Belid lampor

Belid lampor har sina rötter i Varberg på den svenska västkusten. Sedan starten 1969 har Belids sortiment fyllts med lampor som Gloria, Picasso och Cato.

Urval av belysning från Belid

Vi har sammanställt en översikt med belysning från Belid som deras återförsäljare har online. Klicka på den Belid-lampa du vill se mer om för att komma till återförsäljarens webshop.

 • Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Koppar

  Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Koppar
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Copper är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl

  Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl
  LED-ljuskälla till bland annat Cato-LED från Belid Volt: 12V Sockel: GU4/MR11 Watt: 4W Kelvin: 2700K Lumen: 310Lm Spridningsvinkel: 36gr RA-index: 90 Dimbar ENERGIKLASS: F
 • Soft plafond, vit linne 50cm

  Soft plafond, vit linne 50cm
  En plafond i vitt linnetyg från Belid. Ger en mjuk ljusspridning i rummet och finns i två olika storlekar. Höjd 14,1 cm Diameter 50 cm Effekt max 3*60 w Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej&hellip:
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Bullo Plafond Ø270 Opal

  Belid - Bullo Plafond Ø270 Opal
  Design Belid Koncept Bullo Plafond Ø270 Opal är en enkel och diskret taklampa; en metallbas, elegant i kombination med en opalglasskärm. När glasskärmen belyses av den dolda ljuskällan, skickas det ut ett diffust ljus 360 grader i rummet. Kombinationen av material ger lampan ett klassiskt uttryck som passar in i varje hem. Med en IP21-klassificering kan lampan användas i badrummet om den placeras minst 0,6 meter från duschen/badkaret och diskbänken. Den tidlösa lampan ger en bekväm rumsbelysning, oavsett om du använder den i badrummet, hallen eller sovrummet. Du hittar fler loftlampor här
 • Belid - Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas

  Belid - Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas
  Design Belid för Belid Koncept Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag – Designad av Belid. Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en del av Gloria serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element – samt består av både bordslampor och pendlar. Det genomgående elementet genom serien är den vackra genomfärgade glaskupolen i munblåst glas, i ett fint samspel med den matchande stålkonstruktionen. Hela Gloria serien osar av kvalitet och fint hantverk och kan definitivt kombineras med någon av alla snygga dekorationsglödlampor som finns nu för tiden, för att få en cool effekt i kombination med den snygga glasskärmen. En helt fantastisk lampserien från det populära varumärket Belid.
 • Belid - Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red

  Belid - Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Matte Black/Red är en mycket vacker och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som gör sig bra i vardagsrumshörnet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Belid - Diablo Golvlampa Mat Vit

  Belid - Diablo Golvlampa Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen Matte White är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en vacker och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid S6122 Radiell Led Vit För Global Trac 1-fas skena exkl. ljuskälla

  Belid S6122 Radiell Led Vit För Global Trac 1-fas skena exkl. ljuskälla
  S6122 Radiell LED-spotlight för 1-fasskena Global Trac från Belid Design: Joakim Fihn Material: Metall Mått: Ø 5,3cm - H 14cm Ljuskälla: Max 4W LED GU10 - 3,3W - 2700k Ingår Dimbar
 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktäriseras av samma genomgående element och design
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktäriseras av densamma genomgående element och designval
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Koppar

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Koppar
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Koppar, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit

  Belid - Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktäriseras av densamma genomgående element och designv
 • Belid Ljuskälla Gu4/mr11 4w 300lm 2700k - LED-lampor Klar

  Belid Ljuskälla Gu4/mr11 4w 300lm 2700k - LED-lampor Klar
  Ljuskällan från Belid har ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär med ett klart glas och en låg ljusstyrka. Om ljuskällan från Belid- Varmvitt ljus.- Klart glas.- Låg ljusstyrka. Shoppa LED-lampor och mer Ljuskällor hos Royal Design.
 • Belid Ljuskälla till Cato Slim GU10 mini MR11 LED 300lm 3000K

  Belid Ljuskälla till Cato Slim GU10 mini MR11 LED 300lm 3000K
 • Belid - Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar

  Belid - Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar
  Design Belid för Belid Koncept Cato Golvlampa Oxid H1000 är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design – Designad av Belid. Cato Golvlampa Oxid H1000 är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar – Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver – Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk – men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa – Från Belid
 • Belid S6756 Klämspot D-33 Flexarm Vit Led

