Belid lampor

Svenska märket Belid har sina rötter på västkusten i Varberg. Sedan starten 1969 har Belids sortiment fyllts med lampor som Gloria, Picasso och Cato.

Urval av belysning från Belid

Vi har sammanställt en översikt med belysning från Belid som deras återförsäljare har online. Scrolla ner för att titta på lamporna och aktuella priser. Klicka på den Belid-lampa du vill se mer om för att komma till återförsäljarens webshop.

 • Diablo Golvlampa Ø500 Koppar - Belid

  Diablo Golvlampa Ø500 Koppar - Belid
 • Primus II taklampa (Krom)

  Primus II taklampa (Krom)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Anemon i vitt, höjd 49,7 cm

  Bordslampa Anemon i vitt, höjd 49,7 cm
  Vackert designad vit LED bordslampa Anemon - höjd 49,7 cm Anemon bordslampans mjukt böjda ram kröns av en elegant formad skärm som ser till att ljuset från glödlampan som ska användas inte bländar obehagligt. En modern bordslampa som passar till många moderna inredningsstilar.
 • Plafond Bullo

  Plafond Bullo
  Bullo, nedpendlad plafond med glaskupa och upphäng i aluminium. För montage på takkrok, godkänd för badrum.
 • Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer

  Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer
  Belid golvlampa diablo i vitt - med integrerad dimmer Diablo, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 60 W, H: 149.2 cm
 • Cato LED 5 rak (Svart)

  Cato LED 5 rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Primus II taklampa (Svart)

  Primus II taklampa (Svart)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Mira grafit D240

  Belid Mira grafit D240
  Grafitgrå vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg.Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i
 • Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak 3a spotlight i blankslipad mässing, riktbara spottar samt så levereras den med LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Matsvart/Glansig Röd - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Matsvart/Glansig Röd - Belid
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie&hellip:
 • Primus II taklampa (Grå)

  Primus II taklampa (Grå)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-bordslampa Anemon i vitt, 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i vitt, 38,9 cm
  Vit LED bordslampa Anemon - 38,9 cm hög Inte bara på grund av den neutrala färgen - Anemon LED-bordlampan är huvudsakligen vit - passar den här lilla ljuskällan nästan överallt: på ett sidobord eller framför fönstret i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Formen och den ekonomiska LED-belysningen (ingår inte) gör den här lilla bordslampan till en eftertraktad accessoar i hemmet.
 • Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent&hellip:
 • Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)

  Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar.Ljuskälla ingår.
 • Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm
 • LED-bordslampa Anemon i svart, höjd 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i svart, höjd 38,9 cm
  Anemon LED bordslampa i svart metall Den lilla LED-bordslampan Anemon drar till sig ögonen med sin moderna och samtidigt tidlösa form och avger ljuset bländfritt. Den är också mångsidig, t.ex. som en inbjudande ljuskälla framför fönstret. En accentljuslampa som imponerar med både ett trevligt utseende och ekonomisk energiförbrukning.
 • Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm
 • Taklampa Primus Grå II Ø43

  Taklampa Primus Grå II Ø43
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i grå som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, lampan är inte bara snygg utav har en e
 • Bordslampa Anemon i svart - 49,7 cm

  Bordslampa Anemon i svart - 49,7 cm
  Anemon smal bordslampa: 49,7 cm hög Den formsköna bordslampan Anemon är en idealisk extra ljuskälla för det moderna vardagsrummet: Med sin svarta finish och den eleganta, flödande formen på ramen och skärmen är den en höjdpunkt i alla rum, oavsett om den står på fönsterbrädan eller på soffbordet. Ljuset är bländfritt.
 • Diablo Taklampa Ø500 Koppar - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Koppar - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Koppar, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Belid Max sv.svart D240

  Belid Max sv.svart D240
  Stilfull svart utomhuslampaVägglampan Max är en stilfull svensktillverkad utomhuslampa från Belid. Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids ljuset
 • Bullo Plafond Ø270 Opal - Belid

  Bullo Plafond Ø270 Opal - Belid
  Design Belid Koncept Bullo Plafond Ø270 Opal är en enkel och diskret taklampa: en metallbas, elegant i kombination med en opalglasskärm. När glasskärmen belyses av den dolda ljuskällan, skickas det&hellip:
 • Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Elisa pendel med hiss (Grå)

  Elisa pendel med hiss (Grå)
  Elisa är en snygg taklampa som har en lite industriell touch. Lampan är utrustad med hiss så att du enkelt kan ställa in den efter önskad höjd. Optimal lampa att ha vid köksbordet då den dessutom sprider ett bra ljus. Elisa finns i färgerna svart, oxidgrå och vit, alla tre alternativen med matchande spiralhiss och kromade detaljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II mässing (Mässing/guld)

