GUBI lampor

 • Semi Taklampa Ø30 Mässing - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Mässing - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Mässing är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Grå designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Matt Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Matt Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Gräshoppa Bordslampa Blå Grå - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Blå Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Blå Grå designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Varm Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Varm Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Varm Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Vit är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz Millet,&hellip:
 • PD2 Golvlampa Vit - GUBI

  PD2 Golvlampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept PD2 Golvlampa i Vit är designad i 1955 av Barba Corsini. Den skulle ingå i inredningen av en av värdens mest framträdande byggningar, La Pedrera i Barcelona.&hellip:
 • Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den autentiska Cobra bordslampan i Jet-Black designad av Greta M. Grossman. Bordslampan är ursprungligen designad i 1950 och har fått sitt namn efter formen&hellip:
 • ABC Bordslampa Svart - GUBI

  ABC Bordslampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ABC-bordslampa i Svart är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det&hellip:
 • H2O Bordslampa Svart - GUBI

  H2O Bordslampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Svart är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz&hellip:
 • Gräshoppa Taklampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Taklampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa pendel i Jet-Black är framställd utifrån Greta M Grossmans originella lampdesign från 1947. Här är den karakteristiska stål skärmen använd&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • PD2 Golvlampa Svart - GUBI

  PD2 Golvlampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept PD2 Golvlampa i Svart är designad i 1955 av Barba Corsini. Den skulle ingå i inredningen av en av värdens mest framträdande byggningar, La Pedrera i Barcelona.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Mässing designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • G-10 Golvlampa Svart - GUBI

  G-10 Golvlampa Svart - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept G-10-golvlampan i Svart, designad i 1950 av ikonen Greta M. Grossman. Lampan kännetecknas genom sin speciella skärm, och ger rummet ett behagligt ljus. Kontrasten&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Gräshoppa Bordslampa Antracit Grå - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Antracit Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Antracit Grå designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Jet-Black designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Svart designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Jet-Black blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Duva Grå - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Duva Grå - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Duva Grå är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Svart designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • ABC Bordslampa Vit - GUBI

  ABC Bordslampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ABC-bordslampa i Vit är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det berömda&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Krom/Vit - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Krom/Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör&hellip:
 • Turbo Taklampa Ø36 Matt Vit - GUBI

  Turbo Taklampa Ø36 Matt Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Turbo pendel i Matt Vit blev designad i 1965 av Louis Weisdorf men blev först producerad i 1967 och har uppnått stor succé genom åren. Den illustrerar design&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Krom designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Gräshoppa Taklampa Antracit Grå - GUBI

  Gräshoppa Taklampa Antracit Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa pendel i Antracit Grå är framställd utifrån Greta M Grossmans originella lampdesign från 1947. Här är den karakteristiska stål skärmen använd&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Vit - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Vit omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Vintage Red - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Vintage Red - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Vintage Red blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • H2O Taklampa Svart - GUBI

  H2O Taklampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O pendel i Svart är designad av Barba Corsini i sammarbete med Joaquim Ruiz Millet som en utveckling av den moderna PD2-golvlampa. Med perforeringarna i skärmen&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Krom fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Mässing fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Matt Svart - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Matt Svart - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Svart är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Turbo Taklampa Ø62 Matt Vit - GUBI

  Turbo Taklampa Ø62 Matt Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Turbo pendel i Matt Vit blev designad i 1965 av Louis Weisdorf men blev först producerad i 1967 och har uppnått stor succé genom åren. Den illustrerar design&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Matt Vit - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Matt Vit - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Vit är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Matt Svart - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Matt Svart - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Svart är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Mässing - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Mässing - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Mässing är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Mässing fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Matt Vit - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Matt Vit - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Vit är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Svart - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Svart - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Svart är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Blå - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Blå - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Blå omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Rusty Red - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Rusty Red - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Rusty Red är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Antracit Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Antracit Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Antracit Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Blå Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Blå Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Blå Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • H2O Taklampa Vit - GUBI