  Belid S6756 Klämspot D-33 Flexarm Vit Led
  S6756 D-33 Mini Klämspot från Belid Design: Joakim Fihn Material: Metall Mått: H33cm Ljuskälla: Max 3W GU4 LED, Ingår Strömbrytare på lamphuvudet ENERGIKLASS: A "Målet med denna serie var att skapa&hellip:
 • Ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 38° 2700K 310 lm dimbar

  Ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 38° 2700K 310 lm dimbar
  Dimbar LED-ljuskälla med GU4/MR11 sockel från Belid. Passar till bl.a. till Cato bord, golv &: vägg och Slender vägg. Sockel GU4/MR11 Effekt 4w Lumen 310 lm Spridningsvinkel 38 grader Kelvin 2700&hellip:
 • Belid - Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid - Spectra Bordslampa Varmgrå LED

  Belid - Spectra Bordslampa Varmgrå LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en del av Spectra serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element – och består av både bordslampor och golvlampor. Det genomgående elementet genom hela serien, är det snygga och moderna lamphuvudet, den slanka armen som håller upp huvudet – samt den coola leden som binder ihop hela härligheten. Alla lampor i serien har en integrerad LED-ljuskälla i energiklass A – samt stöpt aluminiumhus för att säkerställa optimal kylning och längre livslängd. Lamporna i serien kan självklart dimmas, som man också förväntar av en modern lampa. En genomtänkt lampserie – både i dess design och funktion – Från Joakim Fihn och Belid.
 • Belid Deluxe vägglampa svart, mässing

  Belid Deluxe vägglampa svart, mässing
 • Belid - Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit

  Belid - Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Belid Dimbar ljuskälla till Cato Slim LED GU10 mini MR11 290lm 3000K

  Belid Dimbar ljuskälla till Cato Slim LED GU10 mini MR11 290lm 3000K
 • Belid V5330 Regal Duo Vägglampett Svartstruktur

  Belid V5330 Regal Duo Vägglampett Svartstruktur
  Varumärke: Belid Material: Metall Färg: Svart volt: 230 Sockel: E27 Watt: 40 IP Klass: 20 Brytare: Brytare på sladd Inklusive ljuskälla: Nej Antal ljuskällor: 2 Höjd cm: 29,9 Bredd cm: 30 Produktbeskrivning&hellip:
 • Covetto Taklampa Vit - Belid

  Covetto Taklampa Vit - Belid
  Covetto Taklampaär en snygg och elegant taklampa från svenska Belid Lampan ger ett bra och nedåtriktat ljus, som är lämpligt över köks- eller middagsbordet. Ljuset som reflekteras ut genom skärmens lameller framhäver taklampans snygga form.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå

  Belid - Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Sway Golvlampa Svart/Krom

  Belid - Sway Golvlampa Svart/Krom
  Design Sabina Grubbeson för Belid Koncept Sway Golvlampa Svart/Krom är en vacker golvlampa i en modern design – Designad av Sabina Grubbeson för Belid. Sway Golvlampa Svart/Krom karaktäriseras genom sitt vackra lamphuvud och sin vackert böjda arm. Golvlampan kan enkelt ställas in genom hjälp av armen samt finjusteras till sist genom huvudet. Det är vad man förväntar sig av en golvlampa. Lampan är konstruerad i metall och mäter 1480 mm på höjden samt har en E27 sockel. Modern golvlampa i en klassisk inpackning – Från Belid
 • Belid - Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal

  Belid - Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design – Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående – eller ett fritt hängande – klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen – Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt – och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid - Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED

  Belid - Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Deluxe golvlampa är en snygg golvlampa i tidlös design – Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. En vacker och klassisk LED golvlampa med en höjd på 1336mm och ett justerbart lamphuvud där strömbrytaren sitter. En tidlös och klassisk design i lugna färgkombinationer som kommer passa in överallt i ditt hem- Och det är god chans att den kommer stå där i många år – dels tack vare dess förnuftiga designval men också dess LED ljuskälla som Deluxe golvlampa är född med. Förståeligt och förnuftigt val av golvlampa som kommer stå sig i ånga år – Från Belid.
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan eller fåtöljen.
 • Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan eller fåtöljen.
 • Belid T1214 Primus II taklampa 43cm oxidgrå med hiss

  Belid T1214 Primus II taklampa 43cm oxidgrå med hiss
  Produktbeskrivning Primus II taklampa med hissfunktion är en av Belids mest populära kökspendlar. Designen går tilbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har&hellip:
 • Global Trac PRO vit T-skarv

