Belid lampor

Svenska märket Belid har sina rötter på västkusten i Varberg. Sedan starten 1969 har Belids sortiment fyllts med lampor som Gloria, Picasso och Cato.

Urval av belysning från Belid

Vi har sammanställt en översikt med belysning från Belid som deras återförsäljare har online. Scrolla ner för att titta på lamporna och aktuella priser. Klicka på den Belid-lampa du vill se mer om för att komma till återförsäljarens webshop.

 • Diablo Golvlampa Ø500 Koppar - Belid

  Diablo Golvlampa Ø500 Koppar - Belid
 • Belid Anemon

  Belid Anemon
  Pendeln Anemon från Belid ger ett bestående ljus med LED. Den är också väldigt lättplacerad tack vare sin nätta form.  Lampan ger ett bländfritt och v&
 • Belid Anemon

  Belid Anemon
  Pendeln Anemon från Belid ger ett bestående ljus med LED. Den är också väldigt lättplacerad tack vare sin nätta form.  Lampan ger ett bländfritt och v&
 • Bordslampa Anemon i vitt, höjd 49,7 cm

  Bordslampa Anemon i vitt, höjd 49,7 cm
  Vackert designad vit LED bordslampa Anemon - höjd 49,7 cm Anemon bordslampans mjukt böjda ram kröns av en elegant formad skärm som ser till att ljuset från glödlampan som ska användas inte bländar obehagligt. En modern bordslampa som passar till många moderna inredningsstilar.
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
  Bullo, nedpendlad plafond med glaskupa och upphäng i aluminium. För montage på takkrok, godkänd för badrum.
 • Cato LED 5 rak (Svart)

  Cato LED 5 rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Belid Mira grafit D240

  Belid Mira grafit D240
  Grafitgrå vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg.Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i
 • Diablo Bordslampa Ø200 Matsvart/Glansig Röd - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Matsvart/Glansig Röd - Belid
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie&hellip:
 • Vägglampa Radiell med slang

  Vägglampa Radiell med slang
  Radiell har ett rått och industriellt uttryck kombinerat med en lätt och slimmad design. Med flexarm. Passar fint i ditt sovrum. Ljuskälla ingår. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 3-spot rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak 3a spotlight i blankslipad mässing, riktbara spottar samt så levereras den med LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Primus II taklampa (Krom)

  Primus II taklampa (Krom)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II taklampa (Svart)

  Primus II taklampa (Svart)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer

  Golvlampa Diablo i vitt - med integrerad dimmer
  Toppmodern golvlampa Diablo - helt i vitt En attraktiv punktbelysning erbjuder denna golvlampa Diablo, som är lackerad helt i vitt och därför kan kombineras med en mängd moderna inredningsstilar och färger. Lampans design är uppfriskande modern: En ljusspridare, som inte förlorar sin effekt när den är släckt och som tänd garanterar en atmosfärisk accentbelysning. Strömbrytaren sitter på kabeln.
 • Belid Bullo alu/klar D270 32cm

  Belid Bullo alu/klar D270 32cm
  Plafond Bullo Alu/klar D270 Belid Diskret plafondBullo är en elegant plafond tillverkad i lackad metall med klart glas. Bullo är godkänd för badrum men kan med sin stilfulla desig
 • Radiell flex LED läslampa (Vit)

  Radiell flex LED läslampa (Vit)
  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa.Ljuskälla ingår.
 • LED-bordslampa Anemon i vitt, 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i vitt, 38,9 cm
  Vit LED bordslampa Anemon - 38,9 cm hög Inte bara på grund av den neutrala färgen - Anemon LED-bordlampan är huvudsakligen vit - passar den här lilla ljuskällan nästan överallt: på ett sidobord eller framför fönstret i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Formen och den ekonomiska LED-belysningen (ingår inte) gör den här lilla bordslampan till en eftertraktad accessoar i hemmet.
 • Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent&hellip:
 • Primus II taklampa (Grå)

  Primus II taklampa (Grå)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-bordslampa Anemon i svart, höjd 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i svart, höjd 38,9 cm
  Anemon LED bordslampa i svart metall Den lilla LED-bordslampan Anemon drar till sig ögonen med sin moderna och samtidigt tidlösa form och avger ljuset bländfritt. Den är också mångsidig, t.ex. som en inbjudande ljuskälla framför fönstret. En accentljuslampa som imponerar med både ett trevligt utseende och ekonomisk energiförbrukning.
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
  En läcker lampa i glas och metall med synlig ljuskälla som passar lika bra i hallen som i badrummet. Enkel montering med takkrok.
 • Belid Mira vitstr. D240

