Lampkultur » Taklampor

Belid taklampor

Populärt inom Belid taklampor

 • Cato 5-pendel LED (Vit)

  Cato 5-pendel LED (Vit)
  Den otroligt snygga och stilrena pendeln Cato i metall, med 5st dimbara LED-ljuskällor. Lampan är mattvit med detaljer i krom. Sprider ett bra och starkt ljus. Sladdlängd: 2x100cm Dimbara LED-lampor ingår.
 • Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)

  Gloria 19cm smoke (Rökfärgad)
  En snygg, stilren och elegant pendel på 19cm i diameter. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum pendel 38cm (Oxid)

  Magnum pendel 38cm (Oxid)
  Den snygga och rustika takpendeln Magnum, som har fått sin råa design med inspiration från maskin- och motordelar. Den är rejäl och stilfull. Finns i oxid och oxidgrå. Sladdlängd: 180cm, svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid taklampor

 • Plafond Regal D320 6:a

  Plafond Regal D320 6:a
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Plafond Gloria D460 4:a

  Plafond Gloria D460 4:a
  I Gloriafamiljen ingår pendlar, krona, plafonder och bordlampa designad med klart och rökfärgat glas. Lamphållaren och toppen finns i krom, mässing och koppar. Gloria är designad för snygga filamentglödlampor och ljuset visas på ett vackert
 • Plafond Regal D230 4:a

  Plafond Regal D230 4:a
  Idén med serien Regal går tillbaks till elektricitetens barndom. Då många fortfarande använde fotogenlampr, blev glödlampan en ny statussymbol som synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar och glas. Även om ändamålet har ändrats idag
 • Belid Radiell 3-spot vit str. 1-fas

  Belid Radiell 3-spot vit str. 1-fas
 • Plafond Bullo D270

  Plafond Bullo D270
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Plafonden är godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Cato Q plafond (Vit)

  Cato Q plafond (Vit)
  Takplafond i mattvit metall och en fin klar glaskupa. Ljuskällan sitter inne i armaturen vilket ger ett bländfritt ljus och en spotlighteffekt. En akrylring ger en extra dimension i ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Hvid - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Hvid - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Hvid är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär
 • Taklampa Primus Svart/Krom II | Belid

  Taklampa Primus Svart/Krom II | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i svart/krom som ger ett lyxigt intryck som du kan kombinera till alla olika inrednings stilar. Designen går tillbaka till
 • Plafond Glob D260 60W

  Plafond Glob D260 60W
  Glob är en större plafond med opalt glas som monteras på takkrok med dolt takfäste. Den eleganta plafonden känns graciös och ger ett harmoniskt ljus i rummet. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Sand/Brons - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Sand/Brons är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populä
 • Soft tygplafond 50cm (Vit)

  Soft tygplafond 50cm (Vit)
  Textilplafond i vitt tyg där även bländskyddet är i tyg. Ger ett fint dämpat ljus som passar bra i sovrum. Ljuskällor ingår ej.
 • Droppen takplafond (Vit)

  Droppen takplafond (Vit)
  Droppen glasplafond med topp i alumiuminim och opalt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Domino 3 rund (Vit)

  Domino 3 rund (Vit)
  Domino är en modern vit spotlight för utanpåliggande montage. Den är tillverkad i metall och har tre stycken ljuskällor som tillsammans bidrar med ett mycket bra ljus. För fast installation. Ljuskälla ingår.
 • Belid Tyson 3-spot m.vit skena 1m

  Belid Tyson 3-spot m.vit skena 1m
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Sand/Brons - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Sand/Brons är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populä
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø30 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Valencia 42Ø taklampa (Svart)

  Valencia 42Ø taklampa (Svart)
  Vacker metallpendel som är byggd i flera nivåer. Skapar ett bländfritt ljus och en fin effekt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED rondell 3-spot (Vit)

