Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Belid taklampor

Populärt inom Belid taklampor

 • Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)

  En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Cato 5-pendel LED (Vit)

  Den otroligt snygga och stilrena pendeln Cato i metall, med 5st dimbara LED-ljuskällor. Lampan är mattvit med detaljer i krom. Sprider ett bra och starkt ljus. Sladdlängd: 2x100cm Dimbara LED-lampor ingår.
 • Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)

  En snygg, stilren och elegant pendel på 19cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum pendel 38cm (Oxid)

  Den snygga och rustika takpendeln Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är rejäl och stilfull. Finns i oxid och oxidgrå. Sladdlängd: 180cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid taklampor

 • Gloria 16cm smoke (Rökfärgad)

  En snygg, stilren och elegant pendel på 16cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart - Belid

 • Cato taklampe - Matt sort/Røykfarget glass

 • Valencia 42Ø taklampa (Svart)

  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bizzo taklampa med baldakin mässing klarglas

  Taklampa Bizzo i klarglas - Ø 16,5 cm Inte bara som en ljusspridare som strålar i alla riktningar fungerar den lilla taklampan Bizzo, men också som ett dekorativt element. Den är dessutom med sin genomskinliga glaskupa och glänsande mässingfärgade baldakin mycket elegant, på ett diskret sätt. Bizzo - en liten taklampa med stor verkan. Energiklass: A++
 • Picasso Liten Takpendel - Mässing

 • Belong takpendel (Klar/transparent)

  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo takpendel 50 cm - Messing

 • Diablo Taklampa LED Ø300 Oxidgrå - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Oxidgrå - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Sand/Brons - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Tentacle pendel (L) (Rökfärgad)

  Tentacle är en vacker och karismatisk taklampa med en inre skärm av glas och en yttre skärm i akryl. Den är otroligt elegant och skapar en härlig ljusspridning när den är tänd. Den finns i två läckra färger och är lika vacker över köksbordet som i vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Lys Rosa - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Lys Rosa, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Gloria 32cm smoke (Rökfärgad)

  En snygg, stilren och elegant pendel på 32cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 4 takplafond (Mässing/guld)

  Plafond i metall och klarglas, med fyra glas. Klassisk och trendig på samma gång. Anpassad för takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato rondell 5-spot (Svart)

  Cato rondell 5-spot är en populär och högkvalitativ taklampa som har 5st riktbara spotlights. Den lyser verkligen upp rummet du väljer att placera den i och sprider ett fantastiskt ljus. Tillverkad i metall och finns i flera olika färger. För montage på takkrok. Levereras inklusive ljuskällor och transformator.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Sand/Brons - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Primus ll takpendel - Oksid grå

 • Buddy takpendel - Sort

 • Bullo taklampe - Oksidgrå/Opal glass

 • Picasso takpendel 38 - Matt sort

 • Belid Bizzo bl.vit/klar D165

 • Domino 3a rund LED (Vit)

  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Vit taklampa som även är godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Duvblå - Belid

  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Duvblå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär l
 • Cato singel m. trafo (Vit)

  Cato singel spotlight som levereras med transformator (sitter inmonterad) och ljuskälla. Går ej att sätta i takdosa.
 • Cato 5-spot rak (Vit)

  En av våra populäraste takspotlights. Fem riktbara spottar och enkel stilren design. Ljuskälla ingår ej.
 • Motown pendel liten (Vit)

  En fin och exklusive pendel i olika färger och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Avokadogrön - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Vit - Belid

 • Ellipse taklampa 50cm - Mässing

 • Cato singel (Vit)

  Cato singel spotlight, levereras utan transformator. Denna modell är gjord för att sätta i takdosa och sedan ha transformatorn gömd i själva dosan. Se rek. tillbehör Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø400 Mat Svart - Belid

  Den underbara lampan Diablo pendel från BELID är designad av [i]Joakim Fihn[/i]. Diablo finns i 3 olika storlekar: 30cm, 40cm och 50cm.Diablo är en metallpendel som kan hänga över exempelvis matb
 • Anemon plafond (Grå)

  Anemon plafond, en vacker och enkel plafond som ger ett väldigt bra och bländfritt ljus. Smälter lätt in med övrig inredning i ditt hem och är skapad i runda och mjuka former. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Pendel Gloria mässing/rök glas

 • Domino 5a rak LED (Vit)

  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Lampan är även godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Cato LED 5 Spotlight

 • Cato Q plafond (Vit)

  Takplafond i mattvit metall och en fin klar glaskupa. Ljuskällan sitter inne i armaturen vilket ger ett bländfritt ljus och en spotlighteffekt. En akrylring ger en extra dimension i ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Taklampa 5 LED - Mattvit

 • En klassiker - pendellampa Felix vit

  Pendellampa Felix - klassiskt designad ljusspridare med en tidlös skönhet Formen på lampskärmen hos pendellampan Felix har länge haft stor popularitet, vilket inte minst beror på att denna klassiska design passar till varje inredningsstil och helt enkelt aldrig blir omodern. Skärmen är gjord av metall och är lackerad i glänsande vitt. Stilistiskt avrundad blir optiken genom de likaså glänsande metallelementen. Pendellampan Felix kan med ett enkelt tag i handtaget i mitten av skärmen justeras till önskad höjd. Maximal upphängningsmöjlighet är upp till 150 cm. En pendellampa, som är idealisk för den behovsbaserade belysningen av ett matbord. Energiklass: A++
 • Taklampa Bizzo baldakin koppar klarglas