  Global Trac PRO vit T-skarv
  Vit T-skarv till Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior och butiker.
 • Ledro LED vägglampa, mattvit

  Ledro LED vägglampa, mattvit
  Lampserien Ledro från Belid. Nätt i sin design med en flexibel arm. Lampan finns både som golv, bord och vägglampa. Höjd 30,2 cm Bredd 32,3 cm Längd 32,3 cm Dimmer Ja Effekt max 5 w Sockel GU5,3&hellip:
 • Cato vägglampa LED, mattvit 15,4cm

  Cato vägglampa LED, mattvit 15,4cm
  Cato vägglampa från Belid. Armaturen har en dimbar LED-lampa som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 15 cm Bredd 6 cm&hellip:
 • Cato vägglampa dubbel LED, aluminium 15,4cm

  Cato vägglampa dubbel LED, aluminium 15,4cm
  Cato vägglampa dubbel från Belid. Armaturen har två dimbara LED-lampor som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 9,5 cm&hellip:
 • Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit

  Belid - Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå

  Belid - Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Golvlampan Diablo i färgkombinationen svart/grå är en mycket fin och dekorativ lampa. Unik design blandat med en fin och exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall från vår svenska tillverkare Belid. Golvlampan Diablo är en vacker och lite majestätisk lampa som kommer att göra sig bra i hörnet av vardagsrummet, på kontoret eller på fåtöljen eller soffan. Den dekorativa designen gör att den passar fint in i många skandinaviska hem.
 • Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid

  Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Hvid är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär lampserie som självklart består av både bordslampor, g
 • Belid Sinne vägglampa Sand-mässing

  Belid Sinne vägglampa Sand-mässing
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är endast en av delarna i Spectra familjen från Belid. Hela serien karaktäriseras huvudsaklige
 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktäriseras av samma genomgående element och designval – och
 • Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit

  Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit
 • Belid T1174 Anemon fönsterlampa oxid

  Belid T1174 Anemon fönsterlampa oxid
  Produktinformation Anemon från Belid är en LED-armatur som är lättplacerad på ett bord eller i ett fönster. Den ger ett välkomnande, bländfritt ljus och utstrålar en gedigen karaktär tack vare&hellip:
 • Belid S6497 Takspot Rikta Fast Mattvit Led

  Belid S6497 Takspot Rikta Fast Mattvit Led
  S6497 Rikta takspot från Belid Material: Metall Mått: H 9cm - Ø 5,5cm Ljuskälla: Max 240V 10W GU10, Ingår Fast installation, Infällt montage. Passar att montera direkt i takdosa. Påbyggnadsring&hellip:
 • Belid T1214 Primus II taklampa 43cm mässingsfärgad-vit med hiss

  Belid T1214 Primus II taklampa 43cm mässingsfärgad-vit med hiss
  Produktbeskrivning Primus II taklampa med hissfunktion är en av Belids mest populära kökspendlar. Designen går tilbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har&hellip:
 • Belid Belid ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 2700K dimbar 310 lm 36°

  Belid Belid ljuskälla GU4/MR11 LED 4W 2700K dimbar 310 lm 36°
 • Belid V5430 Milla Vägglampett Grafitgrå Exkl. Skärm Utg*

  Belid V5430 Milla Vägglampett Grafitgrå Exkl. Skärm Utg*
  V5430 Milla vägglampa från Belid Material: Metall Mått: Ø 15,1 cm - H 19,9cm - Djup 19,9cm Ljuskälla: Max 240V 25W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladd, Skärm Ingår EJ ENERGIKLASS: A-E
 • Belid T1214 Primus II taklampa 43cm sandfärgad med hiss

  Belid T1214 Primus II taklampa 43cm sandfärgad med hiss
  Produktbeskrivning Primus II taklampa med hissfunktion är en av Belids mest populära kökspendlar. Designen går tilbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har&hellip:
 • Belid Fold T1438 Antracit/Betong

  Belid Fold T1438 Antracit/Betong
  Produktbeskrivning T1438 Fold är en pendlande taklampa/skrivbordsarmatur från Belid som designats av Joakim Fihn. Fold passar utmärkt över en köksö eller över skrivbordet i arbetsrummet eller på&hellip:
 • Belid T1214 Primus II taklampa 43cm vit-krom med hiss

  Belid T1214 Primus II taklampa 43cm vit-krom med hiss
  Produktbeskrivning Primus II taklampa med hissfunktion är en av Belids mest populära kökspendlar. Designen går tilbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har&hellip:
 • Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå

  Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktäriseras av densamma genomgående element oc
 • Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid

  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid
  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktäriseras av samma genomgående element och
 • Belid Gong Pendel 250 Mm / Guld - Taklampor Metall Vit

  Belid Gong Pendel 250 Mm / Guld - Taklampor Metall Vit
  Pendeln från Belid har en minimalistisk design med en oval form och ett direkt ljus perfekt ovanför matbordet eller soffbordet. Om pendeln från Belid- Minimalistisk design.- Oval form.- Direkt ljus.- E27- Pendeln passar bra i köket.- 230 V.- IP-klassificering: IP20.- 53.0 Watt- Sladdlängd: 2900 mm. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium

  Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium
 • Blender skärm vit ull Ø27

  Blender skärm vit ull Ø27
  Vit lampskärm från Belid. Lampskärmen passar Belids serier: Pensile, Bottle och Fuse. Skärmmaterialet har åtråvärda egenskaper så som flamskyddat och ljudabsorberande vilket ger en extra trygghet&hellip:
 • Belid Ljuskälla Gu5.3/mr16 5w 345lm 2700k Dimbar - LED-lampor Klar

  Belid Ljuskälla Gu5.3/mr16 5w 345lm 2700k Dimbar - LED-lampor Klar
  Ljuskällan från Belid har ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär med ett klart glas och en bra ljusstyrka. Den är dimbar. Ljuskällan är dimbar. Om ljuskällan från Belid- Varmvitt ljus.- Klart glas.- Bra ljusstyrka.- Ljuskällan är dimbar. Shoppa LED-lampor och mer Ljuskällor hos Royal Design.
 • Cato vägglampa LED, mattsvart 15,4cm

  Cato vägglampa LED, mattsvart 15,4cm
  Cato vägglampa från Belid. Armaturen har en dimbar LED-lampa som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 14,7 cm Bredd 13&hellip:
 • Belid T1232 Primus III taklampa 50cm vit-krom med hiss

  Belid T1232 Primus III taklampa 50cm vit-krom med hiss
  Produktbeskrivning Primus designades första gången i mitten av 80-talet, och har funnits i en mängd olika färger tack vare olika trender genom åren. Det är en av Belids mest populära pendlar till&hellip:
 • Belid T1175 Anemon Fönsterlampa Silveroxid

  Belid T1175 Anemon Fönsterlampa Silveroxid
  Tips! Med en 3-stegs ljuskälla eller en plug-in dimmer så kan du även dimra Anemon fönsterlampa ?En liten, lättplacerad LED-armatur för bord och fönster. Armaturen ger ett välkomnande, bländfritt&hellip:
 • Belid T1232 Primus III taklampa 50cm mattvit med hiss

  Belid T1232 Primus III taklampa 50cm mattvit med hiss
  Produktbeskrivning Primus designades första gången i mitten av 80-talet, och har funnits i en mängd olika färger tack vare olika trender genom åren. Det är en av Belids mest populära pendlar till&hellip:
 • Belid 9708 Tuba Lampskärm Vit Linne

  Belid 9708 Tuba Lampskärm Vit Linne
  Lampskärm 9708 tuba till G3006 från Belid
 • Pollare Moon grafitstruktur utomhus

  Pollare Moon grafitstruktur utomhus
  Moons grundform är inspirerad av äldre stall- och industrilampor där glaskroppen är tongivande. Moon har ett mjukt formuttryck och ger en spännande ljusupplevelse. Integrerad LED-teknik på 6W med&hellip:
 • Picasso Golvlampa H149 Oxid Grey - Belid

  Picasso Golvlampa H149 Oxid Grey - Belid
  Picasso Golvlampa H149 Oxid Greyär en vacker lampa i klassisk design – Designad av Joakim Fihn ihop med Belid. Picasso Golvlampa H149 Oxid Grey är en del av Picasso familjen från Joakim Fihn och Belid. Hela familjen karaktäriseras av densamma designe
 • Belid Ledro golvlampa Mattsvart

  Belid Ledro golvlampa Mattsvart
 • Belid Cato golvlampa Blankslipad mässing

  Belid Cato golvlampa Blankslipad mässing
 • Diablo TaklampaØ400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo TaklampaØ400 Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär lampserie som självklart består av både bordsla
 • Belid - Picasso Golvlampa H140 Oxid