  Belid Mira vitstr. D240
  Vit vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i vit metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids
 • Picasso Golvlampa Ø500 Matt Svart LED - Belid

  Picasso Golvlampa Ø500 Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Golvlampa Ø500 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Golvlampa Ø500 Matt Svart&hellip:
 • Taklampa Primus Grå II

  Taklampa Primus Grå II
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i grå som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, lampan är inte bara snygg utav har en e
 • Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)

  Cato LED rondell 5-spot (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar.Ljuskälla ingår.
 • Diablo Taklampa Ø500 Koppar - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Koppar - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Koppar, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Belid Miko sv.str. D320

  Belid Miko sv.str. D320
  Stilfull svart utomhuslampaVägglampan Miko från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i svart metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids lj
 • Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Azurite/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Azurite/Opal är en del av Buddy serien&hellip:
 • Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid
  Spectra Bordslampa Matt Svart LEDär en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Matt Svart LED är endast en av delarna i Spectra
 • Bordslampa Anemon i svart - 49,7 cm

  Bordslampa Anemon i svart - 49,7 cm
  Anemon smal bordslampa: 49,7 cm hög Den formsköna bordslampan Anemon är en idealisk extra ljuskälla för det moderna vardagsrummet: Med sin svarta finish och den eleganta, flödande formen på ramen och skärmen är den en höjdpunkt i alla rum, oavsett om den står på fönsterbrädan eller på soffbordet. Ljuset är bländfritt.
 • Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo BordslampaØ200 Matsvart/Glansig Röd - Belid

  Diablo BordslampaØ200 Matsvart/Glansig Röd - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Mat Svart/Röd är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket
 • Bullo Plafond Ø270 Opal - Belid

  Bullo Plafond Ø270 Opal - Belid
  Design Belid Koncept Bullo Plafond Ø270 Opal är en enkel och diskret taklampa: en metallbas, elegant i kombination med en opalglasskärm. När glasskärmen belyses av den dolda ljuskällan, skickas det&hellip:
 • Diablo Golvlampa Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Golvlampa Mat Svart/Röd - Belid
 • Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas - Belid

  Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas - Belid
  DesignBelid för Belid Koncept Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag - Designad av Belid. Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är&hellip:
 • Picasso Golvlampa Matt Vit Ø380 LED - Belid

  Picasso Golvlampa Matt Vit Ø380 LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Golvlampa Matt Vit Ø380 LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Golvlampa Matt Vit Ø380 LED&hellip:
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Azurite/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Azurite/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien karaktärisera
 • Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid
  Spectra Bordslampa Matt Vit LEDär en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Matt Vit LED är endast en av delarna i Spectra fam
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien kara
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opalär en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid. Serien ka
 • Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattvit m Spiralhiss 43 cm
 • Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Mattsvart m Spiralhiss 43 cm
 • Plafond Anemon

  Plafond Anemon
  Anemon plafond ger ett varmt och välkomnande ljus. Materialvalen är av högsta kvalité och utstrålar karaktär. Anemon är idealisk för belysning i hall, kök eller korridor. Ljuskälla ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sver
 • Primus II mässing (Mässing/guld)

  Primus II mässing (Mässing/guld)
  Kökslampa Primus i mässinglack med hissfunktion.Ljuskälla ingår ej.
 • Radiell LED läslampa (Svart)

  Radiell LED läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa.Ljuskälla ingår.
 • Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor

  Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor
  Taklampa Gloria med genomskinliga glaskupor - 4 ljuskällor Som dekorativ ljuskälla har den också i släckt tillstånd en mycket positiv effekt på helhetsintrycket av ett rum och understryker en elegant inredningsstil på ett effektfullt sätt; denna vackra taklampa Gloria med fyra ljuskällor. Skärmarna av klarglas har en vacker sfärisk form, så att ljuskällorna kan ses och ljuset kan avges fritt i alla riktningar. Genom att välja en dekorativ ljuskälla - kan beställas under Tillbehör - kan utseendet enkelt och som helst kan ändras. Särskilt dekorativa är exempelvis filament-ljuskällor.
 • Belid Max sv.svart D240

  Belid Max sv.svart D240
  Stilfull svart utomhuslampaVägglampan Max är en stilfull svensktillverkad utomhuslampa från Belid. Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i kupan sprids ljuset
 • Belid Mira sv.str D240

