GUBI lampor

GUBI som varumärke föddes 1967, vilket är samma år som nuvarande ägare och kreativ direktör är född. Jacob Gubi driver företaget framåt från Köpenhamn där det finns ett stort showroom med möbler och belysning.

Av storsäljarna idag hittar man lampor som Gubi Bestlite i många olika versioner. Bordslampan Gräshoppa i design Greta M Grossman är också en omtyckt favorit. Här på Lampkultur har vi valt att plocka in ett brett sortiment som GUBIs återförsäljare har på lager för försäljning till kunder i Sverige.

Belysning från GUBI

 • Semi Taklampa Ø30 Mässing - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Mässing - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Mässing är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Grå designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Matt Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Matt Vit designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Gräshoppa Bordslampa Blå Grå - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Blå Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Blå Grå designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Varm Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Varm Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Varm Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • H2O Bordslampa Vit - GUBI

  H2O Bordslampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Vit är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz Millet,&hellip:
 • PD2 Golvlampa Vit - GUBI

  PD2 Golvlampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept PD2 Golvlampa i Vit är designad i 1955 av Barba Corsini. Den skulle ingå i inredningen av en av värdens mest framträdande byggningar, La Pedrera i Barcelona.&hellip:
 • Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Cobra Bordslampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den autentiska Cobra bordslampan i Jet-Black designad av Greta M. Grossman. Bordslampan är ursprungligen designad i 1950 och har fått sitt namn efter formen&hellip:
 • ABC Bordslampa Svart - GUBI

  ABC Bordslampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ABC-bordslampa i Svart är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det&hellip:
 • H2O Bordslampa Svart - GUBI

  H2O Bordslampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O bordslampan i Svart är framställd utifrån Barba Corsinis moderna och klassiska designfilosofi. Den är designad av Corsini tillsammans med Joaquim Ruiz&hellip:
 • Gräshoppa Taklampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Taklampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa pendel i Jet-Black är framställd utifrån Greta M Grossmans originella lampdesign från 1947. Här är den karakteristiska stål skärmen använd&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • PD2 Golvlampa Svart - GUBI

  PD2 Golvlampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept PD2 Golvlampa i Svart är designad i 1955 av Barba Corsini. Den skulle ingå i inredningen av en av värdens mest framträdande byggningar, La Pedrera i Barcelona.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Svart designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Mässing designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus.&hellip:
 • Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Bordslampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa Bordslampan i Jet-Black designas av Greta M. Grossman i 1947 är med sin sofistikerade men lekande design fortfarande relevant i dag. Den speciella,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • G-10 Golvlampa Svart - GUBI

  G-10 Golvlampa Svart - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept G-10-golvlampan i Svart, designad i 1950 av ikonen Greta M. Grossman. Lampan kännetecknas genom sin speciella skärm, och ger rummet ett behagligt ljus. Kontrasten&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Krom/Vit - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Krom/Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • ABC Bordslampa Vit - GUBI

  ABC Bordslampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ABC-bordslampa i Vit är designad av Joaquim Ruiz Millet som en hyllning till Barba Corsini och hans original PD2-golvlampa som är skapar speciellt till det berömda&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Porslin designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Mässing/Svart designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Jet-Black - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Jet-Black - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Jet-Black blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Duva Grå - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Duva Grå - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Duva Grå är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Krom är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • H2O Taklampa Svart - GUBI

  H2O Taklampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O pendel i Svart är designad av Barba Corsini i sammarbete med Joaquim Ruiz Millet som en utveckling av den moderna PD2-golvlampa. Med perforeringarna i skärmen&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Vintage Red - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Vintage Red - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Vintage Red blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Vit - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Vit - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Vit omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL2 Bordslampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL2 bordslampa i Mässing/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Porslin är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör&hellip:
 • Gräshoppa Taklampa Antracit Grå - GUBI

  Gräshoppa Taklampa Antracit Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Gräshoppa pendel i Antracit Grå är framställd utifrån Greta M Grossmans originella lampdesign från 1947. Här är den karakteristiska stål skärmen använd&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Mässing är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör&hellip:
 • Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL1 Bordslampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL1 Bordslampa i Krom/Krom designad av Robert Dudley Best 1930 är en eftertraktad design på världsplan med starka referenser till Bauhaus. Winston&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Krom - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Krom - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Krom fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI

  Multi-Lite Golvlampa Mässing/Mässing - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite Golvlampa omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten att skapa&hellip:
 • H2O Taklampa Vit - GUBI

  H2O Taklampa Vit - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept H2O pendel i Vit är designad av Barba Corsini i sammarbete med Joaquim Ruiz Millet som en utveckling av den moderna PD2-golvlampa. Med perforeringarna i skärmen&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Blå Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Blå Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Blå Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Gräshoppa Golvlampa Antracit Grå - GUBI

  Gräshoppa Golvlampa Antracit Grå - GUBI
  Design Greta M. Grossman för Gubi Koncept Den ikoniska Gräshoppa Golvlampa i Antracit Grå blev först producerad 1947 av den feminina Greta M. Grossman. Den unika stativplattan på Gräshoppa Golvlampa&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Rusty Red - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Rusty Red - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Rusty Red är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Blå - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Blå - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Blå omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø20 Svart - GUBI

  Ronde Taklampa Ø20 Svart - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Svart är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Matt Vit - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Matt Vit - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Vit är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Mässing/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Mässing/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Mässing fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Mässing - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Mässing - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Mässing är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Matt Vit - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Matt Vit - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Vit är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Matt Svart - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Matt Svart - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Svart är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Mässing/Grå är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø16 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Mässing - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Mässing fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Semi Taklampa Ø30 Matt Svart - GUBI

  Semi Taklampa Ø30 Matt Svart - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Matt Svart är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL3 Golvlampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den klassiska Bestlite BL3 bordslampa i Krom/Svart är designad i 1930 av Robert Dudley Best, en brittisk designer som är starkt på verkas av Bauhaus skolan.&hellip:
 • Semi Taklampa Ø60 Krom - GUBI

  Semi Taklampa Ø60 Krom - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Krom är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och emaljerade metallskärmen&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø40 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • ANA Taklampa Svart - GUBI

  ANA Taklampa Svart - GUBI
  Design Corsini & Millet för Gubi Koncept ANA pendel är designad av Barba Corsini i sammarbeta med Joaquim Ruiz Millet. ANA pendel är en utveckling av den original PD2 golvlampan, som Corsini designade&hellip:
 • Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL4 Golvlampa Ø21 Krom/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Den ikoniska Bestlite BL4 golvlampa i Krom/Matt Vit är designad i 1930 av Robert Dudley Best och blev ursprungligen använd i Royal Air Force ingenjör avdelningar&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Svart - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Svart - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Svart fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Semi Taklampa Ø47 Blank Antracit Grå - GUBI

  Semi Taklampa Ø47 Blank Antracit Grå - GUBI
  Design Bonderup & Thorup för Gubi Koncept Semi pendel i Blank Antracit Grå är en unik pendel som är baserad på två cirklar som är sammansatta rygg mot rygg. Den karaktäristiska bågformade och&hellip:
 • Ronde Taklampa Ø40 Rusty Red - GUBI

  Ronde Taklampa Ø40 Rusty Red - GUBI
  Design Oliver Schick för Gubi Koncept Ronde Pendel i Rusty Red är med sin industriella men vänliga look lämplig till både heminredning och professionella miljöer. Häng ett par runda pendlar i köket,&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Mässing/Grå - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Grå fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Svart - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Mässing/Svart - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Mässing/Svart omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Stål/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Grå Marmor/Canvas är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø16 Mässing/Matt Vit - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Mässing/Matt Vit fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska&hellip:
 • Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Svart - GUBI

  Multi-Lite Taklampa Ø36 Krom/Svart - GUBI
  Design Louis Weisdorf för Gubi Koncept Multi-Lite pendel i Krom/Svart omfattar den gyllene ära av dansk design som med sin karaktäristiska form av två motsatta justerbara skärmar ger möjligheten&hellip:
 • Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Porslin - GUBI

  Bestlite BL9 Taklampa Ø21 Krom/Porslin - GUBI
  Design Robert Dudley Best för Gubi Koncept Bestlite BL9 pendel i Krom/Porslin fås i fyra storlekar och i en mängd olika färger. Den blev designad i 1930 av den Bauhaus påverkade och brittiska designern&hellip: