Belid taklampor

Populärt inom Belid taklampor

 • Cato 5-pendel LED (Vit)

  Cato 5-pendel LED (Vit)
  Den otroligt snygga och stilrena pendeln Cato i metall, med 5st dimbara LED-ljuskällor. Lampan är mattvit med detaljer i krom. Sprider ett bra och starkt ljus. Sladdlängd: 2x100cm Dimbara LED-lampor ingår.
 • Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 19cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum pendel 38cm (Oxid)

  Magnum pendel 38cm (Oxid)
  Den snygga och rustika takpendeln Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är rejäl och stilfull. Finns i oxid och oxidgrå. Sladdlängd: 180cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid taklampor

 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)

  Anemon pendel 12,5cm LED (Svart)
  En liten och lättplacerad pendel att hänga antingen i taket eller i ditt fönster. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 380cm, svart sladd. LED-ljuskälla på 2,5W ingår.
 • Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Primus II taklampa (Förkromad/blank)

  Primus II taklampa (Förkromad/blank)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden. Ljuskälla ingår ej.
 • Felix taklampa (Svart)

  Felix taklampa (Svart)
  Felix taklampa i plåt och med snygg hiss-sladd. Enkel funktion, man drar bara ner lampan till den höjd man önskar. Ljuskälla ingår ej. OBS: Blanka i ytan.
 • Picasso taklampa mässing

  Picasso taklampa mässing
 • Diablo taklampa Ø50cm mattvit

  Diablo taklampa Ø50cm mattvit
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Plafond Bullo D270

  Plafond Bullo D270
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Plafonden är godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Ocean taklampa opalglas svart textilsladd

  Ocean taklampa opalglas svart textilsladd
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Taklampa Picasso 38 oxid

  Taklampa Picasso 38 oxid
  Picasso takpendel i snygg oxid från de svenska varumärket Belid. Lampan har en klassisk design som blivit som den icon för kökslampor. Den snygg aoxid färgern är en varmare kombination utav brun
 • Diablo taklampa Ø30 cm Mattvit

  Diablo taklampa Ø30 cm Mattvit
 • Eclipse 43cm taklampa (Vit)

  Eclipse 43cm taklampa (Vit)
  Takpendel Eclipse i en spännande och unik design! Ljuskälla ingår.
 • Valencia Ø32 taklampa (Svart)

  Valencia Ø32 taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bullo Plafond - Belid

  Bullo Plafond - Belid
  En vacker, modern och diskret taklampa av aluminium och opalglas. Den passar på många platser i hemmet, t.ex. i korridoren, vardagsrummet eller sovrummet. DesignJoakim Fihn för Belid
 • Da Vinci taklampa (Vit)

  Da Vinci taklampa (Vit)
  Da Vinci, en framtida klassiker. Riktigt snygg takpendel som ger en bländfri belysning. Snyggt dekorerad med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Duvblå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär l
 • Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)

  Diablo 50cm taklampa koppar (Koppar)
  Fantastisk plåtpendel ifrån Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belong takpendel (Klar/transparent)

  Belong takpendel (Klar/transparent)
  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Slim rund takspotlight 5:a Mattvit

  Cato Slim rund takspotlight 5:a Mattvit
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Plafond Gloria D460 4:a

  Plafond Gloria D460 4:a
  I Gloriafamiljen ingår pendlar, krona, plafonder och bordlampa designad med klart och rökfärgat glas. Lamphållaren och toppen finns i krom, mässing och koppar. Gloria är designad för snygga filamentglödlampor och ljuset visas på ett vackert
 • Diablo taklampa (Grå)

  Diablo taklampa (Grå)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Oxidgrå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Magnum mini (Svart)

  Magnum mini (Svart)
  Magnum är en mindre plåtpendel i som tillhör en mycket omtyckt och populär lampserie. Går bra både att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Finns i tre behagliga färger och är enkel och lite rustik i stilen. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Bizzo baldakin koppar klarglas