  Belid Mira sv.str D240
  Svart vägglampa med klarglasVägglampan Mira från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i svart metall och tack vare det klara glaset i kupan spr
 • Belid Miko grafit D320

  Belid Miko grafit D320
  Stilfull grafitgrå utomhuslampaVägglampan Miko från Belid är en stilfull utomhuslampa tillverkad i Varberg. Den är i grafitgrå metall och tack vare det klara glas
 • Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent&hellip:
 • Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo TaklampaØ200 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En myck
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en&hellip:
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en del av&hellip:
 • Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Svart&hellip:
 • Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Matt Vit Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela famil
 • Plafond Bullo Ø27

  Plafond Bullo Ø27
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Elisa pendel med hiss (Vit)

  Elisa pendel med hiss (Vit)
  Elisa är en snygg taklampa som har en lite industriell touch. Lampan är utrustad med hiss så att du enkelt kan ställa in den efter önskad höjd. Optimal lampa att ha vid köksbordet då den dessutom sprider ett bra ljus. Elisa finns i färgerna svart, oxidgrå och vit, alla tre alternativen med matchande spiralhiss och kromade detaljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Elisa pendel med hiss (Grå)

  Elisa pendel med hiss (Grå)
  Elisa är en snygg taklampa som har en lite industriell touch. Lampan är utrustad med hiss så att du enkelt kan ställa in den efter önskad höjd. Optimal lampa att ha vid köksbordet då den dessutom sprider ett bra ljus. Elisa finns i färgerna svart, oxidgrå och vit, alla tre alternativen med matchande spiralhiss och kromade detaljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Integrerad dimmer - golvlampa Diablo svart röd

  Integrerad dimmer - golvlampa Diablo svart röd
  Svart golvlampa Diablo med röd färgaccent Denna eleganta golvlampa kan peppa upp moderna inredningsstilar. Golvlampan Diablo verkar i dess kompletta design trendig, tidlös och elegant och sörjer för en atmosfärisk accentbelysning i varje rum. Släckt är lampan ett mycket dekorativt inredningstillbehör som drar allas blickar till sig. Försedd med en kabelmonterad strömbrytare.
 • Diablo Golvlampa Mat Vit - Belid

  Diablo Golvlampa Mat Vit - Belid
 • Bizzo special edition (Mässing/guld)

  Bizzo special edition (Mässing/guld)
  Bizzo special edition är framtagen i ett samarbete emellan Belid och LampGallerian. Borsad mässing som bas, hängs enkelt på takkrok, tillsammans med ett fint rökfärgat glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27

  Primus II Pendel Oxidgrå 43 cm E27
 • Covetto Taklampa Vit - Belid

  Covetto Taklampa Vit - Belid
  Covetto Taklampaär en snygg och elegant taklampa från svenska Belid Lampan ger ett bra och nedåtriktat ljus, som är lämpligt över köks- eller middagsbordet. Ljuset som reflekteras ut genom skä
 • Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå - Belid

  Diablo Taklampa Ø300 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Matt Svart LED är en mycket stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Matt Svart LED är en del&hellip:
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Spectra Bordslampa Matt Vit LED är en mycket stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Matt Vit LED är en del av&hellip:
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  DesignBelid för Belid Koncept Cato Golvlampa Oxid H1000 är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid. Cato Golvlampa Oxid H1000 är en del av Cato serien från Belid.&hellip:
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Sway Golvlampa Svart/Krom - Belid

  Sway Golvlampa Svart/Krom - Belid
  DesignSabina Grubbeson för Belid Koncept Sway Golvlampa Svart/Krom är en vacker golvlampa i en modern design - Designad av Sabina Grubbeson för Belid. Sway Golvlampa Svart/Krom karaktäriseras genom&hellip:
 • Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid

  Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Deluxe golvlampa är en snygg golvlampa i tidlös design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. En vacker och klassisk LED golvlampa med en höjd på 1336mm&hellip:
 • Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxid H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan elle
 • Plafond 6 a Regal Ø32

  Plafond 6 a Regal Ø32
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Bordslampa Diablo 30 Mattvit

  Bordslampa Diablo 30 Mattvit
  Bordslampan Diablo ingår i kollekionen med samma namn från det klassiska svenska varumärket Belid. I en stilren mattvit nyans kommer denna eleganta lampa som du enkelt kan inreda ditt hem med. Plac
 • Belid Deluxe vägglampa svart, mässing

