Lampkultur » Vägglampor

Märken på vägglampor:

Belid vägglampor

Populärt inom Belid vägglampor

 • Radiell flex LED läslampa (Svart)

  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa. Ljuskälla ingår.
 • Harlekin duo vägglampa mässing (Mässing/guld)

  Harlekin duo är en stilren och vacker vägglampa med ett fäste i mässingfärgad metall, kombinerat med konformade vita glaskupor. Passar bra i hallen, köket eller varför inte i trappen? Ljuskällor ingår ej.
 • Trotsig vägglampa (Oxid)

  Trotsig är en snygg vägglampa som är optimal att använda som läslampa. Med den flexibla armen på lampan så kan du enkelt justera lamphuvudet helt efter eget behov av ljus. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bizzo vägg aluminium (Aluminium)

  Bizzo väggarmatur i aluminium med opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid vägglampor

 • Belid Trotsig

 • Cato Vägglampa Matt Vit Dubbel LED - Belid

 • Vägglampa 5350

  Klassisk vägglampa i lackad plåt. Brytare på sladd. Kron-ljuskälla rekommenderas i denna armatur. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Cato Q upp & ner

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av högsta kvalité. Cato ger ljuset från Varberg en plats in i det nordiska hemmet. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Q LED vägglampa (Vit)

  Stilren och elegant läslampa. Riktbar spotlight och utbytbar LED-lampa ingår. Dimbar i tre olika nivåer.
 • Ovanlig vägglampa Regal, svart mässing

  En prydnad för varje rum: Vägglampa Regal i mässing och svart En air av tidlös elegans utstrålar designen på denna vägglampa Regal. Det beror inte bara på kombinationen av den svarta väggramen samt lampsockeln och lamparmen i polerad mässing, utan också det faktum att den dekorativa faktorn kan ökas avsevärt genom en passande ljuskälla. För detta lämpar sig exempelvis globformade ljuskällor utmärkt. Dessa kan beställas separat under Tillbehör. Vägglampan är utrustad med en kabelmonterad dimmer. Energiklass: A++
 • Cato Vägglampa Oxidgrå Enkel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Oxidgrå är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Oxidgrå är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Regal Vägglampa - Borstad Mässing

 • Evoke Large vägglampa (Antracitgrå)

  Klassikern Evoke är elegant samtidigt som den är liten, diskret och smidig. Perfekt lampa för att belysa hallen, trappen eller sovrummet. Den sprider ett varmt och fint upp- och nedljus i rummet du väljer att placera den i, och skapar garanterat en hemtrevlig känsla i ditt hem. Basen är tillverkad i metall och kupan i glas.  Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q Vägglampa Matt Vit - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Matt Vit är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Matt Vit är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Vertigo duo vägg (Vit)

  Vertigo duo vägg i vitlackad metall med snygga detaljer i krom. Upplev en lampa i mycket hög kvalitet, i en industriell design, som sprider ett fint upp- och nedljus. Både snygg och diskret. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Vägglampa LED Oxidgrå/Svart Dubbel - Belid

 • Cato Q vägglampa effekt LED (Svart)

  Cato Q är en exklusiv och otroligt elegant serie från Belid, tillverkad av svart metall. När lampan är tänd så skapas ett effektfullt upp- och nedljus som garanterat skapar en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Det medföljer 2st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Lampan passar lika bra i hallen som i trappen eller vardagsrummet.  Ljuskällor (LED) ingår.
 • Belid Cato m.vitt dubbel

 • Diablo Vägglampa LED Ø300 Mässing - Belid

 • Razz Harlekin duo vägglampa (Aluminium)

  Slimmad vägglampa i borstad aluminium och opalvita glas. Passar lika bra i hallen som i trappen eller köket. Levereras med 200cm kabel med strömbrytare och stickkontakt men går att ta bort om du vill göra en fast installation. Ljuskällor ingår ej.
 • Turn vägglampa (Vit)

  Turn är en tuff lampa som går att montera både på väggen och i taket. Den är enkel och stilren, lika snygg ensam som flera stycken placerade på samma vägg/tak.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Går även direktkoppla via fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q Vägglampa Matt Vit - Belid

 • Taurus LED Vägglampa - Galv

 • Regal 1 vägglampa (Förkromad/blank)

  Populära vägglampan Regal är en riktig höjdare! Den är tillverkad i metall och finns i tre olika färger. Tjusningen med denna lampan är att du väljer själv vilken ljuskälla som ska vara i - detta gör att lampan går att variera i oändlighet. Ljuskälla ingår ej.
 • Trotdig Vägglampa - Oxidgrå

 • Fontana singel (Förkromad/blank)

  Badrumsbelysningen Fontana känns väldigt klassisk både i form och design. Tillverkad  i krom med ett hängande opalt glas. Inbyggd dimmer/transformator som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. Fast installation. Ljuskälla ingår ej. OBS: Lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Ballon 1 vägglampa LED (Förkromad/blank)

  Dekorativ vägglampa med integererad LED-teknik. Ger ett varmvitt ljus och strömbrytare på lampan.
 • Relief vägglampa LED (Svart)