  Taklampa Bizzo baldakin koppar klarglas
  Taklampa Bizzo med baldakin i en varm kopparton Med denna vackra bordslampa kan olika inredningsstilar framhävas på ett uttrycksfullt sätt. Baldakinen på Bizzo glänser i en kopparfärg och denna glans framhävs av ljusskenet som strålar genom det genomskinliga glaset. Ensam eller arrangerad i grupp, som den huvudsakliga ljuskällan eller som extrabelysning - taklampan Bizzo blir överallt ett blickfång. Energiklass: A++
 • Taklampa Primus Grå II | Belid

  Taklampa Primus Grå II | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i grå som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, lampan är inte bara snygg utav har en e
 • Cato Q plafond rökfärgat glas Mattsvart

  Cato Q plafond rökfärgat glas Mattsvart
 • En klassiker - pendellampa Felix vit

  En klassiker - pendellampa Felix vit
  Pendellampa Felix - klassiskt designad ljusspridare med en tidlös skönhet Formen på lampskärmen hos pendellampan Felix har länge haft stor popularitet, vilket inte minst beror på att denna klassiska design passar till varje inredningsstil och helt enkelt aldrig blir omodern. Skärmen är gjord av metall och är lackerad i glänsande vitt. Stilistiskt avrundad blir optiken genom de likaså glänsande metallelementen. Pendellampan Felix kan med ett enkelt tag i handtaget i mitten av skärmen justeras till önskad höjd. Maximal upphängningsmöjlighet är upp till 150 cm. En pendellampa, som är idealisk för den behovsbaserade belysningen av ett matbord. Energiklass: A++
 • Pianto taklampa (Koppar)

  Pianto taklampa (Koppar)
  En mycket elegant, ädelkromaterad glaspendel i tre olika färger. Anpassad för takkrok, med 1.5 m transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populä
 • Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10

  Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10
 • Fantastisk hänglampa Ellipse

  Fantastisk hänglampa Ellipse
  Modernt designad hänglampa Ellipse Den bär dess moderna form redan i namnet Ellipse, eftersom skärmen på denna vackra hänglampa tillverkas av traditionella handgjorda metallelement som sätts samman för att skapa lampans form. De yttre metalldelarna på över- och undersidan har lackerats i matt vitt, och mitten är markerad med en del av polerad krom. Den speciella skärmdesignen ger det ljus som avges en flödande karaktär. Tack vare det neutrala färgvalet kan denna hänglampa Ellipse kombineras med en rad olika inredningsfärger och lämpar sig både som allmän- eller omgivningsbelysning i rummet, t.ex. över ett matbord. Energiklass: A++
 • Valencia 32cm taklampa (Mässing/guld)

  Valencia 32cm taklampa (Mässing/guld)
  Magnifik takpendel i koppar eller mässing, flera nivåer som ger en fin bländfri belysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Riso plafond VÅR 40cm (Vit)

  Riso plafond VÅR 40cm (Vit)
  Snygg genomarbetad plafond med aluminiumfäste och tre klor som håller fast glaset. Enkel och elegant, samtidigt som det blommiga mönstret skapar en härlig kontrast! Perfekt om du vill ha en trivsam inredningsdetalj som dessutom sprider ett bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Gloria 3 plafond (Förkromad/blank)

  Gloria 3 plafond (Förkromad/blank)
  Plafond i lackad metall med tre stycken stora glas glober. Klassisk och trendig på samma gång! Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED 3-spot rak (Vit)

  Cato LED 3-spot rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok. Ljuskälla ingår.
 • T1024 taklampa (Vit)

  T1024 taklampa (Vit)
  Klassisk plåtpendel i tidlös design. Enkelt att höja och sänka lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Regal plafond (Mässing/guld)

  Regal plafond (Mässing/guld)
  Enkel och ren plafond som finns i mässing, koppar och vit. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta just din prägel på lampan. Skruvas upp i befintlig takdosa. Ljuskälla ingår ej.
 • Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor

  Glas-taklampa Gloria med fyra ljuskällor
  Taklampa Gloria med genomskinliga glaskupor - 4 ljuskällor Som dekorativ ljuskälla har den också i släckt tillstånd en mycket positiv effekt på helhetsintrycket av ett rum och understryker en elegant inredningsstil på ett effektfullt sätt; denna vackra taklampa Gloria med fyra ljuskällor. Skärmarna av klarglas har en vacker sfärisk form, så att ljuskällorna kan ses och ljuset kan avges fritt i alla riktningar. Genom att välja en dekorativ ljuskälla - kan beställas under Tillbehör - kan utseendet enkelt och som helst kan ändras. Särskilt dekorativa är exempelvis filament-ljuskällor. Energiklass: A++
 • Gloria plafond krom, klarglas

  Gloria plafond krom, klarglas
 • Cato LED 5 rak (Vit)

  Cato LED 5 rak (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och LED-lamporna är utbytbara. Ljuskälla ingår.
 • Diablo taklampa Ø50cm grå

  Diablo taklampa Ø50cm grå
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid
  Diablo Pendel från BELID är designad av Joakim Fihn. Diablo finns i tre olika storlekar: 30 cm, 40 cm och 50 cm. Diablo är en metallpendel som passar perfekt ovanför matbordet. De mindre modellern
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid
  Diablo Pendel från BELID är designad av Joakim Fihn. Diablo finns i tre olika storlekar: 30 cm, 40 cm och 50 cm. Diablo är en metallpendel som passar perfekt ovanför matbordet. De mindre modellern
 • Domino 3a rund LED (Vit)

  Domino 3a rund LED (Vit)
  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Vit taklampa som även är godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Plafond Gloria D460 4:a

  Plafond Gloria D460 4:a
  I Gloriafamiljen ingår pendlar, krona, plafonder och bordlampa designad med klart och rökfärgat glas. Lamphållaren och toppen finns i krom, mässing och koppar. Gloria är designad för snygga filamentglödlampor och ljuset visas på ett vackert
 • Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid Triospot mattvit Cato LED

  Belid Triospot mattvit Cato LED
 • Cato ljuskrona LED (Vit)

  Cato ljuskrona LED (Vit)
  En tidlös och lättplacerad mattvit ljuskrona i metall, med 6st dimbara ljuskällor som ger ett väldigt bra ljus. Dimbara LED-lampor ingår.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Sand/Brons - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Sand/Brons är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populä
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid
 • Cato singel (Vit)

  Cato singel (Vit)
  Cato singel spotlight, levereras utan transformator. Denna modell är gjord för att sätta i takdosa och sedan ha transformatorn gömd i själva dosan. Se rek. tillbehör Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Mässing - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mässing - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mässing, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Oxid, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
 • Stil plafond stor LED (Vit)

  Stil plafond stor LED (Vit)
  Stil, en plafond som ger ett indirekt ljus upp i taket. Ger en snygg effekt och ett bra komplement till övrig belysning i ett rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Duvblå - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Duvblå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär l
 • Soft tygplafond 44cm (Vit)

  Soft tygplafond 44cm (Vit)
  Rund textillpafond i vitt tyg, även bländskydd är i textil. Ger ett fint dämpat ljus som passar bra i sovrum. Ljuskällor ingår e.
 • Belid Anemon

  Belid Anemon
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Oxidgrå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Oxidgrå - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Oxidgrå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär
 • Avalon taklampa (Vit)

  Avalon taklampa (Vit)
  Elegant plåtpendel i unik design. Finns i fyra olika färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Primus Aluminium ll | Belid

  Taklampa Primus Aluminium ll | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i aluminium som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trende
 • Plafond Soft D500 H115 3:a

  Plafond Soft D500 H115 3:a
  Textilplafond som ger ett mjukt och bra ljus. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Belid Tyson takspot m.vit

