gravity Bordslampa Large Blackened Steel/White Shade
  Gravity Bordslampa från Gubi Höjd 65 cm Bredd 13 cm Djup 13 cm Mått på skärm Ø41 cm Höjd 29 cm Sladdlängd 200 cm Strömbrytare På lampfoten Effekt max 60 Watt Ljuskälla 1 st, ingår ej Sockel&hellip:
 • Gubi BL1 Bordslampa Mattvit/Mässing

  Gubi BL1 Bordslampa Mattvit/Mässing
  BL1 Bordslampa Vit/Mässing från Gubi Höjd 51-84 cm Diameter skärm 16 cm Diameter bordsfot 21 cm Armlängd 42 cm Sladdlängd 200 cm, vitfärgad textil Effekt max 40 W Sockel E14 Ljuskälla Ingår ej&hellip:
 • Gubi Gravity Bordslampa Liten Svart / Canvas - Bordslampor Stål Svart - 10012333

  Gubi Gravity Bordslampa Liten Svart / Canvas - Bordslampor Stål Svart - 10012333
  Gravity bordslampa från GUBI med en elegant design med ett skulpturalt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kontrasterande, högkvalitativa material för en mer hållbar livsstil. Dimmerknapp på lampfoten för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Gravity bordslampa - Gravity uppskattas för den eleganta designen.- Gravity är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Finns i olika material.- Ingår i serien Gravity.- Ljuskälla ingår inte. Golvlampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 6 Watt- Höjd: 490 mm.- Skärmhöjd: 200 mm.- Skärmbredd: 300 mm.- Lampfotens bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 2.5 kg. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Pedrera H2O bordslampa PD1 matt vit

  GUBI Pedrera H2O bordslampa PD1 matt vit
 • GUBI Seine bordslampa Ø17,2x26,2 cm Brass-smoke

  GUBI Seine bordslampa Ø17,2x26,2 cm Brass-smoke
 • Gubi Multi-lite Bordslampa / Vit - Bordslampor Krom Vit - 10032999

  Gubi Multi-lite Bordslampa / Vit - Bordslampor Krom Vit - 10032999
  Multi-Lite bordslampa från GUBI med en tidlös, ikonisk design med en mångsidig funktion och två sfäriska, justerbara skärmar där ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller asymmetriskt i rummet. Lampan har ett karakteristiskt utseende med en cylindrisk form. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Louis Weisdorf. Bra att veta om Multi-Lite bordslampa - Originaldesign från 1972.- Bordslampan kommer i olika färger.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordslampan med en golvlampa från GUBI.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Krom från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi - Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit

  Gubi - Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen; den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen av de två ger designen en perfekt balans – därav namnet 'Gravity'. När lampan är påslagen skickar den ut ett diffust och stämningsfullt ljus till omgivningen, vilket bidrar till den mysiga känslan. Med en bas i marmor passar den stilfulla lampan enkelt in i den tidens trender, där naturmaterial fortsätter att få stor uppmärksamhet i inredningen. Var medveten om att marmor är en naturprodukt och kan därför variera i utseendet från lampa till lampa – varje lampa är unik. Gravity-serien består av bordslampan och golvlampan i olika storlekar. Välj bland de olika storlekarna här där du också hittar lampan med bas i olika nyanser.
 • Gubi - Multi-Lite Bordslampa Brass/Desert Sage

  Gubi - Multi-Lite Bordslampa Brass/Desert Sage
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lite Bordslampa Brass/Desert Sage designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna bildar den yttre skärmen och kan roteras individuellt runt mittaxeln. Den karakteristiska lampan omvandlas lätt till flera kombinationer, där ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller utstrålar ett asymmetriskt och konstnärligt ljus. Lampans struktur och justerbara skärmar gör den extremt funktionell och bjuder in lek med ljuset. De glansiga metallerna fortsätter att vara en hit i den skandinaviska interiören och ger ett unikt uttryck, särskilt i den nordiska stilen. Placera den dekorativa bordslampan på en byrå, ett litet bord eller en hylla där den kan belysa omgivningen och stödja den mysiga atmosfären i rummet. Se hela den eleganta Multi-lite serie här.
 • Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing

  Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL1 Bordslampa är en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite lampan står utställd på Design Museum i London. Flexibel och justerbar lampa monterad med strömbrytare på sladden. GUBI har lancerat Bestlite BL1 Bordslampa i tre nya färger; Svart Mässing, Svart Mässing och Porslinsskärm och Svart Mässing och Vit Skärm
 • Gubi Aspide Bordslampa Krom

