Lampor från Belid

 • Radiell flex LED läslampa (Svart)

  Radiell flex LED läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa. Ljuskälla ingår.
 • Anemon fönsterpendel LED (Grå)

  Anemon fönsterpendel LED (Grå)
  En liten och lättplacerad pendel att hänga antingen i taket eller i ditt fönster. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 380cm, svart sladd (vit sladd till vit lampa. Ljuskälla LED 2,5W ingår.
 • Bizzo vit/klarglas (Vit)

  Bizzo vit/klarglas (Vit)
  Bizzo i vitt fäste med klarglas. Ger ett riktat ljus och passar bra där man vill ha lite effekt/punktbelysning. Levereras med en E27 reflektorlampa LED-lampa på 6W som ger en spotlighteffekt nedåt, varmvitt ljus och fullt dimbar.
 • Vertigo (Vit)

  Vertigo (Vit)
  Vertigo slim är minimalistisk och snygg - en lampa i väldigt hög kvalitet. Passar bra i alla typer av rum och smälter fint in med resten av din inredning. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato 5-pendel LED (Vit)

  Cato 5-pendel LED (Vit)
  Den otroligt snygga och stilrena pendeln Cato i metall, med 5st dimbara LED-ljuskällor. Lampan är mattvit med detaljer i krom. Sprider ett bra och starkt ljus. Sladdlängd: 2x100cm Dimbara LED-lampor ingår.
 • Harley fönsterlampa (Svart)

  Harley fönsterlampa (Svart)
  Vacker fönsterlampa i svart glas, stilren och elegant med mjuka och runda former. svensktillverkad och levereras med 4m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 19cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum pendel 38cm (Oxid)

  Magnum pendel 38cm (Oxid)
  Den snygga och rustika takpendeln Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är rejäl och stilfull. Finns i oxid och oxidgrå. Sladdlängd: 180cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon plafond (Grå)

  Anemon plafond (Grå)
  Anemon plafond, en vacker och enkel plafond som ger ett väldigt bra och bländfritt ljus. Smälter lätt in med övrig inredning i ditt hem och är skapad i runda och mjuka former. Ljuskälla ingår ej.
 • Cole 50 (Vit)

  Cole 50 (Vit)
  Cole 50 är en plafond som både är fin att se på och som sprider ett bra allmänljus. Den är tillverkad med en ram i plissetyg och skärm i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Zenta (Förkromad/blank)

  Zenta (Förkromad/blank)
  Micro Zenta med opalglas och detaljer i krom. En liten, nätt bordlampa som är perfekt om du känner att du saknar en liten ljuspunkt i rummet. Utrustad med dimmer på lampans fot. Sladdlängd: 250cm Integrerad LED-belysning
 • Picasso bord 36cm LED (Oxid)

  Picasso bord 36cm LED (Oxid)
  Nya fina Picasso bordlampa i Oxid och oxidgrå. Levereras med en utbytbar LED-lampa på 1,2W (100 lumen) som ger ett varmvitt sken. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Gloria fönsterpendel smoke (Rökfärgad)

  Gloria fönsterpendel smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant fönsterpendel. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. 3,5m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Harley fönsterlampa (Röd)

  Harley fönsterlampa (Röd)
  Stilig fönsterlampa i rödfärgat glas, passar perfekt hängande i ditt fönster och tillför en härlig liten färgklick i ditt hem! Levereras med 4m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 3-spot rak (Vit)

  Cato LED 3-spot rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok. Ljuskälla ingår.
 • History bordlampa (Oxid)

  History bordlampa (Oxid)
  En modern bordslampa med en gammaldags look. Finns i oxid, koppar, mässing och oxidgrå. Kombinera gärna med en snygg dekorationslampa för att sätta din egen touch på lampan. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Vienda (Förkromad/blank)

  Vienda (Förkromad/blank)
  Den omåttligt populära bordlampan Vienda, här i högblankig krom. Ger ett fint släpljus neråt vilket skapar en härlig elegans. Skärmen släpper i övrigt inte igenom något ljus. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)

  Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)
  En liten och lättplacerad pendel att hänga antingen i taket eller i ditt fönster. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 380cm, svart sladd. LED-ljuskälla på 2,5W ingår.
 • Nivå 5 taklampa (Vit)

  Nivå 5 taklampa (Vit)
  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Ljuskälla ingår.
 • Cato LED golvlampa mässing (Mässing/guld)

  Cato LED golvlampa mässing (Mässing/guld)
  Designad golvlampa med väldigt rena linjer. Ledbar arm och strömbrytare på lamphuvudet. Foten är 100cm i höjd och armen är 43cm lång. Denna modell är i en snygg blankslipad mässing. Utbytbar LED-lampa som motsvarar 30W ingår.
 • Radiell LED läslampa (Svart)

  Radiell LED läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa. Ljuskälla ingår.
 • Vienda skrivbordslampa (Vit)

  Vienda skrivbordslampa (Vit)
  Vienda skrivbordslampa är inte bara en bra lampa, utan också en trevlig inredningsdetalj. Den har en flexibel arm så att man enkelt kan rikta ljuset dit man vill ha det. Den sprider också ett bra ljus som är optimalt till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Ljuskälla ingår ej.
 • Motown pendel liten (Vit)

  Motown pendel liten (Vit)
  En fin och exklusive pendel i olika färger och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon bord liten LED (Mässing/guld)

  Anemon bord liten LED (Mässing/guld)
  En snygg, liten och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla (3W) ingår.
 • Magnum skrivbordslampa LED (Grå)

  Magnum skrivbordslampa LED (Grå)
  Den snygga och rustika bordlampan Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Lampan är höj- och sänkbar och huvudet går att rikta och justera. Lampan är även utrustad med dimmer, så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan. Finns i olika färger. Dimmer på sladd. Dimbar ljuskälla ingår.
 • Bullo alu/klarglas (Aluminium)

  Bullo alu/klarglas (Aluminium)
  Populära Bulloplafonden i alu fäste och ett klarglas. Blir väldigt dekorativ i taket och den monteras enkelt på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso fönsterpendel LED (Grå)

