Belid lampor

Belid lampor har sina rötter i Varberg på den svenska västkusten. Sedan starten 1969 har Belids sortiment fyllts med lampor som Gloria, Picasso och Cato.

Urval av belysning från Belid

Vi har sammanställt en översikt med belysning från Belid som deras återförsäljare har online. Klicka på den Belid-lampa du vill se mer om för att komma till återförsäljarens webshop.

 • Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Koppar

  Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Koppar
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Copper är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Primus II taklampa (Krom)

  Primus II taklampa (Krom)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 5 rak (Svart)

  Cato LED 5 rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Primus II taklampa (Svart)

  Primus II taklampa (Svart)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II taklampa (Grå)

  Primus II taklampa (Grå)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak 3a spotlight i blankslipad mässing, riktbara spottar samt så levereras den med LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm
 • Belid - Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas

  Belid - Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas
  Design Belid för Belid Koncept Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag – Designad av Belid. Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en del av Gloria serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element – samt består av både bordslampor och pendlar. Det genomgående elementet genom serien är den vackra genomfärgade glaskupolen i munblåst glas, i ett fint samspel med den matchande stålkonstruktionen. Hela Gloria serien osar av kvalitet och fint hantverk och kan definitivt kombineras med någon av alla snygga dekorationsglödlampor som finns nu för tiden, för att få en cool effekt i kombination med den snygga glasskärmen. En helt fantastisk lampserien från det populära varumärket Belid.
 • Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl

  Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl
  LED-ljuskälla till bland annat Cato-LED från Belid Volt: 12V Sockel: GU4/MR11 Watt: 4W Kelvin: 2700K Lumen: 310Lm Spridningsvinkel: 36gr RA-index: 90 Dimbar ENERGIKLASS: F
 • Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm
 • Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)

  Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar.Ljuskälla ingår.
 • Primus II taklampa (Mässing/guld)

  Primus II taklampa (Mässing/guld)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Elisa pendel med hiss (Vit)

  Elisa pendel med hiss (Vit)
  Elisa är en snygg taklampa som har en lite industriell touch. Lampan är utrustad med hiss så att du enkelt kan ställa in den efter önskad höjd. Optimal lampa att ha vid köksbordet då den dessutom sprider ett bra ljus. Elisa finns i färgerna svart, oxidgrå och vit, alla tre alternativen med matchande spiralhiss och kromade detaljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Koppar

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Koppar
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Koppar, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Bullo Plafond Ø270 Opal

  Belid - Bullo Plafond Ø270 Opal
  Design Belid Koncept Bullo Plafond Ø270 Opal är en enkel och diskret taklampa; en metallbas, elegant i kombination med en opalglasskärm. När glasskärmen belyses av den dolda ljuskällan, skickas det ut ett diffust ljus 360 grader i rummet. Kombinationen av material ger lampan ett klassiskt uttryck som passar in i varje hem. Med en IP21-klassificering kan lampan användas i badrummet om den placeras minst 0,6 meter från duschen/badkaret och diskbänken. Den tidlösa lampan ger en bekväm rumsbelysning, oavsett om du använder den i badrummet, hallen eller sovrummet. Du hittar fler loftlampor här
 • Belid - Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Primus II mässing (Mässing/guld)

  Primus II mässing (Mässing/guld)
  Kökslampa Primus i mässinglack med hissfunktion.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid - Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid - Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED

  Belid - Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design – Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer – och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa – Från Joakim Fihn och Belid.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit

  Belid - Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Diablo Golvlampa Mat Vit

  Belid - Diablo Golvlampa Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Matte White är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Belid - Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red

  Belid - Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Matte Black/Red är en mycket vacker och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som gör sig bra i vardagsrumshörnet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Radiell läslampa (Svart)

  Radiell läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design som passar fint i det moderna hemmet. Armaturen är tillverkad av metall och är försedd med en dimmer, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka helt efter eget behov. Lamphuvudet är riktbart.Ljuskälla ingår ej,
 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Cato LED 5 rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Plafond Bullo Ø27

  Plafond Bullo Ø27
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP21. Godkänd för badrum. Montering krokupphäng. Höjd 21,2cm och diameter 27cm. Klas
 • Plafond Anemon

  Plafond Anemon
  Anemon plafond ger ett varmt och välkomnande ljus. Materialvalen är av högsta kvalité och utstrålar karaktär. Anemon är idealisk för belysning för belysning i hall, kök eller korridor. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 40 watt. Dimbar. IP20. Montering
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktär
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktäris
 • Soft Plafond S (Vit)

  Soft Plafond S (Vit)
  Soft är en plafond med ulltyg från Pagunette som har flamskyddande- och ljudabsorberande egenskaper. Bländskyddet är med högkvalitativ mattopal akryl som ger en bra och varm ljusbild. Soft plafond ger en ombonad men modern känsla och de många färgerna gör det enkelt att kombinera med inredningen. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskällor ingår ej. Tillverkad i syateljen i Varberg, Sverige.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid Deluxe vägglampa svart, mässing

  Belid Deluxe vägglampa svart, mässing
 • Plafond 6 a Regal Ø32

  Plafond 6 a Regal Ø32
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag, kan en prod
 • Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Belid - Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid - Picasso Bordslampa H465 Oxid LED

  Belid - Picasso Bordslampa H465 Oxid LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en snygg lampa i en klassisk design – Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer – och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa – Från Joakim Fihn och Belid.
 • Belid - Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar

  Belid - Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar
  Design Belid för Belid Koncept Cato Golvlampa Oxid H1000 är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design – Designad av Belid. Cato Golvlampa Oxid H1000 är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar – Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver – Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk – men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa – Från Belid
 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen kara
 • Belid - Spectra Bordslampa Varmgrå LED

  Belid - Spectra Bordslampa Varmgrå LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en del av Spectra serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element – och består av både bordslampor och golvlampor. Det genomgående elementet genom hela serien, är det snygga och moderna lamphuvudet, den slanka armen som håller upp huvudet – samt den coola leden som binder ihop hela härligheten. Alla lampor i serien har en integrerad LED-ljuskälla i energiklass A – samt stöpt aluminiumhus för att säkerställa optimal kylning och längre livslängd. Lamporna i serien kan självklart dimmas, som man också förväntar av en modern lampa. En genomtänkt lampserie – både i dess design och funktion – Från Joakim Fihn och Belid.
 • Taurus fasadbelysning (Vit)

  Taurus fasadbelysning (Vit)
  Taurus är en stilren vägglampa anpassad för utomhusbruk. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är optimalt för utomhusbruk - den håller länge, sprider ett bra ljus och drar minimalt med ström.Integrerad LED-belysning.
 • Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27

  Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27
 • Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm
 • Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan eller fåtölje
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan eller fåtölje
 • Belid - Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED

  Belid - Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Deluxe golvlampa är en snygg golvlampa i tidlös design – Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. En vacker och klassisk LED golvlampa med en höjd på 1336mm och ett justerbart lamphuvud där strömbrytaren sitter. En tidlös och klassisk design i lugna färgkombinationer som kommer passa in överallt i ditt hem- Och det är god chans att den kommer stå där i många år – dels tack vare dess förnuftiga designval men också dess LED ljuskälla som Deluxe golvlampa är född med. Förståeligt och förnuftigt val av golvlampa som kommer stå sig i ånga år – Från Belid.
 • Belid - Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Sway Golvlampa Svart/Krom

  Belid - Sway Golvlampa Svart/Krom
  Design Sabina Grubbeson för Belid Koncept Sway Golvlampa Svart/Krom är en vacker golvlampa i en modern design – Designad av Sabina Grubbeson för Belid. Sway Golvlampa Svart/Krom karaktäriseras genom sitt vackra lamphuvud och sin vackert böjda arm. Golvlampan kan enkelt ställas in genom hjälp av armen samt finjusteras till sist genom huvudet. Det är vad man förväntar sig av en golvlampa. Lampan är konstruerad i metall och mäter 1480 mm på höjden samt har en E27 sockel. Modern golvlampa i en klassisk inpackning – Från Belid
 • Belid - Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå

  Belid - Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Covetto Taklampa Vit - Belid

  Covetto Taklampa Vit - Belid
  Covetto Taklampaär en snygg och elegant taklampa från svenska Belid Lampan ger ett bra och nedåtriktat ljus, som är lämpligt över köks- eller middagsbordet. Ljuset som reflekteras ut genom skärmens la
 • Glob plafond dikt (Vit)

  Glob plafond dikt (Vit)
  Opal glasglob som sitter tätt intill taket, hängs på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak med fem riktbara spotlights. Blankslipad mässing och levereras med utbytbara LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är endast en av delarna i Spectra familjen f
 • Bordslampa Buddy

  Bordslampa Buddy
  Buddy är av hög kvalite med ett solidt uttryck trots de mjuka formerna. Passar alla val av inredning, miljö och stil. Ljuskälla ingår ej. Sockel G9. 5 watt. IP20. Svart textil sladd, längd 2m. Brytare på sladd. Höjd 33,5cm och diameter 18,4cm. Design
 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktäriseras
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord!Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Sinne vägglampa Sand-mässing

  Belid Sinne vägglampa Sand-mässing
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid

  Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Hvid är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär lamp
 • Plafond 4 a Regal Ø23

  Plafond 4 a Regal Ø23
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag, kan en prod
 • Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå

  Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen svart/grå är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en fin och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit

  Belid - Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit

  Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit
 • Belid - Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit

  Belid - Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Belid - Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass

  Belid - Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass
  Design Belid Diablo Floor Lamp Ø300 White/Brass är en spännande ny variant av svenska Belids välkända Diablo-serie. Den här modellen kröner en klassiskt enkel lyktstolpe med de imponerande bågar som lampan fått sitt namn ifrån. På så sätt behåller golvlampsmodellen den unika effekten av klassisk estetik och elegans blandat med en distinkt touch av energisk kontrast mellan de motsatta valven och de rika färgerna. Således kommer både klassiska och mer moderna hem att lätt rymma den här vackra lampan. Köket, vardagsrummet och kontoret kommer alla att se bra ut med denna vackra modell och det varma ljuset som den avger i hela rummet. Diablo finns i många vackra färger, modeller och storlekar och kompletterar varandra på ett vackert sätt när flera sätts upp i samma rum. Se lampan i fler vackra färgkombinationer här.
 • Bordslampa Anemon liten

  Bordslampa Anemon liten
  Anemon är en unik och minimalistisk bordslampa med materialval av högsta kvalité. Bordslampan ger ett välkomnande och varmt ljus, kombinerat med uttrycksfull design som ger extra karaktär åt heminredningen. Passar i vardagsrum och sovrum. Ljuskälla i
 • Ledro LED vägglampa, mattvit

  Ledro LED vägglampa, mattvit
  Lampserien Ledro från Belid. Nätt i sin design med en flexibel arm. Lampan finns både som golv, bord och vägglampa. Höjd 30,2 cm Bredd 32,3 cm Längd 32,3 cm Dimmer Ja Effekt max 5 w Sockel GU5,3&hellip:
 • Ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 38° 2700K 310 lm dimbar

  Ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 38° 2700K 310 lm dimbar
  Dimbar LED-ljuskälla med GU4/MR11 sockel från Belid. Passar till bl.a. till Cato bord, golv &: vägg och Slender vägg. Sockel GU4/MR11 Effekt 4w Lumen 310 lm Spridningsvinkel 38 grader Kelvin 2700&hellip:
 • Belid Pilot skensystem (Aluminium)

  Belid Pilot skensystem (Aluminium)
  Pilot är en modern och enkel spotlight som passar till Belid skensystem. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår.
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien
 • Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid

  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid
  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en del av Cato familjen från Belid. Hela familje
 • Cato LED 3-spot rak (Aluminium)

  Cato LED 3-spot rak (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED 3-spot rak (Svart)

  Cato LED 3-spot rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP21. Godkänd för badrum. Montering krokupphäng. Höj
 • Plafond Bullo Ø27

  Plafond Bullo Ø27
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP21. Godkänd för badrum. Montering krokupphäng. Höjd 21,2cm och diameter 27cm. Klas
 • Da Vinci taklampa (Grå)

  Da Vinci taklampa (Grå)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Donsö fasadbelysning (Vit)

  Donsö fasadbelysning (Vit)
  Donsö är en enkel men stilren vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i metall med en vit yta. Sprider ett bra ljus som lyser nedåt och skapar en behagligt ljus på väggen.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium

  Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium
 • Radiell flex läslampa (Svart)

  Radiell flex läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design som, med hjälp av den flexiblar armen, går att rikta och vinkla dit det önskas. Lampan är även försedd med en dimmer som sitter på väggplattan, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka helt efter önskat behov.Ljuskälla ingår ej.
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU4/MR11. IP20. Sladdlängd 3m. Bryta
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU4/MR11. IP20. Sladdlängd 3m. Bryta
 • Vägglampa Moon (Svart)

  Vägglampa Moon (Svart)
  Moons grundform är inspirerad av äldre stall- och industrilampor där glaskroppen är tongivande. Moon har ett mjukt formuttryck och ger en spännande ljusupplevelse. Integrerad LED-teknik på 6W med närmare 200 timmars brinntid per kWh gör Moon till en energisnål utomhusarmatur. Det klara glaset speglar ljuset från den plana toppen där LED-tekniken sitter och bidrar till Moons tydliga identitet. Ljuskälla ingår. Designer Roger Persson. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Soft plafond, vit 50cm

  Soft plafond, vit 50cm
  En plafond i vitt linnetyg från Belid. Ger en mjuk ljusspridning i rummet och finns i två olika storlekar. Höjd 14,1 cm Diameter 50 cm Effekt max 3*60 w Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej&hellip:
 • Belid Gong Pendel 250 Mm / Guld - Taklampor Metall Vit