  Belid Tyson takspot m.vit
 • Taklampa Primus Svart/Krom II | Belid

  Taklampa Primus Svart/Krom II | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i svart/krom som ger ett lyxigt intryck som du kan kombinera till alla olika inrednings stilar. Designen går tillbaka till
 • Picasso taklampa mattvit

  Picasso taklampa mattvit
 • Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattsvart

  Cato Slim rund takspotlight 3:a Mattsvart
 • Cato Q plafond rökfärgat glas Mässing

  Cato Q plafond rökfärgat glas Mässing
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Lys Rosa - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Lys Rosa - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Lys Rosa, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo taklampa Ø30 cm Avokadogrön

  Diablo taklampa Ø30 cm Avokadogrön
 • Eclipse takpendel Ø 43cm vit

  Eclipse takpendel Ø 43cm vit
 • Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid
 • Cirklo Ø30 (Svart)

  Cirklo Ø30 (Svart)
  Cirklo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Cirklo Ø40 (Svart)

  Cirklo Ø40 (Svart)
  Circlo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Cato rondell 5-spot (Svart)

  Cato rondell 5-spot (Svart)
  Cato rondell 5-spot är en populär och högkvalitativ taklampa som har 5st riktbara spotlights. Den lyser verkligen upp rummet du väljer att placera den i och sprider ett fantastiskt ljus. Tillverkad i metall och finns i flera olika färger. För montage på takkrok. Levereras inklusive ljuskällor och transformator.
 • Taklampa Picasso 50 mattsvart

  Taklampa Picasso 50 mattsvart
  Picasso takpendel 50 i mattsvart från det svenska varumärket Belid har en enkel och elegant design som blivit som en design icon för kökslampor. Picasso takpendel finns i olika storlekar och färg
 • Avalon 3-pendel LED (Vit)

  Avalon 3-pendel LED (Vit)
  Stilren och snygg pendelskena i mattvit metall, med tre stycken lamphuvuden. Lampan är dimbar, vilket är perfekt om man vill kunna justera och ställa in ljuset. Integrerad LED-belysning.
 • Ellipse taklampa mattvit, mässing

  Ellipse taklampa mattvit, mässing
 • Cato LED rondell 3-spot (Vit)

  Cato LED rondell 3-spot (Vit)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok. Ljuskälla ingår.
 • Taklampa Bizzo baldakin vit klarglas

  Taklampa Bizzo baldakin vit klarglas
  Liten taklampa Bizzo med vit baldakin Taklampan Bizzo fascinerar med en puristisk design och dess mångsidighet i varje rum den används. Oavsett om den används som en enda lampa för belysning av ett litet utrymme eller placeras flera tillsammans i taket av en lång korridor: Taklampan Bizzo med vitmålad metallbaldakin och klar glaskupa ger en mycket framgångsrik punktbelysning. Energiklass: A++
 • Belid Bullo alu/klar D270 32cm

  Belid Bullo alu/klar D270 32cm
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • POP 40cm taklampa (Svart)

  POP 40cm taklampa (Svart)
  Populär takpendel i flera olika färger. Pop-serien har transparent kabel. Bländskydd ingår. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Bizzo bl.vit/klar D165

  Belid Bizzo bl.vit/klar D165
 • Picasso takplafond (Vit)

  Picasso takplafond (Vit)
  Picasso takplafond i mattvit, bländfri belysning. Ljuskälla ingår ej. 
 • Pollux takplafond (Förkromad/blank)

  Pollux takplafond (Förkromad/blank)
  LED plafond med kupa i akryl. Ger ett snyggt varmvitt sken. Utbytbar LED ingår.
 • Anemon plafond (Grå)

  Anemon plafond (Grå)
  Anemon plafond, en vacker och enkel plafond som ger ett väldigt bra och bländfritt ljus. Smälter lätt in med övrig inredning i ditt hem och är skapad i runda och mjuka former. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo taklampa Ø20 cm Avokadogrön

  Diablo taklampa Ø20 cm Avokadogrön