Belid takpendel

Populärt inom Belid takpendel

 • Cato 5-pendel LED (Vit)

  Cato 5-pendel LED (Vit)
  Den otroligt snygga och stilrena pendeln Cato i metall, med 5st dimbara LED-ljuskällor. Lampan är mattvit med detaljer i krom. Sprider ett bra och starkt ljus. Sladdlängd: 2x100cm Dimbara LED-lampor ingår.
 • Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 19cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum pendel 38cm (Oxid)

  Magnum pendel 38cm (Oxid)
  Den snygga och rustika takpendeln Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är rejäl och stilfull. Finns i oxid och oxidgrå. Sladdlängd: 180cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid takpendel

 • Svart hänglampa Felix

  Svart hänglampa Felix
  Höjdjusterbar hänglampa Felix - en bekväm bordsbelysning Med ett handgrepp kan den i klassisk stil utformade hänglampan Felix, exempelvis över matbordet, justeras till önskad höjd och därmed säkerställa en tillräcklig omgivningsbelysning. Den vackra metallskärmen är lackerad i glänsande svart, och ljuskällans sockel och handtag är täckta med en skimrande metallfinish. Hänglampan Felix kan tack vare sin tidlösa design och neutrala färgsättning kombineras med många inredningsstilar och färger. Den maximalt justerbara höjden uppgår till 150 cm. Energiklass: A++
 • Eclipse 48cm (Vit)

  Eclipse 48cm (Vit)
  Takpendel Eclipse i en spännande och unik design! Ljuskälla ingår.
 • Valencia Ø32 taklampa (Svart)

  Valencia Ø32 taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum LED taklampa (Grå)

  Magnum LED taklampa (Grå)
  Metallpendel med härlig industri känsla. Finns i tre färger. Integrerad transformator med LED-lampa som ger ett bra och varmvitt ljus. LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Tentacle pendel (M) (Klar/transparent)

  Tentacle pendel (M) (Klar/transparent)
  Tentacle är en vacker och karismatisk taklampa med en inre skärm av glas och en yttre skärm i akryl. Den är otroligt elegant och skapar en härlig ljusspridning när den är tänd. Den finns i två läckra färger och är lika vacker över köksbordet som i vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum mini (Svart)

  Magnum mini (Svart)
  Magnum är en mindre plåtpendel i som tillhör en mycket omtyckt och populär lampserie. Går bra både att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Finns i tre behagliga färger och är enkel och lite rustik i stilen. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)

  Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)
  Glaspendel i klarglas med tvinnad tygkabel (1,5m) och mässing eller kopparsockel. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia 32cm taklampa (Mässing/guld)

  Valencia 32cm taklampa (Mässing/guld)
  Magnifik takpendel i koppar eller mässing, flera nivåer som ger en fin bländfri belysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum taklampa (Svart)

  Magnum taklampa (Svart)
  En nättare metallpendel i serien Magnum. Stilren och enkel design och passar väldigt bra över t.ex. köksön eller matsalsbordet. Finns i färgerna svart, vit eller oxidgrå. Design: Joakim Fihn. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia 42cm taklampa (Mässing/guld)

  Valencia 42cm taklampa (Mässing/guld)
  Magnifik takpendel i mässingfärgad metall, flera nivåer som ger en fin bländfri belysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Eclipse 43cm taklampa (Vit)

  Eclipse 43cm taklampa (Vit)
  Takpendel Eclipse i en spännande och unik design! Ljuskälla ingår.
 • Fantastisk hänglampa Ellipse

  Fantastisk hänglampa Ellipse
  Modernt designad hänglampa Ellipse Den bär dess moderna form redan i namnet Ellipse, eftersom skärmen på denna vackra hänglampa tillverkas av traditionella handgjorda metallelement som sätts samman för att skapa lampans form. De yttre metalldelarna på över- och undersidan har lackerats i matt vitt, och mitten är markerad med en del av polerad krom. Den speciella skärmdesignen ger det ljus som avges en flödande karaktär. Tack vare det neutrala färgvalet kan denna hänglampa Ellipse kombineras med en rad olika inredningsfärger och lämpar sig både som allmän- eller omgivningsbelysning i rummet, t.ex. över ett matbord. Energiklass: A++
 • Gong 25cm taklampa (Svart)