  H2O Taklampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O pendel i Vit är designad av Barba Corsini i sammarbete med Joaquim Ruiz Millet som en utveckling av den moderna PD2-golvlampa. Med perforeringarna i skärmen&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Svart - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Svart - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Krom/Svart omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Svart - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Svart - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Svart omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • ANA Taklampa Svart - GUBI

  ANA Taklampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ANA pendel är designad av Barba Corsini i sammarbeta med Joaquim Ruiz Millet. ANA pendel är en utveckling av den original PD2 golvlampan, som Corsini designade&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Blank Antracit Grå - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Blank Antracit Grå - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Blank Antracit Grå är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Mässing - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Mässing omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Rusty Red - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Rusty Red - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Rusty Red är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Golvlampa Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Svart Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gräshoppa Taklampa Blå Grå - GUBI

  Gräshoppa Taklampa Blå Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa pendel i Blå Grå är framställd utifrån Greta M Grossmans originella lampdesign från 1947. Här är den karakteristiska stål skärmen använd&hellip:
 • G-10 Taklampa Svart - GUBI

  G-10 Taklampa Svart - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept G-10 pendel i Svart designad av Greta M. Grossman. Pendeln kännetecknas genom sin industriella look med en rå yta och rena linjer, samtidigt som den är soft,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Mässing - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Mässing - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Mässing är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Vit - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Krom/Vit omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Krom - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Krom - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Krom/Krom omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Svart - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Svart - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Svart är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Matt Vit - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Matt Vit - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Matt Vit är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Krom fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Matt Vit - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Matt Vit - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Vit är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Matt Svart - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Matt Svart - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Svart är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Krom/Krom - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Krom/Krom - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Mässing/Svart - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Mässing/Svart - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • 9602 Golvlampa Mässing/Canvas - GUBI

  9602 Golvlampa Mässing/Canvas - GUBI
  DesignPaavi Tynell för Gubi Koncept 9602 Golvlampan är mer känd som "Den kinesiska hatten" och är designad av finska Paavo Tynell. Den är designat i 1938 till hotellet Aulanko i Finland. Lampan har&hellip:
 • BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI

  BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Svart Mässing designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Duva Grå - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Duva Grå - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Duva Grå är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvasär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI

  BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Svart Mässing/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Andorra Red - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Andorra Red - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Andorra Red blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  Pedrera Bordslampa Vit Denna vackra lampa från GUBI är från 1955 och dess design är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona med samma namn. Pedrera bordslampa sprider ett härligt ljus och helt r
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • 1965 Taklampa Mässing/Röd - GUBI

  1965 Taklampa Mässing/Röd - GUBI
  Design Paavo Tynell för Gubi Koncept 1965 Taklampan är en väldigt användbar lampa som med sina små hål i skärmen ger ett spännande ljus och kommer se fantastisk ut oavsett var man hänger den.&hellip:
 • BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Klassisk Vit - GUBI

  BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Klassisk Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Svart Mässing/Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • 5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI

  5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI
  Koncept 5321 Bordslampanär en helt fantastiskt vacker bordslampa som passar riktigt bra i alla hem som den placeras! Lampan är utformad av Paavo Tynell och det är tydligt att han har tagit lite ins
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Golvlampa Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Stål/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Svart Stål/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Vit är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing/Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Svart Mässing/Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Svart Mässing/Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • 1965 Taklampa Mässing/Vit - GUBI

  1965 Taklampa Mässing/Vit - GUBI
  1965 Taklampa Mässing/Vit är en riktigt användbar lampa. I skärmens topp är det små hål som verkligen skapar ett spännande ljus som ser riktigt eminent ut – oavsett vart du hänger lampan. D
 • Collar TaklampaØ30 Carbone Semi Matt - GUBI

  Collar TaklampaØ30 Carbone Semi Matt - GUBI
  Koncept Collar TaklampaØ30 Carbone Semi Matt är designad av tyska Sebastian Herkner. Collar är det engelska ordet för krage, som förklarar pendelns sammansättning. Nederst finns en vacker opal d
 • GUBI Tynell Collection 9602 Golvlampa Skärm av Rotting

  GUBI Tynell Collection 9602 Golvlampa Skärm av Rotting
  Designer: Paavo TynellKoncept:Mer information kommer snart.Få mer inspiration här www.gubi.dk.
 • GUBI Semi pendellampa Ø 47 cm svart

  GUBI Semi pendellampa Ø 47 cm svart
  Klassisk pendellampa lampa i harmonisk design Designen av upphängningslampan Semi skapades av de danska formgivarna Claus Bonderup och Torsten Thorup. De skapade en lampa som kännetecknas av sin klassiska form och en mycket atmosfärisk ljuseffekt, vilket gör Semi perfekt för allmän rumsbelysning och speciellt för användning ovanför ett bord. Den harmoniska designen i en konkav, avsmalnande form kan bringas i harmoni med många inredningsalternativ. De två formgivarna Claus Bonderup och Torsten Thorup har arbetat tillsammans sedan de tog examen från Danmarks Arkitekturskola 1969. Först går du in på arkitekten Henning Larsens kontor. Sedan dess har Bonderup och Thorup designat bland annat klockor och butiksinredning för Georg Jensen, Arcticum Museum (Finland) och ansvarade för hamnanläggningarna i Helsingör från stadsplanering till färjeterminalen. - högkvalitativ produkt från den danska tillverkaren Gubi
 • Satellite Taklampa L Midnight Black - GUBI

  Satellite Taklampa L Midnight Black - GUBI
  Design Mathieu Matégot för Gubi Koncept Satellite pendel i Midnight Black fås i två storlekar. Den är designad av Mathieu Matégot i 1953 och den framstår med sina geometriska former och organiska&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Matt Vit - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Matt Vit - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Matt Vit är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Satellite Taklampa L Rainy Grey - GUBI

  Satellite Taklampa L Rainy Grey - GUBI
  Design Mathieu Matégot för Gubi Koncept Satellite pendel i Rainy Grey fås i två storlekar. Den är designad av Mathieu Matégot i 1953 och den framstår med sina geometriska former och organiska skärm&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Golvlampa Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Golvlampa Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Multi-Lite TaklampaØ36 Krom/Svart - GUBI

  Multi-Lite TaklampaØ36 Krom/Svart - GUBI
  Multi-Lite TaklampaØ36 Krom/Svart består av två fasta skärmar längst in och två kvarta skärmar längst ut. Dessa skärmarna kan vridas. Detta medför att ljusmängden leds både upp- och neråt
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Grå Marmor/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vitär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vitär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två
 • BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI

  BL2 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Svart Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • 5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI

  5321 Bordslampa Mässing/Mässing - GUBI
  Design Paavo Tynell för Gubi Koncept 5321 Bordslampan Mässing/Mässing är en underbar bordslampa, designad av Paavo Tynell 1939. Den finska formgivaren har hämtat inspiration från naturen, med den&hellip:
 • Collar Taklampa Ø30 Carbone Semi Matt - GUBI

  Collar Taklampa Ø30 Carbone Semi Matt - GUBI
  DesignSebastian Herkner för Gubi Koncept Den sköna Collar Taklampan i färgen Carbone Semi Matt från GUBI är designad av den tyska designer, Sebastian Herkner. Han har designat en serie av taklampor,&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa S Brass/Black - GUBI

  Multi-Lite Taklampa S Brass/Black - GUBI
  Design Louis Weisdorfför GUBI Koncept Multi-Lites taklampa S Brass/Black designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • Multi-Lite Bordslampa Chrome/White - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Chrome/White - GUBI
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lites Bordslampa Chrome/White designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI

  BL1 Bordslampa Ø16 Svart Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Svart Mässing/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa S Brass/White - GUBI

  Multi-Lite Taklampa S Brass/White - GUBI
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lites taklampa S Brass/White designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • H2O Bordslampa Svart - GUBI

  H2O Bordslampa Svart - GUBI
  Pedrera Bordslampa Denna vackra lampa från GUBI är från 1955 och dess design är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona med samma namn. Pedrera bordslampa sprider ett härligt ljus och helt rätt
 • Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Stål/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • BL4 Golvlampa Ø21 Svart Mässing/Klassisk Vit - GUBI

  BL4 Golvlampa Ø21 Svart Mässing/Klassisk Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • 1965 Taklampa Mässing/Svart - GUBI

  1965 Taklampa Mässing/Svart - GUBI
  Design Paavo Tynell för Gubi Koncept 1965 Taklampan är en väldigt användbar lampa som med sina små hål i skärmen ger ett spännande ljus och kommer se fantastisk ut oavsett var man hänger den.&hellip:
 • GUBI Bestlite BL3M golvlampa svart-krom

  GUBI Bestlite BL3M golvlampa svart-krom
 • GUBI Bestlite BL3M golvlampa mässing

  GUBI Bestlite BL3M golvlampa mässing
 • GUBI Bestlite BL7 vägglampa mässing

  GUBI Bestlite BL7 vägglampa mässing
 • GUBI Bestlite BL2 bordslampa svart-svart

  GUBI Bestlite BL2 bordslampa svart-svart
 • GUBI Grossman Collection Gräshoppa Golvlampa Vit

  GUBI Grossman Collection Gräshoppa Golvlampa Vit
  Design: Greta Grossman Koncept: Gulvlampen Gräshoppa skapades 1947 av Greta Grossman. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminium och är en klassisk golvlampa som ger ett härligt och varmt ljus nedåt. Lampan finns i sex olika färger och den blir utan tvekan ett vackert element i inredningen oavsett var den placeras.Hitta mer inspiration här www.gubi.dkEller se inspirationsvideon.
 • Gravity Golvlampa Grå Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Golvlampa Grå Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Grå Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen&hellip:
 • Stemlite Golvlampa H110 Pebble Grey - GUBI

  Stemlite Golvlampa H110 Pebble Grey - GUBI
  Design William Edwin Curry för GUBI Koncept Stemlite Golvlampa H110 Pebble Grey med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver lampans&hellip:
 • GUBI Gräshoppa trebent golvlampa, antracit

  GUBI Gräshoppa trebent golvlampa, antracit
  Design golvlampa Gräshoppa med justerbart huvud - en designikon av Greta Magnusson Grossman golvlampa Gräshoppa har en livlig touch tack vare den trebenta ramen som lutas lite bakåt, vilket gör den till ett trendigt inredningstillbehör för många vardagsrum. Dess lamphuvud har konisk form och dess justering kan justeras så att ljusets riktning kan anpassas till individuella behov. Gräshoppa kan enkelt slås på och av med hjälp av fotomkopplaren integrerad i matningskabeln. Designen kommer från den svenska designpionjären Greta Magnusson Grossman och introducerades 1947. Greta Magnusson Grossman (1906-1999) studerade vid den berömda Konsthögskolan i Stockholm och öppnade sin egen ateljé 1933 - en kombination av butik och verkstad. Efter att ha gift sig med jazzmusikern Billy Grossman flyttade hon till Kalifornien 1940, öppnade en butik på den berömda Rodeo Drive i Los Angeles och var en av de första att föra modern skandinavisk stil till Nordamerika. Bland hennes kunder var tidens framstående artister som Joan Fontaine, Greta Garbo, Frank Sinatra och Ingrid Bergman. Den danska varumärketillverkaren Gubi är ledande inom design och inredning: företaget grundades 1967 av Lisbeth och Gubi Olsen, är verksamt över hela världen och producerar högkvalitativa designmöbler och belysning.
 • GUBI 9602 golvlampa, mässing, med canvasskärm