  Belid - Picasso Golvlampa H140 Oxid
  Design Joakim Fihn för Belid Picasso Golvlampa H140 Oxid är en snygg lampa i en klassisk design – Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Golvlampa H140 Oxid är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer – och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa – Från Joakim Fihn och Belid.
 • Belid - DaVinci Golvlampa Ø30 Matt White

  Belid - DaVinci Golvlampa Ø30 Matt White
  Design Belid DaVinci Golvlampa Ø30 Matt White tillhör den stilfulla och eleganta belysningskollektionen från Belid, som med sitt exklusiva och moderna utseende fungerar bra i alla inredningsstilar. DaVinci-sortimentet består av taklampor, bordslampor och golvlampor, så att du kan hitta exakt den lampa som uppfyller dina behov av belysning och inredning. Den är tillverkad i metall och finns i en rad vackra färger. Tack vare sin minimalistiska och sofistikerade design kan lamporna i sortimentet enkelt placeras var som helst i ditt hem, bland annat ovanför matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet, på fönsterbrädan eller bredvid soffgruppen - den enda gränsen är din fantasi. Oavsett placering ser den tredelade lampskärmen till att ljuset sprids på ett mjukt, behagligt och bländfritt sätt till omgivningen. Du kan använda flera av de olika lamporna i serien tillsammans för ett mer komplett och unikt utseende i din inredning. Se hela DaVinci-serien här.
 • Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid

  Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid
  Koncept Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED är en tidlös golvlampa i en elegant design – Skapad av designern Joakim Fihn ihop med Belid. Klassisk och vacker LED-golvlampa, med en höjd på eleganta 1336 mm. och ett inställningsvänligt lamphuvud där strömb
 • Belid Cato vägglampa fast installation Mattsvart

  Belid Cato vägglampa fast installation Mattsvart
 • Tyson pendel vitstruktur GU10

  Tyson pendel vitstruktur GU10
  Tyson Pendel från Belid är tillverkad i Metall. Tyson taklampan här i fägen Vitstruktur har en diameter på 6cm.Tyson pendel har en stilren design med vackra detaljer. Passar perfekt över din köksö&hellip:
 • Global Trac PRO vit L-skarv

  Global Trac PRO vit L-skarv
  Vit L-skarv till Global Trac PRO frå:n Belid. Global trac PRO ä:r ett 3-fassystem som ofta anä:nds i professionella miljö:er så:som museer, konstgallerier, gallerior och butiker.
 • Belid P2235 Bullo Tak Opalglas/Mattsvart Ip21

  Belid P2235 Bullo Tak Opalglas/Mattsvart Ip21
  P2235 Bullo plafond är en stilren och elegant taklampa för ditt badrum (IP21), kök eller hall. Bullo-plafonden sprider ett bra ljus i rummet och finns i ett flertal färgkombinationer så att det ska&hellip:
 • Ledro LED vägglampa, mattsvart

  Ledro LED vägglampa, mattsvart
  Lampserien Ledro från Belid. Nätt i sin design med en flexibel arm. Lampan finns både som golv, bord och vägglampa. Höjd 30,2 cm Bredd 32,3 cm Längd 32,3 cm Dimmer Ja Effekt max 5 w Sockel GU5,3&hellip:
 • Anemon fönsterpendel LED, mattvit 6,7cm

  Anemon fönsterpendel LED, mattvit 6,7cm
  Anemon fönsterpendel LED från Belid. En mattvit lampa som är designad av Joakim Fihn. Anemon finns i ett flertal olika material och färger. Höjd 17,6 cm Diameter 6,7 cm Effekt max 5 w Sockel GU10&hellip:
 • Belid - Pendel Capo Ø20 - Svart

  Belid - Pendel Capo Ø20 - Svart
  Capo är en klassisk cafépendel med ett generöst opalt glas och detaljer i mattsvart. En pendel som sprider ett jämnt ljus, perfekt för en hall eller som allmänljus i ett rymligt kök. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP20. Svart sladd,
 • Cato vägglampa dubbel LED, oxid 15,4cm

  Cato vägglampa dubbel LED, oxid 15,4cm
  Cato vägglampa dubbel från Belid. Armaturen har två dimbara LED-lampor som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 9,5 cm&hellip:
 • Cato vägglampa dubbel LED, oxidgrå 15,4cm