  Gong 25cm taklampa (Svart)
  En klassisk lampform som vi har förfinat och förenklat. Avaskalat ren men som ändå överraskar med dess underspelande accentfärg. Design: Carl & Carl. Ljuskälla ingår ej.
 • Motown pendel liten (Vit)

  Motown pendel liten (Vit)
  En fin och exklusive pendel i olika färger och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • POP 40cm taklampa (Svart)

  POP 40cm taklampa (Svart)
  Populär takpendel i flera olika färger. Pop-serien har transparent kabel. Bländskydd ingår. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia 42Ø taklampa (Svart)

  Valencia 42Ø taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Kyoto taklampa LED (Vit)

  Kyoto taklampa LED (Vit)
  Ny elegant takpendel i plåt. ?Inspirationen till denna plåtpendel, är hämtad från traditionell Kinesisk och Japansk arkitektur med dess böjda karakteristiska tak, men även från västrikets orangiska former. Pendel ger ett mjukt riktat ljus, då de undre vita skärmarna diffuserar LED-ljuset på ett behagligt sätt.? Designer Joakim Fihn Den utbytbara LED-lampan ingår.
 • Diablo taklampa 50cm (Svart)

  Diablo taklampa 50cm (Svart)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Felix taklampa (Svart)

  Felix taklampa (Svart)
  Felix taklampa i plåt och med snygg hiss-sladd. Enkel funktion, man drar bara ner lampan till den höjd man önskar. Ljuskälla ingår ej. OBS: Blanka i ytan.
 • Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)

  Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)
  En liten och lättplacerad pendel att hänga antingen i taket eller i ditt fönster. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 380cm, svart sladd. LED-ljuskälla på 2,5W ingår.
 • Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm

  Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm
  Glas-hänglampa Gloria i en effektfull genomskinlig design Hänglampan Glorias skärm övertygar med sin vackra sfäriska form och är gjord av klarglas, med resultatet att både glödlampan som används och dess sockel är synliga genom glaset. Detta resulterar i ett speciellt utseende, eftersom sockeln glänser med en kopparfärgad metallyta, så att det dekorativa elementet är en del av designen. Hänglampans dekorativa värde ökas ytterligare genom användningen av en rustik ljuskälla så att den kan kombineras med många olika inredningsstilar. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör. Lampan levereras inklusive sladd med strömbrytare. Dessutom ingår en takkåpa som möjliggör monteringen i taket. Små blåsor i skärmens glas är inget tecken på dålig kvalitet, utan ett intyg på att glaset är munblåst. Energiklass: A++
 • Avalon 3-pendel LED (Vit)

  Avalon 3-pendel LED (Vit)
  Stilren och snygg pendelskena i mattvit metall, med tre stycken lamphuvuden. Lampan är dimbar, vilket är perfekt om man vill kunna justera och ställa in ljuset. Integrerad LED-belysning.
 • En klassiker - pendellampa Felix vit

  En klassiker - pendellampa Felix vit
  Pendellampa Felix - klassiskt designad ljusspridare med en tidlös skönhet Formen på lampskärmen hos pendellampan Felix har länge haft stor popularitet, vilket inte minst beror på att denna klassiska design passar till varje inredningsstil och helt enkelt aldrig blir omodern. Skärmen är gjord av metall och är lackerad i glänsande vitt. Stilistiskt avrundad blir optiken genom de likaså glänsande metallelementen. Pendellampan Felix kan med ett enkelt tag i handtaget i mitten av skärmen justeras till önskad höjd. Maximal upphängningsmöjlighet är upp till 150 cm. En pendellampa, som är idealisk för den behovsbaserade belysningen av ett matbord. Energiklass: A++
 • T1024 taklampa (Vit)

  T1024 taklampa (Vit)
  Klassisk plåtpendel i tidlös design. Enkelt att höja och sänka lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso 4-pendel (Blank svart)

  Picasso 4-pendel (Blank svart)
  Riktigt elegant takpendel som tillverkas i Belids fabrik i Varberg. Ger en exklusiv känsla och levereras med energibesparande halogenlampor. Dessutom vanlig upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår.
 • Diablo taklampa (Grå)

  Diablo taklampa (Grå)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Motown pendel medium (Vit)

  Motown pendel medium (Vit)
  Motown har utvecklats till att bli en riktig klassiker! Det är en fin och exklusiv pendel i olika färger och storlekar. Förutom att sprida ett bra och behagligt ljus så är den även väldigt fin att se på! Ljuskälla ingår ej.
 • Grass (Vit)

  Grass (Vit)
  Spännande takpendel ifrån Herstal. Tillverkad med en skärm i akryl som har ett utskuret snyggt mönster. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket vackert sätt genom mönstret. Vi rekommenderar att använda dimmer. Ljuskälla ingår ej.
 • Nivå 3 taklampa (Vit)

  Nivå 3 taklampa (Vit)
  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Levereras inklusive ljuskälla.
 • Gloria 16cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 16cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 16cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II taklampa (Förkromad/blank)

  Primus II taklampa (Förkromad/blank)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden. Ljuskälla ingår ej.
 • Eclipse takpendel Ø 43cm svart

  Eclipse takpendel Ø 43cm svart
 • Eclipse takpendel Ø 43cm vit

  Eclipse takpendel Ø 43cm vit
 • Tentacle pendel (L) (Klar/transparent)

  Tentacle pendel (L) (Klar/transparent)
  Tentacle är en vacker och karismatisk taklampa med en inre skärm av glas och en yttre skärm i akryl. Den är otroligt elegant och skapar en härlig ljusspridning när den är tänd. Den finns i klar och är lika vacker över köksbordet som i vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Avalon taklampa (Vit)

  Avalon taklampa (Vit)
  Elegant plåtpendel i unik design. Finns i fyra olika färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Belong takpendel (Klar/transparent)

  Belong takpendel (Klar/transparent)
  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Pianto taklampa (Koppar)

  Pianto taklampa (Koppar)
  En mycket elegant, ädelkromaterad glaspendel i tre olika färger. Anpassad för takkrok, med 1.5 m transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Nivå 5 taklampa (Vit)

  Nivå 5 taklampa (Vit)
  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Ljuskälla ingår.
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Titan taklampa (Svart)

  Titan taklampa (Svart)
  Taklampa i metall lackad i matta färger. Enkel och stilren lampa! Ljuskälla ingår ej.
 • POP taklampa 57cm (Svart)

  POP taklampa 57cm (Svart)
  Mycket populär takpendel med bländskydd. Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Manola 12 utan ljuskällor (Förkromad/blank)

  Manola 12 utan ljuskällor (Förkromad/blank)
  Stilren ljuskrona från Herstal i moderna färger. Inga ljuskällor ingår i denna version, lång kabel (2,5m). Passar i vardagsrum eller över bord. Föreslagna ljuskällor, se rek. ljuskälla. Ljuskällor ingår ej.
 • Manola 20 LED (Förkromad/blank)

  Manola 20 LED (Förkromad/blank)
  Manola takkrona, exklusiv takpendel med dimbara LED-ljuskällor (utbytbara) som är lite amberfärgade.
 • Covetto taklampa (Mässing/guld)

  Covetto taklampa (Mässing/guld)
  Taklampa Corvetto, designad plåtpendel i flera ?nivåer? som skapar en fin effekt då de släpper igenom lite lite ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato ljuskrona LED (Vit)

  Cato ljuskrona LED (Vit)
  En tidlös och lättplacerad mattvit ljuskrona i metall, med 6st dimbara ljuskällor som ger ett väldigt bra ljus. Dimbara LED-lampor ingår.
 • Ellipse taklampa (Mässing/guld)

  Ellipse taklampa (Mässing/guld)
  Ellipse är en modern armatur som kombinerar Belids tradition av att tillverka i plåt, med den populära elliptiska formen. Resultatet blir en stilren armatur, med ett intressant ljus som ger armaturen en nästintill svävande känsla. Anpassad för takkrok. 2 m vit textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Capo pendel 20cm (Vit)

  Capo pendel 20cm (Vit)
  Snygg och stilren pendel i matt opalglas, med detaljer i aluminium och en grå textilkabel. Capo finns i fem olika storlekar. Det är öppet under glaset vilket gör att det blir mer ljus under lampan. Ljuskälla ingår ej. Finns i storlekarna 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm
 • Gloria 26cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 26cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 26cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.