  GUBI 9602 golvlampa, mässing, med canvasskärm
  Design golvlampa 9602 med en platt konskärm Den golvlampa 9602 imponerar med sin tidlöst elegant skönhet och kan användas i kombination med ett stort antal inrednings stilar som en effektiv extra ljuskälla. Den består av en metallbas med mässingsfinish, från vilken en stav täckt med rotting sträcker sig uppåt. Detta har en nyans, vars form har gett lampan smeknamnet kinesisk hatt. 9602 skapades av den finska designern, smeden och hantverkaren Paavo Tynell (1890-1973) 1938 för inredningen av Hotel Aulanko. Den danska tillverkaren Gubi - specialist inom möbler och lampor av hög kvalitet - tog modellen 9602 till en ny upplaga.
 • Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen. Kombinationen&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Sea Grey - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Sea Grey - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Taklampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa ett&hellip:
 • Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvas - GUBI
  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Canvasär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan tv
 • GUBI Stemlite golvlampa 110 cm Black Red

  GUBI Stemlite golvlampa 110 cm Black Red
 • 9602 Golvlampa Mässing/Wicker Willow - GUBI

  9602 Golvlampa Mässing/Wicker Willow - GUBI
  DesignPaavi Tynell för Gubi Koncept 9602 Golvlampan är mer känd som "Den kinesiska hatten" och är designad av finska Paavo Tynell. Den är designat i 1938 till hotellet Aulanko i Finland. Lampan har&hellip:
 • 9602 Golvlampa Mässing/Wicker Willow - GUBI

  9602 Golvlampa Mässing/Wicker Willow - GUBI
  9602 Golvlampanär kanske mer känd under namnet ”Den kinesiska hatten”. Den är designad av den finska stjärndesignern Paavo Tynell. Även om lampan designades till hotellet Aulanko i Finland re
 • GUBI Bestlite BL7 vägglampa classic white-svart

  GUBI Bestlite BL7 vägglampa classic white-svart
 • GUBI Pedrera ABC bordslampa PD4 vit

  GUBI Pedrera ABC bordslampa PD4 vit
 • GUBI Grossman Collection Gräshoppa Golvlampa Grå

  GUBI Grossman Collection Gräshoppa Golvlampa Grå
  Design: Greta Grossman Koncept: Gulvlampen Gräshoppa skapades 1947 av Greta Grossman. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminium och är en klassisk golvlampa som ger ett härligt och varmt ljus nedåt. Lampan finns i sex olika färger och den blir utan tvekan ett vackert element i inredningen oavsett var den placeras.Hitta mer inspiration här www.gubi.dkEller se inspirationsvideon.
 • Gräshoppa Golvlampa Olive Brown - Gubi

  Gräshoppa Golvlampa Olive Brown - Gubi
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Olive Brown blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Satellite Taklampa M Rainy Grey - GUBI

  Satellite Taklampa M Rainy Grey - GUBI
  Design Mathieu Matégot för Gubi Koncept Satellite pendel i M Rainy Grey fås i två storlekar. Den är designad av Mathieu Matégot i 1953 och den framstår med sina geometriska former och organiska&hellip:
 • Satellite Taklampa L White Cloud - GUBI

  Satellite Taklampa L White Cloud - GUBI
  Design Mathieu Matégot för Gubi Koncept Satellite pendel i White Cloud fås i två storlekar. Den är designad av Mathieu Matégot i 1953 och den framstår med sina geometriska former och organiska skärm&hellip:
 • Satellite Taklampa M White Cloud - GUBI

  Satellite Taklampa M White Cloud - GUBI
  Design Mathieu Matégot för Gubi Koncept Satellite pendel i White Cloud fås i två storlekar. Den är designad av Mathieu Matégot i 1953 och den framstår med sina geometriska former och organiska skärm&hellip:
 • Stemlite Golvlampa H110 Black Red - GUBI