  Belid Deluxe vägglampa svart, mässing
 • Theo 30cm (Vit)

  Theo 30cm (Vit)
  Badrumsplafond i ett fint opalvitt glas som sprider ljuset på ett bra sätt.Ljuskälla ingår ej.
 • Elisa pendel med hiss (Svart)

  Elisa pendel med hiss (Svart)
  Elisa är en snygg taklampa som har en lite industriell touch. Lampan är utrustad med hiss så att du enkelt kan ställa in den efter önskad höjd. Optimal lampa att ha vid köksbordet då den dessutom sprider ett bra ljus. Elisa finns i färgerna svart, oxidgrå och vit, alla tre alternativen med matchande spiralhiss och kromade detaljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Cato LED 5 rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara.Ljuskälla ingår.
 • Primus II taklampa (Mässing/guld)

  Primus II taklampa (Mässing/guld)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Bizzo special edition (Smoke)

  Bizzo special edition (Smoke)
  Bizzo special edition är framtagen i ett samarbete emellan Belid och LampGallerian. Mattsvart bas som hängs enkelt på takkrok, tillsammans med ett fint rökfärgat glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø200 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid

  Diablo TaklampaØ300 Mat Hvid - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Hvid är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av&hellip:
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid
  Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa med en samtida look – Skapas av designern Joakim Fihn för Belid. Spectra Bordslampa Varmgrå LED är endast en av delarna i Spectra fa
 • Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Alu H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan elle
 • Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid

  Cato Vägglampa Alu Enkel LED - Belid
  Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Alu Enkel LED är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karakt
 • Cato Q Vägglampa Mässing - Belid

  Cato Q Vägglampa Mässing - Belid
  Cato Q Vägglampa Mässing är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Q Vägglampa Mässing är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktärise
 • Plafond 4 a Regal Ø23

  Plafond 4 a Regal Ø23
  Idén med serien Regal går tillbaka till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampor blev glödlampan en ny statussymbol som syns. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag,
 • Plafond 4 a Regal Ø23

  Plafond 4 a Regal Ø23
  Idén med serien Regal går tillbaka till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampor blev glödlampan en ny statussymbol som syns. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag,
 • Taklampa Primus Oxidgrå II

  Taklampa Primus Oxidgrå II
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i oxidgrå som ger ett lyxigt intryck. Nu i mordern oxidgrå som passar utmärkt till minimalistisk och modern inredning. K
 • Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat

  Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat
  Bordslampan Gloria i trendig mässing och rökfärgad glaskupa ifrån de kända varumärket Belid. Lampan passar överallt i hemmet och går att inreda med till många olika stilar då den är neutral
 • Bordslampa Picasso 18 Mattvit, Liten

  Bordslampa Picasso 18 Mattvit, Liten
  Bordslampan Picasso i mattvit från de kända varumärket Belid. Kombinera lampan med beigea toner i kombination med trä för att få en skandinavisk inredningsstil, eller inred bordslampan tillsamma
 • Bordslampa Diablo 20 Mattvit

  Bordslampa Diablo 20 Mattvit
  Från det klassiska svenska varumärket Belid kommer den eleganta kollektionen Diablo som innehåller allt ifrån golv- till bordslampor. Denna stilrena mattvita nyans gör att du kan placera lampan v
 • Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Mattvit - Belid
  Design Joakim Fihn för Belid Koncept Diablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av&hellip:
 • Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit

  Belid Eclipse takpendel Ø 43 cm vit
 • Belid Anemon bordslampa, stor oxidgrå

  Belid Anemon bordslampa, stor oxidgrå
 • Belid Sinne vägglampa Sand-mässing

  Belid Sinne vägglampa Sand-mässing
 • Spotlightset 3:a Aluminium S 6833

  Spotlightset 3:a Aluminium S 6833
  Detta diskret designade spotlightpaket är avsett för montering dikt tak. Det harv spotlights anpassade för 12V Halogen, transformator och takskena. Levereras inklusive ljuskällor. S6833 - Ø 40 mm&hellip:
 • Opus mini taklampa (Aluminium)

  Opus mini taklampa (Aluminium)
  Opus mini är en vacker taklampa med ett fäste i metall och en kupa i opalglas. Den är godkänd att använda i ditt badrum och är skapad i runda och mjuka former.Ljuskälla ingår ej.
 • Bullo pinne (Grå)