  Gubi Aspide Bordslampa Krom
  Design: Gianfranco Frattini, Gubi Koncept: Aspide bordslampan av Gianfranco Frattini har en serpentinform, är vackert balanserad. Det är både ett fantastisk praktiskt stycke industridesign och ett vackert designstatement. Aspide bordslampan utvecklades första gången 1970 och ser ut som ingen annan lampa. Lampan har fått sitt namn från det italienska ordet, Asp, som anspelar på lampans ormliknande form. Lampans vackra krom reflekterar vackert omgivningen, samt lampans eget ljus runt rummet där den är placerad. Aspide är designad för att vara en mångsidig arbetslampa, både för arbete och läsning med direkt ljus, men också en lampa som kan användas som stämningsbelysning. På grund av sin krom kommer Aspide att vara ett perfekt komplement till de flesta inredningar i det moderna hemmet.
 • GUBI Gravity L bordslampa Vit marmor-canvas

  GUBI Gravity L bordslampa Vit marmor-canvas
 • Obello Portable Bordslampa - GUBI

  Obello Portable Bordslampa - GUBI
  Obello Portable Bordslampa - GUBI, Opal, Glas
 • GUBI Bestlite BL1 bordslampa benporslin-svart

  GUBI Bestlite BL1 bordslampa benporslin-svart
 • GUBI 9205 bordslampa Canvas-mässing

  GUBI 9205 bordslampa Canvas-mässing
 • Gubi - Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas

  Gubi - Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen; den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen av de två ger designen en perfekt balans – därav namnet 'Gravity'. När lampan är påslagen skickar den ut ett diffust och stämningsfullt ljus till omgivningen, vilket bidrar till den mysiga känslan. Med en bas i marmor passar den stilfulla lampan enkelt in i den tidens trender, där naturmaterial fortsätter att få stor uppmärksamhet i inredningen. Var medveten om att marmor är en naturprodukt och kan därför variera i utseendet från lampa till lampa – varje lampa är unik. Gravity-serien består av bordslampan och golvlampan i olika storlekar. Välj bland de olika storlekarna här där du också hittar lampan med bas i olika nyanser.
 • GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Vit Skärm Stor

  GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Vit Skärm Stor
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • GUBI Cobra bordslampa svart

  GUBI Cobra bordslampa svart
 • Gubi Multi-lite Bordslampa Krom / Svart - Bordslampor Stål Svart - 10062694

  Gubi Multi-lite Bordslampa Krom / Svart - Bordslampor Stål Svart - 10062694
  Multi-Lite bordslampa från GUBI med en tidlös, ikonisk design med en mångsidig funktion och två sfäriska, justerbara skärmar där ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller asymmetriskt i rummet. Lampan har ett karakteristiskt utseende med en cylindrisk form. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Louis Weisdorf. Bra att veta om Multi-Lite bordslampa - Originaldesign från 1972.- Bordslampan kommer i olika färger.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordslampan med en golvlampa från GUBI.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Multi-Lite Bordslampa Chrome/Black - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Chrome/Black - GUBI
  Multi-Lite Bordslampa Chrome/Black består av två fasta skärmar längst in och två kvarta skärmar längst ut. Dessa skärmarna kan vridas. Detta medför att ljusmängden leds både upp- och neråt. De två kvarta skärmarna kan du vrida oberoende av varandra,
 • Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Mässing/vit - Bordslampor Stål Vit - 10009993

  Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Mässing/vit - Bordslampor Stål Vit - 10009993
  Gubi bordslampa BL-2 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel och går att få i färgerna svart, vit och off-white. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI - Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome GUBI

  GUBI - Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome GUBI
  Multi-Lite Portable Bordslampa Chrome/Chrome - GUBI, Krom, Metall
 • Gubi Unbound Bordslampa Ø12x45 Cm - Bordslampor Canvas - 10083639

  Gubi Unbound Bordslampa Ø12x45 Cm - Bordslampor Canvas - 10083639
  Unbound bordslampa från GUBI med en dansk, sofistikerad design i kanvas och marmor. Den har en skulptural, naturvit lampskärm med taktil textur, en grå marmorlampfot och en roterbar arm i antik mässing och en medföljande, dimbar LED-ljuskälla med låg energiförbrukning som sprider ett diffust och omgivande ljus. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Premiumkvalitet. Bra att veta om Unbound bordslampa - Dansk, skulptural design.- Låg energiförbrukning.- Gjord av canvas, marmor och antik mässing.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF.- Finns även med linnetyg.- Finns även som en golvlampa.- Ingår i serien Unbound Collection.- Dimbar LED-lampa ingår.- Diameter: 120 mm.- Höjd: 450 mm.- Inspirerad av japanska lanternor. Mångsidiga användningsområden. Vi har valt ut Bordslampor i Canvas från GUBI med stor omsorg.
 • Multi-Lite Portable Bordslampa Brass/Brass - GUBI