  Taklampa Bizzo med baldakin i en varm kopparton Med denna vackra bordslampa kan olika inredningsstilar framhävas på ett uttrycksfullt sätt. Baldakinen på Bizzo glänser i en kopparfärg och denna glans framhävs av ljusskenet som strålar genom det genomskinliga glaset. Ensam eller arrangerad i grupp, som den huvudsakliga ljuskällan eller som extrabelysning - taklampan Bizzo blir överallt ett blickfång. Energiklass: A++
 • Belid Triospot mattvit Cato LED

 • Bullo taklampe - Matt sort/klart glass

 • Belid Bullo alu/klar D270 21cm

 • Limpan L670 LED 20W Dimbar

 • Cato 5-spot rak mässing (Mässing/guld)

  Cato spotlight i blankslipad mässing. Fem riktbara spottar och enkel upphängsanordning. Ljuskälla ingår.
 • Motown pendel medium (Vit)

  Motown har utvecklats till att bli en riktig klassiker! Det är en fin och exklusiv pendel i olika färger och storlekar. Förutom att sprida ett bra och behagligt ljus så är den även väldigt fin att se på! Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Takrondell Mattvit 8921

 • Anemon Takplafond - Oxid

 • Gloria plafond 4 lys - Messing

 • Belid Plafond Gloria krom/klar glas

 • Gloria Rök Takpendel 32cm

 • Bizzo Takplafond - Oxiderat

 • Regal Ljuskrona - Koppar

 • Taklampa Bizzo baldakin vit klarglas

  Liten taklampa Bizzo med vit baldakin Taklampan Bizzo fascinerar med en puristisk design och dess mångsidighet i varje rum den används. Oavsett om den används som en enda lampa för belysning av ett litet utrymme eller placeras flera tillsammans i taket av en lång korridor: Taklampan Bizzo med vitmålad metallbaldakin och klar glaskupa ger en mycket framgångsrik punktbelysning. Energiklass: A++
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Ljusrosa - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Ljusrosa, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Gloria 3 plafond (Förkromad/blank)

  Plafond i lackad metall med tre stycken stora glas glober. Klassisk och trendig på samma gång! Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria Takkrona - Oxid/Rök

 • Glaspendellampa Gloria 26 cm sockel koppar

  Pendellampa Gloria med genomskinlig, rund glasskärm – 26 cm Pendellampan Gloria fungerar inte bara som lampa, utan också som ett dekorativt föremål. Oavsett om den används som huvudsaklig ljuskälla i rummet eller t.ex. som belysning ovanför matbordet. Den genomskinliga skärmen visar inte bara glödlampan, utan även dess sockel, som här har försetts med en varm, blank kopparfärg. I kombination med en filament-ljuskälla med synlig kolfiber skapas en fantastisk stämningsbelysning i rummet, vilken avsevärt bidrar till en mysig atmosfär. Små blåsor i skärmens glas är inget tecken på dålig kvalitet, utan ett intyg på att glaset är munblåst. Energiklass: A++
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Pendel från BELID är designad av Joakim Fihn. Diablo finns i tre olika storlekar: 30 cm, 40 cm och 50 cm. Diablo är en metallpendel som passar perfekt ovanför matbordet. De mindre modellern
 • Belid Anemon

 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Bullo taklampe Oksid/klart glass

 • Gloria røykfarget takpendel 38cm krom

 • Picasso krona (Vit)

  Picasso femarmad krona i krom och lackad plåt. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Sand/Brons - Belid

  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Sand/Brons är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populä
 • Dex takpendel - Mässing

 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En myck
 • Primus II taklampa (Förkromad/blank)

  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden. Ljuskälla ingår ej.
 • Cole 50 (Vit)

  Cole 50 är en plafond som både är fin att se på och som sprider ett bra allmänljus. Den är tillverkad med en ram i plissetyg och skärm i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon Takplafond - Oxidgrå

 • Bullo 27cm taklampe - matt sort/klar glass

 • Bullo taklampe - Messing

 • Dex takpendel - Silveroxid

 • Cirklo Ø30 (Svart)

  Cirklo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Regal Ljuskrona - Mässing

 • Diablo Taklampa Ø500 Koppar - Belid

 • Bullo 27cm Taklampa - Oxid Mässing

 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Cirklo Ø40 (Svart)

  Circlo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Nivå 3 taklampa (Vit)

  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Levereras inklusive ljuskälla.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid

  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Avokadogrön är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket popul
 • Bullo taklampe - Oksid/Opal glass

 • Cato taklampe - Messing/Røykfarget glass

 • Cato rondell 3-spot mässing (Mässing/guld)

  Väldigt stilren och snygg spotlight. Denna modell är i snygg blankslipad mässing. Ljuskälla ingår.
 • Felix taklampa (Svart)

  Felix taklampa i plåt och med snygg hiss-sladd. Enkel funktion, man drar bara ner lampan till den höjd man önskar. Ljuskälla ingår ej. OBS: Blanka i ytan.
 • Regal plafond (Mässing/guld)

  Enkel och ren plafond som finns i mässing, koppar och vit. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta just din prägel på lampan. Skruvas upp i befintlig takdosa. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso takpendel 38cm matt hvit Led

 • Capo 35 takpendel

 • Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Eclipse T1077 pendel, matt svart

 • Diablo Taklampa Ø300 Mat Svart/Röd - Belid

  Den underbara lampan Diablo pendel från BELID är designad av [i]Joakim Fihn[/i]. Diablo finns i 3 olika storlekar: 30cm, 40cm och 50cm.Diablo är en metallpendel som kan hänga över exempelvis matb
 • Grass (Vit)

  Spännande takpendel ifrån Herstal. Tillverkad med en skärm i akryl som har ett utskuret snyggt mönster. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket vackert sätt genom mönstret. Vi rekommenderar att använda dimmer. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy takpendel - Sand