  Bullo pinne (Grå)
  Bullo takplafond i oxidgrå eller oxid. Opalvitt glas som sprider ljuset bra, enkel upphängning på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord!Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Golvlampa Sand/Brons - Belid

  Diablo Golvlampa Sand/Brons - Belid
 • Belid Max grafit D240

  Belid Max grafit D240
  Stilfull grafitgrå utomhuslampaVägglampan Max är en stilfull svensktillverkad utomhuslampa från Belid. Den är tillverkad i metall och tack vare det klara glaset i kupan
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en vacker lampa i en modern design – skapad av Joakim Fihn för Belid. Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en medlem av Buddy serien från Belid
 • Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid

  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel - Belid
  Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa LED Oxid/Svart Dubbel är en del av Cato familjen från Belid. Hela
 • Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm

  Elisa Pendel Oxidgrå m Spiralhiss 43 cm
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska hemmet. I familjen Cato ingår golvlampa, spotlights och bordsl
 • Bordslampa Buddy Azurite/Opal

  Bordslampa Buddy Azurite/Opal
  Buddy är av hög kvalitet med solidt uttryck trots de mjuka formerna. Passar alla val av inredning, miljö och stil. Finns som pendel och bordslampa. Ljuskälla ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillv
 • Bordslampa Diablo 30 Mattsvart

  Bordslampa Diablo 30 Mattsvart
  Bordslampan Diablo kommer i flera olika storlekar och färger vilket gör att du enkelt kan kombinera olika lampor på exempelvis en skänk eller fönsterbräda för ett unikt uttryck. Kollektionen Di
 • Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium

  Belid Cato vägglampa, dubbel aluminium
 • Karma singel (Vit)

  Karma singel (Vit)
  Badrumsbelysning i krom och opalt matt glas. Inbyggd dimmer/transformator. Fast installation. Eftersom det är dimmer på armaturen går det ej att koppla en väggdimmer till denna lampan.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)

  Cato LED 5 rak mässing (Mässing/guld)
  Cato rak med fem riktbara spotlights. Blankslipad mässing och levereras med utbytbara LED-lampor som motsvarar ca 30W.
 • Glob plafond dikt (Vit)

  Glob plafond dikt (Vit)
  Opal glasglob som sitter tätt intill taket, hängs på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Pilot skensystem (Aluminium)

  Belid Pilot skensystem (Aluminium)
  Pilot är en modern och enkel spotlight som passar till Belid skensystem. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED 3-spot rak (Svart)

  Cato LED 3-spot rak (Svart)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Radiell flex LED läslampa (Svart)

  Radiell flex LED läslampa (Svart)
  Radiell läslampa i unik design med en dimbar LED-lampa som ingår. LED-lampan avger ingen värme vilket gör att lampan passar bra som sänglampa.Ljuskälla ingår.
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Valencia, vit

  Golvlampa Valencia, vit
  Fantasifullt designad golvlampa Valencia Varje modern atmosfär kan utsmyckas med Valencia golvlampa : å ena sidan med sitt diskret eleganta utseende, som är mycket dekorativt även när den är avstängd, och å andra sidan med den atmosfäriska belysning som den avger. Valencia är helt tillverkad av vitlackerad metall; dess form framkallar associering med en druva. Den består av fyra delar draperade ovanpå varandra, som alla effektivt iscensätts av det utsända ljuset. Den övre skärmen lyser upp skärmen nedan. På grund av den neutrala vita färgen harmoniserar Valencia golvlampa med många levande alternativ. - med fotomkopplare
 • Diablo Taklampa Ø400 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie&hellip:
 • Diablo Taklampa Ø300 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø300 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för Belid Koncept Pendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent&hellip:
 • Skena Cato Slim 5:a (Vit)

  Skena Cato Slim 5:a (Vit)
  Cato Slim är den mest slimmade serien inom Cato produktfamilj. I serien Cato Slim ingår golvlampor, vägglampor, spotlightskenor, runda takspotlights och enkla spotlights till Global 1-fas skena. Passar till de flesta rum. Anpassad till takkrok. Ljuskällor ingår ej. Enkel montering av ljuskälla med en pop up lösning. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Diablo Bordslampa Led 20 cm Mattsvart

  Diablo Bordslampa Led 20 cm Mattsvart
 • Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå - Belid