  Picasso fönsterpendel LED (Grå)
  Storfavoriten Picasso, nu även som fönsterpendel. Utrustad med LED-belysning i fyra olika färger. Otroligt fin, stilren och härlig fönsterpendel som skapar en fin ljusbild och sprider ett bra ljus. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla (från Belid) ingår. 
 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Cato LED 5 rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara. Ljuskälla ingår.
 • Belong taklampa (Klar/transparent)

  Belong taklampa (Klar/transparent)
  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Regal 3 vägglampa (Förkromad/blank)

  Regal 3 vägglampa (Förkromad/blank)
  Regal vägglampa med tre lamphållare. Finns i krom, borstad mässing och svart, du väljer vilken typ av ljuskälla du vill ha själv genom att köpa till. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 26cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 26cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 26cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon bord stor LED (Oxid)

  Anemon bord stor LED (Oxid)
  En snygg och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla ingår.
 • Diablo hög (Vit)

  Diablo hög (Vit)
  Diablo bordlampa, en elegant och ståtlig bordslampa som är genomarbetad. Ljuskälla ingår.
 • Harlekin (Mässing/guld)

  Harlekin (Mässing/guld)
  Harlekin duo är en stilren och vacker vägglampa med ett fäste i mässingfärgad metall, kombinerat med konformade vita glaskupor. Passar bra i hallen, köket eller varför inte i trappen? Ljuskällor ingår ej.
 • Trotsig bordlampa (Grå)

  Trotsig bordlampa (Grå)
  Trotsig är en snygg bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet eller att använda som läslampa. Med den flexibla armen på lampan så kan du enkelt justera lamphuvudet helt efter eget behov av ljus. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • POP 40cm taklampa (Svart)

  POP 40cm taklampa (Svart)
  Populär takpendel i flera olika färger. Pop-serien har transparent kabel. Bländskydd ingår. Ljuskälla ingår ej.
 • Eclipse 48cm (Vit)

  Eclipse 48cm (Vit)
  Takpendel Eclipse i en spännande och unik design! Ljuskälla ingår.
 • Capo pendel 20cm (Vit)

  Capo pendel 20cm (Vit)
  Snygg och stilren pendel i matt opalglas, med detaljer i aluminium och en grå textilkabel. Capo finns i fem olika storlekar. Det är öppet under glaset vilket gör att det blir mer ljus under lampan. Ljuskälla ingår ej. Finns i storlekarna 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm
 • Pianto taklampa (Koppar)

  Pianto taklampa (Koppar)
  En mycket elegant, ädelkromaterad glaspendel i tre olika färger. Anpassad för takkrok, med 1.5 m transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Glob plafond dikt (Vit)

  Glob plafond dikt (Vit)
  Opal glasglob som sitter tätt intill taket, hängs på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Curling singel (Aluminium)

  Curling singel (Aluminium)
  Vägglampa till badrums i borstad aluminium och vitt opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Veneto hus (Vit)

  Veneto hus (Vit)
  En vacker och stilig bordslampa i form av ett hus. Sätt i en snygg ljuskälla och ställ fram huset där alla kan beundra det. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns i både svart och vitt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grass (Rökfärgad)

  Grass (Rökfärgad)
  Grass golvlampa i akryl med detaljer i krom. Skärmen är rökfärgad. Sladdlängd: 2,5m Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 16cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 16cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 16cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Avalon 3-pendel LED (Vit)

  Avalon 3-pendel LED (Vit)
  Stilren och snygg pendelskena i mattvit metall, med tre stycken lamphuvuden. Lampan är dimbar, vilket är perfekt om man vill kunna justera och ställa in ljuset. Integrerad LED-belysning.
 • Bullo pinne oxidgrå/klar (Grå)

  Bullo pinne oxidgrå/klar (Grå)
  En snygg nedpendlad plafond i oxidgrå, med en klar glaskupa. Är enkel, stilren och blir extra snygg i kombination med en snygg dekorationsglödlampa. Är även godkänd för badrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Tellus golvlampa guld (Mässing/guld)

  Tellus golvlampa guld (Mässing/guld)
  Guldfärgade Tellus golvlampa i metall i en klassisk och tidlös design. Den sprider ett starkt ljus som passar optimalt till läsning och lampans huvud går att rikta efter behov. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Circle (Förkromad/blank)

  Circle (Förkromad/blank)
  Circle är en snygg och stilren bordlampa i krom, som håller i en rund, vit glaskupa. Ger ett behagligt och vackert ljus när lampan är tänd. Passar bra i alla typer av rum. Svart sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bizzo mässing/opalglas (Mässing/guld)

  Bizzo mässing/opalglas (Mässing/guld)
  Populära Bizzo i borstad mässing och opalvitt glas. Sprider ljuset bra och ljuskällan döljs inne i glaset. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso bord 46cm LED (Grå)

  Picasso bord 46cm LED (Grå)
  Picasso bordlampa, stilren lampa som ger ett bländfritt ljus. Levereras komplett med utbytbar LED-lampa.
 • Vienda (Vit)

  Vienda (Vit)
  Vienda pendel i vitt glas, med detaljer i krom. Fin att ha i fönstret med sina 19,5cm i diameter. Levereras med svart kabel. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Stil plafond liten LED (Vit)

  Stil plafond liten LED (Vit)
  Stil är en snygg, enkel och stilren plafond som är enkel att placera ut i ditt hem. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett naturligt och bra ljus.  Integrerad LED-belysning.
 • Cato LED rondell 3-spot (Vit)

  Cato LED rondell 3-spot (Vit)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok. Ljuskälla ingår.
 • POP taklampa 57cm (Svart)

  POP taklampa 57cm (Svart)
  Mycket populär takpendel med bländskydd. Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Cirklo Ø40 (Svart)

  Cirklo Ø40 (Svart)
  Circlo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Titan taklampa (Svart)

  Titan taklampa (Svart)
  Taklampa i metall lackad i matta färger. Enkel och stilren lampa! Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED skrivbordslampa (Vit)

  Cato LED skrivbordslampa (Vit)
  Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).
 • Ellipse taklampa (Mässing/guld)