  Multi-Lite Portable Bordslampa Brass/Brass - GUBI
  Multi-Lite Portable Bordslampa Brass/Brass - GUBI, Svart&Mässing, Metall
 • GUBI Bestlite BL1 bordslampa svart-svart

  GUBI Bestlite BL1 bordslampa svart-svart
 • Gubi - Multi-Lite Bordslampa All Chrome

  Gubi - Multi-Lite Bordslampa All Chrome
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lites Bordslampa All Chrome designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna bildar den yttre skärmen och kan roteras individuellt runt mittaxeln. Den karakteristiska lampan omvandlas lätt till flera kombinationer, där ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller utstrålar ett asymmetriskt och konstnärligt ljus. Lampans struktur och justerbara skärmar gör den extremt funktionell och bjuder in lek med ljuset. Bordslampan finns i mässing, krom, en kombination av vitt och krom eller svart och mässing. De glansiga metallerna fortsätter att vara en hit i den skandinaviska interiören och ger ett unikt uttryck, särskilt i den nordiska stilen. Placera den dekorativa bordslampan på en byrå, ett litet bord eller en hylla där den kan belysa omgivningen och stödja den mysiga atmosfären i rummet. Se hela den eleganta Multi-lite serie här, som består av taklampan i två storlekar, en golvlampa och en bordslampa.
 • Gubi BL1 Bordslampa Grå/Mässing

  Gubi BL1 Bordslampa Grå/Mässing
  BL1 Bordslampa Varmgrå/Mässing från Gubi Höjd 51-84 cm Diameter skärm 16 cm Diameter bordsfot 21 cm Armlängd 42 cm Sladdlängd 200 cm, gråfärgad textil Effekt max 40 W Sockel E14 Ljuskälla Ingår&hellip:
 • GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Vit Skärm Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Svart Marmor och Vit Skärm Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Black Brass/black - Bordslampor Svart - 10009986

  Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Black Brass/black - Bordslampor Svart - 10009986
  BL2 bordslampa från Gubi. BL2 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Vi har valt ut Svart Bordslampor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Multi-Lite Bordslampa Krom/Vit

  Gubi Multi-Lite Bordslampa Krom/Vit
  Multi-Lite Bordslampa från Gubi Diameter 25,5 cm Höjd 50 cm Sladdlängd 200 cm, kromfärgad textil Effekt max 40 W Sockel E14 Ljuskälla Ingår ej Krokupphäng Ja Färg Krom/Vit Material Lackerad stål&hellip:
 • Model 597 Bordslampa Cream Fringe - GUBI

  Model 597 Bordslampa Cream Fringe - GUBI
  Model 597 Bordslampa Cream Fringe - GUBI, Creme, Polymer Filt
 • Multi-Lite Portable Bordslampa White/Chrome - GUBI

  Multi-Lite Portable Bordslampa White/Chrome - GUBI
  Multi-Lite Portable Bordslampa White/Chrome - GUBI, Vit&Krom, Metall
 • Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Mässing - Bordslampor Stål Mässing - 10009994

  Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Mässing - Bordslampor Stål Mässing - 10009994
  Gubi bordslampa BL-2 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel och går att få i färgerna svart, vit och off-white. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Unbound LED-bordslampa vit

  GUBI Unbound LED-bordslampa vit
  LED-bordlampa Unbound: Skandinavisk minimalism möter japanskt formspråk Denna bordslampa från Unbound-serien med samma namn, som även innehåller golvlampor, kommer från Space Copenhagen, en designstudio som har varit verksam sedan 2005 och som har gjort sig ett namn både nationellt och internationellt genom att ha designat restaurangerna Geranie och Noma i Köpenhamn och elva Howard-hotell i New York, och som är verksam inom möbel-, belysnings- och objektsektorn samt inom konstinstallationer. Unbound inspirerades av de populära japanska rispapperslamporna: Unbound har en skärm av vit duk och en lampfot av grå marmor. Modern LED-belysningsteknik är integrerad, vilket ger en behaglig och ljus atmosfär. På kabeln finns en dimmer som kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. En bordslampa som sticker ut genom material- och färgkontrasterna och den asymmetriska formen i form av en tår, och som är välkommen som en extra ljuskälla i vardagsrum och sovrum. - en designprodukt av högsta kvalitet från Gubi (Danmark)
 • Bestlite BL2 Bordslampa Krom

  Bestlite BL2 Bordslampa Krom
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL2 Bordslampa en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite  på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite Lampan står utställd på Design Museum i London. Lampan är flexibel och har en strömbrytare på sladden
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vitär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två olika skärmar. Uttrycket är estetisk och kontrasten från
 • GUBI Stemlite Bordslampa black chrome, h.42 cm