  Cato LED rondell 3-spot (Vit)
  Cato LED, en mycket populär och omtyckt taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Lampan är utrustad med Power-LED ljuskällor som motsvarar ca 30W halogen. Dess stilrena och enkla design gör att den passar in i de flesta rum och interiörer. Lyckligtvis så finns taklampan i flera olika färger så att den ska passa dig i smaken! Spotlighten är fullt dimbar och hängs på vanlig takkrok. Ljuskälla ingår.
 • Genomskinlig glaspendellampa Gloria 38 cm

  Genomskinlig glaspendellampa Gloria 38 cm
  Genomskinlig glaspendellampa Gloria – 38 cm Ø Denna vackert utformade hänglampa, tillverkad av genomskinligt glas med kopparfärgad lampsockel, passar med sin stämningsfulla grund- eller punktbelysning utmärkt i varje rum. Ljuset avges fritt i alla riktningar och skapar dekorativa reflektioner på glasytan. Kombinationen med en filament-glödlampa utövar en särskild fascination, eftersom de synliga trådar ger pendellampan Gloria en nostalgisk touch, som gör att den förser varje modernt rum med en hemtrevlig och komfortabel känsla. Lampan levereras inklusive sladd med strömbrytare. Dessutom ingår en takkåpa som möjliggör monteringen i taket. Små blåsor i skärmens glas är inget tecken på dålig kvalitet, utan ett intyg på att glaset är munblåst. Energiklass: A++
 • Svart hänglampa Felix

  Svart hänglampa Felix
  Höjdjusterbar hänglampa Felix - en bekväm bordsbelysning Med ett handgrepp kan den i klassisk stil utformade hänglampan Felix, exempelvis över matbordet, justeras till önskad höjd och därmed säkerställa en tillräcklig omgivningsbelysning. Den vackra metallskärmen är lackerad i glänsande svart, och ljuskällans sockel och handtag är täckta med en skimrande metallfinish. Hänglampan Felix kan tack vare sin tidlösa design och neutrala färgsättning kombineras med många inredningsstilar och färger. Den maximalt justerbara höjden uppgår till 150 cm. Energiklass: A++
 • Pollux takplafond (Förkromad/blank)

  Pollux takplafond (Förkromad/blank)
  LED plafond med kupa i akryl. Ger ett snyggt varmvitt sken. Utbytbar LED ingår.
 • Belid Triospot mattvit Cato LED

  Belid Triospot mattvit Cato LED
 • Picasso takplafond (Vit)

  Picasso takplafond (Vit)
  Picasso takplafond i mattvit, bländfri belysning. Utbytbar LED-lampa som ger ett varmvitt ljus ingår.
 • Pollux (Förkromad/blank)

  Pollux (Förkromad/blank)
  LED plafond med kupa i akryl. Ger ett snyggt varmvitt sken. Utbytbar LED-lampa ingår.
 • Bullo pinne plafond (Svart)

  Bullo pinne plafond (Svart)
  Bullo takplafond, upphäng i mattsvart glas och ett fint klarglas. Hängs enkelt på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Lys Rosa - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Lys Rosa - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Lys Rosa, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Grå/Blank Svart - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Grå/Blank Svart är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Vit - Belid
  Diablo Pendel från BELID är designad av Joakim Fihn. Diablo finns i tre olika storlekar: 30 cm, 40 cm och 50 cm. Diablo är en metallpendel som passar perfekt ovanför matbordet. De mindre modellern
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Nivå 3 taklampa (Vit)

  Nivå 3 taklampa (Vit)
  Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Levereras inklusive ljuskälla.
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart/Röd - Belid
 • Manola 12 utan ljuskällor (Grå)

  Manola 12 utan ljuskällor (Grå)
  Stilren ljuskrona från Herstal i moderna färger. Inga ljuskällor ingår i denna version, lång kabel (2,5m). Passar i vardagsrum eller över bord. Föreslagna ljuskällor, se rek. ljuskälla. Ljuskällor ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø50 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø50 Grå/Blank Svart - Belid
  Diablo Pendel från BELID är designad av Joakim Fihn. Diablo finns i tre olika storlekar: 30 cm, 40 cm och 50 cm. Diablo är en metallpendel som passar perfekt ovanför matbordet. De mindre modellern
 • Belid Bizzo mäss/opal D165