  Cato vägglampa dubbel LED, oxidgrå 15,4cm
  Cato vägglampa dubbel från Belid. Armaturen har två dimbara LED-lampor som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 9,5 cm&hellip:
 • Blender skärm grå ullØ27

  Blender skärm grå ullØ27
  Grå lampskärm från Belid. Lampskärmen passar Belids serier: Pensile, Bottle och Fuse. Skärmmaterialet har åtråvärda egenskaper så som flamskyddat och ljudabsorberande vilket ger en extra trygghet&hellip:
 • Globalskena 1-fas 1m, mattvit

  Globalskena 1-fas 1m, mattvit
  1-fas skena vit från Global. Global skenan gör det även möjligt att kombinera med spotlights från flera olika leverantörer då den är universal. Längd 100 cm Bredd 3 cm Höjd 2 cm Färg Mattvit&hellip:
 • Belid - Bordslampa Cato - Vit

  Belid - Bordslampa Cato - Vit
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU4/MR11. Textilsladd. Dimmer på skärm. Klass II. Tillverkad i Varberg, Sverige
 • Cato vägghylla, mattvit enkel

  Cato vägghylla, mattvit enkel
  Vägghylla från Belid. Passar till Cato vägg-serien. Finns i flera olika färger. Bilden illustrerar själva hyllan. (Lampan köps separat) Höjd 16 cm Bredd 20 cm Djup 13,5 cm Färg Mattvit Material&hellip:
 • Cato vägglampa LED, mässing 15,4cm

  Cato vägglampa LED, mässing 15,4cm
  Cato vägglampa från Belid. Armaturen har en dimbar LED-lampa som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 14,7 cm Bredd 5,9&hellip:
 • Cato vägglampa dubbel LED, mattvit 15,4cm

  Cato vägglampa dubbel LED, mattvit 15,4cm
  Cato vägglampa dubbel från Belid. Armaturen har två dimbara LED-lampor som ger ett riktat läsljus. Finns i flera olika material och färger. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Höjd 9 cm Bredd&hellip:
 • Belid DaVinci golvlampa Ø30 cm Mattvit

  Belid DaVinci golvlampa Ø30 cm Mattvit
 • Picasso Golvlampa H140 Matt White - Belid

  Picasso Golvlampa H140 Matt White - Belid
  Picasso Golvlampa H140 Matt Whiteär en vacker lampa i klassisk design – Designad av Joakim Fihn ihop med Belid. Picasso Golvlampa H140 Matt White är en del av Picasso familjen från Joakim Fihn och Belid. Hela familjen karaktäriseras av densamma desig
 • Diablo GolvlampaØ300 Matt Black/Glossy Red - Belid

  Diablo GolvlampaØ300 Matt Black/Glossy Red - Belid
  Koncept Diablo GolvlampaØ300 Matt Black/Glossy Red är bland de senaste nytolkningarna av svenska Belid’s ikoniska Diablo design. I den här stora golvlampans modell tornar de imponerande bågarna högst upp på en enkel och elegant lampstång. Detta gör d
 • Belid Picasso golvlampa Ø50 cm Mattvit

  Belid Picasso golvlampa Ø50 cm Mattvit
 • Picasso Golvlampa H140 Oxid - Belid

  Picasso Golvlampa H140 Oxid - Belid
  Picasso Golvlampa H140 Oxidär en vacker lampa i klassisk design – Designad av Joakim Fihn ihop med Belid. Picasso Golvlampa H140 Oxid är en del av Picasso familjen från Joakim Fihn och Belid. Hela familjen karaktäriseras av densamma designelement och
 • Belid Picasso golvlampa Ø38x140,3 cm Mattsvart

  Belid Picasso golvlampa Ø38x140,3 cm Mattsvart
 • Belid Primus pendel Ø43 cm Svart

  Belid Primus pendel Ø43 cm Svart
 • Belid - Golvlampa Picasso Ø50 höjd 149cm - Grå

  Belid - Golvlampa Picasso Ø50 höjd 149cm - Grå
  Picasso familjen består av pendlar, bords- och golvlampa. För att golvlampan ska kunna passa in i hemiredningen under flera år, har vi valt att hålla designen enkel och elegant. Picasso´s metallskärmar i olika storlekar ger ett vackert ljus. Passar i
 • Belid Gloria plafond Svart-rökfärgat glas

  Belid Gloria plafond Svart-rökfärgat glas