  Ellipse taklampa (Mässing/guld)
  Ellipse är en modern armatur som kombinerar Belids tradition av att tillverka i plåt, med den populära elliptiska formen. Resultatet blir en stilren armatur, med ett intressant ljus som ger armaturen en nästintill svävande känsla. Anpassad för takkrok. 2 m vit textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia 42cm taklampa (Mässing/guld)

  Valencia 42cm taklampa (Mässing/guld)
  Magnifik takpendel i mässingfärgad metall, flera nivåer som ger en fin bländfri belysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Opus mini taklampa (Grå)

  Opus mini taklampa (Grå)
  Opus mini är en vacker taklampa med ett fäste i metall och en kupa i opalglas. Den är godkänd att använda i ditt badrum och är skapad i runda och mjuka former. Ljuskälla ingår ej.
 • Circle (Förkromad/blank)

  Circle (Förkromad/blank)
  Ny dekorativ belysning från Herstal. Circle har en kupa i akryl, kombinerat med eleganta kromade detaljer. Sprider ett behagligt och fint ljus omkring sig när den är tänd. Sladdlängd: 250cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato singel (Vit)

  Cato singel (Vit)
  Cato singel spotlight, levereras utan transformator. Denna modell är gjord för att sätta i takdosa och sedan ha transformatorn gömd i själva dosan. Se rek. tillbehör Ljuskälla ingår ej.
 • Cato ljuskrona LED (Vit)

  Cato ljuskrona LED (Vit)
  En tidlös och lättplacerad mattvit ljuskrona i metall, med 6st dimbara ljuskällor som ger ett väldigt bra ljus. Dimbara LED-lampor ingår.
 • Spectra bordlampa LED (Vit)

  Spectra bordlampa LED (Vit)
  Snygga och moderna bordlampan Spectra av gjuten aluminium, i antingen vitt eller varmgrå. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning och dimmer, som gör det enkelt att justera ljusstyrkan. Integrerad LED-belysning.
 • Ledro bordlampa LED (Svart)

  Ledro bordlampa LED (Svart)
  En modern bordlampa med flexarm och dimmer, som gör att du enkelt kan rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i vitt och svart, samt även som golvlampa. Dimbar ljuskälla ingår.
 • Belong takpendel (Klar/transparent)

  Belong takpendel (Klar/transparent)
  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Vertigo (Vit)

  Vertigo (Vit)
  Vertigo fat är minimalistisk och snygg - en lampa i väldigt hög kvalitet. Passar bra i alla typer av rum och smälter fint in med resten av din inredning. Ljuskälla ingår ej.  
 • Ellipse bordlampa hög (Vit)

  Ellipse bordlampa hög (Vit)
  Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig bordlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig bordlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Gloria bordlampa (Mässing/guld)

  Gloria bordlampa (Mässing/guld)
  Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 2-spot (Vit)

  Cato LED 2-spot (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara. Ljuskälla ingår.
 • Primus II taklampa (Förkromad/blank)

  Primus II taklampa (Förkromad/blank)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden. Ljuskälla ingår ej.
 • Bizzo vägg aluminium (Aluminium)

  Bizzo vägg aluminium (Aluminium)
  Bizzo väggarmatur i aluminium med opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED golvlampa 2-spot (Vit)

  Cato LED golvlampa 2-spot (Vit)
  Cato golvlampa med två ljuskällor. Brytare på skärm. Levereras inklusive ljuskällor och plug-in trafo. Levereras färdigmonterad.
 • Magnum LED taklampa (Grå)

  Magnum LED taklampa (Grå)
  Metallpendel med härlig industri känsla. Finns i tre färger. Integrerad transformator med LED-lampa som ger ett bra och varmvitt ljus. LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Diablo taklampa (Grå)

  Diablo taklampa (Grå)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Kyoto taklampa LED (Vit)

  Kyoto taklampa LED (Vit)
  Ny elegant takpendel i plåt. ?Inspirationen till denna plåtpendel, är hämtad från traditionell Kinesisk och Japansk arkitektur med dess böjda karakteristiska tak, men även från västrikets orangiska former. Pendel ger ett mjukt riktat ljus, då de undre vita skärmarna diffuserar LED-ljuset på ett behagligt sätt.? Designer Joakim Fihn Den utbytbara LED-lampan ingår.
 • Gloria 4 takplafond (Mässing/guld)

  Gloria 4 takplafond (Mässing/guld)
  Plafond i metall och klarglas, med fyra glas. Klassisk och trendig på samma gång. Anpassad för takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Deluxe skrivbordslampa (Vit)

  Deluxe skrivbordslampa (Vit)
  Skrivbordslampa i lackad plåt och mässingdetaljer. Dimmer på lampan och en utbytbar LED-lampa som motsvarar ca 40W ingår. Ljuskälla ingår.
 • Capo 30cm (Aluminium)

  Capo 30cm (Aluminium)
  Capo, taklampa med aluminiumupphäng och opalvitt glas. Snygg, enkel och stilren taklampa till badrummet som finns i tre olika storlekar - 20cm, 25cm samt 30cm. Glaset är öppet nertill. Ljuskälla ingår ej.
 • Tellus golvlampa vit (Vit)

  Tellus golvlampa vit (Vit)
  Tellus golvlampa i vit och förkromad metall, i en klassisk och tidlös design. Den sprider ett starkt ljus som passar optimalt till läsning och lampans huvud går att rikta efter behov. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • String 7 golvlampa (Förkromad/blank)

  String 7 golvlampa (Förkromad/blank)
  String är en otroligt snygg och även unik golvlampa i kromad metall, med 7st justerbara armar. Lampan är i kromfärgad metall och ljuskällorna är i frostat glas. Vrid och vänd armarna så som du önskar. Ger ett fint, bra och behagligt ljus. LED-belysning (utbytbara ingår).
 • Bizzo Vit/opal (Vit)

  Bizzo Vit/opal (Vit)
  Bizzo, snygg och populär modell i vit med opalvitt glas. Hängs enkelt på takkrok och ansluts med medföljande takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Dex pendel (Mässing/guld)