  Belid Gong Pendel 250 Mm / Guld - Taklampor Metall Vit
  Pendeln från Belid har en minimalistisk design med en oval form och ett direkt ljus perfekt ovanför matbordet eller soffbordet. Om pendeln från Belid- Minimalistisk design.- Oval form.- Direkt ljus.- E27- Pendeln passar bra i köket.- 230 V.- IP-klassificering: IP20.- 53.0 Watt- Sladdlängd: 2900 mm. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid S6756 Klämspot D-33 Flexarm Vit Led

  Belid S6756 Klämspot D-33 Flexarm Vit Led
  S6756 D-33 Mini Klämspot från Belid Design: Joakim Fihn Material: Metall Mått: H33cm Ljuskälla: Max 3W GU4 LED, Ingår Strömbrytare på lamphuvudet ENERGIKLASS: A "Målet med denna serie var att skapa&hellip:
 • Belid T1174 Anemon fönsterlampa oxid

  Belid T1174 Anemon fönsterlampa oxid
  Tips! Med en 3-stegs ljuskälla eller en plug-in dimmer så kan du även dimra Anemon fönsterlampa ?En liten, lättplacerad LED-armatur för bord och fönster. Armaturen ger ett välkomnande, bländfritt&hellip:
 • Belid V5430 Milla Vägglampett Grafitgrå Exkl. Skärm Utg*

  Belid V5430 Milla Vägglampett Grafitgrå Exkl. Skärm Utg*
  V5430 Milla vägglampa från Belid Material: Metall Mått: Ø 15,1 cm - H 19,9cm - Djup 19,9cm Ljuskälla: Max 240V 25W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladd, Skärm Ingår EJ ENERGIKLASS: A-E
 • Pollare Moon grafitstruktur utomhus

  Pollare Moon grafitstruktur utomhus
  Moons grundform är inspirerad av äldre stall- och industrilampor där glaskroppen är tongivande. Moon har ett mjukt formuttryck och ger en spännande ljusupplevelse. Integrerad LED-teknik på 6W med&hellip:
 • Global Trac PRO vit T-skarv

  Global Trac PRO vit T-skarv
  Vit T-skarv till Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior och butiker.
 • Global Trac PRO vit L-skarv

  Global Trac PRO vit L-skarv
  Vit L-skarv till Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior och butiker.
 • Belid Belid ljuskälla MR11 LED 4W 2700K dimbar 310 lm 36°

  Belid Belid ljuskälla MR11 LED 4W 2700K dimbar 310 lm 36°
 • Tyson pendel vitstruktur GU10

  Tyson pendel vitstruktur GU10
  Tyson Pendel från Belid är tillverkad i Metall. Tyson taklampan här i fägen Vitstruktur har en diameter på 6cm.Tyson pendel har en stilren design med vackra detaljer. Passar perfekt över din köksö&hellip:
 • Belid - Golvlampa Trotsig - Grå

  Belid - Golvlampa Trotsig - Grå
  Trotsig är en karismatisk lampa i minimalistisk och rå design. Med den eleganta flexarmen blir Trotsig den optimala läslampan. Passar i vardagsrum eller sovrum. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU10. 8 watt. IP20. Svart sladd, längd 3m. Brytare på sladd. H
 • Belid - Golvlampa Diablo Ø30 cm - Multi

  Belid - Golvlampa Diablo Ø30 cm - Multi
  Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bords- och vägglampa i klassisk design. Skärmarna i golvlampan ramar in ljuset på ett mjukt och vackert sätt och lampans levande uttryck ger ditt hem karaktär och personlighet. Passar i vardagsrum och s
 • Belid - Golvlampa DaVinci Ø30 - Vit

  Belid - Golvlampa DaVinci Ø30 - Vit
  Da Vinci är en uttrycksfull golvlampa producerad i metall med vackra detaljer. Den specialdesignade skärmen ger ett unikt välavbländat ljusflöde som sprider ett behagligt sken. Passar i vardagsrum eller sovrum. Ljuskälla ingår ej. Sockel G9. 5 watt.
 • Regal 4 takplafond (Mässing/guld)

  Regal 4 takplafond (Mässing/guld)
  Regal plafond finns i koppar, mässing och aluminium.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Pilot skensystem (Vit)

  Belid Pilot skensystem (Vit)
  Pilot är en modern och enkel spotlight som passar till Belid skensystem. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår.
 • Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå

  Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå
 • Cato LED rondell 3-spot (Aluminium)

  Cato LED rondell 3-spot (Aluminium)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.