  Modern flexibel vägglampa med en rejäl flexstång klädd i textil. Lampan går att rikta i önskad riktning och dimmer sitter på fästet. 3,5m sladd med stickkontakt. Utbytbar LED-lampa som ger ett varmvitt ljus ingår.
 • Vägglampa Cato dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart Dubbel LED - Belid

 • Vägglampa Deluxe

  Deluxe LED ,en tidlös vägglampa i lackad plåt och mässing med brytare på skärm. I serien Deluxe finns även bord- och golvlampa. Inklusive ljuskälla, energiklass A+. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Vägglampa Matt Svart Dubbel LED - Belid

 • Cato Vägglampa Dubbel LED - Svart

 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Alu Enkel är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Alu Enkel är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Deluxe LED vägglampa vit

 • Taurus LED Vägglampa - Antracit

 • Cato Vägglampa Matt Svart Dubbel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Matt Svart Dubbel LED är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Matt Svart Dubbel LED är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Vägglampa Deluxe

  Deluxe LED ,en tidlös vägglampa i lackad plåt och mässing med brytare på skärm. I serien Deluxe finns även bord- och golvlampa. Inklusive ljuskälla, energiklass A+. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Q Vägglampa Matt Svart Upp & Ner - Belid

 • Cato Vägglampa Blank Slipad Mässing Enkel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Blank Slipad Mässing är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Blank Slipad Mässing är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Vägglampa Cato dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Sway Vägglampa från Belid

  Sway Vägglampa är en vacker och funktionell lampa designad av Sabina Grubbe. Sway passar perfekt som sänglampa i sov-, barn- eller gästrummet. Det finns en reflektor i skärmen och lampan har en l
 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Q Vägglampa Matt Vit Upp & Ner - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Matt Vit är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Matt Vit är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Fontana trio (Förkromad/blank)

  Badrumsbelysning i krom och opalt glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Eftersom det sitter en dimmer på lampan kan man ej ha en väggdimmer till denna armaturen. Ljuskälla ingår.
 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

 • Trotsig Vägglampa Oxidgrå - Belid

 • Ledro Vägglampa Matt Vit LED 12V Dimbar - Belid

  Letar du efter en [i]flexibel[/i] vägglampa är Ledro LED ett bra val. Flexarmen på vägglampan kan [i]vändas och vridas[/i] som du önskar det, därför är Ledro LED mycket lämplig som nattlampa
 • Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart Dubbel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Oxidgrå/Svart Dubbel är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart Dubbel är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Tyson vägglampa (Vit)

  Tyson vägglampa, riktbar spotlight som levereras med 70cm sladd med stickkontakt. Lampan går enkelt att direktkoppla om man vill. Ljuskälla ingår.
 • Vägglampa Ledro

  Ledro LED, en elegant vägglampa med dimmer. Inklusive ljuskälla, energiklass A+. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Belid Diablo mässing D300

 • Cato Vägglampa Dubbel LED - Oxid/Svart

 • Belid Väggl. mattvit Cato LED Dimmer

 • Vägglampa Radiell

  Radiell är inspirerad av klassiska navigationsinstrument. Det mjukare formspråket ihop med det industriella och råare uttrycket är till för att skapa en balanserad helhet. Vägglampa i serie som innefattar spotlights, pendel, bord och golvlampa.
 • Vägglampa Deluxe

  Deluxe LED ,en tidlös vägglampa i lackad plåt och mässing med brytare på skärm. I serien Deluxe finns även bord- och golvlampa. Inklusive ljuskälla, energiklass A+. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Cato dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Karma trio (Förkromad/blank)

  Badrumsbelysning i krom och opalt matta glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Levereras inkl. ljuskällor.
 • Cato Vägglampa Matt Vit Dubbel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Matt Vit Dubbel LED är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Matt Vit Dubbel LED är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Cato Vägglampa Matt Svart Enkel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Matt Svart är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Matt Svart är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Cato Q Vägglampa Matt Svart - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Matt Svart är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Matt Svart är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Diablo vägglampa LED 40cm (Svart)

  Snygg vägglampa som ger ett indirekt ljus på väggen. Utbytbar LED-lampa ingår. Det går även att ta bort sladden om man vill göra en direkt installation.
 • Taurus LED Vägglampa - Rostbrun

 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Frank dubbel läslampa (Svart)

  Stilren och genomarbetad vägglampa med riktigt fina detaljer. Dimmer på lampan. Ljuskälla ingår.
 • Karma duo (Förkromad/blank)

  Badrumsbelysning i krom och opalt matta glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Eftersom det sitter en dimmer på armaturen går det ej att koppla en väggdimmer till lampan. Ljuskälla ingår.
 • Vertigo enkel vägglampa (Vit)