  Dex pendel (Mässing/guld)
  Enkla och stilrena pendeln Dex finns i fyra olika färger och är lika trevlig att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Den sprider ett inbjudande ljus och är lätt att placera ut i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Trotsig vägglampa (Oxid)

  Trotsig vägglampa (Oxid)
  Trotsig är en snygg vägglampa som är optimal att använda som läslampa. Med den flexibla armen på lampan så kan du enkelt justera lamphuvudet helt efter eget behov av ljus. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taurus fasadbelysning (Antracitgrå)

  Taurus fasadbelysning (Antracitgrå)
  Taurus är en stilren vägglampa anpassad för utomhusbruk. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är optimalt för utomhusbruk - den håller länge, sprider ett bra ljus och drar minimalt med ström. Integrerad LED-belysning.
 • Nivå 3 taklampa (Vit)

  Nivå 3 taklampa (Vit)
  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Levereras inklusive ljuskälla.
 • Felix taklampa (Svart)

  Felix taklampa (Svart)
  Felix taklampa i plåt och med snygg hiss-sladd. Enkel funktion, man drar bara ner lampan till den höjd man önskar. Ljuskälla ingår ej. OBS: Blanka i ytan.
 • Magnum mini (Svart)

  Magnum mini (Svart)
  Magnum är en mindre plåtpendel i som tillhör en mycket omtyckt och populär lampserie. Går bra både att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Finns i tre behagliga färger och är enkel och lite rustik i stilen. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia 42Ø taklampa (Svart)

  Valencia 42Ø taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Regal 1 vägglampa (Förkromad/blank)

  Regal 1 vägglampa (Förkromad/blank)
  Populära vägglampan Regal är en riktig höjdare! Den är tillverkad i metall och finns i tre olika färger. Tjusningen med denna lampan är att du väljer själv vilken ljuskälla som ska vara i - detta gör att lampan går att variera i oändlighet. Ljuskälla ingår ej.
 • Regal golvlampa (Mässing/guld)

  Regal golvlampa (Mässing/guld)
  Snygg golvlampa i mattsvart med lamphållare i mässing eller koppar. Dimmer på sladden och lampsockeln är höj-sänkbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Frank 2.0 skrivbordslampa LED (Svart)

  Frank 2.0 skrivbordslampa LED (Svart)
  Frank 2.0, en favorit i ny modern tappning med utbytbar LED-ljuskälla. Dimmer på lampan och riktbar skärm. Ger ett fint och bra läsljus. Ljuskälla ingår.
 • Regal plafond (Mässing/guld)

  Regal plafond (Mässing/guld)
  Enkel och ren plafond som finns i mässing, koppar och vit. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta just din prägel på lampan. Skruvas upp i befintlig takdosa. Ljuskälla ingår ej.
 • Stil plafond stor LED (Vit)

  Stil plafond stor LED (Vit)
  Stil, en plafond som ger ett indirekt ljus upp i taket. Ger en snygg effekt och ett bra komplement till övrig belysning i ett rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar.
 • T1024 taklampa (Vit)

  T1024 taklampa (Vit)
  Klassisk plåtpendel i tidlös design. Enkelt att höja och sänka lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Grass (Vit)

  Grass (Vit)
  Grass golvlampa i akryl med detaljer i krom. Skärmen är i frostad vit. Sladdlängd: 2,5m Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Fico (Svart)

  Fico (Svart)
  Fico golvlampa i mattsvart, med detaljer i mässing. Den är enkel och stilren, smälter vackert in i alla typer av rum och inredningsstilar. Lampan är utrustad med LED-belysning samt ett vridbart lamphuvud, som ger ett bra ljus - optimalt till läsning. Integrerad LED-belysning.
 • Vertigo (Vit)

  Vertigo (Vit)
  Vertigo golvlampa med vit och kromad fot, vridbart lamphuvud och en strömbrytare placerad på lampans stång. Lampan är i mycket hög kvalitet och utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus, optimalt till läsning.  Integrerad LED-belysning.
 • Vertigo (Vit)

  Vertigo (Vit)
  Vertigo duo vägg i vitlackad metall med snygga detaljer i krom. Upplev en lampa i mycket hög kvalitet, i en industriell design, som sprider ett fint upp- och nedljus. Både snygg och diskret. Ljuskälla ingår ej.
 • Lotus 2 sänglampa (Vit)

  Lotus 2 sänglampa (Vit)
  Praktisk och enkel läslampa med flexibla armar samt dimmer på armaturen. Ger ett bra riktat läsljus. Ljuskällor ingår.
 • Dex bordlampa (Vit)

  Dex bordlampa (Vit)
  Dex är den optimala läslampan! Den har en justerbar arm, så att du enkelt kan ställa in vinkeln på lampan. Skärmen vinklar du enkelt efter behov. Dex är utrustad med dimmer så att du kan justera ljusstyrkan helt efter eget behov. LED-lampa (från Belid) ingår.
 • Cato LED rondell 5-spot (Vit)

  Cato LED rondell 5-spot (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar. Ljuskälla ingår.
 • Circle (Förkromad/blank)

  Circle (Förkromad/blank)
  Circle bordlampa är en dekorativ lampa som har en akrylkupa med en snyggt kromad detalj. Sprider ett behagligt och mysigt ljus omkring sig när den är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Riso plafond VÅR 40cm (Vit)

  Riso plafond VÅR 40cm (Vit)
  Snygg genomarbetad plafond med aluminiumfäste och tre klor som håller fast glaset. Enkel och elegant, samtidigt som det blommiga mönstret skapar en härlig kontrast! Perfekt om du vill ha en trivsam inredningsdetalj som dessutom sprider ett bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Nobel skrivbordslampa (Vit)

  Nobel skrivbordslampa (Vit)
  Vackra bordlampan Nobel sprider inte bara ett bra ljus utan är också fin att titta på! Lampans arm kan enkelt riktas upp eller ned, samtidigt som skärmen går att vinkla. Placera på ditt skrivbord eller på nattygsbordet och låt den sprida sitt ljus hemma hos dig. Inklusive ljuskälla.
 • Cato LED golvlampa (Vit)

  Cato LED golvlampa (Vit)
  Stilren golvlampa som levereras färdigmonterad och med en LED-ljuskälla som motsvarar ca 30W halogen. Den är enkel och elegant och passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller sovrummet. Rörligt lamphuvud och strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår.
 • Cirklo Ø30 (Svart)

  Cirklo Ø30 (Svart)
  Cirklo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo taklampa 50cm (Svart)

  Diablo taklampa 50cm (Svart)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Karma trio (Förkromad/blank)

  Karma trio (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning i krom och opalt matta glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Levereras inkl. ljuskällor.
 • Droppen takplafond (Vit)

  Droppen takplafond (Vit)
  Droppen glasplafond med topp i alumiuminim och opalt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Dolores bordlampa (Mässing/guld)

  Dolores bordlampa (Mässing/guld)
  Dolores bordlampa med rökfärgat glas och fot i lackad aluminium. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Capo 25cm (Aluminium)

  Capo 25cm (Aluminium)
  Capo, taklampa med aluminiumupphäng och opalvitt glas. Snygg, enkel och stilren taklampa till badrummet som finns i tre olika storlekar - 20cm, 25cm samt 30cm. Glaset är öppet nertill. Ljuskälla ingår ej.
 • Donsö fasadbelysning (Vit)

  Donsö fasadbelysning (Vit)
  Donsö är en enkel men stilren vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i metall med en vit yta. Sprider ett bra ljus som lyser nedåt och skapar en behagligt ljus på väggen. Ljuskälla ingår ej.
 • Nordic klar (Vit)

  Nordic klar (Vit)
  Gedigen och genomarbetad fasadbelysning från Belid. Levereras med klart glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Domino 5a rak LED (Vit)

  Domino 5a rak LED (Vit)
  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Lampan är även godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Bizzo plafond opalvitt glas (Grå)

  Bizzo plafond opalvitt glas (Grå)
  Bizzo plafond i oxidgrå eller oxidfäste med ett opalvitt glas som sprider ljuset bra. Skapar en elegant stämning när den sitter uppe i ditt tak. Enkelt krokupphäng och anslutning till takuttag. Ljuskälla ingår ej.
 • Bullo takplafond (Grå)

  Bullo takplafond (Grå)
  Bullo takplafond, en snygg plafond med oxidgrått eller oxidfäste och ett opalvitt glas som sprider ljuset bra. Enkel upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon 38,9 cm

  Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon 38,9 cm
  Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon 38,9 cm Höjd 38,9 cm Denna innovativt utformade LED-bordslampa övertygar inte bara genom dess mässingfärgade ytfinish, men också av ett ljusflöde som inte bländar och därför upplevs som mycket behagligt. Anemon - en mångsidig extra ljuskälla för modernt designade utrymmen. Den energieffektiva LED-ljuskällan med G9-sockel ingår i leveransen. Energiklass: A+
 • Diablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Fico (Vit)

  Fico (Vit)
  Fico är en enkel och stilren golvlampa i vitlackerad metall. På grund av den enkla och stilrena designen så är golvlampan väldigt lätt att placera i ditt hem. Den är dessutom utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus som motsvarar ca 40W. Placera bakom soffan eller fåtöljen och låt den sprida sitt fina ljus medan du läser tidningen på söndagsmorgonen. Integrerad LED-belysning.
 • Motown (Vit)

  Motown (Vit)
  Motown har utvecklats till att bli en riktig klassiker! Det är en stilfull och enkel golvlampa i runda, mjuka former och unik design. Finns antingen vit eller svart. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
 • Zenta (Vit)

  Zenta (Vit)
  En stilren och enkel golvlampa i opalglas med detaljer i krom. Sladdlängd: 2m Ljuskälla ingår ej.
 • Regent golvlampa LED (Svart)

  Regent golvlampa LED (Svart)
  Snygga golvlampan Regent är en golvlampa med många dekorativa och intressanta detaljer. Går att justera på lampans arm och att rikta lampans huvud efter behov. Ger ett bra ljus till rummet och är utrustad med dimmer, så att ljuset enkelt kan ställas in efter behov. Dimbar ljuskälla ingår.
 • Ledro golvlampa LED (Vit)

  Ledro golvlampa LED (Vit)
  En modern och stilfull golvlampa med flexled och dimmer, som gör att du enkelt kan rikta och justera ljuset efter eget behov. Dimbar ljuskälla ingår.
 • Evo vägglampa LED (Vit)

  Evo vägglampa LED (Vit)
  Evo är en stilren, enkel vägglampa med 5st LED-lampor som ger ett bra och behagligt ljus. Den är i en vacker, unik design och du kan enkelt ställa in ljusstyrkan genom strömbrytaren som sitter på lampan. Integrerad LED-belysning.
 • Dex vägglampa (Silver)

  Dex vägglampa (Silver)
  Snygga och stilrena vägglampan Dex är en mycket praktisk lampa. Den är utrustad med dimmer som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. Då lampan kräver LED-belysning så blir den aldrig varm och är dessutom väldigt energisnål.  Sladdlängd: 300cm, dimmer på lampan. Dimbar LED-lampa (Belid) ingår. 
 • Eclipse 43cm taklampa (Vit)

  Eclipse 43cm taklampa (Vit)
  Takpendel Eclipse i en spännande och unik design! Ljuskälla ingår.
 • Avalon taklampa (Vit)

  Avalon taklampa (Vit)
  Elegant plåtpendel i unik design. Finns i fyra olika färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Regal 2 vägglampa (Förkromad/blank)

  Regal 2 vägglampa (Förkromad/blank)
  Regal vägglampa med två lamphållare. Finns i krom, borstad mässing och svart. Du väljer vilken typ av ljuskälla du vill ha själv genom att köpa till. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)

  Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)
  Glaspendel i klarglas med tvinnad tygkabel (1,5m) och mässing eller kopparsockel. Ljuskälla ingår ej.
 • Domino 3a rund LED (Vit)

  Domino 3a rund LED (Vit)
  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Vit taklampa som även är godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa Anemon i vitt - Höjd 49,7 cm

  Bordslampa Anemon i vitt - Höjd 49,7 cm
  Vackert designad, vit LED-bordslampa Anemon - Höjd 49,7 cm Den mjukt svängda ramen på bordslampan Anemon kröns av en elegant formad skärm som säkerställer att ljuset som avges från LED-ljuskällan inte bländar på ett obehagligt sätt. Lampan är utrustad med en energieffektiv LED-lampa (3 W, G9) och utstrålar ett trevligt, varmvitt ljus. En modern bordslampa som passar många moderna inredningsstilar. Energiklass: A+
 • Casanova (Vit)

  Casanova (Vit)
  Läcker designad glaspendel i ett fint opalvitt glas. 4m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Öppen nertill och ger därför lite extra ljus nedåt. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Cato skena m.vit 2:a

  Belid Cato skena m.vit 2:a
  Spotlight tak Cato skena m.vit 2:a BelidStilfull spotlightskenaCato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato&
 • Cato Q Bordslampa Matt Svart - Belid

  Cato Q Bordslampa Matt Svart - Belid
  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Bordslampa Matt Svart är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Bordslampa Matt Svart är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Magnum golvlampa LED (Oxid)

  Magnum golvlampa LED (Oxid)
  Den snygga och rustika golvlampan Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är höj- och sänkbar och lampans huvud går att rikta. Den är utrustad med LED-belysning och ger ett bra ljus till läsning. Finns i olika färger. Strömbrytare på sladd. Dimbar ljuskälla ingår.
 • Cato LED oxid enkel dimbar (Oxid)

  Cato LED oxid enkel dimbar (Oxid)
  Läslampa Cato i den nya färgen oxid. Levereras med en utbytbar LED-lampa som ger fullt tillräckligt ljus, även dimmer på lampan. Spotthuvudet går att rikta fritt.
 • Dex golvlampa LED (Grå)

  Dex golvlampa LED (Grå)
  Golvlampan Dex har en vrid-och justerbar arm och även ett rörligt lamphuvud. Lampan har en oxidgrå yta och passar väldigt bra in i de flesta rum. Den är optimal att använda som läslampa då den ger ett mycket bra ljus. Strömbrytare på lampans skärm. LED-lampa (från Belid) ingår.
 • Trotsig golvlampa (Oxid)

  Trotsig golvlampa (Oxid)
  Trotsig golvlampa är inte bara otroligt snygg - den är även praktisk. Lampan är utrustad med en flexarm som gör att du enkelt kan vrida och justera huvudet, helt efter eget behov. Det är den optimala läslampan! Ljuskälla ingår ej.
 • Karma singel (Förkromad/blank)

  Karma singel (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning i krom och opalt matt glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Eftersom det är dimmer på armaturen går det ej att koppla en väggdimmer till denna lampan. Ljuskälla ingår.
 • Migi (Antracitgrå)

  Migi (Antracitgrå)
  Svensktillverkad vägglykta, gedigen och genomarbetad utelampa som ger ett fint ljus längs fasaden men även utåt. Den är av mycket hög kvalitet och är dessutom otroligt vacker! Ljuskälla ingår ej.
 • Tentacle pendel (M) (Klar/transparent)

  Tentacle pendel (M) (Klar/transparent)
  Tentacle är en vacker och karismatisk taklampa med en inre skärm av glas och en yttre skärm i akryl. Den är otroligt elegant och skapar en härlig ljusspridning när den är tänd. Den finns i två läckra färger och är lika vacker över köksbordet som i vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia Ø32 taklampa (Svart)

  Valencia Ø32 taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Galaxy 38cm LED

  Galaxy 38cm LED
  Galaxy LED, plafond i blankt opalt glas, med beprövad LED-teknik och glas som ger ett fantastiskt vackert ljus. Samtidigt är den enkel och elegant - passar bra i alla typer av rum och interiörer. Dimbar med alla typer av väggdimmers. Den integrerade LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Bordslampa Mat Svart - Belid

  Diablo Bordslampa Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Galaxy 26cm LED

  Galaxy 26cm LED
  Galaxy LED, plafond i blankt opalt glas, med beprövad LED-teknik och glas som ger ett fantastiskt vackert ljus. Dimbar med alla typer av väggdimmers. Den integrerade LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Belid Anemon

  Belid Anemon
  Pendeln Anemon från Belid ger ett bestående ljus med LED. Den är också väldigt lättplacerad tack vare sin nätta form. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och utstrålar en gedigen&
 • Anemon sänglampa (Vit)

  Anemon sänglampa (Vit)
  Anemon är en vacker och otroligt praktisk vägglampa som passar perfekt i sovrummet. Den är utrustad med två stycken strömbrytare - en till den övre lampan med skärm, samt en till den vridbara spotlighten. Den är optimal till läsning, men fungerar även bra som allmänbelysning - du väljer. Strömbrytare (2st) på väggplatta. Ljuskällor ingår ej.
 • Razz Harlekin (Aluminium)

  Razz Harlekin (Aluminium)
  Slimmad vägglampa i borstad aluminium och opalvita glas. Passar lika bra i hallen som i trappen eller köket. Levereras med 200cm kabel med strömbrytare och stickkontakt men går att ta bort om du vill göra en fast installation. Ljuskällor ingår ej.
 • Fontana singel (Förkromad/blank)

  Fontana singel (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysningen Fontana känns väldigt klassisk både i form och design. Tillverkad  i krom med ett hängande opalt glas. Inbyggd dimmer/transformator som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. Fast installation. Ljuskälla ingår ej. OBS: Lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Regal vägglampa m. dimmer (Mässing/guld)

  Regal vägglampa m. dimmer (Mässing/guld)
  Regal vägglampa m. dimmer på sladden. Höj-sänkbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum taklampa (Svart)

  Magnum taklampa (Svart)
  En nättare metallpendel i serien Magnum. Stilren och enkel design och passar väldigt bra över t.ex. köksön eller matsalsbordet. Finns i färgerna svart, vit eller oxidgrå. Design: Joakim Fihn. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer

  Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer
  Toppmodern golvlampa Diablo - helt i vitt En attraktiv punktbelysning erbjuder denna golvlampa Diablo, som är lackerad helt i vitt och därför kan kombineras med en mängd moderna inredningsstilar och färger. Lampans design är uppfriskande modern: En ljusspridare, som inte förlorar sin effekt när den är släckt och som tänd garanterar en atmosfärisk accentbelysning. Strömbrytaren sitter på kabeln. Energiklass: A++
 • LED-bordslampa Anemon i vitt 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i vitt 38,9 cm
  Vit LED-bordslampa Anemon 38,9 cm Inte bara genom dess neutrala färgsättning - LED-bordslampan Anemon har en övervägande vit färg - passar denna lilla ljuskälla nästan överallt: på ett sidobord eller framför fönstret i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Även formen och den energisnåla LED-belysningen gör denna lilla bordslampa till en populär accessoar för hemmet. Levereras inklusive 3 W LED-ljuskällor (G9). Energiklass: A+
 • Anemon - 49,7 cm hög LED-bordslampa i mässing

  Anemon - 49,7 cm hög LED-bordslampa i mässing
  Magnifik LED-bordslampa Anemon i mässing Den 49,7 cm höga LED-bordslampan Anemon är inte bara en ljusspridare för en mysig extrabelysning i vardagsrum eller sovrum, men betonar även med dess utseende en elegant inredningsstil. Placerad framför fönstret, är lampans smickrande ljus mycket välkomnande, och i själva rummet bidrar den till en behaglig atmosfär. Det varmvitt strålande LED-ljuset från den utbytbara LED-ljuskällan med G9-sockel som ingår i leveransen, är dessutom bländfritt. Energiklass: A+
 • Galaxy 45cm LED (Vit)

  Galaxy 45cm LED (Vit)
  Galaxy LED, plafond i blankt opalt glas, med beprövad LED-teknik och glas som ger ett fantastiskt vackert ljus. Dimbar med alla typer av väggdimmers. Den integrerade LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Bordslampa Mat Vit - Belid

  Diablo Bordslampa Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Modern bordslampa Diablo, vit

  Modern bordslampa Diablo, vit
  Bordslampa Diablo - extra ljuskälla i elegant vitt Med bordslampan Diablo kan du i samband med en rad olika inredningstrender och färger skapa en air av modernitet och elegans. Den lilla bordslampan är visserligen bara 34 cm hög, men kan självklart användas för många utrymmen som accentbelysning. Den är dessutom även otänd mycket dekorativ på grund av den extravaganta skärmdesignen och ger en mysig belysning. Energiklass: C
 • Bullo plafond (Klar/transparent)

  Bullo plafond (Klar/transparent)
  Bullo är en riktigt vacker klassiker, tillverkad med aluminiumfärgad fot i metall och en klar glaskupa. Den har IP-klass 21 och är alltså godkänd för badrum. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd gärna en dekorativ sådan. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy bord (Blå)

  Buddy bord (Blå)
  Buddy bordlampa, en rejält genomarbetad bordsfot med ett otroligt fint opalvitt glas. Textilkabel och strömbytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Vienda

  Vienda
  Vienda golvlampa i vit med en glasskärm. Strömbrytare på sladden.
 • Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid
  Den mindsta modellen av de vackra Picasso-bordslamporna från Belid. När lampan är tänd så framstår ett vackert färgspel. En bordslampa som är perfekt på en skänk i hallen eller i vardagsrumm
 • Belid Bord Liten Picasso m.vit LED

  Belid Bord Liten Picasso m.vit LED
  Picasso bordslampa är en extravagant lampa i retrorätt stil från svenska Belid.Den annorlunda formen med flera skärmar gör att ljuset sprids på ett trivsamt sätt.Ljuskälla ingår.Picasso finns
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
  Bullo, nedpendlad plafond med glaskupa och upphäng i aluminium.För montage på takkrok, godkänd för badrum.
 • Belid Triospot mattvit Cato LED

  Belid Triospot mattvit Cato LED
  Cato takskena i metall från Belid har tre dimbara LED-spotar. För att du ska kunna dimra dessa behöver du en s k bakkantsstyrd dimmer.Dimbara spotlights är utmärkt att ha t ex i hallen där du ib
 • Belid Bullo alu/klar D270 32cm

  Belid Bullo alu/klar D270 32cm
  Plafond Bullo Alu/klar D270 BelidDiskret plafondBullo är en elegant plafond tillverkad i lackad metall med klart glas. Bullo är godkänd för badrum men kan med sin stilfulla design hänga i de fles
 • Belid Mira grafit D240

  Belid Mira grafit D240
  Grafitgrå vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg.Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids ljuset väl.
 • Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10

  Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10
  Spotlight tak Tyson Enkelspot vit LED GU10 BelidTyson är en mattvit dimbar takspot. Tyson monteras på takkrok.Tyson är 21 cm hög och 11,5 cm bred. Till Tyson behöver du en ljuskälla med sockel G
 • Cato golvlampa LED oxid (Oxid)

  Cato golvlampa LED oxid (Oxid)
  Golvlampa Cato i oxid finish med en utbytbar LED-lampa. Strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår.
 • Ellipse golvlampa 40cm (Vit)

  Ellipse golvlampa 40cm (Vit)
  Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig golvlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig golvlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Karma duo (Förkromad/blank)

  Karma duo (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning i krom och opalt matta glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Eftersom det sitter en dimmer på armaturen går det ej att koppla en väggdimmer till lampan. Ljuskälla ingår.
 • Curling duo (Aluminium)

  Curling duo (Aluminium)
  Curling med Bullo glas. Badrumsbelysning med väggfäste i aluminium och opalt matta glas. Fast installation. Ljuskälla ingår.
 • Curling trio (Aluminium)

  Curling trio (Aluminium)
  Curling med Bullo glas. Badrumsbelysning med väggfäste i aluminium och opalt matta glas. Fast installation. Ljuskälla ingår.
 • Fico läslampa LED (Förkromad/blank)

  Fico läslampa LED (Förkromad/blank)
  Praktiska och nätta vägglampan Fico med en förkromad bas och ett opalvitt glas. Passar lika bra i hallen som i sovrummet och smälter enkelt in bland övrig inredning. Levereras med sladd + stickkontakt, strömbrytare på lampan. Integrerad LED-belysning. 
 • Bullo pinne (Grå)