  Diablo Golvlampa Ø500 Svart/Grå - Belid
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
  En läcker lampa i glas och metall med synlig ljuskälla som passar lika bra i hallen som i badrummet. Enkel montering med takkrok.
 • Belid Bizzo bl.vit/klar D165

  Belid Bizzo bl.vit/klar D165
  Plafond Bizzo bl.vit/klar D165 Belid Diskret plafondBizzo är en elegant plafond tillverkad i lackad metall med klart glas. Den finns i flera färger. Bizzo är godkänd för badr
 • Tyson Golvlampa Vitstruktur 10W

  Tyson Golvlampa Vitstruktur 10W
 • Bullo Plafond Klarglas 32 cm

  Bullo Plafond Klarglas 32 cm
 • Gloria Plafond Mässing/klar Glas 46 cm

  Gloria Plafond Mässing/klar Glas 46 cm
 • Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid

  Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED - Belid
  Koncept Deluxe Golvlampa Vit/Mässing LED är en tidlös golvlampa i en elegant design – Skapad av designern Joakim Fihn ihop med Belid. Klassisk och vacker LED-golvlampa, med en höjd på eleganta
 • Costello Golvlampa Mattvit

  Costello Golvlampa Mattvit
 • Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass - Belid

  Diablo Golvlampa Ø300 White/Brass - Belid
 • Belid Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattsvart

  Belid Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattsvart
 • Belid Cato bordslampa aluminium

  Belid Cato bordslampa aluminium
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå

  Belid Bizzo plafond klarglas Ø16,5 cm Oxidgrå
 • Belid Cato golvlampa Blankslipad mässing

  Belid Cato golvlampa Blankslipad mässing
 • Plafond Regal

  Plafond Regal
  Idén med serien Regal går tillbaka till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampor, blev glödlampan en ny statussymbol som syns. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Bullo pinne (Oxid)

  Bullo pinne (Oxid)
  Bullo takplafond i oxidgrå eller oxid. Opalvitt glas som sprider ljuset bra, enkel upphängning på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 32cm krom/opal (Vit)

  Gloria 32cm krom/opal (Vit)
  Snygga och enkla pendeln Gloria, med en kupa i opalglas och stilrena detaljer i krom. Passar bra i alla typer av rum. Gloria finns även i andra storlekar och typer.150cm transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q triospot LED (Mässing/guld)

  Cato Q triospot LED (Mässing/guld)
  Cato Q är en exklusiv och otroligt elegant serie från Belid, tillverkad av vitlackad metall med förkromade detaljer. Stilren och funktionell taklampa med 3st riktbara spotlights - den sprider ett bra ljus och är perfekt om du vill kunna rikta ljuset mot specifika punkter i rummet. Ljuskällor (LED) ingår.
 • Taurus fasadbelysning (Antracit)

  Taurus fasadbelysning (Antracit)
  Taurus är en stilren vägglampa anpassad för utomhusbruk. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är optimalt för utomhusbruk - den håller länge, sprider ett bra ljus och drar minimalt med ström.Integrerad LED-belysning.
 • Taurus fasadbelysning (Vit)

  Taurus fasadbelysning (Vit)
  Taurus är en stilren vägglampa anpassad för utomhusbruk. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är optimalt för utomhusbruk - den håller länge, sprider ett bra ljus och drar minimalt med ström.Integrerad LED-belysning.
 • Donsö fasadbelysning (Vit)

  Donsö fasadbelysning (Vit)
  Donsö är en enkel men stilren vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i metall med en vit yta. Sprider ett bra ljus som lyser nedåt och skapar en behagligt ljus på väggen.Ljuskälla ingår ej.
 • Regal 4 takplafond (Mässing/guld)

  Regal 4 takplafond (Mässing/guld)
  Regal plafond finns i koppar, mässing och aluminium.Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Pilot skensystem (Vit)

  Belid Pilot skensystem (Vit)
  Pilot är en modern och enkel spotlight som passar till Belid skensystem. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED 3-spot rak (Aluminium)

  Cato LED 3-spot rak (Aluminium)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok.Ljuskälla ingår.
 • Cato LED rondell 5-spot (Vit)

  Cato LED rondell 5-spot (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar.Ljuskälla ingår.
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Diablo golvlampa (vit/röd) (Svart)