  Vertigo enkel vägglampa i mattvit finish. Ger en spotlight effekt och ett varmvitt ljus. Perfekt som läslampa eller om du vill lysa upp ett specifikt föremål. Levereras med sladd men går att direktkoppla också.
 • Ledro Vägglampa Matt Svart LED 12V Dimbar - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptLedro Vägglampa Matt Svart LED 12V Dimbar är en riktigt fin vägglampa med moderna linjer samt praktiska installationsmöjligheter - Designad av Joakim Fihn för Belid.Ledro Vägglampa Matt Svart LED 12V Dimbar karaktäriseras genom sitt vackra konformade lamphuvud samt sin asymmetriska strömbrytare. Utöver att den är en otroligt slitstark och installationsvänlig vägglampa, briljerar Ledo LED vägglampan med att vara genomtänkt när det kommer till installationsmöjligheter. Du har möjlighet att Ledro LED vägglampan installeras som en fast installation. Men också som en vanlig installation där sladden hänger ned från väggen - Eller som ett sista alternativ kan du få så att sladden kommer ut från baksidan av strömbrytaren, vilket innebär att sladden döljs i väggen. Fråga vår kundservice, för att få den rätta varianten för just Dig. Lampan är gjord i metall och mäter 400 mm på längden samt har en diameter på Ø 55 mm. Modern vägglampa, men genomtänkta möjligheter - Från Belid
 • Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED Enkel - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Cato Vägglampa Matt Svart Enkel LED - Belid

 • Cato Q Vägglampa Mässing Upp & Ner - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Mässing är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Mässing är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Belid Diablo grå/b.svart D300

 • Curling duo (Aluminium)

  Curling med Bullo glas. Badrumsbelysning med väggfäste i aluminium och opalt matta glas. Fast installation. Ljuskälla ingår.
 • Vägglampa Regal 1:a H130

  Regal vägglampa, anpassad för badrum. För fast installation. Exklusive ljuskällor. I serien Regal finns även bordlampor, golvlampa samt pendel. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Cato dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Deluxe LED vägglampa grå

 • Vägglampa Regal 2:a H135 B370

  Regal vägglampa, anpassad för badrum. För fast installation. Exklusive ljuskällor. I serien Regal finns även bordlampor, golvlampa samt pendel. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Smilla

  Smilla, en klassisk vägglampa med metallskärm. Med flexarm och brytare på sladd. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Magnum 2.0 Vägglampa - Oxidgrå

 • Picasso Vägglampa - Vit

 • Kurir LED läslampa (Vit)

  Ny designad vägglampa från Belid med LED-lampa som motsvarar ca 40W samt dimmer på lampan. riktbar. Ljuskälla - MR16 Max. 5W (40W) | Ingår Höjd - 130mm Bredd - 140mm Dimmer - Ja
 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Magnum 2.0 Vägglampa - Oxid

 • Belid Trotsig

 • Vägglampa Cato enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Frank 2.0 LED, alum/ek

  Modernt designad vägglampa Frank 2.0 med LED-belysning Med LED-vägglampan Frank 2.0 kan en stämningsfull extrabelysning realiseras i vardagsrummet eller i hallen, varvid ljusriktningen lätt kan ändras med hjälp av det svängbara lamphuvudet. Även som läslampa över sängen passar denna LED-vägglampa Frank 2.0 utmärkt. Den är utrustad med en dimmer med vilken ljusintensiteten kan regleras. Energiklass: A+
 • Tyson vägglampa (Aluminium)

  Tyson är en stilren vägglampa som sprider ett fint upp- och nedljus. Den passar lika fint på väggen som en extra belysning i din trappa. Den sprider ett bra ljus och är samtidigt diskret och enkel. Tillverkad i plåt/metall. Ljuskällor ingår ej.
 • Bell Vägglampa från Belid

  Bell Vägglampa är en vacker och funktionell vägglampa från BELID designad av Joakim Fihn. Bell Vägglampa är en perfekt sänglampa med strömavbrytare i lampbasen. DesignJoakim Fihn för Belid
 • Curling trio (Aluminium)

  Curling med Bullo glas. Badrumsbelysning med väggfäste i aluminium och opalt matta glas. Fast installation. Ljuskälla ingår.
 • Magnum vägglampa LED (Oxid)

  Den snygga och rustika vägglampan Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Lampan är utrustad med LED-belysning och dimmer, vilket gör det enkelt att justera ljuset efter behov. Lampan går att rikta och vrida på. Brytare och dimmer på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q Vägglampa Mässing - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Mässing är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Mässing är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Fontana duo (Förkromad/blank)

  Badrumsbelysning i krom och opalt glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Levereras inklusive ljuskällor. Eftersom det är dimmer på armaturen går det inte att koppla en väggdimmer till lampan.
 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

 • Trotsig Vägglampa - Oxid

 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Belid Diablo m.svart/b.röd D300

 • Cato Vägglampa Alu Dubbel LED - Belid

 • Vägglampa Radiell med slang

  Radiell är inspirerad av klassiska navigationsinstrument. Det mjukare formspråket ihop med det industriella och råare uttrycket är till för att skapa en balanserad helhet. Vägglampa i serie som innefattar spotlights, pendel, bord och golvlampa.
 • Vägglampa Cato dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Q Vägglampa Matt Svart Upp & Ner - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Vägglampa Matt Svart är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Vägglampa Matt Svart är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Deluxe LED vägglampa svart