  Bullo pinne (Grå)
  Bullo takplafond i oxidgrå eller oxid. Opalvitt glas som sprider ljuset bra, enkel upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q golvlampa LED (Svart)

  Cato Q golvlampa LED (Svart)
  Ny storsäljare i Cato-serien. Golvläslampa som levereras med en tre-stegs dimbar LED-lampa (utbytbar) som ger ett mycket bra läsljus. Strömbrytaren sitter på toppen av lamphuvudet och du justerar enkelt ljusstyrkan genom att tända/släcka till önskad ljusnivå. 3m sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Vit - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Grass (Vit)

  Grass (Vit)
  Spännande takpendel ifrån Herstal. Tillverkad med en skärm i akryl som har ett utskuret snyggt mönster. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket vackert sätt genom mönstret. Vi rekommenderar att använda dimmer. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q skrivbordslampa LED (Svart)

  Cato Q skrivbordslampa LED (Svart)
  Praktisk och stilren skrivbordslampa där LED-ljuskälla ingår. Fullt utbytbar och dimbar i tre steg genom en knapp lampan. Motsvarar cirka 40W i ljus. Sladd (3m) med stickkontakt.
 • Belid Tyson takspot m.vit

  Belid Tyson takspot m.vit
  Stilren spotlight till GlobalTyson är en stilren och minimalistisk spotlight tillverkad i Varberg, Sverige. Till Tyson behöver du en dimbar GU10 ljuskälla, max 10 W. Tyson passar för montering på
 • Picasso Bordslampa H465 Matt Svart LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Matt Svart LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Domino 3a rak LED (Vit)

  Domino 3a rak LED (Vit)
  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Snygg vit lampa som även ärgodkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • I svart - liten LED-bordslampa Anemon 38,9 cm

  I svart - liten LED-bordslampa Anemon 38,9 cm
  Bordslampa Anemon med LED-belysning- svart Den lilla LED-bordslampan Anemon har en modern och samtidigt tidlös design och utstrålar ett varmvitt, icke-bländande ljus. Lampan glänser dessutom med dess extrema mångsidighet, exempelvis som en välkomnande ljuskälla framför fönstret, och levereras med en LED-ljuskälla med G9-sockel. En accentbelysning som imponerar både med dess tilltalande utseende samt låga energiförbrukning. Energiklass: A+
 • Diablo Bordslampa Sand/Brons - Belid

  Diablo Bordslampa Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Vienda X (Vit)

  Vienda X (Vit)
  Ny exklusiv version av den populära Vienda bordlampan. Rejäl tung och genomarbetad fot med ett fint opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Galaxy 31cm LED (Vit)

  Galaxy 31cm LED (Vit)
  Galaxy LED, plafond i blankt opalt glas, med beprövad LED-teknik och glas som ger ett fantastiskt vackert ljus. Samtidigt är den enkel och elegant - passar bra i alla typer av rum och interiörer. Dimbar med alla typer av väggdimmers. Den integrerade LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.  
 • Belid Mira vitstr. D240

  Belid Mira vitstr. D240
  Vit vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i vit metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids ljuset väl. Lampan riktar
 • Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • En klassiker - pendellampa Felix vit

  En klassiker - pendellampa Felix vit
  Pendellampa Felix - klassiskt designad ljusspridare med en tidlös skönhet Formen på lampskärmen hos pendellampan Felix har länge haft stor popularitet, vilket inte minst beror på att denna klassiska design passar till varje inredningsstil och helt enkelt aldrig blir omodern. Skärmen är gjord av metall och är lackerad i glänsande vitt. Stilistiskt avrundad blir optiken genom de likaså glänsande metallelementen. Pendellampan Felix kan med ett enkelt tag i handtaget i mitten av skärmen justeras till önskad höjd. Maximal upphängningsmöjlighet är upp till 150 cm. En pendellampa, som är idealisk för den behovsbaserade belysningen av ett matbord. Energiklass: A++
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm

  Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm
  Glas-hänglampa Gloria i en effektfull genomskinlig design Hänglampan Glorias skärm övertygar med sin vackra sfäriska form och är gjord av klarglas, med resultatet att både glödlampan som används och dess sockel är synliga genom glaset. Detta resulterar i ett speciellt utseende, eftersom sockeln glänser med en kopparfärgad metallyta, så att det dekorativa elementet är en del av designen. Hänglampans dekorativa värde ökas ytterligare genom användningen av en rustik ljuskälla så att den kan kombineras med många olika inredningsstilar. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör. Lampan levereras inklusive sladd med strömbrytare. Dessutom ingår en takkåpa som möjliggör monteringen i taket. Små blåsor i skärmens glas är inget tecken på dålig kvalitet, utan ett intyg på att glaset är munblåst. Energiklass: A++
 • Covetto taklampa (Mässing/guld)

  Covetto taklampa (Mässing/guld)
  Taklampa Corvetto, designad plåtpendel i flera ?nivåer? som skapar en fin effekt då de släpper igenom lite lite ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Vienda (Vit)

  Vienda (Vit)
  Snygga bordlampan Vienda i en praktisk och härlig version. Den är utrustad med en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida och vända lampans arm efter eget behov av ljus. Den är skapad i en tidlös design som gör att du kan ha den framme i flera år om så önskas. Skärm i glas och bas i metall. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Anemon

  Belid Anemon
  Pendeln Anemon från Belid ger ett bestående ljus med LED. Den är också väldigt lättplacerad tack vare sin nätta form. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och utstrålar en gedigen&
 • Belid Trotsig

  Belid Trotsig
  Bordslampa Trotsig oxidgrå 4172155 från Belid är en stilren lampa med minimalistisk och rå design i oxid.Ljusskenet går att rikta tack vare en flexarm som gör Trotsig till en perfekt läslampa.T
 • Belid Radiell 3-spot vit str. 1-fas

  Belid Radiell 3-spot vit str. 1-fas
  Belys dina favoriterSvensktillverkade Radiell från Belid har ett rått, industriellt uttryck kombinerat med en lätt och slimmad design.Radiell har 3 spotlights som är fästa på en 1 meter lång sk