  Belid Bizzo mäss/opal D165
 • Belid Bullo alu/klar D270 21cm

  Belid Bullo alu/klar D270 21cm
 • Regal plafond (Mässing/guld)

  Regal plafond (Mässing/guld)
  Enkel och ren plafond som finns i mässing, koppar och vit. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta just din prägel på lampan. Skruvas upp i befintlig takdosa. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Avalon 3-pendel LED (Vit)

  Avalon 3-pendel LED (Vit)
  Stilren och snygg pendelskena i mattvit metall, med tre stycken lamphuvuden. Lampan är dimbar, vilket är perfekt om man vill kunna justera och ställa in ljuset. Integrerad LED-belysning.
 • Tentacle pendel (L) (Klar/transparent)

  Tentacle pendel (L) (Klar/transparent)
  Tentacle är en vacker och karismatisk taklampa med en inre skärm av glas och en yttre skärm i akryl. Den är otroligt elegant och skapar en härlig ljusspridning när den är tänd. Den finns i klar och är lika vacker över köksbordet som i vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Avokadogrön är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket popul
 • Cirklo Ø40 (Svart)

  Cirklo Ø40 (Svart)
  Circlo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Kyoto taklampa LED (Vit)

  Kyoto taklampa LED (Vit)
  Ny elegant takpendel i plåt. ?Inspirationen till denna plåtpendel, är hämtad från traditionell Kinesisk och Japansk arkitektur med dess böjda karakteristiska tak, men även från västrikets orangiska former. Pendel ger ett mjukt riktat ljus, då de undre vita skärmarna diffuserar LED-ljuset på ett behagligt sätt.? Designer Joakim Fihn Den utbytbara LED-lampan ingår.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Duvblå - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Duvblå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär l
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Europa plafond (Vit)

  Europa plafond (Vit)
  Denna vackra plafond sprider ett riktigt bra ljus i hallen, köket eller trappen. Den är tillverkad med en skärm i glas och en stiligt Europamönster som man ser lite dovt genom glaset. En härligt elegant taklampa som smälter in fint i de flesta inredningsstilar och rum.  Ljuskällor ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Titan taklampa (Svart)

  Titan taklampa (Svart)
  Taklampa i metall lackad i matta färger. Enkel och stilren lampa! Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Duvblå - Belid
 • Diablo Taklampa Ø500 Ljusrosa - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Ljusrosa - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Ljusrosa, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Domino 5a rak LED (Vit)

  Domino 5a rak LED (Vit)
  En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Lampan är även godkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.
 • Belid Bizzo oxidgrå/klar D165

  Belid Bizzo oxidgrå/klar D165
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Avokadogrön - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Avokadogrön, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo taklampa 50cm (Svart)

  Diablo taklampa 50cm (Svart)
  Fantastisk plåtpendel från Belid. Speciell design som sticker ut, men som med sina rena linjer ändå passar ovanför de flesta bord! Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10

  Belid Tyson Enkelspot vit LED GU10
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø20 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Taklampa Primus Vit/krom II | Belid

  Taklampa Primus Vit/krom II | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar som har blivit en riktig skandinavsk design klassiker, här hittar ni taklampan i vit/krom som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mi
 • Cirklo Ø30 (Svart)

  Cirklo Ø30 (Svart)
  Cirklo, väldigt snygg plafond med rena linjer. Metallram och glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Oxidgrå baldakin taklampa Bizzo klarglas

  Oxidgrå baldakin taklampa Bizzo klarglas
  Genomskinlig glastaklampa Bizzo med takfäste i oxidgrått Klarhet är förmodligen det första man tänker på vid åsynen av taklampan Bizzo, och det beror inte bara på den attraktiva skärmen som består av klarglas. Även formen på skärmen och den oxidgrå baldakinen utstrålar en renhet som passar väl ihop med många moderna inredningsstilar. Sålunda kan taklampan Bizzo användas i många rum i ditt hem för punkt- eller allmänbelysning. Denna lilla taklampa avger ett genomgående vackert ljus.
 • Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm

  Sockel koppar – glashänglampa Gloria 32 cm
  Glas-hänglampa Gloria i en effektfull genomskinlig design Hänglampan Glorias skärm övertygar med sin vackra sfäriska form och är gjord av klarglas, med resultatet att både glödlampan som används och dess sockel är synliga genom glaset. Detta resulterar i ett speciellt utseende, eftersom sockeln glänser med en kopparfärgad metallyta, så att det dekorativa elementet är en del av designen. Hänglampans dekorativa värde ökas ytterligare genom användningen av en rustik ljuskälla så att den kan kombineras med många olika inredningsstilar. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör. Lampan levereras inklusive sladd med strömbrytare. Dessutom ingår en takkåpa som möjliggör monteringen i taket. Små blåsor i skärmens glas är inget tecken på dålig kvalitet, utan ett intyg på att glaset är munblåst. Energiklass: A++
 • Plafond Cirklo D300 2:a

  Plafond Cirklo D300 2:a
  Cirklo plafond med dekorring i metall och kupa i opalglas. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Magnum LED taklampa (Grå)

  Magnum LED taklampa (Grå)
  Metallpendel med härlig industri känsla. Finns i tre färger. Integrerad transformator med LED-lampa som ger ett bra och varmvitt ljus. LED-lampan är utbytbar. Ljuskälla ingår.
 • Taklampa Primus Aluminium ll | Belid

  Taklampa Primus Aluminium ll | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i aluminium som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trende
 • Belid Tyson takspot m.vit

  Belid Tyson takspot m.vit
 • Belong takpendel (Klar/transparent)

  Belong takpendel (Klar/transparent)
  Belong är en spännande och iögonfallande pendel som garanterat sprider stil och elegans i rummet som du väljer att placera den i. Skärmen är i klarglas och ljuskällan visar bakom glaset. Sockeln är i krom vilket tillför en härlig kontrast. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato LED rondell 5-spot (Vit)

  Cato LED rondell 5-spot (Vit)
  Stilren spotlight serie med Power-LED ljuskällor. LED lamporna motsvarar ca 30W halogen. Fullt dimbar och varje spott är fullt riktbar. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Taklampa Ø500 Mässing - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mässing - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mässing, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Stil plafond liten LED (Vit)

  Stil plafond liten LED (Vit)
  Stil är en snygg, enkel och stilren plafond som är enkel att placera ut i ditt hem. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett naturligt och bra ljus.  Integrerad LED-belysning.
 • Grass (Vit)

  Grass (Vit)
  Spännande takpendel ifrån Herstal. Tillverkad med en skärm i akryl som har ett utskuret snyggt mönster. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket vackert sätt genom mönstret. Vi rekommenderar att använda dimmer. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø200 Mat Svart - Belid
 • T1024 taklampa (Vit)

  T1024 taklampa (Vit)
  Klassisk plåtpendel i tidlös design. Enkelt att höja och sänka lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)

  Gloria takpendel 19cm (Mässing/guld)
  Glaspendel i klarglas med tvinnad tygkabel (1,5m) och mässing eller kopparsockel. Ljuskälla ingår ej.
 • Gong 25cm taklampa (Svart)

  Gong 25cm taklampa (Svart)
  En klassisk lampform som vi har förfinat och förenklat. Avaskalat ren men som ändå överraskar med dess underspelande accentfärg. Design: Carl & Carl. Ljuskälla ingår ej.
 • Primus II taklampa (Förkromad/blank)

  Primus II taklampa (Förkromad/blank)
  En svensk klassiker! Tillverkad i Belids fabrik i Varberg sen urminnes tider (känns det som). Taklampa i plåt med praktisk hiss så det är enkelt att ställa in höjden. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Picasso 38 avokadogrön