  Primus II mässing (Mässing/guld)
  Kökslampa Primus i mässinglack med hissfunktion.Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas - Belid

  Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas - Belid
  DesignBelid för Belid Koncept Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag - Designad av Belid. Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är&hellip:
 • Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Svart&hellip:
 • Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo Golvlampa Mat Vit - Belid

  Diablo Golvlampa Mat Vit - Belid
 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Cato LED 5 rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Belid Mira sv.str D240

  Belid Mira sv.str D240
  Svart vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i svart metall och tack vare det klara glaset i kupan spr
 • Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red - Belid

  Diablo Golvlampa Ø50 Matt Black/Glossy Red - Belid
 • Diablo BordslampaØ200 Matsvart/Glansig Röd - Belid

  Diablo BordslampaØ200 Matsvart/Glansig Röd - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Mat Svart/Röd är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket
 • Radiell läslampa (Svart)

  Radiell läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design som passar fint i det moderna hemmet. Armaturen är tillverkad av metall och är försedd med en dimmer, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka helt efter eget behov. Lamphuvudet är riktbart.Ljuskälla ingår ej,
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien kara
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien ka
 • Plafond Anemon

  Plafond Anemon
  Anemon plafond ger ett varmt och välkomnande ljus. Materialvalen är av högsta kvalité och utstrålar karaktär. Anemon är idealisk för belysning för belysning i hall, kök eller korridor. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 40 watt. Dimbar. IP20
 • Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor

  Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor
  Belid glas-taklampa gloria med fyra ljuskällor Gloria, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E14, 25 W, B: 46 cm, H: 24 cm
 • Primus II taklampa (Mässing/guld)

  Primus II taklampa (Mässing/guld)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent&hellip:
 • Theo 30cm (Vit)

  Theo 30cm (Vit)
  Badrumsplafond i ett fint opalvitt glas som sprider ljuset på ett bra sätt.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En myck
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en&hellip:
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en del av&hellip:
 • Plafond Bullo Ø27

  Plafond Bullo Ø27
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP21. Godkänd för badrum. Montering krokupphäng. Höjd 21,2cm och diameter 27c
 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela famil
 • Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl

  Belid Led Mr11 4W 2700K 36Gr Till Cato Led Mfl
  LED-ljuskälla till bland annat Cato-LED från Belid Volt: 12V Sockel: GU4/MR11 Watt: 4W Kelvin: 2700K Lumen: 310Lm Spridningsvinkel: 36gr RA-index: 90 Dimbar ENERGIKLASS: F
 • Belid Ljuskälla Mr11 4w 300lm 2700k Klar - LED-lampor Klar - 0129-101-000

  Belid Ljuskälla Mr11 4w 300lm 2700k Klar - LED-lampor Klar - 0129-101-000
  Ljuskälla från Belid med ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär med ett klart glas och en låg ljusstyrka. Bra att veta om ljuskälla - Varmvitt ljus.- Klart glas.- Låg ljusstyrka. Vi har valt ut Klar LED-lampor från Belid med stor omsorg.
 • Covetto Taklampa Vit - Belid

  Covetto Taklampa Vit - Belid
  Covetto Taklampaär en snygg och elegant taklampa från svenska Belid Lampan ger ett bra och nedåtriktat ljus, som är lämpligt över köks- eller middagsbordet. Ljuset som reflekteras ut genom skä
 • Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå - Belid

  Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Integrerad dimmer - golvlampa Diablo svart röd

  Integrerad dimmer - golvlampa Diablo svart röd
  Belid integrerad dimmer - golvlampa diablo svart röd Diablo, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 60 W, H: 149.2 cm
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Opus mini taklampa (Aluminium)

  Opus mini taklampa (Aluminium)
  Opus mini är en vacker taklampa med ett fäste i metall och en kupa i opalglas. Den är godkänd att använda i ditt badrum och är skapad i runda och mjuka former.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  DesignBelid för Belid Koncept Cato Golvlampa Oxid H1000 är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid. Cato Golvlampa Oxid H1000 är en del av Cato serien från Belid.&hellip:
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Sway Golvlampa Svart/Krom - Belid

  Sway Golvlampa Svart/Krom - Belid
  DesignSabina Grubbeson för Belid Koncept Sway Golvlampa Svart/Krom är en vacker golvlampa i en modern design - Designad av Sabina Grubbeson för Belid. Sway Golvlampa Svart/Krom karaktäriseras genom&hellip:
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Spotlightset 3:a Aluminium S 6833-11

  Spotlightset 3:a Aluminium S 6833-11
  Detta diskret designade spotlightpaket är avsett för montering dikt tak. Det harv spotlights anpassade för 12V Halogen, transformator och takskena. Levereras inklusive ljuskällor. S6833 - Ø 40 mm&hellip:
 • Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid

  Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Deluxe golvlampa är en snygg golvlampa i tidlös design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. En vacker och klassisk LED golvlampa med en höjd på 1336mm&hellip:
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan elle
 • Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan elle
 • Belid Deluxe vägglampa svart, mässing

  Belid Deluxe vägglampa svart, mässing
 • Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27

  Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27
 • Bordslampa Diablo 30 Mattvit

  Bordslampa Diablo 30 Mattvit
  Bordslampan Diablo ingår i kollekionen med samma namn från det klassiska svenska varumärket Belid. I en stilren mattvit nyans kommer denna eleganta lampa som du enkelt kan inreda ditt hem med. Plac
 • Plafond 6 a Regal Ø32

  Plafond 6 a Regal Ø32
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Belid Max grafit D240

  Belid Max grafit D240
  Stilfull grafitgrå utomhuslampaVägglampan Max är en stilfull svensktillverkad utomhuslampa från Belid. Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i kupan
 • Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå - Belid

  Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå - Belid
 • Bullo pinne (Grå)

  Bullo pinne (Grå)
  Bullo takplafond i oxidgrå eller oxid. Opalvitt glas som sprider ljuset bra, enkel upphängning på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Glob plafond dikt (Vit)

  Glob plafond dikt (Vit)
  Opal glasglob som sitter tätt intill taket, hängs på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid

  Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Hvid är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär
 • Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak med fem riktbara spotlights. Blankslipad mässing och levereras med utbytbara LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord!Ljuskälla ingår ej.
 • Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm
 • Belid Sinne vägglampa Sand-mässing

  Belid Sinne vägglampa Sand-mässing
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är endast en av delarna i Spectra fa
 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karakt
 • Belid Anemon bordslampa, stor oxidgrå

  Belid Anemon bordslampa, stor oxidgrå
 • Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit

  Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit
 • Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av&hellip:
 • Bordslampa Diablo 20 Mattvit

  Bordslampa Diablo 20 Mattvit
  Från det klassiska svenska varumärket Belid kommer den eleganta kollektionen Diablo som innehåller allt ifrån golv- till bordslampor. Denna stilrena mattvita nyans gör att du kan placera lampan v
 • Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat

  Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat
  Bordslampan Gloria i trendig mässing och rökfärgad glaskupa ifrån de kända varumärket Belid. Lampan passar överallt i hemmet och går att inreda med till många olika stilar då den är neutral
 • Taklampa Primus Oxidgrå II Ø43

  Taklampa Primus Oxidgrå II Ø43
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i oxidgrå som ger ett lyxigt intryck. Nu i mordern oxidgrå som passar utmärkt till minimalistisk och modern inredning. K
 • Plafond 4 a Regal Ø23

  Plafond 4 a Regal Ø23
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Golvlampa Valencia, vit

  Golvlampa Valencia, vit
  Belid golvlampa valencia, vit Valencia,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 60 W, H: 151.4 cm
 • Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass - Belid

  Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass - Belid
 • Soft Plafond S (Vit)

  Soft Plafond S (Vit)
  Soft är en plafond med ulltyg från Pagunette som har flamskyddande- och ljudabsorberande egenskaper. Bländskyddet är med högkvalitativ mattopal akryl som ger en bra och varm ljusbild. Soft plafond ger en ombonad men modern känsla och de många färgerna gör det enkelt att kombinera med inredningen. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskällor ingår ej. Tillverkad i syateljen i Varberg, Sverige.
 • Cato LED 3-spot rak (Svart)

  Cato LED 3-spot rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED 3-spot rak (Aluminium)

  Cato LED 3-spot rak (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Belid Pilot skensystem (Aluminium)

  Belid Pilot skensystem (Aluminium)
  Pilot är en modern och enkel spotlight som passar till Belid skensystem. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår.
 • Da Vinci taklampa (Grå)

  Da Vinci taklampa (Grå)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Fold golvlampa Ø34 cm Antracit-Vit struktur

  Belid Fold golvlampa Ø34 cm Antracit-Vit struktur
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Passar de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Sockel E27. 60 watt. Dimbar. IP21. Godkänd för badrum. Montering krokupph
 • Radiell flex läslampa (Svart)

  Radiell flex läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design som, med hjälp av den flexiblar armen, går att rikta och vinkla dit det önskas. Lampan är även försedd med en dimmer som sitter på väggplattan, vilket gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka helt efter önskat behov.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium

  Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU4/MR11. IP20. Sladdlängd
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv. Designen är minimalistisk och materialvalen är av högsta kvalité med stor funktionalitet. Cato tar ljuset från Varberg in i era hem. Dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sockel GU4/MR11. IP20. Sladdlängd