  GUBI Stemlite Bordslampa black chrome, h.42 cm
 • Bestlite BL2 Bordslampa Krom & Porslin

  Bestlite BL2 Bordslampa Krom & Porslin
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL2 Bordslampa en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite Lampan står utställd på Design Museum i London. Lampan är flexibel och har en strömbrytare på sladden
 • GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom & Svart

  GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom & Svart
  Designer: Louis Weisdorf Koncept : Multi-Lite Bordslampan designades först 1972 av Louis Weisdorf . Lampan hyllar den danska guldåldern med sin karakteristiska form. Lampans bas består av två cylindriska former, där metallringen runt skapar en rotationspunkt för de två yttre rörliga lampskärmar. Dessa två lampskärmar kan roteras och ge lampan flera typer av kombinationer och uttryck. Genom att rotera de två lampskärmar kan Multi-Lite Bordslampan avge olika typer av ljus; direkt uppåt, nedåt eller ett asymmetriskt konstnärligt ljus. GUBI Multi-Lite Bordslampan passar därför in i alla typer av hemutrymmen.
 • GUBI Aspide bordslampa Krom

  GUBI Aspide bordslampa Krom
 • GUBI 9209 bordslampa Mässing-rotting

  GUBI 9209 bordslampa Mässing-rotting
 • Gubi Stemlite Bordslampa H42 Pebble Grey Eu - Bordslampor Stål Pebble Grey - 10092408

  Gubi Stemlite Bordslampa H42 Pebble Grey Eu - Bordslampor Stål Pebble Grey - 10092408
  Stemlite bordslampa från GUBI med ett sofistikerat, elegant utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Lampan har en vacker lampskärm i munblåst glas med en organisk form och en slank lampfot i lackerat stål med popinspirerade färger och en användbar dimmer för justering av ljusstyrka. Stilren lampa perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad av Bill Curry. Bra att veta om Stemlite bordslampa - Användbar dimmer.- Skärm i frostat munblåst glas.- Bordslampan finns i olika färgval.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- Den här bordslampan ingår i GUBIs kollektion Stemlite.- Kombinera bordslampan med en Stemlite golvlampa från GUBI.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- IP-klassificering: IP20.- Ljuskälla säljs separat.- E27 Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Pebble Grey Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI - Aspide Bordslampa Chrome GUBI

  GUBI - Aspide Bordslampa Chrome GUBI
  Aspide Bordslampa Chrome - GUBI, Krom, Metall
 • 5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI

  5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI
  Koncept 5321 Bordslampanär en helt fantastiskt vacker bordslampa som passar riktigt bra i alla hem som den placeras! Lampan är utformad av Paavo Tynell och det är tydligt att han har tagit lite inspiration från havets musslor. 5321 Bordslampan design
 • GUBI Gravity S bordslampa Vit marmor-vit

  GUBI Gravity S bordslampa Vit marmor-vit
 • GUBI Stemlite bordslampa, svart-röd, 42 cm

  GUBI Stemlite bordslampa, svart-röd, 42 cm
  Dimbar Stemlite bordslampa - designad av den legendariska designern Bill Curry Stemlite bordslampa är ett storslaget belysningselement som inspirerar med sin eleganta stil. Tack vare sin enkla elegans harmonierar lampan perfekt med olika inredningsstilar. Stemlite är inte bara en riktigt vacker syn i hemmet, utan är också populär inom hotellbranschen på grund av sin tidlöshet. Den frostade glasskärmen, som är monterad på den graciösa armaturramen, ger också ett behagligt bländfritt ljus och skapar en tilltalande atmosfär. - Med vridbar strömbrytare för på/av och dimning Bill Curry (1927-1971) var en amerikansk designer vars verk speglade 60- och 70-talets livsstil. Han uppskattades som en av Kaliforniens avantgardistiska formgivare.
 • Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Svart/svart - Bordslampor Stål Svart - 10010011

  Gubi Bestlite Bl2 Bordslampa Svart/svart - Bordslampor Stål Svart - 10010011
  Gubi bordslampa BL-2 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel och går att få i färgerna svart, vit och off-white. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Gravity Bordslampa Large White Marble/Canvas Shade

  Gubi Gravity Bordslampa Large White Marble/Canvas Shade
  Gravity Bordslampa från Gubi Höjd 65 cm Bredd 13 cm Djup 13 cm Mått på skärm Ø41 cm Höjd 29 cm Sladdlängd 200 cm Strömbrytare På lampfoten Effekt max 60 Watt Ljuskälla 1 st, ingår ej Sockel&hellip:
 • Gubi Gravity Bordslampa Stor Svart / Canvas - Bordslampor Stål Svart - 10012310