  Taklampa Picasso 38 avokadogrön
  Picasso takpendel 38 i avokadogrön från de svenska varumärket Belid. En designklassiker som har utvecklats tillsammans med dagens trender på färger och material. Denna Gröna taklampan passar utm
 • Ellipse taklampa (Mässing/guld)

  Ellipse taklampa (Mässing/guld)
  Ellipse är en modern armatur som kombinerar Belids tradition av att tillverka i plåt, med den populära elliptiska formen. Resultatet blir en stilren armatur, med ett intressant ljus som ger armaturen en nästintill svävande känsla. Anpassad för takkrok. 2 m vit textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø300 Mat Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Mat Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En myck
 • Belid Bullo

  Belid Bullo
 • Motown pendel medium (Vit)

  Motown pendel medium (Vit)
  Motown har utvecklats till att bli en riktig klassiker! Det är en fin och exklusiv pendel i olika färger och storlekar. Förutom att sprida ett bra och behagligt ljus så är den även väldigt fin att se på! Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Oxid - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Oxid, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø400 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø400 Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Cole 50 (Vit)

  Cole 50 (Vit)
  Cole 50 är en plafond som både är fin att se på och som sprider ett bra allmänljus. Den är tillverkad med en ram i plissetyg och skärm i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Bizzo bl.vit/klar D165

  Belid Bizzo bl.vit/klar D165
 • Taklampa Primus Grå II | Belid

  Taklampa Primus Grå II | Belid
  Primus är en av våra mest populära kökspendlar, här hittar ni taklampan i grå som ger ett lyxigt intryck. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, lampan är inte bara snygg utav har en e
 • Belid Bizzo bl.vit/opal D165

  Belid Bizzo bl.vit/opal D165
 • Diablo Taklampa Ø500 Avokadogrön - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Avokadogrön - Belid
 • Plafond Bullo D270

  Plafond Bullo D270
  Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Plafonden är godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Tillverkad i Varberg, Sverige.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Svart/Blank Röd - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Svart/Blank Röd - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Svart/Blank Röd är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Mat Svart - Belid
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid

  Diablo Taklampa Ø500 Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø50 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid
  Den vackra Diablo taklampan i färgkombinationen Duvblå är en otrolig vacker och skulptural taklampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket populär l
 • Cato ljuskrona LED (Vit)

  Cato ljuskrona LED (Vit)
  En tidlös och lättplacerad mattvit ljuskrona i metall, med 6st dimbara ljuskällor som ger ett väldigt bra ljus. Dimbara LED-lampor ingår.
 • Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid

  Diablo Taklampa LED Ø400 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPendellampan Diablo i färgkombinationen Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design, blandad med en exklusiv färgkombination. En eminent lampserie som består av både pendellampor, bordslampor och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid. De nya pendeltaklamporna Diablo LED har genomgått en förbättringsprocess, de har nu blivit markant bättre energimässigt och de ger nu mer ljus än tidigare. Denna snygga lampa har en diameter på Ø40 cm, vilket gör att den ämnar sig riktigt bra till att ha över matbordet, vardagsrumsbordet eller i sovrummet. Diablo ger ett behagligt, bra och bländningsfritt ljus, vilket kan vara med och tillgodose dina belysningsbehov.
 • Picasso 4-pendel (Blank svart)

  Picasso 4-pendel (Blank svart)
  Riktigt elegant takpendel som tillverkas i Belids fabrik i Varberg. Ger en exklusiv känsla och levereras med energibesparande halogenlampor. Dessutom vanlig upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår.
 • Taklampa Picasso 50 Oxidgrå | Belid

  Taklampa Picasso 50 Oxidgrå | Belid
  Picasso takpendel 50 oxidgrå från det svenska varumärket Belid har en klassisk design i en modern färg i Oxidgrå som ger en fräch och lyxig look. Placera lampan överallt i hemmet, men en favori
 • Gloria 3 plafond (Förkromad/blank)

  Gloria 3 plafond (Förkromad/blank)
  Plafond i lackad metall med tre stycken stora glas glober. Klassisk och trendig på samma gång! Ljuskälla ingår ej.