  Diablo golvlampa (vit/röd) (Svart)
  Diablo är en exklusiv familj som är skapad i en klassisk, tidlös design och innehåller lampor till alla hemmets rum. Denna golvlampa har en svartlackad fot och är uppbyggd av flera skärmar som överlappar varandra på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ett indirekt och varmvitt ljus som faller ner över skärmarna och ut i rummet. Detta skapar ett uttryck på lampan som både är levande och ger personlighet till interiören.Diablo finns i flera varianter.Levereras med svart PVC-sladd + strömbrytare & stickkontakt. Denna varianten har en svartlackad finish med detaljer i vitt och rött.LED-lampa ingår.
 • Gloria Plafond Ø46 Brass/Smoke - Belid

  Gloria Plafond Ø46 Brass/Smoke - Belid
 • Belid Tyson svartstruktur

  Belid Tyson svartstruktur
  Golvlampa Tyson svartstruktur Belid Perfekt läslampaTyson golvlampa är en stilren lampa med justerbart lamphuvud vilket gör Tyson golvlampa till den perfekta läslampan. Varianter
 • Cato Skena Alu 3:a Dimbar LED

  Cato Skena Alu 3:a Dimbar LED
 • Belid Gloria pendel Ø26 cm Svart-klarglas

  Belid Gloria pendel Ø26 cm Svart-klarglas
 • Belid Gloria pendel Ø26 cm Mässing-klarglas

  Belid Gloria pendel Ø26 cm Mässing-klarglas
 • Gloria glas Ø19

  Gloria glas Ø19
  I Gloria familjen ingår pendlar, krona, plafonder och bordslampa. Gloria är designad för snygga filamentglödlampor och ljuset visas på ett vackert och dekorativt sätt. Detta glas passar till Gloria upphäng mässing, oxidgrå, krom, vitstruktur
 • Cato Bordslampa Oxidgrå LED Dimbar

  Cato Bordslampa Oxidgrå LED Dimbar
 • Cato Curved Golvlampa Svart - Belid

  Cato Curved Golvlampa Svart - Belid
  Koncept Cato Curved Golvlampa Svartär en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Curved Golvlampa är en del av Cato familjen från Belid. Hela familjen karaktär
 • Bullo PlafondØ270 Opal - Belid

  Bullo PlafondØ270 Opal - Belid
  En vacker, modern och diskret taklampa av aluminium och opalglas. Den passar på många platser i hemmet, t.ex. i korridoren, vardagsrummet eller sovrummet. Design Joakim Fihn för Belid
 • Belid Bullo alu/klar D270 21cm

  Belid Bullo alu/klar D270 21cm
  Plafond Bullo Alu/Klar D270 Belid Diskret plafondBullo är en elegant plafond tillverkad i lackad metall med klart glas. Bullo är godkänd för badrum men kan med sin stilfulla desig
 • Bullo Plafond Oxidgrå Klarglas 32 cm

  Bullo Plafond Oxidgrå Klarglas 32 cm
 • Bullo Plafond Oxid Opalglas 32 cm

  Bullo Plafond Oxid Opalglas 32 cm
 • Bordslampa Anemon stor vit

  Bordslampa Anemon stor vit
  Anemon är en unik och minimalistisk bordlampa med materialval av högsta kvalité. Bordlampan ger ett välkomnande och varmt ljus, kombinerat med uttrycksfull design som ger extra karaktär åt hemin
 • Cato Slim 5 Plafond Mat Vit - Belid

  Cato Slim 5 Plafond Mat Vit - Belid
 • Diablo TaklampaØ400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo TaklampaØ400 Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Cato Golvlampa Oxidgrå H1000 Dimbar - Belid

  Cato Golvlampa Oxidgrå H1000 Dimbar - Belid
  Cato LED Golvlampa Stilren och flexibel golvlampa somär dimmbar, så du kan därför ställa in både ljusstyrka och ljusriktning. Cato är ett perfekt val om du behöver en läslampa vid soffan elle
 • Valencia Pendel Mattsvart 42 cm

  Valencia Pendel Mattsvart 42 cm
 • Vägglampa 1 a Regal höjd 13cm

  Vägglampa 1 a Regal höjd 13cm
  Regal är en rå armaturserie med smideskänsla. Godkänd för badrum. Fast installation. Ljuskällor ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Ledro

  Vägglampa Ledro
  Ledro är en slimmad och enkel väggarmatur med en flexarm och dimbar brytare. Den lätta och diskreta designen gör det enkelt att placera en Ledro var som helst i ditt hem. Ljuskälla ingår. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Deluxe