  Gubi Gravity Bordslampa Stor Svart / Canvas - Bordslampor Stål Svart - 10012310
  Gravity bordslampa från GUBI med en elegant design med ett skulpturalt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kontrasterande, högkvalitativa material för en mer hållbar livsstil. Dimmerknapp på lampfoten för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Gravity bordslampa - Gravity uppskattas för den eleganta designen.- Gravity är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Finns i olika material.- Ingår i serien Gravity.- Ljuskälla ingår inte. Golvlampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 10 Watt- Höjd: 650 mm.- Skärmhöjd: 290 mm.- Skärmbredd: 410 mm.- Lampfotens bredd: 130 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 4.8 kg. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Pedrera H2O bordslampa PD1 matt svart

  GUBI Pedrera H2O bordslampa PD1 matt svart
 • GUBI - 9209 Bordslampa Polished Brass GUBI

  GUBI - 9209 Bordslampa Polished Brass GUBI
  9209 Bordslampa Polished Brass - GUBI, Mässing, Mässing
 • GUBI Seine Bordslampa Polerad Mässing/ Korall

  GUBI Seine Bordslampa Polerad Mässing/ Korall
  Space Copenhagen, 2022 Koncept: Lampkollektionen Seine, designad av Space Copenhagen för GUBI, hämtar sin inspiration från reflektion av ljus i rörligt vatten. Lampans mönstrade munblåsta glas fångar denna fascinerande effekt och drar nytta av glasets kraft för att mjuka upp och skikta ljuset. En nästan drömlik atmosfär skapas som mjukar upp ditt rum och som samtidigt lyser upp hela rummet. Den vackra polerade mässingen står i elegant kontrast till det munblåsta glaset och tillför finess och elegans. Seine-lampan finns med en rökfärgad skärm som tonar ljuset något men ändå är transparent, så att du kan se glasets vackra inre struktur. Lampan finns även med en korallfärgad lampskärm med en sandblästrad insida som ger en disig effekt och en mer suddig ljuseffekt. Seine-serien består av en taklampa, en hänglampa och en bordslampa, så det går att placera en Seine-lampa var som helst i hemmet. AndLight Exclusive: Här på AndLight är vi exklusiv återförsäljare av Seine-serien från GUBI, tillsammans med endast en annan återförsäljare, från och med lanseringsdatumet för serien den 22 september och under hela året.
 • Gubi - Stemlite Bordslampa H42 Dimmable Pebble Grey

  Gubi - Stemlite Bordslampa H42 Dimmable Pebble Grey
  Design Bill Curry för GUBI Stemlite Table Lamp H42 Dimmable Pebble Grey från GUBI är en nyutgåva av en sann evergreen. När Bill Curry vässade sin penna och designade Stemlite i 1960-talets Los Angeles träffade han rätt. Han kom rakt in i tidsandan och designade en lampa som blev en samtida bild och symbol för den tid han levde i. En tid då allt var möjligt - med rymdkapplöpning, medborgarrättsrörelser, världsomspännande popkultur och det ständigt pressande kalla kriget. Bill Curry ritade en form som var som något från framtiden - en lovande antydan om den tid som skulle komma: med månlandningar, jetplan, datorer och kromlister i din Cadillac. Nu har danska GUBI tryckt upp succén från den tiden, och världens första total look-lampa, där lampskärm och sockel är i ett, kan nu stå i din inredning - som ett föremål som på en gång påminner dig om ett svunnet förflutet och en avlägsen framtid. Till skillnad från då kommer Stemlite idag med en dimfunktion på halsen. Se hela Stemlite-serien här!
 • GUBI Pedrera ABC bordslampa, vit

  GUBI Pedrera ABC bordslampa, vit
  Pedrera ABC - allsidig strålande bordslampa Det är tack vare gallerieägaren Joaquim Ruiz Millet att Pedrera-serien, som Barba Corsini designade 1955 som en del av renoveringen av Casa Milà i Barcelona, utges på nytt. Under renoveringen av byggnaden 1991 märkte han en PD2 golvlampa , vars design hade antagits. Casa Milà - byggd av Antoni Gaudí för Milà-familjen mellan 1906 och 1912 - är en imponerande byggnad med ett minnesvärt utseende, som kännetecknas av en oregelbunden fasad och otaliga utsprång och övergripande av sin soliditet. På folkmiljön kallas Casa Milà, som förklarades världsarv av UNESCO 1984, därför också La Pedrera (stenbrottet). Cylinderformen med perforering perifer av ABC är inspirerad av de enkla skorstenarna i Casa Milà. bordslampa lyckas ta språnget in i det moderna med sitt tidlösa utseende. Det skapar strålningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Reediton produceras av det danska företaget Gubi , som är känt för sina högkvalitativa möbler och lampor.
 • Bestlite BL2 Bordslampa Svart Mässing & Porslin