  Stemlite Golvlampa H110 Black Red - GUBI
  Design William Edwin Curry för GUBI Koncept Stemlite Golvlampa H110 Black Red med en liten knubbig glasskärm som har fått sin form efter den klassiska championen. Dess tydliga siluett framhäver lampans&hellip:
 • GUBI Semi pendel Ø 47 cm koppar

  GUBI Semi pendel Ø 47 cm koppar
 • GUBI Semi pendellampa Ø 30 cm svart

  GUBI Semi pendellampa Ø 30 cm svart
  Klassisk pendellampa lampa i harmonisk design Designen av upphängningslampan Semi skapades av de danska formgivarna Claus Bonderup och Torsten Thorup. De skapade en lampa som kännetecknas av sin klassiska form och en mycket atmosfärisk ljuseffekt, vilket gör Semi perfekt för allmän rumsbelysning och speciellt för användning ovanför ett bord. Den harmoniska designen i en konkav, avsmalnande form kan bringas i harmoni med många inredningsalternativ. De två formgivarna Claus Bonderup och Torsten Thorup har arbetat tillsammans sedan de tog examen från Danmarks Arkitekturskola 1969. Först går du in på arkitekten Henning Larsens kontor. Sedan dess har Bonderup och Thorup designat bland annat klockor och butiksinredning för Georg Jensen, Arcticum Museum (Finland) och ansvarade för hamnanläggningarna i Helsingör från stadsplanering till färjeterminalen. - högkvalitativ produkt från den danska tillverkaren Gubi
 • Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI
  Multi-Lite Golvlampa All Brass Den vackra Multi-Lite-golvlampan i mässing. Använd mässing i din inredning och upptäck vad den här nyansen kan göra. Mässing skapar liv i rummet. I mässingfärge
 • H2O Taklampa Svart - GUBI

  H2O Taklampa Svart - GUBI
  Pedrera Pendel Svart Denna vackra lampa från GUBI är från 1955 och dess design är inspirerad av Gaudis byggnad i Barcelona med samma namn. Pedrera Pendel sprider ett härligt ljus och helt rätt s
 • Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vit - GUBI
  Gravity Golvlampa Svart Marmor/Vitär designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två olika s
 • Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas - GUBI
  Gravity Golvlampa Svart Stål/Canvas är designad av Space Copenhagen. Gravity är en spännande serie bestående av golvlampor och bordslampor. Välj en bas i marmor eller stål samt mellan två olik
 • Gravity XL High Golvlampa Black Marble/Canvas - GUBI

  Gravity XL High Golvlampa Black Marble/Canvas - GUBI
  Koncept Gravity XL High Golvlampa Black Marble/Canvasär en lampa designad av Space Copenhagen med fokus på kontrasten mellan två element; den tunga marmorbasen och den lätta textilskärmen, som ti
 • 1965 Taklampa Mässing/Vit - GUBI

  1965 Taklampa Mässing/Vit - GUBI
  Design Paavo Tynell för Gubi Koncept 1965 Taklampan är en väldigt användbar lampa som med sina små hål i skärmen ger ett spännande ljus och kommer se fantastisk ut oavsett var man hänger den.&hellip:
 • BL3 Golvlampa Ø21 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI

  BL3 Golvlampa Ø21 Svart Mässing/Svart Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Svart Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Multi-Lite Bordslampa Brass/Black - GUBI

  Multi-Lite Bordslampa Brass/Black - GUBI
  Design Louis Weisdorf för GUBI Koncept Multi-Lites Bordslampa Brass/Black designades av Louis Weisdorf redan 1972. Den består av två inre cylindriska skärmar, medan de två kvarts sfäriska skärmarna&hellip:
 • GUBI Gubi G10 taklampa vit

  GUBI Gubi G10 taklampa vit
 • GUBI Bestlite BL3S golvlampa matt vit-krom

  GUBI Bestlite BL3S golvlampa matt vit-krom