  Vägglampa Deluxe
  Tidlös vägglampa i lackad plåt och mässing som passar perfekt i ditt sovrum. Dimbar. Ljuskälla ingår. I serien Deluxe finns även golv- och bordslampa. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska hemmet. I familjen Cato ingår golvlampa, spotlights och bordsl
 • Vägglampa Cato enkel

  Vägglampa Cato enkel
  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska hemmet. I familjen Cato ingår golvlampa, spotlights och bordsl
 • Taklampa Primus Vit/krom II

  Taklampa Primus Vit/krom II
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar som har blivit en riktig skandinavsk design klassiker, här hittar ni taklampan i vit/krom som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mi
 • Belid Cato rund takspotlight 3 Mattvit

  Belid Cato rund takspotlight 3 Mattvit
 • Belid Cato rund takspotlight 3 Mattsvart

  Belid Cato rund takspotlight 3 Mattsvart
 • Belid Cato rund takspotlight 3 Mässing blankslipad

  Belid Cato rund takspotlight 3 Mässing blankslipad
 • Taklampa Picasso 50 Oxidgrå

  Taklampa Picasso 50 Oxidgrå
  Picasso takpendel 50 oxidgrå från det svenska varumärket Belid har en klassisk design i en modern färg i Oxidgrå som ger en fräch och lyxig look. Placera lampan överallt i hemmet, men en favori
 • Belid Picasso bordslampa, liten mässing

  Belid Picasso bordslampa, liten mässing
 • Belid Picasso taklampa mattvit

  Belid Picasso taklampa mattvit
 • Belid Deluxe bordslampa vit, mässing

  Belid Deluxe bordslampa vit, mässing
 • Belid Cato vägglampa, dubbel mattsvart

  Belid Cato vägglampa, dubbel mattsvart
 • Belid Cato bordslampa mattvit

  Belid Cato bordslampa mattvit
 • Belid Cato vägglampa aluminium

  Belid Cato vägglampa aluminium
 • Plafond Bullo Ø27

  Plafond Bullo Ø27
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Plafond Bizzo Ø16,5

  Plafond Bizzo Ø16,5
  Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas. Godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Belid Ledro golvlampa Mattsvart

  Belid Ledro golvlampa Mattsvart
 • Belid Regal 4 plafond Mattsvart

  Belid Regal 4 plafond Mattsvart
 • Regal 1 vägglampa (Svart)

  Regal 1 vägglampa (Svart)
  Populära vägglampan Regal är en riktig höjdare! Den är tillverkad i metall och finns i tre olika färger. Tjusningen med denna lampan är att du väljer själv vilken ljuskälla som ska vara i - detta gör att lampan går att variera i oändlighet.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED skrivbordslampa (Vit)

  Cato LED skrivbordslampa (Vit)
  Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).
 • Bizzo Vit/opal (Vit)

  Bizzo Vit/opal (Vit)
  Bizzo, snygg och populär modell i vit med opalvitt glas. Hängs enkelt på takkrok och ansluts med medföljande takkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bullo alu/klarglas (Aluminium)

  Bullo alu/klarglas (Aluminium)
  Populära Bulloplafonden i alu fäste och ett klarglas. Blir väldigt dekorativ i taket och den monteras enkelt på takkrok.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato 3-spot LED upp/nedljus (Aluminium)

  Cato 3-spot LED upp/nedljus (Aluminium)
  Cato spotlight - en snygg, stilren och populär takamatur. Förutom 3st riktbara spotlights för nedljus så är denna modellen också är utrustad med uppljus - Lampan sprider ett bra ljus till ditt rum samtidigt som du kan rikta spotlightsen mot specifika föremål.Uppljus: Integrerad LED-belysning.Nedljus: Ljuskälla ingår.
 • Anemon plafond (Grå)

  Anemon plafond (Grå)
  Anemon plafond, en vacker och enkel plafond som ger ett väldigt bra och bländfritt ljus. Smälter lätt in med övrig inredning i ditt hem och är skapad i runda och mjuka former.Ljuskälla ingår ej.
 • Cirklo Ø40 (Aluminium)

  Cirklo Ø40 (Aluminium)
  Circlo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Primus kökslampa (Silver)

  Primus kökslampa (Silver)
  Enkel och stilren kökslampa i flera olika färger. Ger ett bländfritt och bra ljus på bordet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bend LED (Galvaniserat stål)

  Bend LED (Galvaniserat stål)
  Ny designad utebelysning integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus och en snygg spotlight effekt nedåt.