  Bestlite BL2 Bordslampa Svart Mässing & Porslin
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL2 Bordslampa en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite  på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite Lampan står utställd på Design Museum i London. Lampan är flexibel och har en strömbrytare på sladden. GUBI har lancerat Bestlite BL2 Bordslampa i tre nya färger - Svart Mässing, Svart Mässing och Porslinsskärm och till sist Svart Mässing och Vit Skärm
 • GUBI Grossman Collection Cobra Bordslampa Svart

  GUBI Grossman Collection Cobra Bordslampa Svart
  Design: Greta Grossman Koncept: Bordslampan Cobra skapades 1947 av Greta Grossman. Lampan tillverkas i pulverlackerad aluminium, och är en väldigt fin och klassisk bordslampa som ger ett varmt ljus nedåt. Lampan finns i fem olika färger och kommer säkert att passa in i alla möjliga omgivningar
 • Gubi - 5321 Bordslampa Mässing/Mässing

  Gubi - 5321 Bordslampa Mässing/Mässing
  Design Paavo Tynell för Gubi Koncept 5321 Bordslampan Mässing/Mässing är en underbar bordslampa, designad av Paavo Tynell 1939. Den finska formgivaren har hämtat inspiration från naturen, med den karakteristiska mussel-lampskärmen, där ljuskällan är monterad på pärlans plats. Den lekfulla designen, i kombination med ett romantiskt uttryck, är ett av kännetecknen för Paavo Tynells design, som vanligtvis består av polerade mässingsdetaljer. Den eleganta bordslampan ger personlighet i inredningen och ser bra ut som en skrivbordslampa, såväl som mysbelysning på byrån eller nattduksbordet. Retrodesignen står i en vacker och skarp kontrast till det moderna minimalistiska hemmet. Se alla de vackra bordslamporna från Gubi här
 • GUBI Gräshoppa bordslampa, blå-grå

  GUBI Gräshoppa bordslampa, blå-grå
  Design bordslampa Gräshoppa - en mångsidig ljuskälla med stil Den tilltalande kontrasten mellan den färgade pulverlackerade nyansen och mässingsramen ser imponerande och modern ut i Gräshoppa bordslampa . Designen som skapades av svenskan Greta Magnusson Grossman (1906-1999) går tillbaka till 1947. Designern, som bor i Europa och Nordamerika och vars fokus var på industriell design, ansågs vara en kvinnlig pionjär i designvärlden som tidigare dominerades av män. Hennes mönster för Gräshoppa och Cobra bordslampa är designikoner. Den koniska metallskärmen på Gräshoppa bordslampa kan roteras. Ljusriktningen kan ändras efter behag. Med sin utsmyckade design passar Gräshoppa bra med många nuvarande inredningsstilar och kan användas för många olika ändamål, till exempel som en läslampa på vardagsrumsbordet eller som en skrivbordslampa. - enkel manövrering via vippströmbrytare på lampbotten - Produkt från den danska tillverkaren Gubi
 • GUBI Multi-Lite bordslampa Mässing-svart

  GUBI Multi-Lite bordslampa Mässing-svart
 • GUBI Stemlite bordslampa 70 cm Pebble Grey

  GUBI Stemlite bordslampa 70 cm Pebble Grey
 • Gubi - Multi-Lite Bordslampa Brass/Black

  Gubi - Multi-Lite Bordslampa Brass/Black
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lites Bordslampa Brass/Black designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna bildar den yttre skärmen och kan roteras individuellt runt mittaxeln. Den karakteristiska lampan omvandlas lätt till flera kombinationer, där ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller utstrålar ett asymmetriskt och konstnärligt ljus. Lampans struktur och justerbara skärmar gör den extremt funktionell och bjuder in lek med ljuset. De glansiga metallerna fortsätter att vara en hit i den skandinaviska interiören och ger ett unikt uttryck, särskilt i den nordiska stilen. Placera den dekorativa bordslampan på en byrå, ett litet bord eller en hylla där den kan belysa omgivningen och stödja den mysiga atmosfären i rummet. Se hela den eleganta Multi-lite serie här.
 • GUBI Bestlite BL1 bordslampa kolsvart-mässing

  GUBI Bestlite BL1 bordslampa kolsvart-mässing
 • Gubi Gravity Bordslampa Liten Svart / Vit - Bordslampor Stål Svart - 10012332

  Gubi Gravity Bordslampa Liten Svart / Vit - Bordslampor Stål Svart - 10012332
  Gravity bordslampa från GUBI med en elegant design med ett skulpturalt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kontrasterande, högkvalitativa material för en mer hållbar livsstil. Dimmerknapp på lampfoten för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Gravity bordslampa - Gravity uppskattas för den eleganta designen.- Gravity är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Finns i olika material.- Ingår i serien Gravity.- Ljuskälla ingår inte. Golvlampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 6 Watt- Höjd: 490 mm.- Skärmhöjd: 200 mm.- Skärmbredd: 300 mm.- Lampfotens bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 2.5 kg. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/vit

  GUBI Multi-Lite bordslampa, höjd 50 cm, krom/vit
  Multi-Lite bordslampa - oberoende och mångsidig Den här bordslampan sticker ut överallt, även när den inte är tänd: Å ena sidan utmärker den sig genom det högkvalitativa hantverk som kännetecknar den danska belysnings- och möbeltillverkaren Gubis produkter. Å andra sidan är designen oomtvistlig: i en mässingsring är två kvartskulor rörligt fastsatta, som kan glida i vilket läge som helst runt två centrala cylindrar. Detta gör det möjligt att ändra armaturens utseende och dess ljusutstrålning på önskat sätt. Bordslampan kan användas på många olika sätt för att ge extra belysning i vardagsrum och sovrum, och förutom sin belysningsfunktion har den också ett stort värde som hemtillbehör. Bordslampan Multi-Lite är en del av den danska designern Louis Weisdorfs likalydande belysningsserie, som började med pendellampan 1972.
 • GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Skärm av Segelduk Stor

  GUBI Gravity Bordslampa Grå Marmor och Skärm av Segelduk Stor
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Gubi BL1 Bordslampa Svart/Krom

  Gubi BL1 Bordslampa Svart/Krom
  BL1 bordslampa/läslampa i Bestlite-serien från Gubi Höjd 51-84 cm Diameter skärm 16 cm Diameter bordsfot 21 cm Armlängd 42 cm Sladdlängd 200 cm, svartfärgad textil Effekt max 40 W Sockel E14 Ljuskälla&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Mässing & Porslin

  Bestlite BL1 Bordslampa Mässing & Porslin
  Design: Robert Dudley Best för Bestlite Koncept: Bestlite BL1 Bordslampa är en elegant och enkel bordslampa - en tidlös klassiker. Designad 1930 av Robert Dudley Best för Bestlite . Den ger stil till vilket rum som helst och avger samtidigt ett mycket behagligt arbetsljus. Det är inte en tillfällighet att Winston Churchill hade Bestlite på sitt skrivbord under andra världskriget. Bestlite lampan står utställd på Design Museum i London. Flexibel och justerbar lampa monterad med strömbrytare på sladden
 • Unbound Bordslampa White - GUBI

  Unbound Bordslampa White - GUBI
  Unbound Bordslampa White - GUBI, Vit, Marmor&Tyg
 • GUBI Unbound LED-bordslampa canvas

  GUBI Unbound LED-bordslampa canvas
  LED-bordlampa Unbound med japansk inspirerad design - skärm av linne LED-bordlampan Unbound är en mycket dekorativ accentljuskälla på ett naturligt sätt. Designen, som påminner om japanska rispapperslampor, kommer från Space Copenhagen, Signe Bindslev Henriksens och Peter Bundgaard Rützous designstudio, som har funnits sedan 2005. Space Copenhagen står för exklusiv design där kontraster återspeglas, till exempel klassiskt och modernt, minimalistiskt och skulpturalt, ljus och skugga. Textilskuggan på Unbound består av naturfärgat linnetyg och har en asymmetrisk droppform, precis som den grå marmorbasen. Samtidigt kan skärmen vändas helt och hållet över marmorbasen. Unbound är idealisk för stämningsfull accentbelysning i vardagsrum och sovrum och kan också kombineras optimalt med golvlamporna i serien. - dimbar via sladdimmer Armaturserien Unbound tillverkas av Gubi, en dansk tillverkare av designprodukter inom möbel-, armatur- och tillbehörssektorn, som har gjort sig ett namn både nationellt och internationellt med sin höga produktkvalitet och exklusiva design.
 • GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom

  GUBI Multi-Lite Bordslampa Krom
  Designer: Louis Weisdorf Koncept: Golvlampan Multi-Lite ritades i 1972 av Louis Weisdorf . Lampan hyllar den danska guldåldern inom design med sin karakteristiska form. Basen av lampan består av två cylindrar, där metallringen omkring skapar en rotateringspunkt för de två yttre mobila skärmarna. Dessa två skärmar kan roteras och ge lampan flera olika kombinationer av udtryk. Vid rotering av de två skärmar kan Multi-Lite Bordslampan avge olika slags ljus; rakt uppåt, neråt eller ett asymmetriskt konstnärligt ljus. Gubi Multi-Lite Golvlampan passar därför perfekt in i alla typer av hemtrevliga rum. .
 • Gubi Gravity Bordslampa Small Black Marble/White Shade

  Gubi Gravity Bordslampa Small Black Marble/White Shade
  Gravity Bordslampa från Gubi Höjd 49 cm Bredd 10 cm Djup 10 cm Mått på skärm Ø30 cm Höjd 20 cm Sladdlängd 200 cm Strömbrytare På lampfoten Effekt max 40 Watt Ljuskälla 1 st, ingår ej Sockel&hellip:
 • Gubi Unbound Bordslampa Ø12x45 Cm - Bordslampor Linne Vit - 10083640

  Gubi Unbound Bordslampa Ø12x45 Cm - Bordslampor Linne Vit - 10083640
  Unbound bordslampa från GUBI med en dansk, sofistikerad design i linne och marmor. Den har en skulptural, vit lampskärm med en grå marmorlampfot och en roterbar arm i antik mässing och en medföljande, dimbar LED-ljuskälla med låg energiförbrukning som sprider ett diffust och omgivande ljus. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Premiumkvalitet. Bra att veta om Unbound bordslampa - Dansk, skulptural design.- Låg energiförbrukning.- Gjord av linne, marmor och antik mässing.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF.- Finns även med kanvasmaterial.- Finns även som en golvlampa.- Ingår i serien Unbound Collection.- Dimbar LED-lampa ingår.- Diameter: 120 mm.- Höjd: 450 mm.- Inspirerad av japanska lanternor. Mångsidiga användningsområden. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Gravity Bordslampa Stor Vit Marmor / Vit - Bordslampor Textil Vit - 10012328

  Gubi Gravity Bordslampa Stor Vit Marmor / Vit - Bordslampor Textil Vit - 10012328
  Gravity bordslampa från GUBI med en elegant design med ett skulpturalt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Kontrasterande, högkvalitativa material för en mer hållbar livsstil. Dimmerknapp på lampfoten för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Gravity bordslampa - Gravity uppskattas för den eleganta designen.- Gravity är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Bordslampan finns i olika färgval.- Finns i olika material.- Ingår i serien Gravity.- Ljuskälla ingår inte. Golvlampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 10 Watt- Höjd: 650 mm.- Skärmhöjd: 290 mm.- Skärmbredd: 410 mm.- Lampfotens bredd: 130 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 4.8 kg. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Textil från GUBI med stor omsorg.
 • GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Skärm av Segelduk Mindre

  GUBI Gravity Bordslampa Sotat Stål och Skärm av Segelduk Mindre
  Designer: Space Copenhagen för GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity-kollektionen består av en bordslampa i två storlekar (mindre och stor), och en golvlampa. Lamporna fås i matrialerna svart- eller grå marmor samt sotat stål. Skärmarna är producerade i segelduk eller vitt tyg. Du har därför själv möjlighet att kombinera lampans utseende, så att det passar precis din stil och inredning. Gravity-kollektionen har en elegant och modern design, som både kan användas som en dekoration i inredningen, eller som en behaglig och dämpat baggrundsljus. Bordslampan kan passa fint som skrivbordslampa, eller som sänglampa, eftersom den ger ett behagligt och mjukt ljus. Både bords- och golvlampan förskönar alla hem, och ger en skön mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn. .
 • Gubi Seine Bordslampa Smoke - Bordslampor Glas Smoke - 10107636

  Gubi Seine Bordslampa Smoke - Bordslampor Glas Smoke - 10107636
  Seine bordslampa från GUBI med sofistikerad, elegant design i glas och mässing perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Vacker lampskärm i tonat glas med ett varmvitt, dimbart ljus. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Seine bordslampa - Seine uppskattas för det vackra hantverket.- Seine är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmvitt ljus.- Gjord av glas och antik mässing.- Lång sladd.- Ingår i serien Seine. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: G9- 4.0 Watt- Kelvin: 2700 K- Djup: 170 mm.- Bredd: 170 mm.- Höjd: 262 mm.- Skärmhöjd: 210 mm.- Skärmbredd: 160 mm.- Lampfotens bredd: 120 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 240 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Smoke Bordslampor i Glas från GUBI med stor omsorg.
 • Seine Bordslampa Coral/Antique Brass - GUBI

  Seine Bordslampa Coral/Antique Brass - GUBI
  Seine Bordslampa Coral/Antique Brass - GUBI, Rosa, Glas
 • GUBI Seine Portable Lamp bordslampa Antique brass-white

  GUBI Seine Portable Lamp bordslampa Antique brass-white